Danmarks. Sjoveste 1. A-kasse. og billigste. (Nu med nyt navn, da VHE aldrig rigtig slog igennem, som så meget andet)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danmarks. Sjoveste 1. A-kasse. og billigste. (Nu med nyt navn, da VHE aldrig rigtig slog igennem, som så meget andet)"

Transkript

1 Danmarks Sjoveste 1 A-kasse 1 og billigste (Nu med nyt navn, da VHE aldrig rigtig slog igennem, som så meget andet)

2 Lede Velkommen til endnu et nummer af DSA-nyt avisen der bliver til på baggrund af den underholdende hverdag i vel nok Danmarks vel nok mest specielle a-kasse for lige netop den slags de er - vore kære og specielle - medlemmer. Og på trods af et til stadighed højt engagement blandt avisens til stadighed mere og mere magtesløse læserskare over for at få sat en stopper for den til stadighed åbenlyse mangel på journalistisk minimalisme, bringer redaktionen her midt mellem to redaktionelle sygemeldinger, de seneste nyheder. Så hold ud endnu engang eller smut nu, inden det bliver for minimalt. Svineinfluenzaen er over os eller også er det inde i os så det vil derfor naturligvis præge dette nummer af dette for informationssamfundet og omegn så vigtige medie. Og hvad er mere naturligt end allerede nu at starte med at iagttage diværste forhåndsregler og instrukser: Sikkerhedsrep.tanten MariaN1e Jens1N har fremlagt redskabsplanen for at imødepå en epiog pandemi i DSA, og her er de vigtigste redskaber: Ansatte, der har været til fodbold og råbt svin efter en modstander, skal sove med rockwooldyne i en uge (isolation). Reglen om at ansatte skal vaske hænder ved toiletbesøg, præciseres til at der skal vaskes hænder ved afslutningen af toiletbesøget. Film med epidemi Moore skal opbevares i vakuumpakket plast på frost minimum 3 dage før forevisning. Det er ikke tilladt at stikke trynen i andres sager (så forslaget om at genindføre 2 eren på skattefri præmier og 2-års regel forkastes). Kaste-gris disciplinen udgår af såvel idrætsdagen som af De Kontorolympiske Lege (der forhandles for øvrigt om en ny stor sponsoraftale med L EASY, så de fremover kommer til at hedde De Kontorolympiske Leje). Burka bliver obligatorisk for alle medarbejdere, der ikke må blive smittet (jøder, vegetarer etc., red.). Medarbejdere med navne, der indebærer en forhøjet risiko for at blive eller være smittet, skal omgående skifte navn. De pågældende er underrettet, og nye navneskilte er bestilt. Det drejer sig i første omgang om Merete Neder, Allan Pil, Finn Skov Olsen, Ny Spørge-JørgensN1, Malene Dal, Charlotte, Ena Theer og sidst og mindst Gustav PetersN1 Neder. Kontakt med vor samarbejdspartner Basilia må kun ske via Skype, og samtlige dokumenter vedr. ESDH skal dampkoges ved 360. Sekretariatet isoleres i en 3 ugers periode, hvorfor al kontakt ikke må ske, men er på eget ansvar, og med stor risiko for både repressalier, skumle blikke og en blind date med Michael Jacksons livlæge.

