Nors - Tved Tidende. Klar - parat... go` sommerfest! Hannes glas med mer` - nyt i Tved! Atlas - gammelt firma i nye klær. NemPapir - nyt firma i Nors

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nors - Tved Tidende. Klar - parat... go` sommerfest! Hannes glas med mer` - nyt i Tved! Atlas - gammelt firma i nye klær. NemPapir - nyt firma i Nors"

Transkript

1 Nors - Tved Tidende Klar - parat... go` sommerfest! NemPapir - nyt firma i Nors Atlas - gammelt firma i nye klær Hannes glas med mer` - nyt i Tved! September - oktober udgave - Årgang 9

2 Sommerfesten 2013 Stemningsbilleder fra den netop afholdte sommerfest.

3 Indledning Sommeren går på hæld, men hvilken sommer... - mon ikke vi alle har nydt de dejlige varme dage og lune, lyse aftner. Selv om vi nu skriver september er der stadig en dejlig temperatur, og det må da gerne vare ved. Heldigvis fik vi også lidt regn, så vores sø i Parken ikke tørrede helt ud. Man havde lidt ondt af de små ællinger, der næsten ikke kunne finde vand at svømme i. Vi er nu derhenne, hvor landmændene har travlt med høsten både nat og dag. Gæssene flyver skræppende i flok mod syd. Ja, hver årstid har sin charme, men det er nu som om, man kan gå vintermånederne stærkere i møde, når man er blevet varmet godt igennem om sommeren... Skolerne er igen startet og mange er begyndt på en ny æra her efter ferien. Vi er godt med, når vi kigger på børnetallene i Nors, og det er dejligt at se gravide maver og unge mødre med barnevogne i bybilledet. Det er med til at holde gang i vores lille lokalsamfund. Hussalget er heller ikke gået i stå, så mon ikke vi får endnu flere børnefamilier til området. I hvert fald har Nors et godt ry og det er jo rigtig dejligt. Noget der absolut også er med til at holde gang i det hele, er vore dygtige foreninger. Igen er det lykkedes at afholde en sommerfest, hvor der var noget for enhver smag. Det var en fornøjelse at se optoget gennem byen fredag. Det bliver et større optog for hvert år der går og forhåbentlig er det endnu større næste år... Denne gang har det været lidt sjovere at lave blad, da rigtig mange har henvendt sig med ideer. Det har også resulteret i to nye medlemmer her til blad og hjemmeside. Velkommen til Nem Papir og Atlas Malerfirma/islandske skind! Se nærmere om disse to erhverv inde i bladet. Det koster kun 1.000,00 + moms at være medlem som firma om året. Så er du interesseret, så henvend dig endelig. Erhvervene kan vi da slet ikke undvære og vi kan sagtens få plads til flere logoer. Vi mangler stadig en "vejformand" der vil dele Tidende ud på Violvej og Nors Møllevej. Det er helt og aldeles ulønnet, men håber ikke det afskrækker. Henvend dig til Susanne, såfremt du vil tage en eller begge veje. Bliv endelig ved at komme med historier, eller ideer hertil, så vi kan fortsætte med at lave et blad, der er spændende at læse. Næste deadline er 20. oktober. Har du billeder eller andet inden, kan du også sende det og vi kan lægge det på norsby.dk. Hilsen Redaktionen Redaktion: Nors - Tved Borgerforening Susanne Søe-Larsen Tlf Mail: Eva Madsen Tlf Mail: Kristian Amby Tlf Mail: Kontaktperson: Hanne Nielsen Tlf Trykket hos Trykkeriet Friheden. Udlejning af Borgerforeningens flagstænger, flag, borde, hoppeborge mm. Kontaktperson: Ingerlis Svane Tlf.:

4 Hannes glas med mer Vi har tidligere skrevet om nytilflytterne i Tved Plantage: Vildtkonsulent Tommy Hansen og Hanne Hansen, der arbejder i Nors Børnehus, hvor hun hver dag laver mad sammen med børnene. Sidst handlede det mest om Tommy og hans arbejde, men denne gang sætter vi fokus på Hanne. og fik den kommende jul værktøj i julegave, så hun selv kunne kreere figurer i glas derhjemme. Så havde hun adgang til en ovn, hvor hun kunne brænde glasset i. Tommy kunne se, at det her var alvor, og fik Hanne overbevist om, at hun skulle have sin egen ovn, selv Hanne og Tommy har boet i Tved i et år nu, og de har fået bygget en butik op i den tidligere garage i deres hjem her i løbet af sommeren. Selv om, der endnu ikke er åbent, er butikken allerede fyldt med Hannes flotte glasværker. Vi har nogle få billeder med her Hanne begyndte i 2008 på et aftenskursus i glaskunst. Dengang var de bosiddende på Bornholm. Hun har altid været kreativ og har bl.a. gået til syning, blomsterbinding, pileflet og mange andre ting. Hun blev meget bidt af glaskunsten om den kostede ,00 kr. Så det fik hun i 2009, og så gik det ellers derudad. Hun fik lavet egen butik på Bornholm og her gik det strygende med salget til både Bornholmere og turister. sammen med artiklen, men ønsker du at se meget mere, kan du kigge ind på facebook (HannesGlasMed- Mer), hvor der er oprettet en side med masser af billeder og priser på de forskellige ting i glas Hanne har lavet.

5 og hun holder Åbent Hus i weekenden september kl Hanstholmvej 53, Tved. Herefter har hun åbent i september: lørdage samt tirsdage og fredage I oktober alle lørdage samt onsdage og torsdage Der er dog lukket onsdag den 16. oktober. Der vil være åbent efter aftale. Ring og aftal en tid på tlf eller Mailadressen er: HUSK, der tages ikke mod dankort i butikken! Priserne er absolut til at have med at gøre. Der er glaskunst i alle afskygninger, og specielt mange ting, hvor der er taget udgangspunkt i naturen: blomster, planter, åkander mm, men også i højtider, hvor hun har pynt til både påske og jul. Hanne håber på, at hun også her i området kan få gang i butikken Derforuden er der også glas til mærkedage, som dåb, fødselsdag, bryllyp o.l. Rigtig gode gaveideer, men også nogle ting man helt sikkert gerne vil have på hylden derhjemme. Der tages også imod en bestilling, hvis man har et eller andet specielt ønske i glas.

