ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder"

Transkript

1 ROYAL GOLF ERHVERV Informationsfolder

2 Formål Med et godt drive kommer resultaterne Golfbanen udmærker sig som et sted, hvor relationer skabes, og der kan opbygges netværk og laves forretninger. Mange erhvervsledere har gennem tiden lukket vigtige aftaler i de uformelle rammer, som golfbanen skaber. Dette ønsker vi at understøtte med Royal Golf Clubs eget netværk - Royal Golf Erhverv. Med Royal Golf Erhverv skaber vi et forum, hvor partnere og sponsorer får rig mulighed for at udvide deres netværk gennem oplevelser, sparring, tillid og personlig udvikling - det hele centreret omkring GOLF. Royal Golf Erhverv skal sikre medlemmerne værdifuld ledersparring, god golf og sjove oplevelser - men fokus skal hele tiden være på at sikre forretningsudvikling og skabe business for medlemmerne. Netværket faciliteres, så det sikres, at alle nye medlemmer af netværksgruppen bliver præsenteret for de øvrige i netværket. Såvel under som mellem møderne er der fokus på businessrelationerne, opbygning af tillid og successkabelse.

3 Medlemmerne Medlemmerne af Royal Golf Erhverv er en spændende gruppe af virksomhedsejere og ledere. Alle bidrager til netværket på en måde, der sikrer, at møderne og netværksarrangementerne fungerer som generator for ny inspiration og gode idéer. På den måde sikres den bedste dynamik og sparring blandt virksomhederne - repræsenteret ved beslutningstagende personer, så der er kortest mulig vej til fælles forretning. Hvor erfaringer deles, kan synergier og nye samarbejder opstå! Arrangementerne I 2015 er der programlagt i alt otte arrangementer fra februar til oktober. Ved fire af disse kan medlemmerne i Royal Golf Erhverv medbringe en gæst uden betaling. Det vil sige, at ved fire lejligheder, er der mulighed for at give en forretningsforbindelse eller en kollega en god oplevelse samt at dyrke netværket og relationen til denne og flere andre. Til alle golfarrangementerne er Royal Golf Club værter ved lækker forplejning - ligesom vi sammen med J.Lindeberg (state of the art golf- og fashiontøj) er præmiesponsorer, så der hver gang er flotte præmier at spille om. Årets samlede turnering hedder i 2015 således Royal Golf Erhverv - Race to J.Lindeberg.

4 Fordele som medlem i Royal Golf Erhverv Foruden adgang til Royal Golf Erhvervs arrangementer og netværk har virksomheden følgende fordele: VIP Som medlem af Royal Golf Erhverv opnår firmaet følgende VIP-fordele: Royal Golf Erhverv medlemskort Adgang til VIP-starttider Særpris på greenfeebilletter til Royal Golf Club (Championship og City Course) Gratis brug af Royal Golf Clubs konferencecenter to gange årligt Eksponering Som medlem af Royal Golf Erhverv opnår firmaet en god eksponering på flere platforme: Navn på Royal Golf Erhvervs tavle i foyeren i klubhuset Navn på Royal Golf Erhvervs tavle i Members Lounge Synlighed i alle 72 båse på Driving Rangen Synlighed på Royal Golf Clubs hjemmeside under fanen business med beskrivelse af firmaet Synlighed på Royal Golf Clubs elektroniske nyhedsbrev Netværksarrangementer - Forår 2015 Onsdag 4. marts, kl Kick off arrangement i Indoor Ski og Golf i Rødovre. Netværkets nye og gamle medlemmer mødes og dyster i simulatorgolf med indbygget svinganalyser mm. Inden vi selv spiller, er der clinic og undervisning af centerets pro. Under arrangementet er der buffet og drikkevarer. Varighed i alt ca. 4,5 timer. Arrangementet er ikke med mulighed for at invitere gæster. Torsdag 23. april, kl Runde 1 i Royal Golf Erhverv - Race to J.Lindeberg Royal Golf Erhverv åbner sæsonen med en vigtig match mod golfnetværket Backspin Business. Begge netværk møder med et slagkraftigt hold; både når det gælder golf og business. Der er således gode muligheder for at knytte nye relationer, som kan være givtige for forretningen - ligesom det er en oplagt mulighed for at spille årets første betydende match. Arrangementet er ikke med mulighed for at invitere gæster. Tirsdag 19. maj kl Runde 2 i Royal Golf Erhverv Race to J.Lindeberg Frokost, golf, netværk, middag og præmier. Dette er årets første af i alt fire runder på Royal Championship Course for Erhvervsklubben med gæster. Husk at der er fire ud af de seks runder i 2015, der tæller til årets racing liste, så det er vigtigt at spille så mange runder som muligt - dette er anden tællende runde i Til arrangementet kan man invitere en gæst.

5 Fredag 5. juni, kl Ekskursion til Scandinavian Masters på PGA National of Sweden Vi mødes i klubben og kører i fælles bus til Sverige og ser topgolf på Europatouren. Til at fragte os frem og tilbage har vi booket Copenhagen Partybus, som sikrer en VIP-tur begge veje. På turen hjem er der fri bar, og vi kører en lille ekstra tur rundt i København for at få mest muligt ud af den unikke bus med de eksklusive muligheder. Tjek evt. facebook.com/copenhagenpartybus og bliv inspireret inden turen. Arrangementet er ikke med mulighed for at invitere gæster. Tirsdag 16. juni, kl Runde 3 i Royal Golf Erhverv Race to J.Lindeberg samt oplæg om Fokus på Fokus v/michael Frost Spændende oplæg frokost, golf, netværk, middag og præmier. Dette er årets andet af i alt fire runder på Royal Championship Course for Erhvervsklubben med gæster. Fordele som medlem i Royal Golf Erhverv Foruden adgang til Royal Golf Erhvervs arrangementer og netværk har virksomheden følgende fordele: Pleasure Som medlem af Royal Golf Erhvervsklub følger en række hospitality-fordele: Adgang til Royal Golf Clubs bilvask Invitationer til rejser og arrangementer eksklusivt for Royal Golf Erhverv Medlemmer af Royal Golf Erhverv modtager hvert år ved sæsonstarten en eksklusiv golfgave Flotte præmier til vinderne ved alle arrangementer Husk at der er fire ud af de seks runder i 2015, der tæller til årets racing liste, så det er vigtigt at spille så mange runder som muligt - dette er tredje tællende runde i Inden frokosten er der et meget spændende oplæg af Certificeret Coach Michael Frost, som vil lære os at opnå vores fulde potentiale gennem Fokus på Fokus - nå større mål med færre ressourcer. Michael har gennem en årrække arbejdet med at hjælpe sportsfolk til at opnå større fokus og derigennem lave bedre resultater og er kendt som en meget dygtig oplægsholder og inspirator. Til arrangementet kan man invitere en gæst.

6 Netværksforum Den sidste mandag i hver måned (ej ferie og helligdage) er der fra den 30. marts netværksgolf på Royal Championship Course. Fra kl til er der reserveret seks starttider til Royal Golf Erhverv, hvor man kan mødes og gå 9 eller 18 huller med de andre partnere fra erhvervsnetværket. Netværksarrangementer - Efterår 2015 Tirsdag 18. august, kl Runde 4 i Royal Golf Erhverv Race to J.Lindeberg Frokost, golf, netværk, middag og præmier. Dette er årets tredje af i alt fire runder på Royal Championship Course for Erhvervsklubben med gæster. Husk at der er fire ud af de seks runder i 2015, der tæller til årets racing liste, så det er vigtigt at spille så mange runder som muligt - dette er fjerde tællende runde i Til arrangementet kan man invitere en gæst. Tirsdag 15. september, kl Ekskursion til Vasatorp Golf Klub (Runde 5 i Royal Golf Erhverv - Race to J.Lindeberg) Royal Golf Erhverv dyster mod Vasatorps erhvervsklub om den eftertragtede pokal, som lige nu er på Royal Golf Clubs hænder. Der er fælles transport fra klubhuset. Vasatorp er en helt fantastisk golfbane lidt uden for Malmø, som virkelig er et besøg værd. Vi er derfor meget glade for at have denne tur med på det officielle program for Royal Golf Erhverv Arrangementet er ikke med mulighed for at invitere gæster.

7 Netværksforum med træning To be announced. oktober, kl Runde 6 i Royal Golf Erhverv Race to J.Lindeberg samt POKER med Poker Stars Pro Theo Jørgensen Frokost, golf (ni huller), netværk, poker, middag og præmier. Dette er årets første af i alt fire runder på Royal Championship Course for Erhvervsklubben med gæster. Husk at der er fire ud af de seks runder i 2015, der tæller til årets racing liste, så det er vigtigt at spille så mange runder som muligt - dette er sjette tællende runde i Mellem golf og middag afholder vi en spændende pokerevent med fine præmier på højkant. Til at introducere spillet og spille med under turneringen har vi allieret os med én af spillets allerstørste stjerner; Theo Jørgensen. Theo vil inden introduktion og spil dele nogle af sine oplevelser som succesfuld professionel pokerspiller med os - en fortælling som helt sikkert gør indtryk og løfter sløret for en flig af en helt speciel verden. Til arrangementet kan man invitere en gæst. Den anden lørdag i hver måned (ej ferie og helligdage) er der fra den 14. marts fællestræning med klubbens PGA-Pro kun for Royal Golf Erhverv efterfulgt af lækker brunch i klubbens lækre restaurant. Program Kl til Holdtræning ud fra udvalgt tema (driving, putting, chipping etc.) Kl til Brunch i Restaurant Royal Royal Golf Club (medbring gerne familien) Deltagelse tilkøbes pr. person til en yderst attraktiv pris og faktureres for ½ år ad gangen. Race to J.Lindeberg I hele 2015 spiller vi en gennemgående turnering Royal Golf Erhverv - Race to J.Lindeberg, der består af seks matcher. I hver match man deltager i, opsamles point til årets racing liste. Det er placeringen (individuelt eller som hold), der giver point til racing listen. Efter årets sidste match kåres årets vinder, som der den, der har opnået flest point samlet på året. Man kan maksimalt optjene point fra fire matcher.

8 ROYAL GOLF CLUB Center Boulevard 4 DK-2300 Copenhagen Denmark Phone