VEJLEDNING

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEJLEDNING www.totalinventar.dk"

Transkript

1 VEJLEDNING Total Inventar A/S - Bergsøesvej Silkeborg - tlf.: fax:

2 GUIDE TIL JERES NYE FAGLOKALE... Der er mange overvejelser at gøre sig, når et nyt faglokale skal etableres. Denne guide kan hjælpe jer med at komme omkring alle de vigtige beslutninger, der er nødvendige for, at I når frem til det ønskede resultat. Det er vigtigt, at man gør sig klart, hvilke ønsker man har for det nye lokale, hvilke aktiviteter der skal være mulige, hvordan undervisningen skal foregå, osv. Vi har inddelt guiden i fire overordnede emner, som hver beskriver et område I har brug for at vide noget om i forbindelse med jeres nye lokale: Først må behov og ønsker for lokalet afklares. Dernæst skal der mere konkret vælges det rette inventar. Herefter forklarer vi, hvordan processen fra klargøring af lokale til overdragelse af det færdige lokale foregår. I det sidste afsnit gennemgås jeres garantier og rettigheder.

3 Indhold 01 INDLEDENDE FASE Tænk jeres ønsker igennem Det gamle lokale Det nye lokale Hverdagen i lokalet Funktion Budget og finansiering Levering Lokalets planløsning 02 UDVÆLGELSE Korpus Hængsel Profil typer Lågetyper Bordplader Indretningsdele Total Inventars ekspertise Indretningsforslag og tilbud Bestilling 03 REALISERING Nedtagning Klargøring Levering af det nye inventar Montering Gas, el og VVS Overdragelse 04 LOKALET I BRUG Garantier Forbrugsrettigheder Betaling Forsinkelse Uforudsete problemer Klager Ris eller ros Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

4 01 INDLEDENDE FASE TÆNK JERES ØNSKER IGENNEM - så bliver resultatet bedst Etablering af et nyt lokale er en omfattende proces. For at få et vellykket resultat, er det vigtigt at få alle ideer og ønsker bragt på banen. Vi har lavet en tjekliste, som kan hjælpe jer med at få alle de nødvendige overvejelser i spil. Sørg for at finde ud af, hvad der er vigtigst for jer. Det kan blive nødvendigt at indgå kompromisser undervejs. DET GAMLE LOKALE Hvad er I specielt glade for i det nuværende lokale? Er der inventar eller andet, der kan genbruges? Fordele/ulemper ved nuværende indretning? Er de nuværende gas, el og vvs installationer placeret hensigtsmæssigt? DET NYE LOKALE Er det muligt at bevare gulvbelægningen? Skal der laves nye gas, el og vvs installationer? Skal lokalet males? Kan eksisterende belysning genanvendes? Er der lovlig ventilation og procesventilation? Står I selv for nedtagning af det eksisterende inventar? 04

5 INDLEDENDE FASE 01 HVERDAGEN I LOKALET Skal der undervises i flere forskellige fag i samme lokale? Teoretisk eller praktisk undervisning? Mange forskellige alderstrin? Til hvor mange elever? Lærere? Er der børn eller voksne der skal tages specielle hensyn til? FUNKTION Hvor meget opbevaringsplads er der behov for? Skal indretningen være fleksibel? Mobile skabe og borde? Højdeindstilleligt inventar? BUDGET& FINANSIERING Vær realistisk - der skal laves mange ting, når et lokale skal etableres. Vær åben om jeres budget, så vi nemmere kan lave den rigtige løsning til jer. Opstil et budget med luft - der dukker altid ekstra ideer og ønsker op undervejs. Undersøg evt. finansieringsmulighederne, hvis der er behov for dette. 05 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

6 EL OMKLÆDNING LÆRER Hylder FORMNING/BILLEDKUNST Stålbord Strygebræt Spejl Elevbord 1200x1200 mm Elevbord 1200x1200 mm WC EVT. DØR ENTRE RADIATOR ESSPISNING EKØKKEN URINAL Elevbord 1200x1200 mm Elevbord 1200x1200 mm VÆRKSTEDSCON Håndarbejdsskab Saks, garn og tråd OPSTALT C Køl FORRUM SLØJD Køl 4 4 Frys COMBI ELEVATOR TIL KÆLDER HANDICAP Tavle Gruppebord Gruppebord Værktøjsskabe Elevbord Elevbord mm Laminat 1200x1200 mm Laminat 1200x1200 mm ÅBEN PASSAGE RADIATOR RADIATOR RADIATOR EVT. DØR Arbejdsbord D:620 BEMÆRK: DENNE TEGNING ER IKKE MÅLFAST OG KAN IKKE ANVENDES TIL AFSÆTNING AF INSTALLATIONER M.V. Total Inventar Bergsøesvej Silkebor Tlf.: Fax:

7 UDVÆLGELSE 02 LEVERING Husk at der typisk er 6-8 ugers leveringstid på inventaret til det nye lokale. Passer det med levering af varer fra andre leverandører? Få aftalerne på plads i god tid med eventuelle håndværkere. Er der taget højde for tilkørselsforhold for håndværkere og maskiner? Skal byggepladsen afskærmes/indhegnes? Skal der tages hensyn til skolens åbningstider? LOKALETS PLACERING Det er nødvendigt med en målfast tegning af lokalet. Hvis der ikke allerede findes en tegning over rummet, skal rummet opmåles, så vi kan lave en tegning med de rigtige dimensioner. Herefter laver vi en indretningsplan ud fra, hvad der er muligt i rummet, med udgangspunkt i jeres ønsker. Der skal tages højde for gangzoner i rummet, herunder afstand mellem arbejdsstationer. Ligeledes skal der tages højde for at alle elever kan følge undervisningen på tavlen, at alle elever har en arbejdsstation og at der er rigeligt med opbevaringsplads. Vi gennemgår indretningsplanen med jer og retter den til, så indretningen bliver optimal. 07 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

8 02 UDVÆLGELSE KORPUS Vi har gjort vort stærke korpus endnu stærkere. Korpus er fremstillet af 19 mm spånplade, og belagt med 120 grams melamin. Det er afslutningsvis kantet med en solid ABS kant. Dette giver en flot finish og giver samtidig ekstra styrke og holdbarhed på udsatte hjørner og kanter. Bagbeklædningen er en 8 mm. melaminbelagt spånplade indsat i not. 08

