Vilkår for overdragelse af medarbejdere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vilkår for overdragelse af medarbejdere"

Transkript

1 Vilkår for overdragelse af medarbejdere Side 1 af 7 Vilkår for overdragelse af medarbejdere INDHOLDSFORTEGNELSE Overdragelse af medarbejdere Overdragelse af medarbejdere fra Odense Auto-El ApS Ved entreprisens afslutning Medarbejderfortegnelse... 6 Bilag Industriens overenskomst Industriens funktionæroverenskomst Industriens organisationsaftaler Personalehåndbog Funktionærlov

2 Vilkår for overdragelse af medarbejdere Side 2 af 7 Overdragelse af medarbejdere Udbud af delopgave nr. 1 og delopgave nr. 2 er omfattet af lov om lønmodtageres retsstilling ved virksomhedsoverdragelse. Tjenesteyder skal påregne at overtage de medarbejdere, der er anført i medarbejderfortegnelsen for den pågældende delopgave, i det omfang, den enkelte medarbejder ikke inden kontraktperiodens begyndelse har opsagt sin nuværende stilling. Overtagelsen sker efter reglerne i lovbekendtgørelse nr. 710 af 20. august 2002 om lønmodtageres retsstilling ved virksomhedsoverdragelse, suppleret med de efterfølgende anførte vilkår. 1. Overdragelse af medarbejdere fra Odense Auto-El ApS Medarbejderne fra Odense Auto-El overdrages med 5 medarbejdere til delopgave nr. 1 for Odense Kommune og med 1 medarbejder til delopgave nr. 2 for Vejdirektoratet. Medarbejderne er i det væsentligste beskæftiget på vinterværkstedet med opgaver, som vedrører disse delopgaver. Der er 6 medarbejdere i alt, hvoraf de 5 er uddannet som mekanikere/klejnsmed, og 1 ansat som servicemedarbejder i vintertjenesten. På overdragelsesdagen kan antallet af medarbejdere, der skal overdrages være mindre, og den faglige fordeling af de medarbejdere, der overdrages være ændret. Vilkår for personalet Odense Auto-El er medlem af Dansk Industri, og mekanikere/klejnsmed er ansat i henhold til overenskomst mellem Dansk Industri og CO Industri Metal/automekanikere Medarbejderne er ansat på timelønsvilkår bortset fra den daglige leder og service medarbejderen, der er ansat på funktionærvilkår, som anført i medarbejderfortegnelsen. For alle medarbejdere gælder (med evt. afvigelser anført i medarbejderfortegnelsen): pensionsordning i Industriens Pension: 8/4 %. sundhedsforsikring hos Topdanmark: Basisforsikring overtidstillæg: 85,00 kr. pr. time udkaldstillæg: 360,00 kr. honorar pr. påbegyndt vagtdøgn: 423,75 ( ) Der eksisterer herudover følgende lokalaftaler eller kutymer, der er gældende til de opsiges af tjenesteyder: Betalt frokostpause af firmaet fra Betalte rundstykker og brunsviger hver torsdag. Fri kaffe dagen igennem. Lejet arbejdstøj som udskiftes ugentlig (5 sæt i omløb). Sikkerhedssko. Langskaftede vinterstøvler.

3 Vilkår for overdragelse af medarbejdere Side 3 af 7 Vinterjakke kort. Personlig Termokedeldragt. Personligt tøj/sko skiftes efter behov og betales 100 % af firmaet. Sundhedsforsikring betalt af firmaet, skattepligtig for medarbejderen. Mobiltelefon med forbrug på 150,00 kr./md. til privatforbrug, skattepligtig for medarbejderen. Firmaet stiller værksted og værktøj til rådighed for privat brug. Ud over ovenstående er der ingen lokalaftaler eller personlige aftaler, der har virkning ud over den 30. april Medarbejderne har ret til at følge deres nuværende vilkår indtil overenskomsten udløber den 28. februar 2014, og tjenesteyder er i samme periode forpligtet til at yde overdraget personale vilkår med hensyn til løn og pension, der svarer til eller er bedre end de vilkår, som følger af den anførte overenskomst. Afspadseringssaldo, overarbejde og eventuelle andre tillæg mv., opsparet ferie samt andre medarbejderkrav fra perioden forud for overtagelsen af medarbejderne vil være afregnet til medarbejderen og feriekonto. Der vil således ikke være uafklarede økonomiske mellemværender mellem de enkelte overtagne medarbejdere og Odense Auto-El ApS. Den under punkt 5 anførte medarbejderfortegnelse indeholder detaljerede oplysninger om de enkelte medarbejderes løn-, pensions- og ansættelsesforhold, samt oplysninger om, hvilke medarbejdere, der nyder beskyttelse som tillidsrepræsentanter eller som sikkerhedsrepræsentanter. Ingen af de overførte medarbejdere har rettigheder til udviklingsmetoder, produktionsmetoder eller lign. Tjenesteyders underretning af medarbejderne Tjenesteyders skal ved accept af tilbuddet stille sig til rådighed for et møde iht. virksomhedsoverdragelseslovens 5 mellem de medarbejdere, som tjenesteyder er forpligtet til at overtage jf. vilkårene i udbuddet og tjenesteyder. Ved dette møde skal tjenesteyder underrette om de juridiske, økonomiske og sociale forhold, der vil gælde for medarbejderne efter overdragelsen, og medarbejderne skal i forbindelse med mødet have lejlighed til at stille spørgsmål om, hvorledes tjenesteyder planlægger arbejdets fremtidige udførelse og de overførte medarbejderes indplacering i tjenesteyders fremtidige organisation mv. Senest 30 dage efter overtagelsen skal tjenesteyder have indhentet alle oplysninger om de medarbejdere, tjenesteyder er forpligtet til at overtage jf. vilkårene i udbuddet fra Odense Auto- El ApS, samt for de samme medarbejdere have udarbejdet ansættelsesbrev, hvoraf alle væsentlige ansættelsesvilkår, inkl. overdragne og nye rettigheder fremgår.

