Odden Borg Avis. Generalforsamlingen 1. maj begyndte med koncert i Flygelstuen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Odden Borg Avis. Generalforsamlingen 1. maj begyndte med koncert i Flygelstuen"

Transkript

1 Odden Borg Avis September 2010 nr. 2/15. årgang Generalforsamlingen 1. maj begyndte med koncert i Flygelstuen

2 Formanden fortæller: Det var en fornøjelse at se mange fæstebønder til generalforsamlingen 1. maj. Dejligt at opleve spørgelysten, de mange tilkendegivelser og gode ideer. Generalforsamlingen ville ikke have været så vellykket uden hjælp fra fæstebønderne. En stor tak til alle. Sommeren er ved at være forbi, og jeg håber, at der har været mange fæstebønder forbi Odden med f.eks. feriegæster. Måske har I kunnet overbevise andre om at blive fæstebonde og derved bakke op om vores unikke kulturtilbud i Vendsyssel. Fæstebønderne yder både økonomisk og praktisk støtte. Ved generalforsamlingen eller besøg på Odden, har I kunnet se de flotte fæstebondeforklæder, som kan købes til en meget rimelig pris. Forklædet er designet og delvist sponsoreret af fæstebønder. Indtægterne doneres til Victor Petersens Willumsen-samling. Agnes Pilgaard Udgiver af Odden Borg Avis: Fæstebonde under Herregården Odden Redaktion: Gerda Rump Christensen Tlf / e-post Indhold: Arrangementer... 3 Willumsen live, Troels Andersen... 4 Nyt fra hovedbestyrelsen, Estrid Mark... 6 Generalforsamlingen, Jette Nedergaard... 7 Hørup i Kongens Have, Gerda Rump Herregården Odden, Oddenvej 31 Åben daglig Tlf e-post Tryk: Vestergaards Bogtrykkeri Bestyrelsen 2010/11 Agnes Pilgaard, formand Kobbersholtvej 227, Astrup 9800 Hjørring / Jan Balling, kasserer/webmaster Mørkhøjvej 334 F Herlev / Jette Nedergaard, sekretær Kobbersholtvej 4, Mygdal 9800 Hjørring Gerda Rump Christensen, redaktør A.N. Hansens Allé Hellerup / Jens Holt Andersen Danmarksgade 9, 9870 Sindal / Suppleant Ruth Lønskov Ved Volden 11 5.th København K Sekretariat Fæstebonde under Herregården Odden Mørkhøjvej 334 F Herlev /

3 ARRANGEMENTER PÅ ODDEN Tirsdag den 7. september kl KONCERT OG FILM Den 7. september er det 147 år siden, J. F. Willumsen blev født. I den anledning har Fæstebondeforeningen inviteret til en koncertaften på Herregården Odden. Thomas Abildgaard, klaver, og Johanne Andersson, cello, har et varieret program med ældre og nyere musik. Thomas Abildgaard er konservatorieuddannet både som pianist og organist og virker som organist ved Sct. Catharinae Kirke i Hjørring. Johanne Andersson har afsluttet sin konservatorieuddannelse og underviser nu selv. Hun spiller ikke kun et klassisk repertoire, men er også med i Jazz Nord. I tilslutning til koncerten vises to nyfundne filmoptagelser med J.F. Willumsen, hvor han bl.a. selv fortæller om sit billede Kongesønnens Bryllup. Koncerten begynder kl Efter koncerten er der kaffe og lagkage i herregårdens køkken. Entré kr. 50 halv pris for fæstebønder. Onsdage kl OMVISNINGER I august og september er der omvisning onsdag kl. 14 ved Svend Lilleheden. Åbningstider på Odden: Fra 13. februar til 31. oktober 2010 alle dage kl Priser: Voksne 50 kr. børn under 14 år gratis rundvisninger 400 kr. Medlemmer af Fæstebondeforeningen har gratis adgang og rabat ved leje af gæstelejligheden 3

4 Af Troels Andersen Willumsen live Ved Fæstebøndernes generalforsamling i år kunne vi vise Jørgen Roos film om J.F. Willumsen fra 1951, takket være Det danske Filmmuseum, som overdrog en kopi til visning på Odden. Eftersøgningen af eventuelt overskydende optagelser til filmen førte til, at to korte filmstumper dukkede op, som blev vist ved samme lejlighed. De stammer begge fra 1947, da Willumsen var i København i forbindelse med de udstillinger, der blev arrangeret forud for vedtagelsen af en særlig lov om oprettelse af Willumsen-museet i Frederikssund. Hans egne billeder, bestemt for det kommende museum, var ophængt i Den Fries bygning, mens hans gamle samling, der blev voldsomt kritiseret af kunsthistorikere og andre, blev vist på Charlottenborg. De to korte afsnit, som fandtes på Filmmuseet, blev optaget på initiativ af dagbladet Politiken, der havde støttet udstillingen på Charlottenborg økonomisk. Man ser i det første glimt Willumsen i samtale med Michelle Bourret i den dagligstue, der var indrettet som et særligt rum i udstillingen af den gamle samling på Charlottenborg, og derpå Willumsen, som arbejder på statuen af Nordal Brun i Kunstakademiets billedhuggeratelier. Willumsen arbejder på statuen af biskop Nordal Brun. Den originale gipsfigur kan i dag ses på Odden, mens det færdige 3,5 m høje monument, støbt i bronze, står ved Marmorkirken i København 4

