Velkommen til ConversionBoost (snup en morgenkaffe)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til ConversionBoost (snup en morgenkaffe)"

Transkript

1 ConversionBoost Boost Buzz Program Tilmelding Kontakt Program for ConversionBoost 15. marts 2016 Axelborg, København Hent programmet som PDF 9:00 Velkommen til ConversionBoost (snup en morgenkaffe) Velkommen til Axelborgsalen Du får god plads til dine digitale remedier, noter og drikkevarer, når du sammen med 199 andre konverteringsoptimister sidder om store runde borde i denne smukke sal. Det giver rum for god dialog, diskussion og netværk. Vi giver en kop morgenkaffe og en god bid brød fra Bojesens køkken. 9:30 Gregersen & Kildebogaard byder op til optimering Velkommen til det 5. ConversionBoost! Vi byder velkommen og sætter scenen for dagens inspiration og læring.

2 9:45 Results from the Analysis of 286 Heatmaps Dr. David Darmanin Hotjar David Darmanin er grundlægger og CEO hos Hotjar et af de værktøjer, der har fået mest omtale indenfor analyse af websites det sidste års tid. Hotjar har med rette fået succes hos de, der arbejder seriøst med optimering. David deler ud af erfaringerne fra mere end 286 heatmaps og udpeger 8 fællestræk, som vi alle kan lære af. Og du får en unik mulighed for at spørge direkte til Hotjar s muligheder og fremtid. Dr. David Darmanin er entreprenør og konsulent og har været med til at generere millioner af dollars for små og store virksomheder, igennem hundredvis af tests, på tværs af 19 sprog og 12 valutaer i alle mulige typer industrier. David er også en erfaren taler, populær på en række konferencer om optimering, fx ConversionJam i Stockholm Case: Testing gone bad Is the best thing Jesper Hvejsel Firtal Web I vores webshops er der stor fokus på tesen i split-testen. Det er ofte her, det virkelige arbejde ligger. Vi kan alle teste en gul og en grøn farve, men har vi modet til at teste noget vigtigt, som måske viser sig at skade konverteringen? Belært af erfaringen fra omkring 300 A/B split-test, der har været negative ca. 50% af gangene, har vi opdaget styrken i at tro på testhypotesen fremfor alt. Det har givet nogle spændende data, som vi deler med dig i dette oplæg. Jesper Hvejsel er E-commerce nørd først og fremmest og derefter iværksætter med 7 forskellige virksomheder på samvittigheden. Nogen med større succes end andre. Har i dag fokus på Firtal Web, som driver made4men.dk, helsebixen.dk og incover.dk samt en række mindre shops. 11:00 Kort pause til at cleare din cache og fylde koffein på 11:15 Brug de rigtige data i din optimering Jacob Kildebogaard Webjuice Det er let at finde områder at teste, og det er let at sætte en test i gang. Men hvis du ikke griber optimeringen strategisk an, så spilder du hurtigt din tid. I dette oplæg får du input til hvilke data, du med fordel kan bruge i dit analysearbejde forud for selve optimeringsarbejdet, så du skruer på de rigtige knapper og med få tiltag for alvor skruer konverteringsraten op.

3 Når det gælder optimering ud fra data, så er Jacob Kildebogaard manden. Han er foredragsholder, forfatter, blogger, konsulent og rådgiver. Jacob er medforfatter til Analyticsbogen og har selv udgivet bogen AdWords for Webshops. Han driver webshop benchmark servicen Gaboost.dk og blogger på Webanalytiker.dk og som ekspertblogger på Amino. Til daglig er han partner og ansvarlig for Analytics, AdWords og konverteringsoptimering hos Online Marketing bureauet Webjuice.dk. 11:45 Indspark fra Guldsponsor: Clerk.io part 1 Hans-Kristian Bjerregaard Founder & CEO, Clerk.io I dette indlæg deltager alle i al fald inddrages alle deltagende webshops. ConversionBoost guldsponsor, Clerk har forud for konferencen gennemført en analyse af samtlige deltageres webshops og vil afdække potentialet i salen. Du får samtidig spændende info om tendenser og muligheder i markedet. Clerk.io hjælper webshops i hele Europa med at øge konvertering og skille sig ud fra mængden ved at give deres kunder en fuldt personaliseret shoppingoplevelse fra forside til check-out. Clerk.io s integrerede softwareløsning gør det muligt for dig at skære ned på dine manuelle arbejdsopgaver og samtidig komme tættere på dine individuelle kunder ved at give dem en shoppingoplevelse skræddersyet til deres behov. Få konkrete input til hvordan din webshop kan øge konvertering og komme et skridt foran konkurrenterne bestil en benchmarkanalyse i dag og få en rapport i morgen, der afdækker hvordan din webshop præsterer på dit marked, samt hvilke specifikke tiltag du kan lave for at forbedre din markedsposition. 11:55 The Future of Growth: Stop searching for nuggets start building a goldmine André Morys Web-Arts Når André for 3. gang tilbyder at tale på ConversionBoost, tør vi ikke sige nej. For det første repræsenter André et af de største og bedste konsulenthuse indenfor konverteringsoptimering i Europa med en perlerække af referencer. André selv taler på stort set alle de relevante konferencer og har også på ConversionBoost scoret rigtigt højt på evalueringen. Han taler med både indsigt, pondus og humor, når han med øjnene stift rettet på ROI præsenterer sine egne velafprøvede modeller for online vækst. André Morys er grundlægger og CEO i Web-Arts, et stort tysk bureau indenfor konverteringsoptimering. Med 50 ansatte fordelt over Frankfurt, Hamborg og München er Web-Arts ledende på feltet i Nordeuropa. Referencelisten taler for sig selv.

