Den sikre vej til en grøn fremtid! arkil vejservice

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den sikre vej til en grøn fremtid! arkil vejservice"

Transkript

1 Den sikre vej til en grøn fremtid! arkil vejservice

2 a r k i l v ejser vice

3 Mere end 30 år på de danske veje Arkil Vejservice er en af Danmarks mest erfarne serviceentreprenører inden for drift og vedligehold af veje og grønne områder. Vi har været i gang siden 1978, og har mere end 30 år bag os på de danske veje. I 1998 skrev vi historie, da Arkil som den første private leverandør overtog driften af alle amtsveje i det daværende Sønderjyllands Amt. Det skete, da Arkil og Sønderjyllands Amt stiftede et fælles selskab, OASA, som efterfølgende vandt amtets udbud inden for vejservice. I forvejen havde Arkil vundet driften af alle statsveje i Sydjylland og på Fyn for Vejdirektoratet. En stor økonomisk gevinst Aftalen med Sønderjyllands Amt blev en stor økonomisk gevinst for begge parter og i sidste ende for skatteyderne. Så da det i 2004 var klart, at amterne stod overfor nedlæggelse, overtog Arkil det fulde ejerskab af OASA, som herefter blev en del af Arkil Vejservice. Mange af de medarbejdere, som oprindeligt stammede fra Sønderjyllands Amts vejvæsen, er i dag stadig ansat i Arkil Vejservice. Og de kender hver en tomme af den vej, de arbejder på. I 2001 fik vi lige så stor succes ved at gøre det samme kunststykke en gang til: Vi overtog vejdriften i det daværende Vestsjællands Amt i det fælles selskab OAVA, som i 2005 blev fuldstændig indlemmet i Arkil Vejservice. Vi vinder på medarbejderne Netop medarbejderne er noget, vi er gode til i Arkil Vejservice. Når det gælder drift og vedligehold, er mandetimer ubetinget den største post på budgettet, så jo mere erfarne, fleksible og opfindsomme vores medarbejdere er, desto bedre løsninger kan vi levere. Derfor er vi stolte af, at en stor del af vores medarbejdere har været hos os gennem mange år og stolte af at mange af de metoder og det specialmateriel, vi bruger i dag, er opfundet af idérige medarbejdere. Og ikke mindst er vi stolte af, at de gange vi har overtaget amtslige og kommunale vejserviceafdelinger, så har langt størstedelen af medarbejderne været glade for at blive en del af Arkil Vejservice. Det er vores medarbejdere, vi vinder på hver gang! Det er vores medarbejdere, vi vinder på hver gang!

4 Partnerskab er den stærkeste løsning I et godt samarbejde deler man gevinsten. Det er en holdning, vi tager alvorligt i Arkil Vejservice. Den gennemsyrer alt, hvad vi foretager os, og spørger man vores mangeårige samarbejdspartnere, er det netop det stærke samarbejde, de vurderer højest. Vi tænker selv Når vi har vundet en opgave, hviler vi hverken på laurbærrene eller de vante rutiner. Vi vælger vores medarbejdere ud fra, at de kan lide at tænke selv, at de arbejder selvstændigt, og at de sætter en ære i altid at forbedre de processer, de er en del af. Resultatet er, at vores medarbejdere ofte kvitterer med både små og store effektiviseringer og opfindelser. Vi tænker effektivt For eksempel var det en af vores medarbejdere, som fik idéen til at bruge ringpistol til montering af hegn på bæretråde. Resultatet er, at vi nu kan udføre det arbejde langt mere effektivt. Hvad der førhen tog to mand mellem tre og fire timer, kan vi nu klare på bare 20 minutter. En anden af vores medarbejdere blev træt af at løbe tør for kæder til sin motorsav, så han opfandt en mobil skruestik, som kan holde motorsav og kæde fast på lastbilen, så man kan slibe kæden, uanset hvor man er. Den opfindelse bruger alle vores grønne medarbejdere i dag.

5 Arkil vejservice Vi tænker langsigtet De gevinster, der kommer ud af det, holder vi ikke for os selv dem deler vi med vores samarbejdspartnere i form af løbende effektiviseringer. Vi vælger altid det langsigtede samarbejde frem for den kortsigtede gevinst. Det er netop den holdning, der har givet os så mange års erfaring på de danske veje. Vi tænker i løsninger Og så kan du regne med os. Et ord er et ord, også selv om det ikke står i en kontrakt. Vi holder vores aftaler, og vi går op i at løse alle de udfordringer, som opstår undervejs også i de tilfælde, hvor det egentlig ikke er vores ansvar. Vi er heller ikke kede af at tage fat, uanset om det er med kort varsel eller om natten. Når du indgår et samarbejde med os, ser vi dig kort sagt som vores partner, fordi vi mener, at partnerskab i sidste ende er den stærkeste løsning for alle parter. I et godt samarbejde deler man gevinsten...

6 Etablering og pleje af grønne områder Arkil Vejservice udfører enhver form for etablering, pleje og vedligehold af grønne områder fra nyanlæg og beplantningsplaner over træfældning og ukrudtsbekæmpelse til græsslåning og beskæring. Vores kunder er både private, virksomheder, kommuner, ejer- og boligforeninger og sports- og idrætsforeninger. Græsslåning Uanset om der er tale om plæner, parker, boldbaner, rabatter, vejstrækninger, heller eller oversigtsarealer kan vi slå græsset på dem. Vi råder over en stor maskinpark og bruger såvel slagleklippere som cylinderklippere og rotorklippere. Boldbaner og grønne anlæg Arkil Vejservice udfører såvel anlæg og etablering som drift, græssåning, græsslåning og vedligehold af boldbaner og andre udendørs park- og idrætsfaciliteter. Parkdrift Lader du Arkil Vejservice stå for parkdriften, klarer vi alle former for pleje og vedligehold fra nyanlæg og beplantningsplaner over træfældning og ukrudtsbekæmpelse til græsslåning og beskæring. Ukrudtsbekæmpelse Arkil Vejservice udfører ukrudtsbekæmpelse på alle former for arealer både befæstigede og ubefæstigede. Vi mestrer alle metoderne, fra termisk og mekanisk bekæmpelse til damp og afbrænding og vi udfører også sprøjtning mod invasive arter, som for eksempel Bjørneklo. Træfældning Arkil Vejservice fælder alle former for træer i alle former for situationer og naturligvis fjerner vi også både stubbe og rødder.

7 Vejdrift og vejudstyr Arkil Vejservice har mange års erfaring med at stå for al form for drift af både statsveje og kommunale veje. Som serviceentreprenør udfører vi alle former for opgaver i forbindelse med vejdriften. Vejtilsyn Arkil Vejservice udfører løbende tilsyn med både veje, skilte, autoværn og øvrigt vejudstyr, samt arealer, rastepladser, broer, bygninger og diverse inventar. Vi har både den rette kompetence og erfaring til at vide, om tingene er i orden. Vejudstyr Arkil Vejservice kan stå for såvel drift og vedligeholdelse, som nyopsætning, renholdelse, køb og salg af alle former for vejudstyr, som for eksempel skilte, kantpæle, autoværn og borde / bænke til rastepladser. Skilte og portaler Arkil Vejservice har stor erfaring med såvel nyopsætning, som udskiftning, vedligehold og vask af alle former for vejskilte og portaler. Trafikværn Har du brug for at spærre af, så lad Arkil Vejservice stå for både opsætning, vedligeholdelse og kontrol. Eller lej udstyret af os, hvis du hellere selv vil stå for det praktiske. Afspærring Arkil Vejservice kan rykke ud med kort varsel, når det gælder afspærring i forbindelse med vejarbejde og midlertidige trafikomlægninger uanset hvor i landet, det foregår. Vi har afdelinger i alle landsdele, og medarbejdere, som normalt kan være fremme inden for meget kort tid, uanset hvor i Danmark, det er. Vi råder over alt nødvendigt materiel, fra markeringskegler til skiltevogne og TMA er. Vores erfarne medarbejdere har stor rutine i såvel opsætning, som tilsyn og myndighedskontakt. Autoværn Som en del af vores faste funktionskontrakter har Arkil Vejservice stor erfaring med udskiftning af autoværn, både på statens motorveje og på det kommunale vejnet. Vi udskifter naturligvis også gerne autoværn som enkeltopgaver. vejmarkering Hajtænder, striber og anden vejmarkering. Reparationer udføres enkelt og effektivt som håndarbejde med holdbare kvalitetsprodukter. Ukrudtsbekæmpelse Også på veje, fortove, helleanlæg og belægninger er ukrudtsbekæmpelse afgørende, både af æstetiske hensyn men i høj grad også for at sikre en lang levetid. Arkil Vesjservice mestrer alle metoder inden for ukrudtsbekæmpelse. Som serviceentreprenør udfører vi alle former for opgaver!

8 Service og renhold Som serviceentreprenør for både private og en lang række offentlige myndigheder, er Arkil Vejservice vant til at løse alle tænkelige service- og driftsopgaver inden for alle de områder, vi opererer på. Og kommer du med en ny udfordring, finder vi også en løsning på det! Ejendoms- og virksomhedsservice Også i forbindelse med private og offentlige ejendomme udfører Arkil Vejservice alle former for renhold, ukrudtsbekæmpelse, vedligeholdelse, græsslåning, beplantning og vintertjeneste. Renhold Hvert år samler Arkil Vejservice mere end tons affald sammen fra grøfter, rabatter, rastepladser, parker og plæner. Vi kan også sørge for, at dine udendørs arealer altid er et kønt syn! Fejning Vi råder over alle former for fejemateriel, fra selvopsugende fejemaskiner og traktorer med kost til manuelt fejearbejde, så enhver fejeopgave kan du trygt overlade til os. Rengøring Hos Arkil Vejservice kan vi også svinge både kost og spand. Vi er vant til at rengøre såvel offentlige arealer, som toiletbygninger, belægninger, skilte og andet vejudstyr så du kan finde vej! Vintertjeneste Når sneen kommer, er Arkil Vejservice fuldt klædt på til at klare både saltning og snerydning. Ud over saltbiler og sneplove tager vi også gerne vores store maskinpark i brug, hvis der skal flyttes større mængder sne. Vi klarer også telefonvagten, vintertilsyn samt manuel snerydning og saltning.

9 Belægninger og vedligeholdelse Arkil Vejservice kan stå for både etablering, vedligeholdelse, udskiftning og renovering af alle former for belægninger, som for eksempel asfalt, fliser eller belægningssten. Ved større opgaver samarbejder vi med Arkil Anlæg og Arkil Asfalt. Asfalt reparationer Arkil Vejservice udfører alle former for reparationer af kørebaner og asfaltbelægninger med både kold asfalt og varm mix. Når det gælder større opgaver, har vi naturligvis et godt samarbejde med Arkil Asfalt, som udfører alle former for asfaltbelægninger og større vedligeholdelsesarbejder og hvis fabrikker har en samlet kapacitet på over tons asfalt i timen, alene i Danmark. Fliser og belægninger Arkil Vejservice har stor erfaring med både etablering, vedligeholdelse, udskiftning og renovering af alle former for fliser og belægningssten. Ved større opgaver samarbejder vi med Arkil Anlæg, der også har stor erfaring inden for belægningsområdet og råder over mange kompetente brolæggere. Afvanding Arkil Vejservice har mere end 20 års erfaring med afvandingsopgaver og vi dækker hele landet. Uanset om det gælder tilbagefræsning, rabatafhøvling, oprensning af grøfter og bassiner eller rensning af brønde og spuling af ledninger har vi både mandskabet og materiellet. Bygværker Arkil Vejservice udfører drift og vedligehold af bygværker. Vi kan tilbyde at udføre både løbende eftersyn og årseftersyn. Er der større opgaver omkring eksempelvis broer så har vi Arkil Bro og Beton med på sidelinjen. Kommer du med en ny udfordring, finder vi en løsning!

