Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Betingelser for MobilePay by Danske Bank"

Transkript

1 Forbrugere Gælder fra 18. juni 2015 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der kan downloades som en app til mobile enheder. Danske Banks Almindelige forretningsbetingelser - forbrugere gælder også for MobilePay. Betingelserne er delt op i fire afsnit: Afsnit A beskriver de fælles betingelser for tilmelding mv. til MobilePay, herunder også MobilePay til betaling på nettet. Afsnit B beskriver specifikke betingelser for MobilePay, når du betaler med MobilePay. MobilePay kan så benyttes på følgende måder: til at betale varer/tjenesteydelser, der udbydes i fysisk handel til at betale for varer/tjenesteydelser via en forretnings app enten i fysisk handel eller ved fjernsalg. Varen skal forbruges uden for forretningens app til at overføre penge til visse indsamlinger til at overføre penge til en anden person. Når du betaler med MobilePay, flyttes der penge fra dit kort over til MobilePay, hvorfra betalingen sker. Afsnit C beskriver de specifikke betingelser for MobilePay til betaling på nettet. Du skal selv aktivere den funktion. Du kan betale med dit betalingskort via MobilePay til nethandel, hvis du har tilknyttet et kort, der kan benyttes til at betale på nettet. Læs mere på Mobilepay.dk. Når du bruger MobilePay på nettet, omsætter vi dit tilmeldte mobilnummer til det kortnummer, du har tilknyttet MobilePay. Når du bruger MobilePay på nettet, er det dit kort, du bruger, og der flyttes ikke penge til eller fra MobilePay. Det er også dine kortholderregler, der gælder for korttransaktionen. Afsnit D beskriver de specifikke betingelser for funktionen Kvitteringer, som du kan benytte via MobilePay. Du skal selv aktivere funktionen, der tilbyder dig at få elektroniske kvitteringer. Funktionen kræver, at du har en aftale med Storebox. Hvis du har sådan en aftale og har aktiveret kvitteringsfunktionen i MobilePay, kan du vælge at se disse kvitteringer i MobilePay.

2 A. Fælles betingelser A1. Aftalens parter Når du tilmelder dig MobilePay, indgår du en aftale med Danske Bank A/S, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K, CVR-nr Vores mail-adresse er: A2. Forudsætninger for indgåelse Du skal have en mobil enhed, f.eks. en smartphone eller tablet, for at kunne indgå en aftale om MobilePay. Du skal downloade MobilePay i App Store, Windows Store eller Google Play til din mobile enhed. A3. Tilmelding For at tilmelde dig skal du have et dansk mobilnummer en mobil enhed (f.eks. smartphone eller tablet) et dansk kreditkort eller debetkort. Kortet skal være udstedt til dig. Du kan se de kort, vi for tiden accepterer, på en dansk bankkonto. Kontoen skal føres i dit navn (skal bruges til MobilePay, når du betaler med MobilePay, jfr. afsnit B punkt 1) en mail-adresse. Desuden skal du bruge dit CPR-nummer ved tilmelding/registrering. Læs mere under punkt A3.1. Du skal være fyldt 13 år for at kunne tilmelde dig og have dit eget betalingskort. A3.1 Registrering som MobilePay bruger Første gang du starter MobilePay, skal du oprette dig som bruger, hvor du bliver bedt om at: indtaste dit navn og mail-adresse indtaste dit CPR-nummer læse og acceptere betingelserne bekræfte dit mobilnummer med en aktiveringskode indtaste dit kortnummer og dine kontooplysninger oprette en selvvalgt kode. Du kan også benytte NemID, hvis du ønsker en højere beløbsgrænse. Læs mere under punkt A3.2. Hvis du er under 18 år, skal du sikre dig, at dine forældre/værger er indforstået med, at du bruger dit CPR-nummer. Danske Bank er berettiget til at lukke for MobilePay, hvis det ikke overholdes.

3 Vi bruger dit CPR-nummer til at identificere dig som MobilePay-bruger, og vi henter oplysning herom samt din adresse i Det Centrale Personregister. Læs evt. mere i Danske Banks Almindelige forretningsbetingelser - forbrugere. Dit CPR-nummer kan tilknyttes én aftale. Du kan efter din tilmelding tilknytte op til to betalingskort. Hvis du har registreret flere kort i MobilePay, kan du selv vælge, hvilket kort du vil bruge til henholdsvis MobilePay og MobilePay til betaling på nettet. Du kan kun benytte et kort ad gangen til hver funktion. Du kan selv ændre det/de tilknyttede betalingskort eller den tilknyttede bankkonto direkte i din MobilePay. Du er selv ansvarlig for, at dine oplysninger om betalingskort og bankkonto er korrekte. Vi forbeholder os ret til at lukke for din brug af MobilePay, hvis oplysningerne uanset af hvilken årsag viser sig ikke at være korrekte. Det gælder fx også, hvis det viser sig, at det anvendte kort ikke er udstedt til dig, eller hvis den anvendte konto ikke føres i dit navn. Under henholdsvis afsnit B og C kan du læse mere om tilslutning af dit kortnummer og dine kontooplysninger. A3.2 Årlig beløbsgrænse Grænsen for, hvor meget du kan sende og modtage pr. kalenderår, afhænger af, hvilke oplysninger du indtaster. Når du opretter dig med CPR-nummer, får du automatisk en årlig beløbsgrænse på kr. Bruger du dit Nem-ID (kan gøres under beløbsgrænser i venstremenuen) hæves den årlige beløbsgrænse til kr. Ønsker du en endnu højere årlig beløbsgrænse, skal du kontakte MobilePay support på A4. Aktiveringskode og selvvalgt kode Første gang, du registrerer dig i MobilePay, skal du bekræfte dit mobil- nummer med en tilsendt aktiveringskode og oprette en selvvalgt kode. Den selvvalgte kode må ikke være identisk med pinkoden på det kort, du registrerer i MobilePay. Vi anbefaler samtidig, at du ikke bruger en kode med ens eller fortløbende tal, og at du ikke bruge samme kode, som du bruger til at låse din mobile enhed. Derefter kan du åbne din MobilePay med den selvvalgte kode. Glemmer du koden, kan du lave en ny direkte i MobilePay under Hjælp.

4 Når du først har åbnet app en, skal du ikke bruge kode for at sende eller modtage penge eller for at bruge MobilePay til betaling på nettet. Under indstillinger kan du ændre din selvvalgte kode eller det mobilnummer, som din MobilePay er knyttet til. A5. Øvrige forpligtelser Du har pligt til at sikre, at de oplysninger, du giver, er korrekte og opdaterede. Det gælder f.eks. kort-, konto- og mobilnummer og mail-adresse. Banken kontrollerer det ikke, men vær opmærksom på punkt A8.2 om opsigelse. Banken henter oplysning om dit CPR-nummer i Det centrale Personregister - læs mere under punkt A3.1. Din MobilePay er personlig og må kun bruges af dig. Du må ikke oplyse dine koder til andre, skrive dem ned eller opbevare dem på din mobile enhed. MobilePay må kun benyttes til lovlige formål. MobilePay må ikke anvendes til erhvervsmæssig brug. Hvis du er erhvervsdrivende, skal du benytte MobilePay til virksomheder (læs mere her). Du må gerne tilknytte et firmakort til din MobilePay, hvis kortet er udstedt til dig, jfr. punkt A3. Du har selv ansvaret for at afklare, om din arbejdsgiver tillader, at du tilknytter kortet til MobilePay. Du har også ansvaret for, at du bruger kortet i overensstemmelse med de betingelser, der gælder for dit firmakort. Banken kontrollerer ikke dette. MobilePay må ikke bruges til offentlige indsamlinger uden Danske Banks forudgående skriftlige godkendelse. MobilePay må ikke bruges til at bede om overførsler hos andre i et omfang, der chikanerer modtager. Vi forbeholder os ret til at spærre din MobilePay, hvis vi mener, at der er tale om chikane. Du har selv ansvar for, at du har indtastet korrekt mail-adresse. Du har selv ansvar for, at det mobilnummer, du sender penge til, når du bruger MobilePay, er ejet af den tiltænkte modtager, og du skal selv kontrollere, at beløbet er korrekt. Banken kontrollerer det ikke. Du har også selv ansvar for at oplyse korrekt mobilnummer til personer, der vil overføre penge til dig, og du skal selv sikre, at du har knyttet den rette konto til din MobilePay. Heller ikke det kontrollerer banken. Du skal selv aktivere MobilePay til betaling på nettet, hvis du ønsker at benytte dit kort til nethandel via MobilePay.

