FORÅRSREJSE TIL SYDFRANKRIG maj, 10 DAGE Sydlandsk charme, herlige vine, spændende kultur, fransk gastronomi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORÅRSREJSE TIL SYDFRANKRIG 2013. 22. 31. maj, 10 DAGE Sydlandsk charme, herlige vine, spændende kultur, fransk gastronomi"

Transkript

1 JBCONSULT Fiskergade 81 DK- 5300, Kerteminde. Mob.: Fax : FORÅRSREJSE TIL SYDFRANKRIG maj, 10 DAGE Sydlandsk charme, herlige vine, spændende kultur, fransk gastronomi STORE SEVÆRDIGHEDER, SMUKKE VINOMRÅDER, VINSMAGNINGER-VININDKØB, FINE OPLEVELSER, SOCIALT SAMVÆR-PICNICS M/ FRI VIN. * * * *STJERNET LUKSUSBUS M/ FIN SERVICE GODE ***HOTELLER ERFAREN OG VIDENDE REJSELEDER & CHAUFFØR Annalise, & Jacques Management Consult Group Travel Consult Sport Management Journalism Klosteret "Clos De Vougeot"

2 Der er mange, som forsøger at leve op til dette ry, men Frankrig er nu engang de gode vines land, hvor man stadig værner om vinkulturen og vintraditionerne og hvor regler og love omkring vinproduktion tages alvorligt. Tiden er nu kommet, hvor vi arrangerer en anderledes, spændende og alsidig rejse til vinens og kulturens Frankrig. Vi kombinérer de mange store naturoplevelser og besøg på store Franske Turistattraktioner med vinsmagninger og besøg på vingårde/ i vinkældre og med fine muligheder for at gøre særdeles gode og favourable vinindkøb af gode vine fra mange af de kendteste vindistrikter. LÆKKER BUS-REJSE Når vi har valgt at køre i Dansk turistbus, så har det flere grunde : Busrejsen er billigere end en flyrejse til Frankrig + bus rundt i Frankrig. Vi skal under alle omstændigheder køre i bus rundt til udflugtsmål og kvaliteten af vore Danske turistbusser er langt højere end de Franske. Bustransport til og fra Frankrig gør, at vi kan gøre gode vinindkøb og få disse direkte med hjem uden omkostninger. Vi kører i top-moderne **** Dansk turistbus med alle faciliteter som : Flystole, klimaanlæg, serveringsborde, fodstøtter, armlæn, sikkerhedsseler på alle stole, køkken, toilet, køleskabe osv.

3 CATERING & DRIKKEVARER I BUSSEN Vi tilbyder som altid vores fortrinlige service (med vore flinke gæsters hjælp) i bussen. Vi tilbyder følgende : Morgenkomplet 1. dag. Frokost 1. dag. Frokost 9. dag. Kaffe (kaffe-abonnement med fri kaffe + småkager), thé og kakao, øl, vand, div. sodavand, bitter, Irish Coffee, Lumumba, Gin-tonic, Rom- Cola, rødvin, hvidvin, rosévin. REJSENS PRIS Rejsens pris er kr incl. Halvpension og prisen inkludérer følgende: Bustransport i moderne Dansk turistbus. Gode ***hoteller med ophold i dobbeltværelse med halvpension (3- retters menu). Alle værelser er med bad/toilet. Tillæg for enkeltværelse er kr. 1600,00. Alle udflugter excl. Entréer. Alle vejskatter og afgifter. Aftensmad (buffet med lune retter) på 10.dagen på Røde Kro. Vin ( ½ flaske pr. person) + kaffe efter vores 3-retters menu på hotel Les Oliviers i Oriol i Rhônedalen alle 4 dage. Erfarent og vidende chauffør-rejseleder-team, Annalise Bager og Jacques Borggild Entre-pakke indeholdende alle entreer, vinsmagninger samt min. 2 x fransk picnic med fri vin samt en rigtig bjergfrokost i Beaujolais, kan købes hjemmefra eller i bussen for kr. 1125,00- eller Euro 150,00. TILMELDING & BETALING Tilmelding til rejsen er senest d. 15. marts Sammen med tilmelding betales depositum kr. 2000,00, som bedes overført til Annalise s rejsekonto i Nordea bank, Rudkøbing Afdeling, konto nummer : eller Jacques rejsekonto i Nordfyns Bank, Kerteminde Afdeling konto nr. : Venligst anfør gæste-navne og Sydfrankrig 2013 Restbeløbet, kr. 4900,00 indbetales senest d. 1. April på samme kontonummer.

4 Afbestillingsforsikring kan tilkøbes for kr pr. rejsedeltager og skal indbetales sammen med depositum. Entré-pakke ( kr ) kan betales sammen med restbeløbet eller betales i bussen i D.Kr. eller Euro.( ) Tilmelding til Annalise på tlf eller Jacques på tlf OPSAMLING AFLÆSNING. Bussen starter onsdag d. 22. maj kl i Longelse Præstegård, Longelsevej 5, 5900 Rudkøbing og kører opsamling ( og aflæsning ) som følger : Svendborg kl , afkørsel Svendborg Nord. Odense kl , p-plads v. Hotel Scandic. Middelfart kl , p-plads v. afkørsel Middelfart. Kolding kl , rasteplads Hylkedal Vest ( Sydgående ). Yderligere opsamlinger på den Sydjyske Motorvej efter aftale. Dag 1, Onsdag d. 22. Maj For at komme hurtigst muligt til vores dejlige franske rejsemål har vi en lang dag i dag. Vort mål er Champagnebyen Reims i Nordfrankrig og vi kører via Hamburg Hannover ( eller Bremen ), Ruhrdistriktet til grænsen mod Belgien ved Aachen. Videre via Liege Bastogne Dinant til den Franske grænse og mod Reims, som vi når ud på aftenen. Der er mulighed for en snack i bussen ud på eftermiddagen, og vi spiser sen aftensmad på hotellet. Dag 2. Torsdag d. 23. Maj I dag starter vores rejse for alvor. Efter et kort besøg i den berømte katedral i Reims går turen mod syd mod den lille, men berømte hvidvinsby Chablis, hvor vi holder frokost og besøger en meget speciel og dygtig vinbonde, som producerer både Chablis, Chablis Premier Cru og Chablis Grand Cru. Efter Chablis går turen mod Bourgogne, via Dijon og til hovedbyen i vinområdet, Beaune, hvor vi skal bo 2 nætter. Der vil være mulighed for

5 en spadseretur i den dejlige vinby med den berømte gamle bymur rundt om byen efter aftensmaden på hotellet. Dag 3. Fredag d. 24. Maj I dag kan vi slappe mere af. Vi kører en tur på den berømte Grand Cru Vinroute nord for Beaune, vi besøger hjertet af Bourgognes vinproduktion, det gamle kloster Clos De Vougeot, hvor Les Confreres De Vin samles hvert år til de store vinfester, ikke kun for at feste, men også for at drøfte årgangens kvalitet og pris. Efter dette spændende besøg kører vi til vinbesøg på et berømt Bourgogne vinslot, hvor vi skal se produktionen og smage de herlige dråber og måske købe et par flasker. Vi spiser frokost på egen hånd i Beaune og ser det berømte fattighospital hospice De Beaune hvorefter resten af eftermiddagen er på egen hånd til at udforske den meget spændende by. Dag 4. Lørdag d. 25. maj I dag fortsætter vi mod syd forbi Macon og helt ned i det sydligste Bourgogne, nemlig Beaujolais, det dejlige bakkede vinområde med de lette og meget velsmagende rødvine. Men inden vi når dagens mål i Rhonedalen, skal vi besøge en meget interessant vinbonde og hans familie, som udover at drive deres egen vingård også bestyrer vinslottet Raousset. Vi skal spise en dejlig bjergfrokost og smage de fremragende Beaujolais Cru-vine. Efter gode indkøb i Beaujolais fortsætter vi gennem gastromi-højborgen Lyon, langs med Rhone-floden i retning mod Avignon og Marseille. Vi skal bo i 4 nætter på Hotel Olivier i Oriol, som er beliggende syd for Valence. Hotellet er nyrestaureret med stor have med stor swimming-pool og en rigtig god restaurant. Der er vin til maden (½ flaske pr. person) + kaffe alle 4 dage på hotellet.

6 Dag 5. Søndag d. 26. Maj, Dag 6. Mandag d. 27 Maj, Dag 7. Tirsdag den 28. maj Vi bor i hjertet af Rhonedalen med dens berømte vinproduktioner som Chateauneuf Du Pape, Lirac, Gigondas, Rasteau, Cairanne og Vaygueras, blot for at nævne nogle af de kendte vine, som bliver mere og mere populære i Danmark. Vi skal besøge forskellige vingårde og smage på de kendte dråber og der bliver rig lejlighed for indkøb. Men vi skal naturligvis også til Avignon ved Rhone-floden, hvor de Romerske paver boede i ca. 70 år og se det mægtige pavepalads, og vi skal se pavernes nye slot (eller resterne af det ) i Chateauneuf Du Pape. Vi kører også en tur i Orange og ser det Romerske Amfiteater samt den gamle triumfbue. Der bliver også tid til afslapning inden vi Dag 8 kører mod Alsace og Colmar. I forbindelse med besøget i Avignon kører vi til den verdenskendte vandledning Pont Du Gard, som er ca år gammel. Vi kører endvidere en af dagene i L oriol til de berømte Ardeche-kløfter, og vi skal besøge en af Europas kendeste grotter en meget stor oplevelse. Dag 8. Onsdag d. 29. Maj Vi drejer nu bussen rundt og kører nordpå, via Lyon og Besancon tæt ved den Schweiziske grænse, forbi Belfort, med den store, gamle fæstning og ind i Alsace, frem mod Mulhouse og den meget smukke by Colmar, som er hovedbyen for den berømte hvidvinsproduktion i Alsace. Denne spændende Franske region har sin egen charme, sin egen kultur, sin egen arkitektur, idet Alsace har tilhørt henholdsvis Frankrig og Tyskland og skiftet nationalitet adskillige gange i historien. Colmar er utrolig charmerende med sin gamle bydel, de mange blomster, det gode køkken og frem for alt de berømte 7 søstre, som Alsacevinene ofte kaldes. Vi bor centralt i byen på et godt hotel, hvor vi skal være i 2 nætter.

7 Dag 9.Torsdag d. 30. Maj Vi starter dagen med et godt morgenmåltid og kører derefter en tur rundt i byen med det lille tog, en tur, som giver os et rigtig godt indtryk af den smukke, gamle by. Herefter kører vi med vores bus en dejlig tur, delvist op i Vogeserbjergene på den berømte Route De Vin D Alsace, gennem små charmerende bjergbyer som Tuckheim, Riguewir (kort ophold) og Ribeauvillé frem til den lille by Bergheim, hvor vores vinbonde tager godt imod os og giver os smagsprøver på sine pragtfulde vine (vi smager 5-6 vine incl. den dejlige Creme D Alsace, Riesling, Sylvaner, Pinot Blanc og Gewurztraminer). Efter vinsmagningen spiser vi dejlig fransk picnic med fri vin på vingården inden vi nok i god stemning og med sang i bussen returnerer til hotellet i Colmar. 10. dag Fredag d. 31. Maj I dag går turen hjemad med glade gæster og sikkert med en værdifuld last af gode hvide - og røde vine fra nogle af verdens bedste vindistrikter og garanteret med en dejlig ballast af god og ny viden om vin og gode oplevelser. Vi kører forbi Frankfurt Am Main, gennem Kassel-bakkerne forbi Gøttingen, Hannover og Hamburg og hjem til vore aflæsnings-byer. Vi forventer at kunne passére grænsen ved Padborg godt ud på eftermiddagen og afslutter rejsen med en dejlig buffet med lune retter på Røde Kro. En dejlig rejse i selskab med positive og søde mennesker er forbi, men mon det er sidste gang, vi har været på en Frankrigs-rejse?? GENERELT. Ruten og programmet forventes gennemført som beskrevet, men kan ændres på grund af force majeure situationer. Sæderne i bussen, som har 54 pladser, fordeles efter først-til-mølle princippet. Bestemte pladser i bussen kan ønskes. Tilmeldinger er accepteret, når depositum er modtaget.

8 Husk : Pas og Sygesikringskort. EVT. MEDICIN, vaccinationskort. Evt. pude og tæppe til bussen. At meddele os mobiltelefon-nummer ( hvis vi får brug for at ringe til Jer før under og efter rejsen). At checke Jeres rejseforsikring vedr. hjemtransport i tilfælde af sygdom undervejs. Dette er ikke mere dækket af sygesikringen. Rejseforsikring fra Europæiske kan bestilles gennem os. Pris ca. 180 kr. Vi glæder os meget til at se Jer igen på denne dejlige rejse til Sydfrankrig, Province og Alsace. Mange venlige hilsener fra Annalise & Jacques. Mobiltelefon Annalise : Jacques PS. I må gerne invitere venner, familie og bekendte.

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014 BUSTURE 2015 Fodslaw på Grenen august 2014 Generelle betingelser Blomstertur til Holland Årø i Lillebælt 2 dage på Hærvejen Beringsvandring i Horsens Vintur til Rüdesheim/Alsace Slotsvandring i Hillerød

Læs mere

Leif Buster Hansen Ved Skoven 29 6700 Esbjerg. Tlf.: 5149 4487 Mail: leifbuster@gmail.com Bankkonto: SYDBANK reg.nr.: 7701 konto: 1258001

Leif Buster Hansen Ved Skoven 29 6700 Esbjerg. Tlf.: 5149 4487 Mail: leifbuster@gmail.com Bankkonto: SYDBANK reg.nr.: 7701 konto: 1258001 - ta med til Kære måske interesserede. Her er så, for 3. år i træk, et godt tilbud på en dejlig 6 dages sommerrejse til Rhinen. Netop i august er sommeren allerbedst med de flotte drueklaser på alle vinstokkene,

Læs mere

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven!

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven! AKTIV FERIE Tlf. 21490357-23650457 Email: info@jsrejser.dk/ js@jsrejser.dk www.jsrejser.dk J.S.Rejser, Vesterbo 23, 8970 Havndal Tlf. i Rumænien 0040722300792 Email: carmen@jsrejser.dk 2015 BUS FLY Vil

Læs mere

PROVENCE. Rejseleder: Henning Wichmann. 4.-12. maj 2013

PROVENCE. Rejseleder: Henning Wichmann. 4.-12. maj 2013 PROVENCE Rejseleder: Henning Wichmann 4.-12. maj 2013 På denne rejse kan man opleve foråret i Frankrigs måske skønneste region. Afgrænset af Alperne mod nord, Middelhavet mod syd og Rhônen mod vest ligger

Læs mere

Jul & Nytår. Frørup Rejser /14. Busture til mange destinationer. Tyskland Polen Danmark. Foto: Denmarkmediacenter. Foto: BuzzWoof

Jul & Nytår. Frørup Rejser /14. Busture til mange destinationer. Tyskland Polen Danmark. Foto: Denmarkmediacenter. Foto: BuzzWoof 2014 /14 Tyskland Polen Danmark Jul & Nytår Foto: Denmarkmediacenter Foto: BuzzWoof Foto: Denmarkmediacenter Foto: Denmarkmediacenter Frørup Rejser Busture til mange destinationer 3 Indholdsfortegnelse

Læs mere

/14. Wilder Kaiser Ischgl Hafjell. Skirejser. Frørup Rejser. Busture til mange destinationer

/14. Wilder Kaiser Ischgl Hafjell. Skirejser. Frørup Rejser. Busture til mange destinationer 2014 /14 Wilder Kaiser Ischgl Hafjell Skirejser Frørup Rejser Busture til mange destinationer Velkommen på weekend ski 2014 Det er med stor fornøjelse at vi her præsenterer vores udvalgte destinationer

Læs mere

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Med Niels Blixenkrone-Møller som rejseleder Vi tilbyder nu en rejse til det skønne Syd-England, der oser af romantik, historie og flotte bygninger.

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2015

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2015 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2015 Torsdag den 15. januar 2015 kl. 14.00:... Musik med Mette og Børge Solkær. Tirsdag den 17. februar 2015 kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 11. marts 2015 kl. 14.00:...

Læs mere

MAGELØSE MALTA. Et kursus med rejse 19. november - 30. november 2014

MAGELØSE MALTA. Et kursus med rejse 19. november - 30. november 2014 MAGELØSE MALTA Et kursus med rejse 19. november - 30. november 2014 Mageløse Malta 4 dages optakt i Løgumkloster og én uge på Malta 19. november 30. november 2014 Kursusleder: Højskolelærer Annemarie Morris

Læs mere

Rejseoplevelser. Medlem af. Følg os på. Rejsegarantifonden nr. 1811

Rejseoplevelser. Medlem af. Følg os på. Rejsegarantifonden nr. 1811 Rejseoplevelser 2014 Medlem af nr. 1811 Følg os på Velkommen til 2014... og tak til vores mange trofaste kunder som rejser med os år efter år. Jeres trofasthed er til daglig glæde og inspiration for os.

Læs mere

1.998 4.898 3.998. Istrien STÆRKE. STORBYER Prag kun kr. Gardasøen SE DE TILBUD TLF. 62 29 12 10 WWW.GISLEV-REJSER.DK

1.998 4.898 3.998. Istrien STÆRKE. STORBYER Prag kun kr. Gardasøen SE DE TILBUD TLF. 62 29 12 10 WWW.GISLEV-REJSER.DK 15 STÆRKE MEGET SU PERTILB D U Gardasøen FRA KUN KR. 4.898 STORBYER Prag kun kr. 1.998 Berlin fra kun kr. 2.498 Paris fra kun kr. 2.998 Istrien FRA KUN KR. 3.998 TLF. 62 29 12 10 WWW.GISLEV-REJSER.DK SE

Læs mere

Bremen Classic MotorShow. Techno Classica Essen. Goodwood Revival Meeting. Veterama i Mannheim. VW Wolfsburg

Bremen Classic MotorShow. Techno Classica Essen. Goodwood Revival Meeting. Veterama i Mannheim. VW Wolfsburg 1 Bremen Classic MotorShow Fredag-lørdag den 5.-6. februar 2010 side 4-5 Techno Classica Essen 9.-11. april 2010 side 6-7 Goodwood Revival Meeting September 2010 side 8-11 Veterama i Mannheim 8. - 10.

Læs mere

Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året

Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året Dag- til- dag program Dag 1 Afrejse Skandinavien Overnatning på flyet

Læs mere

USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012

USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012 USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012 Drømmen om Amerika Livet går lige så stille fremad, og dog er der gået mere end10 år siden

Læs mere

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 Humle, vin, kvæg, slotte og haver, historie samt frodige landskaber. Ikke en rejse man finder 12 af på dusinet! Dumas-Johansen Specialrejser www.dumas-johansen.dk

Læs mere

Studietur til Californien

Studietur til Californien ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - fredag 7. november til tirsdag 18. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen med højst 12 deltagere er planlagt med både spændende faglige

Læs mere

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening 2014 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening T.O.U.R.S. Tour Operators United for Runners & Sportsmen Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

Busrejser. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping 09. Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti

Busrejser. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping 09. Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti Busrejser Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping 09 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 Vi garanterer kvalitet De bedste

Læs mere

PRAKTISKE InfoRMATIONER 08/09

PRAKTISKE InfoRMATIONER 08/09 PRAKTISKE InfoRMATIONER 08/09 Hos SKI TOTAL er vi i gang med de sidste forberedelser til den kommende sæson, og vi vil hermed gerne gøre opmærksom på et par forhold, som har betydning for din kommende

Læs mere

ISLAND RUNDT NORD-ØST-SYD I Karitas fodspor Til steder hvor romanen KARITAS UDEN TITEL foregår

ISLAND RUNDT NORD-ØST-SYD I Karitas fodspor Til steder hvor romanen KARITAS UDEN TITEL foregår Foreningen Norden NORDJYLLAND ISLAND RUNDT NORD-ØST-SYD I Karitas fodspor Til steder hvor romanen KARITAS UDEN TITEL foregår 23. juni - 2. juli 2012 Rejse nr. C-17 Rigtig mange har haft en stor oplevelse

Læs mere

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr.

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2015 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New York City Marathon er det største og bedste maratonløb

Læs mere

MARATHON-AVISEN. - til dig, der kan li at løbe 4-8-12-15- 26-27-29-32. Januar 2011, nummer 1, 15. årgang COTE D AZUR. Medaljerne venter i BERLIN

MARATHON-AVISEN. - til dig, der kan li at løbe 4-8-12-15- 26-27-29-32. Januar 2011, nummer 1, 15. årgang COTE D AZUR. Medaljerne venter i BERLIN Medaljerne venter i BERLIN 16 Masser af USA 4-8-12-15- 26-27-29-32 COTE D AZUR 29 MARATHON-AVISEN Januar 2011, nummer 1, 15. årgang - til dig, der kan li at løbe CUBA MEDOC BERLIN NEW YORK Marathon Travel

Læs mere

Det pragtfulde Portugal med Gefion

Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs med hjerte, hjerne & holdning Det pragtfulde Portugal med Gefion Dato 21-09-2015 Varighed 8 dage Pris 7.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs langsomt på

Læs mere

TRÆNINGSLEJRE OG STÆVNER FODBOLD 2015

TRÆNINGSLEJRE OG STÆVNER FODBOLD 2015 OLKA PRÆSENTERER TRÆNINGSLEJRE OG STÆVNER FODBOLD 2015 SKANDINAVIENS BREDESTE OG MEST KVALITATIVE UDBUD AF TRÆNINGSLEJRE Oplæg til program Dag 1 Ankomst ca. Kl. 13.00 Dag 2-4 Morgenmad - Frokost - Aftensmad

Læs mere

Kinesisk Nytår. 8 dage. i Beijing. Kun kr. 8.998. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG

Kinesisk Nytår. 8 dage. i Beijing. Kun kr. 8.998. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Kinesisk Nytår i Beijing 2015 8 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og www.gislev-rejser.dk Kinesisk Nytår med farverig forårsfestival i

Læs mere

sæson 2012 Skirejser til Østeuropa f ly kør-selv bus

sæson 2012 Skirejser til Østeuropa f ly kør-selv bus sæson 2012 Skirejser til Østeuropa f ly kør-selv bus Busopsamling for Szklarska Poreba, Jasna og Zakopane Busopsamling for Szklarska Poreba Busopsamling for Jasna og Zakopane Jylland Ud Hjem Aalborg v/

Læs mere

FAMILIEN SKIFERIE FOR HELE 3.875,- VALMOREL

FAMILIEN SKIFERIE FOR HELE 3.875,- VALMOREL REJS MED PÅ PRISER FRA FLY 3.875,- INCL. LEJLIGHED, FLY, TRANSFER, LIFTKORT & MOMS HVERDAGE SKIFERIE FOR HELE FAMILIEN BØRNESKISKOLER FRA 3 ÅR MED DANSKE SKI TOTAL GUIDER GRATIS LEJE AF SKI, STØVLER OG

Læs mere

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT Start påsken med at nyde det dejlige forårsvejr på et krydstogt fra Barcelona til Kanarieøerne Afrejse d. 26-03-2015 Bestil senest d. 18/12-2014 så inkluderer vi din flybillet!

Læs mere

St. Martin Val Thorens St. Martin sommer. www.happy-skiing.dk NYT I DENNE SÆSON FAKTA DE 3 DALE / LES 3 VALLÉES

St. Martin Val Thorens St. Martin sommer. www.happy-skiing.dk NYT I DENNE SÆSON FAKTA DE 3 DALE / LES 3 VALLÉES HAPPY SKIING 2004/2005 HAPPY SKIING 2004/2005 DE 3 DALE Velkommen De 3 Dale Happy Skiing byder med dette katalog velkommen til den 15. sæson i træk. Sæt jer ned og nyd indholdet af mulighederne for jeres

Læs mere