Dagblade Fyens Stiftstidende... 3 Fyns Amts Avis Reklameindstik... 17

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagblade Fyens Stiftstidende... 3 Fyns Amts Avis... 12. Reklameindstik... 17"

Transkript

1 Prisliste 2014

2 Dagblade Fyens Stiftstidende... 3 Fyns Amts Avis Reklameindstik ViDiBili GulogGratis Ugeavisen Odense Dalum-Hjallese Avis NordVest SkibhusAvisen Kerteminde UgeAvis Nyborg UgeAvisen Svendborg UgeAvisen Øboen Midtfyns Posten UgeAvisen Faaborg Assens Melfar Posten UgeAvisen Nordfyn Generelle oplysninger for ugeaviserne % Fyn Vejviser Fyn KLUBBEN Radio S-FM Fyens.dk Alle priser er gældende pr. 1. januar 2014 og er ekskl. moms. 2

3 Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Specialmoduler A Forside 1. sektion 2 sp. x 50 mm Hverdag inkl. 4 farver... kr ,- Fre./lør./søn. inkl. 4 farver... kr ,- B Forside (topmodul) 2 sp. x 35 mm Hverdag inkl. 4 farver... kr ,- Fre./lør./søn. inkl. 4 farver... kr ,- B E C 1. sektion, side 2 4 x 100 mm Hverdag inkl. 4 farver... kr ,- Fre./lør. inkl. 4 farver... kr ,- Søndag inkl. 4 farver... kr ,- D OdenseFyn forside 2 sp. x 75 mm Hverdag inkl. 4 farver... kr ,- Fre./lør./søn. inkl. 4 farver... kr ,- E OdenseFyn forside topmodul 55 mm x 35 mm Hverdag inkl. 4 farver... kr ,- Fre./lør./søn. inkl. 4 farver... kr ,- F Kultur forside 2 sp. x 50 mm Fredag inkl. 4 farver... kr ,- A D G Sport forside mandag 2 x 75 mm Mandag inkl. 4 farver... kr ,- C Sport bagside 6 x 365 mm Mandag inkl. 4 farver... kr ,- FF H Siesta forside, søndag 2 sp. x 75 mm inkl. 4 farver...kr ,- G G H 3

4 Få besøg af Morsø s brændeovnsekspert og... få svar påhvor meget du kan spare -hvilken brændeovn der opfylder netop dit behov -hvor hurtigt den tjener sig hjem -hvor den skal placeres osv. Svarene får du helt gratis og uforpligtende og tilmed med chancen for at vinde en ipad2 (incl. en hyggelig brændeovns app). Morsø SPAR 3000,- Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Specialmoduler I BASE forside, fredag 3 sp. x 30 mm inkl. 4 farver...kr ,- 6 sp. x 30 mm inkl. 4 farver...kr ,- J BASE Bolig forside, søndag 3 sp. x 30 mm inkl. 4 farver...kr ,- 6 sp. x 30 mm inkl. 4 farver...kr ,- K BASE - Trend&Design, fredag/søndag 70 mm x 150 mm inkl. 4 farver...kr ,- Køb 6 betal for 5 pr. stk.inkl. 4 farver...kr ,- L BASE www-modul, fredag/søndag 2 sp. x 90 mm inkl. 4 farver...kr ,- Køb 6 betal for 5 pr. stk...kr ,- M TV bagside 6 sp. x 75 mm Hverdag inkl. 4 farver...kr ,- Fre. /lør./søn. inkl. 4 farver...kr ,- N TV bagside - topmodul 3 sp. x 40 mm (100 mm x 40 mm) Hverdag inkl. 4 farver...kr ,- Fre./lør./søn. inkl. 4 farver...kr ,- O Bagside - 1. sektion 6 sp. x 50 mm Hverdag inkl. 4 farver...kr ,- Fre./lør./søn. inkl. 4 farver...kr ,- Trend & Design Klassiker iny trendy farve I K Small is the new big SMC-Biler Odense Middelfartvej Odense V En Morsø giver dig bedre luft -også ibudgettet Skær op til 25% af din varmeregning Kun ,- morsø JERNBANEGADE ODENSE BA SE KAMPAGNE TILBUD FORÅRSTILBUD Klik - Alle former for kvalitetsmarkiser Opnå 5-6 grader ekstra varme på kølige danske sommeraftener under en Norsol terrassemarkise. Vælg mellem 150 farver markisedug. Tlf. svarer alle ugens 7 dage. Norsol, tlf FOR TIL NU 10% RA NU 10% RABAT Tilbud fra 20/4 og hele maj på 10% Vi er specialister i at producere stålcarporte- og overdækninger i høj kvalitet helt efter ønske. Vi kommer gerne ud og måler op og finder frem til den optimale løsning. Opgiv kode FS ved henvendelse. J IND PÅ WWW eller scan koderne med din smartphone Gave ideer -Lidt fornyelse Mundblæst glas. Fra kr. 59,- Eget design. Vaser, skåle, bordfade, lysestager, katte, fugle, fisk, pingviner, osv. SKAL SES! Husk: KUN åbent: man. og tors. kl samt første lør/søn imdr. kl (dvs. 5. og 6. maj) Plant frugtbuske nu! Høst selv bær til dine smoothies. Frugtbuske 5 stk. 250,- Blåbær 3 stk. 200,- Planteskolen Ellebæk, Keld Pedersen, Kildeholmvej, Ravnebjerg, 5250, Odense SV, tlf Åben hus lør./søn. 28/29 apr Kom og besøg vores showroom. Vi er forårsfriske og giver åbent hus rabat op til 25% på markiser og op til 50% på dug ved udskiftning på eksisterende markise. AMICO A/S.,Nyvej 7, 5772 Kværndrup. Tlf Smedejernslåger og gitre i varmgalvaniseret og evt. lakeret smedejern. Mange standardmønstre- nu også med træbeklædning. Fåes med motor og fjernbetjening. Vi fremstiller gerne Deres mål/tegning - ring for et godt tilbud! Tlf Specielle løsninger til netop dit behov: PH 3½ -2½Gulv Lamel Plisse Rullegardiner, Twinlight Persienner Insektnet Foldegardiner Markiser L På alle specialmoduler tillægges kr. 255,- for visninger på Rødegårdsvej Odense M Bolighuset LINDEGAARD POULSEN MØBLER SENGE BELYSNING TÆPPER Nyborgvej 264, Odense SØ - Tlf Odense C, Vestergade 42, tlf Alt indenfor solafskærmning kvalitetsprodukter til yderst fordelagtige priser, uden fordyrende mellemled. Kontakt os for gratis opmåling og uforpligtende tilbud: solafskærmning Helle Jessen Markiser Svend Vagn Poulsen Schmidt Køkken & Bad Planum køkken som vist. Højglans lak incl. bordplade og underlimet vask. Excl. hvidevarer. Åbn. Man-Fre , Lør Stærmosegårdsvej 16, 5230 Odense M, Tlf side 23 N M O 4

5 Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Tekst- og lokalsider Priser på hele, halve, kvarte samt opslag. Helside Format 266 x 365 mm Halvside højformat Format 131 x 365 mm Halvside Tværformat 266 x 180 mm Kvartside 131 x 180 mm Helside 6 x 365 mm Halvside (Højformat) 3 x 365 mm Halvside (Bredformat) 6 x 180 mm Kvartside 3 x 180 mm Ugedag 1. sektion Side 3 Side 5 Side 7 2. sektion Side 3 Side 5 Side 7 Mandag-torsdag Fre.-lør.-søn.-helligdage Mandag-torsdag Fre.-lør.-søn.-helligdage Mandag-torsdag Fre.-lør.-søn.-helligdage Mandag-torsdag Fre.-lør.-søn.-helligdage Ugedag Midteropslag Opslag Opslag Hele sider i 1. sektion Opslag Halve sider i 1. sektion Hverdag Fre.-lør.-søn.-helligdage Hverdag Fre.-lør.-søn.-helligdage Priserne på midteropslag er inkl. tillæg for anden bestemt placering i 1. sektion. Alle priser er inkl. 4 farver. 5

6 Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Tekstsideannoncer Pris pr. mm Hverdag (kr.) Fredag/lørdag/søndag (kr.) Grundpris 13,20 17,40 Grundpris 1. sektion 15,50 19,70 Grundpris 1. sektion - fælles FS og FAA (søndag) (søndag) 25,40 MAN:D (lørdag) 16,90 MAN:D (udvidet oplag) 19,50 Erhverv 14,30 18,60 ErhvervProfil 14,65 18,60 Tekstside Sporten (fælles FS + FAA) 19,10 24,50 Tillæg til grundpris Side 3 i 1. sektion 2,80 4,25 Side 5 i 1. sektion 1,95 3,50 Side 7 i 1. sektion 1,65 3,05 Højre side 1. sektion 1,40 2,70 Anden bestemt placering 1. sektion 0,90 1,80 Side 3 i 2. sektion 3,00 4,05 Side 5 i 2. sektion 2,30 3,50 Side 7 i 2. sektion 1,30 2,30 Anden bestemt placering øvrige sektioner 1,95 3,00 Farvetillæg Pr. mm 5,05 6,30 Erhvervsprofil pr. mm 6,20 7,05 Minimum kr. 640,- Maks. hverdag kr ,- / fre-lør-søn kr ,- På alle annoncer placeret på tekstside tillægges kr. 255,- for visninger på KULTUR (Fredag) Der indrykkes kun annoncer med relationer til forlystelser, film, radio & tv, bøger, teater, koncerter, musikere, kunst-udstillinger, spise steder, hoteller og feriecentre. Grundpris tekst pr. mm kr. 10,25 Grundpris rubrik pr. mm kr. 8,00 Farvetillæg pr. mm kr. 4,70 Forside modul 2 sp. x 50 mm inkl. 4 farver kr ,00 Vi holder fri inkl. 4 farver kr. 7,20 Rabat Gentag en annonce i Fyens Stiftstidende indenfor 7 dage, hvor der ydes: Torsdag + søndag eller hverdag 25 % på begge annoncer Torsdag + 2 hverdage 30 % på alle annoncer Torsdag + søndag + 1 hverdag 30 % på alle annoncer På alle annoncer placeret i KULTUR tillægges kr. 255,- for visninger på 6

