Udbudsvilkår 4 parcelhusgrunde Beliggende Kærvænget, Jordrup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udbudsvilkår 4 parcelhusgrunde Beliggende Kærvænget, Jordrup"

Transkript

1 Udbudsvilkår 4 parcelhusgrunde Beliggende Kærvænget, Jordrup Baggrund Området Vilkår Mindstepriser Afgivelse af tilbud Vurdering af tilbud Forbehold Bilag Kolding Kommune udbyder 4 parcelhusgrunde i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommuners faste ejendomme. Grundene udbydes til salg ved tilbudsgivning ud fra fastsatte mindstepriser Udbudsvilkår udarbejdet af: Kolding Kommune, By- og Udviklingsforvaltningen, Nytorv 11, 6000 Kolding. Spørgsmål kan rettes til: Kirsten Simonsen, By- og Udviklingsforvaltningen, Køb og Salg, Nytorv 11, 6000 Kolding, kisi@kolding.dk tlf eller til Evt. spørgsmål vil sammen med kommunens svar (og uden angivelse af spørgsmålsstillers identitet) blive lagt på Kommunens hjemmeside under byggegrunde, vænget.

2 Baggrund Kolding Kommune udbyder nu 4 parcelhusgrunde beliggende syd for eksisterende boligområde Kærvænget, Jordrup. Der er endnu ikke tilvejebragt det nødvendige plangrundlag for de 4 grunde. Det forventes, at området medtages ved revision af Kommuneplanen ultimo Der skal herefter udarbejdes lokalplan for området, forinden grundene vil kunne udstykkes og byggemodnes. Grundene ligger i landzone i dag, og det forventes, at de også efter lokalplanlægningen vil være beliggende i landzone. Området Boligudstykningen, der omhandler 4 parcelhusgrunde og en adgangsvej, er beliggende umiddelbart syd for boligområdet Kærvænget i Jordrup, og udstykkes fra matr. nr. 9t, Jordrup by, Jordrup. Der bliver adgang til boligparcellerne ad eksisterende boligvej Kærvænget.

3 Vilkår Parcelhusgrundene udbydes til salg på vilkår, der fremgår af salgsvilkårene. Opmærksomheden henledes på, at det er en betingelse i handlen, at de planmæssige forhold kan tilvejebringes - det vil sige, at området kan medtages i revideret Kommuneplan ultimo 2013, og at der efterfølgende kan vedtages en lokalplan, der muliggør udstykning og byggemodning af 4 parcelhusgrunde. I det omfang betingelsen ikke kan opfyldes, herunder hvis Naturstyrelsen nedlægger veto mod planlægningen af området i forbindelse med kommuneplanrevisionen i 2013, vil en indgået handel uden videre gå tilbage. Byggemodningen kan først forventes færdig til bebyggelse ultimo Overtagelsesdatoen i handlen kan tidligst fastsættes til 14 dage efter lokalplanens endelige godkendelse. Mindstepriser Parcelhusgrundene udbydes til salg ved tilbudsgivning ud fra mindstepris. Mindstepriserne (der er inkl. moms) på de enkelte grunde fremgår af særskilt bilag. Grundprisen er inkl. tilslutningsbidrag til kloak, vand og el. Der vil ikke blive byggemodnet med varmeforsyning. Køber søger selv for etablering af varme. Det bemærkes, at der er mulighed for tilslutning til kollektiv varmeforsyning, Naturgas. Kommunen betaler alle handelsomkostninger, bortset fra købers evt. udgifter til egen advokat/rådgiver. Der henvises i øvrigt til salgsvilkårene. Afgivelse af tilbud Købstilbud med pris på grunden skal være skriftligt og fremsendes på den af kommunen udarbejdede blanket Købstilbud med salgsvilkår. Tilbudssummen skal angives som et fast beløb inkl. moms. Tilbud sendes i lukket kuvert mærket Tilbud på parcelhusgrund Kærvænget, Jordrup til: Kolding Kommune, By- og Udviklingsforvaltningen, Køb og Salg, Nytorv 11, 6000 Kolding. Tilbud kan også sendes (indscannet) pr. mærket med emnet Tilbud på parcelhusgrund Kærvænget, Jordrup til kobogsalg@kolding.dk.

4 Der kan bydes på flere grunde. Hvis der er tale om prioriterede tilbud, skal købstilbuddene være mærket med prioritet 1, prioritet 2, prioritet 3 osv. Vurdering af tilbud Salg af de enkelte grunde sker til højestbydende. Tilbudsgiverne får skriftligt svar pr. hvis adresse er oplyst og ellers med digital post. Der foretages i forbindelse med vurdering af tilbud ingen myndighedsbehandling. Accept af købsstilbud fritager således ikke tilbudsgiver fra efterfølgende at indhente de sædvanlige tilladelser og myndighedsgodkendelser, der er nødvendige for opførelse af bebyggelse. Forbehold Kolding Kommune forbeholder sig ret til at vælge frit mellem alle indkomne tilbud, ligesom Kolding Kommune frit kan forkaste samtlige tilbud. Hvis de udbudte parcelhusgrunde ikke er solgt efter tilbudsfristens udløb, vil de fortsat være til salg. Bilag Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde

5 Udbudsvilkår 4 parcelhusgrunde Beliggende Kærvænget, Jordrup Baggrund Området Vilkår Mindstepriser Afgivelse af tilbud Vurdering af tilbud Forbehold Bilag Kolding Kommune udbyder 4 parcelhusgrunde i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommuners faste ejendomme. Grundene udbydes til salg ved tilbudsgivning ud fra fastsatte mindstepriser Udbudsvilkår udarbejdet af: Kolding Kommune, By- og Udviklingsforvaltningen, Nytorv 11, 6000 Kolding. Spørgsmål kan rettes til: Kirsten Simonsen, By- og Udviklingsforvaltningen, Køb og Salg, Nytorv 11, 6000 Kolding, kisi@kolding.dk tlf eller til Evt. spørgsmål vil sammen med kommunens svar (og uden angivelse af spørgsmålsstillers identitet) blive lagt på Kommunens hjemmeside under byggegrunde, vænget.

6 Baggrund Kolding Kommune udbyder nu 4 parcelhusgrunde beliggende syd for eksisterende boligområde Kærvænget, Jordrup. Der er endnu ikke tilvejebragt det nødvendige plangrundlag for de 4 grunde. Det forventes, at området medtages ved revision af Kommuneplanen ultimo Der skal herefter udarbejdes lokalplan for området, forinden grundene vil kunne udstykkes og byggemodnes. Grundene ligger i landzone i dag, og det forventes, at de også efter lokalplanlægningen vil være beliggende i landzone. Området Boligudstykningen, der omhandler 4 parcelhusgrunde og en adgangsvej, er beliggende umiddelbart syd for boligområdet Kærvænget i Jordrup, og udstykkes fra matr. nr. 9t, Jordrup by, Jordrup. Der bliver adgang til boligparcellerne ad eksisterende boligvej Kærvænget.