4 Vilkår for overdragelse af medarbejdere Side 4 af 7 2. Ved entreprisens afslutning Ved kontraktperiodens udløb vil nærværende entreprise igen blive udbudt, evt. med mulighed for overdragelse af de medarbejdere, som på det tidspunkt er beskæftiget med opgaven. Tjenesteyder skal til den tid stille alle nødvendige oplysninger til rådighed for ordregiver til brug for overdragelse af medarbejderne til den nye tjenesteyder, jf. nedenfor. Da alle oplysninger, der har betydning for den bydende part i en udbudsforretning, skal indgå i udbudsmaterialet, skal oplysningerne meddeles Odense Kommune senest 6 måneder før nærværende kontrakts afslutning. Oplysningerne skal kunne identificeres på individniveau, men personnavne vil ikke blive offentliggjort i udbudsmaterialet. Tjenesteyder skal til sin tid afgive følgende oplysninger til Odense Kommune: 1) Oplysning om hver enkelt medarbejders stilling, ansættelsesvilkår, anciennitet og aflønning, herunder oplysning om seneste lønregulering eller lønforhandling. Der skal oplyses om der ud over kollektive overenskomster forefindes lokalaftaler, personlige aftaler, tantiemeordninger, gratialepraksis o.l. 2) Oplysning om hvilke overenskomster virksomheden er dækket af, og hvilke arbejdsgiverforeninger virksomheden er medlem af. Her forstås kun den del af virksomheden, der overdrages. 3) Oplysning om hvilke medarbejdere der er nøglemedarbejdere i den overdragne virksomhed, samt hvorvidt nogle medarbejdere har særlige rettigheder til udviklingsresultater, produktionsmetoder, design m.m. 4) Oplysning om hvorvidt nogle medarbejdere er i opsagt stilling, eller hvorvidt nogle medarbejdere forventes at blive opsagt hhv. har tilkendegivet selv at opsige deres stilling. 5) Oplysning om hvorvidt medarbejdere der er i opsagt stilling har gjort krav gældende på godtgørelse eller erstatning i anledning af arbejdsforholdets ophør. 6) Oplysning om hvorvidt virksomheden har været part i nogen fagretlig tvist, har været ramt af lovlig eller ulovlig strejke eller været mødt med krav om nye overenskomster. 7) Oversigt over forsikringer tegnet på virksomhedens medarbejderes liv og helbred, herunder angivelse af forsikringsselskaber, policedatoer, policenumre, årspræmie, eventuelle skadestilfælde indenfor de seneste 5 år samt andet som konkret findes relevant. 8) Oversigt over pensionsforpligtelser vedrørende de medarbejdere der skal overdrages, med oplysninger som under foregående punkt. 9) Oversigt over medarbejdergoder, såvel skriftlige som mundtlige medarbejderordninger, under enhver form, der vedrører de medarbejdere der skal overdrages.

5 Vilkår for overdragelse af medarbejdere Side 5 af 7 10) Oversigt over tillidsrepræsentanter, sikkerhedsrepræsentanter, samarbejdsudvalgsmedlemmer og andre lønmodtagerrepræsentanter blandt de medarbejdere, der skal overdrages. 11) Oversigt over optjent løn, inkl. eventuel overtidsbetaling mv., pr. overtagelsesdagen for de til virksomheden knyttede medarbejdere. 12) Oversigt over feriepengeforpligtelser, opgjort pr. overtagelsesdagen vedrørende de overtagne medarbejdere. 13) Oversigt over gæld til de overtagne medarbejdere, for så vidt angår refusion af udlæg mv. Tjenesteyder skal herudover i forbindelse med entreprisens afslutning stille de nødvendige garantier for tjenesteyders opfyldelse af medarbejdernes rettigheder, samt samarbejde med ordregiver om tilpasning af medarbejdernes ansættelsesforhold, med henblik på tiden efter entreprisens afslutning. (Dette kan bl.a. dreje sig om opsigelse af indgåede aftaler, opsigelse af medarbejdere på grund af vinter mv.). Tjenesteyder forpligter sig ligeledes til ikke at give lønstigninger eller andre personalegoder i tiden efter, at oplysningerne er overgivet til ordregiver, ud over hvad der fremgår af oplysningerne i medarbejderfortegnelsen.

6 Odense Kommune og Vejdirektoratet Drift, vedligehold og administration af materiel til vintertjenesten Medarbejdere til virksomhedsoverdragelse - Delaftale nr. 1 - Odense Kommune Tlf Side 6 af 8 Medarbejder nr. Fødsels- år Ansættelsesdato Mdr.løn hhv. timeløn excl. pension Pension i % Opsigelsesvarsefratrædelses 2a- pr godtgørelse hvis opsigelse efter (HJ) , md. 3 md. Løn B-C-D Daglig leder, uddannet automekaniker Kørekort Stilling Tillidshverv Kurser Andre oplysninger Epoke HCW-kursus. Epoke, Hy- og El-kursus PWB Epoke-Service Sirius Combi/Kombi S4502 med Epomaster Epoke SW 3501 AMU-Arbejdsmiljø og sikkerhed vd svejsning og termisk. AMU-PC-bruger, brugerprogrammer, Gaffeltruck - Certifikat kursus B 25 dages ferie med løn pr. år. Ret til 5 feriefridage pr. ferieår. Har i ferieåret solgt sine 5 feriefridage og har derfor 3,5 pct. af den fritvalgsordningen. Herfra går 100 pct. til arbejdsmarkedspension. 2 (JM) t-løn182,00 8 B-C-D-BE uddannet traktormekaniker AMU- TIG-svejsning, Gaffeltruck, certifikat B AMU-Arbejdsmiljø og sikkerhed vd svejsning og termisk. LM TRAC Mekanikerkursus Epoke-Service S4502 med servomotor og Epomaster III AMU-Hydraulik og diagramlæsning AMU-Mobilhydraulik-A AMU-El-introduktion 25 dages ferie pr. år uden løn Ret til 5 feriefridage pr. ferieår Har i ferieåret beholdt sine 5 feriefridage og har derfor 5 pct. af den fritvalgsordningen. 3 (PM) t-løn182,00 8 A-B-C- D-E uddannet lastvognsmekaniker Epoke-Service S-4502 Combi med Epomaster AMU-Arbejdsmiljø og sikkerhed vd svejsning og termisk. Gaffeltruck, certifikat B 25 dages ferie pr. år uden løn Ret til 5 feriefridage pr. ferieår Har i ferieåret beholdt sine 5 feriefridage og har derfor 5 pct. af den fritvalgsordningen. 4 (PV) t-løn182,00 + mnd.tillæg 2164, md B-C-D Stedfortræder for daglig leder og ansvarlig for lager. uddannet kleinsmed Epoke-Service Sirius Combi/Kombi S4502 med Epomaster Gaffeltruck, certifikat B AMU-Arbejdsmiljø og sikkerhed vd svejsning i rustfrit stål AMU-Hydraulik 2 AMU-El-introduktion AMU-Automatisk fejlfinding Trin 1 Epoke SW 3501 / Siriusm Epobasic/Epomaster Epoke HCW 25 dages ferie pr. år uden løn Ret til 5 feriefridage pr. ferieår Har i ferieåret beholdt sine 5 feriefridage og har derfor 5 pct. af den fritvalgsordningen.

7 Odense Kommune og Vejdirektoratet Drift, vedligehold og administration af materiel til vintertjenesten Medarbejdere til virksomhedsoverdragelse - Delaftale nr. 1 - Odense Kommune Tlf Side 7 af 8 5 EA ,00 + overtids- og udkaldstillæg 8 B-C-D- BE Servicemedarbejder i vintertjenesten Formands- og sjakbajsuddannelse Vejen som arbejdsplads Gaffeltruck, certifikat B Bygge- og anlæg, trin 1 og 2 Grundudd. I vintertjeneste Fræsning af vejasfaltbelægninger Nivellering og afsætning Sundhed og sikkerhed ved asfaltar Personlig miljøbevidsthed Motorkædesav i landbruget Kranfører - gruppe D Produktionsgrupper og produktionsgruppers rammer. Denne medarbejder skal stå til rådighed for odense Kommune, som anført i VLK for arbejdets udførelse. 25 dages ferie med løn pr. år. Ret til 5 feriefridage pr. ferieår. Har i ferieåret solgt 2 af sine 5 feriefridage og har derfor 2 pct. af den fritvalgsordningen. Herfra går 100 pct. til arbejdsmarkedspension. Har fravalgt sundhedsforsikring Alle oplysninger er gældende pr. 1. juni 2012.

