Hønsehuset RIGTIGE MENNESKER. Til kontorer. 21. årgang Det skal være de rigtige mennesker,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hønsehuset RIGTIGE MENNESKER. Til kontorer. 21. årgang - 2008. Det skal være de rigtige mennesker,"

Transkript

1 Til kontorer Hønsehuset 21. årgang RIGTIGE MENNESKER Det skal være de rigtige mennesker, der viser produkterne! Den holdning har virksomheden Sika Footwear A/S i Herning, som er specialist i sikkerhedsfodtøj til professionelle brugere. Derfor bruger virksomheden ikke modeller til billederne, når Tilsted Com skal producere kataloger og brochurer. I tæt samarbejde finder virksomheden og bureauet folk fra målgruppen - f.eks. landmænd, håndværkere og fabriksansatte - og beder dem vise sikkerhedsfodtøjet i deres miljø. - Jeg synes, man mister noget ved at bruge modeller, fordi der ofte er fokus på det ydre. Man kan sagtens se, om det er en amatør eller en professionel, der viser produkterne. Vi stræber efter at få så troværdigt et katalog som muligt, og det opnår vi kun ved at have fokus på vores målgruppe, siger marketingansvarlig Tove K. Adamsen. Læs mere på side 2.

2 SIKA-FOOTWEAR.DK HAN PASSER TIL SKOENE Ønsket om at bruge tid og penge på at få lavet de bedst tænkelige billeder gør, at Sika Footwear kommunikationsmæssigt adskiller sig markant fra flertallet af danske virksomheder. En undersøgelse blandt 125 større danske virksomheder viser nemlig, at de overser billeders værdi. Kun to procent af dem bruger f.eks. deres websted til aktiv billedkommunikation. - Vi har aldrig overvejet at bruge professionelle modeller i vore kataloger. Vi kan bedst få vores målgruppe i tale ved at afspejle, hvordan vort sikkerhedsfodtøj bliver brugt, siger marketingansvarlig Tove K. Adamsen fra Sika Footwear A/S i Herning. Derfor har virksomheden og Tilsted Com haft travlt med at finde og fotografere rigtige brugere i forbindelse med produktionen af et hovedkatalog, et White Linekatalog samt to eksportbrochurer. Det har været et omfattende arbejde, for katalogerne skal vise den brede målgruppe, som Sika Footwear henvender sig til. - Vi har i første omgang set på behovet for billeder, og i hvert enkelt tilfælde har vi vurderet, hvilke personer der passer sammen med produkterne. Alle har dog den fællesnævner, at de arbejder i sko med sikkerhed, siger Tove Adamsen.

3 REGIONMIDTJYLLAND.DK DIALOG, DYGTIGHED OG DRISTIGHED Region Midtjylland vil gerne kommunikere sine budskaber på en anden og mere let måde, end der ellers kendetegner mange offentlige institutioner. - At vi er parate til at gå nye veje afspejler vores tre nye grundlæggende værdier: dialog, dygtighed og dristighed. Og jeg synes, det er lykkedes i samarbejde med jer, siger kontorchef Anders Debel fra Region Midtjylland. Han henviser til det materiale, Tilsted Com har produceret i forbindelse med regionens nye udviklingsplan. Det omfatter plakater, to visions- og redegørelseshæfter samt en informationsfilm, og den gennemgående røde grafiske tråd er en serie tegninger om regionens fokusområder. - Vi vil gerne have sammenhæng i vores måde at kommunikere på, og det har I skabt ved at lade tegninger illustrere indsatsområderne i vores regionale udviklingsplan. Vi havde på forhånd nogle idéer om at bruge tegninger til formidlingen, fordi de kan anvendes i mange sammenhænge og kommunikere det centrale. I har udviklet på vore idéer og givet materialet en genkendelighed, så man tænker på Region Midtjylland, når man ser tegningerne, siger Anders Debel. Han har fået bureauet anbefalet af samarbejdspartnere, der har haft gode erfaringer med at få Tilsted Com til at omsætte et relativt tungt stof til noget let og sammenhængende.

4 Creativ Company i Holstebro er én af Danmarks bedste arbejdspladser. I konkurrencen Danmarks Bedste Arbejdspladser, som bliver gennemført af Great Place to Work Institute, blev firmaet i 2007 kåret som den 5. bedste arbejdsplads blandt 125 virksomheder. Creativ Company, der sælger kreative artikler til både private, institutioner og erhverv i Danmark, har også modtaget en specialpris for Mangfoldighedsledelse. Den gives for firmaets indsats med at hjælpe mennesker, som af forskellige årsager har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Firmaet har ca. 90 medarbejdere, og det var ikke noget problem for Tilsted Com s fotograf Ole Mortensen at få det glade smil frem, da han fotografisk skulle markere anerkendelsen. CCHOBBY.DK SMIL - DU ER PÅ

5 HOLSTEBROELITESPORT.DK HOLSTEBRO ELITESPORT EN REALITET I samarbejde med Team Danmark prioriterer Holstebro Kommune nu eliteidrætten i folkeskolens ældste klassetrin. Holstebro Kommune er blevet godkendt som elitekommune i efteråret og allerede nu er organisationen på plads med nyt logo, website og præsentationsfolder. Tilsted Com blev valgt som kommunikationsbureau til at løse opgaven i samarbejde med elitekoordinator John Mikkelsen og erhvervskonsulent Claus H. Christensen. Logo er udarbejdet. 8 siders folder er online som E-pages og som print. Desuden er hjemmesiden online på som er en FreeCMS, der er udarbejdet i samarbejde med Mira Internet A/S. Kommunikationsopgaven er løst af: AD er Britt Madsen, Solveig Smed Sumborg, multimediedesigner Christian Mortensen og Søren Holt Larsen, programmør og informatiker Lasse Eiler, korrespondent Inge-Lise Dinesen, fotograf Ole Mortensen og kommunikationsrådgiver Bent Tilsted - alle Tilsted Com, land(s)holdet.

6 Det kan godt være, der er forskel på københavnere og jyder. Men ikke, når det gælder luksus. Den kender ikke til geografi - Det er jo flotte indpakkede drømme, der sælges, og interessen for den type luksus er ens overalt, siger den forhenværende marketing-koordinator for den nordiske parfumerikæde Esthetíque, Lotte Kaalund fra Ringkøbing. Esthetíque har foreløbig fem butikker i Danmark, og parfumerikæden forventer en stor ekspansion allerede i Tilsted Com har grafisk designet, fotograferet og produceret Esthetíque s nye katalog. ESTHETIQUE.DK EN DUFT AF KVINDE...

7 BSSJ.DK ET KLASSISK EKSEMPEL Boligselskabet Sct. Jørgen i Holstebro og Tilsted Com har i fællesskab leveret et klassisk eksempel på, hvordan et godt og aktivt budskab får størst mulig værdi. Værktøjet har været to pressemeddelelser med fotos til lokale, regionale og landsdækkende medier samt en infomationsfolder til boligselskabets lejere. Udgangspunktet var, at boligselskabet har købt røgalarmer til alle lejligheder i Holstebro, Struer og Ulfborg for at øge sikkerheden for beboerne. Den barske virkelighed er, at to lejere inden for de seneste to år har mistet livet efter brande i deres lejligheder. Og det viste sig, at budskabet var så mediemæssigt stærkt, at det vakte interesse på både landsplan og lokalt. Produktionen gik slag i slag. Tirsdag og onsdag blev tekst og billeder til de to pressemeddelelser og informationsfolderen lavet. Torsdag layoutede tegnestuen folderen. Fredag blev folderen trykt og var i løbet af weekenden delt ud til alle lejligheder. Mandag formiddag var pressemeddelelser og billeder ude hos medierne. - Tak for jeres dygtige indsats, lyder det fra direktør Kurt Degnbol fra boligselskabet.

8 OLEMORTENSEN.DK MEDALJE-OLE... NY FOTOGRAF-ELEV Tilsted Com får til marts endnu en fotografelev. Martin Schubert, 24 år, bor i øjeblikket i Århus, men er oprindelig fra Struer, så han er godt bekendt med det vestjyske tegner til at blive et rigtigt medalje-år. De danske håndboldherrer har vundet EM-guld, og Tilsted Com s fotograf, Ole Mortensen, har vundet både sølv- og bronzemedaljer ved den europæiske fotografsammenslutning Colour Art Photo s årlige danske konkurrence. Ole Mortensen, der er medejer af Tilsted Com, havde sendt seks billeder ind til konkurrencen, og han høstede ikke færre end to sølv- og to bronzemedaljer samt diplom for et femte fotografi i det skrappe selskab. I tilgift er Ole Mortensen blevet udnævnt til Colour Art Photo Master. Det er en titel, som fotograferne kan erhverve sig ved at skabe eller deltage i aktiviteter af forskellige slags og ved at vinde guld-, sølv- eller bronzemedaljer i konkurrencer. Det har Ole Mortensen bl.a. gjort i de foregående to års konkurrencer. Han tog i 2005 grunduddannelsen på fotografskolen og har siden arbejdet som assistent hos Gunnar Merrild Fotografi i Århus og Suhr Photography i Odense. Martin Schubert skal - ligesom bureauets voksenlærling Søren Palmelund - gennemføre flere skoleperioder, og til sommer tager han hul på et halvt års skoleophold.

9 TILSTED.COM FOTOGRAFISKE TOPKARAKTERER.. Der er krummer i den mand! Anderledes kan man ikke betegne Tilsted Com s fotografiske voksenlærling Søren Palmelund. Han har netop afsluttet det første hovedforløb af fotografuddannelsen i Viborg, og det er sket med karakterer i den helt rigtige ende af skalaen - for nu at sige det på godt jysk. Søren Palmelund, 39, har faktisk scoret topkarakterer i en del af de fotografiske discipliner, som omfatter stil, form og farver, avanceret fotografisk billedkommunikation, avanceret fotografisk produktionsteknik samt reklamefoto. Oprindelig er Søren Palmelund uddannet agrarøkonom og har bl.a. drevet to gårde i Spjald. Men interessen for den fotografiske verden havde så stort tag i ham, at han i 2006 valgte at tage springet til Tilsted Com. Se et udvalg af billeder på under Nyheder Topkarakterer.

10 DET ER GRATIS OG KAN ALT Free-CMS.dk er et gratis værktøj, der gør alt muligt inden for webdesign og websites. Man betaler kun for den tid, det tager at aktivere modulerne. Tilsted Com og Mira Internet A/S har indledt et unikt samarbejde, som forener det kreative og det tekniske i udviklingen af hjemmesider. Free-CMS.dk er et åbent system. Dermed er kunderne f.eks. ikke bundet til den producent, som teknisk har udviklet deres websites. Med Free-CMS.dk kan hjemmesiderne flyttes til andre samarbejdspartnere og dermed justeres løbende. - Teknisk set er der ingen begrænsninger i Free-CMS. dk. Det er et fantastisk system, som kan alt. Og kunderne skal kun betale for den tid, det tager kreativt at udvikle deres ønsker og teknisk at aktivere dem. Sikkerheden er optimal i Free-CMS.dk, fordi brugernes adgang til systemet kan justeres, alt efter hvad de har brug for, siger direktør Dan Jacobsen fra Mira Internet. Tilsted Com og Mira Internet har hver for sig mange års erfaring inden for henholdsvis kommunikation og internettets tekniske muligheder. UNGE FÅR LINKS FRA VENNER En ny undersøgelse viser, at 88 procent af unge danskere mellem 14 og 24 år får nys om nye hjemmesider fra venner og bekendte. Undersøgelsen er lavet af tv-stationen MTV, og unge fra 16 forskellige lande er blevet spurgt om deres medievaner. Næst efter venner og bekendte kommer egne søgninger og anbefalinger fra troværdige sider som kilder til udbredelse af links. Undersøgelsen viser desuden, at unge i Danmark, Japan og Tyskland har færrest onlinevenner.

11 HAN VIL GERNE LÆRE Søren Holt Larsen er et nyt ansigt i Tilsted Com s webafdeling. Han læser til multimediedesigner på Århus Erhvervsakademi, og som led i den erhvervspraktiske del skal han løse en række opgaver for bureauet og dets kunder. Søren Holt Larsen, der er fra Ringkøbing, ser frem til at udvikle sig både fagligt og personligt i den tid, han er i praktik i bureauet. Han glæder sig til at prøve kræfter med f.eks. design til web, markedsanalyser, kommunikationsplaner, design/ redesign af produkter, events, research, fotoefterbehandling og flash. Han skal udarbejde et hovedprojekt i forbindelse med opholdet hos Tilsted Com. Søren Holt Larsen. TILSTED.COM Zzzzz... Man kan ikke beskylde Tilsted Com s webafdeling for at sove i timen. Men ehh Når et par mætte og veltilpasse tvillinger er et smut ude på landet for at sige dav til farmand, programmør Lasse Bech Eiler, kan trætheden overmande selv de kvikkeste. Husk på, at tvillinger har meget at se til! Men det havde en berettiget stolt Lasse Bech Eiler ikke noget imod.

12 WEB PRODUKTIONER OPGAVEN ER LØST Da Microsoft Windows opdaterede fra XP til Vista i 2007, skabte det problemer for Tilsted Com s editor i CMS-styringen på Tilsted BasicWeb hjemmesider. Det betød, at der ikke længere kunne arbejdes som tidligere i CMS online. Bureauets programmør Lasse Eiler har nu løst opgaven, og vi skal i gang med at opdatere hjemmesider, der er oprettet i Tilsted Basic Web. Alle der har fået Windows Vista eller planlægger at skifte til det, skal kontakte webafdelingen for at få deres løsning opdateret. EN UDFORDRING Projektassistent Liselotte Baadsgaard er ny medarbejder hos Tilsted Com. Liselotte Baadsgaard, 31, bor i Fousing ved Struer. Hun er gift med Jørgen, og parret har børnene Sebastian på seks og Emilie på ét år. Nye og spændende udfordringer har altid tiltalt Liselotte Baadsgaard, og ved siden af sin erfaring i at arbejde med mange og varierede opgaver er hun en selvstændig kvinde med et smittende humør.

13 MOESGAARDMEAT.DK PÅ CYKEL FOR DYREVELFÆRDEN Ønsket om at forbedre den danske dyrevelfærd har ført til, at et nyt landmandsejet slagteri er vokset frem i det tidligere slagtehus i Naur uden for Holstebro. Og da Tilsted Com kun ligger nogle få stenkast derfra, har de tidligere ejere og nuværende medindehavere, Maibritt og Morten Hestbæk, valgt bureauet til at stå for al kommunikation udadtil. Det har krævet mange ture på cyklen for Maibritt, når detaljerne skulle på plads De to vestjyske svineproducenter - brødrene Niels Jørgen Haahr Pedersen fra Ølstrup og Hans Haahr Pedersen fra Sdr. Vium - er initiativtagere til Moesgaard Meat A/S. Idéen er at slå et slag for dyrevelfærden ved helt at undgå den stærkt kritiserede transport af levende søer til udlandet. Der er bl.a. blevet installeret en helt ny slagtelinie, der tredobler den nuværende kapacitet. Det betyder, at der fremover kan slagtes 125 slagtesvin eller 60 søer i timen. Den nye slagtelinie bliver hypermoderne og samtidig den mest humane. F.eks. vil søerne blive bedøvet med CO 2 i stedet for med elektriske stød. Vejen fra stald til slagteri skal ifølge brødrene være kortest mulig, og samtidig skal processen være økonomisk rentabel. Maibritt og Morten Hestbæk fortsætter i slagtehuset, dels som administrativ medarbejder, dels som direktør og daglig leder af produktionen. Tilsted Com har produceret bl.a. pressestof, logo, designlinie, billeder, hjemmeside og nyhedsbreve, for Moesgaard Meat.

14 EVENTYRTEATRET.DK DET ER GANSKE VIST... I eventyr kan alt lade sig gøre. En gang imellem lykkes det også i virkelighedens verden. Alt er i hvert fald gået op i en højere enhed i samarbejdet mellem Eventyrteatret i København og Tilsted Com på landet i Vestjylland. Eventyrteatret er Danmarks største børneteater, og i forbindelse med opførelsen af familiemusicalen Østen for Solen og Vesten for Månen i Glassalen i Tivoli arbejdede teatret kommunikationsmæssigt tæt sammen med Tilsted Com. - Jeg er utrolig taknemmelig for bureauets hjælp, støtte og gode idéer. Vort materiale har fået et stort løft, så vi kan skabe større opmærksomhed. Tanken er jo, at det skal have en virkning, og det har det, siger teaterleder Susanne Vognstrup. Samarbejdet mellem teater og kommunikationsbureau er resulteret i et omfattende materiale i form af bl.a. fotos, program, flyers, plakater, bannere og billeddatabase. Bureauet hjalp også med bl.a. fotos og produktion af programmet ved børneteatrets opsætning af I julemandens tjeneste. Se, det er ganske vist.

15 Unge Forskere i Danmark skal på vegne af den danske regering afvikle The European Union Contest for Young Scientists 2008 i København i september. Ved planlægningen af arrangementet ses fra venstre sekretariatsleder for Unge Forskere, Ryan Holm, Anne Piret, EU, videnskabminister Helge Sander, Johannes Klumbers, EU og næstformand i Unge Forskere, professor Peter Mose Larsen. UNGEFORSKERE.DK ET EFFEKTIVT REDSKAB PR er en effektiv måde at skabe opmærksomhed på. Undersøgelser viser, at 96 procent af virksomhederne betragter PR som en vigtig del af aktiviteterne, og 78 procent af topcheferne i moderne virksomheder anser i dag PR som en fast del af forretningen. Næstformanden i Komitéen for Unge Forskere, professor Peter Mose Larsen, Odense, ved om nogen, hvor vigtig PR er. Komitéen har arbejdet tæt sammen med Tilsted Com om bl.a. årlige forskerkonkurrencer for børn og unge, og de kommunikationsmæssige værktøjer har været med til at give en formidabel fremgang. Tilmed blev Komitéen for Unge Forskere og Tilsted Com hædret med Dansk Kommunikationsforenings kommunikationspris. - Det er utroligt vigtigt at sammensætte den rigtige kommunikation og være meget bevidst om målgruppen. For os i Komitéen for Unge Forskere har vi oplevet, hvordan kommunikation har været med til at få ca. 40 årlige konkurrence-projekter til at vokse til over Det er lykkedes ved at kommunikere budskabet rigtigt ud, siger han. - I dag kan vi også se, at vi aldrig haft større kommunikation med skoler og elever. Derfor er det vigtigt at bruge de medier, som målgruppen gør brug af. Det er ikke nok bare at have elektroniske medier. Når man skal ud og præsentere et nyt projekt for sponsorer, skal man også være i stand til at dokumentere det i papirform, så folk har noget at røre ved og får budskabet serveret nemt, hurtigt og overskueligt, siger Peter Mose Larsen.

16 KOMMUNIKAION Tilsted Com er et bureau, der løser opgaver af vidt forskellig art inden for kommunikation. Vi laver bl.a. reklame-, portræt- og pressebilleder, video, tv-spots, tryksager, image-, profil- og informationsblade, annoncer, grafiske løsninger og layout, pressemeddelelser, artikler og informationsjournalistik, kampagner, marketing og management, it-løsninger og websites. Vi udfører opgaverne enten som totalproduktioner eller som delproduktioner afhængig af, hvad kunderne ønsker. DERFOR HØNSEHUSET Tilsted Com s informationsblad Hønsehuset har fået sit utraditionelle navn af flere årsager. Den saglige er, at bureauet har til huse i bygninger, der i mange år fungerede som storfarm inden for hønseproduktion. Siden har bygningerne været center for kommunikation over en bred kam. Derfor har det været oplagt at trække en rød tråd til, at når hønsene kagler, og hanerne galer i bureauet, er det, fordi vi prøver at lægge guldæg til gavn for vore kunder. Hønsehuset Marts 2008 Udgivet af: Tilsted Com Tryk: V-Print, Holstebro Oplag: Distribution: Post Danmark ISBN: Tekst: Journalist Flemming Hove Foto: Ole Mortensen, Søren Palmelund og Benjamin Kürstein Layout: Britt Madsen Ansvarshavende: Bent Tilsted Sundhed er noget, medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune ved en masse om. De har nemlig Danmarks laveste sygefravær på knap 4,5 procent. Derfor har Tilsted Com som anerkendelse for den flotte statistik foræret kommunens ca sunde medarbejdere 36 kasser æbler. - Vi er glade for den flotte placering, som viser, at vi har nogle gode medarbejdere med et godt helbred. Det har vi nu heller ikke været i tvivl om, men det er jo dejligt at blive bekræftet i den mavefornemmelse, vi selv har haft, siger kommunaldirektør Niels Erik Kjærgaard og tilføjer - Jeg vil gerne rose medarbejdere for den loyalitet, de viser arbejdspladsen og kollegaerne. Læs mere på RING-SKJERN-PROFIL.DK ÆBLER TIL MEDARBEJDERE Salgschef Poul Erik Langerhuus (tv) bakker op om de sunde medarbejdere i Ringkøbing- Skjern Kommune. Her er han blandt andet sammen med chef for Borgerservice, Carsten Spang, kommunaldirektør Niels Erik Kjærgaard og borgmester Torben Nørregaard. Kommunikationsbureau : Naurvej Holstebro post@tilsted.com Strandvejen Hellerup cph@tilsted.com

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING PR Målgruppe Officielt er PR en forkortelse af det engelske Public Relations, der fokuserer på forholdet

Læs mere

Halsstrækkende grafisk design

Halsstrækkende grafisk design Halsstrækkende grafisk design Fokuser på de signaler, din grafiske identitet udsender til eksisterende og potentielle kunder. Generelt om Stormes Grafisk Stormes Grafisk er en lille og nærværende grafisk

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK

KOMMUNIKATIONSPOLITIK KOMMUNIKATIONSPOLITIK FORORD Det er afgørende, at såvel ledelse som medarbejdere altid er opmærksomme på, hvordan vi kommunikerer godt, både internt og eksternt. Ved hjælp af en god dialog og en åben,

Læs mere

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign Quick Guide til bedre markedsføring 1 Lign en forretning Produktet kommer først Præsentér dine B2B-produkter og -serviceydelser allerede på forsiden af

Læs mere

Hønse HUSET. Til kontorer

Hønse HUSET. Til kontorer Hønse HUSET 19. årgang - 2006 Til kontorer Elever fra Hunderup Skolen i Odense deltog med plakater ved overrækkelsen af Kommunikationsprisen 2005 i Industriens Hus i København. www.unge-forskere.dk Med

Læs mere

NYE LØSNINGER - FLERE MULIGHEDER

NYE LØSNINGER - FLERE MULIGHEDER Til kontorer Y LØS - FL MULHD Tilsted Com går forrest med at afprøve nye teknologier på markedet. Bureauet er netop gået online med et nyt website, der er produceret helt fra bunden i et nyt Content Management

Læs mere

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang TAK Af Kirsten Nielsen Tak for jeres hjælp ved kommunevalget. Tak til jer der hjalp med plakater og for hjælp til uddeling af foldere. Uden jeres hjælp ville det have været en næsten umulig opgave at få

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 FUNDRAISING JDE ØKONOMI EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

- Sponsoroplæg - Team Cursive. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Team Cursive. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Team Cursive 4700 Næstved E-sport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/team-cursive Intro Team Cursive er en

Læs mere

Stop Dreaming - styrk din personlige handlekraft - og gør dine drømme til virkelighed

Stop Dreaming - styrk din personlige handlekraft - og gør dine drømme til virkelighed 2013 Stop Dreaming - styrk din personlige handlekraft - og gør dine drømme til virkelighed Anne-Mette Michaelsen, Berrit Kvorning og Anita Mac vil med godt humør og stor seriøsitet støtte dig i at udvikle

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

FORENINGSGUIDE. Bydelsmødrenes Landsorganisation. Juli 2012

FORENINGSGUIDE. Bydelsmødrenes Landsorganisation. Juli 2012 EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDE Bydelsmødrenes Landsorganisation B FUNDRAISING JDE ØKONOMI Juli 0 INDHOLD Introduktion til Foreningsguiden Hvad er? 6 Læg en -plan 7 Hvem skal kende Bydelsmødrene? 8 Deltag

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

INVITATION BLIV SAMARBEJDSPARTNER OG FÅ ALLE FORDELENE!

INVITATION BLIV SAMARBEJDSPARTNER OG FÅ ALLE FORDELENE! INVITATION BLIV SAMARBEJDSPARTNER OG FÅ ALLE FORDELENE! Flere cyklister i din kommune giver sundere borgere og en renere by med mindre trængsel og mere liv. Vi cykler til arbejde 1.- 31. MAJ 2012 Vi cykler

Læs mere

Genvej til medierne. FOAs guide til at komme i aviser og elektroniske medier. Det behøver slet ikke at være så svært F O A F A G O G A R B E J D E

Genvej til medierne. FOAs guide til at komme i aviser og elektroniske medier. Det behøver slet ikke at være så svært F O A F A G O G A R B E J D E F O A F A G O G A R B E J D E Genvej til medierne FOAs guide til at komme i aviser og elektroniske medier Det behøver slet ikke at være så svært Tekst: Camilla Stokholm Nielsen Redaktion: Ann Lübbers,

Læs mere

Få det fulde udbytte af dine annoncekroner

Få det fulde udbytte af dine annoncekroner Få det fulde udbytte af dine annoncekroner Annoncepriser som i gamle dage 2008 6 år uden annonce-prisstigninger Udgivelser og annoncedeadlines Februar Udgivelse 11. februar 2008 fredag 25. januar 2008

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!!

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! 7.c + klasselærere startede i mandags med et virksomhedsbesøg hos E.L.M, hvor de blev undervist i, hvordan en virksomhed arbejder

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse:

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse: Juni 2009 Nyhedsbrev Artikler af særlig interesse: ForældreIntra2 Profilanalyse Tilbageblik på et fantastisk skoleår Indhold: Tines leder side 1 ForældreIntra side 2 Profilanalyse side 3 Datoer side 4

Læs mere

Din guide til AMU. Arbejdsmarkedsuddannelserne - bliv bedre til mere

Din guide til AMU. Arbejdsmarkedsuddannelserne - bliv bedre til mere Din guide til AMU mu Arbejdsmarkedsuddannelserne - bliv bedre til mere AMU er for alle AMU tilbyder voksen- og efteruddannelse for det danske arbejdsmarked. AMU henvender sig især til ufaglærte og faglærte

Læs mere

Opstartstur - klubudviklingsdag

Opstartstur - klubudviklingsdag Opstartstur - klubudviklingsdag Spjald Fritidscenter lørdag den 20. august 2011 Velkomst formanden for HSC Svømme Club - Kurt Knudsen Kurt Knudsen er, udover Holstebro Svømme Club nye formand, også håndværker

Læs mere

Faglig rapport fra Dansk Akvakultur nr. 2014-6

Faglig rapport fra Dansk Akvakultur nr. 2014-6 Delprojekt: Afsætningsfremme Dansk Akvakultur 2012-2014 (ASC) Faglig rapport fra Dansk Akvakultur nr. 2014-6 ASC, akvakultur, fisk, afsætning, eksport. 1 DATABLAD Serietitel og nummer: Faglig rapport fra

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Kommunikationspolitik Varde Kommune 2009

Kommunikationspolitik Varde Kommune 2009 Kommunikationspolitik Varde Kommune 2009 Indholdsfortegnelse Kommunikationspolitik for Varde Kommune...2 I kontakt med pressen...3 I kontakt med borgerne m.fl...4 I kontakt med kollegaerne...5 Vejledninger

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

- Sponsoroplæg - Nonamedrifting. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Nonamedrifting. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Nonamedrifting 8530 Hjortshøj Motorsport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/nonamedrifting Intro Driftkøre

Læs mere

KOMMUNIKATION HÅNDTERING. Til kontorer FOTO IDENTITET TRYKSAGER WEB PR-PRESSEHÅNDTERING

KOMMUNIKATION HÅNDTERING. Til kontorer FOTO IDENTITET TRYKSAGER WEB PR-PRESSEHÅNDTERING Til kontorer Still going strong Tilsted Com har i mere end 25 år været en betydende spiller i kommunikationsbranchen. Tilliden hos bureauets trofaste kunder gør det muligt for staben af fagligt kompetente

Læs mere

EN SMUK BOG MICHELLE DETTMER UNGE DER HAR MISTET. Michelle MICHELLE DETTMER EN SMUK BOG

EN SMUK BOG MICHELLE DETTMER UNGE DER HAR MISTET. Michelle MICHELLE DETTMER EN SMUK BOG Unge der har mistet En Smuk Bog er skrevet for unge af unge, der har mistet. Bogen kan både læses i en sammenhæng eller anvendes som en opslagsbog, hvor du slår op under et tema, du gerne vil vide mere

Læs mere

Udarbejdet den 26-09-2011. Side 1 af 6 KOMMUNIKATIONSDREJEBOG

Udarbejdet den 26-09-2011. Side 1 af 6 KOMMUNIKATIONSDREJEBOG Udarbejdet den 26-09-2011. Side 1 af 6 KOMMUNIKATIONSDREJEBOG Udarbejdet den 26-09-2011. Side 2 af 6 Kommunikationsdrejebog med informationer og hjælpemidler til kommunikationen omkring BITE, november

Læs mere

Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008. Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang

Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008. Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008 Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang Vi mangler dagplejere her og nu - lad os lave en kampagne KØR! Vi

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

- et varmt og rart sted

- et varmt og rart sted - et varmt og rart sted KOSTSKOLEN I SØNDERJYLLAND Kostskolen er et dejligt sted, hvor alle mennesker kan være. Lærerne er gode til at lære os nye ting. Man får mange venner her nede og alle er næsten

Læs mere

BERETNING FOR ÆLDRESAGEN I EBELTOFT DEN 16. MARTS 2015

BERETNING FOR ÆLDRESAGEN I EBELTOFT DEN 16. MARTS 2015 1 BERETNING FOR ÆLDRESAGEN I EBELTOFT Velkommen til vores Årsmøde i år. DEN 16. MARTS 2015 Det er dejligt at se, så mange der kommer år for år, det giver energi til bestyrelsen til at fortsætte med opgaverne.

Læs mere

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon S K O L E N Y T Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes Francis Bacon Vildbjerg Skole November 2011 November 2011 1. Åbent hus for forældre 3.A skole/hjem

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

INTERNATIONAL KUNST & DESIGN SCIENCE SPORT

INTERNATIONAL KUNST & DESIGN SCIENCE SPORT SNEKKERSTEN SKOLE INTERNATIONAL KUNST & DESIGN SCIENCE SPORT temalinjer i udskolingen 14/15 VEL KOM MEN 4 UDSKOLINGSLINJER PÅ SNEKKERSTEN SKOLE Efter sommerferien skal vi, på Snekkersten Skole, i gang

Læs mere

AFSLUTTENDE OPGAVE. udemiljø

AFSLUTTENDE OPGAVE. udemiljø AFSLUTTENDE OPGAVE udemiljø 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Planlægning... 2 Kravspecifikation... 2 Design... 3 Formidling... 6 Afprøvning... 7 Refleksion... 8 Side 1 af 8 Indledning I dette projekt

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

Husk til Camilla: at spørge Louise fra disko:wax om vi kan få Kesi til at booste for 500 kr næste gang han deler på Facebook

Husk til Camilla: at spørge Louise fra disko:wax om vi kan få Kesi til at booste for 500 kr næste gang han deler på Facebook Social Medie Drift Titel Status på projektet Social Medie Drift Husk til Camilla: at spørge Louise fra disko:wax om vi kan få Kesi til at booste for 500 kr næste gang han deler på Facebook Status Drift

Læs mere

Entreprenørskab på erhvervsakademierne

Entreprenørskab på erhvervsakademierne Uddannelses- og Forskningsudvalget 2013-14 FIV Alm.del Bilag 237 Offentligt Entreprenørskab på erhvervsakademierne Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsens tale på konference "Fra Talentmasse

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND!

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND! En gratis e-guide til dig fra Stormvind. - med håb om at du kan lide smagen i denne digitale smagsprøve på Velbekomme! Dorte 1 Inden du går i gang med at investere din tid i at implementere nogle af disse

Læs mere

MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM M AR IAGERFJORD KO M M U N E

MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM M AR IAGERFJORD KO M M U N E MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM MILJØMENTOR HVAD ER EN MILJØMENTOR? En mentor er en erfaren person, som gennem rådgivning, sparring, vejledning, coaching og feedback deler ud af sin erfaring og sine kompetencer

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

Bliv red barnet AMBASSADØRSKOLE

Bliv red barnet AMBASSADØRSKOLE Bliv red barnet AMBASSADØRSKOLE VELKOMMEN! Tak fordi I nu overvejer eller har besluttet jer for at blive Red Barnet ambassadørskole. Red Barnet har nemlig meget brug for at samarbejde med jer. Over hele

Læs mere

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

RESPONSIV WEBDESIGN. Gøg og Gokke. Kommunikation IT Afleveres d. 17-9-2015. Sara Jacobsen & Natasja Christoffersen 3. års HTX

RESPONSIV WEBDESIGN. Gøg og Gokke. Kommunikation IT Afleveres d. 17-9-2015. Sara Jacobsen & Natasja Christoffersen 3. års HTX RESPONSIV WEBDESIGN Gøg og Gokke Kommunikation IT Afleveres d. 17-9-2015 Sara Jacobsen & Natasja Christoffersen 3. års HTX Indhold Indledning... 2 De seks faser... 2 Problemanalyse... 2 K-strategi... 3

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

værdier Nomecos Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork

værdier Nomecos Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork værdier Nomecos Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork Respekt Værdiskabelse Troværdighed Entusiasme Teamwork værdier Nomecos Værdierne i Nomeco udtrykker vores holdninger og adfærd, og

Læs mere

Weekend. Nr. 15/11. årgang/fredag 20. april 2012

Weekend. Nr. 15/11. årgang/fredag 20. april 2012 Weekend Nr. 15/11. årgang/fredag 20. april 2012 Danmarks største cykelhandler op i gear på Mustang Coops cykelteam: fra venstre Dorthe Pedersen, Christian Gellner, Dorthe Vetterstein og Lasse Haakonsson.

Læs mere

Find det foto du leder efter

Find det foto du leder efter Find det foto du leder efter - En guide til søgning i POLFOTO POLFOTO Indholdsfortegnelse Om POLFOTO... 3 POLFOTO er til brug i undervisningen... 3 Områder i POLFOTO... 4 Begivenhedskalender... 5 Søgning

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

POWERMAN. Powerman er organiseret under IPA som er en Non Profit organisation med hovedsæde i Holland.

POWERMAN. Powerman er organiseret under IPA som er en Non Profit organisation med hovedsæde i Holland. POWERMAN Det verdensomspændende Duathlon stævne POWERMAN er endelig kommet til Danmark. POWERMAN er verdens største Duathlon event og den er udbredt over hele verden med løb på alle kontinenter. POWERMAN

Læs mere

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning REFERAT Arbejdsmøde for gårdlaug Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 1 - Brorsonsvej 13-35 Vidji Ingrid Lange Benthe Jørgensen Peter Madsen - afbud 2 -

Læs mere

Notat. Assens Kommune på Facebook

Notat. Assens Kommune på Facebook Notat Assens Kommune på Facebook Facebook sigter i langt højere grad end traditionelle hjemmesider på at skabe personlig dialog og netværk og er derfor en velegnet platform for digital dialog mellem borgere

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt!

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt! Mødedato: 12. maj 2015 kl. 8:00 9:30 Deltagere: Max Andersen (TGES), Ralf Petersen (MES), Agnete Madsen (KES), Flemming Kaas (TUES), Bo Zierau (TRES), Anders Jacobsen (Fm. EU) og Henrik Bertelsen (Elitechef).

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere)

Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere) Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere) Den 21. november 2010 blev der holdt et møde i den gamle gymnastiksal her på skolen. Vi skulle stifte en andelsforening. Og hvorfor

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

SÅ ER DE 9 NYE OMRÅDECHEFER UDPEGET

SÅ ER DE 9 NYE OMRÅDECHEFER UDPEGET 30-9 - 20 Caritas fik andenplads som årets praktikplads Anders Agger flyttet og udsolgt Nyt netværk for frivillige KÆLEGRISEN MØFFE SKABER NYT LIV PÅ LOKALCENTRET SÅ ER DE 9 NYE OMRÅDECHEFER UDPEGET Midtvejsevaluering

Læs mere

HJEMMESIDER OG avancerede WEBLØSNINGER

HJEMMESIDER OG avancerede WEBLØSNINGER Tilsted Web HJEMMESIDER OG avancerede WEBLØSNINGER Nye muligheder med Content Management Systemer (CMS) til vedligeholdelse af hjemmesider, web- og intranetløsninger. CMS betyder nem vedligeholdelse og

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica Gruppebestyrelsesmøde Dagsorden Data om mødet: 4. juni 2015 Dato: Tid: 19.00 21.00 Sted: Kvisten Mødedeltagere: Hanne (troppen), Dorthe (troppen), Monica (troppen), Anne-Grete (flokken), Juditte (Rebekka

Læs mere

Danske. Han kom, han så, han sejrede. Af Lars Jacobsen, København, formand for bowlingudvalget Foto: Gunnar Andersen, næstformand

Danske. Han kom, han så, han sejrede. Af Lars Jacobsen, København, formand for bowlingudvalget Foto: Gunnar Andersen, næstformand Danske Politimesterskaber Af Lars Jacobsen, København, formand for bowlingudvalget Foto: Gunnar Andersen, næstformand Fyns Politi, ved Odense Politis Idrætsforening, var vært ved årets Danske Politimesterskaber

Læs mere

FJORDENS DAG 2016 SPONSORSAMARBEJDE

FJORDENS DAG 2016 SPONSORSAMARBEJDE FJORDENS DAG 2016 SPONSORSAMARBEJDE DET ER HELT NATURLIGT Fjordens Dag er et af Danmarks største naturarrangementer, som hvert år i september besøges af ca. 40.000 gæster. I 25 år har Fjordens Dag tiltrukket

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Designmanual PRINSES JULIANA JUNI 2015

Designmanual PRINSES JULIANA JUNI 2015 Designmanual JUNI 2015 Designmanual Brug af designmanual Designmanualen er udarbejdet, for at bibeholde Prinses Julianas retningslinjer for design på trykte- og digitale medier. Designmanualen er udarbejdet

Læs mere

Den fælles kommunikationsstrategi... 2. Åbenhed og dialog kommunikationsstrategiens værdier... 3. Kommunikationsstrategiens fem kriterier...

Den fælles kommunikationsstrategi... 2. Åbenhed og dialog kommunikationsstrategiens værdier... 3. Kommunikationsstrategiens fem kriterier... Kommunikation Den fælles kommunikationsstrategi......................................... 2 Åbenhed og dialog kommunikationsstrategiens værdier..................... 3 Kommunikationsstrategiens fem kriterier....................................

Læs mere

Temanummer Februar 2011: Vi Vil Klare Os Selv

Temanummer Februar 2011: Vi Vil Klare Os Selv Temanummer Februar 2011: Vi Vil Klare Os Selv Af Anders Kjærulff, Direktør Nyhedsbrevet sætter i dette nummer fokus på hjemmetrænerprojektet Vi Vil Klare Os Selv. At kunne klare sig selv i egen bolig så

Læs mere

Vejledning til efterskole.dk. Nye muligheder på efterskolernes hjemmeside

Vejledning til efterskole.dk. Nye muligheder på efterskolernes hjemmeside Vejledning til efterskole.dk Nye muligheder på efterskolernes hjemmeside Indhold KOM GODT I GANG... 5 PRIS... 6 LEDIGE PLADSER... 7 UNDERVISNINGSTILBUD TIL SØGNING... 8 UNDERVISNINGSTILBUD TIL PRÆSENTATION...

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 Vi begyndte 2011 med at 20 Bydelsmødre-grupper fra hele landet stiftede Bydelsmødrenes Landsorganisation. Siden da er mange nye Bydelsmødre blevet uddannet, mange nye Bydelsmødre-grupper

Læs mere

UDEN FOR JOBFESTEN Jobvækst går uden om 28 kommuner Af Iver Houmark Andersen @IHoumark Onsdag den 25. maj 2016, 05:00

UDEN FOR JOBFESTEN Jobvækst går uden om 28 kommuner Af Iver Houmark Andersen @IHoumark Onsdag den 25. maj 2016, 05:00 UDEN FOR JOBFESTEN Jobvækst går uden om 28 kommuner Af Iver Houmark Andersen @IHoumark Onsdag den 25. maj 2016, 05:00 Del: Der er gang i økonomien i Danmark, og der bliver skabt en masse nye job. Men langt

Læs mere

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor JAGT & GAMEFAIR Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor 20. & 2 aug. 2 1. 016 kl. 10-17 Målrettet strategi på at øge besøgstal med 40% og forventer op mod 7.000 besøgende. Enestående og imponerende trofæudstilling.

Læs mere

Kan vi fortælle andre om kernen og masken?

Kan vi fortælle andre om kernen og masken? Kan vi fortælle andre om kernen og masken? Det kan vi sagtens. Mange mennesker kan umiddelbart bruge den skelnen og den klarhed, der ligger i Specular-metoden og i Speculars begreber, lyder erfaringen

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Forældreperspektiv på Folkeskolereformen

Forældreperspektiv på Folkeskolereformen Forældreperspektiv på Folkeskolereformen Oplæg v/ personalemøde på Hareskov Skole d. 23. januar 2014 Tak fordi jeg måtte komme jeg har glædet mig rigtig meget til at få mulighed for at stå her i dag. Det

Læs mere

Senior Sundhed. Webdesign project / Mul A, 1. sem. / 10.- 28. november 2014

Senior Sundhed. Webdesign project / Mul A, 1. sem. / 10.- 28. november 2014 Senior Sundhed Webdesign project / Mul A, 1. sem. / 10.- 28. november 2014 Frida Madsen Christian Knudsen Jonatan Nielsen Line La Fontaine Louise Bonke Projektet Der er til vores webbureau udviklet: Et

Læs mere

Virtuel bostøtte er fremtiden Brugere af bostøtte i Socialpsykiatri og Udsatte

Virtuel bostøtte er fremtiden Brugere af bostøtte i Socialpsykiatri og Udsatte Virtuel bostøtte er fremtiden Brugere af bostøtte i Socialpsykiatri og Udsatte Voksne kan fremover få tilbudt at supplere deres oprindelige fysiske støtte med en ny, teknisk løsning Nye velfærdsteknologiske

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Hudallergi - en partner for livet. 23. oktober - 23. november 2008

Hudallergi - en partner for livet. 23. oktober - 23. november 2008 Hudallergi - en partner for livet 23. oktober - 23. november 2008 Baggrund for opgaven Mange af de produkter, vi som forbrugere omgiver os med, giver anledning til hudallergi. Faktisk anslås det, at ca.

Læs mere

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af som effektivt redskab SOCIALE MEDIER 2015 3.300.000 DANSKE BRUGERE PÅ FACEBOOK - svarende til 68% af den danske befolkning i aldersgruppen 13 år eller ældre.

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

IVÆRKSÆTTERI Mændene spæner fra de kvindelige iværksættere Af Ivan Mynster Onsdag den 30. marts 2016, 05:00

IVÆRKSÆTTERI Mændene spæner fra de kvindelige iværksættere Af Ivan Mynster Onsdag den 30. marts 2016, 05:00 IVÆRKSÆTTERI Mændene spæner fra de kvindelige iværksættere Af Ivan Mynster Onsdag den 30. marts 2016, 05:00 Del: I 2015 faldt andelen af nye kvindelige iværksættere til et nyt lavpunkt. Og dem, der prøver,

Læs mere

Vision 2015. Metodistkirken er aktiv og dynamisk.

Vision 2015. Metodistkirken er aktiv og dynamisk. Læs i dette nummer: Visionen 2015 Kalender for april og maj Præsternes træffetider SKAT - Tjek dine fradrag for betaling til kirken Thomas Risager er optaget på nyt studium Søger du ny inspiration Nyhedsbrev

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00.

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00. Plejecenter Skovvænget April 2015 har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes i cafeen kl. 16.00. I dette nummer: skriver 1 Fødselsdage mv. Skovvængets venner Bruger/ pårørende

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK 27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL Ungdomshuset Nørregade 60 5000 Odense C Tlf.: 63756820 Projektkoordinator Maria Friis telefon: 26127832

Læs mere