4 12:40 Frokostbuffet i boksen Til frokost får vi hjemmelavet frokostbuffet sund, grøn og moderne: Bojesen sætter en ære i, at mad skal være inspirerende, veltillavet og stimulerende for alle sanser. Det gælder ikke mindst for konferencer, hvor det er vigtigt, at alle er mætte og tilfredse, så de kan yde deres bedste i de opgaver, der ligger forude. Der serveres i den gamle bankboks(!) under Axelborgsalen. 13:40 Clerk.io part 2 Hans-Kristian Bjerregaard Clerk.io Hvordan kan du med konkrete greb optimere din konverteringsrate? Vores guldsponsor Clerk konkretiserer ved at præsentere et par eksempler fra deltagere i salen. Se spændt frem til om din ecommerce inddrages, og du kommer hjem med guld på lommen. 14:00 Don t do anything on your website you wouldn t do on a first date Karl Gilis AGConsult Karl ved måske ikke længere så meget om dating slet ikke efter 27 års ægteskab, men han har opdaget en række interessante paralleller mellem landingssider og den første date. Formen er klart underholdende men pointerne skarpe og fagligt lige i skabet. Og mere skal vi nok ikke røbe her. På den seneste Unbounce Conversion Road Trip blev Karl valgt som bedste taler og vi glæder os til at introducere ham i det danske optimerings-miljø. Karl Gilis er G et i AGConsult. Han har optimeret websites og apps igennem faktabaseret bruger-research siden Han lever og ånder for usability og konverteringsoptimering og arbejder med store kunder som Suzuki, Shell, Samsonite og Eastpak. Desuden underviser han på flere videregående uddannelser i Belgien, hvor han bor til dagligt. 14:45 Case: Palby Marine

5 Niels Kinch Palby Marine Palby sælger bådudstyr via netværk af marinebutikker, værfter og motorværksteder. Deres online forhandlerunivers fungerede perfekt, og butikkerne elskede det. Det troede de i hvert fald. Men egoet fik et knæk, da de fandt frem til sandheden. De rejste sig, byggede, testede, ændrede og optimerede. Det kom der en endnu sundere forretning ud af. I dette indlæg skal du høre, hvordan de fandt sandhederne, hvordan de skabte prototyper, og hvad resultatet blev. Niels Kinch er E-commerce manager hos Palby Marine. Han er en velovervejet og datadrevet jyde, der gerne stikker hænderne i mulden for at lære, hvad der er under overfladen. Hele hans liv har handlet om både og en stor del af det om e-handel. Foruden bådbranchen har han et par år på bagen som konsulent hos Customerwise, der bygger e-handelsløsninger. Nu er han tilbage hos Palby og har sat sig som mål, at de skal være frontløber i digitaliseringen af hele deres branche. 15:15 En halv times pause til udvidelse af dit faglige netværk 15:45 Keynote: Efter 7 år som CRO-konsulent de vigtigste ting jeg har lært af mine værste fejl Michael Aagaard UnBounce Michael Aagaard begyndte at interessere sig for CRO i en tid, hvor der ikke fandtes tonsvis af blogs og bøger om emnet. Derfor blev han nødt til at lære sig selv det hele fra bunden. Sådan en læreproces byder på mange fejl fejl man bliver klogere af. I denne keynote løfter Aagaard sløret for sine værste fejl og de vigtigste ting, de har lært ham om konverteringsoptimering. Indlægget byder på masser af friske cases, testresultater og eksempler (inkl. data) fra hans aktuelle arbejde hos Unbounce i Vancouver. Du får selvfølgelig også en masse konkrete tips, som du kan bruge lige med det samme. Du vil bl.a. lære: Hvordan du går fra hygge-optimering til hardcore CRO Hvorfor research og data er altafgørende for din success Hvornår og hvorfor A/B-testing kan skade din online forretning Nu er han klar til at dele sin viden med med dig. Bakket op af data og erfaringer i millionklassen. Det er så godt, at vi flyver ham de 7642 kilometer for at dele det med fædrelandets medsammensvorne. Vi kan næsten ikke vente.