5 Du kan altid deaktivere funktionen. Vær opmærksom på, at der kan være særlige krav til tilknytning af MobilePay til betaling på nettet læs mere under afsnit C. Du skal selv aktivere kvitteringsfunktionen i MobilePay. Du kan altid deaktivere funktionen. Vær opmærksom på de særlige krav ved brug af funktionen læs mere under afsnit D. For at forhindre misbrug af MobilePay skal du opbevare din mobile enhed, så andre ikke kan få uhindret adgang. Hvis det er muligt, bør du låse enheden med kode eller tastaturlås. Koden må ikke oplyses til andre. Du har pligt til at legitimere dig yderligere over for Danske Bank, hvis det kræves af hensyn til lovgivningen. A6. Fortrydelsesret Efter forbrugeraftaleloven kan du fortryde denne aftale inden for 14 dage. Fortrydelsesretten bortfalder, inden fristen udløber, når aftalen efter din udtrykkelige anmodning er blevet opfyldt af begge parter. Det vil ofte være tilfældet f.eks. med betalingsoverførsler. Det betyder, at hvis du først har overført beløb via MobilePay, kan du ikke fortryde dem. Fortryder du aftalen, skal du blot ringe, skrive eller sende en mail til MobilePay support. Du kan se kontaktinformationerne på Læs mere i Fortrydelsesret, hvor du også kan finde en fortrydelsesblanket. A7. Spærring A7.1 Danske Banks spærring af MobilePay Danske Bank har ret til uden varsel at spærre for din adgang til at benytte MobilePay, hvis det/de kort, der er tilknyttet MobilePay, lukkes eller spærres den bankkonto, der er tilknyttet MobilePay, lukkes eller spærres betingelserne for MobilePay ikke overholdes (misligholdelse) det mobilnummer, der er tilknyttet MobilePay, er blevet misbrugt eller formodes misbrugt du har modtaget penge via MobilePay, der ikke er blevet autoriseret af ejeren af den MobilePay, som pengene er overført fra vi i øvrigt har en formodning om, at der er sket uautoriserede overførsler fra din MobilePay. Når vi har spærret for adgangen til MobilePay, får du en mail med besked om årsagen samt datoen og tidspunktet for spærringen.

6 A7.2 Din spærring af MobilePay Du skal snarest muligt kontakte os for at spærre for MobilePay, hvis mobiltelefonen, SIM-kortet og/eller det/de tilknyttede betalingskort er tabt eller stjålet eller hvis du har mistanke om det du opdager eller har mistanke om, at din MobilePay er blevet misbrugt. Du spærrer din MobilePay ved at ringe til os døgnet rundt på (+45) og oplyse dit mobilnummer. Når vi har fået besked, lukker vi for adgangen til at bruge MobilePay, og du får en mail med besked om årsagen, datoen og tidspunktet for spærringen. A8. Opsigelse/ophør 8.1 Din opsigelse af MobilePay Du kan opsige din MobilePay-aftale med Danske Bank uden varsel. Det kan ske enten skriftligt eller telefonisk. Hvis du ikke længere ønsker at benytte MobilePay, f.eks. hvis du overdrager mobiltelefonen eller nedlægger telefonabonnementet, er det særligt vigtigt, at du opsiger aftalen om MobilePay. Bemærk, at det ikke er nok at slette app en for at opsige din aftale med os. A8.2 Danske Bank opsigelse of MobilePay Danske Bank kan med to måneders varsel opsige aftalen om MobilePay. I tilfælde af misligholdelse kan vi ophæve aftalen uden varsel. Hvis du ikke har benyttet MobilePay i seks måneder, forbeholder banken sig ret til at lukke aftalen. A9. Kontakt/kundeservice Du kan kontakte MobilePay support via MobilePay eller ved at finde telefonnummeret på MobilePay support kan hjælpe dig med MobilePay og spærre adgangen. Du er også velkommen til at ringe til os på A10. Gebyrer Danske Bank opkræver p.t. ikke gebyr for brug af MobilePay, heller ikke for brug af MobilePay til betaling med kort på nettet. Du skal betale omkostninger til din teleudbyder for brug af din mobile enhed, og din kortudsteder kan opkræve gebyr for brug af dit kort. Når du bruger MobilePay til betaling med kort på nettet, skal du være opmærksom på, at den forretning, hvor du handler, evt. opkræver et kortgebyr.

7 A11. Ændringer Vi kan ændre betingelserne uden varsel, hvis ændringerne er til fordel for dig. Hvis ændringerne ikke er til fordel for dig, kan vi ændre dem med to måneders varsel. Ændrer vi betingelserne, får du besked direkte i din app. Du kan læse betingelserne i din app, printe eller downloade dem herfra, ligesom du kan vælge at sende dem til din mail-adresse. Ændrer vi betingelserne, skal du, senest inden ændringerne træder i kraft, give os besked, hvis du ikke ønsker at være bundet af de nye betingelser. Hører vi ikke fra dig, betragter vi det som din accept af ændringerne. Hvis du meddeler, at du ikke ønsker at være bundet af de nye betingelser, anser vi aftalen om MobilePay for at være ophørt på det tidspunkt, de nye betingelser træder i kraft. A12. Elektroniske spor Når du tilmelder dig og bruger MobilePay, accepterer du, at Danske Bank opsamler følgende informationer, som du efterlader som elektroniske spor ved din brug af MobilePay hvilke skærmbilleder i MobilePay-app en du har været på hvilken mobil enhed du bruger hvilket operativsystem du har hvilken ip-adresse du har. Vi bruger kun oplysningerne i forbindelse med, at vi afvikler driften og til at udarbejde statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre MobilePay. De elektroniske spor kan ikke bruges til at indsamle personlige oplysninger om dig. Ingen informationer gives videre eller sælges til tredjepart. Når du har downloadet og installeret MobilePay-app en samt tilmeldt dig MobilePay, har du accepteret, at du afgiver elektroniske spor. Af tekniske årsager er det ikke muligt at bruge MobilePay uden brug af elektroniske spor. Du skal afinstallere app en, hvis du ikke længere ønsker, at der sættes elektroniske spor. Husk at opsige din MobilePay-aftale telefonisk eller skriftligt, hvis du ikke længere ønsker at bruge MobilePay. A13. Lovvalg og værneting Aftalen og enhver tvist, der udspringer af denne aftale, er underlagt dansk ret og skal behandles ved en dansk domstol. A14. Tilsyn og klagemuligheder Du kan finde oplysninger om Danske Banks tilladelser og det tilsyn, banken er under, i Almindelige forretningsbetingelser - forbrugere. Du kan læse om også læse om dine klagemuligheder i Danske Banks Almindelige forretningsbetingelser - forbrugere.

8 A15. Nyt eksemplar af betingelserne Mister du disse betingelser, eller har du af en anden grund behov for et nyt eksemplar, kan du altid finde den seneste version i din app, ligesom du kan finde den samt ældre versioner på Du er også velkommen til at kontakte MobilePay support se kontaktinformationer i punkt A9. B. MobilePay til brug i fysisk handel, via en forretnings apps, til indsamlinger og til person til person overførsel MobilePay kan bruges til at betale varer/tjenesteydelser i fysisk handel, varer/tjenesteydelser via forretningers apps i fysisk handel eller ved fjernsalg forudsat at varen skal forbruges udenfor app en og/eller til at overføre penge til offentlige og af os godkendte indsamlinger samt private, lovlige indsamlinger en anden person. Du kan også bede om penge fra en anden MobilePay-bruger. Når du overfører penge i MobilePay, sker der først en elektronisk pengeoverførsel fra dit betalingskort til din MobilePay. Derefter videreføres pengene straks til modtagerens MobilePay, hvorfra beløbet overføres til modtagers bankkonto. Med MobilePay undgår du derfor at skulle udveksle kort- eller kontonummer eller at benytte kontanter, hvis du skal overføre beløb til en anden MobilePay-bruger eller betale i en fysisk forretning, via en forretnings app, eller til en godkendt indsamling, som modtager betaling via MobilePay. Hvis du vil betale via MobilePay ved nethandel, skal aktivere dit betalingskort til nethandel læs mere under afsnit C. B1. Tilmelding, registrering af betalingskortoplysninger og kontonummer mv. Når du tilmelder dig MobilePay, skal du indtaste dit kontonummer for at oprette dig som bruger, jfr. afsnit A, punkt 3. Kontoen skal være en dansk bankkonto, der føres i danske kroner. Kontoen skal føres i dit navn. Vi gemmer denne oplysning i vores systemer. Hver gang, du modtager penge i MobilePay, sendes de videre fra MobilePay til den konto, du har registreret. Du skal også indtaste dine betalingskort-oplysninger (kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre). Betalingskortet skal være udstedt til dig. Når du overfører penge, bliver beløbet trukket på det betalingskort, du har valgt at benytte til MobilePay og indsat på din MobilePay.

9 Eventuelle gebyrer bliver også trukket fra dit kort. Via det tilmeldte mobilnummer kan der trækkes penge direkte på din MobilePay og dermed direkte på dit kort. Når der trækkes penge på betalingskortet, søger Danske Bank autorisation hos din kortudsteder. Det er kortudsteder, der afgør, om der kan betales fra kortet. Afviser din kortudsteder betalingen, bliver overførslen af penge via MobilePay afvist. Kortudsteder kan opkræve gebyr for brug af kortet. Danske Bank bruger DIBS Payment Services til lagring af dine kortoplysninger. DIBS Payment Services er certificeret af Nets som leverandør af betalinger, og dine data opbevares i overensstemmelse med internationale sikkerhedsstandarder (Payment Card Industry Data Security Standard). Du kan læse mere om sikker betaling på Dine kortoplysninger bliver ikke gemt på din mobile enhed eller hos Danske Bank. Når du tilmelder dig til at betale med MobilePay, accepterer du derudover, at det navn og billede, du har registreret dig med, vises til den MobilePay-bruger, du enten vil sende beløbet til eller modtage beløbet fra. Du accepterer derudover, at dit mobilnummer vises. Det gælder også, selvom der er tale om hemmeligt nummer det navn og billede, du har registreret dig med, vises til den forretning eller velgørende organisation, du betaler eller overfører penge til du accepterer derudover, at de sidste 4 cifre i dit mobilnummer vises Danske Bank kan hæve betalingen og de gebyrer, du evt. skal betale for brugen af MobilePay, på dit kort se mere om gebyrer under afsnit A punkt 10 Danske Bank registrerer dit og modtagers mobilnummer, kontonumre, beløb samt dato for overførslen se mere under punkt B8. B2. Funktioner, brug af MobilePay mv. B2.1 Funktioner MobilePay giver dig blandt andet mulighed for at overføre penge til andre MobilePay-brugere via dit tilknyttede mobilnummer anmode om penge fra andre MobilePay-brugere via dit mobilnummer betale for varer og tjenesteydelser i tilmeldte fysiske forretninger betale for varer og tjenesteydelser via en forretnings app enten i fysisk handel eller ved fjernsalg overføre penge til offentlige og af os godkendte indsamlinger samt private, lovlige indsamlinger se en liste over gennemførte betalinger

10 se en liste over overførselsanmodninger følge med i dit forbrug. MobilePay kan kun benyttes til overførsler i danske kroner. Du kan læse mere om alle funktioner, bl.a. hvordan du kan slå visse funktioner til/fra i MobilePay under Hjælp eller på Danske Bank kan løbende ændre og/eller tilpasse funktionerne. B2.2. Maksimalt forbrug Der er fastsat en maksimal beløbsgrænse pr. kalenderår for overførsler med MobilePay. Du kan se dette maksimum og følge det i MobilePay under Beløbsgrænser og på Ved overførsler forstås både de beløb, du afsender og de beløb, du modtager. Den årlige beløbsgrænse afhænger blandt andet af, om du har tilmeldt dig med CPR-nummer eller NemID., jfr. også afsnit A, punkt 3. Der er også fastsat et dagligt maksimum for hvor meget, du kan afsende. Du kan se det daglige maksimum og følge det i MobilePay under Beløbsgrænser og på B2.3 Gennemførsel af betalinger med MobilePay B Sådan overfører du penge via MobilePay til en anden MobilePay-bruger Når du vil overføre et beløb til en anden MobilePay-bruger, skal du indtaste det ønskede beløb og mobilnummer på betalingsmodtageren. Du kan også indtaste en besked til modtageren. Du skal godkende betalingen ved at slide knappen Send penge. Beløbet trækkes på dit registrerede betalingskort og overføres elektronisk til din MobilePay. Herfra overføres beløbet til modtagers MobilePay, og derefter overføres beløbet elektronisk til modtagerens registrerede bankkonto. Der er forskellige tidsfrister for, hvornår et beløb vil være til rådighed for modtageren. Du kan læse mere om fristerne her. Når du har gennemført en betaling, får du en bekræftelse på skærmen, som du kan finde igen under Aktiviteter. Du kan se oplysninger om dine overførsler på MobilePay under Aktiviteter i en periode på mindst 13 måneder efter, du foretog betalingen. Modtageren kan med det samme se, at overførslen er registreret i sin MobilePay under Aktiviteter. Det er modtagers sikkerhed for, at MobilePay-overførslen er gennemført, og at beløbet vil blive sat ind på modtagerens registrerede bankkonto. Er du i tvivl om, du har modtaget penge fra en MobilePay-bruger, kan du altid tjekke under Aktiviteter.

11 Hvis modtageren af beløbet ikke er oprettet som MobilePay-bruger, bliver der oprettet en ventende betalingsordre. Den ventende betalingsordre ligger klar i 30 kalenderdage. Hvis modtager ikke opretter sig som MobilePay-bruger inden da, vil betalingsordren blive slettet. Betalingsordren bliver også slettet, hvis du uanset af hvilken årsag ophører som MobilePay-bruger, eller hvis betalingskortet lukkes. Du kan selv sende en sms til modtager om den ventende overførsel fra MobilePay. Danske Bank giver ikke besked. Du kan se dine ventende betalingsordrer under Aktiviteter. På dit kontoudskrift for den konto, der er tilknyttet dit kort, kan du også følge dine betalinger fra MobilePay. B Sådan beder du om en overførsel fra en anden MobilePay-bruger Når du vil bede en anden MobilePay-bruger om at sende et beløb til dig, skal du indtaste beløb og den pågældendes navn eller mobilnummer. Du kan også indtaste en besked til den MobilePay-bruger, du ønsker skal sende et beløb til dig. Send anmodningen ved at slide knappen Anmod om penge. Herefter får modtager besked om din anmodning og mulighed for at acceptere denne. Når det er sket, bliver beløbet overført til din MobilePay og derfra til din registrerede bankkonto. Du kan se din bekræftelse på anmodningen under Aktiviteter. På dit kontoudskrift for den konto, der er tilknyttet din MobilePay, kan du også følge dine indbetalinger fra MobilePay. B2.3.3 Sådan betaler du for varer og tjenesteydelser i fysiske forretninger, via en forretnings app eller overfører penge til offentlige og godkendte indsamlinger med MobilePay Vil du betale for en vare eller tjenesteydelse i en fysisk forretning, via en forretnings app (i fysisk salg eller ved fjernsalg) eller overføre penge til en offentlig og godkendt indsamling, skal du følge den fremgangsmåde, forretningen eller den godkendte indsamler anviser. Du skal bekræfte overførslen ved enten at slide knappen Send penge eller Accepter anmodning. Når du har gennemført en betaling, får du en bekræftelse, som du kan finde igen under Aktiviteter. Du kan se oplysninger om dine overførsler i MobilePay under Aktiviteter i en periode på mindst 13 måneder efter, du foretog betalingen. Både når du vælger modtager, er på bekræftelsesbilledet, ser din kvittering eller ser din aktivitetsliste, vil du kunne se det logo, som forretningen evt. har valgt at tilknytte.

12 På dit kontoudskrift for den konto, der er tilknyttet dit kort, kan du også følge dine betalinger fra MobilePay. B2.4 Fejl og mangler Banken har intet ansvar for eventuelle fejl og mangler ved de varer eller tjenesteydelser, som forretningerne leverer. Hvis du ønsker at klage over fejl eller mangler ved det, du har betalt for, skal du kontakte forretningen. Banken påtager sig intet ansvar for de indsamlinger, som du betaler til med MobilePay. B3. Kontrol af posteringer Du har pligt til løbende at kontrollere dine MobilePay-posteringer i app en. Opdager du betalinger, som ikke stemmer overens med dine kvitteringer for de enkelte træk, eller som du ikke mener at have foretaget, skal du give os besked snarest muligt vær dog opmærksom på tidsfristen i punkt 5. B4. Tilbageførsel af betalinger, som du har godkendt (autoriserede betalinger) B4.1. Tilbagekaldelse Når du har godkendt betalingen, kan du ikke tilbagekalde den. B4.2 Køb af varer eller tjenesteydelser, der sælges gennem en forretnings app via fjernsalg, og hvor det er muligt at betale med MobilePay Hvis du har betalt en vare eller tjenesteydelse, der udbydes gennem en tilmeldt forretnings app med MobilePay, kan du i visse situationer have ret til at få en betaling tilbageført, hvis købet er sket ved fjernsalg og forretningen har trukket et højere beløb end aftalt, eller den bestilte vare/tjenesteydelse ikke er leveret, eller du har udnyttet en aftalt eller lovbestemt fortrydelsesret, førend der er foretaget levering af varen eller tjenesteydelsen. Du skal først søge at løse problemet med forretningen, inden du kontakter Danske Bank. Du skal kunne dokumentere, at du har kontaktet eller forsøgt at kontakte forretningen. Det er en betingelse, at du kontakter os snarest muligt, efter du er blevet opmærksom på, at der uretmæssigt er hævet et beløb på din MobilePay. Du skal så vidt muligt kontakte os med din indsigelse senest 14 dage, efter du er blevet opmærksom på dit mulige krav. Når vi vurderer, om du har kontaktet os i rette tid, vil vi lægge vægt på din pligt til løbende at gennemgå og kontrollere posteringerne på din MobilePay, jfr. punkt B3. Vi vil herefter hurtigst muligt undersøge din indsigelse.

