2.A Fanø Red scarf Sidste skoledag Konfirmation Paris Motorik i 4.a Bestyrelsen Farvel til Jesper Ferieplan Administration

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2.A Fanø Red scarf Sidste skoledag Konfirmation Paris Motorik i 4.a Bestyrelsen Farvel til Jesper Ferieplan Administration"

Transkript

1 2.A Fanø Red scarf Sidste skoledag Konfirmation Paris Motorik i 4.a Bestyrelsen Farvel til Jesper Ferieplan Administration

2 KONTAKT 2.A Fanø Red scarf Sidste skoledag Konfirmation Paris Motorik i 4.a Bestyrelsen Farvel til Jesper Ferieplan Administration KONTAKT udgives af Skads skole Skads Byvej Esbjerg Ø. Ansvarshavende: Skoleinspektør, Steen B. Kodal Redaktion/Layout: Erik Andersen Tryk: Amtscentralen, Esbjerg Oplag: 310 stk. Så er endnu et skoleåret ved at rinde ud. Som tiden dog går. Midt i den fortravlede hverdag er det vigtigt, at have øje for de mange ting, der er at glæde sig over. Og dem er der jo heldigvis mange af. Eksempelvis er 8.a netop vendt hjem fra lejrskole i Paris! En imponerende indsats af eleverne i 8.a og deres klasselærer, Dorthe Rønberg, i arbejdet omkring Boden, har gjort lejrskole i udlandet mulig. Og vores elever i den frivillige musik har netop opført Eventyret om de fortryllede instrumenter, i samarbejde med Kulturskolen. Flot indsats også her. Skolefritidshjemmet har opført Cirkus med over 300 forældre og bedsteforældre som gæster til forestillingen. Og med forårets komme, blev skolegården færdig. Med udendørs scene, markant beplantning, og et asfalteret areal, hvor de nye mål, elevrådet har ønsket, er blevet taget flittigt i brug til hockey. På tirsdag aften er der så dimission for de 25 elever i 9. årgang, der har afsluttet Folkeskolens Afgangsprøve. Og 36 nye elever er just startet i skolefritidshjemmet, og venter med forventning på, at starte i børnehaveklasse efter sommerferien. Der er grund til at sige medarbejderne tak for en fin arbejdsindsats i det forløbne år. Tak til skolebestyrelsen for et godt og konstruktivt stykke arbejde. God sommer ønskes til alle Torben H. Knudsen Steen Bank Kodal.

3 Fredag den 23. maj drog 2a sammen med deres to lærere til Fanø på en mini-lejrtur. Vi skulle ud og gå nogle ture for at se på bunkers og for at opleve naturen. Om aftenen skulle vi ikke slænge os i magelige køjesenge, men derimod blive udendøre. Vi skulle nemlig overnatte i de shelters som også hører til feriekolonien. Selvom en af lærerne var tæt på at komme galt af sted på vej til færgen, nåede vi alle sikkert til Fanø. Vi begyndte straks at gå ud af byen for at se på de store gamle bunkers som ligger lige uden for Nordby. Vi var inde i næsten dem alle sammen, og selvom vi desværre ikke fandt hverken håndgranater, maskingeværer eller menneskeskeletter, var der masser af spændende ting at se. Bunkerne bliver nu brugt som skjulested af dyr, og de efterlader sig nogle andre skeletter som selvfølgeligt blev undersøgt grundigt. Modsat hvad man skulle tro, var der masser af liv i bunkerne, mest i form af frøer som havde fundet et sikkert og fugtigt sted at være vi syntes også vi så en rotte, hvilket ikke føltes usandsynligt. Mudder Tilbage i Nordby tog vi bussen til kolonien i Sønderho med et mellemstop på Rindby Strand hvor der også blev provianteret. Kolonien rummer utroligt mange muligheder for aktiviteter, og dem benyttede vi os af indtil midt på eftermiddagen hvor vi skulle en tur ned til vandet for at fange krabber. Desværre var der ikke skyggen af en krabbe, men nogle elever blev gevaldigt beskidte på vej ud gennem mudderet for at finde dem. Mudderet var så dybt og sejt at flere elever sad fast, nogle faldt endda. Et kort øjeblik var det ikke et kønt syn. God tur Om aftenen spillede vi efter aftensmaden en rundboldkamp, shelter mod shelter, og efter den var der tilsyneladende udsolgt, og vi krøb så småt i vores soveposer. Til trods for at nogle børn så gevaldigt trætte ud, gik der lang tid før der var ro i lejren. Sådan skal det åbenbart være på en lejrtur. Næste morgen ryddede vi mest op, selvom der var en nogle børn der trodsede den stille sivende regn og legede på livet løs. Da vi kom tilbage til Esbjerg, kunne forældrene hente 16 trætte børn der havde haft en rigtig god tur, hvor samværet og naturen havde været de vigtigste ingredienser.