6 Michael Aagaard bor i Vancouver og arbejder som Senior Conversion Optimizer for den Canadiske SaaS-virksomhed Unbounce, der omsætter for USD 1 million om måneden. Aagaard er også en populær international taler, og han har holdt keynotes i 11 forskellige lande til nogle af verdens største CRO-konferencer. 16:30 16:45 Vi runder dagen af (Tid til Afterparty) Konferencen er slut Afterparty begynder (Yay!) Det er tid til den uofficielle del af programmet, hvor latenight tricks og tips deles over en fadbamse og en burger (ja ok, det er på egen regning). Det plejer at være superhyggeligt og de fleste af talerne er på. Forud for dagen annoncerer vi, hvor det foregår. ConversionBoost: Når du er klar til at øge din omsætning på nettet En dags pakket program + forplejning og netværk koster kun 2.995,- kr. ex. moms Så begejstrede var deltagerne sidste gang: Så vær sikker på at få en plads ved gildet, hvor der deles ud af optimerende tips og tricks, der vil få din konverteringsrate og omsætning til at stige hurtigere end din puls ved et 100-meter løb. JA TAK, JEG VIL MED PÅ BOOST 0:14 ConversionBoost 15. marts 2016 Kl Axelborg København Arrangeret af Optuner og Webjuice Kontakt ConversionBoost på yes@conversionboost.dk

Velkommen til ConversionBoost (snup en morgenkaffe)

Velkommen til ConversionBoost (snup en morgenkaffe) Program for ConversionBoost 9:00 Velkommen til ConversionBoost (snup en morgenkaffe) Velkommen til Axelborgsalen Du får god plads til dine digitale remedier, noter og drikkevarer, når du sammen med 199

Læs mere

9 tips til højere konverteringsrate på mobile enheder Præsenteret af Mogens Møller CEO ved Sleeknote & CRO Specialist

9 tips til højere konverteringsrate på mobile enheder Præsenteret af Mogens Møller CEO ved Sleeknote & CRO Specialist 9 tips til højere konverteringsrate på mobile enheder Præsenteret af Mogens Møller CEO ved Sleeknote & CRO Specialist c @MogensMoeller mm@sleeknote.com www.sleeknote.com Today 17% of our total subscription

Læs mere

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Søren Riisager Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Karsten Nygaard Chef for digital rådgivning Foredragsholder Searchmetrics certificeret 1 Webjuice den korte historie 2011 2013

Læs mere

Hvad kan vi lære af online julehandlen 2013?

Hvad kan vi lære af online julehandlen 2013? Hvad kan vi lære af online julehandlen 2013? December måned, online butikkernes travleste tid, er forbi, og derfor har vi hos webbureauet webdanmark.com analyseret på tallene og identificeret 5 vigtige

Læs mere

danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi

danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi 2012 2 Lars Bo Jeppesen Ceo aegis media Danmark Det Digitale Akademi er en unik mulighed for at springe på det digitale

Læs mere

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Søren Riisager Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Karsten Nygaard Chef for digital rådgivning Foredragsholder Searchmetrics certificeret 1 Webjuice den korte historie 2011 2013

Læs mere

PROGRAM D. 3. MARTS 2015

PROGRAM D. 3. MARTS 2015 PROGRAM D. 3. MARTS 2015 8:30 Morgenmad og registrering 09.00 Velkomst 09.15 Orienteringsløb blandt billeder, ikoner og symboler (på engelsk) Dr. Robins vil snakke om hans seneste forskning omkring hvordan

Læs mere

Sådan bruger du bedst e-mærket

Sådan bruger du bedst e-mærket 1 Få flere online salg eller leads igennem 2 Beslutningsprocessen i et salg online Hvem styrer hvem? Frederik Bjerring kører en tidlig morgen i efteråret 2009 op langs roskildevej på vej til sit arbejde,

Læs mere

Workshop om. konverteringsop0mering. Ole Gregersen Customer Experience Konferencen 4. marts 2015. @OlegUsability - www.oleg.dk. Særligt for UX ere

Workshop om. konverteringsop0mering. Ole Gregersen Customer Experience Konferencen 4. marts 2015. @OlegUsability - www.oleg.dk. Særligt for UX ere Lær mere om konverteringsop0mering: Undervisning: Uxmentor.dk Konference: ConversionBoost.dk Konsulent: Webop

Læs mere

Ring til Jesper på telefon 70 22 52 12

Ring til Jesper på telefon 70 22 52 12 Ring til Jesper på telefon 70 22 52 12 Arranger et foredrag/workshop og boost dit og dine kunders salg Vind eller forsvind på internettet Onmondo A/S Kongevejen 400 2840 Holte Telefon 70 22 52 12 www.onmondo.dk

Læs mere

NYHEDSBREVE OUTSOURCING AF NYHEDSBREV UDSENDELSE Pinkmarketing Bispensgade 10, 3 sal tv 9000 Aalborg www.pinkmarketing.dk I rigtig mange tilfælde er nyhedsbrevene virksomhedens bedste mulighed for at skabe

Læs mere

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl MOOLA - sundhed for krop & sjæl Velkommen til MOOLA Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl sundhed for krop & sjæl Information og inspiration til en sund krop,

Læs mere

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking -Dag 2010 3. juni kl. 9.00-15.00 inspiration & networking I-Dag 2010: Invitation IntraNote inviterer alle kunder til I-Dag 2010 Torsdag den 3. juni i Odense På I-Dag vil vi inspirere, inddrage, lytte,

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

sådan får du succes med dit nyhedsbrev

sådan får du succes med dit nyhedsbrev sådan får du succes med dit nyhedsbrev AUGUST 2014 Copyright 2014tt easynet ApS Opbyg databasen find et bedre navn PLAN- LÆG OFF- LINE LANDINGSside succes Foretag målinger LOKkemiddel konvertering FOKUSÉR

Læs mere

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder!

