VEJLEDNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEJLEDNING www.totalinventar.dk"

Transkript

1 VEJLEDNING Total Inventar A/S - Bergsøesvej Silkeborg - tlf.: fax:

2 GUIDE TIL JERES NYE FAGLOKALE... Der er mange overvejelser at gøre sig, når et nyt faglokale skal etableres. Denne guide kan hjælpe jer med at komme omkring alle de vigtige beslutninger, der er nødvendige for, at I når frem til det ønskede resultat. Det er vigtigt, at man gør sig klart, hvilke ønsker man har for det nye lokale, hvilke aktiviteter der skal være mulige, hvordan undervisningen skal foregå, osv. Vi har inddelt guiden i fire overordnede emner, som hver beskriver et område I har brug for at vide noget om i forbindelse med jeres nye lokale: Først må behov og ønsker for lokalet afklares. Dernæst skal der mere konkret vælges det rette inventar. Herefter forklarer vi, hvordan processen fra klargøring af lokale til overdragelse af det færdige lokale foregår. I det sidste afsnit gennemgås jeres garantier og rettigheder.

3 Indhold 01 INDLEDENDE FASE Tænk jeres ønsker igennem Det gamle lokale Det nye lokale Hverdagen i lokalet Funktion Budget og finansiering Levering Lokalets planløsning 02 UDVÆLGELSE Korpus Hængsel Profil typer Lågetyper Bordplader Indretningsdele Total Inventars ekspertise Indretningsforslag og tilbud Bestilling 03 REALISERING Nedtagning Klargøring Levering af det nye inventar Montering Gas, el og VVS Overdragelse 04 LOKALET I BRUG Garantier Forbrugsrettigheder Betaling Forsinkelse Uforudsete problemer Klager Ris eller ros Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

4 01 INDLEDENDE FASE TÆNK JERES ØNSKER IGENNEM - så bliver resultatet bedst Etablering af et nyt lokale er en omfattende proces. For at få et vellykket resultat, er det vigtigt at få alle ideer og ønsker bragt på banen. Vi har lavet en tjekliste, som kan hjælpe jer med at få alle de nødvendige overvejelser i spil. Sørg for at finde ud af, hvad der er vigtigst for jer. Det kan blive nødvendigt at indgå kompromisser undervejs. DET GAMLE LOKALE Hvad er I specielt glade for i det nuværende lokale? Er der inventar eller andet, der kan genbruges? Fordele/ulemper ved nuværende indretning? Er de nuværende gas, el og vvs installationer placeret hensigtsmæssigt? DET NYE LOKALE Er det muligt at bevare gulvbelægningen? Skal der laves nye gas, el og vvs installationer? Skal lokalet males? Kan eksisterende belysning genanvendes? Er der lovlig ventilation og procesventilation? Står I selv for nedtagning af det eksisterende inventar? 04

5 INDLEDENDE FASE 01 HVERDAGEN I LOKALET Skal der undervises i flere forskellige fag i samme lokale? Teoretisk eller praktisk undervisning? Mange forskellige alderstrin? Til hvor mange elever? Lærere? Er der børn eller voksne der skal tages specielle hensyn til? FUNKTION Hvor meget opbevaringsplads er der behov for? Skal indretningen være fleksibel? Mobile skabe og borde? Højdeindstilleligt inventar? BUDGET& FINANSIERING Vær realistisk - der skal laves mange ting, når et lokale skal etableres. Vær åben om jeres budget, så vi nemmere kan lave den rigtige løsning til jer. Opstil et budget med luft - der dukker altid ekstra ideer og ønsker op undervejs. Undersøg evt. finansieringsmulighederne, hvis der er behov for dette. 05 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

6 EL OMKLÆDNING LÆRER Hylder FORMNING/BILLEDKUNST Stålbord Strygebræt Spejl Elevbord 1200x1200 mm Elevbord 1200x1200 mm WC EVT. DØR ENTRE RADIATOR ESSPISNING EKØKKEN URINAL Elevbord 1200x1200 mm Elevbord 1200x1200 mm VÆRKSTEDSCON Håndarbejdsskab Saks, garn og tråd OPSTALT C Køl FORRUM SLØJD Køl 4 4 Frys COMBI ELEVATOR TIL KÆLDER HANDICAP Tavle Gruppebord Gruppebord Værktøjsskabe Elevbord Elevbord mm Laminat 1200x1200 mm Laminat 1200x1200 mm ÅBEN PASSAGE RADIATOR RADIATOR RADIATOR EVT. DØR Arbejdsbord D:620 BEMÆRK: DENNE TEGNING ER IKKE MÅLFAST OG KAN IKKE ANVENDES TIL AFSÆTNING AF INSTALLATIONER M.V. Total Inventar Bergsøesvej Silkebor Tlf.: Fax:

7 UDVÆLGELSE 02 LEVERING Husk at der typisk er 6-8 ugers leveringstid på inventaret til det nye lokale. Passer det med levering af varer fra andre leverandører? Få aftalerne på plads i god tid med eventuelle håndværkere. Er der taget højde for tilkørselsforhold for håndværkere og maskiner? Skal byggepladsen afskærmes/indhegnes? Skal der tages hensyn til skolens åbningstider? LOKALETS PLACERING Det er nødvendigt med en målfast tegning af lokalet. Hvis der ikke allerede findes en tegning over rummet, skal rummet opmåles, så vi kan lave en tegning med de rigtige dimensioner. Herefter laver vi en indretningsplan ud fra, hvad der er muligt i rummet, med udgangspunkt i jeres ønsker. Der skal tages højde for gangzoner i rummet, herunder afstand mellem arbejdsstationer. Ligeledes skal der tages højde for at alle elever kan følge undervisningen på tavlen, at alle elever har en arbejdsstation og at der er rigeligt med opbevaringsplads. Vi gennemgår indretningsplanen med jer og retter den til, så indretningen bliver optimal. 07 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

8 02 UDVÆLGELSE KORPUS Vi har gjort vort stærke korpus endnu stærkere. Korpus er fremstillet af 19 mm spånplade, og belagt med 120 grams melamin. Det er afslutningsvis kantet med en solid ABS kant. Dette giver en flot finish og giver samtidig ekstra styrke og holdbarhed på udsatte hjørner og kanter. Bagbeklædningen er en 8 mm. melaminbelagt spånplade indsat i not. 08

