Nors - Tved Tidende. Klar - parat... go` sommerfest! Hannes glas med mer` - nyt i Tved! Atlas - gammelt firma i nye klær. NemPapir - nyt firma i Nors

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nors - Tved Tidende. Klar - parat... go` sommerfest! Hannes glas med mer` - nyt i Tved! Atlas - gammelt firma i nye klær. NemPapir - nyt firma i Nors"

Transkript

1 Nors - Tved Tidende Klar - parat... go` sommerfest! NemPapir - nyt firma i Nors Atlas - gammelt firma i nye klær Hannes glas med mer` - nyt i Tved! September - oktober udgave - Årgang 9

2 Sommerfesten 2013 Stemningsbilleder fra den netop afholdte sommerfest.

3 Indledning Sommeren går på hæld, men hvilken sommer... - mon ikke vi alle har nydt de dejlige varme dage og lune, lyse aftner. Selv om vi nu skriver september er der stadig en dejlig temperatur, og det må da gerne vare ved. Heldigvis fik vi også lidt regn, så vores sø i Parken ikke tørrede helt ud. Man havde lidt ondt af de små ællinger, der næsten ikke kunne finde vand at svømme i. Vi er nu derhenne, hvor landmændene har travlt med høsten både nat og dag. Gæssene flyver skræppende i flok mod syd. Ja, hver årstid har sin charme, men det er nu som om, man kan gå vintermånederne stærkere i møde, når man er blevet varmet godt igennem om sommeren... Skolerne er igen startet og mange er begyndt på en ny æra her efter ferien. Vi er godt med, når vi kigger på børnetallene i Nors, og det er dejligt at se gravide maver og unge mødre med barnevogne i bybilledet. Det er med til at holde gang i vores lille lokalsamfund. Hussalget er heller ikke gået i stå, så mon ikke vi får endnu flere børnefamilier til området. I hvert fald har Nors et godt ry og det er jo rigtig dejligt. Noget der absolut også er med til at holde gang i det hele, er vore dygtige foreninger. Igen er det lykkedes at afholde en sommerfest, hvor der var noget for enhver smag. Det var en fornøjelse at se optoget gennem byen fredag. Det bliver et større optog for hvert år der går og forhåbentlig er det endnu større næste år... Denne gang har det været lidt sjovere at lave blad, da rigtig mange har henvendt sig med ideer. Det har også resulteret i to nye medlemmer her til blad og hjemmeside. Velkommen til Nem Papir og Atlas Malerfirma/islandske skind! Se nærmere om disse to erhverv inde i bladet. Det koster kun 1.000,00 + moms at være medlem som firma om året. Så er du interesseret, så henvend dig endelig. Erhvervene kan vi da slet ikke undvære og vi kan sagtens få plads til flere logoer. Vi mangler stadig en "vejformand" der vil dele Tidende ud på Violvej og Nors Møllevej. Det er helt og aldeles ulønnet, men håber ikke det afskrækker. Henvend dig til Susanne, såfremt du vil tage en eller begge veje. Bliv endelig ved at komme med historier, eller ideer hertil, så vi kan fortsætte med at lave et blad, der er spændende at læse. Næste deadline er 20. oktober. Har du billeder eller andet inden, kan du også sende det og vi kan lægge det på norsby.dk. Hilsen Redaktionen Redaktion: Nors - Tved Borgerforening Susanne Søe-Larsen Tlf Mail: info@norsby.dk Eva Madsen Tlf Mail: evamadsen75@gmail.com Kristian Amby Tlf Mail: ambynors@mvb.net Kontaktperson: Hanne Nielsen Tlf h.nielsen@mvb.net Trykket hos Trykkeriet Friheden. Udlejning af Borgerforeningens flagstænger, flag, borde, hoppeborge mm. Kontaktperson: Ingerlis Svane Tlf.:

4 Hannes glas med mer Vi har tidligere skrevet om nytilflytterne i Tved Plantage: Vildtkonsulent Tommy Hansen og Hanne Hansen, der arbejder i Nors Børnehus, hvor hun hver dag laver mad sammen med børnene. Sidst handlede det mest om Tommy og hans arbejde, men denne gang sætter vi fokus på Hanne. og fik den kommende jul værktøj i julegave, så hun selv kunne kreere figurer i glas derhjemme. Så havde hun adgang til en ovn, hvor hun kunne brænde glasset i. Tommy kunne se, at det her var alvor, og fik Hanne overbevist om, at hun skulle have sin egen ovn, selv Hanne og Tommy har boet i Tved i et år nu, og de har fået bygget en butik op i den tidligere garage i deres hjem her i løbet af sommeren. Selv om, der endnu ikke er åbent, er butikken allerede fyldt med Hannes flotte glasværker. Vi har nogle få billeder med her Hanne begyndte i 2008 på et aftenskursus i glaskunst. Dengang var de bosiddende på Bornholm. Hun har altid været kreativ og har bl.a. gået til syning, blomsterbinding, pileflet og mange andre ting. Hun blev meget bidt af glaskunsten om den kostede ,00 kr. Så det fik hun i 2009, og så gik det ellers derudad. Hun fik lavet egen butik på Bornholm og her gik det strygende med salget til både Bornholmere og turister. sammen med artiklen, men ønsker du at se meget mere, kan du kigge ind på facebook (HannesGlasMed- Mer), hvor der er oprettet en side med masser af billeder og priser på de forskellige ting i glas Hanne har lavet.

5 og hun holder Åbent Hus i weekenden september kl Hanstholmvej 53, Tved. Herefter har hun åbent i september: lørdage samt tirsdage og fredage I oktober alle lørdage samt onsdage og torsdage Der er dog lukket onsdag den 16. oktober. Der vil være åbent efter aftale. Ring og aftal en tid på tlf eller Mailadressen er: hanne.glas@gmail.com. HUSK, der tages ikke mod dankort i butikken! Priserne er absolut til at have med at gøre. Der er glaskunst i alle afskygninger, og specielt mange ting, hvor der er taget udgangspunkt i naturen: blomster, planter, åkander mm, men også i højtider, hvor hun har pynt til både påske og jul. Hanne håber på, at hun også her i området kan få gang i butikken Derforuden er der også glas til mærkedage, som dåb, fødselsdag, bryllyp o.l. Rigtig gode gaveideer, men også nogle ting man helt sikkert gerne vil have på hylden derhjemme. Der tages også imod en bestilling, hvis man har et eller andet specielt ønske i glas.

6 NemPapir.dk Nempapir.dk - internetbutik med base i Nors. Oppe på toppen af Norsvej bor Vera og Ole. De har den flotteste og bedste udsigt i hele byen. Ole, der er barnefødt i Nors, har boet her siden 1991, hvor han overtog ejendommen efter sin farbror Kaj Stensgaard. Han driver de 10 hektar jord, der primær består af korn. Derforuden er han ansat på deltid hos NJA. I 2001 flyttede Vera ind. Hun stammer fra Rusland og er uddannet programmør og ingeniør i IT. Sammen har de børnene Ivan på 5 år og Amanda på 4 år. - Vera har de sidste 7 år haft et drømmejob hos B&O i Struer, hvor hun er logistik konsulent. Ole har altid haft en drøm om at blive selvstændig. Derfor oprettede de sidste år hjemmesiden nempapir.dk, hvor de blandt andet sælger kontorhold og børnemøbler. Salget går fint, og specielt er det kunder øst for Storebælt, der køber varerne. Der bliver især solgt en del børnemøbler. I øjeblikket har de varenumre på hjemmesiden, men det er begrænset, hvor meget lager de har hjemme. Dog er der altid printerpapir, der kan købes til meget konkurrencedygtige priser. Til kunder fra Thy og Mors kan man købe på hjemmesiden uden at skulle betale fragt, da de gerne vil have mere gang i handlen her i området. Tager man et kig på den flotte hjemmeside, kan man også se, at de har egen You-tube-kanal, hvor de forskellige varer bliver testet og afprøvet. Der er også dansk producerede børnemøbler. Det er en tilfældighed, at det lige nøjagtig er den slags varer Ole og Vera sælger. Dog fandt de ud af, da de selv skulle købe børnemøbler, at der ikke findes meget af den slags i Thy, og møbelsalget er også fortsat nedadgående, da folk kører til de større byer, når der skal handles. Derfor er det også en risiko at starte op her i det såkaldte udkantsdanmark. De ser dog fortrøstningsfulde på det og tager det som en udfordring og tror på, at de kan få denne internetbutik til at køre. Alt mulig held og lykke til Ole og Vera med butikken. Dejligt der er nogle, der tør tage initiativer her i Thy, og kig lige ind på deres hjemmeside. Der er helt sikkert også noget du kan bruge. Også tak til Ole og Vera, da de har sagt ja til at støtte vores "tværs-samarbejde" i byen. Dejligt med nogle nye tiltag. Det er med til at hold vores lokalsamfund i gang.

7 Ny papiruldsmaskine F.J. Byg ved Anders og Jens Frederiksen, viser her deres nye investering, en isoleringsmaskine til at indblæse papiruld. Vores lokale tømrer F.J. Byg ved Anders og Jens Frederiksen er helt med på noderne inden for at sikre dit hus energimæssigt bedst muligt. Firmaet har netop investeret i en maskine, hvormed de er i stand til at blæse Isocell Papiruld i hulmure og på lofter m.m. Isocell Papiruld er et papiruld, som yder højeffektiv isoleringsværdi, har høj brandmodstand, det reducerer støj og endelig er det yderst miljøvenligt. Vil man beholde sine eksisterende vinduer, kan man udskifte glasene til nye energiglas fra Scanglas. Det er meget oppe i tiden med energirådgivning, og husk på, at der stadig er håndværkerfradrag til både helårs- og sommerhuset, siger Jens Frederiksen. Fællesspisning Når der er arrangeret fællesspisning den 23. okt. på Nors skole, vil vi sy piger gerne lave lidt workshop for at vise både hvor hyggelig og sjov vi har med at sy. Samtidig vil der være en udstilling af patchwork. Og skulle nogen få lyst til at deltage med en nål og tråd denne aften er man hjertelig velkommen, men ellers er I altid velkommen hver tirsdag på skolen fra til Dette er gratis at deltage da vi alle hjælper hinanden med ideer og mønster og ikke mindst det sociale. En kaffepause tager vi os også tid til. Nors Genbrug Sommerudsalg i uge 35 og 36, fra mandag den 26. august til lørdag den 7. september. Alt sælges til halv pris: møbler, tøj, sko, ting og sager på Norsvej 22 og i butikken Norsvej 28. Måske nogen har lyst, herrer eller damer, til at blive frivillig medhjælper i Nors Genbrug. Henvendelse i butikken. Venlig hilsen bestyrelsen. Derudover forhandler F.J Byg også f.eks energirigtige produkter fra Hvidbjerg Vinduet, Ideal Combi og Velux.