3 Organiststationsnytd og personale I forbindelse med ansættelsen af klausmikael christensen som afdelingschef i DSA, har red. uden synderligt held forsøgt at tage referencer, for at kunne tegne et billede af den nye chef. Der tegner sig et tydeligt uklart billede af en person, der ikke i løbet af sit ganske korte liv har gjort det store væsen af sig, men at han i det mindste er en leder med fokus på de allermest jordnære opgaver. Team Selvstændig flytter med omgående virkning lokaler til den kombinerede affaldsvarme- og kaffestue på Bispebjerg Krematorium. Her skal blandt andet AllaN1 Pil og Lone MortH1sN1 påført skåneærmer (indkøbt i Sverige, red.), desinficere og behandle samtlige indkomne AR259 blanketter der omhandler dyrehold og kvægavl. Nyt fra brandredskabet i Kvæsthuset. Hvis du brænder dig på de varme drikke, så sørg for at standse ulykken og brug zinkliniment til at lindre smerten på brandsåret ligesom du gør i andre tilfælde af skoldkopper. Vi bringer her med eneret en liste over de seneste nye udpegede kontaktpersoner til grupper og udvalg i DSA: Lisbeth Ring Findus (hotline til socialrådgiverne) Don Miguel Bock (suppleant for alkoholkonsulenten) Gitte Henning Schöning (ny formand for forskønnelsesudvalget) Louise Falkeblik (ansvarlig for overvågning af overfølsomme persondata og allergikere) Madam Blå Marlin Grønpåsitfeldt (nyindvalgt i fiskeklubben) IgenIgen Henriksen (formand for DAMP-seniorer) (træffes ikke foreløbig, da hun er på arbejde, red.). Brevkasse- og medienyt De Hvide Sko, som de fleste sikkert ikke kan eller vil være bekendt med, er den seneste nye kortvarigt trendsættende døgnflue fra Team Facebook, og med den på papiret i forvejen på forhånd udråbte store succes in mente, arbejder Team ESDH nu på at lancere flere grupper på FB (FACEBOOK blandt venner, red.) (ikke nødvendigvis blandt venner på FACEBOOK, red.). Som det første blandt de Aller største danske trykte og skrevne medier, kan DSA-nyt med stor stolthed allerede nu løfte burkaen for følgende interne og ekstreme grupper, der snart vil se dagens lys: De Måske Egnede for medlemmer med betinget dagpengeret De Små Sko v. overenskomstudvalget Les Miserables v. socialrådgiverne De Små Synger v. klaus og klaus-mikael

4 Brevkassetænkning En læser har skrevet til brevkassen, og spurgt om følgende: Skal man have engelsktalende venner på FACEBOOK, for at få PAL-kompensation? Venlig hilsen Forh. Fung. næse-, knæ-, og prostataamputationsspecialesygeplejerske Ane-Mi Rosenkrans, Åreladegård, 9884 Sønder Rivelse. Kære Ane-Mi. Tak for dit spændende og gode og vel i teorien muligvis relevante spørgsmål. Som det måske ligger i luften, bliver jeg dig imidlertid svar skyldig. Jeg har ganske kortvarigt overvejet at spørge min brevkassekollega dr. Mønster, eller Niels Åbenbart, men på den anden side er der er jo også Ölaf Søstjerne, hvis det absolut skal være. Så indtil videre bliver det et ved ikke, men du kan bare klage over dette svar inden 4 uger fra modtagelsen af dette svar. Venlig hilsen red. Økonomisk krise Det fyger om os med sparetillæg og -forslag i disse for vort land så svære tider. I tider, hvor der ikke længere er tørklædesager (efter Connie Krudtklov holdt op, red.), hvor SPopsparingen ikke længere er synonymt for økonomisk viagra, og hvor Jaka-bov (langt om længe, red.) er ved at finde sin velfortjente plads langt langt nede i kostpyramiden. Det er bare ikke nok længere, og derfor ser vi ofte desperate forsøg på at få pengene til at slå til. Seneste eksempel og et af de mere desperate af slagsen, må vi da vist nok sige, uden at vi af den grund føler os særligt sensationslystne drejer sig om 2 ellers normalt nogenlunde velfungerende kolleger fra Team Syd, der - som var det taget ud af et satellitbaseret realityprogram - har besluttet at foretage det dramatiske skridt det er, at gå ned fra 2 til 1 husleje. Vi bringer en reportage fra dette økonomiske medie- og livsstilsstunt som et tillæg midt i bladet som sædvanlig lige til at smide ud. På den anden side er der jo også en øjebliksbeskrivelse af den voldsomme og ustyrligt spændende magtkamp, der lige nu netop i disse stunder for øjeblikket udspiller sig i vort datterselskab DSR. Tænk engang, alt dette, og meget meget mere, som vi i næste uge skal have analyseret hos salgskunsulent Honning Persby, får du kære elskede læser, for dit ekstremt prisbillige årsabonnement på DSA-nyt et medie, du slet slet ikke kan undvære, med mindre du både vil gå fallit, miste håret og blive bortvist fra dit arbejde (og blive Kunsulent, red.). Det er faktisk, når alt kommer til alt i altovervejende grad DSA-nyt du kan takke for stort set alle de bedste frokoster i kantinen, dit gode helbred og humør, samt hovedparten af din førlighed og din erhvervsevne (det der er tilbage, red.), så hvis du SÅ MEGET SOM DRØMMER om at opsige dit uopsigelige abonnement på avisen, SÅ ER DU SELV UDE OM DET, SPADE!!

5 FAMILLESAMMENFØRING Det arrangerede fornuftsægteskab i Team Syd mellem Klavs Vester Celin Dion og Jane Hendesslot Østershat blev under nærmest minimal medieårvågenhed fra deres udsendte (red., red.) indgået i DSA s Slotskirke, der ligger centralt placeret uden for Kvæsthuset, lige midt imellem Nationalbankens Møntvask og Den militante Fredsfanatiker. Da de to mediestuntmen m/k hermed lovformeligt var blevet klasket sammen i såvel bibelsk, juridisk som kødmæssig henseende, blev der afholdt en stående banquet udenfor kirken, hvor red. umiddelbart før det 11. glas tilbudschampagne var heldig at få et kort interview med den glade brudgom og den stolte hval øh brud! red: Hvordan er det at være gift, Klaus? Klaus: Ja, det er fedt altså ikke alt sammen undskyld Jane, men ih du Mille hvor er du stor!! Jane: Pyha, Klaus, giv mig lige dit Dankort, Klaus.. red: Lever det op til forventningerne, indtil videre Klaus? Klaus: Ja, det er helt fantastisk jeg har aldrig haft sådan en følelse før det er skønt - man bliver helt høj af det! Jane: Pust, støn Klaus giv mig lige dit Mastercard, Klaus! red: Hvad er jeres fremtidsplaner lige nu og her så Klaus? Klaus: Ja, nu skal vi jo så ud og ha nå å æ e, som vi siger på Fyn (der hvor han kommer fra, red.), og så tror jeg da jeg slutter dagen af med at kravle op og gi min ægtehval en lille godnatmøsser, som vi gør på Fyn. (Der hvor natten er vort egern, red.) red.: Så det du siger Klaus, er det, at det sådan set allerede er lidt op ad bakke i jeres ægteskab? Jeg tænker her såvel økonomisk som romantisk!? Klaus: Ja åp a bak det ka man man hvis godt kalde det for, men hva e man ligger jo mæ elementer (på dansk hedder det mere eller mindre, red.) som man har lagt (sig, red.) som vi siger på Fyn (ja, det var der han kom fra, red.) red: Ja, og så skal I jo så ovenikøbet ha en lille ny (lidt ligesom i Team Nord, efter Pia Skovhøj Slet ikke kunne klare at være der længere, red.) Er det ikke en lidt høj alder at få småfolk i? Jane: Klaus, har du bestilt Guldkortet til Fields, Klaus? Klaus: Tjaaae, set hernede fra kommer vi jo nok aldrig over lav-alderen, så det er vist ikke noget at bekymre sig for men det er da klart at der også er fordele ve det!! Fx når nu engang Baby får sin børneopsparing hevet ud af Vissenbjerg-Slattenholm Sparekasse, så passer det jo godt med at det er der vi andre skal på folkepension, og så kan vi jo altid låne lidt, hvis det kniver! Jane: Klaus, Klaus, har du flere EURO? Tak Klaus, bare sedlerne - det er fint lille skat. red.: Kan man sige, at du med indgåelse af dette ægteskab har nået et nyt højdepunkt i dit liv? Klaus: Nææ, ikke økonomisk i al fal - det vil nok være lidt synd at sige, alt taget i betragtning som du måske kan fornemme så skal vi ikke hellere kalde det en Millepæl? Det klinger så sødt på fynsk i hval fald.

6 VALGKAMP KAMPVALG KLAMPGAL-KLAMKARL Valgkampen til DSA s datterselskabs moderbestyrelse er skidt i gung undskyld skudt i gang, og vores helt egen Ny Rundspørge-Jørgen, har allerede under sin intro-uge været ude med en omvendt exit-poll over valgets indfald, så hvis du kan holde spændingen ud lidt endnu, så står prognosen helt nederst i dette tillæg. En meget stor minoritet af de stemmeberettigede medlemmer har klaget over, at det ikke har været muligt at se forskel på de to kandidater, og forstå hvad de egentlig mener. Det har vi her på redaktionen besluttet endeligt at hamre en tyk vognstang igennem med en pæl, så vi bringer her to helt nye principprogrammer for de opstillede (så kan man lime dette tillæg ovenpå det der var i vort søstermagasin, så man er bedre informeret når man stemmer, red.) MarGretemor X tensen: Jeg vil kræve en markant højere løn til alle de stolte sygeplejersker i det ganske danske land og i Fæøerne og på Grøngland eller også er det modsat. Jeg vil ha flere penge til sundhedsvæsenet og satse mere og mere på videre-, efter- og grunduddannelse. Og sidst men størst vil jeg gøre op med den evindelige snak om økonomi mig her og penge mig der, og så vil jeg ha sat en stopper for alle de latterlige kurser, der som en influenza lægger afdelingerne øde for sundhedsfagligt uddannet personale. Sirene-Iprene Heiselbjerg: Jeg forlanger en helt ny værdidebat om kvaliteten i sygehusvæsenet et grundlæggende opgør mod den gennem mange år veldokumenterede myte om, at lønstigninger er vejen frem mod et bedre og mere økonomisk og ansvarligt og motiverende og velfungerende sygekassehusvæsen. Jeg vil skabe en afslutning på den følelsesladede pladdersociale forestilling om, at flere penge giver gladere og mere raske patienter. Næ nej, det er tanken der tæller, og holdningerne der skaber resultaterne. Derudover vil jeg kræve en 65% lønstigning for samtlige ansatte samlet set i den næste overenskomstperiode. Det skal bemærkes, at Sirene-Iprene Heiselbjerg i en årrække i forrige århundrede har været formand for forebyggelsesudvalget i det Præservative småfolkeparti. Så nu kan der næppe længere være tvivl om udfaldet af valget, og her er det så, at svarene fra exit-poll en er rigtig interessante, så de kommer her: Støt Grete siger hele 38% (et overraskende tal, der nok bunder i at mange har haft svært ved at skelne de to kandidater fra hinanden, red.). Støt Brysterne siger hele 190% (men der var vist også for mange hænder oppe, da støtten blev optalt, red.). Støt Melis siger hele 67%, (der måske altså alligevel er i tvivl om, hvorvidt kandidaterne nu også er søde nok). Støt Sirene-Iprene siger 38% (men hvis de gør det må det være deres hovedpine, red.).

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

pension Kontorenten tredoblet i 2014 Pengene fra PKA gav et psykisk dyk Side 2 - tema om sum ved kritisk sygdom Side 6-11 Nummer 80 Januar 2014

pension Kontorenten tredoblet i 2014 Pengene fra PKA gav et psykisk dyk Side 2 - tema om sum ved kritisk sygdom Side 6-11 Nummer 80 Januar 2014 din pension Nummer 80 Januar 2014 Kontorenten tredoblet i 2014 Side 2 Pengene fra PKA gav et psykisk dyk - tema om sum ved kritisk sygdom Side 6-11 Din Pension nr. 80, januar 2014 et magasin for medlemmer

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

DE PRØVER AT GØRE DET SÅ NORMALT SOM MULIGT ET INDBLIK I 113 ANBRAGTE BØRN OG UNGES LIV

DE PRØVER AT GØRE DET SÅ NORMALT SOM MULIGT ET INDBLIK I 113 ANBRAGTE BØRN OG UNGES LIV DE PRØVER AT GØRE DET SÅ NORMALT SOM MULIGT ET INDBLIK I 113 ANBRAGTE BØRN OG UNGES LIV 2 FORORD 4 INDDRAGELSE, MEDBESTEMMELSE OG RETTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE OG TILSYN 14 PÆDAGOGER OG INSTITUTIONER 20

Læs mere

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet?

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet? Interviewguide: Formalia: Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvor mange børn har du? Hvor gamle er de? Hvordan bliver de passet? Bor du sammen med deres far/mor? Hvad laver din partner? Butiksarbejde:

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg

REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg Formand: Hallo så er vi ved de tider, hvor vi skal til at i gang med vores generalforsamling. Tiden er overskredet.

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

Foden indenfor. job i mindre og mellemstore virksomheder

Foden indenfor. job i mindre og mellemstore virksomheder Foden indenfor job i mindre og mellemstore virksomheder Foden indenfor job i mindre og mellemstore virksomheder 2012 Mike Wenøe og Jacob Høedt Larsen Grafisk tilrettelæggelse, Louise Maj Hansen ISBN: 978-87-92918-00-0

Læs mere

Organiserne vender skuden HOVEDSTADENOKTOBER/2011

Organiserne vender skuden HOVEDSTADENOKTOBER/2011 HOVEDSTADENOKTOBER/2011 Organiserne vender skuden Med teamet af organisere er fagforeningen igen flyttet ud på arbejdspladserne, hvor den hører hjemme. Og det virker. Skuden er vendt, så HK Service Hovedstaden

Læs mere

tæt på kræft tætpåkræft

tæt på kræft tætpåkræft Nr. 4 December 2009 7. årgang Kræftens Bekæmpelse tæt på kræft tætpåkræft Man har pligt til at være der, når nogen bliver ramt af kræft Indhold Hurtigere diagnoser kan redde 500 liv om året 3 Et hus uden

Læs mere

Bilag 1: Spørgeguide og transskribering af informantinterview med Kirsten Christensen.

Bilag 1: Spørgeguide og transskribering af informantinterview med Kirsten Christensen. Bilag 1: Spørgeguide og transskribering af informantinterview med Kirsten Christensen. Spørgeguide til telefon interview med Kirsten Christensen d. 23/2 2012 Formål: At skabe et overblik og en forståelse

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

ANERKEND DIN MEDARBEJDER

ANERKEND DIN MEDARBEJDER PERSONALESTYRELSEN DANSKE REGIONER KL DECEMBER 2009 ANERKEND DIN MEDARBEJDER INSPIRATION TIL ENGAGEMENT OG ARBEJDSGLÆDE udmøntning af kvalitetsreformen Kære leder Dine medarbejdere er grundlæggende meget

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang

NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang Kære læser! Ofte tænker vi karriereudvikling meget traditionelt det er noget med at får stillinger på et højere niveau. Men det hænder også at ledere af forskellige

Læs mere

OBS EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 4. FEBRUAR

OBS EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 4. FEBRUAR Januar 2013 KVARTALSBLAD FOR SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTER OBS EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 4. FEBRUAR 2013 NYHEDSbladet INDHOLDSFORTEGNELSE LEDER: GØR DOG NOGET...........................................

Læs mere

3F Varde-Billund har en valgt afdelingsbestyrelse, bredt sammensat på fag, geografi og køn, i Varde og Billund kommuner.

3F Varde-Billund har en valgt afdelingsbestyrelse, bredt sammensat på fag, geografi og køn, i Varde og Billund kommuner. Vi har talt med en række medlemmer som bekræfter dette udsagn, og som hver på sin måde, fortæller andre, hvordan de har ydet til fælleskabet eller mærket fællesskabets styrke. Maskinsnedkerlærlinge med

Læs mere

OST. bladet. Irmavarer ud med Posten

OST. bladet. Irmavarer ud med Posten Store fredag - en udfordring i Odense - s. 27 5 Nr. 5 - december 2014 OST bladet Irmavarer ud med Posten Skal Post Danmark ikke bare sygne hen i takt med det faldende antal breve, skal der vækst til på

