Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing. April 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. April 2013"

Transkript

1 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing April 2013

2 RR - april 2013 Årets gåtur Lørdag den 16 februar 2013 var vi 15 fra Rudkøbing og 3 fra Svendborg, der mødtes i Roklubben kl , vi gik op og tog med bussen til Tullebølle derfra gik vi af øhavs stien hjem. Allerede ved Kastanievej var første stop da Annelise stod og bød på en bitter til at gå på så hvis ikke humøret var højt blev det, det fra starten. Vi gik ad stier i Tullebølle og videre ad Bregnemosevej, det var ud på landet med skov og levende hegn. Knud havde glemt sin madpakke i roklubben, den kom Inger kørende med da vi kom til enden af Bregnemosevej, der havde vi næste stop. Vi gik videre og kom ind i Stubben en skov på ruten. Der blev holdt middags rast ved Spejderhytten. Derfra gik vi til Rifbjerg og kom ud og fulgte så stranden hjem Inger kom med kaffe og kage ved Strandvejen. Hjemme i roklubben igen havde Jytte lavet kartoffelsuppe det blev en rigtig god dag som det er godt at tænke tilbage på Erling Larsen Gåtur - onsdag den 20. februar 2013 Som sædvanlig startede 60+ med morgenkaffe og en snak. Det blev besluttet, at vi denne onsdag ikke ville i svømmehallen fordi det var uge 8 og vi formodede at hallen ville være fyldt med børn, da det var vinterferie. I stedet gik vi en tur. Først langs havnen og ud forbi festivalpladsen, hvor vi på Kragholmvej drejede ind i den nyere del af Fredskoven. Her fik vi det mest fantastiske syn, da vi så en stor flok dådyr, 16 stk. i alt. Det var koldt og der kom lidt sne, da vi vendte hjem til Roklubben, hvor varm suppe stod klar. En spadseretur hvor alle kunne deltage.

3 Generalforsamling - den 9. februar RR - april 2013 Årsberetning 2012 Rosæsonen 2012 startede med fint vejr og 17 roere på vandet første dag, det var flot. Der er ikke roet rekord mange kilometer i 2012, det skyldes især at det blæste meget. Alligevel har vi haft nogle gode arrangementer. Pinsedag roede 2 to-åres og 2 fire-åres rundt Strynø og Bukø og 1 to-åres rundt Siø. Hjemme i klubben havde Anne Lise lavet en god frokost til os. Det var en rigtig god dag. I 2012 havde vi fået arrangeret venskabskaproning med Marstal og med god opbakning både herfra og fra Marstal og med fint vejr, blev det en god oplevelse med 62 tilmeldte til helstegt gris med tilbehør. Vi herfra vandt som bekendt både dame og herre roningen. Der er fastlagt ny dato for afholdelse af kaproningen i 2013, den afholdes i Marstal sidst i august. Vi afholdt samme dag kanindåb - det blev til 4 nye roere. Jøden roede vi første tirsdag i september i et frygteligt vejr, men med sejr til Rudkøbing roklub. Der var ellers lagt op til at Svendborg ville hjemføre pokalen, men de kunne slet ikke ro i de store bølger, der var lavede en tur til Skelskør og vi fik en god rotur ud i Storebælt og tilbage. De lavede også en tur til Kerteminde, der var vi også ude i bæltet. Det var begge gode ture og med god tilslutning. Rene lavede tur til Ærøskøbing og videre til Skarø for overnatning og hjem næste dag. Rene arrangerede også en tur til Hellerup Dameroklub med efterfølgende tur på Bakken og i Cirkusrevyen. Knud, Benny og Erling P. var på ferietur til Limfjorden i en blæsende uge Henni, Jytte og Erling L tog samme uge til Kerteminde i godt vejr, men da vi skulle hjem blæste det godt nok. Vi har været heldige med sponsor-ansøgningerne i år Det blev til kr. fra Fionia Fonden og kr. fra Harald og Hedvig fonden, de har igen i år givet penge til nyt ro ergometer kr. Vi fik i nye roere, og der er rejst 5 roere. Vi er nu 35 aktive roere og 10 delaktive samt 30 passive medlemmer. Albani-sagen er endnu ikke afsluttet, der skal være retsmøde den 28. maj Her i vinter har Knud med flere været i gang med at lave hejs, så vi kan få bådene op at hænge. Det giver noget mere gulvplads. Der er også godt gang i reparation af bådene, så de kan blive klar til standerhejsningen Erling Larsen Æresmedlem I forbindelse med generalforsamlingen blev Grethe Delfs Jensen udnævnt til æresmedlem af Rudkøbing Roklub.