5 Nu er der dukket yderligere to længere optagelser op, som vi ligeledes har fået kopi af, takket være stor velvilje fra Jørgen Roos søn Peter Roos og Det danske Filmmuseum. Det drejer sig om en længere optagelse, hvor Willumsen fortæller foran sit maleri Kongesønnens Bryllup om billedets historie og de ændringer, han er i færd med at foretage på det. Den er fra juli 1948, hvor Willumsen atter var kommet til Danmark. Han lånte denne gang et af malerateliererne på Charlottenborg, hvor optagelsen fandt sted. Den er særlig værdifuld, fordi den har et godt bevaret lydspor, så man hører Willumsens stemme og hans beskrivelse af de forandringer af billedet, han havde besluttet. Det andet afsnit er filmet i og ved Willumsens bolig i 1949, da Jørgen Roos tog til Frankrig. Materialet består dels af nogle lidt turistprægede optagelser af gadeliv, dels af optagelser fra Willumsens bolig, og en længere sekvens med Michelle Bourret og Willumsen i samtale i haven foran et bassin. Desværre er denne filmrulle uden lyd. De fleste optagelser fra hjemmet og en del af sekvensen fra haven indgik i den færdige film. I Oddens arkiv ligger originalmanuskriptet til en levende artikel om filmens tilblivelse, skrevet af Ib Koch- Olsen, lederen af Dansk Kulturfilm, der stod som producent af den færdige film. Det fremgår heraf, at Jørgen Roos oprindelig havde haft en interviewfilm i tankerne, et egentligt personportræt, men at han i sidste ende valgte at parre optagelserne af Willumsen med gengivelser af hans værker. Derved blev det nu fundne optagne materiale til overs. Fra det første afsnit fra maleratelieret på Charlottenborg benyttede Jørgen Roos kun ganske få sekvenser, mens en større del af optagelserne i Frankrig indgår i den færdige film. Sammen med denne giver de nyfundne optagelser et enestående portræt af den gamle kunstner, der stadig virker i fuld vigør. På Willumsens fødselsdag, den 7. september, som markeres ved en koncert på Odden, vises de nyfundne afsnit i tilslutning til koncerten. Willumsen i samtale med Michelle Bourret i deres have i Frankrig, optaget af Jørgen Roos i

6 Af Estrid Mark Nyt fra Fondsbestyrelsen På Odden har vi gennem en årrække været optaget af restaurering og byggeri. Heller ikke jeg har forsømt en lejlighed til næsten at plage læserne af bladet med dette i øvrigt dejlige emne. Vi har alle været en del af ligeså dejlige jubilæer, og vi glemmer ikke, at vores personale er med til at binde det hele sammen. Jeg kan nu på Oddens vegne byde velkommen til Ingrid Thomsen, som vi takket være velvilligt samarbejde med Hjørring Kommune har kunnet ansætte som kustode på deltid fra den 10. maj. Vi er glade for samarbejdet, og vi ved allerede nu, at Odden har gavn af Ingrids erfaring med bl.a. cafévirksomhed. Heller ikke blandt Fondsbestyrelsens medlemmer bliver alt ved med at være som det var. Vi bliver alle lidt ældre og selvom årenes hærgen ikke ses særlig meget på museumsinspektør Aase Bak har hun valgt at forlade bestyrelsen efter 21 år ud fra en samlet arbejdsmæssig vurdering. Som kunsthistoriker har hun kunnet bidrage med meget nyttigt i en tid med nyetablering og opbygning. Hun har således ajourført samlingens registrant og bare det at være i bestyrelse med Victor Petersen betød oplyst enevælde. Men Aase forstod at markere sig med saglige argumenter og dertil loyalitet man kunne regne med overfor Fonden. Der er al mulig grund til at sige Aase en velfortjent tak for de mange år og ønske hende alt det bedste. Aase vil fortsætte med at være fæstebonde. 6 Til at efterfølge Aase træder Søren Risager ind i bestyrelsen. Søren Risager kendte Victor Petersen og Samlingen fra dens start. Han har været interesseret i og hjulpet Odden ud over det sædvanlige. Han var en tid i fæstebondebestyrelsen. Victor satte stor pris på at kunne spørge ren til råds og som borgmester, dengang Sø- i Sindal Kommune, og politiker var og er Søren godt kendt med livet heroppe. Bestyrelsen består nu af: formand Estrid Mark, direktør Morten V. Petersen, advokat Tage Kragbak, kunsthistoriker Troels Andersen, byrådsmedlem Niss Ribergaard og fhv. borgmester Søren Risager. Også blandt Fæstebondeforeningens bestyrelse har en af de gamle kæmper valgt at give arbejdet videre. Eivy Balling har efter 15 års bestyrelsesarbejde, langt de fleste som formand, valgt at videregive formandsposten til Agnes Pilgaard. Også for Eivy er der tale om en arbejdsmæssig vurdering i forhold til, at Eivy har været med som formand fra foreningens start i Gennem årene var det Eivy s tålmodighed og store interesse for Willumsen-samlingen, der førte til et rigtig godt samarbejde med Victor. Det blev til masser af arbejde i den dengang nye forening, hvor planlægning, ideer, fæstebønder og Borgavis skulle krydses med Victor, men det klarede Eivy med godt humør. Fondsbestyrelsen kan med vore bedste ønsker sige Eivy tak for hendes engagement og til bladets læsere tilføje, at hun forbliver som medlem i foreningen.

