Motionsturneringen juni måned

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Motionsturneringen juni måned"

Transkript

1 Motionsturneringen juni måned Af Leif Thygesen Det blev en lille smule bedre rovejr i juni måned, og roerne kvitterede straks ved øget aktivitet roere fra 49 klubber har tilsammen roet kilometer, hvilket giver et gennemsnit på 155,523 km/pr. roer. Det er stadig lidt mindre i forhold til sidste års resultat, hvor vi på samme tidspunkt havde et gennemsnit på 162,048, men det går den rigtige vej, og vi nærmer os stille og roligt aktivitetsniveauet fra I 2009 satte de fynske klubber deres præg på Motionsturneringen med topplaceringer til blandt andre Middelfart og Nyborg. Herudover var der flot opbakning med deltagelse af over 60 procent af de fynske klubber, og selvom vi også i denne runde finder tre fynske hold i Supermotionsligaen, er det, som om det absolutte kraftcenter for dansk motionsroning er rykket til Østjylland. Der går en lige linje fra Kolding i syd til Vejle, videre til to klubber i Århus, derfra til HEI Rosport og endelig til Supermotionsligaens duks Randers i nord. En stolt akse som knejser over de øvrige deltagere i Motionsturneringen, som et langtursflag knejser fra agterenden af en robåd. Fjerner vi de fynske og østjyske hold fra Supermotionsligaen, er der kun Roklubben Furesø tilbage. I denne sammenhæng er hovedstaden blevet til udkants Danmark. Men Signaturen vil af den grund ikke sammenligne Købehavn med et stykke overmodent frugt. Supermotionsligaen 1 Randers Roklub 256,541 2 Roklubben Furesø 245,497 3 Roklubben ARA 226,566 4 HEI Rosport 222,300 5 Kolding Roklub 217,812 6 Vejle Roklub 213,160 7 Middelfart Roklub 209,861 8 Odense Roklub 197,656 9 Rudkøbing Roklub 195, Aarhus Studenter Roklub 194,356 I toppen af Supermotionsligaen finder vi stadig de flittige kronjyder fra Randers. Aktiviteten i Randers har blandt andet budt på langture på Mariager fjord og på Gudenåen. I juni måned kan man på roturene på Gudenåen glæde sig over den flotte gule åkande, som har lagt navn til Randers Roklubs langdistancekaproning, skriver Vibeke Christensen. Så i Randers og på Gudenåen blomstrer aktiviteten og åkanderne om kap. Roklubben Furesø er alene om at repræsentere klubberne øst for Storebælt, men det gør de til gengæld på fornem vis med en imponerende andenplads. Rochef Martin Nygaard Diedrichsen har regnet lidt på tallene, og som det ser ud lige nu, kan et blive til en ny kilometerrekord for Roklubben Furesø. Vil rekorden bringe Københavnerne helt til tops? På tredjepladsen finder vi ARA fra Århus. Der er grøde i den Århusianske klub, der har haft aktiviteter som den årlige tur for kaninerne til Moesgaard Strand, langtur Tunø rundt med sol, camping, og strand og endelig var ARA arrangør af Århus Venskab Match, en kaproning mellem de tre århusianske roklubber. Aktiviteten i ARA har bragt klubben tre pladser frem i den bedste række.

2 HEI Rosport har roet færre kilometer i juni end i maj, men alligevel lykkes det klubben at bevare sin fjerdeplads i Supermotionsligaen. Rosporten er kendt for sine mange traditioner, og i Kolding holder man traditionerne i hævd. Grundlovsturen, med start klokken med passage under begge broer over Lillebælt og pause samt vendepunkt ved Strib Ro- og Kajakklub, er et fast punkt på årsprogrammet for koldingenserne. 60 roere deltog i den vellykkede tur. Herudover har der været rystetur for nye og gamle roere, og fuld måneskinstur i det lokale farvand med deltagelse af 15 roere. Man tager blankt vand, skyfri himmel, fuldmåne og grillpølser, og så har man en perfekt tur, fortæller Henrik V. Jørgensen. Vejle Roklub holder sin sædvanlige aktivitet, det vil sige, at hvert medlem af Vejle Roklub ror cirka 70 kilometer om måneden, skriver Jytte Vodstrup. Denne stabilitet er nok til, at vejlenserne avancerer to pladser til en sjetteplads i den bedste række. Erik Mosebo, Børge Frederiksen og Flemming B. Rasmussen fra Middelfart Roklub holder frokostpause ved Elvighøj i Koldingfjorden. Middelfart Roklub, en af topklubberne fra sidste sæson, rører på sig. Så er vejret endelig med os, og det er dejligt, at medlemmerne nu kommer ud af vinterhiet og tilbringer tiden i vort dejlige farvand omkring Lillebælt, fortæller Klaus Scheffel. Statistikken viser, at aktivitetsniveauet er på vej op, fortsætter Klaus, og den øgede aktivitet bringer Middelfart tilbage i Supermotionsligaen på en syvendeplads. Odense Roklub sæsondebuterer på ottendepladsen. Alle teknologiske udviklinger har altid mindre børnesygdomme, men nu virker det nye kilometeroptællingssystem, så nu er vi igen i stand til at lave indberetning til Motionsturneringen, skriver Egon Vestergaard. For første gang i Motionsturneringens historie finder vi Rudkøbing Roklub i den bedste række. I den smukt beliggende roklub ud til Det Sydfynske Øhav, har medlemmerne været særdeles flittige og det belønnes med 12 pladsers fremgang. Ny i Motionsturneringen er Aarhus Studenter Roklub. Udover at være energiske roere er de også gode til at feste i ASR. Sidste fest var kaninfesten i juni, hvor temaet var Se og Hør og både