13 B5. Tilbageførsel af betalinger, som du ikke har godkendt (uautoriserede betalinger) Hvis du mener, der er gennemført betalinger med MobilePay, som du ikke har godkendt, medvirket til eller foretaget, skal du kontakte Danske Bank snarest muligt, efter du har opdaget det. Når vi vurderer, om du har kontaktet os i rette tid, vil vi lægge vægt på din pligt til løbende at gennemgå og kontrollere posteringerne på din MobilePay. Under alle omstændigheder skal du henvende dig til os senest 13 måneder efter, at beløbet er trukket med MobilePay. Vi vil herefter hurtigst muligt undersøge din indsigelse. Viser undersøgelsen, at andre uberettiget har brugt din MobilePay, refunderer vi beløbet med det samme. B6. Dit ansvar MobilePay er et personligt produkt og må kun bruges af dig. Det er dit ansvar at sikre, at modtageren af betalingen, herunder mobilnummeret og beløbets størrelse, er korrekt. Hvis MobilePay har været misbrugt af en anden person, vil vi dække tabet, medmindre du har handlet svigagtigt eller har undladt at opfylde dine forpligtelser med vilje (med forsæt) eller har undladt at spærre MobilePay, jf. afsnit A punkt 7.2. I så fald hæfter du for hele tabet. Du er ikke ansvarlig for tab, der opstår, efter vi har fået besked om, at MobilePay skal spærres. Du hæfter heller ikke for tab, hvis du ikke har haft mulighed for at spærre MobilePay på grund af forhold hos Danske Bank. B7. Danske Banks ansvar Du kan læse om Danske Banks ansvar i Almindelige forretningsbetingelser forbrugere. B8. Registrering/beskyttelse af personlige informationer Når du bruger MobilePay registrerer vi dit og modtagers mobilnummer, kontonumre, beløb samt dato for overførslen. Både når du sender og beder om penge, sender vi en besked om beløb, det navn, du har registreret, mobilnummer og dato for overførslen sammen med din

14 eventuelle besked til modtager. Hvis du betaler til en forretning eller en velgørende organisation, viser vi ikke hele dit mobilnummer, jfr. punkt B1. Oplysningerne opbevares hos Danske Bank, og de bruges til bogføring, MobilePay-oversigt og ved en eventuel senere fejlretning samt administration af MobilePay. Vi videregiver i øvrigt kun oplysningerne, hvor lovgivningen kræver det eller til brug for retssager om krav. Oplysningerne opbevares i det år, de registreres, og i de følgende fem år. Hvis du bruger funktionen i MobilePay, der kan anvende din aktuelle lokation, accepterer du, at vi viser dig forretninger i nærheden, hvor du kan betale med MobilePay. Danske Bank kan desuden bruge disse data til support eller afklaring af tvivlsspørgsmål ved brug af MobilePay. C. MobilePay til brug ved nethandel (betaling med kort via MobilePay) Du kan bruge MobilePay til nethandel. Når du gør det, fungerer MobilePay som en service, der omsætter dit mobilnummer til et kortnummer. Det gør det nemt for dig som forbruger, fordi du undgår at skulle indtaste alle dine betalingskortoplysninger, hver gang du køber varer eller tjenesteydelser på nettet. Danske Bank sætter ingen beløbsgrænse for dit brug via MobilePay til betaling på nettet. Du kan bruge denne service i henhold til disse betingelser, hvis du har aktiveret funktionen og ønsker at betale med det kort, du har tilknyttet din MobilePay, og hvis den internetforretning, du handler i, tilbyder dig denne mulighed. Det kan du se ved, at de tydeligt skilter med MobilePay. Det kræves også, at den forretning, hvor du vil handle, modtager betaling med den korttype, du har tilknyttet din MobilePay. Bemærk, at selve betalingen sker som ved et almindeligt kortkøb, hvor du selv har indtastet kortnummeret. Der flyttes dermed ikke penge fra dit tilknyttede betalingskort over på MobilePay. Danske Bank står derfor ikke for betalingsoverførslen. Dine kortholderregler gælder for dit brug læs mere herom under punkt C2.2. C1. Tilmelding, registrering og brug af betalingskortoplysninger mv. C1.1 Generelt om tilmelding Du skal selv aktivere MobilePay til betaling på nettet under Indstillinger i app en. Du benytter de betalingskortoplysninger, som du har registreret i MobilePay. Hvis du har registreret flere kort i MobilePay, kan du selv vælge, hvilket kort der skal bruges til at betale med via MobilePay på nettet. Hvis du ønsker at tilmelde dit Dankort til denne løsning, skal du bruge dit NemID se mere under punkt C1.2.

15 Du kan selv udskifte dit betalingskort direkte i MobilePay under Indstillinger fx hvis du ønsker at handle i en internetbutik, der ikke modtager den korttype, du har gemt i MobilePay. Når du vælger at betale med dit kort på nettet via MobilePay, bruger vi dit tilmeldte mobiltelefonnummer til at omsætte til de kortoplysninger, du har registreret i din MobilePay. Du betaler direkte med dit kort som ved en almindelig korttransaktion, og det er derfor dine kortholderregler, der også gælder her. Dermed kan den betalingsudbyder, som internetforretningen har valgt, gennemføre kortbetalingen som vanligt. Når der trækkes penge på betalingskortet, søger betalingsudbyderen autorisation hos din kortudsteder (fx din bank). Det er kortudsteder, der afgør, om der kan betales fra kortet. Afviser din kortudsteder betalingen, får du besked med det samme. Bemærk, at både kortudsteder og forretningen eventuelt opkræver gebyr for brug af kortet. Danske Bank bruger DIBS Payment Services til lagring af dine kortoplysninger, og dine data opbevares i overensstemmelse med internationale sikkerhedsstandarder (Payment Card Industry Data Security Standard). Du kan læse mere om sikker betaling på Dine kortoplysninger bliver ikke gemt på din mobile enhed eller hos Danske Bank. Når du bruger dit kort til betaling på nettet via MobilePay, accepterer du derudover, at Danske Bank bruger dit tilmeldte mobiltelefonnummer til at omsætte til de kortoplysninger, du har registreret i din MobilePay registrerer det beløb og den dato for godkendelse af dit kortkøb, du får vist og godkender i din MobilePay app se mere under punkt C8. kan hæve de gebyrer, du evt. skal betale til Danske Bank for brugen af MobilePay på dit kort se mere om gebyrer i afsnit A punkt10. Vi sender ikke dit mobilnummer til den forretning, hvor du handler med dit kort via MobilePay. C1.2 Tilmelding af Dankort Når du tilknytter dit Dankort til betaling på nettet via MobilePay, skal du bekræfte dette med dit NemID ved at følge anvisningerne ved tilknytningen.

16 C2. Funktioner, brug af MobilePay til betaling på nettet mv. C2.1 Funktioner Hvis du har aktiveret MobilePay til betaling på nettet, kan du handle med dit kort i de internet-forretninger, der skilter med MobilePay og som modtager den korttype, du har tilknyttet din MobilePay. Du slår funktionen fra/til under Indstillinger i din app. Du kan kun betale i danske kroner. C2.2 Dine kortholderregler Da MobilePay til betaling på nettet kun kan bruges til at omsætte dit mobilnummer til dine kortoplysninger, er der tale om en reel korttransaktion. Dine rettigheder i forhold til det konkrete køb og brugen i øvrigt af dit kort er derfor reguleret af den kortholderaftale, du har med din kortudsteder. Reglerne for MobilePay skal naturligvis også overholdes. C2.3 Maksimalt forbrug Danske Bank fastsætter ingen maksimal grænse for dine køb, når du betaler på nettet med dit kort via MobilePay. Du skal være opmærksom på, at din kortudsteder kan have fastsat en beløbsgrænse, ligesom forretningen, hvor du handler, kan have fastsat en grænse. C2.4 Gennemførelse af betalinger med dit kort på nettet via MobilePay Du vælger selv aktivt på forretningens hjemmeside, at du vil betale med dit betalingskort via MobilePay. På MobilePay-skærmbilledet på forretningens hjemmeside skal du følge vejledningen: 1. Du indtaster dit mobilnummer på skærmbilledet. 2. Du får vist det totale beløb inklusive eventuelt kortgebyr til forretningen. 3. En anmodning sendes til din MobilePay app. 4. Du logger på MobilePay med din kode og åbner anmodningen. 5. Du godkender købet inkl. et eventuelt kortgebyr ved at slide på anmodningen. 6. Du modtager en bekræftelse både i din app og på skærmbilledet. Når du har betalt med kort på nettet via MobilePay, får du en bekræftelse på din godkendelse i din MobilePay, som du kan finde igen under Aktiviteter. Kvitteringen for selve købet modtager du fra forretningen. Du kan se oplysninger om dine godkendelser af kortkøb via MobilePay under Aktiviteter i en periode på mindst 13 måneder. Du vil også kunne se din kortbetaling, foretaget på nettet via MobilePay, på dit kontoudtog for den konto, der er tilknyttet dit betalingskort.

