Dagsorden for: Morsø Provstiudvalg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden for: Morsø Provstiudvalg"

Transkript

1 1 Dagsorden for: Morsø Provstiudvalg Provstiudvalgsmøde tirsdag, den 24. april 2012 kl Pkt. Sag Beslutning Beslutningssager 1. Godkendelse af referat fra 6/ Godkendelse af dagsorden / Nykøbing Mors regulativ for kirkegårdslederen Fra MR er den 23/2-12 modtaget regulativ for kirkegårdslederen ved Nykøbing Mors Kirkegård med anmodning om provstiudvalgets godkendelse / Karby Kirke historisk inventar A) Fra MR er modtaget ansøgning af 8/3-12 om støtte til istandsættelse og godkendelse til at iværksætte konservering og restaurering af det historiske kirkeinventar - samt godkendelse og støtte til ændring af varmeanlægget. Med ansøgningen fulgte følgende bilag: 1. Konservators forslag til istandsættelse samt et overslag. 2. Varmekonsulentens rapport. 3. Nationalmuseets fond. 4. Forslag og overslag til varmeanlæg samt billede af strålevarmepaneler. Pris incl. moms: Strålevarmeanlæg vil koste kr ,- Varmluftsanlæg vil koste kr ,- Begge forslag er med tilkobling til fjernvarme. 692/ Karby kirke nyt varmeanlæg B) Fra MR er den 24/4-12 modtaget mail fra varmekonsulent vedr. MR s forslag til nyt varmeanlæg på længere sigt med en udskiftning af varmluftsanlægget med bænkevarme, som giver bedre udnyttelse af energien og bedre komfort ved lavere temperatur / Ljørslev hovedsti på kirkegård Fra MR er den 14/3-12 modtaget Arkitektfirmaet By & Bygnings økonomiske overslag af 2/11-11 på i alt kr ,- incl. moms vedr. udgifterne i forbindelse med anlæggelse af kirkesti. PU besluttede, at Den kgl. Bygningsinspektør og Nationalmuseet kontaktes - og at der indhentes tilbud fra anden konservator. PU gør opmærksom på at tilskud fra Nationalmuseet på kr ,00 skal anvendes inden 30/ PU besluttede, at MR indhenter yderligere tilbud - fra i alt 2 udbydere - på hhv.: 1) strålevarme (fjernvarme). 2) bænkevarme (fjernvarme). 3) bænkevarme (el). Godkendt til udførelse, når økonomien tillader det - samt under forudsætning af, at kirkegårdskonsulents anbefalinger følges.

2 6. 120/ Regnskaber og revisionsprotokollater vedr. årsregnskab 2011 Alle kirkekasser har nu afleveret årsregnskaber. Der mangler dog fortsat aflevering af underskrevne revisionsprotokollater fra enkelte sogne / Informationstjenesten Årsberetning 2011 A) Fra Informationstjenesten er den 12/3-12 modtaget årsberetning 2011 som supplement til det tidligere udsendte materiale. B) Fra Informationstjenesten er den 26/3-12 modtaget referat fra bestyrelsesmøde den 13/ Med referatet fulgte oversigt over provstiernes bidrag, der for Morsø Provsti i 2012 udgør kr ,- og i 2013 kr , / Høring vedr. ændring af cirkulære om kirke- og provstiudvalgskassernes budget, regnskab og revision m.v. Fra KM er den 23/3-12 modtaget udkast til ændring af cirkulære. I 5 er der indføjet et regnskabssyn v/provstirevisor. Dette skal foretages inden MR s godkendelse af regnskabet og den efterfølgende revision - med henblik på reducering af antallet af revisionspåtegninger, der påtaler banale fejl som f.eks. slå- og tastefejl i kassernes regnskaber / Redsted forespørgsel om køb af hus/grund Fra MR er modtaget forespørgsel om køb af hus/grund i Redsted / Sejerslev-Ejerslev-Jørsby ansøgning om 5%-midler til betaling af jordleje Fra Sejerslev-Ejerslev-Jørsby præstegårdsudvalg er den 19/4-12 modtaget ansøgning om kr ,- af 5 %-midlerne til betaling af jordleje, da præstegårdsforpagteren ikke kan betale jordlejen for første halvår / Vejerslev brug af midler fra salg af præstegården Fra MR er modtaget skrivelse af 22/4-12 med en opgørelse over brug af midler fra salg af præstegården. Af de overskydende midler, kr ,- anvendes kr ,- til indkøb af bl.a. ladtruck og løvsuger. Det resterende beløb kr ,- ønsker MR at anvende til dækning af uforudsete udgifter i forbindelse med ny redskabsbygning. 2 Årsregnskaber for 2011 blev på ekstraordinært møde den 18/4-12 gennemgået af PU, hvorefter de foreløbige udmeldinger om driftsramme 2013 den 19/4-12 blev fremsendt til MR. Der skal vælges en repræsentant fra Morsø Provsti til Infotjenesten. PU vil rette henvendelse til mulige kandidater. PU har ingen kommentarer vedrørende ændring af cirkulære. Ikke godkendt. PU kan af økonomiske årsager ikke give tilladelse til erhvervelse af grunden. PU besluttede at bevilge kr ,00 af 5 %-midlerne til betaling af jordlejen for første halvår Ikke godkendt. Der henvises til tidligere ansøgning af 23/1-11 og PU s svarskrivelse/beslutning af 26/1-11.

