FORÅRSREJSE TIL SYDFRANKRIG maj, 10 DAGE Sydlandsk charme, herlige vine, spændende kultur, fransk gastronomi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORÅRSREJSE TIL SYDFRANKRIG 2013. 22. 31. maj, 10 DAGE Sydlandsk charme, herlige vine, spændende kultur, fransk gastronomi"

Transkript

1 JBCONSULT Fiskergade 81 DK- 5300, Kerteminde. Mob.: Fax : jacques1@live.dk FORÅRSREJSE TIL SYDFRANKRIG maj, 10 DAGE Sydlandsk charme, herlige vine, spændende kultur, fransk gastronomi STORE SEVÆRDIGHEDER, SMUKKE VINOMRÅDER, VINSMAGNINGER-VININDKØB, FINE OPLEVELSER, SOCIALT SAMVÆR-PICNICS M/ FRI VIN. * * * *STJERNET LUKSUSBUS M/ FIN SERVICE GODE ***HOTELLER ERFAREN OG VIDENDE REJSELEDER & CHAUFFØR Annalise, & Jacques Management Consult Group Travel Consult Sport Management Journalism Klosteret "Clos De Vougeot"

2 Der er mange, som forsøger at leve op til dette ry, men Frankrig er nu engang de gode vines land, hvor man stadig værner om vinkulturen og vintraditionerne og hvor regler og love omkring vinproduktion tages alvorligt. Tiden er nu kommet, hvor vi arrangerer en anderledes, spændende og alsidig rejse til vinens og kulturens Frankrig. Vi kombinérer de mange store naturoplevelser og besøg på store Franske Turistattraktioner med vinsmagninger og besøg på vingårde/ i vinkældre og med fine muligheder for at gøre særdeles gode og favourable vinindkøb af gode vine fra mange af de kendteste vindistrikter. LÆKKER BUS-REJSE Når vi har valgt at køre i Dansk turistbus, så har det flere grunde : Busrejsen er billigere end en flyrejse til Frankrig + bus rundt i Frankrig. Vi skal under alle omstændigheder køre i bus rundt til udflugtsmål og kvaliteten af vore Danske turistbusser er langt højere end de Franske. Bustransport til og fra Frankrig gør, at vi kan gøre gode vinindkøb og få disse direkte med hjem uden omkostninger. Vi kører i top-moderne **** Dansk turistbus med alle faciliteter som : Flystole, klimaanlæg, serveringsborde, fodstøtter, armlæn, sikkerhedsseler på alle stole, køkken, toilet, køleskabe osv.

3 CATERING & DRIKKEVARER I BUSSEN Vi tilbyder som altid vores fortrinlige service (med vore flinke gæsters hjælp) i bussen. Vi tilbyder følgende : Morgenkomplet 1. dag. Frokost 1. dag. Frokost 9. dag. Kaffe (kaffe-abonnement med fri kaffe + småkager), thé og kakao, øl, vand, div. sodavand, bitter, Irish Coffee, Lumumba, Gin-tonic, Rom- Cola, rødvin, hvidvin, rosévin. REJSENS PRIS Rejsens pris er kr incl. Halvpension og prisen inkludérer følgende: Bustransport i moderne Dansk turistbus. Gode ***hoteller med ophold i dobbeltværelse med halvpension (3- retters menu). Alle værelser er med bad/toilet. Tillæg for enkeltværelse er kr. 1600,00. Alle udflugter excl. Entréer. Alle vejskatter og afgifter. Aftensmad (buffet med lune retter) på 10.dagen på Røde Kro. Vin ( ½ flaske pr. person) + kaffe efter vores 3-retters menu på hotel Les Oliviers i Oriol i Rhônedalen alle 4 dage. Erfarent og vidende chauffør-rejseleder-team, Annalise Bager og Jacques Borggild Entre-pakke indeholdende alle entreer, vinsmagninger samt min. 2 x fransk picnic med fri vin samt en rigtig bjergfrokost i Beaujolais, kan købes hjemmefra eller i bussen for kr. 1125,00- eller Euro 150,00. TILMELDING & BETALING Tilmelding til rejsen er senest d. 15. marts Sammen med tilmelding betales depositum kr. 2000,00, som bedes overført til Annalise s rejsekonto i Nordea bank, Rudkøbing Afdeling, konto nummer : eller Jacques rejsekonto i Nordfyns Bank, Kerteminde Afdeling konto nr. : Venligst anfør gæste-navne og Sydfrankrig 2013 Restbeløbet, kr. 4900,00 indbetales senest d. 1. April på samme kontonummer.