3 Dronning Margrethe, Nik & Jay, Michael Jackson, Susie & Leo og Ozzy m.fl. deltog, skriver aktivitetschef Merethe Nørager. 1. Division 1 Roklubben Ægir 192,199 2 Kolding Dame Roklub 188,440 3 Fredericia Roklub 185,353 4 Aalborg Dame Roklub 179,433 5 Roklubben SAS 177,709 6 Haderslev Roklub 177,588 7 Hadsund Roklub 174,887 8 Lyngby Roklub 172,388 9 Nykøbing Mors Roklub 167, Odder Roklub 157,683 Som tophold i 1. division finder vi denne gang Roklubben Ægir fra Ålborg. Ålborgenserne har haft travlt med at arrangere Jysk Maraton, og det er måske gået lidt ud over medlemmernes egen roning. Kolding Dame Roklub har udvidet rovagterne, så der nu roes på flere tidspunkter i løbet af ugen. Den øgede aktivitet bringer Kolding Dame Roklub to pladser frem. Roklubben Ægirs formand Søren Kabel har haft travlt med at arrangere Jysk Maraton. På tredjepladsen finder vi endnu en energisk østjysk roklub Fredericia. Der er ikke noget at råbe HURRA for i Limfjorden langt flere ture er blevet aflyst eller afkortet end gennemført som planlagt, også i juni måned, og det bliver stadig sværere at bevare optimismen og troen på, at det også bliver sommer! Men selvfølgelig har vi haft gode dage, også dage, hvor bådehallen var tom! Så snart vi hjemmefra TROR, at nu kan vi, så myldrer vi til roklubben. De lidt pessimistiske toner kommer fra Lise Pedersen, Aalborg Dame Roklub. Men selvom man har været nødt til at aflyse flere ture i det nordjyske, er det alligevel blevet til to pladsers fremgang i Motionsturneringen.

4 Ni pladser frem går det for Roklubben SAS, men det overgås af rundens raket Haderslev Roklub, der rykker ikke mindre end 25 pladser frem fra 4. division til 1. division imponerende. Det er især på Haderslev Dam, at der er gang i årerne, skriver rochef Elsebeth Friis. Hadsund Roklub var i sidste runde i Supermotionsligaen, denne gang finder vi dem som nummer syv i den næstbedste række. Lyngby Roklub ligger nummer otte. Nykøbing Mors Roklub har været på en hyggelig madpakketur til Junget Strand sammen med den nystartede Hvalpsund Roklub, og blandt andet denne tur bevirker, at Nykøbing Mors Roklub kan bevare sin plads som nummer ni. Odder Roklub fuldender 1. division som nummer ti. 2. division 1 Humlebæk Roklub 156,462 2 Skanderborg Roklub 156,158 3 Nykøbing Sj. Roklub 153,824 4 Tissø Roklub 153,494 5 Birkerød Roklub 149,475 6 Roforeningen KVIK 146,205 7 Varde Roklub 145,340 8 Aalborg Roklub 139,564 9 Graasten Roklub 138, Skovshoved Roklub 134,496 Hvad skal jeg sige? spørger Humlebæk Roklubs formand Christian Probst. Klubben har haft det lidt svært i forhold til 2009, hvor man var elevatorhold mellem den bedste og den næstbedste række. Nu befinder man sig i den tredjebedste række - men man har absolut ikke givet op, og målet er at nå igen at komme med i den bedste række. Indtil videre ligger Humlebæk som nummer et i 2. division. Også Skanderborg må bide i det sure æble og rykke fire pladser og dermed en division ned. Nykøbing Sj. nummer tre, rykker fire pladser frem, mens Tissø nummer fire, tager to pladser den modsatte vej. Juni måned er midsommer og Sct. Hans. Her er det roere fra Roforeningen KVIK, der har fået førsteparket til bålet på Charlottenlund Strand. Foto: Christian Grønne. Roforeningen KVIK.