3 / Øster Assels opførelse af ny redskabsbygning Fra MR er den 23/ i forbindelse med MR s ønske om opførelse af ny redskabsbygning på adressen Kirkestræde 24 - modtaget tegningsmateriale og opgørelse over murer- og tømrerarbejde samt el/vvs-arbejde. Prisen udgør incl. moms i alt kr ,00. MR ønsker at anvende overskuddet til evt. at beklæde/isolere huset indvendigt - og forventer at huset bliver vedligeholdelsesfrit / Alsted anmodning om erhvervelse af Kirkesvinget 6, Alsted Ved skrivelse af 23/4-12 anmoder MR om tilladelse til erhvervelse af Kirkesvinget 6 (nabohuset til Alsted kirke) til kr ,00, hvortil kommer handelsomkostninger ca. kr , ,00. Der forhandles med naboer om køb af overskydende areal / Rakkeby kirke rådskade på tårn Fra MR er den 24/4-12 modtaget overslag på kr ,00 fra tømrer- og bygningssnedker vedrørende udbedring af rådskade på tårn. 3 PU opfordrer MR til at rette henvendelse til kirkegårdskonsulent Mogens Andersen. MR anmodes endvidere om at indhente endnu et tilbud på de nævnte arbejder. Endelig bør det undersøges om der eksisterer en Exner-fredning på grunden. PU besluttede at grunden kan erhverves af MR med frasalg af overskydende jord. MR bør tilstræbe at opnå den bedste pris med henblik på nedbringelse af lån i 5 %- midlerne. PU besluttede, at MR anmodes om at indhente yderligere et tilbud på reparationsarbejdet. Orienteringssager / Den regionale udviklingsplan/ Råstofplan Fra Miljøministeriet/Naturstyrelsen er den 9/3-12 modtaget indsigelse mod Region Nordjyllands forslag til Råstofplan Med indsigelsen fulgte referat fra dialogmøde om de statslige interesser i forslag til Råstofplan / Samarbejdet om personalekonsulent A) Vedtægt for samarbejdet Fra samarbejdet om personalekonsulent er modtaget referat af 20/3-12 fra bestyrelsesmøde den 14/3-12. Vedtægt for samarbejdet er godkendt og underskrevet af alle de deltagende provstier og fremsendt til ministeriet. Med referatet fulgte budget 2013 (incl. Brønderslev) med en budgetramme på kr ,00 fordelt efter antal råd og folkekirkemedlemmer i forholdet 47,5% - 52,5%. B) Personalekonsulentordningen opgørelser og budget Fra Samarbejdet om Personalekonsulent er den 3/4-12 modtaget mail med referat fra bestyrelsen vedr. marts, opgørelse for 2011 og budget Bidraget i 4. kvartal for Morsø Provsti udgør kr ,50. Punkterne er taget til efterretning.

4 / Kirkegårdsvedtægter Der mangler fortsat aflevering af kirkegårdsvedtægter fra følgende sogne: Alsted, Elsø, Erslev, Flade, Redsted og Ørding / Skema til beregning af omkostningerne på kirkegården Beregningsskemaer er modtaget fra følgende sogne: Nykøbing M., Ørding, Hvidbjerg, Sejerslev og Tødsø, Lødderup, Øster Jølby, Erslev, Galtrup, Ejerslev / Ljørslev kirke - prøveopvarmning Fra MR er den 15/3-12 modtaget mail, hvori der - efter en prøveopvarmning i kirken - udtrykkes tilfredshed med det nye varmeanlæg fra såvel MR som de ansatte ved kirken. MR mener i øvrigt at der nu kan spares temmelig meget i strøm hvert år. 20. Nyt fra SØ Regulering af boligopvarmning Fra SØ er den1/4-12 modtaget nyt cirkulære om regulering af sats for boligopvarmning pr. 1/4-12 med en forhøjelse af satsen på kr. 179,00 pr. nettokvadratmeter for opvarmning af boligen og levering af varmt vand. 21. Nyt fra KM Budgetskema og vejledning for 2013 Den 21/3-12 er modtaget budgetskema med vejledning for Frist for indberetning af budgetbidrag for kirke- og provstiudvalgskasser er den 15/6-12. Folkekirkens budgetter for 2013 Den 23/3-12 er modtaget en oversigt over udviklingen i kirkeskatteprocent på landsplan ( ). I 2012 er den gennemsnitlige kirkeskatteprocent faldet med 0,001% til kr. 0,886%. Den forventede udvikling fra budgetår 2012 til 2013 er som følger: Lønudgifter 0,6 Øvrige driftsudgifter 2,0 Anlægsudgifter 4,1 Udmelding om forsikringsbidrag Den 30/3-12 er modtaget oversigt over forsikringsbidrag for de lokale kasser i Beregningen er sket på baggrund af 1) Udskrivningsgrundlag i kommunen 2) Antal folkekirkemedlemmer i sognet Landskirkeskat og udligningstilskud Udskrivningsgrundlaget for kirkeskatten 2013 bliver offentliggjort primo juli 2012, hvor landskirkeskat og udligningstilskud for 2013 vil blive meldt ud til de lokale kasser. Udligningstilskuddet for 2012 må indtil da lægges til grund for budgetudlægningen for

5 Budgetproces 2013 og budgetstøttesystem Den 13/4-12 er modtaget oplysning om at Økonomi- og Indenrigsministeriet først melder det statsgaranterede udskrivningsgrundlag ud den 1/7-12, hvorefter landskirkeskatten og kan fastsættes og udmeldes for Budgetstøttesystemet er nu åbnet hos Brandsoft for Foreløbige budgetbidrag indtastes inden 15/ / Informationstjenesten i Aalborg Stift Fra Informationstjenesten er den 26/3-12 modtaget referat fra medlemsmøde. Der arbejdes på et 30 min. programkoncept, produceret af Informationstjenesten og TV2/Nord. Der arbejdes også på at programmet kan sendes i TV2/Midt/Vest. Der vil blive produceret en række tv-portrætter af kandidater til MR-valg / Valgforsøg 2012 Dispensationsansøgning Fra formanden for Tødsø MR er modtaget ansøgning af 10/4-12 om dispensation vedrørende valgforsøg 2012 med en valgperiode på 2 år / Lødderup og Elsø sogne sammenlægning af menighedsråd Fra Lødderup og Elsø er den 23/3-12 modtaget bilagsmateriale vedr. fælles menighedsråd for disse sogne. Det modtagne materiale er samme dato videresendt til SØ. Ved skrivelse af 16/4-12 har SØ oplyst, at man har noteret, at de to sogne fra næste valgperiode ønsker et fælles MR bestående af 5 medlemmer fra Lødderup MR og 2 medlemmer fra Elsø MR. Menighedsrådets navn vil være Lødderup og Elsø sognes menighedsråd / Redsted Menighedsråd -Ansøgning om dispensation MR anmoder ved skrivelse af 17/4 til SØ om tilladelse til at fortsætte valgperioden ud med ét medlem mindre. 26. Eventuelt. Fastsættelse af nye mødetidspunkter. Nye mødetidspunkter 2012: 15. juni kl åbent hus i Havnegade 2, 1. th. 19. juni kl. 9 - PU-møde -foreløbige budgetter 21. august kl. 9 - PU-møde 28. august - studietur for PU 2. oktober kl. 9 - PU-møde 18. december kl. 9 - PU-møde 5 Med venlig hilsen Mette Moesgaard Jørgensen formand

Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2014. Referat

Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2014. Referat Godkendt PU-møde 20. august 2014 2015 Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2014 Referat EGEDAL KOMMUNE Samrådet blev afholdt i Veksø Sognehus, Kirkestræde 8, 3670 Veksø, tirsdag den 17. juni 2014, klokken

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 13. april 2010. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 13. april 2010. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 13. april 2010. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden 2 Referat fra sidste møde Sag: PU møder 2009 (417) Referat

Læs mere

Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2015. Referat

Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2015. Referat Godkendt PU-møde 12. august 2015 2016 Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2015 Referat EGEDAL KOMMUNE Samrådet blev afholdt i Rytterskolen, Østergade 1, Ganløse, 3660 Stenløse, tirsdag den 16. juni 2015,

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Offentlig Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Orientering ved personalekonsulenten Dette punkt udgår,

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 10. maj 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 10. maj 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 10. maj 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Alle mødt Mødepunkt 1 Tillæg til kirkegårdsvedtægt ved Greve Kirkegård Sag: Tillæg til kirkegårdsvedtægt

Læs mere

Referat for: Frederikshavn Provstiudvalg. PU møde 25. november 2014. Kl. 15.00 Mødested: Fladbjerg Kapel. Arne Waage Beck fraværende med afbud.

Referat for: Frederikshavn Provstiudvalg. PU møde 25. november 2014. Kl. 15.00 Mødested: Fladbjerg Kapel. Arne Waage Beck fraværende med afbud. Referat for: Frederikshavn Provstiudvalg PU møde 25. november 2014. Kl. 15.00 Mødested: Fladbjerg Kapel Arne Waage Beck fraværende med afbud. Mødepunkt 1 Referat Sag: 2014.10.28 (858) Referat fra mødet

Læs mere

Dagsorden for: Morsø Provstiudvalg

Dagsorden for: Morsø Provstiudvalg Dagsorden for: Morsø Provstiudvalg 1 Provstiudvalgsmøde tirsdag, den 21. august 2012 kl. 9.00 Pkt. Sag Beslutning Beslutningssager 1. Godkendelse af referat fra 19/6-12. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 26. april 2012. Kl. ca. 20.00 Mødested: Tinghuset, Hammel eller provstikontoret

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 26. april 2012. Kl. ca. 20.00 Mødested: Tinghuset, Hammel eller provstikontoret Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 26. april 2012. Kl. ca. 20.00 Mødested: Tinghuset, Hammel eller provstikontoret Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt og underskrevet 2

Læs mere

Referat for: Hjørring Nordre og Søndre provstiudvalg. PU møde 16. juni 2015. Kl. Kl. 13:00 Mødested: Hjørring Nordre Provsti

Referat for: Hjørring Nordre og Søndre provstiudvalg. PU møde 16. juni 2015. Kl. Kl. 13:00 Mødested: Hjørring Nordre Provsti Referat for: Hjørring Nordre og Søndre provstiudvalg PU møde 16. juni 2015. Kl. Kl. 13:00 Mødested: Hjørring Nordre Provsti Mødet startet kl. 13:00 Mødet afsluttet kl. 16:15 Provstisekretæren ikke tilstede

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 7. oktober 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina R. Tonnesen

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 7. oktober 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina R. Tonnesen Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 7. oktober 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Bettina R. Tonnesen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Besigtigelse af mandskabsfaciliteterne

Læs mere

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 11. april 2012. Kl. 14.00 Mødested: Sct. Mortens sognegård

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 11. april 2012. Kl. 14.00 Mødested: Sct. Mortens sognegård Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 11. april 2012. Kl. 14.00 Mødested: Sct. Mortens sognegård Fraværende med anmeldt forfald: Ingen. Mødepunkt 1 Provstikonsulent Steen Otterstrøm orienterer Connie

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 10. december 2012. Kl. 14.00 Mødested: Provstikontoret, Lyngå præstegård

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 10. december 2012. Kl. 14.00 Mødested: Provstikontoret, Lyngå præstegård Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 10. december 2012. Kl. 14.00 Mødested: Provstikontoret, Lyngå præstegård Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt. 2 Tilføjelse til dagsorden

Læs mere

Referat for: Odder Provstiudvalg PU møde 26. august 2013. Kl. Kl 19.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Odder Provstiudvalg PU møde 26. august 2013. Kl. Kl 19.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Odder Provstiudvalg PU møde 26. august 2013. Kl. Kl 19.00 Mødested: Provstikontoret Tilstede: Dorte R. Sørensen Herdis Moesby Møller Jensen Inga Salten Stenkjær Knud Søndergaard Svend Aage

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 29. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 29. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 29. september 2015. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 5. november 2014. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde

Referat for: Varde Provstiudvalg. PU møde 5. november 2014. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Referat for: Varde Provstiudvalg PU møde 5. november 2014. Kl. 15.00-18.00 Mødested: Lundvej 12, 1. sal, Varde Morten Thaysen deltog ikke i punkterne 31 og 32. Mødepunkt 1 Aal - Regnskab og revisionsprotokollat

Læs mere

Referat for: Hadsund Provstiudvalg Budgetgennemgang PU møde 19. august 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor

Referat for: Hadsund Provstiudvalg Budgetgennemgang PU møde 19. august 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor Referat for: Hadsund Provstiudvalg Budgetgennemgang PU møde 19. august 2015. Kl. 18:30 Mødested: Hadsund Provstikontor Afbud fra: Flemming Bagge Mødepunkt 1 Endelig godkendelse og underskrift af referat

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Dagsorden for: Morsø Provstiudvalg

Dagsorden for: Morsø Provstiudvalg Dagsorden for: Morsø Provstiudvalg 1 Provstiudvalgsmøde tirsdag, den 19. juni 2012 kl. 9.00 Pkt. Sag Beslutningssager 1. Godkendelse af referat fra 6/3-12. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. 674/ Valg af