9 UDVÆLGELSE 02 HÆNGSEL Inventaret er aldrig stærkere end sit svageste led. Det svageste led er altid hængslet. Derfor benytter vi et hængsel, der er spe-cielt velegnet til institutionsbrug. Inventar i institutioner skal kunne holde til et stort slid og en ikke altid tiltænkt brug, da børn bruger tingene på en anden og til tider voldsommere måde. Skabshængslet er et specielt designet institutionshængsel. Hængslet er med fast split og er 100% vedligeholdelsesfrit. Den specielle fastgørelse af hængslet på skabsside og i udnakning i skabslågen, giver hængslet ekstra styrke til at modstå hængslets åbningsvinkel på 270. PROFIL TYPER Lågen er opbygget af 17 mm. spånplade og belagt med højtrykslaminat. Samlet opnås en tykkelse på 19 mm. Lågen profileres med en kraftig 10 mm. massiv trækant i enten bøg eller ahorn. Alle kanter er pænt og praktisk afrundede og lakerede. Rammelåger med sikkerhedsglas produceres som øvrige skabslåger i hel udførelse, uden samlinger. Bøgekant Ahornkant Rammelåge 09 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

10 02 UDVÆLGELSE LÅGETYPER Glatlåge Vitrinelåge BORDPLADER I vort sortiment findes flere typer bordplader: Massive træ-, kompakt laminat-, granit- rustfrit stål-, polypropylen og laminatbordplader. Alle er valgt i henhold til kvalitetsmæssige og funktionelle krav. Massivtræ Granit Syrefast rustfristål Polypropylen Chemtop Laminat Kompaktlaminat Kompaktlaminat, grå 10

11 UDVÆLGELSE 02 INDRETNINGSDELE Hvide melaminhylder til høj- og underskabe samt faste hylder. Silverfarvede trådkurve/riste med rulleudtræk. Massive udtræksbakker med rulleudtræk. Metalskuffer med rulleudtræk, højde 5,4 cm. og 8,5 cm. eller højde 14,5 cm. Alu-skuffer med dæmpningsbeslag, Bluemotion og fuldt udtræk, højde 8,5 cm. eller med reling, højde 14,5 cm. GREB Gribevenlige skabsgreb i 128 mm. børstet stål. Højden 28 mm. godstykkelsen er Ø10 mm. 11 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

12 02 UDVÆLGELSE TOTAL INVENTARS EKSPERTISE Ved etablering af et nyt lokale kan Total Inventar hjælpe jer med råd og vejledning om, hvilke elementer og hvilke materialer I skal vælge, samt med selve indretningen. Total Inventar har mange års erfaring med indretning af alle typer faglokaler til institutionsbrug. Det betyder, at vi har et indgående kendskab til undervisningsmiljøers udformning og mulighederne indenfor dette felt. I er altid velkommen til at bestille tid til et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Allerede tidligt i planerne om et nyt lokale kan vi være med til at afklare spørgsmål i forbindelse med de mange overvejelser, der er i denne proces. Når vi mere konkret skal indrette jeres lokale, er det nødvendigt at vide noget om budgettet, og dernæst om jeres ønsker og de tanker I har gjort jer. Derudover skal vi bruge en tegning over lokalet. Måske findes der allerede en tegning, eller rummet skal måles op, så vi ud fra en målfast tegning kan indrette lokalet. INDRETNINGSFORSLAG & TILBUD Skolens nye lokale er en stor investering og skal bruges i rigtig mange år fremover. Derfor er det vigtigt for os, at resultatet bliver tilfredsstillende og i overensstemmelse med jeres ønsker og krav til lokalet. Vi udarbejder forslaget i AutoCAD, som vil være en sammensmeltning af jeres ønsker sammenholdt med budget og rummets potentiale. Sammen med indretningsforslaget udarbejder vi et tilbud, hvor alle elementer fra tegningen er listet, så det er nemt og overskueligt. I tilbuddet vises også prisen for montering og evt. anden udgift i forbindelse med etableringen. Er der spørgsmål til tilbuddet eller tegningen afklarer vi selvfølgelig disse. 12

13 UDVÆLGELSE 02 BESTILLING Når vi er enige om, hvordan det nye lokale skal se ud og tegningen er tilrettet, udarbejder vi en købskontrakt, som I skal underskrive. Når vi har modtaget den underskrevne kontrakt, starter vi produktionen af inventaret til lokalet. Inden I har underskrevet kontrakten, finder vi ud af, i hvilken uge I foretrækker at få leveret inventaret. Ligesom inden for mange andre brancher, er der sæsonsvingninger indenfor produktion af inventar til undervisningen. Det betyder at leveringstiden kan varierer fra 6 til 8 uger, alt efter hvilket tidspunkt på året I ønsker jeres nye lokale. Sammen med ordrebekræftelsen, får I en montageplan og en dato for, hvornår I senest kan rette i jeres bestilling. Ugen før leveringen af inventaret til jeres nye lokale, kontakter vi jer med besked om den præcise leveringsdag. 13 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

14 03 REALISERING 14

15 REALISERING 03 DE FIRE FASER Det er et større arbejde at få etableret et nyt lokale. Derfor kan situationen nemt virke en smule uoverskuelig. Der er dog en naturlig rækkefølge i processen. Færdiggørelsesprocessen kan deles ind i fire faser: Nedtagning af eksisterende inventar, klargøring af lokalet, levering af det nye inventar og til sidst montering heraf. På de følgende sider kan I læse nærmere om, hvordan dette vil forløbe, og hvad I må forvente. 1. NEDTAGNING AF EKSISTERENDE INVENTAR Først skal det gamle inventar tages ned. Elementer, bordplader, vandforsyning, vægbeklædning mm. skal ned og ud af lokalet, og der er en del arbejde med at køre affaldet væk. Hvis der er ting, som skal genbruges, så mærk dem tydeligt, inden nogen kommer til at ødelægge dem. Da I skal have dem ud af lokalet, er det en god ide at have en klar plan for, hvor de skal opbevares. Når arbejdet er færdigt, vil lokalet se noget medtaget ud. Der må forventes en del støv- og støjgener i denne fase. Den bedste måde at forberede sig på er ved at dække godt af med plastik. Alle må gøres opmærksomme på, at de i den pågældende periode kan generes af støj og støv. Nedrivningsarbejdet tager et par dage. 2. KLARGØRING AF LOKALET Efter at det gamle inventar er fjernet, skal rummet gøres klar til det nye inventar. Væggene skal evt. pudses op, gulvet skal gøres klart og loftet laves. Desuden skal nye VVS-, gas- og elinstallationer forberedes. Det vil sige, at de skal trækkes derhen, hvor de skal bruges, og gøres klar til endelig montering. Der kan opstå uforudsete problemer, når alt er revet ned. Eksempelvis kan der være lavet om på rummet tidligere, sådan at det nøgne rum ikke er 100% som forventet. I givet fald skal der tages stilling til, hvordan de uforudsete problemer løses. For at kunne udføre sin del af arbejdet vil håndværkerne være nødt til at lukke for el, gas og vand i kortere perioder. 15 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