Læs mere

Kapitel 5. Noget om arbejde

Kapitel 5. Noget om arbejde Kapitel 5 Noget om arbejde 1 19 Gravid maler Anna Er der noget, der er farligt, altså i dit arbejde sådan i miljøet, du arbejder i? Det kan der godt være, men vi prøver så vidt muligt, ikke at bruge opløsningsmidler,

Læs mere

ADHD MAGASINET. TEMA: Teenagere. Danni Elmo, ny ambassadør Side 4. Hvordan kan du forstå dine forældre? En guide til teenagere med ADHD Side 21

ADHD MAGASINET. TEMA: Teenagere. Danni Elmo, ny ambassadør Side 4. Hvordan kan du forstå dine forældre? En guide til teenagere med ADHD Side 21 TEMA: Teenagere Danni Elmo, ny ambassadør Side 4 ADHD MAGASINET NUMMER 1 FEBRUAR 2015 Hvordan kan du forstå dine forældre? En guide til teenagere med ADHD Side 21 Tips og ideer til teenage-årene Side 26

Læs mere

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009 VokseVærker Ventilens år 2011-2012 1993 1999 2012 2015 2022 ISSN: 2245-0009 I dette årsskrift Kære Læser 3 Årsmøde 2012 4 - Indkaldelsen Ventilen i tal 5 - Et hurtigt overblik 6 Ventilen har vokseværk

Læs mere

Når børn og unge fravælger svømning. Forundersøgelse til SVØM s projekt 'Vi bevæger de unge i forening'

Når børn og unge fravælger svømning. Forundersøgelse til SVØM s projekt 'Vi bevæger de unge i forening' Når børn og unge fravælger svømning Forundersøgelse til SVØM s projekt 'Vi bevæger de unge i forening' Forord Det går godt for dansk svømning både når det gælder resultater i bassinet, og når man ser på

Læs mere

Vi vil først bede om nogle informationer til identifikation af besvarelser og med henblik på yderligere spørgsmål.

Vi vil først bede om nogle informationer til identifikation af besvarelser og med henblik på yderligere spørgsmål. Bilag 1 Side 1 af 13 Kære respondent, Endnu en gang tak for din medvirken i vores kortlægning af danske kommuners brug af sociale medier. Afhængigt af dine svar ventes undersøgelsen at tage maksimalt ti

Læs mere

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 1 Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 21-årig mand, mor død af blodprop for tre uger siden Denne pjece er skrevet til dig, der er teenager eller i 20 erne, og som har mistet din far eller

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

@rbejdsløshedskasse!

@rbejdsløshedskasse! DanmarkS kedeligste @rbejdsløshedskasse! Du godeste er det virkelig 5. gang vi skal læse sådan noget bras. Af årsager, der er red. ukendte, udenfor rækkevidde og langt fra normal fatteevne, er det nu 5.

Læs mere

Steffen: Nå ja, jeg tror, at vi skal sige, at vi selvfølgelig optager, og at du kan, du kan trække det tilbage til en enhver tid, hvis du føler, at

Steffen: Nå ja, jeg tror, at vi skal sige, at vi selvfølgelig optager, og at du kan, du kan trække det tilbage til en enhver tid, hvis du føler, at 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Steffen: Nå ja, jeg tror, at vi skal sige, at vi selvfølgelig optager, og at du kan, du kan trække

Læs mere

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV Velkommen til skolens største og bedste skoleavis! Det er ved at være ret længe siden

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 JO ÆLDRE DU ER, JO FLERE RETTTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE, PÆDAGOGER OG ANDRE VOKSNE 14

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Livsliniens opgavemateriale om selvmordsforebyggelse til folkeskolens 8.-10. klassetrin

Livsliniens opgavemateriale om selvmordsforebyggelse til folkeskolens 8.-10. klassetrin Livsliniens opgavemateriale om selvmordsforebyggelse til folkeskolens 8.-10. klassetrin - 1 - Indholdsfortegnelse Til dig som skal skrive opgave om selvmord 3 Det skal du huske, når du skriver opgave om

Læs mere