7 Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Tekstsideannoncer Tvangsauktioner privat Tvangsauktioner erhverv Grundpris Farvetillæg Hverdage pr. mm kr. 17,50 kr. 5,05 Weekend (fre./lør./søn.) pr. mm kr. 23,40 kr. 6,30 BASE (kun boligrelaterede annoncer, fredag og søndag) Grundpris Farvetillæg Tekst og rubrik pr. mm kr. 19,90 kr. 3,75 / mm BASE Trend&Design modul (70 mm x 150 mm) kr ,- inkl. 4 farver WWW-modul 2 sp. x 90 mm kr ,- inkl. 4 farver Tema priser: Bagside 6 sp. x 365 mm kr ,- inkl. 4 farver 1/1 side 6 sp. x 365 mm kr ,- inkl. 4 farver 1/2 side 3 sp. x 365 mm kr ,- inkl. 4 farver 1/2 side 6 sp. x 180 mm kr ,- inkl. 4 farver 1/4 side 3 sp. x 180 mm kr ,- inkl. 4 farver 1/8 side 3 sp. x 90 mm kr ,- inkl. 4 farver Siesta Grundpris Farvetillæg Tekst pr. mm kr. 19,40 kr. 4,70 Rubrik pr. mm kr. 15,60 kr. 4,70 På alle annoncer placeret i Siesta tillægges kr. 255,- for visninger på Produktionspris Annoncer, der produceres af Fyens Stiftstidende, tillægges et gebyr på kr. 0,90 pr. annoncemillimeter. Produktionspris på jobannoncer tillægges ligeledes en merpris. Se nærmere under rubrikken Job-annoncer. 7

8 Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Rubrikannoncer Pris pr. mm Hverdag (kr.) Weekend - fre./lør./søn. (kr.) Biler 11,05 14,80 Blandede 12,25 15,60 Bådpladsen * Dødsfald/Taksigelser 11,10 11,40 Efterlysninger 12,15 15,55 Ejendomme (private) 12,15 15,50 Ejendomme (moduler) Ejendomme (erhverv) 12,15 15,50 Ferie/Rejser 8,00 12,30 Forlystelser 8,00 12,30 Forretningsanliggende ved dødsfald 14,80 19,20 Kultur (fredag) 8,00 Kurser (erhverv) 14,80 19,20 Køb og salg 11,15 15,00 Licitationer 14,80 19,20 Officielle 14,80 19,20 Undervisning 12,40 13,50 Farvetillæg Pr. mm (min. kr. 660,- / maks. kr ,-) 5,05 6,30 * Bådpladsen 3 lørdage kr. 27,- pr. linie Tekstannoncer ved Bådpladsen kr. 7,20 / mm inkl. 4 farver ** Boligmoduler 1 sp. x 100 mm... kr ,- 2 sp. x 100 mm... kr ,- 3 sp. x 100 mm... kr ,- 3 sp. x 200 mm... kr ,- Inkl. 4 farver På alle rubrikannoncer tillægges kr. 255,- for visninger på Rubrikannoncer på erhvervssiderne (mandag-lørdag) Priser som på rubrikmarkedet efter følgende opdeling: Bekendtgørelser: Forretningsanliggender, licitationer, offentlige udbud, regn skaber, finansiering, lån og værdipapirer, generalforsamlinger. Jobannoncer: Alle stillinger. Køb og salg: Maskiner og værktøj, inventar, entreprenørmateriel, landbrugs ma skiner, traktorer, diverse. Erhvervsbiler: Last- og varevogne. Ejendomme: Erhvervsejendomme, forretninger, lokaler, land-ejendomme, industrigrunde, ejendomsanliggender, jord/skov og jagt/fiskeri. Uddannelse Billetmærkegebyr kr. 150,- Oplags- og læsertal for Fyens Stiftstidende Oplagstal Læsertal Udgivelser Oplag hverdag Oplag søndag (iflg. Dansk Oplagskontrol 1. halvår 2013) Læsere hverdag Læsere søndag (iflg. Gallup Index Danmark HH 2012 Fyn A12 år+) Fyens Stiftstidende udkommer som morgenavis alle ugens dage - gælder også samtlige helligdage. 8

9 Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Jobannoncer Pris pr. mm Onsdag (kr.) Søndag* (kr.) Særlige stillinger (min. 200 mm) 19,70 33,75 Stillingsanliggender (min. 200 mm) 19,70 33,75 Stat, region og kommune 19,70 31,15 Gartneri og landbrug, hotel og restauration, hushjælp og børnepasning 19,70 22,80 Stillinger søges 19,70 22,30 Kontor og forretning, håndværk & industri og andre erhverv 19,10 26,55 Uddannelse 15,30 22,30 Farvetillæg Pr. mm (min. kr ,- / maks. kr ,-) 6,85 9,90 Virksomhedsportræt (6 x 365 mm) Enhedspris ,- * Søndag udkommer annoncen i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Resultatgaranti (søndag / onsdag) En jobannonce om søndagen i kombi med en hverdag i Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis eller et af Fynske Mediers ugeaviser udløser en gratis kombi annonce, hvis der ikke er skabt kontakt til kvalificerede ansøgere inden for min. 3 uger og maks. 8 uger efter første annonce. Resultatgarantien gælder ikke annoncer indrykket under Uddannelse, Stillingsanliggender og Stillinger søges. Der ydes 30 % kombirabat i Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis eller 30 % kombirabat i ugeaviserne. Produktionsomkostninger på jobannoncer Annoncer der produceres, tillægges en merpris på kr. 2,10 pr. mm til dækning af produktionsomkostninger. Dette gælder dog ikke for indtelefonerede annoncer (maks. 200 mm), der kan produceres direkte ved annoncemodtagelsen uden korrektur. Her tillægges en produktionspris på kr. 0,90 pr. mm. Fynskejob.dk Optagelse på fynskejob.dk kr ,- inkl. logo i joblisten. Stillingsannoncer under særlige stillinger og stat, region og kommune i Fyens Stiftstidende søndag og Fyns Amts Avis søndag optages automatisk på i 4 uger eller indtil ansøgningsfristen udløber. Øvrige stillingsannoncer i avisen kan optages på fynskejob.dk for kr ,- Overflytning til fynskejob.dk + forsidehenvisning 1 uge på fyens.dk kr ,- Forsidehenvisning på fyens.dk kan tilkøbes for kr ,- for 1 uge 2 uger kr ,- Henvisningsannoncer: Annoncens format er 2 x 40 mm og viser stillingsbetegnelse, kort teasertekst, virksomhedsnavn, geografi, virksomhedens logo i farve samt kviknr. Forlæng din stillingsannonces levetid i avisen: Køb en henvisningsannonce til Find annoncen under rubrikken job via fynskejob.dk Pris: kr ,- JobZonen.dk Standardopsætning: Stillingsannoncer under særlige stillinger og stat, region og kommune i Fyens Stiftstidende søndag optages automatisk på i 4 uger med standardopsætning. (Dette gælder dog ikke for www-annoncer.) En standardopsætning er gratis og indeholder virksomhedens navn og adresse, overskrift, annoncetekst, og kontaktmulighed for ansøgere. Øvrige stillinger kan optages på for kr. 4,80 pr. mm. Udvidet opsætning: Annoncerne kan forstærkes på JobZonen.dk ved at købe en udvidet opsætning. Den udvidede opsætning indeholder foruden de samme elementer som i standardopsætningen også virksomhedens logo, placering i første del af resultatlisten med mini-logo, virksomhedprofil og link til egen hjemmeside. Prisen for en udvidet opsætning i 4 uger er kr ,- Grafisk layout kr ,- Job via JobZonen.dk : Henvisningsannonce til JobZonen.dk under rubrikken Job via JobZonen. Pris: kr ,- Annoncens format er 1 x 80 mm og viser stillingsbetegnelse, kort teasertekst, virksomhedsnavn, virksomhedens og jobbets geografiske placering, virksomhedens logo i farve samt kviknr. 9