5 Birkerød Roklub ligger nummer fem og er registreret for en tilbagegang på 23 pladser fra Supermotionsligaens andenplads. Forklaringen på det store dyk skyldes imidlertid ikke, at klubben pludselig er gået helt i stå. I sidste indberetning var der en fejl, som sendte Birkerød noget længere frem i tabellen, end man egentlig var berettiget til. Det er en fejl, der kan ske, men nu er Birkerød i hvert fald placeret i overensstemmelse med de rigtige tal. Roforeningen KVIK kæmper en brav kamp for at komme lidt højere op i rækkerne, skriver næstformand Peter Budtz. Tre pladser tilbage var nok ikke helt hvad man havde håbet på, men man kan til gengæld glæde sig over en pæn stor ungdomsafdeling, der giver skæg og ballade i klubben. Varde Roklub rykker seks pladser frem og er nu nummer syv. Aalborg Roklub ligger nummer otte og på niendepladsen finder vi Graasten Roklub. Den sønderjyske roklub har sat ny rekord for antal roede kilometer i juni måned, og har blandt andet deltaget i Sønderjysk Kaproning og kunne med stolthed hjemføre mesterskabet i fireåres inrigger for juniorer under 18 år, fortæller Kim W. Vestergaard. Skovshoved Roklub har haft travlt med at komme på plads i deres nye klubhus, men på trods af flyttetravlhed har man dog været så flittige på vandet, at man kan rykke fire pladser frem til en tiendeplads i 2. division. 3. division 1 Rønne Roklub 134,261 2 Jels Roklub 133,418 3 Strib Ro- og Kajakklub 129,905 4 Nakskov Roklub 129,255 5 Roskilde Roklub 124,568 6 Faaborg Roklub 121,280 7 Nyborg Roklub 118,964 8 Præstø Roklub 115,414 9 Høruphav Ro- og Kajakklub 114, Greve Roklub 114,218 Rønne Roklub er rykket otte pladser frem, og er nu tophold i 3. division. Jels Roklub, der ligger nummer to, har trænet flittigt til Sønderjysk Kaproning, fortæller Poul Erik Jørgensen. Den flotte træningsindsats kan ses i tabellen. De aktive roere belønnes med 15 pladsers fremgang. Strib Ro- og Kajakklub, Nakskov Roklub og Roskilde Roklub, må alle konstatere en mindre tilbagegang, men der er dog ikke langt op til fordums styrke, så lidt mere aktivitet på Lillebælt, Nakskov Fjord og Roskilde Fjord vil atter kunne bringe fremgang til de tre klubber, der ligger nummer tre, fire og fem. Strib Ro- og kajakklub har som traditionen byder deltaget i den årlige grundlovsroning, skriver Birthe Papsø. I år var det hundekoldt, men i Strib fik roerne atter varmen blandt andet ved sang og indtagelse af nye Samsø-kartofler, som roerne fra Samsø havde medbragt. For Faaborg Roklub er der status quo på en sjetteplads. Klubben har netop fejret 110 års jubilæum, og det blev gjort standsmæssigt med morgenmand, frokost, kaffe og fest. Ind imellem blev der roet, skriver Bodil Madsen fra Faaborg. Sidste års vinder af Motionsturneringen, Nyborg, finder vi som nummer syv i 3. division. Mon ikke fynboerne vil hænge lidt i for at avancere nogle pladser inden næste opgørelse? Præstø Roklub, der ligger nummer otte, har deltaget i jysk maraton i Ålborg, og så har ungdomsroerne i det sydsjællandske som sædvanligt været flittige.

6 De seje piger Helene, Amalie og Maria fra Graasten Roklub gør klar til meter løb ved Sønderjysk Kaproning. I Høruphav Ro- og Kajakklub har programmet blandt andet budt på den årlige Pølsetur, hvor man ror til Vibæk strand, og går i land for at hygge med at grille pølser. Når man kommer tilbage til klubhuset, står den på kaffe og lagkage. Man har også haft tid til en fællestur med Augustenborg Roklub. Greve Roklub får som nummer ti lov til at lukke døren i 3. division. I Greve glæder man sig over, at klubbens mix-hold kunne hjemføre en bronzemedalje i Jysk Maraton, skriver Susanne fra Greve. 4. division 1 Hobro Ro- og Kajakklub 109,625 2 Roklubben Øresund 102,881 3 Lemvig Roklub 92,520 4 Bogense Ro- og Kajakklub 73,700 5 Svendborg Roklub 71,302 6 Nibe Roklub 64,027 7 Grindsted Roklub 61,080 8 Roklubben Stevns 60,962 9 Ry Roklub 47,369 I 4. division er der denne gang ni klubber. Hobro Ro- og Kajakklub er tophold efterfulgt af Roklubben Øresund, der kan holde sin andenplads fra maj måned. Status quo er der også for Lemvig Roklub på tredjepladsen. Vi mangler dog cirka 450 kilometer for at nå op på sidste års niveau så vi klør på og motionerer glade videre, skriver Gorm fra Lemvig.

7 Grundlovsturen på Lillebælt er en fast tradition, der altid har stor deltagelse. To fynske klubber finder vi som nummer fire og fem: Bogense Ro- og Kajakklub er nummer fire, og Svendborg er nummer fem. Svendborg Roklub har før været en magtfaktor i Motionsturneringen, og mon ikke vi snart vil se, at den sydfynske klub rykker? Nibe Roklub har sat månedsrekord og kan glæde sig over, at flere gamle er kommet ud af vinterhiet. Så det er jo i grunden ikke så galt, skriver Susanne fra Nibe. Grindsted, Roklubben Stevens og Ry Roklub sørger for, at Motionsturneringen har bredde som nummer syv, otte og ni. Næste runde Silkeborg, Ishøj, Thisted og Horsens har valgt at stå over denne gang. Næste runde, der dækker perioden fra standerhejsningen til og med den 31. juli, har deadline for indrapportering tirsdag den 10. august En god sommer med masser af roglæde ønskes alle. thygesen@nakskovnet.dk Når man skal lære at ro, er det godt at være i båd med erfarne kræfter. Her er det Emil og Annie fra Præstø Roklub, der er på Roskole.

