Netværks Avisen. Husk årets! Nytårs Gallafest. Fredag d.16.januar Kl.18:30 23:00. Caféén I Larslejstræde 2. Det kan du også læse om i bladet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Netværks Avisen. Husk årets! Nytårs Gallafest. Fredag d.16.januar Kl.18:30 23:00. Caféén I Larslejstræde 2. Det kan du også læse om i bladet."

Transkript

1 Netværks Avisen Januar 2015 Blad nr.1 Husk årets! Nytårs Gallafest Fredag d.16.januar Kl.18:30 23:00 Caféén I Larslejstræde 2. Det kan du også læse om i bladet. Nye aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Spinning Udflugter Fester

2 Hej alle brugere af Caféen i Larslejsstræde! Her er Caféens medarbejdere: Johnny Højer Johansen Pædagog i Caféen Jan Schustin Medarbejder i Caféen Andreas Felipe Petersen Pædagog i Caféen Lina Mai Due Nielsen Pædagog i Caféen Gitte Pedersen Medarbejder i Caféen Inga Iceniete Motevali Pædagog i Caféen Åse Porup Christensen Pædagog i Caféen Gitte Hjorth Pædagog i Caféen

3 REJSEKATALOG 2015 er på gaden i næste uge. Hold øje med din postkasse! Netværkscafeen i Larslejsstræde Borgmester besøg i Cafe Tusindfryd! Mandag d får Cafe Tusindfryd fint besøg af socialborgmester Jesper Christensen kl Du kan få en sludder med ham, og vi kan i fællesskab vise ham vores dejlige lille cafe. Sæt kryds i kalenderen og kom forbi og dagensret hedder Brændende Kærlighed Bordfodbold kamp i Larslej Onsdag d. 14 januar fra 19:00 20:30 Tur i biffen i Larslej Onsdag d. 28. januar kl.19:00-? Vi finder ud af i fællesskab, hvad vi skal ind at se. Tag ca. 150 kr. med til biobillet og guf.

4 Nytårs Gallafest Fredag d.16.januar Kl.18:30 23:00 * Caféén I Larslejstræde 2 * 2 retters menu inkl. 1 glas Vin til middagen * Taffelmusik under middagen, DJ & Dans * Eksotiske Drinks kan tilkøbes. * Billetsalg til og med.14.januar. * Pris 150.-kroner. * Påklædning/Festtøj * Mulighed for og få taget billede på den røde løber. * Præmie til aftens flotteste påklædte gæst.

5 Caféen for de ældre Drømmer du om mormor mad, fred og rolige omgivelser, hvor du kan hygge dig med jævnaldrende, så er mandagene i Cafeen tilbuddet til dig. Her kan i se lidt stemningsbilleder fra de sidste par gange. Gruppen mødes mandage fra kl (spiser kl ) Dagen er for dig der er 50 år og op efter. Dag Tid Januar aktiviteter og menu Mandag :00-19:30 Brændende kærlighed Fortæl om dit liv /vi ser dvd om det gamle København Mandag Lukket pga. temadag LUKKET Mandag :00-19:30 Stegt flæsk med persillesovs Fortæl om dit liv/mandagsbanko Mandag :00-19:30 Hakkedrenge med bløde løg osv. Fortæl om dit liv/ vi ser dvd om det gamle København Husk til og framelding til spisning senest samme dag kl !

6 Caféen for voksne (18-50 år) Er du mellem 30 og 50 år! Se de særlig indlæg i bladet om kvindeklub, mandeklub samt kommende aktiviteter på denne side. Dag Tid Januar aktiviteter og menu Tirsdag Marokkansk kødboller med ris Tirsdag Forloren hare Bordfodbold Tirsdag Skinke med flødekartofler Bordfodbold Tirsdag Cuvette i øl Husk til og framelding til spisning senest samme dag kl ! Bordfodbold Turnering i Caféen Indledende kampe Tirsdag.d.13.januar fra 19:00 20:30 Semifinaler og Finale Tirsdag 20.januar kl.19:00 Kom & vær med! Fed præmie til VINDEREN.

7 Caféens Kvindegruppe inviterer til Party! Kridt skoene! Fredag d. 30. januar fra kl holder vi en fest kun for kvinder i alle aldersgrupper. Pris kun 100 kr. Inkl. Velkomstdrink, Minestrone suppe til forret Kalveculotte med ovnkartofler og bernaise, salat til hovedret Frugtsalat til dessert. Vi spiser kl Vi laver mad og rydder op i fællesskab. Der er en overraskelse efter maden!!!! Max 30 deltagere Tilmeldingsfrist er torsdag d. 22. januar.

8 Caféens Kvindegruppe Dag Tid December aktiviteter Tirsdag 13. januar Fredag 30. januar 14:00-21:30 Makeup, styling og portrætfotos. Forloren hare. 17:00-24:00 Kvinde Gallafest. Alle kvindelige gæster er velkomne. Galla menu. Husk til og framelding til spisning senest samme dag kl !

9 Caféens mandeklub Så blev det 2015 i manderen. I denne måned skal vi spille et spil om sex og følelser og tager et smut i biffen. Dag Tid Januar aktivitet Onsdag :00-21:30 Vendespillet i slyngelstuen Onsdag :00-21:30 Herretur i biografen - Pris.100.-kroner Husk til og framelding til spisning senest samme dag kl !

10 Caféen for unge på kontanthjælp eller STU. Dag Tid Januar aktiviteter Torsdag d. 8. januar 15:00-21:30 Film på storskærm Chilli Con Carne. Torsdag d. 15. januar. 15:00-21:30 Spilleaften m/roulette, jetoner og evt. poker Brændende kærlighed Torsdag d. 22. januar. 15:00-21:30 Just Dance konkurrence. Vinderen får 2 spisebilletter Asiatisk ret. Torsdag d. 29. januar 15:00-21:30 Bordfodbold turnering Spaghetti Carbonada

11 Caféen Aspargesklub tilbud til mennesker med Asperger syndrom! Siden februar i 2011, har vi i netværksregi, haft en klub for mennesker med Asperger syndrom. Klubben holder åbent hver fredag fra kl Klubben ligger på Østerfælled Torv 20, 2. sal, 2200 København Ø, hvor vi mødes 3-4 gange om måneden. En fredag hver md. er der et større arrangement i Cafeen i Larslejsstræde i denne måned er der film på storskærm fredag d. 9. januar. Dag Tid Januar aktiviteter og menu Fredag 2. jan Fredag 9.jan Fredag 16.jan Fredag 23.jan Fredag 30. jan Ferielukket 14:00-22:00 Selleribøffer, kartofler og sauce. Is til dessert. Film på storskærm i Larslejsstræde 14:00-22:00 Indbagt mørbrad med flødekartofler og spejlæg til dessert Quiz på Østerfælled torv 14:00-22:00 Marokkansk inspireret grøntsags suppe med brød og æblekage til dessert. Banko aften på Østerfælled torv 14:00-22:00 Burger med ovnkartofler og kage til dessert. Spille aften på Østerfælled torv Tlf.:

12 Caféen kan du også for læse alle om i bladet: ngementer Kalendere Dag Tid Januar menu Torsdag 1.01 Lukket Larslejsstræde 2 Mandag Brændende kærlighed Tirsdag Marokkanske kødbolle med ris Onsdag Fiskefrikadeller, kartofler, remoulade og råkost. Torsdag Chili con carne med ris Mandag Lukket På grund af temadag Tirsdag Forloren hare. Onsdag Pitabrød med fyld Torsdag Brændende kærlighed med kartoffelmos. Mandag Stegt flæsk med persille sovs. Tirsdag Skinke med flødekartofler Onsdag Persisk kyllingret med ris Torsdag Asiatisk ret. Mandag Hakke drenge med bløde løg Tirsdag Cuvette i øl. Onsdag Boller i karry med råkost Torsdag Spaghetti carbonada. ældre Net voksne alle Husk til og framelding til spisning senest samme dag kl ! STU er

13 Der er bøfsandwich og kartoffelbåde på menuen. D. 4. Søndag d. 4. og søndag d. 18. januar holder vi igen søndagsåbent i Cafeen. Vi serverer et let frokostmåltid og smider en film på. Vi har åbent fra k Vi spiser ca. kl. 13 og prisen er 30 kr. Og toast til en 10ér d. 18. Vi glæder os til søndagshygge. Brunch og banko Søndag d. 11. januar er der brunch og banko i Cafeen i Larslejsstræde fra kl Brunch er kl og koster 50 kr., eller et klip i madkortet. Vi spiller 5 spil 1. plade koster 20 kr. 3 plader 50 kr. Tilmelding senest fredag d. onsdag d. 7. januar. BRUNCH PÅ SLOTTET Kom med til brunch og slots besøg lørdag d. 17. januar. Vi skal først spise en mega god brunch på cafe Leonora med efterfølgende besøg på Frederiksborg slot hvor Lina kan nogle gode historier. Vi mødes på Hovedbanegården kl og kører til Hillerød husk kort/penge til transport. Pris 150 kr. + entre på slottet 75 kr. = 225 kr. Tilmelding og betaling senest onsdag d. 7 januar. Kend din by Søndag d. 25. januar har vi igen et af vores kend din by arrangementer. Denne gang skal vi på Københavns Bymuseum Der er afgang fra Larslejsstræde kl. 12. Prisen er 50 kr. tilmelding er senest 21. januar