8 Odense Kommune og Vejdirektoratet Drift, vedligehold og administration af materiel til vintertjenesten Medarbejdere til virksomhedsoverdragelse - Delaftale nr. 2 - Vejdirektoratet Tlf Side 8 af 8 Medarbejder nr. Fødsels- år Ansættelsesdato Mdr.løn hhv. timeløn excl. pension Pension i % Opsigelsesvarsefratrædelses 2a- pr godtgørelse hvis opsigelse efter (MR) t-løn182,00 8 B-C-D BE-CE-DE Kørekort Stilling Tillidshverv Kurser Andre oplysninger uddannet lastvognsmekaniker AMU-Arbejdsmiljø og sikkerhed ved svejsning og termisk Epoke Service SW 4502 Combi PC-bruger brancheanvendelse og brugerprogrammer Hydraulik og diagramlæsning Mobilhydraulik, trin 1, 2 og 3 Auto-el trin 1 og 2 Produktionsgrupper Grundlæggende køreteknik Energirigtig kørsel LM TRAC Mekanikerkursus Måling af luftforurening fra bensindrevne biler. 25 dages ferie pr. år uden løn Ret til 5 feriefridage pr. ferieår Har i ferieåret beholdt sine 5 feriefridage og har derfor 5 pct. af den fritvalgsordningen. Alle oplysninger er gældende pr. 1. juni 2012.

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 Samlet driftsudbud 2012 Mekaniske og elektriske installationer på Limfjordstunnelen mv. Entreprise DRI-ME-BY-ND-1 Indholdsfortegnelse: 1. Overdragelse

Læs mere

Vilkår for overdragelse af medarbejdere

Vilkår for overdragelse af medarbejdere Vilkår for overdragelse af medarbejdere Side 1 af 6 Vilkår for overdragelse af medarbejdere INDHOLDSFORTEGNELSE Overdragelse af medarbejdere... 2 1. Overdragelse af medarbejdere fra HedeDanmark a/s...

Læs mere

Samlet driftsudbud 2012 Entreprise ME-KB-ND-3 (Hadsundbroerne)

Samlet driftsudbud 2012 Entreprise ME-KB-ND-3 (Hadsundbroerne) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 Samlet driftsudbud 2012 Entreprise ME-KB-ND-3 (Hadsundbroerne) Indholdsfortegnelse: 1. Overdragelse af medarbejdere fra A Zandersen (personligt ejet

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Samlet driftsudbud 2012 Entreprise LVD-DRI-SD-3 af medarbejdere fra Arkil A/S Indholdsfortegnelse: 1. Overdragelse af medarbejdere fra Arkil A/S - Vejservice 2.

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 Samlet driftsudbud 2012 Mekaniske og elektriske installationer på Guldborgsundtunnelen Entreprise DRI-ME- BY-OD-SJ Indholdsfortegnelse: 1. Overdragelse

Læs mere

Vilkår for personale og personaleoverdragelse

Vilkår for personale og personaleoverdragelse Vilkår for personale og personaleoverdragelse (VPP) Side 1 af 8 Vilkår for personale og personaleoverdragelse Indholdsfortegnelse 1. Vilkår for overdragelse ved udlicitering 2 2. oplysninger om personalet

Læs mere

Virksomhedsoverdragelse fra HedeDanmark a/s

Virksomhedsoverdragelse fra HedeDanmark a/s DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Samlet driftsudbud 2012 Entreprise LVD-DRI-OD-4 Virksomhedsoverdragelse fra HedeDanmark a/s Indholdsfortegnelse: 1. Overdragelse af medarbejdere fra HedeDanmark

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 Samlet driftsudbud 2012 Entreprise LVD-DRI-ND-1 Virksomhedsoverdragelse af medarbejdere fra Arkil A/S Indholdsfortegnelse: 1. Overdragelse af medarbejdere

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 Samlet driftsudbud 2012 Entreprise LVD-DRI-ND-2 Virksomhedsoverdragelse af medarbejdere fra Arkil A/S Indholdsfortegnelse: 1. Overdragelse af medarbejdere

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 Samlet driftsudbud 2012 Entreprise LVD-DRI-ND-1 Virksomhedsoverdragelse af medarbejdere fra Vejdirektoratet Strækningstilsynet det tidligere vejmandstilsyn

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Samlet driftsudbud 2012 Entreprise LVD-DRI-OD 4 af medarbejdere fra Arkil A/S Indholdsfortegnelse: 1. Overdragelse af medarbejdere fra Arkil A/S - Vejservice 2.

Læs mere

Vilkår for overdragelse af medarbejdere

Vilkår for overdragelse af medarbejdere Vilkår for overdragelse af medarbejdere Side 1 af 6 Vilkår for overdragelse af medarbejdere INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Overdragelse af medarbejdere fra Munck Forsyningsledninger a/s... 2 2. Ved entreprisens

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 Samlet driftsudbud 2012 Entreprise LVD-DRI-OD-5 Virksomhedsoverdragelse af medarbejdere fra Vejdirektoratet Strækningstilsynet det tidligere vejmandstilsyn

Læs mere

Vilkår for overdragelse af medarbejdere

Vilkår for overdragelse af medarbejdere Vilkår for overdragelse af medarbejdere Side 1 af 9 Vilkår for overdragelse af medarbejdere INDHOLDSFORTEGNELSE Overdragelse af medarbejdere... 2 1. Overdragelse af medarbejdere fra HedeDanmark a/s...

Læs mere

Vilkår for personale og virksomhedsoverdragelse

Vilkår for personale og virksomhedsoverdragelse Vilkår for personale og virksomhedsoverdragelse Side 1 af 12 Vilkår for personale og virksomhedsoverdragelse Indholdsfortegnelse 1. Vilkår for overdragelse ved udlicitering 2 2. Ved kontraktens afslutning

Læs mere

Medarbejdernummer Stilling Medarbejders alder Fødselsdato Jubilæumsdato Tiltrådt G4S Ansættelsesvikår Pension AGPension MA 1 Leder 51 22-04-1961

Medarbejdernummer Stilling Medarbejders alder Fødselsdato Jubilæumsdato Tiltrådt G4S Ansættelsesvikår Pension AGPension MA 1 Leder 51 22-04-1961 Medarbejdernummer Stilling Medarbejders alder Fødselsdato Jubilæumsdato Tiltrådt G4S Ansættelsesvikår Pension AGPension MA 1 Leder 51 22-04-1961 01.02.2007 01.04.2008 Funktionærer 12% 6% 2 TIC-koordinator

Læs mere

Rammeaftale (RA) Udbud 2017 Løbende vejdrift Storbrodrift. Marts 2017 RA-LVD-SBD-SD

Rammeaftale (RA) Udbud 2017 Løbende vejdrift Storbrodrift. Marts 2017 RA-LVD-SBD-SD Rammeaftale (RA) Udbud 2017 Løbende vejdrift Storbrodrift Marts 2017 RA-LVD-SBD-SD UDBUD2017 Dato: 14. marts 2017 LØBENDE VEJDRIFT RA SBD-SD Side 2 af 6 RAMMEAFTALE 1 DELAFTALE Rammeaftalen vedrører følgende

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012. Virksomhedsoverdragelse af medarbejdere fra NCC Roads A/S

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012. Virksomhedsoverdragelse af medarbejdere fra NCC Roads A/S DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 Samlet driftsudbud 2012 Entreprise DRI-OD-5 Virksomhedsoverdragelse af medarbejdere fra NCC Roads A/S Indholdsfortegnelse: 1. Overdragelse af medarbejdere

Læs mere

KONTRAKTBILAG 4. Virksomhedsoverdragelse

KONTRAKTBILAG 4. Virksomhedsoverdragelse KONTRAKTBILAG 4 Virksomhedsoverdragelse Sagsnummer.: 18/561 Region Syddanmark Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse 1 Medarbejdere... 3 2 Refusionsopgørelse... 3 3 Oplysningspligt... 4 4 Loyalitetsforpligtelse...