Kampen om førstepladsen spidser til

Kampen om førstepladsen spidser til Motionsturneringen 6. runde Kampen om førstepladsen spidser til Af Leif Thygesen Spændingen gennemsyrer Randers Fjord, Gudenåen og Storebælt, så voldsomt, at man kan frygte, at Dansk Forening for Rosport

Læs mere

Motionsturneringen september 2010

Motionsturneringen september 2010 Motionsturneringen september 2010 Af Leif Thygesen Det lakker mod enden som manden sagde, da han fik en dåse fernis ned af ryggen. September var næstsidste udkald i Motionsturneringen og ikke mange af

Læs mere

Motionsturneringen 5. runde august 2010

Motionsturneringen 5. runde august 2010 Motionsturneringen 5. runde august 2010 Af Leif Thygesen August bød på regn og rusk. Hvis regnmåleren havde kunnet rumme mere, og vindmåleren kunne gå højere op, var vi alle sammen blæst til Sverige på

Læs mere

Rønne Roklub regerer. Motionsturneringen. Supermotionsligaen

Rønne Roklub regerer. Motionsturneringen. Supermotionsligaen Motionsturneringen Rønne Roklub regerer Supermotionsligaen 1 Rønne Roklub 102,545 2 Sorø Roklub 102,248 3 Odense Roklub 96,920 4 Svendborg Roklub 91,043 5 Roklubben Skjold 87,740 6 Roklubben Furesø 86,746

Læs mere

Motionsturneringen maj måned

Motionsturneringen maj måned Motionsturneringen maj måned Af Leif Thygesen I alt 4.300 roere fra 51 forskellige klubber har tilsammen roet 447.164 kilometer. Det giver et gennemsnit på 103,992 km/roer. Sammenligner vi tallene med

Læs mere

Middelfart ny duks i Motionsturneringen

Middelfart ny duks i Motionsturneringen Middelfart ny duks i Motionsturneringen Af Leif Thygesen, MTU Supermotionsligaen 1 Middelfart Roklub 214,290 2 Sorø Roklub 189,651 3 Svendborg Roklub 167,657 4 Amager Ro- og Kajakklub 162,211 5 Roklubben

Læs mere

Motionsturneringen 7. runde 2012 Randers tog fusen på alle også sig selv!

Motionsturneringen 7. runde 2012 Randers tog fusen på alle også sig selv! Motionsturneringen 7. runde 2012 Randers tog fusen på alle også sig selv! Af Leif Thygesen Randers Roklub har det meste af sæsonen ligget som nummer fire i Supermotionsligaen og havde vel også mere eller

Læs mere

Motionsturneringen 4. runde juli 2010

Motionsturneringen 4. runde juli 2010 Motionsturneringen 4. runde juli 2010 Af Leif Thygesen Et koldt forår har ikke taget humøret og roglæden fra de danske roere. Efter en lidt stille og forsigtig start er roerne oppe i fulde omdrejninger,

Læs mere

Motionsturneringen juni 2013

Motionsturneringen juni 2013 Motionsturneringen juni 2013 Der kæmpes for at indhente det forsømte Af Leif Thygesen, freelancer Her midt i juli, hvor højtrykket har bidt sig en smule fast og temperaturen er relativ høj, starter vi

Læs mere

Motionsturneringen 6. runde

Motionsturneringen 6. runde Motionsturneringen 6. runde Kære læser Velkommen til en lidt anderledes reportage fra Motionsturneringen. I den netop overståede evalueringsrunde af Motionsturneringen, er jeg blevet gjort opmærksom på,

Læs mere

Motionsturneringen 1. runde 2011

Motionsturneringen 1. runde 2011 Motionsturneringen 1. runde 2011 Af Leif Thygesen Med indberetning fra 53 klubber har Motionsturneringen 2011 fået en forrygende start. 3.680 roere har tilsammen roet 235.261 kilometer, det giver et gennemsnit

Læs mere

Motionsturneringen 3. runde

Motionsturneringen 3. runde Motionsturneringen 3. runde Af Leif Thygesen Der bliver roet flittigt rundt omkring i Danmark. For et år siden var gennemsnittet efter juni måned på 155,523 km/roer. Her i 2011 er det vokset til 172,997

Læs mere

Motionsturneringen første runde

Motionsturneringen første runde Motionsturneringen første runde Af Leif Thygesen Det kolde forår har sat sit præg på Motionsturneringen. Der er blevet roet mindre i år end sidste år på samme tid. Gennemsnittet falder fra 63,965 km/roer

Læs mere

Motionsturneringen En million kilometer passeret

Motionsturneringen En million kilometer passeret Motionsturneringen En million kilometer passeret Af Leif Thygesen Ved udgangen af juli havde 5.451 roer fra 56 forskellige klubber roet tilsammen 1.151.655 kilometer. Det giver et landsgennemsnit på 211,274

Læs mere

Motionsturneringen 4. runde

Motionsturneringen 4. runde Motionsturneringen 4. runde Af Leif Thygesen Der er fortsat grøde i dansk motionsroning og selvom juli har været en våd affære, er der blevet roet rigtigt mange kilometer rundt omkring i Danmark og omegn.

Læs mere

Motionsturneringen oktober 2010

Motionsturneringen oktober 2010 Motionsturneringen oktober 2010 Af Leif Thygesen 46 klubber med 4.839 aktive roere roede til sammen 1.623.515 kilometer, hvilket giver et gennemsnit på 335,506 km/roer. Det er de kolde facts i Motionsturneringen

Læs mere

En lidt trist snitter til Motionsturneringen 12 klubber har forladt turneringen

En lidt trist snitter til Motionsturneringen 12 klubber har forladt turneringen En lidt trist snitter til Motionsturneringen 12 klubber har forladt turneringen Af Leif Thygesen freelancer - men lad os starte med en god nyhed. Tre vaskeægte debutanter, der ikke tidligere har været

Læs mere

Ny deltagerrekord - 55 klubber er med

Ny deltagerrekord - 55 klubber er med Motionsturneringen 3. runde Ny deltagerrekord - 55 klubber er med Af Leif Thygesen Så er vi klar med en frisk runde af Motionsturneringen. Kilometrene og roerne er talt og regnskabet gjort op pr. 30. juni.