17 Både når du er på godkendelsesbilledet, ser din bekræftelse eller ser din aktivitetsliste, vil du kunne se det logo, som forretningen benytter. C2.5 Fejl og mangler Banken har intet ansvar for eventuelle fejl og mangler ved de varer eller tjenesteydelser, som forretningerne leverer. Hvis du ønsker at klage over fejl eller mangler ved de varer eller tjenesteydelser, du har betalt for, skal du kontakte forretningen. C3. Kontrol af godkendelser af kortbetalinger via MobilePay Du har pligt til løbende at kontrollere de godkendelser af betalinger med kort på nettet, du har foretaget via MobilePay, i app en. Opdager du godkendelser, som du ikke mener at have foretaget, skal du give os besked snarest muligt. C4. Tilbagekaldelse af godkendelser Du kan ikke tilbagekalde en godkendelse, du har foretaget, via MobilePay. C5. Indsigelser mv. Da MobilePay til brug ved nethandel kun kan bruges til at omsætte dit mobilnummer til dine kortoplysninger, vil det være dine kortholderregler, der gælder for dit kortkøb. Det vil bl.a. sige, at du skal rette henvendelse til din kortudsteder (typisk din bank), hvis du har indsigelser om brug af dit kort. Hvis du mener, at misbruget vedrører brug af kortet til køb på nettet via MobilePay, skal du kontakte Danske Bank. C6. Dit ansvar Betaling på nettet via MobilePay er et personligt produkt og må kun bruges af dig. Det er dit ansvar at sikre, at du bruger det tilknyttede kort i overensstemmelse med din kortudsteders regler. C7. Danske Banks ansvar Danske Bank har i forhold til din brug af funktionen MobilePay til betaling på nettet ansvaret for, at det telefonnummer, du indtaster, omsættes til det kortnummer, du har indtastet til brug for MobilePay til betaling på nettet. Du kan læse om Danske Banks ansvar i Almindelige forretningsbetingelser forbrugere.

18 C8. Registrering/beskyttelse af personlige informationer Når du bruger dit kort til nethandel via MobilePay, accepterer du, at dit mobilnummer bliver omsat til det kortnummer, du har gemt i din MobilePay og har valgt at benytte til betaling på nettet via MobilePay. Du accepterer også, at vi registrerer dit mobilnummer, det godkendte beløb samt dato for godkendelsen i app en. Oplysningerne opbevares hos Danske Bank, og de bruges til visning i MobilePay og ved en eventuel senere fejlretning. Vi videregiver i øvrigt kun oplysningerne, hvor lovgivningen kræver det, eller hvis de skal bruges i retssager. Oplysningerne opbevares i det år, de registreres, og i de følgende fem år. D. Visning af kvitteringer via MobilePay Danske Bank har en aftale med Storebox A/S, som giver dig mulighed for i MobilePay at få vist de kvitteringer, du har adgang til i Storebox` elektroniske kvitteringsløsning - se mere på Hvis du ønsker at få vist disse kvitteringer i MobilePay, skal du både have en aftale med Storebox om deres elektroniske kvitteringsløsning og aktivere muligheden for visning af kvitteringerne via MobilePay. Derefter kan du se dine kvitteringer under menupunktet Kvitteringer. Du kan oprette en profil hos Storebox via MobilePay. I MobilePay vil du kunne se de kvitteringer, der lægges i din elektroniske kvitteringsløsning i Storebox, efter du har tilmeldt dig Kvitteringer. Vær opmærksom på, at dine MobilePay bekræftelser (for dine overførsler i MobilePay) kan ses under Aktiviteter i MobilePay de må ikke forveksles med Kvitteringer. D1. Kvitteringer - tilmelding mv. Du skal selv tilmelde dig denne funktion for at aktivere den. Det gør du under menupunktet Kvitteringer. Du kan kun aktivere løsningen, hvis du har en aftale med Storebox om deres elektroniske kvitteringsløsning - se mere under punkt D.2. Når du tilmelder dig Kvitteringer i MobilePay accepterer du også, at vi via DIBS overfører dine krypterede betalingskortoplysninger til Storebox. Det gør vi, så vi kan forbinde din profil i Storebox med din MobilePay. Danske Bank bruger DIBS Payment Services til at lagre dine kortoplysninger, og dine data opbevares i overensstemmelse med

19 internationale sikkerhedsstandarder (Payment Card Industry Data Security Standard). Dine kortoplysninger bliver ikke gemt på din mobile enhed eller hos Danske Bank. D2. Storebox ` elektroniske kvitteringsløsning - tilmelding mv. Du kan kun aktivere Kvitteringer i MobilePay, hvis du har en aftale med Storebox om adgang til elektronisk kvitteringsløsning hos Storebox. Under tilmeldingen kan du oplyse, om du allerede har en aftale med Storebox, eller om du ønsker at indgå en aftale med Storebox og dermed få mulighed for at se dine kvitteringer via MobilePay. Hvis du tilmelder dig Storebox` elektroniske kvitteringsløsning via MobilePay, accepterer du samtidig, at Danske Bank sender dit navn, din mail-adresse og dit telefonnummer til Storebox. Det gør vi, så Storebox kan oprette din Storebox-profil. Den aftale, du allerede har eller indgår med Storebox, er udelukkende en aftale mellem dig og Storebox. Danske Bank er ikke part i aftalen og er ikke ansvarlig for Storebox` elektroniske kvitteringsløsning. Har du spørgsmål til din aftale med Storebox, skal du kontakte Storebox. D3. Funktionen Når du har en aftale med Storebox og har tilmeldt dig Kvitteringer i MobilePay, vil du blive oprettet som bruger på funktionen Kvitteringer i MobilePay. Når du ønsker at se dine kvitteringer i MobilePay, skal du klikke på menupunktet Kvitteringer i MobilePay. Derefter kan du se de kvitteringer, du har i Storebox` elektroniske kvitteringsløsning, i MobilePay. Danske Bank har ikke adgang til dine data og gemmer ikke dine kvitteringer. Vi viser kun dine kvitteringer, så længe du har funktionen åbnet og kun for dig. Når du lukker for funktionen, er der ikke længere adgang til kvitteringerne i MobilePay. Storebox gemmer dine kvitteringer i henhold til den aftale, du har med Storebox. Du kan se kvitteringer fra køb, der er betalt med det betalingskort, du har tilknyttet til Storebox` elektroniske kvitteringsløsning samt fra køb, der er betalt med MobilePay.

20 Det forudsætter, at de forretninger, hvor du handler, også har en aftale med Storebox om at overføre kvitteringer til Storebox` elektroniske kvitteringsløsning. D4. Framelding til Kvittering Ønsker du ikke længere at se dine kvitteringer i MobilePay, skal du afmelde dig under menupunktet Indstillinger i MobilePay. Selvom du framelder dig løsningen i MobilePay, vil du fortsat kunne se dine kvitteringer i Storebox` elektroniske kvitteringsløsning, så længe du har en aftale herom med Storebox. Hvis du senere ønsker at tilmelde dig Kvittering, skal du oprette dig på ny. D5. Framelding til Storebox` elektroniske kvitteringsløsning Hvis du ønsker at opsige din aftale med Storebox, skal du kontakte dem. Opsigelsen skal ske i henhold til din aftale med Storebox. Hvis du opsiger din aftale med Storebox, kan du ikke længere se dine kvitteringer i MobilePay. D6. Dit ansvar Kvittering via MobilePay er et personligt produkt og må kun benyttes af dig. Det er dit ansvar at sikre, at du overholder Storebox` betingelser for brug af elektroniske kvitteringer. Det er også dit ansvar at sikre, at du overholder betingelserne for MobilePay. D7. Danske Banks ansvar Danske Bank har ikke ansvar for Storebox elektroniske kvitteringsfunktion eller handlinger i øvrigt, ligesom vi ikke har ansvaret for aftalen mellem dig og Storebox, jfr. også punkt D2.

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 20. februar 2015 Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 3. juli 2014 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der kan downloades

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra den 21. marts 2014 MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S, der kan downloades som en app til mobile enheder. Her kan

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay MobilePay by Danske Bank er et e-pengeprodukt fra Danske Bank A/S, der kan downloades som en app til mobile enheder. Her kan du læse produktets betingelser. 1. Aftalens parter

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Gælder fra 25. april 2016 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank (i det følgende kaldet MobilePay) er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S. Du kan

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 14.11.2016 Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S. Du kan tilknytte andre funktioner, vi tilbyder i MobilePay, til din

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 15.08.2017 Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning fra Danske Bank A/S. Du kan tilknytte andre funktioner, vi tilbyder i MobilePay, til din

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay A1. Aftalens parter Når du tilmelder dig MobilePay, indgår du en aftale med Danske Bank A/S, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K, CVR-nr. 61 12 62 28. Vores mailadresse er: info@mobilepay.dk.

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 01.10.2017 Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning som udbydes i Danmark af MobilePay Denmark A/S (i det følgende kaldet MobilePay Denmark).

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay Forbrugere Gælder fra den 1. januar 2018 Indledning MobilePay er en mobilbetalingsløsning som udbydes i Danmark af MobilePay Denmark A/S (i det følgende kaldet MobilePay Denmark).

Læs mere

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager.

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager. Regler for selvbetjening - Swipp Ret til at fortryde aftalen vedrørende Swipp Kontohaver/bruger har mulighed for at fortryde indgåelse af aftalen om Swipp inden for en frist på 14 dage, jf. forbrugeraftalelovens

Læs mere

Regler for Mobilpenge

Regler for Mobilpenge Regler for Mobilpenge Gældende fra 10. januar 2012. Reglerne for Mobilpenge er et sæt særvilkår, som supplerer bankens til enhver tid gældende almindelige forretningsbetingelser, og sammen med øvrige relevante

Læs mere

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager.

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager. Regler for selvbetjening - Swipp Bestemmelserne om afsendelse af Swipp -overførsler /-betalinger ophører den 25. november 2015. For Swipp-overførsler /-betalinger afsendt inden den 25. november 2015 finder

Læs mere

Brugerregler for Swipp - Privat

Brugerregler for Swipp - Privat Brugerregler for Swipp - Privat Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde,

Læs mere

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp.

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Brugerregler for Swipp Privat Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som

Læs mere

Brugerregler for Mobilbank Swipp Privat

Brugerregler for Mobilbank Swipp Privat Brugerregler for Mobilbank Swipp Privat Gældende fra 9. september 2015 Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015. For Swipp-overførsler/-betalinger afsendt

Læs mere

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18.

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. Swipp brugere Ofte Stillede Spørgsmål Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. 1. Tilmelding og brug af Swipp 1.1.

Læs mere

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID.

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID. Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag til fredag kl. 08.00 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 17.00 eller sende os på kundeservice@swipp.dk. FAQ TILMELDING OG BRUG AF SWIPP Hvordan

Læs mere

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp.

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Brugerregler for Swipp - Privat Salling Bank A/S Frederiksgade 6 7800 Skive Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015.. For Swipp-overførsler/-betalinger

Læs mere

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager.

Formålet med denne videregivelse er alene at skabe yderligere sikkerhed for, at Swipp-overførslen rammer den rigtige modtager. Brugerregler for Swipp Nedenfor finder du de regler, der gælder for Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-konto-overførsler

Læs mere

Regler for Swipp - privat

Regler for Swipp - privat Side 1 Reglerne for Swipp angivet nedenfor er særlige regler for privatpersoners brug af Swipp, som supplerer Sådan handler Jyske Bank - generelle forretningsbetingelser, og sammen med øvrige relevante

Læs mere

Swipp - Regler for selvbetjening

Swipp - Regler for selvbetjening Swipp - Regler for selvbetjening Ret til at fortryde aftalen vedrørende Swipp Kontohaver/bruger har mulighed for at fortryde indgåelse af aftalen om Swipp inden for en frist på 14 dage, jf. forbrugeraftalelovens

Læs mere

Betingelser for Alka tank&tjen.

Betingelser for Alka tank&tjen. Betingelser for Alka tank&tjen. Forbrugere Gælder fra 25. oktober 2016 Indledning Alka tank&tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios

Læs mere

Swipp er tiltænkt privatpersoner. Swipp-overførsler kan kun foretages i danske kroner (DKK), og Swipp må ikke benyttes til ulovlige formål.

Swipp er tiltænkt privatpersoner. Swipp-overførsler kan kun foretages i danske kroner (DKK), og Swipp må ikke benyttes til ulovlige formål. Regler for Swipp Gældende fra 8. august 2013 Reglerne for Swipp er særlige regler, som supplerer Alm. Brand Banks Almindelige forretningsbetingelser, og sammen med øvrige relevante regler for betalingsinstrumenter

Læs mere

Brugerregler for Swipp privatkunder

Brugerregler for Swipp privatkunder Læs om Gældende pr. 13. juni 2014 Brugerregler for Swipp privatkunder Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. BANK_00071

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Brugerregler for Swipp Nedenfor finder du de regler, der gælder for Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-konto-overførsler

Læs mere

REGLER FOR SWIPP - PRIVAT

REGLER FOR SWIPP - PRIVAT Version 1.5-16.02.2014 Når du har godkendt en Swipp-overførsel/-betaling, sender Fynske Bank en bekræftelses-sms til modtager om overførslen/betalingen. Dit Kaldenavn, dit mobilnummer og beløbet fremgår

Læs mere

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp.

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Brugerregler for Swipp - Privat Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40, 1, 1620 København V merkur@merkur.dk Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015. For

Læs mere

Brugeregler for Swipp Privat

Brugeregler for Swipp Privat Brugeregler for Swipp Privat BankNordik Húsagøta 3 Postboks 3048 110 Tórshavn Email: kundi@banknordik.fo Ret til at fortryde aftalen vedrørende Swipp Kontohaver/bruger har mulighed for at fortryde indgåelse

Læs mere

Brugerregler for Swipp Privat (Mobilbank)

Brugerregler for Swipp Privat (Mobilbank) Bestemmelserne om afsendelse af Swippoverførsler/betalinger ophører den 15. december 2015.. For Swippoverførsler/betalinger afsendt inden den 15. december 2015 finder brugerreglerne fortsat anvendelse

Læs mere

BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE LETBANK FORBRUGERE Gælder fra den 12. august 2014

BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE LETBANK FORBRUGERE Gælder fra den 12. august 2014 BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE LETBANK FORBRUGERE Gælder fra den 12. august 2014 Danske Letbank er en enkel udgave af Danske Banks internetbank for privatkunder med forenklet

Læs mere

Afsnit B beskriver MobilePay Business Afsnit C beskriver MobilePay AppSwitch Afsnit D beskriver MobilePay Point of Sales

Afsnit B beskriver MobilePay Business Afsnit C beskriver MobilePay AppSwitch Afsnit D beskriver MobilePay Point of Sales B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y T I L V I R K S O M H E D E R - F O R K U N D E R M E D B U S I N E S S O N L I N E (også refereret til som Betingelser for MobilePay Business) Gældende fra

Læs mere

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK 15-17 ÅR Gælder fra april 2012

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK 15-17 ÅR Gælder fra april 2012 Danske Mobilbank er Danske Banks elektroniske bankløsning for ige privat - kunder til mobile enheder som for eksempel mobiltelefoner eller tablets. 1 Det kan du bruge Danske Mobilbank til Danske Mobilbank

Læs mere

Betingelser for Danske Mobilbank år

Betingelser for Danske Mobilbank år Betingelser for Danske Mobilbank 15-17 år Gælder fra den 26. september 2016 Danske Mobilbank 15-17 år er Danske Banks elektroniske bankløsning for 15-17 årige privatkunder til mobile enheder som eksempelvis

Læs mere

TILMELDING OG BRUG AF SWIPP

TILMELDING OG BRUG AF SWIPP Swipp Kundeservice kan kontaktes på 70 30 19 30 mandag til fredag kl. 08.00 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 17.00, helligdage kl. 10.00 15.00 eller ved at sende mail til kundeservice@swipp.dk. TILMELDING

Læs mere

F.A.Q. - Mobile Pay Online

F.A.Q. - Mobile Pay Online F.A.Q. - Mobile Pay Online MobilePay-bruger Hvordan betaler jeg med MobilePay, når jeg handler på nettet? Kan man kun handle i danske webshops? Hvorfor skulle jeg betale med Mobile- Pay i stedet for mit

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

Wallet-regler og privatlivspolitik

Wallet-regler og privatlivspolitik Wallet-regler og privatlivspolitik Indledning og brug Denne wallet er en app til din mobiltelefon, som gør det muligt at opbevare en virtuel version af dit allerede eksisterende fysiske betalingskort på

Læs mere

R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE

R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE R E G L E R F O R D A N S K E N E T B E T A L I N G - F O R B R U G E RE Danske Netbetaling er et betalingsinstrument, hvor betalingen sker gennem Danske Netbank. 1 Anvendelsesmuligheder Danske Netbetaling

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Gældende fra den 4. marts 2016 Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via

Læs mere

Regler for Netbank Erhverv

Regler for Netbank Erhverv Regler for Netbank Erhverv Regler for Netbank Erhverv gælder mellem kunden og Nordea Danmark, filial af Nordea Bank AB (publ), Sverige ( banken ) 1 Hvad kan du bruge Netbank til? Du kan fx bruge følgende

