Lauritzen-prisen på kr. 2 x ,- gik til Nikolaj Lie Kaas og Sidse Babett Knudsen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lauritzen-prisen på kr. 2 x 250.000,- gik til Nikolaj Lie Kaas og Sidse Babett Knudsen"

Transkript

1 Officielle pressefotos af nominerede og prismodtagere kan downloades fra kl , og billeder fra selve prisuddelingen vil være tilgængelige fra kl Følg dette link: Fotograf: Michael Jørn Molter Pressemeddelelse September 2012 Lauritzen-prisen 2012 uddelt i dag Lauritzen-prisen på kr. 2 x ,- gik til Nikolaj Lie Kaas og Sidse Babett Knudsen Lauritzen Fondens Visionspris på kr ,- gik til Pelle Koppel, Teater V Lauritzen Fondens Backstage-pris på kr ,- gik til tvproducent Sven Clausen Lauritzen Fondens Wauw-pris på kr ,- gik til Sonja Oppenhagen

2 Lauritzen Fondens Believe in You-pris på 2 x kr ,- gik til Lise Baastrup og Mikkel Boe Følsgaard Lauritzen Fonden uddelte i dag priser for i alt kroner, da den prestigefyldte skuespillerpris Lauritzen-prisen, blev uddelt på Skuespilhusets Store Scene. Ligesom sidste år var der hele syv prismodtagere. De to hovedpriser til Bedste Mandlige og Kvindelige Skuespiller, Lauritzen-prisen, gik til Nikolaj Lie Kaas og Sidse Babett Knudsen, som udover hæderen hver fik kr De øvrige nominerede var Peter Plaugborg, Bent Mejding, Marianne Høgsbro og Cecilie Stenspil, som fik hver kr for nomineringen. Det var anden gang i prisens historie, at der var nomineringer til Lauritzen-prisen. Lauritzen Fondens formand Jens Ditlev Lauritzen, som også er medlem af Priskomitéen, udtaler: - Lauritzen Fonden hylder med sine priser de største og mest elskede kunstnere i Danmark. De skuespillere, der har det der ekstra, der gør at deres præstationer inspirerer og berører og forbliver hos os. Lauritzen-prisen er et udtryk for tak for deres arbejde, tak for de oplevelser de giver publikum. De to vindere blev begge hyldet på scenen. Nikolaj Lie Kaas modtog prisen af sidste års mandlige prismodtager, Ulf Pilgaard, på vegne af Priskomitéen, bl.a. med følgende begrundelse: - Udadtil ligner Nikolaj Lie Kaas jo en glad dreng. Naiv, åben, smilet der kan blive så stort, at det nærmest fylder hele ansigtet. Men bagved begejstringen og det åbne udtryk, er der et mørke. Noget smertefuldt. Det er i de dybtliggende øjne, der kan blive næssten sorte, i panden der kan rynke så meget, at det er som om der trækkes et gardin ned foran ansigtet. Nikolaj Lie Kaas spænder vidt i sit skuespillertalent, og priskomitéen fremhævede således både hans store gennembrud i Drengene Fra Skt. Petri, skurkerollen i den internationale blockbuster Engle og dæmoner, den gruopvækkende rolle i Bliktrommen og naturligvis hans uforglemmelige skildring af Dirch Passer i sidste års storfilm om den folkekære komiker. Sidse Babett Knudsen fik overrakt prisen af sidste års kvindelige prismodtager, Lene Maria Christensen, som på vegne af priskomitéen bl.a. gav følgende motivering: - Sidse Babett Knudsen fastholder karakterens renhed, men aldrig uden sindets mørke sider, så vi får et nuanceret billede af hver eneste karakter, som hun gestalter. Hun kan mere indlysende end nogen anden i sin generation udnytte det albuerum, der er til den kreative og meddigtende skuespiller.

3 Sidse Babett Knudsen fik sin gennembrudsrolle i Jonas Elmers debutfilm Let s Get Lost og har lige siden haft en lang og succesfuld karriere som skuespiller, og indtil videre vil vi især huske hende for Den Eneste Ene, Efter Brylluppet, Fruentimmerskolen og ikke mindst hendes rolle som statsminister Birgitte Nyborg i DRs dramaserie Borgen. De øvrige priser Indtil 2011 blev der foruden de to hovedpriser også uddelt fire rejselegater á kr De blev sidste år afløst af fire nye priser, som hylder stærke visioner, de kreative folk i kulisserne, overraskelsesmomentet og den store danske talentmasse. Visionsprisen på kr ,- blev tildelt instruktør og teaterchef Pelle Koppel fra Teater V for sit stærke engagement i teatret og sine mange nye idéer, projekter og initiativer. Backstage-prisen på kr ,- blev tildelt tv-producent Sven Clausen, for sit vid, sin erfaring, sit sprog og pædagogiske talent. Wauw-prisen på kr ,- gik til Sonja Oppenhagen for sin rolle som Margrethe på Teater Nordkraft i Aalborg. Endelig gik de to talentpriser Believe-in-You-prisen på kr ,- til Lise Baastrup for sin smukke stemme og komiske begavelse og Mikkel Boe Følsgaard for sin prisbelønnede og anmelderroste spillefilmsdebut som Christian XII i Nikolaj Arcels kæmpesucces En Kongelig Affære. Om Lauritzen-prisen Lauritzen-prisen går på tværs af scenekunsten, film og tv-dramatik og tildeles hvert år en mandlig og en kvindelig skuespiller, der har markeret sig med unikke skuespillerpræstationer enten på teatret, i biografen, i et radiodrama eller i en tv-serie. Prismodtagerne i alle kategorier udvælges af en priskomité bestående af teaterkritiker Lars C. W. Wallenberg, teater- og filmkritiker Rikke Rottensten, sceneinstruktør Geir Sveaass, rektor på Den Danske Filmskole, Poul Nesgaard, Jan Lauritzen som repræsentant for Lauritzen-slægten, Lauritzen Fondens formand Jens Ditlev Lauritzen og fra i år teaterchef Kasper Wilton fra Folketeatret og dramachef i DR-Kultur, Piv Bernth. Lauritzen-prisen er blevet uddelt hvert år siden og før det som Henkel-prisen til kvindelige skuespillere fra Den samlede præmiesum for alle priser løber op i kr kr.

4 Blandt de mange tidligere modtagere af henholdsvis Lauritzen-prisen og Henkel-prisen kan nævnes så prominente navne som Ulf Pilgaard, Lene Maria Christensen, Paprika Steen, Olaf Johannessen, Ditte Hansen, Jesper Langberg, Nicolas Bro, Henning Jensen, Trine Dyrholm, Søren Sætter-Lassen, Sofie Gråbøl, Jens Jørn Spottag, Dejan Cukic, Malene Schwartz, Lisbet Dahl, Birthe Neumann, Susse Wold, Ulla Henningsen, Kirsten Lehfeldt, Bodil Udsen, Ghita Nørby og Bodil Kjer som den allerførste modtager i Lauritzen-prisen er skænket af Lauritzen Fonden, som er en erhvervsdrivende fond med almennyttige aktiviteter, der bl.a. støtter en række humanitære og sociale aktiviteter, kultur og dansk foretagsomhed samt yder legater til fremme af søfartens interesser. For yderligere information, kontakt undertegnede. Se bagest: Motiveringstaler til prismodtagerne Profiler på prismodtagerne Priskomitéens medlemmer Tidligere prismodtagere For yderligere information, kontakt undertegnede. Med venlig hilsen Have Kommunikation Tlf Kontakt: Michael Feder, mobil:

5 Motiveringstaler til prismodtagerne: Lauritzen-prisen 2012 til Bedste Mandlige Skuespiller: Nomineringstaler: Nikolaj Lie Kaas Fra det øjeblik han havde sin første store rolle i "Det er en skam, hun er en mær", var Nikolaj Lie Kaas' talent så indlysende og overvældende, at den gamle kliche om at være født til skuespillet for en gangs skyld føltes som det eneste dækkende. For uanset om det har været det klassiske drama, den lette komedie, det moderne, eksperimenterende repertoire eller en stor international film som "Engle og Dæmoner" er rollerne blevet til noget særligt. Og i denne sæson har det været befriende godt at opleve Nikolaj Lie Kaas tilbage i dramatisk storform med to store karakterroller. Peter Plaugborg Forførende, frivol, fanden i voldsk og forfærdende eller opsummeret: Fremragende. Skuespilleren Peter Plaugborg kan det hele, både på teater- og film-fronten, med stjernepræstationer som f.eks. Johannes i debut-forestillingen "Ordet", hovedpersonen i "12 møder med et vidunderbarn" - begge på Odense Teater, junkie-faderen i Thomas Vinterbergs film "Submarino" og han har på det seneste også markeret sig som en blændende nyfortolker af Shakespeares "Sonetter" på Det Kongelige Teater. Bent Mejding Bent Mejding er en af de mest betydelige skikkelser i dansk teater, han har - siden sin entre på elevskolen i været drevet af engagement, kreativitet, innovation og kærlighed til metieren og har som skuespiller, instruktør, oversætter og teaterchef været banebrydende gennem 5 årtier. På film har Bent Mejding i de senere år givet os portrætter af tyranniske fædre, så vi på en og samme gang både afskyr og forstår dem, hvem husker ham ikke i film som Tro, håb og kærlighed, Drømmen, og Italiensk for begyndere og på TV i serier som Matador og Forbrydelsen. Uden Bent Mejdings utrættelige energi og vilje ville Det Ny Teater heller ikke stå som en stor, flot og velfungerende musicalscene i dag.

6 Motiveringstale til modtageren af Lauritzen-prisen 2012 til Bedste Mandlige Skuespiller: Nikolaj Lie Kaas Du har siden din debut som halvstor barnestjerne været et af vores største talenter. Og det er nærmest lige meget hvad, du har været med i. Du har løftet lige lovlig lette og fjollede komedier med dit skuespiltalent. Du har fået os til at smågrine også for 25. gang af reklamer for hvidevarer. Du har fået svære, eksistentielle tekster til at give mening. Du har fået os til at græde, når du som lam ung mand aggressivt måtte sætte kæresten fri. Du har med autoritet og underspillet flirt fået tæmmet selv en Paprika Steen, da hun var den mest vægelsindede kvinde, Holberg nogensinde havde kunnet tænke sig. Og himlen løftede sig, da du galoperede ind i Dyrehaven og fik 3000 mennesker til at udstøde et begejstringsbrøl, da du råbte: Jeg er Ivanhoe! Det startede med både en Bodil og en Robert for rollen som arbejderdrengen Otto i "Drengene fra Sankt Petri i Med god grund. For her var du fuldstændig gribende som den mørke, mystiske dreng, der dukker op blandt de lyse, privilegerede glade gutter i gruppen og forener det, der nærmede sig drengestreger med en alvor og inderlighed, der både er skræmmende og nødvendig. Otto er både barn og alt for voksen. Det er nok en debutrolle, men det er samtidig en rolle, der peger frem mod det, som du, Nikolaj Lie Kaas kan, og som rammer så stærkt både på film og teater. Udadtil ligner du jo en glad dreng. Naiv, åben, smilet der kan blive så stort, at det nærmest fylder hele ansigtet. Det er svært ikke at le med, når du tænder for det. Så drengerøvsrollerne har ligget lige for, og dem har du lavet på en så flabet, ligefrem måde, at selv de mest kontrollerede kvinder måtte smelte en lille smule, og mændene fik lyst til lige at snuppe en fyraftensbajer med dig. Men bagved begejstringen og det åbne udtryk, er der et mørke. Noget smertefuldt. Det er i de dybtliggende øjne, der kan blive næsten sorte, i panden der kan rynke så meget, at det er som om, der trækkes et gardin ned foran ansigtet. Hertil og ikke længere. Som publikum er man en lille smule skræmt. Hvad rummer du egentlig inderst inde? Det er som om, der er et tomt, sort hul indeni dig, der aldrig kan fyldes ud. Ikke af noget, ikke af nogen. Alligevel er det jo det, man som publikum ubevidst prøver. I denne sæsons mere end velkomne comeback på teaterscenen var det en uhyggeligt klog, alt for bevidst manipulerende mand, der gemte sig bag den lille drengs ydre i Bliktrommen. Igen en Otto, men af en anden mere gruopvækkende kaliber end drengen fra Sankt Petri. Det søde barn der gemte på en sataniske mand et mørke og en skræmmende hemmelighed, man bestemt ikke havde lyst til at komme alt for tæt på. I filmen om figuren Dirch er det det samme. En mand, der udadtil skal vise festansigtet, men hvis

7 inderste ingen nogensinde kommer rigtig nær. Heller ikke vi som publikum. Hvem er han manden, der står på Royal Hotel og bare drikker whisky? Hvad er det, han tænker på, mens han skuer ud i det uendelige over byens tage? Det er helt umuligt at sige, men vi kan ikke lade være med at ønske at vide det. Eller nej, vi vil faktisk netop ikke vide det. For det er jo her, indhyllet i hemmeligheder, i den umærkelige gliden mellem det farligt dæmoniske og det sødmefuldt glade, at dit talent og enorme fascinationskraft ligger. Trods din indlysende status som kendt stjerne forbliv ukendt for os! Lauritzen-prisen 2012 til Bedste Kvindelige Skuespiller: Nomineringstaler: Marianne Høgsbro Er der nogen, som forstår at indgå i en intelligent, lidenskabelig, men også oprørsk dialog med den figur hun spiller, så er det Marianne Høgsbro. Med en ofte fin underspillet humor mestrer hun på en gang både at udlevere og forsvare figurerne, om det er på film, tv eller på scenen. Marianne Høgsbro skaber liv, hvad enten det er i klassiske komedier som Don Ranudo eller Den indbildt syge på henholdsvis Aalborg Teater og Det Kongelige Teater, i seriøs nutids dramatik som Døgnvæsener igen på det Kongelige eller som den fascinerende, men også dybt rædsomme mor i forestillingen Familien på Aalborg Teater, et teater hvor hun på det seneste har spillet en lang række topmålt flotte hovedrollepræstationer. Cecilie Stenspil Cecilie Stenspil er uddannet fra Odense Teater i Allerede på skuespillerskolen gjorde hun sig bemærket, og som 2. års elev blev hun engageret til teatret. Hendes register er usædvanligt, og hun har med succes spillet så vidt forskellige roller som Lisbed i "Erasmus Montanus", Bess i "Breaking the Waves", Wendy i "Peter Pan" for blot at nævne nogle. Hun blev landskendt i rollen som Jasmina i DRs prisbelønnede serie "Livvagterne". Men også inden for musicalen har hun markeret sig med god stemme og usædvanlig alsidighed. Fra den uskyldige Dorothy i "Troldmanden fra OZ" til den fanden i voldske Eliza i "My fair Lady" og senest som den neurotiske mor i den amerikanske musical "Next to Normal". Hun har netop på Grønnegårds Teatret spillet Rita i "Lærenemme Rita", og forude på Folketeatret venter rollen som selveste Betty Nansen i forestillingen "Bang og Betty"; en rolle skrevet specielt til hende af dramatikeren Jakob Weis. Sidse Babett Knudsen Sidse Babett Knudsen har gennem de sidste 15 år været en af de mest markante skuespillerinder i Danmark. Hun har vist stor alsidighed og behersket enhver tænkelig genre, både på teater, film og

8 tv. Senest som Birgitte Nyborg i Borgen, som har givet hende international opmærksomhed, men det er blot et naturligt skridt på vejen i en karriere, der hele tiden slår nye sving fremad. Motiveringstale til modtageren af Lauritzen-prisen 2012 til Bedste Kvindelige Skuespiller: Sidse Babett Knudsen Sidse Babett Knudsen er uddannet på den private skuespillerskole Theatre de L'Ombre i Paris Hun kom tilbage til Danmark og var i en periode medlem af ensemblet på Teater FÅR 302 og har spillet roller på bl.a. Mungo Park, Betty Nansen og Det kgl. Teater. Med din gennembrudsrolle i Jonas EImers debutfilm "Let's Get Lost" (1997) fik du en central placering inden for dansk film med din enorme udstråling og fornemmelse for musikalsk improvisation og spontan karakterkomik.- Du kan mere indlysende end nogen anden skuespillerinde i din generation udfylde det øgede albuerum til den kreative og meddigtende skuespiller. Dine hverdagskvinder gemmer ofte særegne karaktertræk, og centralt i alle dine præstationer findes en uforudsigelighed og selvironisk humor, der vækker nysgerrighed og sympati. Nok har dine figurer ofte sære ting for, men den jordbundne side af dem erkender det selv. Du er en mester i subtile komiske nuancer i mimik og betoninger, og du har en forkærlighed for karakterer, der åbner mulighed for at dyrke det ualmindelige i det almindelige. Du snoede dansk teaters grand old man, Jørgen Reenberg, om din lillefinger som Agnes i Fruentimmerskolen, ung, yndig og med en uskyld og oprigtighed, som betog alle på scenen og i salen - og så godt snu og udspekuleret, et komplekst portræt af ungdommens snørklede sind. Du behersker også det alvorlige drama. I Susanne Biers film, Efter Brylluppet, 'trådte du ind i de voksnes rækker' og spillede en kvinde i forældregenerationen og gjorde det med stor autencitet og smerte. Den samme autencitet oplever man i din seneste bedrift, Statsminister Birgitte Nyborg i tv-serien Borgen. En begavet kvinde med politisk tæft, stor alvor og integritet - og samtidig mærker man karakterens dobbelthed, fordi du tilfører den en lethed, en lys klang helt nede i bunden af dens sjæl the funny bone - som gør os yderligere nysgerrige og forventningsfulde. Den blanding af alvor og humor er et varemærke for dig - og du mestrer det til perfektion. Du giver aldrig afkald på karakterens renhed, men tilsmudser den ind i mellem, så vi får et nuanceret billede af ethvert menneske, som du portrætterer. Du er en ener af din art i Danmark Sidse Babett Knudsen - derfor skal du have Lauritzen-prisen 2012.

9 Lauritzen Fondens Visions-pris 2012 til Pelle Koppel Teater V: Næsten uanset, hvornår man ankommer til Teater V i Valby, som Pelle Koppel har grundlagt, holder hans Christiania-cykel udenfor. Pelle Koppel er så levende engageret i teatret, at han konstant udvikler nye ideer, projekter og initiativer: Dramatikerkonkurrence, ny slags sommerrevy, brugeranmeldelser på nettet, initiativ til en formidlerpris, sågar et forlag. Det virkeligt smukke ved denne iderigdom er, at den næsten aldrig begrænser sig til Pelle Koppels eget teater, men er til gavn og glæde for hele dansk teaters nutid og fremtid. Lauritzen Fondens Backstage-pris 2012 til Sven Clausen: Backstage-prisen gives i år til en mand, en moden mand, der har betydet utrolig meget for mange. Han har gennem sit vid, sin erfaring, sit sprog og pædagogiske talent, været med til at Iøfte dansk dramatik op på et internationalt niveau. Prismodtageren er uddannet cand.mag. i dansk og dramaturgi, har været souschef på Aalborg Teater med ansvar for mere end 160 forestillinger, og kom til DR i 1984 hvor han har stået bag hele udviklingen fra tv-teateret frem til den i dag verdensberømte tv-drama afd., der år efter år lægger gaderne øde, og hvis produktioner modtager den ene internationale pris og hæder efter den anden. Selv blev han belønnet med den fornemme pris "GuldNymfen" som "Bedste internationale producent af dramaserier". Og hvad var hans kommentar? "Jeg er benovet og begejstret. Men ingen producent kan modtage en pris uden at vende blikket mod dem, der har været med på holdet, og sende en stor tak til dem". En sand nestor for dansk tv-drama og dermed for en lang række af unge talentfulde film og tv-folk. En person som har sat baren højt, men som aldrig svigter, når kunststykket skal realiseres. Han er gjort af det stof, som er forudsætningen for, at andre kan levere det umuliges kunst. Lauritzen Fondens Wauw-pris 2012 til Sonja Oppenhagen: Ordet "demens" er langt fra det første, der falder én ind, når man taler om Sonja Oppenhagen. Men sammenkoblingen gav alligevel god mening i denne sæson, hvor Sonja Oppenhagen på Teater Nordkraft i Aalborg tog fusen på alt og alle i rollen som Margrethe, den begyndende demensplagede ældre dame, der langsomt forsvinder ind i et tåget univers, fremmed for sig selv og andre. På den led sprængte Oppenhagen grænserne for det forventelige - og tak for det. Sjældent har så mange siddet med hængende underkæber på tilskuerrækkerne, og sjældent har så mange forladt en teatersal med så røde øjne, midt i også alt det kærligt hengivne. Wauw for en forestilling, og wauw for en præstation. Lauritzen Fondens Believe-in-you -prisen 2012 til Lise Baastrup: Lise Baastrup har en fantastisk musikalitet og en stemme så smuk, at hun kunne gøre karriere bygget på den alene. Men Lise har mere at byde på! Hun har en komisk begavelse - overdådig og burlesk. Som skuespiller er hun intuitiv, generøs og original. Efter endt uddannelse på

10 Skuespillerskolen i Århus og et travlt freelance år, er Lise fastansat på Aalborg Teater, hvor hun også smukt dækker det dybt seriøse rollefag. Hun har en kraft, som kan blæse alle af banen, - men i TV har hun også fået vist den stille og sårbare side af sit store og originale talent. Dig er der kun en af, Lise! "We believe in you"! Lauritzen Fondens Believe-in-you -prisen 2012 til Mikkel Boe Følsgaard: Allerede i elevtiden på Statens Teaterskole har Mikkel Boe Følsgaard gjort sig bemærket ved sin følsomhed, sin humor, indsigt og indlevelse. Som elev fik han rollen som Christian den XII i Nicolaj Arcels film En Kongelig Affære. Han var oppe imod nogle af dansk films største stjerner, og i det historiske trekantsdrama var hans rolle ikke ligefrem heltens. Ikke desto mindre ramte Mikkel Boe Følsgaard publikum med overvældende kraft fra det første, vanvittige glimt, man fik af ham. En ung mand, der var rørende, ulykkelig, umanerligt irriterende, en prøvelse - og dybt interessant. Profiler på prismodtagerne: Nikolaj Lie Kaas 39-årige Nikolaj Lie Kaas optrådte på det store lærred for første gang i 1991, da han spillede Otto i Søren Kragh-Jakobsens film om Drengene fra Skt. Petri. Op gennem 90 erne så vi ham bl.a. i Min Fynske Barndom (1994), Idioterne (1998) og I Kina spiser de hunde (1999). I det nye årtusinde fortsatte hans karriere med Blinkende Lygter (2000), Et rigtigt menneske (2001), Elsker dig for evigt (2002), Brødre (2004), Kærlighed på film (2007), og den internationale blockbuster Engle og dæmoner (2009). I 2011 leverede han en både Bodil- og Robertvindende præstation som Dirch Passer i Dirch, samme år som han leverede stemme til Orla Frøsnapper i den animerede film af samme navn, og i år har man kunnet opleve ham på Betty Nansen, hvor han spillede hovedrollen i Bliktrommen. Sidse Babett Knudsen Sidse Babett Knudsen fik sin Bodil- og Robert-vindende gennembrudsrolle i Jonas Elmers debutfilm Let s Get Lost (1997) og har lige siden haft en lang og succesfuld karriere som skuespiller. Hun vandt alles hjerter i endnu en Bodil- og Robert-vindende rolle som Sus i Den Eneste Ene (1999), og som Mona i Monas Verden (2001). Derudover har hun bl.a. spillet med i filmene Villa paranoia (2004), Efter brylluppet (2006) og Over gaden under vandet (2009). Også på tv har hun brilleret i bl.a. Taxa (1997), Strisser på Samsø ( ), Beviset (2004) og ikke mindst den BAFTAvindende dramaserie Borgen (2010-), hvor hun spiller statsminister Birgitte Nyborg. På teatret har hun bl.a. imponeret i Fruentimmerskolen (2001), Misantropen (2002) og Maria Stuart (2009).

11 Pelle Koppel Skuespilleren, dramatikeren og instruktøren Pelle Koppel er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1994, hvor han efterfølgende var ansat i tre sæsoner. Efter at have afsluttet sin studentereksamen på Falkonergårdens Gymnasium i Frederiksberg tog han til Aarhus, hvor han blev optaget på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i Han var færdiguddannet i 1994, hvor han efterfølgende var ansæt i yderligere tre sæsoner. I 1997 flyttede han tilbage til København og har siden fungeret som freelance skuespiller, teaterinstruktør og dramatiker, og på hans cv finder man film som Ulvepigen Tinke (2002) og Store Planer (2005) og serier som Rejseholdet ( ), Livvagterne (2009) og Forbrydelsen II (2009). Han stiftede Teater V i Valby i 2005 med en vision om at etablere et kontinuerligt producerende professionelt teater i Valby. Dette lykkedes i 2009 da teatret blev godkendt som lille storbyteater i Københavns Kommune. Teater V producerer nyt dansk samtidsteater ud fra et ønske om at favne både det smalle, og det lidt bredere repertoire. Sven Clausen Uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet i Han var derefter frem til 1984 ansat som souschef på Aalborg Teater, hvor han havde produktionsansvaret for mere end 160 forestillinger en del af dem oversatte han og enkelte førte han videre til opsætning i udlandet. I 1984 blev Sven Clausen hentet til DR, i første omgang som dramaturg, og fra 1987 som producent i TV-Drama. Her har han først og fremmest udviklet og løbende raffineret serie-produktionen med krav om høj kvalitet i alle funktioner. Sven Clausen har bl.a. haft ansvaret for og arbejdet på serier som Gøngehøvdingen (1992), Landsbyen ( ), Taxa ( ), Rejseholdet ( ) Krøniken (2004), Ørnen (2004), Sommer (2008) og Livvagterne (2009). Sonja Oppenhagen Sonja Oppenhagen er en dansk skuespillerinde, der oprindeligt var uddannet balletdanserinde. Hun afsluttede sin skuespilleruddannelse på Odense Teater i men var inden da allerede blevet landskendt for sin rolle fra filmene om Min søsters børn og har siden optrådt på en lang række teatre over det meste af landet, herunder ABC Teatret, Aveny Teatret, Scala, Folketeatret, Gladsaxe Teater og Rialto Teatret. Hun har også medvirket i flere sommerrevyer i f.eks. Holstebro, Hjørring, Aarhus og i Tivoli. Fra tv huskes hun uden tvivl bedst som Vicki Arnesen fra serien Matador ( ), men hun har også optrådt i afsnit af Huset på Christianshavn ( ), Taxa (1999) og Langt fra Las Vegas (2001). Man har også kunnet opleve hende i diverse julekalendere, som f.eks. Jul i Juleland (1993) og Krummernes jul (1996). Lise Baastrup

12 Lise Baastrup Nielsen er uddannet på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i Efter roller på Aarhus Teater og Grønnegaards Teatret i København blev hun fastansat ved Aalborg Teater, hvor hun spiller med i forestillingerne Jeppe på bjerget, Kirsebærhaven og En kort en lang. Hun fik sin første store rolle på tv i serien Rita (2012), og inden da kunne man også opleve hende i serien Lykke (2011). Mikkel Boe Følsgaard Mikkel Boe Følsgaard slog tidligere i år igennem på biograflærredet takket være sin kraftpræstation i Nikolaj Arcels historiske storfilm, En Kongelig Affære, hvor han spillede den sindssyge Christian VII. En præstation, som tidligere på året sikrede ham en Sølvbjørn ved filmfestivalen i Berlin. Tidligere har Følsgaard primært gjort sig på de teatrets skrå brædder, hvor han har spillet med i forestillinger som Hov? Tjek! Tjekjov (2010), Melampe (2010), Mænd der hader kvinder (2011) og Sans (2011). Han er uddannet fra Teaterskolen i år. Priskomitéen Jens Ditlev Lauritzen Formand, Lauritzen Fonden Geir Sveaass Sceneinstruktør Piv Bernth Dramachef, DR-Kultur Poul Nesgaard, Rektor, Den Danske Filmskole Rikke Rottensten Redaktør og teaterkritiker, Kr. Dagblad Lars C. W. Wallenberg Teaterkritiker, Børsen Kasper Wilton Teaterchef, Folketeatret Jan Lauritzen Repræsentant for Lauritzen slægten Tidligere prismodtagere

13 Lauritzen-prisen 2011 Lene Maria Christensen 2011 Ulf Pilgaard 2011 NYE PRISER Visions-prisen: Mungo Park Backstage-prisen: Mogens Rukov Wauw-prisen: Ina-Miriam Rosenbaum Believe in you-prisen: Nikolai Bjørn-Andersen og May el-toukhy 2010 Paprika Steen 2010 Olaf Johannesen 2009 Ditte Hansen 2009 Jesper Langberg 2008 Tina Gylling Mortensen 2008 Henning Jensen 2007 Bodil Jørgensen 2007 Dejan Cukic 2006 Meike Bahnsen 2006 Janus Bakrawi 2005 Jannie Faurschou 2005 Nicolas Bro 2004 Ole Lemmeke 2004 Trine Dyrholm 2003 Søren Sætter-Lassen 2003 Anne-Vibeke Mogensen 2002 Lars Dittmann Mikkelsen 2002 Ann Eleonora Jørgensen 2001 Jens Jørn Spottag 2001 Sofie Gråbøl 2000 Kim Veisgaard 2000 Birgitte Simonsen 1999 Aksel Erhardsen 1999 Ellen Hillingsø 1998 Frits Helmuth 1998 Andrea Vagn Jensen 1997 Morten Kirkskov 1997 Karen Wegener

14 1996 Mikael Birkkjær 1996 Lisbeth Gajhede 1995 Søren Pilmark 1995 Jens Albinus 1994 Henning Moritzen 1993 Jørgen Reenberg Henkel-prisen* 1995 Charlotte Bøving 1994 Tammi Øst 1993 Annika Johannessen 1992 Kirsten Rolffes 1991 Benedikte Hansen 1990 Bodil Kjer 1990 Ditte Gråbøl 1989 Helle Hertz 1988 Kirsten Lehfeldt 1987 Lily Broberg 1986 Malene Schwartz 1985 Birthe Neumann 1984 Karen-Lise Mynster 1983 Lisbeth Dahl 1982 Berthe Quistgaard 1981 Stina Ekblad 1980 Ulla Henningsen 1979 Susse Wold 1978 Lise Ringheim 1977 Kirsten Olesen 1976 Ann-Mari Max Hansen 1976 Merete Volstedlund 1973 Birgitte Federspiel 1972 Astrid Villaume 1971 Ghita Nørby 1970 Bodil Udsen 1969 Birgitte Price 1968 Karin Nellemose 1967 Lone Hertz 1966 Lily Weiding 1965 Bodil Kjer *) Lauritzen-prisen er oprindeligt indstiftet som Henkel-prisen.

15

Lauritzen-prisen 2013 uddelt i dag

Lauritzen-prisen 2013 uddelt i dag Officielle pressefotos af nominerede og prismodtagere kan downloades fra kl. 17.00, og billeder fra selve prisuddelingen vil være tilgængelige fra kl. 18.30. Følg dette link: http://www.lauritzenfonden.com/presse

Læs mere

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2012 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 4. oktober 5. oktober 8. oktober 9. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2015 på Gentofte Rådhus Mandag d. 28/9 Tirsdag d. 29/9 Onsdag d. 30/9 Torsdag d. 1/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til Rådhusdage

Læs mere

LEV I FRED MED DERES NERVER

LEV I FRED MED DERES NERVER PRESSEMATERIALE LEV I FRED MED DERES NERVER SKUESPILLERUDDANNELSENS PRÆSENTATIONSFORESTILLING AARHUS TEATER STUDIO URPREMIERE 07.-28. NOVEMBER 2015 S. 2 Pressemateriale Lev i fred med deres nerver Studio

Læs mere

HELENE, HELENE OG CECILIE

HELENE, HELENE OG CECILIE Interview > Cecilie Stenspil HELENE, HELENE OG CECILIE Når man giver sig helt til ens roller, kan det godt være lidt skizofrent at arbejde med to på samme tid. Men så hjælper det lidt, at Cecilie Stenspil

Læs mere

Ældredage 2011. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 11. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2011. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 11. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2011 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 6. oktober 7. oktober 10. oktober 11. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

2015> 2016 REPREMIERE 20. AUGUST 2015>LILLE SCENE. Yahya Hassans Digte

2015> 2016 REPREMIERE 20. AUGUST 2015>LILLE SCENE. Yahya Hassans Digte 2015> 2016 REPREMIERE 20. AUGUST 2015>LILLE SCENE Yahya Hassans Digte YAHYA HASSANS DIGTE Iscenesættelse Minna Johannesson Scenografi Eilev Skinnarmo Musikere Jens Hellemann, Peter Hellemann og Christian

Læs mere

Samlede motiveringstaler: Lauritzen-prisen 2015

Samlede motiveringstaler: Lauritzen-prisen 2015 Samlede motiveringstaler: Lauritzen-prisen 2015 Motiveringstale Lauritzen-prisen: Peter Plaugborg (af Kasper Wilton) Kære Peter. Så står du her. Igen. På et teater og en scene du kender og holder af. Denne

Læs mere

Bikubenfonden offentliggør nomineringerne til Årets Reumert 2015

Bikubenfonden offentliggør nomineringerne til Årets Reumert 2015 Pressemeddelelse 5. maj 2015 Bikubenfonden offentliggør nomineringerne til Årets Reumert 2015 De tre nominerede i kategorien Årets Forestilling er Romeo og Julie på Det Kongelige Teater, Beton på Aalborg

Læs mere

Fornyelse af medlemskabet - og forårets forestillinger

Fornyelse af medlemskabet - og forårets forestillinger Nyhedsbrev nr. 24 22. januar 2012 Fornyelse af medlemskabet - og forårets forestillinger I den kommende uge vil alle medlemmer af Silkeborg Teaterkreds modtage en opkrævning fra os. Vi håber naturligvis

Læs mere

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2013 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 3. oktober 4. oktober 7. oktober 8. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

2012> 2013 PREMIERE 6. SEPTEMBER 2012>STORE SCENE. Jeppe på bjerget

2012> 2013 PREMIERE 6. SEPTEMBER 2012>STORE SCENE. Jeppe på bjerget 2012> 2013 PREMIERE 6. SEPTEMBER 2012>STORE SCENE Jeppe på bjerget JEPPE PÅ BJERGET Bearbejdelse: Lise Sofie Houe Instruktør: Hans Henriksen Scenograf: Karin Betz Lysdesign: Ida Valsted Prag Lyddesign:

Læs mere

Holdt i forbindelse med åbningen af min udstilling i Vrå Kunstbygning. Og tak til alle jer.. der er her nu Og har været der for mig, i alle de år

Holdt i forbindelse med åbningen af min udstilling i Vrå Kunstbygning. Og tak til alle jer.. der er her nu Og har været der for mig, i alle de år Takketale og tale om Poul Bernth Holdt i forbindelse med åbningen af min udstilling i Vrå Kunstbygning. Den 19 november 2011 Tak til Anne Lie for de venlige ord Tak til Peter Worre og de frivillige hjælpere

Læs mere

2014> 2015 PREMIERE 17. SEPTEMBER 2014>LILLE SCENE. spilleren. Af F. M. Dostojevskij

2014> 2015 PREMIERE 17. SEPTEMBER 2014>LILLE SCENE. spilleren. Af F. M. Dostojevskij 2014> 2015 PREMIERE 17. SEPTEMBER 2014>LILLE SCENE spilleren Af F. M. Dostojevskij Spilleren af F. M. Dostojevskij Oversætter: Ole Husted Jensen Dramatiseret af: Kjersti Hustvedt Instruktør: Viktor Tjerneld

Læs mere

mennesker mødes kvinden der drømte om en mand. baseret på myten om Pygmalion.

mennesker mødes kvinden der drømte om en mand. baseret på myten om Pygmalion. mennesker mødes kvinden der drømte om en mand. baseret på myten om Pygmalion. Synopsis Den græske myte om Pygmalion er historien om en mand, der ikke kunne blive forelsket I sine tids kvinder og endte

Læs mere

MANGFOLDIGHED PÅ DEN DANSKE SCENE

MANGFOLDIGHED PÅ DEN DANSKE SCENE PÅ DEN DANSKE SCENE Centrale citater fra en undersøgelse af mangfoldighed og inklusion i dansk film og scenekunst. VOL. 1: KUNSTSKOLERNE Dansk Skuespillerforbunds Ligebehandlingsudvalg har haft samtaler

Læs mere

GÆSTER. Kæreste skatter

GÆSTER. Kæreste skatter GÆSTER Rene & Christina Mattias & Julie Sander & Cecilie Peter & Agnethe André & Tenna Oscar & Amalie Jannie & Svend Valde & Søs Bengt & Sheila Andreas & Saraline Kæreste skatter Det er ikke til at tro

Læs mere

2012> 2013 DANMARKSPREMIERE 23. APRIL 2013>STORE SCENE. En kort en lang

2012> 2013 DANMARKSPREMIERE 23. APRIL 2013>STORE SCENE. En kort en lang 2012> 2013 DANMARKSPREMIERE 23. APRIL 2013>STORE SCENE En kort en lang EN KORT EN LANG Forfattere: Hella Joof & Klaus Bondam Komponist: Martin Brygmann Bearbejdelse til teater/musical: Morten Kirkskov

Læs mere

Matcher. Stilling. Gruppe H1

Matcher. Stilling. Gruppe H1 Matcher 1 : Køge OK - O-63/NFR/Maribo : 55-64 2 : Køge OK - OK Skærmen Værløse : 66-50 3 : Køge OK - DSR/Fredensborg/Vinderød : 66-47 4 : O-63/NFR/Maribo - OK Skærmen Værløse : 60-47 5 : O-63/NFR/Maribo

Læs mere

Du færdiggjorde det sidste år af folkeskolen og startede på gymnasiet. Der har du gået i to år nu, og det har langt fra gjort dit liv lettere.

Du færdiggjorde det sidste år af folkeskolen og startede på gymnasiet. Der har du gået i to år nu, og det har langt fra gjort dit liv lettere. Drengen 1 Du blev født. Du voksede op. Du havde en lykkelig barndom i naiv forventning om, at hele verden ville dig det godt, og at livet altid ville forblive trygt og dejligt. Så blev dine forældre skilt,

Læs mere

2013> 2014. PREMIERE 21. november 2013>borgerscenen. Romeo og Julie lever!

2013> 2014. PREMIERE 21. november 2013>borgerscenen. Romeo og Julie lever! 2013> 2014 PREMIERE 21. november 2013>borgerscenen Romeo og Julie lever! romeo og julie lever! Instruktion og bearbejdelse: Minna Johansson Scenografi: Johanne Eggert Lysdesign: Andrew Tristram Lyddesign:

Læs mere

ELLE Style Awards 2013

ELLE Style Awards 2013 ELLE Style Awards 2013 Tryk play og se trailer af ELLE STYLE AWARD 2013 ELLE Style Awards ELLE Magazine er verdens største modemagasin og udkommer i 43 lande. I år vil Dansk ELLE igen afholde den danske

Læs mere

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35 Grunddata Starttidspunkt gruppe 1 14:00 Starttidspunkt gruppe 2 14:00 Starttidspunkt gruppe 3 14:00 Starttidspunkt gruppe 4 14:00 Starttidspunkt gruppe 5 14:00 Starttidspunkt gruppe 6 14:00 Starttidspunkt

Læs mere

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Der er et stort behov og ønske om højere vægtning af vækstlaget i det københavnske teatermiljø: Der er brug for en scene og et miljø, der sikrer og skaber

Læs mere

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Foreningens navn: Teatergruppen Syvstjernen Foreningstype: Kultur Hvor mange: 50-250 Kontaktperson: Tue Bertelsen Mail: tue.bertelsen@gmail.com

Læs mere

Officialsliste DM-L & DJM-L 2015. Lørdag d. 4. juli kl. 09.30. Officialsmøde kl. 08.30. NB! Officials bedes være iklædt HVIDE shorts/bukser

Officialsliste DM-L & DJM-L 2015. Lørdag d. 4. juli kl. 09.30. Officialsmøde kl. 08.30. NB! Officials bedes være iklædt HVIDE shorts/bukser Lørdag d. 4. juli kl. 09.30 Officialsmøde kl. 08.30 Stævneledelse Elisabeth Grandt Speaker Per Stilling Pedersen Sekretariat: Jette Jørgensen EL - tidtagning Karsten Elm Heinz Torben Larsen 2,4 Esbjerg

Læs mere

Jeg er aldrig flov over min mor

Jeg er aldrig flov over min mor Jeg er aldrig flov over min mor Mennesker, der lever af at være humoristiske er ikke nødvendigvis særligt sjove derhjemme, men det er Lisbet Dahl, forsikrer hendes yngste søn Gustav. Især når hun slår

Læs mere

Svære følelser. Af Pia Melander Guilbert. Ellen Hillingsø om selvmedlidenhed: Smerten skal anerkendes

Svære følelser. Af Pia Melander Guilbert. Ellen Hillingsø om selvmedlidenhed: Smerten skal anerkendes Svære følelser Forbudte følelser findes ikke, siges det. Kun handlinger kan være forbudte. Alligevel er visse følelser mere vanskelige at håndtere end andre. Vi har bedt tre store skuespillere stille ind

Læs mere

23 maj 2006 Side 1. Første Generation. Anden Generation

23 maj 2006 Side 1. Første Generation. Anden Generation 23 maj 2006 Side 1 1. Jørgen 1 Olsen #30. Han blev gift med Karen Marie Rasmussen #31. Første Generation + 2 i. Agnes Hansine 2 Jørgensen #15 født 01-04-1886. Anden Generation 2. Agnes Hansine 2 Jørgensen

Læs mere

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år KORSØRLØBET 2003 Piger indtil 10 år 1 MATHILDE THORSEN 0.10.08,6 2 ANNE KNUDSEN 0.10.10,8 3 SABINE OLSEN 0.10.16,4 4 PERNILLE HANSEN 0.10.36,0 5 ELINE KRISTIANSEN 0.11.19,9 6 JOSEFINE MIKKELSEN 0.11.32,8

Læs mere

På sporet af julen og Grundtvig

På sporet af julen og Grundtvig December i København På sporet af julen og Grundtvig jul 2009 N.F.S. Grundtvig er en vigtig skikkelse i DR s julekalender Pagten, hvor hans salmer og tanker om menneske og fællesskab spiller en rolle.