16 03 REALISERING 3. LEVERING AF DET NYE INVENTAR Alle skabene bliver samlet på vores fabrik, hvor vi har det rette værktøj til opgaven. Skabene bliver leveret til jer samlet og klar til montering. På den måde sikrer vi at kvaliteten er i top. Vi sørger for at alt bliver leveret, og intet bliver skadet under transporten. Det er vigtigt, at I gør opmærksom på, om der er specielle forhold, der kan gøre leveringen af inventaret vanskeligt. Er der det, må det vurderes, om det kræver ekstraudstyr eller kreative løsninger, så det er afklaret, når chaufføren kommer med varerne. Leverancen optager meget plads. Det skyldes, at inventaret ankommer i samlet tilstand. Derfor anbefaler vi, at der forberedes gulvplads for leveringen. Det er også en god ide, at beskytte gulvet med afdækningspapir. Skulle der være skader, fejl eller mangler ved leveringen, så garanterer vi, at disse udbedres hurtigt og effektivt. I skal forberede jer på, at lokalet og de omkringliggende arealer for en periode bliver en mindre byggeplads. En uge før inventaret bliver leveret, kontakter vi jer med besked om det præcise tidspunkt for leveringen. 4. MONTERING Når de øvrige arbejder er færdige, kan vi begynde med montagen af inventaret. Under normale omstændigheder tager det en uge pr. lokale at montere inventaret, dog alt efter lokalets størrelse og omfang af inventaret. Først når monteringen af inventaret er færdigt, kan I begynde at danne jer et indtryk af, hvordan lokalet kommer til at se ud. Der er stadig en masse detaljer, der skal på plads, men de store linjer tegner billedet af lokalet. Skal der laves ventilation, monteres dette ofte i forbindelse med inventaret. Hvis der skal leveres hårde hvidevarer, vil disse også blive installeret i forbindelse med inventaret. 16

17 REALISERING 03 FÆRDIGGØRELSE AF GAS-, EL- & VVS-ARNEJDE Når det nye inventar er sat op og hvidevarerne er på plads, skal alle tilslutninger laves til el, vand, afløb og gas. Det er vigtigt, at det er autoriserede håndværkere, der udfører denne del af arbejdet. Der vil være mange mindre ting og små detaljer, som skal færdiggøres, før jeres nye lokale er helt funktionsdygtigt. Det kan godt tære på tålmodigheden, fordi I er så tæt på målet. OVERDRAGELSE Det nye lokale er færdigmonteret. I gennemgår nu arbejdet med konsulenten, montøren eller monteringslederen. Hvis der er fejl eller mangler, skriver vi det på afleveringsrapporten, og vi laver en aftale om udbedring af fejlen med det samme. Det vil typisk være den ansvarlige håndværker eller underleverandør, der står for dette arbejde. Hvis alt er, som det skal være, betaler I den sidste rate som aftalt. I vil altid få det sidste ord, så vi kan være sikre på, at det færdige resultat lever op til det, I har forventet fra start. I tilfælde af fejl kan det aftales, at der henstår et beløb svarende til manglernes værdi, til disse fejl er udbedret. Den mere præcise aftale laver I med konsulenterne, montøren eller montagelederen. 17 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

18 04 LOKALET I BRUG

19 LOKALET I BRUG 04 GARANTIER Total Inventars garantier dækker mere end de lovbestemte garantikrav. Dette er muligt, fordi vi kontrollerer hele processen fra indretningsforslag til færdigt opsat lokale. Total Inventar overholder naturligvis alle de lovbestemte garantier og Total Inventars salgsbetingelser, herunder den 2-årige reklamationsret. 5 ÅRS PRODUKTGARANTI Vi yder 5 års produktgaranti på vores inventar. På tilbehør udover inventaret følger vi producentens garantibestemmelser. TRYGHEDSGARANTI Ved forudbetaling garanterer Total Inventar for beløbet, så jeres penge aldrig går tabt. SERVICEGARANTI Skulle noget mangle eller være beskadiget ved leverancen, garanterer vi en hurtig og effektiv udbedring. LEVERINGSGARANTI Ugen før det nye inventar leveres, modtager I en præcis leveringsdato. MILJØGARANTI Alle produkter fra Total Inventar er certificeret af Dansk Indeklima Mærkning. Det er din sikkerhed for, at inventaret er testet for afgasning og lugtafgivelser fra en række forskellige stoffer. 19 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

20 04 LOKALET I BRUG FORBRUGSRETTIGHEDER I det følgende kan I læse om, hvordan I er stillet, når der ettableres et nyt faglokale til jeres skole. Meget af informationen er generel, så I kan bruge den uanset om Total Inventar kun står for leveringen af elementerne til lokalet, eller om vi også skal stå for monteringsarbejdet. BETALING I enhver indretningsløsning er der en række individuelle behov, at tage hensyn til. Derfor har Total Inventar ikke noget lager. Vi starter først produktionen af inventaret til jeres lokale, når vi modtager en ordre fra jer. Derfor beder vi jer om en a conto indbetaling, når vi sætter jeres ordre i produktion. Nogle gange aftales det, at betalingen falder i flere rater i takt med, at arbejdet med inventaret skrider frem. De penge, som I forudbetaler, kan aldrig gå tabt, når I handler med Total Inventar. Vi garanterer nemlig for beløbet. FORSINKELSE Det er ikke altid muligt at forudse alt i forløbet med etablering af det nye lokale. Opgaven kan vise sig vanskeligere end først antaget, levering af materialer kan blive forsinket osv. I sådanne tilfælde bliver det betragtet som rimeligt, hvis leverandøren rykker leveringsdatoen. Kan projektet ikke afsluttes til den aftalte tid på grund af forhold, som I selv er skyld i, kan jeres leverandør selv fastsætte en ny leveringsdato. Hvis det derimod er jeres leverandør, der bærer ansvaret, kan I sende leverandøren et brev - et såkaldt påkrav - hvori I forlanger arbejdet gjort. UFORUDSETE PROBLEMER Hvis arbejdet med det nye lokale må revurderes undervejs, så er jeres leverandør forpligtet til at stoppe arbejdet og diskutere det videre forløb med jer. Har leverandøren ikke forsømt noget i sin vurdering af opgaven, vil det normalt være jer, der skal betale for eventuelt ekstra arbejde. Det bør altid ske på grundlag af et revideret tilbud. Undlader leverandøren at gøre jer opmærksom på problemer, der vil forringe det færdige arbejdes værdi, kan I kræve erstatning af leverandøren. 20