Læs mere

Regler for Swipp - privat

Regler for Swipp - privat Alm Brand Bank Regler for Swipp - privat Gældende fra 16. februar 2014 Version 1.5 Reglerne for Swipp angivet nedenfor er særlige regler for privatpersoners brug af Swipp, som supplerer Alm. Brand Banks

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Brugerregler for Swipp Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave kontotil-konto-overførsler uden at kende Modtagers Kontonummer. Swipp kan også bruges til at anmode om at modtage

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Gældende fra den 31. maj 2015 Brugerregler for Swipp Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-kontooverførsler uden at kende Modtagers Kontonummer. Swipp kan også bruges

Læs mere

Regler for Mobilpenge

Regler for Mobilpenge Mobilpenge udsteder Hovedkontor: Lån & Spar Bank A/S, CVR13538530, Højbro Plads 9-11, 1200 København K, E-mail lsb@lsb.dk Ret til at fortryde aftalen vedrørende Mobilpenge. Kontohaver/bruger har mulighed

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Brugerregler for Swipp Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-konto-overførsler uden at kende Modtagers Kontonummer. Swipp kan også bruges til at anmode om at modtage

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 2 DANSKE BANK VELKOMMEN TIL MOBILEPAY BUSINESS MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Regler for selvbetjening edankort

Regler for selvbetjening edankort Gode råd når du handler på nettet Du kan handle lige så sikkert med på internettet som i en almindelig forretning. Nedenfor er en gennemgang af: 1. Generelle råd ved handel på nettet 2. Særlige råd ved

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp - Erhverv Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg af varer

Læs mere

Brugerregler for Swipp Privat (via Netbank)

Brugerregler for Swipp Privat (via Netbank) Brugerregler for Swipp Privat (via Netbank) Søby-Skader-Halling Sparekasse, Vestersøvej 1, 8543 Hornslet Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015. For

Læs mere

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y S U B S C R I P T I O N S TIL V I R K S O M H E D E R M E D M O D T A G E R K O N T O I D A N S K E B A N K Gældende fra den 22. maj 2017 MobilePay Subscriptions

Læs mere

Regler for Mobilpenge (brugerregler)

Regler for Mobilpenge (brugerregler) Regler for Mobilpenge (brugerregler) BankNordik Amagerbrogade 25 2300 København S Telefon: +45 76 97 80 00 Email: kontakt@banknordik.dk Hjemmeside: banknordik.dk Fortrydelsesret gælder alene for privatkunder

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp - app Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-konto-overførsler uden at kende Modtagers Kontonummer. Swipp kan også bruges til at anmode om at modtage et beløb. I

Læs mere

Brugerregler for Swipp med betalingskort

Brugerregler for Swipp med betalingskort Brugerregler for Swipp med betalingskort Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave pengeoverførsler uden at kende Modtagers Kontonummer. Swipp kan også bruges til at anmode om

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Brugerregler for Swipp Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave kontotil-konto-overførsler uden at kende Modtagers Kontonummer. Swipp kan også bruges til at anmode om at modtage

Læs mere

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK - FORBRUGERE Gælder fra november 2012

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK - FORBRUGERE Gælder fra november 2012 Danske Mobilbank er Danske Banks elektroniske bankløsning til mobile enheder som eksempelvis mobiltelefoner eller tablets. 1 Danske Mobilbanks anvendelsesmuligheder Du skal være opmærksom på, at der er

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Brugerregler for Swipp-app Gældende fra 19. maj 2016

Brugerregler for Swipp-app Gældende fra 19. maj 2016 Brugerregler for Swipp-app Gældende fra 19. maj 2016 Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til-kontooverførsler uden at kende modtagers kontonummer. Swipp kan også bruges

Læs mere

Regler for Netbank Erhverv NemID

Regler for Netbank Erhverv NemID Regler for Netbank Erhverv NemID Du kan få onlineadgang til Netbank i Nordea på flere forskellige enheder, fx via din computer (Netbank), mobiltelefon (Mobilbank) eller tablet (Mobilbank). Læs mere om

Læs mere

Du finder definitioner sidst i disse regler for Swipp Erhverv Mobilnummer.

Du finder definitioner sidst i disse regler for Swipp Erhverv Mobilnummer. Merkur Andelskasse Vesterbrogade 40, 1 1620 København V Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan

Læs mere

Regler for Mobilpenge (brugerregler)

Regler for Mobilpenge (brugerregler) Spar Nord Bank A/S Skelagervej 15 Postboks 162 DK - 9100 Aalborg CVR.nr. 13737584 Telefon: +45 96 34 40 00 Hjemmesideadresse: www.sparnord.dk Mailadresse: sparnord@sparnord.dk Fortrydelsesret gælder alene

Læs mere

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it.

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R D A N S K E L E T B A N K F O R B R U G E R E

B E T I N G E L S E R F O R D A N S K E L E T B A N K F O R B R U G E R E B E T I N G E L S E R F O R D A N S K E L E T B A N K F O R B R U G E R E Gælder fra den 1. januar 2018 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København Danske Letbank er en enkel udgave af Danske Banks

Læs mere

BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE L ETBANK F ORBRUGERE Gælder fra den 9. maj 2016

BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE L ETBANK F ORBRUGERE Gælder fra den 9. maj 2016 BETINGELSER FOR ELEKTRONISK TILSLUTNINGSAFTALE TIL DANSKE L ETBANK F ORBRUGERE Gælder fra den 9. maj 2016 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København Danske Letbank er en enkel udgave af Danske Banks

Læs mere

Betingelser for Danske Mobilbank år

Betingelser for Danske Mobilbank år Betingelser for Danske Mobilbank 15 17 år Gælder fra den 1. januar 2018 Danske Mobilbank 15 17 år er Danske Banks digitale løsning for 15 17 årige privatkunder til mobile enheder som eksempelvis mobiltelefoner.

Læs mere

Banktorvet 3 6900 Skjern post@skjernbank.dk

Banktorvet 3 6900 Skjern post@skjernbank.dk Side 1 af 12 Brugerregler Dankort Indholdsfortegnelse 1 Regler for Dankort 2 2 Hvad kan du bruge kortet til? 2 3 Opbevaring af kort og PIN-kode 3 4 Brug af kortet 4 5 Kontrol af posteringer på din konto

Læs mere

Regler for Dankort. Kortudsteder Hovedkontor: Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40,1, 1620 København V E-mail: merkur@merkur.dk. 1. Regler for Dankort

Regler for Dankort. Kortudsteder Hovedkontor: Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40,1, 1620 København V E-mail: merkur@merkur.dk. 1. Regler for Dankort Regler for Dankort Kortudsteder Hovedkontor: Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40,1, 1620 København V E-mail: merkur@merkur.dk 1. Regler for Dankort Disse brugerregler gælder for anvendelse af Dankort.

Læs mere

Brugerregler. Dankort

Brugerregler. Dankort Brugerregler Dankort Gældende fra 30. oktober 2013 PenSam Bank A/S CVR-nr. 13 88 46 76 Hjemsted Furesø, Danmark 2 Brugerregler - Dankort BRUGERREGLER - DANKORT 1. Regler for Dankort Disse brugerregler

Læs mere

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK - FORBRUGERE Gælder fra den 28. november 2012

BETINGELSER FOR DANSKE MOBILBANK - FORBRUGERE Gælder fra den 28. november 2012 Danske Mobilbank er Danske Banks elektroniske bankløsning til mobile enheder som eksempelvis mobiltelefoner eller tablets. 1 Danske Mobilbanks anvendelsesmuligheder Danske Mobilbank indeholder i vidt omfang

Læs mere

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt.

forsøg på misbrug. Hvis vi spærrer adgangen, får virksomheden besked hurtigst muligt. B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y - P O R T A L E N Gældende fra den 8. maj 2017 Danske Bank A/S. CVR-nr. 61 12 62 28 - København MobilePay-portalen (i det følgende kaldet portalen ) giver

Læs mere

Du kan få udleveret et kort i tilknytning til en konto i GB. Se dog pkt. 5. Kortet kan bruges som hævekort og som betalingskort.