7 Referent Jette Nedergaard GENERALFORSAMLING lørdag den 1. maj 2010 Mange fæstebønder havde været i sving i dagene op til årets generalforsamling planlægning, indkøb, anemoneplukning, borddækning (borde og stole blev slæbt op ad trappen til sommerstuen og vasket af), pyntning med blomster og servietter, og ikke mindst fremstilling af skipperlabskovs af de fineste råvarer dette hverv tog Lisbet og Steen Jensen sig kyndigt af. På selve dagen mødte endnu flere hjælpere op til at klare servering, afrydning, opvask, kaffebrygning, lagkager og igen en masse opvask. I dagens anledning kunne de nye fæstebondeforklæder med Oddens logo tages i brug. Ca. 50 fæstebønder fra nær og fjern mødte op. De almindelige museumsbesøgende fik en rigtig fornemmelse af forberedelser og feststemning. Efter formand Agnes Pilgaards velkomst var der musikalsk underholdning med Thomas Abildgaard ved flyglet og Johanne Andersson på cello. De spillede Lieder ohne Worte af Felix Mendelssohn, to satser med tangomusik af Astor Piazolla samt Svanen fra Dyrenes Karneval af Saint Saëns en smuk optakt til dagen. Så gik forsamlingen op til de dækkede borde i sommerstuen, hvor den lækre skipperlabskovs blev serveret. 7 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formanden aflægger bestyrelsens beretning 3. Kassereren fremlægger årsrapport Vedtagelse af fæstebondebidrag for det kommende år 5. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter til bestyrelsen 6. Valg af revisor 7. Behandling af indkomne forslag 8. Afsløring af foreningens donationer i regnskabsåret 9. Eventuelt. Ad 1. Ulrik Jes Hansen blev valgt til dirigent og Jette Nedergaard til referent Ad 2. Formanden Agnes Pilgaard aflagde følgende beretning: 2009 blev et spændende år på Odden og i Fæstebondeforeningen. Det blev året hvor flere års hårdt arbejde med renovering af bygningerne udvendig og indvendig blev afsluttet. I dag fremtræder Odden utrolig flot og præsenterer Willumsen samlingen på fornemste vis, samtidig med at middelalderborgens præg er blevet forstærket. Den ændrede ophængning af Willumsens værker har i den grad styrket det samlede indtryk.

8 2009 var også jubilæumsår. Den 29. og 30. august fejredes 40 års jubilæum for starten af samlingen i Ribe samtidig med 20 års jubilæum for samlingen på Odden. Det var to meget festlige dage. Den 29. var sponsorer, håndværkere og arkitekt inviteret sammen med Fondsbestyrelsen og Fæstebondebestyrelsen. Den 30. gjaldt festlighederne fæstebønderne, politikere og andre gæster. Her havde mange fæstebønder bidraget med hjemmebagte kager, og resultatet blev et overdådigt kagebord, og en festlig dag med musik og taler på gårdspladsen. I forbindelse med jubilæerne blev der udarbejdet et jubilæumsskrift. Er der fæstebønder der ikke har fået et sådant, kan de få et udleveret. Ud over jubilæumsarrangementet har fæstebønder været involveret i et arrangement i efterårsferien. Det var her Dorthe og Ole Lyager i anledning af Halloween havde opstillet uhyggelige kulisser på loftet med raslende skeletter, kæmpeedderkopper og andre uhyggelige ting og sager. I køkkenet blev der serveret Draculablod og edderkoppekager. Der var masser af skrig og hvin blandt børn og voksne. Borg Avisen er i 2009 udkommet 3 gange, nemlig i april, august og december. Via Borg Avisen og hjemmesiden forsøger vi at fortælle om de ting der er sket og vil ske på Odden. De seneste gange har der ligeledes været indlæg omkring forstudier, der 8 findes på Odden, til kunstværker, der kan ses udenfor Odden. I august 2009 havde vi i Fæstebondebestyrelsen formandsskifte. Efter sidste generalforsamling påtog Eivy Balling sig formandsposten. Efter jeg vendte hjem fra udlandet, ønskede Eivy pga. stort arbejdspres at udtræde af bestyrelsen. Det accepterede vi selvfølgelig, og jeg overtog fra august 2009 igen formandsposten. Der skal lyde mange tak til Eivy for mange års flot arbejde i Fæstebondebestyrelsen. Vi har i fæstebondeforeningen prøvet at lave medlemskort til alle Fæstebønder. Vi har tænkt at kortet kunne være med til at minde fæstebønderne om at de via medlemskabet af foreningen gratis kan komme og se samlingen sammen med f.eks. venner og bekendte. Vi vil gerne høre jeres mening herom under evt. Vi har fået lavet fæstebondeforklæder. Ulrik Jes Hansen har tegnet logoet op, og Jens Holt Andersen har sat trykningen i værk. Jens Holt Andersen og Niels Helledie har sponsoreret en del af trykningen. Mange tak for det. Ud over, at fæstebønderne nu kan bære de flotte forklæder, når der gives en hjælpende hånd på Odden, vil der også blive mulighed for at købe forklæderne. Der er sikkert mænd her i forsamlingen, der vil synes det er godt at kunne signalere, at de er fæstebønder, når de arbejder hjemme i køkkenet. Formålet med fæstebondeforeningen er at støtte Fonden for Willum-

9 sen-samlingen med økonomiske bidrag til såvel selve bygningerne og disses vedligeholdelse som til selve kunstsamlingen. Herudover bidrager mange fæstebønder med praktisk hjælp i forbindelse med diverse arrangementer på Odden. Eksempel herpå er de, som giver en hånd ved denne generalforsamling. Hoveri er mange ting i vores forening. Når I betaler jeres kontingent, giver det bestyrelsen mulighed for at donere ny kunst til samlingen. Det har rigtig stor værdi, og er der herudover kræfter og tid til at yde praktisk hjælp, er det også utrolig dejligt. Dags dato er vi 361 fæstebønder. Det er færre end sidste år. Grunden hertil er uvis, men hvert år er der fæstebønder der melder sig ud, men heldigvis er der også mange der melder sig ind. Fæstebønderne er fordelt over hele landet. I 2009 har Fæstebondeforeningen doneret følgende til Fonden. Som jubilæumsgave donerede vi restaurering af gipsskulpturen af Biskop Nordal Brun. Skulpturen lå adskilt nede i kælderen i mange år. Restaureringen beløb sig til kr. Herudover bidrog vi til jubilæet ved at betale udgiften til musikken Violonbanden, som beløb sig til kr. Fæstebondeforeningen har endvidere betalt annoncering i Lysets Land. Dette beløber sig til ca kr. Afslutningsvis vil jeg på Fæstebondebestyrelsens vegne takke alle I fæstebønder for det bidrag I yder såvel praktisk som økonomisk via det årlige kontingent. 9 Tak til Vestergaards Trykkeri for god behandling og flot arbejde ved trykning af Borg Avisen. Vi vil også gerne takke Hirtshals Mejeri / Arla Foods for bidrag til denne generalforsamling. Mange tak til Fondsbestyrelsen for den positive opmærksomhed I viser Fæstebondeforeningen. Jeg vil også gerne sige en stor tak til den øvrige Fæstebondebestyrelse for godt samarbejde. Til slut en kæmpe tak til Kirsten Petersen for hendes gæstfrihed og gode hjælp, når vi har behov for det. Ad 3. Kasserer Jan Balling fremlagde regnskabet, der efter enkelte opklarende spørgsmål blev godkendt Ad 4. Fæstebondebidraget er uændret 225 kr. for det kommende år Ad 5. På valg til bestyrelsen var: Gerda Rump Christensen, Hellerup, og Agnes Pilgaard, Mygdal begge genvalgtes med applaus. Som suppleant genvalgtes Ruth Lønskov, København, og nyvalgt blev Peter Smidstrup, Hjørring. Ad 6. Revisor Jens Broen genvalgtes. Ad 7. Ingen indkomne forslag. Ad 8. Foreningens donationer var denne gang to gamle kister, der indtil nu har været i privat eje. Den ene er en Chr. IV-kiste, der står i køkkenet, og den anden en gotisk kiste fra omkring 1500, der står på første sal.

10 Der findes en tilsvarende kiste på Herregården Tirsbæk ved Vejle, der jo også har været i Lunge-slægtens eje. Derudover blev der doneret forstudier til Neger spiller for en dame fra 1884, købt af Willumsens barnebarn Mads Rosenstand. Troels Andersen forklarede om dette værk, der blev lavet af en 21-årig J.F. Willumsen. Overrækkelsen af forstudier til Neger spiller for en dame fra På billedet ses Agnes Pilgaard, formand for Fæstebondeforeningens bestyrelse, Ulrik Jes Hansen, dirigent, og Estrid Mark, formand for Fondsbestyrelsen 10 Ad 9. Under eventuelt blev der udvekslet meninger om det nye medlemskort, som er blevet godt modtaget. Bestyrelsen fik forsamlingens tilslutning til at videreudvikle ideen. Trykket på det nuværende er ikke stærkt nok til at holde til længere tids brug i en tegnebog. Der vil også blive arbejdet med ideen om at kortet kan bruges til at give rabat på f.eks. Willumsen Museet i Frederikssund og evt. andre steder. Formand for Fondsbestyrelsen Estrid Mark fik ordet og fortalte om fremtidsønskerne og takkede for samarbejdet med fæstebondeforeningen. Blandt ønskerne er renovering af brolægningen på gårdspladsen og i indkørslen samt en oprydning i kælderen. I Fondsbestyrelsen er Aase Bak, der har været medlem af bestyrelsen siden dens begyndelse, blevet afløst af Søren Riisager. Efter at dirigent Ulrik Jes Hansen havde takket forsamlingen for god ro og orden, gik man over til kaffe og lagkage, og snakken gik igen højlydt og muntert. Som en ekstra gevinst var der bagefter mulighed for at se Troels Andersens forevisning af to gamle filmoptagelser om Willumsen fra henholdsvis 1951 og Det var en dejlig dag på Odden med god og optimistisk stemning.

11 Af Gerda Rump Christensen Hørup i Kongens Have Viggo Hørup ( ) er i dag mest husket som skribent, politisk debattør og stifter af dagbladet Politiken, sammen med Edvard Brandes. Hørup agiterede for et politisk systemskifte. Han var imod den dengang herskende nationalliberale politik og forsvarsbevægelse. Hørups kommentar var: hvad kan det nytte?. Hørup blev valgt ind i Folketinget i 1876 og var med til at stifte folketingspartiet Venstre. Viggo Hørup var i en kortere periode trafikminister i den første regering efter systemskiftet Som minister var han ansvarlig for de kongelige haver og fik gennemført en åbning af Kongeporten i Kongens Have (Rosenborg Slotshave) ved hjørnet af Kronprinsessegade og Gothersgade. I august 1901gennemførtes åbningen, og siden har den almindelige borger haft adgang til Kongens Have, som siden er blevet et yndet udflugts- og opholdssted især for københavnerne. Men også mange turister finder vej til den smukke og velholdte have. Hørup døde kort tid efter i På initiativ af bl.a. Edvard Brandes blev der gennemført en konkurrence i 1906 om et monument. J.F. Willumsen vandt konkurrencen, og i 1908 blev monumentet sat op i Kongens Have ved Kongeporten. Som ved alle andre opgaver arbejdede Willumsen intenst med den 11 store skulptur, på det tidspunkt i sit atelier på Strandagervej i Hellerup. I Sommerstuen på Odden står et af forarbejderne, en bronzeskulptur på en sokkel. Hørups monument blev under Danmarks besættelse udsat for en sprængning. Monumentet blev restaureret og genopsat i Det oprindelige bronzehoved befinder sig på Willumsen Museet i Frederikssund, hvor også Willumsens originale gipsfigur af Hørup et opstillet. Willumsens bronzeskulptur og forarbejde til monumentet over Viggo Hørup i Kongens Have. Bronzeskulpturen tilhører Victor Petersens Willumsen-samling og kan ses på 1. sal i Sommerstuen på Odden

12 Willumsens monument over Viggo Hørup som folketaler i Kongens Have 12

Odden Borg Avis. December 2009 nr. 3/14. årgang

Odden Borg Avis. December 2009 nr. 3/14. årgang Odden Borg Avis December 2009 nr. 3/14. årgang Troels Andersen viser nyerhvervelsen, det 180 x 97 cm store selvportræt af Willumsen, et af forarbejderne til hovedværket Maleren og hans familie fra 1912

Læs mere

Odden Borg Avis. December 2010 nr. 3/15. årgang

Odden Borg Avis. December 2010 nr. 3/15. årgang Odden Borg Avis December 2010 nr. 3/15. årgang Skulpturer af den lille nøgne dreng symboliserende Willumsen selv: Tv. skulpturen mellem forældrene på gravmonumentet på Vestere Kirkegård. Th. montren med

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Velkommen til Ø-marked, Ø-kunst og Ø-sammenslutningens generalforsamling i dagene den 20.-22. maj i Struer og på Venø

Velkommen til Ø-marked, Ø-kunst og Ø-sammenslutningens generalforsamling i dagene den 20.-22. maj i Struer og på Venø Maj 2016 Forenings og kirkeblad for Venøs beboere og venner af Venø Velkommen til Ø-marked, Ø-kunst og Ø-sammenslutningens generalforsamling i dagene den 20.-22. maj i Struer og på Venø VenøBoen og venøboerne

Læs mere

Odden Borg Avis. August 2009 nr. 2/14. årgang

Odden Borg Avis. August 2009 nr. 2/14. årgang Odden Borg Avis August 2009 nr. 2/14. årgang Jubilæum søndag 30. august kl. 14.00 på Odden, hvor den restaurerede kalkmaleridekoration fra 1500-tallets første halvdel nu kan beundres på 1. salen, midt

Læs mere

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Maj 2014 Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Side 1 PRISER for kontingent 2014: Medlemskab for par:

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

RIBE KUNST MUSEUM April 2006

RIBE KUNST MUSEUM April 2006 RIBE KUNST MUSEUM April 2006 Brødremenighedens Bageri Det Gamle Honningkagebageri Christiansfeld RIBE KUNSTFORENING 1 KALENDER April 13. april kl. 14.00-15.00: Tag moster med på museet. Familieomvisning

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS MEDLEMSBLADET KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS Musikeren og komponisten Louise Eckardt Jensen beskrives som en af de nyskabende kunstnere inden for eksperimentel musik. Hun bryder gerne normer og modsætter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Referat af generalforsamling på Borups Højskole, København, den 7. november 1998.

Referat af generalforsamling på Borups Højskole, København, den 7. november 1998. Referat af generalforsamling på Borups Højskole, København, den 7. november 1998. 1) Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Elisabeth Wichmann. Stemmetællere: Bagge, Vita Lund og Søster Roll. 2) Valg

Læs mere

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 SKRÅNINGEN Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 Der deltog 72 medlemmer i generalforsamlingen og 67 i spisningen. Inden generalforsamlingen fortalte Berit

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MEDLEMSBLADET KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MUSEUMSBERG FLENSBURG Kunstmuseet i Tønders særudstilling, Kiming, med værker af Inge Lise Westmann fortsætter til Museumsberg i Flensburg.

Læs mere

Vedtægter for Grenaa Kunst- og Musikforening

Vedtægter for Grenaa Kunst- og Musikforening Vedtægter for Grenaa Kunst- og Musikforening Vedtægter 1. Navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Grenaa Kunst- og Musikforening. Dens hjemsted er Norddjurs Kommune. Foreningens formål er i tæt samarbejde

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Lærerværelset, Sønderkærskolen Torsdag 22. marts 2012

Ordinær generalforsamling. Lærerværelset, Sønderkærskolen Torsdag 22. marts 2012 Ordinær generalforsamling Lærerværelset, Sønderkærskolen Torsdag 22. marts 2012 Kalenderåret 2011 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat af Ordinær

Læs mere

Odden Borg Avis. september 2008 nr. 3/13. årgang

Odden Borg Avis. september 2008 nr. 3/13. årgang Odden Borg Avis september 2008 nr. 3/13. årgang Generalforsamlingen den 26. april. Der var dækket festligt op til fæstebønderne i Læderstuen. Der var dejlig musik, skipperlapskovs, kaffe og lagkage, gaveoverrækkelse,

Læs mere

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter.

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 21. marts 2009 Indbetalingskort til drift bidrag for 2009, og referat fra ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 20 nov. 2012.

Referat fra bestyrelsesmøde d. 20 nov. 2012. Referat fra bestyrelsesmøde d. 20 nov. 2012. Tilstede: Trine Rasmussen, Jens Christensen, Rita Møller Nielsen, Jens Eskildsen, Kirsten Bundgård, Sidsel M. Sørensen, Anne-Dorthe Tuemose. Gæster under relevante

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Dagorden ifølge vedtægter: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Pkt. 8 Pkt.

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL MARINETELEGRAFEN Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL Nr. 28 2009 Opråberen!!! Har du fået overrakt dit medlemsemblem? Vi har stadigvæk nogen medlemsemblemer liggende, som det

Læs mere

Referat af generalforsamling den 7. maj 2015 i Grønnegadecentret

Referat af generalforsamling den 7. maj 2015 i Grønnegadecentret HILLERØD ny VISEFORENING www.hillerodviseforening.dk Referat af generalforsamling den 7. maj 2015 i Grønnegadecentret 1. Valg af dirigent Lasse Herrguth blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat. Seniorklub Rambøll Danmark Øst. Emne Referat fra Generalforsamlingen 2006. Dato og sted 2006-05-27, Virum, Bredevej. Tidspunkt 16:30-18:30

Referat. Seniorklub Rambøll Danmark Øst. Emne Referat fra Generalforsamlingen 2006. Dato og sted 2006-05-27, Virum, Bredevej. Tidspunkt 16:30-18:30 Referat Projekt Seniorklub Rambøll Danmark Øst Emne Referat fra Generalforsamlingen 2006 Dato og sted 2006-05-27, Virum, Bredevej Tidspunkt 16:30-18:30 Møde nr. Referent Filippo Aymo-Boot Rambøll Danmark

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Der var mødt 49 medlemmer op til generalforsamlingen inklusive bestyrelsen.

Der var mødt 49 medlemmer op til generalforsamlingen inklusive bestyrelsen. Bramsnæs Lokalhistoriske Forening Co/Biblioteket i Kirke Hyllinge Bygaden 53, 4070 Kirke Hyllinge E-mail: blf.bramsnaes@live.dk Webadresse: www.bramsnaeslokalhistorie.dk Referat Ordinær generalforsamling

Læs mere

Tekst: Chr. Richardt, 1868 Melodi: Carl Nielsen, 1920

Tekst: Chr. Richardt, 1868 Melodi: Carl Nielsen, 1920 Generalforsamlingen 2013 Jeg vil gerne byde velkommen til generalforsamling og til nye oplevelser i Varde Kunstforening. Men først skal vi synge: Derfor kan vort øje glædes Tekst: Chr. Richardt, 1868 Melodi:

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Referat fra ordinær generalforsamling i Holte Roklub. Onsdag d. 6. februar 2013 kl. 19.00 Antal fremmødte:

Læs mere

L E J R E K U N S T F O R E N I N G www.kunstilejre.dk

L E J R E K U N S T F O R E N I N G www.kunstilejre.dk REFERAT af ordinær generalforsamling torsdag den 5. februar 2015 kl. 19.00 i Domus Felix, Lejre. 55 medlemskaber var repræsenteret med ca. 70 deltagere. Spisehuset i Hvalsø stod for serveringen i pausen.

Læs mere

Opgaver. Administration

Opgaver. Administration Referat af GENERALFORSAMLING i Jydsk Naturhistorisk Forening mandag 8. februar 2016 kl. 19-20 på Naturhistorisk Museum i Århus. 1. Valg af dirigent. Eigil Holm blev valgt som dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Fanø Kunst Festival 2016 1 O FEB. 2016. MODTAtET FANØ KOMMUNE. Fanø Kommune. Bøme- & Kulturudvalget. Att. Niels Heinel. 5. - 8.

Fanø Kunst Festival 2016 1 O FEB. 2016. MODTAtET FANØ KOMMUNE. Fanø Kommune. Bøme- & Kulturudvalget. Att. Niels Heinel. 5. - 8. Fanø Kommune Bøme- & Kulturudvalget Att. Niels Heinel MODTAtET 1 O FEB. 2016 FANØ KOMMUNE Fanø Kunst Festival 2016 5. - 8. maj Arrangør: Fano Kunstfestival Ansøgning om midler til afvikling af Fanø Kunstfestival

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 01. november 2015, Kl. 11:00 på Wiedergården Dagsorden iht. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Konstatering af mødets lovlighed 3. Formanden aflægger beretning 4.

Læs mere

Årsberetning 2015 for Club Danois

Årsberetning 2015 for Club Danois Årsberetning 2015 for Club Danois For Club Danois blev 2015 atter et år med et højt aktivitetsniveau, med en fortsat bred vifte af de aktiviteter, vore medlemmer efterspørger, hvilket fremgår af medlemstilslutningen.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ROSKILDE BRIDGEUNION Onsdag den 21. oktober 2015 kl. 17.00 Bridgehuset Kildegården, Helligkorsvej 5, 4000 Roskilde

Læs mere

Ole Videbæk, Ribe: Uddrag af plakat til udstillingen Ribe-motiver 2010. Kom til generalforsamling søndag, den 9. maj 2010 kl. 14.

Ole Videbæk, Ribe: Uddrag af plakat til udstillingen Ribe-motiver 2010. Kom til generalforsamling søndag, den 9. maj 2010 kl. 14. April 2010 Ole Videbæk, Ribe: Uddrag af plakat til udstillingen Ribe-motiver 2010 Kom til generalforsamling søndag, den 9. maj 2010 kl. 14.00 HUSK også at se udstillingen Ribe-motiver 2010 fra den 21.

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN FEBRUAR 2016. side 1

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN FEBRUAR 2016. side 1 Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN FEBRUAR 2016 side 1 Foreningens bestyrelse: Formand: Kasserer: Søren Nielsen Indutrivej 1 9640 Farsø tlf.: 2340 3690 sn.farsoetaxi@gmail.com Jytte

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011.

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Dirigent Leif Bønning, referent Lisbeth Skals Jensen, stemmetællere bliver valgt, når

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2013

GENERALFORSAMLING 2013 GENERALFORSAMLING 2013 SØNDAG DEN 17. MARTS KLOKKEN 13:00 ODENSE KOMMUNES UDDANNELSESCENTER SCHACKSGADE 39, ODENSE DAGSORDEN 0. Valg af dirigent Valgt blev Flemming Hartvig Pedersen. Stemmetal opgjort

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Odden Borg Avis. December 2008 nr. 3/13. årgang

Odden Borg Avis. December 2008 nr. 3/13. årgang Odden Borg Avis December 2008 nr. 3/13. årgang J.F. Willumsens ateliervilla på Strandagervej 28 i Hellerup fik i weekenden 13.-14. september besøg af 3.000 meget interesserede gæster. Realea og Willumsens

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen.

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen. Vedtægter for: 1. Foreningens navn: KunstSpiralen 2. Formål: At samle udøvende kunstnere, kunsthåndværkere og kunstinteresserede i et fagligt og socialt fællesskab. At skabe nytænkning og udvikling for

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

DEN 2016. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 388. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN 2016. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 388. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU Marts DEN 2016 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 39. Årgang Nr. 388 Side 1 Anna Rasmussen 25. Marts Redaktionen ønsker tillykke Hjertelig tak for alle kærlige tanker, smukke

Læs mere

Sønderjyland/Sydslesvig

Sønderjyland/Sydslesvig Sønderjyland/Sydslesvig 2. årg. nr. 2 1 5. maj 201 3 GE ERALFORSAMLI G SØ DERJYSK HUSFLID DE 18. APRIL 2013, REFERAT FRA GE ERALFORSAMLI GE : 1. Dirigent - Margit Sørensen 2. Referent - Gerd Bargum Petersen

Læs mere

Referat af kunstforeningens ordinære generalforsamling den 3. april 2014

Referat af kunstforeningens ordinære generalforsamling den 3. april 2014 Referat af kunstforeningens ordinære generalforsamling den 3. april 2014 Udenrigsministeriet holdt sin ordinære generalforsamling torsdag den 3. april 2014 i Udenrigsministeriets kantine. Dagsorden 1.

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Referat Børns Voksenvenner Svendborg Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Dagsorden for generalforsamling:

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Fæstebonde under Herregården Odden august 2007 nr. 2-12. årgang

Fæstebonde under Herregården Odden august 2007 nr. 2-12. årgang Odden Borg Avis Fæstebonde under Herregården Odden august 2007 nr. 2-12. årgang Foto: Jakob Kofoed Odden med stillads: Herregården får udskiftet sit gamle slidte tag fra 1700-tallet. Besøgstallet har været

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2013 Der indkaldes herved til DISTRIKTSGILDETING Mandag den 27. maj 2013 kl. 19.30 i Gildehuset, Frederik Bajers Gade

Læs mere

Årsberetning for HPII 2013/2014

Årsberetning for HPII 2013/2014 Årsberetning for HPII 2013/2014 Så gik der endnu et år og det er blevet tid til en årsberetning fra bestyrelsen. Handler Vi har haft en del handler i år. 53a, 54, 58b, 77a, 83 og 89a, så Eilif har haft

Læs mere

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16 Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16 Deltagere: Sanna (SANDs sekr., praktikant), René (SANDs sek.), Niels Elbrønd (E- huset, SAND Hovedstaden), Ole Svendsen (SAND Hovedstaden), Michael Høyer (Bornholm),

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 2. udgave 19. marts 2012 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

Lokalhistorisk Forening/Arkiv for Halvrimmen og omegn. Det Gamle Bibliotek. Medlemsavis 2014. Avis nr. 13

Lokalhistorisk Forening/Arkiv for Halvrimmen og omegn. Det Gamle Bibliotek. Medlemsavis 2014. Avis nr. 13 Lokalhistorisk Forening/Arkiv for Halvrimmen og omegn. Det Gamle Bibliotek. Medlemsavis 2014 Avis nr. 13 Det Gamle Bibliotek, Aalborgvej 43 Halvrimmen 9460 Brovst Mail. dgbhalvrimmen@gmail.com Find os

Læs mere

Så er der ved at komme gang i Lindegaardens istandsættelse igen.