7 Vilkår Parcelhusgrundene udbydes til salg på vilkår, der fremgår af salgsvilkårene. Opmærksomheden henledes på, at det er en betingelse i handlen, at de planmæssige forhold kan tilvejebringes - det vil sige, at området kan medtages i revideret Kommuneplan ultimo 2013, og at der efterfølgende kan vedtages en lokalplan, der muliggør udstykning og byggemodning af 4 parcelhusgrunde. I det omfang betingelsen ikke kan opfyldes, herunder hvis Naturstyrelsen nedlægger veto mod planlægningen af området i forbindelse med kommuneplanrevisionen i 2013, vil en indgået handel uden videre gå tilbage. Byggemodningen kan først forventes færdig til bebyggelse ultimo Overtagelsesdatoen i handlen kan tidligst fastsættes til 14 dage efter lokalplanens endelige godkendelse. Mindstepriser Parcelhusgrundene udbydes til salg ved tilbudsgivning ud fra mindstepris. Mindstepriserne (der er inkl. moms) på de enkelte grunde fremgår af særskilt bilag. Grundprisen er inkl. tilslutningsbidrag til kloak, vand og el. Der vil ikke blive byggemodnet med varmeforsyning. Køber søger selv for etablering af varme. Det bemærkes, at der er mulighed for tilslutning til kollektiv varmeforsyning, Naturgas. Kommunen betaler alle handelsomkostninger, bortset fra købers evt. udgifter til egen advokat/rådgiver. Der henvises i øvrigt til salgsvilkårene. Afgivelse af tilbud Købstilbud med pris på grunden skal være skriftligt og fremsendes på den af kommunen udarbejdede blanket Købstilbud med salgsvilkår. Tilbudssummen skal angives som et fast beløb inkl. moms. Tilbud sendes i lukket kuvert mærket Tilbud på parcelhusgrund Kærvænget, Jordrup til: Kolding Kommune, By- og Udviklingsforvaltningen, Køb og Salg, Nytorv 11, 6000 Kolding. Tilbud kan også sendes (indscannet) pr. mærket med emnet Tilbud på parcelhusgrund Kærvænget, Jordrup til kobogsalg@kolding.dk.

8 Der kan bydes på flere grunde. Hvis der er tale om prioriterede tilbud, skal købstilbuddene være mærket med prioritet 1, prioritet 2, prioritet 3 osv. Vurdering af tilbud Salg af de enkelte grunde sker til højestbydende. Tilbudsgiverne får skriftligt svar pr. hvis adresse er oplyst og ellers med digital post. Der foretages i forbindelse med vurdering af tilbud ingen myndighedsbehandling. Accept af købsstilbud fritager således ikke tilbudsgiver fra efterfølgende at indhente de sædvanlige tilladelser og myndighedsgodkendelser, der er nødvendige for opførelse af bebyggelse. Forbehold Kolding Kommune forbeholder sig ret til at vælge frit mellem alle indkomne tilbud, ligesom Kolding Kommune frit kan forkaste samtlige tilbud. Hvis de udbudte parcelhusgrunde ikke er solgt efter tilbudsfristens udløb, vil de fortsat være til salg. Bilag Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde

9 Udbudsvilkår 4 parcelhusgrunde Beliggende Kærvænget, Jordrup Baggrund Området Vilkår Mindstepriser Afgivelse af tilbud Vurdering af tilbud Forbehold Bilag Kolding Kommune udbyder 4 parcelhusgrunde i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommuners faste ejendomme. Grundene udbydes til salg ved tilbudsgivning ud fra fastsatte mindstepriser Udbudsvilkår udarbejdet af: Kolding Kommune, By- og Udviklingsforvaltningen, Nytorv 11, 6000 Kolding. Spørgsmål kan rettes til: Kirsten Simonsen, By- og Udviklingsforvaltningen, Køb og Salg, Nytorv 11, 6000 Kolding, kisi@kolding.dk tlf eller til Evt. spørgsmål vil sammen med kommunens svar (og uden angivelse af spørgsmålsstillers identitet) blive lagt på Kommunens hjemmeside under byggegrunde, vænget.

10 Baggrund Kolding Kommune udbyder nu 4 parcelhusgrunde beliggende syd for eksisterende boligområde Kærvænget, Jordrup. Der er endnu ikke tilvejebragt det nødvendige plangrundlag for de 4 grunde. Det forventes, at området medtages ved revision af Kommuneplanen ultimo Der skal herefter udarbejdes lokalplan for området, forinden grundene vil kunne udstykkes og byggemodnes. Grundene ligger i landzone i dag, og det forventes, at de også efter lokalplanlægningen vil være beliggende i landzone. Området Boligudstykningen, der omhandler 4 parcelhusgrunde og en adgangsvej, er beliggende umiddelbart syd for boligområdet Kærvænget i Jordrup, og udstykkes fra matr. nr. 9t, Jordrup by, Jordrup. Der bliver adgang til boligparcellerne ad eksisterende boligvej Kærvænget.

11 Vilkår Parcelhusgrundene udbydes til salg på vilkår, der fremgår af salgsvilkårene. Opmærksomheden henledes på, at det er en betingelse i handlen, at de planmæssige forhold kan tilvejebringes - det vil sige, at området kan medtages i revideret Kommuneplan ultimo 2013, og at der efterfølgende kan vedtages en lokalplan, der muliggør udstykning og byggemodning af 4 parcelhusgrunde. I det omfang betingelsen ikke kan opfyldes, herunder hvis Naturstyrelsen nedlægger veto mod planlægningen af området i forbindelse med kommuneplanrevisionen i 2013, vil en indgået handel uden videre gå tilbage. Byggemodningen kan først forventes færdig til bebyggelse ultimo Overtagelsesdatoen i handlen kan tidligst fastsættes til 14 dage efter lokalplanens endelige godkendelse. Mindstepriser Parcelhusgrundene udbydes til salg ved tilbudsgivning ud fra mindstepris. Mindstepriserne (der er inkl. moms) på de enkelte grunde fremgår af særskilt bilag. Grundprisen er inkl. tilslutningsbidrag til kloak, vand og el. Der vil ikke blive byggemodnet med varmeforsyning. Køber søger selv for etablering af varme. Det bemærkes, at der er mulighed for tilslutning til kollektiv varmeforsyning, Naturgas. Kommunen betaler alle handelsomkostninger, bortset fra købers evt. udgifter til egen advokat/rådgiver. Der henvises i øvrigt til salgsvilkårene. Afgivelse af tilbud Købstilbud med pris på grunden skal være skriftligt og fremsendes på den af kommunen udarbejdede blanket Købstilbud med salgsvilkår. Tilbudssummen skal angives som et fast beløb inkl. moms. Tilbud sendes i lukket kuvert mærket Tilbud på parcelhusgrund Kærvænget, Jordrup til: Kolding Kommune, By- og Udviklingsforvaltningen, Køb og Salg, Nytorv 11, 6000 Kolding. Tilbud kan også sendes (indscannet) pr. mærket med emnet Tilbud på parcelhusgrund Kærvænget, Jordrup til kobogsalg@kolding.dk.