4 Erlings fødselsdag RR - april 2013 Den 24. februar holdt Erling Larsen fødselsdagsfest på Skudehavnen. Her blev han fejret på behørig vis af familie og rovenner, og det blev til nogle hyggelige timer med god mad og tale af Inger på vegne af hele roklubben.

5 En aften om Tibet RR - april 2013 Tirsdag den 12. marts holdt Elna sammen med sin veninde Pia et foredrag med lysbilleder fra deres tur til Tibet. Det var meget spændende at høre og se om deres oplevelser fra en fremmed og helt anderledes kultur.

6 RR - april 2013 Standerhejsning - i frost og sne

7 RR - april 2013 De hårde drenge skulle selvfølgelig på vandet!

8 KNUD OG ERLINGS TUR TIL RR - april 2013 Venedig & Gardasøen Ro og ferietur til Venedig og Deltagere: Knud og Erling fra R/R, 4 dameroere fra Svendborg Roklub, 1 roer fra Strib Roklub, 6 roere fra Odense Roklub, samt 3 børn. D en 20. marts var vores båd sat på trailer, som var plantet i en halv meter sne ved klubhuset. Turen gik over Svendborg, som også leverede en båd, til Odense Roklub. Planen var, at vi den 22. skulle køre til Flensborg, hvor der var lejet 2 store biler til 8 pers. En af bilerne skulle medbringe traileren, samt de chaufører, der havde trailerkort. Den anden bil valgte på turen ned at overnatte undervejs. Vi havde bestilt overnatning i en hyggelig by kaldet Kiffenberg lidt nord for München. Et hyggeligt hotel pyntet op til påske. Her fik vi også næste morgen en lækker morgenbuffét. Den anden bil med trailer valgte at køre igennem ned til campingpladsen ved Adriaterhavet, ca. 50 km fra Venedig. Her mødte vi de trætte roere lidt senere. Der var bestilt hytter til 4 pers. i hver. Disse fik hurtigt navn efter beboerne. Således havde vi Drengehytten med de unge Odense roere, altså dem på år, Hønsehuset med Svendborg damerne, Familiehuset med børnene, og Herrehuset hvor Knud og jeg samt roeren fra Strib boede. Ham fik vi lært op til, eftersom han var den yngste (47), at skulle servicere de ældre, så som at gå til bager, koge æg til morgenmaden osv osv. Han fik det hurtig lært. Venedig Efter en god nats søvn blev der indkaldt til et møde i Herrehuset. Det regnede og blæste så vi bestemte os for at tage færgen til Venedig. Det blev en kold og våd oplevelse, men sammen med en masse andre turister oplevede vi de forskellige seværdigheder:

9 RR - april 2013 Markuspladsen, Domkirken, Sukkenes Bro, Rialto Broen og frysende turister i gondoler. Vi fandt et hyggeligt spisested, hvor vi med fødselsdagssang fejrede Ninna, som havde fødselsdag. Det hyggede de andre gæster sig over og klappede begejstret og ønskede også til lykke. Vi tog ikke gondol, men færgen hjem. Vi handlede i et supermarked til lidt hygge om aftenen. Vejret var lige dårligt den næste dag. Efter mødet i Herrehuset besluttede vi os for en udflugt til Trieste som lå 150 km væk ved grænsen til Slovenien. Men vejret der var faktisk meget værre. Stormvejr og isslag.vi besøgte slottet Miramare beliggende ud til Adriaterhavet. Tilbage i byen blæste det så meget og med isslaget, var det svært at stå fast. Vi fandt et sted, hvor vi spiste. Menuen var udsolgt, men værten fik serveret mad til os alle. De var nok ikke vandt til så stort et ryk-ind. På vej hjem lavede vi lidt undersøgelser omkring mulighederne for, hvor vi kunne få bådene i vandet. Vejret så ud til at blive bedre. Vi fandt en kanal med en træbro, som vi kunne bruge næste dag dersom vejret holdt. Gardasøen Næste dag gik turen til Gardasøen, hvor vi fandt vores campingplads på sydvestsiden. Vi var allerede fremme ved 12 tiden, så vi fik en lille hyggelig eftermiddagstur i havblik. Næste dag gik turen nordpå langs kysten forbi små øer, slotte og smukke, små havne. Fandt selvfølgelig et sted at spise. Tilbage efter ca. 30 km og fandt os tilrette i hytterne. Dagen efter fik vi en tur sydover langs kysten, hvor vi passerede et fuglefjeld. Der var meget smukt og over de lavthængende skyer, så vi bjergtoppe med sne. Vi lavede ikke selv mad den sidste aften, men de fleste gik ud og flere fik ferskvandsfisk med hvidvin.. Så går det hjemad Næste dag gik med pakning af bagage og trailer og turen gik hjemover. Denne gang med en fælles overnatning på vejen. I Flensborg blev lejebilerne afleveret og via Odense, Svendborg kom vi frem til Rudkøbing. En god oplevelse rigere. Knud bliver fejret Knud blev fejret næste dag, da han fyldte 70. Klokken 7 kom pigerne fra Svendborg med kage med lys, og selvfølgelig sang vi fødselsdagssang, mens han lå i sengen. Vi fik champagne til en god morgenmad. Dagen var smuk og jeg tror, at vi så solen! Vi kørte de 60 km til kanalen og fik sat bådene i vandet. Kursen blev sat mod Canal Grande i Venedig. De første 10 km stille og rolig, men da vi nærmede os, blev der gang i den. Færger, bådtaxier, gondoler. Vi kom godt igennem kanalen og roede derefter halvvejs rundt om Venedig under den landfaste bro og tilbage til vort udgangspunkt. En tur på ca. 34 km i alt. Tekst og foto: Erling Pedersen