8 Tur til Manchester & Wales Tidligt søndag d. 5 maj stod vi i Ålborg lufthavn.vi skulle til Manchester. I lufthavnen mødte vi Lars - som skulle være vores rejseleder og to andre deltagere i turen. Så gik turen til København, hvor vi mødtes med de sidste deltagere. Fra København fløj vi til Manchester, I lufthavnen blev vi hentet af en bus og kørt til Vores hotel. Et hyggeligt gammelt hotel. som taget ud af en engelsk krimi mente vores Kjømn, da vi sendte et billede hjem til ham. Der var arrangeret fodbold for dem som var interesserede..hmm ikke lige noget for os, så vi tog bussen ind til midtbyen, en tur på ca. ½ time. Inde i byen fik vi kigget/shoppet i mange af butikkerne. Ude fra gaden så de ikke ud af noget særligt, men rigtigt flotte når vi kom ind. Nogle steder var det store centre med masser af butikker. Efter nogle timers shopping fandt vi en hyggelig cafe, hvor vi fik cafelatte og varm cacao af de største kopper vi nogensinde har set. Lidt mere shopping og så fandt vi en taxa, som kunne fragte os hjem til hotellet., hvor vi fik aftensmad og hyggede os i baren. Kl. ca. 20 kom de andre hjem fra fodbold og så tog vi alle ud på en lokal pub rigtigt hyggeligt. Næste morgen kom vi op til en rigtig lækker engelsk morgenmad.mums Nu skulle vi til wales en bustur på ca. 2½ time. Sikke et landskab. det var simpelthen bare så smukt. Træerne stod flotte lysegrønne, rapsmarkerne lyste flot op i gult ja alt var sprunget ud. (det var der ingenting der var hjemme i Danmark på det tidspunkt)

9 ALDRIG har vi set så mange får. overalt var der kæmpe græsmarker med får, får og atter får. Kl. ca 10 var vi fremme i Dollegau. Her skulle vi se en SPAR butik. Vi blev modtaget af købmanden selv og en af hans ansatte,de fortalte kort om butikken og så kunne vi selv få lov til at gå og kigge. Butikken var rimelig ny, stor og flot. Det butikken er kendt for og har vundet flere priser for, er at købmanden går meget op i lokale varer. Han købte feks. frugt/grønt, æg, mælk, ost, brød og kager, vin og øl af de lokale beboere. På skilte ved varerne kunne kunder se hvilken gård/producent der har lavet varen og hvor lang afstanden var fra butikken til producenten. Det vi mest lagde mærke til var at der ikke var alle de mærkninger vi har herhjemme. Æggene stod feks. ikke på køl og brød/kager lå fremme uden indpakning, hvor kunden selv skulle tage hvad de ville købe. Da vi var på besøg havde de 72 lokale leverandøre, men de forventede at få flere i løbet af sommeren. Da vi var færdige i butikken blev der tid til at se på den lille landsby, før vi fik frokost på en kro. 2 ansatte fra butikken kom og spiste med os, så kunne vi stille dem spørgsmål. Derefter gik turen tilbage til Manchester - til lufthavnen. Herfra gik turen igen til København og kl. ca landede vi i Ålborg og så var det slut på en hyggelig tur. Turen var arrangeret af købmandsforeningen og vi var jo heldige, at Carsten ville give os sådan en oplevelse. Stor tak til Sanne & Carsten for turen. Anette og Vibeke Ændring i Spar-kæden Den 3. november bliver Super Spar i Nors en del af den nye Spar-kæde. Her vil man i høj grad have fokus på konkurrencestærke priser og favorable tilbud, for at imødekomme kundernes behov og stigende efterspørgsel efter faste lave priser i et marked, der er stærkt prisdrevet. Som kunde kommer man ikke til at mærke den store forskel i butikken udover den lille navneændring og de mange gode priser siger Carsten Dalgaard, Super Spar Nors. Selv om der kommer til at ske små justeringer i sortimentet, vil købmanden og personalet være præcist det samme. Butikken kommer ikke til at holde ekstra lukket og vi glæder os til en VILD SPAR FEST fra den 3. november og tre uger frem. Det "nye" SPAR er en del af SPARkæden og vil have ca. 120 butikker landet over, bestående af tidligere SUPER SPAR og SPAR butikker. Kæden vil i høj grad have fokus på discount og have et stort grundsortiment af gul pris varer og stærke tilbud, men med fokus på fortsat at tilpasse sig kundernes behov og være en aktiv del af lokalområdet. For yderligere oplysninger: Købmand: Carsten Dalgaard Super Spar Nors

10 NORS-TVED KIRKETIDENDE SEPTEMBER - OKTOBER 2013 Alle Helgens søndag. Ved gudstjenesterne Alle Helgens søndag i Tved kirke kl og i Nors kirke kl vil vi, som det er skik og brug i rigtig mange af landets kirke, efter prædikenen ved navns nævnelse mindes de mennesker, vi har mistet her i vores sogne siden sidste Alle Helgen samt dem, som måtte være kommet til vores kirker eller kirkegårde udensogns fra. Baby-salmesang. Der er i skrivende stund sendt 17 indbydelser ud til forældre her i pastoratet med et barn i alderen 0-1 år. Indbydelserne gælder deltagelse i baby-salmesang. Forløbet består af 8 gange af ca. 1 times varighed og vil komme til at foregå i Nors kirke. Her vil vi synge enkelte vers af vore dejlige salmer/sange og kombinere det med små sanselege. Opstarten bliver den 3. oktober kl , såfremt mindst 4 babyér bliver tilmeldt. Ud over sognepræsten deltager organist Niels Junget Høstgudstjenester. Der afholdes høstgudstjeneste i: Tved kirke, søndag den 15. september kl , Nors kirke, søndag den 6. oktober kl Ved begge gudstjenester er der høstindsamling, hvor de indsamlede beløb vil blive tilsendt sociale og velgørende organisationer. Ved gudstjenesten i Nors kirke er man meget velkommen til at medbringe lidt af årets høst i form af: frugt, grøntsager, marmelade, bagværk o.lign. De skænkede gaver vil efter gudstjenesten blive solgt ved en auktion, og det indkomne beløb vil også blive givet til ovennævnte formål. Spejderne er samtidigt værter ved en kop kaffe. Præstens telefon og træffetider. Jeg træffes på tlf , hvor der er omstilling til mobil. Man kan også ringe direkte til min arbejdsmobil, som er: Er jeg ikke lige ved telefonen, kan man indtale en besked, hvorefter jeg ringer tilbage snarest. Jeg kan ligeledes træffes via mail: akf@km.dk. Jeg forventer at være på kontoret i Nors præstegård: Tirsdag: fra kl , onsdag fra kl , torsdag fra kl og fredag efter behov, men ring gerne for en aftale, så vi er på den sikre side. Mandag er min ugentlige fridag. Ønsker man besøg af præsten, er man meget velkommen til at kontakte mig, så finder vi et tidspunkt. Ferie og friweekends. Jeg afholder friweekend den 27. september - 2. oktober samt november Embedet passes i begge perioder af pastor Benne Holwerda, Hillerslev, der kan kontaktes på tlf.:

11 NORS-TVED KIRKETIDENDE SEPTEMBER - OKTOBER 2013 GUDSTJENESTER Måned/dag Dato Nors Tved September Søndag, 15.s.e.Trin. 08. Ingen Søndag, 16.s.e.Trin * K * Høst. Søndag, 17.s.e.Trin Ingen Søndag, 18.s.e.Trin. 29. Ingen (NB) SK (NB) Oktober Søndag, 19.s.e.Trin *) Høst. Ingen Søndag, 20.s.e.Trin *) Søndag, 21.s.e.Trin Ingen Søndag, 22.s.e.Trin BUSK November Søndag, Alle helgens dag * Søndag, 24.s.e.Trin Ingen Søndag, 25.s.e.Trin BH Ingen. Søndag, Sidste s. i kirkeåret K * *) Kirkebil. For at benytte kirkebilen, skal man ringe til Thisted Taxa, senest dagen før kl BH= Benne Holwerda, Hillerslev. SK= Sigrid Kjær, Sennels. NB= ændring i forhold til gudstjenestelisten i sidste Nors-Tved Tidende. Graver i Nors: Jørgen Christiansen, K) Kirkekaffe. Dvs. at der efter gudstjenesten serveres en kop kaffe i våbenhuset. Graver i Tved: Erling Overgaard,

12 NORS-TVED KIRKETIDENDE SEPTEMBER - OKTOBER 2013 BUSK gudstjeneste. Sidste søndag i oktober er mange steder i landet forbeholdt en BUSK gudstjeneste, - altså en familiegudstjeneste. For BUSK står for Børn-Unge-Sogn-Kirke, og bag initiativet står FDF, De grønne pigespejdere, KFUMspejderne i DK, KFUM s Idrætsforbund i DK samt KFUM og KFUK i DK. Initiativgruppen udsender hvert år en idémapper til landets præster, og det har jeg benyttet mig af i mange år, så det skal vi også prøve her i Nors kirke i år, og jeg håber at få hjælp af sognets spejdere. I den skønne sommertid var der kirkekoncert i Tved. For nogle år siden var der tradition for en sommerkoncert i Tved Kirke, Det var bl.a. med Maren Marie Tange, et kor fra Aalborg og et finsk kor med orkester. Søndag den 30. juni 2013 kl havde menighedsrådet igen indbudt til koncert. Det var med kirkens mangeårige kirkesanger Lilian Andersen og lederen af Nordvestkoret, organist Henrik Svane. Foruden beboere fra Tved var der i lighed med tidligere kommet en del fra Thisted for at lytte, ligesom kirkemusikinteresserede fra nabosognet Nors var mødt op. Lilian havde taget plads i koret og ved et keyboard sad Henrik Svane parat til at akkompagnere. Første afdeling var kompositioner af Johann Sebastian Bach. Efter Præludium i C-dur var der sange på programmet. Flere komponister var repræsenteret, bl.a. Frescobaldi og Händel. Sangene blev fremført med klar røst til et følsomt, stilfærdigt akkompagnement. Størst var bifaldet efter iørefaldende toner af Händel. I sidste afdeling var flere salmer på programmet, bl.a. Jens Rosendals Du som ud af intet skabte til melodi af Peter Møller. Kirkegængerne fik mulighed for at være med i to fællessalmer Tunge mørke natteskyer af Jakob Knudsen og Poul Gerhardts Gak ud, min sjæl, betragt med flid i denne skønne sommertid Guds underfulde gaver! Med en sats fra Bachs Orgelbüchlein gav Henrik Svane til sidst en prøve på, hvad kirkens forholdsvis nye Frobenius-orgel kan præstere. Siden sidst Døbte i Nors kirke: Kaja Athene Torp-Nielsen. Sigrid Munk Pedersen. Freja Lillelund Bang Andersen. Tillykke! Døde /begravede (Nors) Bodil Yde Sørensen. Christian Damgaard Balle. Æret være deres minde. Viede i Tved kirke: Beate Wahlers og Allan Jul Dürr. Maria Dyrbye Pedersen og Peter Hove Nielsen. Tillykke. Viede i Nors kirke: Annemargrethe Schmidt og Karsten Strømgaard Andersen. Tillykke! Mortens aften / fællesspisning. Efter gudstjenesten i Nors kirke, søndag den 10. november kl , inviteres der, traditionen tro, til fællesspisning i Sognehuset, hvor der serveres andesteg fra Nors kro. Der kan købes vin, øl og vand. Tilmelding senest den 4. november til: Gunnar Smed tlf Susanne Rotbøl Pedersen tlf

13 NORS-TVED KIRKETIDENDE SEPTEMBER - OKTOBER 2013 BUSK gudstjeneste. Sidste søndag i oktober er mange steder i landet forbeholdt en BUSK gudstjeneste, - altså en familiegudstjeneste. For BUSK står for Børn-Unge-Sogn-Kirke, og bag initiativet står FDF, De grønne pigespejdere, KFUMspejderne i DK, KFUM s Idrætsforbund i DK samt KFUM og KFUK i DK. Initiativgruppen udsender hvert år en idémapper til landets præster, og det har jeg benyttet mig af i mange år, så det skal vi også prøve her i Nors kirke i år, og jeg håber at få hjælp af sognets spejdere. Reserver allerede søndag den 27. oktober kl ! Stemningsbilleder fra hestevognstur i Tved plantage. Mini-konfirmander. I løbet af efteråret vil de nye 3. klasses elever på Nors skole blive tilbudt et minikonfirmandforløb bestående af 10 x 1½ time. Forløbet kommer til at foregå i Sognehuset i Nors og vil blive fordelt således, at de får 5 gange før jul og 5 efter. Eleverne vil modtage en indbydelse i løbet af september / oktober, når de sidste detaljer er faldet på plads. Sogneeftermiddag. Så er det tid for sæsonens første sogneeftermiddag, der kommer til at stå i sangens tegn. Datoen er den 9. oktober kl i Sognehuset, og det er Annie Krog Foldager, der sammen med organist Niels Junget vil styre slagets gang.

14 Nyt fra Borgerforeningen Endnu en sommerfest er vel overstået her i Nors, og det blev igen i år nogle rigtige gode dage. Borgerforeningen og Sommerfestudvalget vil gerne takke alle vores trofaste hjælpere og sponsorer, uden dem kunne et sådant arrangement ikke lade sig gøre, Også en stor tak til Ballerum tærskeværk, dilletanterne og de unge mennesker der underholdt fredag aften, samt til Nors skole og Jan fra Hallen for lån af lokaler, og til vores købmand der igen i år stillede op som auktionarius ved auktionen. Også en stor tak til alle der mødte op søndag morgen og hjalp med oprydningen, det er rigtig dejlig at så mange vil hjælpe. En af sommerens rigtige varme og gode dage tog vi alle vores flagstænger ud af pakhuset og fik dem malet og sat ny snor i, der er også lavet nye Tillykke skilte til æresporte. Vi har fået et stort rødt hjerte til udlejning. Borgerforeningens Bankoudvalg holder bankospil 2 gange her i efterår og første gang er den 18/9 se også annonce andet sted i bladet. Borgerforeningen er blevet opfordret til at holde en aften med fællesspisning, som vi også havde arrangeret sidste år da der var Kulturuge i byen. Datoen er fastsat til den 23/10 og det bliver igen denne gang på skolen, menuen er ikke be- stemt endnu men følg med på hjemmesiden norsby.dk Der har været rigtig mange der har prøvet at spille fodboldgolf i Parken, og den 31/7 havde vi besøg af næsten 40 børn fra Tjernobil, der havde nogle dejlige timer dernede. Der er mange der holder deres familie og firmafester dernede, så det er jo dejlig at området bliver brugt, Vi har fået lavet hjemmeside til fodboldgolfen der hedder der er der lagt billeder ind fra Tjernobil børnenes besøg,men tag gerne nogle pletskud når I er dernede og send til ils@privat.dk så skal vi lægge dem ind. I forbindelse med sommerfesten fandt vi under oprydningen en sort Hummel damejakke en børnejakke og paraplyer, det kan afhentes ved undertegnede. Hilsen og med ønske om fortsat god sommer p.b.v. Ingerlis tlf mail ils@privat.dk

15 Tjernobyl-børn på besøg i parken til en omgang fodboldgolf. De Muntre Motionister Hvem er vi? Vi er nogle glade unge mennesker, der er blevet lidt ældre og som gerne vil røre os lidt. Det gør vi så om tirsdagen nede i Nors Hallen. Bankospil i Nors Borgerforeningens Bankoudvalg starter op med bankospil igen den 18 /9 kl i Nors Ungdomshus Gevinsterne er kødpakker gavekort og lign. Også amerikansk lotteri Vi starter altid med fælles opvarmning og gymnastik, så kan man hygge sig med en kop kaffe og få snakket lidt, spille lidt badminton, udøve andre former for gymnastik. Ingen pres, og man gør det man nu har lyst til at lave. Hos os er hyggen i højsædet. Vel mødt! Alle er velkommen Der er også underafdelinger. Bl.a. kroket på Vendbjerg og Vandreture rundt omkring i nabolaget. Kom ned i Nors Hallen og hør nærmere. Vi starter op tirsdag den 3. september kl Så hvis i har lyst, så kig ned i hallen og vær med til nogle hyggelige timer.

16 Fodboldskole på Vendbjerg For 21. år kører fodboldskolen på Vendbjerg. I år med 90 spillere fra hele Thy i alderen 8-14 år. Heraf 16 piger. De er opdelt i 6 grupper, hvor der er 2 trænere fra Nors, 2 fra Thisted og 2 fra Aalborg. Der foruden 6 assistenttrænere fra Nors. De er meldt til skolen via billetnet og giver 780,00 kr. for en uges skole, hvor de får et sæt spilletøj, bold, drikkedunk, og frugt med i prisen. Sandwich kan de købe i kiosken, hvor 9 frivillige smører sandwich, skærer frugt og rydder op hver dag. Dorte Jørgensen er Skoleleder og Vibeke Holst er Trænerleder. Det er DBU, der laver opdeling af holdene på de tilmeldte børn. Fredag slutter skolen af med en Efter ønske fra Nors Ungdomsklub overtager Ungdomsskolen klubvirksomhed i Nors pr. 01. sept Ungdomsskolen Thisted er et af fritidstilbuddene til børn og unge fra 4. kl 18 år i Thisted Kommune. Der er Small Talk (5.-6. kl.) Bedsted, Frøstrup, Hanstholm, Hurup, Koldby, Snedsted, Thisted og Vestervig og Ungdomsklubber (7.kl år) i Bedsted, Frøstrup, Hanstholm, Hurup, Snedsted, Thisted og Vestervig. Desuden har Ungdomsskolen juniorklubber for kl i Bedsted, Frøstrup, Hanstholm, Hurup, Koldby, Snedsted og Thisted. Der to klubaftener i Nors i denne sæson. Klubberne starter i uge 37. En aften for Small Talk kl og en aften for ungdomsklub 7. kl 18 år. På denne måde får 7. kl. 2 muligheder om ugen for at komme i klub. Klubdagene ligger ikke fast endnu. Vi vil tage kontakt til kl. på Nors Skole og beder dem om at vælge en dag, der ikke kollidere med andre fritidsinteresser. Ligeledes vil vi kontakte Nors unge i kl. på Sjørring Skole og give dem samme mulighed. slags Cup. Her spiller trænerne bl.a. mod forskellige hold af børn, hvor Dorte Jørgensen er en meget uretfærdig dommer. Trænerne får kort Jeanette Johansen, der har været klubleder i det forløbne år, fortsætter på denne post. Desuden vil Johnny Guldhammer Sørensen blive ansat som klubmedarbejder. Ungdomsskolen har mange aktiviteter. Nu kan nogle af disse aktiviteter tilbydes i Nors, hvis de unge har lyst. Det kan være kurser i glaskunst, smykkefremstilling, lego mindstorm, go kart, m.m. Desuden vil ungdomsskolens ture og ferieaktiviteter blive præsenteret i klubben. Vi håber på mange deltagere fra Nors området. Anette Bjørndal - Bent Oddershede Ungdomsskolen ungdomsskolen.thisted.dk oplevelser på stribe... af dommeren, hvis de laver noget de ikke må. Gult kort betyder de må løbe forbi alle eleverne, der er klar til at give vand. Rød betyder de må gå og sort betyder de må kravle. Det ender som man kan gætte med, at alle trænere bliver godt våde...

17 Crocket- stævne Den 22. august var der over 60 spillere fordelt på 15 baner. Spillerne kom fra 11 klubber fra Salling, velkommen til at deltage. Er du interesseret i at vide mere om Hjemmenes aften 2013 Onsdag, den 18. september kl i Sognehuset fælles med menighedsrådet. Sognepræst LISBETH MICHELSEN, Vodskov, der er født og opvokset på Færørerne, og ofte er med Dronning Margrethe deroppe, taler over emnet: De magiske øer, mit hjemland Mors og Thy. De nød de gode forhold på Vendbjerg, hvor de har masser af plads og også faciliteterne i orden i klubhuset, hvor man i løbet af dagen fik kaffe, rundstykker, hjemmebag og frokost. Her er hyggen i højsæde. Crocketklubben startede op i 2004 i Nors, og i dag er de 25 medlemmer, der giver 100,00 kr. i kontingent om året. De har gennem årene været med til flere turneringer, og kan se tilbage på flotte placeringer. Bl.a. har de to hold, der blev danmarksmestre i 2011 i b2 og c1 rækken. Der er også mix stævner i Thy, Mors og Salling, hvor klubben er klubben, er du velkommen til at kigge op på boldbanerne på Vendbjerg tirsdag eftermiddag eller torsdag formiddag, hvor klubben træner året rundt, hvis vejrforholdene tillader det. Mandag, den 18. november kl i Sognehuset: Sygeplejeske Karin Nielsen, Guldstjernevej, Nors. Karin vil fortælle om oplevelser og livet som sygeplejeske på Grønland, hvor hun har arbejdet. Det bliver spændende at høre under hvilke forhold det foregår på deroppe. Onsdag, den 4. december, kl i Sognehuset. Henning Fillipsen, Koldby taler og underholder. Luciaoptog og amerikansk lotteri. VELKOMMEN TIL ALLE, DER HAR TID OG LYST! Lillian Larsen Have- og vedligehold Anlægsgartner Træfældning- og skovarbejde Rengøring Pedel- og varmemester alt for både private og erhvervsdrivende! Holmevej 14, Nors 7700 Thisted Tlf witdahls@witdahls.dk

18 Atlas islandske lammeskind Mange her i området kender Halla Bjørg. Hun startede for en del år siden sit eget malerfirma op her i Nors, og det er siden gået derudad. Hun har i dag 4 malersvende ansat, hvoraf en i øjeblikket er på barsel. De har rigelig at se til med maleropgaver både lokalt og også udenfor området. Malerfirmaet har adresse på Røgerivej 8 i Nors. sofa, dekoration på væggen eller noget helt tredje. Skindene er meget populære på grund af den rene natur og allergikere kan være helt rolige, for det bliver ikke renere bearbejdet. hendes logoer for både malerfirmaet og lammeskindsnetbutikken fremover være at finde her i bladet fast hver gang. Det samme gælder på hjemmesiden norsby.dk. Al mulig held og lykke til Halla med både lammeskindene og hendes malerfirma. Halla stammer fra Island og navnet udtales "Hatla" og Atla er hendes kælenavn. Derfor var det også nærliggende at kalde malerfirmaet for "Atlas Malerfirma"( jeg ville også gerne være øverst i telefonbogen dengang jeg startede, udtaler hun..) Hun har stadig en svaghed for Island, selv om hun har boet i Danmark siden Derfor er hun begyndt at importere islandske lammeskind, som hun sælger til butikker og også private her i Danmark. De islandske lam har lange hår i pelsen p.g.a. klimaet og er derfor meget varme, bløde og lækre (lige som de danske kvinder siger Halla). Garvningen på skindene er 100% økologisk, da der ikke bruges kemikalier, men kun rent vand. Derfor er det superlækre og bløde skind, der bliver fremstillet. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for hvad man kan bruge skindene til. Det kan være til stol/ Er du interesseret i at vide mere har Halla oprettet en netbutik med billeder, oplysninger og priser på lammeskindene. Siden hedder Halla vil støtte vores "tværssamarbejde", TAK for det, og derfor vil

19 Program for Indre Mission September Torsdag, den 5. september HØSTFEST i Hillerslev, Bent Hedemand, Frejlev. Onsdag, den. 11. september HØSTFEST, tidl. sognepræst HENNING SØRENSEN, Thisted taler og underholder. Onsdag, den. 18. september LISBETH MICHELSEN, Vodskov fortæller om sin opvækst på Færørerne. Se under Hjemmenes aften. Møderække i Thy: Mandag, den 16. september i Frøstrup, Henrik Alex Jensen, Silkeborg Tirsdag, den 17. september i Hillerslev, Henrik Alex Jensen, Silkeborg Onsdag, den 18. september i Hundborg, Henrik Alex Jensen, Silkeborg Torsdag, den 19. september i Vang, Henrik Didriksen, Skive Fredag, den 20. septemberg i Thisted, Henrik Didriksen, Skive Torsdag, den 26. september Møde hos Elly Holm, Nors Møllevej Oktober Onsdag, den 2. oktober Oktobermøde i Kirken og derefter i Sognehuset kl Torsdag, den 3. oktober I Sognehuset kl Torsdag, den 10. oktober Møde hos Jenny Larsen, Frydebovej Fælles spisning Nors-Tved Borgerforening arrangerer fællesspisning på Nors Skole, onsdag, den 23. okober, kl Se mere senere på norsby.dk Tilmelding på tlf Fodboldgolf i Parken i Nors Prøv at spille fodboldgolf 18 hullers nyanlagt bane beliggende i forbindelse med park med pavillon legeplads cykel og gå sti,samt Klok golf. Betaling og udlevering af bolde og scorekort sker ved Super Spar købmanden Skellet 2 Nors. Se mere på hjemmesiden www. norsfodboldgolf.dk Torsdag, den 24. oktober Møde hos Martha Bang, Frydebovej Torsdag, den 31. oktober Hillerslev, Robert Enevoldsen, Thyborøn November Torsdag, den 7. november Kredsgeneralforsamling i Nors