4 Joan Tarp, Mette Mejrup og Karen Volche foran Pater van der Geld-skolen i Waalwijk I de sidste 3 år har Skads Skole været med i et internationalt samarbejde sammen med skoler fra Holland, Spanien og Tyskland. Samarbejdet har som bekendt bestået af udveksling af elevprodukter og skolebesøg i de pågældende lande. Kontakt har løbende fortalt om de forskellige arrangementer knyttet til Comenius-projektet og om tidligere skolebesøg. I foråret besøgte vi vores hollandske partnerskole Pater van der Geld skolen i Waalwijk. Skolen har udviklet en speciel organisationsform - The Red Scarf ( Det røde tørklæde ) - som hele skolens undervisning er bygget op omkring.

5 Organisation Kort fortalt er det en organisationsform, hvor eleverne dagligt i en halv til en hel time - afhængig af alder - skal arbejde selvstændigt. Dette giver læreren mulighed for at arbejde uden forstyrrelser med enkelte elever med faglige problemer, da specialundervisning i den form, vi kender til i Danmark, ikke eksisterer i Holland. Hvis en elev har faglige problemer, testes eleven af en specialuddannet lærer, som laver et undervisningsprogram til eleven. Selve undervisningen foretages af klassens lærer. I det hollandske skolesystem er der nemlig ikke afsat ressourcer til egentlig specialundervisning. Det var en af grundene til, at man udviklede ideen bag The Red Scarf. Elever fra Van der Geld-skolen viser stolte de gaver frem, som de har modtaget fra de danske kolleger på Skads Skole Allerede i børnehaveklassen bliver børnene vænnet til at arbejde selvstændigt med forskellige arbejdsopgaver, uden at læreren må kontaktes. For at visualisere dette tager læreren et rødt tørklæde om halsen i denne periode - rødt signalerer stop heraf navnet! Bordformand I samme periode sidder eleverne i grupper, og der udnævnes hver uge en ny bordformand. Når eleverne har brug for hjælp, retter de henvendelse til bordformanden, som forsøger at hjælpe. Hvis der ikke kan hentes hjælp der eller ved bordet, må bordformanden som den eneste kontakte læreren. På et dagkaart noterer læreren det program, den enkelte elev skal følge netop den dag her for woensdag 2. april Det røde flag hos pigen til højre markerer, at det er hende, der er bordformand Arbejdskort Fra anden klasse udarbejder læreren dagligt et arbejdskort. På dette kort står, hvad den enkelte skal arbejde med i den selvstændige periode af dagen. Det kan være så vel dansk-, matematik- som geografiopgaver. Opgaverne er typisk træningsopgaver, hvilket er en af grundene til, at eleverne ikke har hjemmearbejde i de første fire skoleår. Det træner eleverne til selvstændighed og ansvarlighed for eget og andres arbejde. Hvis vi sammenligner de to skolesystemer m.h.t. specialundervisning, må vi glæde os over den måde, specialundervisningen er organiseret i Danmark, hvor der på hver skole er specialundervisningscentre med tilknyttede specialundervisningslærere, der kan varetage undervisningen af elever med specielle behov.

6

7 Torsdag d. 22. maj var 9. klasses sidste skoledag. Klokken syv startede nogle friske drenge med at køre til Tjæreborg og hente Peder Beck. Da de nåede cykelstien, kom han op på en hest og skulle ride til skolen! Mens drengene hentede Peder tog nogle smukke tøser hen til Birthe Marie med en trækvogn. Hun blev ved et trylleslag til Shakira, placeret på et toilet i trækvognen og kørt til skolen. Da lærerne var hentet, var der morgenmad og herefter udkastning af karameller til de mange ventende elever. Så startede 9. klasses store show Flopstars. Det viste sig at der var gået en skuespiller tabt i mange af lærerne. Ikke mindst Verner Beck der lavede breakdance i topklasse til Kickflipper. Til slut stod alle elever og lærere og nynnede med på om lidt bliver her stille Efter omklædning og oprydning startede den altid spændende fodboldkamp. Spændingen varede dog ikke længe, for 9. lagde sig hurtigt i spidsen med et solidt heppekor på sidelinjen. Efter 30 min. hårdt spil kom slutresultatet 4:2 til eleverne. Resten af dagen gik med nogle gode timer i Gryden. Om aftenen holdt vi en kanon fest i laden ved Lars ;o) - En stor tak til hans forældre.

8 Konfirmation i Skads Kirke finder i år 2004 sted: A-klassen: søndag den 2. maj, kl B-klassen: søndag den 9. maj, kl Konfirmationsforberedelsen indledes: A-klassen: tirsdag den 2. september 2003, B-klassen: onsdag den 3. september 2003 kl i konfirmandstuen ved præsteboligen, Majgårdsparken 23 i Andrup. Undervisningen vil herefter finde sted hver tirsdag h.h.v. onsdag i tidsrummet Sidste almindelige undervisningsgang vil være 20. h.h.v. 21. april. Den 27. og 28. april øves konfirmationshandlingen i kirken. Der er ingen konfirmationsforberedelse i skolens ferier. Første undervisningsgang bedes eleverne medbringe fødsels- og dåbsattest h.h.v. fødsels- og navneattest samt oplysninger om navn og adresse på indehaver af forældremyndigheden. Orienteringsmøde for forældrene vil blive afholdt: A-klassen: torsdag den 21. august kl B-klassen: tirsdag den 26. august kl i konfirmandstuen. Særskilt indbydelse vil tilgå forældrene til elever på Skads Skole direkte senere. Forældre til børn, der følger undervisning på andre skoler og som ønsker at blive konfirmeret i Skads Kirke, bedes venligst selv kontakte undertegnede. Finn Ryneld.