10 Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Rabatter Generelt Rabatterne gælder for både tekst- og rubrikannoncer. Rabatten beregnes på grundlag af annoncens bruttopris. Annoncerne skal være i samme format, samme farve og bestilles samlet på én ordre. Rabatterne kan ikke kombineres med hinanden. Der ydes ingen kombi- eller gentagelsesrabat på forsider. Der ydes ingen omsætningsrabat på indstik og tryksager. Kombirabat 30 % 40 % på hverdagsindrykninger Gentag lørdag-, søndag-, eller helligdagsannonce uforandret på op til 2 hverdage inden for 7 dage, hvor der ydes: 30 % på 1. hverdagsindrykning 40 % på 2. hverdagsindrykning Ordren skal markeres med kombirabat Gentagelsesrabat 2 annoncer inden for 2 uger giver 10 % rabat på 2. annonce. 3 annoncer inden for 3 uger giver 30 % rabat på 3. annonce. 4 annoncer inden for 4 uger giver 50 % rabat på 4. annonce. Rabatten gælder annoncer i et forløb på enten hverdage eller lørdag/søndage. Årsomsætningsrabat Der kan indgås en skriftlig årsaftale med individuelle annoncører, koncerner og kædesammen slutninger med min. 51 % ejerskab. Kontakt salgsafdelingen for nærmere information. Annoncemuligheder i kombi med Fyens Stiftstidende GulogGratis Gentag samme annonce i GulogGratis inden for 7 dage og opnå 40 % på annoncen i GulogGratis. Ugeavisen Odense Gentag samme annonce i Ugeavisen Odense inden for 7 dage og opnå 30 % på begge annoncer. Fyns Amts Avis Gentag samme annonce i Fyns Amts Avis inden for 8 dage. Der ydes 15 % på begge annoncer. Hvis der er indgået en årsaftale om omsætningsrabat kan den samlede rabat maks. udgøre 25 %. Ordren skal mærkes samannoncering. 100 % Fyn rabat: Ved indrykning i Fyens Stiftstidende i kombination med Fynske Mediers Ugeaviser (100 % Fyn) kan der opnås samme rabat som ugeaviserne se side 49. Lokalsideannoncer Alle annoncører med forretningsadresse uden for Stor-Odense området ( ) kan indrykke annoncer til en speciel lokalpris i Fyens Stiftstidende på de lokale tekstsider. Pris pr. mm hverdag...kr. 6,60 Pris pr. mm fredag, lørdag eller søndag...kr. 8,75 Farvepris hele ugen: Pris pr. mm (maks. kr ,-)...kr. 3,85 Fyens Stiftstidendes kombi- og gentagelsesrabatter er også gældende på ovennævnte priser. Fælles Faaborg-Midtfyn kr. 8,65 kr. 10,90 kr. 5,45 (maks. kr ,-) Indryk den samme tesktsideannonce inden for en 7-dages periode i din lokale ugeavis og få 25 % kombirabat i både dagbladet og ugeavisen. Rabatten gives som straksrabat på hele beløbet. Der gives ikke yderligere former for rabatter. 10

11 Værd at vide om annoncering i Fyens Stiftstidende Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Indleveringstider Tekst- og rubrikannoncer Indrykningsdage Ordre og satsannoncer Korrekturannoncer Færdigt materiale* Mandag Fredag kl. 12 Torsdag kl. 10 Fredag kl. 12 Tirsdag Mandag kl. 10 Fredag kl. 10 Mandag kl. 12 Onsdag Tirsdag kl. 10 Mandag kl. 10 Tirsdag kl. 12 Torsdag Onsdag kl. 10 Tirsdag kl. 10 Onsdag kl. 12 Fredag Torsdag kl. 10 Onsdag kl. 10 Torsdag kl. 12 BASE tekstannoncer Mandag kl. 14 Onsdag kl. 10 Torsdag kl. 10 BASE rubrikannoncer Onsdag kl. 12 Onsdag kl. 10 Torsdag kl. 10 Kultur tekstannoncer Onsdag kl. 15 Torsdag ugen før Onsdag kl. 10 Kultur rubrikannoncer Onsdag kl. 10 Torsdag ugen før Onsdag kl. 10 Lørdag Torsdag kl. 15 Onsdag kl. 10 Fredag kl. 10 MAN:D Onsdag kl. 14 Mandag kl. 16 Onsdag kl. 16 GulogGratis Torsdag kl. 16 Onsdag kl. 10 Torsdag kl. 14 Søndag Fredag kl. 10 Onsdag kl. 10 Fredag kl. 12 Siesta tekstannoncer Torsdag kl. 14 Tirsdag kl. 14 Fredag kl. 10 Siesta rubrikannoncer Torsdag kl. 14 Onsdag kl. 10 Fredag kl. 10 BASE tekstannoncer Mandag kl. 14 Tirsdag kl. 14 Torsdag kl. 10 BASE rubrikannoncer Onsdag kl. 12 Tirsdag kl. 14 Torsdag kl. 10 Fynskejob Fredag kl. 10 Onsdag kl. 10 Fredag kl. 12 Produktion Priser på teknisk- og kreativ produktion * Efter forudgående ordre Scanning/billedbehandling, fotooptagelser, elektronisk overførsel og andre produktions omkostninger er ikke indeholdt i bladenes millimeterpriser. Ovenstående vil blive faktureret efter følgende priser: Scanning/billedbehandling: Pr. stk. (uanset størrelse) kr. 106,- Brænding af materiale samt cd kr. 138,- Elektronisk overførsel: Pr. stk. (uanset størrelse) inkl. ekspeditionsgebyr kr. 276,- Telefonreservationer: Andre media. pr. opkald kr. 79,- Firefarve kopier: A4 kr. 5,30 pr. stk. ved de fem første. Efterfølgende kopier kr. 3,70 pr. stk. A3 kr. 10,60 pr. stk. ved de fem første. Efterfølgende kopier kr. 8,00 pr. stk. Se yderligere generelle oplysninger på side 17 11

12 Fyns Amts Avis Sankt Nicolai Gade Svendborg tlf Specialmoduler A Forside 2 sp. x 50 mm Hverdag inkl. 4 farver...kr ,- Weekend inkl. 4 farver...kr ,- B TV bagside 2 sp. x 75 mm Hverdag inkl. 4 farver... kr ,- Weekend inkl. 4 farver... kr ,- C TV bagside topmodul 95 x 40 mm Hverdag inkl. 4 farver... kr. 545,- Weekend inkl. 4 farver... kr. 760,- D 2. sektion forside 2 sp. x 75 mm Hverdage inkl. 4 farver... kr ,- Weekend inkl. 4 farver... kr ,- A A A C D D D På alle specialmoduler tillægges kr. 185,- for visninger på B B B 12

13 Fyns Amts Avis Sankt Nicolai Gade Svendborg tlf Lokalsideannoncer Pris pr. mm Hverdage (kr.) Weekend (kr.) Svendborg 6,00 7,15 Langeland 5,25 5,95 Egebjerg/Gudme 4,70 4,95 Ærø 3,85 4,20 Faaborg (fællespris FAA + FS udgave) 8,65 10,90 Midtfyn (fællespris FAA + FS udgave) 8,65 10,90 Tillæg Særplaceringstillæg for: Sektionsforsiden, side 2, bagsiden, højre side, kultur, motor og navne 1,15 1,40 Farvetillæg (min. kr. 545,- / maks. kr ,-) 1,65 1,65 Farvetillæg fælles Faaborg / Midtfyn (maks. kr ,-) 5,45 5,45 På alle annoncer placeret på tekstside tillægges kr. 185,- for visninger på Tekstsideannoncer Pris pr. mm Hverdage (kr.) Weekend (kr.) Grundpris 9,10 10,20 Grundpris 1. sektion fælles FS og FAA (søndag) (søndag) 25,40 Tekstside Sporten (fælles FS + FAA) 19,10 24,50 Tillæg Særplaceringstillæg for: Sektionsforsiden, side 2, bagsiden, højre side, kultur, motor og navne 1,35 1,65 Side 3 2,25 2,85 Farvetillæg (min. kr. 545,- / maks. kr ,-) 1,65 1,65 På alle annoncer placeret på tekstside tillægges kr. 185,- for visninger på 1. sektion søndag er fælles i udgivelserne Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Rubrikannoncer Pris pr. mm Hverdage (kr.) Weekend (kr.) Bekendtgørelser 10,15 10,60 Dødsfald/Tak/Al opmærksomhed placeret på Navnesiden 10,70 10,95 Øvrige rubrikannoncer** 8,10 9,25 Farvetillæg (min. kr. 545,- / maks. kr ,-) 1,65 1,65 Billetgebyr kr. 79,- ** Læger, Ejendomsmarkedet, Køb & salg, Landbrug, Motormarkedet, Undervisning, Forlystelser, Diverse På alle annoncer, placeret på rubrik, tillægges kr. 185,- for visninger på 13

14 Fyns Amts Avis Sankt Nicolai Gade Svendborg tlf Jobannoncer Pris pr. mm Mandag - lørdag Fynskejob.dk* (kr.) Særlige stillinger (min. 200 mm) 13,70 33,75 Stillingsanliggender (min. 200 mm) 13,70 33,75 Stat, region og kommune 13,70 31,15 Øvrige stillinger 11,55 22,80 Stillinger søges 11,55 22,30 Kontor og forretning, Håndværk & industri og Andre erhverv 11,55 26,55 Uddannelse 11,55 22,30 Farvetillæg pr. mm (min. kr ,- / maks. kr ,-) 1,60 9,90 Se i øvrigt side 10 afsnit Resultatgarnati, Fynskejob.dk og Jobzonen.dk * Annoncen i Fynskejob.dk udkommer med Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis søndag. Virksomhedsportræt Enhedspris (kr.) 6 x 365 mm Produktionspris Annoncer, der produceres af Fyns Amts Avis, tillægges et gebyr på kr. 0,90 pr. mm. Produktion af jobannoncer tillægges et gebyr på kr. 0,90 pr. mm (ann. over 200 mm tillægges kr. 2,10 pr. mm) 14

15 Værd at vide om annoncering i Fyns Amts Avis Fyns Amts Avis Sankt Nicolai Gade Svendborg tlf rabatter Kombirabat Opnås, når en annonce bestilles samtidig til 2 eller 3 indrykninger inden for 7 dage. Kombirabat ydes på de billigste indrykninger. 40 % rabat på 2. indrykning 65 % rabat på 3. indrykning. Annoncen skal være den samme (uændret) ved begge indrykninger. Der ydes ikke andre rabatter på annoncen, ligesom der ikke er kombirabat på kollektive annoncer eller på farve. Annoncemuligheder i kombi med Fyns Amts Avis Indryk samme annonce i Fyens Stiftstidende inden for 8 dage, og der ydes 15 % på begge annoncer. Hvis der er indgået en årsaftale om omsætningsrabat kan den samlede rabat maks. udgøre 25 %. Ordren skal mærkes sam annoncering. 100 % Fyn Ved overflytning af annoncer fra 100 % Fyn opnås samme rabatsats i dagbladet som ved 100 % Fyn-annonceringen. Fællesrabat Der kan opnås 33 % fællesrabat, hvis den samme tekstsideannonce indrykkes i Fyns Amts Avis og UgeAvisen Svendborg inden for 7 dage (rabatten ydes på begge annoncer). Der ydes ikke andre former for rabat. 100 % Fyn rabat Ved indrykning i Fyns Amts Avis i kombination med Fynske Mediers ugeaviser (100 % Fyn) kan der opnås samme rabat som i ugeaviserne. (Se side 50) Indleveringstider Mandage Øvrige dage Lørdag Søndag Korrekturannoncer Torsdag kl hverdage før kl Onsdag kl Onsdag kl Ordre- og satsannoncer Fredag kl Dagen før kl Torsdag kl Fredag kl Annoncer til BASE søndag skal indleveres senest torsdag kl. 10, se side 11. Annoncer til MAN:D, bil, båd og camping skal indleveres senest onsdag kl. 16, se side 11. Annoncer til Fynske Job skal indleveres senest fredag kl. 12, se side 11. Rettelser og standsninger: Samme indleveringstider som for annoncer. Oplags- og læsertal for Fyns Amts Avis Oplagstal Læsertal Udgivelser Oplag hverdag Oplag søndag (iflg. Dansk Oplagskontrol 1. halvår 2013) Læsere hverdag Læsere søndag (iflg. Gallup Index Danmark HH 2012 Fyn A12 år+) Fyns Amts Avis udkommer som morgenavis alle ugens dage - gælder også samtlige helligdage. 15

16 Fynske Medier Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Generelle oplysninger for Dagbladene Generelt Annonceopsætning Tekstsideannoncer samt større rubrikannoncer skal altid være layoutet. Forveksling med redaktionel tekst Enhver annonce, der efter bladets skøn kan forveksles med redaktionel tekst, skal omkranses med en min. 2 punkt ramme, hvor der over den øverste rammestreg i venstre side skal stå ordet ANNONCE i 14 punkt. Pladsen medregnes i opmålingen af annoncen. Til opsætning af annonce teksten må avisens foretrukne typografi ikke benyttes. Reklamationer Reklamationer vedrørende fejl i indrykkede annoncer skal fremsættes omgående og være bladhuset i hænde senest 5 dage efter indrykningen. Bringes annoncen flere gange med samme fejl, uden at avisen modtager reklamation, ydes eventuel dekort kun på den første indrykning. Afvisning af annoncer Bladet forbeholder sig ret til at nægte optagelse af annoncer, der strider mod lovgivningen, hensynet til læserne eller bladets interesser. Udskydelse af annoncer Bladet forbeholder sig ret til at udskyde annoncer, såfremt bladets ombrydning, pladsmangel eller andre forhold kræver det. Bladet påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af udskydelsen. Reservation En reservation kan foretages telefonisk, men skal derefter bekræftes ved fremsendelse af ordre seddel. En reservation giver ikke placeringsgaranti, men fortrinsret ved annonceplaceringen. Erstatningsansvar Bladet er uden ansvar for tab eller skade, der påføres annoncøren som følge af trykfejl, materialefejl, forståelsesfejl, forkerte størrelser, forkerte priser, for kerte tids punk ter, forkert indrykningsdato eller mang lende ind rykning af bestilt annonce. For evt. fejl som bladet er helt eller delvis skyld i, ydes reduktion efter bladets skøn over værdiforringelsen, men allerhøjst en gratis ind rykning. Bladet er uden ansvar ved ulovlige, falske eller uretmæssigt indrykkede annoncer. Generelt Annoncer på helligdage Alle helligdage beregnes til lørdag/søndagspris. Opmåling Annoncer opmåles med et tillæg på 2 mm pr. spalte til ombrydningsluft. Annoncer, der i højden måler 320 mm og derover, beregnes som fuld spalte: 365 mm. Helside beregnes til 2190 mm. Er det opgivne mål på ordresedlen mindre end evt. færdigt materiale, beregnes efter sidstnævnte. Spaltebredde: 1 sp. = 41 mm 3 sp. = 131 mm 5 sp. = 221 mm 2 sp. = 86 mm 4 sp. = 176 mm 6 sp. = 266 mm Spaltehøjde: 365 mm Tryk: Offset Beregning af opslagsannoncer Opslag i formater tabloid (2x6x365 mm) og derover placeret efter bladets valg beregnes såvel højre- som venstreside til grundpris + tillægget anden bestemt placering. Ønskes særplacering beregnes højresiden med ønsket særplaceringstillæg. Gebyr Fynske Medier pålægger et gebyr på kr. 25,00 kroner ekskl. moms for fremsendelse af papirfaktura. Faktureringsgebyret opkræves pr. faktura. Kunder, der ønsker at undgå gebyret, og modtage fakturaer via som PDF eller som EAN faktura, skal maile følgende på mailadressen Kundenummer Kunde navn Mailadresse CVR nummer og evt. EAN nummer Alle annonceindrykninger i vores dagblade vil blive pålagt et miljøtillæg på kr. 0,06 / sp.mm. Særplacering Såfremt ønsket særplacering ikke kan imødekommes, og ordren ikke er påtegnet eller udskydes, placeres annoncen bedst muligt og beregnes efter den aktuelle pla cering dog aldrig til en højere pris end den bestilte. Minimumstørrelse på rubrikannoncer Minimumstørrelse på rubrikannoncer sker efter en pris svarende til 20 mm. til rubrikkens pris. Rubrikannoncer På rubrikannoncesiderne optages kun annoncer, der naturligt hører hjemme under de pågældende rubrikker. Korrekturannoncer Min. 150 mm Forbehold Denne prisliste annullerer tidligere udsendte prislister og ændrer på enkelte punkter hidtidig praksis. Der tages forbehold for fejl, og ret til ændringer forbeholdes. 16

17 Fynske Medier Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf elektroniske annoncer Færdigt elektronisk materiale Materiale modtages via Mediernes Net Annoncer i manuskriptform modtages kun, når teksten er direkte indskrevet i en. Teksten må ikke være vedhæftet som fil. Producenten har ansvaret for, at færdige elektroniske annoncer er produceret korrekt og i henhold til DRB/DDFF s standard for PDF-filer Rettelse Er en annonce fremsendt elektronisk, og der på grund af rettelse fremsendes en ny annonce, skal der forinden fremsendes en rettelsesordreseddel. Genindrykninger Færdige elektroniske annoncer skal fremsendes påny, da disse ikke opbevares udover sidste indrykningsdato. For yderligere oplysninger kontakt venligst: Bjarne Dalholm Nielsen, tlf eller Bruno Kristensen, tlf Reklameindstik Pris pr. gruppe Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Grundgebyr kr ,- Grundgebyr kr ,- Grundgebyr kr ,- + kr. 1,40 pr. stk. + kr. 1,80 pr. stk. + kr. 2,20 pr. stk. Der tages forbehold på ovennævnte priser ved specielle formater og papirkvaliteter. Indhent venligst tilbud. Selektering: Kun efter postnumre. (min stk.) Grupperinger Gruppe 1: Gruppe 2: Gruppe 3: Enkeltfirma, der udelukkende annoncerer med egne produkter. Enkeltfirma, der hovedsageligt annoncerer med egne produkter, suppleret med enkelte leverandørannoncer. Reklamefirmaer, centerforeninger, brancheforeninger m.v., der hovedsageligt har fremmede annoncer altså udgivervirksomhed. Ret til afvisning forbeholdes. Tekniske oplysninger Format: Vægt: Maks. tabloid (275 x 395 mm). Større formater skal leveres falset. Min. A5-format. Maks. 100 gram (ved højere vægt, pris efter tilbud) Reservation og yderligere oplysninger: Karen Risak, tlf Annullering Ved annullering af ordren indenfor 14 dage før indstiksordren skulle have været med, tillægges et gebyr på 5 % af indstiksprisen. Leveringsadresse Fynske Medier, Pakkeriet, Blangstedgårdsvej 2, 5220 Odense SØ 17