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! 10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! Jacob Elton og Martin Bengaard Jensen og Jensen Marketing ApS People search for information - to find solutions. When they do and it fits their

Læs mere

Vækst på top og bund

Vækst på top og bund Vækst på top og bund Vi er E-handelsbureauet Wølund & Wraae Etableret i 2006 Full-service e-handelsbureau, der løser opgaver for kunder i hele Norden 12 e-handelseksperter placeret i 2 afdelinger i København

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

FM-Dagen 2013. 500 kr rabat ved tilmelding senest 22. april. Torsdag d. 20. juni 2013 Taastrup. Gyrithe Saltorp. Christian Bitz.

FM-Dagen 2013. 500 kr rabat ved tilmelding senest 22. april. Torsdag d. 20. juni 2013 Taastrup. Gyrithe Saltorp. Christian Bitz. Liselotte Lyngsø Christian Bitz Gyrithe Saltorp Torsdag d. 20. juni 2013 Taastrup FM-Dagen 2013 Verner Bentzen Poul Holt Pedersen Kirsten R. Galamba 500 kr rabat ved tilmelding senest 22. april Programoversigt

Læs mere

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring et b a k s m le d e m Om EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

Agenda. Præsentation af Dynamicweb og Novicell. Marked og trends for e-handel. Online Marketing Center. 3 cases på 20 min. Spørgsmål og feedback

Agenda. Præsentation af Dynamicweb og Novicell. Marked og trends for e-handel. Online Marketing Center. 3 cases på 20 min. Spørgsmål og feedback Through loyal and certified partners we deliver products for sales and online marketing - fast, inexpensive and ready to use. Our products help businesses make and save money. make and save money Agenda

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE

FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE AF SUSANNE JUHL FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE Som en af Skandinaviens største spillere på grossistmarkedet for isenkram, og med flotte væksttal år efter år, er der masser af luft til tanker om

Læs mere

Black Friday kan koste mange penge... Markedsføring i stor skala koster rigtig mange penge.. Og mange fejl!

Black Friday kan koste mange penge... Markedsføring i stor skala koster rigtig mange penge.. Og mange fejl! Black Friday kan koste mange penge... Markedsføring i stor skala koster rigtig mange penge.. Og mange fejl! Stay Local, Go Global Sælg dine produkter overalt Eksempel: Sverige 8,5 millioner svenskere er

Læs mere

Strategisk sparring og rådgivning Mikael Vest. - uddrag af anbefalinger

Strategisk sparring og rådgivning Mikael Vest. - uddrag af anbefalinger Strategisk sparring og rådgivning Mikael Vest - uddrag af anbefalinger Præsentationens indhold: Adm. Direktør Henrik Kaspersen, Dansk AMP A/S Adm. Direktør Jens Jørgen Kollerup, Fan Milk International

Læs mere

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Synlighed på nettet 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Agenda 1. Hvem er jeg og hvorfor står jeg her? 2. Synlighed på nettet, hvorfor? 3. Synlighed på nettet, hvor? 4. Synlighed på nettet, hvordan?

Læs mere

Konverteringsoptimering. Martin Skøtt Online marketingchef @martinskott

Konverteringsoptimering. Martin Skøtt Online marketingchef @martinskott Martin Skøtt Online marketingchef @martinskott 1 Agenda Hvad er konverteringsoptimering? Hvordan vælges emner? Brugertests Splittests Social proof Kommunikation 10 gode råd Hvad er konverteringsoptimering?

Læs mere

Topchefernes 10 bedste værktøjer

Topchefernes 10 bedste værktøjer Tema: Strategiimplementering Topchefernes 10 bedste værktøjer Sker der forandringer i topchefernes prioritering af værktøjer? Klaus Lund & Partnere ApS Bernstorff Slot Jægersborg Alle 93 DK-2820 Gentofte

Læs mere

Mindfulness & singleture

Mindfulness & singleture 016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Eve Nyd en uge i balance sammen med andre der rejser alene Mindfulness & singleture Mindfulness

Læs mere

Forord Når du vil starte webshop

Forord Når du vil starte webshop Forord Når du vil starte webshop Hos Danhost er vi eksperter inden for e-handel på tværs af mange brancher, hvor vi har hjulpet en lang række virksomheder og private personer med etablering af deres webshop.