Så er der ved at komme gang i Lindegaardens istandsættelse igen. BONDEBYPOSTEN no. 2. juni 2007 31. årgang 1 Lindegården og Fondsstøtte. Så er der ved at komme gang i Lindegaardens istandsættelse igen. Kommunens Økonomiudvalg har sagt ja til at det foreslåede firma

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Odden Borg Avis. April 2010 nr. 1/15. årgang

Odden Borg Avis. April 2010 nr. 1/15. årgang Odden Borg Avis April 2010 nr. 1/15. årgang Generalforsamling lørdag den 1. maj, kl. 13.00. Velkommen til den årlige Generalforsamling på Herregården Odden. Vi glæder os til at se Jer og til at få en hyggelig

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts.

OBS: Der er ingen dans tirsdag den 8. marts. www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2016 Nr. 1 29. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Cykel- og ganghold side 2 Referat fra generalforsamling side 3 Bestyrelse og udvalg side 4 Sæsonprogram

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Referat fra Bjerringbro Atletik & Motions generalforsamling Bjerringbro Idrætscenter 23. marts 2006

Referat fra Bjerringbro Atletik & Motions generalforsamling Bjerringbro Idrætscenter 23. marts 2006 Dagorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2005 4. Fremlæggelse af budget for 2006, inkl. godkendelse af medlemskontingent 5. Indkomne forslag 6.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM 2016. (Udflugten til Christiansborg og Flakfortet 2015)

POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM 2016. (Udflugten til Christiansborg og Flakfortet 2015) POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM 2016 (Udflugten til Christiansborg og Flakfortet 2015) 1 TIRSDAG DEN 9. FEBRUAR 2016 KL. 13.00 3F s Mødelokale, Holsted Park 29, 4700 Næstved BILLEDKUNSTNER OG KUNSTPÆDAGOG

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006.

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Formanden, Uffe Bech Andersen åbnede generalforsamlingen, og mindes de medlemmer der er afgået ved døden i årets løb. Derefter fulgtes dagsordenen.

Læs mere

Det går den rigtige vej!

Det går den rigtige vej! Nr1. 20 Årgang Februar 2016 Det går den rigtige vej! Nu skal kanonen snart bruges igen. Tursejlernyt : Udgiver Assens Tursejlerklub Næsvej 16. 5610 Assens Redaktionen. Peer Find Jensen. Tlf.21479603 E.Mail:peerfindjensen@godmail.dk

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

Referat af generalforsamling mandag den 15. marts 2010 i Skibet Kirkehus, Vardevej 529, 7100 Vejle. Foreningen Stenager Mølles Venner

Referat af generalforsamling mandag den 15. marts 2010 i Skibet Kirkehus, Vardevej 529, 7100 Vejle. Foreningen Stenager Mølles Venner Referat af generalforsamling mandag den 15. marts 2010 i Skibet Kirkehus, Vardevej 529, 7100 Vejle I Foreningen Stenager Mølles Venner I generalforsamlingen deltog 34 medlemmer. Formanden bød velkommen

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Indledning. Beretning

Indledning. Beretning Generalforsamlingen den 21. april 2015 Indledning Det er mig en stor glæde på bestyrelsens vegne at kunne byde hjertelig velkommen til klubbens 19. ordinære generalforsamling. En særlig velkomst skal lyde

Læs mere

Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30

Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30 Generalforsamling hos Red Orangutangen Torsdag den 26. marts 2015 kl.19.30 Sted: Café Charlottenborg, Nyhavn 2, 1051 København K Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Formandens beretning 3) Godkendelse

Læs mere

Foreningen mod kæmpemøller på Abildgaards Jorde

Foreningen mod kæmpemøller på Abildgaards Jorde Vedtægter for Foreningen mod kæmpemøller på Abildgaards Jorde 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er: foreningen mod kæmpemøller på Abildgaards jorde i daglig tale FMK. Stk. 2: Foreningens hjemsted

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Tirsdag den 16.09.2014 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Tirsdag den 16.09.2014 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Tirsdag den 16.09.2014 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

September 2014. Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Formandens hjørne Kassererens hjørne Kulturtur til Fredensborg Slot

September 2014. Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Formandens hjørne Kassererens hjørne Kulturtur til Fredensborg Slot September 2014 Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Formandens hjørne Kassererens hjørne Kulturtur til Fredensborg Slot Årsprogram En glædelig nyhed Landsstævnet i Frederikshavn Dragtholdet

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling den 30. marts 2012 i Andelsboligforeningen Hestehaven.

Referat af generalforsamling den 30. marts 2012 i Andelsboligforeningen Hestehaven. Referat af generalforsamling den 30. marts 2012 i Andelsboligforeningen Hestehaven. Tilstede: Repræsentanter fra 23 huse. Ikke tilstede: Repræsentanter fra hus nr. 14 og hus nr. 18. Formand Knud Jensen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben FORÅRSPROGRAM Seniorklubben Kære medlemmer Så er vi i gang med foråret, og der er mange dage, som vi skal udnytte. Det er nemlig tid til at modtage programmet for det første halve år af 2015. Vi håber

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere