Netværks Avisen. Husk årets! Nytårs Gallafest. Fredag d.16.januar Kl.18:30 23:00. Caféén I Larslejstræde 2. Det kan du også læse om i bladet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Netværks Avisen. Husk årets! Nytårs Gallafest. Fredag d.16.januar Kl.18:30 23:00. Caféén I Larslejstræde 2. Det kan du også læse om i bladet."

Transkript

1 Netværks Avisen Januar 2015 Blad nr.1 Husk årets! Nytårs Gallafest Fredag d.16.januar Kl.18:30 23:00 Caféén I Larslejstræde 2. Det kan du også læse om i bladet. Nye aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Spinning Udflugter Fester

2 Hej alle brugere af Caféen i Larslejsstræde! Her er Caféens medarbejdere: Johnny Højer Johansen Pædagog i Caféen Jan Schustin Medarbejder i Caféen Andreas Felipe Petersen Pædagog i Caféen Lina Mai Due Nielsen Pædagog i Caféen Gitte Pedersen Medarbejder i Caféen Inga Iceniete Motevali Pædagog i Caféen Åse Porup Christensen Pædagog i Caféen Gitte Hjorth Pædagog i Caféen

3 REJSEKATALOG 2015 er på gaden i næste uge. Hold øje med din postkasse! Netværkscafeen i Larslejsstræde Borgmester besøg i Cafe Tusindfryd! Mandag d får Cafe Tusindfryd fint besøg af socialborgmester Jesper Christensen kl Du kan få en sludder med ham, og vi kan i fællesskab vise ham vores dejlige lille cafe. Sæt kryds i kalenderen og kom forbi og dagensret hedder Brændende Kærlighed Bordfodbold kamp i Larslej Onsdag d. 14 januar fra 19:00 20:30 Tur i biffen i Larslej Onsdag d. 28. januar kl.19:00-? Vi finder ud af i fællesskab, hvad vi skal ind at se. Tag ca. 150 kr. med til biobillet og guf.

4 Nytårs Gallafest Fredag d.16.januar Kl.18:30 23:00 * Caféén I Larslejstræde 2 * 2 retters menu inkl. 1 glas Vin til middagen * Taffelmusik under middagen, DJ & Dans * Eksotiske Drinks kan tilkøbes. * Billetsalg til og med.14.januar. * Pris 150.-kroner. * Påklædning/Festtøj * Mulighed for og få taget billede på den røde løber. * Præmie til aftens flotteste påklædte gæst.

5 Caféen for de ældre Drømmer du om mormor mad, fred og rolige omgivelser, hvor du kan hygge dig med jævnaldrende, så er mandagene i Cafeen tilbuddet til dig. Her kan i se lidt stemningsbilleder fra de sidste par gange. Gruppen mødes mandage fra kl (spiser kl ) Dagen er for dig der er 50 år og op efter. Dag Tid Januar aktiviteter og menu Mandag :00-19:30 Brændende kærlighed Fortæl om dit liv /vi ser dvd om det gamle København Mandag Lukket pga. temadag LUKKET Mandag :00-19:30 Stegt flæsk med persillesovs Fortæl om dit liv/mandagsbanko Mandag :00-19:30 Hakkedrenge med bløde løg osv. Fortæl om dit liv/ vi ser dvd om det gamle København Husk til og framelding til spisning senest samme dag kl !

6 Caféen for voksne (18-50 år) Er du mellem 30 og 50 år! Se de særlig indlæg i bladet om kvindeklub, mandeklub samt kommende aktiviteter på denne side. Dag Tid Januar aktiviteter og menu Tirsdag Marokkansk kødboller med ris Tirsdag Forloren hare Bordfodbold Tirsdag Skinke med flødekartofler Bordfodbold Tirsdag Cuvette i øl Husk til og framelding til spisning senest samme dag kl ! Bordfodbold Turnering i Caféen Indledende kampe Tirsdag.d.13.januar fra 19:00 20:30 Semifinaler og Finale Tirsdag 20.januar kl.19:00 Kom & vær med! Fed præmie til VINDEREN.

7 Caféens Kvindegruppe inviterer til Party! Kridt skoene! Fredag d. 30. januar fra kl holder vi en fest kun for kvinder i alle aldersgrupper. Pris kun 100 kr. Inkl. Velkomstdrink, Minestrone suppe til forret Kalveculotte med ovnkartofler og bernaise, salat til hovedret Frugtsalat til dessert. Vi spiser kl Vi laver mad og rydder op i fællesskab. Der er en overraskelse efter maden!!!! Max 30 deltagere Tilmeldingsfrist er torsdag d. 22. januar.

8 Caféens Kvindegruppe Dag Tid December aktiviteter Tirsdag 13. januar Fredag 30. januar 14:00-21:30 Makeup, styling og portrætfotos. Forloren hare. 17:00-24:00 Kvinde Gallafest. Alle kvindelige gæster er velkomne. Galla menu. Husk til og framelding til spisning senest samme dag kl !

9 Caféens mandeklub Så blev det 2015 i manderen. I denne måned skal vi spille et spil om sex og følelser og tager et smut i biffen. Dag Tid Januar aktivitet Onsdag :00-21:30 Vendespillet i slyngelstuen Onsdag :00-21:30 Herretur i biografen - Pris.100.-kroner Husk til og framelding til spisning senest samme dag kl !

10 Caféen for unge på kontanthjælp eller STU. Dag Tid Januar aktiviteter Torsdag d. 8. januar 15:00-21:30 Film på storskærm Chilli Con Carne. Torsdag d. 15. januar. 15:00-21:30 Spilleaften m/roulette, jetoner og evt. poker Brændende kærlighed Torsdag d. 22. januar. 15:00-21:30 Just Dance konkurrence. Vinderen får 2 spisebilletter Asiatisk ret. Torsdag d. 29. januar 15:00-21:30 Bordfodbold turnering Spaghetti Carbonada

11 Caféen Aspargesklub tilbud til mennesker med Asperger syndrom! Siden februar i 2011, har vi i netværksregi, haft en klub for mennesker med Asperger syndrom. Klubben holder åbent hver fredag fra kl Klubben ligger på Østerfælled Torv 20, 2. sal, 2200 København Ø, hvor vi mødes 3-4 gange om måneden. En fredag hver md. er der et større arrangement i Cafeen i Larslejsstræde i denne måned er der film på storskærm fredag d. 9. januar. Dag Tid Januar aktiviteter og menu Fredag 2. jan Fredag 9.jan Fredag 16.jan Fredag 23.jan Fredag 30. jan Ferielukket 14:00-22:00 Selleribøffer, kartofler og sauce. Is til dessert. Film på storskærm i Larslejsstræde 14:00-22:00 Indbagt mørbrad med flødekartofler og spejlæg til dessert Quiz på Østerfælled torv 14:00-22:00 Marokkansk inspireret grøntsags suppe med brød og æblekage til dessert. Banko aften på Østerfælled torv 14:00-22:00 Burger med ovnkartofler og kage til dessert. Spille aften på Østerfælled torv Tlf.:

12 Caféen kan du også for læse alle om i bladet: ngementer Kalendere Dag Tid Januar menu Torsdag 1.01 Lukket Larslejsstræde 2 Mandag Brændende kærlighed Tirsdag Marokkanske kødbolle med ris Onsdag Fiskefrikadeller, kartofler, remoulade og råkost. Torsdag Chili con carne med ris Mandag Lukket På grund af temadag Tirsdag Forloren hare. Onsdag Pitabrød med fyld Torsdag Brændende kærlighed med kartoffelmos. Mandag Stegt flæsk med persille sovs. Tirsdag Skinke med flødekartofler Onsdag Persisk kyllingret med ris Torsdag Asiatisk ret. Mandag Hakke drenge med bløde løg Tirsdag Cuvette i øl. Onsdag Boller i karry med råkost Torsdag Spaghetti carbonada. ældre Net voksne alle Husk til og framelding til spisning senest samme dag kl ! STU er