10 Arkil kvalitet til tiden Arkil er en børsnoteret, dansk entreprenørkoncern, der siden anden verdenskrig er vokset fra fem til cirka medarbejdere i Danmark og i udlandet. Godt og vel halvdelen af vores omsætning stammer fra det danske marked. I Danmark er Arkil landsdækkende med kontorer i både København, det øvrige Sjælland, Fyn og Jylland. Hovedkontoret er beliggende i Haderslev, og aktiviteterne udføres via afdelinger og datterselskaber i Danmark, Tyskland, Irland og Sverige. Bygger på fremtiden Vi er kendt for vores kvalitet, ordholdenhed og for vores store ønske om at bygge tætte samarbejder og langvarige kunderelationer. Vi har tre generationers erfaring i den danske infrastruktur, og vi føler et ansvar for at bidrage til det samfund, vi er en del af. Arkil bygger broer, lægger kabler og skaber forbindelse. Vi renser den forurenede jord, bygger kloakker og leverer et renere miljø. Vi anlægger fra grunden, bygger fundamenterne, producerer asfalten og baner vejen frem. Vi passer på vejen, når den er bygget, og bevarer dens høje standard. Veludført arbejde For Arkil betyder Kvalitet til tiden at vi leverer et ordentligt stykke arbejde, hver gang uanset om opgaven er stor eller lille, og uanset om kunden er en lille privat eller en stor offentlig bygherre. Det, der driver os, er vores egen stolthed over et veludført stykke arbejde og glæden ved en tilfreds kunde i sidste ende. Positivt samarbejde Vi har rod i den sønderjyske jordbundne og solide tilgang til livet, og derfor er troværdighed magtpåliggende for os. Troværdighed, åbenhed og evnen til at tage ansvar det kendetegner de medarbejdere, vi ønsker at have hos Arkil. Inden for alle de områder, vi opererer på asfalt, anlæg, fundering, piping og vejservice er det vores erklærede mål, at Arkils kunder står tilbage med et kvalitetsresultat og er en positiv oplevelse rigere i Danmark såvel som i udlandet. Arkil bygger på fremtiden, og vores motto er Kvalitet til tiden Anlæg Asfalt Bro & Beton Fundering Inpipe Danmark Kabel Miljøteknik Vejservice

11 Kontakt Arkil Vejservice hvis driften skal være en ren fornøjelse! Vojens Lysbjergvej Vojens Tel

Index. Her finder du alle Arkil Vejservice produktblade. Vi har overblikket. Afvanding. Boldbaner. Bygværker. Ejendomsservice. Fejning.

Index. Her finder du alle Arkil Vejservice produktblade. Vi har overblikket. Afvanding. Boldbaner. Bygværker. Ejendomsservice. Fejning. ARKIL VEJSERVICE INDEX Index Her finder du alle produktblade Afvanding udfører alle typer af afvandingsopgaver i hele landet Boldbaner ved, hvad der skal til for at skabe en bane, der holder Bygværker

Læs mere

Tilsynsrapport. Veje og grønne områder. Center for Teknik. Maj 2014

Tilsynsrapport. Veje og grønne områder. Center for Teknik. Maj 2014 Tilsynsrapport 2013 Veje og grønne områder Center for Teknik Maj 2014 lndholdsfortegnelse Generelt 2 Indledning Ændringer i udbud Kvalitetskrav Kvalitetskontrol 3 Almen vejdrift Græsslåning i landområder

Læs mere

Park & Vejservice en del af Viborg Kommune

Park & Vejservice en del af Viborg Kommune Park & Vejservice en del af Viborg Kommune Park & Vejservice Viborg Kommune Tlf.: 87 87 53 53 E mail: parkogvejservice@viborg.dk Katmosevej 4 8, 8800 Viborg DIN KOLLEGA I KOMMUNEN Park & Vejservice er

Læs mere

Nordsjællands Park og Vej. Samarbejdsaftale for et. 60-fællesskab mellem. Helsingør og Fredensborg Kommuner. 1. januar 2014 60 aftale

Nordsjællands Park og Vej. Samarbejdsaftale for et. 60-fællesskab mellem. Helsingør og Fredensborg Kommuner. 1. januar 2014 60 aftale Nordsjællands Park og Vej Samarbejdsaftale for et 60-fællesskab mellem Helsingør og Fredensborg Kommuner 1. januar 2014 60 aftale Byrådene i Helsingør og Fredensborg kommuner indgår med virkning fra 1.

Læs mere

Notat om. opgaver, serviceniveau mv. i forbindelse med udbud. af veje/grønne områder

Notat om. opgaver, serviceniveau mv. i forbindelse med udbud. af veje/grønne områder Notat om opgaver, serviceniveau mv. i forbindelse med udbud af veje/grønne områder 1. Omfang af udbuddet Plan og Teknikudvalget besluttede på mødet den 27. marts 2013 at gennemføre udbud af Drifts opgaver

Læs mere

Driftsarbejder i Ikast-Brande Kommune veje og grønne områder Teknisk Områdes driftsarbejder

Driftsarbejder i Ikast-Brande Kommune veje og grønne områder Teknisk Områdes driftsarbejder Driftsarbejder i Ikast-Brande Kommune veje og grønne områder Teknisk Områdes driftsarbejder 2016 Overordnet niveau Forord Græs, stier, veje, autoværn, snerydning, genbrug, rottebekæmpelse og gadelys dette

Læs mere

Workshop om Kontraktpraksis, drift. Standarder for drift og vedligehold. Dansk indlæg. 24.-25. november 2009

Workshop om Kontraktpraksis, drift. Standarder for drift og vedligehold. Dansk indlæg. 24.-25. november 2009 Workshop om Kontraktpraksis, drift. Standarder for drift og vedligehold. Dansk indlæg 24.-25. november 2009 Statsvejene i Danmark Vejdirektoratet anlægger, driver og vedligeholder statsvejnettet Med kommunalreformens

Læs mere

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig DS FLEX BRO Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig Forny den gamle bro et med afstand 1,398 mm Fin på overfladen Mange af Danmarks små broer har

Læs mere

VINTERTJENESTE 2014-2018

VINTERTJENESTE 2014-2018 Natur- og Vejservice AUGUST 2014 SYDDJURS KOMMUNE GENUDBUD AF RUTER VINTERTJENESTE 2014-2018 Entreprise nr. 16 Entreprise nr. 23 Entreprise nr. 24 Entreprise nr. 28 INSTRUKS TRAKTORER 2 INDHOLD 1 Instruks

Læs mere

Indhold. 03 Om BHF Gruppen. 04 BHF Bane. 06 BHF Forsyning. 08 BHF Facility. 10 BHF Telekom

Indhold. 03 Om BHF Gruppen. 04 BHF Bane. 06 BHF Forsyning. 08 BHF Facility. 10 BHF Telekom Indhold 03 Om BHF Gruppen 04 BHF Bane 06 BHF Forsyning 08 BHF Facility 10 BHF Telekom BHF Gruppen Vejen til gode forbindelser Vælger I et samarbejde med BHF Gruppen, får I kvalitetsløsninger til den aftalte

Læs mere

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ 6. april 2016 LEGE- OG OPHOLDSOMRÅDET Grundejerforeningens Legeplads på Grønagervej er at af ældre dato, og lever på flere måder ikke og til EN1176, standarderne for legepladssikkerhed.

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 TILBUDSLISTE SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Løbende vejdrift APRIL 2012 VEJDRIFT ENTREPRISE: LVD-DRI-OD-4 TBL-Forside. LVD-DRI-OD-4 Løbende drift - Vejdrift - Østdanmark sjælland Side 1 af 1 Hovedpost Hovedpostbetegnelse

Læs mere

?????????? Brobyggeren

?????????? Brobyggeren ?????????? Brobyggeren 34-årige Nikolaj Smith Lorenzen står i spidsen for SH Groups bidrag til tilblivelsen af en af Skandinaviens største klapbroer i norske Frederikstad. En højkompliceret proces, der

Læs mere

Belysning af en eventuel udlicitering af Entreprenørgården

Belysning af en eventuel udlicitering af Entreprenørgården Miljø- og teknik Dato: 18. juni 2009 Reference: Direkte telefon: E-mail: Journalnr.: Acare: Belysning af en eventuel udlicitering af Entreprenørgården 0. Baggrund Kommunalbestyrelsen besluttede i forbindelse

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Endnu et år er gået i Nærum Park og ligesom de andre år har der været masser af aktiviteter ikke mindst på bygge og anlægsfronten. Som det efterhånden er tradition, har vi haft

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Damgårdens Jorder mandag den 16. marts 2015 i Fårup-Sabro Sognegård.

Referat fra Grundejerforeningen Damgårdens Jorder mandag den 16. marts 2015 i Fårup-Sabro Sognegård. Hjemmeside: www.damgaardens jorder.dk Referat fra Grundejerforeningen Damgårdens Jorder mandag den 16. marts 2015 i Fårup-Sabro Sognegård. 1. Valg af dirigent Efter at de fremmødte var budt velkomne af

Læs mere

Fornyelsesplanlægning. Forundersøgelser Tilstandsvurdering Fornyelsesplan Fornyelse

Fornyelsesplanlægning. Forundersøgelser Tilstandsvurdering Fornyelsesplan Fornyelse Fornyelsesplanlægning Forundersøgelser Tilstandsvurdering Fornyelsesplan Fornyelse Bolig Kommune Industri Fornyelsesplanlægning en sikker investering Kært barn har mange navne Sanering, renovering, reparation,

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Tilstandskrav Entreprenør Generelt Opgaver på tilstandskrav må ikke indgå som serviceopgave eller pedelopgave

Tilstandskrav Entreprenør Generelt Opgaver på tilstandskrav må ikke indgå som serviceopgave eller pedelopgave Vejtilsyn (VT) Vejdirektoratet Kontaktperson for servicemedarbejder, vejmandstilsyn og pedel Indberetning af skadevoldersager Strækningstilsyn Kontrol af arbejder på, i eller over vejareal, vedr. grave-

Læs mere

Udsendelse nr. 1 til de bydende

Udsendelse nr. 1 til de bydende Udsendelse nr. 1 til de bydende Side 1 af 9 Udsendelse nr. 1 til de bydende Odense Kommune har afholdt formøde den 22. april 2014 på Vinterværkstedet i Odense. Ved formødet blev de væsentligste ændringer

Læs mere

skospecial Kun for kvinder! sds magasin // issue 01 Sommertips til personlig pleje Vind nye sko for 10.000 kr.

skospecial Kun for kvinder! sds magasin // issue 01 Sommertips til personlig pleje Vind nye sko for 10.000 kr. sds magasin // issue 01 Super skospecial Vind nye sko for 10.000 kr. Kun for kvinder! Brunch og goodybags 23 steder over hele landet 10 Sommertips til personlig pleje Laber lak, skønne olier og meget andet

Læs mere

Materiel- løsninger til kommunen

Materiel- løsninger til kommunen Materielløsninger til kommunen Vi kan ikke gøre dit arbejde. Men vi kan gøre det nemmere for dig Cramo er en udlejningsvirksomhed, der bl. a. tilbyder maskiner og pakkeløsninger til kommuner. Med pakkeløsninger

Læs mere

Skovhegnet nedklassificeres til privat fællesvej

Skovhegnet nedklassificeres til privat fællesvej 1 of 10 Skovhegnet nedklassificeres til privat fællesvej Syddjurs Kommune, Udvalget for natur, teknik og miljø har bestemt, at der skal ske en harmonisering af boligveje i kommunen. Nogle boligveje har

Læs mere

Postillonen og miljøet:

Postillonen og miljøet: Postillonen og miljøet: Postillonen er en virksomhed, som primært beskæftiger sig med kurértransport af stykgods. Vi udfører desuden transporter af levende vilde dyr, og vi udfører fast firmakørsel. Vi

Læs mere

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton STÆRK PÅ OVERFLADEN Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton Betonrenovering Overfladebehandling Wire Wrapping Glass Flake Lining Specialbelægninger Unikke kompetencer styrker samarbejdet

Læs mere

Præstebrovej 49 6818 Årre

Præstebrovej 49 6818 Årre Præstebrovej 49 6818 Årre Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 23.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89001080 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

Beretning Grundejerforeningen Tømmerupvangs ordinære generalforsamling d. 20. april 2006

Beretning Grundejerforeningen Tømmerupvangs ordinære generalforsamling d. 20. april 2006 Havde vi været til aktionærmøde i Amagerbanken, som holdes i Bella Center kunne dirigenten prale af, at køkkenet i øjeblikket er i færd med at pille gud ved hvor mange kilo rejer til rejemad osv. Det kan

Læs mere

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed KN Rengøring blev en realitet, da den jyske vinduespolerer Kaj Nielsen i 1983 valgte at udvide sin forretning til også at omfatte rengøring. Tilliden

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Kontraktformer som opfordrer til innovation og udvikling

Kontraktformer som opfordrer til innovation og udvikling Kontraktformer som opfordrer til innovation og udvikling Rasmus Skov Danmark Fredrik Lindstrøm Sverige Anne Lalagüe Norge Niklas Nevalainen Finland NVF Belægninger - F&U konkurrance 2014 1. Kort om det

Læs mere

Bevilling 53 Veje, parker og anlæg

Bevilling 53 Veje, parker og anlæg Bevilling 53 Veje, parker og anlæg Bevilling 53 Vej, park og anlæg hører under Teknik- og Miljøudvalget. Bevillingen omfatter planlægning af og drift af veje, grønne områder og skove i Center for Ejendomme

Læs mere

Kriterier for valg af hjemsted til nyt fælles sønderjysk beredskab

Kriterier for valg af hjemsted til nyt fælles sønderjysk beredskab Brand og Redning Dato: 06-05-2015 Sagsnr.: 15/13202 Dok.løbenr.: 121541/15 Sagsbehandler: Jarl Vagn Hansen Direkte tlf.: 73767294 E-mail: jvh@aabenraa.dk Kriterier for valg af hjemsted til nyt fælles sønderjysk

Læs mere

Formandens beretning for året 2006. Jeg vil hermed gøre rede for nogle af de primære aktiviteter gartnerne og bestyrelsen har arbejdet med i 2006.

Formandens beretning for året 2006. Jeg vil hermed gøre rede for nogle af de primære aktiviteter gartnerne og bestyrelsen har arbejdet med i 2006. Formandens beretning for året 2006 Jeg vil hermed gøre rede for nogle af de primære aktiviteter gartnerne og bestyrelsen har arbejdet med i 2006. Glatførebekæmpelse. Er der et emne der altid kan skabe

Læs mere

vi er til for dig Men måske synes du, det bedste er, at vi er lokale og derfor kender dit område og kan rykke hurtigt ud.

vi er til for dig Men måske synes du, det bedste er, at vi er lokale og derfor kender dit område og kan rykke hurtigt ud. Dit Lok a L valg e vi er til for dig er du kommet til et tidspunkt i dit liv, hvor du har brug for hjælp til at klare hverdagens praktiske gøremål eller din egen personlige pleje så er hjælpen nær. Hos

Læs mere

G/F Rugbakken Beretning 2014

G/F Rugbakken Beretning 2014 G/F Rugbakken Beretning 2014 Ordinær Generalforsamling 14 maj 2014 GF-Rugbakken Beretning 2014 1 Agenda Status på Grundsalget (nyttehaverne) Tilstandsrapport for veje og fortove DONG: Nedgravning af EL

Læs mere

Bilag 1. 4. november 2014 Affald & Trafik

Bilag 1. 4. november 2014 Affald & Trafik Bilag 1 Beskrivelse og vurdering af Potentiale i funktionsudbud, partnering eller rammeaftaler for asfaltvedligehold Besvarelse af udsendt spørgeskema Arkil A/S - Asfalt 1 4. november 2014 Affald & Trafik

Læs mere

Samtaleark om undervisningsmiljø - til forældre og børn i grundskolen

Samtaleark om undervisningsmiljø - til forældre og børn i grundskolen Samtaleark om undervisningsmiljø - til forældre og børn i grundskolen D a n s k C e n t er for Undervisningsmiljø Køn Glad og tilfreds Midt imellem Sur og ked Ved ikke Der er i alt indkommet 140 besvarelser,

Læs mere

Investorpræsentation Q maj Jesper Arkil, CEO

Investorpræsentation Q maj Jesper Arkil, CEO Investorpræsentation Q1-2017 24. maj 2017 Jesper Arkil, CEO Arkil i punktform 6 hovedaktiviteter I Top 5 af danske entreprenører målt på omsætning - Anlæg - Asfalt - Fundering & Vandbygning - Vejservice

Læs mere

PILOT FYN 2010 - vejdrift side 39 af 6 SAB Brønde og ledninger 8 Nov 2010 Entreprise VSD-02 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB)

PILOT FYN 2010 - vejdrift side 39 af 6 SAB Brønde og ledninger 8 Nov 2010 Entreprise VSD-02 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) PILOT FYN 2010 - vejdrift side 39 af 6 SAB Brønde og ledninger 8 Nov 2010 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) Brønde og ledninger på strækninger og sideanlæg UDBUD 2008 - vejdrift side 40 af

Læs mere

Budget 2015 drift Miljø-, Klima- og Trafikudvalget

Budget 2015 drift Miljø-, Klima- og Trafikudvalget Natur og Klima: 1. -66-89 -99-99 I alt -66-89 -99-99 1: Rammebesparelse hidrørende fra den generelle budgetprocedure. I forbindelse med den generelle budgetprocedure er det blevet besluttet, at der på

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Til stede værende repræsentanter. Fra Himmerland afd. 19-20-23-40-52. Bohrparken, Pontoppidanstræde 1-62, Esbjergparken, Højlundsparken, Mjel, Rebildparken,

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Energinet.dk Energinet.dk Energinet.dk

Energinet.dk Energinet.dk Energinet.dk Informationsmøde om Storebæltsforbindelsen Tid onsdag 30. juni kl. 19-21 Sted Skipperkroen - Mullerup Strand Deltagere 30 veloplagte og spørgelystne borgere Inviterede naboer til den nye elektriske Storebæltsforbindelse

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

Drift af grønne områder ved institutioner

Drift af grønne områder ved institutioner Drift af grønne områder ved institutioner Park & Natur har ansvaret for vedligeholdelse af alt det grønne omkring institutionerne i Aalborg kommune. For at brugernes forventninger svarer til det, der udføres

Læs mere

Skou Gruppen A/S. 120 års resultater tæller

Skou Gruppen A/S. 120 års resultater tæller Skou Gruppen A/S 120 års resultater tæller Vi udfører solidt tømrer- og snedkerarbejde, der bygger på mange års stolte traditioner, klar nytænkning samt kompetente og kreative løsninger. Skou Gruppen arbejder

