Dagblade Fyens Stiftstidende... 3 Fyns Amts Avis Reklameindstik... 17

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagblade Fyens Stiftstidende... 3 Fyns Amts Avis... 12. Reklameindstik... 17"

Transkript

1 Prisliste 2014

2 Dagblade Fyens Stiftstidende... 3 Fyns Amts Avis Reklameindstik ViDiBili GulogGratis Ugeavisen Odense Dalum-Hjallese Avis NordVest SkibhusAvisen Kerteminde UgeAvis Nyborg UgeAvisen Svendborg UgeAvisen Øboen Midtfyns Posten UgeAvisen Faaborg Assens Melfar Posten UgeAvisen Nordfyn Generelle oplysninger for ugeaviserne % Fyn Vejviser Fyn KLUBBEN Radio S-FM Fyens.dk Alle priser er gældende pr. 1. januar 2014 og er ekskl. moms. 2

3 Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Specialmoduler A Forside 1. sektion 2 sp. x 50 mm Hverdag inkl. 4 farver... kr ,- Fre./lør./søn. inkl. 4 farver... kr ,- B Forside (topmodul) 2 sp. x 35 mm Hverdag inkl. 4 farver... kr ,- Fre./lør./søn. inkl. 4 farver... kr ,- B E C 1. sektion, side 2 4 x 100 mm Hverdag inkl. 4 farver... kr ,- Fre./lør. inkl. 4 farver... kr ,- Søndag inkl. 4 farver... kr ,- D OdenseFyn forside 2 sp. x 75 mm Hverdag inkl. 4 farver... kr ,- Fre./lør./søn. inkl. 4 farver... kr ,- E OdenseFyn forside topmodul 55 mm x 35 mm Hverdag inkl. 4 farver... kr ,- Fre./lør./søn. inkl. 4 farver... kr ,- F Kultur forside 2 sp. x 50 mm Fredag inkl. 4 farver... kr ,- A D G Sport forside mandag 2 x 75 mm Mandag inkl. 4 farver... kr ,- C Sport bagside 6 x 365 mm Mandag inkl. 4 farver... kr ,- FF H Siesta forside, søndag 2 sp. x 75 mm inkl. 4 farver...kr ,- G G H 3

4 Få besøg af Morsø s brændeovnsekspert og... få svar påhvor meget du kan spare -hvilken brændeovn der opfylder netop dit behov -hvor hurtigt den tjener sig hjem -hvor den skal placeres osv. Svarene får du helt gratis og uforpligtende og tilmed med chancen for at vinde en ipad2 (incl. en hyggelig brændeovns app). Morsø SPAR 3000,- Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Specialmoduler I BASE forside, fredag 3 sp. x 30 mm inkl. 4 farver...kr ,- 6 sp. x 30 mm inkl. 4 farver...kr ,- J BASE Bolig forside, søndag 3 sp. x 30 mm inkl. 4 farver...kr ,- 6 sp. x 30 mm inkl. 4 farver...kr ,- K BASE - Trend&Design, fredag/søndag 70 mm x 150 mm inkl. 4 farver...kr ,- Køb 6 betal for 5 pr. stk.inkl. 4 farver...kr ,- L BASE www-modul, fredag/søndag 2 sp. x 90 mm inkl. 4 farver...kr ,- Køb 6 betal for 5 pr. stk...kr ,- M TV bagside 6 sp. x 75 mm Hverdag inkl. 4 farver...kr ,- Fre. /lør./søn. inkl. 4 farver...kr ,- N TV bagside - topmodul 3 sp. x 40 mm (100 mm x 40 mm) Hverdag inkl. 4 farver...kr ,- Fre./lør./søn. inkl. 4 farver...kr ,- O Bagside - 1. sektion 6 sp. x 50 mm Hverdag inkl. 4 farver...kr ,- Fre./lør./søn. inkl. 4 farver...kr ,- Trend & Design Klassiker iny trendy farve I K Small is the new big SMC-Biler Odense Middelfartvej Odense V En Morsø giver dig bedre luft -også ibudgettet Skær op til 25% af din varmeregning Kun ,- morsø JERNBANEGADE ODENSE BA SE KAMPAGNE TILBUD FORÅRSTILBUD Klik - Alle former for kvalitetsmarkiser Opnå 5-6 grader ekstra varme på kølige danske sommeraftener under en Norsol terrassemarkise. Vælg mellem 150 farver markisedug. Tlf. svarer alle ugens 7 dage. Norsol, tlf FOR TIL NU 10% RA NU 10% RABAT Tilbud fra 20/4 og hele maj på 10% Vi er specialister i at producere stålcarporte- og overdækninger i høj kvalitet helt efter ønske. Vi kommer gerne ud og måler op og finder frem til den optimale løsning. Opgiv kode FS ved henvendelse. J IND PÅ WWW eller scan koderne med din smartphone Gave ideer -Lidt fornyelse Mundblæst glas. Fra kr. 59,- Eget design. Vaser, skåle, bordfade, lysestager, katte, fugle, fisk, pingviner, osv. SKAL SES! Husk: KUN åbent: man. og tors. kl samt første lør/søn imdr. kl (dvs. 5. og 6. maj) Plant frugtbuske nu! Høst selv bær til dine smoothies. Frugtbuske 5 stk. 250,- Blåbær 3 stk. 200,- Planteskolen Ellebæk, Keld Pedersen, Kildeholmvej, Ravnebjerg, 5250, Odense SV, tlf Åben hus lør./søn. 28/29 apr Kom og besøg vores showroom. Vi er forårsfriske og giver åbent hus rabat op til 25% på markiser og op til 50% på dug ved udskiftning på eksisterende markise. AMICO A/S.,Nyvej 7, 5772 Kværndrup. Tlf Smedejernslåger og gitre i varmgalvaniseret og evt. lakeret smedejern. Mange standardmønstre- nu også med træbeklædning. Fåes med motor og fjernbetjening. Vi fremstiller gerne Deres mål/tegning - ring for et godt tilbud! Tlf Specielle løsninger til netop dit behov: PH 3½ -2½Gulv Lamel Plisse Rullegardiner, Twinlight Persienner Insektnet Foldegardiner Markiser L På alle specialmoduler tillægges kr. 255,- for visninger på Rødegårdsvej Odense M Bolighuset LINDEGAARD POULSEN MØBLER SENGE BELYSNING TÆPPER Nyborgvej 264, Odense SØ - Tlf Odense C, Vestergade 42, tlf Alt indenfor solafskærmning kvalitetsprodukter til yderst fordelagtige priser, uden fordyrende mellemled. Kontakt os for gratis opmåling og uforpligtende tilbud: solafskærmning Helle Jessen Markiser Svend Vagn Poulsen Schmidt Køkken & Bad Planum køkken som vist. Højglans lak incl. bordplade og underlimet vask. Excl. hvidevarer. Åbn. Man-Fre , Lør Stærmosegårdsvej 16, 5230 Odense M, Tlf side 23 N M O 4

5 Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Tekst- og lokalsider Priser på hele, halve, kvarte samt opslag. Helside Format 266 x 365 mm Halvside højformat Format 131 x 365 mm Halvside Tværformat 266 x 180 mm Kvartside 131 x 180 mm Helside 6 x 365 mm Halvside (Højformat) 3 x 365 mm Halvside (Bredformat) 6 x 180 mm Kvartside 3 x 180 mm Ugedag 1. sektion Side 3 Side 5 Side 7 2. sektion Side 3 Side 5 Side 7 Mandag-torsdag Fre.-lør.-søn.-helligdage Mandag-torsdag Fre.-lør.-søn.-helligdage Mandag-torsdag Fre.-lør.-søn.-helligdage Mandag-torsdag Fre.-lør.-søn.-helligdage Ugedag Midteropslag Opslag Opslag Hele sider i 1. sektion Opslag Halve sider i 1. sektion Hverdag Fre.-lør.-søn.-helligdage Hverdag Fre.-lør.-søn.-helligdage Priserne på midteropslag er inkl. tillæg for anden bestemt placering i 1. sektion. Alle priser er inkl. 4 farver. 5

6 Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Tekstsideannoncer Pris pr. mm Hverdag (kr.) Fredag/lørdag/søndag (kr.) Grundpris 13,20 17,40 Grundpris 1. sektion 15,50 19,70 Grundpris 1. sektion - fælles FS og FAA (søndag) (søndag) 25,40 MAN:D (lørdag) 16,90 MAN:D (udvidet oplag) 19,50 Erhverv 14,30 18,60 ErhvervProfil 14,65 18,60 Tekstside Sporten (fælles FS + FAA) 19,10 24,50 Tillæg til grundpris Side 3 i 1. sektion 2,80 4,25 Side 5 i 1. sektion 1,95 3,50 Side 7 i 1. sektion 1,65 3,05 Højre side 1. sektion 1,40 2,70 Anden bestemt placering 1. sektion 0,90 1,80 Side 3 i 2. sektion 3,00 4,05 Side 5 i 2. sektion 2,30 3,50 Side 7 i 2. sektion 1,30 2,30 Anden bestemt placering øvrige sektioner 1,95 3,00 Farvetillæg Pr. mm 5,05 6,30 Erhvervsprofil pr. mm 6,20 7,05 Minimum kr. 640,- Maks. hverdag kr ,- / fre-lør-søn kr ,- På alle annoncer placeret på tekstside tillægges kr. 255,- for visninger på KULTUR (Fredag) Der indrykkes kun annoncer med relationer til forlystelser, film, radio & tv, bøger, teater, koncerter, musikere, kunst-udstillinger, spise steder, hoteller og feriecentre. Grundpris tekst pr. mm kr. 10,25 Grundpris rubrik pr. mm kr. 8,00 Farvetillæg pr. mm kr. 4,70 Forside modul 2 sp. x 50 mm inkl. 4 farver kr ,00 Vi holder fri inkl. 4 farver kr. 7,20 Rabat Gentag en annonce i Fyens Stiftstidende indenfor 7 dage, hvor der ydes: Torsdag + søndag eller hverdag 25 % på begge annoncer Torsdag + 2 hverdage 30 % på alle annoncer Torsdag + søndag + 1 hverdag 30 % på alle annoncer På alle annoncer placeret i KULTUR tillægges kr. 255,- for visninger på 6

7 Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Tekstsideannoncer Tvangsauktioner privat Tvangsauktioner erhverv Grundpris Farvetillæg Hverdage pr. mm kr. 17,50 kr. 5,05 Weekend (fre./lør./søn.) pr. mm kr. 23,40 kr. 6,30 BASE (kun boligrelaterede annoncer, fredag og søndag) Grundpris Farvetillæg Tekst og rubrik pr. mm kr. 19,90 kr. 3,75 / mm BASE Trend&Design modul (70 mm x 150 mm) kr ,- inkl. 4 farver WWW-modul 2 sp. x 90 mm kr ,- inkl. 4 farver Tema priser: Bagside 6 sp. x 365 mm kr ,- inkl. 4 farver 1/1 side 6 sp. x 365 mm kr ,- inkl. 4 farver 1/2 side 3 sp. x 365 mm kr ,- inkl. 4 farver 1/2 side 6 sp. x 180 mm kr ,- inkl. 4 farver 1/4 side 3 sp. x 180 mm kr ,- inkl. 4 farver 1/8 side 3 sp. x 90 mm kr ,- inkl. 4 farver Siesta Grundpris Farvetillæg Tekst pr. mm kr. 19,40 kr. 4,70 Rubrik pr. mm kr. 15,60 kr. 4,70 På alle annoncer placeret i Siesta tillægges kr. 255,- for visninger på Produktionspris Annoncer, der produceres af Fyens Stiftstidende, tillægges et gebyr på kr. 0,90 pr. annoncemillimeter. Produktionspris på jobannoncer tillægges ligeledes en merpris. Se nærmere under rubrikken Job-annoncer. 7

8 Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Rubrikannoncer Pris pr. mm Hverdag (kr.) Weekend - fre./lør./søn. (kr.) Biler 11,05 14,80 Blandede 12,25 15,60 Bådpladsen * Dødsfald/Taksigelser 11,10 11,40 Efterlysninger 12,15 15,55 Ejendomme (private) 12,15 15,50 Ejendomme (moduler) Ejendomme (erhverv) 12,15 15,50 Ferie/Rejser 8,00 12,30 Forlystelser 8,00 12,30 Forretningsanliggende ved dødsfald 14,80 19,20 Kultur (fredag) 8,00 Kurser (erhverv) 14,80 19,20 Køb og salg 11,15 15,00 Licitationer 14,80 19,20 Officielle 14,80 19,20 Undervisning 12,40 13,50 Farvetillæg Pr. mm (min. kr. 660,- / maks. kr ,-) 5,05 6,30 * Bådpladsen 3 lørdage kr. 27,- pr. linie Tekstannoncer ved Bådpladsen kr. 7,20 / mm inkl. 4 farver ** Boligmoduler 1 sp. x 100 mm... kr ,- 2 sp. x 100 mm... kr ,- 3 sp. x 100 mm... kr ,- 3 sp. x 200 mm... kr ,- Inkl. 4 farver På alle rubrikannoncer tillægges kr. 255,- for visninger på Rubrikannoncer på erhvervssiderne (mandag-lørdag) Priser som på rubrikmarkedet efter følgende opdeling: Bekendtgørelser: Forretningsanliggender, licitationer, offentlige udbud, regn skaber, finansiering, lån og værdipapirer, generalforsamlinger. Jobannoncer: Alle stillinger. Køb og salg: Maskiner og værktøj, inventar, entreprenørmateriel, landbrugs ma skiner, traktorer, diverse. Erhvervsbiler: Last- og varevogne. Ejendomme: Erhvervsejendomme, forretninger, lokaler, land-ejendomme, industrigrunde, ejendomsanliggender, jord/skov og jagt/fiskeri. Uddannelse Billetmærkegebyr kr. 150,- Oplags- og læsertal for Fyens Stiftstidende Oplagstal Læsertal Udgivelser Oplag hverdag Oplag søndag (iflg. Dansk Oplagskontrol 1. halvår 2013) Læsere hverdag Læsere søndag (iflg. Gallup Index Danmark HH 2012 Fyn A12 år+) Fyens Stiftstidende udkommer som morgenavis alle ugens dage - gælder også samtlige helligdage. 8

9 Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Jobannoncer Pris pr. mm Onsdag (kr.) Søndag* (kr.) Særlige stillinger (min. 200 mm) 19,70 33,75 Stillingsanliggender (min. 200 mm) 19,70 33,75 Stat, region og kommune 19,70 31,15 Gartneri og landbrug, hotel og restauration, hushjælp og børnepasning 19,70 22,80 Stillinger søges 19,70 22,30 Kontor og forretning, håndværk & industri og andre erhverv 19,10 26,55 Uddannelse 15,30 22,30 Farvetillæg Pr. mm (min. kr ,- / maks. kr ,-) 6,85 9,90 Virksomhedsportræt (6 x 365 mm) Enhedspris ,- * Søndag udkommer annoncen i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Resultatgaranti (søndag / onsdag) En jobannonce om søndagen i kombi med en hverdag i Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis eller et af Fynske Mediers ugeaviser udløser en gratis kombi annonce, hvis der ikke er skabt kontakt til kvalificerede ansøgere inden for min. 3 uger og maks. 8 uger efter første annonce. Resultatgarantien gælder ikke annoncer indrykket under Uddannelse, Stillingsanliggender og Stillinger søges. Der ydes 30 % kombirabat i Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis eller 30 % kombirabat i ugeaviserne. Produktionsomkostninger på jobannoncer Annoncer der produceres, tillægges en merpris på kr. 2,10 pr. mm til dækning af produktionsomkostninger. Dette gælder dog ikke for indtelefonerede annoncer (maks. 200 mm), der kan produceres direkte ved annoncemodtagelsen uden korrektur. Her tillægges en produktionspris på kr. 0,90 pr. mm. Fynskejob.dk Optagelse på fynskejob.dk kr ,- inkl. logo i joblisten. Stillingsannoncer under særlige stillinger og stat, region og kommune i Fyens Stiftstidende søndag og Fyns Amts Avis søndag optages automatisk på i 4 uger eller indtil ansøgningsfristen udløber. Øvrige stillingsannoncer i avisen kan optages på fynskejob.dk for kr ,- Overflytning til fynskejob.dk + forsidehenvisning 1 uge på fyens.dk kr ,- Forsidehenvisning på fyens.dk kan tilkøbes for kr ,- for 1 uge 2 uger kr ,- Henvisningsannoncer: Annoncens format er 2 x 40 mm og viser stillingsbetegnelse, kort teasertekst, virksomhedsnavn, geografi, virksomhedens logo i farve samt kviknr. Forlæng din stillingsannonces levetid i avisen: Køb en henvisningsannonce til Find annoncen under rubrikken job via fynskejob.dk Pris: kr ,- JobZonen.dk Standardopsætning: Stillingsannoncer under særlige stillinger og stat, region og kommune i Fyens Stiftstidende søndag optages automatisk på i 4 uger med standardopsætning. (Dette gælder dog ikke for www-annoncer.) En standardopsætning er gratis og indeholder virksomhedens navn og adresse, overskrift, annoncetekst, og kontaktmulighed for ansøgere. Øvrige stillinger kan optages på for kr. 4,80 pr. mm. Udvidet opsætning: Annoncerne kan forstærkes på JobZonen.dk ved at købe en udvidet opsætning. Den udvidede opsætning indeholder foruden de samme elementer som i standardopsætningen også virksomhedens logo, placering i første del af resultatlisten med mini-logo, virksomhedprofil og link til egen hjemmeside. Prisen for en udvidet opsætning i 4 uger er kr ,- Grafisk layout kr ,- Job via JobZonen.dk : Henvisningsannonce til JobZonen.dk under rubrikken Job via JobZonen. Pris: kr ,- Annoncens format er 1 x 80 mm og viser stillingsbetegnelse, kort teasertekst, virksomhedsnavn, virksomhedens og jobbets geografiske placering, virksomhedens logo i farve samt kviknr. 9

10 Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Rabatter Generelt Rabatterne gælder for både tekst- og rubrikannoncer. Rabatten beregnes på grundlag af annoncens bruttopris. Annoncerne skal være i samme format, samme farve og bestilles samlet på én ordre. Rabatterne kan ikke kombineres med hinanden. Der ydes ingen kombi- eller gentagelsesrabat på forsider. Der ydes ingen omsætningsrabat på indstik og tryksager. Kombirabat 30 % 40 % på hverdagsindrykninger Gentag lørdag-, søndag-, eller helligdagsannonce uforandret på op til 2 hverdage inden for 7 dage, hvor der ydes: 30 % på 1. hverdagsindrykning 40 % på 2. hverdagsindrykning Ordren skal markeres med kombirabat Gentagelsesrabat 2 annoncer inden for 2 uger giver 10 % rabat på 2. annonce. 3 annoncer inden for 3 uger giver 30 % rabat på 3. annonce. 4 annoncer inden for 4 uger giver 50 % rabat på 4. annonce. Rabatten gælder annoncer i et forløb på enten hverdage eller lørdag/søndage. Årsomsætningsrabat Der kan indgås en skriftlig årsaftale med individuelle annoncører, koncerner og kædesammen slutninger med min. 51 % ejerskab. Kontakt salgsafdelingen for nærmere information. Annoncemuligheder i kombi med Fyens Stiftstidende GulogGratis Gentag samme annonce i GulogGratis inden for 7 dage og opnå 40 % på annoncen i GulogGratis. Ugeavisen Odense Gentag samme annonce i Ugeavisen Odense inden for 7 dage og opnå 30 % på begge annoncer. Fyns Amts Avis Gentag samme annonce i Fyns Amts Avis inden for 8 dage. Der ydes 15 % på begge annoncer. Hvis der er indgået en årsaftale om omsætningsrabat kan den samlede rabat maks. udgøre 25 %. Ordren skal mærkes samannoncering. 100 % Fyn rabat: Ved indrykning i Fyens Stiftstidende i kombination med Fynske Mediers Ugeaviser (100 % Fyn) kan der opnås samme rabat som ugeaviserne se side 49. Lokalsideannoncer Alle annoncører med forretningsadresse uden for Stor-Odense området ( ) kan indrykke annoncer til en speciel lokalpris i Fyens Stiftstidende på de lokale tekstsider. Pris pr. mm hverdag...kr. 6,60 Pris pr. mm fredag, lørdag eller søndag...kr. 8,75 Farvepris hele ugen: Pris pr. mm (maks. kr ,-)...kr. 3,85 Fyens Stiftstidendes kombi- og gentagelsesrabatter er også gældende på ovennævnte priser. Fælles Faaborg-Midtfyn kr. 8,65 kr. 10,90 kr. 5,45 (maks. kr ,-) Indryk den samme tesktsideannonce inden for en 7-dages periode i din lokale ugeavis og få 25 % kombirabat i både dagbladet og ugeavisen. Rabatten gives som straksrabat på hele beløbet. Der gives ikke yderligere former for rabatter. 10

11 Værd at vide om annoncering i Fyens Stiftstidende Fyens Stiftstidende Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Indleveringstider Tekst- og rubrikannoncer Indrykningsdage Ordre og satsannoncer Korrekturannoncer Færdigt materiale* Mandag Fredag kl. 12 Torsdag kl. 10 Fredag kl. 12 Tirsdag Mandag kl. 10 Fredag kl. 10 Mandag kl. 12 Onsdag Tirsdag kl. 10 Mandag kl. 10 Tirsdag kl. 12 Torsdag Onsdag kl. 10 Tirsdag kl. 10 Onsdag kl. 12 Fredag Torsdag kl. 10 Onsdag kl. 10 Torsdag kl. 12 BASE tekstannoncer Mandag kl. 14 Onsdag kl. 10 Torsdag kl. 10 BASE rubrikannoncer Onsdag kl. 12 Onsdag kl. 10 Torsdag kl. 10 Kultur tekstannoncer Onsdag kl. 15 Torsdag ugen før Onsdag kl. 10 Kultur rubrikannoncer Onsdag kl. 10 Torsdag ugen før Onsdag kl. 10 Lørdag Torsdag kl. 15 Onsdag kl. 10 Fredag kl. 10 MAN:D Onsdag kl. 14 Mandag kl. 16 Onsdag kl. 16 GulogGratis Torsdag kl. 16 Onsdag kl. 10 Torsdag kl. 14 Søndag Fredag kl. 10 Onsdag kl. 10 Fredag kl. 12 Siesta tekstannoncer Torsdag kl. 14 Tirsdag kl. 14 Fredag kl. 10 Siesta rubrikannoncer Torsdag kl. 14 Onsdag kl. 10 Fredag kl. 10 BASE tekstannoncer Mandag kl. 14 Tirsdag kl. 14 Torsdag kl. 10 BASE rubrikannoncer Onsdag kl. 12 Tirsdag kl. 14 Torsdag kl. 10 Fynskejob Fredag kl. 10 Onsdag kl. 10 Fredag kl. 12 Produktion Priser på teknisk- og kreativ produktion * Efter forudgående ordre Scanning/billedbehandling, fotooptagelser, elektronisk overførsel og andre produktions omkostninger er ikke indeholdt i bladenes millimeterpriser. Ovenstående vil blive faktureret efter følgende priser: Scanning/billedbehandling: Pr. stk. (uanset størrelse) kr. 106,- Brænding af materiale samt cd kr. 138,- Elektronisk overførsel: Pr. stk. (uanset størrelse) inkl. ekspeditionsgebyr kr. 276,- Telefonreservationer: Andre media. pr. opkald kr. 79,- Firefarve kopier: A4 kr. 5,30 pr. stk. ved de fem første. Efterfølgende kopier kr. 3,70 pr. stk. A3 kr. 10,60 pr. stk. ved de fem første. Efterfølgende kopier kr. 8,00 pr. stk. Se yderligere generelle oplysninger på side 17 11

12 Fyns Amts Avis Sankt Nicolai Gade Svendborg tlf Specialmoduler A Forside 2 sp. x 50 mm Hverdag inkl. 4 farver...kr ,- Weekend inkl. 4 farver...kr ,- B TV bagside 2 sp. x 75 mm Hverdag inkl. 4 farver... kr ,- Weekend inkl. 4 farver... kr ,- C TV bagside topmodul 95 x 40 mm Hverdag inkl. 4 farver... kr. 545,- Weekend inkl. 4 farver... kr. 760,- D 2. sektion forside 2 sp. x 75 mm Hverdage inkl. 4 farver... kr ,- Weekend inkl. 4 farver... kr ,- A A A C D D D På alle specialmoduler tillægges kr. 185,- for visninger på B B B 12

13 Fyns Amts Avis Sankt Nicolai Gade Svendborg tlf Lokalsideannoncer Pris pr. mm Hverdage (kr.) Weekend (kr.) Svendborg 6,00 7,15 Langeland 5,25 5,95 Egebjerg/Gudme 4,70 4,95 Ærø 3,85 4,20 Faaborg (fællespris FAA + FS udgave) 8,65 10,90 Midtfyn (fællespris FAA + FS udgave) 8,65 10,90 Tillæg Særplaceringstillæg for: Sektionsforsiden, side 2, bagsiden, højre side, kultur, motor og navne 1,15 1,40 Farvetillæg (min. kr. 545,- / maks. kr ,-) 1,65 1,65 Farvetillæg fælles Faaborg / Midtfyn (maks. kr ,-) 5,45 5,45 På alle annoncer placeret på tekstside tillægges kr. 185,- for visninger på Tekstsideannoncer Pris pr. mm Hverdage (kr.) Weekend (kr.) Grundpris 9,10 10,20 Grundpris 1. sektion fælles FS og FAA (søndag) (søndag) 25,40 Tekstside Sporten (fælles FS + FAA) 19,10 24,50 Tillæg Særplaceringstillæg for: Sektionsforsiden, side 2, bagsiden, højre side, kultur, motor og navne 1,35 1,65 Side 3 2,25 2,85 Farvetillæg (min. kr. 545,- / maks. kr ,-) 1,65 1,65 På alle annoncer placeret på tekstside tillægges kr. 185,- for visninger på 1. sektion søndag er fælles i udgivelserne Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Rubrikannoncer Pris pr. mm Hverdage (kr.) Weekend (kr.) Bekendtgørelser 10,15 10,60 Dødsfald/Tak/Al opmærksomhed placeret på Navnesiden 10,70 10,95 Øvrige rubrikannoncer** 8,10 9,25 Farvetillæg (min. kr. 545,- / maks. kr ,-) 1,65 1,65 Billetgebyr kr. 79,- ** Læger, Ejendomsmarkedet, Køb & salg, Landbrug, Motormarkedet, Undervisning, Forlystelser, Diverse På alle annoncer, placeret på rubrik, tillægges kr. 185,- for visninger på 13

14 Fyns Amts Avis Sankt Nicolai Gade Svendborg tlf Jobannoncer Pris pr. mm Mandag - lørdag Fynskejob.dk* (kr.) Særlige stillinger (min. 200 mm) 13,70 33,75 Stillingsanliggender (min. 200 mm) 13,70 33,75 Stat, region og kommune 13,70 31,15 Øvrige stillinger 11,55 22,80 Stillinger søges 11,55 22,30 Kontor og forretning, Håndværk & industri og Andre erhverv 11,55 26,55 Uddannelse 11,55 22,30 Farvetillæg pr. mm (min. kr ,- / maks. kr ,-) 1,60 9,90 Se i øvrigt side 10 afsnit Resultatgarnati, Fynskejob.dk og Jobzonen.dk * Annoncen i Fynskejob.dk udkommer med Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis søndag. Virksomhedsportræt Enhedspris (kr.) 6 x 365 mm Produktionspris Annoncer, der produceres af Fyns Amts Avis, tillægges et gebyr på kr. 0,90 pr. mm. Produktion af jobannoncer tillægges et gebyr på kr. 0,90 pr. mm (ann. over 200 mm tillægges kr. 2,10 pr. mm) 14

15 Værd at vide om annoncering i Fyns Amts Avis Fyns Amts Avis Sankt Nicolai Gade Svendborg tlf rabatter Kombirabat Opnås, når en annonce bestilles samtidig til 2 eller 3 indrykninger inden for 7 dage. Kombirabat ydes på de billigste indrykninger. 40 % rabat på 2. indrykning 65 % rabat på 3. indrykning. Annoncen skal være den samme (uændret) ved begge indrykninger. Der ydes ikke andre rabatter på annoncen, ligesom der ikke er kombirabat på kollektive annoncer eller på farve. Annoncemuligheder i kombi med Fyns Amts Avis Indryk samme annonce i Fyens Stiftstidende inden for 8 dage, og der ydes 15 % på begge annoncer. Hvis der er indgået en årsaftale om omsætningsrabat kan den samlede rabat maks. udgøre 25 %. Ordren skal mærkes sam annoncering. 100 % Fyn Ved overflytning af annoncer fra 100 % Fyn opnås samme rabatsats i dagbladet som ved 100 % Fyn-annonceringen. Fællesrabat Der kan opnås 33 % fællesrabat, hvis den samme tekstsideannonce indrykkes i Fyns Amts Avis og UgeAvisen Svendborg inden for 7 dage (rabatten ydes på begge annoncer). Der ydes ikke andre former for rabat. 100 % Fyn rabat Ved indrykning i Fyns Amts Avis i kombination med Fynske Mediers ugeaviser (100 % Fyn) kan der opnås samme rabat som i ugeaviserne. (Se side 50) Indleveringstider Mandage Øvrige dage Lørdag Søndag Korrekturannoncer Torsdag kl hverdage før kl Onsdag kl Onsdag kl Ordre- og satsannoncer Fredag kl Dagen før kl Torsdag kl Fredag kl Annoncer til BASE søndag skal indleveres senest torsdag kl. 10, se side 11. Annoncer til MAN:D, bil, båd og camping skal indleveres senest onsdag kl. 16, se side 11. Annoncer til Fynske Job skal indleveres senest fredag kl. 12, se side 11. Rettelser og standsninger: Samme indleveringstider som for annoncer. Oplags- og læsertal for Fyns Amts Avis Oplagstal Læsertal Udgivelser Oplag hverdag Oplag søndag (iflg. Dansk Oplagskontrol 1. halvår 2013) Læsere hverdag Læsere søndag (iflg. Gallup Index Danmark HH 2012 Fyn A12 år+) Fyns Amts Avis udkommer som morgenavis alle ugens dage - gælder også samtlige helligdage. 15

16 Fynske Medier Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Generelle oplysninger for Dagbladene Generelt Annonceopsætning Tekstsideannoncer samt større rubrikannoncer skal altid være layoutet. Forveksling med redaktionel tekst Enhver annonce, der efter bladets skøn kan forveksles med redaktionel tekst, skal omkranses med en min. 2 punkt ramme, hvor der over den øverste rammestreg i venstre side skal stå ordet ANNONCE i 14 punkt. Pladsen medregnes i opmålingen af annoncen. Til opsætning af annonce teksten må avisens foretrukne typografi ikke benyttes. Reklamationer Reklamationer vedrørende fejl i indrykkede annoncer skal fremsættes omgående og være bladhuset i hænde senest 5 dage efter indrykningen. Bringes annoncen flere gange med samme fejl, uden at avisen modtager reklamation, ydes eventuel dekort kun på den første indrykning. Afvisning af annoncer Bladet forbeholder sig ret til at nægte optagelse af annoncer, der strider mod lovgivningen, hensynet til læserne eller bladets interesser. Udskydelse af annoncer Bladet forbeholder sig ret til at udskyde annoncer, såfremt bladets ombrydning, pladsmangel eller andre forhold kræver det. Bladet påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af udskydelsen. Reservation En reservation kan foretages telefonisk, men skal derefter bekræftes ved fremsendelse af ordre seddel. En reservation giver ikke placeringsgaranti, men fortrinsret ved annonceplaceringen. Erstatningsansvar Bladet er uden ansvar for tab eller skade, der påføres annoncøren som følge af trykfejl, materialefejl, forståelsesfejl, forkerte størrelser, forkerte priser, for kerte tids punk ter, forkert indrykningsdato eller mang lende ind rykning af bestilt annonce. For evt. fejl som bladet er helt eller delvis skyld i, ydes reduktion efter bladets skøn over værdiforringelsen, men allerhøjst en gratis ind rykning. Bladet er uden ansvar ved ulovlige, falske eller uretmæssigt indrykkede annoncer. Generelt Annoncer på helligdage Alle helligdage beregnes til lørdag/søndagspris. Opmåling Annoncer opmåles med et tillæg på 2 mm pr. spalte til ombrydningsluft. Annoncer, der i højden måler 320 mm og derover, beregnes som fuld spalte: 365 mm. Helside beregnes til 2190 mm. Er det opgivne mål på ordresedlen mindre end evt. færdigt materiale, beregnes efter sidstnævnte. Spaltebredde: 1 sp. = 41 mm 3 sp. = 131 mm 5 sp. = 221 mm 2 sp. = 86 mm 4 sp. = 176 mm 6 sp. = 266 mm Spaltehøjde: 365 mm Tryk: Offset Beregning af opslagsannoncer Opslag i formater tabloid (2x6x365 mm) og derover placeret efter bladets valg beregnes såvel højre- som venstreside til grundpris + tillægget anden bestemt placering. Ønskes særplacering beregnes højresiden med ønsket særplaceringstillæg. Gebyr Fynske Medier pålægger et gebyr på kr. 25,00 kroner ekskl. moms for fremsendelse af papirfaktura. Faktureringsgebyret opkræves pr. faktura. Kunder, der ønsker at undgå gebyret, og modtage fakturaer via som PDF eller som EAN faktura, skal maile følgende på mailadressen Kundenummer Kunde navn Mailadresse CVR nummer og evt. EAN nummer Alle annonceindrykninger i vores dagblade vil blive pålagt et miljøtillæg på kr. 0,06 / sp.mm. Særplacering Såfremt ønsket særplacering ikke kan imødekommes, og ordren ikke er påtegnet eller udskydes, placeres annoncen bedst muligt og beregnes efter den aktuelle pla cering dog aldrig til en højere pris end den bestilte. Minimumstørrelse på rubrikannoncer Minimumstørrelse på rubrikannoncer sker efter en pris svarende til 20 mm. til rubrikkens pris. Rubrikannoncer På rubrikannoncesiderne optages kun annoncer, der naturligt hører hjemme under de pågældende rubrikker. Korrekturannoncer Min. 150 mm Forbehold Denne prisliste annullerer tidligere udsendte prislister og ændrer på enkelte punkter hidtidig praksis. Der tages forbehold for fejl, og ret til ændringer forbeholdes. 16

17 Fynske Medier Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf elektroniske annoncer Færdigt elektronisk materiale Materiale modtages via Mediernes Net Annoncer i manuskriptform modtages kun, når teksten er direkte indskrevet i en. Teksten må ikke være vedhæftet som fil. Producenten har ansvaret for, at færdige elektroniske annoncer er produceret korrekt og i henhold til DRB/DDFF s standard for PDF-filer Rettelse Er en annonce fremsendt elektronisk, og der på grund af rettelse fremsendes en ny annonce, skal der forinden fremsendes en rettelsesordreseddel. Genindrykninger Færdige elektroniske annoncer skal fremsendes påny, da disse ikke opbevares udover sidste indrykningsdato. For yderligere oplysninger kontakt venligst: Bjarne Dalholm Nielsen, tlf eller Bruno Kristensen, tlf Reklameindstik Pris pr. gruppe Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Grundgebyr kr ,- Grundgebyr kr ,- Grundgebyr kr ,- + kr. 1,40 pr. stk. + kr. 1,80 pr. stk. + kr. 2,20 pr. stk. Der tages forbehold på ovennævnte priser ved specielle formater og papirkvaliteter. Indhent venligst tilbud. Selektering: Kun efter postnumre. (min stk.) Grupperinger Gruppe 1: Gruppe 2: Gruppe 3: Enkeltfirma, der udelukkende annoncerer med egne produkter. Enkeltfirma, der hovedsageligt annoncerer med egne produkter, suppleret med enkelte leverandørannoncer. Reklamefirmaer, centerforeninger, brancheforeninger m.v., der hovedsageligt har fremmede annoncer altså udgivervirksomhed. Ret til afvisning forbeholdes. Tekniske oplysninger Format: Vægt: Maks. tabloid (275 x 395 mm). Større formater skal leveres falset. Min. A5-format. Maks. 100 gram (ved højere vægt, pris efter tilbud) Reservation og yderligere oplysninger: Karen Risak, tlf Annullering Ved annullering af ordren indenfor 14 dage før indstiksordren skulle have været med, tillægges et gebyr på 5 % af indstiksprisen. Leveringsadresse Fynske Medier, Pakkeriet, Blangstedgårdsvej 2, 5220 Odense SØ 17

18 Tlf Film ViDiBili Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf rs varsel til udløbet af en måned. Dog kan et nyt abonnement ikke opsiges de første 12 mdr. ligt. Det er ikke nok at lade være med at betale regningen. reklamefilm Film A Op til minuts varighed, optagelse på én lokation, underlægningsmusik der understøtter budskabet, optagelse indenfor og udenfor i nærmeste gåafstand, afslutning med tekstafmelding, professionel fotograf og filmudstyr, filmoptagelse ca. time, filmredigering og filmklipning af professionelle redigeringsfolk, færdig film leveret og klar til brug. Pris 3.975,- Film C Pris Film op til 2 minutters varighed, kundespeak, underlægningsmusik der understøtter budskabet, optagelse på én lokation med optagelse indenfor og udenfor i nærmeste gåafstand, afslutning med tekstafmelding, professionel fotograf og filmudstyr, filmoptagelse ca.,5 time, filmredigering og filmklipning af professionelle redigeringsfolk, færdig film leveret og klar til brug ,- filmpakker Bronze Underlægningsmusik, hosting, streaming, QR-kode, short-link, optagelse max. 1 time (FilmA) 11/2 time (FilmC), kørsel 1. lokation, firmalogo. Film A Film C Pris Fast pris (inkl. 1. års hosting) 5.975,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 299,- Fast pris (inkl. 1. års hosting) 7.975,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 382,- Sølv Underlægningsmusik, hosting, streaming, QR-kode, short-link, optagelse max. 1 time (FilmA) 11/2 time (FilmC), kørsel 1. lokation, firmalogo, 1 korrektur. Film A Film C Pris Fast pris (inkl. 1. års hosting) 6.950,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 339,- Fast pris (inkl. 1. års hosting) 8.950,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 422,- Guld Underlægningsmusik, hosting, streaming, QR-kode, short-link, optagelse max. 1 time (FilmA) 11/2 time (FilmC), kørsel 1. lokation, firmalogo, 1 korrektur, You-Tube. Film A Film C Pris Fast pris (inkl. 1. års hosting) 7.945,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 381,- Fast pris (inkl. 1. års hosting) 9.945,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 465,- Platin Underlægningsmusik, hosting, streaming, QR-kode, short-link, optagelse max. 1 time (FilmA) 11/2 time (FilmC), kørsel 1. lokation, firmalogo, 1 korrektur, You-Tube, op til 3 undertekster. Film A Film C Pris Fast pris (inkl. 1. års hosting) 8.745,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 414,- Fast pris (inkl. 1. års hosting) ,- Abonnement (pr. mdr. ialt 24 mdr.) 497,- 18

19 Tlf Film ViDiBili Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf rs varsel til udløbet af en måned. Dog kan et nyt abonnement ikke opsiges de første 12 mdr. ligt. Det er ikke nok at lade være med at betale regningen. tilkøb Pris Hosting, 12 mdr Indeholdende opbevaring, streaming, QR kode, indlejringskode, statistik, kunde log-in. Skal flere film vises samtidigt via QR koder, skal der købes hosting til hver film ,- Ekstra lokation, pr. 15 min. Filmoptagelse på anden lokation eller tilsvarende. Evt. kørselstid skal medregnes i tid. Sælges som tillæg til hovedprodukt. 500,- Firmalogo i afslutning Pris v/klargjort materiale 800,- Tekstpakke Op til 3 stk. 800,- Speak inkl. tekstforfatning Sprog: Dansk m/professionel m/k indtaler (professionel tekstforfatter, kan ikke fravælges) 1.975,- Filmoptagelse uden for alm. arbejdstid I tidsrummet mandag-fredag kl Ved optagelse i weekend og helligdage; indhent tilbud. (Tillægspris) 2.000,- Hastetillæg Hvor optagelse ønskes her og nu og udenfor normal produktion ,- Re-redigering af leveret film Der overholder koncept f.eks. andet musik, et bestemt klip etc. 975,- Optagelse ikke brofaste øer 2.400,- YouTube Oprettelse, søgeord/tekst 995,- Gebyr Pris Aflysning - eller hvis kunden ikke er klar på dagen. Aflysning skal ske senest kl hverdag inden optagelsesdag. (Mandag-fredag) Filmoptagelse på ikke brofaste øer 2.400, ,- Faktureringsgebyr Fynske Medier pålægger et gebyr på kr. 25,00 kroner ekskl. moms for fremsendelse af papirfaktura. Faktureringsgebyret opkræves pr. faktura. Kunder, der ønsker at undgå gebyret, og modtage fakturaer via som PDF eller som EAN faktura, skal maile følgende på mailadressen Kundenummer Kunde navn Mailadresse CVR nummer og evt. EAN nummer Alle fakturaer vedrørende annoncering på ViDiBili pålægges et miljøtillæg på 2,75% af fakturasummen, dog maksimalt kr. 600,- pr. faktura. 19

20 GulogGratis Banegårdspladsen 5100 Odense C Tlf Annoncer Avis Pris pr. mm Grundpris kr. Farvetillæg kr. GulogGratis Fyn 13,80 2,05 GulogGratis Nordjyske 13,80 2,05 GulogGratis Århus/ Randers 9,80 2,05 GulogGratis JydskeVestkysten 12,45 2,05 GulogGratis Dagbladet/Frederiksborg Amts Avis/Sjællandske/Nordvestnyt 13,80 2,05 GulogGratis Midtjylland: Fredericia, Vejle, Horsens 9,80 2,05 Særplaceringstillæg: +25 %. Øvrige annoncer placeres bedst muligt efter bladets skøn. Modulannoncer Forsiden inkl. farver (kr.) GulogGratis Fyn 3.245,- GulogGratis Nordjyske 3.245,- GulogGratis Århus/Randers 2.700,- GulogGratis JydskeVestkysten 3.245,- GulogGratis Dagbladet/Frederiksborg Amts Avis/Sjællandske/Nordvestnyt 3.245,- GulogGratis Midtjylland, Fredericia, Vejle, Horsens 3.245,- Helsider inkl. farver (kr.) GulogGratis Fyn ,- GulogGratis Nordjyske ,- GulogGratis Århus/Randers ,- GulogGratis JydskeVestkysten ,- GulogGratis Dagbladet/Frederiksborg Amts Avis/Sjællandske/Nordvestnyt ,- GulogGratis Midtjylland: Fredericia, Vejle, Horsens ,- Der ydes kun gentagelses- eller fællesrabat på modulannoncer, dog maks. 25 % 20

Eksklusive placeringer

Eksklusive placeringer Eksklusive placeringer 81 Formatkort Standardformater Formatkort 82 Højde 365 17% 33% 50% 67% 100% [41 x 365] [86 x 365] [131 x 365] [176 x 365] [ 266 x 365] Format nr. 19 Format nr. 29 Format nr. 39 Format

Læs mere

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND Prisliste 2015 ** Index DK/ Gallup Marketing 1H 2014 ** Dansk oplagskontrol 2H 2013 Index DK/Gallup Marketing Nu mere end 200.000 læsere gennem vores dagblade og ugeaviser Avis

Læs mere

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid

BT PRISLISTE 2014. Nyheder, der ikke spilder din tid BT PRISLISTE 2014 Tilbuddet gælder kun 3., 4. og 5. oktober Tilbuddet gælder i Irma, Irma City og på Irma.dk torsdag den 3., fredag den 4. og lørdag den 5. oktober 2013. PÅ AL KOLOGISK FRUGT OG GRØNT Se

Læs mere

TV 2 REGIONALT REGIONALT

TV 2 REGIONALT REGIONALT REGIONALT PRISER 25 REGIONERNE 26 TILLÆG 35 RABAT 36 GARANTIER 37 PROVISION/GODTGØRELSE 38 BESTILLING AF REKLAMETID 39 BETALINGSBETINGELSER 40 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 24 1 PRISER

Læs mere

Fynske Medier 18% Alle annoncer 18% Kun Fyns Stifttidende og Fyns Amts Avis-samt Fynske mediers ugeaviser. Side 2 af 11

Fynske Medier 18% Alle annoncer 18% Kun Fyns Stifttidende og Fyns Amts Avis-samt Fynske mediers ugeaviser. Side 2 af 11 Side 1 af 11 Berlingske Nyhedsmagasin 20,12% Alle annoncer, undtaget job 20,12% 15% rabat på sort/hvid annoncer Berlingske Tidende 20,12% Alle annoncer, undtaget job 20,12% 15% rabat på sort/hvid annoncer

Læs mere

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STUDIEKALENDER PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE OM MOMENTO Momento er gratismagasinet, som er landsdækkende og sprængfyldt

Læs mere

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT!

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT! Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange - hvor anderledes

Læs mere

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

Prisliste 2012. Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad

Prisliste 2012. Herning Folkeblad Midtjyllands Avis. Horsens Folkeblad. Vejle Amts Folkeblad Prisliste 2012 w w w. p l u s g r u p p e n. d k Herning Folkeblad Midtjyllands Avis Horsens Folkeblad Vejle Amts Folkeblad 2012 Søndergade 47 8700 Horsens Rådhuspladsen 37, 2 1785 København V Navn Oplag

Læs mere

Print annoncer i avisen. 24 gange om året

Print annoncer i avisen. 24 gange om året 2015 Print annoncer i avisen 24 gange om året Om avisen Dagens Medicin er Danmarks eneste uafhængige nyheds- og debatavis inden for sundhedssektoren Avisen bliver hver uge læst af flere end 55.000 læsere,

Læs mere

produkter & priser nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk

produkter & priser nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk produkter & priser 4. JANUAR 2010 nul fejl i din annonce med skærmkorrektur kan du tjekke din annonce online på søndagsavisen.dk Effektiv jobannoncering gennem Kandidathuset a-s Søndagsavisen og Ofir.dk

Læs mere

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på.

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på. Psykolog Nyt Medieinfo 2015 19. september 2014 68. gang Dansk Psykolog Forening 15 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Forsker i skizofreni Skizofrene personer har svært ved social kommunikation.

Læs mere

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere:

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere: Priser og formater 2011 Formater 2012 Midteropslag 530 x 365 mm Maksimum eksponering Omslag på avisen Ring og hør nærmere: 86 15 80 11 Bagside top 254 x 82 mm Helside* 254 x 365 mm Bagside halvside 254

Læs mere

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005 Jobmarkedet - Offentlig. halvår 00 Læsertal - erhvervsaktive Geografisk fordeling af læsertal Læsertal Jyllands-Posten dækker hele Danmark Nordjylland Jyllands-Posten 7.000 Politiken 9.000 FOA.000 Kom.

Læs mere

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm

Priser og formater. 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 1/1 SIDE: 12.500,- til kant 190 mm x 260 mm + 3 mm 3/4 SIDE: 10.000,- 164 mm x 178 mm 3/4 SIDE: 10.500,- Til kant 190 mm x 189 mm + beskæring 2/3 SIDE: 9.500,- Til kant 115 mm x 260 mm + beskæring 1/2

Læs mere

Annoncepriser tekstsider

Annoncepriser tekstsider M E D I E I N F O 2 0 0 6 Annoncepriser tekstsider Annoncepriser tekstsider Tandlægebladet og øvrige publikationer 2/1-sider kr 24.900,- 1/1-side kr 15.100,- 1/2-side kr 8.900,- 1/3-side kr 6.900,- 1/6-side

Læs mere

MEDIA KIT PUBLICATIONS

MEDIA KIT PUBLICATIONS MEDIA KIT 2012 PUBLICATIONS OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en

Læs mere

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin P Psykologernes fagmagasin Medieinfo 2015 Nr. 01 2015 1. gang m sensitivill ave Psykologernes fagmagasin Nr. 01 2015 1. gang Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Psykologernes fagmagasin

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2011

MEDIEINFORMATION 2011 MEDIEINFORMATION 2011 OM BIL EKSPRESSEN LÆSERPROFIL BIL EKSPRESSEN er Danmarks nye magasin om biler, men du kender os sikkert allerede. Holdet bag Bil Ekspressen består nemlig af ildsjæle med en fortid

Læs mere

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på DTL Magasinet Medieinfo 2015 DTLmagasinet TÆT PÅ VOGNMANDENS HVERDAG 08 AUGUST 2014 16. ÅRGANG SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk DTL INVITERER

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6 Hovedstaden Albertslund Kommune x x Hovedstaden Allerød Kommune x x Hovedstaden Ballerup Kommune x x Hovedstaden Bornholms Regions kommune x x Hovedstaden Brøndby Kommune x x Hovedstaden Dragør Kommune

Læs mere

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 FYN

REGIONALE PRISER OG BETINGELSER 2015 FYN REGIONALE FYN FYN REGIONALE HVORFOR ANNONCERE PÅ RADIO? Alle har en radio og bruger lang tid på at lytte til radio, hvilket betyder, at de kommercielle budskaber når bredt ud, høres flere gange og dermed

Læs mere

PRISLISTE ONLINE PRODUKTER

PRISLISTE ONLINE PRODUKTER LISTE ONLINE PRODUKTER ONLINE start ONLINE basis ONLINE PROFIL 1 ONLINE PROFIL 2 ONLINE PROFIL 3 ONLINE PROFIL 5 Kort tekst på resultatside (uden billede, tekst og link) (uden billede, tekst og link) 2

Læs mere

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE Mediekit 2014 GRATIS MAGASIN September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P NYT G R AT I S M AG A S I N TIL DIG Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH + I HÆLENE PÅ EN

Læs mere

Læserprofil Fyens Stiftstidende (H)

Læserprofil Fyens Stiftstidende (H) Præsentation af Fynske Medier Læserprofil Fyens Stiftstidende (H) Fyens Stiftstidende (H) har 142.000 læsere Den typiske læser: 40 år og opefter Høj husstandsindkomst Højere uddannelse Funktionær Ejerbolig

Læs mere

Udgivelser 2012. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på www.techmedia.dk.

Udgivelser 2012. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på www.techmedia.dk. m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 1 2 Udgivelser 2012 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 6. januar Leverandørregister til nr. 1+2+3 1 26. januar 6. januar Konstruktion/CAD samt design 2 16. februar

Læs mere

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk indeholder læsestof om alt hvad der vedrører den enkelte i hverdagen. Mode, personlig pleje, karriere, underholdning, elektronik,

Læs mere

Prisliste og mediedata 2008

Prisliste og mediedata 2008 Prisliste og mediedata 2008 København Vejle fax 70 27 11 57 Malrettet kontakt Markedsføring Der findes kun ét medie i Danmark, hvis du vil i kontakt med professionelle inden for marketing, reklame, kommunikation

Læs mere

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 U d g i v e l s e r 2 0 0 9 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 14. januar 8. december 2008 Logistik, sporing og transport: Udvikling og tendenser Messe: ISM,

Læs mere

Personer registreret med betalingsanmærkninger i RKI register

Personer registreret med betalingsanmærkninger i RKI register Personer med betalingsanmærkninger i RKI register Betalingsanmærkninger Sag-snit pr. Snit beløb Snit beløb Analyse Personer Vækst Beløb totalt pr. sag Januar 2008* 462.565 185.084 4,37% 2,50 kr 7.301.684.757

Læs mere

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 H-D Journalen er medlemsmagasin for medlemmerne af Harley- Davidson Club of Denmark. Klubben består af ca. 6.400 medlemmer

Læs mere

Hjemmehjælp til ældre 2012

Hjemmehjælp til ældre 2012 Ældre Sagen august 2013 Hjemmehjælp til ældre 2012 Færre hjemmehjælpsmodtagere og færre minutter pr. modtager I 2012 var der godt 130.000 over 65 år, der var visiteret til at modtage hjemmehjælp, mens

Læs mere

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55

Medieinfo. Lederne. København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 M E B D B Pr All um fa da Så læ Me ikk R Medieinfo 2011 Lederne København Stockholm Oslo Tlf. +45 70 27 11 55 Re DG an sti fra me ov Den typiske læser af Lederne er Lederne er et eksklusivt magasin, som

Læs mere

PRISLISTE 1. JANUAR 2014

PRISLISTE 1. JANUAR 2014 PRISLISTE 1. JANUAR 214 Klostermosevej 11, 3 Tlf. Tlf. 43 43 33 33 23 2333 www.helsingordagblad.dk 345 295 355 Vbæk 354 346 363 36 Lnge 284 Skodsborg Jægerspris Frerikssund 352 Holte 285 365 TEKSTSIDE

Læs mere

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2012. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2012 Senest opdateret d. 13. juli 2012

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2012. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2012 Senest opdateret d. 13. juli 2012 Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2012 Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2012 Senest opdateret d. 13. juli 2012 Region Hovedstaden Alle beløb ekskl. moms Kommune - Gruppe 1 Adm. Gebyr Ordning - Gruppe

Læs mere

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends

Profil. Temaer: Møbler, belysning og indretning Køkken og bad Boligforandringer Trends Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: BO BEDRE er Danmarks førende boligmagasin i position og oplag! De bedste journalister, fotografer og stylister sikrer den høje kvalitet og troværdighed i en eksklusiv

Læs mere

Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske

Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske Tidende - Business Berlingske Tidendes Nyhedsmagasin

Læs mere

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863

VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855. PATIENTER MED DELIRIUM HVAD KAN LÆGEN GØRE? s. 1853, 1858, 1863 Ugeskrift for Læger Medieinfo 2015 VIDENSKAB Nye paradigmer for kræftkontrol s. 1852, 1854, 1855 Hvem gifter lægerne sig med? s. 1833 Nye veje i kuren mod MRSAbakterier s. 1828 UGESKRIFT FOR LÆGER NR 20

Læs mere

Oline-Lokalebørs Statistikken

Oline-Lokalebørs Statistikken Oline-Lokalebørs Statistikken Nr. Juli. Kvartal 9 SÅ SKAL DU KUN SØGE ET STED Fortsat stigende ledighed Ledigheden for kontorlokaler stiger fortsat. Således er ledigheden på landsplan steget med, procentpoint

Læs mere

Årets bedste danske dramatik. Marie Louise Wille slår gnister. PRØV GRATIS RING PÅ 70 230 560

Årets bedste danske dramatik. Marie Louise Wille slår gnister. PRØV GRATIS RING PÅ 70 230 560 4 1 E 0 2 K S E G ST N I I L L S R I E R B P BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2014 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) 1. sektion Øvrige sektioner

Læs mere

Medieinfo. Politisk Forum 2015. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på

Medieinfo. Politisk Forum 2015. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på Politisk Forum 2015 Medieinfo 2015 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk København tockholm Oslo Politisk Forum 2015 27. - 28. april 2015 Politisk Forum er KL's årlige konference på teknik-

Læs mere

& www.elteknik-online.dk

& www.elteknik-online.dk & www.elteknik-online.dk m e d i e i n f o r m a t i o n 2 0 1 5 Udgivelser 2015 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 21. januar 22. december IBI - bygningsinstallation - det intelligente hus. Strømkvalitet,

Læs mere

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde:

Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Sex-guide: SkæNdeS dine forældre? PiNlige historier: Navn: Fødselsdag: Job: Søskende: Højde: MEDIEKIT 2014 MEDIEKIT 2014 / VI UNGE Chefredaktør Tina Dines appelt Nr. 15 10. oktober 30. oktober 2013 38 kroner Hår på kroppen... Skal de væk eller blive? ekstra mange plakater! Jessie J The Wanted

Læs mere

Tilmeldingsskema findes på hjemmesiden. Efter DBwF rep møde den 25 Maj.

Tilmeldingsskema findes på hjemmesiden. Efter DBwF rep møde den 25 Maj. Tilmeldingsskema findes på hjemmesiden. Efter DBwF rep møde den 25 Maj. Der gøres opmærksom på, at der på JBU s repræsentantskabsmøde den 20. marts 2004, blev der vedtaget, at seniorhold der udebliver

Læs mere

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks

Profil. Temaer: Hardware (kameraer, printere, objektiver m.m.) Software Indkøbsguide Spejlrefl eks Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: DIGITAL FOTO er Danmarks førende månedsmagasin om digitalfoto og video i position og læsertal. DIGITAL FOTO hjælper læseren med at få mest muligt ud af det digitale

Læs mere

Sygeplejersker i lederstillinger 1 i KL og DR, i perioden 2007 til 2013

Sygeplejersker i lederstillinger 1 i KL og DR, i perioden 2007 til 2013 Bettina Carlsen Juni 2013 Sygeplejersker i lederstillinger 1 i KL og DR, i perioden 2007 til 2013 - I såvel kommunerne (KL) som regionerne (DR) er andelen og antallet af fuldtidsbeskæftigede sygeplejersker

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med flere end 47.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT

Læs mere

Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark

Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark I Konvergensprogram 2014 er der forudsat en realvækst i det offentlige forbrug fra 2015-2020. Med nulvækst fra 2015 vil det offentlige forbrug være 20

Læs mere

Tidsplan for ansættelse af ny skoleleder på BLÅBJERGSKOLEN pr. 01.01.2015

Tidsplan for ansættelse af ny skoleleder på BLÅBJERGSKOLEN pr. 01.01.2015 Tidsplan for ansættelse af ny skoleleder på BLÅBJERGSKOLEN pr. 01.01.2015 Dok.nr. 122320-14 Sag 14-11336 Uge nr. Dato Handling Ansvarlig Uge 39 39 Sagsfremstilling til udvalgsmøde d. 23.09.2014 Uge 40

Læs mere

PRISER OG BETINGELSER 2014. SBS Discovery Radio National

PRISER OG BETINGELSER 2014. SBS Discovery Radio National PRISER OG BETINGELSER 2014 SBS Discovery Radio National TRP-priser 2014 Målgruppe TRP-pris Personer 19-50 år Kr. 1.480 Personer 12-39 år Kr. 1.580 Mænd 19-50 år Kr. 1.430 Kvinder 19-50 år Kr. 1.480 Personer

Læs mere

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter.

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter. TV2.DK PRODUKTER 70 SPONSORAT 71 PRISER 72 EJERSKABER 73 RABAT 74 SPECIFIKATIONER 76 BETALINGSBETINGELSER 77 GODTGØRELSE 77 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 68 TV 2 NET vil i 2010 tilbyde

Læs mere

TV 2 NATIONALT NATIONALT

TV 2 NATIONALT NATIONALT NATIONALT PRODUKTER 9 PRISER 11 RABAT 13 GARANTI 19 GODTGØRELSE 19 BESTILLING AF REKLAMETID 20 BETALINGSBETINGELSER 23 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 8 1 PRODUKTER 1.1 NATIONAL REKLAMETID

Læs mere

SÅDAN STIGER SKATTEN I DIN KOMMUNE

SÅDAN STIGER SKATTEN I DIN KOMMUNE SÅDAN STIGER SKATTEN I DIN KOMMUNE Vi har regnet på den nye af en for et gennemsnitligt parcel- eller rækkehus i de forskellige kommuner. Allerede i dag er der stor forskel på erne og dermed også stor

Læs mere

Vejens Design. Henrik Skouboe Bystrup Arkitekter og Designere

Vejens Design. Henrik Skouboe Bystrup Arkitekter og Designere Vejens Design Henrik Skouboe Bystrup Arkitekter og Designere Skagen Forventet trafikvækst 2007-2022 Hirtshals Hjørring Hanstholm Basis vækst Høj vækst Meget høj vækst Frederikshavn (15-30%) (30-45%) (Over

Læs mere

Summen af nedskæringer over de seneste ti år har været bekymrende voldsom, og antallet

Summen af nedskæringer over de seneste ti år har været bekymrende voldsom, og antallet 5 1 E 0 2 K S E G ST N I I L L S R I E R B P BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2015 Find os på www.berlingskemedia.dk Tekstsidepriser (PRIS KR. PR. SPALTEMILLIMETER INKL. 4 FARVER) 1. sektion Øvrige sektioner

Læs mere

HVER TREDJE TAXI PÅ LANDET LUKKET PÅ FEM ÅR

HVER TREDJE TAXI PÅ LANDET LUKKET PÅ FEM ÅR Transportudvalget 2011-12 L 78 Bilag 5 Offentligt Bevarlandtaxaernes landsdækkende undersøgelse af land- og bytaxier i Danmark NY UNDERSØGELSE OM UDKANTSDANMARK: HVER TREDJE TAXI PÅ LANDET LUKKET PÅ FEM

Læs mere

Vejledning for kommunerne om adgang til Affaldsdatasystemet

Vejledning for kommunerne om adgang til Affaldsdatasystemet Vejledning for kommunerne om adgang til Affaldsdatasystemet Adgang til Miljøstyrelsens Affaldsdatasystem via www.virk.dk kræver følgende: Digital medarbejdersignatur, som fås fra kommunens lokale virk-administrator

Læs mere

- den direkte vej til Danmarks tekniske ledere

- den direkte vej til Danmarks tekniske ledere Mediainformation 2013 Udgivet af Maskinmestrenes Forening juli 2012 nr. 7 Udgivet af Maskinmestrenes Forening september 2012 nr. 9?????????? Udgivet af Maskinmestrenes Forening maj 2012 nr. 5 Nye vinde

Læs mere

abcdef ghijklm nopqrstu vwxyzæøå Univers, 47 Light Condensed abcdef ghijklm nopqrstu vwxyzæøå Univers LT, 39 Thin Ultra Condensed

abcdef ghijklm nopqrstu vwxyzæøå Univers, 47 Light Condensed abcdef ghijklm nopqrstu vwxyzæøå Univers LT, 39 Thin Ultra Condensed grafisk design 1 Fynske Medier / BASE er et bolig- og livsstilsmagasin. Et magasinet om det gode liv i boligen. BASE besøger spændende fynske hjem og ikke mindst de mennesker, der bor der. Ser på trends

Læs mere

Healthcare Channel Medieinformation 2009

Healthcare Channel Medieinformation 2009 Healthcare Channel Medieinformation 200 Medieplan Januar og februar: Tandlæger 200 Rygning Kost Proteser Marts og april: Graviditet Blegning Implantater Maj og juni: Tandlægeskræk Plak Tandrensning Healthcare

Læs mere

Almene boliger i Minecraft BOLIGEN BL DANMARKS ALMENE BOLIGER NR. 10 OKTOBER 2014 81. ÅRGANG. Kronprinsesse med hjerte for det almene

Almene boliger i Minecraft BOLIGEN BL DANMARKS ALMENE BOLIGER NR. 10 OKTOBER 2014 81. ÅRGANG. Kronprinsesse med hjerte for det almene Tømrer- og snedkerfirma tiltalt for at betale konkurrenter for at komme med højere tilbud i forbindelse med licitation. Domea opsiger sin aftale med den uroplagede boligorganisation ASBO. Juli/August 2014

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2014 De nye læsertal for 2. halvår 2014 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2013 og 1. halvår 2014 sammenlignet med 2. halvår 2014 Søndagsaviser BT 223.000 208.000 191.000 Berlingske

Læs mere

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk ANNONCERING 2015 fashionforum.dk VELKOMMEN TIL MODEBRANCHENS FORETRUKNE NYHEDSMEDIE! Fashion Forum er mediet for dig, der ønsker at kommunikere direkte til modebranchen. Fashion Forum blev etableret i

Læs mere

Regnskab for AA Region Syd

Regnskab for AA Region Syd Regnskab for AA Region Syd 2014 Indtægter: Hattepenge... 146.435,60 Indtægter i alt... 146.435,60 Udgifter: Hoved Service Kontoret (HSK)... 98.000,00 Servicekonference... 13.080,00 Møder... 2.281,00 Syder

Læs mere

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv

PLUS gruppen. Annoncering med regionalt perspektiv PLUS gruppen Annoncering med regionalt perspektiv Målrettet markedsføring med PLUSgruppen PLUSgruppen skaber værdi for din virksomhed via: Redaktionel værdi Attraktive målgrupper Det er PLUSgruppens mission,

Læs mere

kraghinvest.dk Kommunale pasningsudgifter pr. barn (0-10 årig) Ivan Erik Kragh Januar 2014 Resumé

kraghinvest.dk Kommunale pasningsudgifter pr. barn (0-10 årig) Ivan Erik Kragh Januar 2014 Resumé kraghinvest.dk Kommunale pasningsudgifter pr. barn (0-10 årig) Ivan Erik Kragh Januar 2014 Resumé Vi har i dette notat se nærmere på pasningsudgifterne pr. barn i landets kommuner og regioner. Vi fandt

Læs mere

ALM. BRAND BANK - GUIDE TIL DIN NETBANK

ALM. BRAND BANK - GUIDE TIL DIN NETBANK ALM. BRAND BANK - GUIDE TIL DIN NETBANK WWW.ALMBRAND.DK ALM.SUND FORNUFT ALM. BRAND ALM. BRAND NETBANK SÅDAN STARTER DU NETBANKEN Gå ind på hjemmesiden www.almbrand.dk Vælg Netbanken under Genveje nederst

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med omkring 40.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT etableret

Læs mere

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion Borsen.dk På borsen.dk får beslutningstagerne den vigtigste viden om udviklingen i erhvervslivet og på de finansielle markeder. Dagen igennem bringes de seneste nyheder om markeder, virksomheder og erhvervslivets

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2014 + 1. kvartal 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2014 + 1. kvartal 2015 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. + 1. De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med og 2. kvartal + 3.. Søndagsaviser BT 208.000 208.000 178.000

Læs mere

Kvalitetssikringsrapport Kvalitetssikring af produktionsnummer og antal tilbud

Kvalitetssikringsrapport Kvalitetssikring af produktionsnummer og antal tilbud November 2013 Kvalitetssikringsrapport Kvalitetssikring af produktionsnummer og antal tilbud November 2011 februar 2012 INDHOLD Indhold... 2 1. Indledning... 3 2. Metode og målgruppe til kvalitetssikringen...

Læs mere

INDHOLD. Standardprocedure for SILVAN... 1 A. IT... 1. A.1. Elektronisk dokumenthåndtering... 1. B. Administration... 1. B.1. Varenummer...

INDHOLD. Standardprocedure for SILVAN... 1 A. IT... 1. A.1. Elektronisk dokumenthåndtering... 1. B. Administration... 1. B.1. Varenummer... INDHOLD Standardprocedure for SILVAN... 1 A. IT... 1 A.1. Elektronisk dokumenthåndtering... 1 B. Administration... 1 B.1. Varenummer... 1 B.2. Pallegebyrer... 1 B.3. Restordrer... 1 B.4. Leveringer til

Læs mere

DAMUSA Sammenfatningsrapport 1. Vælg en af nedenstående muligheder: "Jeg er..." Svarprocent: 100% (N=1448)

DAMUSA Sammenfatningsrapport 1. Vælg en af nedenstående muligheder: Jeg er... Svarprocent: 100% (N=1448) 1. Vælg en af nedenstående muligheder: "Jeg er..." Svarprocent: 100% (N=1448) Spørgsmålstype: Vælg en Nuværende elev 244 17% Tidligere elev 69 5% Kommende elev (står på venteliste) 43 3% Underviser 67

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Inspiration til ledelse af forsyningskæden - Netværk skal skubbe gang i Supply Chain Management Erhvervsmagasinet SCM er det førende medie

Læs mere

Se hvad nulvækst koster i besparelse i din kommune og region

Se hvad nulvækst koster i besparelse i din kommune og region Se hvad nulvækst koster i besparelse i din kommune og region Nulvækst fra og med 2014 svarer til en nedskæring på 22 mia. kr. og 33.000 job i forhold til regeringens Konvergensprogram 2013. I dette papir,

Læs mere

Medieinformation 2013

Medieinformation 2013 Medieinformation 2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014 MEDIE KIT Sidst opdateret 15. august 2014 2014 Creative Group Aps Smedeholm 13C 2730 Herlev Tlf. 3137 3077 annoncering@creativegroup.dk CVR nr. 25614178 CreativeGroup.dk FotoTVlive.dk StilTV.dk Medie Kit

Læs mere

Profilmodel 2010 på kommuner fremskrivning af en ungdomsårgangs uddannelsesniveau

Profilmodel 2010 på kommuner fremskrivning af en ungdomsårgangs uddannelsesniveau Profilmodel 2010 på kommuner fremskrivning af en ungdomsårgangs sniveau Af Tine Høtbjerg Henriksen Profilmodellen 2010 er en fremskrivning af, hvordan en ungdomsårgang 1 forventes at uddanne sig i løbet

Læs mere

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012 // Mediekit 2012 BO BEDRE Temaer: M øbler, belysning og indretning K økken og bad Boligforandringer Trends Faste elementer: N yheder og shopping Temaartikler I ndretning og bolig Mad Læserprofil K vinder

Læs mere

Folkeskolelærernes undervisningstid

Folkeskolelærernes undervisningstid Folkeskolelærernes undervisningstid, 2013/14 - Folkelærernes gennemsnitlige undervisningsandel er i skoleåret 2013/14 36,2 procent (brutto) og 41,9 procent netto for kommuner på 2005-arbejdstidsaftalen.

Læs mere

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING VELKOMMEN Radio Diablo og Radio Alfa Sydfyn er hele det sydfynske områdes populære, kommercielle radiostationer. Vi sender til hele Sydfyn med to forskellige radiostationer,

Læs mere

1 PRODUKTER TV 2 CHARLIE

1 PRODUKTER TV 2 CHARLIE CHARLIE PRODUKTER 51 PRISER 52 RABAT 53 GARANTI 55 GODTGØRELSE 55 BESTILLING AF REKLAMETID 56 BETALINGSBETINGELSER 57 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 50 1 PRODUKTER 1.1 TRP Reklametiden

Læs mere

Beretning TILSKUD TIL RETSHJÆLPSINSTITUTIONER

Beretning TILSKUD TIL RETSHJÆLPSINSTITUTIONER Beretning om TILSKUD TIL RETSHJÆLPSINSTITUTIONER Afgivet af Civilstyrelsen i april - 1 - Reglerne Som led i implementeringen af reformen vedrørende blandt andet fri proces og retshjælp, der er vedtaget

Læs mere

Min mormor sagde altid, når talen faldt på en ventet familieforøgelse: Ak, ja, syv pund kommer ind ad døren, og verden forandrer sig for altid.

Min mormor sagde altid, når talen faldt på en ventet familieforøgelse: Ak, ja, syv pund kommer ind ad døren, og verden forandrer sig for altid. Min mormor sagde altid, når talen faldt på en ventet familieforøgelse: Ak, ja, syv pund kommer ind ad døren, og verden forandrer sig for altid. Det er jo virkelig sandt. Når man først har fået børn, er

Læs mere

9 ud af 10 nordjyder er i kontakt med et eller flere NORDJYSKE Medier hver uge

9 ud af 10 nordjyder er i kontakt med et eller flere NORDJYSKE Medier hver uge 9 ud af 10 nordjyder er i kontakt med et eller flere NORDJYSKE Medier hver uge NORDJYSKE Medier - en bred mediepalette Livscyklus/Medie Familieafhængig Før familie Ung familie Voksen familie Post familie

Læs mere

Store forskelle på, hvor i landet tandlægebesøget bliver fravalgt

Store forskelle på, hvor i landet tandlægebesøget bliver fravalgt Store forskelle på, hvor i landet besøget bliver fravalgt Antallet af danskere, der ikke har været til 3 år i træk, er vokset med 10 pct. fra 2003 til 2008. Og der er store forskelle på hvor i landet,

Læs mere

Jyllands-Posten præsenterer..

Jyllands-Posten præsenterer.. præsenterer.. Tour holder læserne up-to-date med det vigtigste inden for bil, båd og camping. Et miks af nyheder, tests, råd og oplevelseshistorier er hovedingredienserne i Tour, ligesom fantastiske biler

Læs mere

Folk i job flytter til storbyområderne

Folk i job flytter til storbyområderne Folk i job flytter til storbyområderne I perioden 009 til 011 er 36.000 personer flyttet fra en kommune til en anden i Danmark. Der er dog stor forskel på arbejdsmarkedstilknytningen blandt folk, som flytter

Læs mere

Maskinmesteren. management and technology

Maskinmesteren. management and technology Mediainformation 2014 Maskinmestrenes Forening oktober 2013 nr. 10 Maskinmestrenes Forening maj 2013 nr. 5 xxx xxx Planet med syv millioner liter vand Bjørn Koefoed er teknisk chef på Den Blå Planet, Danmarks

Læs mere

Profil. Temaer: Dit digitale hjem 2009 Printerøkonomi i hjemmet Multimedieskolen til pc en Windows Vista Mobilt internet Bærbare pc er og tilbehør

Profil. Temaer: Dit digitale hjem 2009 Printerøkonomi i hjemmet Multimedieskolen til pc en Windows Vista Mobilt internet Bærbare pc er og tilbehør Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Komputer for alle er Danmarks suverænt største pc-magasin. Magasinet hjælper via letforståelige trin for trin-vejledninger læserne med ubesværet at bruge deres

Læs mere

Mulighederne er uendelige...

Mulighederne er uendelige... Mulighederne er uendelige... Indhold Flyers / Løsblade...................................... 3 Foldere / Brochurer.................................... 4 Brevpapir / Kuverter...................................

Læs mere

Medie info 2014 TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.

Medie info 2014 TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg. Medie info 2014 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.dk agrologisk.dk bovi.dk hyo.dk TIL FREMTIDENS LANDMÆND FAKTA 2 fagmagasiner til eliten af de

Læs mere

Elever i segregerede og inkluderede tilbud fordelt på elevernes bopælskommune, 2014/15

Elever i segregerede og inkluderede tilbud fordelt på elevernes bopælskommune, 2014/15 Børne- og Undervisningsudvalget 2014-15 (2. samling) BUU Alm.del Bilag 6 Offentligt Elever i segregerede og inkluderede tilbud fordelt på elevernes bopælskommune, 2014/15 Inklusionsgraden for hele landet

Læs mere

Profil. Temaer: Kommuneguide, bankguide & bilguide Pensionstema & boligtema Aktier

Profil. Temaer: Kommuneguide, bankguide & bilguide Pensionstema & boligtema Aktier Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Penge & Privatøkonomi er fyldt med gode råd og inspiration til læseren, der gerne vil vide, hvordan man får mest ud af pengene. Magasinet giver gennem konkrete

Læs mere

Arena Annoncer. medieinfo 2015 Introduktion. Om Altinget

Arena Annoncer. medieinfo 2015 Introduktion. Om Altinget ª medieinfo 2015 medieinfo 2015 Introduktion ª Arena Annoncer Jeg forventer, at 2015 er et nyt år med kraftig vækst i vores annoncer. ª kalder vi gerne arenaen for den professionelt politisk interesserede.

Læs mere

Der kan frit citeres fra rapporten med angivelse af kilde.

Der kan frit citeres fra rapporten med angivelse af kilde. Publikationen er udgivet af Servicestyrelsen Skibhusvej 52B, 3. 5000 Odense C Tlf: 72 42 37 00 E-mail: servicestyrelsen@servicestyrelsen.dk www.servicestyrelsen.dk Der kan frit citeres fra rapporten med

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2013

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2013 De nye læsertal for 2. halvår 2013 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2012 samt 1. halvår 2013 sammenlignet med 2. halvår 2013. Bemærk at der per 2. kvartal 2013 er foretaget

Læs mere