13 Der er bøfsandwich og kartoffelbåde på menuen. D. 4. Søndag d. 4. og søndag d. 18. januar holder vi igen søndagsåbent i Cafeen. Vi serverer et let frokostmåltid og smider en film på. Vi har åbent fra k Vi spiser ca. kl. 13 og prisen er 30 kr. Og toast til en 10ér d. 18. Vi glæder os til søndagshygge. Brunch og banko Søndag d. 11. januar er der brunch og banko i Cafeen i Larslejsstræde fra kl Brunch er kl og koster 50 kr., eller et klip i madkortet. Vi spiller 5 spil 1. plade koster 20 kr. 3 plader 50 kr. Tilmelding senest fredag d. onsdag d. 7. januar. BRUNCH PÅ SLOTTET Kom med til brunch og slots besøg lørdag d. 17. januar. Vi skal først spise en mega god brunch på cafe Leonora med efterfølgende besøg på Frederiksborg slot hvor Lina kan nogle gode historier. Vi mødes på Hovedbanegården kl og kører til Hillerød husk kort/penge til transport. Pris 150 kr. + entre på slottet 75 kr. = 225 kr. Tilmelding og betaling senest onsdag d. 7 januar. Kend din by Søndag d. 25. januar har vi igen et af vores kend din by arrangementer. Denne gang skal vi på Københavns Bymuseum Der er afgang fra Larslejsstræde kl. 12. Prisen er 50 kr. tilmelding er senest 21. januar

14 Jep du læste rigtigt: Du har nu chancen for at komme med cafeen til koncert med Amagers egen Joey Moe. Torsdag d. 23. april på Vega Afgang fra cafeen kl. 20. Pris: 220 kr. Hold da op, han er populær den gamle hankat. Så nu tager vi sgu en tur mere. Denne gang sælger vi billetter til koncert torsdag d. 28. maj. Prisen er igen 350 kr. og det er først til mølle princippet Så er der indkøbt billetter til Top Charlie Mere info følger når vi nærmer os.

15 Spinning Nyt. Kære Alle! Så er julen & Nytåret på vej, og spinning holdet holder Juleferie, fra den 11.dec. til den 08.januar. Vi håber at kunne byde endnu flere velkommen på holdet. I skal have et stort glædelig jul og et godt Nytår fra Andreas & Jan. Der er stadigvæk plads til flere på holdet, så skulle det have din interesse, så kontakt Jan eller Andreas i Caféen, vi vil så gerne se jer. I denne sæson spinner vi i på. Nygårds vej 5, 2100, KBH Ø. Vi mødes omklædt og klar torsdage fra kl. 15:15-16:15. Prisen bliver 500.-kroner for 8 måneders spinning Tilmeldinger skal sendes til Andreas på eller på telefon