9 Den 5. maj 2003 blev eleverne i 7. klasse konfirmeret i Skads Kirke. Alle familier mødte festklædte og forventningsfulde op i kirken, hvor sognepræst, Finn Ryneld i sin tale til konfirmanderne bl.a. sagde: Jeg sagde for lidt siden, at I endnu ikke er voksne, og det er rigtigt. Men noget er alligevel ved at ske: I befinder jer på tærsklen til et nyt afsnit af jeres liv: Ungdomsårene - de mest spændende men samtidig også de sværeste år, hvor så meget nyt skal finde plads i jeres tilværelse. Brug de år med omtanke og udnyt de muligheder, der bliver jer til del. Og gør det i tillid til, at han som antog jer som sine børn i dåben, han er med jer alle dage, indtil verdens ende.. 5. Række: Sognepræst, Finn Ryneld, Sabrina Røn, Patrick Erlandsen, Ronni Petersen, Martin Pedersen, Marc Egeberg, Rasmus Nielsen, Jannie Nielsen 4. Række: Julie Iversen, Pernille Jensen, Kristine Jensen, Nanna Friis, Anne Bolding, Mette Petersen, Lisette Buchholtz 3. Række: Maria Ciarchinski, Mai Skriver, Lotte Hammershøj, Teresa Jonathansen, Mona Stenstad, Laura Sørensen. 2. Række: Henrik Brockmann, Anders Hoffland, Kristian Friis, Kasper Lauridsen 1. Række: Mona Nielsen, Katja Madsen, Signe Nielsen, Simone Mortensen

10

11 Mandag Mandag morgen den 2. juni mødtes vi i Billund lufthavn kl Vi ankom i Charles de Gaulles Airport, Paris lufthavn, Dorthe fik ordnet Carte Orange til os alle sammen så vi alle kunne køre ubegrænset med metroen. Onsdag Vi tog metroen fra Bussy Saint Georges til Pigalle hvor vi stod foran de evig lange trapper op til den smukke, gamle kirke, Sacre Coeur. I kirken skulle vi være stille og måtte ikke tage billeder hvor folk kommer dagen lang for at bede om fred i Herefter drog vi i samlet trop til Notre Dame. Vi tog billeder, hørte sang og vi hørte prædiken, og flot var kirken. Efter at vi var blevet indlogeret på hotellet i Bussy St. Georges, tog vi igen metroen ind til Paris for at se Eiffeltårnet. De fleste tog op i tårnet, dog med stop på forskellige etager. Vi så kort Triumfbuen, og så gik det hjemad til en velfortjent aftensmad som vi gruppevis lavede i vores små køkkener. Tirsdag Da metroen strejkede, valgte vi at lave om på programmet og gå i Disneyland. Ved ankomsten til Disneyland opdagede vi at det væltede ned fra himlen. Derfor så vi os nødsaget til alle at købe et gult regnslag med Disney-logo. Vi delte os i to hvoraf de langt fleste ville i det almindelige Disneyland, og et par stykker tog i Disney Studios Themepark. verden. Efter besøget i Sacre Coeur, gik vi videre langs Mont Matre hvor de mange malere og tegnere sad og ventede på turisternes interesse og måske endda en kunde eller to. Vi fik vores middagsmad og gik videre ad Pornostreet hvor vi så Red Light District, Moulin Rouge og samtlige Pornoforretninger. Så splittedes vi, og 5 elever fulgte Erik gennem metroen til Parc De La Villette. En kæmpe park med bl.a. La Géode og Cité Des Science hvor vi tog i planetariet og så en film om rummet. Resten af klassen, plus Dorthe, tog metroen videre til stormagasinet, Printemps og videre til La Fayette. Derefter gik vi til Pont Neuf hvor vi skulle mødes med den lille flok som havde tilbragt et par timer i Parc De La Villette. Torsdag Først gik turen til det mega store slot, Louvre, gennem slotsgården og videre til glaspyramiden. På vej til Champs Elyses så vi udstillinger af nye, gamle og fremtidige metrotog. Så skulle der shoppes, og vi blev sluppet løs i 2 timer ad den lange gade med mange fine og dyre butikker, Champs Elysees. Herefter var flere af os oppe i Triumfbuen. Da vi var ved at være godt trætte tog vi en guidet sejltur ned ad Seinen hvor vi sejlede under diverse broer. Fredag PANIK!! Selvfølgelig strejkede personalet på metrostatonen, så vi (næsten) ikke kunne nå flyet. Det blev en meget dramatisk afslutning på en rigtig god lejrskole. Læs HELE Meretes, Vickies, Mias og Christinas historie på

12 Eleverne i 4. klasserne fortæller: Onsdag den kl. 8 startede vi med en kort introduktion i klassen kl sad vi i hallen og bød velkommen og fik navneskilt på. Så viste de en rigtig menneskerygsøjle og fortalte, hvordan der er formet og om, hvordan vi skal passe på vores ryg, så den ligner et S hele tiden. Varmede op. Så legede vi med hulahopringe, hvor vi stod i en cirkel og holdt hinanden i hænderne og så skulle vi alle igennem ringen. Så legede vi Hajen kommer, hvor fisk blev sluppet ud på gulvet og hajen skulle fange dem. Før 10-pausen nåede vi at lave 2 stafetter. Den ene skulle vi løbe med klude under fødderne, den 2. skulle holdet sætte klemmer i tøjet på løberen, før vedkommende løb af sted. Efter 10-pausen var der en stafet, hvor man skulle op gennem en hulahopring, før man løb tilbage. Derefter havde vi slangestafet, hvor vi lå i en række på gulvet, og den bageste løb op og lagde sig forrest. Så legede vi sørøverleg. En masse redskaber blev kørt ud, og man måtte ikke røre gulvet. Hvis man blev fanget, skulle man i fængsel i en hulahopring og blev befriet, hvis en anden kom ind i ringen, og vi løftede den op over hovedet. Til sidst legede vi sten, saks, papir med hele kroppen sten var at sætte sig på hug saks var at stå som sprællemand og papir var at stå helt stiv. Så hoppede vi 3 gange og taberen gik bagest i rækken. Det var en rigtig god og sjov dag. Hilsen 4a + 4b. Med afslutningen af skoleåret skal vi tage afsked med lærer Jesper Laubjerg. Jesper har sammen med sin hustru valgt at vende tilbage til Nordjylland, hvor de begge to kommer fra. Jesper har været ansat på Skads Skole fra 1. august Jesper har undervist i dansk, været klasselærer, har undervist i matematik, samfundsfag, idræt og IT. Opbygningen af skolens IT-strategi, herunder skolens hjemmeside, skolens ITlokale, har Jesper sin meget store andel i og ære for. Der skal lyde en meget stor tak til Jesper, for den flotte indsats på Skads Skole. Held og lykke i tiden fremover. Vi kommer til at savne dig. Steen Bank Kodal.

13 Når sommerferien begynder fredag den 20. juni er det samtidig slutningen på min ansættelse på Skads Skole. Min familie og jeg flytter til en lille by i det østhimmerlandske for at jeg efter sommerferien kan begynde på et nyt job som lærer på Østhimmerlands Ungdomsskole, og det glæder jeg mig meget til. Når det er sagt, er der jo den ubehagelige bagside ved det at man skal sige farvel til en hel masse mennesker man holder af. Og Skads Skole er virkeligt et sted med mange dejlige mennesker. Fra den første dag for fem år siden har jeg følt mig hjemme på lærerværelset og blandt eleverne. Nogle af mine kolleger vil nok med et lille glimt i øjet sige at jeg følte mig en smule for meget hjemme, og det vil så bare endnu engang være udtryk for den humoristiske og vedkommende omgangstone der er fuldstændig dominerende blandt lærerne. Lærerværelset på Skads Skole er gennemsyret af venlighed og imødekommenhed, og jeg ønsker de to nye lærere på Skads Skole tillykke med at de valgte rigtigt. Igennem de fem år har jeg været inde i en del klasser og i øjeblikket er jeg en del af lærerteamet i to klasser: 2a og 5a. I 2a har jeg haft min debut som matematiklærer og det har været to gode år. Det har været en fornøjelse at undervise i matematik og børnene i 2a har været med til at gøre den større. 5a er lidt et kapitel for sig selv, jeg startede med klassen da jeg kom lige fra seminariet og vi har gjort mange erfaringer sammen. En større flok bavianer skal man lede længe efter og på den måde har vi passet meget præcist sammen. Det har været 5 fantastiske år som jeg meget nødigt ville have undværet - vi har slåsset, grinet, grædt og lært sammen. Hold fast i Jeres originalitet og gode humør og arbejd hårdt på at bruge de store evner I alle har. Tak til Jeres forældre for den tillid som har været en stor hjælp i de fem år. Held og lykke til Jer alle Jesper Jesper blandt dem, han holder mest af, 5.A

14 Formand for skolebestyrelsen H. C. Christensen Bestyrelsen har bl.a. beskæftiget sig med sektorplanen for skoleområdet. Esbjerg kommune fremlagde i 2002 oplæg til ny sektorplan, hvori Skads skole frem til 2007 vil være en 2-sporet skole. Herefter vil elevtallet, ifølge prognosen, dale så meget, at skolen må indstille sig på at blive på kun et spor. Prognoser har det med at ændre sig. De sidste nye tal fra Esbjerg kommune viser en ændring i tallene, som betyder, at Skads Skole vil fortsætte som 2- sporet - også efter I kommunens sektorplan vil skoler med kun et spor almindeligvis være lukningstruet. Men fordi Skads Skoles distrikt dækker et stort opland, hvor det ikke er muligt at opfylde kravene til reglerne omkring SIKKER SKOLEVEJ, betyder det, at Skads Skole vil være uberørt og fortsætte med kun et spor. Ergo vil Skads Skole - uanset hvorledes prognoserne ser ud - ikke være truet af lukning. Bestyrelsen havde på sidste møde besøg af skolechef Preben Jensen for at få hans vurdering af Skads Skoles situation i.f.m. sektorplanen. Han påpegede det forholdsvis lave elevtal i de enkelte klasser og mente, at der gerne måtte være lidt flere børn i klasserne. Dette vil bl.a. betyde en bedre økonomi og derved større råderum for skolen. Ydermere påpegede han skolens gode image, stand og de dejlige udeområder. Ting som kun kan være et plus. Budskabet, flere børn i lokalområdet! Det kan gribes an på flere måder. Jeg skal undlade at gå i detaljer, men måske var det en ide, hvis skolen og lokalområdets foreninger fandt sammen om et fælles udspil. Skolebestyrelsen siger tak for skoleåret, der gik og ønsker alle en rigtig god sommerferie. Samtidig vil vi erindre om vores arrangement tirsdag den 9. september 2003 klokken på Skads Skole, hvor psykolog Inge Petersen, under mottoet SKOLEN ER KØN, vil give sit bud på folkeskolen. Inge Petersens spændende og medrivende fortællemåde er kendt over det ganske land.

15 Sommerferie lørdag d. 21. juni - tirsdag den 5. august Efterårsferie lørdag den 11. okt. - søndag den 19. okt. Juleferie lørdag den 24. dec. - onsdag den 4. januar Vinterferie lørdag den 7. feb. - søndag den 15. feb. Påskeferie lørdag den 3. April - mandag den 12. april St. Bededag fredag d. 7. maj - søndag d. 9. maj Kr. H. torsdag d. 20. maj - søndag d. 23. maj Grundlovsdag torsdag d. 5. juni - slutter underv. kl. 12:00 Pinseferie lørdag d. 29. maj - mandag den 31. maj Sommerferie lørdag d. 19. juni De nævnte dage incl.

16 Skolens ledelse og administration ( Skoleinspektør: Steen Bank Kodal. Viceskoleinspektør: Torben Knudsen Skolesekretær: Inge-Marie Mørk Hansen. Serviceleder: Edvard Ingersvang Ledende skolebibliotekar: Nanna Iversen. Skolevejleder: Birthe Marie Bolding Kontortid på alle hverdage kl. 12:15-13:15 Skolebestyrelsen Formand: H. C. Christensen. Næstformand: Henning Hansen Medlemmer: Lene Rabjerg, Thorkild Jensen, Poul Nymand, Søren Blicher og Grete Toy Medarbejderrepræsentanter: Joan Tarp og Anette Kristensen Elevrådsrepræsentanter: Christian Christensen 9a og Casper Dose, 5b Sekretær: Steen Bank Kodal. Protokolfører: Torben Knudsen Sundhedsplejen ( Åbningstid: onsdage kl. 8:00-12:00 Leder: sundhedsplejerske, Lone H. Petersen Skolelæge: vakant Tandklinikken ( Åbningstid: mandag til fredag kl. 8:00-15:00 Tandlæge: Birgitte Kvetny Tale-høre undervisning ( Tale-høre pædagog: Annie Puggaard, tlf.-træffetid. onsdag 14:00 15:00 Skolefritidshjemmet ( Åbningstid: mandag - fredag kl. 6:30-17:00 Leder: Ingelise Sørensen Psykolog Skolesocialrådgiver: Grethe Barret: ( Psykolog: Hans Valther Rusch ( Fritidsklubben ( Åbningstid: mandag til fredag kl. 12:30-17:30 Leder: Jan Sjøgren Ungdomsklubben ( Åbningstid: mandag, onsdag, torsdag og søndag kl. 19:00-22:00 Leder: Jan Sjøgren

Juleklip Kontakt Comenius Lucia Skolebestyrelsen 125-års jubilæum Gallaforestilling Den gode historie Kalender

Juleklip Kontakt Comenius Lucia Skolebestyrelsen 125-års jubilæum Gallaforestilling Den gode historie Kalender Juleklip Kontakt Comenius Lucia Skolebestyrelsen 125-års jubilæum Gallaforestilling Den gode historie Kalender KONTAKT Juleklip Kontakt Comenius Lucia Skolebestyrelsen 125-års jubilæum Gallaforestilling

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen Drømmekommunen Der var engang en familie, der ville tage på ferie langt væk fra København. De valgte en by, der hed Halsnæs, fordi de havde hørt hvor fantastisk og fortryllet den var blevet. De tog af

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8

Nyhedsbrevet. Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8 Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8 Fastelavn En god dag og endnu en rar oplevelse i Børne- og Familiehuset. Mange, store som Det skulle ske samtidig med at vi også fik nye skemaer.

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 46. Lockout. Afsked. Fra skolen. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 8. marts 2013

Nyhedsbrev nr. 46. Lockout. Afsked. Fra skolen. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 8. marts 2013 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 8. marts 2013 Nyhedsbrev nr. 46 Fra skolen Lockout Som det sikkert er de fleste forældre bekendt, har Kommunernes Landsforening varslet lockout af de overenskomstansatte

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Esrum og det mystiske Møn 3.oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og 3

Esrum og det mystiske Møn 3.oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og 3 .oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og Elever indtager vandrehjem og oplever Danmarks fødsel på Møns Klint Rejsen til Møn Lavet af: Nambahlou D.1/10.2014 Det var en lang rejse. Vi skulle både tage

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Nyhedsbrevet Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Til forældre og voksne Alle mand er klar og pludselig var den der, den længe ventede pavillon, den kom som så meget andet, dalende ned fra himlen en tidlige fredag

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Følgende er en transskription af filmen,, som er produceret af DIIS, 2013. I filmen fortæller Tove Udsholt om sine oplevelser som gemt barn under Besættelsen. Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Mit navn

Læs mere

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 1 og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 med udgangspunkt i Søren Ulrik Thomsens digte: Det værste og det bedste Et eksempel på evaluering af komplekse, subjektive og helt umålelige processer.

Læs mere

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Hallo Skovmus, så er det forår, kan I mærke at det kribler og krabler. Snart kan man bade uden at få lungebetændelse. Komme ud i teltene, og tænde bål, og side og hygge medens

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Side 1. En rigtig søhelt. historien om peder willemoes.

Side 1. En rigtig søhelt. historien om peder willemoes. Side 1 En rigtig søhelt historien om peder willemoes Side 2 Personer: Peder Willemoes Lord Nelson Side 3 En rigtig søhelt historien om peder willemoes 1 Store drømme 4 2 Det hårde liv på søen 6 3 Krig

Læs mere

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse.

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse. Til forældre og andre venner. Endnu en periode med en glad og arbejdsom atmosfære er forløbet siden sidste nyhedsbrev. Og nu er det næsten blevet sommer! Eleverne nyder de udendørs aktiviteter, og humøret

Læs mere

Modul 3 Læsning, Opgave 1

Modul 3 Læsning, Opgave 1 Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvad tid lukker museet i januar? 2. Hvad koster entreen for børn? 3. Hvor længe varer

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

EngelsborgNyt LUCIAPIGERNE 12. DEC 2014 PÅ TRAPPEN I UDSKOLINGEN PIGERNE PÅ TRAPPEN I UDSKOLIN- GEN PÅ GANGEN I UDSKOLINGEN PÅ TRAPPEN I PILEHUSET

EngelsborgNyt LUCIAPIGERNE 12. DEC 2014 PÅ TRAPPEN I UDSKOLINGEN PIGERNE PÅ TRAPPEN I UDSKOLIN- GEN PÅ GANGEN I UDSKOLINGEN PÅ TRAPPEN I PILEHUSET EngelsborgNyt LUCIAPIGERNE 12. DEC 2014 PIGERNE PÅ TRAPPEN I UDSKOLIN- GEN PÅ TRAPPEN I UDSKOLINGEN PÅ GANGEN I UDSKOLINGEN PÅ TRAPPEN I PILEHUSET Engelsborgskolen Engelsborgvej 66 2800 Kgs Lyngby Skolens

Læs mere

Første rejsebrev fra Brisbane, Australien 2. praktik periode Christina Bach Mølholt HS13046

Første rejsebrev fra Brisbane, Australien 2. praktik periode Christina Bach Mølholt HS13046 Lu Brisbane sign - skyline Første rejsebrev fra Brisbane, Australien 2. praktik periode Christina Bach Mølholt HS13046 Diving - Great Barrier Reef Kænguru Australia Zoo Så blev det tid til, at jeg skal

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. januar 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 849 Næste uge: Mærkedag: 23. januar 26. januar 29. januar Baunen udlej. 3.kl. Lærermøde Sundheds-undersøg.bh.kl. 23. januar 24. januar 28. januar

Læs mere

SOMMER hold øje 2014 - uge 26

SOMMER hold øje 2014 - uge 26 SOMMER hold øje 2014 - uge 26 Kære alle. Så er det slut med skoleåret 2013-2014. Vi glæder os nok ALLE til ferien, men inden længe glæder vi os også til igen at se vore venner og de andre bøffer. Så er

Læs mere

Skole Hjem Nr. 189 December 2006

Skole Hjem Nr. 189 December 2006 Skole Hjem Nr. 189 December 2006 1 Afsked Det er ikke første gang og bliver måske heller ikke sidste gang i dette skoleår, at vi i Kontakt må skrive om afsked. Det skyldes hovedsagelig, at flere nu har

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 5. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 5. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 5 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge5_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 11.23 Uge 5 l Verden omkring

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 30. november 2006

Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 30. november 2006 Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 30. november 2006 I går havde jeg en rundvisning. Det var rigtig rart og et godt udtryk for vores skole at gå rundt sådan en onsdag. Team A forberedte grønlandsk

Læs mere

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole Marts 2014 Udeskole Vi var ude i skoven ved et bål hus, og der skulle vi lave nogle opgaver, nogle af opgaverne var matematik idræt musik dansk og naturteknik, vi

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Farv denne skønne løve i alle de. cirkusfarver du kan finde på! Tryllesøstrene. Manden på ethjulet cykel har skifte køretøj

Farv denne skønne løve i alle de. cirkusfarver du kan finde på! Tryllesøstrene. Manden på ethjulet cykel har skifte køretøj Manden på ethjulet cykel har skifte køretøj Manden på ethjulet cykel skifter køretøj til en lille cykel Skrevet af Ardeshir og Noah Manden på den ethjulede cykel skiftede køretøj til en tohjulet lille

Læs mere

Den grønne have. Wivi Leth, 1998 (4,8 ns)

Den grønne have. Wivi Leth, 1998 (4,8 ns) Den grønne have Wivi Leth, 1998 (4,8 ns) Dette skete for ikke så lang tid siden, i landet med det rødhvide flag. Det var efterår, og tre børn havde vovet sig 5 ind i den have, hvor der engang havde været

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 Hvordan lød mon verdens første spørgsmål? Det kan I jo tænke lidt over

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

HUGIN OG MUNIN NYT FRA SKOLELEDEREN

HUGIN OG MUNIN NYT FRA SKOLELEDEREN HUGIN OG MUNIN Januar 2011 Årgang 13 nr.1 NYT FRA SKOLELEDEREN Nyt skema Husk, at alle klasser får nyt skema fra mandag den 17. jan.. Samtidig stopper vi læsebåndet for denne gang. Juleafslutning i kirken

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Indvandreren Ivan. Historien om et godt fællesskab

Indvandreren Ivan. Historien om et godt fællesskab Indvandreren Ivan Historien om et godt fællesskab Ih, hvor jeg føler mig underlig i denne her by!, tænkte jeg den første gang, jeg gik mig en tur i byen, da vi lige var ankommet. Mit hjemland, Argentina,

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag.

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er denne uge ved at være

Læs mere

Bamse på klassebesøg - event for 0. klasse

Bamse på klassebesøg - event for 0. klasse Bamse på klassebesøg - event for 0. klasse Introduktion Ideen med Bamse på klassebesøg er, at eleverne i fællesskab med en slags maskot arbejder med emner, der har relation til det brede positive sundhedsbegreb.

Læs mere

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!!

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! 7.c + klasselærere startede i mandags med et virksomhedsbesøg hos E.L.M, hvor de blev undervist i, hvordan en virksomhed arbejder

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 6 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge6_Eventyr.indd 1 06/07/10 11.24 Uge 6 l Eventyr Hipp og Hopp står i læ under træet. Det

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Forældreposten juni 2014

Forældreposten juni 2014 Forældreposten juni 2014 Mødetid sidste skoledag inden sommerferien fredag den 27. juni Mødetid for alle elever 0. - 8. klasse er: 8.15 til 9.45. Der er fælles afslutning i aula/musik klokken 9.30 Alle

Læs mere

Nyt fra Veteranernes Tur til Rosenborg 14. april 2011

Nyt fra Veteranernes Tur til Rosenborg 14. april 2011 Nyt fra Veteranernes Tur til Rosenborg 14. april 2011 Vi var kun 9 Veteraner, der tog af sted fra Udbygade klokken 9:00 i dag, og så var vi hele 4 voksne med på turen. Vi gik ned ad Sjællandsgade for at

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Rejsebrev fra Færøerne

Rejsebrev fra Færøerne Rejsebrev fra Færøerne Hygge under aftensmaden. Side 1 af 6 Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Cathrine Dohn Jensen PS12414 1022065@ucn.dk Praktikperiode: 2. el. 3. Praktikperiode nr. 2. Praktik

Læs mere

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen.

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen. Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Kære alle forældre Skolevænget 19 6840 Oksbøl Der er lige nogle få informationer fra Samuelsgaarden. Samuel og Ingolf vores to alpakaer er desværre blevet så gamle, at

Læs mere

JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER

JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER Anne Rosenvold er uddannet Cand. Scient. Soc. fra RUC. Hun er uddannet coach, har boet nogle år i Australien, arbejdet med ind- og udstationerede familier, hun er foredragsholder,

Læs mere

Generalforsamling 5. april 2011.