Læs mere

Oplysninger for den samlede personalegruppe

Oplysninger for den samlede personalegruppe Oplysninger for den samlede personalegruppe Overskrifter Information Navn Medarbejder nr. 1 Overenskomster Løn- og ansættelsesforhold i henhold til Bygge- og anlægsoverenskomsten mellem Dansk Byggeri og

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 Samlet driftsudbud 2012 Entreprise ME-KB-OD (Krnprins Frederiks Br) Indhldsfrtegnelse: 1. Overdragelse af medarbejdere fra BV System v/ Michael Schlægelberger

Læs mere

Bilag 6. Medarbejderforhold

Bilag 6. Medarbejderforhold Bilag 6 Medarbejderforhold Indholdsfortegnelse 1. Indledning 1 2. Omfattede medarbejdere 1 3. Overenskomstansatte medarbejdere 1 3.1 Lovgrundlag 1 3.2 Hvem er omfattet 2 3.3 Ansættelseskontrakter 2 4.

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012. Virksomhedsoverdragelse af medarbejdere fra NCC Roads A/S

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012. Virksomhedsoverdragelse af medarbejdere fra NCC Roads A/S DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 Samlet driftsudbud 2012 Entreprise DRI-SD-3 Virksomhedsoverdragelse af medarbejdere fra NCC Roads A/S Indholdsfortegnelse: 1. Overdragelse af medarbejdere

Læs mere

Bilag 6 Omfattede medarbejdere

Bilag 6 Omfattede medarbejdere Bilag 6 Omfattede medarbejdere Indhold 1. Indledning... 1 2. Overenskomstansatte medarbejdere... 1 3. Principper for overdragelse på fritvalgsområdet... 1 4. Omfattede medarbejdere... 2 10. Information...

Læs mere

Overenskomst. Mellem. 3F Transport. Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening 2014-2017

Overenskomst. Mellem. 3F Transport. Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening 2014-2017 3.60.0 Overenskomst Mellem 3F Transport og Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening 2014-2017 1 1 Dækningsområde Aftalen omfatter chaufførarbejde og andet forefaldende arbejde udført af voksne arbejdere

Læs mere

Ansættelsesbevis for funktionær

Ansættelsesbevis for funktionær Ansættelsesbevis for funktionær Det bekræftes hermed at: Navn: CPR.nr.: Adresse: Postnr.: By: Telefon: E-mail: Er ansat som (stilling): Med følgende jobbeskrivelse Hos følgende Virksomhedens navn: Adresse:

Læs mere

Bilag 6. Medarbejderforhold

Bilag 6. Medarbejderforhold Bilag 6 Medarbejderforhold Indholdsfortegnelse 1. Indledning 1 2. Omfattede medarbejdere 1 3. Overenskomstansatte medarbejdere 1 3.1 Lovgrundlag 1 3.2 Hvem er omfattet 1 3.3 Lønvilkår 3.4 Ansættelseskontrakter

Læs mere

Succesrige virksomhedsoverdragelser ved offentlige udbud Vejledning

Succesrige virksomhedsoverdragelser ved offentlige udbud Vejledning Succesrige virksomhedsoverdragelser ved offentlige udbud Vejledning Side 2 af 10 Hvordan optimeres kommunale udbud i den grønne sektor, hvor medarbejdere virksomhedsoverdrages? Dette notat skitserer erfaringer

Læs mere

Rammeaftale (RA) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Klapbroer. Marts 2017 RA-LVD-KB-KRON

Rammeaftale (RA) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Klapbroer. Marts 2017 RA-LVD-KB-KRON Rammeaftale (RA) Udbud 2017 Løbende Vejdrift - Klapbroer Marts 2017 RA-LVD-KB-KRON UDBUD2017 Dato: 14. marts 2017 LØBENDE VEJDRIFT RA KB-KRON Side 2 af 6 RAMMEAFTALE 1 DELAFTALE Rammeaftalen vedrører følgende

Læs mere

BILAG A 1 UDKAST TIL KONTRAKT Delaftale 1 Odense

BILAG A 1 UDKAST TIL KONTRAKT Delaftale 1 Odense BILAG A 1 UDKAST TIL KONTRAKT Delaftale 1 Odense 1. Parterne Mellem Socialstyrelsen (i det følgende benævnt Ordregiver) og Tilbudsgiver CVR-nr. (i det følgende benævnt leverandøren ) er dags dato indgået

Læs mere

Vilkår for overdragelse af medarbejdere

Vilkår for overdragelse af medarbejdere 2013-2018 Vilkår for overdragelse af medarbejdere Side 1 af 18 Vilkår for overdragelse af medarbejdere INDHOLDSFORTEGNELSE Overdragelse af medarbejdere... 2 1. Overdragelse af medarbejdere fra HedeDanmark

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud Side 1 af 8 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side Orientering... 2 Bestemmelser om udbud og tilbud... 3 Egnethed... 3 Konsortier/underentreprenører...

Læs mere

... ... ... ... ... Ved tidsbegrænset ansættelse ophører ansættelsen uden yderligere varsel den...

... ... ... ... ... Ved tidsbegrænset ansættelse ophører ansættelsen uden yderligere varsel den... ANSÆTTELSESBEVIS Efter Loven om ansættelsesbeviser skal der foreligge en skriftlig ansættelsesaftale for medarbejderen. Ansættelsesforholdet er ikke omfattet af nogen overenskomst. Funktionærloven, Barselsloven

Læs mere

Overenskomst mellem Bjørn-Færgen a.m.b.a. og Dansk Metal Maritime Afdeling.