21 LOKALET I BRUG 04 KLAGER I langt de fleste tilfælde er alt ved det nye lokale i orden, når I får det overdraget. Men skulle der være noget at klage over, så skal I være opmærksom på, at der gælder forskellige klagefrister. Længden afhænger af de aftaler, der er lavet, og af hvad der klages over. Som hovedregel er løsøre og produkter omfattet af købelovens 2-årige reklamationsfrist. Den tilsvarende frist for håndværkernes arbejde og for materialer, der er leveret af dem, er 5 år. I skal altid klage straks efter, at fejlen eller manglen er opdaget, for at bevare jeres rettigheder. Har projektet været ramt af forsinkelser, mangler i leveringen eller lignende, og er der stadigvæk mindre skønhedsfejl, når lokalet bliver overdraget, vil mange føle sig berettiget til et nedslag i prisen. Men det er faktisk ikke tilfældet. Det er først i det tilfælde, at jeres leverandør ikke vil eller kan udbedre fejlen, at I kan kræve et nedslag i prisen. RIS ELLER ROS Når jeres nye lokale står klar til brug, sender vi jer et Ris eller ros - skema, hvor vi beder jer om at bedømme os på en lang række punkter, lige fra den første oplevelse af Total Inventar til lokalet står færdigt. Alle Total Inventars kunder modtager skemaet. Besvarelserne bruger vi til at kortlægge, om der er områder, hvor vi skal sætte ekstra ind. For når alt kommer til alt, så er forudsætningen for vores succes, at vi har tilfredse kunder. Det kræver, at medarbejdere, produkter, systemer og løsninger altid lever op til jeres forventninger, og gerne mere til. Derfor lader vi vores produkter og alle medarbejdere - fra konsulent til montør - blive målt og vurderet. Det giver inspiration og motiverer os til at tænke os om endnu en gang. Kan noget gøres bedre, så gør vi det. 21 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

22

Danmarks Stærkeste hængsel

Danmarks Stærkeste hængsel Danmarks Stærkeste hængsel Stina Inventar har udviklet det stærkeste hængsel til dato. Vi har i samarbejde med R & D og en danske beslag producent, udviklet et stærkt hængsel til inventar med svær belastning.

Læs mere

Plads til kreativitet

Plads til kreativitet Håndarbejde Plads til kreativitet Håndarbejde er et fag, hvor behovet for velindrettede skabe til opbevaring er stort. ST Skoleinventar A/S har flere modeller af sakse-, sy- og garnskabe samt standard

Læs mere

Værd at vide... www.efg.dk. Fleksible kontormøbler

Værd at vide... www.efg.dk. Fleksible kontormøbler Værd at vide... www.efg.dk Fleksible kontormøbler Kontorets ABC De fleste mennesker køber kun kontormøbler få gange i deres liv og da det er en vigtig investering, skal resultatet også være bedst muligt.

Læs mere

Garderober & Reoler www.totalinventar.dk. Total Inventar A/S Bergsøesvej 11 8600 Silkeborg tlf.: 8680 4711 fax: 8680 4712

Garderober & Reoler www.totalinventar.dk. Total Inventar A/S Bergsøesvej 11 8600 Silkeborg tlf.: 8680 4711 fax: 8680 4712 Garderober & Reoler www.totalinventar.dk 01 Total Inventar A/S Bergsøesvej 11 8600 Silkeborg tlf.: 8680 4711 fax: 8680 4712 Børnehavegarderober En børnegarderobe skal være indrettet med simple, overskuelige

Læs mere

Madglæde i gode rammer

Madglæde i gode rammer Hjemkundskab Madglæde i gode rammer Hjemkundskab er et unikt fag i folkeskolen, hvor eleverne skal lære at klare sig selv som fremtidens forbrugere. De centrale områder i faget er måltider, livskvalitet,

Læs mere

Skabe. Korpus 19 mm melaminbelagt plade Farve hvid Tætningsliste for støvtæt og støjsvag dør

Skabe. Korpus 19 mm melaminbelagt plade Farve hvid Tætningsliste for støvtæt og støjsvag dør Skabe Skabe Låger 18 mm låger i højtrykslaminat med indlagte S 3 alukanter Magnetlukning Standard farve hvid Kan leveres i mange forskellige farver Kan leveres med og uden glas Hængsel Kolon hængslet er

Læs mere

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ 1 OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ Garderobeskab Living 4 Reol Living 6 Garderobeskab 8 Klasseskab 10 Lærerskab 12 Lockers 14 Opbevaringsvogn 16 IT-Vogn 18 Børnegarderobe 20 Thors 22 Vores udvalg af opbevaringsmøbler

Læs mere

Vedligeholdelse af din bolig. Vedligeholdelsesreglement B. Boligafdelingens navn:

Vedligeholdelse af din bolig. Vedligeholdelsesreglement B. Boligafdelingens navn: Vedligeholdelse af din bolig Vedligeholdelsesreglement B Boligafdelingens navn: Gillesager/ Lindeager Afdelingsmødet har vedtaget reglerne for standard for vedligehold på afdelingsmødet den: 31/ 3 2016

Læs mere

Plads til kreativitet

Plads til kreativitet Billedkunst Plads til kreativitet At skabe rammerne for kreativ udfoldelse kræver erfaring i at omsætte ønsker og krav til brugervenlige lokaler. Den erfaring har ST Skoleinventar A/S. Ergonomi og fleksibilitet

Læs mere

Senge. Madrasmål B: 85/90 L: 190/200/210. Madrasmål B: 100/120 L: 190/200/210. Madrasmål B: 70/80 L: 190/200/210

Senge. Madrasmål B: 85/90 L: 190/200/210. Madrasmål B: 100/120 L: 190/200/210. Madrasmål B: 70/80 L: 190/200/210 45 rislister Senge 45 Model Træsort B: 70/80 B: 85/90 B: 100/120 B: 140 m/midtersprosse B: 160/170/180 m/midtersprosse nr. 420 Bøg 1849,- 1849,- 2010,- 2236,- 2322,- Brunbejdset 1957,- 1957,- 2107,- 2365,-

Læs mere

Duften af træ. Sløjdlokalet skal give inspiration til at arbejde med træ og metal, så man får lyst til at bruge værktøj og materialer.