9 UDVÆLGELSE 02 HÆNGSEL Inventaret er aldrig stærkere end sit svageste led. Det svageste led er altid hængslet. Derfor benytter vi et hængsel, der er spe-cielt velegnet til institutionsbrug. Inventar i institutioner skal kunne holde til et stort slid og en ikke altid tiltænkt brug, da børn bruger tingene på en anden og til tider voldsommere måde. Skabshængslet er et specielt designet institutionshængsel. Hængslet er med fast split og er 100% vedligeholdelsesfrit. Den specielle fastgørelse af hængslet på skabsside og i udnakning i skabslågen, giver hængslet ekstra styrke til at modstå hængslets åbningsvinkel på 270. PROFIL TYPER Lågen er opbygget af 17 mm. spånplade og belagt med højtrykslaminat. Samlet opnås en tykkelse på 19 mm. Lågen profileres med en kraftig 10 mm. massiv trækant i enten bøg eller ahorn. Alle kanter er pænt og praktisk afrundede og lakerede. Rammelåger med sikkerhedsglas produceres som øvrige skabslåger i hel udførelse, uden samlinger. Bøgekant Ahornkant Rammelåge 09 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

10 02 UDVÆLGELSE LÅGETYPER Glatlåge Vitrinelåge BORDPLADER I vort sortiment findes flere typer bordplader: Massive træ-, kompakt laminat-, granit- rustfrit stål-, polypropylen og laminatbordplader. Alle er valgt i henhold til kvalitetsmæssige og funktionelle krav. Massivtræ Granit Syrefast rustfristål Polypropylen Chemtop Laminat Kompaktlaminat Kompaktlaminat, grå 10

11 UDVÆLGELSE 02 INDRETNINGSDELE Hvide melaminhylder til høj- og underskabe samt faste hylder. Silverfarvede trådkurve/riste med rulleudtræk. Massive udtræksbakker med rulleudtræk. Metalskuffer med rulleudtræk, højde 5,4 cm. og 8,5 cm. eller højde 14,5 cm. Alu-skuffer med dæmpningsbeslag, Bluemotion og fuldt udtræk, højde 8,5 cm. eller med reling, højde 14,5 cm. GREB Gribevenlige skabsgreb i 128 mm. børstet stål. Højden 28 mm. godstykkelsen er Ø10 mm. 11 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

12 02 UDVÆLGELSE TOTAL INVENTARS EKSPERTISE Ved etablering af et nyt lokale kan Total Inventar hjælpe jer med råd og vejledning om, hvilke elementer og hvilke materialer I skal vælge, samt med selve indretningen. Total Inventar har mange års erfaring med indretning af alle typer faglokaler til institutionsbrug. Det betyder, at vi har et indgående kendskab til undervisningsmiljøers udformning og mulighederne indenfor dette felt. I er altid velkommen til at bestille tid til et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Allerede tidligt i planerne om et nyt lokale kan vi være med til at afklare spørgsmål i forbindelse med de mange overvejelser, der er i denne proces. Når vi mere konkret skal indrette jeres lokale, er det nødvendigt at vide noget om budgettet, og dernæst om jeres ønsker og de tanker I har gjort jer. Derudover skal vi bruge en tegning over lokalet. Måske findes der allerede en tegning, eller rummet skal måles op, så vi ud fra en målfast tegning kan indrette lokalet. INDRETNINGSFORSLAG & TILBUD Skolens nye lokale er en stor investering og skal bruges i rigtig mange år fremover. Derfor er det vigtigt for os, at resultatet bliver tilfredsstillende og i overensstemmelse med jeres ønsker og krav til lokalet. Vi udarbejder forslaget i AutoCAD, som vil være en sammensmeltning af jeres ønsker sammenholdt med budget og rummets potentiale. Sammen med indretningsforslaget udarbejder vi et tilbud, hvor alle elementer fra tegningen er listet, så det er nemt og overskueligt. I tilbuddet vises også prisen for montering og evt. anden udgift i forbindelse med etableringen. Er der spørgsmål til tilbuddet eller tegningen afklarer vi selvfølgelig disse. 12

13 UDVÆLGELSE 02 BESTILLING Når vi er enige om, hvordan det nye lokale skal se ud og tegningen er tilrettet, udarbejder vi en købskontrakt, som I skal underskrive. Når vi har modtaget den underskrevne kontrakt, starter vi produktionen af inventaret til lokalet. Inden I har underskrevet kontrakten, finder vi ud af, i hvilken uge I foretrækker at få leveret inventaret. Ligesom inden for mange andre brancher, er der sæsonsvingninger indenfor produktion af inventar til undervisningen. Det betyder at leveringstiden kan varierer fra 6 til 8 uger, alt efter hvilket tidspunkt på året I ønsker jeres nye lokale. Sammen med ordrebekræftelsen, får I en montageplan og en dato for, hvornår I senest kan rette i jeres bestilling. Ugen før leveringen af inventaret til jeres nye lokale, kontakter vi jer med besked om den præcise leveringsdag. 13 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

14 03 REALISERING 14

15 REALISERING 03 DE FIRE FASER Det er et større arbejde at få etableret et nyt lokale. Derfor kan situationen nemt virke en smule uoverskuelig. Der er dog en naturlig rækkefølge i processen. Færdiggørelsesprocessen kan deles ind i fire faser: Nedtagning af eksisterende inventar, klargøring af lokalet, levering af det nye inventar og til sidst montering heraf. På de følgende sider kan I læse nærmere om, hvordan dette vil forløbe, og hvad I må forvente. 1. NEDTAGNING AF EKSISTERENDE INVENTAR Først skal det gamle inventar tages ned. Elementer, bordplader, vandforsyning, vægbeklædning mm. skal ned og ud af lokalet, og der er en del arbejde med at køre affaldet væk. Hvis der er ting, som skal genbruges, så mærk dem tydeligt, inden nogen kommer til at ødelægge dem. Da I skal have dem ud af lokalet, er det en god ide at have en klar plan for, hvor de skal opbevares. Når arbejdet er færdigt, vil lokalet se noget medtaget ud. Der må forventes en del støv- og støjgener i denne fase. Den bedste måde at forberede sig på er ved at dække godt af med plastik. Alle må gøres opmærksomme på, at de i den pågældende periode kan generes af støj og støv. Nedrivningsarbejdet tager et par dage. 2. KLARGØRING AF LOKALET Efter at det gamle inventar er fjernet, skal rummet gøres klar til det nye inventar. Væggene skal evt. pudses op, gulvet skal gøres klart og loftet laves. Desuden skal nye VVS-, gas- og elinstallationer forberedes. Det vil sige, at de skal trækkes derhen, hvor de skal bruges, og gøres klar til endelig montering. Der kan opstå uforudsete problemer, når alt er revet ned. Eksempelvis kan der være lavet om på rummet tidligere, sådan at det nøgne rum ikke er 100% som forventet. I givet fald skal der tages stilling til, hvordan de uforudsete problemer løses. For at kunne udføre sin del af arbejdet vil håndværkerne være nødt til at lukke for el, gas og vand i kortere perioder. 15 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

16 03 REALISERING 3. LEVERING AF DET NYE INVENTAR Alle skabene bliver samlet på vores fabrik, hvor vi har det rette værktøj til opgaven. Skabene bliver leveret til jer samlet og klar til montering. På den måde sikrer vi at kvaliteten er i top. Vi sørger for at alt bliver leveret, og intet bliver skadet under transporten. Det er vigtigt, at I gør opmærksom på, om der er specielle forhold, der kan gøre leveringen af inventaret vanskeligt. Er der det, må det vurderes, om det kræver ekstraudstyr eller kreative løsninger, så det er afklaret, når chaufføren kommer med varerne. Leverancen optager meget plads. Det skyldes, at inventaret ankommer i samlet tilstand. Derfor anbefaler vi, at der forberedes gulvplads for leveringen. Det er også en god ide, at beskytte gulvet med afdækningspapir. Skulle der være skader, fejl eller mangler ved leveringen, så garanterer vi, at disse udbedres hurtigt og effektivt. I skal forberede jer på, at lokalet og de omkringliggende arealer for en periode bliver en mindre byggeplads. En uge før inventaret bliver leveret, kontakter vi jer med besked om det præcise tidspunkt for leveringen. 4. MONTERING Når de øvrige arbejder er færdige, kan vi begynde med montagen af inventaret. Under normale omstændigheder tager det en uge pr. lokale at montere inventaret, dog alt efter lokalets størrelse og omfang af inventaret. Først når monteringen af inventaret er færdigt, kan I begynde at danne jer et indtryk af, hvordan lokalet kommer til at se ud. Der er stadig en masse detaljer, der skal på plads, men de store linjer tegner billedet af lokalet. Skal der laves ventilation, monteres dette ofte i forbindelse med inventaret. Hvis der skal leveres hårde hvidevarer, vil disse også blive installeret i forbindelse med inventaret. 16

17 REALISERING 03 FÆRDIGGØRELSE AF GAS-, EL- & VVS-ARNEJDE Når det nye inventar er sat op og hvidevarerne er på plads, skal alle tilslutninger laves til el, vand, afløb og gas. Det er vigtigt, at det er autoriserede håndværkere, der udfører denne del af arbejdet. Der vil være mange mindre ting og små detaljer, som skal færdiggøres, før jeres nye lokale er helt funktionsdygtigt. Det kan godt tære på tålmodigheden, fordi I er så tæt på målet. OVERDRAGELSE Det nye lokale er færdigmonteret. I gennemgår nu arbejdet med konsulenten, montøren eller monteringslederen. Hvis der er fejl eller mangler, skriver vi det på afleveringsrapporten, og vi laver en aftale om udbedring af fejlen med det samme. Det vil typisk være den ansvarlige håndværker eller underleverandør, der står for dette arbejde. Hvis alt er, som det skal være, betaler I den sidste rate som aftalt. I vil altid få det sidste ord, så vi kan være sikre på, at det færdige resultat lever op til det, I har forventet fra start. I tilfælde af fejl kan det aftales, at der henstår et beløb svarende til manglernes værdi, til disse fejl er udbedret. Den mere præcise aftale laver I med konsulenterne, montøren eller montagelederen. 17 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

18 04 LOKALET I BRUG

19 LOKALET I BRUG 04 GARANTIER Total Inventars garantier dækker mere end de lovbestemte garantikrav. Dette er muligt, fordi vi kontrollerer hele processen fra indretningsforslag til færdigt opsat lokale. Total Inventar overholder naturligvis alle de lovbestemte garantier og Total Inventars salgsbetingelser, herunder den 2-årige reklamationsret. 5 ÅRS PRODUKTGARANTI Vi yder 5 års produktgaranti på vores inventar. På tilbehør udover inventaret følger vi producentens garantibestemmelser. TRYGHEDSGARANTI Ved forudbetaling garanterer Total Inventar for beløbet, så jeres penge aldrig går tabt. SERVICEGARANTI Skulle noget mangle eller være beskadiget ved leverancen, garanterer vi en hurtig og effektiv udbedring. LEVERINGSGARANTI Ugen før det nye inventar leveres, modtager I en præcis leveringsdato. MILJØGARANTI Alle produkter fra Total Inventar er certificeret af Dansk Indeklima Mærkning. Det er din sikkerhed for, at inventaret er testet for afgasning og lugtafgivelser fra en række forskellige stoffer. 19 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

20 04 LOKALET I BRUG FORBRUGSRETTIGHEDER I det følgende kan I læse om, hvordan I er stillet, når der ettableres et nyt faglokale til jeres skole. Meget af informationen er generel, så I kan bruge den uanset om Total Inventar kun står for leveringen af elementerne til lokalet, eller om vi også skal stå for monteringsarbejdet. BETALING I enhver indretningsløsning er der en række individuelle behov, at tage hensyn til. Derfor har Total Inventar ikke noget lager. Vi starter først produktionen af inventaret til jeres lokale, når vi modtager en ordre fra jer. Derfor beder vi jer om en a conto indbetaling, når vi sætter jeres ordre i produktion. Nogle gange aftales det, at betalingen falder i flere rater i takt med, at arbejdet med inventaret skrider frem. De penge, som I forudbetaler, kan aldrig gå tabt, når I handler med Total Inventar. Vi garanterer nemlig for beløbet. FORSINKELSE Det er ikke altid muligt at forudse alt i forløbet med etablering af det nye lokale. Opgaven kan vise sig vanskeligere end først antaget, levering af materialer kan blive forsinket osv. I sådanne tilfælde bliver det betragtet som rimeligt, hvis leverandøren rykker leveringsdatoen. Kan projektet ikke afsluttes til den aftalte tid på grund af forhold, som I selv er skyld i, kan jeres leverandør selv fastsætte en ny leveringsdato. Hvis det derimod er jeres leverandør, der bærer ansvaret, kan I sende leverandøren et brev - et såkaldt påkrav - hvori I forlanger arbejdet gjort. UFORUDSETE PROBLEMER Hvis arbejdet med det nye lokale må revurderes undervejs, så er jeres leverandør forpligtet til at stoppe arbejdet og diskutere det videre forløb med jer. Har leverandøren ikke forsømt noget i sin vurdering af opgaven, vil det normalt være jer, der skal betale for eventuelt ekstra arbejde. Det bør altid ske på grundlag af et revideret tilbud. Undlader leverandøren at gøre jer opmærksom på problemer, der vil forringe det færdige arbejdes værdi, kan I kræve erstatning af leverandøren. 20

21 LOKALET I BRUG 04 KLAGER I langt de fleste tilfælde er alt ved det nye lokale i orden, når I får det overdraget. Men skulle der være noget at klage over, så skal I være opmærksom på, at der gælder forskellige klagefrister. Længden afhænger af de aftaler, der er lavet, og af hvad der klages over. Som hovedregel er løsøre og produkter omfattet af købelovens 2-årige reklamationsfrist. Den tilsvarende frist for håndværkernes arbejde og for materialer, der er leveret af dem, er 5 år. I skal altid klage straks efter, at fejlen eller manglen er opdaget, for at bevare jeres rettigheder. Har projektet været ramt af forsinkelser, mangler i leveringen eller lignende, og er der stadigvæk mindre skønhedsfejl, når lokalet bliver overdraget, vil mange føle sig berettiget til et nedslag i prisen. Men det er faktisk ikke tilfældet. Det er først i det tilfælde, at jeres leverandør ikke vil eller kan udbedre fejlen, at I kan kræve et nedslag i prisen. RIS ELLER ROS Når jeres nye lokale står klar til brug, sender vi jer et Ris eller ros - skema, hvor vi beder jer om at bedømme os på en lang række punkter, lige fra den første oplevelse af Total Inventar til lokalet står færdigt. Alle Total Inventars kunder modtager skemaet. Besvarelserne bruger vi til at kortlægge, om der er områder, hvor vi skal sætte ekstra ind. For når alt kommer til alt, så er forudsætningen for vores succes, at vi har tilfredse kunder. Det kræver, at medarbejdere, produkter, systemer og løsninger altid lever op til jeres forventninger, og gerne mere til. Derfor lader vi vores produkter og alle medarbejdere - fra konsulent til montør - blive målt og vurderet. Det giver inspiration og motiverer os til at tænke os om endnu en gang. Kan noget gøres bedre, så gør vi det. 21 Total Inventar A/S Bergsøesvej Silkeborg Tlf.: Fax:

22

Plads til kreativitet

Plads til kreativitet Håndarbejde Plads til kreativitet Håndarbejde er et fag, hvor behovet for velindrettede skabe til opbevaring er stort. ST Skoleinventar A/S har flere modeller af sakse-, sy- og garnskabe samt standard

Læs mere

Værd at vide... www.efg.dk. Fleksible kontormøbler

Værd at vide... www.efg.dk. Fleksible kontormøbler Værd at vide... www.efg.dk Fleksible kontormøbler Kontorets ABC De fleste mennesker køber kun kontormøbler få gange i deres liv og da det er en vigtig investering, skal resultatet også være bedst muligt.

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

Naturvidenskab/Science

Naturvidenskab/Science Naturvidenskab/Science Undersøg & afprøv At skabe de optimale rammer for fremtidens skoleelever er en udfordring, ST Skoleinventar A/S har påtaget sig. Øget fokus på naturfagsområdet har betydet, at kravene

Læs mere

Vedligeholdelsesfolder

Vedligeholdelsesfolder Vedligeholdelsesfolder Indholdsfortegnelse Forord... 3 Låger... 4 Skuffer... 4 Korpus... 4 Hængsler... 4-5 Bordplader Plastlaminatbordplader... 5 Laboratoriebejdsede bordplader... 5 Lakerede bordplader...

Læs mere

Kunne du tænke dig at være un k..? Kan vi hjælpe - eller k gger du bare..? Desværre - varen er stad g i restordre...

Kunne du tænke dig at være un k..? Kan vi hjælpe - eller k gger du bare..? Desværre - varen er stad g i restordre... Kunne du tænke dig at være un k..? Det er du sikkert allerede - vi skal bare vise det til dine kunder Kan vi hjælpe - eller k gger du bare..? Du er meget velkommen til at kigge, men vi vil hellere tale

Læs mere

Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg

Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg www.vindebakke.dk Beskrivelse af område VINDE BAKKE Med udsigt over Skive by og det omkringliggende landskab udstykkes 1. etape af et nyt stort boligprojekt i Skive.

Læs mere

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE...

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... Danboxhuset - nemt og sikkert Undgå byggerod og besvær Danboxhuset leveres færdigt

Læs mere

- vurderer forbedringer i andelsboliger

- vurderer forbedringer i andelsboliger - vurderer forbedringer i andelsboliger Indhold: Vurdering side 1 Fejl og mangler side 1 Værdi af forbedringer side 1 Specifikation af vurdering side 2 Specifikation af løsøre side 5 Grundlag for vurderingen

Læs mere

KØKKENBORDPLADER kompaktlaminat

KØKKENBORDPLADER kompaktlaminat KØKKENBORDPLADER kompaktlaminat www.qualitybrands.dk K-bord/1301 Kundetilpassede bordplader QualityBrands.dk er din danske bordpladespecialist. Vores produktion foregår hos Danmarks ældste og mest erfarne

Læs mere

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk

BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE. www.prowood.dk www.prowood.dk BORDPLADER KØKKENER DØRE INVENTAR MESSESTANDE Specialprodukter i træ Pro-Wood producerer alle former for specialprodukter i træ efter kundens idé og behov. Vi fremstiller for eksempel nye

Læs mere

Bruseløsninger uden profiler

Bruseløsninger uden profiler Bruseløsninger uden profiler 5 års produktgaranti Bruseløsninger uden profiler brusevægselementer er uden profiler og forsynede med flotte beslag i kromoptik, som får brusebadene til at virke elegante.

Læs mere

Vurdering af andelslejlighed

Vurdering af andelslejlighed Vurdering af andelslejlighed Indhold: Vurdering side 1 Fejl og mangler side 1 Værdi af forbedringer side 1 Specifikation af vurdering side 2-3 Specifikation af løsøre side 4 Grundlag for vurdering side

Læs mere

En god kontrakt og serviceaftale er grundlaget for et godt forløb

En god kontrakt og serviceaftale er grundlaget for et godt forløb En god kontrakt og serviceaftale er grundlaget for et godt forløb Temadag om AMS, efteråret 2005 v/ konsulent Morten Haahr Jensen Landscentret, Økonomi og Jura Disposition Aftaleretlige principper Kontrakters

Læs mere

Pris- & elementoversigt August 2006 Priseksempler. Ydre skønhed Indre orden

Pris- & elementoversigt August 2006 Priseksempler. Ydre skønhed Indre orden Pris- & elementoversigt August 2006 Priseksempler Ydre skønhed Indre orden Priseksempel 1 Bredde op til 120 cm med 2 skydedøre incl. inventar fra kr. 6.688,- med 2 skydedøre incl. inventar fra kr. 8.148,-

Læs mere

Proceduren ved fraflytning og afregning af lejemålet.

Proceduren ved fraflytning og afregning af lejemålet. 1 Proceduren ved fraflytning og afregning af lejemålet. Det anbefales at De deltager i fraflytningssynet. I givet fald får De udleveret en kopi af synsrapporten. Ellers bliver denne tilsendt Dem senest

Læs mere

Beskrivelse af område

Beskrivelse af område www.vindebakke.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Beskrivelse af område 3 Brochure med lavenergiboliger 4 Beskrivelse af boliger 5 Boligtyper 6 Facader 8 Visualisering 9 Visualiseringer fra Designa

Læs mere

Triomont fra Gustavsberg

Triomont fra Gustavsberg Triomont fra Gustavsberg Der skal kun 14 cm til Der kan opsættes et væghængt toilet på de fleste baderum. Triomont XS fra Gustavsberg er et smalt og fleksibelt installationssystem, der kun er 14 cm dybt.

Læs mere

Vedr.: VURDERING AF FORBEDRINGER OG LØSØRE I ANDELSLEJLIGHED.

Vedr.: VURDERING AF FORBEDRINGER OG LØSØRE I ANDELSLEJLIGHED. 19. september 2011 Vedr.: VURDERING AF FORBEDRINGER OG LØSØRE I ANDELSLEJLIGHED. Beliggende: Andelsboligforeningen: Stefansgade 40, 3. th AB Merkur Besigtiget den: 16. september 2011 Tilstede ved besigtigelsen:

Læs mere

Råderet inde i boligen

Råderet inde i boligen 3606-0 Engvadgård Råderet inde i boligen Reglerne er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 15. juni 2006 - Nr. 627 i 82 til og med 95. Alle forbedringer er tilladt Ifølge bekendtgørelsen

Læs mere

Træhuset Amager. Priser,Incl. Moms, som selvbyg, medbyg og nøglefærdigt.

Træhuset Amager. Priser,Incl. Moms, som selvbyg, medbyg og nøglefærdigt. Kære Træhus interesseret På de næste sider finder du de priser vi har beregnet ud fra jeres oplæg / skitse/ tegning. Vi gør os meget umage med at opstille priserne så de er overskuelige, og gøre klart

Læs mere

DEKO PV. den klassiske systemvæg

DEKO PV. den klassiske systemvæg DEKO PV den klassiske systemvæg 2 DEKO PV når det skal være nemt og fleksibelt I nutidigt byggeri er det afgørende at indrette sig med fleksible løsninger, der er nemme og hurtige at montere, og som kan

Læs mere

- vurderer forbedringer i andelsboliger

- vurderer forbedringer i andelsboliger - vurderer forbedringer i andelsboliger Indhold: Vurdering side 1 Fejl og mangler side 1 Værdi af forbedringer side 1 Specifikation af vurdering side 2 Specifikation af løsøre side 5 Grundlag for vurderingen

Læs mere

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11, 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 =1'0>9 4 2?? )??#%!'??1'0.!# $(&$0&#$!%!"#$!%&!'$(!#()$)$)! * +,-.,,/!0$'"(1( ##!'(#0# 2,3 ) 42 2.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 ):2,

Læs mere

Katalog køkken, vitahus.no

Katalog køkken, vitahus.no Køkken. Køkkenet er en af de lidt større opgaver, hvor der er mange ting der skal vælges. Vi viser herunder de væsentligste ting. De viste produkter er vejledende. Dvs. at i det aktuelle tilfælde anvender

Læs mere

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 28_013

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 28_013 4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 28_013 4 trin til dit nye køkken Denne brochure hjælper dig med hvordan du måler op, indretter, bestiller og installerer dit nye IKEA køkken. Her finder du alle

Læs mere

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk TRÆ-Alu ELEMENTER FRA Danske Vinduer og Døre 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker ALU-TRÆ ER

Læs mere

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering, forsatsvinduer, termostatventiler

1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering, forsatsvinduer, termostatventiler De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372 Positivlisten ser således ud: 1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering,

Læs mere

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Find us on Facebook Badge CMYK /.ai Med vores 30 års erfaring tilbyder vi alle former for solafskærmning. Om dit behov er nyt, reparation eller vaskeservice, stiller vi altid gerne op til en uformel snak

Læs mere

../ Orientering../ Beti ngelser../ Proced u re../ Minimumskr

../ Orientering../ Beti ngelser../ Proced u re../ Minimumskr ../ Orientering../ Beti ngelser../ Proced u re../ Minimumskr IndholdsfortegneIse Køkken...3 Orientering....................... 3 Betingelser...4 Procedure...5 Minimumskrav......... 8 Egne notater / tegning...

Læs mere

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Produktkatalog TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Skal redigeres i ny version A-Z- Snedkeriet salgs- og leveringsbetingelser 2010 Bestilling af vare Vare kan bestilles pr. telefon (75 126599). Ved bestilling

Læs mere

Råderet inde i boligen

Råderet inde i boligen Råderet inde i boligen Reglerne er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 23. juni 2005 - Nr. 627 i 82 til og med 95. Alle forbedringer er tilladt Ifølge bekendtgørelsen er alle

Læs mere

KØKKENLEVERANDØR. Vidste du, at du kan få opfyldt dine køkkendrømme gennem en mindre huslejestigning? Luksus alle har råd til

KØKKENLEVERANDØR. Vidste du, at du kan få opfyldt dine køkkendrømme gennem en mindre huslejestigning? Luksus alle har råd til Vi er stolte af at være den nye KØKKENLEVERANDØR Til beboerne i AAB afd. 16 Vidste du, at du kan få opfyldt dine køkkendrømme gennem en mindre huslejestigning? og du betaler kun så længe du bor i lejemålet!

Læs mere

OLUF BRØNNUM & CO. A/S

OLUF BRØNNUM & CO. A/S P R O J E K T F R A I N D R E T N I N G T I L A N R E T N I N G OLUF BRØNNUM & CO. A/S Udstillingen Brønnums projektafdeling beskæftiger en række dygtige og kreative medarbejdere, heriblandt arkitekter,

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

DANSKE VINDUER OG DØRE

DANSKE VINDUER OG DØRE DANSKE VINDUER OG DØRE www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker EN MODERNE VIRKSOMHED Danske Vinduer og Døre er en selvstændig producent af vinduer og døre til de danske forbrugere.

Læs mere

Træelementer. Dagsorden Thomas Larsen Produktion af tegninger Produktion af træelementer Kvalitetssikring Spørgsmål stilles gerne undervejs

Træelementer. Dagsorden Thomas Larsen Produktion af tegninger Produktion af træelementer Kvalitetssikring Spørgsmål stilles gerne undervejs Træelementer Dagsorden Thomas Larsen Produktion af tegninger Produktion af træelementer Kvalitetssikring Spørgsmål stilles gerne undervejs Thomas Larsen Uddannelser 1990-96 Teknonom Ledelsesteknisk linje

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

TORO farvekoder Side 4 TORO stole + borde Side 5 Salgs og leveringsbetingelser Side 7

TORO farvekoder Side 4 TORO stole + borde Side 5 Salgs og leveringsbetingelser Side 7 Prisliste 2014 TORO 2 Indholdsfortegnelse TORO farvekoder Side 4 TORO stole + borde Side 5 Salgs og leveringsbetingelser Side 7 Leveringsterminer Leveringstiden for TORO stole er 2-3 uger. Leveringstiden

Læs mere

AFDELING 9 LINDEVÆNGET RÅDERETSKATALOG. Hvis du vil ændre din bolig!

AFDELING 9 LINDEVÆNGET RÅDERETSKATALOG. Hvis du vil ændre din bolig! AFDELING 9 LINDEVÆNGET RÅDERETSKATALOG Hvis du vil ændre din bolig! Råderetskatalog for afdeling 9 Lindevænget Silkeborg Side 2 INDHOLD Råderetten: Tilpas din bolig til dine behov!... 4 Forbedringer og

Læs mere

Retningslinjer for byggearbejde i A/B Jæger

Retningslinjer for byggearbejde i A/B Jæger Retningslinjer for byggearbejde i A/B Jæger Oktober 2011 Bestyrelsen i A/B Jæger har udarbejdet nedensta ende retningslinjer for andelshavere, lejere og kælderlejere, der ønsker at udføre byggearbejde

Læs mere

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG REOVERIG AF GÅRDHUSEE ALBERTSLUD VEST 2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG IDRETIG IPUT FRA SIDSTE MØDE: MED Stor fleksibilitet Valgmuligheder for den enkelte Overblik langs facaden Valgfrihed til indretning af køkken

Læs mere

Bygningsdele, installationer og inventar, der slides og/eller forældes, nedskrives.

Bygningsdele, installationer og inventar, der slides og/eller forældes, nedskrives. Nedskrivninger Principper Der gælder følgende grundlæggende principper mht. nedskrivninger: Bygningsdele, installationer og inventar, der slides og/eller forældes, nedskrives. Vægge, gulv- og loftskonstruktioner,

Læs mere

ARKITEKTFIRMAET FRIBORG OG LASSEN A/S

ARKITEKTFIRMAET FRIBORG OG LASSEN A/S VURDERING AF FORBEDRINGER OG LØSØRE I ANDELSBOLIG Sag nr. : 1660 Besigtigelse: 13.07.2015 GENERELLE OPLYSNINGER Myndighedstilladelser forevist for: Rapportdato: 15.07.2015 Bad og vægge, se under bemærkninger

Læs mere

På toppen siden 1966

På toppen siden 1966 På toppen siden 1966 ISOPLASTICON ApS Tømrer & Tagdækning Isoplasticon ApS Tømrer & Tagdækning servicerer primært kunder i Østjylland, men vi har kunder over hele landet. Sådan har det været siden begyndelsen

Læs mere

Når du flytter fra din bolig

Når du flytter fra din bolig April 2013 Når du flytter fra din bolig Brøndbyparken afd. 3 Vi kan, vi vil og vi skal! Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig Opsigelse 3 måneders varsel Den nemmeste måde at opsige

Læs mere

Råderetskatalog. boligforeningen aab. www.aab.dk

Råderetskatalog. boligforeningen aab. www.aab.dk Råderetskatalog - inkluderer BESTEMMELSER OM INSTALLATIONSRET OG SKILLEVÆGGE boligforeningen aab www.aab.dk 1 Indhold 1 IndledninG 04 2 Arbejder inde i boligen 05 2.1 Individuelle forbedringsarbejder

Læs mere

Vurdering af andelslejlighed

Vurdering af andelslejlighed Vurdering af andelslejlighed Indhold: Vurdering side 1 Fejl og mangler side 1 Værdi af forbedringer side 1 Specifikation af vurdering side 2-4 Specifikation af løsøre side 4 Grundlag for vurdering side

Læs mere

Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN

Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN Navneliste Ejendomsansvarlig: Boligselskabet Baldersbo Præstevænget 46 2750 Ballerup Telefon nummer: 44970886 Telefax nummer: 44682810 Direktør:

Læs mere

Samvirkende Boligselskaber 3081-6 Strandlodshus Plejeboliger Godkendt af Samvirkende Boligselskabers organisationsbestyrelse den 22.

Samvirkende Boligselskaber 3081-6 Strandlodshus Plejeboliger Godkendt af Samvirkende Boligselskabers organisationsbestyrelse den 22. udarbejdet med udgangspunkt i Boligselskabernes Landsforening Standard-vedligeholdelsesreglement, november 1998, og efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og

Læs mere

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga BOLIGEN Opholdsrum Gulve Vægge Lofter Indvendige døre Skydedøre Dørgreb Fodlister, gerigter Stikkontakter Massiv egeparket Vægge med glasfilt, malerbehandlet hvide Lofter med glasfilt, malerbehandlet hvide.

Læs mere

AFD. 68 Råderetskatalog

AFD. 68 Råderetskatalog AFD. 68 Råderetskatalog (se også hjemmesiden www.aab68.dk) Indhold 1 Indledning... 3 2 Arbejder inde i boligen... 4 2.1 Individuelle forbedringsarbejder... 4 2.1.1 Anmeldelse... 4 2.1.2 Syn af udført arbejde...

Læs mere

Badeloft Elegante badeværelser. Serviceguide

Badeloft Elegante badeværelser. Serviceguide Elegante badeværelser Serviceguide Mange tak for din tillid Kære Badeloft-kunde, mange tak, fordi du valgte et eller flere af vores produkter til dit badeværelse. Denne håndbog er en hjælp til transport

Læs mere

Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO

Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO 1 Tilvalg er et tilbud om individuelt præg på din nye bolig ØsterBO har med dette tilvalgskatalog et ønske om at gøre det

Læs mere

Vurdering af forbedringer og løsøre ved overdragelse af andelslejlighed

Vurdering af forbedringer og løsøre ved overdragelse af andelslejlighed Vurdering af forbedringer og løsøre ved overdragelse af andelslejlighed Andelslejligheden: Toftegårds Alle 14, 1. th. Andelsboligforeningen: AB Mølletoften af 1902 Administrator: Boligexperten Administration

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 April 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkenerne skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2 Hvad

Læs mere

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne.

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og leveringsbestemmelser for Compfitt A/S 1. Indledning. Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og

Læs mere

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering Informationsmøde afdeling 214 Genhusning under renovering Medborgerhuset d. 29. januar 2015 Velkomst ved Per Hermansen Beslutning om informationsmøde Anbefaling af 100 % genhusning Enig bestyrelse Dagsorden

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

Flexi Element. den funktionelle kassedisk

Flexi Element. den funktionelle kassedisk den funktionelle kassedisk 2010 lever til fulde op til sit navn med en fleksibel indretning og opbygning samt anvendelsesmuligheder i vidt forskellige brancher. Kort sagt får du med en kassedisk, der præcis

Læs mere

Vordingborg Bad. plejeanvisninger

Vordingborg Bad. plejeanvisninger Vordingborg Bad Montage og plejeanvisninger Montagevejledning af dit bad arrangement. Før du påbegynder montage af dine bad skabe, så pak dem ud og gå for synlige skader. Skader på allerede monterede skabe

Læs mere

KØKKEN- RENOVERING. Juni 2006

KØKKEN- RENOVERING. Juni 2006 Juni 2006 Unik Skydedøre er et koncept, der bygger på individuelle løsninger, der kan tilpasses det enkelte rum. Kombinationsmulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan farver og

Læs mere

- den naturlige løsning

- den naturlige løsning 937020072 02 Montering og Rengøring af Caesarstonebordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup Telefon 7558 2511. Fax 7558 3611 www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Caesarstone...

Læs mere

Råderet inde i boligen

Råderet inde i boligen Reglerne er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 23. juni 2005 - Nr. 627 i 82 til og med 95. Alle forbedringer er tilladt Ifølge bekendtgørelsen er alle forbedringsarbejder inde

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

Riishøjsvej. Individuel modernisering af køkken. Gældende 2013/2014

Riishøjsvej. Individuel modernisering af køkken. Gældende 2013/2014 Riishøjsvej Individuel modernisering af køkken Gældende 2013/2014 Individuel modernisering af køkken Din afdeling har besluttet at du selv kan have indflydelse på hvordan dit køkken skal indrettes. Tidligere

Læs mere

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning VIGTIG INFORMATION: Læs monteringsanvisningen grundigt igennem inden montering. Følg anvisningerne i manualen og opbevar den til senere brug ADVARSEL VEDRØRENDE

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Januar 2011 Skræddersyede førsteklasses dørløsninger som kan tilpasses dit hjems personlige stil EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Find dem og en

Læs mere

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning DK 15-13 B 99942 Sense Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning Vores mest fleksible møbelserie med innovative

Læs mere

Vægelementet. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton

Vægelementet. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton Vægelementet Inspiration og Teknik kvalitetsporebeton Vægelementet Vægelementet solide fordele Vægelementet fra H+H Danmark A/S er den professionelle løsning til bagmure og skillevægge. Et effektivt system,

Læs mere

Råderet inde i boligen

Råderet inde i boligen Råderet inde i boligen Reglerne er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 23. juni 2005 - Nr. 627 i 82 til og med 95. Ifølge bekendtgørelsen er alle forbedringsarbejder inde i boligen

Læs mere

Danske Vinduer og Døre

Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Danske Vinduer og Døre Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker EN MODERNE VIRKSOMHED Danske Vinduer

Læs mere

Varmeelement til udlægning NPLC-10

Varmeelement til udlægning NPLC-10 DK Installationsbeskrivelse Varmeelement til udlægning NPLC-10 Bemærk! Ved montering af to elementer til samme termostat, skal side 6 læses før installationen påbegyndes. Produktfakta 2-lederkabel med

Læs mere

Orientering om køkkenmodernisering

Orientering om køkkenmodernisering Orientering om køkkenmodernisering Afdelingsbestyrelsen og 3B ønsker med denne orientering at beskrive mulighederne for individuel køkkenmodernisering i Måløv Parks boliger. Vi vil ligeledes redegøre for

Læs mere

Vurdering af andelslejlighed

Vurdering af andelslejlighed Vurdering af andelslejlighed Indhold: Vurdering side 1 Fejl og mangler side 1 Værdi af forbedringer side 1 Specifikation af vurdering side 2-5 Specifikation af løsøre side 6 Grundlag for vurdering side

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter i zink, kobber og aluminium. NG

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

Eden Park prisliste fra 1. juni 2011: Postkasser til private og erhverv

Eden Park prisliste fra 1. juni 2011: Postkasser til private og erhverv Eden Park prisliste fra 1. juni 2011: Postkasser til private og erhverv Standere Quadra Leveres på oval stander, med 50 mm brevklap, inkl. et graveret navneskilt, højde: 1202 mm (over jordoverfladen) (inkl.

Læs mere

Råderet inde i boligen

Råderet inde i boligen Råderet inde i boligen Reglerne er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 23. juni 2005 - Nr. 627 i ' 82 til og med ' 95. Alle forbedringer er tilladt Ifølge bekendtgørelsen er alle

Læs mere

Råderet inde i boligen

Råderet inde i boligen Råderet inde i boligen Reglerne er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 23. juni 2005 - Nr. 627 i ' 82 til og med ' 95. Alle forbedringer er tilladt Ifølge bekendtgørelsen er alle

Læs mere

Kvalitetssikring. Sags. Nr.: Sags navn: Dato: Sagsbestemt håndbog for:

Kvalitetssikring. Sags. Nr.: Sags navn: Dato: Sagsbestemt håndbog for: Kvalitetssikring Sags. Nr.: Sags navn: Dato: Sagsbestemt håndbog for: SkanDek Tagelementer A/S Langelandsvej 3 9500 Hobro TLF: 96 52 52 96 FAX: 96 52 52 97 CVR: 26 50 18 73 Indholdsfortegnelse Side 1 -

Læs mere

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED DRØM TIL VIRKELIGHED Kontech Altaner - vi er med jer hele vejen En altan er på flere måder en god investering. I får en udendørs oase og et ekstra uderum til jeres bolig, og på sigt kan en altan skabe

Læs mere

ARKITEKTFIRMAET FRIBORG OG LASSEN A/S

ARKITEKTFIRMAET FRIBORG OG LASSEN A/S VURDERING AF FORBEDRINGER OG LØSØRE I ANDELSBOLIG Sag nr. : 1660 Besigtigelse: 30.04.2012 GENERELLE OPLYSNINGER Myndighedstilladelser forevist for: Rapportdato: 10.05.2012 Bad og vægge, se under bemærkninger

Læs mere

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden

Læs mere

Monteringsanvisning Aduro Robust stålskorsten

Monteringsanvisning Aduro Robust stålskorsten Monteringsanvisning Aduro Robust stålskorsten Monteringsanvisning Det er vigtigt, at du læser denne monteringsanvisning grundigt igennem, inden du begynder med monteringen af din nye skorsten. Er der tvivlsspørgsmål

Læs mere

Styr PÅ det praktiske

Styr PÅ det praktiske Styr PÅ det praktiske OPBEVARING Sæt bøgerne til vægs, del opslagstavlen op, og gem rodet væg i lommer og kasser på hjul. Her kommer syv skarpe opbevaringsidéer samt en nem vejledning til, hvordan du fører

Læs mere

EFG Bondo Inspiration SKI aftale 03.13.

EFG Bondo Inspiration SKI aftale 03.13. EFG Bondo Inspiration SKI aftale 03.13. www.efgbondo.dk EFG Bondo A/S, Islevdalvej 98, 2610 Rødovre. Tlf. 44 500 900, efgbondo@efgbondo.dk EFG Bondo A/S, Hjulmagervej 6, 7100 Vejle. Tlf. 79 43 12 12. SKI

Læs mere

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S

Samsø Efterskole. Undervisningsmiljøundersøgelse 2013. Datarapportering ASPEKT R&D A/S Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Datarapportering ASPEKT R&D A/S Sådan læses tabellerne Samsø Efterskole Undervisningsmiljøundersøgelse Ud af af efterskolens elever har helt eller delvist

Læs mere

Garantien gælder for brug i private køkkener og er i henhold til de vilkår og betingelser, der fremgår af denne folder.

Garantien gælder for brug i private køkkener og er i henhold til de vilkår og betingelser, der fremgår af denne folder. Køkken 42_012 Livet i hjemmet stiller store krav til et køkken, og derfor tester vi vores køkkener grundigt for at sikre, at de kan holde til stor belastning, høje temperaturer og til at blive brugt hver

Læs mere

Tilstandsrapport, home SundhedsAttest & energimærke

Tilstandsrapport, home SundhedsAttest & energimærke Tilstandsrapport, home SundhedsAttest & energimærke Sådan er loven om erstatning ved en bolighandel Hvis der efter en bolighandel bliver opdag et alvorlige fejl eller mangler ved boligen, kan køber rejse

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Indledning Boligorganisationen har det seneste år arbejdet på at få udarbejdet et udbud vedrørende køkkener til gavn for alle afdelinger, afdelinger som ønsker at udskifte

Læs mere

BUDGETOVERSIGT. Budgetoversigt. Arbejder der bør udføres inden for de næste 2-5 år. Arbejder der bør udføres straks

BUDGETOVERSIGT. Budgetoversigt. Arbejder der bør udføres inden for de næste 2-5 år. Arbejder der bør udføres straks BUDGETOVERSIGT Peter Jahn & Partnere A/S Hjalmar Brantings Plads 6, 2100 København Ø, tlf.: 35 43 10 10 Sagsnavn: Alléhusene Sags nr. 14.3557.60 Økonomisk oversigt over budgetramme Dato: 23. april 2014

Læs mere

Blomstertorvet HANDELSBETINGELSER. Nedenstående betingelser er gældende for køb online hos Blomstertorvet I/S

Blomstertorvet HANDELSBETINGELSER. Nedenstående betingelser er gældende for køb online hos Blomstertorvet I/S HANDELSBETINGELSER Nedenstående betingelser er gældende for køb online hos Blomstertorvet I/S Handelsbetingelserne er senest opdateret den 28. september 2015 Sådan handler man hos os 1. find den eller

Læs mere

RAMMEAFTALE OM BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDE HERUNDER RENOVERING OG UDSKIFTNING AF KØKKENER OG BADEVÆ- RELSESMILJØER

RAMMEAFTALE OM BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDE HERUNDER RENOVERING OG UDSKIFTNING AF KØKKENER OG BADEVÆ- RELSESMILJØER Dato: 19. december 2013 J. nr.: 102907 UDBUDSBETINGELSER Vedrørende udbud af RAMMEAFTALE OM BYGGE- OG ANLÆGSARBEJDE HERUNDER RENOVERING OG UDSKIFTNING AF KØKKENER OG BADEVÆ- RELSESMILJØER 1. Indledning

Læs mere

FORBRUGERAFTALE. Til brug for indgåelse af aftale om håndværksarbejde

FORBRUGERAFTALE. Til brug for indgåelse af aftale om håndværksarbejde FORBRUGERAFTALE Til brug for indgåelse af aftale om håndværksarbejde Formålet med forbrugeraftalen er, at forbrugeren og virksomheden får gennemgået opgaven og efterfølgende får det aftalte ned på skrift.

Læs mere

Indretning af skolen Klasseværelset

Indretning af skolen Klasseværelset Indretning af skolen Klasseværelset SONESSON INDRETNING lære lytte planlægge opbevare udvikle Den kreative arbejdsplads for store og små Få arbejdsmiljøer skal tilfredsstille så mange forskellige behov

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER. f o r. Wolturnus A/S

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER. f o r. Wolturnus A/S 123-116064 MWI/JKJ 21.12.2007 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER f o r Wolturnus A/S Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Leveringsbetingelser...

Læs mere

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 Eksempel Energirenovering etageboliger KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 UDGIVET DECEMBER 2014 UDGIVET DECEMBER 2014 Renovering skal tiltrække nye beboere Ghettoblokken Korskærparken under Boligkontoret

Læs mere