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Rekorddeltagelse i denne runde 54 klubber med

Rekorddeltagelse i denne runde 54 klubber med Motionsturneringen 4. runde Rekorddeltagelse i denne runde 54 klubber med Af Leif Thygesen 54 klubber har gjort sig den umage at indberette til Motionsturneringen i denne runde og det er ny rekord for

Læs mere

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2011

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2011 Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedias analyseafdeling, januar 2012 HOVEDRESULTATER København er Danmarks mest omtalte by med 51.815 i, en førsteplads hovedstaden også kunne fejre i. Anderledes

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

De danske roere giver 2012-sæsonen kølvand

De danske roere giver 2012-sæsonen kølvand Motionsturneringen 5. runde De danske roere giver 2012-sæsonen kølvand Af Leif Thygesen, Freelancer Så lykkedes det! I august 2013 er der roet over 11 procent flere kilometer end i august 2012, og dermed

Læs mere

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015 Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/ 12 detagere Langture og Længere endagsture: 30. april 2. maj Store bededagstur til Augustenborg Roklub 1.juli Madpakketur

Læs mere

Supermotionsligaklubberne har bidt sig fast

Supermotionsligaklubberne har bidt sig fast Motionsturneringen 5. runde Supermotionsligaklubberne har bidt sig fast Af Leif Thygesen Motionsturneringen 2012 er på vej ind i den afgørende fase, og konkurrencen skærpes, men i denne runde er det lykkedes

Læs mere

Motionsturneringen september 2013

Motionsturneringen september 2013 Motionsturneringen september 2013 55 klubber kæmper om placeringerne i denne runde Af Leif Thygesen, Freelancer Hele 55 klubber er med i denne runde af Motionsturneringen, og det er ny sæsonrekord. Så

Læs mere

Lørdag den 7. september kl. 24.00

Lørdag den 7. september kl. 24.00 Motionsturneringen 4. runde En spurt af cavendishske* dimensioner *Cavendish, Mark. 28 årig professionel cykelrytter født på Isle of Man. Repræsenterer Storbritannien, kører på holdet (med det mundrette

Læs mere

Et køligt og blæsende forår kunne ikke stoppe de danske roere

Et køligt og blæsende forår kunne ikke stoppe de danske roere Motionsturneringen maj 2012 Et køligt og blæsende forår kunne ikke stoppe de danske roere Af Leif Thygesen På trods af svære robetingelser flere dage i maj måned, er det samlet lykkedes at skabe fremgang

Læs mere

Motionsturneringen 6. runde 2012 På vej til to millioner roede kilometer

Motionsturneringen 6. runde 2012 På vej til to millioner roede kilometer Motionsturneringen 6. runde 2012 På vej til to millioner roede kilometer Af Leif Thygesen Lad det være sagt med det samme: Ser vi på gennemsnit, er vi bagud i forhold til 2011. 302,505 kilometer pr. roer

Læs mere

Motionsturneringen ramt af tornado

Motionsturneringen ramt af tornado Motionsturneringen 1. runde 2012 Motionsturneringen ramt af tornado Af Leif Thygesen Velkommen til første runde af Motionsturneringen 2012, og velkommen til en noget anderledes stilling i forhold til slutstillingen

Læs mere

Motionsturneringen 2. runde 2011

Motionsturneringen 2. runde 2011 Motionsturneringen 2. runde 2011 50 klubber 4.300 roere i alt 491.424 kilometer og et gennemsnit på 114,285 km/roer, det er de kolde facts efter anden runde af Motionsturneringen 2011. Pudsigt nok var

Læs mere

Til kamp mod valgflæsket

Til kamp mod valgflæsket Motionsturneringen 5. runde Til kamp mod valgflæsket Af Leif Thygesen Den 15. september går Danmark til valg for at vælge de politikere, der skal styrer landet de næste år. I Motionsturneringens femte

Læs mere

Nyhedsarkiv 2014 GENERALFORAMLING

Nyhedsarkiv 2014 GENERALFORAMLING Nyhedsarkiv 2014 GENERALFORAMLING Onsdag d. 28 januar holdes der genralforsamling i roklubbens lokaler kl. 19.00. Dagsorden iflg. vedtægter. 201422.dec Nytårsroning Den 31.december roer vi, som vi før

Læs mere

Motionsturneringen 2. runde. Svendborg Roklub blev under en rotur hyldet med sækkepibemusik

Motionsturneringen 2. runde. Svendborg Roklub blev under en rotur hyldet med sækkepibemusik Motionsturneringen 2. runde Motionsroning med piber og trommer Af Leif Thygesen, Freelancer Normalt starter vi hver reportage fra Motionsturneringen med de kolde facts og sammenligner tal, men lad os for

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.5. maj 2011 30. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Mindeord Poul Andersen Instruktion Nyt åbent rohold Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62

Læs mere

Vejret sender lavtryk ind over Motionsturneringen

Vejret sender lavtryk ind over Motionsturneringen Motionsturneringen 3. runde Vejret sender lavtryk ind over Motionsturneringen Af Leif Thygesen Uforudsete problemer har gjort reportagen fra 3. runde i Motionsturneringen lettere forsinket, men her er

Læs mere

Motionsturneringen syvende og sidste runde

Motionsturneringen syvende og sidste runde Motionsturneringen syvende og sidste runde Af Leif Thygesen I 80 erne kørte satireserien brødrene Øbberbøv med Jarl Friis Mikkelsen og Ole Stephensen i DR TV. Et af de udtryk fra serien der bed sig fast

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2013

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2013 Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedias analyseafdeling, maj 2014 HOVEDRESULTATER Der er ikke ændret i listens top 3 i forhold til sidste års opgørelse. Her er det stadig København (44.827),

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 7 juli 2014 33. årgang Bjørnø Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71,

Læs mere

ÅREBLADET. Annie, Finn, Alice, Henny, Ebbe og Karen på sommerferie-rotur i Alssund

ÅREBLADET. Annie, Finn, Alice, Henny, Ebbe og Karen på sommerferie-rotur i Alssund ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8. Aug. 2011 30. årgang Annie, Finn, Alice, Henny, Ebbe og Karen på sommerferie-rotur i Alssund Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåb Vinsmagning

Læs mere

NYHEDSARKIV 2007. Der afholdes julefrokost i klubben fredag d. 14.december. Tilmelding senest 11.dec. Liste er ophængt i klubben 200714.

NYHEDSARKIV 2007. Der afholdes julefrokost i klubben fredag d. 14.december. Tilmelding senest 11.dec. Liste er ophængt i klubben 200714. Forum oprettet NYHEDSARKIV 2007 På siden Forum kan du komme med dine egne indlæg. Brug fx. siden til at aftale roture med andre. Siden er åben for alle og for alle emner. Det er således ikke klubbens eller

Læs mere

Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning

Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning Af Leif Thygesen. De udgør vel omkring 96-97 procent af Danmarks cirka 16.000 roere, alligevel er det sjældent at man kan

Læs mere

ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Standerhejsning lørdag den 19. marts:

ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Standerhejsning lørdag den 19. marts: ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Juni 2016 Nr. 2 Standerhejsning lørdag den 19. marts: Vores formand Marianne Hørup holdt standerhejsningstalen. 2. Et fåtal af de mange medlemmer, der deltog. Rochef Hanne

Læs mere

Rotary Danmarks Sekretariat

Rotary Danmarks Sekretariat Ialt pr. 1. aug. 2011 186 1.250 10.293 11.543-4 - -4 Ialt pr. 1. aug. 2010 195 1.161 10.414 11.575 - Til/ afgang i perioden -9 89-121 -32 Allerød 1-38 38-1 - -1 Amager - 1 30 31 - - - Assens 2 8 30 38-1

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Fyrige fynboer i førerfeltet

Fyrige fynboer i førerfeltet Motionsturneringen Fyrige fynboer i førerfeltet Af Leif Thygesen På papiret er det den næstmindste kreds med kun 13 klubber. Men i Motionsturneringen markerer Fynskredsen sig på fornemmeste måde både kvantitativt

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Poul på tlf. 20973080 Brugerbladet

Læs mere

NYHEDSARKIV 2012. http://middelfartroklub.dk/billeder/ergorum1small.jpg GODT NYTÅR TIL ALLE MEDLEMMER OG STØTTER AF ROKLUBBEN. 201227.

NYHEDSARKIV 2012. http://middelfartroklub.dk/billeder/ergorum1small.jpg GODT NYTÅR TIL ALLE MEDLEMMER OG STØTTER AF ROKLUBBEN. 201227. NYHEDSARKIV 2012 31.december 2012 - NYTÅRSKUR Indvielse af nyrenoveret ergometerrum kl. 9.30 Derefter nytårstur til Kulturø, hvis vejret tillader el. måske en gåtur i vor flotte natur. Kl. ca. 12 er der

Læs mere

Mange sjællandske folkeskoleelever består ikke dansk og matematik

Mange sjællandske folkeskoleelever består ikke dansk og matematik Mange sjællandske folkeskoleelever består ikke dansk og matematik Cirka hver femte elev, der påbegyndte 9. klasse i 2010, bestod ikke afgangsprøverne i dansk og matematik. Tallet dækker både over unge,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere

Danske mesterskaber 2012

Danske mesterskaber 2012 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Københavns Regattaforening Danske mesterskaber 2012 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Bagsværd Sø

Læs mere

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning.

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning. oklubs RO Formål Nyborg Roklubs kajakreglement har til formål at udstikke rammer, der tilgodeser både sikkerhed og trivsel i klubben. Det er ønsket at give medlemmerne de optimale muligheder, så de på

Læs mere

Rekorderne står i kø i Motionsturneringen 2013

Rekorderne står i kø i Motionsturneringen 2013 Motionsturneringen 7. runde 2013 Rekorderne står i kø i Motionsturneringen 2013 Af Leif Thygesen, Freelancer Med et gennemsnit på 343,891 km/roer i dette års Motionsturnering blev det til ny rekord. Den

Læs mere

Sygeplejerskers sygefravær i 2010 og 2011

Sygeplejerskers sygefravær i 2010 og 2011 Bettina Carlsen September 2012 Sygeplejerskers sygefravær i 2010 og 2011 Det Fælleskommunale Løndatakontor (FLD) opgør årligt sygefraværet i kommunerne og regionerne for sygeplejersker ansat i basis-,