Læs mere

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign Quick Guide til bedre markedsføring 1 Lign en forretning Produktet kommer først Præsentér dine B2B-produkter og -serviceydelser allerede på forsiden af

Læs mere

Styrk forretningen med mobility få indblik i andres erfaringer. Vigtigheden af optimale sikkerhedsløsninger

Styrk forretningen med mobility få indblik i andres erfaringer. Vigtigheden af optimale sikkerhedsløsninger ENTERPRISE MOBILITY Spar millioner på bundlinjen ved mobility og business enterprise apps løsninger KONFERENCE DEN 12. JUNI 2014 KØBENHAVN RADISSON BLU FALCONER & CONFERENCE CENTER Hør talere fra: Apple

Læs mere

FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS

FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af et praktisk forløb i en virksomhed og et parallelt

Læs mere

VEJEN TIL DET BYGBARE PROJEKT

VEJEN TIL DET BYGBARE PROJEKT KONFERENCE 2 0. S E P T E M B E R 2 0 1 6 ÅRHUS Konferencen er udviklet i samarbejde med VEJEN TIL DET BYGBARE PROJEKT BYGGERIETS NYE VÆRDIKÆDE BYGGEBRANCHEN VERSION 2.0 * Branchens bud på hvordan man

Læs mere

Brugerdreven innovation

Brugerdreven innovation Brugerdreven innovation - værktøjer til udvikling med brugeren i centrum Det får du ud af at deltage: n Få en innovationsprofil af din virksomhed n Skab optimale produkter og processer gennem brugernes

Læs mere

Konference: Brainfood, sundhed og kvikkere børn (Aarhus)

Konference: Brainfood, sundhed og kvikkere børn (Aarhus) Konference: Brainfood, sundhed og kvikkere børn (Aarhus) Underviser Per Brændgaard Søren Tange Kristensen Få den nyeste viden om kostens betydning for børns udvikling, intelligens og helbred. Vær med til

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

Telefoninterview med Carsten Munk. Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013

Telefoninterview med Carsten Munk. Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013 Bilag 3 Bilag 3.1 Telefoninterview Telefoninterview med Carsten Munk Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013 5 C= Carsten Munk, A= Anne Pedersen, J= Josephine

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

marketing center split tests Leads

marketing center split tests Leads Viden er magt OG PENGE PÅ BUNDLINJEN online marketing center split tests Leads Profiles Reports Vi er trådt ind i en ny fase af web-alderen! Det med at sjusse os frem til, hvad vi tror, der virker, holder

Læs mere

Online markedsføring er i kraftig vækst, fordi det er en af de bedste og mest effektive måde at markedsføre sig på - hvis man gør det rigtigt!

Online markedsføring er i kraftig vækst, fordi det er en af de bedste og mest effektive måde at markedsføre sig på - hvis man gør det rigtigt! A Kursusprogram: Online markedsføring Online markedsføring er i kraftig vækst, fordi det er en af de bedste og mest effektive måde at markedsføre sig på - hvis man gør det rigtigt! For når alt kommer til

Læs mere

Max Riis Christensen max@makesyoulocal.com mobil +45 3017 3950 twitter.com/makesyoulocal

Max Riis Christensen max@makesyoulocal.com mobil +45 3017 3950 twitter.com/makesyoulocal Max Riis Christensen max@makesyoulocal.com mobil +45 3017 3950 twitter.com/makesyoulocal Lancering i udlandet eller succes i udlandet? - Internationalisering er meget mere end oversættelser og betalingsmetoder,

Læs mere

Udsigt til billigere mode på nettet

Udsigt til billigere mode på nettet LØRDAG 27. SEPTEMBER NR. 39 / 2014 LØRDAG Udsigt til billigere mode på nettet Onlinegiganten Boozt.com med Hermann Haraldsson i spidsen udfordrer konkurrenterne om det nordiske herredømme. Foreløbig kan

Læs mere

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform Seminar hos Deloitte 19. november November 2015 Christian Beer, CEO Agenda Præsentation af Dynamicweb Vejen til en profitabel webshop Værktøjer til

Læs mere

STIL EFTER NYE SUCCESER

STIL EFTER NYE SUCCESER STIL EFTER NYE SUCCESER Arrangementer Forår 2016 INDDRIVELSER NETWORKING DE SVÆRE SAMTALER BESØG HOS NYBORG STRAND GENERALFORSAMLING MØD BORGMESTEREN Deltagergebyr kun kr. 500 + moms Medlemmer af Østfyns

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2014 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN KORTE OG MELLEMLANGE UDDANNELSER SAMT KUNSTNERISKE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende,

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Akademiuddannelse i ledelse

Akademiuddannelse i ledelse Akademiuddannelse i ledelse STRATEGI. LEDELSE. ANSVAR Kom på niveau med din ledelse Spiller du en central rolle over for dine kollegaer, medarbejdere eller ledelse? Ønsker du at udvikle og styrke dine

Læs mere

DLF Netværkstræf - Optimér dit sortiment!