Læs mere

Referat for: Hedensted Provstiudvalg. PU møde 13. august 2015. Kl. 16.00 Mødested: Kirkecentret, Hedensted. Referatet er godkendt

Referat for: Hedensted Provstiudvalg. PU møde 13. august 2015. Kl. 16.00 Mødested: Kirkecentret, Hedensted. Referatet er godkendt Referat for: Hedensted Provstiudvalg PU møde 13. august 2015. Kl. 16.00 Mødested: Kirkecentret, Hedensted Mødepunkt 1 Godkendelse af referat Referatet er godkendt Referatet ligger på provstiudvalgsportalen

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 12. juli Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 12. juli Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. juli 2017. Kl. 16.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Poul Ellerød Andersen 1 Budget 2018 Sag: Budget 2018 (1143) Foreløbig

Læs mere

Afbud fra Børge Dahslund Anne-Sophie Olander Christiansen deltog fra kl. 17:50 (konfirmandtræf)

Afbud fra Børge Dahslund Anne-Sophie Olander Christiansen deltog fra kl. 17:50 (konfirmandtræf) Referat for: Roskilde Domprovstiudvalg PU møde 2. februar 2016. Kl. 17:00-20:00 Mødested: Domprovstegården Afbud fra Børge Dahslund Anne-Sophie Olander Christiansen deltog fra kl. 17:50 (konfirmandtræf)

Læs mere

Dagsorden for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 5. marts 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Version: 2

Dagsorden for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 5. marts 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Version: 2 Dagsorden for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 5. marts 2013. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Version: 2 Mødepunkt Indstilling 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat af sidste møde Godkendt 3

Læs mere

Referat for: Høje Taastrup Provstiudvalg. PU møde 27. oktober 2015. Kl. 9.30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Høje Taastrup Provstiudvalg. PU møde 27. oktober 2015. Kl. 9.30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Høje Taastrup Provstiudvalg PU møde 27. oktober 2015. Kl. 9.30 Mødested: Provstikontoret Deltagere: Steffen Ringgaard Andresen, Ralf Amstrup, Annie Brenting, Helle Lerche, Niels Villumsen,

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 17. august 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 17. august 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 17. august 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Offentligt referat Fraværende: ingen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Energi besparelser i kirkerne

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 19. august 2014. Kl. 10.30 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: ingen. 1 Godkendelse af protokol Godkendt

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 19. august 2014. Kl. 10.30 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: ingen. 1 Godkendelse af protokol Godkendt Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 19. august 2014. Kl. 10.30 Mødested: Provstikontoret Fraværende: ingen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Præsentation af logomateriale Sag: Logo til

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Gerda Enevoldsen

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Gerda Enevoldsen Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 26. november 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Gerda Enevoldsen Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. Under punkt

Læs mere

Beslutning. Pkt. 7 blev ændret til et orienteringspunkt. Dagsorden blev herefter godkendt.

Beslutning. Pkt. 7 blev ændret til et orienteringspunkt. Dagsorden blev herefter godkendt. Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg PU møde 10. marts 2016. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret, Messevej 2, 9600 Aars Mødedeltagere: Hanne Petersen, Axel H. Pedersen, Mogens Brinck, Poul T. Nielsen,

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 20. august 2012. Kl. 15.30 Mødested: Domprovstegården

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 20. august 2012. Kl. 15.30 Mødested: Domprovstegården Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 20. august 2012. Kl. 15.30 Mødested: Domprovstegården Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet den 14. juni 2012 Beslutning Godkendt og underskrevet på originalen.

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 11. marts 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 11. marts 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 11. marts 2014. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Fraværende med afbud: Even Christensen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat

Læs mere

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 23. august 2010. Kl. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 23. august 2010. Kl. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 23. august 2010. Kl. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev Mødepunkt Beslutning 1 Fraværende: Afbud fra Ulla Toft. Der var takkekort fra Lis Lind og

Læs mere

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6

Referat for: Fredericia Provstiudvalg. PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6 Referat for: Fredericia Provstiudvalg PU møde 24. juni 2015. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6 Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Afbud fra Elli. Dagsorden godkendt. 2 Godkendelse af referat fra sidste

Læs mere

2 Tilføjelser til dagsordenen Synsrapport fra Laurbjerg, punkt nr. 19. 6 Nyt fra FUSR Anders og Birgith orienterede. Der er nye vedtægter på vej.

2 Tilføjelser til dagsordenen Synsrapport fra Laurbjerg, punkt nr. 19. 6 Nyt fra FUSR Anders og Birgith orienterede. Der er nye vedtægter på vej. Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 25. juni 2015. Kl. 14.00 Mødested: Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt og underskrevet 2 Tilføjelser til dagsordenen Synsrapport fra

Læs mere

Dagsorden for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. august 2010. Kl. 16,00 Mødested: provstikontoret Version: 1

Dagsorden for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. august 2010. Kl. 16,00 Mødested: provstikontoret Version: 1 Dagsorden for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. august 2010. Kl. 16,00 Mødested: provstikontoret Version: 1 Mødepunkt Indstilling 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Godkendt

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. august 2013. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. august 2013. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. august 2013. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: ingen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Ansøgning Sag: Transmittering af gudstjenester

Læs mere

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 23. august Kl Mødested: Rytterskolen, Ølsted. Fraværende med afbud:

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 23. august Kl Mødested: Rytterskolen, Ølsted. Fraværende med afbud: Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 23. august 2016. Kl. 17.30 Mødested: Rytterskolen, Ølsted Fraværende med afbud: Mødepunkt 1 Budget 2017 - Forberedelse til budgetsamråd Sag: Budget 2017

Læs mere

Dagsorden for: Holstebro provstiudvalg PU møde d. 28-10-2013 kl. 10.00 Mødested: Provstiudvalgets mødelokale, Sognehuset, Holstebro Version: 1

Dagsorden for: Holstebro provstiudvalg PU møde d. 28-10-2013 kl. 10.00 Mødested: Provstiudvalgets mødelokale, Sognehuset, Holstebro Version: 1 Dagsorden for: Holstebro provstiudvalg PU møde d. 28-10-2013 kl. 10.00 Mødested: Provstiudvalgets mødelokale, Sognehuset, Holstebro Version: 1 Pkt./Sag / Emneord / Resume Beslutning 1 826 / Regnskab 2012

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 23. august Kl Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 23. august Kl Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 23. august 2017. Kl. 15.00-17.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Deltagere: John Bagger-Petersen, Julie Rebel, Vibeke Lentz, Hans-Christian Jørgensen, Ulla

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 6. december 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 6. december 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 6. december 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: ingen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 PUK, Kvartalsrapport 3. kv. 2011

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 8. december 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 8. december 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. december 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af protokol Godkendt. 2 Besigtelse

Læs mere

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 24. august 2011. Kl. 17.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 24. august 2011. Kl. 17.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 24. august 2011. Kl. 17.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev Mødepunkt 1 Afbud fra Der var ingen afbud til mødet. 2 Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

PU møde 13. maj 2015. Kl. 17.00 Mødested: OBS - afholdes i "Legestuen" i bygningen bag Hundige Kirke

PU møde 13. maj 2015. Kl. 17.00 Mødested: OBS - afholdes i Legestuen i bygningen bag Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 13. maj 2015. Kl. 17.00 Mødested: OBS - afholdes i "Legestuen" i bygningen bag Hundige Kirke Afbud fra Naima Simring. Provstiets byggesagkyndige Claes Skjernov

Læs mere

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 9. september 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud:

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 9. september 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen. Fraværende med afbud: Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 9. september 2014. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Fraværende med afbud: Birgit Sommer Mødepunkt 1 Budget 2015 - Fastsættelse af

Læs mere

Referat for: Kerteminde Provstiudvalg PU møde 24. oktober 2013. Kl. 9,30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Kerteminde Provstiudvalg PU møde 24. oktober 2013. Kl. 9,30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Kerteminde Provstiudvalg PU møde 24. oktober 2013. Kl. 9,30 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt dagsorden 2 Kvartalsrapport 3 kvt. PUK-kassen Forelagt og

Læs mere

Budgetsamråd i Tryggevælde provsti. Dagsorden

Budgetsamråd i Tryggevælde provsti. Dagsorden 1. Velkomst og sang 2. Præsentationsrunde Budgetsamråd i Tryggevælde provsti Dagsorden 3. Udskrivningsgrundlag og budgetgrundlag for 2014 4. Økonomi 5. Vikarer 6. Ny ansættelser 7. GIAS kurser 8. Fælles

Læs mere

1 Dagsorden godkendes. Til punkterne 11+12 er der rundsendt bilag. Dagsorden godkendt.

1 Dagsorden godkendes. Til punkterne 11+12 er der rundsendt bilag. Dagsorden godkendt. Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 3. december 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Til stede: Keld B. Hansen, Kjeld Bruun, Stig Saxbjørn, Grethe Monrad, Doris Mogensen,

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 22. oktober 2014. Kl. 16.30 Mødested: Frederiks Kirkecenter Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen - Fraværende

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 23. november Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg. PU møde 23. november Kl Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 23. november 2016. Kl. 17.00 Mødested: Mødelokalet på 1. sal i Hundige Kirke Afbud fra Marianne Hauge. Kjeld-Ole Munk mødt kl. 17.10 Mødepunkt 1 PUK - årsregnskab

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 18. november 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 18. november 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 18. november 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Nye Gias takster fra den 1. december

Læs mere

1 Afbud fra Alle var mødt, dog undtaget Lars-Peter Melchiorsen, som var forsinket. Han deltog i mødet fra pkt. 9.

1 Afbud fra Alle var mødt, dog undtaget Lars-Peter Melchiorsen, som var forsinket. Han deltog i mødet fra pkt. 9. Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 16. marts 2016. Kl. 15.00 Mødested: Vedsted Mødepunkt 1 Afbud fra Alle var mødt, dog undtaget Lars-Peter Melchiorsen, som var forsinket. Han deltog i mødet

Læs mere

Finansiering. (side 28-35)

Finansiering. (side 28-35) Finansiering (side 28-35) 28 BUDGET 2016 SAMT OVERSLAGSÅRENE 2017-2019 Finansiering Finansiering Budgettet indenfor finansiering (hovedkonto 7 og 8) består af følgende: Generelle tilskud, udligning og

Læs mere

Anni Sloth deltager fra kl. 9.00 vedr. orientering om digitale kirkegårdskort

Anni Sloth deltager fra kl. 9.00 vedr. orientering om digitale kirkegårdskort Referat for: Hjørring Nordre og Søndre Provstiudvalg, HJØRRING NORDRE PROVSTI Provstiudvalgsmøde tirsdag den 11. april 2016 kl. 8.30 Mødested: Hjørring Sognegård, Torvet 4, Hjørring Anni Sloth deltager

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 3. maj 2016. Kl. 16,30 Mødested: Fraværende med afbud: Ove Steriner Rasmussen

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 3. maj 2016. Kl. 16,30 Mødested: Fraværende med afbud: Ove Steriner Rasmussen Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 3. maj 2016. Kl. 16,30 Mødested: Fraværende med afbud: Ove Steriner Rasmussen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat af sidste møde

Læs mere

Referat for: Frederikssund Provstiudvalg PU møde 4. december 2013. Kl. 15.00 Mødested: Frederikssund provstikontor

Referat for: Frederikssund Provstiudvalg PU møde 4. december 2013. Kl. 15.00 Mødested: Frederikssund provstikontor Referat for: Frederikssund Provstiudvalg PU møde 4. december 2013. Kl. 15.00 Mødested: Frederikssund provstikontor Mødedeltagere: Inge Bastkær Rasmussen, Birthe Larsen, Frode Skjold, Jens Larsen, Paw Jønsson,

Læs mere

Referat for: Sydthy Provstiudvalg. PU møde 20. august 2014. Kl. 9.30 Mødested: Sydthy Provstikontor. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Referat for: Sydthy Provstiudvalg. PU møde 20. august 2014. Kl. 9.30 Mødested: Sydthy Provstikontor. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. Referat for: Sydthy Provstiudvalg PU møde 20. august 2014. Kl. 9.30 Mødested: Sydthy Provstikontor Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2 Ansøgning 5%-midler Sag: Sønderhå kirke (450)

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 10. marts 2015. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Afbud: Even Christensen

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 10. marts 2015. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Afbud: Even Christensen Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 10. marts 2015. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Afbud: Even Christensen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 2. marts 2010. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Kirketjenerboligen

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 2. marts 2010. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Kirketjenerboligen Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 2. marts 2010. Kl. Kl. 15.30 Mødested: Kirketjenerboligen Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet den 21. januar 2010. 27. januar 2010 via mail meddelt provstiudvalget

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden Dagsordenen i fremsendte version 1 blev godkendt

1 Godkendelse af dagsorden Dagsordenen i fremsendte version 1 blev godkendt Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg PU møde 27. maj 2015. Kl. 17.00 Mødested: Provstikontoret, Nyhavn 22 Til stede: Ejgil Bank Olesen (EBO), Ole Pagels (OP), Hans Ossowicki (HO), Anders Kindt

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 6. september 2011. Kl. 19.30 Mødested: Bøvling præstegård

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 6. september 2011. Kl. 19.30 Mødested: Bøvling præstegård Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 6. september 2011. Kl. 19.30 Mødested: Bøvling præstegård BUDGETSAMRÅD Mødepunkt 1 Redegørelse for de økonomiske forhold i provstiet. Provsten redegjorde for de

Læs mere

Referat for: Fredericia Provstiudvalg PU møde 25. marts 2014. Kl. 16 Mødested: Christiansvej 6

Referat for: Fredericia Provstiudvalg PU møde 25. marts 2014. Kl. 16 Mødested: Christiansvej 6 Referat for: Fredericia Provstiudvalg PU møde 25. marts 2014. Kl. 16 Mødested: Christiansvej 6 Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt. 3 Sag: Lyng

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 15. marts 2016. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 15. marts 2016. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 15. marts 2016. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Sognepræst Bettina Reese Tonnesen er sygemeldt. Suppleant Birgitte Krøyer indkaldt i stedet. Fraværende: ingen

Læs mere

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 12. oktober 2011. Kl. 13.00-18.00 Mødested: Stationsvej 4, Glumsø

Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 12. oktober 2011. Kl. 13.00-18.00 Mødested: Stationsvej 4, Glumsø Referat for: Næstved Provstiudvalg PU møde 12. oktober 2011. Kl. 13.00-18.00 Mødested: Stationsvej 4, Glumsø Fraværende med anmeldt forfald: Ingen. Mødepunkt 1 Snesere, istandsættelse af Snesere Kirke

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Jørgen Hansen.

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Jørgen Hansen. Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Jørgen Hansen. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden PU medlemmerne ser gerne

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 20. februar 2012. Kl. 17,00 Mødested: Næstmark 19

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 20. februar 2012. Kl. 17,00 Mødested: Næstmark 19 Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 20. februar 2012. Kl. 17,00 Mødested: Næstmark 19 Afbud fra Birgit Hougaard Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden 2 Referat fra sidste møde 3 Genner

Læs mere

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg. PU møde 29. oktober 2014. Kl. 17.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg. PU møde 29. oktober 2014. Kl. 17.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 29. oktober 2014. Kl. 17.00 Mødested: Storegade 93, Haderslev Mødepunkt 1 Afbud fra Bent K. Andersen havde forud for mødet givet besked om, at han kommer

Læs mere

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg PU møde 13. maj 2009. Kl. 15.00 Mødested: Benløse gl. Skole

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg PU møde 13. maj 2009. Kl. 15.00 Mødested: Benløse gl. Skole Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg PU møde 13. maj 2009. Kl. 15.00 Mødested: Benløse gl. Skole Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2 Referat fra sidste møde til godkendelse

Læs mere

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 17. februar 2015. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen

Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg. PU møde 17. februar 2015. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Referat for: Frederiksværk Provstiudvalg PU møde 17. februar 2015. Kl. 18.30 Mødested: Søborg præstegård, Konfirmandstuen Fraværende med afbud: Bent Peetz Peter Søndergaard Mødepunkt 1 Kasseeftersyn 2014

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 6. oktober 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 6. oktober 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 6. oktober 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Til stede til møde: Keld Balmer Hansen, Stig Saxbjørn, Else Wismar, Grethe Monrad og

Læs mere

Referat for: Hjørring Nordre og Søndre provstiudvalg. PU møde 6. oktober 2015. Kl. 13:00 Mødested: Hjørring Nordre Provsti

Referat for: Hjørring Nordre og Søndre provstiudvalg. PU møde 6. oktober 2015. Kl. 13:00 Mødested: Hjørring Nordre Provsti Referat for: Hjørring Nordre og Søndre provstiudvalg PU møde 6. oktober 2015. Kl. 13:00 Mødested: Hjørring Nordre Provsti Mødet startet kl. 13:00 og afsluttet kl. 16:10 Lisbeth Waaentz forlod mødet kl.

Læs mere

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg. PU møde 19. januar Kl Mødested: Den gl. Skole i Benløse. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg. PU møde 19. januar Kl Mødested: Den gl. Skole i Benløse. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg PU møde 19. januar 2016. Kl. 14.00 Mødested: Den gl. Skole i Benløse Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2 Anlægsbevillinger 2015 Tersløse-Skellebjerg-

Læs mere

Deltagere: Karsten Bundgaard (KB),), Kirsten Jørgensen (KJ), Hans Vedersø (HKV), Lis Borchsenius (LB), Jens Christensen (JC) og Søren Sievers (SIE)

Deltagere: Karsten Bundgaard (KB),), Kirsten Jørgensen (KJ), Hans Vedersø (HKV), Lis Borchsenius (LB), Jens Christensen (JC) og Søren Sievers (SIE) Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 21. august 2014. Kl. 18.30 Mødested: provstikontoret Deltagere: Karsten Bundgaard (KB),), Kirsten Jørgensen (KJ), Hans Vedersø (HKV), Lis Borchsenius (LB),

Læs mere

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail

Brønderslev Provsti Knudsgade 125, 9700 Brønderslev. Tlf , mail Budgetsamråd torsdag den 31. august 2017 Hjallerup Kulturhus. REFERAT 1. Velkomst ved Anders Hummelmose. 2. Gennemgang af budget 2018. Der blev sagt tak for de indsendte budgetter. Udsigten for 2018 er

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 29. februar 2012. Kl. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 29. februar 2012. Kl. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 29. februar 2012. Kl. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Det oprindelige møde den 29. februar 2012 blev aflyst. Mødet blev i stedet afholdt den 7. marts 2012.

Læs mere

PU møde 20. august 2015. Kl. 15:30 Mødested: Provstikontoret, Enghavevej 48, 6950 Ringkøbing

PU møde 20. august 2015. Kl. 15:30 Mødested: Provstikontoret, Enghavevej 48, 6950 Ringkøbing Referat for: Ringkøbing Provstiudvalg PU møde 20. august 2015. Kl. 15:30 Mødested: Provstikontoret, Enghavevej 48, 6950 Ringkøbing Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden PU godkender dagsorden.

Læs mere

Fælles: Hjørring Nordre Provsti, behandlingspunkter: Godkendt og underskrevet. 1 Godkendelse og underskrift af referat fra seneste provstiudvalgsmøde

Fælles: Hjørring Nordre Provsti, behandlingspunkter: Godkendt og underskrevet. 1 Godkendelse og underskrift af referat fra seneste provstiudvalgsmøde Hjørring Fælles Provstiudvalg Referat for: Hjørring Nordre Provsti Provstiudvalgsmøde tirsdag den 12. januar 2016 kl. 12.00 Mødested: Hjørring Nordre Provsti, Baggesvognsvej 1, Sindal Mødet startet kl.

Læs mere

ÅRSBUDGET 2014. Kirkekasse. Vester Nykirke. Ribe. Esbjerg

ÅRSBUDGET 2014. Kirkekasse. Vester Nykirke. Ribe. Esbjerg ÅRSBUDGET 214 for under Vester Nykirke i Ribe i Esbjerg Myndighedskode: CVR nummer: 1358917 Godkendt på menighedsrådsmøde afholdt: den / menighedsrådsformand Godkendt på provstiudvalgsmøde afholdt: menighedsrådets

Læs mere

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg. PU møde 29. september 2015. Kl. 14.00 Mødested: Den gl. Skole i Benløse

Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg. PU møde 29. september 2015. Kl. 14.00 Mødested: Den gl. Skole i Benløse Referat for: Ringsted-Sorø Provstiudvalg PU møde 29. september 2015. Kl. 14.00 Mødested: Den gl. Skole i Benløse Afbud med anmeldt forfald: Hanne Jørgensen Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Læs mere

Referat for: Odder Provstiudvalg. PU møde 24. april 2014. Kl. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Ingen fraværende

Referat for: Odder Provstiudvalg. PU møde 24. april 2014. Kl. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Ingen fraværende Referat for: Odder Provstiudvalg PU møde 24. april 2014. Kl. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Ingen fraværende Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Visioner for PU 2014-2017 Fortsættelse

Læs mere

Referat for: Sydthy Provstiudvalg. PU møde 18. august 2015. Kl. 8.30 Mødested: Sydthy Provstikontor. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Referat for: Sydthy Provstiudvalg. PU møde 18. august 2015. Kl. 8.30 Mødested: Sydthy Provstikontor. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. Referat for: Sydthy Provstiudvalg PU møde 18. august 2015. Kl. 8.30 Mødested: Sydthy Provstikontor Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden 2 Støtte til Familieprojekt Der bevilges kr. 20.000 fra provstiudvalgskassen

Læs mere

2 Siden sidst Orientering om reformationsjubilæet. Kopi af økonominotat af vedr. et folkemøde i Ribe udleveret. Godkendt. Godkendt.

2 Siden sidst Orientering om reformationsjubilæet. Kopi af økonominotat af vedr. et folkemøde i Ribe udleveret. Godkendt. Godkendt. Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 16. november 2016. Kl. 13.45 Mødested: Kannikegården Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet den 12. oktober 2016 Godkendt og underskrevet. Ved mail af 18.

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 25. februar 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 25. februar 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 25. februar 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Mikkel Holmegaard Larsen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 27. maj 2015. Kl. 16:00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Gunnar Lorentsen

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 27. maj 2015. Kl. 16:00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Gunnar Lorentsen Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 27. maj 2015. Kl. 16:00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Gunnar Lorentsen Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Kirkehøjskolen

Læs mere

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 14. februar 2013. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, 6100

Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 14. februar 2013. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, 6100 Referat for: Haderslev Domprovstiudvalg PU møde 14. februar 2013. Kl. 19.00 Mødested: Storegade 93, 6100 Mødepunkt 1 Afbud fra Der var afbud fra Hanne Hovmøller. 2 Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 8. oktober 2013. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården

Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 8. oktober 2013. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Referat for: Ribe Domprovstiudvalg PU møde 8. oktober 2013. Kl. 15.00 Mødested: Domprovstegården Der var afbud fra Karsten Sejrsgaard-Jacobsen Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra mødet den 4. september

Læs mere

Referat Ringsted-Sorø Provsti Møder

Referat Ringsted-Sorø Provsti Møder Referat Ringsted-Sorø Provsti Møder Provstiudvalgsmøde 13. februar 2019 - d. 13-02-2019 kl. 09:00 til 12:15 Deltagere: Dorte Nørgaard, Flemming Hartmann Greve, Henrik Charles Vester, Inger Glerup, Knud

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 19. august 2014. Kl. 16,30 Mødested: provstikontor. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 19. august 2014. Kl. 16,30 Mødested: provstikontor. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 19. august 2014. Kl. 16,30 Mødested: provstikontor Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Godkendt 3 Bjolderup kirke

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne Petersen, Villy S. Jørgensen, Axel H. Pedersen, Mogens Brinck, Thorkild Nielsen og Niels Iver Juul.

Mødedeltagere: Hanne Petersen, Villy S. Jørgensen, Axel H. Pedersen, Mogens Brinck, Thorkild Nielsen og Niels Iver Juul. Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg PU møde 11. februar 2016. Kl. 15.00 Mødested: Provstikontoret, Messevej 2, 9600 Aars Mødedeltagere: Hanne Petersen, Villy S. Jørgensen, Axel H. Pedersen, Mogens

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. december 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. december 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. december 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Offentlig referat Provst Knud Erik Nissen har studieorlov i perioden d. 01.10.12-31.12.12 Provst Carsten

Læs mere

Mødet startet kl. 13:00 og afsluttet kl. 16:35 Henrik Lund forlod mødet kl. 16:20. Fælles: Godkendt og underskrevet.