18 Tlf Film ViDiBili Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf rs varsel til udløbet af en måned. Dog kan et nyt abonnement ikke opsiges de første 12 mdr. ligt. Det er ikke nok at lade være med at betale regningen. reklamefilm Film A Op til minuts varighed, optagelse på én lokation, underlægningsmusik der understøtter budskabet, optagelse indenfor og udenfor i nærmeste gåafstand, afslutning med tekstafmelding, professionel fotograf og filmudstyr, filmoptagelse ca. time, filmredigering og filmklipning af professionelle redigeringsfolk, færdig film leveret og klar til brug. Pris 3.975,- Film C Pris Film op til 2 minutters varighed, kundespeak, underlægningsmusik der understøtter budskabet, optagelse på én lokation med optagelse indenfor og udenfor i nærmeste gåafstand, afslutning med tekstafmelding, professionel fotograf og filmudstyr, filmoptagelse ca.,5 time, filmredigering og filmklipning af professionelle redigeringsfolk, færdig film leveret og klar til brug ,- filmpakker Bronze Underlægningsmusik, hosting, streaming, QR-kode, short-link, optagelse max. 1 time (FilmA) 11/2 time (FilmC), kørsel 1. lokation, firmalogo. Film A Film C Pris Fast pris (inkl. 1. års hosting) 5.975,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 299,- Fast pris (inkl. 1. års hosting) 7.975,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 382,- Sølv Underlægningsmusik, hosting, streaming, QR-kode, short-link, optagelse max. 1 time (FilmA) 11/2 time (FilmC), kørsel 1. lokation, firmalogo, 1 korrektur. Film A Film C Pris Fast pris (inkl. 1. års hosting) 6.950,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 339,- Fast pris (inkl. 1. års hosting) 8.950,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 422,- Guld Underlægningsmusik, hosting, streaming, QR-kode, short-link, optagelse max. 1 time (FilmA) 11/2 time (FilmC), kørsel 1. lokation, firmalogo, 1 korrektur, You-Tube. Film A Film C Pris Fast pris (inkl. 1. års hosting) 7.945,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 381,- Fast pris (inkl. 1. års hosting) 9.945,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 465,- Platin Underlægningsmusik, hosting, streaming, QR-kode, short-link, optagelse max. 1 time (FilmA) 11/2 time (FilmC), kørsel 1. lokation, firmalogo, 1 korrektur, You-Tube, op til 3 undertekster. Film A Film C Pris Fast pris (inkl. 1. års hosting) 8.745,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 414,- Fast pris (inkl. 1. års hosting) ,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 497,- 18

19 Tlf Film ViDiBili Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf rs varsel til udløbet af en måned. Dog kan et nyt abonnement ikke opsiges de første 12 mdr. ligt. Det er ikke nok at lade være med at betale regningen. tilkøb Pris Hosting, 12 mdr Indeholdende opbevaring, streaming, QR kode, indlejringskode, statistik, kunde log-in. Skal flere film vises samtidigt via QR koder, skal der købes hosting til hver film ,- Ekstra lokation, pr. 15 min. Filmoptagelse på anden lokation eller tilsvarende. Evt. kørselstid skal medregnes i tid. Sælges som tillæg til hovedprodukt. 500,- Firmalogo i afslutning Pris v/klargjort materiale 800,- Tekstpakke Op til 3 stk. 800,- Speak inkl. tekstforfatning Sprog: Dansk m/professionel m/k indtaler (professionel tekstforfatter, kan ikke fravælges) 1.975,- Filmoptagelse uden for alm. arbejdstid I tidsrummet mandag-fredag kl Ved optagelse i weekend og helligdage; indhent tilbud. (Tillægspris) 2.000,- Hastetillæg Hvor optagelse ønskes her og nu og udenfor normal produktion ,- Re-redigering af leveret film Der overholder koncept f.eks. andet musik, et bestemt klip etc. 975,- Optagelse ikke brofaste øer 2.400,- YouTube Oprettelse, søgeord/tekst 995,- Gebyr Pris Aflysning - eller hvis kunden ikke er klar på dagen. Aflysning skal ske senest kl hverdag inden optagelsesdag. (Mandag-fredag) Filmoptagelse på ikke brofaste øer 2.400, ,- Faktureringsgebyr Fynske Medier pålægger et gebyr på kr. 25,00 kroner ekskl. moms for fremsendelse af papirfaktura. Faktureringsgebyret opkræves pr. faktura. Kunder, der ønsker at undgå gebyret, og modtage fakturaer via som PDF eller som EAN faktura, skal maile følgende på mailadressen Kundenummer Kunde navn Mailadresse CVR nummer og evt. EAN nummer Alle fakturaer vedrørende annoncering på ViDiBili pålægges et miljøtillæg på 2,75% af fakturasummen, dog maksimalt kr. 600,- pr. faktura. 19

20 GulogGratis Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Annoncer Avis Pris pr. mm Grundpris kr. Farvetillæg kr. GulogGratis Fyn 13,80 2,05 GulogGratis Nordjyske 13,80 2,05 GulogGratis Århus/ Randers 9,80 2,05 GulogGratis JydskeVestkysten 12,45 2,05 GulogGratis Dagbladet/Frederiksborg Amts Avis/Sjællandske/Nordvestnyt 13,80 2,05 GulogGratis Midtjylland: Fredericia, Vejle, Horsens 9,80 2,05 Særplaceringstillæg: +25 %. Øvrige annoncer placeres bedst muligt efter bladets skøn. Modulannoncer Forsiden inkl. farver (kr.) GulogGratis Fyn 3.245,- GulogGratis Nordjyske 3.245,- GulogGratis Århus/Randers 2.700,- GulogGratis JydskeVestkysten 3.245,- GulogGratis Dagbladet/Frederiksborg Amts Avis/Sjællandske/Nordvestnyt 3.245,- GulogGratis Midtjylland, Fredericia, Vejle, Horsens 3.245,- Helsider inkl. farver (kr.) GulogGratis Fyn ,- GulogGratis Nordjyske ,- GulogGratis Århus/Randers ,- GulogGratis JydskeVestkysten ,- GulogGratis Dagbladet/Frederiksborg Amts Avis/Sjællandske/Nordvestnyt ,- GulogGratis Midtjylland: Fredericia, Vejle, Horsens ,- Der ydes kun gentagelses- eller fællesrabat på modulannoncer, dog maks. 25 % 20

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste DAGBLADET SJÆLLANDSKE NORDVESTNYT FREDERIKSBORG AMTS AVIS LOLLAND-FALSTER FOLKETIDENDE GÆLDENDE PR.1. JANUAR 2014 Søgade 10-4100 Ringsted - Tlf 3315 7500 - mail@gefion-sjaellandsgruppen.dk

Læs mere

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND Prisliste 2015 ** Index DK/ Gallup Marketing 1H 2014 ** Dansk oplagskontrol 2H 2013 Index DK/Gallup Marketing Nu mere end 200.000 læsere gennem vores dagblade og ugeaviser Avis

Læs mere

Eksklusive placeringer

Eksklusive placeringer Eksklusive placeringer 81 Formatkort Standardformater Formatkort 82 Højde 365 17% 33% 50% 67% 100% [41 x 365] [86 x 365] [131 x 365] [176 x 365] [ 266 x 365] Format nr. 19 Format nr. 29 Format nr. 39 Format

Læs mere

BT PRISLISTE 2015. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2015. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2015 BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2015 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) BT 0-525 mm 526-1094 mm 1095-2189 mm 2190+ mm HVERDAG

Læs mere

På kig efter en god erhvervsgrund, eller et nyt domicil? Køb, salg eller udlejning?

På kig efter en god erhvervsgrund, eller et nyt domicil? Køb, salg eller udlejning? Erhvervsejendomme på hele Fyn På kig efter en god erhvervsgrund, eller et nyt domicil? Køb, salg eller udlejning? Er det lige dig at bo klos op ad motorvejen, eller er din virksomhed sådan én, der helst

Læs mere

Fynske Medier 18% Alle annoncer 18% Kun Fyns Stifttidende og Fyns Amts Avis-samt Fynske mediers ugeaviser

Fynske Medier 18% Alle annoncer 18% Kun Fyns Stifttidende og Fyns Amts Avis-samt Fynske mediers ugeaviser Side 1 af 11 pmc Ved køb af totalpakke eller 2 indrykninger i et medie opnås effektgaranti ved jobannoncering. Ved 2 indrykninger i et medie indenfor samme uge opnås 50 % 24 timer 40% Alle annoncer 100%

Læs mere

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2014 Tilbuddet gælder kun 3., 4. og 5. oktober Tilbuddet gælder i Irma, Irma City og på Irma.dk torsdag den 3., fredag den 4. og lørdag den 5. oktober 2013. PÅ AL KOLOGISK FRUGT OG GRØNT Se

Læs mere

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 a n n o n c e r i n g 2 0 0 9 / 1 0 Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 Mediehuset Herning Folkeblad s medieplatforme kan afdække enhver form for profilering

Læs mere

STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING

STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING STANDARDER FOR ANNONCERING I BLADE TILSLUTTET DANSKE DAGBLADES FORENING 1 Standardernes område Nærværende standarder gælder ved køb, salg og formidling af annoncer i blade tilsluttet DDF. Stk. 2. Ved annoncering

Læs mere

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691 Mediekit 2014 MEDIEKIT 2014 / tidens kvinder TIDEns KvInDEr tidens kvinder er skandinaviens eneste erotiske magasin for kvinder. tidens kvinder skriver om kærlighed, krop, erotik, sex og parforhold. Magasinet

Læs mere

Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park

Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park Vej & Park Njalsgade 15 23 København S Att.: Gitte Hyldahl Nielsen København, november 24 Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park Ordre: 26362 Periode: September 24 Publicitetsrapporten

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE OM MOMENTO Momento er gratismagasinet, som er landsdækkende og sprængfyldt

Læs mere

AVIS/PRINT GRAFER OG TABELLER

AVIS/PRINT GRAFER OG TABELLER 2016 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK AVIS/PRINT GRAFER OG TABELLER WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN Læsertal i 1.000 2015 - Hverdagsudgivelser/dagblade 600 500 521 400 300 307 243 200 100 185 148 145 143 132

Læs mere

TV 2 REGIONALT REGIONALT

TV 2 REGIONALT REGIONALT REGIONALT PRISER 25 REGIONERNE 26 TILLÆG 35 RABAT 36 GARANTIER 37 PROVISION/GODTGØRELSE 38 BESTILLING AF REKLAMETID 39 BETALINGSBETINGELSER 40 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 24 1 PRISER

Læs mere

Ugeaviser, øvr. Sjælland, Øerne By & Land (gratis) Ugeaviser, øvr. Sjælland, Øerne Extra Posten Lolland (gratis)

Ugeaviser, øvr. Sjælland, Øerne By & Land (gratis) Ugeaviser, øvr. Sjælland, Øerne Extra Posten Lolland (gratis) BladType Medie 2014 Ugeaviser, HT Nørrebro-NordVest Bladet (gratis) 49.783 Ugeaviser, HT Albertslund Posten (gratis) 14.811 Ugeaviser, HT Allerød Nyt (gratis) 15.391 Ugeaviser, HT Allerød Nyt Weekend (gratis)

Læs mere

Fynske Medier 18% Alle annoncer 18% Kun Fyns Stifttidende og Fyns Amts Avis-samt Fynske mediers ugeaviser. Side 2 af 11

Fynske Medier 18% Alle annoncer 18% Kun Fyns Stifttidende og Fyns Amts Avis-samt Fynske mediers ugeaviser. Side 2 af 11 Side 1 af 11 Berlingske Nyhedsmagasin 20,12% Alle annoncer, undtaget job 20,12% 15% rabat på sort/hvid annoncer Berlingske Tidende 20,12% Alle annoncer, undtaget job 20,12% 15% rabat på sort/hvid annoncer

Læs mere

Aktuelt Kalvebod Brygge 35-37, 1595 København V. Berlingske Tidende Pilestræde 34, 1147 København K. Børsen Møntergade 19, 1140 København K

Aktuelt Kalvebod Brygge 35-37, 1595 København V. Berlingske Tidende Pilestræde 34, 1147 København K. Børsen Møntergade 19, 1140 København K Landsdækkende Dagblade Aktuelt Kalvebod Brygge 35-37, 1595 København V Berlingske Tidende Pilestræde 34, 1147 København K Børsen Møntergade 19, 1140 København K Morgenavisen JyllandsPosten Grøndlasvej

Læs mere

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT!

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT! Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange - hvor anderledes

Læs mere

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere:

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere: Priser og formater 2011 Formater 2012 Midteropslag 530 x 365 mm Maksimum eksponering Omslag på avisen Ring og hør nærmere: 86 15 80 11 Bagside top 254 x 82 mm Helside* 254 x 365 mm Bagside halvside 254

Læs mere

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STUDIEKALENDER PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

Detail JP inkl. 4 farver 1. sektion Kr. pr. mm 35,00 40,00 JP 1. sektion større end 600 mm. 40,00 Erhverv / Erhverv Weekend

Detail JP inkl. 4 farver 1. sektion Kr. pr. mm 35,00 40,00 JP 1. sektion større end 600 mm. 40,00 Erhverv / Erhverv Weekend Prisliste 2015 Tekst - 1. og 2. sektion, Erhverv og Erhverv Weekend Hverdage Søndag Detail JP inkl. 4 farver 1. sektion pr. mm 35,00 40,00 JP 1. sektion større end 600 mm pr. mm 33,50 40,00 Erhverv / Erhverv

Læs mere

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen.

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen. Uniavisen Medieinfo 2015 UAFHÆNGIG AF LEDELSEN PÅ KØBENHAVNS UNIVERSITET NR. 1 FEBRUAR 2014 UNIVERSITETSAVISEN.DK Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk københavns universitet K V A L I T E

Læs mere

Prisliste 2015 Berlingske Media Distribution

Prisliste 2015 Berlingske Media Distribution Berlingske Media Berlingske Media Reklameomdeling Indleveringssteder Berlingske Avistryk Fælledvej 12 7600 Åben for indlevering: Alle hverdage Kl. 7.00-16.00 Pakkeri Mariendalsvej 22 Åben for indlevering:

Læs mere

Print annoncer i avisen. 24 gange om året

Print annoncer i avisen. 24 gange om året 2015 Print annoncer i avisen 24 gange om året Om avisen Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 55.000 læsere,

Læs mere

Annoncering hos Socialpædagogerne

Annoncering hos Socialpædagogerne Annoncering hos Socialpædagogerne Udgivelsesplan for Socialpædagogen 2017 Nummer Udkommer Deadline tekstsideann. Deadline stillingsann. 01/2017 13.01.2017 02.01.2016 03.01.2016 02/2017 03.02.2017 23.01.2017

Læs mere

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005 Jobmarkedet - Offentlig. halvår 00 Læsertal - erhvervsaktive Geografisk fordeling af læsertal Læsertal Jyllands-Posten dækker hele Danmark Nordjylland Jyllands-Posten 7.000 Politiken 9.000 FOA.000 Kom.

Læs mere

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL Folkeskolen og folkeskolen.dk er den direkte vej til at komme i kontakt med mennesker i undervisningssektoren det vil først og fremmest sige lærere,

Læs mere

Annoncepriser tekstsider

Annoncepriser tekstsider M E D I E I N F O 2 0 0 6 Annoncepriser tekstsider Annoncepriser tekstsider Tandlægebladet og øvrige publikationer 2/1-sider kr 24.900,- 1/1-side kr 15.100,- 1/2-side kr 8.900,- 1/3-side kr 6.900,- 1/6-side

Læs mere

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på.

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på. Psykolog Nyt Medieinfo 2015 19. september 2014 68. gang Dansk Psykolog Forening 15 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Forsker i skizofreni Skizofrene personer har svært ved social kommunikation.

Læs mere

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 3/4 SIDE: 10.000,- 164 mm x 178 mm 3/4 SIDE: 10.500,- Til kant 190 mm x 189 mm + beskæring 2/3 SIDE: 9.500,- Til kant 115 mm x 260 mm + beskæring 1/2

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia.

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia. PLAY FAMILY er et nyt postomdelt langs E45 fra Randers til Vejle. Børnefamilier er storforbrugere. Storforbrugere af digitale bekvemmeligheder, af aktiviteter, af mad, af forbrugsvarer, af beklædning,

Læs mere

Erhvervslivet får nu sin helt egen avis

Erhvervslivet får nu sin helt egen avis Tæt på erhvervslivet Erhvervslivet får nu sin helt egen avis Gratis erhvervsavis målrettet erhvervslivet Rammer 94.000* beslutningstagere og direktører i avisens udgivelsesområde Relevant erhvervsstof.

Læs mere

Prisliste 2012. Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad

Prisliste 2012. Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad Prisliste 2012 w w w. p l u s g r u p p e n. d k Herning Folkeblad Midtjyllands Avis Horsens Folkeblad Vejle Amts Folkeblad 2012 Søndergade 47 8700 Horsens Rådhuspladsen 37, 2 1785 København V Navn Oplag

Læs mere

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet Tandlægebladet Medieinfo 2016 NR. 9 // SEPTEMBER 2015 ÅRGANG 119 NR. 9 TANDLÆGEBLADET SEPTEMBER 2015. 119. 653-772 TEMA: SAMFUNDSODONTOLOGI 2105, DEL 1 TANDLÆGEFORENINGENS DANISH DENTAL MEDLEMSBLAD JOURNAL

Læs mere

DELFINEN MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE

DELFINEN MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE MAGASINET AF STUDERENDE FOR STUDERENDE EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET 16.800 STUDERENDE LÆSER DELFINEN Delfinen er et selvstændigt og uafhængigt studieblad

Læs mere

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE

FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE FOR ALLE STUDERENDE DELFINEN AF STUDERENDE FOR STUDERENDE EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET 16.800 STUDERENDE LÆSER DELFINEN Delfinen er et selvstændigt og

Læs mere

produkter & priser nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk

produkter & priser nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk produkter & priser 4. JANUAR 2010 nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk Effektiv jobannoncering gennem Kandidathuset a-s Søndagsavisen og Ofir.dk

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen.

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. 2015 PRISLISTE Oplag 2015 Redaktionel målsætning Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. Det redaktionelle fokus er på godstransport - uanset om det sker med

Læs mere

MEDIA KIT PUBLICATIONS

MEDIA KIT PUBLICATIONS MEDIA KIT 2012 PUBLICATIONS OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017

STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017 STUDENTERHANDBOGEN FOR NYE STUDERENDE 2016/2017 STUDENTERHÅNDBOGEN EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN MÅLRETTET KONTAKT TIL 12.000 NYE STUDERENDE Studenterrådet udgiver hvert år ved studiestart en Studenterhåndbog.

Læs mere

GO-CARD. Mediakit 2011. Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29. www.go-card.dk. www.go-card.