4 Afbestillingsforsikring kan tilkøbes for kr pr. rejsedeltager og skal indbetales sammen med depositum. Entré-pakke ( kr ) kan betales sammen med restbeløbet eller betales i bussen i D.Kr. eller Euro.( ) Tilmelding til Annalise på tlf eller Jacques på tlf OPSAMLING AFLÆSNING. Bussen starter onsdag d. 22. maj kl i Longelse Præstegård, Longelsevej 5, 5900 Rudkøbing og kører opsamling ( og aflæsning ) som følger : Svendborg kl , afkørsel Svendborg Nord. Odense kl , p-plads v. Hotel Scandic. Middelfart kl , p-plads v. afkørsel Middelfart. Kolding kl , rasteplads Hylkedal Vest ( Sydgående ). Yderligere opsamlinger på den Sydjyske Motorvej efter aftale. Dag 1, Onsdag d. 22. Maj For at komme hurtigst muligt til vores dejlige franske rejsemål har vi en lang dag i dag. Vort mål er Champagnebyen Reims i Nordfrankrig og vi kører via Hamburg Hannover ( eller Bremen ), Ruhrdistriktet til grænsen mod Belgien ved Aachen. Videre via Liege Bastogne Dinant til den Franske grænse og mod Reims, som vi når ud på aftenen. Der er mulighed for en snack i bussen ud på eftermiddagen, og vi spiser sen aftensmad på hotellet. Dag 2. Torsdag d. 23. Maj I dag starter vores rejse for alvor. Efter et kort besøg i den berømte katedral i Reims går turen mod syd mod den lille, men berømte hvidvinsby Chablis, hvor vi holder frokost og besøger en meget speciel og dygtig vinbonde, som producerer både Chablis, Chablis Premier Cru og Chablis Grand Cru. Efter Chablis går turen mod Bourgogne, via Dijon og til hovedbyen i vinområdet, Beaune, hvor vi skal bo 2 nætter. Der vil være mulighed for

5 en spadseretur i den dejlige vinby med den berømte gamle bymur rundt om byen efter aftensmaden på hotellet. Dag 3. Fredag d. 24. Maj I dag kan vi slappe mere af. Vi kører en tur på den berømte Grand Cru Vinroute nord for Beaune, vi besøger hjertet af Bourgognes vinproduktion, det gamle kloster Clos De Vougeot, hvor Les Confreres De Vin samles hvert år til de store vinfester, ikke kun for at feste, men også for at drøfte årgangens kvalitet og pris. Efter dette spændende besøg kører vi til vinbesøg på et berømt Bourgogne vinslot, hvor vi skal se produktionen og smage de herlige dråber og måske købe et par flasker. Vi spiser frokost på egen hånd i Beaune og ser det berømte fattighospital hospice De Beaune hvorefter resten af eftermiddagen er på egen hånd til at udforske den meget spændende by. Dag 4. Lørdag d. 25. maj I dag fortsætter vi mod syd forbi Macon og helt ned i det sydligste Bourgogne, nemlig Beaujolais, det dejlige bakkede vinområde med de lette og meget velsmagende rødvine. Men inden vi når dagens mål i Rhonedalen, skal vi besøge en meget interessant vinbonde og hans familie, som udover at drive deres egen vingård også bestyrer vinslottet Raousset. Vi skal spise en dejlig bjergfrokost og smage de fremragende Beaujolais Cru-vine. Efter gode indkøb i Beaujolais fortsætter vi gennem gastromi-højborgen Lyon, langs med Rhone-floden i retning mod Avignon og Marseille. Vi skal bo i 4 nætter på Hotel Olivier i Oriol, som er beliggende syd for Valence. Hotellet er nyrestaureret med stor have med stor swimming-pool og en rigtig god restaurant. Der er vin til maden (½ flaske pr. person) + kaffe alle 4 dage på hotellet.

6 Dag 5. Søndag d. 26. Maj, Dag 6. Mandag d. 27 Maj, Dag 7. Tirsdag den 28. maj Vi bor i hjertet af Rhonedalen med dens berømte vinproduktioner som Chateauneuf Du Pape, Lirac, Gigondas, Rasteau, Cairanne og Vaygueras, blot for at nævne nogle af de kendte vine, som bliver mere og mere populære i Danmark. Vi skal besøge forskellige vingårde og smage på de kendte dråber og der bliver rig lejlighed for indkøb. Men vi skal naturligvis også til Avignon ved Rhone-floden, hvor de Romerske paver boede i ca. 70 år og se det mægtige pavepalads, og vi skal se pavernes nye slot (eller resterne af det ) i Chateauneuf Du Pape. Vi kører også en tur i Orange og ser det Romerske Amfiteater samt den gamle triumfbue. Der bliver også tid til afslapning inden vi Dag 8 kører mod Alsace og Colmar. I forbindelse med besøget i Avignon kører vi til den verdenskendte vandledning Pont Du Gard, som er ca år gammel. Vi kører endvidere en af dagene i L oriol til de berømte Ardeche-kløfter, og vi skal besøge en af Europas kendeste grotter en meget stor oplevelse. Dag 8. Onsdag d. 29. Maj Vi drejer nu bussen rundt og kører nordpå, via Lyon og Besancon tæt ved den Schweiziske grænse, forbi Belfort, med den store, gamle fæstning og ind i Alsace, frem mod Mulhouse og den meget smukke by Colmar, som er hovedbyen for den berømte hvidvinsproduktion i Alsace. Denne spændende Franske region har sin egen charme, sin egen kultur, sin egen arkitektur, idet Alsace har tilhørt henholdsvis Frankrig og Tyskland og skiftet nationalitet adskillige gange i historien. Colmar er utrolig charmerende med sin gamle bydel, de mange blomster, det gode køkken og frem for alt de berømte 7 søstre, som Alsacevinene ofte kaldes. Vi bor centralt i byen på et godt hotel, hvor vi skal være i 2 nætter.

7 Dag 9.Torsdag d. 30. Maj Vi starter dagen med et godt morgenmåltid og kører derefter en tur rundt i byen med det lille tog, en tur, som giver os et rigtig godt indtryk af den smukke, gamle by. Herefter kører vi med vores bus en dejlig tur, delvist op i Vogeserbjergene på den berømte Route De Vin D Alsace, gennem små charmerende bjergbyer som Tuckheim, Riguewir (kort ophold) og Ribeauvillé frem til den lille by Bergheim, hvor vores vinbonde tager godt imod os og giver os smagsprøver på sine pragtfulde vine (vi smager 5-6 vine incl. den dejlige Creme D Alsace, Riesling, Sylvaner, Pinot Blanc og Gewurztraminer). Efter vinsmagningen spiser vi dejlig fransk picnic med fri vin på vingården inden vi nok i god stemning og med sang i bussen returnerer til hotellet i Colmar. 10. dag Fredag d. 31. Maj I dag går turen hjemad med glade gæster og sikkert med en værdifuld last af gode hvide - og røde vine fra nogle af verdens bedste vindistrikter og garanteret med en dejlig ballast af god og ny viden om vin og gode oplevelser. Vi kører forbi Frankfurt Am Main, gennem Kassel-bakkerne forbi Gøttingen, Hannover og Hamburg og hjem til vore aflæsnings-byer. Vi forventer at kunne passére grænsen ved Padborg godt ud på eftermiddagen og afslutter rejsen med en dejlig buffet med lune retter på Røde Kro. En dejlig rejse i selskab med positive og søde mennesker er forbi, men mon det er sidste gang, vi har været på en Frankrigs-rejse?? GENERELT. Ruten og programmet forventes gennemført som beskrevet, men kan ændres på grund af force majeure situationer. Sæderne i bussen, som har 54 pladser, fordeles efter først-til-mølle princippet. Bestemte pladser i bussen kan ønskes. Tilmeldinger er accepteret, når depositum er modtaget.

8 Husk : Pas og Sygesikringskort. EVT. MEDICIN, vaccinationskort. Evt. pude og tæppe til bussen. At meddele os mobiltelefon-nummer ( hvis vi får brug for at ringe til Jer før under og efter rejsen). At checke Jeres rejseforsikring vedr. hjemtransport i tilfælde af sygdom undervejs. Dette er ikke mere dækket af sygesikringen. Rejseforsikring fra Europæiske kan bestilles gennem os. Pris ca. 180 kr. Vi glæder os meget til at se Jer igen på denne dejlige rejse til Sydfrankrig, Province og Alsace. Mange venlige hilsener fra Annalise & Jacques. Mobiltelefon Annalise : Jacques PS. I må gerne invitere venner, familie og bekendte.

Rhinen i flammer og Colmar

Rhinen i flammer og Colmar Rhinen i flammer og Colmar Rüdesheim ved Rhinen har i mange år været et af danskernes foretrukne rejsemål, og vi har på denne dejlige forårsrejse kombineret Rhinen med et andet meget populært rejsemål,

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz ISTRIEN ØSTRIG 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques Havnepromenaden i Portoroz Det blå Middelhav, dejlige strande, fine udflugtsmuligheder, masser af kultur, gode hoteller, flotte bjergmassiver

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

HARZEN-WERNINGERODE I EFTERÅRET DAGE, OKTOBER

HARZEN-WERNINGERODE I EFTERÅRET DAGE, OKTOBER HARZEN-WERNINGERODE I EFTERÅRET 2017 4 DAGE, 27. 30. OKTOBER Det gamle rådhus i Werningerode Lige siden slutningen af 1950erne starten af 1960erne, hvor bl.a. Tjæreborgpræsten sendte de første ferieglade

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Løve s vinrejse til Italien

Løve s vinrejse til Italien Løve s vinrejse til Italien 9 dages rejse fra d. 23. april - 1. maj 2016 Italiens vine: Barolo, Brunello, Amarone, Supertoscaner m.fl. - 6 vinsmagninger - 5 besøg hos vingårde i Alsace, Piemonte, Chianti,

Læs mere

Schwarzwald bugter sig i bakkedal

Schwarzwald bugter sig i bakkedal Schwarzwald bugter sig i bakkedal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Kukure og bindingsværk Bakker og dale Besøg i Alsace Blomsterøen Mainau Side 1 af 5 Schwarzwald

Læs mere

Hele dagen i Rüdesheim Morgenmad fra 08.00 afgang med bus fra hotellet kl. 09.15

Hele dagen i Rüdesheim Morgenmad fra 08.00 afgang med bus fra hotellet kl. 09.15 Da vi hele tiden skal forsøge at forny denne tur, har vi i 2016 valgt at lave to dage i Rüdesheim. Således at vi kan se, smage og opleve området lidt nærmere, end vi har gjort tidligere år. Herefter går

Læs mere

Udsigt over Wagrain ØSTRIG WAGRAIN FORÅRET MAJ 8 DAGE

Udsigt over Wagrain ØSTRIG WAGRAIN FORÅRET MAJ 8 DAGE Udsigt over Wagrain ØSTRIG WAGRAIN FORÅRET 2018 12-19 MAJ 8 DAGE Salzburger Land i Østrig kalder Langelændere og andet godtfolk, som holder af gode rejser. En vidunderlig bjergverden, godt vejr (forhåbentlig),

Læs mere

Anne og Pascal Guignet s private bolig samt lager

Anne og Pascal Guignet s private bolig samt lager Anne og Pascal Guignet s private bolig samt lager Inde i et af de Franske vin hjerter ejer og driver Anne & Pascal Guignet en vingård på 9 hektar. Nærmere bestemt er vi i Juliénas en lille kommune med

Læs mere

Vinrejse - Barolo og Valpolicella

Vinrejse - Barolo og Valpolicella Vinrejse - Barolo og Valpolicella Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.09.2019 06.10.2019 9 dage Fyn, Jyl., Sjæ. 7.595,- Højdepunkter To af Italiens største vindistrikter Spændende

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Vinmarker og middelalderbyer Kultur og historie Vinruten Strasbourg Side 1 af 6 15.09.2019 21.09.2019 4.695,- Alsace-Strasbourg

Læs mere

Forårsrejse TIL FRANKRIG

Forårsrejse TIL FRANKRIG Forårsrejse TIL FRANKRIG - INVASIONEN BRETAGNE HONFLEUR - NORMANDIET - ROUEN - 10.-19. MAJ 2012, 10 DAGE LUKSUS-BUS GODE HOTELLER MED HALVPENSION. ALLE UDFLUGTER INKLUSIVE ENTRÉER EKSKLUSIVE Mont sct.

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

FORÅRSTUR TIL BORNHOLM, 6 DAGE 25. 30. MAJ

FORÅRSTUR TIL BORNHOLM, 6 DAGE 25. 30. MAJ Østerlars Rundkirke FORÅRSTUR TIL BORNHOLM, 6 DAGE 25. 30. MAJ 2015 "Østersøens Perle" er Bornholm ofte blevet kaldt, og Bornholm har som ferieø da også rigtig meget at byde på. Fra granitfjeldene på Hammerknuden

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.295,- Højdepunkter Det azurblå Adriaterhav **** hotel i Rabac m. én drikkevare til middagen inkl. Postojna Grotten

Læs mere

Bordeaux-Cahors. www.ringe-og-omegns-biavlerforening.dk v. Jes Rasmussen - Tlf. 62 29 13 35 AFREJSE DEN 22. APRIL 2012-10 DAGE

Bordeaux-Cahors. www.ringe-og-omegns-biavlerforening.dk v. Jes Rasmussen - Tlf. 62 29 13 35 AFREJSE DEN 22. APRIL 2012-10 DAGE Bordeaux-Cahors AFREJSE DEN 22. APRIL 2012-10 DAGE BIAVL, VIN, MAD OG MEGET MERE I SYDVESTFRANKRIG Sydvestfrankrig er Bordeaux, St. Emilion, Bergerac, Cahors og Rocamadour. Det er området med de store

Læs mere

Patchworkudstilling i Alsace

Patchworkudstilling i Alsace Patchworkudstilling i Alsace Med Quilt.dk 11.-17. september 2017 Vi gentager successen og sender bussen på tur igen. Som tidligere, er målet den smukke patchworkudstilling i Ste. Marie-Aux-Mines. Denne

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Harzen - Semino Rossi Open Air

Harzen - Semino Rossi Open Air Harzen - Semino Rossi Open Air Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer

Læs mere

Anne og Pascal Guignet ved deres Vingård

Anne og Pascal Guignet ved deres Vingård Inde i et af de Franske vin hjerter ejer og driver Anne & Pascal Guignet en vingård på 9 hektar. Nærmere bestemt er vi i Juliénas en lille kommune med appellation, som et af de bedste vindistrikter i Beaujolais.

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg - Julemarked Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter De flotte julemarkeder i Hamburg Byrundtur med bus og dansk rejseleder Super centralt hotel lige mellem

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Petanque ved Middelhavet

Petanque ved Middelhavet Petanque ved Middelhavet Afslapning i La Ciotat Tag med DGI Pétanque til La Ciotat - den lille by, hvor pétanque opstod i 1910 Mød en tidligere verdensmester og andre dygtige franske petanquespillere Instruktion

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Vinrejse - Brunello og Chianti

Vinrejse - Brunello og Chianti Vinrejse - Brunello og Chianti Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.595,- Højdepunkter Toscanske vinoplevelser Seks spændende besøg på lokale vingårde De store vine, Vino Nobile

Læs mere

Tilbud aktivrejse 2014

Tilbud aktivrejse 2014 Tilbud aktivrejse 2014 Neukirchen med bus 6 dage/3 nætter Prisen er gældende i uge 27 (28. juni 03. juli) 2014 Gasthof Venedigerhof Pris pr. person unge u. 18 år ved minimum 20 deltagere kr. 2.798,- Wolkensteinerbär

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

TILBUD PÉTANQUE-REJSE til Frankrig

TILBUD PÉTANQUE-REJSE til Frankrig TILBUD PÉTANQUE-REJSE til Frankrig "Få en oplevelse ud over det sædvanlige. Oplev Frankrig og franskmændene på en ny måde og få oven i dette en masse pétanquekampe i hyggeligt samvær med andre danske og

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Studietur l Tyskland november 2018

Studietur l Tyskland november 2018 Studietur l Tyskland 4.-11. november 2018 Ovenpå en meget speciel og på mange måder skidt sommer for landbruget er det måske en god idé at komme med på en studietur l Tyskland med flere spændende, faglige

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Rejsen arrangeres i samarbejde med Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Esbjerg.

Rejsen arrangeres i samarbejde med Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Esbjerg. Rejsen arrangeres i samarbejde med Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Esbjerg. Denne rejse er en rundrejse, som vil bringe dig til nogle af de smukkeste egne i Europa, og samtidig til nogle lokale mekka

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 15.06.2020 9 dage 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et

Læs mere

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Østrig og Istrien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Historiske Hotel Mozart i Bad Gastein Oplev Hitlers Ørnerede Besøg Termalbadene i Bad Gastein Udflugt til

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Paris - Byernes by Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.995,- Højdepunkter Montmartre med Sacré-Coeur Eiffeltårnet Slottet i Versailles Sejltur på Seinen Vi bor på solsiden af Montmartre

Læs mere

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Normandiet - Caen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Invasionskysten Bayeuxtapetet Memorial Museet i Caen Mont Saint-Michel klosteret Side 1 af 5 Normandiet

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Balatonfüred Cup 2017

Balatonfüred Cup 2017 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold - For piger & drenge årgang 97 til og med 04 Søndag d. 02/7 til søndag d. 09/7 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold deltager for første gang i det dansk

Læs mere

ndhtxtfoto Program for studietur l Holland, Belgien og Frankrig 4. - 11. november 2012 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Program for studietur l Holland, Belgien og Frankrig 4. - 11. november 2012 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Program for studietur l Holland, Belgien og Frankrig 4. - 11. november 2012 Vi er en gruppe maskinsta onsfolk og landmænd, der hvert år i starten af november tager på

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

Middelfart Pensionistforening

Middelfart Pensionistforening Middelfart Pensionistforening Program udsendt februar 2019 næste program maj 2019 Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 15.00. Hjemmeside www.middelfart-pensionistforening.dk

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen Telefon- og Turtjenestens program for Vesterbro/Sydhavnen April, maj, juni og juli 2018 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Rhinen - Rüdesheim Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Udsigten over Rhinen Troldkvinden Loreley Rüdesheims legendariske Drosselgasse Godt vinbondebesøg - både

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Holland i sommerklæder

Holland i sommerklæder Holland i sommerklæder Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Holland er også hot om sommeren Kanalsejlads i idylliske Giethoorn Hollands Venedig En morgen-oplevelse

Læs mere

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Jul i Thüringen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Hyggelig juleferie i smukke Thüringen Skønne udflugter og smukke julemarkeder Dejlig julemenu på hotellet

Læs mere

Mosel - Cochem. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Mosel - Cochem. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Mosel - Cochem Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Cochem top 3 by ved Mosel Sejltur på Mosel Køretur langs Moselpromenaden ****Hotel lige ved Moselfloden Festaften

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet. den maj

DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet. den maj DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet den 18.-25. maj Petanquekursus i La Ciotat. Sightseeing ved omegnen af Marseille og La Ciotat, besøg og spil

Læs mere

FRANKRIG APRIL 2019

FRANKRIG APRIL 2019 UDLANDSTUR FRANKRIG 9.-17. APRIL 2019 Tirsdag d. 9. april Vagt: TL 7.15 Morgenmad og madpakkesmøring til eftermiddagskaffe, aftensmad og aftenkaffe. 8.00 Andagt og info v. TL 8.30 Områderengøring. Vi tjekker

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Sverige 21. 28. juni 2013 med forberedende dage på Løgumkloster

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Gardasøen - Riva del Garda

Gardasøen - Riva del Garda Gardasøen - Riva del Garda Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.995,- Højdepunkter Dejligt hotel lige ned til søen Veronas arena Bjergene og vinbonden Det milde klima Vores dejlige

Læs mere