6 NemPapir.dk Nempapir.dk - internetbutik med base i Nors. Oppe på toppen af Norsvej bor Vera og Ole. De har den flotteste og bedste udsigt i hele byen. Ole, der er barnefødt i Nors, har boet her siden 1991, hvor han overtog ejendommen efter sin farbror Kaj Stensgaard. Han driver de 10 hektar jord, der primær består af korn. Derforuden er han ansat på deltid hos NJA. I 2001 flyttede Vera ind. Hun stammer fra Rusland og er uddannet programmør og ingeniør i IT. Sammen har de børnene Ivan på 5 år og Amanda på 4 år. - Vera har de sidste 7 år haft et drømmejob hos B&O i Struer, hvor hun er logistik konsulent. Ole har altid haft en drøm om at blive selvstændig. Derfor oprettede de sidste år hjemmesiden nempapir.dk, hvor de blandt andet sælger kontorhold og børnemøbler. Salget går fint, og specielt er det kunder øst for Storebælt, der køber varerne. Der bliver især solgt en del børnemøbler. I øjeblikket har de varenumre på hjemmesiden, men det er begrænset, hvor meget lager de har hjemme. Dog er der altid printerpapir, der kan købes til meget konkurrencedygtige priser. Til kunder fra Thy og Mors kan man købe på hjemmesiden uden at skulle betale fragt, da de gerne vil have mere gang i handlen her i området. Tager man et kig på den flotte hjemmeside, kan man også se, at de har egen You-tube-kanal, hvor de forskellige varer bliver testet og afprøvet. Der er også dansk producerede børnemøbler. Det er en tilfældighed, at det lige nøjagtig er den slags varer Ole og Vera sælger. Dog fandt de ud af, da de selv skulle købe børnemøbler, at der ikke findes meget af den slags i Thy, og møbelsalget er også fortsat nedadgående, da folk kører til de større byer, når der skal handles. Derfor er det også en risiko at starte op her i det såkaldte udkantsdanmark. De ser dog fortrøstningsfulde på det og tager det som en udfordring og tror på, at de kan få denne internetbutik til at køre. Alt mulig held og lykke til Ole og Vera med butikken. Dejligt der er nogle, der tør tage initiativer her i Thy, og kig lige ind på deres hjemmeside. Der er helt sikkert også noget du kan bruge. Også tak til Ole og Vera, da de har sagt ja til at støtte vores "tværs-samarbejde" i byen. Dejligt med nogle nye tiltag. Det er med til at hold vores lokalsamfund i gang.

7 Ny papiruldsmaskine F.J. Byg ved Anders og Jens Frederiksen, viser her deres nye investering, en isoleringsmaskine til at indblæse papiruld. Vores lokale tømrer F.J. Byg ved Anders og Jens Frederiksen er helt med på noderne inden for at sikre dit hus energimæssigt bedst muligt. Firmaet har netop investeret i en maskine, hvormed de er i stand til at blæse Isocell Papiruld i hulmure og på lofter m.m. Isocell Papiruld er et papiruld, som yder højeffektiv isoleringsværdi, har høj brandmodstand, det reducerer støj og endelig er det yderst miljøvenligt. Vil man beholde sine eksisterende vinduer, kan man udskifte glasene til nye energiglas fra Scanglas. Det er meget oppe i tiden med energirådgivning, og husk på, at der stadig er håndværkerfradrag til både helårs- og sommerhuset, siger Jens Frederiksen. Fællesspisning Når der er arrangeret fællesspisning den 23. okt. på Nors skole, vil vi sy piger gerne lave lidt workshop for at vise både hvor hyggelig og sjov vi har med at sy. Samtidig vil der være en udstilling af patchwork. Og skulle nogen få lyst til at deltage med en nål og tråd denne aften er man hjertelig velkommen, men ellers er I altid velkommen hver tirsdag på skolen fra til Dette er gratis at deltage da vi alle hjælper hinanden med ideer og mønster og ikke mindst det sociale. En kaffepause tager vi os også tid til. Nors Genbrug Sommerudsalg i uge 35 og 36, fra mandag den 26. august til lørdag den 7. september. Alt sælges til halv pris: møbler, tøj, sko, ting og sager på Norsvej 22 og i butikken Norsvej 28. Måske nogen har lyst, herrer eller damer, til at blive frivillig medhjælper i Nors Genbrug. Henvendelse i butikken. Venlig hilsen bestyrelsen. Derudover forhandler F.J Byg også f.eks energirigtige produkter fra Hvidbjerg Vinduet, Ideal Combi og Velux.

8 Tur til Manchester & Wales Tidligt søndag d. 5 maj stod vi i Ålborg lufthavn.vi skulle til Manchester. I lufthavnen mødte vi Lars - som skulle være vores rejseleder og to andre deltagere i turen. Så gik turen til København, hvor vi mødtes med de sidste deltagere. Fra København fløj vi til Manchester, I lufthavnen blev vi hentet af en bus og kørt til Vores hotel. Et hyggeligt gammelt hotel. som taget ud af en engelsk krimi mente vores Kjømn, da vi sendte et billede hjem til ham. Der var arrangeret fodbold for dem som var interesserede..hmm ikke lige noget for os, så vi tog bussen ind til midtbyen, en tur på ca. ½ time. Inde i byen fik vi kigget/shoppet i mange af butikkerne. Ude fra gaden så de ikke ud af noget særligt, men rigtigt flotte når vi kom ind. Nogle steder var det store centre med masser af butikker. Efter nogle timers shopping fandt vi en hyggelig cafe, hvor vi fik cafelatte og varm cacao af de største kopper vi nogensinde har set. Lidt mere shopping og så fandt vi en taxa, som kunne fragte os hjem til hotellet., hvor vi fik aftensmad og hyggede os i baren. Kl. ca. 20 kom de andre hjem fra fodbold og så tog vi alle ud på en lokal pub rigtigt hyggeligt. Næste morgen kom vi op til en rigtig lækker engelsk morgenmad.mums Nu skulle vi til wales en bustur på ca. 2½ time. Sikke et landskab. det var simpelthen bare så smukt. Træerne stod flotte lysegrønne, rapsmarkerne lyste flot op i gult ja alt var sprunget ud. (det var der ingenting der var hjemme i Danmark på det tidspunkt)

9 ALDRIG har vi set så mange får. overalt var der kæmpe græsmarker med får, får og atter får. Kl. ca 10 var vi fremme i Dollegau. Her skulle vi se en SPAR butik. Vi blev modtaget af købmanden selv og en af hans ansatte,de fortalte kort om butikken og så kunne vi selv få lov til at gå og kigge. Butikken var rimelig ny, stor og flot. Det butikken er kendt for og har vundet flere priser for, er at købmanden går meget op i lokale varer. Han købte feks. frugt/grønt, æg, mælk, ost, brød og kager, vin og øl af de lokale beboere. På skilte ved varerne kunne kunder se hvilken gård/producent der har lavet varen og hvor lang afstanden var fra butikken til producenten. Det vi mest lagde mærke til var at der ikke var alle de mærkninger vi har herhjemme. Æggene stod feks. ikke på køl og brød/kager lå fremme uden indpakning, hvor kunden selv skulle tage hvad de ville købe. Da vi var på besøg havde de 72 lokale leverandøre, men de forventede at få flere i løbet af sommeren. Da vi var færdige i butikken blev der tid til at se på den lille landsby, før vi fik frokost på en kro. 2 ansatte fra butikken kom og spiste med os, så kunne vi stille dem spørgsmål. Derefter gik turen tilbage til Manchester - til lufthavnen. Herfra gik turen igen til København og kl. ca landede vi i Ålborg og så var det slut på en hyggelig tur. Turen var arrangeret af købmandsforeningen og vi var jo heldige, at Carsten ville give os sådan en oplevelse. Stor tak til Sanne & Carsten for turen. Anette og Vibeke Ændring i Spar-kæden Den 3. november bliver Super Spar i Nors en del af den nye Spar-kæde. Her vil man i høj grad have fokus på konkurrencestærke priser og favorable tilbud, for at imødekomme kundernes behov og stigende efterspørgsel efter faste lave priser i et marked, der er stærkt prisdrevet. Som kunde kommer man ikke til at mærke den store forskel i butikken udover den lille navneændring og de mange gode priser siger Carsten Dalgaard, Super Spar Nors. Selv om der kommer til at ske små justeringer i sortimentet, vil købmanden og personalet være præcist det samme. Butikken kommer ikke til at holde ekstra lukket og vi glæder os til en VILD SPAR FEST fra den 3. november og tre uger frem. Det "nye" SPAR er en del af SPARkæden og vil have ca. 120 butikker landet over, bestående af tidligere SUPER SPAR og SPAR butikker. Kæden vil i høj grad have fokus på discount og have et stort grundsortiment af gul pris varer og stærke tilbud, men med fokus på fortsat at tilpasse sig kundernes behov og være en aktiv del af lokalområdet. For yderligere oplysninger: Købmand: Carsten Dalgaard Super Spar Nors

10 NORS-TVED KIRKETIDENDE SEPTEMBER - OKTOBER 2013 Alle Helgens søndag. Ved gudstjenesterne Alle Helgens søndag i Tved kirke kl og i Nors kirke kl vil vi, som det er skik og brug i rigtig mange af landets kirke, efter prædikenen ved navns nævnelse mindes de mennesker, vi har mistet her i vores sogne siden sidste Alle Helgen samt dem, som måtte være kommet til vores kirker eller kirkegårde udensogns fra. Baby-salmesang. Der er i skrivende stund sendt 17 indbydelser ud til forældre her i pastoratet med et barn i alderen 0-1 år. Indbydelserne gælder deltagelse i baby-salmesang. Forløbet består af 8 gange af ca. 1 times varighed og vil komme til at foregå i Nors kirke. Her vil vi synge enkelte vers af vore dejlige salmer/sange og kombinere det med små sanselege. Opstarten bliver den 3. oktober kl , såfremt mindst 4 babyér bliver tilmeldt. Ud over sognepræsten deltager organist Niels Junget Høstgudstjenester. Der afholdes høstgudstjeneste i: Tved kirke, søndag den 15. september kl , Nors kirke, søndag den 6. oktober kl Ved begge gudstjenester er der høstindsamling, hvor de indsamlede beløb vil blive tilsendt sociale og velgørende organisationer. Ved gudstjenesten i Nors kirke er man meget velkommen til at medbringe lidt af årets høst i form af: frugt, grøntsager, marmelade, bagværk o.lign. De skænkede gaver vil efter gudstjenesten blive solgt ved en auktion, og det indkomne beløb vil også blive givet til ovennævnte formål. Spejderne er samtidigt værter ved en kop kaffe. Præstens telefon og træffetider. Jeg træffes på tlf , hvor der er omstilling til mobil. Man kan også ringe direkte til min arbejdsmobil, som er: Er jeg ikke lige ved telefonen, kan man indtale en besked, hvorefter jeg ringer tilbage snarest. Jeg kan ligeledes træffes via mail: Jeg forventer at være på kontoret i Nors præstegård: Tirsdag: fra kl , onsdag fra kl , torsdag fra kl og fredag efter behov, men ring gerne for en aftale, så vi er på den sikre side. Mandag er min ugentlige fridag. Ønsker man besøg af præsten, er man meget velkommen til at kontakte mig, så finder vi et tidspunkt. Ferie og friweekends. Jeg afholder friweekend den 27. september - 2. oktober samt november Embedet passes i begge perioder af pastor Benne Holwerda, Hillerslev, der kan kontaktes på tlf.:

11 NORS-TVED KIRKETIDENDE SEPTEMBER - OKTOBER 2013 GUDSTJENESTER Måned/dag Dato Nors Tved September Søndag, 15.s.e.Trin. 08. Ingen Søndag, 16.s.e.Trin * K * Høst. Søndag, 17.s.e.Trin Ingen Søndag, 18.s.e.Trin. 29. Ingen (NB) SK (NB) Oktober Søndag, 19.s.e.Trin *) Høst. Ingen Søndag, 20.s.e.Trin *) Søndag, 21.s.e.Trin Ingen Søndag, 22.s.e.Trin BUSK November Søndag, Alle helgens dag * Søndag, 24.s.e.Trin Ingen Søndag, 25.s.e.Trin BH Ingen. Søndag, Sidste s. i kirkeåret K * *) Kirkebil. For at benytte kirkebilen, skal man ringe til Thisted Taxa, senest dagen før kl BH= Benne Holwerda, Hillerslev. SK= Sigrid Kjær, Sennels. NB= ændring i forhold til gudstjenestelisten i sidste Nors-Tved Tidende. Graver i Nors: Jørgen Christiansen, K) Kirkekaffe. Dvs. at der efter gudstjenesten serveres en kop kaffe i våbenhuset. Graver i Tved: Erling Overgaard,

12 NORS-TVED KIRKETIDENDE SEPTEMBER - OKTOBER 2013 BUSK gudstjeneste. Sidste søndag i oktober er mange steder i landet forbeholdt en BUSK gudstjeneste, - altså en familiegudstjeneste. For BUSK står for Børn-Unge-Sogn-Kirke, og bag initiativet står FDF, De grønne pigespejdere, KFUMspejderne i DK, KFUM s Idrætsforbund i DK samt KFUM og KFUK i DK. Initiativgruppen udsender hvert år en idémapper til landets præster, og det har jeg benyttet mig af i mange år, så det skal vi også prøve her i Nors kirke i år, og jeg håber at få hjælp af sognets spejdere. I den skønne sommertid var der kirkekoncert i Tved. For nogle år siden var der tradition for en sommerkoncert i Tved Kirke, Det var bl.a. med Maren Marie Tange, et kor fra Aalborg og et finsk kor med orkester. Søndag den 30. juni 2013 kl havde menighedsrådet igen indbudt til koncert. Det var med kirkens mangeårige kirkesanger Lilian Andersen og lederen af Nordvestkoret, organist Henrik Svane. Foruden beboere fra Tved var der i lighed med tidligere kommet en del fra Thisted for at lytte, ligesom kirkemusikinteresserede fra nabosognet Nors var mødt op. Lilian havde taget plads i koret og ved et keyboard sad Henrik Svane parat til at akkompagnere. Første afdeling var kompositioner af Johann Sebastian Bach. Efter Præludium i C-dur var der sange på programmet. Flere komponister var repræsenteret, bl.a. Frescobaldi og Händel. Sangene blev fremført med klar røst til et følsomt, stilfærdigt akkompagnement. Størst var bifaldet efter iørefaldende toner af Händel. I sidste afdeling var flere salmer på programmet, bl.a. Jens Rosendals Du som ud af intet skabte til melodi af Peter Møller. Kirkegængerne fik mulighed for at være med i to fællessalmer Tunge mørke natteskyer af Jakob Knudsen og Poul Gerhardts Gak ud, min sjæl, betragt med flid i denne skønne sommertid Guds underfulde gaver! Med en sats fra Bachs Orgelbüchlein gav Henrik Svane til sidst en prøve på, hvad kirkens forholdsvis nye Frobenius-orgel kan præstere. Siden sidst Døbte i Nors kirke: Kaja Athene Torp-Nielsen. Sigrid Munk Pedersen. Freja Lillelund Bang Andersen. Tillykke! Døde /begravede (Nors) Bodil Yde Sørensen. Christian Damgaard Balle. Æret være deres minde. Viede i Tved kirke: Beate Wahlers og Allan Jul Dürr. Maria Dyrbye Pedersen og Peter Hove Nielsen. Tillykke. Viede i Nors kirke: Annemargrethe Schmidt og Karsten Strømgaard Andersen. Tillykke! Mortens aften / fællesspisning. Efter gudstjenesten i Nors kirke, søndag den 10. november kl , inviteres der, traditionen tro, til fællesspisning i Sognehuset, hvor der serveres andesteg fra Nors kro. Der kan købes vin, øl og vand. Tilmelding senest den 4. november til: Gunnar Smed tlf Susanne Rotbøl Pedersen tlf

13 NORS-TVED KIRKETIDENDE SEPTEMBER - OKTOBER 2013 BUSK gudstjeneste. Sidste søndag i oktober er mange steder i landet forbeholdt en BUSK gudstjeneste, - altså en familiegudstjeneste. For BUSK står for Børn-Unge-Sogn-Kirke, og bag initiativet står FDF, De grønne pigespejdere, KFUMspejderne i DK, KFUM s Idrætsforbund i DK samt KFUM og KFUK i DK. Initiativgruppen udsender hvert år en idémapper til landets præster, og det har jeg benyttet mig af i mange år, så det skal vi også prøve her i Nors kirke i år, og jeg håber at få hjælp af sognets spejdere. Reserver allerede søndag den 27. oktober kl ! Stemningsbilleder fra hestevognstur i Tved plantage. Mini-konfirmander. I løbet af efteråret vil de nye 3. klasses elever på Nors skole blive tilbudt et minikonfirmandforløb bestående af 10 x 1½ time. Forløbet kommer til at foregå i Sognehuset i Nors og vil blive fordelt således, at de får 5 gange før jul og 5 efter. Eleverne vil modtage en indbydelse i løbet af september / oktober, når de sidste detaljer er faldet på plads. Sogneeftermiddag. Så er det tid for sæsonens første sogneeftermiddag, der kommer til at stå i sangens tegn. Datoen er den 9. oktober kl i Sognehuset, og det er Annie Krog Foldager, der sammen med organist Niels Junget vil styre slagets gang.

14 Nyt fra Borgerforeningen Endnu en sommerfest er vel overstået her i Nors, og det blev igen i år nogle rigtige gode dage. Borgerforeningen og Sommerfestudvalget vil gerne takke alle vores trofaste hjælpere og sponsorer, uden dem kunne et sådant arrangement ikke lade sig gøre, Også en stor tak til Ballerum tærskeværk, dilletanterne og de unge mennesker der underholdt fredag aften, samt til Nors skole og Jan fra Hallen for lån af lokaler, og til vores købmand der igen i år stillede op som auktionarius ved auktionen. Også en stor tak til alle der mødte op søndag morgen og hjalp med oprydningen, det er rigtig dejlig at så mange vil hjælpe. En af sommerens rigtige varme og gode dage tog vi alle vores flagstænger ud af pakhuset og fik dem malet og sat ny snor i, der er også lavet nye Tillykke skilte til æresporte. Vi har fået et stort rødt hjerte til udlejning. Borgerforeningens Bankoudvalg holder bankospil 2 gange her i efterår og første gang er den 18/9 se også annonce andet sted i bladet. Borgerforeningen er blevet opfordret til at holde en aften med fællesspisning, som vi også havde arrangeret sidste år da der var Kulturuge i byen. Datoen er fastsat til den 23/10 og det bliver igen denne gang på skolen, menuen er ikke be- stemt endnu men følg med på hjemmesiden norsby.dk Der har været rigtig mange der har prøvet at spille fodboldgolf i Parken, og den 31/7 havde vi besøg af næsten 40 børn fra Tjernobil, der havde nogle dejlige timer dernede. Der er mange der holder deres familie og firmafester dernede, så det er jo dejlig at området bliver brugt, Vi har fået lavet hjemmeside til fodboldgolfen der hedder der er der lagt billeder ind fra Tjernobil børnenes besøg,men tag gerne nogle pletskud når I er dernede og send til så skal vi lægge dem ind. I forbindelse med sommerfesten fandt vi under oprydningen en sort Hummel damejakke en børnejakke og paraplyer, det kan afhentes ved undertegnede. Hilsen og med ønske om fortsat god sommer p.b.v. Ingerlis tlf mail

15 Tjernobyl-børn på besøg i parken til en omgang fodboldgolf. De Muntre Motionister Hvem er vi? Vi er nogle glade unge mennesker, der er blevet lidt ældre og som gerne vil røre os lidt. Det gør vi så om tirsdagen nede i Nors Hallen. Bankospil i Nors Borgerforeningens Bankoudvalg starter op med bankospil igen den 18 /9 kl i Nors Ungdomshus Gevinsterne er kødpakker gavekort og lign. Også amerikansk lotteri Vi starter altid med fælles opvarmning og gymnastik, så kan man hygge sig med en kop kaffe og få snakket lidt, spille lidt badminton, udøve andre former for gymnastik. Ingen pres, og man gør det man nu har lyst til at lave. Hos os er hyggen i højsædet. Vel mødt! Alle er velkommen Der er også underafdelinger. Bl.a. kroket på Vendbjerg og Vandreture rundt omkring i nabolaget. Kom ned i Nors Hallen og hør nærmere. Vi starter op tirsdag den 3. september kl Så hvis i har lyst, så kig ned i hallen og vær med til nogle hyggelige timer.

16 Fodboldskole på Vendbjerg For 21. år kører fodboldskolen på Vendbjerg. I år med 90 spillere fra hele Thy i alderen 8-14 år. Heraf 16 piger. De er opdelt i 6 grupper, hvor der er 2 trænere fra Nors, 2 fra Thisted og 2 fra Aalborg. Der foruden 6 assistenttrænere fra Nors. De er meldt til skolen via billetnet og giver 780,00 kr. for en uges skole, hvor de får et sæt spilletøj, bold, drikkedunk, og frugt med i prisen. Sandwich kan de købe i kiosken, hvor 9 frivillige smører sandwich, skærer frugt og rydder op hver dag. Dorte Jørgensen er Skoleleder og Vibeke Holst er Trænerleder. Det er DBU, der laver opdeling af holdene på de tilmeldte børn. Fredag slutter skolen af med en Efter ønske fra Nors Ungdomsklub overtager Ungdomsskolen klubvirksomhed i Nors pr. 01. sept Ungdomsskolen Thisted er et af fritidstilbuddene til børn og unge fra 4. kl 18 år i Thisted Kommune. Der er Small Talk (5.-6. kl.) Bedsted, Frøstrup, Hanstholm, Hurup, Koldby, Snedsted, Thisted og Vestervig og Ungdomsklubber (7.kl år) i Bedsted, Frøstrup, Hanstholm, Hurup, Snedsted, Thisted og Vestervig. Desuden har Ungdomsskolen juniorklubber for kl i Bedsted, Frøstrup, Hanstholm, Hurup, Koldby, Snedsted og Thisted. Der to klubaftener i Nors i denne sæson. Klubberne starter i uge 37. En aften for Small Talk kl og en aften for ungdomsklub 7. kl 18 år. På denne måde får 7. kl. 2 muligheder om ugen for at komme i klub. Klubdagene ligger ikke fast endnu. Vi vil tage kontakt til kl. på Nors Skole og beder dem om at vælge en dag, der ikke kollidere med andre fritidsinteresser. Ligeledes vil vi kontakte Nors unge i kl. på Sjørring Skole og give dem samme mulighed. slags Cup. Her spiller trænerne bl.a. mod forskellige hold af børn, hvor Dorte Jørgensen er en meget uretfærdig dommer. Trænerne får kort Jeanette Johansen, der har været klubleder i det forløbne år, fortsætter på denne post. Desuden vil Johnny Guldhammer Sørensen blive ansat som klubmedarbejder. Ungdomsskolen har mange aktiviteter. Nu kan nogle af disse aktiviteter tilbydes i Nors, hvis de unge har lyst. Det kan være kurser i glaskunst, smykkefremstilling, lego mindstorm, go kart, m.m. Desuden vil ungdomsskolens ture og ferieaktiviteter blive præsenteret i klubben. Vi håber på mange deltagere fra Nors området. Anette Bjørndal - Bent Oddershede Ungdomsskolen ungdomsskolen.thisted.dk oplevelser på stribe... af dommeren, hvis de laver noget de ikke må. Gult kort betyder de må løbe forbi alle eleverne, der er klar til at give vand. Rød betyder de må gå og sort betyder de må kravle. Det ender som man kan gætte med, at alle trænere bliver godt våde...

17 Crocket- stævne Den 22. august var der over 60 spillere fordelt på 15 baner. Spillerne kom fra 11 klubber fra Salling, velkommen til at deltage. Er du interesseret i at vide mere om Hjemmenes aften 2013 Onsdag, den 18. september kl i Sognehuset fælles med menighedsrådet. Sognepræst LISBETH MICHELSEN, Vodskov, der er født og opvokset på Færørerne, og ofte er med Dronning Margrethe deroppe, taler over emnet: De magiske øer, mit hjemland Mors og Thy. De nød de gode forhold på Vendbjerg, hvor de har masser af plads og også faciliteterne i orden i klubhuset, hvor man i løbet af dagen fik kaffe, rundstykker, hjemmebag og frokost. Her er hyggen i højsæde. Crocketklubben startede op i 2004 i Nors, og i dag er de 25 medlemmer, der giver 100,00 kr. i kontingent om året. De har gennem årene været med til flere turneringer, og kan se tilbage på flotte placeringer. Bl.a. har de to hold, der blev danmarksmestre i 2011 i b2 og c1 rækken. Der er også mix stævner i Thy, Mors og Salling, hvor klubben er klubben, er du velkommen til at kigge op på boldbanerne på Vendbjerg tirsdag eftermiddag eller torsdag formiddag, hvor klubben træner året rundt, hvis vejrforholdene tillader det. Mandag, den 18. november kl i Sognehuset: Sygeplejeske Karin Nielsen, Guldstjernevej, Nors. Karin vil fortælle om oplevelser og livet som sygeplejeske på Grønland, hvor hun har arbejdet. Det bliver spændende at høre under hvilke forhold det foregår på deroppe. Onsdag, den 4. december, kl i Sognehuset. Henning Fillipsen, Koldby taler og underholder. Luciaoptog og amerikansk lotteri. VELKOMMEN TIL ALLE, DER HAR TID OG LYST! Lillian Larsen Have- og vedligehold Anlægsgartner Træfældning- og skovarbejde Rengøring Pedel- og varmemester alt for både private og erhvervsdrivende! Holmevej 14, Nors 7700 Thisted Tlf

18 Atlas islandske lammeskind Mange her i området kender Halla Bjørg. Hun startede for en del år siden sit eget malerfirma op her i Nors, og det er siden gået derudad. Hun har i dag 4 malersvende ansat, hvoraf en i øjeblikket er på barsel. De har rigelig at se til med maleropgaver både lokalt og også udenfor området. Malerfirmaet har adresse på Røgerivej 8 i Nors. sofa, dekoration på væggen eller noget helt tredje. Skindene er meget populære på grund af den rene natur og allergikere kan være helt rolige, for det bliver ikke renere bearbejdet. hendes logoer for både malerfirmaet og lammeskindsnetbutikken fremover være at finde her i bladet fast hver gang. Det samme gælder på hjemmesiden norsby.dk. Al mulig held og lykke til Halla med både lammeskindene og hendes malerfirma. Halla stammer fra Island og navnet udtales "Hatla" og Atla er hendes kælenavn. Derfor var det også nærliggende at kalde malerfirmaet for "Atlas Malerfirma"( jeg ville også gerne være øverst i telefonbogen dengang jeg startede, udtaler hun..) Hun har stadig en svaghed for Island, selv om hun har boet i Danmark siden Derfor er hun begyndt at importere islandske lammeskind, som hun sælger til butikker og også private her i Danmark. De islandske lam har lange hår i pelsen p.g.a. klimaet og er derfor meget varme, bløde og lækre (lige som de danske kvinder siger Halla). Garvningen på skindene er 100% økologisk, da der ikke bruges kemikalier, men kun rent vand. Derfor er det superlækre og bløde skind, der bliver fremstillet. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for hvad man kan bruge skindene til. Det kan være til stol/ Er du interesseret i at vide mere har Halla oprettet en netbutik med billeder, oplysninger og priser på lammeskindene. Siden hedder Halla vil støtte vores "tværssamarbejde", TAK for det, og derfor vil

19 Program for Indre Mission September Torsdag, den 5. september HØSTFEST i Hillerslev, Bent Hedemand, Frejlev. Onsdag, den. 11. september HØSTFEST, tidl. sognepræst HENNING SØRENSEN, Thisted taler og underholder. Onsdag, den. 18. september LISBETH MICHELSEN, Vodskov fortæller om sin opvækst på Færørerne. Se under Hjemmenes aften. Møderække i Thy: Mandag, den 16. september i Frøstrup, Henrik Alex Jensen, Silkeborg Tirsdag, den 17. september i Hillerslev, Henrik Alex Jensen, Silkeborg Onsdag, den 18. september i Hundborg, Henrik Alex Jensen, Silkeborg Torsdag, den 19. september i Vang, Henrik Didriksen, Skive Fredag, den 20. septemberg i Thisted, Henrik Didriksen, Skive Torsdag, den 26. september Møde hos Elly Holm, Nors Møllevej Oktober Onsdag, den 2. oktober Oktobermøde i Kirken og derefter i Sognehuset kl Torsdag, den 3. oktober I Sognehuset kl Torsdag, den 10. oktober Møde hos Jenny Larsen, Frydebovej Fælles spisning Nors-Tved Borgerforening arrangerer fællesspisning på Nors Skole, onsdag, den 23. okober, kl Se mere senere på norsby.dk Tilmelding på tlf Fodboldgolf i Parken i Nors Prøv at spille fodboldgolf 18 hullers nyanlagt bane beliggende i forbindelse med park med pavillon legeplads cykel og gå sti,samt Klok golf. Betaling og udlevering af bolde og scorekort sker ved Super Spar købmanden Skellet 2 Nors. Se mere på hjemmesiden www. norsfodboldgolf.dk Torsdag, den 24. oktober Møde hos Martha Bang, Frydebovej Torsdag, den 31. oktober Hillerslev, Robert Enevoldsen, Thyborøn November Torsdag, den 7. november Kredsgeneralforsamling i Nors

20 Nors Ældrecenters aktivitetskalender September: Arrangementer: Den 2. til 6. sept.: En anderledes uge se program. Onsdag den kl Alm. klub med quiz og sang. Onsdag den kl Besøge Friplejehjemmet i Bedsted, hvor vi indtager eftermiddagskaffen Pris 75 kr. inkl. kørsel i bus og kaffe m/brød. Tilmelding nødvendig. Onsdag den kl BANKOSPIL 1 pl. 10 kr., 3 pl. 25 kr. Torsdag den kl Gudstjeneste. Oktober: Tirsdag den kl Koncert m/far og Søn - Bjørn & Johnny i Østerild Multicenter. Fællesarrangement med 3 andre ældrecentre. Pris 100 kr. inkl. kaffe og kage. Fælleskørsel fra Nors Ældrecenter. Kom og vær med til en god oplevelse. Se opslag andet sted i bladet. Onsdag den kl Arrangement for ældre i Sognehuset. Onsdag den kl Alm. klub m/quiz, sang og 1 god historie.

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-24. årg. September - Oktober - November 2014 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-24. årg. September - Oktober - November 2014 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-24. årg. September - Oktober - November 2014 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, fax 97 99 30 49 E-mail: LO@km.dk

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Nors - Tved Tidende. Rikke er kvik og talstærk Folk flytter gerne til Nors 7-9-13 i Tved. 6. udg. - årg.9. Nov. - dec. 2013

Nors - Tved Tidende. Rikke er kvik og talstærk Folk flytter gerne til Nors 7-9-13 i Tved. 6. udg. - årg.9. Nov. - dec. 2013 Nov. - dec. 2013 Nors - Tved Tidende 6. udg. - årg.9 Rikke er kvik og talstærk Folk flytter gerne til Nors 7-9-13 i Tved 16.11.13 Indledning Så er vi på vej mod mørkere tider, men flot ser naturen ud lige

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2015

Kirkenyt juli og august 2015 Kirkenyt juli og august 2015 Orgelkoncert med Frantizek Vaincek Den internationalt anerkendte organist Frantizek Vanicek holder koncert i Strandmarkskirken søndag den 23. august. Der er gratis adgang til

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række.

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 37. årgang Nr. 15 Oktober - November - December 2015 Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Sådan sagde den fornyligt afdøde Niels Henrik Arendt,

Læs mere

for Lyne Sogn December 2014

for Lyne Sogn December 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn December 2014 Bedsteforældredag i Børnebo Indhold: * Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen * Vennekredsen: Julehygge i fælleshuset

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter 1. Velkomst ved Bjarne Svendsen Ordstyrer: Bjarne Referent: Anette 2. Kort orientering fra alle deltagende foreninger obs om der er noget særligt alle foreninger bør vide FIF ved Karina, Jørgen og Bente.

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder.

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder. RAMMEN Islev Gruppe Juni - Juli 2015 Alle møder afholdes i Islev Kirkes Ungdomscenter Slotsherrensvej 321 2610 Rødovre Spirerne: Piger fra 5-7 år Mandag kl. 18.30-20.00 Smutterne: Piger fra 7-10 år Mandag

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer.

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer. COMPANY DAY Læs her hvilke muligheder Hjørring Golfklub tilbyder, når du ønsker at lave et golfarrangement for dine kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere. Vi kan lave arrangementer for både

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 FOR U12 PIGER OG DRENGE (årgang 02-03) U14 PIGER OG DRENGE (årgang 00-01) U16 PIGER OG DRENGE (årgang 98-99) U18 PIGER OG DRENGE (årgang

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Nors - Tved Tidende. Stor festivitas i Parken. Cykelsti til Nors. Erland slutter ringen. Juli - august 2013 4. udg. - årg. 9

Nors - Tved Tidende. Stor festivitas i Parken. Cykelsti til Nors. Erland slutter ringen. Juli - august 2013 4. udg. - årg. 9 Nors - Tved Tidende Juli - august 2013 4. udg. - årg. 9 Erland slutter ringen. Stor festivitas i Parken Cykelsti til Nors Borgerforeningen takker for det flotte fremmøde i Parken Indledning Allerede nu

Læs mere

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater.

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater. Sommer med Ungdomsskolen Til 10 18 årige i Thisted Kommune og deres forældre. Thisted Kommune Ungdomsskolen ønsker børn, unge og deres forældre en god sommer. Vi glæder os til møde kendte og ukendte ansigter,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Alle kirker har forskellige tilbud om samvær og aktiviteter for voksne og ældre. Der er foredrag, udflugter, samtaler, fællessang og hygge.

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

RAMMEN April - Maj 2014

RAMMEN April - Maj 2014 Alle møder afholdes i Islev Kirkes Ungdomscenter Slotsherrensvej 321 2610 Rødovre Spirerne: Islev Gruppe Piger fra 5-7 år Mandag kl. 18.30-20.00 Smutterne: Piger fra 7-10 år Mandag kl. 18.30-20.00 Årgang

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

V E S T E R B Ø L L E S O G N S. Forår 2015. Lokalblad. Foråret så sagte kommer

V E S T E R B Ø L L E S O G N S. Forår 2015. Lokalblad. Foråret så sagte kommer Forår 2015 V E S T E R B Ø L L E S O G N S Lokalblad Foråret så sagte kommer BEBOERFORENINGEN Legeplads Lørdag d. 18. april gør vi som sædvanlig legepladsen i stand, så den ser godt ud i den følgende sommer.

Læs mere

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden.

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV SEPTEMBER 2015 Kære alle, Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV.

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. Ny tilmelding til Tweenklubben sæson jan. juni 2012. Andet halvår af Tweenklubbens sæson begynder pr. 2 jan. 2012. Og nu har du mulighed for at

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2012 Siden sidst. Sne, sne, sne.. Først var det vores penge der var indefrosset, og nu har sne og frost gjort, at færdiggørelsen af legepladsen bliver lidt forsinket.

Læs mere

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg September 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg På bl.a. Facebook kan du se kirkens nye video, hvor medlemmer

Læs mere

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD

JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD JEGERUP SOGNS MENIGHEDSRÅD Menighedsrådsmøde tirsdag den 10. december 2013 kl.19.00 i Præstegården Tilstede: Birte Stark, Ragnhild Starb-Nielsen, Ejner Jensen, Anni Greis Andersen, Asta Iversen, Henny

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

pattegris Petanque Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere

pattegris Petanque Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere Cykelløb Helstegt pattegris Petanque Bob Årets borger Ansigts maling Banko Soft ice Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere Program Tirsdag 17/6 Kl. 18.30 Kl. 19.00 Kl. 19.00 Onsdag 18/6

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

Vagtplan kræmmermarked 2014

Vagtplan kræmmermarked 2014 Vagtplan kræmmermarked 2014 OPRYDNING PÅ PLADSEN SAMT GADER & VEJE OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 JENS JØRN NYGÅRD OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 Pauli Kiel Bent A. Jensen OPRYDNING

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Efter en dejlig uge med solskin er vi nu nået til at kigge lidt tilbage på ugens løb og evaluere samt kigge lidt frem på næste undervisningsuge

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Mørke skyer over børnehuset...

Mørke skyer over børnehuset... Mørke skyer over børnehuset... Frederik er en gut med krummer i Vinderkagen September - Oktober 2014 5. udgave - årgang 10 Sommerfesten 2014... Vinderkagen fra byens sommerfest 2014 Bagt af Willy Venstad

Læs mere

KFUM & KFUK I ASP. Fællesarrangementer: Bestyrelsen: Juli-August-September-Oktober 2012

KFUM & KFUK I ASP. Fællesarrangementer: Bestyrelsen: Juli-August-September-Oktober 2012 Fællesarrangementer: Søndag d. 2/9 Foreningsdag Tirsdag d. 9/10 Sogneaften med Erik Gunnersen Weekenden d. 28. - 30. September afholdes kurset: "Det gode liv" Det arrangeres i samarbejde mellem Kristendomsudvalget

Læs mere

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år?

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år? Referat fra generalforsamling i Skals borgerforening d. 29/2-2012. Valg af dirigent: Steffen Højer-Nielsen Referent: Lone Algayer Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet

Læs mere

Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev.

Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2015 Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev.

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2014 Valgmenighed Kære alle Tak for en god generalforsamling. Og tak for vores lille værksted, dejligt, at høre jeres stemme. Nu er det blot at trække de gode forslag

Læs mere

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien.

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien. Nyhedsbrev nr.7-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Årets sommerfest blev afholdt torsdag den 13. juni. Der har været en flot opbakning og jeg har haft mange gode

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

Butterup-Tuse Kirkeblad. 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3. Ja!

Butterup-Tuse Kirkeblad. 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3. Ja! Butterup-Tuse Kirkeblad 80. årgang September-Oktober-November 2013 Nr. 3 Ja! Ja! Det JA, jeg denne gang har sat på kirkebladets forside både som tekst og billede og som overskrift for denne artikel, kunne

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

KIRKESTOFFET. Det mørkner og lysner igen. Hvad gør jeg ved? Ryde-Handbjerg

KIRKESTOFFET. Det mørkner og lysner igen. Hvad gør jeg ved? Ryde-Handbjerg RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Det mørkner og lysner igen Man taler om, at døgnet har blå timer. Det er timerne, hvor lyset henholdsvis forsvinder og kommer igen, for der er et helt særligt

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar

side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Stilladsinformation nr. 64 - december 2001 side 9 manden Portræt af en 25-års jubilar Navn: Ib Hansen Bopæl: albertslund Alder: 55 Start i branchen: 1975 Firma: Tillidspost: Herlev Stilladser Fanebærersuppleant

Læs mere

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole Velkommen til alle jer Skelund Landsbyforening vil gerne byde alle nye borgere velkommen til Skelund og omegn Skelund er en aktiv

Læs mere

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre Uddrag fra Peters dagbog Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre Morfars forældre, dine oldeforældre Morfars oldeforældre, dine tip,tipoldeforældre Christian Worm og Maren Thinggaard Morfars mormor

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 14. April 2009. Kære æbleven.

Nyhedsbrev nr. 14. April 2009. Kære æbleven. Nyhedsbrev nr. 14. April 2009 Kære æbleven. Der er gået godt og vel tre måneder siden sidste nyhedsbrev så nu er det på tide at få fulgt op på noget af det, der har været siden sidste nyhedsbrev. Indhold:

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2011

Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1466 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Nyt fra menighedsrådet

Nyt fra menighedsrådet AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet September, Oktober, November 2013 Nyt fra menighedsrådet Plantegning over den nye parkeringsplads ved Juelsminde kirke. Kirken I forbindelse med ombygningen af den tidligere

Læs mere