GO-CARD. Mediakit 2011. Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29. www.go-card.dk. www.go-card. GO-CARD Mediakit 2011 Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29 GO-Card GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet en primær målgruppe på 20-49

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk 2015 PRISLISTE 2 Oplag 2015 Redaktionel målsætning Hver uge bringer vi nyheder, interviews og aktuelt baggrundsstof til bladets 30.000 læsere, beslutningstagerne og lederne i jern-, metal-, plast- og maskinindustrien.

Læs mere

MARIE FIK NOK NOGET LORD. Tekstsidepriser SPORTEN KRÆFT-HÅB. Faste sektioner alle ugens dage. Placeringstillæg* For standardformater se side 8

MARIE FIK NOK NOGET LORD. Tekstsidepriser SPORTEN KRÆFT-HÅB. Faste sektioner alle ugens dage. Placeringstillæg* For standardformater se side 8 BT Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) BT HVERDAG 0-525 mm 526-1094 mm 1095-2189 mm 2190+ mm 78,50 72,30 57,80 40,50 90,10 83,00 66,30 46,60 For standardformater se side 8 Faste

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

TV 2 TEKST-TV TEKST-TV

TV 2 TEKST-TV TEKST-TV TEKST-TV PRODUKTER 63 PRISER 64 RABAT 66 PROVISION OG GODTGØRELSER 67 BETALINGSBETINGELSER 67 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 62 1 PRODUKTER TV 2 Tekst-TV er et helt unikt medie, der når

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Avis Magasin Mediaplan Nyhedsbrev 2015 Hjemmeside Mediaplan 2015 1 7 14/1 21/1 GIFA/METEC/NEWCAST 2015 (16/6-20/6) 15/5 26/5 2 8 Måleteknik 5/2

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: juli 2015 Dato: 25. juni 2015 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: juli 2015 Dato: 25. juni 2015 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 684 1. juli 2015 Dato: 25. juni 2015 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Ledige boliger Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

PRISLISTE 2009 MEDIAINFORMATION

PRISLISTE 2009 MEDIAINFORMATION PRISLISTE 2009 Du ved, hvad der sker MEDIAINFORMATION Bliv set i Danmarks bedst læste avis Oplag: 60.590 Do 1.h.2008 Læsertal: 298.000 Jf. Index DK/Gallup 1. halvår 2008 OM WEEKENDAVISEN Weekendavisen

Læs mere

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 U d g i v e l s e r 2 0 0 9 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 14. januar 8. december 2008 Logistik, sporing og transport: Udvikling og tendenser Messe: ISM,

Læs mere

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 H-D Journalen er medlemsmagasin for medlemmerne af Harley- Davidson Club of Denmark. Klubben består af ca. 6.400 medlemmer

Læs mere

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE Mediekit 2014 GRATIS MAGASIN September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P NYT G R AT I S M AG A S I N TIL DIG Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH + I HÆLENE PÅ EN

Læs mere

MICHELSENkommunikation KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING I JOURNALISTIK I GRAFISK DESIGN

MICHELSENkommunikation KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING I JOURNALISTIK I GRAFISK DESIGN KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING I JOURNALISTIK I GRAFISK DESIGN Dansk Vandrelaug Kultorvet 7, 1. sal 1175 København K Ole Bertelsen Vejenbrød 2. november 2015 Kære Ole Hermed en revideret rapport over PR-arbejdet

Læs mere

Mere end en AVIS. Prisliste. tre stærke platforme. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress. Metroxpress universet

Mere end en AVIS. Prisliste. tre stærke platforme. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress. Metroxpress universet Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange hvor anderledes mente

Læs mere

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin P Psykologernes fagmagasin Medieinfo 2015 Nr. 01 2015 1. gang m sensitivill ave Psykologernes fagmagasin Nr. 01 2015 1. gang Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Psykologernes fagmagasin

Læs mere

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2013. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2013 Senest opdateret d. 4. marts 2013

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2013. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2013 Senest opdateret d. 4. marts 2013 Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2013 Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2013 Senest opdateret d. 4. marts 2013 Region Hovedstaden Alle beløb ekskl. moms Kommune - Gruppe 1 Adm. Gebyr Ordning - Gruppe

Læs mere

Læserprofil Fyens Stiftstidende (H)

Læserprofil Fyens Stiftstidende (H) Præsentation af Fynske Medier Læserprofil Fyens Stiftstidende (H) Fyens Stiftstidende (H) har 142.000 læsere Den typiske læser: 40 år og opefter Høj husstandsindkomst Højere uddannelse Funktionær Ejerbolig

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2011

MEDIEINFORMATION 2011 MEDIEINFORMATION 2011 OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en fortid

Læs mere

Månedlig opgørelse af antal ledige boliger

Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 475 1. september 2009 Dato: 27. august 2009 BRK/KA/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger 1. Ledige lejligheder Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

Radio. Skala FM 78 VLR 81. Horsens Classic 84

Radio. Skala FM 78 VLR 81. Horsens Classic 84 Radio Skala FM 78 VLR 81 Horsens Classic 84 Side 77 Prisliste 2016 Skala FM har i gennemsnitlig 361.000 lyttere på en uge* * Kilde: TNS Gallup Radio-Meter, alder 12 år+. Skala FM i DK uge 35-45 og Gallup

Læs mere

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 ØSTJYLLAND

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 ØSTJYLLAND REGIONALE ØSTJYLLAND ØSTJYLLAND REGIONALE HVORFOR ANNONCERE PÅ RADIO? Alle har en radio og bruger lang tid på at lytte til radio, hvilket betyder, at de kommercielle budskaber når bredt ud, høres flere

Læs mere

Næsten 1 mio. danskere bor under 1.000 meter fra kysten

Næsten 1 mio. danskere bor under 1.000 meter fra kysten Næsten 1 mio. danskere bor under 1.000 meter fra kysten Et særligt kendetegn ved Danmarks geografi er, at vi har en af verdens længste kystlinjer set i forhold til landets størrelse. Den lange danske kystlinje

Læs mere

Medieinformation 2012

Medieinformation 2012 Medieinformation 2012 Om... Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 54.000 læsere, der omfatter landets ca.

Læs mere

Rejseliv.dk som e-magasin

Rejseliv.dk som e-magasin Rejseliv Issue #3 2 Rejseliv.dk som e-magasin Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Vores chefredaktør tager

Læs mere

PRISLISTE ONLINE PRODUKTER

PRISLISTE ONLINE PRODUKTER LISTE ONLINE PRODUKTER ONLINE start ONLINE basis ONLINE PROFIL 1 ONLINE PROFIL 2 ONLINE PROFIL 3 ONLINE PROFIL 5 Kort tekst på resultatside (uden billede, tekst og link) (uden billede, tekst og link) 2

Læs mere

Officielt organ for DMU R 2010 MOTOR. bladet

Officielt organ for DMU R 2010 MOTOR. bladet MTR fficielt organ for DMU bladet R T M bladet R 2010 S I R P C ANNN PRISR C N NN + WB-A 1 annoncepriser i 2010 Annoncestørrelser Pris i kr. excl. moms Modul størrelse i mm Pris bredde x højde 1/1 side

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: august 2015 Dato: 30. juli 2015 BRK/ENI/RKP/LBW

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: august 2015 Dato: 30. juli 2015 BRK/ENI/RKP/LBW ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 685 1. august 2015 Dato: 30. juli 2015 BRK/ENI/RKP/LBW Månedlig opgørelse af antal ledige boliger 1. Ledige boliger Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk indeholder læsestof om alt hvad der vedrører den enkelte i hverdagen. Mode, personlig pleje, karriere, underholdning, elektronik,

Læs mere

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6 Hovedstaden Albertslund Kommune x x Hovedstaden Allerød Kommune x x Hovedstaden Ballerup Kommune x x Hovedstaden Bornholms Regions kommune x x Hovedstaden Brøndby Kommune x x Hovedstaden Dragør Kommune

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Mediaplan 2016 Mediaplan 2016 1 2 /1 18/1 Elmia Verktygsmaskiner 2016 (10/5-13/5) 21/4 Elmia Svets/Elmia Plåt 2016 (10/5-13/5) 2/5 Elmia Automation

Læs mere

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 FYN

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 FYN REGIONALE FYN FYN REGIONALE HVORFOR ANNONCERE PÅ RADIO? Alle har en radio og bruger lang tid på at lytte til radio, hvilket betyder, at de kommercielle budskaber når bredt ud, høres flere gange og dermed

Læs mere

Indbetaling til Fonden til fremme af fysioterapeutisk forskning, kvalitetsudvikling, uddannelse, information m.v. for 2014

Indbetaling til Fonden til fremme af fysioterapeutisk forskning, kvalitetsudvikling, uddannelse, information m.v. for 2014 REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN c/o Danske Regioner Dampfærgevej 22, Postbox 2593, 2100 København Ø Tlf. 35 29 81 00 RLTN OK-nyt november 2014 OK-Nyt Praksis nr. 024-14 14-11-2014 Sag.nr. - 12/2084

Læs mere

PRISLISTE 1. JANUAR. Klostermosevej 101, 3000 Helsingør Tlf. 43 Tlf. 334323 23 30 30 www.helsingordagblad.dk