12 Der kan bydes på flere grunde. Hvis der er tale om prioriterede tilbud, skal købstilbuddene være mærket med prioritet 1, prioritet 2, prioritet 3 osv. Vurdering af tilbud Salg af de enkelte grunde sker til højestbydende. Tilbudsgiverne får skriftligt svar pr. hvis adresse er oplyst og ellers med digital post. Der foretages i forbindelse med vurdering af tilbud ingen myndighedsbehandling. Accept af købsstilbud fritager således ikke tilbudsgiver fra efterfølgende at indhente de sædvanlige tilladelser og myndighedsgodkendelser, der er nødvendige for opførelse af bebyggelse. Forbehold Kolding Kommune forbeholder sig ret til at vælge frit mellem alle indkomne tilbud, ligesom Kolding Kommune frit kan forkaste samtlige tilbud. Hvis de udbudte parcelhusgrunde ikke er solgt efter tilbudsfristens udløb, vil de fortsat være til salg. Bilag Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde

13 Udbudsvilkår 4 parcelhusgrunde Beliggende Kærvænget, Jordrup Baggrund Området Vilkår Mindstepriser Afgivelse af tilbud Vurdering af tilbud Forbehold Bilag Kolding Kommune udbyder 4 parcelhusgrunde i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommuners faste ejendomme. Grundene udbydes til salg ved tilbudsgivning ud fra fastsatte mindstepriser Udbudsvilkår udarbejdet af: Kolding Kommune, By- og Udviklingsforvaltningen, Nytorv 11, 6000 Kolding. Spørgsmål kan rettes til: Kirsten Simonsen, By- og Udviklingsforvaltningen, Køb og Salg, Nytorv 11, 6000 Kolding, kisi@kolding.dk tlf eller til Evt. spørgsmål vil sammen med kommunens svar (og uden angivelse af spørgsmålsstillers identitet) blive lagt på Kommunens hjemmeside under byggegrunde, vænget.

14 Baggrund Kolding Kommune udbyder nu 4 parcelhusgrunde beliggende syd for eksisterende boligområde Kærvænget, Jordrup. Der er endnu ikke tilvejebragt det nødvendige plangrundlag for de 4 grunde. Det forventes, at området medtages ved revision af Kommuneplanen ultimo Der skal herefter udarbejdes lokalplan for området, forinden grundene vil kunne udstykkes og byggemodnes. Grundene ligger i landzone i dag, og det forventes, at de også efter lokalplanlægningen vil være beliggende i landzone. Området Boligudstykningen, der omhandler 4 parcelhusgrunde og en adgangsvej, er beliggende umiddelbart syd for boligområdet Kærvænget i Jordrup, og udstykkes fra matr. nr. 9t, Jordrup by, Jordrup. Der bliver adgang til boligparcellerne ad eksisterende boligvej Kærvænget.

15 Vilkår Parcelhusgrundene udbydes til salg på vilkår, der fremgår af salgsvilkårene. Opmærksomheden henledes på, at det er en betingelse i handlen, at de planmæssige forhold kan tilvejebringes - det vil sige, at området kan medtages i revideret Kommuneplan ultimo 2013, og at der efterfølgende kan vedtages en lokalplan, der muliggør udstykning og byggemodning af 4 parcelhusgrunde. I det omfang betingelsen ikke kan opfyldes, herunder hvis Naturstyrelsen nedlægger veto mod planlægningen af området i forbindelse med kommuneplanrevisionen i 2013, vil en indgået handel uden videre gå tilbage. Byggemodningen kan først forventes færdig til bebyggelse ultimo Overtagelsesdatoen i handlen kan tidligst fastsættes til 14 dage efter lokalplanens endelige godkendelse. Mindstepriser Parcelhusgrundene udbydes til salg ved tilbudsgivning ud fra mindstepris. Mindstepriserne (der er inkl. moms) på de enkelte grunde fremgår af særskilt bilag. Grundprisen er inkl. tilslutningsbidrag til kloak, vand og el. Der vil ikke blive byggemodnet med varmeforsyning. Køber søger selv for etablering af varme. Det bemærkes, at der er mulighed for tilslutning til kollektiv varmeforsyning, Naturgas. Kommunen betaler alle handelsomkostninger, bortset fra købers evt. udgifter til egen advokat/rådgiver. Der henvises i øvrigt til salgsvilkårene. Afgivelse af tilbud Købstilbud med pris på grunden skal være skriftligt og fremsendes på den af kommunen udarbejdede blanket Købstilbud med salgsvilkår. Tilbudssummen skal angives som et fast beløb inkl. moms. Tilbud sendes i lukket kuvert mærket Tilbud på parcelhusgrund Kærvænget, Jordrup til: Kolding Kommune, By- og Udviklingsforvaltningen, Køb og Salg, Nytorv 11, 6000 Kolding. Tilbud kan også sendes (indscannet) pr. mærket med emnet Tilbud på parcelhusgrund Kærvænget, Jordrup til kobogsalg@kolding.dk.

16 Der kan bydes på flere grunde. Hvis der er tale om prioriterede tilbud, skal købstilbuddene være mærket med prioritet 1, prioritet 2, prioritet 3 osv. Vurdering af tilbud Salg af de enkelte grunde sker til højestbydende. Tilbudsgiverne får skriftligt svar pr. hvis adresse er oplyst og ellers med digital post. Der foretages i forbindelse med vurdering af tilbud ingen myndighedsbehandling. Accept af købsstilbud fritager således ikke tilbudsgiver fra efterfølgende at indhente de sædvanlige tilladelser og myndighedsgodkendelser, der er nødvendige for opførelse af bebyggelse. Forbehold Kolding Kommune forbeholder sig ret til at vælge frit mellem alle indkomne tilbud, ligesom Kolding Kommune frit kan forkaste samtlige tilbud. Hvis de udbudte parcelhusgrunde ikke er solgt efter tilbudsfristens udløb, vil de fortsat være til salg. Bilag Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til tæt-lav boligbebyggelse ved Elkærholmparken, V. Nebel, 6040 Egtved

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til tæt-lav boligbebyggelse ved Elkærholmparken, V. Nebel, 6040 Egtved UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til tæt-lav boligbebyggelse ved Elkærholmparken, V. Nebel, 6040 Egtved Ejendommene 2 udstykkede storparceller udbydes i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011

Læs mere

UDBUDSVILKÅR storparceller til parcelhusgrunde ved Dalbygård, 6000 Kolding

UDBUDSVILKÅR storparceller til parcelhusgrunde ved Dalbygård, 6000 Kolding UDBUDSVILKÅR storparceller til parcelhusgrunde ved Dalbygård, 6000 Kolding Ejendommen 1 storparcel under udstykning udbydes i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved

Læs mere

Beskrivelse og Udbudsvilkår. For salg af ca. 54 ha agerjord beliggende nord for Landerupvej.