14 Jep du læste rigtigt: Du har nu chancen for at komme med cafeen til koncert med Amagers egen Joey Moe. Torsdag d. 23. april på Vega Afgang fra cafeen kl. 20. Pris: 220 kr. Hold da op, han er populær den gamle hankat. Så nu tager vi sgu en tur mere. Denne gang sælger vi billetter til koncert torsdag d. 28. maj. Prisen er igen 350 kr. og det er først til mølle princippet Så er der indkøbt billetter til Top Charlie Mere info følger når vi nærmer os.

15 Spinning Nyt. Kære Alle! Så er julen & Nytåret på vej, og spinning holdet holder Juleferie, fra den 11.dec. til den 08.januar. Vi håber at kunne byde endnu flere velkommen på holdet. I skal have et stort glædelig jul og et godt Nytår fra Andreas & Jan. Der er stadigvæk plads til flere på holdet, så skulle det have din interesse, så kontakt Jan eller Andreas i Caféen, vi vil så gerne se jer. I denne sæson spinner vi i på. Nygårds vej 5, 2100, KBH Ø. Vi mødes omklædt og klar torsdage fra kl. 15:15-16:15. Prisen bliver 500.-kroner for 8 måneders spinning Tilmeldinger skal sendes til Andreas på eller på telefon

16 Sagt af Tine Jensen Cafemedarbejder i Tusindfryd på 3. år. Hvis der er nogen som sidder ensom og gerne vil møde nye venner, så prøv at komme ned til Cafe Tusindfryd og se om det er noget for dig. Du må godt tage en hjælper med. Jeg har prøvet at sidde alene hjemme, da en hjemmevejleder sparkede mig ud, da der var Cafe Øst. Vi var i Letland med Inga og Arvid som arbejdede i Cafe Øst dengang og jeg havde kursus i madlavning og syning. Min vejleder så et job på computeren og synes at det var noget for mig, så 3 dage efter skulle vi til jobsamtale i Cafe Valmuen på Sundbyvang, som er anderledes, men jeg lærte en masse, lærte at være tålmodig og lærte tegn til tale, og lærte at stå ved disken og det fik jeg selvtillid af jeg fik en masse gode venner som jeg stadig ser, vi har lavet en Klub sammen med Eva Nordfjord, jeg nyder sammenholdet. Da Valmuen lukkede for 3 år siden, fik Eva mig til samtale i Tusindfryd, jeg var rigtig nervøs, men jeg klarede den. Jeg skulle på hygiejnekursus for at lave mad. Jeg kan godt lide at Tusindfryd ikke er stor fordi det er hjemligt og hyggeligt. I stedet for at sidde derhjemme, både arbejder jeg og kommer jeg som gæst i Tusindfryd. Nu har jeg fået en masse venner som jeg ser i Tusindfryd og uden for Tusindfryd, i cafeen spiller vi Ludo og træner på loftet og vi har også mange udflugter og rejser og det er jeg glad for og man føler man er en del af huset. Uden for Tusindfryd mødes vi og ser film, går på strøget, vi besøger hinanden, vi skal snart besøge Peters mors grav og vi skal også på julemarked. Hvis du synes at det er spændende, så bare ring eller kom herned vi skal nok tage godt imod dig. Hilsen Tine Cafemedarbejder og medlem af Tusindfryd. Kære alle borgere i er velkommen til at komme i Cafe Tusindfryd Du behøver ikke at være medlem Men med et medlemskab opnår du nogle fordele Kik ind til os og hør nærmere Eller klik ind på vores hjemmeside: Kontingent pr. halvår: 300.-kr kr. for folkepensionister Betalingsfrister: 8. januar for 1. halvår 8. juli for 2. halvår Med venlig hilsen Tusindfryd Amagerbrogade 212 B 2300 København S. Tlf. nr