PRISLISTE 1. JANUAR. Klostermosevej 101, 3000 Helsingør Tlf. 43 Tlf. 334323 23 30 30 www.helsingordagblad.dk PRISLISTE 1. JANUAR 216 Klostermosevej 11, Tlf. 43 Tlf. 334323 23 3 3 www.helsingordagblad.dk 321 Vejb 322 leje 33 37 elb 332 331 Skævinge Gørløse Lnge 345 297 Hørsholm 296 Rungst Kst Vbæk Birkerød 2842

Læs mere

Bilag 9 ENS, 14.10.03. Handelsdistrikter som muligt grundlag for radioområder

Bilag 9 ENS, 14.10.03. Handelsdistrikter som muligt grundlag for radioområder Bilag 9 ENS, 14.10.03 Handelsdistrikter som muligt grundlag for radioområder Kommunerne har hidtil været anvendt som geografisk grundlag for lokal radio ordningen, fordi lokalradioerne har været tiltænkt

Læs mere

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på DTL Magasinet Medieinfo 2015 DTLmagasinet TÆT PÅ VOGNMANDENS HVERDAG 08 AUGUST 2014 16. ÅRGANG SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk DTL INVITERER

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: februar 2014 Dato: 23. januar 2014 BRK/ENI/RKP/LBW

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: februar 2014 Dato: 23. januar 2014 BRK/ENI/RKP/LBW ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 623 1. februar 2014 Dato: 23. januar 2014 BRK/ENI/RKP/LBW Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Ledige boliger Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: /

Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: / Notat 10. juli 2017 DPN/MSB / J-nr.: 211808 / 2409759 Store ændringer i liggetiderne på boligmarkedet I store dele af landet var liggetiderne lavere i de første seks måneder af 2017 i forhold til sidste

Læs mere

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Dato: 19. august 2015 Til: Afdelingerne og HB Skrevet af: Vibeke Lyngse, vl@dn.dk Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Nedenstående er en samlet oversigt over de næsten 150 indlæg, Bæredygtigt Landbrug

Læs mere

Antal husstande og antal personer pr. 1. januar 2005 komgl gammel kommune komny ny kommune antal husstande antal personer 101 København 101 København

Antal husstande og antal personer pr. 1. januar 2005 komgl gammel kommune komny ny kommune antal husstande antal personer 101 København 101 København Antal husstande og antal personer pr. 1. januar 2005 komgl gammel kommune komny ny kommune antal husstande antal personer 101 København 101 København 273489 502362 147 Frederiksberg 147 Frederiksberg 49907

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01)

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01) Skatteudvalget 2013-14 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01) 27. februar 2014 J.nr. 14-0341223 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 234af 31. januar 2014

Læs mere

Månedlig opgørelse af antal ledige boliger

Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 457 1. januar 2009 Dato: 18. december 2008 BRK/KA/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger 1. Ledige lejligheder Til brug for næste måneds undersøgelse

Læs mere

Tabel 1: Opgørelse af den effektive sagsbehandlingstid i måneder for afgørelser meddelt efter husdyrgodkendelseslovens 11, 12 og 16.

Tabel 1: Opgørelse af den effektive sagsbehandlingstid i måneder for afgørelser meddelt efter husdyrgodkendelseslovens 11, 12 og 16. Bilag 1 Tabel 1: Opgørelse af den effektive sagsbehandlingstid i måneder for afgørelser meddelt efter husdyrgodkendelseslovens 11, 12 og 16. Kommunens effektive sagsbehandlingstid er sagsbehandlingstiden

Læs mere

TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat. Medieinformation danskvand Arrangementskatalog.

TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat. Medieinformation danskvand Arrangementskatalog. TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat Medieinformation 2016 danskvand Arrangementskatalog danskvand - dit og DANVAs magasin danskvand sætter dagsordenen med nyheder, debat, viden

Læs mere

STUDIEKALENDER FOR ALLE STUDERENDE 2016/2017

STUDIEKALENDER FOR ALLE STUDERENDE 2016/2017 STUDIEKALENDER FOR ALLE STUDERENDE 2016/2017 STUDIEKALENDEREN PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN

REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN c/o Danske Regioner Dampfærgevej 22, Postbox 2593, 2100 København Ø Tlf. 35 29 81 00 RLTN OK-Nyt Praksis nr. 023-13 (fejlagtigt udsendt som 015-13 i en mail til regionerne)

Læs mere

Løntabel 1. oktober Årsløn i alt inkl. områdetillæg

Løntabel 1. oktober Årsløn i alt inkl. områdetillæg Årsløn i alt inkl. områdetillæg Løntrin Gruppe 0 Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Gruppe 4 28 302.243 305.955 308.524 312.237 314.805 29 307.283 310.820 313.267 316.802 319.250 30 312.432 315.780 318.099 321.446

Læs mere

Københavns Amt. Vejlængder 1.1.2006 km km. Statsveje i alt 118,457. heraf motorveje 102,757. Herudover ramper m.v. 98,937

Københavns Amt. Vejlængder 1.1.2006 km km. Statsveje i alt 118,457. heraf motorveje 102,757. Herudover ramper m.v. 98,937 Københavns Amt Statsveje i alt 118,457 heraf motorveje 102,757 Herudover ramper m.v. 98,937 Sund & Bælt Holding A/S 15,560 heraf motorveje 15,560 Herudover ramper m.v. 6,252 Amtsveje i alt 193,946 heraf

Læs mere

Udgivelser 2012. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på www.techmedia.dk.

Udgivelser 2012. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på www.techmedia.dk. m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 1 2 Udgivelser 2012 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 6. januar Leverandørregister til nr. 1+2+3 1 26. januar 6. januar Konstruktion/CAD samt design 2 16. februar

Læs mere

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2012. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2012 Senest opdateret d. 13. juli 2012

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2012. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2012 Senest opdateret d. 13. juli 2012 Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2012 Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2012 Senest opdateret d. 13. juli 2012 Region Hovedstaden Alle beløb ekskl. moms Kommune - Gruppe 1 Adm. Gebyr Ordning - Gruppe

Læs mere

Udgivelser 2009. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende.

Udgivelser 2009. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 Udgivelser 2009 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 30. januar 8. januar Miljø og fødevareproduktion Arbejdsmiljø og eksternt miljø (spildevand, CO 2 udslip

Læs mere

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk ANNONCERING 2015 fashionforum.dk VELKOMMEN TIL MODEBRANCHENS FORETRUKNE NYHEDSMEDIE! Fashion Forum er mediet for dig, der ønsker at kommunikere direkte til modebranchen. Fashion Forum blev etableret i

Læs mere

Den 30. marts 2013 meddelte Udlændingestyrelsen, at landstallet for 2014, var 3000.

Den 30. marts 2013 meddelte Udlændingestyrelsen, at landstallet for 2014, var 3000. 2. Asylkontor db UDLÆNDINGESTYRELSEN Kommunernes Landsforening Kommune Kontaktrådene Dato: 12. december 2013 Sagsnummer: 13/013100 Sagsbehandler: pep Forhøjelse af landstallet for 2014 Det følger af Integrationslovens

Læs mere

ANNONCESALG. Priser: Annonceformat Bredde x højde Pris. Specialformater & særplaceringer *

ANNONCESALG. Priser: Annonceformat Bredde x højde Pris. Specialformater & særplaceringer * Priser: Annonceformat Bredde x højde Pris 1 2/1 side til kant 434 x 280 135.300 kr. 22 1/1 side til kant 217 x 280 71.200 kr. 39 1/2 side til kant, liggende 217 x 137 49.900 kr. 40 1/2 side til kant, stående

Læs mere

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: oktober 2014 Dato: 24. september 2014 BRK/ENI/RKP/lbw

Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: oktober 2014 Dato: 24. september 2014 BRK/ENI/RKP/lbw ORIENTERER Emne: Indberetning af ledige boliger pr. Nr.: 650 1. oktober 2014 Dato: 24. september 2014 BRK/ENI/RKP/lbw Månedlig opgørelse af antal ledige boliger Ledige boliger Til brug for næste måneds

Læs mere

Magasinet PLEJE PRISLISTE

Magasinet PLEJE PRISLISTE Magasinet 2015 PRISLISTE Oplag 2015 Om Magasinet Pleje Magasinet Pleje er det eneste tværfaglige blad i Danmark der henvender sig til alle inden for pleje- og sygehussektoren. Magasinet Pleje skriver om

Læs mere

PLO Analyse Praksis med lukket for tilgang

PLO Analyse Praksis med lukket for tilgang PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION Dato 15.12. 2016 Sagsnr. 2016-4559 Aktid. 308901 PLO Analyse Praksis med lukket for tilgang Hovedbudskaber På under tre år er antallet af praksis, der har lukket for tilgang

Læs mere

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter.

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter. TV2.DK PRODUKTER 70 SPONSORAT 71 PRISER 72 EJERSKABER 73 RABAT 74 SPECIFIKATIONER 76 BETALINGSBETINGELSER 77 GODTGØRELSE 77 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 68 TV 2 NET vil i 2010 tilbyde

Læs mere

Energiforum Danmark udkommer fem gange om året. Det ene nummer er samtidig konferencenummer forud for foreningens årlige konference.

Energiforum Danmark udkommer fem gange om året. Det ene nummer er samtidig konferencenummer forud for foreningens årlige konference. Medieplan 15 Energiforum Danmark er et blad, hvor fagfolk skriver til fagfolk. Eksperter gør læserne klogere. Og de store linjer står side om side med de konkrete løsninger, der virker. Omdrejningspunktet

Læs mere