DLF Netværkstræf - Optimér dit sortiment! DLF Netværkstræf - Optimér dit sortiment! 14. Juni 2012 Henning Hoffmann Nielsen gennemført et sortiments studie for os, som har givet os unik indsigt i udvalgte kategorier, samt gjort os i stand til pået

Læs mere

Det gode menighedsrådsarbejde

Det gode menighedsrådsarbejde Det gode menighedsrådsarbejde Folkehjem d. 21. januar 2016 1 Den gule seddel På hver plads ligger en gul seddel med fortrykte spørgsmål og plads til svar 1. Hvordan er det gode MR-medlem? 2. Hvordan er

Læs mere

Inspirationsdag Fire ledelsesstandarder & TS Tools 13. april

Inspirationsdag Fire ledelsesstandarder & TS Tools 13. april Inspirationsdag Fire ledelsesstandarder & TS Tools 13. april Gratis inspirationsdag Du har nu en unik mulighed for at deltage i en inspirerende dag - helt gratis! Dagen byder på hele fire ledelsesstandarder

Læs mere

Kursus i etablering af vådområder - strategi og den menneskelige faktor

Kursus i etablering af vådområder - strategi og den menneskelige faktor Kursus i etablering af vådområder - strategi og den menneskelige faktor Etablering af vådområder er en af de helt centrale indsatser til reduktion af kvælstof- og fosforudledning til vandmiljøet, og vi

Læs mere

500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse*

500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse* *Kilde: Randstad/Funktionærniveau 500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse* Øg chancen for at nye talenter bliver i virksomheden i mere end 3 år med 58 %. + Få 4 tips fra de bedste onboarding forløb.

Læs mere

Serop Vikar & Rekruttering ApS. Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar

Serop Vikar & Rekruttering ApS. Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar YDELSESKATALOG Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar 2016 Ydelseskataloget må ikke kopieres eller på anden måde anvendes uden skriftlig tilladelse fra. Indholdsfortegnelse Indledning... 2

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

#ipraktik INNOVATIONSPRAKTIK. Få besøg eller rejs ud og lær noget nyt om dig selv og andre

#ipraktik INNOVATIONSPRAKTIK. Få besøg eller rejs ud og lær noget nyt om dig selv og andre #ipraktik Få besøg eller rejs ud og lær noget nyt om dig selv og andre Brug nogle dage i uge 37 12.-16. september på at berige dig selv og din arbejdsplads INNOVATIONSPRAKTIK Hvorfor deltage i Innovationspraktikken?

Læs mere

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere

CONNECTSPORT NEWS SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT

CONNECTSPORT NEWS SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT CONNECTSPORT NEWS JUNI 2016 SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT ConnectSport begynder at tage form, og det begynder at tage fart. Vi er meget glade for den massive opbakning fra alle, og vi holder konceptet.

Læs mere

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri Velkommen Et møde på Villa Blide er et møde med det fri PLADS TIL RO OG REFLEKSION Villa Blide er et mindre kursussted midt i den smukke danske natur i skoven ved Jonstrupvang og tæt på København. De skønne

Læs mere

Energi, motivation og menneskeligt overskud

Energi, motivation og menneskeligt overskud Temadag for dig, der vil motivere unge til at lykkes med en uddannelse Energi, motivation og menneskeligt overskud Fra tanke til handling Overspringshandling www.piafrankkunst.dk 26. august på Frederiksberg

Læs mere

brevets styrke 2013 og bliv klogere på danskerne

brevets styrke 2013 og bliv klogere på danskerne Lyt til brevets styrke 2013 og bliv klogere på danskerne Vælg brevet, hvis du vil have opmærksomhed det kan noget særligt Der er forskel på oplevelsen af at få et brev i hænderne og se en på skærmen. Brevet

Læs mere

Skabelon til din bogmarketingplan

Skabelon til din bogmarketingplan Skabelon til din bogmarketingplan Bogsucces 2012 Kære forfatterspire Tak for din tilmelding til Bogsucces nyhedsbrev. Her er din gratis skabelon til en bogmarkedsføringsplan. Jeg håber, du finder planen

Læs mere

Online men hvordan får vi trafik?

Online men hvordan får vi trafik? Online men hvordan får vi trafik? Trafik handler om at få besøgende ind på webshoppen. Grundlæggende vil vi naturligvis gerne have så mange besøgende som muligt, idet en besøgende er en potentiel kunde.

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

Guide. Foto: Scanpix. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Når sundhed. styrker. dit liv. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Foto: Scanpix. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Når sundhed. styrker. dit liv. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Når sundhed styrker dit liv Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Ud af comfortzonen med Krisztina Maria INDHOLD I DETTE HÆFTE:

Læs mere

Anbefalinger tidens nye salgskanal. af: Annette Vangstrup

Anbefalinger tidens nye salgskanal. af: Annette Vangstrup Anbefalinger tidens nye salgskanal af: Annette Vangstrup Vores drivkraft og passion Gøre den professionelle hverdag lettere og udbyttet større for Mennesker, der har deres liv i branchen Branchens virksomheder

Læs mere

Bliv en bedre ordstyrer for dine læseklubber et redskabskursus. Gentofte Centralbibliotek Den 14. november 2013

Bliv en bedre ordstyrer for dine læseklubber et redskabskursus. Gentofte Centralbibliotek Den 14. november 2013 Bliv en bedre ordstyrer for dine læseklubber et redskabskursus Gentofte Centralbibliotek Den 14. november 2013 Jeanne Program: 08.45-09.00: Kaffe og morgenmad 09.00-09.20: Velkomst og check in 09.20-10.30:

Læs mere

A/B TEST. e-mærket. Sjovbog.dk: 49 % højere konvertering. Sammen baner vi vejen for nye og tillidsfulde kundeforhold. A/B testen er udført af

A/B TEST. e-mærket. Sjovbog.dk: 49 % højere konvertering. Sammen baner vi vejen for nye og tillidsfulde kundeforhold. A/B testen er udført af e-mærket, 2014 A/B TEST e-mærket Sjovbog.dk: 49 % højere konvertering A/B testen er udført af Anders Søgaard Nielsen Digitalchef, e-mærket Sammen baner vi vejen for nye og tillidsfulde kundeforhold. e-mærket

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

ELO ECM Digitaliseringsdag 2016

ELO ECM Digitaliseringsdag 2016 Effektive digitale forretningsprocesser 10. maj 2016 i Birkerød Highlight Keynote Er virksomhederne klædt på til digitaliseringen? Digitalisering er grundlaget for succes Digitalisering betyder meget mere

Læs mere

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014 media partners Medieinfo 2014 Dækker mere end 1/2 million boliger! 32.000 ansatte og beslutningstagere - både ejendomsadministration og bygherrer Boligudvikling byggeri - energi renovering - politik Faglighed

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

MOBILITY. KONFERENCE 24. - 25. september 2008, Ingeniørforeningens Mødecenter, København. Konferencens hovedtemaer. Konferencens keynotetalere

MOBILITY. KONFERENCE 24. - 25. september 2008, Ingeniørforeningens Mødecenter, København. Konferencens hovedtemaer. Konferencens keynotetalere MOBILITY KONFERENCE 24. - 25. september 2008, Ingeniørforeningens Mødecenter, København Konferencens hovedtemaer Mobility som strategisk parameter IT-sikkerhed Fremtidens mobility Ledelse af mobile medarbejdere

Læs mere

Løbetræning for begyndere 1

Løbetræning for begyndere 1 Løbetræning for begyndere 1 Lige nu sidder du med en PDF-fil der forhåbentlig vil gavne dig og din løbetræning. Du sidder nemlig med en guide til løbetræning for begyndere. Introduktion Denne PDF-fil vil

Læs mere

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Basic Analytics Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Agenda Praktisk information Kort om Novicell Intro til web analytics Introduktion til Analytics Afrunding Spørg løs undervejs Kort

Læs mere

Konverteringsoptimering: Få mere ud af dine besøgende. Onsdag den 30. november 2016

Konverteringsoptimering: Få mere ud af dine besøgende. Onsdag den 30. november 2016 Konverteringsoptimering: Få mere ud af dine besøgende Onsdag den 30. november 2016 Kort om konverteringsoptimering Hvad er konverteringsoptimering? En struktureret, datadrevet tilgang til at: 1. Finde

Læs mere

Love2Live. Blog Tips & Tanker af Kristina Sindberg. Maj Favoritter. Mine (på)hit i maj og hvad jeg vil i juni..

Love2Live. Blog Tips & Tanker af Kristina Sindberg. Maj Favoritter. Mine (på)hit i maj og hvad jeg vil i juni.. Love2Live Blog Tips & Tanker af Kristina Sindberg Maj Favoritter Mine (på)hit i maj og hvad jeg vil i juni.. Maj Favoritter 10 ting jeg har lavet i maj: Hjemmelavet ansigtsmaske af avocado Ny serum fra

Læs mere

SOCIAL MEDIA SEMINAR Social Media Manager-uddannelse. Vinter 2014

SOCIAL MEDIA SEMINAR Social Media Manager-uddannelse. Vinter 2014 SOCIAL MEDIA SEMINAR Social Media Manager-uddannelse Vinter 2014 Vinter 2014 Ved Maximilian Frimmer Undervisningschef, CDMKurser Lasse Gammeljord Ejer, BullsEye Communications 2 Dagens program Kl. 09.00-09.05

Læs mere

Tak fordi du vil hjælpe os med at få hele Danmark til at fortælle historier.

Tak fordi du vil hjælpe os med at få hele Danmark til at fortælle historier. Hej Vores Historier-ambassadør Tak fordi du vil hjælpe os med at få hele Danmark til at fortælle historier. Her er inspiration til hvad du skal huske før en Vores Historier fortælleraften, en køreplan

Læs mere

SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege

SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege WORKSHOP 1 UDNYTTER DIN VIRKSOMHED DE DIGITALE MULIGHEDER? MMV Dagen, 20. januar 2016 TWITTER? #DANSKINDUSTRI @TWINS_SOLUTIONS

Læs mere

Nyhedsbrev fra MidtLab

Nyhedsbrev fra MidtLab Nyhedsbrev fra Oktober 2011 Kultursammenføring i psykiatrien i Silkeborg De kommende medarbejdere i Psykiatriens Hus i Silkeborg tog kreativt tilløb til det kommende samarbejde Innovationstræf Find penge

Læs mere

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber GRATIS Morgenmøde Den 13. maj Få det optimale ud af din webshop NYE KOMMUNIKATIONSREDSKABER Få mere ud af din webshop.