17 Kalender & madplan Januar 2015 Fredag 2. NYTÅRSDISCO Rejecocktail-mørbrad islagkage - boblevand - kransekage & chips Kun for tilmeldte Mandag 5. Cafe kl Boller i karry med ris Tirsdag 6 Cafe kl Biksemad, rester fra året 2014 Spireband Torsdag 8. Frokost kl. 12 Kun for tilmeldte Gå & snakke tur kl.13 Cafe kl Flæskesteg med det hele og islagkage Jacob Sch. Fredag 9. Cafe kl Krebinetter SANGAFTEN Lørdag 10. Nytårs taffel kl. 12 Se opslag i cafeen. Husk tilmelding & betaling for deltagelse. Mandag 12. Cafe kl Brændende kærlighed Besøg af Socialborgmester Jesper Christensen Tirsdag 13. Cafe kl Hakkedrenge Spireband Torsdag 15. Frokost kl 12 Kun for tilmeldte Gå & snakke tur kl.13 Cafe kl Fiskefilet med kartoffel både MØDE Lørdag d. 17 januar SKITUR TIL SKEIKAMPEN uge 4: Theis, Torben, Nina, Michael & Bent Mandag d. 25 januar Hjemme fra skituren. MEDLEMS- Mandag 19. Cafe kl Blomkålsgratin Tirsdag 20. Cafe kl Svensk pølse ret Spireband Torsdag 22. Frokost kl 12 Kun for tilmeldte Gå & snakke tur kl.13 Cafe kl Boller i selleri Fredag 23. Cafe kl Forloren hare BANKO 24. Bio & frokost tur til Fisketorvet Se opslag i cafeen. Husk tilmelding & betaling for deltagel- Lørdag se. Mandag 26. Cafe kl Spaghetti med kødsovs Tirsdag 27. Cafe kl Stegt lever Spireband Torsdag 29. Frokost kl. 12 Kun for tilmeldte Gå & snakke tur kl.13 Cafe kl BRUNKÅL MED DET HELE

18 Caféen siden sidst Oplevelser i månedens løb: Lørdag d. 21. november var vi på tur til Helsingør og spiste brunch på Cafe Charlie. Vi startede dagen på hovedbanegården kl og nåede lige et tog der kørte os til Helsingør på 1 time. Vi havde bestilt bord til kl så vi var der i god tid. Så vi kunne kigge efter Laksesko til Jan og på lækkerier på det lille torv foran cafeen. Efter en dejlig brunch gik vi atter på laksesko jagt og fik set mange dejlige forretninger. Vores tur sluttede på det nye søfarts museum hvor alle var trætte og mætte af oplevelser. Vi var alle enige om at det havde været en rigtig god tur og at Helsingør er en dejlig by at besøge i juletiden.

19 Oplevelser i månedens løb: Caféen siden sidst Søndag d. 30 november var vi på julemarkeds tur i København og det var en meget kold dag. Vi startede turen med at gå på cafe idet at julemarkederne først åbnede kl Det første julemarked vi kom til var også det hyggeligste med flest boder og pynt er ved Højbro plads. Størst succes havde boden med gelevarme dimserne. Mens vi ventede på Musse og Anne blev Jesper interviewet til tv-avisen om krigen i Irak. Så gik vi vider til Kultorvet hvor vi hilste på nogle ponyer der var forklædt som rensdyr. Henriksen og Stine Lindquist Vi sluttede af med tag selv bord på en tyrkisk restaurant. Markedet var meget småt og hurtigt overset. Videre til Nyhavn i strid modvind som holdt hele vejen igennem markedet. Der var heldigvis lidt smagsprøver og alle var enige op at pebernødder med chokolade smagte godt. Godt forfrosne var det tid at komme indendørs og det gjorde vi med stil hos Georg Jensen hvor vi så på juleborde dækket blandt andet af Ole

20 Bliv Klumme skribent i vores månedsblad. Er det noget for dig? Så har du her mulighed for at få dit navn og dine tanker i bladet. Kontakt en af vores bladredaktører Inga, Jan eller Andreas i Cafeen og hør nærmere om denne mulighed. Avisen Redaktionen Bent (Tusindfryd), Andreas, Inga og Jan(Larslejsstræde) Sidste frist for stof til februar avisen er senest fredag d. onsdag d. 7. januar Caféen i centrum Larslejsstræde København K Tlf.: Tæt på Rådhusplads og Nørreport Linje 5A, 6A, 14, Metro og S-tog. Tusindfryd Amagerbrogade212B 2300Kbh. S Tlf.: Netværkene består er 2 forskellige Netværkscaféer/fritidstilbud i Københavns kommune til borgere med udviklingshæmning. Caféerne hører ind under center for Selvstændige Boformer Læs mere på :

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 6 27. maj 2015 Kom til åbent fælleshus i Vangkvarteret! Torsdag den 28. maj fra kl. 14.00-16.00 Fælleshuset, Agervang 24A Kl. 14.00-16.00 - Kom og mød Vangkvarterets

Læs mere

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 P.M. Møllersvej 26 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 82 72 83 Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 September - oktober 2015 1 Pædagog Thomas

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. TORSDAG: 16.30-20.30. FREDAG 15.00 20.00 (SE KALENDER I

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Juli 2014 Lørdag d. 5. juli. Jazz og æggekage på Carlslund, Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense. En tilbagevende tradition er, at vi mødes på Restauration Carlslund og nyder den gode æggekage og jazzmusikken

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Månedsplan April Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Impulsen Onsdag 3-4 Torsdag 4-4 Kaninspring m. Mia Fredag 5-4 Kaninmøde - Uge 15 Jørgen madbar Mandag 8-4 67`er Night m. Mette

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Inspirationsfolder til Kibæk Skoles frugt- og frokostordning. Sund mad = Glade børn

Inspirationsfolder til Kibæk Skoles frugt- og frokostordning. Sund mad = Glade børn Inspirationsfolder til Kibæk Skoles frugt- og frokostordning 5. udgave 2013 Hvad går ordningen ud på? Kibæk Skole har siden september 2009 haft en frugt- og frokostordning. Alle elever har mulighed for

Læs mere

& 4 8362 8692 1311 8692 3309 CVR.

& 4 8362 8692 1311 8692 3309 CVR. Julefrokost 2015 Julefrokost 2015 på Hørning Kro & Hotel Fredag den 27. & Lørdag den 28. november Vi serverer en traditionsrig men spændende jule buffet, med alt hvad julen har at byde på. Vores DJ Delta

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

Tirsdag den 19. maj kl. 11.00-13.00 i fælleshuset, hvor de vil fortælle om For meget sukker og hvad så?

Tirsdag den 19. maj kl. 11.00-13.00 i fælleshuset, hvor de vil fortælle om For meget sukker og hvad så? Mød tandplejen Tirsdag den 19. maj kl. 11.00-13.00 i fælleshuset, hvor de vil fortælle om For meget sukker og hvad så? Tandlægerne tager udgangspunkt i det skjulte sukker i dagligdagen. Du vil garanteret

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Har De spørgsmål, eller ønsker De fremvisning af lokaler står vi naturligvis altid til Deres disposition med råd og vejledning.

Har De spørgsmål, eller ønsker De fremvisning af lokaler står vi naturligvis altid til Deres disposition med råd og vejledning. info@ Kære gæst Vi glæder os til, at byde Dem og Deres gæster velkommen her på Restaurant Rindbæklund i Hedensted bakker direkte ned til en af Danmarks smukkeste golfbaner. Denne konfirmationsbrochure

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

BELLASUND AVIS. Side 1. Bellasund Radios Bellasund Radios ansatte er ikke alle tilfredse med deres job. Læs mere på side 4

BELLASUND AVIS. Side 1. Bellasund Radios Bellasund Radios ansatte er ikke alle tilfredse med deres job. Læs mere på side 4 Bellasund Radios Bellasund Radios ansatte er ikke alle tilfredse med deres job. Læs mere på side 4 Tirsdag d. 31. januar 2012 Byrådet DF: I deres politik lægger de vægt på at repræsentere danskhed som

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT Ny tilmeldingsprocedure: I forbindelse med digitaliseringen og den nye hjemmeside er der ændret på måden at tilmelde sig. På hjemmesiden under Event kan du se alle

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk.

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes til: Leo Vad: 20905896 Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe levad@ikast-brande.dk Eller Trine Andersen: 20181639 tcand@ikast-brande.dk 16 Feb.-Apr. 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

PAKKER FOR INDIVIDUELLE BEDSTE PRIS GARANTI

PAKKER FOR INDIVIDUELLE BEDSTE PRIS GARANTI PAKKER FOR INDIVIDUELLE BEDSTE PRIS GARANTI 99,- EUR 76,- EUR 275,- EUR 1 x velkomst drink 1 x 3-retters middag (Menu) i hotellets restaurant (eller i en nærliggende) 1 x billet til byrundtur eller bådtur

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

En måned med mange aktiviteter!

En måned med mange aktiviteter! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: En måned med mange aktiviteter! Marts 2005 5. årgang nummer 3 Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38 79 01 40 Lærervær.:38 79 71 40 Indhold: * Skolekalender

Læs mere

Værestedet Den Blå Cafe Socialpsykiatrisk Center Nord Norgesgade nr. 15-17 7430 Ikast

Værestedet Den Blå Cafe Socialpsykiatrisk Center Nord Norgesgade nr. 15-17 7430 Ikast Værestedet Den Blå Cafe Socialpsykiatrisk Center Nord Norgesgade nr. 15-17 7430 Ikast 20 Indholdsfortegnelse Intro til aktiviter... 3 Madgruppe... 4 Sang og musik... 5 Nada... 6 PC-Kursus... 8 Maleværksted...

Læs mere

Inspirationsfolder til Kibæk Skoles frugt, snack- og frokostordning. Sund mad = Glade børn

Inspirationsfolder til Kibæk Skoles frugt, snack- og frokostordning. Sund mad = Glade børn Inspirationsfolder til Kibæk Skoles frugt, snack- og frokostordning 6. udgave 2014 Hvad går ordningen ud på? Kibæk Skole har siden september 2009 haft en frugt- og frokostordning, som nu fra skoleåret

Læs mere

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Stor sal. Restaurant. Lille sal. Festmenuer

Stor sal. Restaurant. Lille sal. Festmenuer Stor sal Lille sal Restaurant Festmenuer www.friendsnordborg.dk Tlf. 73 63 10 10 / 24 83 90 85 p.g. jan. 2015 Festmenu 1 Forret Tarteletter med høns i asparges Hovedret Buffet med 3 slags kød: Helstegt

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

April 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

April 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 April 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen I forbindelse med at Plejecenterleder Gitte Jeppesen stopper sin ansættelse i Ballerup

Læs mere

Vissenbjerg Storkro SELSKABSMENUER 2012

Vissenbjerg Storkro SELSKABSMENUER 2012 SELSKABSMENUER 2012 FORRETTER: 1. Fanø skinke Lufttørret Fanø skinke med marineret melon, soltørrede tomater og glace af Fanø øl. 2. Fanø laks Fanø laks med Fynsk rygeostcreme og grønne asparges. 3. Røget

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 P.M. Møllersvej 26 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 82 72 83 Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 Maj - Juni 2015 1. 1 Pædagog Thomas Møller

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24972970 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24972970 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24972970 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS MEDLEMMER

Læs mere

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013 Sydfyns Single- single- og og vens Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk Januar 2013 Fredag den 4. januar kl. 19 Klubaften på Færgegården, Færgevej 13, 5700 Svendborg Der serveres hakkebøf med stegte

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE SEP., OKT., NOV., DEC. 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviteter... 3 Nada... 4 Krolf... 6 Petanque... 7 Motionshold... 8 Strikkeklub... 9 Mellemgruppe...10

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 6 ~ Nr. 2. Marts 2007 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

Skoleelevers spisevaner

Skoleelevers spisevaner Københavns Universitet Pro Children Institut for Folkesundhedsvidenskab Oktober 2003 Skoleelevers spisevaner Spørgeskema til elever Oktober 2003 Kære skoleelev Vi beder dig hjælpe os med en undersøgelse

Læs mere

- Jobbutikken (Side 4) - Café Blomst (Side 7) - Den sjove side (Side 11)

- Jobbutikken (Side 4) - Café Blomst (Side 7) - Den sjove side (Side 11) - Jobbutikken (Side 4) - Café Blomst (Side 7) - Den sjove side (Side 11) Så er det fjerde gang at man på CSV-SydØstfyn kan læse et fremragende skoleblad. På grund af lidt manglende arbejdskraft og en sommerferie

Læs mere

Nyhedsbrevet. December

Nyhedsbrevet. December Nyhedsbrevet December Indhold: Leder.... Side 3 Nyt fra Holme.... Side 5 Nyt fra Absalonsgade. Side 6 Nyt fra Boenheden.. Side 7 Nyt fra KopITryk. Side 8 KopITryks julearrangement... Side 10 Tanker om..

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2014. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2014. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2014. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV.

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. Ny tilmelding til Tweenklubben sæson jan. juni 2012. Andet halvår af Tweenklubbens sæson begynder pr. 2 jan. 2012. Og nu har du mulighed for at

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Århus Friskole leverer kultur til midtbyen

Århus Friskole leverer kultur til midtbyen Århus Friskole leverer kultur til midtbyen En dejlig dag i solskin sætter punktum på en uge med gøgl, dans, stylter, trommerytmer, diabolo, hatte, blæs, sang med mere Fedt optog, I er bare for fede på

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Ønsker du at holde dit selskab på Hotel Nørherredhus, har vores køkkenchef udarbejdet flere dejlige menuer du blot kan vælge ud fra.

Ønsker du at holde dit selskab på Hotel Nørherredhus, har vores køkkenchef udarbejdet flere dejlige menuer du blot kan vælge ud fra. SELSKABSMENU Ønsker du at holde dit selskab på Hotel Nørherredhus, har vores køkkenchef udarbejdet flere dejlige menuer du blot kan vælge ud fra. Maden er veltillavet af friske råvarer. Du er altid velkommen

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

MENUER PÅ DENNE SIDE ER FRA 1 el. 2 KUVERTER OG KAN BESTILLES TIL SAMME DAG

MENUER PÅ DENNE SIDE ER FRA 1 el. 2 KUVERTER OG KAN BESTILLES TIL SAMME DAG MENUER PÅ DENNE SIDE ER FRA 1 el. 2 KUVERTER OG KAN BESTILLES TIL SAMME DAG 1. VÆLG DIT KØD Chicago Roast Rosastegt, mør og saftig steg af allerbedste kødkvalitet. Chicago Turkey Roast Supermør og saftig

Læs mere

Stor Kinesisk Buffet Hver fredag og lørdag fra kl.17:30-21:00

Stor Kinesisk Buffet Hver fredag og lørdag fra kl.17:30-21:00 Stor Kinesisk Buffet Hver fredag og lørdag fra kl.17:30-21:00 Hver fredag og lørdag tilbyder vi Stor Kinesisk buffet, med en mængde af kinesiske spændende og lækre retter, f.eks.: Kinarejer, Andesteg,

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2014 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Aktivisten. Kalender Januar 2014. Slagelse Kommune Januar. 2014. Lørdag den 4 Kl.11:00-16:00 Bankospil. Kl. 18:30-23:00 Dans til Duerne

Aktivisten. Kalender Januar 2014. Slagelse Kommune Januar. 2014. Lørdag den 4 Kl.11:00-16:00 Bankospil. Kl. 18:30-23:00 Dans til Duerne Kalender Januar 2014 Lørdag den 4 Kl.11:00-16:00 Bankospil Slagelse Kommune Januar. 2014 Fredag den 10 Søndag den 12 Kl. 13:00-16:00 Kl. 18:30-23:00 Dans til Duerne De Glade Musikanter Fredag den 17 Kl.

Læs mere

UK Er for alle mellem 14 og 17 år.

UK Er for alle mellem 14 og 17 år. FK & JK Er for alle mellem 10 og 14 år. Kontingent: Pr.. 01.01.2014 586.- kr. pr. måned. Den 1/8. 546.- kr. mdr. Betaling direkte til kommunen. Juli mdr. er betalings fri. Indmeldelse sker i fritidsklubben

Læs mere

Slagter Kirkeby. Mad ud af huset Buffeter Forretter og supper Hovedretter Desserter Frokostretter Mødemiddag Pølseborde Smørrebrød

Slagter Kirkeby. Mad ud af huset Buffeter Forretter og supper Hovedretter Desserter Frokostretter Mødemiddag Pølseborde Smørrebrød Slagter Kirkeby 97 35 00 78 Mad ud af huset Buffeter Forretter og supper Hovedretter Desserter Frokostretter Mødemiddag Pølseborde Smørrebrød Buffeter Den moderne slagterbutik med mere på menuen mad med

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM Dag Dato Aktivitet Personale Tors 2. Jul Kåring af årets sommer is Ki Ja Ca Tirs

Læs mere

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

TAKE AWAY MENU. Åbningstider. Restaurant. Café. Thai-frokost fra kl. 12-16 får du 20 % ved spisning i restauranten

TAKE AWAY MENU. Åbningstider. Restaurant. Café. Thai-frokost fra kl. 12-16 får du 20 % ved spisning i restauranten Åbningstider Restaurant Søndag mandag: 12:00-21:00 (Køkken åbent fra kl. 12:00 21:00) Tirs-ons-torsdag: 12:00 23:00 (Køkken åbent fra kl. 12:00 22:00) Fredag - lørdag: 12:00 01:00 (Køkken åbent fra kl.

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Julefrokost 2015 På Badehotellet

Julefrokost 2015 På Badehotellet Julefrokost 2015 På Badehotellet Alle forslag er gældende fra den 14. november til jul. Julefrokost med ophold (alt inklusive) Julefrokost i eget lokale Jul i Strandpavillonen Jul i Ship Inn Diner Transportable

Læs mere

Sommerfest i Mellerup

Sommerfest i Mellerup Sommerfest i Mellerup på Fælleren 29. maj - 1. juni Randers Maskinfabrik A/S SLOTSGARTNEREN I/S Eriksvej 5B, 8960 Randers SØ Tlf: 86 43 56 15 Engros og firmaordninger Nyholmsvej 11-8930 Randers NØ Tlf.:

