standard for el-projektering og engineeringsoftware

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "standard for el-projektering og engineeringsoftware"

Transkript

1 standard for el-projektering og engineeringsoftware

2 EPLAN your Engineering Indenfor stort set alle engineering- og automatiseringsområder, udnytter mere end internationale kunder vores produkters ydeevne og vores mere end 500 medarbejders knowhow indenfor maskine og anlægskonstruktion. EPLAN Software & Service EPLAN Software & Service har i snart 25 år været den globale standard for Software og service koncepter, indenfor elektro-, fluid- og processtyringsteknik. EPLAN er i dag en af verdens førende udbydere af engineering løsninger. EPLAN your Engineering EPLAN Software & Service er en af markedets største udbydere af førsteklasses engineering-løsninger. Vores formål er at tilbyde vores kunder integrerede mekatronisk orienterede workflows og effektiv procesunderstøttelse. Vi støtter vores kunder igennem et bredt spektrum af tjenesteydelser bestående af bl.a. kurser, konsulentydelser og kundetilpassede løsninger. International engineering global repræsenteret Med over kunder og mere end installationer på verdensplan, har det tyskbaserede EPLAN Software & Service i snart 25 år med succes hjulpet vores kunder med innovative løsninger, der har givet praksisorienterede resultater. EPLAN er et datterselskab af Rittal, og dermed en del af Friedhelm LoH Gruppen. I denne stærke gruppe står EPLAN for innovation, kontinuitet, fremskridt og investeringssikkerhed.

3 Integreret Engineering Platformsteknologi integreret og mekatronisk EPLAN-Produktportfolioen er baseret på en universal udviklingsplatform, som giver mulighed for direkte dataudveksling mellem flere forskellige discipliner: EPLAN Electric P8 Den globale standard for el-engineering software Udarbejd dine projekter hurtigere ved hjælp af grafik-/objektorientering, variant-teknik og reverse engineering. EPLAN Fluid Planlægnings- og konstruktionssoftware for Fluid Power EPLAN Fluid kombinerer CAD-funktionalitet med logiske funktioner og automatiserer hele din fluiddokumentation. Fuld integration mellem el-teknisk og mekanisk konstruktion. EPLAN Cabinet Engineering-software til tavlekonstruktion og høj automationsgrad ved fremstillingen af el-tavler Engineering-software til design af el-tavler. Virtuelle 3D-modeller, 2D-/3D-visninger til produktion, routing, boreskabeloner og NC-kobling medvirker til at reducere produktionsomkostningerne. EPLAN PPE Måle- og reguleringsteknik-software for automatiseret procesteknik Professionel planlægning og realisering af EMSR-tekniske systemer med EPLAN PPE. CAE-softwaren tilbyder en universel procesdokumentation med datasynkronisering af planlægningsfasen før, under og efter. EPLAN Engineering Center Integration af teknisk data fra forskellige tekniske områder og programmer, igennem en overordnet brugerflade. Udviklet til modulopbygget konstruktion. En anden måde at arbejde på, som reducerer omkostningerne betydeligt i engineeringfasen. Maskiner og systemer bliver opdelt i mekatroniske funktionsmoduler, hvor der er tænkt på fremtidsorienteret løsninger på tværs af flere forskellige processer. EPLAN Platform Nøglen til succes Med den revolutionære EPLAN-platformsteknologi åbner du for den globale engineerings fremtid. Platformen stiller kernefunktioner til rådighed, som alle bruger inden for el-cae, Fluid- og EMSR-engineering. Dette kombineret med en enestående integration til mekaniske engineering-processer. Alle systemer benytter samme datakilder, hvilket bl.a. fjerner dobbelt dataindlæsning. EPLAN-platformen Grundlaget for interdisciplinært samarbejde og integration!

4 Den nye dimension i el-engineering EPLAN Electric P8 giver dig ubegrænsede muligheder for projektering, dokumentation og styring af el-tekniske- / automationsprojekter. Med valget mellem grafik- eller objektorientering og den universelle platformsteknologi, står High-End-Systemet for fremtiden inden for el-engineering. Det store udvalg af funktioner og den direkte forbindelse til Fluid- og E-MSR-teknik gør arbejde på tværs af discipliner til en realitet. Data fra gemte projekteringsfaser bliver importeret via interfaces som ODBC, XML og Excel det giver konsistens og perfekt integration! TEKNOLOGIfremskridt med procesfaktor Fleksibel med grafik- og objektorientering Hvor man med et CAE-system tidligere måtte vælge mellem grafik- og objektorientering, tilbyder EPLAN Electric P8 begge: Systemet fører brugeren intuitivt gennem processen og understøtter i lige høj grad grafik- og objektorientering. Med EPLAN Electric P8 kan du projektere nøjagtig, som det passer til dit workflow. Option Interfacekonfigurator Ud over en individuel tilpasning gør interfacekonfiguratoren det også muligt at gemme konfigurationen for de enkelte arbejdsfaser. Altid direkte adgang til de relevante informationer.

5 Udforsk den nye GENERATION Forkort gennemløbstiden og sikre samtidigt kvaliteten af din projektdokumentation! Variantteknik unik, effektiv, overbevisende Genbrug og standardisering er slagordene for bæredygtig tidsbesparelse. Diagrammakroer giver ukompliceret fremstilling af standardiserede del-diagrammer og optimerer enhver engineering-proces. EPLAN Electric P8 går endnu længere: Del-diagrammer (makroer) kan nu bruges med grafiske varianter og foruddefinerede værdi-sæt. Som regel tegnes funktions- og forbindelses-kredsløb ens kun dimensionering og variant varierer. Kombinationer anlægges nu inden for delkredsløb i stedet for at ændre data vælger du bare den passende variant. Med optionsteknik, kan du ved et enkelt klik, ændre hele maskiner og anlægskonfigurationer og dermed optimere processen yderligere. Projektnavigatorer Dit kontrolcenter Bevar overblikket: Projektdata administreres centralt ved hjælp af navigatorer, uafhængigt af deres placering i projektet. Objekter, som f.eks. klemrækker, forvaltes centralt og vises overskueligt med specifikke egenskaber. Det besværlige arbejde med at søge og erstatte på hver enkelt diagramside forsvinder editer dine data i et trin. Facit: Anvend EPLAN Electric P8 til at forme fremtiden.

6 og lidenskab med engineering Standardiseret med automatisk konvertering af standarder EPLAN Electric P8 understøtter alle internationale standarder som IEC, NFPA eller den russiske GOST. Den automatiske standardkonvertering sikrer din globale konkurrenceevne under den tiltagende globalisering. Fascinerende bedre performance gennem integration af MS Office Integrationen af MS Office-pakken sikrer mærkbare produktivitetsstigninger. Ethvert EPLAN-datafelt kan eksporteres til Excel og redigeres eksternt, uden særligt kendskab til programmerne. Dine data kan eksempelvis viderebearbejdes og bruges til bestillinger, produktion og vedligeholdelse i andre programmer og systemer. Totalt globalt brugerkonceptet, der giver international succes Takket være den generelle mulighed for at bruge unicode kan EPLAN Electric P8 levere diagrammer på alle sprog fra den kinesiske kredsløbstegning til de russiske styklister, oversættes alt, enten online eller efter færdiggørelse af projektet. Brugeren projekterer ganske enkelt på sit modersmål. Et klik og projektdataene er lynhurtigt sendt af sted med eller PDF-eksport dataudveksling verden over!

7 Software Services Software-Services (SWS) er den hurtigste og enkleste mulighed for altid at arbejde med den nyeste EPLAN-teknologi og for at få assistance af vores eksperter. SWS giver en række værdifulde fortrin, som rækker fra ubegrænset teknisk support pr. telefon eller over gratis softwareopdateringer og til eksklusiv adgang til vores specielle Support-Website. Kurser Vores kurser bliver udviklet og gennemført af engineering-specialister med stor erfaring inden for uddannelse og projektering. Vi giver dig den viden og de færdigheder, som giver dig mulighed for med EPLAN Electric P8, at kunne klare dig i den globale engineering-konkurrence fra første sekund af. Vi tilbyder kurser for begyndere, for erfarne og for administratore. Derudover tilbyder vi individuelt tilpassede kurser efter behov inden for projektering, konstruktion og lignende områder. Denne diversificering sikrer kvalitet og effektivitet. Professional Services Nyd godt af vores "Professionelle services". Vi analyserer dit optimeringspotentiale, finder yderligere indsatsmuligheder og styrer implementering og integration af EPLAN-engineering-løsninger i jeres systemer. Denne service omfatter individuel rådgivning angående systemvalg, tilpassede undervisningsforløb og konsulent-ydelser samt udvikling af specialløsninger. Standardiseringskoncepter, interfacetilpasninger og programmeringer hører ligeledes til den perfekt sammensatte tjenesteydelsespakke. Fremskridt med EPLAN SERVICES Som engineering-helhedsløsning suppleres EPLAN Electric P8 af et stort antal integrerede og kundeorienterede serviceydelser, som hjælper dig ved vellykket implementering af vores produkter og øger din produktivitet betydeligt.

8 GRÆNSELØSE muligheder og maksimal integration Konstruktion og projektering Fordefinerede eller brugerdefinerede projekt-, side-, plotramme-, formular-, symbolfil- og makroskabeloner Hurtig og ukompliceret redigering af side- og projektegenskaber Auto-Connecting og Smart-Connecting automatisk forbinding/adskillelse af ledninger, retvinklet eller diagonalt Makrovarianter, pladsholderteknik og optionsteknik Grafisk eller objektorienteret konstruktion Reverse Engineering og Redlining Integreret IEC-, NFPA- og GOST-symbolbibliotek Automatisk konvertering af standarder Automatisk ledningsnummerering med formatering, der kan tilpasses efter behov Automatisk komponentbetegnelse (KMB)-tildeling med formatering, der kan tilpasses efter behov Automatiseret redigering med scripts Forhåndsprojektering baseret på styklister eller montagepladebestykning Automatisk generering af krydshenvisninger mellem referencepunkter, kontakter, symboler og komponenter, PLC en-stregs visning fler-stregs visning fler-stregs visning tavle layout el-diagram Fluid-diagram Integreret artikelstyring med fri konfiguration af artikelstrukturen og SQL-adgang En-stregs, fler-stregs, oversigts-, montagepladetegninger Intelligent komponentvalg Grafisk editor med udvidet redigerings- og tegnefunktioner Hurtig og enkel navigation med "Gå til"- og søgefunktion Automatisk adressering af PLC I/O Placering af komponenter på tavle tavlelayout Navigatorer, som hjælper dig til hurtigt at finde projektdata med direkte adgang til editering (objektorienteret bearbejdning) "Søg-og-erstat" for side- eller komponentegenskaber Advarsel ved overbelægning af klemmer Multiredigering af projektdata i f.eks. Excel Copy/Cut/Paste på tværs af sider og projekter med automatisk opdatering Undo- og redo-funktion Flere grafiske editorer gør det muligt at vise forskellige sider samtidig Grafisk forhåndsvisning af sider, symboler, makroer, komponenter, kabler, stik osv. "Drag & Drop" af makroer fra Windows Explorer til diagramsider Testkørsler, der viser logiske konstruktionsfejl Quick-Info og kontekstsensitiv hjælp Lag håndtering, der kan tilpasses fuldstændigt efter ønske for visning af projektdata Dimensionering med automatisk målsætning af linjer, radius og vinkler

9 Automatiske rapporter, lister og oversigter KORT proces, effektiv planlægning Forside Indholdsfortegnelse Kabeloversigt og kabelplan Klemrækkeoversigt og klemmeplan Stiktilslutningsplan, stikoversigt og symboloversigt Artikelstykliste og komponentliste Klemme- og komponenttilslutningsplan Kabel- og stiktilslutningsplan Forbindelsesliste PLC-diagram, PLC-kortoversigt Potentialeoversigt og revisionsoversigt Strukturkendetegnsoversigt Anlægsoversigt Forbindelses-, komponent- og kabeloversigter Montagepladebestykning med krydshenvisninger til diagrammer og automatisk skalering af komponentvisningen Håndtering og administration Ægte flerbrugeradgang og omfangsrige funktioner til håndtering af brugerrettigheder Revisionsforvaltning med brugerdefinerede sammenligningsindstillinger Brugerflade forefindes på tysk, engelsk, kinesisk, dansk, fransk, italiensk, koreansk, hollandsk, polsk, portugisisk, brasiliansk, russisk, svensk, spansk, tjekkisk, ungarsk Ubegrænset mulighed for brug af unicode til projektoprettelse og oversættelse til et hvilket som helst sprog. RDS-netværks-licensering via LAN Rettighedsstyring inklusive individuel menustruktur Automatisk projektkontrol af overholdelse af standarder og specifikationer

10 Konfiguration og tilpasningsmuligheder Konfigurerbar brugerflade med valgmuligheder, så der kan oprettes individuelle arbejdsområder, og tilpasning af værktøjslinier, ikoner og tastatur-genveje Oprettelsse og redigering af projektskabeloner, grafiske formularer og rapporter, symboler og makroer med varianter og værdi-sæt Makroprojekter til administration og dokumentation af makrofiler Konfigurerbare kontaktspejlsvisninger Konfigurerbare filterindstillinger for liste- og trævisninger Import/Eksport og interfaces DXF-/DWG-eksport og -import med indstillinger, der kan tilpasses "Smart-PDF-Export" med navigationsindstillinger, der kan tilpasses Import af mest anvendte billedfilformater så som BMP, GIF, JPG, PNG, ICO og TIF Eksport af projektsider i forskellige billedfilformater XML-eksport/-import Mulighed for at integrere hyperlinks til eksterne filer eller URL'er på projektsider Eksport/Import af projektdatalister i CSV-format Kopiering og indsætning af informationer mellem Microsoft -Office-programmer Artikelvalg via ODBC, COM oder API til eksisterende PPS- og ERP-systemer Tovejs dataudveksling til/fra PLC-/bus-konfigurationssystemer FOR mere INTEGRERING

11 EFFEKTFULDE funktioner i EPLAN Electric P8 Vi tilbyder universelle engineering-løsninger din investering i fremtiden! Hvad enten du tilstræber en optimering inden for el-projekteringsområdet eller har brug for et projekteringsværktøj, som integreres i hele dit engineering-projekt så har EPLAN Electric P8 en skræddersyet løsning, som passer til din virksomhed EPLAN Electric P8 Compact Select Professional Maks. antal sider 40 Ubegrænset Ubegrænset Assembly Reports Montage rapporter (klem- og kabelplaner) Interfacing Interface Article Reports Styklister Mounting Panel Bundplade layout Overview Reports Oversigtsrapporter Concurrent Engineering Flerbrugeradgang PLC & Bus Extension PLC & Bus udvidelse Single Line En-stregs diagrammer Revision Management Revisionsstyring Multi Language Translation Oversættelse til flere sprog Graphical Reports Grafiske rapporter Project Management Projektadministration Change of Standard Konvertering af elektriske standarder User Rights Management Brugerrettighedsstyring Project Options Projektoptioner API Extension API (Application Programming Interface) EPLAN Schematic Generator EPLAN Diagram generator EPLAN Project Reference EPLAN Projekt reference (-kontrol) EPLAN Add-Ons EPLAN Cabinet EPLAN Fluid Compact Select Professional EPLAN Fluid Compact EPLAN PPE Standard funktioner Fås som add-on modul

12 EPLAN your Engineering Globalt uden grænser EPLAN Electric P8 Vores kunder arbejder overalt i verden det samme gør vi Over 50 salgs- og servicecentre på verdensplan garanterer dig den service, du har brug for. Når som helst, hvor som helst. Over kunder med mere end installationer stoler på os. Sæt din lid til en partner med konsekvent fokus på det praktiske, mange års erfaring, individuelle serviceydelser og global tilstedeværelse. Som datterselskab af Rittal i Friedhelm Loh Group repræsenterer EPLAN Software & Service kontinuitet og investeringssikkerhed. EPLAN Software og Service A/S Dybendalsvænget Taastrup. Denmark Tlf.: Fax: Concept: TTM (Cologne /Overath), 8/08

BRUGER- HÅNDBOG SURVEYXACT

BRUGER- HÅNDBOG SURVEYXACT BRUGER- HÅNDBOG SURVEYXACT BRUGER- HÅNDBOG SURVEYXACT Copyrightoplysninger Copyright 2010 Rambøll Management Consulting. Alle rettigheder forbeholdes. Dette dokument må kun gengives (helt eller delvis),

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

Engagér dine kunder. Forøg og optimer din online forretning. Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform.

Engagér dine kunder. Forøg og optimer din online forretning. Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Engagér dine kunder. Forøg og optimer din online forretning. Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov For at levere den

Læs mere

KOM I GANG MIT FØRSTE PROJEKT AUTOMATIONSPROJEKT. Udviklet af PC SCHEMATIC A/S

KOM I GANG MIT FØRSTE PROJEKT AUTOMATIONSPROJEKT. Udviklet af PC SCHEMATIC A/S KOM I GANG MIT FØRSTE PROJEKT AUTOMATIONSPROJEKT Udviklet af PC SCHEMATIC A/S side 2 FORORD Denne bog, viser dig, hvordan du enkelt opretter et simpelt projekt med PC SCHEMATIC Automation. Der er flere

Læs mere

SEE Electrical V7R2 Builds SEE Electrical V7R2 Nyheder

SEE Electrical V7R2 Builds SEE Electrical V7R2 Nyheder SEE Electrical V7R2 Builds SEE Electrical V7R2 Nyheder V7R2 Build (Sorteret stigende) Beskrivelse Build 12 - Begrænsning af antal åbne sider. Der var i visse tilfælde ikke mulighed for at begrænse antallet

Læs mere

T-DOC ENDOTRACE FULD KONTROL OVER DINE ENDOSKOPER

T-DOC ENDOTRACE FULD KONTROL OVER DINE ENDOSKOPER T-DOC ENDOTRACE FULD KONTROL OVER DINE ENDOSKOPER 2 T-DOC EndoTrace OPNÅ HELT NYE HØJDER AF EFFEKTIVITET OG KONTROL Insufficiente arbejdsgange i endoskopiafsnittet kan medføre en mangelfuld genbehandling

Læs mere

Maskininvesteringer. - Gør det rigtigt fra starten. Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere.

Maskininvesteringer. - Gør det rigtigt fra starten. Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere. Maskininvesteringer - Gør det rigtigt fra starten Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere. På 12 minutter kan du spare 12 måneder Hvis du overvejer at købe en ny maskine, skulle du

Læs mere

BLIV BESLUTNINGS TAGERNES MESTER

BLIV BESLUTNINGS TAGERNES MESTER 2012 NUMMER 16 LØSNINGER TIL FRONTLØBERNE INDHOLD I ONE TRÆF DIN HIDTIL BEDSTE BESLUTNING Tag kontrol over dine data ET FRISK SYN PÅ ANALYSE Omvælt din forretningsforståelse BLIV SMARTERE MENS DU ER MOBIL

Læs mere

Aastra 400 Mere end telefoni Optimal effektivitet til din virksomhedskommunikation

Aastra 400 Mere end telefoni Optimal effektivitet til din virksomhedskommunikation Aastra 400 Mere end telefoni Optimal effektivitet til din virksomhedskommunikation Aastra forbinder dig med verden Aastra er en global leverandør af telekommunikationssystemer til små, mellemstore og store

Læs mere

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold Kom godt i gang Indhold Indledning.....2 Hovedmenu.....4 Oprettelse af brugere.....6 Organisationer og personer.....9 Aktiviteter... 11 E-mails... 14 Tilbud salgspipeline... 16 Enkle tilpasninger... 18

Læs mere

INDUSTRIAL AUTOMATION. Interactive Graphical SCADA System INSIGHT AND OVERVIEW KOM GODT I GANG

INDUSTRIAL AUTOMATION. Interactive Graphical SCADA System INSIGHT AND OVERVIEW KOM GODT I GANG INDUSTRIAL AUTOMATION Interactive Graphical SCADA System INSIGHT AND OVERVIEW KOM GODT I GANG i Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... i Om denne manual... 1 IGSS Brugerdokumentation... 2 Kapitel 1:

Læs mere

MatchWare Mediator 9 brugervejledning

MatchWare Mediator 9 brugervejledning MatchWare Mediator 9 brugervejledning Varemærker... 6 MatchWare-licensaftale... 6 Introduktion... 9 Velkommen... 9 Introduktion... 9 Nyheder i Mediator 9... 10 Vigtige begreber... 12 Liste over funktioner

Læs mere

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg ECL Comfort 310 er kommunernes stærke genvej til styring af varme,- brugsvandsog ventilationsanlæg i gamle såvel som nye bygninger. Det skyldes ikke

Læs mere

Best. Practice. Få mere ud af dine konsulenter. KMD sætter eksterne ressourcer i system. Konsulentindkøb uden omveje. Kun plads til de bedste SDC

Best. Practice. Få mere ud af dine konsulenter. KMD sætter eksterne ressourcer i system. Konsulentindkøb uden omveje. Kun plads til de bedste SDC Best ProData Consult-magasin om IT, projekter og menneskene bag. Nr. 1, 2012 Practice KMD sætter eksterne ressourcer i system SDC Konsulentindkøb uden omveje Saxo Bank Kun plads til de bedste Kim Bendixen,

Læs mere

Bygningsautomation et overblik

Bygningsautomation et overblik Bygningsautomation et overblik Indholdsfortegnelse Firmahistorie 4 WAGO i bygningsautomation 6 Facility management med WAGO 8 Integrerende bygningsautomation større energieffektivitet 10 WAGO-I/O-SYSTEM

Læs mere

Når hurraråbene har lagt sig

Når hurraråbene har lagt sig Sabine Kirchmeier-Andersen Når hurraråbene har lagt sig Hvordan understøtter man klarsprogsarbejdet i hverdagen? Hvordan undgår man at sproglige retningslinjer bliver andet end blot nogle fine principper

Læs mere

Bliv effektiv med TODOIST

Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten anbefaler: Bliv effektiv med TODOIST og få tingene ud af hovedet! Mie Münster-Swendsen 0Strukturkonsulent Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten 2015 1. udgave 2015 ISBN: 978-87-998188-0-8

Læs mere

Kan du få compliance til at arbejde for dig?

Kan du få compliance til at arbejde for dig? August 2008 NYHEDER FRA ORACLE Kan du få compliance til at arbejde for dig? INDHOLD Prisen for compliance De stigende lovgivningsmæssige krav behøver ikke være en byrde. Find ud af, hvordan du kan vende

Læs mere

Microsoft Office og Microsoft Dynamics NAV Integration lige ud af boksen

Microsoft Office og Microsoft Dynamics NAV Integration lige ud af boksen WHITE PAPER Microsoft Office og Microsoft Dynamics NAV Integration lige ud af boksen Microsoft Office og Microsoft Dynamics NAV har i mange år været blandt danske virksomheders favorit programmer og sammen

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

Kom godt i gang med det grundlæggende

Kom godt i gang med det grundlæggende Kom godt i gang med det grundlæggende Kom godt i gang Tobii Communicator Kom godt i gang med det grundlæggende Gælder for Tobii Communicator Version 4.6 og nyere. Ret til ændring af indholdet uden forudgående

Læs mere

Microsoft og desktop-virtualisering

Microsoft og desktop-virtualisering powered by: Artiklerne er skrevet af Dan Mygind Whitepaper Microsoft og desktop-virtualisering Desktop-virtualisering kan være med til at forenkle administrationen af brugernes desktoppe. Det skal dog

Læs mere

Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater!

Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater! Vokser dit salg, som du ønsker? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter Ikke kun løsninger - men resultater! Hvem er vi? Mission Vi vil medvirke til vækst - nationalt og internationalt

Læs mere

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG Always with you 2 Getinge Online ARBEJD SMARTERE, OG FÅ MERE OPPETID Traditionelt overvåges status for genbehandlingsudstyr manuelt og

Læs mere

Spin off - set med virksomhedens øjne

Spin off - set med virksomhedens øjne FORRETNINGSVÆRKTØJER Spin off - set med virksomhedens øjne Guide til virksomhedsejeren, der ønsker at udvikle sin virksomhed ved at igangsætte eller understøtte spin-off Spin-off - Virksomhed Side 1 FORRETNINGSVÆRKTØJER

Læs mere

Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv

Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv Siden år 2000 er internettet og WEB blevet en naturlig del af enhver virksomhed. Men i virksomhederne mangler der sammenhæng mellem økonomistyring,

Læs mere

Hvad kan I få ud af jeres hjemmeside?

Hvad kan I få ud af jeres hjemmeside? Hvad kan I få ud af jeres hjemmeside?... vi har svaret Webudvikling KommaKolon Webudvikling med fokus på værdiskabelse Der kan være mange grunde til at en virksomhed vælger at få designet og udviklet en

Læs mere

Balanced Scorecard og Strategikortlægning

Balanced Scorecard og Strategikortlægning Balanced Scorecard og Strategikortlægning Balanced Scorecard og Strategikortlægning af BDO-professor Per Nikolaj Bukh, pnb@pnbukh.com, Handelshøjskolen i Århus og projektmedarbejder Heine K. Bang, hekb@asb.dk,

Læs mere

Værd at vide om FSC sporbarhedscertificering

Værd at vide om FSC sporbarhedscertificering Værd at vide om FSC sporbarhedscertificering NEPCon InfoGuide nr.1 September 2012 Version Indhold Indhold... 2 Introduktion til denne guide... 3 1: Hvad er FSC sporbarhedscertificering?... 4 2: Hvem gør

Læs mere

Bruge online Hjælp. Om de indbyggede hjælpefunktioner Bruge Hjælp Bruge vinduet Sådan gør du Bruge andre hjælpefunktioner

Bruge online Hjælp. Om de indbyggede hjælpefunktioner Bruge Hjælp Bruge vinduet Sådan gør du Bruge andre hjælpefunktioner Bruge online Hjælp Om de indbyggede hjælpefunktioner Bruge Hjælp Bruge vinduet Sådan gør du Bruge andre hjælpefunktioner Om de indbyggede hjælpefunktioner Adobe Reader 6.0 indeholder mange indbyggede funktioner,

Læs mere