Generalforsamling 5. april 2011. Generalforsamling 5. april 2011. Der er så dejligt ude på landet, således begynder et af H. C. Andersens mest kendte eventyr: Den grimme ælling, og det er vel på sin plads at citere netop denne berømte

Læs mere

Prædiken til konfirmationsgudstjeneste, Store Bededag 2014

Prædiken til konfirmationsgudstjeneste, Store Bededag 2014 Prædiken til konfirmationsgudstjeneste, Store Bededag 2014 Stine Munch Kære konfirmander. Kære forældre, bedsteforældre, søskende, og alle I andre fra familie og venner! I dag er det Store Bededag, det

Læs mere

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1 Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013 Rejsebrev 1 Søndag var der afrejse til Junior Cup 1, som i år bliver afholdt i Ljubljana, Slovenien. Dagen startede kl. 6 i Kastrup hvor Stephan Hansen og Kasper

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Månedsnyt. Nyt fra kontoret. Humble Skole. Rævehøj. Fritteren Søbanke. Punkter af særlig interesse: Smiley til produktionskøkkenet

Månedsnyt. Nyt fra kontoret. Humble Skole. Rævehøj. Fritteren Søbanke. Punkter af særlig interesse: Smiley til produktionskøkkenet Humble Skole Rævehøj Fritteren Søbanke Månedsnyt Årgang 1 Nummer 2 April 2011 I DETTE NUMMER: Humble skole 2 Rævehøj 4 Foredrag 5 Aktivitetskalender Rævehøj Aktivitetskalender Fritte 6 7 Kort nyt Søbanke

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6 Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder,

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Sonja og Arnes sølvbryllupsfest lørdag den 31. august 2013

Sonja og Arnes sølvbryllupsfest lørdag den 31. august 2013 Sonja og Arnes sølvbryllupsfest lørdag den 31. august 2013 Festens vært - en glad og spændt sølvbrudgom byder velkommen, mens hans dejlige sølvbrud smilende og glad lytter med Min dejlige, blide, varme,

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Ugebrev uge 41 gruppe 2

Ugebrev uge 41 gruppe 2 Ugebrev uge 41 gruppe 2 Så blev det endeligt tid til ugebrev igen. Det har jo været en tid med vikarer, da jeg har været syg. Jeg tror dog at det er gået ok. Vi var jo på besøg på en æbleplantage i sidste

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Kommende arrangementer Torsdagsbrev, den 01.10.2015 www.mammenfri.dk Torsdag den 1. oktober Uge 41 Tirsdag den 6. oktober Tirsdag den 6. oktober Onsdag den 7. oktober Fredag den

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

I LÆRE PÅ VÆRFTET. Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse

I LÆRE PÅ VÆRFTET. Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse I LÆRE PÅ VÆRFTET Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse Helsingør Kommunes Museer 2013 Introduktion Velkommen til Helsingør Værftsmuseum. Museet handler

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Vores sidste rejse startede den 8. sept. Vi havde trukket det så længe vi kunne, da vi ikke gerne ikke ville komme i den værste regntid.

Vores sidste rejse startede den 8. sept. Vi havde trukket det så længe vi kunne, da vi ikke gerne ikke ville komme i den værste regntid. Vores sidste rejse startede den 8. sept. Vi havde trukket det så længe vi kunne, da vi ikke gerne ikke ville komme i den værste regntid. Månederne juli/aug er der, hvor det regner allermest og selv om

Læs mere

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset Året 2013 er ved at nærme sig sin afslutning og det er tid til at kigge tilbage på det første halve skoleår. Det har været et helt fantastisk halvt år med masser af undervisning, aktivitet og gode, sjove

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008

MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 MED HØJSKOLEN I TYRKIET JANUAR 2008 Dagbog fra Tyrkiet Søndag d. 13. jan. mandag d. 14. jan. 2008 Vi mødtes oppe på Limfjordsskolen kl. 18 og gjorde os klar til at tage med svømmebussen, som kørte os til

Læs mere

Hold Øje uge 2. Nå, men velkommen tilbage. Husk Vinterfest fredag d. 23/1 og AftenBØF på næste torsdag http://goo.gl/forms/7jxvc4g43o

Hold Øje uge 2. Nå, men velkommen tilbage. Husk Vinterfest fredag d. 23/1 og AftenBØF på næste torsdag http://goo.gl/forms/7jxvc4g43o Hold Øje uge 2 Jo jo, så er vi i gang igen. Sikke en dejlig uge med veloplagte børn, forældre og voksne. Sådan en juleferie er ikke sådan at kimse af. Og se nu bare hvordan vi voksne har savnet børnene.

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Ugebrev 17 Indskolingen 2015

Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre Allerførst en stor ros til jeres børn for den opmærksomhed og interesse de viste onsdag morgen i forbindelse med fortællingen fra vores

Læs mere

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette.

Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården. Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Sommerferie koloni 2010 på Fønixgården Deltagere: Jonas, Mette, Flemming, Jette, Esther, Mai-Britt og Anette. Mandag den 26. juli. Endelig, da klokken var 10 fik vi huset for os selv og koloni ugen kunne

Læs mere