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Vi ruller den røde løber ud

Vi ruller den røde løber ud JULEN 2014 Selskaber & arrangementer Vi ruller den røde løber ud Skal du holde fest, reception eller lignende, har vi mødeog selskabslokalerne til dit næste arrangement. Op til 70 couverter. Vi dækker

Læs mere

Vi ruller den røde løber ud

Vi ruller den røde løber ud JULEN 2015 SELSKABER & ARRANGEMENTER Vi ruller den røde løber ud Skal du holde fest, reception eller lignende, har vi mødeog selskabslokalerne til dit næste arrangement. Op til 70 couverter. Vi dækker

Læs mere

Menuer 2015 CAMPING CAFEEN

Menuer 2015 CAMPING CAFEEN Menuer 2015 CAMPING CAFEEN MARTS Fredag d. 20. Lørdag d. 21. Fredag d. 27. Lørdag d. 28. Forloren hare m/kartofler, fløde sauce og tyttebær Ribbensteg m/tag-selv tilbehørsbar Herregårdsbøf med tag-selv

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard.

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013 KOLLEGIE NYT Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses på vores hjemmeside www.fredericiah.dk Ansvarshavende:

Læs mere

Las Salinas turneringen spillede sæsonens sidste match d. 7. marts

Las Salinas turneringen spillede sæsonens sidste match d. 7. marts Side 1 Månedsbrev: april 2014 af Lise Søndergaard Las Salinas turneringen spillede sæsonens sidste match d. 7. marts På hjemmebane spillede Danish Red & White mod Lakeside Ramblers Danish Vikings mod Dolores

Læs mere

GENERELLE RETNINGSLINJER Harmoni er en af de vigtigste faktorer at huske på, når man udvælger en bestemt type drikkevare

GENERELLE RETNINGSLINJER Harmoni er en af de vigtigste faktorer at huske på, når man udvælger en bestemt type drikkevare ØL TIL MAD SIDE 1 AF 5 ØL TIL MAD Øl kan være et godt alternativ til vin - selvom nogle har svært ved at få forestillingen om hvid dug og øl til at hænge sammen. Ser vi på variationen i øl, er der øltyper,

Læs mere

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser.

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser. Dalby Hotel Restaurant Bregnen Vordingborgvej 425 Dalby - 4690 Haslev Tel: 56 39 81 06 Fax: 56 39 81 60 Email: hotel@dalbyhotel.dk www.dalbyhotel.dk Forår 2015 FESTARRANGEMENTER Vi takker for Deres henvendelse

Læs mere

Munkebjerg julefester 2014

Munkebjerg julefester 2014 Munkebjerg julefester 2014 munkebjergs Julefester med underholdning, lækker mad, dans og musik... Julefester Julefesterne foregår fra kl. 18.00 til kl. 01.00. Alle aftener serveres en overdådig julebuffet

Læs mere

Centrets bedste Nyhedsavis

Centrets bedste Nyhedsavis Centrets bedste Nyhedsavis - At gå på CSV SydØstfyn. (Side 3) - Elever på Nytårsforsæt. (Side 10) - Den SJOVE side. (Bagsiden) Velkommen til skolens bedste nyhedsavis. For første gang i nyere tid har skolen

Læs mere

Det Rullende Køkken. Menukort 2015. God fornøjelse. Vi har sammensat nogle dejlige menuer til fornuftige priser. Med Venlig Hilsen

Det Rullende Køkken. Menukort 2015. God fornøjelse. Vi har sammensat nogle dejlige menuer til fornuftige priser. Med Venlig Hilsen M Det Rullende Køkken Menukort 2015 God fornøjelse E N U K O R T Vi har sammensat nogle dejlige menuer til fornuftige priser. Menuerne er som altid meget gennemtænkte, og håndværket er i orden. Vi håber

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2010

AKTIVITETSKALENDER 2010 AKTIVITETSKALENDER 2010 www.tangesoeveteranklub.dk PROGRAM FOR TANGE SØ VETERANKLUB 2010 Tirsdag 16. marts Sammen med DVMC besøg hos Bojesen Bilsyn, Bredhøjvej 3, 8600 Silkeborg. 19.00 21.30. Der vil blive

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 28. januar 2011

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 28. januar 2011 Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 28. januar 2011 Så fik endnu en uge ben at gå på. Ben at gå på, skulle man også have i SFO en i den forgangne uge. Her ses Århus Friskole børn i BLÅ, hvor der blev

Læs mere

Torsdag den 19.03 2009. Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk

Torsdag den 19.03 2009. Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk Torsdag den 19.03 2009 Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk Caféen med nye tilbud. Føl dig fri i Frisstadens fitness. Fra redaktionen: Så er torsdagen også ved at være færdig,

Læs mere