20 Nors Ældrecenters aktivitetskalender September: Arrangementer: Den 2. til 6. sept.: En anderledes uge se program. Onsdag den kl Alm. klub med quiz og sang. Onsdag den kl Besøge Friplejehjemmet i Bedsted, hvor vi indtager eftermiddagskaffen Pris 75 kr. inkl. kørsel i bus og kaffe m/brød. Tilmelding nødvendig. Onsdag den kl BANKOSPIL 1 pl. 10 kr., 3 pl. 25 kr. Torsdag den kl Gudstjeneste. Oktober: Tirsdag den kl Koncert m/far og Søn - Bjørn & Johnny i Østerild Multicenter. Fællesarrangement med 3 andre ældrecentre. Pris 100 kr. inkl. kaffe og kage. Fælleskørsel fra Nors Ældrecenter. Kom og vær med til en god oplevelse. Se opslag andet sted i bladet. Onsdag den kl Arrangement for ældre i Sognehuset. Onsdag den kl Alm. klub m/quiz, sang og 1 god historie.

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

SPIREN. Februar Marts 2017

SPIREN. Februar Marts 2017 SPIREN Februar Marts 2017 Til vores BANKO-SPIL, der afholdes den anden mandag i hver måned er der i alt 30 gevinster. Der er 24 gevinster af vanlig karakter, men herudover er der 6 stk. af aftenens overraskelser,

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

Til vores BANKO-SPIL er gevinsterne følgende:

Til vores BANKO-SPIL er gevinsterne følgende: Til vores BANKO-SPIL er gevinsterne følgende: 2 københavnerspil 30 spil delt ud på: 1 stor kurv 1 griseforende 3 x medisterpølse 4 x oksekød 3 x koteletter 5 x ribbenssteg 4 x rullepølse 2 x kylling 6

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Sognebladet Oddense-Otting

Sognebladet Oddense-Otting Sognebladet Oddense-Otting SEPTEMBER 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Prædiken m.v. fra Familie-høstgudstjenesten 18.s. efter trinitatis 2016

Prædiken m.v. fra Familie-høstgudstjenesten 18.s. efter trinitatis 2016 Prædiken m.v. fra Familie-høstgudstjenesten 18.s. efter trinitatis 2016 Klokkeringning intro prælud. m. procession Indgangsbøn Salme: 729: Nu falmer skoven Hilsen svar Indledning om høst Læsning: Gud sagde:»jorden

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 8 August 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen En herlig tur til Hvidbjerg Vi var bare ualmindelig heldige med vejret igen i år. Hele

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014 Fællesspisning Fredag, den 11. april kl. 18.30 i forsamlingshuset. Menû: Hamburgerryg m/kartofler, aspargessovs og gemûse. Rå frugt

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet på sprød salat, dressing og brød.

Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet på sprød salat, dressing og brød. Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn September 2011 www.krejbjerg.dk Høstfest Lørdag 24. september kl. 19.00 Menü fra Slagtermesterinden, Balling. Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Udmeldte børn: Christian fra 3.b er stoppet i Hedegården til udgangen af marts måned. Vi ønsker Christian rigtig god vind fremover.

Udmeldte børn: Christian fra 3.b er stoppet i Hedegården til udgangen af marts måned. Vi ønsker Christian rigtig god vind fremover. NYT FRA April 2013 Kontorets side. Nye børn: Et stort velkommen i Hedegården til Mikkel, som skal gå i 0.b og til Mathilde, der skal gå i 1.a. De starter begge i SFO den 2. april og vi håber, de bliver

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Hovergården Oktober 2018

Hovergården Oktober 2018 Hovergården Oktober 2018 Erindringsdans Hovergården starter igen i år, op med erindringsdans. Det vil være Onsdage i Oktober og November. Med opstart Onsdag d.3 Oktober kl. 11.00. Efter dans tilbydes der

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10 November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Det er nu ved at blive efterår, især i Danmark ses det tydeligt på alle træernes flotte efterårsfarver og det kølige vejr, i Spanien er der stadig rimelig

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind.

NB. Hvis du kommer efter kl. 14.30 bedes du ringe på mobil 28633403, så kommer vi og lukker dig ind. Årgang 22 Nr. 1/2013 Medlemsblad for foreningen Legetøjets venner Næste møde: Torsdag den 3. januar 2013 kl. 14.30 Lyshøjgårdsvej 103, kælderen 2500 Valby Månedens emne: Det samler jeg også på. NB. Hvis

Læs mere