Mødet startet kl. 13:00 og afsluttet kl. 16:35 Henrik Lund forlod mødet kl. 16:20. Fælles: Godkendt og underskrevet. Referat for: Hjørring Nordre og Søndre Provstiudvalg Provstiudvalgsmøde tirsdag den 8. december 2015 kl. 13.00 Mødested: Hjørring Nordre Provsti, Baggesvognsvej 1, Sindal Mødet startet kl. 13:00 og afsluttet

Læs mere

Velkommen til informationsmøde Dialog om visioner og samarbejde mellem sogne i Morsø Provsti. Provstiudvalget Landsforeningen af Menighedsråd

Velkommen til informationsmøde Dialog om visioner og samarbejde mellem sogne i Morsø Provsti. Provstiudvalget Landsforeningen af Menighedsråd Velkommen til informationsmøde Dialog om visioner og samarbejde mellem sogne i Morsø Provsti Provstiudvalget Landsforeningen af Menighedsråd 1 Program Formål og metode Baggrund Lidt om provstiet Erfaringer

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 25. marts 2014. Kl. 10.30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 25. marts 2014. Kl. 10.30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 25. marts 2014. Kl. 10.30 Mødested: Provstikontoret Fraværende: ingen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Complot v. Henrik V. Krogh Sag: Logo til Lemvig

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 31. maj 2016. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Marius Nørgaard deltog i punkt 1

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 31. maj 2016. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Marius Nørgaard deltog i punkt 1 Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 31. maj 2016. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Marius Nørgaard deltog i punkt 1 Mødepunkt 1 Orientering fra stiftsrådet v. Marius Nørgaard Sag: Stiftsrådet

Læs mere

Gert Nørgaard Frederiksen orienterede inden mødet en omtale vedr. Rakkeby sognehus, som indeholdt en tak fra MR til PU.

Gert Nørgaard Frederiksen orienterede inden mødet en omtale vedr. Rakkeby sognehus, som indeholdt en tak fra MR til PU. Referat for: Hjørring Nordre og Søndre Provstiudvalg Provstiudvalgsmøde den 15. februar 2011 kl. 14.00 Mødested: Hjørring Nordre Provsti, Astrupvej 181, Sindal Version: 1 Afbud fra Tove Brændstrup Gert

Læs mere

Referat for:ringsted-sorøprovstiudvalg PU møde 23.oktober 2008.Kl.15 M ødested:provstikontoret

Referat for:ringsted-sorøprovstiudvalg PU møde 23.oktober 2008.Kl.15 M ødested:provstikontoret Referat for:ringsted-sorøprovstiudvalg PU møde 23.oktober 2008.Kl.15 M ødested:provstikontoret Mødepunkter Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2 Referat fra sidste møde tilgodkendelse ogunderskrift

Læs mere

Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg. PU møde 5. november 2014. Kl. 17.30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg. PU møde 5. november 2014. Kl. 17.30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Bispebjerg-Brønshøj Provstiudvalg PU møde 5. november 2014. Kl. 17.30 Mødested: Provstikontoret Til stede: Birgit Jensen (fmd.), Johanne Haastrup (provst, næstfmd.), Charlotte Utzon (til kl.19.00),

Læs mere

Referat for: Frederikssund Provstiudvalg. PU møde 3. september 2014. Kl. 15.30 Mødested: Frederikssund provstikontor

Referat for: Frederikssund Provstiudvalg. PU møde 3. september 2014. Kl. 15.30 Mødested: Frederikssund provstikontor Referat for: Frederikssund Provstiudvalg PU møde 3. september 2014. Kl. 15.30 Mødested: Frederikssund provstikontor Mødedeltagere: Inge Bastkær Rasmussen, Birthe Larsen, Frode Skjold, Jens Larsen, Paw

Læs mere

Referat Frederiksværk Provsti Møder

Referat Frederiksværk Provsti Møder Referat Frederiksværk Provsti Møder PU møde 14. august Frederiksværk provsti d. 14-08-2018, 18:30, Deltagere: Frederiksværk Provsti, Frederiksværk Provstiudvalg, Bent Peetz, Mikael Juul Erthmann, Ejvind

Læs mere

ÅRSBUDGET 2016. for Lintrup-Hjerting Sogns Menighedsråd. i Malt Provsti. i Vejen Kommune. Myndighedskode 8947. CVR-nr. 65370158

ÅRSBUDGET 2016. for Lintrup-Hjerting Sogns Menighedsråd. i Malt Provsti. i Vejen Kommune. Myndighedskode 8947. CVR-nr. 65370158 ÅRSBUDGET 1 for Lintrup-Hjerting Sogns Menighedsråd i Malt Provsti i Vejen Kommune Myndighedskode 897 CVR-nr. 718 1 indeholder følgende: Målsætning, særlige indsatsområder samt supplerende forklaringer

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 16. juni 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Niels Stidsen

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 16. juni 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Niels Stidsen Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 16. juni 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Niels Stidsen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Henrik Krogh deltager i mødet Sag:

Læs mere

Afbud fra Elli Krog Foldager og Niels Christian Henneberg. Kirsten Nielsen fra musikudvalget i Christians menighedsråd deltager under punkt 3 og 4.

Afbud fra Elli Krog Foldager og Niels Christian Henneberg. Kirsten Nielsen fra musikudvalget i Christians menighedsråd deltager under punkt 3 og 4. Referat for: Fredericia Provstiudvalg PU møde 26. november 2014. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6, Fredericia Afbud fra Elli Krog Foldager og Niels Christian Henneberg. Kirsten Nielsen fra musikudvalget

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 13. marts 2013. Kl. 9.00 Mødested: Lyngå præstegård

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 13. marts 2013. Kl. 9.00 Mødested: Lyngå præstegård Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 13. marts 2013. Kl. 9.00 Mødested: Lyngå præstegård Mødepunkt 1 Udtræder pr. d.d. 06.03.13 Sag: Egon Schou Hansen - udtræden (1326) Taget til efterretning. Udtræder

Læs mere