Læs mere

VI BYGGER PÅ TILLID 2

VI BYGGER PÅ TILLID 2 BYGGER PÅ TILLID VI BYGGER PÅ TILLID 2 DIN PROFESSIONELLE SAMARBEJDSPARTNER MED MERE END 35 ÅRS ERFARING Kom indenfor hos en erfaren virksomhed, der blev grundlagt allerede i 1974 i Aalborg. Vi har udviklet

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Leo Larsen, adm. dir. Sund & Bælt Holding A/S Femern Bælt: Hvad har vi lært af Storebælt og Øresundsbron

Leo Larsen, adm. dir. Sund & Bælt Holding A/S Femern Bælt: Hvad har vi lært af Storebælt og Øresundsbron Leo Larsen, adm. dir. Sund & Bælt Holding A/S Femern Bælt: Hvad har vi lært af Storebælt og Øresundsbron 8. januar 2009 Disposition Sund & Bælts opgaver Sammenligning af de faste forbindelser Organisation

Læs mere

SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE for vedligeholdelse af BRØNDE OG LEDNINGER

SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE for vedligeholdelse af BRØNDE OG LEDNINGER SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE for vedligeholdelse af BRØNDE OG LEDNINGER UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 11 SAB-Brønde og ledninger Juli 2008 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 GENERELT 3 2 BRØNDE OG LEDNINGER 5 Bilag

Læs mere

I forbindelse med fordebatten om etablering af busvej fra Sohngårdsholmsvej til Universitetsområdet bør følgende sideprojekter overvejes:

I forbindelse med fordebatten om etablering af busvej fra Sohngårdsholmsvej til Universitetsområdet bør følgende sideprojekter overvejes: Fra: Plan og Byg, TM (Fællespostkasse) Sendt: 7. marts 20 08:38 Til: Charlotte Zeth Andersen; Louise Bach Mikkelsen VS: Debat om etablering af busvej fra Sohngårdsholmsvej til Universitetsområdet Fra:

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

OPGAVEOMRÅDER ØKONOMI

OPGAVEOMRÅDER ØKONOMI 801 Vej og Park 801 Vej og Park OPGAVEOMRÅDER Serviceudgifter: Parker og legepladser, projekt nr. 20 Skove og naturområder, projekt nr. 20 Strandområder, projekt nr. 20 Kolonihaver, projekt nr. 20 Idrætsanlæg,

Læs mere

Superstadion og erhvervspark

Superstadion og erhvervspark Superstadion og erhvervspark Visionen er at gøre Køge Park til en publikumsmagnet for hele Sjælland, hvor man kan få sports- og andre kulturoplevelser i superligaklassen. Forholdene for Køge Kommunes breddeidræt

Læs mere

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23

TIGER * En idé var født IVÆRKSÆTTEREN 23 tiger En på spring TIGER * Som en rigtig købmand startede Lennart Lajboschitz med at sælge paraplyer på et kræmmermarked. Siden blev det til en rigtig butik og så til flere. I dag står han bag den ekspanderende

Læs mere

Ringsted-Femern Banen Jernbanen, der binder Europa sammen

Ringsted-Femern Banen Jernbanen, der binder Europa sammen Ringsted-Femern Banen Jernbanen, der binder Europa sammen Sverige Ringsted-Femern Banen indgår i én af de prioriterede transportkorridorer i det Transeuropæiske transportnetværk TEN-T. Et nætværk som formidler

Læs mere

REGNSKAB REGNSKABSÅR 2013. Grundejerforeningen To-Bjerg v/kass. Niels W. Aagaard To-Bjerg 116, 4300 Holbæk. Resultatopgørelse, Balance og budgetter

REGNSKAB REGNSKABSÅR 2013. Grundejerforeningen To-Bjerg v/kass. Niels W. Aagaard To-Bjerg 116, 4300 Holbæk. Resultatopgørelse, Balance og budgetter Grundejerforeningen To-Bjerg v/kass. Niels W. Aagaard To-Bjerg 116, 4300 Holbæk Tlf. 59465919 E-mail: 2bjerg@mail.dk Web: www.gf-tobjerg.dk REGNSKAB REGNSKABSÅR 2013 Resultatopgørelse, Balance og budgetter

Læs mere

GÅGADEN - REGLER FOR INDRETNING, ANVENDELSE OG VEDLIGEHOLDELSE

GÅGADEN - REGLER FOR INDRETNING, ANVENDELSE OG VEDLIGEHOLDELSE GÅGADEN - REGLER FOR INDRETNING, ANVENDELSE OG VEDLIGEHOLDELSE Velkommen til gågaden i Hørsholm. Her skal være plads til et levende handels- og byliv, sikker og tryg færdsel for alle og gode aktiviteter

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Udkast til 12.03.2008

Udkast til 12.03.2008 Udkast til 12.03.2008 AFTALE MELLEM Børne & Unge og Miljø & Teknik OM VEDLIGEHOLDELSE OG ENERGISTYRING PÅ DE KOMMUNALE SKOLER I SVENDBORG KOMMUNE Formål Formålet med en aftale er at opnå en ensartet standard

Læs mere

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Spørgsmål fra husejerne og tilhørende svar fra Bestyrelsen: 2. Bestyrelsens beretning for år 2015 v/formand John Bünger Svar: Spørgsmål fra salen:

Læs mere

- en hjælpende hånd til at klare dig selv

- en hjælpende hånd til at klare dig selv - en hjælpende hånd til at klare dig selv Et friere liv FRI er en ny måde at visitere på i Brønderslev Kommune, hvor vi sammen med dig tager hånd om dine muligheder for, at du kan få et aktivt og selvstændigt

Læs mere

BORING - SKÆRING - BETON - MURER - TØMRER - MALER

BORING - SKÆRING - BETON - MURER - TØMRER - MALER Overblik og fine detaljer Det er ikke altid de små opgaver, der er de letteste. Hos Weis & Nybo A/S ved vi alt om byggeri og renovering i storskala, fra reparationer af broer til støbning af fundamenter

Læs mere

Hvem passer motorvejen?

Hvem passer motorvejen? Hvem passer motorvejen? Vejtilsyn og beredskab er udliciteret Vejdirektoratet har ansvaret for driften af landets cirka 3800 km motorveje og hovedveje. I praksis samarbejder vi med en lang række private

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2013-2015

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2013-2015 JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2013-2015 ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum.

Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Forebyggelse giver merværdi Erfaringer viser, at manglende vedligeholdelse ofte koster

Læs mere

Hvorfor denne pjece? GODE RÅD OM BØRNS UDENDØRSLEG PÅ LETTERE FORURENET JORD

Hvorfor denne pjece? GODE RÅD OM BØRNS UDENDØRSLEG PÅ LETTERE FORURENET JORD Hvorfor denne pjece? Den 1. januar 2008 indføres der nye regler på jordforureningsområdet. Der indføres et begreb, der kaldes områdeklassificering. Områdeklassificering betyder, at al jord i byzonen er

Læs mere

PILOT VSD 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB)

PILOT VSD 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) PILOT VSD 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) Renhold på strækninger og sideanlæg PILOT VSD 2010 - vejdrift side 21 af 12 Indholdsfortegnelse: 1 Generelt... 22 2 Alment... 22 2.1 Omfang... 22 2.3 Entreprenørens

Læs mere

Gode råd om børns udendørsleg

Gode råd om børns udendørsleg Gode råd om børns udendørsleg Leg på på lettere forurenet jord Hjørring Kommune Miljø- & Naturkontoret Gode råd om børns udendørsleg på lettere forurenet jord Hvorfor denne pjece? Den 1. januar 2008 er

Læs mere

Vandafstrømning på vejen

Vandafstrømning på vejen Øvelse V Vandafstrømning på vejen Formål: Hvordan forsinker man vandet der hvor det rammer? Her skal I styre hastigheden af vandet, og undersøge hvilke muligheder der er for at forsinke vandet, så mindst

Læs mere

Omstilling/Tilpasning budget 2015-18

Omstilling/Tilpasning budget 2015-18 Frederikshavn Kommune Teknisk udvalg Omstilling/Tilpasning budget 2015-18 Økonomicentret, d. juni 2014 Drifts besparelses forslag Vinter -562-709 -818-925 Renhold af belægninger og bekæmpelse af invasive

Læs mere

FREMTID I FJERNVARME

FREMTID I FJERNVARME FREMTID I FJERNVARME Vi kan ikke få nok varme i radiatorerne med fjernvarme Din nye fjernvarme-unit kan levere samme varme og fremløbstemperatur, som du er vant til. Fordelen ved at skifte til fjernvarme

Læs mere

Grundejerforeningen Ammershøj Syd Dato 27 maj 2010 Sted Plejecenter Starttidspunkt 19.30 Sluttidspunkt 21.30

Grundejerforeningen Ammershøj Syd Dato 27 maj 2010 Sted Plejecenter Starttidspunkt 19.30 Sluttidspunkt 21.30 1. Deltagere Navn Til stede Fraværende Carsten Kjølby, formand, Valnøddevej 1 Linda Larsen, Valnøddevej 14 Annette Kjølby, Valnøddevej 1 x Arne Pedersen, Enebærhaven 4 Britta Madsen, Tranebærhaven 2 Finn

Læs mere

Gå til forside: Klik HER. Plantekuvøse

Gå til forside: Klik HER. Plantekuvøse Plantekuvøse Gå til forside: Klik HER Beskrivelse af dyrkningsmetoder og resultater I virkeligheden er det kun få af årets måneder, at vi har tomater, agurker, peberfrugte osv. i vores drivhuse. Juli og

Læs mere

Instruks glatførebekæmpelse Instruks snerydning Instruks kombikørsel (kombineret snerydning og glatførebekæmpelse).

Instruks glatførebekæmpelse Instruks snerydning Instruks kombikørsel (kombineret snerydning og glatførebekæmpelse). 1 Alment 1.1 Gyldighedsområde Disse vilkår gælder for vintertjeneste udført med lastbil. Vilkårene suppleres med: Instruks glatførebekæmpelse Instruks snerydning Instruks kombikørsel (kombineret snerydning

Læs mere

Notat. Noter og resume af følgegruppe møde for Kanalgadeprojektet den 13.03.14. Resume af Følgegruppens holdninger

Notat. Noter og resume af følgegruppe møde for Kanalgadeprojektet den 13.03.14. Resume af Følgegruppens holdninger Notat Noter og resume af følgegruppe møde for Kanalgadeprojektet den 13.03.14 Resume af Følgegruppens holdninger Især fire forhold blev nævnt af følgegruppen: 1. Gruppen efterspørger en bedre løsning for

Læs mere

Vejret holdes under observation, hvis der i vejrudsigten er risiko for vejrsituationer, der kan give glat føre.

Vejret holdes under observation, hvis der i vejrudsigten er risiko for vejrsituationer, der kan give glat føre. Vinterberedskab Beredskabsperiode 1. oktober-15. oktober og 15. april-31. april Vejret holdes under observation, hvis der i vejrudsigten er risiko for vejrsituationer, der kan give glat føre. 15. oktober-1.

Læs mere

Lautrupgårdskolens handleplan for inklusion.

Lautrupgårdskolens handleplan for inklusion. Lautrupgårdskolens handleplan for inklusion. 1. Lautrupgårdskolen udarbejder handleplan for inklusion. Mål: Inklusionsstrategien skal implementeres som en naturlig del af hverdagen. Succeskriteriet: At

Læs mere

Brødrene Hartmann A/S - Lærervejledning

Brødrene Hartmann A/S - Lærervejledning Brødrene Hartmann A/S - Lærervejledning Dette er lærervejledningen til det virtuelle virksomhedsbesøg på Brødrene Hartmann A/S (herefter Hartmann), som du finder på. Lærervejledningen er skrevet til undervisere

Læs mere

Trafik- og Teknikudvalget Punkt 26, bilag 1 By- og Miljøforvaltningen Driftsafdelingen

Trafik- og Teknikudvalget Punkt 26, bilag 1 By- og Miljøforvaltningen Driftsafdelingen By- og Miljøforvaltningen Driftsafdelingen Organisationsplan Ledelse Sekretariat- Projektkontor Vejområdet Grønne områder Kommunale Autoværksted Genbrugsstation ejendomme Driftsafdelingens hovedområder

Læs mere

Back to basic. Back to basic. Kurt B. Hansen. v/ Kurt B. Hansen. 23-10-13 Vejforum 2013.

Back to basic. Back to basic. Kurt B. Hansen. v/ Kurt B. Hansen. 23-10-13 Vejforum 2013. Back to basic. Back to basic Kurt B. Hansen v/ Kurt B. Hansen 1 Hvorfor dette indlæg? Hvis jeg var kunde, ville jeg ligge mærke til, hvordan disse ting udføres. Helt elementær viden fra mange år i branchen.

Læs mere

Eksempel renovering, svømmebad

Eksempel renovering, svømmebad Antagelse Den bedste aftale fås, når produktionsapparat opgavens karakter kundes organisation er i balance Slide No. 1 Flemming Wulff Hansen 5. marts 2009 Eksempel renovering, svømmebad Opgavens karakter

Læs mere

Hejnsvigvej 12 7190 Billund

Hejnsvigvej 12 7190 Billund Hejnsvigvej 12 7190 Billund Sag: 89000797 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk Boligen Opført/Ombygget: 1897/2006 Rum/Værelser: 6/4

Læs mere

Ordensregler. Afdeling 13 - Ørehøj. Afdelingsbestyrelsen

Ordensregler. Afdeling 13 - Ørehøj. Afdelingsbestyrelsen Ordensregler Afdeling 13 - Ørehøj Afdelingsbestyrelsen 2015 Forord Afd. 13, Ørehøj, er opført i årene 1953-1955. bebyggelsen består af boligblokke med 40 lejemål. Disse ordensregler og praktiske råd er

Læs mere

2 Asfaltbelægninger 2.459.200. 3 Grusbelægninger 140.000. 4 Sten- og flisearealer 3.800.000. 5 Rabatter 1.900.000. 6 Vejafvanding 2.700.

2 Asfaltbelægninger 2.459.200. 3 Grusbelægninger 140.000. 4 Sten- og flisearealer 3.800.000. 5 Rabatter 1.900.000. 6 Vejafvanding 2.700. side 1 Faaborg - Midtfyn Kommune Park- og vejdrift mv. Drift og vedligeholdelse af veje Prisliste Samlet pris 2 Asfaltbelægninger 2.459.200 3 Grusbelægninger 140.000 4 Sten- og flisearealer 3.800.000 5

Læs mere

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012.

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Atter er vi i gang med at gennemgå afdelingsbestyrelsens protokol, for at kunne berette om hvad der er sket i perioden fra den 20. september

Læs mere

Opfølgning på besigtigelse af idrætsanlæg 2012

Opfølgning på besigtigelse af idrætsanlæg 2012 Opfølgning på besigtigelse af idrætsanlæg 2012 Generelt: Flot standard på banerne i hele kommunen. Meget bløde baner flere steder i område vest og øst p.g.a. de store nedbørs mængder over en længere periode.

Læs mere

Tillykke med. grundkøbet. - og lidt om ret og pligt

Tillykke med. grundkøbet. - og lidt om ret og pligt Tillykke med grundkøbet - og lidt om ret og pligt Først og fremmest tillykke med din nye byggegrund. Da du nu har taget én af livets store beslutninger, håber vi, at du får opfyldt dine drømme om både

Læs mere

På de følgende sider kan du læse om nogle af de overvejelser du bør gøre dig, hvis du påtænker at skifte din bolig ud.

På de følgende sider kan du læse om nogle af de overvejelser du bør gøre dig, hvis du påtænker at skifte din bolig ud. Wennemoes Bolig På de følgende sider kan du læse om nogle af de overvejelser du bør gøre dig, hvis du påtænker at skifte din bolig ud. Ingen bolig passer til vores liv, hele livet. Vi bor alene, vi flytter

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Grøfteoprensning...

Læs mere

Antal Bygvær ker. I alt Pris. Mængde Pr. år. Navn. Arbejde. Enhed. Enh.pris

Antal Bygvær ker. I alt Pris. Mængde Pr. år. Navn. Arbejde. Enhed. Enh.pris Vejdirektoratet - Samlet vedligeholdsudbud 2013 Broteknisk Vedligehold BTV-OD Side 1 af 6 Arbejde Navn Mængde Pr. år Enhed Antal Bygvær ker Enh.pris I alt Pris 53.02.02 Fejning, rengøring med skovl og

Læs mere

Bilag 5, Interview med Lisa

Bilag 5, Interview med Lisa Bilag 5, Interview med Lisa 20 år Bosiddende i Vangede Ansat som kasseassistent i Superbest Interviewer: Hvor ofte handler du i H&M? Respondent: Ofte. Det er i hvert fald mest der, jeg handler. 3 gange

Læs mere

Formandens beretning Y2004

Formandens beretning Y2004 Y2004 Pga. hospitalsindlæggelse kunne jeg desværre ikke deltage i den ordinære generalforsamling den 31/3 2004. Denne beretning dækker perioden oktober 2003 august 2004. Grundejerforeningens hjemmeside

Læs mere

Årsberetning for HPII 2013/2014

Årsberetning for HPII 2013/2014 Årsberetning for HPII 2013/2014 Så gik der endnu et år og det er blevet tid til en årsberetning fra bestyrelsen. Handler Vi har haft en del handler i år. 53a, 54, 58b, 77a, 83 og 89a, så Eilif har haft

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN

SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN SE FREMTIDEN GENNEM BÆREDYGTIGE VINDUER I SMUKT DANSK DESIGN TAG ANSVAR FOR FREMTIDEN Som forbrugere i dagens Danmark er vi så privilegerede at have muligheden for at gøre en stor forskel for miljøet.

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

Grundejerforeningen Villabyen Hindholm

Grundejerforeningen Villabyen Hindholm Referat fra generalforsamlingen onsdag den 26. marts 2014 Formanden Mark Schiller bød velkommen til den ordinære generalforsamling 2014. Formanden gik derefter over til første punkt på dagsorden, valg

Læs mere