10 Knuds fødselsdag Onsdag d. 3. april var vi igen til fest. Denne gang var det Knud, der blev fejret. Han havde på Venedig-turen rundet de 70 og det ville han nu fejre sammen os. Først i klubhuset for 60+erne med kaffe og kagemand og senere ved en hyggelig sammenkomst på Hotel Skandinavien. Der overrakte Erlings Larsen Dansk forening for Rosports langtursnål til Knud. Mer føds dag! 1. maj fejrer vi klubbens 125- og klubhusets 25 års fødselsdag. Vi starter med en rotur klokken 14. Hvorefter der klokken 17 grilles pølser.

11 Åbent hus Ved åbent-hus arrangementet den 8. april var alle spændte - ville der møde nogle evt. nye roere op klokken Det gjorde der heldigvis. 8 potentielle nye roere dukkede op, hvoraf kun 4 aldrig havde siddet i en robåd før. Efter en rundvisning i klubhuset var der kaffe og Erling Pedersen gav nogle generelle bemærkninger om klubbens virke og hvad der forventes af nye roere. Efter kaffen fik de nye roere mulighed for at prøve, hvordan det er at sidde i en robåd og have en åre i hånden. En virkelig god aften.

12 Hvor bliver foråret dog af?

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. November 2011

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. November 2011 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing November 2011 Kanindåb 1 I år var der rigtig mange kaniner, da vi ikke havde haft kanindåb siden 2006. Som der stod i avisen blev det

Læs mere

Standerstrygning. Kontingent 2013. Oktober 2013. Frederikshavn Roklub

Standerstrygning. Kontingent 2013. Oktober 2013. Frederikshavn Roklub «Virksomhedsnavn» «Fornavn» «Efternavn» «Adresse» «Postnr» «Bynavn» Frederikshavn Roklub Frederikshavn Roklub UNDER DANSK FORENING FOR ROSPORT, STIFTET 13. MAJ 1943 Ndr. Strandvej 58 Standerstrygning Oktober

Læs mere

10 års medlemskab af Dansk Cabby Club

10 års medlemskab af Dansk Cabby Club 10 års medlemskab af Dansk Cabby Club År 2004 Vi købte vores første Cabby 55 F3 i februar 2004 ved HD Camping i Børkop. I marts 2004 blev vi meldt ind i klubben. Allerede i juli 2004 blev vores 55F3 skiftet

Læs mere

BUNDPROPPEN. Medlemsblad for Horsens Roklub Efterår 2014 41. årgang

BUNDPROPPEN. Medlemsblad for Horsens Roklub Efterår 2014 41. årgang BUNDPROPPEN Medlemsblad for Horsens Roklub Efterår 2014 41. årgang Indhold Formandens klumme... 3 En kanin beretter: Min første langtur... 4 En garvet roer beretter: Min første ferielangtur... 5 3 roere

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2010.