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Innovation Center Denmark Munich

Innovation Center Denmark Munich Innovation Center Denmark Munich IDEGRUNDLAG Den tiltagende globalisering, krav om innovation, netværk samt adgang til viden er udfordringer, som de fleste virksomheder, universiteter og forskningsinstitutioner

Læs mere

Mentoring. Hvad, hvorfor, hvordan 12. juni 2012 for TALENT-DK

Mentoring. Hvad, hvorfor, hvordan 12. juni 2012 for TALENT-DK Mentoring Hvad, hvorfor, hvordan 12. juni 2012 for TALENT-DK v/kirsten M. Poulsen, KMP+ Business Partner of the International Cross-Mentoring Program www.kmpplus.dk Hvordan defineres mentorskabet? Sage

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

Kampagnebog til medarbejdere. Hvor der handles, der bygges

Kampagnebog til medarbejdere. Hvor der handles, der bygges Kampagnebog til medarbejdere Hvor der handles, der bygges 1 Nu skal støvet rystes af vingerne Der er mange ting, vi er rigtig gode til i alle de danske trælasthandler og byggemarkeder, men at vise flaget

Læs mere

Vær ærlig overfor dig selv nu. Det her er din chance for at ændre livets tilstand.

Vær ærlig overfor dig selv nu. Det her er din chance for at ændre livets tilstand. Livshjulet? Livshjulet er et stykke selvudviklingsværktøj som har eksisteret i mange, mange år. Livshjulet er et meget simpelt stykke værktøj, som kan give dig en god ide om, hvordan dit liv fungerer lige

Læs mere

Trends i pakkemarkedet med fokus påeu regulering

Trends i pakkemarkedet med fokus påeu regulering Trends i pakkemarkedet med fokus påeu regulering Transportøkonomisk Forening 25.01.2016 Agenda Pakkemarkedet i Europa Forbrugerkrav Trends EU regulering Global regulering 2 Pakkemarkedet i EU Traditionel

Læs mere

Kom til digitale inspirationsdage

Kom til digitale inspirationsdage Kom til digitale inspirationsdage GRATIS deltagelse med fuld forplejning Vi kommer rundt i hele landet også til en by i nærheden af dig! Digitale inspirationsdage vi kommer også til en by nær Dig! 24.

Læs mere

Vi skal lave en sparegris, men inden vi går i gang, skal vi lige snakke om et par billeder

Vi skal lave en sparegris, men inden vi går i gang, skal vi lige snakke om et par billeder Vi skal lave en sparegris, men inden vi går i gang, skal vi lige snakke om et par billeder 2 3 1. Hvad kommer du til at tænke på, når du ser bygningerne? 2. Er det bygninger, som du har lyst til at komme

Læs mere

Bliv fundet af dine brugere, via inbound marketing, som er mit speciale.

Bliv fundet af dine brugere, via inbound marketing, som er mit speciale. Mine kunder er virksomheder, som ønsker større synlighed Bliv fundet af dine brugere, via inbound marketing, som er mit speciale. Inbound Marketing handler om at blive fundet af sine brugere, i stedet

Læs mere

Årsrapport Standardiseringsgruppen

Årsrapport Standardiseringsgruppen Årsrapport Standardiseringsgruppen Pressen Fællesindkøb 2011 Forord Standardiseringsgruppen under Pressens Fællesindkøb har til formål at højne og fastholde kvalitetsniveauet på avisprodukterne i Danmark.

Læs mere

MARKETING AUTOMATION SYSTEM

MARKETING AUTOMATION SYSTEM MARKETING AUTOMATION SYSTEM Bliv partner i VoresVillas Marketing Automation system og ram 150.000 potentielle kunder, når de befinder sig i købsfasen. Du får både i pose og sæk Du afregner kun på klik

Læs mere

09.50 Anerkendende tilgang til organisationsudvikling Teori og et par eksempler v/ Lotte Lüscher. 11.30 Metoder: Involverende udviklingsprocesser

09.50 Anerkendende tilgang til organisationsudvikling Teori og et par eksempler v/ Lotte Lüscher. 11.30 Metoder: Involverende udviklingsprocesser Anerkendende udviklingsprocesser Temadag den 18. maj, 2010 9.30 Ankomst, kaffe. v/ Lotte Lüscher 09.50 Anerkendende tilgang til organisationsudvikling Teori og et par eksempler v/ Lotte Lüscher 11.30 Metoder:

Læs mere

Æbelø den 13-15 Juni 2008

Æbelø den 13-15 Juni 2008 Æbelø den 13-15 Juni 2008 Dansk Ornitologisk Forening & Fugleværnsfonden Kursus Dette kursus henvender sig til alle drevene turguider i DOF og Fugleværnsfonden og til dig som gerne vil i gang med at guide

Læs mere

Med Jesus i båden -2

Med Jesus i båden -2 Med Jesus i båden -2 Jesus redder Mål: At opmuntre børnene. Vi fortæller dem, at Jesus kender den situation, de befinder sig i. Vi fortæller dem, at Jesus hører dem og hjælper dem, når de kalder på ham.

Læs mere