Beskrivelse og Udbudsvilkår. For salg af ca. 54 ha agerjord beliggende nord for Landerupvej. Beskrivelse og Udbudsvilkår For salg af ca. 54 ha agerjord beliggende nord for Landerupvej. Arealet udbydes i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens

Læs mere

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til boligbebyggelse (delområde 1 og 2 i lokalplan ) Beliggende ved Dollerup Sø i Lunderskov

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til boligbebyggelse (delområde 1 og 2 i lokalplan ) Beliggende ved Dollerup Sø i Lunderskov UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til boligbebyggelse (delområde 1 og 2 i lokalplan 1115-11) Beliggende ved Dollerup Sø i Lunderskov Storparcel 1 Storparcel 2 De 2 storparceller udbydes til salg samtidig, idet

Læs mere

UDBUDSVILKÅR for salg af storparcel til privat boligbebyggelse (delområde 2 i lokalplan ) Beliggende Solgårdsparken 1A i V.

UDBUDSVILKÅR for salg af storparcel til privat boligbebyggelse (delområde 2 i lokalplan ) Beliggende Solgårdsparken 1A i V. UDBUDSVILKÅR for salg af storparcel til privat boligbebyggelse (delområde 2 i lokalplan 0643-12) Beliggende Solgårdsparken 1A i V. Nebel Storparcellen udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr.

Læs mere

Købsblanket Byggegrunde

Købsblanket Byggegrunde Købsblanketten skal printes, udfyldes og underskrives. Herefter kan den scannes og mailes til erik.janne@webspeed.dk - eller afleveres/postes til: EB Holding Randers ApS Kongelysdalen 14 8930 Randers NØ

Læs mere

Parcelhusgrunde Gartnervænget i Kongerslev Salgsvilkår er revideret i januar 2016. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten

Parcelhusgrunde Gartnervænget i Kongerslev Salgsvilkår er revideret i januar 2016. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten 2008-6542 - KJK/tik Gartnervænget På sælger Aalborg Kommune 5 parcelhusgrunde. Grundene, der er vist på vedhæftede salgsrids (bilag 1), varierer i størrelse fra 1.115 til 1.310 m2. Gartnervænget ligger

Læs mere

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk 1 Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...

Læs mere

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted. THISTED KOMMUNE Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...2 Området

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene ligger ved Nordmarken i Højmark, hvor de første grunde blev

Læs mere

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding

UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding UDBUDSVILKÅR 2 storparceller til privat tæt-lav boligbebyggelse (delområde 2 og delområde 3) på Kløvkærgrunden i Seest, 6000 Kolding De 2 storparceller som er under udstykning udbydes til salg i henhold

Læs mere

Venusvej i Havndal. Salgsvilkår

Venusvej i Havndal. Salgsvilkår Venusvej i Havndal Salgsvilkår Venusvej er beliggende i den sydlige del af Havndal By, øst for Vellinggårdsvej. Området er forbundet internt med stinet, der sikrer let adgang til de større fælles opholdsarealer

Læs mere

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER THISTED KOMMUNE UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, 7760 Hurup tlf. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Udstykningen på Hans Bachs

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 7 Salgsmateriale for 32 villagrunde ved Langfreddal i Sabro TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Vedlagt

Læs mere

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund Møllevej 31B, Kongsted - Storparcel II 4683 Rønnede 920.000 kr. Storparcel II af to parceller i Rønnede/Kongsted Offentligt udbud - budfrist 30.04.2019 BESKRIVELSE OG BILLEDER

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Viborgvej 73, 8600 Silkeborg. Grundareal ca. 1.990 m²

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Viborgvej 73, 8600 Silkeborg. Grundareal ca. 1.990 m² UDBUD Grundareal ca. 1.990 m² Tilbudsfrist mandag 17. februar 2014 kl. 12.00 Mindstepris 1.150.000 kr. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Viborgvej 73, 8600 Silkeborg 1 Indhold 1. Vilkår for

Læs mere

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund Møllevej 31B, Kongsted 4683 Rønnede 1.532.000 kr. Storparcel I af to parceller i Rønnede/Kongsted Offentligt udbud BESKRIVELSE OG BILLEDER 2 storparceller til åben/lav og

Læs mere

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING THISTED KOMMUNE UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf.nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Sjørring by...3 Området ved Frejasvej...3 Udstykningen

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg.

SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg. SALGSPROSPEKT Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg. Guldborgsund Kommune udbyder en del af matr. nr. 23-a, Nysted Markjorder beliggende Rosenvænget

Læs mere

Parcelhusgrunde Nåleøjet i Vester Hassing Salgsvilkår er revideret i januar 2015. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten

Parcelhusgrunde Nåleøjet i Vester Hassing Salgsvilkår er revideret i januar 2015. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten 2007-46143 - KJK/tik Nåleøjet På sælger Aalborg Kommune 4 parcelhusgrunde. Grundene er vist på vedhæftede salgsrids (bilag 1). Grundene varierer fra 711 m 2 til 952 m 2. Nåleøjet ligger naturskønt i den

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 31 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for 31

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 5 Salgsmateriale for 2 villagrunde i Malling beliggende Krekærvangen 50 og Krekærtoften 112. TEKNIK OG MILJØ Bolig

Læs mere

Udbudsvilkår byggefelter på Mariager Havn

Udbudsvilkår byggefelter på Mariager Havn Udbudsvilkår byggefelter på Mariager Havn Beskrivelse Mariagerfjord Kommune udbyder nu 6 byggefelter på Mariager Havn. De 6 byggefelter er vist på salgsridset (bilag 1). Byggefelternes ca. størrelse og

Læs mere

GENUDBUD Udbudsmateriale for ejendom til forsyningsvirksomhed m.m. Idskovvej 8, Dybvad

GENUDBUD Udbudsmateriale for ejendom til forsyningsvirksomhed m.m. Idskovvej 8, Dybvad Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 5. september 2013 GENUDBUD Udbudsmateriale for ejendom til forsyningsvirksomhed m.m.

Læs mere

Salg af parcelhusgrunde Hanebjælken, Vestbjerg Sagsnr. 2014-17841

Salg af parcelhusgrunde Hanebjælken, Vestbjerg Sagsnr. 2014-17841 Sagsnr.: 2014-17841 KJK/tho Beskrivelse Hanebjælken ligger centralt i Vestbjerg i et område med et veludbygget stisystem. Der er sikker vej til børneinstitution, skole og idrætshal. Der er sælges i alt

Læs mere

Silkeborg Kommune udbyder en erhvervsgrund beliggende ved Kejlstrupvej, til salg.

Silkeborg Kommune udbyder en erhvervsgrund beliggende ved Kejlstrupvej, til salg. MINDSTEPRIS: 757.000 KR. + moms GRUNDAREAL: ca. 7570 M 2 LOKALPLAN 13-007 ANVENDELSE: master og anlæg, der producerer energi fra vedvarende energikilder. Silkeborg Kommune udbyder en erhvervsgrund beliggende

Læs mere

Til interesserede. Arealudvikling Aarhus. Den 8. december Salgsmateriale for 22 villagrunde ved Løgten Østervej i Skødstrup

Til interesserede. Arealudvikling Aarhus. Den 8. december Salgsmateriale for 22 villagrunde ved Løgten Østervej i Skødstrup Til interesserede Den 8. december 2013 Arealudvikling Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune Salgsmateriale for 22 villagrunde ved Løgten Østervej i Skødstrup Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for grundene

Læs mere

OBS: Grundsalg er flyttet til Kalkværksvej 10, Aarhus C

OBS: Grundsalg er flyttet til Kalkværksvej 10, Aarhus C Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Salgsmateriale for villagrunden Laskedalen 82, 8220 Brabrand Vedlagt

Læs mere

Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby

Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby Morsø Kommune Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby Udbudsmateriale Pia Thybo 2013 Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 13-09-2013 Offentligt udbud af byggegrunde

Læs mere

Silkeborg Kommune udbyder et landbrugsareal beliggende ved Viborgvej/Hestehavevej til salg

Silkeborg Kommune udbyder et landbrugsareal beliggende ved Viborgvej/Hestehavevej til salg MINDSTEPRIS: 1,9 mio. kr. + moms GRUNDAREAL: 57.625 m 2 KOMMUNEPLANRAMME: delvist omfattet af 12-B-12 ZONESTATUS : landbrugsareal. Silkeborg Kommune udbyder et landbrugsareal beliggende ved Viborgvej/Hestehavevej

Læs mere

Offentligt udbud for Randers Kommune

Offentligt udbud for Randers Kommune Offentligt udbud for Randers Kommune Sag 6381-2 TIL SALG Randers SV - Vorup Boulevard 33, delområde C2 Tidligere anvendt til serviceareal for kommuneskolen - Vorup Skole Ejendommen udbydes i 3 delområder:

Læs mere

UDBUDSVILKÅR Klostergade 8-10 og Klostergade 16 ( Klostergården ) Kolding

UDBUDSVILKÅR Klostergade 8-10 og Klostergade 16 ( Klostergården ) Kolding UDBUDSVILKÅR Klostergade 8-10 og Klostergade 16 ( Klostergården ) Kolding Ejendommene udbydes i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommuners faste ejendomme.

Læs mere

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund Godthåbsdalen, Storparcel 2 4640 Faxe 7.950.000 kr. Offentligt udbud for Faxe Kommune BESKRIVELSE OG BILLEDER Udbud af storpacel ved Godthåbsdalen i naturskønt område af Faxe

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

Sokkelgrunde Nåleøjet i Vester Hassing Salgsvilkår er revideret i januar Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten

Sokkelgrunde Nåleøjet i Vester Hassing Salgsvilkår er revideret i januar Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten 2007-46143 - KJK/tik Nåleøjet På sælger Aalborg Kommune 3 sokkelgrundegrunde. Grundene er vist på vedhæftede salgsrids (bilag 1). Grundene er hver på 225 m 2. Nåleøjet ligger naturskønt i den sydøstlige

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 24. maj 2018 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 23 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 8 villagrunde ved Løgten Østervej i Skødstrup Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for 4. etape,

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Februar 2016 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 10bl Stenløse By, Stenløse, beliggende Toftholmvej 20, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken,

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede 26. januar 2018 Side 1 af 6 Salgsmateriale for 37 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 22 villagrunde ved Møddebro Parkvej i Solbjerg. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for grundene

Læs mere

UDBUD. Resdal Bakke 11, Silkeborg. Resdal Bakke 11, 8600 Silkeborg. 12 ledige boliger til samlet salg. Tilbudsfrist tirsdag mandag. kl. 12.

UDBUD. Resdal Bakke 11, Silkeborg. Resdal Bakke 11, 8600 Silkeborg. 12 ledige boliger til samlet salg. Tilbudsfrist tirsdag mandag. kl. 12. UDBUD Resdal Bakke 11, Silkeborg Resdal Bakke 11, 8600 Silkeborg Samlet Bebygget grundareal 930 893 m 2 Tilbudsfrist tirsdag mandag 20. 26. december august 2013 2011 kl. 12.00 12 ledige boliger til samlet

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Grundsalg og Alment Byggeri Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 5 Salgsmateriale for 16 villagrunde ved Lauritshøj i Skødstrup. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for grundene

Læs mere

BYGGEGRUNDE I LISBJERG

BYGGEGRUNDE I LISBJERG BYGGEGRUNDE I LISBJERG CENTER FOR BYUDVIKLING OG MOBILITET GRUNDSALG Kalkværksvej 10 8000 Aarhus C. Tlf. 8940 4500 grundsalg@mtm.aarhus.dk www.aarhus.dk/grundsalg ELEVVEJ 11B, 11C, 11D, 11E, 11F og 15

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for 5 villagrunde ved Laskedalen i Brabrand TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Vedlagt

Læs mere

Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej, Hostrup

Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej, Hostrup #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, Juridisk Afdeling, BLF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby. 12-08-2015 Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej,

Læs mere

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund Jens Chr. Skous Vej 10 4690 Haslev Offentligt udbud for Faxe Kommune. 1.299.600 kr. BESKRIVELSE OG BILLEDER Offentligt udbud for Faxe Kommune. Attraktiv storparcel på 4.332

Læs mere

ERHVERSGRUND i ÅRSLEV

ERHVERSGRUND i ÅRSLEV ERHVERSGRUND i ÅRSLEV Logistikparken 10, Årslev E4 5 Ed ÅRSL EV GRUNDSALG GRUNDSALG@MTM.AARHUS.DK n wi Ra s hr ve j Aarhus Kommune Udbud af erhvervsgrund Logistikparken 10, Årslev, 8220 Brabrand Udbudsmateriale

Læs mere

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten maj 2012 sag 07/17066 SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten Salgsvilkår 1. Oplysninger om grundene Parcellerne er beliggende i Erhvervsparken Klank ved Århusvej/

Læs mere

Tillæg nr. 13 Spildevandsplan 2012-2019. Boligområde ved Tøndervej i Bastrup - omfattet af lokalplan 1218-12. By- og Udviklingsforvaltningen.

Tillæg nr. 13 Spildevandsplan 2012-2019. Boligområde ved Tøndervej i Bastrup - omfattet af lokalplan 1218-12. By- og Udviklingsforvaltningen. Tillæg nr. 13 Spildevandsplan 2012-2019 Boligområde ved Tøndervej i Bastrup - omfattet af lokalplan 1218-12 By- og Udviklingsforvaltningen Miljø Sagsnr. 14/17738 September 2015 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund

SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund SALGSOPSTILLING Erhvervsgrund Godthåbsdalen, Storparcel 3 og 4 4640 Faxe 12.180.000 kr. Offentligt udbud for Faxe Kommune BESKRIVELSE OG BILLEDER Udbud af storpacel ved Godthåbsdalen i naturskønt område

Læs mere

Erhvervsareal matr. nr. 2377 Skærbæk ejerlav. sælges i offentligt udbud

Erhvervsareal matr. nr. 2377 Skærbæk ejerlav. sælges i offentligt udbud Erhvervsareal matr. nr. 2377 Skærbæk ejerlav sælges i offentligt udbud SALGSVILKÅR Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Tønder Kommune udbyder 48.138 m² erhvervsjord på matr. nr.

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00655 Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Sulbækhus Landejendom beliggende Strandhusevej 5, 9900 Frederikshavn 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden landbrugspligt Landbrugsjord beliggende Maltvedgårdsvej 2B, 4100 Ringsted. 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: matr.nr.

Læs mere

26.06.2014. Tilbudsgrundlag. Offentligt udbud af salg af Administrationsbygninger og bibliotek i Støvring. Hobrovej 88 90 Bavnebakken 9.

26.06.2014. Tilbudsgrundlag. Offentligt udbud af salg af Administrationsbygninger og bibliotek i Støvring. Hobrovej 88 90 Bavnebakken 9. 26.06.2014 Tilbudsgrundlag Offentligt udbud af salg af Administrationsbygninger og bibliotek i Støvring Hobrovej 88 90 Bavnebakken 9 Side 1 af 5 Indhold: 1) Orientering a) Udbuddet b) Sælgeren c) Tilbudsgrundlag

Læs mere

GIV ET BUD. Parcel på Violvej, Breum, 7870 Roslev. Jordstykke på m2 udbydes til salg.

GIV ET BUD. Parcel på Violvej, Breum, 7870 Roslev. Jordstykke på m2 udbydes til salg. GIV ET BUD Parcel på Violvej, Breum, 7870 Roslev Jordstykke på 1.005 m2 udbydes til salg. Violvej, Breum, 7870 Roslev. Skive Kommune udbyder matr. nr. 3m Breum by, Grinderslev beliggende på Violvej i Breum

Læs mere

BYGGEGRUNDE I TRIGE. BYHØJTOFTEN parcel nr. 50-72 TRIGE

BYGGEGRUNDE I TRIGE. BYHØJTOFTEN parcel nr. 50-72 TRIGE BYGGEGRUNDE I TRIGE CENTER FOR BYUDVIKLING OG MOBILITET GRUNDSALG Kalkværksvej 10 8000 Aarhus C. Tlf. 8940 4500 grundsalg@mtm.aarhus.dk www.aarhus.dk/grundsalg BYHØJTOFTEN parcel nr. 50-72 PA N N E RUPV

Læs mere

Til interesserede. Den 28. april Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 8 villagrunde til byggeudstilling ved Løgten Østervej i Skødstrup

Til interesserede. Den 28. april Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 8 villagrunde til byggeudstilling ved Løgten Østervej i Skødstrup Til interesserede Den 28. april 2013 Salgsmateriale for 8 villagrunde til byggeudstilling ved Løgten Østervej i Skødstrup Arealudvikling Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune Vedlagt dette brev er salgsmaterialet

Læs mere

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Slettebjerggård Overordnet planlægning Den udbudte storparcel indgår i et nyt planlagt boligområde med både

Læs mere

Parcelhusgrunde Kidholm, 2. etape Langholt Salgsvilkår er revideret i januar 2015. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten.

Parcelhusgrunde Kidholm, 2. etape Langholt Salgsvilkår er revideret i januar 2015. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten. Sagsnr.: 2008-15016 KJK/tik Kidholm Kidholmudstykningen ligger i den vestlige del af. Kidholm er en sidevej til Vestvej Der er planlagt i alt 30 grunde. Heraf er de først 4 grunde byggemodnede. Dette udbud

Læs mere

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Frydensgade 4, 8600 Silkeborg FRYDENSGADE 4, SILKEBORG MINDSTEPRIS: 1.945.000 KR. ETAGEAREAL: 147 M 2

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Frydensgade 4, 8600 Silkeborg FRYDENSGADE 4, SILKEBORG MINDSTEPRIS: 1.945.000 KR. ETAGEAREAL: 147 M 2 FRYDENSGADE 4, SILKEBORG MINDSTEPRIS: 1.945.000 KR. ETAGEAREAL: 147 M 2 OPFØRT: 1923 GRUNDAREAL: 590 m 2 ENERGIMÆRKE: F Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Frydensgade 4, 8600 Silkeborg Indhold

Læs mere

Til interesserede. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling Aarhus Aarhus Kommune. Salgsmateriale for storparcel beliggende Vestergårdsvangen 1a i Stavtrup.

Til interesserede. TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling Aarhus Aarhus Kommune. Salgsmateriale for storparcel beliggende Vestergårdsvangen 1a i Stavtrup. Grundsalg Nordhavnsgade 12-14, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 6 Salgsmateriale for storparcel beliggende Vestergårdsvangen 1a i Stavtrup. Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for storparcel

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden De anfører. 1 er 1. prioritet, 2 er 2. prioritet

Læs mere

Ejendom og arealer til salg

Ejendom og arealer til salg PostNord AB Ejendom og arealer til salg Allerød Kommune 50 meter fra Allerød St. 30 min. fra København City Allerød Kommune og PostNord Real Estate udbyder i fællesskab attraktiv ejendom og areal til bebyggelse

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 15. juni 2016 blev der i sag 343 2015-14789 Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere mod Ejendomsmægler AA [adresse] [by] og Ejendomsmæglervirksomhed BB [adresse] [by] afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Erhvervsparken 24, 8882 Fårvang. Landbrugsejendom med mange muligheder og skøn natur

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Erhvervsparken 24, 8882 Fårvang. Landbrugsejendom med mange muligheder og skøn natur UDBUD Landbrugsejendom med mange muligheder og skøn natur Grundareal 88.069 m² heraf 336 m² vej Tilbudsfrist mandag 3. februar 2014 kl. 12.00 Mindstepris 1.495.000 kr. Silkeborg Kommune sælger ejendommen

Læs mere

Sten Nielsen Sparkærvej 33 6040 Egtved. Landzonetilladelse til ny bolig, carport og ombygning af eksisterende bolig til værksted

Sten Nielsen Sparkærvej 33 6040 Egtved. Landzonetilladelse til ny bolig, carport og ombygning af eksisterende bolig til værksted Sten Nielsen Sparkærvej 33 6040 Egtved By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 75 50 15 00 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Silkeborg Kommune udbyder en erhvervsgrund beliggende ved Neptunvej til salg.

Silkeborg Kommune udbyder en erhvervsgrund beliggende ved Neptunvej til salg. MINDSTEPRIS: 4.750.000 KR. + moms GRUNDAREAL: ca. 25.470 M 2 LOKALPLAN: nyt lokalplanforslag er under udarbejdelse ANVENDELSE: jf. kommuneplan 2017-2028 (forslag) kan området anvendes til lettere industri

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Juni 2015 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 22ch Stenløse By, Stenløse, beliggende Sikaleddet 8, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken, på

Læs mere

Klage Kommunens afgørelse kan senest onsdag den 16. december 2015 påklages til Natur- og Miljøklagenævnet, jf. vedlagte klagevejledning.

Klage Kommunens afgørelse kan senest onsdag den 16. december 2015 påklages til Natur- og Miljøklagenævnet, jf. vedlagte klagevejledning. Michael Heinrich Dittmann Hedevej 157 6051 Almind By- og Udviklingsforvaltningen Sekretariat Landzonetilladelse til opstilling af containere til opbevaring og salg af fyrværkeri på Hedevej 157, 6051 Almind

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00738 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Bøgeskovhus Tidligere skovfogedbolig beliggende Palsgårdsvej 10, 7362 Hampen 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

Budget 2012 Udvalget for Kultur og Planlægning

Budget 2012 Udvalget for Kultur og Planlægning Plan og Erhverv TANKEFULD, Etape 1 1.000 kr. Tankefuld Etape 1 2012 2013 2014 2015 Byggemodning - arkæologi og Centerplads 5.000 2.060 Byggemodning - jorderhvervelse og arkæologi 4.000 Byggemodning - grunde

Læs mere

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND FORSYTHIAVEJ 5 - THISTED

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND FORSYTHIAVEJ 5 - THISTED THISTED KOMMUNE UDBUD AF 1 LEDIG GRUND FORSYTHIAVEJ 5 - THISTED Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, 7760 Hurup tlf. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Thisted by og den østlige bydel...

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Funder Kirkevej 71A-B, 8600 Silkeborg. Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3)

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Funder Kirkevej 71A-B, 8600 Silkeborg. Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3) UDBUD Charmerende bevaringsværdig ejendom (niveau 3) Grundareal 2.064 m² heraf 324 m2 vej Tilbudsfrist mandag 3. februar 2014 kl. 12.00 Mindstepris 1.250.000 kr. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende

Læs mere

Salg af parcelhusgrund Lenevej 4, Vejgaard Sagsnr

Salg af parcelhusgrund Lenevej 4, Vejgaard Sagsnr Beskrivelse Aalborg Kommune udbyder nu én parcelhusgrund på Lenevej 4 i Vejgaard til salg. Lenevej ligger på kanten af et boligområde i den sydøstlige del af Vejgaard. Vejgaard er en grøn bydel og indeholder

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

Indstilling. Byggemodning af område til boliger i Brabrand. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg

Indstilling. Byggemodning af område til boliger i Brabrand. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 22. oktober 2013 Byggemodning af område til boliger i Brabrand Aarhus Kommune Teknik og Miljø Arealerne i Lokalplan 941, Boligområde syd

Læs mere

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde Vilkår for salg af Nordfyns Kommunes byggegrunde Udbud af byggegrunde til opførelse af parcelhuse i Stenløkkeparken i Otterup Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011

Læs mere

Udbuddet sker uden en fastsat mindstepris.

Udbuddet sker uden en fastsat mindstepris. Giv et bud Jordstykke på ca. 9.000 m 2 udbydes til salg. Holstebrovej/Rønbjergvej, 7860 Spøttrup Skive Kommune udbyder matr. nr. 17g Hvidbjerg By, Hvidbjerg beliggende på Holstebrovej/Rønbjergvej i Hvidbjerg

Læs mere

Ledig byggegrund med direkte udsigt og adgang til naturskønne omgivelser.

Ledig byggegrund med direkte udsigt og adgang til naturskønne omgivelser. Ledig byggegrund med direkte udsigt og adgang til naturskønne omgivelser. Dato 28.09.2015 Version 001 Revideret af KMN Ledig byggegrund tæt på by, indkøbsmuligheder, S-tog og direkte adgang til grønne

Læs mere

Parcelhusgrunde Kidholm, 1. etape Langholt Salgsvilkår er revideret i januar 2015 Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten

Parcelhusgrunde Kidholm, 1. etape Langholt Salgsvilkår er revideret i januar 2015 Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten Salgsvilkår er revideret i januar 2015 Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten Sagsnr.:1851-44633 KJK/tik. Kidholm Kidholmudstykningen ligger i den vestlige del af. Kidholm er en sidevej til

Læs mere

U D B U D. Uhre Planetbyen. Af boligområde ved Petersmindevej, Vejle. Frist for indsendelse af tilbud

U D B U D. Uhre Planetbyen. Af boligområde ved Petersmindevej, Vejle. Frist for indsendelse af tilbud m U D B U D Af boligområde ved Petersmindevej, Vejle V E J L E K O M M U N E Uhre Planetbyen Frist for indsendelse af tilbud 08.12.2017 Sendes til Vejle Kommune, Juridisk Kontor Skolegade 1 Indeholder

Læs mere

Frederiksdalvej 4 etape Erhverv og Udvikling

Frederiksdalvej 4 etape Erhverv og Udvikling Frederiksdalvej 4. etape er på ca.120.000 m 2 Plan Området er omfattet af lokalplan nr. 501, Frederiksdalvej 3-4 etape. Anvendelse og bebyggelse Området er udlagt til erhvervsformål, såsom industri og

Læs mere

Grunden har et areal på m 2.

Grunden har et areal på m 2. Salgsvilkår Udbudsgrundlag Ejendommen 1. Indledning Lejre Kommunes salg af grunde sker i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens

Læs mere

Petersmindevej. Udbud af erhvervsgrund

Petersmindevej. Udbud af erhvervsgrund Petersmindevej Udbud af erhvervsgrund 2 INDHOLD Præsentation af området 4 Planforhold 4 Adgansforhold 4 Ejendomsværdi pr. 1.10.2010: 4 Udbud 6 Afgivelse af bud 6 Vilkår ved udbud 8 Mindstepris 8 Forbehold

Læs mere

Den 30. januar 2013 Arealudvikling Aarhus Den 13. december 2013

Den 30. januar 2013 Arealudvikling Aarhus Den 13. december 2013 Til interesserede Den 30. januar 2013 Arealudvikling Aarhus Den 13. december 2013 Teknik og Miljø Salgsmateriale for erhvervsgrund til dagligvarebutik ved Ny Studstrupvej Aarhus i Skød- Kommune strup Salgsmateriale

Læs mere

FÆLLESMØDE DEN 20. NOVEMBER ØKONOMIUDVALGET, PLAN-, BOLIG- OG MILJØUDVALGET OG TEKNIK- OG KLIMAUDVALGET

FÆLLESMØDE DEN 20. NOVEMBER ØKONOMIUDVALGET, PLAN-, BOLIG- OG MILJØUDVALGET OG TEKNIK- OG KLIMAUDVALGET FÆLLESMØDE DEN 20. NOVEMBER ØKONOMIUDVALGET, PLAN-, BOLIG- OG MILJØUDVALGET OG TEKNIK- OG KLIMAUDVALGET Konklusioner fra Exometric Priser: Høj betalingsvillighed Søgning: Stor søgning uforløst potentiale

Læs mere

GENEREL SALGSOPSTILLING

GENEREL SALGSOPSTILLING Rev. 02.04.2009 Sag 07/56988 GENEREL SALGSOPSTILLING Salgsvilkår m.v. for boligparceller i udstykningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby, 2. etape De udbudte parceller er følgende: Jens Martin Knudsens

Læs mere

UDBUD Lillehøjvej 30 8600 Silkeborg

UDBUD Lillehøjvej 30 8600 Silkeborg UDBUD Lillehøjvej 30 8600 Silkeborg Bebygget areal 1.502 m2 Grundareal 6.004 m2 Anvendelse: In du stri- og værk stedsvirksomhed mv. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Lillehøjvej 30, Silkeborg

Læs mere

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer ved Avlskovvej. tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej til den anførte pris.

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer ved Avlskovvej. tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej til den anførte pris. Tilbuddet er på 6 sider Odense, den 1. juni 2015 KØBSTILBUD Erhvervsarealer ved Avlskovvej Underskrevne: Adresse: Adresse: tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej

Læs mere

TREHØJE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 151 Boligområde ved Kærvænget i Vildbjerg

TREHØJE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 151 Boligområde ved Kærvænget i Vildbjerg TREHØJE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 151 Boligområde ved Kærvænget i Vildbjerg INDHOLDSFORTEGNELSE side Lokalplanen... 2 Afgrænsning... 3 Zonestatus... 3 Formål... 3 BESTEMMELSER 1 Anvendelse... 5 2 Afgrænsning

Læs mere

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet.

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet. UDBUDSBETINGELSER 1. Generelle vilkår Salget sker i henhold til 68 i lovbekendtgørelse nr. 769 af 9. juni 2015 om kommunernes styrelse og bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved

Læs mere

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang. Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms. Erhvervsareal: 401 m 2

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang. Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms. Erhvervsareal: 401 m 2 Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms Erhvervsareal: 401 m 2 Bygget/ombygget: 1910/1996 Grundareal: 2.551 m 2 Energimærke: E Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang Indhold

Læs mere

Rettelsesblad til Glostrup Kommunes udbudsmateriale for salg af villagrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst fra januar 2018

Rettelsesblad til Glostrup Kommunes udbudsmateriale for salg af villagrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst fra januar 2018 Rettelsesblad til Glostrup Kommunes udbudsmateriale for salg af villagrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst fra januar 2018 Rådhusparken 2 2600 Glostrup www.glostrup.dk I marts 2018 blev 21 af de i alt 25

Læs mere

Parcelhusgrunde Lucernehaven i Ulsted Salgsvilkår er revideret i januar Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten

Parcelhusgrunde Lucernehaven i Ulsted Salgsvilkår er revideret i januar Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten 2008-44377 - KJK/tik På Lucernehaven sælger Aalborg Kommune 6 parcelhusgrunde. Grundene, der er vist på vedhæftede salgsrids (bilag 3), er i størrelserne fra 911 m² til 915 m². Parcellerne ligger naturskønt

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune sælger 25 nye boligparceller i ny udstykning på Galgehøj i Aars

Vesthimmerlands Kommune sælger 25 nye boligparceller i ny udstykning på Galgehøj i Aars GALGEHØJ AARS Dato: 11. marts 2018 Vesthimmerlands Kommune sælger 25 nye boligparceller i ny udstykning på Galgehøj i Aars Parcellerne ligger på Galgehøj i den vestlige del af Aars. De bliver endeligt

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 20. oktober 2011 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden du anfører. 1 er 1.

Læs mere

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing Click here to enter text. Udbudsvilkår Udbudsvilkår Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing 1. Ejendommen./. Under forbehold af

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune Sælger ejendommen beliggende Borgergade 66, 8600 Silkeborg

UDBUD. Silkeborg Kommune Sælger ejendommen beliggende Borgergade 66, 8600 Silkeborg UDBUD 2 byggefelter med etage areal på i alt ca. 1.600 m 2, heraf ca. 250 m 2 erhvervsareal Grundareal 1.742 m 2 Sælges til blandet bolig og erhverv Tilbudsfrist mandag den 16. december 2013 kl. 12.00

Læs mere

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet.

Aarhus Kommune forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne tilbud og at annullere udbuddet. UDBUDSBETINGELSER 1. Generelle vilkår Salget sker i henhold til 68 i lovbekendtgørelse nr. 769 af 9. juni 2015 om kommunernes styrelse og bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved

Læs mere

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.:

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: KØBSAFTALE Undertegnede Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: Afgiver herved købstilbud over for Kerteminde Kommune CVR-nr. 29 18 97 06 Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde om køb af ejendommen

Læs mere