Nyhedsbrev nr. 03. 2010. Tur til Benelux landene. 12-15. maj 2010 Nyhedsbrev nr. 03. 2010. Det hele startede sådan lidt tilfældigt hen over efteråret og foråret. Der var en hel del der skulle på tur til Berlin, for at besøge Jürgen

Læs mere

Turen går til ROM Torsdag den 21.marts 2013 starter vores tur til ROM. Vi har pakket campingvognen onsdag og da jeg kommer hjem fra arbejde om eftermiddagen går der kun ½ time så suser vi af sted. Der

Læs mere

Roferie i Sverige - mellem Stockholm og Karlsborg

Roferie i Sverige - mellem Stockholm og Karlsborg Roferie i Sverige - mellem Stockholm og Karlsborg Geert Cederkvist, august 2014 Optakten Før dette års sommerferie havde Mette og jeg snakket om at bruge noget af ferien på at ro havkajak ved Fyn, men

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012

LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012 LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012 I dette nummer: Fotokonkurrencen Portræt af Mai en begynder fra hold 1 Hvor går roturen hen? En beskrivelse af vores rovand Miniguide til klubbens turbåde Stævneresultater fra

Læs mere

HORSENS ROKLUB 1890-2015 125 ÅRS JUBILÆUMSSKRIFT

HORSENS ROKLUB 1890-2015 125 ÅRS JUBILÆUMSSKRIFT HORSENS ROKLUB 1890-2015 125 ÅRS JUBILÆUMSSKRIFT Indholdsfortegnelse FORMANDENS KLUMME... 3 HISTORIEN OM HORSENS DAME ROKLUB... 4 HORSENS ROKLUB 125 ÅR, 1890-2015... 7 LANGTUR: Sechers bekendelser... 27

Læs mere

Nr. 3 August 2007. Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk

Nr. 3 August 2007. Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk Nr. 3 August 2007 Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk AABENRAA ROKLUB Strandvej 5 6200 Aabenraa Klubtelefon 7462 9448 E-Mail: post@aabenraaroklub.dk Bank: 9740 0001518836 Hjemmeside:

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

STROKEN NR. 4 JUNI 2015. Lagkageroning den 16. juni Sankt Hans: Husk tilmelding senest den 17. juni

STROKEN NR. 4 JUNI 2015. Lagkageroning den 16. juni Sankt Hans: Husk tilmelding senest den 17. juni MEDLEMSBLAD FOR ROKLUBBEN ØRESUND STROKEN NR. 4 JUNI 2015 Grill på Stranden tirsdag den 9. juni Lagkageroning den 16. juni Sankt Hans: Husk tilmelding senest den 17. juni Nyttige informationer: Bestyrelse:

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2009. www.kalundborgroklub.dk

Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2009. www.kalundborgroklub.dk Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2009 www.kalundborgroklub.dk Guldæbler for klubben Kalundborg Roklub var i efteråret ude og hjælpe i æbleavlerens plantage med at få høsten i hus. Det blev nogle rigtigt

Læs mere

Nå, hjem kom vi, på 3 forsøg, og vi gik aftentur og så byen fra den ene ende til den anden, lidt spil, tegning og hygge derefter i seng. Hvem er jeg?

Nå, hjem kom vi, på 3 forsøg, og vi gik aftentur og så byen fra den ene ende til den anden, lidt spil, tegning og hygge derefter i seng. Hvem er jeg? Søndag d.28.06.09 Endelig er det søndag og sommerferien begyndt, og vi skal på lejr. Vi er særligt heldige, for vi skal til POLEN. I løbet af formiddagen bliver vi samlet, nogle kommer til Løgstør og resten

Læs mere

Nr. 3 Sept. 2005. Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk

Nr. 3 Sept. 2005. Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk Nr. 3 Sept. 2005 Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk AABENRAA ROKLUB Strandvej 5 6200 Aabenraa Klubtelefon 7462 9448 E-Mail: post@aabenraaroklub.dk Giro: 1551 527-4575 Hjemmeside:

Læs mere

TRÆSEJLET. 22. ÅRGANG. NR. 7 Oktober. 2006 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 22. ÅRGANG. NR. 7 Oktober. 2006 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 22. ÅRGANG. NR. 7 Oktober. 2006 SKANDERBORG ROKLUB 1 Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd.: Hugo Stigsen Virringvej

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Endnu en fondsgave

Nyhedsarkiv 2013. Endnu en fondsgave Nyhedsarkiv 2013 Endnu en fondsgave Trygfonden har tildelt os 30 stk. oppustelige redningsveste. Det var da en god julegave. Alle ønskes hermed en glædelig jul og et godt nytår fra bestyrelsen i Middelfart

Læs mere

LIMNYT Nr. 7 September 2013

LIMNYT Nr. 7 September 2013 LIMNYT Nr. 7 September 2013 Nr. 7 September 2013 I dette nummer: Hvad er det for en klub vi ønsker os? Roregler om vinteren Nyt fra havkajakudvalget Beretning fra en begynder Elitestævner: EM maraton,

Læs mere

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Forår 2011. Generalforsamling 2 Stander hejsning 7 Hygge & vinaften 7

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Forår 2011. Generalforsamling 2 Stander hejsning 7 Hygge & vinaften 7 Roskilde Fjords Kajakklub Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde Forår 2011 Generalforsamling 2 Stander hejsning 7 Hygge & vinaften 7 2 Generalforsamlingen den 10. marts 2011 Der var mødt

Læs mere

TUR RUNDT I EUROPA 2013

TUR RUNDT I EUROPA 2013 TUR RUNDT I EUROPA 2013 Meget tidligt om morgenen den 27. august (midt om natten) var det tid at gå den lille tur fra Strandmøllevej til Netto ved Munkholmvej, for det var nemlig derfra, at bussen skulle

Læs mere

TILLYKKE FIE NR. 5 AUGUST 2012 ÅRGANG 67. Stiftet 1866 www.roforeningen.dk NR. 4 JULI 2013 ÅRGANG 68. Stiftet 1866 www.roforeningen.

TILLYKKE FIE NR. 5 AUGUST 2012 ÅRGANG 67. Stiftet 1866 www.roforeningen.dk NR. 4 JULI 2013 ÅRGANG 68. Stiftet 1866 www.roforeningen. TILLYKKE FIE Portræt: Das Büro for Danmarks Idræts-Forbund Foto: Christian og Team Grønne Danmark Stiftet 1866 www.roforeningen.dk Stiftet 1866 www.roforeningen.dk Medlem Medlem af af Dansk Dansk Forening

Læs mere

Holte Kollen Julemorgen kl. 06.00

Holte Kollen Julemorgen kl. 06.00 Indhold: Vigtigt! på side 3. Gruppelederen på side 4. Minier på side 5-8. Juniorer på side 9-10. Troppen på side 11-12. Klanen!! på side 13-14. Lederne i 1. Holte på side 17. Forældrepatruljen på side

Læs mere

Liljen. 65. årg September 2013 Nr. 9

Liljen. 65. årg September 2013 Nr. 9 Liljen 65. årg September 2013 Nr. 9 Svampe skyder frem I denne blæst falder en del blade af Menneskelig lykke frembringes ikke så meget af de store lykketræf, der sjældent sker, som af de små ting, man

Læs mere

Valborg ved en af aftenkapsejladserne. Foto: Jens Lindholm

Valborg ved en af aftenkapsejladserne. Foto: Jens Lindholm BALLONEN MEDLEMSBLAD FOR MARSTAL SEJLKLUB Valborg ved en af aftenkapsejladserne. Foto: Jens Lindholm NR. 331. ÅRGANG JULI - 2015 Indhold: Lederen side 3 Pinsetur med Marstal Sejlklub side 5 Aftenkapsejladser

Læs mere

Nyhedsbrev. Nr. 29. 10. årgang november 2012. Efterår og foreningens 10.år. af Helle Christiansen

Nyhedsbrev. Nr. 29. 10. årgang november 2012. Efterår og foreningens 10.år. af Helle Christiansen Nyhedsbrev Nr. 29. 10. årgang november 2012 Foto: Helle Christiansen Efterår og foreningens 10.år. af Helle Christiansen Her i november er det 10 år siden, vi holdt den stiftende generalforsamling i vores

Læs mere

Turen til. Alanya, Tyrkiet

Turen til. Alanya, Tyrkiet Turen til Alanya, Tyrkiet 25. april 2010-2. maj 2010 Punkt... Side Søndag den 25. april 2010...3 Mandag den 26. april 2010...4 Tirsdag den 27. april 2010...5 Onsdag den 28. april 2010...6 Torsdag den 29.

Læs mere

Pionerernes fagforbunds blad

Pionerernes fagforbunds blad Pionerernes fagforbunds blad 2015 Indholdsfortegnelse Hvad der er sket i årets løb... 3 Arbejdsweekend Trævæld den 11.- 13. april... 4 Generalforsamling Spejderbakken den 25.- 27. april... 6 Referat fra

Læs mere

Min søster Lise Stranden der tales om i denne historie, er Skæring Strand - lidt nord for Aarhus.

Min søster Lise Stranden der tales om i denne historie, er Skæring Strand - lidt nord for Aarhus. Min søster Lise Stranden der tales om i denne historie, er Skæring Strand - lidt nord for Aarhus. Mens jeg gik langs stranden havde jeg god tid til at spekulere over tilværelsen. Jeg havde besluttet mig

Læs mere