Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014"

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Punkt 1: Godkendelse af sidste referat - Ingen indvendinger Punkt 2: Nyt fra de forskellige udvalg Politisk udvalg ved Merete: - Opdatering på overenskomstforhandlinger med DR - De fem punkter, vi kæmper for: o Kvalitet i uddannelsen o Udvidelse af dækning (overenskomsten dækker ikke RUC og SDU, fordi de går under nogle fagforeninger, der er akademiske) o Arbejdets tilrettelæggelse (begrænsning af afspadsering osv.) o Ferie udvidet til seks uger i stedet for fem o Løn - Snakket om, hvordan punkterne skal prioriteres. - Med hensyn til løn ligger det punkt meget fast, da vi fik en lønstigning ved overenskomstforhandlingerne med DMA. Derfor skal lønnen/lønstigningen være den samme ved forhandlingerne med DR. Men udover det kæmper vi for de andre punkter. Ferie står dog ikke så højt på listen. - Papiravisabonnementer hos DR er forhandlet væk. De er skåret væk, og pengene er i stedet placeret i en fond, som praktikanter kan bruge til at søge om tilskud til studietur. Det skal være lige for alle, hvor mange penge man får til en studietur. Praktikudvalg ved Jon: - Der er ikke så meget nyt, da der ikke har været et møde, siden KaJ-bestyrelsens mødtes. - Emnerne til næste møde bliver: o Undersøgelse af Store Match-dag o Praktikforlængelser SPU-udvalg ved Mathias: - Skal snart holde møde, hvor der bliver rettet kritik mod forbundets ledelse i forhold til overenskomstforhandlinger med DMA. Emdrup-puljen ved Kristian: - De kr., som vi havde sat af til oprettelsen af Emdrup-bestyrelsen, bruger vi stedet til at støtte Kravling. Kort om Fagligt Forum ved Mathias: - Vores helt store forbehold for at gå ind i refusionen var idéen med repræsentantskabt, som vi ikke mente var særlig demokratisk. Men da vi mødte op på Fagligt Forum, havde forbundets ledelse faktisk droppet idéen. Det betød, at vi (studerende) gik stærkere ind for refusionen. Det var en god idé, bl.a. fordi nej-siden var stærkt repræsenteret. Der var dog også en ret stærk ja-side. - Der skal foretages en vejledende afstemning om refusionen blandt dem, der var af sted til fagligt forum.

2 - Kæmpe problem med høje kontingenter. Men der er skabt en holdning om, at kontingentet for studerende skal sættes ned. Andrea i Emdrup ved bestyrelses formand: - Stort fremmøde ved den stiftende generelforsamling. Der mødte 20 mennesker op, hvilket var langt flere end forventet. - Idéen var at have fem bestyrelsesmedlemmer, men de er endt på syv bestyrelsesmedlemmer. Meningen er, at alle studieretninger skal have et medlem repræsenteret. Lige nu repræsenterer Andrea repræsenterer alle undtagen grupperne: tv- og medietilrettelæggere, diplomuddannelsen faglig journalist samt uddannelsen medieproduktion og ledelse. - Stadig i opstartsfasen, men på vej mod noget konkret. Målet er at starte bestyrelsen op og komme i gang, men så lave en ordentlig generalforsamling næste gang. Store Match-dag ved Mathias - Situationen lige ned: 49 mangler en praktikplads. - Det gør Kaj nu: o dialog med forbundet o mailtråd kørende med mange forskellige tiltag, o samarbejde med Pia Fæhring. - Manglen på praktikpladser bliver samtidig et punkt på Beskæftigelses- og Uddannelses udvalgets næste møde. - Der er blevet lavet en hjemmeside, hvor de studerende uden en praktikplads kan melde sig på, og der bliver så lavet en samlet liste, hvilket gør, at vi forhåbentlig bedre kan hjælpe de studerende med at finde en plads. - Målet er selvfølgelig at få alle i praktik, men vi må nok indse, at en del af dem nok kommer til at gå på orlov. - Diskussion: Hvordan forholder vi os til det spørgsmål, om der bliver optaget for mange på uddannelserne? o Mathias: Det er en enkel panikdag, hvor der mangler mange pladser. Vi kan ikke sige noget endnu, der er baseret på fakta. o Merete: Der bliver jo alt for mange optaget. Det kan man jo bare se på arbejdsløshedstallene. o Mathias: Vi ligger cirka 1. pct. over landsgennemsnittet, når det kommer til arbejdsløsheden. Det tal har faktisk aldrig været lavere, så der er arbejde til folk derude. I forhold til om der bliver optaget for mange, er det svært at sige, da det er svært at bevise endnu. Samtidig skal man igennem sindssygt mange led, før man kan tage edn beslutning, og det vil ikke løse problemerne lige nu og her eller ved næste panikdag. Det er en diskussion værd, men det er ikke et reelt løsningsredskab. o Kristian: Positivt, at alle pladser er taget. De studerende er ikke i hvert fald ikke kræsne. Det er godt gået og et stærkt argument, når vi skal finde flere pladser. o Niki: Respekt for de studerende, at de hopper på noget, der måske ikke var deres første, anden eller tredje prioritet. Men hvor er pladserne blevet af? Man kan måske sammenlign praktikpladserne med for fem år siden? o Mathias: Det er vi gang med.

3 o Jon: Det er en myte, at praktiksteder, der har svært ved at få nogle praktikanter, ikke dukker op for at få praktikanter. Det gør de. o Mathias: Vi skal også ud med budskabet, at det skal nok gå, selvom nogle af de studerende kan ende med at skal tage orlov. o Jon: Det skal vi passe på med, fordi så kommer der jo et efterslæb til næste panikdag. Det er svært at fortælle folk, at det nok skal gå, fordi det bliver jo bare sværere. o Niki: Lige nu er det svært for de 50 studerende, men perspektiverne er endnu sværere. Måske var det en idé at spørge nogle af dem, der har skabt deres egen praktikplads. o Mie: Rigtig god idé. o Niki: Det er jeg tovholder på. o CBB: Der er deadline på Kajs annonce i Illustreret Bunker om to dage. Det var måske dét, at den annonce skulle handle om. o Mathias: Samt et link til den nye hjemmeside, hvor de studerende uden en praktikplads kan melde sig på. PAUSE TIL AT LÆSE REFERAT F FOKUSGRUPPEMØDE Tiltag for de kommunikationsstuderende ved CBB - Christoffer: o Jeg har haft et møde med kommunikationsmøde med de kommunikationsstuderende, hvor vi snakkede om, hvorfor er de med i KAJ, hvad KAJ kan gøre for dem osv. o Nysgerrig efter at høre bestyrelsens input til det. o Jeg står primært for studiestart og de ting, men der er også nogle andre ting fra fokusgruppemødet, der er opfordringer til KAJ og bestyrelsen om at lave. o Nogle fine ting: Sponsorere en fælles introfest for journalister og kommunikationsstuderende På mødet snakkede vi om, at det var vigtigt, at man lærte nogle journalister at kende fra starten. - Mie: Det har været svært for rusværterne at få arrangeret en fælles fest. Derfor var det måske nemmere, hvis vi stod for at arrangere det. - Christoffer: Samtidig er det en selvfølge, når man melder sig ind, at har man adgang til forskellige kurser. Opfordring: Bestyrelsen bør gøre forbundet opmærksom på, hvilke kurser I ønsker, og at de ligger i Aarhus. - Christoffer: Kommunikationsstuderende var sure over, at generalforsamlingen lå oveni deres rustur. - Jon: Bedre kommunikation med rusværterne både journalister og kommunikationsstuderende. - Christoffer: God idé at have en elevrepræsentant på hvert semester, der står for kommunikationen mellem KAJ og eleverne. - Merete: På vores (Kristian og Meretes) semester har det været godt, da vi begge blev meldt ind, og dermed har stået for en del kommunikation til vores semester, så det er bare en god idé, at vi har en elevrepræsentant på hvert semester. - Mathias: Mange gode idéer fra fokusgruppemødet. Får Jonas det også? - Christoffer: Ja, det gør han. - Mathias: Måske bør forbundet støtte mange af initiativerne?

4 - Christoffer: Det mener jeg faktisk også. Og jeg kan spørge Jonas, da forbundet også har givet penge til Emdrup. Måske vil forbundet også støtte en introfest mellem de kommunikationsstuderende og journaliststuderende. - Jon: Hver gang det handler om de kommunikationsstuderende, bør vi bare spørge forbundet. - Mathias: Jeg synes ikke, at vi skal bruge penge til noget, der udelukkende går til en fest. Det synes jeg ikke, at medlemmernes penge skal gå til. Det bør være forbundet. - Mie: Festen handler om rekruttering og samtidig at skabe bånd mellem journalister og kommunikatører. - Formand for KSR: Måske vil DJ Kommunikation støtte med nogle penge. Det har de tidligere gjort. - Kristian: Jeg tænker heller ikke, at vi skal bruge penge på det. Men hvis vi vil støtte op om det med et symbolsk beløb, kunne vi tage kr. af den pulje, som vi har sat af til arrangementer. - Mie: Mange af tingene kommer til at arbejde med i kommunikations udvalget. - Peter: Kommunikationsudvalget får primært de opgaver så. - Kristian: Det er altså også vigtigt, at hvis vi gør noget ved studiestart om sommeren, så skal også gøre det i foråret. Christoffer: Men det er egentlig meget naturligt, da forbundet har en vis mængde penge til at rekruttere, og de fleste potentielle medlemmer kommer fra kommunikatørerne: - Jon og Kristian: Men det bør ikke være en selvfølge, da det ikke er en selvfølge, at de journaliststuderende også melder sig ind. Vores arbejde det næste år i forhold til forbundet ved Mathias Punkter: - Kontingenter: det bør sættes ned - Opbakning og penge til et styrket DJS - Overenskomster for kommunikationsstuderende i forhold til praktikken - Løsning/håndtering af journalistpraktikken - Input: - Tanja: I forhold til kontingent nedsættelse lød holdningerne på Fagligt Forum, at der var forståelse for en kontingent nedsættelse for at være konkurrencedygtige. - Mathias: Der er gode chancer for kontingentnedsættelser. - Niki: Nyt sport: Jeg ved, at næsten alle RUC er fik en praktikplads. Men hvordan ser det ud i forhold til SDU og DMJX er? Der kunne måske også være en idé at kigge på? Indsatser i forhold til det? - Mathias: Det kunne man måske samle op på i DJS. På Twitter var der en også en diskussion om, hvem der får praktikpladser, altså hvilke uddannelser. Man kunne undersøge, hvorfor praktikstederne vælger deres praktikanter? Ud fra hvad jeg hører, så betyder uddannelsessted meget lidt. Men det kunne faktisk være godt at have en undersøgelse, der dokumenterede det. Men det skal ligge i DJS-regi. - Niki: Hvor mange potentielle praktikpladser tager praktikforlængelser? - Jon: Cirka 15 per semester. Men det vil vi også tage op på praktikudvalget. - Kristian: RUC erne nævner også, at da de er på kandidaten og lidt ældre, derfor er de mere attraktive.

5 - Mathias: Det er rent gætværk. Det kunne være fint at undersøge, hvordan det rent faktisk forholder sig. Styr på datoer - Næste bestyrelsesmøde er den 24. maj fra KAJ-sommerfest kommer til at være i forbindelse med sidste bestyrelsesmøde den 21. juni i København. Vi inviterer de andre bestyrelser efter maden. Vi mangler bare et sted? Peter opretter en Facebook-begivenhed. Eventuelt: - Kristian: I forbindelse med budget. Ved PR-budgettet er der ikke nogen penge (meget minimalt) at hente, fordi det allerede er skåret ind til benet. - Jon: Udlandshjemmeside skal ikke drukne økonomi. Kan vi finde et par tusind kroner på det? - Mathias: Peter og jeg tager udlandshjemmesiden med på næste SPU-møde for at finde penge. Ellers støtter KAJ det. - Kristian: I og med at vi (DMJX) tager 18 måneder, så er det mest relevant for Kaj. - Opklaring på bestyrelsesmødet: Øl er genindført på GF. I pauserne. Mødeevaluering: - Alle var enige om et fint møde. Pizza plus. Tidplan minus.

Til stede: Mathias, Peter, Kristian, Kristian, Maria, Mie, Niki, Tanja, Martin, Merete, Louise, Stine. Formalia: o Valg af ordstyrer og referent

Til stede: Mathias, Peter, Kristian, Kristian, Maria, Mie, Niki, Tanja, Martin, Merete, Louise, Stine. Formalia: o Valg af ordstyrer og referent Til stede: Mathias, Peter, Kristian, Kristian, Maria, Mie, Niki, Tanja, Martin, Merete, Louise, Stine. Formalia: o Valg af ordstyrer og referent Mathias valgt som ordstyrer, Peter var storsindet nok til

Læs mere

Tilstede:, Anders, Daniel, Kristian, Laura, Merete, Emilie, Ronja, Rose, Mathilde, Freja Fraværende:, Martin, Mie, Philip, Emil, Ditte, Peter

Tilstede:, Anders, Daniel, Kristian, Laura, Merete, Emilie, Ronja, Rose, Mathilde, Freja Fraværende:, Martin, Mie, Philip, Emil, Ditte, Peter Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/12 klokken 12-15. Sted: DJ s lokaler på Fiskergade 41, 8000 Aarhus C Tilstede:, Anders, Daniel, Kristian, Laura, Merete,

Læs mere

Kravling - sammen med Danske Mediestuderende. Arrangerer den årlige Kravling - i år er det 16. maj.

Kravling - sammen med Danske Mediestuderende. Arrangerer den årlige Kravling - i år er det 16. maj. Visionsweekend lørdag 14. marts 2015 Tilstede: Anders Michael, Laura, Merete, Rose, Daniel, Morten, Benjamin, Philip, Dennis Dirigent: Merete Referent: Philip KaJ og Danske Mediestuderende (orientering)

Læs mere

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer Anbefaling fra Tænketanken angående foreningens fremtid & dens form. Baggrund Umiddelbart før generalforsamlingen 2008 blev der nedsat en tænketank, der skulle se på fremtiden for trekkies.dk. Grundlaget

Læs mere

Jeg synes egentlig, at det er fint nok, de har sat den der procentgrænse på vores skole. Dreng 17 år. Dreng 17 år

Jeg synes egentlig, at det er fint nok, de har sat den der procentgrænse på vores skole. Dreng 17 år. Dreng 17 år en guide til Klar alkoholpolitik Jeg sidder faktisk og undrer mig lidt over, at vi slet ikke har fået noget at vide på forhånd om, hvad skolen forventer, eller hvad reglerne om alkohol er her på vores

Læs mere

Program for visionsweekend d. 24.-26. oktober 2014. Samt Referat af visionsweekend og bestyrelsesmøde. KaJ, medie- og journaliststuderende

Program for visionsweekend d. 24.-26. oktober 2014. Samt Referat af visionsweekend og bestyrelsesmøde. KaJ, medie- og journaliststuderende Program for visionsweekend d. 24.-26. oktober 2014 Samt Referat af visionsweekend og bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Sted: Kystvejen 54, Vejlby Fed, 5466 Asperup Program for weekenden:

Læs mere

Fleksibel barselsorlov. Til forældre

Fleksibel barselsorlov. Til forældre Fleksibel barselsorlov Til forældre ministrenes forord 3 Kære forældre Når et barn kommer til verden, er det på alle måder vigtigt, at barnet får en god start på livet. Og ligeså vigtigt er det, at I

Læs mere

SOV TRYGT. Fælles lønforsikring. Så kan du klare dig, hvis du mister dit job. med Socialpædagogernes lønforsikring har du råd til at miste jobbet

SOV TRYGT. Fælles lønforsikring. Så kan du klare dig, hvis du mister dit job. med Socialpædagogernes lønforsikring har du råd til at miste jobbet Fælles lønforsikring Så kan du klare dig, hvis du mister dit job DAGLIGVARE BUTIKKEN SOV TRYGT med Socialpædagogernes lønforsikring har du råd til at miste jobbet Socialpædagogerne får fælles lønforsikring

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 11. marts

Referat af bestyrelsesmøde 11. marts Referat af bestyrelsesmøde 11. marts Dagsorden: 1. Velkommen og TJEK-IN 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer 3. Kommentarer til og opfølgning på referat fra bestyrelsesmødet d. 10.02.12 4.

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Det er også din boligforening Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Vi bor i forening Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer

Læs mere

Referat fra FreelanceGruppens Generalforsamling lørdag den 1. marts 2014 i Konventum (LO- Højskolen), Helsingør

Referat fra FreelanceGruppens Generalforsamling lørdag den 1. marts 2014 i Konventum (LO- Højskolen), Helsingør Referat fra FreelanceGruppens Generalforsamling lørdag den 1. marts 2014 i Konventum (LO- Højskolen), Helsingør Formanden Iben Danielsen bød velkommen til deltagere og gæster, herunder forbundsformand

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Bestyrelsens beretning for året 2012 til generalforsamlingen den 12. januar 2013. Så er der gået et år igen, og vi er samlet for at prøve at lave status

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014

Referat. Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Referat Af repræsentantskabsmøde d. 1.3.2014 Pkt. 1 Pkt. 2 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 41 mandater, fra 18 klubber, svarende til 59 %. 3 gæster. Per Henriksen DBwF Jan Donde DBwF Kurt

Læs mere

HOVEDBESTYRELSENS MUNDTLIGE BERETNING v/ formand Gita Grüning

HOVEDBESTYRELSENS MUNDTLIGE BERETNING v/ formand Gita Grüning HOVEDBESTYRELSENS MUNDTLIGE BERETNING v/ formand Gita Grüning Det talte ord gælder Kære deltagere på TL s repræsentantskabsmøde. Så mødes vi igen - alle i dejlige delegerede og jeres afdelingsbestyrelser

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 STIFTENDE GENERALFORSAMLING 3 FUNDRAISING JDE PR ØKONOMI 4 INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide er lavet for at gøre det let at lave

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Brøndby den 4. november 2009 Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2009 Comwell Roskilde a-s Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde Søndag den 19. april 2009 kl. 10.00 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Willy

Læs mere

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Janus Rosa laver en kort introduktion af projektet det er rigtig spændende for os at høre om dine erfaringer

Læs mere

Sådan opstarter du et ungdomsråd

Sådan opstarter du et ungdomsråd Sådan opstarter du et ungdomsråd Unge, sociale aktiviteter, indflydelse, fester og mulighed for at blive hørt af kommunen er essens af et ungdomsråd. Mangler I et sted at være, vil I gerne have flere penge

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 6 Der indkaldes til møde torsdag d. 24. marts 2011, kl. 17 i baghuset på Nørre Allé 32,

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 6 Der indkaldes til møde torsdag d. 24. marts 2011, kl. 17 i baghuset på Nørre Allé 32, Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, den 17. Marts 2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 6 Der indkaldes

Læs mere

4. Kassererens beretning, herunder budget og kontingent fastsættelse

4. Kassererens beretning, herunder budget og kontingent fastsættelse Generalforsamling 30. april 2015 12 deltagere udover bestyrelsen Formand Henrik Mathiasen konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 1. Valg af dirigent Henrik Mathiasen valgt 2. Valg af

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Aarhus repræsentantskab den 27. marts 2014.

Referat af repræsentantskabsmøde i Aarhus repræsentantskab den 27. marts 2014. Referat af repræsentantskabsmøde i Aarhus repræsentantskab den 27. marts 2014. Til medlemmer og suppleanter af repræsentantskabet og til opslag på FADLs kontor og på www.fadl.dk GODKENDT REFERAT PÅ MØDET

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Min første Formanden beretning

Min første Formanden beretning Min første Formanden beretning Den første gang: Jeg vil egentlig starte min beretning med at berette om dengang, jeg startede i Ventilen. I 2005 afholdte Aarhus Ung Uge 38, hvor alle ungdomsorganisationer

Læs mere