Indkomne forslag til mødet den 24. august 2013 i Ubby Forsamlingshus.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkomne forslag til mødet den 24. august 2013 i Ubby Forsamlingshus."

Transkript

1 Kalundborg kommune Landliggerudvalget. Indkomne forslag til mødet den 24. august 2013 i Ubby Forsamlingshus. Deltager ved mødet: Fra område 5 Røsnæs. Børge Jakobsen, Erik Ebdrup, Helge Ytterdal. Fra område 6 Saltbæk. Lene Agerskov Christensen, Erik Jensen. Fra område 7 Kaldred. Peter Danielsen. Fra område 8 Havnsø. Marianne Lund, Gitte Kristensen, Bodil Nielsen. Fra område 9 Nekselø og Sejerø. Morten Dam, Sten Langvad. Landliggerudvalgets medlemmer: Elsebeth Lunding, Ebbe Nørtved Hansen, Anders Sevelsted, Finn Steen Baad, Maja Hansen (forlod mødet kl. ca ), Nils Jørgensen, Bent Frisk, Ove Knudsen og Niels Erik Dandanell (sekretær for udvalget). Landliggerudvalgets formand Elsebeth Lunding bød velkommen. Område 5 Røsnæs. Grundejerforeningen Kirkebugten af 10/ Erik Ebdrup og Børge Jakobsen. 1. Opankring af Kirkebugten. Kalundborg Kommune markedsfører sig under overskriften Kalundborg Den Grønne Industrikommune. Kirkebugten er opankringsplads for skibe og nødhavn for havarerede skibe. Er blevet mere de sidste år. F.eks. sidste sommer lå et skib på over tons i Kirkebugten en måned, hvor hele skroget blev malet over vandlinjen. Hvilken forurening. Har yderligere ligget et skib på mere end tons (forurener luften og støjer). Kommunen bør aktivt gå i forhandling med Trafikministeriet om at få omdefineret Kirkebugtens anvendelse. F.eks. forsøge at få Kirkebugten fjernet fra kortet som nødhavn. Forbud mod opankring af store skibe, henvise til vest for T-ruten. Mindre skibe henvises til sydsiden af sejlrenden til Kalundborg. (Asnæs siden). Industrien tilgodeses ved, at der fortsat kan leveres palleteret gods til skibe i fjorden som ikke opankrer. Ser frem til at denne massive forurening af naturen og som berører mange, bliver bragt til ophør. Landliggerudvalget opfordrer Kalundborg Kommune til at kontakte de relevante myndigheder for at få omdefineret Kirkebugtens anvendelse. Landliggerudvalget bakker op om at påvirke kommunalbestyrelsen. Børge Jacobsen og Søren Nøhr ønsker, at kommunen er aktiv ift. problemet med larm og lugt fra de

2 opankrede skibe. Maja Hansen påpegede, at kommunen ikke har nogen myndighed på søterritoriet men, at man gennem lobbyarbejde vil forsøge at påvirke de relevante myndigheder. Landliggerudvalget vil også via lobbyisme forsøge at påvirke og følger sagen løbende. 2. Kommunens holdning til kystsikring. Grundejerforeningen Kongsgård Helge Ytterdal. Det er grundejerne selv, der rejser de konkrete projekter om kystsikring. Ved projekter på en enkelt ejendom, som f.eks. sikring mod kysterosion, sender grundejeren selv en ansøgning til kystdirektoratet, der giver den endelige tilladelse. Ved større projekter, der involverer flere grundejere har kommunen en mere faciliterende rolle, men det er fortsat projektejerne, der står for projektet, og Kystdirektoratet, der giver tilladelsen. Kalundborg Kommune har ikke en plan for kystsikring i kommunen. I øjeblikket arbejdes der på en klimatilpasningsplan, der blandt andet skal indeholde planer for sikring mod oversvømmelse fra havet. De konkrete forslag er ikke udarbejdet endnu. Et forslag til klimatilpasningsplanen skal være vedtaget med udgangen af (og 13). Formanden gav konkret eksempel med eget kystsikringsprojekt hvilket viste sig at være både dyrt og besværligt og blev opgivet. Der pågår arbejde med kommunens klimatilpasningsplan forslaget skal senest med udgangen af 2013 være færdigt. 3. Generelt spørgsmål omkring træhøjde i sommerhusområderne. Er der en holdning evt. lokalplantiltag el.lign. Såfremt der ikke er bestemmelser i lokalplanen for området, henvises til bestemmelserne i Hegnsloven. Formanden orienterede om kommunens hjemmeside hvor man kan finde oplysninger om hegnsloven ( Helge Yttendal kommenterede, at hegnsloven ikke har bestemmelser ret langt inde på matriklen. Efterlyser en overordnet plan for beplantningen på Røsnæshalvøen. Steen Langvad kommenterede, at der i deres vedtægter er bestemmelser om at friholde areal mod strand og spørger, om kommunen vil gå aktivt ind i overholdelse af dette. Maja Hansen oplyser, at hvis kommunen er påtaleberettiget kan der rettes henvendelse til kommunen. Bent Frisk nævnte, at grundejerforeningen bør henvende sig samlet til kommunen. Naboretten gælder og der opfordres til godt naboskab.

3 Område 6 Saltbæk. Grundejerforeningen Vollerup Erik Jensen. 4. Muligheden for evt. at få ugentlig tømning af renovation i juni, juli og august måneder. Skraldebøtterne kan næsten blive levende, når der går 14 dage mellem hver tømning. Der er ikke mulighed for at indføre ugetømning for tidligst 1.juli 2015, grundet den eksisterende kontrakt om afhentning af dagrenovation med RenoNorden (og 8, 17 og 22). Formanden nævnte, at sagen gentagne gange er taget op i Landliggerudvalget. Lene Agerskov spurgte ind til om ugetømningerne også vil gælde for fastliggere. Niels Dandanell oplyste, at i Team Affalds øjne er fastliggere at betragte som helårshuse og vil derfor forsat have 14.dages tømninger. Marianne Lund foreslog at der blev sat containere op på havnene til bioaffald. Steen Langvad påpegede at det ikke kun er sommerhusejere der er påvirket af lugt fra affaldscontainere. Erik Jensen spurgte ind til kontrakten med renovatøren (RenoNorden). Niels Dandanell forklarede, at ift. gældende kontrakt kan der ikke indføres ugetømninger før kontrakten udløber (30.juni 2015). Morten Damm nævnte at det er et problem med ulovlig helårsbeboelse i sommerhusområderne og, at der i Svaleklint-området ikke er opstillet de rigtige størrelser affaldscontainere ligeledes er der containere mærket Holbæk kommune. Team Affald undersøger dette ved tilsyn m.m. Helge Yttendal påpeger, at affaldscontainerne lugter. Landliggerudvalget har haft problemstillingen op på hvert møde og følger sagen nøje. Opfordrer til at affaldet pakkes ordentligt ind. Målet er at indføre ugetømning om sommeren. Svenstrup Grundejerforening Lena Agerskov. 5. Hvilke forsikringer har man brug for: Arejdsskade, kollektiv Ulykke, Erhvervsansvar, Bestyrelsesansvar. Er ikke kommunen bekendt. Der henvises til forsikringsselskaberne. Formanden påpegede, at det ikke er kommunens bekendt hvad der evt. kræves af forsikringer. Det blev nævnt at det er meget forskelligt hvad der er af holdninger til forsikringer og hvordan dette administreres i de forskellige grundejerforeninger. 6. Problemer med at skraldespandene ikke sættes på plads efter tømning. Specielt i vinterhalvåret ser det rodet ud med væltede skraldespande. Er der regler omkring dette.

4 Ifølge gældende regler skal beholderne placeres samme sted som de blev afhentet. Såfremt dette ikke sker skal dette indmeldes til Teknik og Miljø, team affald gerne via kommunens hjemmeside. Niels Dandanell gjorde klart, at beholderne skal placeres samme sted som de blev taget. Område 7 Kaldred. Ingen spørgsmål. Område 8 Havnsø. Grundejerforeningen Havnsøpark Marianne Lund. 7. Private fællesveje hvordan beregnes, hvor meget grundejer/grundejerforeninger skal bidrage med til vedligeholdelse af vejene. Formanden gjorde opmærksom på notat udarbejdet af Vej, Færger og Grønne områder (som administrerer private fællesveje). Formanden opfordrer Kalundborg kommunen til at lægge notat og evt. yderligere oplysninger om emnet på hjemmesiden. Notatet er vedlagt referatet. Reglerne er komplicerede og konkrete spørgsmål kan rettes til Vej, Park og Færger. Område 9 Nekselø og Sejerø. Svaleklint Grundejerforening Morten Dam. 8. Utilstrækkelig renovation i ferieperioder og størrelsen af affaldsspande i forhold til miljø bl.a. mider, insekt, lugtgener. Se pkt Den kommunale afgift på vandspild, som ikke er spildevand, men rent vand som ledes tilbage i undergrunden. Der henvises til Kalundborg Forsyning kan kontaktes via hjemmesiden Der henvises til Kalundborg Forsynings hjemmeside. Inden for målerne er det grundejerens ansvar.

5 10. Transport færgepriser og offentlig transport på øen. Der er til de kommende budgetforhandlinger fremsendt oplæg til takster m.m. Udmelding om takster og offentlig transport det endelige budget for Der henvises til kommunens hjemmeside hvor budgetforslaget offentliggøres. Oplæg til færgepriser m.m. er oversendt til de igangværende budgetforhandlinger. 11. Kommunens holdning til ulovlig helårsbeboelse i sommerhusområder. Kommunen accepterer ikke ulovlig helårsbeboelse i sommerhusområder. Der er ofte sager på Teknik og Miljøudvalget vedr. dette. Kommunen accepterer ikke ulovlig helårsbeboelse i sommerhuse. Det opfordres til, at anmelde evt. ulovlig beboelse så hurtigt efter 1.oktober som muligt. Samtidig opfordres til, at henvendelserne sker som en samlet henvendelse fra grundejerforeningens bestyrelse. 12. Kommunens ansvar for at bidrage til en sikker og fyldestgørende drikkevandsforsyning på Sejerø specielt i relation til FSV. Kommunens ansvar i forbindelse med drikkevandsforsyningen på Sejerø er at føre tilsyn og håndhæve vandforsyningsloven, med det formål at få vandværkerne til at levere tilstrækkelig godt drikkevand. Det er vandværkernes egen opgave at sikre godt drikkevand. Ift. spørgsmål om økonomisk støtte, så har kommunen i forbindelse med forhandlinger om budgettet for 2012 afvist at yde økonomisk støtte til etablering af nyt vandværk med afsaltningsanlæg. (og 19 og 24). Formanden mente, at vandforsyningen på Sejerø udgøres af private vandværker og nævnte, at enighed er vigtigt at signalere overfor kommunen. Steen Langvad nævnte, at kommunen har en defensiv holdning til problemet og at der ikke er udarbejdet en vandforsyningsplan (for Sejerø). Morten Damm nævnte, at det er en katastrofe at kommunen ikke vil yde økonomisk støtte til projektet. Steen Langvad nævnte, at det er saltindholdet der er det store problem. Formanden opfordrer kommunen til at se på sagen. Landliggerudvalget vil gå aktivt ind i sagen. 13. Kystsikring mod stormflod med diger/volde i lavtliggende områder, med risiko for oversvømmelse. Se pkt. 2

6 14. Øens dårlige telefon- og internetforbindelse som står i vejen for øget erhvervsaktivitet og jobskabelse. Der henvises til referat fra Landliggerudvalgets møde den 15. august 2013: Mobildækningen er ikke tilfredsstillende i flere sommerhusområder. Sekretæren indhenter erfaringer fra virksomhederne på Asnæs-spidsen (Vinsand) og fremskaffer evt. kontaktperson hos teleselskab. Landliggerudvalget anbefaler, at kommunen presser på for bedre mobildækning overalt i kommunen. (og 20). Formanden oplyste, at Landliggerudvalget kender problemet og er helt enige. Landliggerudvalget har før behandlet problemstillingen og vil igen tage sagen op med kommunalbestyrelsen. 15. Frekvensen i tømning af septiktanke. Der henvises til Kalundborg Forsyning kan kontaktes via hjemmesiden Frekvensen af tømninger ønskes drøftet. Der er forskellige behov for tømningsfrekvens. Der henvises til planen for tømninger på Kalundborg Forsynings hjemmeside Hvad er det helt præcist kommunen vil med og forventer af landliggerudvalget og møder med udvalget. Formanden nævnte, at landliggerudvalget er et dialogforum mellem landliggerne og kommunen. Der henvis til udvalgets vedtægter som kan findes på kommunens hjemmeside. Der er flere gode eksempler på, at landliggerudvalget har haft indflydelse (senest problemstillingen med vintervedligeholdelse i sommerhusområderne) og der er fra begge parters side et ønske om et formaliseret samarbejde. Erik Jensen gjorde opmærksom på, at det er uheldigt at der ikke er politikere til stede under hele mødet. Lena Agerskov efterlyste, at kommunikationen vedr. landliggerudvalget sker digitalt (pr mail). Landliggerudvalget forventer at grundejerforeningerne indmelder kontaktoplysningerne til kommunen, da al kommunikation så vidt muligt sker digitalt. Grundejerforeningen Vesterstrand Sten Langvad.

7 17. Renovationsordningen Tømning med 14 dages mellemrum er en forringelse mod tidligere ugentlig tømning i sommermånederne og til stor gene for sommerhusgæsterne, lugt m.v. Renovationen om vinteren kunne derimod med fordel nedsættes, således at ordningen totalt set bør kunne gøres økonomisk neutral, f.eks. at der i færgehavnen placeres en container til dagrenovation som velegnet element i dagrenovationsordningen. Se pkt Busordning ved færgehavnen fastholdelse af en eller anden form for kollektiv trafik af hensyn til de personer, som ikke har biladgang på øen. Det igangværende ØSE-projekt, der tager initiativer vedrørende øget turisme og kortvarige overnatningsmuligheder på Sejerø vil formentlig også pege herpå. Der henvises til referat fra Teknik- og Miljøudvalgets møde den 12.august 2013, hvor det blev besluttet, at oversende sag til budgetforhandlingerne for (og 23). Steen Langvad nævnte, at ønsker man udvikling af turisme m.m. på Sejerø er det et problem at nedlægge busdriften på øen. Kommunen er ikke forpligtiget til at opretholde busdriften men beboerne opfordres til at kommentere budgetforslaget når det offentliggøres på kommunens hjemmside. Kommunen arbejder i øvrigt med muligheden for at organisere busdriften i færgeselskabet. 19. Drikkevandssituationen Kommunen bør som myndighed påtage sig ansvaret for, at der snarest muligt etableres en tilfredsstillende langsigtet bæredygtig vandforsyning, da den nuværende situation er ganske uforsvarlig for såvel sommerhusgrundejerforeningerne, turister og gæster i øvrigt, som for de fastboende. Se pkt Internet Der er behov for en bedre internetadgang for såvel landliggere som for alle andre. Det bør komme i betragtning ved den nødvendige fornyelse af elkablet fra Sjælland. Se pkt Kystnære havvindmøller Sommerhusgrundejerforeningerne har ønske om, at der tages æstetiske og miljømæssige hensyn, herunder beskyttelse af marsvinbestanden i Sejerøbugten, hvis der opføres en havvindmøllepark. Sejerø s kyster er en enestående natur. Der bør derfor sikres størst mulig afstand til kysten for vindemølleparken. Der henvises til det fremlagte forslag til kommuneplan. Planforslaget kan ses på kommunens hjemmeside på

8 Formanden oplyste, at konkrete planer for havvindmølleparker skal offentliggøres. Høringer lægges på kommunens hjemmesiden. Herefter er det muligt at komme med indsigelser. Landliggerudvalget drøfter havvindmølleparker når konkrete planer tages op. Grundejerforeningen Gniben Strand Uri Nathan. 22. Renovationsordningen afhentning af affald i sommermånederne hver 14. dag er utilstrækkelig. Forslag om at ordningen ændres således, at i perioden fra Sct. Hans og til den 15. august, bliver tømt hver uge. Der kunne måske så spares i de øvrige måneder, mod at der opstilles container på havneområdet. Se pkt Ophør af busordningen/kørsel i forbindelse med færgens ankomst/afgange pr. 1. september!! Vil kommunen indføre en alternativ transportmulighed der kan være både sommerhusbeboere og fastboende, som ikke har bil. Se pkt Drikkevandssituationen er meget utilfredsstillende og har været det i mange år. Kvalitetskravene til drikkevandet overholdes ikke. Kommunen har ellers tidligere haft givet tilsagn om økonomisk støtte til opførelsen af et nyt fælles vandværk, men er blevet trukket tilbage. Foreningen Sejerø Vandforsyning har arbejdet med et nyt fælles vandværk, men er ikke nået til vejs ende. Har i høj grad brug for økonomisk støtte. Kommunen bør derfor genoverveje tilsagn om økonomisk støtte. Se pkt. 12 Afslutning: Formanden konkluderede, at mødet har været godt og konstruktivt og takkede for god ro og orden. Landliggerudvalget har været glade for mødedeltagernes konstruktive deltagelse i mødet. Hun opfordrede til, at formandsændringer i grundejerforeningerne meldes ind til kommunen (Dennis Ravn). Ligeledes en opfordring til at komme med forslag til punkter der skal behandles af landliggerudvalget via grundejerforeningernes områderepræsentant i udvalget.

-1111KALUNDBORG IPLAN, BYG OG MILJØ -. .~~II. Sandlodsvej Benny H. Herlyng Askeskellet 14, 2 2000 Frederiksberg. Til grundejerforeningens

-1111KALUNDBORG IPLAN, BYG OG MILJØ -. .~~II. Sandlodsvej Benny H. Herlyng Askeskellet 14, 2 2000 Frederiksberg. Til grundejerforeningens IPLAN, BYG OG MILJØ -. -1111KALUNDBORG.~~II KOMMUNE Returadresse: Plan Byg og Miljø Postboks 50, 4400 Kalundborg Sandlodsvej Benny H. Herlyng Askeskellet 14, 2 2000 Frederiksberg DATO 25-02-2011 SAGSNR.

Læs mere

Vinterbrev 2007. Åens grundejerforening. Bjerge strand.

Vinterbrev 2007. Åens grundejerforening. Bjerge strand. Vinterbrev 2007. Åens grundejerforening. Bjerge strand. 19 01-2007. Sket siden generalforsamlingen. Kalundborg kommune: Vi er nu en del af Kalundborg kommune, det betyder naturligvis store forandringer

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Valg af dirigent: Ib Horsmark - indkaldelse er i henhold til vedtægterne og lovlig

Læs mere

Grundejerforeningen Romalt Gustavsminde Randers SØ. Hermed fremsendes svar på de spørgsmål fremsat pr. den 27. oktober.

Grundejerforeningen Romalt Gustavsminde Randers SØ. Hermed fremsendes svar på de spørgsmål fremsat pr.  den 27. oktober. Grundejerforeningen Romalt Gustavsminde 20 8960 Randers SØ u u Sekretær Lene Buus Høeg/ksf lbh@louadvokatfirma.dk Dir. tlf. 91 356 725 Dato 14. november 2017 J.nr. 31-85007 Vedr. svar på spørgsmål om lokalplaner,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

Herstedvester Grundejerforening

Herstedvester Grundejerforening Herstedvester Grundejerforening Referat af ekstraordinær generalforsamling 20/11-2018 Dagsorden: Referent: Poul 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Per Møller 2. Valg af stemmetællere. Bestyrelsen

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune Halsnæs november 2013 Til formænd og kasserere for grundejerforeninger samt vej og trappelaug, tilsluttet Landliggersammenslutningen. Hermed fremsendes referat og beretning fra Landliggersammenslutningens

Læs mere

Referat fra borgermøde om kystsikring og kysterosion 21. januar 2015

Referat fra borgermøde om kystsikring og kysterosion 21. januar 2015 Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet Sag nr. 04.18.00-P20-1-15 26-01-2015 Side 1. Referat fra borgermøde om kystsikring og kysterosion 21. januar 2015 Borgmester bød alle velkommen til informationsmøde

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Formand Jens Lundgaard bød velkommen til grundejerforeningen Tisvildelunds ordinære generalforsamling.

Formand Jens Lundgaard bød velkommen til grundejerforeningen Tisvildelunds ordinære generalforsamling. Grundejerforeningen Tisvildelund Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag, den 23. marts 2010 KL. 19:00 på Sankt Helene, Bygmarken 30, Tisvildeleje Formand Jens Lundgaard bød velkommen til grundejerforeningen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred

Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred Årsmøde for formændene for sommerhusgrundejerne i Odsherred - Lørdag den 8. august 2015 Program Tidspunkt Aktivitet 10.30 10.40 Velkomst

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN I Halsnæs Kommune Forretningsudvalgets beretning for perioden 1. oktober 2012-25. oktober 2013 Landliggersammenslutningen har fortsat 40 foreninger med ca. 2.500 medlemmer. Forretningsudvalgets

Læs mere

Referat af møde den

Referat af møde den Næstved Kommune Team Affald www.naestved.dk Referat af møde den 20.8.2015 Mødedato 20-08- 2015 Tid 14-16 Sted Mødelokale 5, Rådmandshaven 20 Mødedeltagere Curtie, Lizzi, Varnny, Henning, Anne, Lisbeth,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Referat af fællesmødet fredag den 23. januar 2015 kl. 12.00 ca. 14.00, mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing.

Referat af fællesmødet fredag den 23. januar 2015 kl. 12.00 ca. 14.00, mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing. Direktionen Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: alh@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Februar 2015 J. nr. 11/12879 Ref: alh Referat af fællesmødet fredag den

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Bilag 2 - Høringssvar fra fordebatten

Bilag 2 - Høringssvar fra fordebatten Bilag 2 - Høringssvar fra fordebatten Der blev afholdt en fordebat om den nye planlægning for et solcelleanlæg ved Evetofte i 20. januar til den 18. februar 2015. Desuden er der indkaldt forslag og ideer

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat Kommunalbestyrels

Referat Kommunalbestyrels en 2014-17 Referat Kommunalbestyrels Mødedato: 12. december 2016 Tidspunkt: 17:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødesalen i Ringe Indkaldelse Christian Thygesen Hans Jørgensen Anne Møllegaard Mortensen Anne-Merete

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen for sommerhusområdet nr. 707 Bolilmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling

Generalforsamling. Grundejerforeningen for sommerhusområdet nr. 707 Bolilmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling Generalforsamling Grundejerforeningen for sommerhusområdet nr. 707 Bolilmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling Lørdag den 30. marts kl. 14.00 på Enjoy Resorts Rømø, Havneby Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen Langekær

Grundejerforeningen Langekær 3. Bestyrelsen HKR 1-5 Deltagere Bestyrelsesmedlemmer: Afbud - ikke tilstede Peter C Koch Henrik Kristensen Torben Rasmussen Dennis Andersen Ralf Olsson Lise Knudsen Erik Rasmussen PCK HKR TRA DAN ROL

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN En sørgelig meddelelse vedr. vores tidligere formand Kirsten Meleshko Har den 13/1 haft en opringning fra Kirstens mand, Kirsten er her ikke mere. Efter et kraftigt hosteangreb, brast lungerne med blødning

Læs mere

Formålet med regulativet

Formålet med regulativet Formålet med regulativet Formålet med regulativet er at fastsætte regler for håndtering af husholdningsaffald fra alle borgere og grundejere i Fanø Kommune med henblik på at forebygge forurening, uhygiejniske

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens GRUNDEJERFORENINGEN KONGELYNGEN REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 16.JUNI 2013-06-18 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Fremlæggelse af foreningens regnskab til godkendelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2010 Grundejerforeningen Møllemosen

Ordinær generalforsamling 2010 Grundejerforeningen Møllemosen Referat af Generalforsamling 2010 Ordinær generalforsamling 2010 Grundejerforeningen Møllemosen Referat Tid: Tirsdag den 20. april 2010, kl. 19:30 Sted: I stuehuset på Brydegården Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Hvad er en lokalplan. og hvordan bliver den til? Miniguide

Hvad er en lokalplan. og hvordan bliver den til? Miniguide Hvad er en lokalplan og hvordan bliver den til? Miniguide Plan, Teknik & Miljø, april 2018 2. Udgave - 21.9.2018 Miniguide Lokalplanlægning Indhold Planlægning Side 2 Skaber rammer for livet Lokalplaner

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals.

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Valg af dirigent: Åge Bach blev foreslået og valgt. Åge Bach konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard Grundejerforeningen Grøndalslund www.gf-grondalslund.dk Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1681181828800360/?ref=group_cover Rødovre d. 9. april 2018 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Regulativ for kontrol og tømning af hustanke i Hjørring Kommune

Regulativ for kontrol og tømning af hustanke i Hjørring Kommune Regulativ for kontrol og tømning af hustanke i Hjørring Kommune Med virkning fra 15. august 2018 Indhold 1 Formål 2 Lovgrundlag 3 Gyldighedsområde 4 Benyttelsespligt 5 Adgangsforhold og indretning 6 Tømning

Læs mere

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 43 40 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Helsinge Nord Den 26. april 2010 i Kulturhuset

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Helsinge Nord Den 26. april 2010 i Kulturhuset Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Helsinge Nord Den 26. april 2010 i Kulturhuset Se også grundejerforeningens hjemmeside: www.helsingenord.dk 1. Valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE. Dagsorden. til

HVIDOVRE KOMMUNE. Dagsorden. til HVIDOVRE KOMMUNE Dagsorden fællesmøde Ejendoms- og Arealudvalget og Teknik- og Miljøudvalget onsdag den 6. maj 2009, kl. 17.30 i mødelokalet Kystagerparken, lokal 3667, Teknisk Forvaltning, Multihuset.

Læs mere

Grundejerforeningen Rolighedsparken

Grundejerforeningen Rolighedsparken Referat af Generalforsamling tirsdag den 11. april 2019. 30 stemmeberettigede husstande var repræsenteret. Kim Andersen (KA): Bød velkommen. Ad dagsordenens punkt 1: Valg af dirigent. KA: Foreslog Pierre

Læs mere

Arealdrift Dato... : Ref... : ANTOR. R E F E R A T af møde om Ophør af serviceaftaler på private fællesveje

Arealdrift Dato... : Ref... : ANTOR. R E F E R A T af møde om Ophør af serviceaftaler på private fællesveje LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Arealer og Ejendomme Journalnr. : 05.02.00-G01-72-18 Arealdrift Dato... : 24.08.2018 Ref.... : ANTOR R E F E R A T af møde om Ophør af serviceaftaler på private fællesveje

Læs mere

Referat. af ordinær generalforsamling. i Grundejerforeningen Kærup Park. den 30. april 2019

Referat. af ordinær generalforsamling. i Grundejerforeningen Kærup Park. den 30. april 2019 Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Kærup Park den 30. april 2019 Grundejerforeningens ordinære generalforsamling blev gennemført hos Vestsjællands Catering, Selskabslokalerne, Dronningensgade

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Maj 2012 Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo 11 43 73 33 19 Næstformand Søren Andersen Ørnebo 7 30 57 21 36

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Maj 2009 Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo 11 43 73 33 19 Næstformand Søren Andersen Ørnebo 7 30 57 21 36

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

1. Velkomst og introduktion til årsmødet Formand for Miljø- og Klimaudvalget og medlem af Sommerhusrådet Morten Egeskov bød velkommen til årsmødet.

1. Velkomst og introduktion til årsmødet Formand for Miljø- og Klimaudvalget og medlem af Sommerhusrådet Morten Egeskov bød velkommen til årsmødet. Referat af årsmøde for sommerhusgrundejerne den 8. august 2015 1. Velkomst og introduktion til årsmødet Formand for Miljø- og Klimaudvalget og medlem af Sommerhusrådet Morten Egeskov bød velkommen til

Læs mere

Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelene Vesterbro/Kgs. Enghave, Amager Øst og Amager Vest i Københavns Kommune

Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelene Vesterbro/Kgs. Enghave, Amager Øst og Amager Vest i Københavns Kommune KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Drift 08-07-2015 Sagsnr. 2015-0161277 Dokumentnr. 2015-0161277-4 Sagsbehandler Ilonka Domela Udbud af indsamling af husholdningsaffald i bydelene

Læs mere

1. Valg af dirigent Torben Levring blev foreslået og valgt. Torben konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indkaldt.

1. Valg af dirigent Torben Levring blev foreslået og valgt. Torben konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indkaldt. Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Bakkebølle Strand, lørdag den 9. juni 2018 på Johannebjerg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET

Grundejerforeningen Nøddeboparken   NØDDERÅBET Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Maj 2013 Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo 11 43 73 33 19 Næstformand Søren Andersen Ørnebo 7 30 57 21 36

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2009 / 2010

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2009 / 2010 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2009 / 2010 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2009 og 2 i foråret 2010. I vore møder har suppleanterne deltaget,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

ADMINISTRATION NS. Dirigenten indledte med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet i henhold til foreningens vedtægter.

ADMINISTRATION NS. Dirigenten indledte med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet i henhold til foreningens vedtægter. Q OVORTRUP ADMINISTRATION NS GARDLAUGET BLEGEDAMMEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2013 Ar 2013, den 28. maj kl. 17.00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Gårdlavet Blegedammen i Qvortrup Administrations

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Grundejerforeningen SKELLET REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl. 19.30. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Grundejerforeningen Melsted Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Jørgen Steen Jensen, Snorrebakken 15 2. Formandens

Læs mere

INITIATIVGRUPPEN TOMMESENSVEJ

INITIATIVGRUPPEN TOMMESENSVEJ INITIATIVGRUPPEN TOMMESENSVEJ http://tommesensvej.dk initiativgruppen@tommesensvej.dk Referat fra møde i InSide den 28. november 2016 Møde for repræsentanter for privatiseringstruede veje i Favrskov Kommune

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget

Teknik- og Miljøudvalget Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Tirsdag den 8. oktober 2013 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Katja Lindblad, Ingolf Mathiesen, Niels Jørgensen,

Læs mere

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov

Grundejerforeningen Stenagervej, 8240 Risskov Torsdag den 22. november 2018 kl. 19.30 i Sognegården, Ellevang Kirke Afholdtes den ordinære generalforsamling for Der var i alt fremmødt 13 delegerede, som tilsammen repræsenterede 11 af de i alt 21 foreninger

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 15. oktober Side 1 af 6 Referat Mødet blev afholdt: 29. august i Fælleshuset Antal stemmeberettigede (inkl. fuldmagter): 34 Ekstra fremmødte: Advokat Jørn Haandbæk Jensen Referent: Per Dagsorden 1.

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet d. 13. november 2012

Referat fra repræsentantskabsmødet d. 13. november 2012 Den 21. nov. 2012 Referat fra repræsentantskabsmødet d. 13. november 2012 Sted: Nordkraft, Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg Tilmeldt 35 foreninger med 64 repræsentanter. 1. Velkomst: Formand Bodil Juhl

Læs mere

Referat. Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling. Torsdag den , kl På Kramnitsevej 21D, Kramnitse.

Referat. Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling. Torsdag den , kl På Kramnitsevej 21D, Kramnitse. E 25. maj 2018. Generalforsamling torsdag den 24-5-2018, kl. 1900 På Kramnitsevej 21D, Kramnitse Referat. Dagsorden: Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling Dagsorden ifølge

Læs mere

Referat Teknik- og miljøudvalget

Referat Teknik- og miljøudvalget Referat Teknik- og miljøudvalget 2014- Mødedato: 25. oktober 2016 Tidspunkt: 13:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: M21, Faaborg Indkaldelse Søren Kristensen Hans Jørgensen Claus Jørgen Bendtsen Kristian Nielsen

Læs mere

Referat af møde om Fruerlundparken den 17. februar 2010 på rådhuset i Arden

Referat af møde om Fruerlundparken den 17. februar 2010 på rådhuset i Arden Notat Plan Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 01.02.05-P16-4-10 Ref.: Vibeke Kjær Christensen Direkte tlf. 97 11 36 74

Læs mere

Velkommen til 100 nye adresser

Velkommen til 100 nye  adresser Marielyst Grundejerforening Postboks 215-4800 Nykøbing F. Tlf.5413 0031 info@marielyst-grundejerforening.dk formand@marielyst-grundejerforening.dk www.marielyst-grundejerforening.dk NYHEDSBREV 2. årgang

Læs mere

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk Referat af Ejerlaget Sletten s Generalforsamlingen den 7. maj. 2011 HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside www.ejerlagetsletten.dk Forud for generalforsamlingen orienterede Natur- og Miljøchef Claus Borg,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ISELINGEN. Referat GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN ISELINGEN. Referat GENERALFORSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN ISELINGEN Referat GENERALFORSAMLING Tid : Tirsdag den 28. april 2009 kl. 19.00. Sted : Medborgerhuset, 4760 Vordingborg. Formand Preben Schou bød velkommen. A: VALG AF DIRIGENT Poul

Læs mere

MØDEREFERAT. Referat: 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde Godkendt. 2. Opfølgning på punkter fra forrige møde Ingen

MØDEREFERAT. Referat: 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde Godkendt. 2. Opfølgning på punkter fra forrige møde Ingen MØDEDATO Den 2. december 2015 ANGÅENDE Dialoggruppen de grønne interessenter DELTAGERE: Poul Olsen - Grønt råd, Susanne Ladefoged - Danmarks Naturfredningsforening, Magnus Bang Hansen - Grønt råd (afbud),

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011 Nr. 51 i rækken. Antal fremmødte: 34 Formanden indledte mødet med at byde velkommen til de nye og at mindes Inga Thorkildsen; æret være hendes minde. Pkt. 1: Valg af dirigent: Karsten Ledgaard Kobjældevej

Læs mere

MØDEREFERAT-Generalforsamling

MØDEREFERAT-Generalforsamling MØDEREFERAT-Generalforsamling 10. marts 2011 MØDEEMNE: Møde nr. 4. Generalforsamling STED OG DATO: Nørrevang, torsdag d. 10-03-2011, kl. 19:00 DELTAGERE: Formand: Kim Skelmose (KS), nr. 69 : ks@tri-consult.dk

Læs mere

Refererede kommentarer angives med fornavn og husnummer. Bestyrelsen foreslog Ole 54 som dirigent. Valgtes med akklamation.

Refererede kommentarer angives med fornavn og husnummer. Bestyrelsen foreslog Ole 54 som dirigent. Valgtes med akklamation. Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Sandlodsvej, 4400 Kalundborg, afholdt d. 24/5 2014 kl 10.00 i Kalundborg Hallernes Restaurant, Munkesøgade 3, 4400 Kalundborg. Refererede kommentarer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 19. april 2014 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Punkt 1 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Victor Jørgensen, som derefter blev valgt som

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

2.2. Referat af 2. Ordinære generalforsamling Tirsdag den 20.10.2009 OKTOBER

2.2. Referat af 2. Ordinære generalforsamling Tirsdag den 20.10.2009 OKTOBER 2.2 Referat af 2. Ordinære generalforsamling Tirsdag den 20.10.2009 2009 OKTOBER 2 2. Ordinære generalforsamling 2009 - Referat Kommentarer til referatet: Det vil fremgå af det efterstående referat, at

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Januar 2009 www.noddeboparken.dk

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Januar 2009 www.noddeboparken.dk Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Januar 2009 www.noddeboparken.dk -1- Bestyrelsen: Navn: Lene Knudsen Søren Andersen E. Wagn Nielsen Michael Dupont Adresse: Ørnebo 11 Ørnebo 7 Bregnebo 16 Ørnebo

Læs mere

Undersøgelse og beskrivelse af de arbejdsmiljømæssige konsekvenser ved ændret indsamling af dagrenovation fra sække til containere i Aalborg Kommune

Undersøgelse og beskrivelse af de arbejdsmiljømæssige konsekvenser ved ændret indsamling af dagrenovation fra sække til containere i Aalborg Kommune Notat Dato: 18.12.2014 Sagsnr.: 2014-002180 Dok. nr.: 2014-002180-18 Direkte telefon: 9931 4970 Initialer: AND/ANK Miljø- og Energiforvaltningen Aalborg Forsyning, Renovation Over Bækken 2 Postboks 463

Læs mere

Generalforsamlingsreferat. Hilsen fra bestyrelsen

Generalforsamlingsreferat. Hilsen fra bestyrelsen Grundejerforeningen Gniben Strand Sejerø Vandværks-projektet 25. juni 2014 Det er med stor tilfredshed, at vi kan meddele, at alle 4 vandværker på Sejerø som udgør Foreningen Sejerø Vandforsyning (FSV)

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 3. maj 2017 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 3. maj 2017 kl Nordvej 11, Slagelse Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Onsdag, den 3. maj 2017 kl. 17.00 Nordvej 11, Slagelse Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen, Henrik

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING G/F FASANVÆNGET TORSDAG D. 1. DECEMBER 2016 KL PÅ KOKKEDAL SKOLE VEST

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING G/F FASANVÆNGET TORSDAG D. 1. DECEMBER 2016 KL PÅ KOKKEDAL SKOLE VEST EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING G/F FASANVÆNGET TORSDAG D. 1. DECEMBER 2016 KL. 19.00 PÅ KOKKEDAL SKOLE VEST GRUNDEJERFORENINGEN FASANVÆNGET 2980 KOKKEDAL REFERAT Deltagere/stemmer Til stede fra Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. www.jaernen.dk REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. Dagsorden (ifølge vedtægterne) A. Valg af dirigent. B. Bestyrelsens beretning. C. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Til Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt og medlemmer af folketingets Miljø- og Fødevareudvalg.

Til Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt og medlemmer af folketingets Miljø- og Fødevareudvalg. Miljø- og Fødevareudvalget 2016-17 MOF Alm.del Bilag 383 Offentligt Ferring, den 11.04.2017 Til Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt og medlemmer af folketingets Miljø- og Fødevareudvalg.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Nyhedsbrev fra KSO Maj 2011

Nyhedsbrev fra KSO Maj 2011 Nyhedsbrev fra KSO Maj 2011 1. Brugerrepræsentanter i bestyrelsen for Odsherred Forsyning A/S I oktober 2010 kom der lovkrav til alle landets kommunalt ejede forsyningsselskaber (aktieselskaber) om, at

Læs mere

Referat fra Ordinært Delegeretmøde Torsdag den 24. maj 2016, kl i Foreningshuset Postkassen, Amager Landevej 71

Referat fra Ordinært Delegeretmøde Torsdag den 24. maj 2016, kl i Foreningshuset Postkassen, Amager Landevej 71 Referat fra Ordinært Delegeretmøde Torsdag den 24. maj 2016, kl.19.00 i Foreningshuset Postkassen, Amager Landevej 71 32 foreninger med i alt 45 stemmeberettigede var til stede. Formand Kurt Wriedt bød

Læs mere