Nogle gange. Nogle gange, hvor. alt kan føles som. om det falder fra hinanden, kan det faktisk være, at det. hele er ved at finde. sin rette plads ;o)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nogle gange. Nogle gange, hvor. alt kan føles som. om det falder fra hinanden, kan det faktisk være, at det. hele er ved at finde. sin rette plads ;o)"

Transkript

1 16. årgang marts 2015 nr. 3 I dette nummer: Nogle gange... Nogle gange Husk at brug din stemme. Lægemiddelloven Nu skal uret stilles til sommertid Opskrift på Kardemommeboller Kom til medlemmernes dag den 7 maj. Det regionale ledernetværk Ungdomslandsmøde Vind en ipad Dansk med it som værktøj Medlemmerne skal stemme om aftalen i perioden 23/3-15/ InFOA-aktuelt v/afdelingsformand Lissi Lund, FOA Sydsjælland Nogle gange, hvor alt kan føles som om det falder fra hinanden, kan det faktisk være, at det hele er ved at finde sin rette plads ;o) Sådan kunne den første del af teksten i verset godt føles den 5. marts 2015, da FOA s hovedbestyrelse stemte nej til et overenskomstforlig, med stemmerne 46 imod, 12 for og en undlader, at FOAs hovedbestyrelse stemte nej til et overenskomstforlig. Lissi

2 Den nye overenskomst Overenskomst for Velfærd og Service - skulle samle og forenkle flere FOA-overenskomster og samtidig give ufaglærte en ret til uddannelse, som HB- medlem stemte jeg imod, efter jeg sammen med vores lokale sektorformænd, havde vendt for og imod. Det viste sig at især medlemmerne i den pædagogiske sektor ville komme til at skulle betalte for meget ved et ringere anciennitetsforløb i forhold til de uddannelsesmuligheder som den nye overenskomst ville give sektorens medlemmer. Resultatet af hovedbestyrelsens afstemning betyder, at FOA og KL skulle genoptage forhandlingerne Et stort flertal i Hovedbestyrelsen anbefaler et ja til de nye overenskomster Den 15. marts 2015, blev der indkaldt til ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde. Med stemmerne 53 for og én imod var det er stort flertal i hovedbestyrelsen, der søndag anbefalede et ja til de nye overenskomster. Medlemmerne skal nu stemme om aftalerne, og det vil ske i perioden 23. marts 15. april Overenskomsterne giver ca. 5,4 procent i lønforhøjelse over de næste tre år. Derudover skal lægges en række forbedringer som ekstra pension, ekstra barselsorlov til fædre, indsats for det psykiske arbejdsmiljø og nye uddannelsesinitiativer, mange grupper får forkortet den såkaldte pensions-karens. Den samlede ramme er opgjort til ca. 6,6 procent. Så nu er det op til medlemmerne så HUSK at brug din stemme.

3 HUSK at brug din stemme. SIDE 3

4 Lægemiddelloven Social- og Sundhedsassistenterne med i lægemiddelloven 1. november 2014 er en skæringsdato for social- og sundhedsassistenterne, som autorisationen af faggruppen var det 1. oktober For nu regnes de for sundhedspersoner på lige fod med andre i Lægemiddelloven. Det betyder, at de må modtage reklamer for receptpligtige lægemidler og deltage i tilknyttede faglige aktiviteter. Efter flere års arbejde er det lykkedes, at få social- og sundhedsassistenterne indføjet i lægemiddellovens 66, stk. 2 i lighed med de samarbejdspartnere der er i regionerne og kommunerne. Social- og sundhedsassistenterne har nu adgang til undervisning og til at søge samme viden om medicin, som deres sygeplejeske kollegaer og læger. Social- og sundhedsassistenterne får nu også adgang til Univadis, som er en hjemmeside med viden, information og tjenester, som kan være en hjælp i daglig praksis. Nu skal uret stilles til sommertid: Husk at det er natten mellem lørdag 28. marts 2015 og søndag 29. marts 2015, at uret skal sættes én time frem, kl. 02:00 bliver til kl. 03:00 og vi kan opleve det som vi bliver snydt for én times søvn. Måske disse lækre Kardemommeboller, er noget at vågne op til? Du får opskriften på næste side..

5 Opskrift på Kardemommeboller SIDE 5 Det skal du bruge til kardemommeboller (ca. 10 stk) : 1½ dl mælk, 40 g økologisk gær, 1 dl piskefløde (vand kan bruges), 50 g blødt smør, ½ tsk. Salt, 3 tsk. Kardemomme, 2 æg (gem 1 til pensling), g hvedemel Sådan laver du kardemommeboller: 1. Varm mælken op til 37 (håndtemperatur), og rør gæren ud i mælken. Tilsæt fløde, smør, salt, kardemomme og 1 æg, og rør det sammen. 2. Tilsæt melet lidt ad gangen, mens du rører, til dejen er smidig og let klistret. Dæk skålen med et rent viskestykke, og sæt dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. 3. Slå dejen ud på et meldrysset bord, og form 10 boller. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve i 30 minutter. 4. Pisk ægget sammen, og pensl bollerne. 5. Bag bollerne i ovnen på 225 i minutter, til de er gyldne.

6 Kom til Medlemmernes dag, 7. maj 2015 fra kl FOA Sydsjælland afholder Medlemmernes dag den 7. maj 2015 fra kl på Bataljonsvej Næstved, hvor der vil være en masse spændende aktiviteter i møde- og kursuslokalerne: Der vil være mulighed for at: Gå på opdagelse i de mange spændende kræmmer-boder Købe is, popcorn, mad og drikke Se de flotte kunstværker fra værdi-workshopsene i lokalerne; Barsel, Overenskomst, Pension, Ferie og Løn Komme på rundvisning i afdelingen Deltage i forskellige FOA Sydsjælland aktiviteter, og teste sin viden om FOA Købe lodsedler, og deltage i lotteriet, hvor alt overskud går til Knæk Cancer I løbet af marts 2015, vil der blive udbudt ca. 18 boder. Prisen pr. kræmmer-bod vil være kr Beløbet går til Knæk Cancer. Kræmmerboderne vil blive udbudt i uge 13/2015 og efter først til mølle princippet, og betaling sker samtidig med bestilling. REGLER OG VILKÅR FOR leje af kræmmer-boder PÅ MEDLEMMERNES DAG: Kræmmer-boden består af ét bord samt 2 stole bag ved. Bord og stole vil stå opstillet og klar i lokalet ved ankomsten, og må ikke flyttes rundt i lokalet. Standen må MAX fylde bordets størrelse, og det der nu kan være under bordet. Af hensyn til rummets størrelse, er det er ikke tilladt at fylde ekstra til siderne og/eller bag ved bordet. Alle effekter og salg fra kræmmer-boden, er på sælgers eget ansvar. Kræmmer-boden skal være opstillet og klar fra kl Det vil være muligt at opstille fra kl Nedpakning må ske fra kl Nedpakning skal være afsluttet samme dag inden kl Ikke solgte effekter og udsmid skal den enkelte selv sørge for at tage med hjem. På medlemmernes dag, vil det være muligt, at standse kortvarigt udenfor FOA Sydsjælland for at læsse effekter af. Der må ikke parkeres på Bataljonsvej eller på den lille FOA Sydsjælland P-plads. Der må ikke sælges; husdyr, mad og drikkevarer. Salg fra standen må ikke kræve brug af strøm eller vand. Der må ikke være tændte stearinlys på standen. Det er alene faglige medlemmer af FOA Sydsjælland, der har mulighed for at leje en kræmmer-bod på medlemmernes dag den 7. maj Kræmmer-boden kan IKKE overdrages til 3. part og medlem som har lejet boden, forpligter sig til selv være ved kræmmer-boden. Spørgsmål vedr. Medlemmernes dag kan rettes til Daglig ledelse v/pia Danielsson, tlf / sydsj@foa.dk

7 SIDE 7 Det regionale ledernetværk Det regionale ledernetværk havde den 17. marts 2015 indbudt ledermedlemmerne og deres lederkollegaer til en spændende temadag om Dirigenten kilden til motivation med Helene Simonsen. Hvor 24 ledere blandet andet arbejdede med, hvordan jeg som leder skal bruge min evne til at lytte, lytte til mig selv, lytte til mine medarbejdere og til den omverden, vores virksomhed er en del af. Der blev spillet, lyttet, set på forskellige dirigentroller, reflekteret og arbejdet med musikken og en selv. En spændende og lærende dag i dirigentens tegn Seniorklub Syd Har fødselsdag den 14. april 2015 kl i Hollænderhaven, pris for medlemmer 40 kr. og gæster 75kr. Tilmelding skal ske til bestyrelsen senest 8 dage før arrangementet afholdes og alle tilmeldinger er bindende. Hilsen bestyrelsen: Ida Hansen tlf , Lizzi Jakobsen tlf , Irene Jensen tlf og Karen Christiansen og Anni Eriksen.

8 Ungdomslandsmøde 2015 I weekenden uge 11 var der samlet omkring 100 unge FOA medlemmer for at sætte ulighed på dagsordenen og vælge et nyt ungdomsnetværk som det kommende år sidder og vare tager de unges medlemmers interesse i organisationen. Landsmødet startede fredag med et oplæg om ulighed generelt i samfundet v/ Troels Juhl. Dette oplæg blev ført med ind i workshopsene lørdag, hvor emnerne Ung på arbejdsmarked, Ulighed i uddannelse, Det kønsopdelte arbejdsmarked, Hierarki på arbejdspladsen, Ulighed i sundhed og Frivillige blev diskuteret og der blev gennemarbejdet 6 visioner som de unge ønsker at det nye Ungdomsnetværk kan sætte fokus på i det nye år. Selve Landsmødet blev afholdt lørdag og her blev der valgt et ungdomsnetværk som er klar til at tage arbejdshandskerne på for at trække fagbevægelsen i en yngre retning, og kæmpe de unges sag. Søndagen sluttede af med teambuilding v./ CastZone samt lyttemøde og paneldebat med 6 ungdomspolitikkere. Tak for et godt landsmøde, hvor jeg igen blev valgt til at sidde med i det centrale ungdomsnetværk. Jeg glæder mig til det kommende år, med masser af spændende emner vi unge kan tage fat på. Camilla Kampmann Ungdomsrepræsentant

9 Vind en ipad. Konkurrencen kører i perioden den 20. januar til 1. april 2015 SIDE 9 LOG ind på og vind en ipad Ret og vind en ipad Giv os dine medlemsoplysninger - så får du: Fordelagtige tilbud og rabatter fra FOA Nyheder om dit fag, din løn og dine arbejdsforhold Muligheden for at vinde en ipad Air 2 I FOAs medlemssystem er der en række oplysninger om dig, som vi bruger til at give dig fordelagtige tilbud og rabatter fra FOA, nyheder om dit fag, din løn og dine arbejdsforhold og anden vigtig information. Derfor er det vigtigt, at dine oplysninger er rigtige. Opdatér dine oplysninger og deltag samtidig i konkurrencen om en ipad Air 2: Ja tak, jeg vil deltage i konkurrencen om en ipad Konkurrencebetingelser Hvem kan deltage? Kun medlemmer af FOA (fagforeningen) kan deltage. Ansatte og valgte i FOA kan ikke deltage. Det er kun muligt at deltage en gang i konkurrencen. Sådan deltager du Brug linket ovenfor for at komme ind til siden med dine medlemsoplysninger. Du vil blive bedt om at logge på undervejs. Når du logger på, deltager du automatisk i konkurrencen. Når du har tjekket dine medlemsoplysninger og evt. har rettet, så alle dine oplysninger er korrekte, trykker du Afslut. Du skal også trykke "Afslut" selvom du ingen rettelser har. Når du rettet dine oplysninger bliver de krypteret. Dvs. at dine data er beskyttet, så uvedkommende ikke kan se dem. Oplysningerne sendes direkte til din lokale afdeling. Præmierne Konkurrencen kører i perioden den 20. januar til 1. april Vi trækker lod om 2x1 ipad Air 2 til en værdi af ca kr. stk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. FOA har betalt lovpligtig afgift af gevinsten. Vinderne får direkte besked. Præmien bliver sendt til vindernes postadresse. FOA betaler portoen.

10 Dansk med it som værktøj Vil du blive bedre til at læse, stave og skrive forstå det du læser læse hurtigere grammatik staveregler breve beskeder formulering tegnsætning Henvend dig til Tilmelding hos FOA Sydsjælland - kontakt receptionen tlf: Undervisning i FOA Sydsjællands lokaler Bataljonvej 3, Næstved Kurset er gratis i samarbejde med

11 Medlemmerne skal nu stemme om aftalerne, og det vil ske i perioden 23. marts 15. april 2015 SIDE 11 Så er overenskomstforhandlingerne overstået på det kommunale og regionale område. Spændende at se om nogle af vores krav er kommet igennem. FOA vil på baggrund af dette, invitere medlemmer fra alle tre sektorer til en drøftelse af resultatet af overenskomstforhandlingerne. Sæt X i kalenderen - torsdag den 26. marts 2015 fra kl Mødet afholdes på Bataljonsvej Næstved. Tilmelding sker til sydsj@foa.dk eller telefon InFOAktuelt Udgives af: FOA Sydsjælland. Ansvarshavende redaktør; afdelingsformand Lissi Lund Postadresse: FOA Sydsjælland Bataljonsvej 3, 4700 Næstved, tlf sydsj@foa.dk Hjemmeside: Åbningstider Næstved: Mandag og Tirsdag 10-16, onsdag 10-15, torsdag 10-17, fredag Der kan aftales tid udenfor åbningstiden. Områdekontorer: Vordingborg, Faxe og Stege. Åbningstider og adresser på områdekontorerne kan ses på afdelingens hjemmeside. Al post til FOA Sydsjælland, sendes til kontoret i Næstved

FOA Sydsjælland ønsker alle medlemmer og deres familier en dejlig sommer og god ferie

FOA Sydsjælland ønsker alle medlemmer og deres familier en dejlig sommer og god ferie 16. årgang juni 2015 nr. 6 I dette nummer: Formanden har ordet Sommerferie lukning på områdekontorerne Lokalkontorerne i Faxe og Stege skifter adresse Nyt fra Pædagogisk sektor FOA Ungdom fejrede 100 året

Læs mere

Test din viden om overenskomst

Test din viden om overenskomst Hvor meget ved du egentlig om din overenskomst, og hvad den betyder for dit arbejdsliv? Test din viden her. Gennemgå svarene, når du har quizzet for at se kommentarerne og lære mere. Husk også at printe

Læs mere

BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd www.anemetteolesen.dk BRØD OG BOLLER

BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd www.anemetteolesen.dk BRØD OG BOLLER BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd BRØD OG BOLLER BREAD Bread AND and Breakfast BREAKFAST projekt projektet med støtte (2011-2014), fra forskningsrådet

Læs mere

Formanden har ordet. Formanden har ordet. November. v/afdelingsformand Lissi Lund. Efterårsting. Efteråret sig nærmer.

Formanden har ordet. Formanden har ordet. November. v/afdelingsformand Lissi Lund. Efterårsting. Efteråret sig nærmer. Formanden har ordet v/afdelingsformand Lissi Lund Efterårsting 6. årgang, - november 2015 nr. 10 I dette nummer: Formanden har ordet LO Danmark Ulighedsdag den 11. december 2015 FOA s Nye brand Nyt slogan

Læs mere

FOA Køges nyhedsbrev nr. 1-2015

FOA Køges nyhedsbrev nr. 1-2015 FOA Køges nyhedsbrev nr. 1-2015 Kære Medlemmer Hermed det første nyhedsbrev fra FOA Køge afdeling. Afdelingsbestyrelsen besluttede i 2014 at vi fremover ikke skal have et lokalt medlemsblad men i stedet

Læs mere

Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS

Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS Nr. 20 MAJ 2013 Indholdsfortegnelse Chefens spalte Info fra klubben De sker i majl! Månedens opskrifter Resultater af: Vindere

Læs mere

ÅRGANG 20 NR. 101 MARTS 2014 KØGE LOKALBLAD

ÅRGANG 20 NR. 101 MARTS 2014 KØGE LOKALBLAD ÅRGANG 20 NR. 101 MARTS 2014 KØGE LOKALBLAD Kontoretsåbningstider TELEFON NUMMER: 46 97 16 00 Bladudvalget: JonnaSlott,ansvarshavende ogjyttemelau Oplag: 3.500ex. Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag:

Læs mere

Aktiviteter i FOA Aalborg - Kursustelefon 4697 3168

Aktiviteter i FOA Aalborg - Kursustelefon 4697 3168 Aktiviteter i FOA Aalborg - Kursustelefon 4697 3168 Kom med forslag til kurser og aktiviteter Alle FOA-medlemmer har mulighed for at komme med forslag til aktiviteter, der skal holdes i FOA - Fag og Arbejde,

Læs mere

TUSSENEWS. Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører:

TUSSENEWS. Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører: TUSSENEWS Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører: Chefens Spalte Info fra klubben Kalenderen Billeder Månedens opskrift Resultater Flygtninge Støtte sang Fællesdag i Enghøj Konkurrence Indhold Februar måneds

Læs mere

Hvad spiser I af forskelligt mad i løbet af en dag? Er der noget, man ikke må spise? Hvis ja, hvad? Hvis nej, hvorfor ikke?

Hvad spiser I af forskelligt mad i løbet af en dag? Er der noget, man ikke må spise? Hvis ja, hvad? Hvis nej, hvorfor ikke? 3 Hvad spiser I af forskelligt mad i løbet af en dag? Er der noget, man ikke må spise? Hvis ja, hvad? Hvis nej, hvorfor ikke? Hvad vil det sige, at maden skal variere? Går I til noget sport i jeres fritid?

Læs mere

F O A F A G O G A R B E J D E. Det gør FOA for dig. som ansat i Social- og Sundhedssektoren

F O A F A G O G A R B E J D E. Det gør FOA for dig. som ansat i Social- og Sundhedssektoren F O A F A G O G A R B E J D E Det gør FOA for dig som ansat i Social- og Sundhedssektoren 2 Det handler om mennesker Social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter er noget særligt. Du er

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV

SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV FÅR JEG DEN RIGTIGE LØN? KAN JEG BLIVE FYRET? HVAD GØR JEG, HVIS JEG KOMMER TIL SKADE? HVILKE FORDELE FÅR JEG SOM MEDLEM? SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV Derfor skal

Læs mere

RUGBRØD. BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd

RUGBRØD. BREAD AND BREAKFAST projektet (2011-2014), finansieret af Det Strategiske Forskningsråd RUGBRØD Rugbrød med nødder Krydder Rugbrød Til 1-2 stk. Til 1-2 stk. 150 g rugkerner kogt eller udblødt i vand natten over 50 g gær 1 mørk øl 1 1/2 spsk. salt 1 dl yoghurt naturel 100 g hakkede mandler

Læs mere

Retningslinjer for uddeling

Retningslinjer for uddeling Retningslinjer for uddeling til andre børn. Fødselsdage og specielle lejligheder Bestyrelsen og personalet anbefaler, at der kun deles ud, ved fødselsdag og afslutning i børnehuset. For at begrænse børnenes

Læs mere

RANDERS Hvad får jeg for mit kontingent?

RANDERS Hvad får jeg for mit kontingent? RANDERS Hvad får jeg for mit kontingent? FOA Fag og Arbejde Randers Østergade 12, 8900 Randers C Tlf. 4697 1900 l Email randers@foa.dk www.foa.dk/randers Hvad er mine fordele? FOA tilbyder: Sikring og

Læs mere

I dette nummer: Seniorklub Syd. Gode medlemstilbud: Program for 2019

I dette nummer: Seniorklub Syd. Gode medlemstilbud: Program for 2019 Afdelingsformand Lissi Lund viser her, at FOA og herunder også FOA Sydsjælland nu overgår til digital post. 20. årgang, januar-februar 2019, nr. 1 I dette nummer: Formanden har ordet; - 2019 har fokus

Læs mere

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival.

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Juli/August 2015 Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Værestedet Liv Holder Lukket i UGE 30. Brugerrådsmøde D 28/5 15. Tilstede: Susanne, Thomas B, Jan, Jonas, Bruno,

Læs mere

5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS

5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS 5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS Indledning Tak fordi du har valg at downloade guiden 5 trin til forbedring af dit fokus. Jeg går ud fra, at du har downloadet denne guide, fordi du har et ønske om at

Læs mere

Grunddej Ca. 25 småkager. 125 g smuttede mandler Kornene fra 1 vaniljestang ½ tsk hjortetaksalt 125 g sukker 125 g hvedemel 65 g smør 1 æg

Grunddej Ca. 25 småkager. 125 g smuttede mandler Kornene fra 1 vaniljestang ½ tsk hjortetaksalt 125 g sukker 125 g hvedemel 65 g smør 1 æg en grunddej - fire fantastiske småkager Forvandl din grunddej til en hel småkagefest blot ved at tilsætte nogle få ekstra ingredienser. Vi har bagt skønne småkager med pistacie og citron, sprøde vaniljekranse

Læs mere

Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Et springbræt til arbejdsmarkedet

Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Et springbræt til arbejdsmarkedet September 2012 Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Et springbræt til arbejdsmarkedet Du skal snart starte i et løntilskudsjob på en arbejdsplads.

Læs mere

Enghøj News Maj 2016 Nr. 5

Enghøj News Maj 2016 Nr. 5 Enghøj News Maj 2016 Nr. 5 Indhold Forside Indhold Billeder fra velkomst til vore nye medlemmer Info fra klubben Maj måneds aktivitets kalender Lol turnering Tegneserie quiz Månedens opskrift Musik top

Læs mere

TUSSENEWS Nr. 27 JANUAR 2014

TUSSENEWS Nr. 27 JANUAR 2014 TUSSENEWS Nr. 27 JANUAR 2014 Indholdsfortegnelse Chefens spalte Info fra klubben Det sker i Januar Månedens opskrifter Resultater 10 gode råd til 2014 Kartoflerne overtager verden Quiz om Aya, Caya & Maya

Læs mere

Må jeg arbejde. Hvor mange fridage har jeg. Hvad gør jeg, syg? FOA Fag og Arbejde Staunings Plads 1-3 1790 København V. Tlf: 46 97 26 26 www.foa.

Må jeg arbejde. Hvor mange fridage har jeg. Hvad gør jeg, syg? FOA Fag og Arbejde Staunings Plads 1-3 1790 København V. Tlf: 46 97 26 26 www.foa. OM DIN overenskomst Må jeg arbejde hver weekend? Kan jeg få tilskud til transport? Hvor mange fridage har jeg ret til på en uge? FOA Fag og Arbejde Staunings Plads 1-3 1790 København V Tlf: 46 97 26 26

Læs mere

I dette nummer: Info om gode medlemstilbud og aktiviteter. For elever og unge medlemmer af FOA under 31 år

I dette nummer: Info om gode medlemstilbud og aktiviteter. For elever og unge medlemmer af FOA under 31 år Afdelingsformand Lissi Lund står her i afdelingens mødelokale med navnet; Overenskomst. Æbletræet på væggen, er med til at symbolisere FOAs arbejde med overenskomstforhandling 20. årgang, marts-april 2019,

Læs mere

RET TIL PÅ EN UGE? SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV

RET TIL PÅ EN UGE? SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV MÅ JEG ARBEJDE HVER WEEKEND? KAN JEG FÅ TILSKUD TIL TRANSPORT? HVOR MANGE FRIDAGE HAR JEG RET TIL PÅ EN UGE? HVAD GØR JEG, HVIS JEG BLIVER SYG? SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Spis brød til... Opgaveark. Opgaveark til Spis brød til... Opgave 5 side 1

Spis brød til... Opgaveark. Opgaveark til Spis brød til... Opgave 5 side 1 Spis brød til... Opgaveark Opgaveark til Spis brød til... Opgave 5 side 1 Opgave 5: Eksperimenter med brød I denne opgave skal du bage. Hvad du vælger at komme i (ingredienser), og de forskellige måder

Læs mere

Opskriften på julehygge...

Opskriften på julehygge... Opskriften på julehygge... Juleopskriftsamling nr. 3 Kvalitet er den bedste opskrift. ... julebag der skaber julehygge Julen er den dejligste tid på året, hvor man tager sig tid til at nyde, forkæle og

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar Afdelingsformand Lissi Lund er kommet i julestemning, og her fotograferet med den flotte juledekoration, der er i receptionen i afdelingshuset på Bataljonsvej i Næstved 19. årgang, december 2018, nr. 6

Læs mere

hæveprocessen hævning

hæveprocessen hævning korn, mel og malt Det korn og mel, jeg har brugt i tilblivelsen af bogen, er hovedsageligt økologisk mel, som er købt i supermarkeder og hos det økologiske landbrug Brinkholm i Karise. Det hænder, jeg

Læs mere

Du skal betale boligstøtte tilbage, fordi indkomsten sidste år har været højere, end du har oplyst.

Du skal betale boligstøtte tilbage, fordi indkomsten sidste år har været højere, end du har oplyst. Side 1 af 5 Tilbagebetaling af boligstøtte Du har fået et brev fra Udbetaling Danmark, hvis du skal betale boligstøtte tilbage. Her på siden kan du læse mere om, hvorfor du skal betale boligstøtte tilbage,

Læs mere

I dette nummer: BonBon-land. Gode medlemstilbud til dig: o Hjælp - jeg flytter hjemmefra. o Køb rabatbilletter til

I dette nummer: BonBon-land. Gode medlemstilbud til dig: o Hjælp - jeg flytter hjemmefra. o Køb rabatbilletter til 7. årgang, - APRIL 2016 nr. 4 I dette nummer: Formanden har ordet Jeg vælger mig april Velfærdsalliancen.dk Der vil være demonstration i Næstved Det faglige sekretariat holder lukket 27/4 Velkommen i FOA

Læs mere

Løft rigtigt, når du gør rent

Løft rigtigt, når du gør rent KOST-SERVICE Løft rigtigt, når du gør rent - til dig, som arbejder med rengøring I denne folder kan du læse om, hvad tunge, mange og forkerte løft betyder for kroppen. Og om hvad du og I kan gøre på arbejdspladsen.

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud til dig: o Show, underholdning og Topbasket 21/3. BonBon-land

I dette nummer: Gode medlemstilbud til dig: o Show, underholdning og Topbasket 21/3. BonBon-land 7. årgang, - februar 2016 nr. 3 I dette nummer: Formanden har ordet Lidt om marts EKKOFONDEN Omprioriteringsbidraget Det faglige sekretariat holder lukket 27/4 #Fuldtid burde være en ret! Gode medlemstilbud

Læs mere

PÆDAGOGISK ASSISTENTELEV SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV

PÆDAGOGISK ASSISTENTELEV SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV FÅR JEG DEN RIGTIGE LØN? KAN JEG BLIVE FYRET? HVAD GØR JEG, HVIS JEG KOMMER TIL SKADE? HVILKE FORDELE FÅR JEG SOM MEDLEM? PÆDAGOGISK ASSISTENTELEV SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

PÆDAGOGISK ASSISTENTELEV

PÆDAGOGISK ASSISTENTELEV FÅR JEG DEN RIGTIGE LØN? KAN JEG BLIVE FYRET? HVAD GØR JEG, HVIS JEG KOMMER TIL SKADE? HVILKE FORDELE FÅR JEG SOM MEDLEM? PÆDAGOGISK ASSISTENTELEV Hvilke fordele er der ved medlemsskab Som pædagogisk assistentelev

Læs mere

EUDoptagelsesprøve. Matematik. Skoleåret 2015/16. Adresse:

EUDoptagelsesprøve. Matematik. Skoleåret 2015/16. Adresse: EUDoptagelsesprøve året 2015/16 Matematik Navn: CPR-nr.: Adresse: EUDOPT/15-16/1/MAT Mobilnr.: E-mailadresse: Opgave 1 Grove boller Ingredienser til 12 boller 5 dl vand 50 g gær 1 tsk. salt 2 spsk. honning

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

FOA Fag og Arbejde. Svendborg afdeling. Love for afdeling og sektorer

FOA Fag og Arbejde. Svendborg afdeling. Love for afdeling og sektorer FOA Fag og Arbejde Svendborg afdeling Love for afdeling og sektorer FOA Fag og Arbejde, Svendborg afdeling Møllergade 56 5700 Svendborg Tlf. 4697 2727 Fax. 4697 2718 Faglig afdeling Fax. 4697 2719 A-kassen

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om deres pension

Det siger FOAs medlemmer om deres pension FOA Kampagne og Analyse 5. januar 2009 Det siger FOAs medlemmer om deres pension FOA har i perioden 28. oktober 2008 til 6. november 2008 gennemført et rundspørge om pension via forbundets elektroniske

Læs mere

Kære forældre. Madpakker

Kære forældre. Madpakker KOSTPOLITIK Kære forældre Vi har i bestyrelsen og personalegruppen besluttet, at vi i Børne- og Familiehuset har en kostpolitik. Denne indebærer, at børnene skal have en sund og ernæringsrigtig mad, den

Læs mere

TÅRNBORG SKOLENYT. Skolelederen Kære alle. 4. februar 2015

TÅRNBORG SKOLENYT. Skolelederen Kære alle. 4. februar 2015 4. februar 2015 Skolelederen Skolelederen Kære alle. I december skrev jeg, at sneen nok ville komme mellem jul og nytår, og der kom faktisk et lille drys de fleste steder, men nu er det for alvor blevet

Læs mere

Drejebog LO - overenskomstmøder

Drejebog LO - overenskomstmøder Drejebog LO - overenskomstmøder Denne drejebog handler kun om den del af møderne, der involverer dugene og samarbejdet omkring bordene. Dvs. den tager ikke højde for Lizettes forudgående præsentation eller

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Jobbanken Nygade 4, 7400 Herning 9722 3064 post@job-banken.nu job-banken.nu

Jobbanken Nygade 4, 7400 Herning 9722 3064 post@job-banken.nu job-banken.nu Herning Aarhus København Nyhedsbrev vinter 2016 Vi håber, du har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. Inde i nyhedsbrevet finder du en oversigt over og en beskrivelse af, hvilke aktiviteter

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. Skolernes motionsdag og Elevparlamentet. Et lille tilbageblik

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. Skolernes motionsdag og Elevparlamentet. Et lille tilbageblik Indholdsfortegnelse side 2: side 6: side 7: side 8: side 9: side 10: side 11: side 12:! Skolelederen har ordet Kalenderen Bag for en sag Nyt fra Klubben Skolernes motionsdag og Elevparlamentet Den kommende

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere

Handlekraft og sammenhold

Handlekraft og sammenhold Handlekraft og sammenhold en håndbog om klubarbejde Fællesskabet giver styrke En faglig klub giver dig og dine kolleger handlekraft. Slår I jer sammen i en klub, får I større gennemslagskraft og styrke,

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om ulighed i Danmark

Det siger FOAs medlemmer om ulighed i Danmark 8. august 2014 Det siger FOAs medlemmer om ulighed i Danmark FOA har i perioden 9.-19. maj 2014 udført en undersøgelse om medlemmernes holdninger til ulighed i Danmark. Undersøgelsen blev udført via forbundets

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 3 FUNDRAISING JDE PR 4 EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk. Beboerblad for. november 2012. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej

På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk. Beboerblad for. november 2012. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej HER PÅ BAKKEN februar 2012 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej november 2012 På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk Side 2 HER PÅ BAKKEN november 2012 Redaktionen

Læs mere

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba.

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba. Hold Øje uge 40 Samba samba samba. Se mere på www.facebook.dk/boernenesfriskole.dk En dejlig uge på BØF. I går torsdag var der dels projekt- fortælling, hvor overbygningen overraskede med en lille Samba

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

SIA - SOGNEINDSAMLINGSADMINISTRATION VEJLEDNING TIL BRUG AF SIA. Kært barn har mange navne. Vi har døbt vores SIA SogneIndsamlingsAdministration.

SIA - SOGNEINDSAMLINGSADMINISTRATION VEJLEDNING TIL BRUG AF SIA. Kært barn har mange navne. Vi har døbt vores SIA SogneIndsamlingsAdministration. SIA - SOGNEINDSAMLINGSADMINISTRATION VEJLEDNING TIL BRUG AF SIA Kært barn har mange navne. Vi har døbt vores SIA SogneIndsamlingsAdministration. SIA er dit online-overblik over dit/dine sogn(e), dine indsamlere

Læs mere

INVITATION BLIV SAMARBEJDSPARTNER OG FÅ ALLE FORDELENE!

INVITATION BLIV SAMARBEJDSPARTNER OG FÅ ALLE FORDELENE! INVITATION BLIV SAMARBEJDSPARTNER OG FÅ ALLE FORDELENE! Flere cyklister i din kommune giver sundere borgere og en renere by med mindre trængsel og mere liv. Vi cykler til arbejde 1.- 31. MAJ 2012 Vi cykler

Læs mere

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver OM DIN overenskomst Må jeg arbejde hver weekend? Kan jeg få tilskud til transport? Hvor mange fridage har jeg ret til på en uge? Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg? pau-elever Kære Elev Tillykke med din

Læs mere

Eriks Mad og Musik 28. november 2009

Eriks Mad og Musik 28. november 2009 Eriks Mad og Musik. november 009 Kalveost pænt stykke kalvebov stor svineskank En hel del grofthakkede løg Nelliker Peber Laurbærblade Allehånde Frokostret Der er ikke nogle egentlige mål man krydrer efter

Læs mere

Ældre sendes for tidligt hjem fra sygehusene

Ældre sendes for tidligt hjem fra sygehusene 4. juni 2015 Ældre sendes for tidligt hjem fra sygehusene FOA har i maj 2015 spurgt en række medlemmer fra Social- og Sundhedssektoren, der arbejder i hjemmeplejen eller på et plejehjem/plejecenter eller

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Hold Øje uge 23. En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF!

Hold Øje uge 23. En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF! Hold Øje uge 23 En helt fantastisk Grundlovsdag på BØF! Hele skolen havde demokratidag torsdag. Alle klasser havde på sidste demokratidag (1. maj) udvalgt et tema, som de ville arbejde med. Nærmere bestemt

Læs mere

Vejledning til jobloggen

Vejledning til jobloggen Vejledning til jobloggen Aktiviteter, opgaver og andre fif Vejledning til frivillig registrering i jobloggen på FOAs A-kasses hjemmeside (www.foa.dk/a-kasse) Brug jobloggen som et aktivt redskab i din

Læs mere

BAGT MED MARCIPAN OG HAVENS FRUGTER

BAGT MED MARCIPAN OG HAVENS FRUGTER BAGT MED MARCIPAN OG HAVENS FRUGTER Skab fristende øjeblikke TÆRTER MED HAVENS FRUGTER Grundopskrift til 2 tærter i 23 cm springforme 500 g ODENSE Bagemarcipan eller ODENSE Ren Rå Marcipan 400 g sukker

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Hjemmesiden for dig som tillidsvalgt i FOA. Brugbar Levende Personlig

Hjemmesiden for dig som tillidsvalgt i FOA. Brugbar Levende Personlig Hjemmesiden for dig som tillidsvalgt i FOA Brugbar Levende Personlig Januar 2013 Tillidszonen er til dig Tillidszonen er FOAs hjemmeside for tillidsvalgte. Her kan du få overblik over dine opgaver og

Læs mere

EUDoptagelsesprøve. Matematik. Skoleåret 2015/16. Adresse:

EUDoptagelsesprøve. Matematik. Skoleåret 2015/16. Adresse: EUDoptagelsesprøve året 2015/16 Matematik Navn: CPR-nr.: Adresse: EUDOPT/15-16/1/MAT Mobilnr.: E-mailadresse: Opgave 1 Grove boller Ingredienser til 12 boller 5 dl vand 50 g gær 1 tsk. salt 2 spsk. honning

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Forslag til picnic. Skoletjenesten, Arbejdermuseet

Forslag til picnic. Skoletjenesten, Arbejdermuseet Forslag til picnic Skoletjenesten, Arbejdermuseet Hjemkundskabslærer Annie Møller Sjøgren og elever fra 6. klasse på Lundebjergskolen i Herlev deltager i udviklingen af undervisningsforløbet A taste of

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

Hold 5 08.02.06 Mandeklubbens Madklub. Madlavning ved Hold 5 08.02.2006 Dam, Søren og Niels P. Aftenens Menu. Forret: Løgsuppe med blåskimmel

Hold 5 08.02.06 Mandeklubbens Madklub. Madlavning ved Hold 5 08.02.2006 Dam, Søren og Niels P. Aftenens Menu. Forret: Løgsuppe med blåskimmel Madlavning ved Hold 5 08.02.2006 Dam, Søren og Niels P Aftenens Menu Forret: Løgsuppe med blåskimmel Hovedret: Pipfugl på dåse med Chilikrydret kartoffel fad Dessert: Fastelavnsboller og kaffe Løgsuppe

Læs mere

Nybagt! Luftigt. Du behøver ikke stenovn, måneskin og spidsfindige ælteteknikker for at bage de brød, du drømmer om

Nybagt! Luftigt. Du behøver ikke stenovn, måneskin og spidsfindige ælteteknikker for at bage de brød, du drømmer om samvirke opskrifter Nybagt! Luftigt. Du behøver ikke stenovn, måneskin og spidsfindige ælteteknikker for at bage de brød, du drømmer om tekst: inger abildgaard opskrifter: mia irene kristensen, jacob damgaard

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica Gruppebestyrelsesmøde Dagsorden Data om mødet: 4. juni 2015 Dato: Tid: 19.00 21.00 Sted: Kvisten Mødedeltagere: Hanne (troppen), Dorthe (troppen), Monica (troppen), Anne-Grete (flokken), Juditte (Rebekka

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 FUNDRAISING JDE ØKONOMI EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Madens betydning for mig Mad ud fra grundopskrift

Madens betydning for mig Mad ud fra grundopskrift 8. MØDEGANG Mad Madens betydning for mig Mad ud fra grundopskrift At deltagerne overvejer, hvad der påvirker deres madvaner At deltagerne mindsker dårlig samvittighed i forhold til deres madvaner og oplever

Læs mere

RET TIL PÅ EN UGE? PÆDAGOGISK ASSISTENTELEVER

RET TIL PÅ EN UGE? PÆDAGOGISK ASSISTENTELEVER MÅ JEG ARBEJDE HVER WEEKEND? KAN JEG FÅ TILSKUD TIL TRANSPORT? HVOR MANGE FRIDAGE HAR JEG RET TIL PÅ EN UGE? HVAD GØR JEG, HVIS JEG BLIVER SYG? PÆDAGOGISK ASSISTENTELEVER Kære elev Tillykke med din uddannelsesplads

Læs mere

PÆDAGOGISK. Fremtidens konsulent. Hvordan konsulenten skal møde fremtidens udfordringer

PÆDAGOGISK. Fremtidens konsulent. Hvordan konsulenten skal møde fremtidens udfordringer PÆDAGOGISK Fremtidens konsulent Hvordan konsulenten skal møde fremtidens udfordringer Indhold Forord 3 Program 4 Dag 1 4 Dag 2 6 Praktiske oplysninger 7 Politisk ansvarlig: Jakob Sølvhøj Redaktion: Jan

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Velkommen til Gedskovvej

Velkommen til Gedskovvej Velkommen til Gedskovvej Kære Vi vil gerne byde dig velkommen til dit afklaringsforløb på CUBA. Vi håber du bliver glad for at være her, og vi glæder os til at lære dig at kende. Inden du starter vil vi

Læs mere

BLIV EKSPERT I DIN TEMPERAMENTSBOMBE

BLIV EKSPERT I DIN TEMPERAMENTSBOMBE GRY BASTIANSEN BLIV EKSPERT I DIN TEMPERAMENTSBOMBE ARBEJDSBOG FOR UNGE BLIV EKSPERT I DIN TEMPERAMENTSBOMBE Akademisk Forlag og Gry Bastiansen 1 INDHOLD VELKOMMEN TIL KURSET, DER GØR DIG TIL EKSPERT PÅ

Læs mere

Nyhedsbrev 08. marts 2015

Nyhedsbrev 08. marts 2015 Nyhedsbrev 08. marts 2015 Trædrejning Der var mange som benyttede sig af tilbuddet om at få undervisning i trædrejning, og det var dejligt at se. Allerede i dag er der flere som benytter maskinerne som

Læs mere

NYRELIVET VESTSJÆLLANDS KREDS NYREFORENINGEN, NR. 3 2015

NYRELIVET VESTSJÆLLANDS KREDS NYREFORENINGEN, NR. 3 2015 NYRELIVET VESTSJÆLLANDS KREDS NYREFORENINGEN, NR. 3 2015 Syng med på en vise en efterårs sang, til en smuk melodi hør årets gang. Skoven skifter sit festskrud. Se farver i udbrud. Grønne blade fra i vår

Læs mere

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned.

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Overskrifter: Åbent bestyrelsesmøde mandag den 8. marts Generalforsamling Kontingentindbetaling for 2015 Møde i ungdomsafdelingen Nye baner Våbenpåtegninger

Læs mere

Tag på markeder med PØ

Tag på markeder med PØ Tag på markeder med PØ Markedstid er festtid! Lokale høst-, og havemarkeder, grønne-, mad-, og demokratifestivaler byder op til samtale, smagsoplevelser og inspiration. Det er der, hvor have- og økologifolket

Læs mere

Kom tæt på VM i Sydafrika!

Kom tæt på VM i Sydafrika! Kom tæt på VM i Sydafrika!... tá på DBUs Fodboldskole -fra leg til landshold KONKURRENCE Træn med det rigtige landshold! Læs mere på www.dbufodboldskole.dk Landsholdets træningssæt fra Adidas til alle

Læs mere

kartoffel 500 gram søde kartofler 1 dl mel 1 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 spsk flormelis

kartoffel 500 gram søde kartofler 1 dl mel 1 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 spsk flormelis Søde pandekager kartoffel 500 gram søde kartofler 1 dl mel 1 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 spsk flormelis af rød 3 tsk kanelsukker 1 dl letmælk 2 æg 1 tsk frisk vanilje Rapsolie til stegning Brombær, ahornsirup

Læs mere

Metal Sønderjylland Seniorklubben. Aktivitetskalender 2016

Metal Sønderjylland Seniorklubben. Aktivitetskalender 2016 Metal Sønderjylland Seniorklubben Aktivitetskalender 2016 Husk at enkers ledsager betaler fuld pris ved alle arrangementer! Tilmelding til alle arrangementer sker til kontoret på telefon 74 62 28 85 HUSK

Læs mere

Bilag 1 - Resultat af borgerundersøgelse blandt borgere i nyttejob

Bilag 1 - Resultat af borgerundersøgelse blandt borgere i nyttejob Til Kopi til Fra Jobcentret Indtast Kopi til Heidi Mortensen Kvalitetsenheden Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen Sønderbro 12 9000 Aalborg Sagsnr. 2014-28951 Init.: HIM Bilag 1 - Resultat af borgerundersøgelse

Læs mere

Kampagne og analyse 21. juni 2011. Det siger FOAs medlemmer om besparelser på ældreplejen

Kampagne og analyse 21. juni 2011. Det siger FOAs medlemmer om besparelser på ældreplejen Kampagne og analyse 21. juni 2011 Det siger FOAs medlemmer om besparelser på ældreplejen FOA undersøgte i perioden fra 27. maj til 7. juni 2011, hvilke besparelser medlemmerne oplever i ældreplejen. Undersøgelsen

Læs mere

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold 1 Navn Logens navn er Gentle Adventure (GA) 2 Formål Formålet er at få en oplevelse ud over det sædvanlige og at skabe et kammeratskab som holder på tværs af personlige forhold og hele livet. Hvad skal

Læs mere

December 2011. _ø 10 3ø 11. Lø 26. Ma 28 48 Ti 29 On 30. Lø Sø Ma 49. On 7 ro 8. via 12. Dn 14 b 15. -r 9. Sø 27 1. søndag i advent.

December 2011. _ø 10 3ø 11. Lø 26. Ma 28 48 Ti 29 On 30. Lø Sø Ma 49. On 7 ro 8. via 12. Dn 14 b 15. -r 9. Sø 27 1. søndag i advent. Lø 26 Sø 27 1. søndag i advent Ma 28 48 Ti 29 On 30 December 2011 To Fr Lø Sø Ma 49 Ti On 7 ro 8 -r 9 _ø 10 3ø 11 via 12 juletræ 50 fi 13 Luciadag Dn 14 b 15 lucia O 22 Kortested w kirke 23 ø 24 Juleaftensdag

Læs mere

Nogle datoer til kalenderen

Nogle datoer til kalenderen Nogle datoer til kalenderen søndag d. 16. august kl. 10.30 velkomstgudstjeneste i Hogager kirke for alle konfirmander med familie. Bagefter er der indskrivning med en kort introduktion i Sognegården. søndag

Læs mere