Overenskomst mellem Bjørn-Færgen a.m.b.a. og Dansk Metal Maritime Afdeling. Nærværende overenskomst er omfattet af den til enhver gældende Sømandslov og omfatter al sejlads med færgeselskabets skibe. For fastansatte gælder funktionærlovens bestemmelser. Til brug for lønberegningen

Læs mere

Vejledning om forhold der skal eller bør fastsættes i ansættelseskontrakten og forhold som bør undgås

Vejledning om forhold der skal eller bør fastsættes i ansættelseskontrakten og forhold som bør undgås Vejledning om forhold der skal eller bør fastsættes i ansættelseskontrakten og forhold som bør undgås Denne vejledning beskriver de forhold, som skal fremgå af ansættelseskontrakten og de forhold, som

Læs mere

Ansættelseskontrakt. for medarbejdere i landbruget. (der ikke er omfattet af Lov om visse arbejdsforhold i landbruget m.v. eller Funktionærloven)

Ansættelseskontrakt. for medarbejdere i landbruget. (der ikke er omfattet af Lov om visse arbejdsforhold i landbruget m.v. eller Funktionærloven) Ansættelseskontrakt for medarbejdere i landbruget (der ikke er omfattet af Lov om visse arbejdsforhold i landbruget m.v. eller Funktionærloven) Dansk Landbrug Nærværende kontrakt er udarbejdet til brug

Læs mere

Virksomhedsoverdragelse

Virksomhedsoverdragelse Virksomhedsoverdragelse Vejforum 8. dec. 2011 - Workshop Program: 10:30 10:35 Velkomst og program 10:35 11:00 Oplæg 11:00 11:30 Gruppedebat 11:30 12:00 Opsamling Virksomhedsoverdragelse Vejforum 2011 Oplægsholdere:

Læs mere

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang?

MEMO. Spørgsmål 1: Er det korrekt opfattet at det fire pakker med hver 1 garantivogn de efter Følgene 4 er biler der muligvis skal i gang? MEMO TITEL Spørgsmål og svar til udbudsmateriale vedr. kommunal kørsel i Faxe Kommune DATO 24. juni 2013 TIL KOPI FRA PROJEKTNR Tilbudsgivere Faxe Kommune COWI A039863 ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800

Læs mere

Ansættelseskontrakt for funktionærer

Ansættelseskontrakt for funktionærer Ansættelseskontrakt for funktionærer 1. Undertegnede virksomhed (navn, adresse): Ansætter herved (navn, adresse): 2. Arbejdsstedets beliggenhed: Adresse: Se pkt. 1, første afsnit. 3. Som (stillingsbetegnelse/jobbeskrivelse):

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud Side 1 af 9 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side Orientering... 2 Bestemmelser om udbud og tilbud... 3 Egnethed... 3 Konsortier/underentreprenører...

Læs mere

1. Dækningsområde Denne aftale omfatter rammevilkår for kortvarige udstationeringer til udlandet, inkl. Færøerne og Grønland.

1. Dækningsområde Denne aftale omfatter rammevilkår for kortvarige udstationeringer til udlandet, inkl. Færøerne og Grønland. Lokalaftale nr. 11.E Redigeret 2013 Rammevilkår for kortvarige udstationeringer Tele Danmark A/S og Telekommunikationsforbundet har i forbindelse med tilpasning af Landsoverenskomst mellem Tele Danmark

Læs mere

Overenskomst mellem Mejeribrugets Arbejdsgiverforening og Foreningen af mejeriledere og funktionærer angående mejeribestyrernes

Overenskomst mellem Mejeribrugets Arbejdsgiverforening og Foreningen af mejeriledere og funktionærer angående mejeribestyrernes Overenskomst mellem Mejeribrugets Arbejdsgiverforening og Foreningen af mejeriledere og funktionærer angående mejeribestyrernes lønforhold mv. 1. Mejeribestyreren er mejeriets ansvarlige leder og dets

Læs mere

Overenskomst 2014 mellem Socialdemokraternes Folketingsgruppe på Christiansborg og Akademikerorganisationerne

Overenskomst 2014 mellem Socialdemokraternes Folketingsgruppe på Christiansborg og Akademikerorganisationerne Overenskomst 2014 mellem Socialdemokraternes Folketingsgruppe på Christiansborg og Akademikerorganisationerne 1 Indholdsfortegnelse 1 Dækningsområde... 3 2 Lønbestemmelse... 3 3 Pension... 3 4 Arbejdstid...

Læs mere

Udbud - kørsel med affaldscontainere. Kontrakt

Udbud - kørsel med affaldscontainere. Kontrakt Udbud - kørsel med affaldscontainere Kontrakt Dato: 6. januar 2015 Udarbejdet af: OFD, PJH Kontrol: PJH Version: 1.0 Godkendt af: MEL side 2 af 9 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk

Læs mere

ANSÆTTELSESKONTRAKT FOR LEDERE

ANSÆTTELSESKONTRAKT FOR LEDERE ANSÆTTELSESKONTRAKT FOR LEDERE Mellem [virksomhedens navn] [virksomhedens adresse] [virksomhedens cvr.nr.] [virksomhedens telefonnummer og mailadresse] (herefter kaldet Virksomheden ) og [lederens navn]

Læs mere

Randers Kommune, Kultur og Borgerservice 22. august 2008 Udbud af grønne plejeopgaver Idrætsanlæg Betingelser Side 1 af 9

Randers Kommune, Kultur og Borgerservice 22. august 2008 Udbud af grønne plejeopgaver Idrætsanlæg Betingelser Side 1 af 9 Betingelser Side 1 af 9 Betingelser Indholdsfortegnelse Grundlaget for tjenesteyderens tilbud og arbejdets udførelse... 2 Almindelige bestemmelser... 2 Randers Kommunes udbud... 2 Tjenesteyderens tilbud...

Læs mere

ANSÆTTELSESKONTRAKT MELLEM. [Virksomhedens navn og adresse] (herefter kaldet "Virksomheden")

ANSÆTTELSESKONTRAKT MELLEM. [Virksomhedens navn og adresse] (herefter kaldet Virksomheden) ANSÆTTELSESKONTRAKT MELLEM [Virksomhedens navn og adresse] (herefter kaldet "Virksomheden") OG [Medarbejderens navn og adresse] (herefter kaldet "Medarbejderen") (herefter tilsammen kaldet "Parterne")

Læs mere

MELLEM STORBUTIKKERNES FORHANDLINGSUDVALG

MELLEM STORBUTIKKERNES FORHANDLINGSUDVALG 3.65.0 2014 /2017 OVERENSKOMST MELLEM STORBUTIKKERNES FORHANDLINGSUDVALG for Brugsforeningen for Als og Sundeved og 3F Sønderborg afdeling MARTS 2014 1 Overenskomstområde Denne overenskomst omfatter al

Læs mere

VELKOMMEN HOS OS! EN ARBEJDSPLADS MED ET PLUS FOR GODT ARBEJDSMILJØ

VELKOMMEN HOS OS! EN ARBEJDSPLADS MED ET PLUS FOR GODT ARBEJDSMILJØ VELKOMMEN HOS OS! EN ARBEJDSPLADS MED ET PLUS FOR GODT ARBEJDSMILJØ DIT NYE FÆLLESSKAB DET ER MIN OPGAVE AT SØRGE FOR, AT DU OG DINE KOLLEGER FØLER JER HJEMME OG FÅR ET GODT ARBEJDSLIV I ALLIANCE+ Hjerteligt

Læs mere

industriens funktionær overenskomst mellem Dansk Industri og CO-industri herunder HK/Privat

industriens funktionær overenskomst mellem Dansk Industri og CO-industri herunder HK/Privat Mini-udgave industriens funktionær overenskomst mellem Dansk Industri og CO-industri herunder HK/Privat Overenskomsten gælder fra 1. marts 2012 til 28. februar 2014 Kære medlem! For at hjælpe både nye

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BILAG 5 FORPAGTNINGSAFTALE. Mellem. Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C ("Bortforpagter")

AARHUS UNIVERSITET BILAG 5 FORPAGTNINGSAFTALE. Mellem. Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C (Bortforpagter) BILAG 5 FORPAGTNINGSAFTALE Mellem Aarhus Universitet Nordre Ringgade 1 8000 Aarhus C ("Bortforpagter") og [***] CVR-nr. [***] ("Forpagter") INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Præambel... 3 2. Det forpagtede... 3 3.

Læs mere

Vejledning til ansættelseskontrakt for fysioterapeut funktionær på fast løn ved en arbejdstid på mere end 8 timer pr.

Vejledning til ansættelseskontrakt for fysioterapeut funktionær på fast løn ved en arbejdstid på mere end 8 timer pr. Vejledning til ansættelseskontrakt for fysioterapeut funktionær på fast løn ved en arbejdstid på mere end 8 timer pr. uge i gennemsnit Denne vejledning er udarbejdet af Danske Fysioterapeuters arbejdsgiverrådgivning

Læs mere

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX Rengøringsaftale Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk I det følgende kaldet Kunde. og XXXX I det følgende kaldet Leverandøren Side 1 af 8 1. Aftalens retlige grundlag:... 3 2. Rengøringsaftalens

Læs mere

indtræder i de individuelle rettigheder i henhold til kollektiv overenskomst og aftale samt aftale om løn- og arbejdsforhold.

indtræder i de individuelle rettigheder i henhold til kollektiv overenskomst og aftale samt aftale om løn- og arbejdsforhold. N O TAT Individuelle og kollektive rettigheder efter virksomhedsoverdragelseslovens 2 Dette notat redegør for afgrænsningen af individuelle og kollektive rettigheder i forhold til virksomhedsoverdragelseslovens

Læs mere

Ansættelsesbevis for funktionærer

Ansættelsesbevis for funktionærer Ansættelsesbevis for funktionærer Mellem og Arbejdsgiverforeningen KA Det bekræftes hermed, at Navn: Adresse: Postnr. og by: CPR-nr.: Mail-adr.: Tlf.: (herefter kaldet medarbejderen ) og Virksomhedens

Læs mere

Spørgsmål og Svar A6 udbud af almindelig rutekørsel

Spørgsmål og Svar A6 udbud af almindelig rutekørsel Spørgsmål og Svar A6 udbud af almindelig rutekørsel 9. februar 2010 Ændring til udbudsbetingelserne: Nyt tilbud på udbudsenhed 8 eller kombinationer, hvori udbudsenhed 8 indgår. Udbudsenhed 8 er udbudt

Læs mere

Teknik- og Miljøforvaltningen. Bilag 3 Vejledning om medarbejdere omfattet af udbuddet

Teknik- og Miljøforvaltningen. Bilag 3 Vejledning om medarbejdere omfattet af udbuddet Teknik- og Miljøforvaltningen Bilag 3 Vejledning om medarbejdere omfattet af udbuddet Københavns Kommune Bilag 3 Medarbejdere, der overtages af Renovatøren Side 1 Bilag 3 - Vejledning om medarbejdere omfattet

Læs mere

Spørgsmål og svar til annoncering af Danskundervisning af udlændinge

Spørgsmål og svar til annoncering af Danskundervisning af udlændinge Spørgsmål og svar til annoncering af Danskundervisning af udlændinge Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. Alle spørgsmål og svar offentliggøres på www.fredericia.dk For

Læs mere

Familie og arbejde. Diskutér følgende spørgsmål:

Familie og arbejde. Diskutér følgende spørgsmål: Familie og arbejde At få børn, tage sig af dem og se dem trives er vigtigt, uanset om du er far eller mor. Traditionelt tager mødre langt det meste af orloven (cirka 90%), men også mange fædre ønsker frihed

Læs mere

Vejledning til standardansættelseskontrakt mellem en Pro/Golfklub og en Assistent

Vejledning til standardansættelseskontrakt mellem en Pro/Golfklub og en Assistent Vejledning til standardansættelseskontrakt mellem en Pro/Golfklub og en Assistent Denne vejledning omfatter generelle retningslinjer til den af PGA og DGU udarbejdede standardansættelseskontrakt for golftræner

Læs mere

Outsourcing og medarbejdere. v/ partner Mads Krarup Den offentlige uddannelsesdag 2014

Outsourcing og medarbejdere. v/ partner Mads Krarup Den offentlige uddannelsesdag 2014 Outsourcing og medarbejdere v/ partner Mads Krarup Den offentlige uddannelsesdag 2014 2 Dagens program Hvornår finder virksomhedsoverdragelsesloven anvendelse i forbindelse med offentlig udbud, og hvad

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud Side 1 af 8 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side Orientering... 2 Retsgrundlaget... 3 Tilbudsfasen... 3 Randers Kommunes kontrolbud... 4 Tilbudsafgivelsen...

Læs mere

Udsendelse nr. 1 til de bydende

Udsendelse nr. 1 til de bydende Udsendelse nr. 1 til de bydende Side 1 af 9 Udsendelse nr. 1 til de bydende Odense Kommune har afholdt formøde den 22. april 2014 på Vinterværkstedet i Odense. Ved formødet blev de væsentligste ændringer

Læs mere

DONG ENERGY Offshore. DI Overenskomst I. CO-industri. Overenskomst 2012-2014

DONG ENERGY Offshore. DI Overenskomst I. CO-industri. Overenskomst 2012-2014 DONG ENERGY Offshore Overenskomst 2012-2014 DI Overenskomst I og CO-industri vedrørende arbejde på platforme på dansk kontinentalsokkelområde for DONG ENERGY ansatte offshore-medarbejdere DI nr. 850278

Læs mere

Denne proces befinder sig i overensstemmelse med planen i Fase 3, idet der forventes etableret kontraktstyring med start 1. januar 2006.

Denne proces befinder sig i overensstemmelse med planen i Fase 3, idet der forventes etableret kontraktstyring med start 1. januar 2006. Tillæg 1 Tillægget indeholder Kap 7 i det oprindelige aftaleudkast og er suppleret med en række driftsmæssige forudsætninger mv., som er væsentlige forudsætninger for aftalen. Disse driftsmæssige forudsætninger

Læs mere

DIS-SÆROVERENSKOMST (Specialskibe) 2014-2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk & Maskine) (Maskinofficerer)

DIS-SÆROVERENSKOMST (Specialskibe) 2014-2017. mellem REDERIFORENINGEN AF 2010. DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk & Maskine) (Maskinofficerer) DIS-SÆROVERENSKOMST (Specialskibe) 2014-2017 mellem REDERIFORENINGEN AF 2010 og DANSK METALS MARITIME AFDELING (Dæk & Maskine) (Maskinofficerer) For skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt Sønderborg Kommune (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i Sønderborg Kommune. Arbejdet er udbudt

Læs mere

Udbudsstrategi for Glostrup Kommune

Udbudsstrategi for Glostrup Kommune Udbudsstrategi for Glostrup Kommune 1. Udbudsstrategi Med henvisning til Bekendtgørelse fra Indenrigs- og Socialministeriet af 21. december 2009 om kommunal udbudsstrategi og opfølgningsredegørelse jf.

Læs mere

SCALA BIO CENTER A/S, AALBORG

SCALA BIO CENTER A/S, AALBORG SCALA BIO CENTER A/S, AALBORG OVERENSKOMST 2010 2012 Indgået mellem DI Overenskomst II (HTS-Arbejdsgiverforeningen, Nordjylland) og 3F, Aalborg 2010 2012 2010-2012 Overenskomst mellem DI Overenskomst II

Læs mere

Kontrakt om levering af glatførebekæmpelse og snerydning 2016-2019, Norddjurs Kommune

Kontrakt om levering af glatførebekæmpelse og snerydning 2016-2019, Norddjurs Kommune Kontrakt om levering af glatførebekæmpelse og snerydning 2016-2019, Norddjurs Kommune 1 Parterne Mellem Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenå CVR: 29 18 99 86 (herefter: Ordregiveren) og [Leverandør] [Adresse]

Læs mere

O P M A N D S K E N D E L S E

O P M A N D S K E N D E L S E O P M A N D S K E N D E L S E af 6. maj 2013 i faglig voldgiftssag FV 2012.0156: Fagligt Fælles Forbund (advokat Ulrik Mayland) mod Dansk Håndværk for Holm Tømrer- og Snedkerfirma A/S (Morten Frihagen)

Læs mere

Skabelon til et ansættelsesbevis

Skabelon til et ansættelsesbevis Skabelon til et ansættelsesbevis Dette er et kommenteret eksempel på et ansættelsesbevis. Du kan således godt få et ansættelsesbevis, der ikke nødvendigvis indeholder alle punkter, eller hvor indholdet

Læs mere

VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSER - ANSÆTTELSESRETLIGE ASPEKTER

VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSER - ANSÆTTELSESRETLIGE ASPEKTER VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSER - ANSÆTTELSESRETLIGE ASPEKTER Advokatfuldmægtig Anton Kraev Dansk Erhverv, Børsen 14. december 2016 Anton Kraev advokatfuldmægtig, CAnd.merc.jur 2015 nu Dansk Erhverv Arbejdsgiver

Læs mere

Af advokat Pernille Backhausen og advokat Birgit Gylling Andersen

Af advokat Pernille Backhausen og advokat Birgit Gylling Andersen Af advokat Pernille Backhausen og advokat Birgit Gylling Andersen De nyetablerede vandforsyningsselskaber står overfor en række udfordringer. Et helt centralt spørgsmål er, hvordan medarbejdernes ansættelsesvilkår

Læs mere

SE-nr.: Og medunderskrevne medarbejder (fulde navn): CPR-nr.: ANSÆTTELSESKONTRAKT VED ARBEJDET I UDLANDET (EKSEMPEL) Undertegnede arbejdsgiver (navn):

SE-nr.: Og medunderskrevne medarbejder (fulde navn): CPR-nr.: ANSÆTTELSESKONTRAKT VED ARBEJDET I UDLANDET (EKSEMPEL) Undertegnede arbejdsgiver (navn): ANSÆTTELSESKONTRAKT VED ARBEJDET I UDLANDET (EKSEMPEL) Kontrakt for arbejdere, der udsendes af danske virksomheder til arbejde i udlandet i indtil 1. år Undertegnede arbejdsgiver (navn): SE-nr.: Og medunderskrevne

Læs mere

gældende for virksomheden Det Fælles Udgiverselskab A/S for samtlige af virksomhedens afdelinger og arbejdssteder.

gældende for virksomheden Det Fælles Udgiverselskab A/S for samtlige af virksomhedens afdelinger og arbejdssteder. Protokollat Funktionæroverenskomsten mellem DDFF og er fra 1. januar 2003 gældende for virksomheden Det Fælles Udgiverselskab A/S for samtlige af virksomhedens afdelinger og arbejdssteder. Denne tiltrædelse

Læs mere

Virksomhedsoverdragelse. Udlicitering af plejehjem

Virksomhedsoverdragelse. Udlicitering af plejehjem Virksomhedsoverdragelse 28 feb Virksomhedsoverdragelse Udlicitering af plejehjem Virksomhedsoverdragelse 28 feb Lov om virksomhedsoverdragelse Lovbekendtgørelse nr 710 af 20 august 2002 om lønmodtageres

Læs mere

OFFENTLIG-PRIVAT SAMARBEJDE OM PARK OG VEJ

OFFENTLIG-PRIVAT SAMARBEJDE OM PARK OG VEJ OFFENTLIG-PRIVAT SAMARBEJDE OM PARK OG VEJ Bilag 7 Vilkår for virksomhedsoverdragelse September 2013 Dokument nr. 2013-7 Revision nr. 00 Udgivelsesdato 04.09.2013 Udarbejdet: MLA Indholdsfortegnelse 1

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Kapitel 1. Indledning... 21 1. Fremstillingens baggrund og formål... 21 2. Oversigt over bogens kapitler...

Indholdsfortegnelse. Kapitel 1. Indledning... 21 1. Fremstillingens baggrund og formål... 21 2. Oversigt over bogens kapitler... Forkortelser... 17 Forord... 19 Kapitel 1. Indledning...................................... 21 1. Fremstillingens baggrund og formål... 21 2. Oversigt over bogens kapitler... 23 KAPITEL 2. Direktivet og

Læs mere

OVERENSKOMST MELLEM. NCC Roads A/S DANSK METALS MARITIME AFDELING

OVERENSKOMST MELLEM. NCC Roads A/S DANSK METALS MARITIME AFDELING DAS OVERENSKOMST MELLEM NCC Roads A/S OG DANSK METALS MARITIME AFDELING 2012 2014 1 Nærværende aftale mellem rederiet NCC Roads A/S og Dansk Metals Maritime Afdeling er gældende for maskinmænd, maskinister,

Læs mere

Spørgsmål/svar svar ift. tilbud på leverance af beskæftigelsesfremmende tilbud for ledige og sygemeldte borgere

Spørgsmål/svar svar ift. tilbud på leverance af beskæftigelsesfremmende tilbud for ledige og sygemeldte borgere Spørgsmål/svar svar ift. tilbud på leverance af beskæftigelsesfremmende tilbud for ledige og sygemeldte borgere Nummer Spørgsmål Svar 1 Jeg har et par spørgsmål til udbudsmaterialet omkring vejlednings-

Læs mere

Vejledning til ansættelseskontrakt for provisionslønnet fysioterapeut funktionær ved en arbejdstid på 8 timer eller derover pr.

Vejledning til ansættelseskontrakt for provisionslønnet fysioterapeut funktionær ved en arbejdstid på 8 timer eller derover pr. Vejledning til ansættelseskontrakt for provisionslønnet fysioterapeut funktionær ved en arbejdstid på 8 timer eller derover pr. uge i gennemsnit Denne vejledning er udarbejdet af Danske Fysioterapeuters

Læs mere

O V E R E N S K O M S T

O V E R E N S K O M S T O V E R E N S K O M S T om ansættelses-, løn- og arbejdsforhold for chefoptikere/forretningsbestyrere mellem F. A. Thiele A/S og Serviceforbundet / Serviceforbundet - Urmagerne og Optikerne 1. april 2014-1.

Læs mere

1.4.2008 31.3.2011. Journalistoverenskomst for Atuagagdliutit/Grønlandsposten

1.4.2008 31.3.2011. Journalistoverenskomst for Atuagagdliutit/Grønlandsposten 1.4.2008 31.3.2011 Journalistoverenskomst for Atuagagdliutit/Grønlandsposten Journalistoverenskomst for Atuagagdliutit/Grønlandsposten, 2008-2011 1. Overenskomstens område. Nærværende overenskomst omfatter

Læs mere

SikkertNyt 04.2015. SikkertNyt. ...om arbejdstid

SikkertNyt 04.2015. SikkertNyt. ...om arbejdstid 04.2015...om arbejdstid SLAP AF Er du et af de mange medlemmer af Dansk Metal, der til tider har overarbejde, har tilkaldevagt eller tager ud i verden som rejsemontør? Så sørg for at følge reglerne om

Læs mere

Lars Svenning Andersen, Jacob Sand, Rasmus Skovsgaard Haugaard

Lars Svenning Andersen, Jacob Sand, Rasmus Skovsgaard Haugaard Lars Svenning Andersen, Jacob Sand, Rasmus Skovsgaard Haugaard Lov om L0nmodtageres retsstilling ved virksomhedsoverdragelse med kommentarer 4. udgave Jurist- og 0konomforbundets Forlag 2002 Indhold Forord

Læs mere

Ansættelseskontrakt. Ikke-funktionærer. Side 1 KE

Ansættelseskontrakt. Ikke-funktionærer. Side 1 KE Ansættelseskontrakt Ikke-funktionærer Side 1 Ansættelsesbevis for ikke-funktionærer Det bekræftes hermed, at Navn CPR-nr. Adresse Postnr Tlf. nr. By E-mail Er ansat som Stilling Med reference til Med følgende

Læs mere

Vejledning til Design denmark Dansk Erhvervs Standardkontrakt for funktionærer

Vejledning til Design denmark Dansk Erhvervs Standardkontrakt for funktionærer Vejledning til Design denmark Dansk Erhvervs Standardkontrakt for funktionærer Ansættelseskontrakt for funktionærer er udarbejdet med henblik på opfyldelse af betingelserne i Lov om arbejdsgiverens pligt

Læs mere

Ansættelsesbevis for ikke-funktionær

Ansættelsesbevis for ikke-funktionær Ansættelsesbevis for ikke-funktionær Ansættelsesbevis for ikke-funktionær Det bekræftes hermed at: Navn: CPR.nr.: Adresse: Postnr.: By: Telefon: E-mail: Er ansat som (stilling): Med følgende jobbeskrivelse

Læs mere

Landstingsforordning nr. 12 af 31. oktober 1996 om orlov, m.v. og dagpenge ved graviditet, barsel og adoption Historisk

Landstingsforordning nr. 12 af 31. oktober 1996 om orlov, m.v. og dagpenge ved graviditet, barsel og adoption Historisk Landstingsforordning nr. 12 af 31. oktober 1996 om orlov, m.v. og dagpenge ved graviditet, barsel og adoption Historisk I medfør af 2 i lov nr. 580 af 29. november 1978, om Arbejds og Socialvæsenet i Grønland

Læs mere

Virksomhedsoverdragelse

Virksomhedsoverdragelse Kontraktbilag 7 Virksomhedsoverdragelse Begrænset udbud Tilbudsfrist: 15. maj 2013 kl. 12 Indhold 7.1 Virksomhedsoverdragelse af medarbejdere... 2 7.2 Medarbejdere omfattet af virksomhedsoverdragelse...

Læs mere

Mellem. Århus Kommune og Forberedelsesudvalget for Region Midtjylland på vegne af Trafikselskabet i Region Midtjylland under dannelse(midttrafik)

Mellem. Århus Kommune og Forberedelsesudvalget for Region Midtjylland på vegne af Trafikselskabet i Region Midtjylland under dannelse(midttrafik) Teknik og Miljø (vers. Endelig, 3) Mellem Århus Kommune og Forberedelsesudvalget for Region Midtjylland på vegne af Trafikselskabet i Region Midtjylland under dannelse(midttrafik) er indgået følgende udmøntningsaftale

Læs mere

Denne Aftale udgør et bilag til Partnerskabs- og driftsaftalen af XX-XX-2019 mellem Parterne. AFTALE OM VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSE.

Denne Aftale udgør et bilag til Partnerskabs- og driftsaftalen af XX-XX-2019 mellem Parterne. AFTALE OM VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSE. Denne Aftale udgør et bilag til Partnerskabs- og driftsaftalen af XX-XX-2019 mellem Parterne. AFTALE OM VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSE mellem Aalborg Havn Logistik A/S og XXX A/S APRIL 2019 Side 1 AFTALE OM VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSE

Læs mere

LØN- OG HONORARSTATISTIK2005 SELVSTÆNDIGE

LØN- OG HONORARSTATISTIK2005 SELVSTÆNDIGE LØN- OG HONORARSTATISTIK2005 SELVSTÆNDIGE INDHOLDSFORTEGNELSE 2 SIDE 2-3 LØN- OG HONORARSTATISTIK 2005 Forord og begreber. SIDE 3-7 SIDE 8 SIDE 9-10 SIDE 11 ÅRSINDKOMST Indtægt i 2004 fordelt på årgang,

Læs mere

TILKENDEGIVELSE meddelt tirsdag den 29. marts 2016

TILKENDEGIVELSE meddelt tirsdag den 29. marts 2016 TILKENDEGIVELSE meddelt tirsdag den 29. marts 2016 i faglig voldgiftssag 2015.0139 CO-industri for Fagligt Fælles Forbund (advokat Jesper Kragh-Stetting) mod DI Overenskomst I ved DI for HKScan Denmark

Læs mere

Hovedaftale mellem SALA og LO Aftale af 1974 med ændringer pr.1. marts 1982 og 1. marts 1991

Hovedaftale mellem SALA og LO Aftale af 1974 med ændringer pr.1. marts 1982 og 1. marts 1991 Hovedaftale mellem SALA og LO Aftale af 1974 med ændringer pr.1. marts 1982 og 1. marts 1991 1. Da det er ønskeligt, at spørgsmål om løn- og arbejdsvilkår løses gennem afslutning af kollektive overenskomster,

Læs mere

DK-København: Bygge- og anlægsarbejde i forbindelse med skolebygninger 2012/S 161-268522. Udbudsbekendtgørelse. Bygge- og anlægsarbejder

DK-København: Bygge- og anlægsarbejde i forbindelse med skolebygninger 2012/S 161-268522. Udbudsbekendtgørelse. Bygge- og anlægsarbejder 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:268522-2012:text:da:html DK-København: Bygge- og anlægsarbejde i forbindelse med skolebygninger 2012/S 161-268522 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Vejdirektoratet 22. maj 2013 Servicering af Vejdirektoratets vintermateriel 2013 Side 1 af 5 Spørgsmål og svar Nr. 1

Vejdirektoratet 22. maj 2013 Servicering af Vejdirektoratets vintermateriel 2013 Side 1 af 5 Spørgsmål og svar Nr. 1 Servicering af Vejdirektoratets vintermateriel 2013 Side 1 af 5 Spørgsmål nr. 1 2 3 4 Spørgsmål Der er i materialet ikke nævnt noget om de værkstedslokaler, som er på en del Vejdirektoratets materielpladser.

Læs mere