Duften af træ. Sløjdlokalet skal give inspiration til at arbejde med træ og metal, så man får lyst til at bruge værktøj og materialer. Sløjd Duften af træ Sløjdlokalet skal give inspiration til at arbejde med træ og metal, så man får lyst til at bruge værktøj og materialer. ST har erfaringen og den ekspertise, der skal til for at indrette

Læs mere

Rum til udfoldelse. At skabe de optimale rammer for fremtidens gymnasieelever er en udfordring, ST Skoleinventar A/S har påtaget sig.

Rum til udfoldelse. At skabe de optimale rammer for fremtidens gymnasieelever er en udfordring, ST Skoleinventar A/S har påtaget sig. HTX/Gymnasier Rum til udfoldelse At skabe de optimale rammer for fremtidens gymnasieelever er en udfordring, ST Skoleinventar A/S har påtaget sig. Med udgangspunkt i gymnasiereformen, har ST sammen med

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV

DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV KØKKENAL RUMSGA RDERO BE ACC skydedøre med aluminiums-profil og fyldning i hvid højglans. Her er brugt 2 topplader og en gavl i hvid

Læs mere

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as GLASVÆGGE

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as GLASVÆGGE Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as SESAM Sesam har i mere end 50 år produceret og installeret vægsystemer til en lang række virksomheder i Danmark. Gennem tæt dialog

Læs mere

Bygningsstyrelsen Plantelab. ARB - Arbejdsbeskrivelse. Fast inventar. Udgivelsesdato: Rev. dato:

Bygningsstyrelsen Plantelab. ARB - Arbejdsbeskrivelse. Fast inventar. Udgivelsesdato: Rev. dato: ARB - Arbejdsbeskrivelse Fast inventar Udgivelsesdato: 21-11-2014 Rev. dato: Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: +45 3940 1011 Indholdsfortegnelse Side : 1/1 Udarbejdet: Kontrolleret: Godkendt:

Læs mere

HØJER MØBLER A/S. Højer Møbler A/S er udvalgt af SKI som 1. leverandør af undervisningsmøbler

HØJER MØBLER A/S. Højer Møbler A/S er udvalgt af SKI som 1. leverandør af undervisningsmøbler LOCKERS HØJER MØBLER A/S Højer Møbler A/S er en dansk virksomhed med over 20 års erfaring i at udvikle, producere og levere møbler til undervisningssektoren. Vi tror på, at en omhyggelig og gennemtænkt

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960

Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960 Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960 Senge Seng nr. 421 hvid 180 x 200 cm Sengeborde nr. 215037 hvid til vægophæng Seng nr. 421 hvid 180 x 200 cm Rullelamelbunde nr. 500 Madrasser nr. 540 9.181,- Seng nr.

Læs mere

Skoler og institutioner. Inventarbeskrivelse

Skoler og institutioner. Inventarbeskrivelse Skoler og institutioner Inventarbeskrivelse ST Skoleinventar A/S. Januar 201 201 ST Skoleinventar A/S INDHOLD 1.0 SKABE 1.1 Korpus 1.2 Hylder 1.3 Sokler 1. Tilsætning til skab 1.5 Lys E 2.0 LÅGER 2.1 Laminatlåger

Læs mere

Rabataftale med Vordingborg Køkkenet A/S. Hvordan opnår jeg som beboer rabat ved bestilling af nyt køkken?

Rabataftale med Vordingborg Køkkenet A/S. Hvordan opnår jeg som beboer rabat ved bestilling af nyt køkken? Rabataftale med Vordingborg Køkkenet A/S Hvordan opnår jeg som beboer rabat ved bestilling af nyt køkken? Indhold Hvad indeholder aftalen med Vordingborg Køkkenet A/S:... 3 Produkter... 3 Rabatter... 4

Læs mere

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk TRÆ-Alu ELEMENTER FRA Danske Vinduer og Døre 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker ALU-TRÆ ER

Læs mere

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE...

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... Danboxhuset - nemt og sikkert Undgå byggerod og besvær Danboxhuset leveres færdigt

Læs mere

DANSKE VINDUER OG DØRE

DANSKE VINDUER OG DØRE DANSKE VINDUER OG DØRE www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker EN MODERNE VIRKSOMHED Danske Vinduer og Døre er en selvstændig producent af vinduer og døre til de danske forbrugere.

Læs mere

Kunne du tænke dig at være un k..? Kan vi hjælpe - eller k gger du bare..? Desværre - varen er stad g i restordre...

Kunne du tænke dig at være un k..? Kan vi hjælpe - eller k gger du bare..? Desværre - varen er stad g i restordre... Kunne du tænke dig at være un k..? Det er du sikkert allerede - vi skal bare vise det til dine kunder Kan vi hjælpe - eller k gger du bare..? Du er meget velkommen til at kigge, men vi vil hellere tale

Læs mere

lågeoversigt vælg fronten i køkkenet

lågeoversigt vælg fronten i køkkenet / Låger Låger / lågeoversigt vælg fronten i køkkenet basic colour hvid Tykkelse: mm MDF plade er sort melamin struktur Tykkelse: mm spånplade Overflade: Sort struktureret melamin Vandret Kant: ABS Kant

Læs mere

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre!

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! Eller send en mail til salg@esvinduet.dk Dansk produceret efter dit behov - Hvad er den rigtige løsning til bygningen? Det er ikke altid let at vælge den

Læs mere

- vi sidder på kvaliteten

- vi sidder på kvaliteten - vi sidder på kvaliteten Vesterby borde Vi holder bordskik Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, hverken i materialevalg eller i detajler. Som eksempel er bordbenene fræset op i bordpladen, så de sidder

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg

Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg www.vindebakke.dk Beskrivelse af område VINDE BAKKE Med udsigt over Skive by og det omkringliggende landskab udstykkes 1. etape af et nyt stort boligprojekt i Skive.

Læs mere

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Nøgleskabe

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Nøgleskabe Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms Prisliste Nøgleskabe Altikon totalleverandør af kontormiljøer Om vores produkter Altikon tilbyder et unikt sortiment af møbler, opbevaringsløsninger samt tilbehør

Læs mere

EPOQ KØKKENER - ELGIGANTEN - FORBRUGERE SALGS-, LEVERINGS- OG MONTERINGSBETINGELSER

EPOQ KØKKENER - ELGIGANTEN - FORBRUGERE SALGS-, LEVERINGS- OG MONTERINGSBETINGELSER EPOQ KØKKENER - ELGIGANTEN - FORBRUGERE SALGS-, LEVERINGS- OG MONTERINGSBETINGELSER 1. AFTALEGRUNDLAG Disse betingelser gælder ved forbrugeres bestillinger og køb af Epoq køkken, leveringsydelser, montering

Læs mere

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11, 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 =1'0>9 4 2?? )??#%!'??1'0.!# $(&$0&#$!%!"#$!%&!'$(!#()$)$)! * +,-.,,/!0$'"(1( ##!'(#0# 2,3 ) 42 2.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 ):2,

Læs mere

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk www.prowood.dk BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE Specialprodukter i træ Pro-Wood producerer alle former for specialprodukter i træ efter kundens idé og behov. Vi fremstiller for eksempel nye

Læs mere

www.dansk-smedejern.dk eller www.arteferro.dk

www.dansk-smedejern.dk eller www.arteferro.dk www.dansk-smedejern.dk eller www.arteferro.dk DANSK SMEDEJERN Hesselager 19 DK 2605 Brøndby Tlf. 4362 2563 Fax. 4362 2535 www.dansk-smedejern.dk eller www.arteferro.dk Forhandler: Kom godt i gang med smedejern

Læs mere

RETTELSESBLAD 01 OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN

RETTELSESBLAD 01 OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN 30028 PLEJEHJEMMET STRANDHØJ RETTELSESBLAD 01 OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN Fagentreprise Helsingør Kommune Dateret: 24.07.2017 rev 00 Fagentrepriser Side : 1/7 Udarbejdet: MDO Kontrolleret:

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

LIVSTIDS GARANTI PROFESSIONELLE TAGRENDELØSNINGER NG PRO RAIN M ADE2 L AST4 L IFE

LIVSTIDS GARANTI PROFESSIONELLE TAGRENDELØSNINGER NG PRO RAIN M ADE2 L AST4 L IFE LIVSTIDS GARANTI PROFESSIONELLE TAGRENDELØSNINGER NG PRO M ADE2 L AST4 L IFE RAIN Med NG Pro konceptet kan du som tømrer eller entreprenør altid selv stå for tagrende-entreprisen OM NG ZINK NG ZINK A/S

Læs mere

klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist

klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist Monter loftet i en fart med Gyproc GK systemet Gyproc GK er et bæresystem af stål til nedhængte

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

DEKO PV. den klassiske systemvæg

DEKO PV. den klassiske systemvæg DEKO PV den klassiske systemvæg 2 DEKO PV når det skal være nemt og fleksibelt I nutidigt byggeri er det afgørende at indrette sig med fleksible løsninger, der er nemme og hurtige at montere, og som kan

Læs mere

Chem Top laminatbordplade

Chem Top laminatbordplade Elementoversigt 1 Skureliste Chem Top laminatbordplade Polypropylen laboratorievask i lys grå. Stort udvalg Vort store udvalg af elementer giver et væld af kombinationsmuligheder. Korpus findes i mange

Læs mere

På fo f r o kan ka t t m ed ed indekl de i kl ma m et et Strålevarme:

På fo f r o kan ka t t m ed ed indekl de i kl ma m et et Strålevarme: Strålevarme: På forkant med indeklimaet Indhold: Strålevarmeprincip... Teknisk beskrivelse... Montageanvisning i TT bjælker eller nedhængt... Ydelser, SP-160TD paneler... Ydelser, SP-130TD paneler... Tryghed

Læs mere

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Produktkatalog TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Skal redigeres i ny version A-Z- Snedkeriet salgs- og leveringsbetingelser 2010 Bestilling af vare Vare kan bestilles pr. telefon (75 126599). Ved bestilling

Læs mere

Bestilling inden kl. 10.00 - levering dagen efter! SHOP INVENTAR KREATIVE STANDARDLØSNINGER SALGSDISPLAYS & BUTIKSINVENTAR I METAL, TRÆ OG PLAST

Bestilling inden kl. 10.00 - levering dagen efter! SHOP INVENTAR KREATIVE STANDARDLØSNINGER SALGSDISPLAYS & BUTIKSINVENTAR I METAL, TRÆ OG PLAST Bestilling inden kl. 10.00 - levering dagen efter! SHOP INVENTAR KREATIVE STANDARDLØSNINGER SALGSDISPLAYS & BUTIKSINVENTAR I METAL, TRÆ OG PLAST Mersalg af dine varer! Hos Sander Design A/S tror vi på

Læs mere

MODEL ,- PRISEN ER FOR ELEMENTER OG SOKKEL. Inspiration Køkken, bad og garderobe.

MODEL ,- PRISEN ER FOR ELEMENTER OG SOKKEL. Inspiration Køkken, bad og garderobe. MODEL 42 28.193,- PRISEN ER FOR ELEMENTER OG SOKKEL Inspiration Køkken, bad og garderobe 2014 www.unikkoekken.dk 2 VELKOMMEN KØKKEN BAD GARDEROBE SKYDEDØRE Her får du meget for pengene DESIGNET OG PRODUCERET

Læs mere

DEKO PF. den profilfrie systemvæg

DEKO PF. den profilfrie systemvæg DEKO PF den profilfrie systemvæg 2 DEKO PF alternativet til den traditionelle gipsvæg Selv om glasvægge for længst er blevet en fast bestanddel af nutidige indretninger, er efterspørgslen efter den klassiske

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

Bygningsdele, installationer og inventar, der slides og/eller forældes, nedskrives.

Bygningsdele, installationer og inventar, der slides og/eller forældes, nedskrives. Nedskrivninger Principper Der gælder følgende grundlæggende principper mht. nedskrivninger: Bygningsdele, installationer og inventar, der slides og/eller forældes, nedskrives. Vægge, gulv- og loftskonstruktioner,

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 April 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkenerne skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2 Hvad

Læs mere

Inventar til birum. - elementoversigt, januar 2013. elementoversigt

Inventar til birum. - elementoversigt, januar 2013. elementoversigt Inventar til birum - elementoversigt, januar 2013 elementoversigt inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde med vores kunder.

Læs mere

Kontraktbilag A - Kravspecifikation

Kontraktbilag A - Kravspecifikation Kontraktbilag A - Kravspecifikation Side 1 af 15 1 Indledning Nærværende kontraktbilag fastsætter de mindstekrav, der gælder for anskaffelse af inventar til naturfagslokaler som udbudt af University College

Læs mere

Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen.

Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen. Råderetten og andre muligheder for forbedring af boligen. Princippet i råderetten er, at den enkelte lejer selv bestemmer, hvad der skal ændres, og selv sørger for, at arbejdet/installationer bliver udført

Læs mere

En god kontrakt og serviceaftale er grundlaget for et godt forløb

En god kontrakt og serviceaftale er grundlaget for et godt forløb En god kontrakt og serviceaftale er grundlaget for et godt forløb Temadag om AMS, efteråret 2005 v/ konsulent Morten Haahr Jensen Landscentret, Økonomi og Jura Disposition Aftaleretlige principper Kontrakters

Læs mere

DOORS. Skydedør. Med Indbygningskarm 2015-2 1

DOORS. Skydedør. Med Indbygningskarm 2015-2 1 Skydedør Med Indbygningskarm 2015-2 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO FLYTTEPJECE APRIL 1997 SENEST REVIDERET I 2010 NÅR MAN FLYTTER Nu og da skifter vi alle bolig. Alt efter om man fraflytter en lejlighed eller man flytter ind i

Læs mere

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter mål skrædder syede trapper efter mål Om din trappe Siden starten af 70 erne har unikke og specialkonstruerede kvalitetstrætrapper været konceptet

Læs mere

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

Inventar og tilbehør. Produkt oversigt

Inventar og tilbehør. Produkt oversigt og tilbehør oversigt Inventar - Montage Universalbeslag Med universalbeslaget kan de fleste møbler monteres direkte på Triplan systemet således at kontor-arealet optimeres og væggen ikke beskadiges af

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS 1 Aftalens grundlag 1.1. Nærværende generelle salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem

Læs mere

Tekniske Salgsargumenter

Tekniske Salgsargumenter Tekniske Salgsargumenter 2014 V O R D I N G B O R G P L U S Luksus alle har råd til Siden 1963 www.vordingborg.com INDHOLD Side Vordingborg PLUS og URBAN 3 De fedeste fordele ved Vordingborg URBAN 4 Hvad

Læs mere

Vordingborg Bad. plejeanvisninger

Vordingborg Bad. plejeanvisninger Vordingborg Bad Montage og plejeanvisninger Montagevejledning af dit bad arrangement. Før du påbegynder montage af dine bad skabe, så pak dem ud og gå for synlige skader. Skader på allerede monterede skabe

Læs mere

Beboervalg mellem 3 forskellige typer greb, se tegn. nr. TA.X.4.03_X_1

Beboervalg mellem 3 forskellige typer greb, se tegn. nr. TA.X.4.03_X_1 Sorgenfrivang II Inventaroversigt: Generelt: Som udgangspunkt er der ikke trægulv under eksisterende køkkenelementer. Der skal udføres nyt spånpladegulv hvor eksisterende køkkenelementer har stået. (se

Læs mere

Badeværelsesmøbler SIDE. VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler B66

Badeværelsesmøbler SIDE. VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler B66 Badeværelsesmøbler VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler SIDE B64 B66 BADEVÆRELSESMØBLER NAUTIC B68 B82 A660 Vaskeskab til håndvask 5550 B68 A659 Vaskeskab

Læs mere

Badeloft Elegante badeværelser. Serviceguide

Badeloft Elegante badeværelser. Serviceguide Elegante badeværelser Serviceguide Mange tak for din tillid Kære Badeloft-kunde, mange tak, fordi du valgte et eller flere af vores produkter til dit badeværelse. Denne håndbog er en hjælp til transport

Læs mere

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Opbevaring

Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms. Prisliste Opbevaring Maj 2013 vejl. udsalgspris ekskl. moms Prisliste Opbevaring Altikon totalleverandør af kontormiljøer Om vores produkter Altikon tilbyder et unikt sortiment af møbler, opbevaringsløsninger samt tilbehør

Læs mere

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken Indivo løfteenheder til det komfortable køkken 2 Det fleksible køkken Er køkkenet nyt eller et, man har haft glæde af i flere år, kræver det få ændringer at gøre det fleksibelt og tilgængeligt for alle.

Læs mere

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Find us on Facebook Badge CMYK /.ai Med vores 30 års erfaring tilbyder vi alle former for solafskærmning. Om dit behov er nyt, reparation eller vaskeservice, stiller vi altid gerne op til en uformel snak

Læs mere

Information om mulighederne for at sikre din dør ind til din lejlighed

Information om mulighederne for at sikre din dør ind til din lejlighed Omdelt i alle postkasser i A/B Opnæsgård 8. november 2013 Information om mulighederne for at sikre din dør ind til din lejlighed Bestyrelsen har gennem nogen tid arbejdet på at finde løsninger, der æstetisk,

Læs mere

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen Beboerinformation Spørgsmål & Svar Helhedsplanen for Møllevangen Kære beboer Kære beboer i Møllevangen, Først vil vi sige tusind tak for det flotte fremmøde og store deltagelse i Informationsmøde/åbent

Læs mere

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

Marie Kruses Skole Grundskolen

Marie Kruses Skole Grundskolen Marie Kruses Skole Grundskolen Undervisningsmiljøundersøgelse 01 Datarapportering ASPEKT R&D A/S Sådan læses tabellerne Marie Kruses Skole, Grundskolen - Undervisningsmiljøundersøgelse 01 Ud af 476 af

Læs mere

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Produktkatalog TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Skal redigeres i ny version A-Z- Snedkeriet salgs- og leveringsbetingelser 2010 Bestilling af vare Vare kan bestilles pr. telefon (75 126599). Ved bestilling

Læs mere

- vurderer forbedringer i andelsboliger

- vurderer forbedringer i andelsboliger - vurderer forbedringer i andelsboliger Indhold: Vurdering side 1 Fejl og mangler side 1 Værdi af forbedringer side 1 Specifikation af vurdering side 2 Specifikation af løsøre side 6 Grundlag for vurderingen

Læs mere

../ Orientering../ Beti ngelser../ Proced u re../ Minimumskr

../ Orientering../ Beti ngelser../ Proced u re../ Minimumskr ../ Orientering../ Beti ngelser../ Proced u re../ Minimumskr IndholdsfortegneIse Køkken...3 Orientering....................... 3 Betingelser...4 Procedure...5 Minimumskrav......... 8 Egne notater / tegning...

Læs mere

Godt design der holder...

Godt design der holder... Godt design der holder... VesterbyDesign 2 VesterbyDesign borde er udviklet og designet til daglig brug af hele familien Vi anvender de bedste materialer og vores medarbejdere i produktionen sikrer dig

Læs mere

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år.

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. 1 3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. Vi er i dag den eneste danske producent af bruseafskærmninger, der fremstiller brusehjørner og døre som er specielt tilpasset forholdene

Læs mere

EDB -lokaler APV Fase 1 Skema 5 2002 Ja Nej Årsag, vurdering af behov for ændringer og øvrige bemærkninger Lokalet, herunder størrelsesforhold,

EDB -lokaler APV Fase 1 Skema 5 2002 Ja Nej Årsag, vurdering af behov for ændringer og øvrige bemærkninger Lokalet, herunder størrelsesforhold, Lokalet, herunder størrelsesforhold, materialer, installationer og rengøring Er lokalets areal passsende i forhold til antallet af brugere? Er der plads nok til at udføre arbejdet på en hensigtsmæssig

Læs mere

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas.

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Lager: 4 stk Str.: H.800XB.400xD.400 mm Stk pris 3.000,- Dkr. 1.500,- Dkr.

Læs mere

Naturvidenskab/Science

Naturvidenskab/Science Naturvidenskab/Science Undersøg & afprøv At skabe de optimale rammer for fremtidens skoleelever er en udfordring, ST Skoleinventar A/S har påtaget sig. Øget fokus på naturfagsområdet har betydet, at kravene

Læs mere

Drift og vedligeholdelse

Drift og vedligeholdelse Drift og vedligeholdelse INDHOLDSFORTEGNELSE Information Med denne Drift og vedligeholdelse i hænde er der god mulighed for at få optimal udnyttelse og dermed stor fornøjelse af det faste inventar leveret

Læs mere

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Datarapportering ASPEKT R&D A/S Sådan læses tabellerne Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Ud af af efterskolens elever har helt eller delvist

Læs mere

Direktlaminat tilbyder spidskompetence inden for laminatbaserede komponenter og indretning.

Direktlaminat tilbyder spidskompetence inden for laminatbaserede komponenter og indretning. HOS OS FORMES IDÉER Direktlaminat tilbyder spidskompetence inden for laminatbaserede komponenter og indretning. F900 RETTE VINKLER ELLER AFRUNDEDE HJØRNER? Fleksibilitet og specialisering giver tilfredse

Læs mere

KØKKENBORDPLADER laminat

KØKKENBORDPLADER laminat KØKKENBORDPLADER laminat www.qualitybrands.dk K-bord/1301 Kundetilpassede bordplader QualityBrands.dk er din danske bordpladespecialist. Vores produktion foregår hos Danmarks ældste og mest erfarne leverandør

Læs mere

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette 36_015 Produktguide ALGOT Opbevaring i hele hjemmet DESIGN Francis Cayouette KVALITET Designet til brug i hele hjemmet. ALGOT hylder er slidstærke, pletafvisende og nemme at holde rene. Hyldeknægtene er

Læs mere

Bruseløsninger uden profiler

Bruseløsninger uden profiler Bruseløsninger uden profiler 5 års produktgaranti Bruseløsninger uden profiler brusevægselementer er uden profiler og forsynede med flotte beslag i kromoptik, som får brusebadene til at virke elegante.

Læs mere

kontorindretning og inventar ErgoPro Flex

kontorindretning og inventar ErgoPro Flex kontorindretning og inventar ErgoPro Flex Kontorer til ethvert behov... ErgoPro Flex med EP 2000 stel Du bestemmer farve, størrelse og tilbehør - mulighederne er mange... 2 se mere på www.inventarland.dk

Læs mere

Køl og frys til erhverv...

Køl og frys til erhverv... Køl og frys til erhverv... Tryghed i købet: Køb og bliv serviceret lokalt - køleborde, kolde jomfruer og pizzakøleborde PRISKATALOG GYLDIGT FRA FEBRUAR 2014 www.daencker.dk 1 Køleborde er en serie rustfri

Læs mere

Råderet inde i boligen

Råderet inde i boligen 3606-0 Engvadgård Råderet inde i boligen Reglerne er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 15. juni 2006 - Nr. 627 i 82 til og med 95. Alle forbedringer er tilladt Ifølge bekendtgørelsen

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

Vedligeholdelsesfolder

Vedligeholdelsesfolder Vedligeholdelsesfolder Indholdsfortegnelse Forord... 3 Låger... 4 Skuffer... 4 Korpus... 4 Hængsler... 4-5 Bordplader Plastlaminatbordplader... 5 Laboratoriebejdsede bordplader... 5 Lakerede bordplader...

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE Renovering af plejecenter krydsrum arkitekter side 1 af 6 BYGNINGSDELSBESKRIVELSE ARBEJDER BB.01 Nedtagning og bortskaffelse af eksisterende elementer m.v. BB.02 Køkkener: Levering og montering af nye

Læs mere

- vurderer forbedringer i andelsboliger

- vurderer forbedringer i andelsboliger - vurderer forbedringer i andelsboliger Indhold: Vurdering side 1 Fejl og mangler side 1 Værdi af forbedringer side 1 Specifikation af vurdering side 2 Specifikation af løsøre side 5 Grundlag for vurderingen

Læs mere

Træhuset Amager. Priser,Incl. Moms, som selvbyg, medbyg og nøglefærdigt.

Træhuset Amager. Priser,Incl. Moms, som selvbyg, medbyg og nøglefærdigt. Kære Træhus interesseret På de næste sider finder du de priser vi har beregnet ud fra jeres oplæg / skitse/ tegning. Vi gør os meget umage med at opstille priserne så de er overskuelige, og gøre klart

Læs mere

SKAGEN P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER

SKAGEN P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER SKAGEN PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER Møblerne bør monteres i et tempereret rum med god udluftning. Møblerne må ikke have direkte

Læs mere

Få plads til mere med. Linkstor reoler

Få plads til mere med. Linkstor reoler Få plads til mere med Linkstor reoler Muligheder ud over det sædvanlige: fleksibilitet Linkstor er det bærende reolsystem i en lang række løsninger, der er specielt tilpasset individuelle krav til opbevaring.

Læs mere

PROFESSIONELT TOTALKONCEPT PÅ TAGRENDER

PROFESSIONELT TOTALKONCEPT PÅ TAGRENDER PROFESSIONELT TOTALKONCEPT PÅ TAGRENDER Om NG ZINK NG Zink er et dansk firma, der har specialiseret sig i tag- og facadeprodukter i kobber og zink, samt diverse relaterede produkter til professionelle

Læs mere