Læs mere

Teaterworkshops 2012/2013

Teaterworkshops 2012/2013 Teaterworkshops 2012/2013 på Det Skrå Teater Det Skrå Teater er igen i år mere en glade for at kunne præsenterer årets teaterworkshop 2012/2013 i samarbejde med DATS (Landsforeningen for dramatisk virksomhed)

Læs mere

Kl. 10.30-11.15 Anders Flarup - Kl. 17.00-19.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 08.00-09.30 Anders Flarup -

Kl. 10.30-11.15 Anders Flarup - Kl. 17.00-19.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 08.00-09.30 Anders Flarup - Arena Nord 1 Fredag Vagt 1 Vagt 2 Bemærkninger Kl. 11.00-14.00 Mette Lambertsen Trine Andersen Kl. 14.45-18.15 Hans Jørgen Jensen - Kl. 18.15-21.15 Mette Lambertsen Trine Andersen Lørdag Vagt 1 Vagt 2

Læs mere

Mariæ Bebudelsesdag d.10.4.11. Luk.1,26-38.

Mariæ Bebudelsesdag d.10.4.11. Luk.1,26-38. Mariæ Bebudelsesdag d.10.4.11. Luk.1,26-38. 1 Der er ni måneder til juleaften. Derfor hører vi i dag om Marias bebudelse. Hvad der skulle ske hende overgik langt hendes forstand, men hun nægtede alligevel

Læs mere

Undervisningsmateriale - AGNES CECILIA

Undervisningsmateriale - AGNES CECILIA Undervisningsmateriale - AGNES CECILIA Iscenesættelse: Kamilla Bach Mortensen Manuskript: Kamilla Bach Mortensen og de medvirkende Medvirkende: Rebekka Owe og Christine Sønderris Instruktørassistent: Stine

Læs mere

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne.

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne. EBBE KLØVEDAL REICH Ebbe Kløvedal Reich har et langt forfatterskab bag sig. Som ung studerede han historie ved Københavns Universitet, og mange af hans romaner har da også et historisk indhold. Det gælder

Læs mere

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2017 på Gentofte Rådhus Tirsdag d. 10/10 Onsdag d. 11/10 Torsdag d. 12/10 Fredag d. 13/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til

Læs mere

Danske Bank Århus Sporveje Danske Bank Strejkebryderne TDC

Danske Bank Århus Sporveje Danske Bank Strejkebryderne TDC Mesterrækken Plac. Hold Kegler Point 1 TDC 1 11 JIF XV 1 TDC 1 Danske Bank 1 1 JIF V 11 Århus Sporveje 1 1 Danske Bank JIF IV 1 0 Strejkebryderne 11 1 TDC 1 11 Runde Hjemmehold Kegler Point Udehold Kegler

Læs mere

Deltagere i 3 km. løb

Deltagere i 3 km. løb Deltagere i km. løb 0 Jakob Thorgaard Balling 0 Spøttrup : :0:0 0::0 Wiliam Dalgaard Roslev 0 Roslev : :: 0:: 0 Sabrina Pedersen 0 Spøttrup : ::0 0::0 Inge Pedersen Rødding 0 Spøttrup : ::0 0::0 Sine Pedersen

Læs mere

Bikubenfonden offentliggør nomineringerne til Årets Reumert 2014

Bikubenfonden offentliggør nomineringerne til Årets Reumert 2014 Fondenes Hus Otto Mønsteds Gade 5 1571 København V Tlf. (+45) 33 77 93 93 www.bikubenfonden.dk Pressemeddelelse Maj 2014 Bikubenfonden offentliggør nomineringerne til Årets Reumert 2014 De tre nominerede

Læs mere

DM Rulleski 26. september 2010 (Fri)

DM Rulleski 26. september 2010 (Fri) DM Rulleski 26. september 2010 (Fri) Placering Startnr Navn Klub Start 1. runde 2. runde 3. runde 4. runde 5. runde 6. runde 7. runde Sluttid D21-39 fri stil, 5 omgange, 32400 m G 30 Signe Schløer Københavns

Læs mere

Resultater - Fynske Mesterskaber 2016 Løb 103 U13WErgo Jun. D Piger - 500m :10 Plac. # Navn 125m 250m 375m 500m

Resultater - Fynske Mesterskaber 2016 Løb 103 U13WErgo Jun. D Piger - 500m :10 Plac. # Navn 125m 250m 375m 500m Resultater - Fynske Mesterskaber 2016 Løb 103 U13WErgo Jun. D Piger - 500m 2016-03-05 12:10 Plac. # Navn 125m 250m 375m 500m 1 2 3 4 2 Tissø Roklub Sander Friis(1) Tissø Roklub Mads Jørgensen(1) Tissø

Læs mere

TRANS FORMATOR I OKTOBER DECEMBER 2013

TRANS FORMATOR I OKTOBER DECEMBER 2013 Foto: Mathies Brinkmann Jespersen TRANS FORMATOR I OKTOBER DECEMBER 2013 Featuring Borgerscenen JERNBANEGADE 9-9000 AALBORG Foto: Mathies Brinkmann Jespersen TRANSFORMATOR ER AALBORG TEATERS EKSPERIMENTE-

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

2011> 2012. DANMARKSPREMIERE> 21. SEPTEMBER 2011>LILLE SCENE Bavian. af Naja Marie Aidt

2011> 2012. DANMARKSPREMIERE> 21. SEPTEMBER 2011>LILLE SCENE Bavian. af Naja Marie Aidt 2011> 2012 DANMARKSPREMIERE> 21. SEPTEMBER 2011>LILLE SCENE Bavian af Naja Marie Aidt BAVIAN af Naja Marie Aidt Instruktion: Minna Johannesson Scenografi: Johanne Eggert Lysdesign: Mads Nielsen Lyddesign:

Læs mere

Døstrup IF Svinget 11 9500 Hobro www.dostrupif.dk Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget 11 9500 Hobro www.dostrupif.dk Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar.

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. Anmeldelse Marianne Grønnow Magasinet Kunst Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. WONDERWORLD 28. oktober 2014 Reportage

Læs mere

HVERDAGSAVISEN TORSDAG

HVERDAGSAVISEN TORSDAG TORSDAG BANKRØVERI!! Bankrøveri! Onsdag kl. ca. 10:50, blev banken røvet af to forbrydere. Forbryderne havde taget pengekassen, og de flygtede! Flemming Hansen ved ikke, hvor meget de har taget, og de

Læs mere

PRESSEMATERIALE ANDEL. AF CAROLINE CECILIE MALLING Skuespilleruddannelsens Præsentationsforestilling 2014

PRESSEMATERIALE ANDEL. AF CAROLINE CECILIE MALLING Skuespilleruddannelsens Præsentationsforestilling 2014 PRESSEMATERIALE ANDEL AF CAROLINE CECILIE MALLING Skuespilleruddannelsens Præsentationsforestilling 2014 Aarhus Teater Studio Urpremiere 15. november - 6. december 2014 Pressekontakt Morten Daugbjerg /

Læs mere

Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede i et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen hustru.

Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede i et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen hustru. Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede i et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen hustru. Hver uge plejede han at køre ud i sit rige for at se til, at alt gik,

Læs mere

SPILLEFILM PÅ FANØ. INFO OM PROJEKTET (Fortroligt) 27. September 2017

SPILLEFILM PÅ FANØ. INFO OM PROJEKTET (Fortroligt) 27. September 2017 SPILLEFILM PÅ FANØ INFO OM PROJEKTET (Fortroligt) 27. September 2017 KÆRE LÆSER På de følgende sider kan du læse diverse information om den spillefilm vi planlægger at optage på Fanø i begyndelsen af 2018.

Læs mere

Side 1 af 7. Efterkommere af: Jens Claus Matzen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 7. Efterkommere af: Jens Claus Matzen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 7 1st Generationer 1. døde på en ukendt dato. Han giftede sig med Ane Kirstine Hansdatter Møller. Ane Kirstine blev født i "Landlingmark" og døde på en ukendt dato. Børn af og Ane Kirstine Hansdatter

Læs mere

Hvad kan jeg blive? - nu med rewind knap

Hvad kan jeg blive? - nu med rewind knap Hvad kan jeg blive? - nu med rewind knap HVAD KAN JEG BLIVE? er en interaktions forestilling i 3 akter om valg af livsbane og uddannelse, som udforsker spændingsfeltet mellem virkelighed og drømme. Hvor

Læs mere

2015> 2016 PREMIERE 21. NOVEMBER 2015>BORGERSCENEN. Kalaallit Aalborgimiittut

2015> 2016 PREMIERE 21. NOVEMBER 2015>BORGERSCENEN. Kalaallit Aalborgimiittut 2015> 2016 PREMIERE 21. NOVEMBER 2015>BORGERSCENEN Kalaallit Aalborgimiittut Kalaallit Aalborgimiittut BORGERSCENEN Spilleperiode: 21. november 15. december 2015 Forestillingen varer 1 time og 20 min.

Læs mere

Dialog for 2 uden sko ganske tæt på Christiania foråret 2013. Dvs mellem mig og en af jer elever.

Dialog for 2 uden sko ganske tæt på Christiania foråret 2013. Dvs mellem mig og en af jer elever. Dialog for 2 uden sko ganske tæt på Christiania foråret 2013. Dvs mellem mig og en af jer elever. Fiktiv elev: Goddag jens blendstrup Jens Blendstrup: Goddag karsten Ibrahim abdulla Hansen fra første g.

Læs mere

HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER MENTORVÆRKTØJER. - al forvandling begynder med et lille skub

HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER MENTORVÆRKTØJER. - al forvandling begynder med et lille skub HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER MENTORVÆRKTØJER - al forvandling begynder med et lille skub INDHOLDSFORTEGNELSE Mentorværktøjers baggrund Begrebet mentor, hvad kan det og hvad er målet?

Læs mere

HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED HOLBÆK DRAMA COLLEGE FRA DRØM TIL VIRKELIGHED ER SGK NOGET FOR DIG? Scenisk GrundKursus (SGK) er et 3-årig scenisk uddannelsesforløb, hvor du udvikler dit talent for drama, skuespil og formidling i samspil

Læs mere

FOTO: CHRISTIAN BERTRAND SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE

FOTO: CHRISTIAN BERTRAND SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE FOTO: CHRISTIAN BERTRAND SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE DRØMMER DU OM AT BLIVE SKUESPILLER? Vil du dele din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig? Vil du udvikle dine talenter

Læs mere

#1 Her? MANDEN Ja, det er godt. #2 Hvad er det, vi skal? MANDEN Du lovede, at du ville hjælpe. Hvis du vil droppe det, skal du gå nu.

#1 Her? MANDEN Ja, det er godt. #2 Hvad er det, vi skal? MANDEN Du lovede, at du ville hjælpe. Hvis du vil droppe det, skal du gå nu. VENTETIDEN af Sigrid Johannesen Rummet oplyses af lommelygter de to KVINDER og bevæger sig ind på scenen med tændte lommelygter, hviskende og søgende efter et endnu ukendt sted. De når til en mur. Her?

Læs mere

Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14

Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14 Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14 Abonnementer for private og institutioner 13//14 Abonnement 1 (2-4 år) 120 kr. pr. stk. jeg skal nok finde den skab besat Af æbler Abonnement 2 (4-6 år) 120

Læs mere

Highscore 1 serie - Damer

Highscore 1 serie - Damer Highscore 1 serie - Damer Nr.: Navn: Navn: Kegler: 1 11 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 0 Rita Gabel-Jensen Danske Bank Vu Anh Nguyen System Frugt Kirsten Akselsen MT Højgaard A/S 11 Inge Andersen TDC IF 0 Lena B.

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

2011> 2012 PREMIERE 23. FEBRUAR 2012>LILLE SCENE. Edward Albees Geden eller hvem er Sylvia?

2011> 2012 PREMIERE 23. FEBRUAR 2012>LILLE SCENE. Edward Albees Geden eller hvem er Sylvia? 2011> 2012 PREMIERE 23. FEBRUAR 2012>LILLE SCENE Edward Albees Geden eller hvem er Sylvia? Edward Albees Geden eller hvem er Sylvia? Instruktion: Lars Knutzon Scenografi: Jonas Fly Filbert Oversættelse:

Læs mere

Født den 4. januar 1974. Uddannet på Odense Teaterskole 1995-1999

Født den 4. januar 1974. Uddannet på Odense Teaterskole 1995-1999 0 SONJA RICHTER Født den 4. januar 1974 Uddannet på Odense Teaterskole 1995-1999 FILMOGRAFI (UDVALGTE ROLLER) Opbrud Jakob Grønlykke 2005 Villa Paranoia Erik Clausen 2004 Forbrydelser Annette K. Olesen

Læs mere

HOLE IN ONE. Hul. Navn

HOLE IN ONE. Hul. Navn HOLE IN ONE Hul 1 1 1 1 1 1 År 174 176 177 177 178 17 17 17 17 181 181 181 181 181 183 186 186 186 186 186 186 186 187 187 187 188 188 188 188 18 18 10 10 10 10 10 10 11 11 11 11 11 11 11 11 1 1 1 1 13

Læs mere

Lars Ranthe: Måske er jeg bare et pisseusikkert menneske

Lars Ranthe: Måske er jeg bare et pisseusikkert menneske Lars Ranthe: Måske er jeg bare et pisseusikkert menneske Det meste af sit liv har skuespilleren Lars Ranthe forsøgt at flygte fra sin indre usikkerhed. I dag har han lært at acceptere usikkerheden som

Læs mere

23 maj 2006 Side 1. Første Generation. Anden Generation

23 maj 2006 Side 1. Første Generation. Anden Generation 23 maj 2006 Side 1 1. Jens Henrik Sofus 1 Jensen #26. Han blev gift med Sørvina Hansine Wendt #27. Første Generation + 2 i. Vilhemine Kirstine Dothea 2 Jensen #13 født 17-05-1884. Anden Generation 2. Vilhemine

Læs mere

Stilling score point Aalborg Ok : Aarhus 1900 Orientering : Mariager Fjord Ok : Viborg Ok :

Stilling score point Aalborg Ok : Aarhus 1900 Orientering : Mariager Fjord Ok : Viborg Ok : Matcher ------- 1 : Mariager Fjord Ok - Aarhus 1900 Orientering : 76-114 2 : Mariager Fjord Ok - Aalborg Ok : 67-118 3 : Mariager Fjord Ok - Viborg Ok : 82-62 4 : Aarhus 1900 Orientering - Aalborg Ok :

Læs mere

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Stiftskursusdag Kunst, Klang og Kirkerum Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Kunst, Klang og Kirkerum Velkommen til årets stiftskursusdag, arrangeret af Udvalget for Kirkemusik og Gudstjeneste. Kirkerum

Læs mere

Vi er her for at søge. Af Frederikke Larsen, Villa Venire A/S april 2011

Vi er her for at søge. Af Frederikke Larsen, Villa Venire A/S april 2011 Vi er her for at søge Af Frederikke Larsen, Villa Venire A/S april 2011 På sidste års kundeseminar spurgte jeg skuespiller Lars Mikkelsen, hvorfor tvivlen er en ressource og en drivkraft for ham. Han forklarede

Læs mere

MANIFEST 2083. Af Christian Lollike. sort-hvid.dk

MANIFEST 2083. Af Christian Lollike. sort-hvid.dk MANIFEST 2083 Af Christian Lollike sort-hvid.dk Manifest 2083 En forestilling om, hvordan Anders Behring Breivik ser sig selv Den stærkt debatterede forestilling MANIFEST 2083 er en monolog af Sort/Hvids

Læs mere

Teater Rio Rose VERDENSRUM. - En kollageforestilling om fordomme, danskhed og hudfarve. Urpremiere den 12. marts 2011 kl. 17.00 i Store Kongensgade

Teater Rio Rose VERDENSRUM. - En kollageforestilling om fordomme, danskhed og hudfarve. Urpremiere den 12. marts 2011 kl. 17.00 i Store Kongensgade Pressemeddelelse Februar 2011 Teater Rio Rose VERDENSRUM - En kollageforestilling om fordomme, danskhed og hudfarve Urpremiere den 12. marts 2011 kl. 17.00 i Store Kongensgade Snart er Teater Rio Rose

Læs mere

JUELSMINDE IF HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE

JUELSMINDE IF HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE 23.-24. & 25. Marts 2012 1 Indholdsfortegnelse Side 3: Opstilling til spisning, klargøring af baner & nedpakning Side 4: Stævnekontor og guider Side 5: Kiosk og nattevagter Side

Læs mere

DOXBIO FORÅR 2016 DOKUMENTARFILM HELE ÅRET I HELE LANDET

DOXBIO FORÅR 2016 DOKUMENTARFILM HELE ÅRET I HELE LANDET DOXBIO FORÅR 2016 DOKUMENTARFILM HELE ÅRET I HELE LANDET VELKOMMEN TIL DOXBIOS FORÅRSPROGRAM DOXBIO bringer dokumentarfilm ud i biograferne - i hele Danmark. Vi samarbejder med 50 biografer fra København

Læs mere

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx)

Søren Christensen Skov (f. 14 jun 1884) g. Marie Christensen (f. 23 Jan 19xx) Christen Christensen Skov (13 Mar 1844-13 sep 1907) Kristian Johan C. Skov (f. 3 Dec 1869) g. 10 sep 1869 Petrine Pedersen (6 Apr 1849-1 Apr 1932) Lene Christensen Skov (14 Okt 1871-31 Jan 1933) g. Ukendt

Læs mere

Hvad har du lyst til at opleve idag? Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig bagerst i køen. feellikeaarhus.dk. Prøv Feel-o-metret!

Hvad har du lyst til at opleve idag? Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig bagerst i køen. feellikeaarhus.dk. Prøv Feel-o-metret! Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig bagerst i køen ARoS museum Den Gamle By Bugten kano Sculpture by the Sea Café Centrum Tivoli Friheden Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig

Læs mere

Side 1 af 7. Efterkommere af: Christen Tarbensen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn)

Side 1 af 7. Efterkommere af: Christen Tarbensen. 1st Generationer. 2nd Generationer (Børn) 3de Generationer (Børnebørn) Side 1 af 7 1st Generationer 1. blev født den Apr. 30 1832 i houvig og døde den Nov. 5 1912. Han giftede sig med Ane Katrine Hansen Lodberg den Okt. 19 1856. Ane Katrine blev født den Okt. 7 1835 i Søndervig

Læs mere

Tile[1,1] of Mosaic[6,2] Page 1 of 12

Tile[1,1] of Mosaic[6,2] Page 1 of 12 Tile[1,1] of Mosaic[6,2] Page 1 of 12???? - 1778 Mourits???? - 1840 Hans Muoritsen Børge Mouritsen???? - 1816 1780-1860 Peder "" Første ægteskab Mourits Marie Andet ægteskab???? - 1837 Anders Andersen????

Læs mere

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner 1 Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00 21 Du følger Herre, al min færd 420 Syng lovsang hele jorden 787 du som har tændt millioner af stjerner Da jeg kom i 6. klasse fik vi en ny dansklærer,

Læs mere

Kronprinsparrets Priser uddelt i operahuset i Sydney

Kronprinsparrets Priser uddelt i operahuset i Sydney Pressemeddelelse 28. Oktober 2013 Kronprinsparrets Priser uddelt i operahuset i Sydney Kronprinsparrets Priser er netop uddelt ved et storstilet show i operahuset i Sydney. Kronprinsparrets Kulturpris

Læs mere

SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib

SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib Dette skolemateriale er tænkt som et oplæg til at arbejde videre med forestillingen i fagene dansk, drama og billedkunst. Det består af nogle korte

Læs mere

Resultater Fynske Mesterskaber 2015

Resultater Fynske Mesterskaber 2015 Resultater Fynske Mesterskaber 2015 Løb 99 Åben Mænd 6000m 1. Afdeling 2015 02 28 11:30 Plac. # Navn m m m m m 1 2 Middelfart Roklub I Søren Madsen(1) 0:00.0 (0:00.0 T0) 0:00.0 (0:00.0 T0) 0:00.0 (0:00.0

Læs mere

Karen Blixen 17. april 1885-7. sept. 1962

Karen Blixen 17. april 1885-7. sept. 1962 Karen Blixen 17. april 1885-7. sept. 1962 Karen Blixen kom til verden på familiens gård Rungstedlund i Nordsjælland som Karen Christenze Dinesen, et barn af en aristokratisk+ borgerlig familie. 1 Wilhelm

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

sep-14 aug-14 jul-14 Km Navn Km Navn Km Navn 1914 Jette Vestergaard 1777 Jan Sørensen 1734 Jan Sørensen 1777 Jan Sørensen 1617 Jette Vestergaard 1287

sep-14 aug-14 jul-14 Km Navn Km Navn Km Navn 1914 Jette Vestergaard 1777 Jan Sørensen 1734 Jan Sørensen 1777 Jan Sørensen 1617 Jette Vestergaard 1287 sep-14 aug-14 jul-14 1914 Jette Vestergaard 1777 Jan Sørensen 1734 Jan Sørensen 1777 Jan Sørensen 1617 Jette Vestergaard 1287 Jette Vestergaard 1364 Hanne Doeleman 1244 Hanne Doeleman 1063 Hanne Doeleman

Læs mere

Indeni mig... og i de andre

Indeni mig... og i de andre KAREN GLISTRUP er forfatter, socialrådgiver, familie, par- og psyko t erapeut MPF. PIA OLSEN er freelance illustrator og tegner til bøger, web, magasiner, apps og reklame. Når børn får mulighed for at

Læs mere

SAMARBEJDE OM UDVIKLING AF FREMTIDENS PLEJE & OMSORG

SAMARBEJDE OM UDVIKLING AF FREMTIDENS PLEJE & OMSORG SAMARBEJDE OM UDVIKLING AF FREMTIDENS PLEJE & OMSORG 5. April 2011 Fremtidens Plejehjem som levende laboratorium Njalsgade 106,2 5. april 2011.COM DK2300 Kbh. S info@copenhagenlivinglab.com +45 2023 2205

Læs mere

Skolemateriale til Forestillingen om den Lykkelige Luder af Teater Fluks

Skolemateriale til Forestillingen om den Lykkelige Luder af Teater Fluks FORESTILLINGEN OM DEN LYKKELIGE LUDER Skolemateriale til Forestillingen om den Lykkelige Luder af Teater Fluks Kære lærer Tak fordi du har valgt at se Forestillingen om den Lykkelige Luder med dine elever.

Læs mere

Skolemateriale. TØRST en poetisk sønderknusende fortælling om tab og smerte og om at genfinde livsglæden.

Skolemateriale. TØRST en poetisk sønderknusende fortælling om tab og smerte og om at genfinde livsglæden. Skolemateriale TØRST en poetisk sønderknusende fortælling om tab og smerte og om at genfinde livsglæden. Et fald på flere hundrede meter. Kroppen knækket, slagtet. Da du døde ville jeg ønske jeg kunne

Læs mere

dansfantasi kreativitetkunst

dansfantasi kreativitetkunst dansfantasi kreativitetkunst Forord Få ting i vores verden kan få folk til at glemme hverdagen, som dans kan. At bevæge sin krop til musik er livgivende og kan virke helende både fysisk og psykisk. For

Læs mere

Hvordan ser en lyserød elefant ud?

Hvordan ser en lyserød elefant ud? Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 15. maj 2016 Kirkedag: Pinsedag/B Tekst: Jer 31,31-34; ApG2,1-11; Joh 14,15-21 Salmer: SK: 290 * 289 * 291 * 298,3 * 287 LL: 290 * 297 * 289 * 291 * 298,3

Læs mere

I----------------------------- I

I----------------------------- I KONFIRMATION 2016 HA OG VÆ Det er en uendelig smuk og minderig dag, I bliver konfirmeret på Vejret er helt fantastisk.og så er det den 5. maj, Danmarks befrielses dag Efter fem års besættelse, med mørkelægnings-gardiner

Læs mere

Nytårsdag d.1.1.11. Luk.2,21.

Nytårsdag d.1.1.11. Luk.2,21. Nytårsdag d.1.1.11. Luk.2,21. 1 Der findes et folkeligt udtryk, der taler om at slå tiden ihjel. Det er jo som regel, når man keder sig, at man siger: Hvad skal vi slå tiden ihjel med? Men det er jo i

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Løb 1, 100m Frisvømning Damer, Finaler 16 år og ældre: Maj A. Jacobsen, S68 58.87 1998-11-01

Løb 1, 100m Frisvømning Damer, Finaler 16 år og ældre: Maj A. Jacobsen, S68 58.87 1998-11-01 Side: 1 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Vendsyssel Cup 2011 Stævne by: Hjallerup Arrangør: Svømmeklubben Søhesten Overdommer: Niels Arp Nielsen & Allan Thorup Svenningsen Stævneleder: Flemming Mikkelsen

Læs mere

Program 1 Thomas Bo Larsen

Program 1 Thomas Bo Larsen Skuespiller Thomas Bo Larsen, tv-vært og iværksætter Andrea Elisabeth Rudolph, Go morgen Danmark -vært Mikkel Beha Erichsen, håndboldspiller Lars Christiansen og skuespiller Paprika Steen. Fem vidt forskellige

Læs mere

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang

Navn Billettype Vælg 7 kl. årgang Kasper Grotrian Andersen Elev 7. Kl. årgang 06/07 Sandie Haubro Gedsted Hansen Elev 7. kl. årgang 06/07 Christina Mathilde Hougaard Elev 7. kl. årgang 06/07 Tobias Krogh Sæderup Elev 7. kl. årgang 06/07

Læs mere

Hvilke overvejelser gør du dig i forhold til det, Johanne har skrevet i stilen? Hvad siger du til drengene? Hvad er din handling efterfølgende?

Hvilke overvejelser gør du dig i forhold til det, Johanne har skrevet i stilen? Hvad siger du til drengene? Hvad er din handling efterfølgende? Johanne på 15 år er dårlig begavet. I en stil skriver hun en historie med meget konkrete beskrivelser af, hvordan historiens hovedperson skal sutte på sin fars tissemand, hvordan den smager etc. Johanne

Læs mere