HUSORDEN jf. vedtægterne 13

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HUSORDEN jf. vedtægterne 13"

Transkript

1 A/B KNASTEN - Husorden side 1 Andelsboligforeningen KNASTEN HUSORDEN jf. vedtægterne 13 Senest revideret 29. april 2015 Indledning Andelsboligforeningen Knasten s husorden består af nogle regler og retningslinier, som tager udgangspunkt i foreningens vedtægter og er udarbejdet med det formål at sikre, at Knasten fremstår som en ensartet og flot vedligeholdt andelsboligforening. I foreningen lægger vi vægt på, at der ikke er boliger eller områder, der fremstår misligholdt eller med en fremtoning, der falder uden for de omgivelser, vi ønsker. For at opnå det ønskede miljø på Knasten er det vigtigt, at alle andelshavere følger og respekterer husordenen samt eventuelle påbud fra bestyrelse/udvalg. På Knasten ønsker vi fx ikke opsætning af flagstænger, hundehuse og synlige antenner. På andre områder er det muligt for andelshaverne at lave ændringer eller tilføjelser på andelen efter godkendelse af bestyrelse/udvalg. Bestyrelse/udvalg skal altid kontaktes, hvis der ønskes ændringer eller nyopførelse i forbindelse med følgende områder: Carporte/skure side 2 Drivhuse Hegn og hække Husdyr. - 4 Konstruktioner på faste bygningsdele - 4 Markiser Randbeplantning - 5 Tilbygning - 5 Udestuer Ændring af haver - 6 Ændring af huse. - 6 Derudover skal bestyrelsen naturligvis altid kontaktes i forbindelse med fremleje/salg. For yderligere information: Se punkterne i husorden/vedtægter eller kontakt respektive udvalg eller bestyrelsen. Antenner Det ikke tilladt at opsætte synlige antenner. Der er mulighed for tilslutning til fællesantenneanlæg igennem Gistrup Antenneforening Arbejdslørdage To gange årligt indkaldes til en fælles arbejdsdag, hvor der udføres vedligeholdelsesopgaver på fællesarealerne. Som hovedregel afvikles arbejdsdagene den sidste lørdag i april og den sidste lørdag i september, og det grønne udvalg står for tilrettelæggelse og afvikling af disse arbejdsdage.

2 A/B KNASTEN - Husorden side 2 Arbejdsdagene skal medvirke til at holde driftsomkostningerne nede, og andelshaverne er forpligtet til at deltage efter evne. Der skal som minimum deltage en repræsentant fra hver husstand. Husstande, som ikke er repræsenteret på arbejdsdagen, må i stedet yde et økonomisk bidrag, som vil blive opkrævet sammen med næste måneds husleje. Bidragets størrelse fastsættes af generalforsamlingen. Beløbet for ikke at deltage er for tiden fastsat til 250 kr. Bestyrelse 29 Generalforsamlingen vælger en bestyrelse til at varetage den daglige ledelse af foreningen. Bestyrelsen består af 5 medlemmer. Navn og adresse m.v. kan ses på foreningens hjemmeside Henvendelser bedes foretaget skriftligt. Carporte/skure Det er tilladt at have én carport pr. andel, jf. gældende tegning nr Carporten må ikke benyttes som pulterrum og skal holdes ryddelig. Det er tilladt at opføre en udvendig/indvendig tilbygning til skuret efter byggeudvalgets/bestyrelsens godkendelse af ansøgning med tegning. Containere Der er opstillet containere til glas/flasker, papir og batterier ved Knastens indkørsler. Drivhuse Det er tilladt at opføre ét fritstående drivhus og ét vægmonteret drivhus efter følgende bestemmelser: - ansøgning med tegning sendes til byggeudvalget, - der skal foreligge skriftlig accept fra naboer angående drivhusets placering, - drivhuset må ikke overstige 10 m² i grundareal jf. småhusreglementet, - det samlede areal af drivhusene må ikke overstige 12 m 2. - der må ikke være direkte adgang fra boligen til drivhuset, - drivhuset er ikke omfattet af foreningens grundejerforsikring, - skader på bygninger ved montering eller afmontering af vægmonterede drivhuse erstattes af andelshaver. Flagstang Det er ikke tilladt at opsætte flagstang. Forbrugsafgifter A conto beløb for vand og varme opkræves sammen med huslejen, for tiden med hhv. 300 kr. og 500 kr. om måneden. Der er mulighed for differentieret á conto opkrævning af forbrugsafgifter, hvis opkrævningen kan baseres på minimum én forudgående regnskabsperiode. Anmodning sendes til bestyrelsen. Aflæsning af vand og varme foretages omkring den 1. oktober, og afregning foretages over huslejen. Beboerne skal én gang om måneden foretage kontrolaflæsning af fjernvarmemåleren. Ved konstatering af uregelmæssigheder kontaktes bestyrelsen. El opkræves og afregnes direkte med Energi Nord A/S

3 A/B KNASTEN - Husorden side 3 Fremleje 12 Fællesarealer Fælleshus Generalforsamling 24 Fremlejeret gives kun i de tilfælde, hvor andelshaveren er midlertidigt fraværende, og højst for 2 år. Ansøgning skal sendes til bestyrelsen. Foreningens gartner sørger for - beskæring af allétræer - slåning/trimning og gødning af græsarealer og boldbane Lån af fælleshuset Andelsforeningen, bestyrelsen og udvalgene kan benytte fælleshuset til afholdelse af møder og fælles aktiviteter. Derudover kan fælleshuset benyttes af beboerne til hobbyaktiviteter eller arrangementer, hvortil samtlige beboere er indbudt. Leje af fælleshuset Andelshavere kan leje huset til afholdelse af private arrangementer. Andelshaveren, som lejer fælleshuset, behøver ikke selv at være vært for arrangementet, men værten skal være i familie med andelshaveren. Andelshaveren skal være til stede under hele arrangementet og har ansvaret for arrangementet over for andelsboligforeningen. Taksten for leje af fælleshuset inkl. slutrengøring er 300 kr. pr. dag, hvor huset skal være ryddet senest kl. 24, og 500 kr. for et to-dages arrangement. Ordensregler for alle arrangementer Generelt må huset ikke benyttes til kommerciel virksomhed. Dog må en intern eller ekstern foredragsholder eller lignende gerne modtage en gave. Beløb til gaven indsamles blandt de deltagende. Alle døre og vinduer skal holdes lukket efter kl. 22. Ved aflevering af huset skal alt være vasket op, opvaskemaskinen tømt, alle hvidevarer rengjort, alle møbler sat på plads og alle gulve fejet. Administration/booking Huset administreres af et bestyrelsesmedlem, og kun bestyrelsen har nøgler til huset. Kontaktperson kan ses på intern telefonliste, og opdateret kalender kan ses på hjemmesiden hvor booking kan foretages direkte. Huset kan kun bestilles eet år frem, og foreningens årlige fællesarrangementer går forud for øvrige bestillinger. Ved afbestilling senere end 14 dage før arrangementet betales et gebyr på 150 kr. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år inden udgangen af april måned. Haver Haver og indgangspartier må ikke benyttes som "pulterrum", men skal holdes ryddelige. Haver, indgangspartier, hække og fortove skal holdes på en sådan måde, at ukrudt og lignende ikke bliver til gene for omkringboende.

4 A/B KNASTEN - Husorden side 4 Planter med selvhæftende klatrerødder må ikke vokse direkte op ad murene. Ved misligholdelse kan det grønne udvalg give en påtale, ligesom der i en salgssituation kan blive tale om nedslag i prisen. Hegn Hjemmeside Hundehus Husdyr Hække Faste hegn imellem dobbelthuse og omkring terrasser skal opføres i lighed med nuværende hvide, rustikke hegn jf. tegninger på Knasten s hjemmeside. Tilladelse/godkendelse indhentes hos byggeudvalget inden opførelse. indeholder information om forening og bebyggelse, aktiviteter, adresseliste, salgsmateriale samt booking af fælleshus og trailer. Der kræves adgangskode til de interne informationer - fremgår af seneste telefonliste. Det er ikke tilladt at opsætte hundehus. Husdyr skal anmeldes til bestyrelsen senest 1 uge efter anskaffelse/ indflytning. Hunde skal være forsikret. Hvis husdyret flytter, sælges eller dør, skal det afmeldes hos bestyrelsen. Dyrene skal holdes inden for egne arealer, og de må ikke støje eller være til gene for andre beboere. Hundeejere skal holde hundene i snor på foreningens arealer og fjerne deres efterladenskaber. Katte skal bære halsbånd med husnummer. Husdyr må ikke medtages i fælleshuset. Gæstende/ferierende husdyr er omfattet af ovenstående regler. Ved overtrædelse af ovennævnte retningslinier vil der ske skriftlig påtale. Bestyrelsen kan herefter tage stilling til, om husdyret skal fjernes eller boligen fraflyttes. De levende hegn om beboelserne, bøg og fjeldribs, må ikke være højere end 1,80 m, med mindre der er givet særlig dispensation fra det grønne udvalg. Vedligeholdelse skal udføres efter vejledning fra det grønne udvalg. Ved nyplantning af hække skal dette udføres med bøgeplanter, således at helhedsindtrykket bevares. Konstruktioner på faste bygningsdele Det er ikke tilladt at opsætte konstruktioner på faste bygningsdele, med mindre der foreligger en godkendelse fra byggeudvalget. Leg og boldspil Lokalplan Boldspil henvises til det fælles friareal, hvor der er indrettet fodboldbane samt legeplads. Omådet er omfattet af lokalplan nr for Gistrup.

5 A/B KNASTEN - Husorden side 5 Lån 7 Andelene kan belånes i overensstemmelse med reglerne i andelsboligloven. Anmodning om adkomsterklæring sendes til: Bente Sørensen, Spar Nord Bolig, Hasserisvej 113, 9000 Aalborg, med kopi til formanden. Markiser Parkering Postkasser Påtaleret Det er tilladt at opsætte markise på facaden. Ansøgning om opsætning af markise sendes til byggeudvalget. Stel: Eloxeret aluminium Dug: Ensfarvet dug, som harmonerer med bygninger og omgivelser - uden tungekant Længde: Efter forholdene Bredde: Efter forholdene Montering: Etplans hus: På tagspær med overkant i niveau med tagrende Toplans hus: På muren Skader: Udbedring af eventuelle skader opstået på murværk/tagspær i forbindelse med opsætning/nedtagning af markise påhviler andelshaver. Parkering skal ske under hensyntagen til Knastens beboere. Parkering på stier, fællesarealer og vendepladser er ikke tilladt. Langtidsparkering på fællesveje og fællesarealer af uindregistrerede køretøjer, campingvogne, trailere, både osv. er ikke tilladt. Ved større arrangementer henvises til det store fællesareal ved indkørsel. Må ikke ændres og er omfattet af foreningens vedligeholdelse. Hvis husordenen ikke overholdes, kan bestyrelse og/eller respektive udvalg give en påtale. Eventuelle udgifter i den forbindelse afholdes af andelshaver. Randbeplantning Vedligeholdelse skal udføres efter vejledning fra det grønne udvalg. Ved nyplantning af hække skal dette udføres med bøgeplanter, således at helhedsindtrykket bevares. Salg Snerydning Støj/musik Tilbygning 11 Overdragelse af andele sker i overensstemmelse med vedtægterne. Salgsvejledning rekvireres ved henvendelse til sekretæren eller hentes på foreningens hjemmeside. Andelshaverne foretager snerydning og grusning i eget indgangsparti og på egne fortove. Foreningen laver aftale om snerydning og glatførebekæmpelse af vejene. Vis hensyn ved brug af musik og støjende værktøj. Udendørs brug af værktøj/maskiner er ikke tilladt mellem kl Det er tilladt at foretage tilbygning i overensstemmelse med regler om forandring. Ansøgning sendes til byggeudvalget.

6 A/B KNASTEN - Husorden side 6 Trafik Trailerordning Udluftning Udestuer 11 Udvalg Udvendig belysning Vedligeholdelse af boligen 10 Venteliste 14 VIS HENSYN til legende børn! Fællesveje er stilleveje, og kørsel skal foregå med omtanke max 30 km/t. Andelshaverne kan låne foreningens trailer parkeret på pladsen ved fællesgaragen. Nærmere information på hjemmesiden Dug mellem termoruder er tegn på, at ruderne er punkterede og bør udskiftes (se vedligeholdelse ). Dug på indersiden er tegn på, at der er for fugtigt i boligen. For at undgå råd og fugtskader skal der luftes ud to gange dagligt i 5-10 minutter. Hold friskluftventiler rene og åbne, brug emhætten og undlad at hænge vådt tøj op indendørs. Det er tilladt at opføre udestuer i overensstemmelse med regler om forandring. Ansøgning sendes til byggeudvalget. Foreningen har nedsat tre faste udvalg, aktivitetsudvalg, byggeudvalg og det grønne udvalg, og medlemmerne vælges på generalforsamlingen. Nærmere information på hjemmesiden Belysning i carporte, haver og gange skal opsættes, så den ikke er til gene for andre beboere. Synlig belysning må ikke opsættes på facaden. Eksisterende belysning ved indgangsparti må ikke ændres og hører under foreningens vedligeholdelse. Indvendig vedligeholdelse foretages af andelshaveren. Indvendig vedligeholdelse omfatter ligeledes afløb fra husene til samlebrønd samt renholdelse/smøring af hængsler i døre og vinduer. Udvendig vedligeholdelse påhviler foreningen, herunder dørlåse og punkterede termoruder. Maling af skur og carport skal udføres af andelshaveren, og maling indkøbes af foreningen. Foreningen har oprettet intern venteliste for andelshavere. Ændring af haver Ændringer af hække og randbeplantninger skal forinden godkendes af det grønne udvalg. Ændring af huse Indvendige ændringer af boligen må foretages. 11 Før alle ændringer af boligen/bygningen foretages, skal der rettes forespørgsel til byggeudvalget Vedtaget på generalforsamlingen den 29. april 2015.

ANDELSBOLIGFORENINGEN KNASTEN HUSORDEN jf. vedtægterne 13.

ANDELSBOLIGFORENINGEN KNASTEN HUSORDEN jf. vedtægterne 13. A/B KNASTEN - Husorden side 1 ANDELSBOLIGFORENINGEN KNASTEN HUSORDEN jf. vedtægterne 13. Antenner Det ikke tilladt at opsætte synlige antenner. Der er mulighed for tilslutning til fællesantenneanlæg igennem

Læs mere

1. HUSORDEN. 2. Generelt

1. HUSORDEN. 2. Generelt Husorden afd. 15 1. HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov 2. Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke, hvor

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Boligaftale for A/B Gilholm

Boligaftale for A/B Gilholm 1 Boligaftale for Denne boligaftale mellem (e) og Andelsboligforeningen Gilholm har til formål at fastlægge de vigtigste rettigheder og pligter for aftalens parter Boligaftalen er udfærdiget

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FÆLLES OPHOLDSRUM... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN. For beboerne i AB-Sprotoften. Afd. 8. Tronnealle

HUSORDEN. For beboerne i AB-Sprotoften. Afd. 8. Tronnealle HUSORDEN For beboerne i AB-Sprotoften Afd. 8. Tronnealle 1. GENBRUGSØ Affald sorteres jævnfør udleveret sorteringsvejledning. Affald bortskaffes i de dertil hørende containere som forefindes på genbrugsøen.

Læs mere

Afdeling 3 HUSORDEN Vedtaget marts 2009

Afdeling 3 HUSORDEN Vedtaget marts 2009 Afdeling 3 HUSORDEN Vedtaget marts 2009 Indledning: En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden man bliver fælles om mange ting og derfor

Læs mere

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 GENERELT HUSDYRHOLD... 3 FORSIKRINGER... 3 ANTENNER... 4 SKILTNING... 4 I LEJLIGHEDEN KØLESKABE,

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: Affald:... 2. Fodring af fugle:... 2. Antenner:... 2. Leg og boldspil:... 2. Cykling og knallertkørsel:... 2

INDHOLDSFORTEGNELSE: Affald:... 2. Fodring af fugle:... 2. Antenner:... 2. Leg og boldspil:... 2. Cykling og knallertkørsel:... 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: Affald:... 2 Fodring af fugle:... 2 Antenner:... 2 Leg og boldspil:... 2 Cykling og knallertkørsel:... 2 Have- og fællesanlæg:... 3 Parkering:... 3 Bad og toilet:... 3 Musik:... 3

Læs mere

Postfunktionærernes Andelsbolig-Forening Afdeling 7, Voldgården Husorden

Postfunktionærernes Andelsbolig-Forening Afdeling 7, Voldgården Husorden Postfunktionærernes Andelsbolig-Forening Afdeling 7, Voldgården Husorden Vedtaget på afdelingsmødet d. 26. august 2009. Husorden for Postfunktionærernes Andels Boligforening. Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse.

Læs mere

fsb bellahøj husorden for bellahøj

fsb bellahøj husorden for bellahøj fsb bellahøj husorden for bellahøj Rådhuspladsen 59 1550 København V tel 3313 2144 fax 3314 1260 www.fsb.dk februar 2014 HUSORDEN FOR BELLAHØJ Afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret byder dig velkommen

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække:

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» «Lejekontrakt_CO» «Lejekontrakt_Adresse» Generelt Dato DAB Ordensregler for Afdeling 19 Baunevej 8-54 Bække: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige

Læs mere

REGULATIV FOR. Andelsboligforeningen Skipperparken. 1. juni 2014. Erstatter alle tidligere udsendte

REGULATIV FOR. Andelsboligforeningen Skipperparken. 1. juni 2014. Erstatter alle tidligere udsendte REGULATIV FOR Andelsboligforeningen Skipperparken 1. juni 2014 Erstatter alle tidligere udsendte 1. Regler for faste og levende hegn. Farverne på boligforeningens bygninger er fastlagt af arkitektfirmaet

Læs mere

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst.

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. Bebyggelsen består af rækkehuse med tilknyttede haver og skure, samt fælles parkeringsområder og grønne arealer. Alle vil

Læs mere

UDKAST til Ordensreglement for afdeling 48 Juulsbjergparken

UDKAST til Ordensreglement for afdeling 48 Juulsbjergparken UDKAST til Ordensreglement for afdeling 48 Juulsbjergparken 12/1-2012 - 1 - UDKAST til Ordensreglement 12/1-2012 Som beboer i en almen boligorganisation er man andelshaver i ejendommen og dermed fælles

Læs mere

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN Beboere er pligtige at efterkomme de af selskabet, afdelingsbestyrelsen

Læs mere

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup Andelsboligforeningen Birkebakken II Birkehegnet 7, 2630 Taastrup HUSORDEN for Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup 20140901_Husordenen.doc www.birkebakken-2.dk

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ny husorden

Bestyrelsens forslag til ny husorden Bestyrelsens forslag til ny husorden Generelt er forslaget til ny husorden en justering af den nuværende suppleret med tilføjelse af regler vedr. dørtelefon og adgangskontrol samt tørring af tøj, som blev

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

AB Merlegårdsparken II

AB Merlegårdsparken II Loftsrum: AB Merlegårdsparken II Husorden Loftsrummene må ikke benyttes som opholds- eller soverum, og der må ikke opbevares brandbare væsker. Brug af ild eller anden adfærd, der kan beskadige andelsforeningens

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED

ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED HUSORDEN FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED OPDATERET MAJ 2014 Side 1 af 5 Generelt Det påhviler andelshaver at sørge for, at andelen holdes i en stand, så der ikke opstår fare for at værdien af ejendommen

Læs mere

Velkommen. Mosede Bypark. til nye beboere i grundejerforeningen. Vesthegnet Blåhegnet Damhaven

Velkommen. Mosede Bypark. til nye beboere i grundejerforeningen. Vesthegnet Blåhegnet Damhaven Velkommen til nye beboere i grundejerforeningen Mosede Bypark Vesthegnet Blåhegnet Damhaven Velkommen til Grundejerforeningen Mosede Bypark. Vi håber at du/i bliver glade for at bo her. Grundejerforeningen:

Læs mere

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 22, Abildvej 20 A - O Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Husorden. Afd. 4 - Dr. Christinesvej

Husorden. Afd. 4 - Dr. Christinesvej Husorden Afd. 4 - Dr. Christinesvej Administration: Aars Boligforening Kirkegade 3, 9600 Aars tlf.: 98 62 24 13 Kontortid: Mandag - Onsdag 09.00-16.00 Torsdag Onsdag 10.00-17.00 Fredag g onsdag 09.00-12.00

Læs mere

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave

Husorden for. Ejerforeningen Ejbyhave Husorden for Ejerforeningen Ejbyhave Version juni 2015 Version 4. maj 2011 Side 1 af 6 Ejbyhave baggrund Ejbyhave består af i alt 45 rækkehuse med tilhørende udhuse. Ejbyhave er dækket af lokalplan EL

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 2 - Vesteralle:

Ordensregler for Afdeling 2 - Vesteralle: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» «Lejekontrakt_CO» «Lejekontrakt_Adresse» «Lejekontrakt_Lokalby» «Lejekontrakt_Postby» Dato DAB Ordensregler for Afdeling 2 - Vesteralle: Generelt Der skal

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, ROLATORER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDØRE... 4 DØRSKILTE... 4 FODRING

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN

VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN VELKOMMEN TIL FLADSTRANDSPARKEN HUSORDEN HUSORDEN SÅDAN VIL VI BO: Her i afdeling 30 Fladstrandsparken ønsker vi et godt naboskab. Vi bor tæt med naboer hele vejen rundt, og det er derfor af stor betydning

Læs mere

Husorden gældende for afd. 4 Umanakvej

Husorden gældende for afd. 4 Umanakvej Husorden gældende for afd. 4 Umanakvej Til overholdelse af god orden i ejendommen påhviler det enhver lejer at overholde de bestemmelser, som boligselskabet og afdelingsbestyrelsen træffer, herunder nedenstående

Læs mere

DET SKABER TRYGHED OG TILFREDSHED, HVIS ALLE ERKENDER NØDVENDIGHEDEN AF AT TAGE HENSYN TIL HINANDEN.

DET SKABER TRYGHED OG TILFREDSHED, HVIS ALLE ERKENDER NØDVENDIGHEDEN AF AT TAGE HENSYN TIL HINANDEN. Halsnæs Ny Boligselskab - Elmegården afd. 25-08 Ordensreglement samt råd og anvisninger Revideret på afdelingsmødet d. 4. november 2015. ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD En boligafdeling med mange beboere er

Læs mere

Boligforeningen Grønnevangen Solsikkehaven HAVE OG ORDENSREGLEMENT

Boligforeningen Grønnevangen Solsikkehaven HAVE OG ORDENSREGLEMENT Boligforeningen Grønnevangen Solsikkehaven HAVE OG ORDENSREGLEMENT 2013 Indhold: Generelt.. 3 Hæk. 3 Græs. 4 Træer 4 Terrasser 4 Facader 5 Redskaber, værktøjer og færdsel.. 5 Haveaffald og andet affald...

Læs mere

NB.: Godkendt på afdelingsmøde den 4. april 2006 og ændret den 26. februar 2007

NB.: Godkendt på afdelingsmøde den 4. april 2006 og ændret den 26. februar 2007 Side 1 af 5 Tillæg til vedligeholdelsesreglement Model A Råderetsregler samt ordens- og vedligeholdelsesregler for udendørsarealer for afdeling 766, Humlekærgård i Køge NB.: Godkendt på afdelingsmøde den

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

Husordensreglement. Indledning

Husordensreglement. Indledning Husordensreglement Indledning En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden - man bliver fælles om mange ting - og derfor er det naturligt

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO 2010 DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 225 AHORNVÆNGET GODKENDT PÅ BEBOERMØDE DEN 15. JANUAR 2002 REV. 2. FEBRUAR 2010 1) Affald Affaldsposerne må kun benyttes til affald,

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 1 Tilsidesættelse af god skik og orden 2 Ansvar 3 Husdyr 4 Toiletter og afløb 5 Skadedyr 6 Høj musik og støj 7 Brug af maskiner etc. 8 Trappeopgange,

Læs mere

Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN

Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN For beboere i Vordingborg Boligselskab, Afdeling 424, Egelyparken, Præstø Under henvisning til husleje kontraktens

Læs mere

Ordensregler. Afdeling 13 - Ørehøj. Afdelingsbestyrelsen

Ordensregler. Afdeling 13 - Ørehøj. Afdelingsbestyrelsen Ordensregler Afdeling 13 - Ørehøj Afdelingsbestyrelsen 2015 Forord Afd. 13, Ørehøj, er opført i årene 1953-1955. bebyggelsen består af boligblokke med 40 lejemål. Disse ordensregler og praktiske råd er

Læs mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Afsnit 7 - Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Vedtaget på Beboermøde den 17-11-2015 Fælles

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Afd. 1006 Karré 6. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement for Dalum Bygge - og Boligforening

Vedligeholdelsesreglement for Dalum Bygge - og Boligforening Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Afd. 62 Georg Krügers Vej Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001

Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001 Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001 Når man flytter ind i en bolig, ønsker man naturligvis at komme så godt ud af det med de andre beboere som muligt. Derfor har hver afdeling et sæt fælles regler

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 200 Lyngens/ Revlingens/Engens Kvarter Godkendt på afdelingsmøde den 04.09.2014 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN Frederiksberg, 18-11-2015 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN DEAS A/S Dirch Passers Allé 76 2000 Frederiksberg www.deas.dk Tel +45 70 30 20 20 info@deas.dk cvr. 20 28 34 16 Regionskontorer: Aalborg

Læs mere

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Regler for tildeling af lejligheder Husorden Regelsæt Brandsikring Lejlighedssammenlægning REGLER FOR TILDELING AF LEJLIGHEDER I ANDELSBOLIGFORENINGEN

Læs mere

Husorden for T13 - Silergården

Husorden for T13 - Silergården Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan man tager hensyn til de omkringboende, og hvordan de skal tage hensyn til

Læs mere

Sneppevej 1-35, 4-34. Afdeling 9. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Sneppevej 1-35, 4-34. Afdeling 9. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Sneppevej 1-35, 4-34 Afdeling 9 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Husorden. Afd. 30 - Olle Kolle

Husorden. Afd. 30 - Olle Kolle Husorden Afd. 30 - Olle Kolle Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag - Onsdag 09.00-16.00 Torsdag 10.00-17.00 Fredag 09.00-12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund.

Læs mere

Gentofte Ejendomsselskab 3401-7 Mosegårdsparken, 2820 Gentofte Husorden for Mosegårdsparken

Gentofte Ejendomsselskab 3401-7 Mosegårdsparken, 2820 Gentofte Husorden for Mosegårdsparken Trivselen i Mosegårdsparken er meget værd. Udgangspunktet for Mosegårdsparkens husorden er det værdigrundlag, som fremgår af Gentofte Ejendomsselskabs vedtægter. En husorden kan let blive opfattet som

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 5713-4 Veksølund. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager

Læs mere

Affald: Antenner: Da der er fælles antenneanlæg, må der ikke opsættes nogen form for antenner, ved eller på foreningens.

Affald: Antenner: Da der er fælles antenneanlæg, må der ikke opsættes nogen form for antenner, ved eller på foreningens. Affald: Ved boliger med kommunale papirsække i stativer henvises til kommunens reglement. I afdelinger, hvor der er opstillet husholdningscontainere skal affaldet være indpakket i tætsluttende plasticpose.

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

NORDBORG ANDELSBOLIGFORENING AFDELING 7 Søvej, Mågevej, Lærkevej INDIVIDUEL RÅDERET

NORDBORG ANDELSBOLIGFORENING AFDELING 7 Søvej, Mågevej, Lærkevej INDIVIDUEL RÅDERET NORDBORG ANDELSBOLIGFORENING AFDELING 7 Søvej, Mågevej, Lærkevej Generelt om råderetten: INDIVIDUEL RÅDERET Gennem råderetten er der skabt mulighed for, at du kan indrette din almene bolig efter eget behov

Læs mere

Det er os selv, der gennem huslejen, betaler for den daglige drift, istandsættelser - og det som ødelægges.

Det er os selv, der gennem huslejen, betaler for den daglige drift, istandsættelser - og det som ødelægges. 1 Husorden for Andelsboligforeningen Kyndby Huse Forord: En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Vi er alle mere eller mindre afhængige af hinanden - vi er fælles om mange ting - og det er derfor

Læs mere

Husorden. Andelsbol igforeni ngen Terslev Skovpark. for. Matr. nr.: la Storgård, Terslev. Beliggende: Terslev Møllevej 10A - 32B, 4690 Haslev

Husorden. Andelsbol igforeni ngen Terslev Skovpark. for. Matr. nr.: la Storgård, Terslev. Beliggende: Terslev Møllevej 10A - 32B, 4690 Haslev Husorden for Andelsbol igforeni ngen Matr. nr.: la Storgård, Terslev Beliggende: Terslev Møllevej 10A - 32B, 4690 Haslev Revideret af bestyrelsen april. 2013 Denne husorden er udarbejdet af bestyrelsen

Læs mere

A/B Sadolinparken 2 (Husforening Nord)

A/B Sadolinparken 2 (Husforening Nord) A/B Sadolinparken 2 (Husforening Nord) Indholdsfortegnelse 1 Husorden... 2 2 Affald... 2 3 Altaner, vinduer og facader... 3 4 Arbejdsdag... 3 5 Cykler, barnevogne og lignende... 3 6 Cykling og knallertkørsel...

Læs mere

A/B Udbygård. Husorden

A/B Udbygård. Husorden A/B Udbygård Husorden 2016 Indhold Forord... 1 Affald... 2 Altaner... 2 Beboerlokalet... 3 Cykler, ladcykler, barnevogne mv.... 3 Forhaverne og gården... 3 Husdyr... 3 Kældre og loft, samt trappeopgange...

Læs mere

Boligselskabet KØLVRÅ

Boligselskabet KØLVRÅ Vedligeholdelsesreglement. Model A normalistandsættelse Gældende for: Boligselskabet Kølvrå, afdeling 1 A-ordningen kort fortalt. Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse med

Læs mere

BoligSyd HUS- OG HAVEREGLEMENT. Afdeling 3. Merianvænget 1-34. Ternevænget 1-131. Nørrehaven 18-48. Grønnevej 44A - K.

BoligSyd HUS- OG HAVEREGLEMENT. Afdeling 3. Merianvænget 1-34. Ternevænget 1-131. Nørrehaven 18-48. Grønnevej 44A - K. «Selskab_Adresse» «Selskab_Lokalby» «Selskab_Postby» Tlf. «Selskab_Tlfnr» Fax «Selskab_Faxnr» «Selskab_wwwAdresse» «Selskab_Email» BoligSyd HUS- OG HAVEREGLEMENT Afdeling 3 Merianvænget 1-34 Ternevænget

Læs mere

MIDLERTIDIGE REGLER. for ALBOA`s afd. 81 - Svaneparken. Husorden Haveregler Husdyrregler Råderetsregler

MIDLERTIDIGE REGLER. for ALBOA`s afd. 81 - Svaneparken. Husorden Haveregler Husdyrregler Råderetsregler MIDLERTIDIGE REGLER for ALBOA`s afd. 81 - Svaneparken 2016 Husorden Haveregler Husdyrregler Råderetsregler Indhold Midlertidig husorden... side 3-8 Midlertidige husdyrregler... side 9-10 Midlertidige haveregler...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 49 ENGSKOVVÆNGET 2A-60

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 49 ENGSKOVVÆNGET 2A-60 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 49 ENGSKOVVÆNGET 2A-60 Revideret husordensreglement 2015. Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre

Læs mere

Husorden afd. 13-15 og16

Husorden afd. 13-15 og16 Husorden afd. 13-15 og16 HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke,

Læs mere

HUSORDEN FOR AB-ISTEDGADE 106-108

HUSORDEN FOR AB-ISTEDGADE 106-108 LEJLIGHEDER:... 2 RO OG ORDEN... 2 MUSIK O. LIGN.... 2 FEST... 2 EL-APPARATER... 2 STØJ... 2 TÆPPEBANKNING... 2 ANTENNER... 2 WC... 2 HUSDYR... 3 FORANDRINGER... 3 SKADER... 3 FORSIKRING... 3 FRAFLYTNING...

Læs mere

Vedligeholdelses- reglement

Vedligeholdelses- reglement SORGENFRIVANG I Side 11 af 33 Vedligeholdelses- reglement Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

Side: 1 revideret september 2015

Side: 1 revideret september 2015 Side: 1 revideret september 2015 Andelsboligforeningen A/B Birkehaven består af 30 boliger, der arealmæssigt er mellem 64 og 86 m 2. Bebyggelsen blev taget i brug i december 1985. Til hver bolig er der

Læs mere

HUSORDEN PILEPARKEN 2

HUSORDEN PILEPARKEN 2 HUSORDEN PILEPARKEN 2 Ifølge Lov om leje af almene boliger påhviler det boligselskabet efter bedste evne at sørge for, at der i det hele hersker god orden i ejendommen. Beboeren er pligtig at efterkomme

Læs mere

Husorden. Afd. 300 - Falken

Husorden. Afd. 300 - Falken Husorden Afd. 300 - Falken Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag Onsdag 09.00 16.00 Torsdag 10.00 17.00 Fredag 09.00 12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund. Man

Læs mere

Husorden 1-1015 Egeløvparken

Husorden 1-1015 Egeløvparken Husorden 1-1015 Egeløvparken Vedtaget på afdelingsmødet den 19. maj 2014 Husorden for afdeling 1015 Egeløvparken En boligafdeling som»egeløvparken«kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er

Læs mere

Husorden. for. Andelsboligforeningen Løngangen

Husorden. for. Andelsboligforeningen Løngangen Husorden for Andelsboligforeningen Løngangen FORORD... 4 Almindelige bestemmelser... 5 Affald... 5 Altaner... 5 Antenner... 5 Bad og toilet... 5 Barnevogne... 5 Barnevognsrum... 5 Beplantninger på fællesanlæg...

Læs mere

ALMENT Der må ikke udvises støjende eller truende adfærd, der kan genere naboerne.

ALMENT Der må ikke udvises støjende eller truende adfærd, der kan genere naboerne. Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er der regler der skal overholdes ifølge lovgivningen. AFFALD

Læs mere

Husorden Afd. 9 - Himmerlandsgade 116

Husorden Afd. 9 - Himmerlandsgade 116 Husorden Afd. 9 - Himmerlandsgade 116 Administration: Aars Boligforening Kirkegade 3 9600 Aars Tlf.: 98 62 24 13 Kontor- og telefontid: Mandag - onsdag 09.00-16.00 Torsdag onsdag 10.00-17.00 Fredag g onsdai

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 8 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 8 sider Afdelingens regler Reglerne for afdelingen

Læs mere

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 Indhold: 1. Formål 2. Fravær fra boligen 3. Antenner / Paraboler 4. Haver 5. Husdyr 6. Skadedyr 7. Musik / Støj 8. Egne Udendørsarealer 9. Parkering

Læs mere

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II April 2015 1 Indhold Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II... 2 Overholdelse... 2 Bebyggelsens udseende... 2 Fællesarealer... 2 Deltagelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen "Krusågade 13-27". 2. Formål Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen matrikel

Læs mere

ORDENSREGLER for afd. 151 Byhusene rækkehuse og etagebebyggelse på Kettingvej /Parkgade Hofgården Enghaven /Hertugtorvet. Almindelige bestemmelser

ORDENSREGLER for afd. 151 Byhusene rækkehuse og etagebebyggelse på Kettingvej /Parkgade Hofgården Enghaven /Hertugtorvet. Almindelige bestemmelser ORDENSREGLER for afd. 151 Byhusene rækkehuse og etagebebyggelse på Kettingvej /Parkgade Hofgården Enghaven /Hertugtorvet Almindelige bestemmelser Enhver beboer har pligt til at overholde afdelingens ordensregler,

Læs mere

Husorden for afd. 4 Kagshusene

Husorden for afd. 4 Kagshusene Husorden for afd. 4 Kagshusene Afdelingen består af nedenstående blokke, der hver er tildelt et bogstav internt i afdelingen. Der gøres opmærksom på, der kan være små afvigelser i husordenen imellem boligblokkene

Læs mere

HUSORDEN. Søholm Boligselskab ApS

HUSORDEN. Søholm Boligselskab ApS HUSORDEN Søholm Boligselskab ApS 1. INDLEDNING ikke et "nej-reglement" En husorden kan let blive opfattet som et nej-reglement. Det er ikke tanken bag denne husorden. Alle skal kunne fungere sammen, og

Læs mere

HUS-OG HAVEREGLEMENT

HUS-OG HAVEREGLEMENT D_4_20160412113439526bm_1_774DDAE4-0BDC-4FC7-A179-741171511F76 Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74643600 Fax 74643632 post@boligsyd.dk CVR. 14798617 Sydbank A/S: 7910-0001751331 HUS-OG HAVEREGLEMENT Afdeling

Læs mere

Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017.

Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017. Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017. Affald: Af hygiejniske grunde skal alt affald, også affald fra husdyr, være indpakket. Glas, haveaffald, aviser, batterier og andet brandbart affald

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse retningslinier og regler for ikke at genere hinanden.

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Husorden 1-1036 Midgård

Husorden 1-1036 Midgård Husorden 1-1036 Midgård Vedtaget af Organisationsbestyrelsen den 11. december 2014 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

BoligSyd HUS- OG HAVEREGLEMENT. Afdeling 7. Buen 35-71 Buen 124-134 Buen 256A - 262B Buen 208A 214B Sejsbjerg 15-95 Stubbæk

BoligSyd HUS- OG HAVEREGLEMENT. Afdeling 7. Buen 35-71 Buen 124-134 Buen 256A - 262B Buen 208A 214B Sejsbjerg 15-95 Stubbæk Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74643600 Fax 74643632 post@boligsyd.dk CVR. 14798617 Sydbank A/S: 7910-0001751331 BoligSyd HUS- OG HAVEREGLEMENT Afdeling 7 Buen 35-71 Buen 124-134 Buen 256A - 262B Buen

Læs mere

HUSORDEN AFD GRØNBO

HUSORDEN AFD GRØNBO HUSORDEN AFD. 112-02 GRØNBO Afdelingsbestyrelsen byder dig / jer velkommen som beboer i afdelingen med ønsket om, at Du / I bliver tilfredse med at bo i området. Afdelingen har på det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Løgumkloster Andelsbolig forening HUS-OG HAVEREGLEMENT. Afdeling 5. Mejsevej 1 11; Mågevej 2-8; Ternevej 2-8; Svalevej 2-8; Spættevej 2-8

Løgumkloster Andelsbolig forening HUS-OG HAVEREGLEMENT. Afdeling 5. Mejsevej 1 11; Mågevej 2-8; Ternevej 2-8; Svalevej 2-8; Spættevej 2-8 Løgumkloster Andelsbolig forening HUS-OG HAVEREGLEMENT Afdeling 5 Mejsevej 1 11; Mågevej 2-8; Ternevej 2-8; Svalevej 2-8; Spættevej 2-8 Lunden 1-23; & 2-30 Klyden 1-35 & 2-36 Revideret Marts 2012 og godkendt

Læs mere

Husorden. Egeparken 1

Husorden. Egeparken 1 Husorden Egeparken 1 Indholdsfortegnelse Husorden... 3 Ansvar... 3 Klageadgang... 3 Støj og musikudøvelse... 3 Rygning... 3 Fællesarealer... 4 Haver... 4 Trafik... 4 Affald... 4 Husdyr... 5 Vask... 5 Leg...

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

AFDELING 7 SØPARKEN HUSORDEN & TILLADTE FORANDRINGSARBEJDE BOLIGSELSKABET DANBO. Svanestien 1 47 Lærkevej 2 40 Søvej d

AFDELING 7 SØPARKEN HUSORDEN & TILLADTE FORANDRINGSARBEJDE BOLIGSELSKABET DANBO. Svanestien 1 47 Lærkevej 2 40 Søvej d AFDELING 7 SØPARKEN HUSORDEN & TILLADTE FORANDRINGSARBEJDE BOLIGSELSKABET DANBO Svanestien 1 47 Lærkevej 2 40 Søvej 13 19 d. 01.10.16 INDHOLD INDLEDNING... 2 HUSORDEN... 2 ANSVAR OG FORSIKRING... 2 BAD,

Læs mere

Lejekontrakt. Esbjerg Kommune (EK) udlejer til Kolonihaveforbundet Esbjerg Kreds (Kf) følgende arealer

Lejekontrakt. Esbjerg Kommune (EK) udlejer til Kolonihaveforbundet Esbjerg Kreds (Kf) følgende arealer Lejekontrakt Esbjerg Kommune (EK) udlejer til Kolonihaveforbundet Esbjerg Kreds (Kf) følgende arealer 1. matr.nr. Bryndumdam, Bryndum 4g (haveforeningen Bryndumdam) 2. matr.nr. Fovrfeld By, Guldager 4ck

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 02 REBERBANEN 14-20

HUSORDEN FOR AFD. 02 REBERBANEN 14-20 HUSORDEN FOR AFD. 02 REBERBANEN 14-20 I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse retningslinier og regler for ikke at genere hinanden.

Læs mere

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker

Læs mere

INDHOLDFORTEGNELSE. Husets historie. Parkeringsforhold

INDHOLDFORTEGNELSE. Husets historie. Parkeringsforhold Håndbog for A/B Dybbølsbro Juni 2009 INDHOLDFORTEGNELSE Husets historie Parkeringsforhold Praktiske forhold Grill og parasol i gården Opbevaring af vinterdæk Hobbyrum Cykelkælder Flügger Vicevært Fælles

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Derfor er husordenen også en hjælp til dig, så vi sammen kan passe godt på vores omgivelser.

Derfor er husordenen også en hjælp til dig, så vi sammen kan passe godt på vores omgivelser. HUSORDEN VELKOMMEN HOS AAB S AFDELING 42 SKOVVÆNGET/SKOVVEJEN Vi glæder os til at have dig som beboer. En husorden handler ikke kun om løftede pegefingre og begrænsninger i din færden. Når du er beboer

Læs mere