Du kan få udleveret et kort i tilknytning til en konto i GB. Se dog pkt. 5. Kortet kan bruges som hævekort og som betalingskort. Kortholderregler for Akiliut / U18 pr. 01-11-2009 1. Definitioner Kortudsteder: GrønlandsBANKEN, Postboks 1033, 3900 Nuuk. Benævnes i det følgende som GB. Korttype: AKILIUT et hæve og betalingskort, der

Læs mere

BETINGELSER FOR DANSKE MOBIL-/TABLETBANK TIL NETBANK ERHVERV Gælder fra den 7. december 2012

BETINGELSER FOR DANSKE MOBIL-/TABLETBANK TIL NETBANK ERHVERV Gælder fra den 7. december 2012 Her kan du læse om de betingelser, der gælder for Danske Banks elektroniske bankløsning for mindre erhvervsdrivende til mobile enheder, som eksempelvis mobiltelefoner eller tablets. Lov om betalingstjenester

Læs mere

Brugerregler for Swipp

Brugerregler for Swipp Læs om Gældende pr. 19. maj 2016 Brugerregler for Swipp Swipp er en nem og sikker betalingsmåde, som gør det muligt at lave konto-til -konto-overførsler uden at kende modtagers kontonummer. Swipp kan ogsa

Læs mere

Regler for Sydbank hævekort. november 2009. Tlf. 70 10 78 79

Regler for Sydbank hævekort. november 2009. Tlf. 70 10 78 79 Regler for Sydbank hævekort november 2009 Tlf. 70 10 78 79 info@sydbank.dk sydbank.dk Regler for Sydbank hævekort Sydbanks almindelige forretningsbetingelser, som udleveres ved etablering af kundeforhold,

Læs mere

Tillægsaftale om Mobilpenge

Tillægsaftale om Mobilpenge Side 1 af 6 Dokumentnummer 2012-03-14-15.09.56.836195 Tillægsaftale om Mobilpenge A. Kontohaver og SALLING BANK A/S, Frederiksgade 6, 7800 Skive, sb@sallingbank.dk har dags dato i henhold til Aftale om

Læs mere

Regler for Dankort (Gælder fra juni 2012 for eksisterende og nye kunder)

Regler for Dankort (Gælder fra juni 2012 for eksisterende og nye kunder) Regler for Dankort (Gælder fra juni 2012 for eksisterende og nye kunder) 1 Disse brugerregler gælder for anvendelse af Dankort. Forklaring på de anvendte ord og udtryk finder du til sidst i dokumentet.

Læs mere

1 Regler for Dankort Disse brugerregler gælder for anvendelse af Dankort. Forklaring på de anvendte ord og udtryk finder du til sidst i dokumentet.

1 Regler for Dankort Disse brugerregler gælder for anvendelse af Dankort. Forklaring på de anvendte ord og udtryk finder du til sidst i dokumentet. Regler for Dankort Gældende pr. 1. november 2009 Indholdsfortegnelse 1 Regler for Dankort 2 Hvad kan du bruge kortet til? 3 Opbevaring af kort og PIN-kode 4 Brug af kortet 5 Kontrol af posteringer på din

Læs mere

Dankort og Visa/Dankort. Regler for. Dankort og Visa/Dankort. - det sikre valg

Dankort og Visa/Dankort. Regler for. Dankort og Visa/Dankort. - det sikre valg Dankort og Visa/Dankort Regler for Dankort og Visa/Dankort - det sikre valg Indholdsfortegnelse 1 Regler for Visa/Dankort... 2 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2 3 Opbevaring af kort og PIN-kode... 3

Læs mere

Hævekort, brugerregler

Hævekort, brugerregler Hævekort, brugerregler Gode råd om dit hævekort Hævekort er et af de sikreste betalingsmidler, der findes og misbrug i forbindelse med brug af hævekort er da også forsvindende lille. Du kan selv være med

Læs mere

1 Regler for Dankort... 2. 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2. 3 Opbevaring af kort og PIN-kode... 3. 4 Brug af kortet... 4

1 Regler for Dankort... 2. 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2. 3 Opbevaring af kort og PIN-kode... 3. 4 Brug af kortet... 4 Indholdsfortegnelse 1 Regler for Dankort... 2 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2 3 Opbevaring af kort og PIN-kode... 3 4 Brug af kortet... 4 5 Kontrol af posteringer på din konto... 5 6 Tilbageførsel

Læs mere

Generelle regler for selvbetjening

Generelle regler for selvbetjening Generelle regler for selvbetjening - Erhvervskunder Gældende fra den 1. januar 2018 Selvbetjenings anvendelsesmuligheder Du kan anvende selvbetjening til de funktioner, som fremgår af den separate selvbetjeningsaftale,

Læs mere

Brugerregler for Dankort

Brugerregler for Dankort Brugerregler for Dankort Indholdsfortegnelse 1 Regler for Dankort... 2 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2 3 Opbevaring af kort og PIN-kode... 3 4 Brug af kortet... 4 5 Kontrol af posteringer på din konto...

Læs mere

1. Regler for Dankort Hvad kan du bruge kortet til? Opbevaring af kort og PIN-kode Brug af kortet 3

1. Regler for Dankort Hvad kan du bruge kortet til? Opbevaring af kort og PIN-kode Brug af kortet 3 Alm Brand BANK Regler for Dankort Indholdsfortegnelse 1. Regler for Dankort 2 2. Hvad kan du bruge kortet til? 2 3. Opbevaring af kort og PIN-kode 2 4. Brug af kortet 3 5. Kontrol af posteringer på din

Læs mere

Gode råd når du handler på nettet

Gode råd når du handler på nettet Gode råd når du handler på nettet Du kan handle lige så sikkert med edankort på internettet som i en almindelig forretning. Ønsker du at handle i en internetforretning skal du ved edankort-betalinger skal

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Gældende fra den 01.01.2017 01.01.2017/03 Side 2/6 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto

Læs mere

Regler for Visa/Dankort

Regler for Visa/Dankort Alm Brand BANK Regler for Visa/Dankort Indholdsfortegnelse 1. Regler for Visa/Dankort 2 2. Hvad kan du bruge kortet til? 2 3. Opbevaring af kort og PIN-kode 3 4. Verified by Visa 3 5. Brug af kortet 4

Læs mere

Regler for Netbank Erhverv med brugere

Regler for Netbank Erhverv med brugere Regler for Netbank Erhverv med brugere Regler for Netbank Erhverv med brugere gælder mellem kunden og Nordea Danmark, filial af Nordea Bank AB (publ), Sverige ( banken ) Det er muligt at få onlineadgang

Læs mere

1 Regler for Visa/Dankort... 2. 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2. 3 Opbevaring af kort og PIN-kode... 3. 4 Verified by Visa...

1 Regler for Visa/Dankort... 2. 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2. 3 Opbevaring af kort og PIN-kode... 3. 4 Verified by Visa... Indholdsfortegnelse 1 Regler for Visa/Dankort... 2 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2 3 Opbevaring af kort og PIN-kode... 3 4 Verified by Visa... 4 5 Brug af kortet... 5 6 Kontrol af posteringer på din

Læs mere

Regler for. Dankort og Visa/Dankort. Dankort og Visa/Dankort

Regler for. Dankort og Visa/Dankort. Dankort og Visa/Dankort Regler for Dankort og Visa/Dankort Dankort og Visa/Dankort Indholdsfortegnelse 1 Regler for Visa/Dankort 2 2 Hvad kan du bruge kortet til?. 2 3 Brug af kortet 3 4 Opbevaring af kort og PIN-kode 6 5 Fuldmagt

Læs mere

1 Regler for Visa/Dankort... 2. 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2. 3 Brug af kortet... 4. 4 Opbevaring af kort og PIN-kode... 6. 5 Fuldmagt...

1 Regler for Visa/Dankort... 2. 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2. 3 Brug af kortet... 4. 4 Opbevaring af kort og PIN-kode... 6. 5 Fuldmagt... Indholdsfortegnelse 1 Regler for Visa/Dankort... 2 2 Hvad kan du bruge kortet til?... 2 3 Brug af kortet... 4 4 Opbevaring af kort og PIN-kode... 6 5 Fuldmagt... 6 6 Sikre internetbetalinger... 6 7 Kontrol

Læs mere

Brugerregler - Dankort. 1 Regler for Dankort

Brugerregler - Dankort. 1 Regler for Dankort 7890 Salling Bank A/S Frederiksgade 6 7800 Skive sb@sallingbank.dk 1 Regler for Dankort Disse brugerregler gælder for anvendelse af Dankort. Forklaring på de anvendte ord og udtryk finder du til sidst

Læs mere

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Brugervilkår: StamSted ApS ('StamSted' og 'Tjenesten') byder dig velkommen. Dette er vores vilkår for brugere af StamSted platformen, som er en tjeneste til

Læs mere

Gode råd når du handler på nettet

Gode råd når du handler på nettet Gode råd når du handler på nettet Side 1 af 6 Du kan handle lige så sikkert med Dankort og Visa/Dankort på internettet som i en almindelig forretning. Ønsker du at handle i en internetforretning skal du

Læs mere

Regler for hævekort. Kortudsteder Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40, 1620 København V E-mail: merkur@merkur.dk

Regler for hævekort. Kortudsteder Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40, 1620 København V E-mail: merkur@merkur.dk Regler for hævekort Kortudsteder Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40, 1620 København V E-mail: merkur@merkur.dk 1. Brugerregler for Hævekort Disse brugerregler gælder for anvendelse af dit hævekort. I

Læs mere