16 Sagt af Tine Jensen Cafemedarbejder i Tusindfryd på 3. år. Hvis der er nogen som sidder ensom og gerne vil møde nye venner, så prøv at komme ned til Cafe Tusindfryd og se om det er noget for dig. Du må godt tage en hjælper med. Jeg har prøvet at sidde alene hjemme, da en hjemmevejleder sparkede mig ud, da der var Cafe Øst. Vi var i Letland med Inga og Arvid som arbejdede i Cafe Øst dengang og jeg havde kursus i madlavning og syning. Min vejleder så et job på computeren og synes at det var noget for mig, så 3 dage efter skulle vi til jobsamtale i Cafe Valmuen på Sundbyvang, som er anderledes, men jeg lærte en masse, lærte at være tålmodig og lærte tegn til tale, og lærte at stå ved disken og det fik jeg selvtillid af jeg fik en masse gode venner som jeg stadig ser, vi har lavet en Klub sammen med Eva Nordfjord, jeg nyder sammenholdet. Da Valmuen lukkede for 3 år siden, fik Eva mig til samtale i Tusindfryd, jeg var rigtig nervøs, men jeg klarede den. Jeg skulle på hygiejnekursus for at lave mad. Jeg kan godt lide at Tusindfryd ikke er stor fordi det er hjemligt og hyggeligt. I stedet for at sidde derhjemme, både arbejder jeg og kommer jeg som gæst i Tusindfryd. Nu har jeg fået en masse venner som jeg ser i Tusindfryd og uden for Tusindfryd, i cafeen spiller vi Ludo og træner på loftet og vi har også mange udflugter og rejser og det er jeg glad for og man føler man er en del af huset. Uden for Tusindfryd mødes vi og ser film, går på strøget, vi besøger hinanden, vi skal snart besøge Peters mors grav og vi skal også på julemarked. Hvis du synes at det er spændende, så bare ring eller kom herned vi skal nok tage godt imod dig. Hilsen Tine Cafemedarbejder og medlem af Tusindfryd. Kære alle borgere i er velkommen til at komme i Cafe Tusindfryd Du behøver ikke at være medlem Men med et medlemskab opnår du nogle fordele Kik ind til os og hør nærmere Eller klik ind på vores hjemmeside: Kontingent pr. halvår: 300.-kr kr. for folkepensionister Betalingsfrister: 8. januar for 1. halvår 8. juli for 2. halvår Med venlig hilsen Tusindfryd Amagerbrogade 212 B 2300 København S. Tlf. nr

17 Kalender & madplan Januar 2015 Fredag 2. NYTÅRSDISCO Rejecocktail-mørbrad islagkage - boblevand - kransekage & chips Kun for tilmeldte Mandag 5. Cafe kl Boller i karry med ris Tirsdag 6 Cafe kl Biksemad, rester fra året 2014 Spireband Torsdag 8. Frokost kl. 12 Kun for tilmeldte Gå & snakke tur kl.13 Cafe kl Flæskesteg med det hele og islagkage Jacob Sch. Fredag 9. Cafe kl Krebinetter SANGAFTEN Lørdag 10. Nytårs taffel kl. 12 Se opslag i cafeen. Husk tilmelding & betaling for deltagelse. Mandag 12. Cafe kl Brændende kærlighed Besøg af Socialborgmester Jesper Christensen Tirsdag 13. Cafe kl Hakkedrenge Spireband Torsdag 15. Frokost kl 12 Kun for tilmeldte Gå & snakke tur kl.13 Cafe kl Fiskefilet med kartoffel både MØDE Lørdag d. 17 januar SKITUR TIL SKEIKAMPEN uge 4: Theis, Torben, Nina, Michael & Bent Mandag d. 25 januar Hjemme fra skituren. MEDLEMS- Mandag 19. Cafe kl Blomkålsgratin Tirsdag 20. Cafe kl Svensk pølse ret Spireband Torsdag 22. Frokost kl 12 Kun for tilmeldte Gå & snakke tur kl.13 Cafe kl Boller i selleri Fredag 23. Cafe kl Forloren hare BANKO 24. Bio & frokost tur til Fisketorvet Se opslag i cafeen. Husk tilmelding & betaling for deltagel- Lørdag se. Mandag 26. Cafe kl Spaghetti med kødsovs Tirsdag 27. Cafe kl Stegt lever Spireband Torsdag 29. Frokost kl. 12 Kun for tilmeldte Gå & snakke tur kl.13 Cafe kl BRUNKÅL MED DET HELE

18 Caféen siden sidst Oplevelser i månedens løb: Lørdag d. 21. november var vi på tur til Helsingør og spiste brunch på Cafe Charlie. Vi startede dagen på hovedbanegården kl og nåede lige et tog der kørte os til Helsingør på 1 time. Vi havde bestilt bord til kl så vi var der i god tid. Så vi kunne kigge efter Laksesko til Jan og på lækkerier på det lille torv foran cafeen. Efter en dejlig brunch gik vi atter på laksesko jagt og fik set mange dejlige forretninger. Vores tur sluttede på det nye søfarts museum hvor alle var trætte og mætte af oplevelser. Vi var alle enige om at det havde været en rigtig god tur og at Helsingør er en dejlig by at besøge i juletiden.

19 Oplevelser i månedens løb: Caféen siden sidst Søndag d. 30 november var vi på julemarkeds tur i København og det var en meget kold dag. Vi startede turen med at gå på cafe idet at julemarkederne først åbnede kl Det første julemarked vi kom til var også det hyggeligste med flest boder og pynt er ved Højbro plads. Størst succes havde boden med gelevarme dimserne. Mens vi ventede på Musse og Anne blev Jesper interviewet til tv-avisen om krigen i Irak. Så gik vi vider til Kultorvet hvor vi hilste på nogle ponyer der var forklædt som rensdyr. Henriksen og Stine Lindquist Vi sluttede af med tag selv bord på en tyrkisk restaurant. Markedet var meget småt og hurtigt overset. Videre til Nyhavn i strid modvind som holdt hele vejen igennem markedet. Der var heldigvis lidt smagsprøver og alle var enige op at pebernødder med chokolade smagte godt. Godt forfrosne var det tid at komme indendørs og det gjorde vi med stil hos Georg Jensen hvor vi så på juleborde dækket blandt andet af Ole

20 Bliv Klumme skribent i vores månedsblad. Er det noget for dig? Så har du her mulighed for at få dit navn og dine tanker i bladet. Kontakt en af vores bladredaktører Inga, Jan eller Andreas i Cafeen og hør nærmere om denne mulighed. Avisen Redaktionen Bent (Tusindfryd), Andreas, Inga og Jan(Larslejsstræde) Sidste frist for stof til februar avisen er senest fredag d. onsdag d. 7. januar Caféen i centrum Larslejsstræde København K Tlf.: Tæt på Rådhusplads og Nørreport Linje 5A, 6A, 14, Metro og S-tog. Tusindfryd Amagerbrogade212B 2300Kbh. S Tlf.: Netværkene består er 2 forskellige Netværkscaféer/fritidstilbud i Københavns kommune til borgere med udviklingshæmning. Caféerne hører ind under center for Selvstændige Boformer Læs mere på :

Akuttilbuddet Side3 Juletur til Tivoli side 6 Borderlineforedrag side 9 Tur til julemarked side 14. Det psykosociale område i Gladsaxe

Akuttilbuddet Side3 Juletur til Tivoli side 6 Borderlineforedrag side 9 Tur til julemarked side 14. Det psykosociale område i Gladsaxe Akuttilbuddet Side3 Juletur til Tivoli side 6 Borderlineforedrag side 9 Tur til julemarked side 14 Det psykosociale område i Gladsaxe HUSMØDE den 9. januar 2015 Kl. 13 14 INVITATION Vi vil gerne takke

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24972970 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24972970 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24972970 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS MEDLEMMER

Læs mere

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 P.M. Møllersvej 26 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 82 72 83 Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 Maj - Juni 2015 1. 1 Pædagog Thomas Møller

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Det er dejligt at komme på ferie

Det er dejligt at komme på ferie ulf nyt A 18. årgang Nr. 6 December 2014 Det er dejligt at komme på ferie Få gode råd om kærlighed side 15 Hvorfor må jeg ikke komme ud at rejse? side 23 Dejlige feriebilleder side 17 M E D L E M S B L

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 6 ~ Nr. 2. Marts 2007 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-14 Fritidsklub 15-17 Dagklub 15-17 Juniorklub 18 Aftenklub 19 Ungdomsklub 19

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-14 Fritidsklub 15-17 Dagklub 15-17 Juniorklub 18 Aftenklub 19 Ungdomsklub 19 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-14 Fritidsklub 15-17 Dagklub 15-17 Juniorklub 18 Aftenklub 19 Ungdomsklub 19 1 www.klubben-soborg.dk Fritidsklub Juniorklub Ungdomsklub Janne Fredsbo FK-afdelingsleder Medlemsdemokrati,

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. TORSDAG: 16.30-20.30. FREDAG 15.00 20.00 (SE KALENDER I

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 13. Beskæftigelse. Uddannelse. Trivsel. Sport Og Motion. Sundhed. Børn/Unge. Beboernetværk. Familie. Inddragelse Og Demokrati.

Nyhedsbrev nr. 13. Beskæftigelse. Uddannelse. Trivsel. Sport Og Motion. Sundhed. Børn/Unge. Beboernetværk. Familie. Inddragelse Og Demokrati. Læs hvad der bl.a. sker i Sønder - og Korskærparken Nyhedsbrev nr. 13 Beskæftigelse Og Uddannelse Trivsel Og Sundhed Sport Og Motion Børn/Unge Og Familie Beboernetværk Inddragelse Og Demokrati Kultur Og

Læs mere

-kuller - vores egen avis

-kuller - vores egen avis Socialpsykiatrien på Bornholm Marts Maj 2014 -kuller - vores egen avis Kom, maj, du søde milde! Tekst: C. A. Overbeck Melodi: W. A. Mozart, 1791 Kom, maj, du søde, milde! Gør skoven atter grøn, og lad

Læs mere

Livet skal leves hele livet

Livet skal leves hele livet OK-kram København/Frederiksberg august-september-oktober 2015 Blad nr. 3 Livet skal leves hele livet www.ok-frederiksberg.dk Facebook.com/okogkram Telefon 3321 6361 Juridisk rådgivning Den første tirsdag

Læs mere

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning juni 2015 Bladet kan også læses på aktivitetscentrets hjemmeside: www.aktivitetscenter.info Ledelse Funktion Navn Telefon Mail Centerleder og Ansvarshavende redaktør. Susanne Christensen Telefonnr. oplyses

Læs mere

Nr. 3 September 2014 26. årgang

Nr. 3 September 2014 26. årgang KØBENHAVNS KOMMUNEKREDS Nr. 3 September 2014 26. årgang I dette nummer bl.a.: Cafe Tusindfryd et værested i 25 år der også er et holdepunkt Portræt af en hverdagens engel Tour de Amager et motionscykelløb

Læs mere

NYHEDSBREV - JULI. Ferrari. Skt. Hans. Vinsmagning. Og alt det andet. Solskin og varme perfekt dag til en tur i Ferrari

NYHEDSBREV - JULI. Ferrari. Skt. Hans. Vinsmagning. Og alt det andet. Solskin og varme perfekt dag til en tur i Ferrari Onsdag d. 1. juli 2015 NYHEDSBREV - JULI Ferrari Solskin og varme perfekt dag til en tur i Ferrari Skt. Hans Duften af helstegt pattegris blev startskuddet på Skt. Hans Se side 4 Se side 6 Vinsmagning

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Januar og februar 2010. Dus med dyrene! læs mere på side 8. Se event kalender for 2010 på www.klub144.dk

Januar og februar 2010. Dus med dyrene! læs mere på side 8. Se event kalender for 2010 på www.klub144.dk Nyhedsbrev Januar og februar 2010. Dus med dyrene! læs mere på side 8 Se event kalender for 2010 på www.klub144.dk Side 2 Leder. Kære alle. Godt Nytår...tjaaa vi skriver nu, 2010. Et årstal som for mig

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 4. Juli 2008 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 25. År 2012 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Maj. Nr. 2 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Maj. Nr. 2 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Maj Nr. 2 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

BRUGERAVISEN Årgang 8, nr. 4 NOVEMBER 2014

BRUGERAVISEN Årgang 8, nr. 4 NOVEMBER 2014 BRUGERAVISEN Årgang 8, nr. 4 NOVEMBER 2014 Det Blå Hus, Mødestedet, Hedebo, Bostøtten, Opgangsfællesskabet og Bifos ADRESSE: Det Blå Hus, Fasanvej 10, 9700 Brønderslev post[a]brugeravisen.dk Tlf.: 99 45

Læs mere

info@klubben-soborg.dk Fælles 2-12 Fritidsklub 13 Dagklub 14-18 Juniorklub 19 Aftenklub 20-21 Ungdomsklub 22-23

info@klubben-soborg.dk Fælles 2-12 Fritidsklub 13 Dagklub 14-18 Juniorklub 19 Aftenklub 20-21 Ungdomsklub 22-23 info@klubben-soborg.dk Fælles 2-12 Fritidsklub 13 Dagklub 14-18 Juniorklub 19 Aftenklub 20-21 Ungdomsklub 22-23 1 www.klubben-soborg.dk Fritidsklub Juniorklub Ungdomsklub Janne Fredsbo FK-afdelingsleder

Læs mere

Holmegårdsparken Ordrupvej 32-2920 Charlottenlund www.holmegaardsparken.dk 39 45 18 00

Holmegårdsparken Ordrupvej 32-2920 Charlottenlund www.holmegaardsparken.dk 39 45 18 00 Nr. 2/2015 4. årgang FEBRUAR Pris: kr. 10 Holmegårdsparken Ordrupvej 32-2920 Charlottenlund www.holmegaardsparken.dk 39 45 18 00 2/40 Holmegårdsparkens øverste ledelse Connie Engelund Direktør Redaktion

Læs mere

-kuller - vores egen avis

-kuller - vores egen avis Socialpsykiatrien på Bornholm September November 2014 -kuller - vores egen avis Læs bl. a. om: Cafémøde om pårørendeindragelse. Se side 6. Blæksprutten holder fødselsdag! Onsdag den 3. september kl. 15-22

Læs mere

OK-kram København/Frederiksberg. Livet skal leves hele livet. www.ok-kram.dk Facebook.com/okogkram Telefon 3321 6361

OK-kram København/Frederiksberg. Livet skal leves hele livet. www.ok-kram.dk Facebook.com/okogkram Telefon 3321 6361 OK-kram København/Frederiksberg april maj juni Livet skal leves hele livet Blad nr. 2 www.ok-kram.dk Facebook.com/okogkram Telefon 3321 6361 2015 Juridisk rådgivning Den første tirsdag i hver måned har

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest

Indholdsfortegnelse. Nyt om Idre Fjäll. Indbydelse til juletræsfest Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 7: side 10: side 11: side 12: side 13: Keld har ordet Siden sidst Kalenderen Nyt om Idre Fjäll Mere siden sidst Nyt fra Klubben Evakueringsøvelse

Læs mere

FBG S BESTYRELSE OG UDVALG

FBG S BESTYRELSE OG UDVALG FBG S BESTYRELSE OG UDVALG FORMAND: Anne-Kristine Jansen Tlf. 97 36 46 10 ak.jansen@mail.tele.dk SEKRETÆR: Bente Kaasgaard Tlf. 97 36 41 37 kaasgaard@skjern-net.dk KASSERER: Anna-mette Jacobsen Tlf. 97

Læs mere

- hovsa. December 2011

- hovsa. December 2011 - hovsa December 2011 # 3 Så kom huset i hus # 4 Skuespillere søges # 5 Tyrolerne kommer... # 6 Tyrolerne har været her # 8 Godt begyndt, halvt fuldendt # 9 Kirkerne i december # 10 Bestyrelsen / kalender

Læs mere