Læs mere

Økonomisk analyse. Region Syddanmark har størst stigning i andel, der oplever fremgang i sit lokalsamfund. 26. februar 2016

Økonomisk analyse. Region Syddanmark har størst stigning i andel, der oplever fremgang i sit lokalsamfund. 26. februar 2016 Økonomisk analyse 26. februar 2016 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Region Syddanmark har størst stigning i andel, der oplever fremgang i sit

Læs mere

Reglement for Danske Studenters Roklub 2007

Reglement for Danske Studenters Roklub 2007 Reglement for Danske Studenters Roklub 2007 1. Generelt DSR er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og Dansk Kano og Kajak Forbund. Al færden i forbindelse med roning skal foregå på en for klubben,

Læs mere

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF

ROKLUBBEN ÆGIR - AALBORG - STIFTET DEN 8. JUNI 1942 Søsportsvej 4-9000 Aalborg - Tlf. 98115120 Medlem af DFrR under DIF Referat bestyrelsesmøde den 23.03.2010, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Anders Hjortshøj Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Olav Knudsen Søren Kabel Louise Skov Pihlkjær - referent

Læs mere

Nyt kommunalt velfærdsindeks viser billedet af et opdelt Danmark

Nyt kommunalt velfærdsindeks viser billedet af et opdelt Danmark Nyt kommunalt velfærds viser billedet af et opdelt Danmark Et samlet kommunalt velfærds afslører, at de store forskelle på yderkantsområderne og vækstcentrerne i Danmark ikke blot er et spørgsmål om indkomstforskelle.

Læs mere

Profilmodel 2008 på kommuner fremskrivning af en ungdomsårgangs uddannelsesniveau

Profilmodel 2008 på kommuner fremskrivning af en ungdomsårgangs uddannelsesniveau Profilmodel 2008 på kommuner fremskrivning af en ungdomsårgangs uddannelsesniveau Af Katja Behrens og Thomas Lange En ungdomsårgangs kommende uddannelsesniveau fremskrives under antagelse af, at uddannelsessystemet

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

Motionsturneringen 2011 Kronjyderne kroner deres indsats med en 1. plads

Motionsturneringen 2011 Kronjyderne kroner deres indsats med en 1. plads Motionsturneringen 2011 Kronjyderne kroner deres indsats med en 1. plads Af Leif Thygesen Randers Roklub holdt hjem. Efter en sand indædt fight med Nyborg Roklub blev det kronjyderne fra Randers, der kunne

Læs mere

,, 34 procent har. ,, Danskere står for. ,, I de første fem. Hotellerne går frem. oplevet en omsætningsfremgang. på mindst 6 procent

,, 34 procent har. ,, Danskere står for. ,, I de første fem. Hotellerne går frem. oplevet en omsætningsfremgang. på mindst 6 procent Økonomisk analyse fra HORESTA juli 2006,, 34 procent har oplevet en omsætningsfremgang på mindst 6 procent Hotellerne går frem De danske hoteller har oplevet en positiv udvikling i såvel omsætning som

Læs mere

SKÆVT OG DYRT SKATTESTOP

SKÆVT OG DYRT SKATTESTOP 28. februar 2008 af Jonas Schytz Juul direkte tlf. 33557722 Resumé: SKÆVT OG DYRT SKATTESTOP Skattestoppet på ejerboliger koster over ti mia. kr. i 2008. Heraf har Hovedstadsregionen fået over fire mia.

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 645 1. september 2014 Dato: 26. august 2014 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 645 1. september 2014 Dato: 26. august 2014 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 645 1. september 2014 Dato: 26. august 2014 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Ledige boliger Til brug for næste måneds

Læs mere

Medlemsblad for Tange Roklub Nr. 3 Juni 2014

Medlemsblad for Tange Roklub Nr. 3 Juni 2014 Medlemsblad for Tange Roklub Nr. 3 Juni 2014 Orientering fra formanden Side 3 Madpakketur til Knudsø Side 5 Tange roklub har jubilæum Side 6 Sct. Hans aften, mandag d. 23. juni 2014 Side 9 AKTIVITETSKALENDER

Læs mere

Beretning Torsdag d. 23. marts 2006

Beretning Torsdag d. 23. marts 2006 Beretning Torsdag d. 23. marts 2006 Vores klubhus blev ramt voldsomt af vinterstormen sidste år - hvor vi måtte have tømrer til at ordne de store skader. Vi har fået et nyt tag - hvor klubben måtte betale

Læs mere

Sygehusenes virksomhed 1. kvartal 1998 (foreløbig opgørelse).

Sygehusenes virksomhed 1. kvartal 1998 (foreløbig opgørelse). Sygehusenes virksomhed 1. kvartal 1998 (foreløbig opgørelse). Kontaktperson: Fuldmægtig Jakob Lynge Sandegaard, lokal 6205 Fuldmægtig Jørgen Jørgensen, lokal 6302 Sundhedsstyrelsen forventer nu at have

Læs mere

Siden 1991 har der været et aktivt byggeudvalg med 3 til 5 medlemmer. I 1996 besluttede generalforsamlingen

Siden 1991 har der været et aktivt byggeudvalg med 3 til 5 medlemmer. I 1996 besluttede generalforsamlingen Vejle Kajakklub har i mere end 25 år ønsket eget klubhus på baggrund af de begrænsninger, som de nuværende rammer lægger for social og sportslig aktivitet og udvikling. Siden 1991 har der været et aktivt

Læs mere

Borgere i Midtjylland og Nordsjælland scorer højest på velfærdsindikatorer

Borgere i Midtjylland og Nordsjælland scorer højest på velfærdsindikatorer Borgere i Midtjylland og Nordsjælland scorer højest på velfærdsindikatorer I denne analyse er der set på en række forskellige indikatorer for borgerne i de danske kommuner. Placeres kommunerne i forhold

Læs mere

Realkreditrådet estimerer kommunernes grundskyld i 2008

Realkreditrådet estimerer kommunernes grundskyld i 2008 København, 15. oktober 2007 Yderligere information: Økonom Gert Holst Andersen tlf. 33 73 01 89, gha@realkreditraadet.dk Realkreditrådet estimerer kommunernes grundskyld i 2008 Realkreditrådet har estimeret

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Hver kanin betaler et instruktionsgebyr. For kajakkaniner er det 500 kr. For inriggerkaniner

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Flest danskere på efterløn i Udkantsdanmark

Flest danskere på efterløn i Udkantsdanmark Flest danskere på efterløn i Udkantsdanmark Der er i dag 121.700 fuldtidspersoner på efterløn i Danmark. Andelen af personer på efterløn varierer imidlertid betydeligt imellem landets kommuner. Mens andelen

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling. www.odense-roklub.dk

Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling. www.odense-roklub.dk Velkommen i Odense Roklubs ungdomsafdeling www.odense-roklub.dk Velkommen i Odense Roklub Vi er rigtig glade for, at du vil være medlem af Odense Roklub. Vi håber, at du vil synes at Odense Roklub er et

Læs mere

Undersøgelse af lærermangel

Undersøgelse af lærermangel ANALYSENOTAT Undersøgelse af lærermangel 14. januar 2016 Danmarks Lærerforening har i perioden 4. til 13. januar 2016 gennemført en spørgeskemaundersøgelse vedrørende lærermangel og rekrutteringsproblemer

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

De jyske kommuner er bedst til at give unge en erhvervsuddannelse

De jyske kommuner er bedst til at give unge en erhvervsuddannelse De jyske kommuner er bedst til at give unge en erhvervsuddannelse Det seneste år har flere unge fået en ungdomsuddannelse end tidligere. Ser man på de unge 10 år efter 9. klasse, hvor de fleste vil være

Læs mere

Københavns Amt. Vejlængder 1.1.2006 km km. Statsveje i alt 118,457. heraf motorveje 102,757. Herudover ramper m.v. 98,937

Københavns Amt. Vejlængder 1.1.2006 km km. Statsveje i alt 118,457. heraf motorveje 102,757. Herudover ramper m.v. 98,937 Københavns Amt Statsveje i alt 118,457 heraf motorveje 102,757 Herudover ramper m.v. 98,937 Sund & Bælt Holding A/S 15,560 heraf motorveje 15,560 Herudover ramper m.v. 6,252 Amtsveje i alt 193,946 heraf

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

8. Husudvalget. Hytten Udskiftning af køleskab, vandvarmer i baderum, septiktank? samarbejde med initiativgruppen

8. Husudvalget. Hytten Udskiftning af køleskab, vandvarmer i baderum, septiktank? samarbejde med initiativgruppen Referat bestyrelsesmøde den 12.05.2011, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Esben Skovsen Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Jens Henrik Jensen Dorte Rothmann Louise Skov Pihlkjær - referent

Læs mere

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER Enhver roer er klubbens repræsentant, hvad enten den pågældende opholder sig i eller udenfor klubben. Rovagt: Enhver

Læs mere

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund Nr. 2 Maj 2007 27. årgang Medlemsblad Lemvig Roklub Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund 1 Formand Jørgen Kielsholm Torsvej 115 97 82 18 92 kielsholm@mail.dk BESTYRELSEN 2007 Kasserer Hanne

Læs mere

De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014

De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014 De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014 Salgstider, 2014 Tvangsauktioner, 2014 dage Antal Andel af alle Frederiksberg 78% Hvidovre 4,6%

Læs mere

Undersøgelse om lokale lønforhandlinger

Undersøgelse om lokale lønforhandlinger Undersøgelse om lokale lønforhandlinger - blandt lokale repræsentanter i Forhandlingskartellet - rundspørge foretaget i perioden 12. september 2012 26. september 2012. Spørgsmål 0.I Hvilken organisation

Læs mere

Danske mesterskaber 2016

Danske mesterskaber 2016 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Holstebro Roklub Danske mesterskaber 2016 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Vandkraftsøen i Holstebro

Læs mere

Notat 14. marts 2016 MSB / J-nr.: 211808 / 2281408

Notat 14. marts 2016 MSB / J-nr.: 211808 / 2281408 Notat 14. marts 2016 MSB / J-nr.: 211808 / 2281408 Beskæftigelsesfrekvens og tomme boliger i kommunerne Medtagede boliger er defineret alene ved etageboliger, parcelhuse eller række-, kæde- og dobbelthuse,

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

9.3 millioner danske overnatninger. 2008 blev dermed endnu et rekordår for danske campingovernatninger

9.3 millioner danske overnatninger. 2008 blev dermed endnu et rekordår for danske campingovernatninger 1. Hovedlinjerne 2008 2. Tal for overnatninger 3. Forbrug og omsætning 4. Beskæftigelse 5. Campingpladser regionalt / lokalt 1. Hovedlinjerne 2008 På trods af den finansielle og økonomiske krise, der for

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere