standard for el-projektering og engineeringsoftware

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "standard for el-projektering og engineeringsoftware"

Transkript

1 standard for el-projektering og engineeringsoftware

2 EPLAN your Engineering Indenfor stort set alle engineering- og automatiseringsområder, udnytter mere end internationale kunder vores produkters ydeevne og vores mere end 500 medarbejders knowhow indenfor maskine og anlægskonstruktion. EPLAN Software & Service EPLAN Software & Service har i snart 25 år været den globale standard for Software og service koncepter, indenfor elektro-, fluid- og processtyringsteknik. EPLAN er i dag en af verdens førende udbydere af engineering løsninger. EPLAN your Engineering EPLAN Software & Service er en af markedets største udbydere af førsteklasses engineering-løsninger. Vores formål er at tilbyde vores kunder integrerede mekatronisk orienterede workflows og effektiv procesunderstøttelse. Vi støtter vores kunder igennem et bredt spektrum af tjenesteydelser bestående af bl.a. kurser, konsulentydelser og kundetilpassede løsninger. International engineering global repræsenteret Med over kunder og mere end installationer på verdensplan, har det tyskbaserede EPLAN Software & Service i snart 25 år med succes hjulpet vores kunder med innovative løsninger, der har givet praksisorienterede resultater. EPLAN er et datterselskab af Rittal, og dermed en del af Friedhelm LoH Gruppen. I denne stærke gruppe står EPLAN for innovation, kontinuitet, fremskridt og investeringssikkerhed.

3 Integreret Engineering Platformsteknologi integreret og mekatronisk EPLAN-Produktportfolioen er baseret på en universal udviklingsplatform, som giver mulighed for direkte dataudveksling mellem flere forskellige discipliner: EPLAN Electric P8 Den globale standard for el-engineering software Udarbejd dine projekter hurtigere ved hjælp af grafik-/objektorientering, variant-teknik og reverse engineering. EPLAN Fluid Planlægnings- og konstruktionssoftware for Fluid Power EPLAN Fluid kombinerer CAD-funktionalitet med logiske funktioner og automatiserer hele din fluiddokumentation. Fuld integration mellem el-teknisk og mekanisk konstruktion. EPLAN Cabinet Engineering-software til tavlekonstruktion og høj automationsgrad ved fremstillingen af el-tavler Engineering-software til design af el-tavler. Virtuelle 3D-modeller, 2D-/3D-visninger til produktion, routing, boreskabeloner og NC-kobling medvirker til at reducere produktionsomkostningerne. EPLAN PPE Måle- og reguleringsteknik-software for automatiseret procesteknik Professionel planlægning og realisering af EMSR-tekniske systemer med EPLAN PPE. CAE-softwaren tilbyder en universel procesdokumentation med datasynkronisering af planlægningsfasen før, under og efter. EPLAN Engineering Center Integration af teknisk data fra forskellige tekniske områder og programmer, igennem en overordnet brugerflade. Udviklet til modulopbygget konstruktion. En anden måde at arbejde på, som reducerer omkostningerne betydeligt i engineeringfasen. Maskiner og systemer bliver opdelt i mekatroniske funktionsmoduler, hvor der er tænkt på fremtidsorienteret løsninger på tværs af flere forskellige processer. EPLAN Platform Nøglen til succes Med den revolutionære EPLAN-platformsteknologi åbner du for den globale engineerings fremtid. Platformen stiller kernefunktioner til rådighed, som alle bruger inden for el-cae, Fluid- og EMSR-engineering. Dette kombineret med en enestående integration til mekaniske engineering-processer. Alle systemer benytter samme datakilder, hvilket bl.a. fjerner dobbelt dataindlæsning. EPLAN-platformen Grundlaget for interdisciplinært samarbejde og integration!

4 Den nye dimension i el-engineering EPLAN Electric P8 giver dig ubegrænsede muligheder for projektering, dokumentation og styring af el-tekniske- / automationsprojekter. Med valget mellem grafik- eller objektorientering og den universelle platformsteknologi, står High-End-Systemet for fremtiden inden for el-engineering. Det store udvalg af funktioner og den direkte forbindelse til Fluid- og E-MSR-teknik gør arbejde på tværs af discipliner til en realitet. Data fra gemte projekteringsfaser bliver importeret via interfaces som ODBC, XML og Excel det giver konsistens og perfekt integration! TEKNOLOGIfremskridt med procesfaktor Fleksibel med grafik- og objektorientering Hvor man med et CAE-system tidligere måtte vælge mellem grafik- og objektorientering, tilbyder EPLAN Electric P8 begge: Systemet fører brugeren intuitivt gennem processen og understøtter i lige høj grad grafik- og objektorientering. Med EPLAN Electric P8 kan du projektere nøjagtig, som det passer til dit workflow. Option Interfacekonfigurator Ud over en individuel tilpasning gør interfacekonfiguratoren det også muligt at gemme konfigurationen for de enkelte arbejdsfaser. Altid direkte adgang til de relevante informationer.

5 Udforsk den nye GENERATION Forkort gennemløbstiden og sikre samtidigt kvaliteten af din projektdokumentation! Variantteknik unik, effektiv, overbevisende Genbrug og standardisering er slagordene for bæredygtig tidsbesparelse. Diagrammakroer giver ukompliceret fremstilling af standardiserede del-diagrammer og optimerer enhver engineering-proces. EPLAN Electric P8 går endnu længere: Del-diagrammer (makroer) kan nu bruges med grafiske varianter og foruddefinerede værdi-sæt. Som regel tegnes funktions- og forbindelses-kredsløb ens kun dimensionering og variant varierer. Kombinationer anlægges nu inden for delkredsløb i stedet for at ændre data vælger du bare den passende variant. Med optionsteknik, kan du ved et enkelt klik, ændre hele maskiner og anlægskonfigurationer og dermed optimere processen yderligere. Projektnavigatorer Dit kontrolcenter Bevar overblikket: Projektdata administreres centralt ved hjælp af navigatorer, uafhængigt af deres placering i projektet. Objekter, som f.eks. klemrækker, forvaltes centralt og vises overskueligt med specifikke egenskaber. Det besværlige arbejde med at søge og erstatte på hver enkelt diagramside forsvinder editer dine data i et trin. Facit: Anvend EPLAN Electric P8 til at forme fremtiden.

6 og lidenskab med engineering Standardiseret med automatisk konvertering af standarder EPLAN Electric P8 understøtter alle internationale standarder som IEC, NFPA eller den russiske GOST. Den automatiske standardkonvertering sikrer din globale konkurrenceevne under den tiltagende globalisering. Fascinerende bedre performance gennem integration af MS Office Integrationen af MS Office-pakken sikrer mærkbare produktivitetsstigninger. Ethvert EPLAN-datafelt kan eksporteres til Excel og redigeres eksternt, uden særligt kendskab til programmerne. Dine data kan eksempelvis viderebearbejdes og bruges til bestillinger, produktion og vedligeholdelse i andre programmer og systemer. Totalt globalt brugerkonceptet, der giver international succes Takket være den generelle mulighed for at bruge unicode kan EPLAN Electric P8 levere diagrammer på alle sprog fra den kinesiske kredsløbstegning til de russiske styklister, oversættes alt, enten online eller efter færdiggørelse af projektet. Brugeren projekterer ganske enkelt på sit modersmål. Et klik og projektdataene er lynhurtigt sendt af sted med eller PDF-eksport dataudveksling verden over!

7 Software Services Software-Services (SWS) er den hurtigste og enkleste mulighed for altid at arbejde med den nyeste EPLAN-teknologi og for at få assistance af vores eksperter. SWS giver en række værdifulde fortrin, som rækker fra ubegrænset teknisk support pr. telefon eller over gratis softwareopdateringer og til eksklusiv adgang til vores specielle Support-Website. Kurser Vores kurser bliver udviklet og gennemført af engineering-specialister med stor erfaring inden for uddannelse og projektering. Vi giver dig den viden og de færdigheder, som giver dig mulighed for med EPLAN Electric P8, at kunne klare dig i den globale engineering-konkurrence fra første sekund af. Vi tilbyder kurser for begyndere, for erfarne og for administratore. Derudover tilbyder vi individuelt tilpassede kurser efter behov inden for projektering, konstruktion og lignende områder. Denne diversificering sikrer kvalitet og effektivitet. Professional Services Nyd godt af vores "Professionelle services". Vi analyserer dit optimeringspotentiale, finder yderligere indsatsmuligheder og styrer implementering og integration af EPLAN-engineering-løsninger i jeres systemer. Denne service omfatter individuel rådgivning angående systemvalg, tilpassede undervisningsforløb og konsulent-ydelser samt udvikling af specialløsninger. Standardiseringskoncepter, interfacetilpasninger og programmeringer hører ligeledes til den perfekt sammensatte tjenesteydelsespakke. Fremskridt med EPLAN SERVICES Som engineering-helhedsløsning suppleres EPLAN Electric P8 af et stort antal integrerede og kundeorienterede serviceydelser, som hjælper dig ved vellykket implementering af vores produkter og øger din produktivitet betydeligt.

8 GRÆNSELØSE muligheder og maksimal integration Konstruktion og projektering Fordefinerede eller brugerdefinerede projekt-, side-, plotramme-, formular-, symbolfil- og makroskabeloner Hurtig og ukompliceret redigering af side- og projektegenskaber Auto-Connecting og Smart-Connecting automatisk forbinding/adskillelse af ledninger, retvinklet eller diagonalt Makrovarianter, pladsholderteknik og optionsteknik Grafisk eller objektorienteret konstruktion Reverse Engineering og Redlining Integreret IEC-, NFPA- og GOST-symbolbibliotek Automatisk konvertering af standarder Automatisk ledningsnummerering med formatering, der kan tilpasses efter behov Automatisk komponentbetegnelse (KMB)-tildeling med formatering, der kan tilpasses efter behov Automatiseret redigering med scripts Forhåndsprojektering baseret på styklister eller montagepladebestykning Automatisk generering af krydshenvisninger mellem referencepunkter, kontakter, symboler og komponenter, PLC en-stregs visning fler-stregs visning fler-stregs visning tavle layout el-diagram Fluid-diagram Integreret artikelstyring med fri konfiguration af artikelstrukturen og SQL-adgang En-stregs, fler-stregs, oversigts-, montagepladetegninger Intelligent komponentvalg Grafisk editor med udvidet redigerings- og tegnefunktioner Hurtig og enkel navigation med "Gå til"- og søgefunktion Automatisk adressering af PLC I/O Placering af komponenter på tavle tavlelayout Navigatorer, som hjælper dig til hurtigt at finde projektdata med direkte adgang til editering (objektorienteret bearbejdning) "Søg-og-erstat" for side- eller komponentegenskaber Advarsel ved overbelægning af klemmer Multiredigering af projektdata i f.eks. Excel Copy/Cut/Paste på tværs af sider og projekter med automatisk opdatering Undo- og redo-funktion Flere grafiske editorer gør det muligt at vise forskellige sider samtidig Grafisk forhåndsvisning af sider, symboler, makroer, komponenter, kabler, stik osv. "Drag & Drop" af makroer fra Windows Explorer til diagramsider Testkørsler, der viser logiske konstruktionsfejl Quick-Info og kontekstsensitiv hjælp Lag håndtering, der kan tilpasses fuldstændigt efter ønske for visning af projektdata Dimensionering med automatisk målsætning af linjer, radius og vinkler

9 Automatiske rapporter, lister og oversigter KORT proces, effektiv planlægning Forside Indholdsfortegnelse Kabeloversigt og kabelplan Klemrækkeoversigt og klemmeplan Stiktilslutningsplan, stikoversigt og symboloversigt Artikelstykliste og komponentliste Klemme- og komponenttilslutningsplan Kabel- og stiktilslutningsplan Forbindelsesliste PLC-diagram, PLC-kortoversigt Potentialeoversigt og revisionsoversigt Strukturkendetegnsoversigt Anlægsoversigt Forbindelses-, komponent- og kabeloversigter Montagepladebestykning med krydshenvisninger til diagrammer og automatisk skalering af komponentvisningen Håndtering og administration Ægte flerbrugeradgang og omfangsrige funktioner til håndtering af brugerrettigheder Revisionsforvaltning med brugerdefinerede sammenligningsindstillinger Brugerflade forefindes på tysk, engelsk, kinesisk, dansk, fransk, italiensk, koreansk, hollandsk, polsk, portugisisk, brasiliansk, russisk, svensk, spansk, tjekkisk, ungarsk Ubegrænset mulighed for brug af unicode til projektoprettelse og oversættelse til et hvilket som helst sprog. RDS-netværks-licensering via LAN Rettighedsstyring inklusive individuel menustruktur Automatisk projektkontrol af overholdelse af standarder og specifikationer

10 Konfiguration og tilpasningsmuligheder Konfigurerbar brugerflade med valgmuligheder, så der kan oprettes individuelle arbejdsområder, og tilpasning af værktøjslinier, ikoner og tastatur-genveje Oprettelsse og redigering af projektskabeloner, grafiske formularer og rapporter, symboler og makroer med varianter og værdi-sæt Makroprojekter til administration og dokumentation af makrofiler Konfigurerbare kontaktspejlsvisninger Konfigurerbare filterindstillinger for liste- og trævisninger Import/Eksport og interfaces DXF-/DWG-eksport og -import med indstillinger, der kan tilpasses "Smart-PDF-Export" med navigationsindstillinger, der kan tilpasses Import af mest anvendte billedfilformater så som BMP, GIF, JPG, PNG, ICO og TIF Eksport af projektsider i forskellige billedfilformater XML-eksport/-import Mulighed for at integrere hyperlinks til eksterne filer eller URL'er på projektsider Eksport/Import af projektdatalister i CSV-format Kopiering og indsætning af informationer mellem Microsoft -Office-programmer Artikelvalg via ODBC, COM oder API til eksisterende PPS- og ERP-systemer Tovejs dataudveksling til/fra PLC-/bus-konfigurationssystemer FOR mere INTEGRERING

11 EFFEKTFULDE funktioner i EPLAN Electric P8 Vi tilbyder universelle engineering-løsninger din investering i fremtiden! Hvad enten du tilstræber en optimering inden for el-projekteringsområdet eller har brug for et projekteringsværktøj, som integreres i hele dit engineering-projekt så har EPLAN Electric P8 en skræddersyet løsning, som passer til din virksomhed EPLAN Electric P8 Compact Select Professional Maks. antal sider 40 Ubegrænset Ubegrænset Assembly Reports Montage rapporter (klem- og kabelplaner) Interfacing Interface Article Reports Styklister Mounting Panel Bundplade layout Overview Reports Oversigtsrapporter Concurrent Engineering Flerbrugeradgang PLC & Bus Extension PLC & Bus udvidelse Single Line En-stregs diagrammer Revision Management Revisionsstyring Multi Language Translation Oversættelse til flere sprog Graphical Reports Grafiske rapporter Project Management Projektadministration Change of Standard Konvertering af elektriske standarder User Rights Management Brugerrettighedsstyring Project Options Projektoptioner API Extension API (Application Programming Interface) EPLAN Schematic Generator EPLAN Diagram generator EPLAN Project Reference EPLAN Projekt reference (-kontrol) EPLAN Add-Ons EPLAN Cabinet EPLAN Fluid Compact Select Professional EPLAN Fluid Compact EPLAN PPE Standard funktioner Fås som add-on modul

12 EPLAN your Engineering Globalt uden grænser EPLAN Electric P8 Vores kunder arbejder overalt i verden det samme gør vi Over 50 salgs- og servicecentre på verdensplan garanterer dig den service, du har brug for. Når som helst, hvor som helst. Over kunder med mere end installationer stoler på os. Sæt din lid til en partner med konsekvent fokus på det praktiske, mange års erfaring, individuelle serviceydelser og global tilstedeværelse. Som datterselskab af Rittal i Friedhelm Loh Group repræsenterer EPLAN Software & Service kontinuitet og investeringssikkerhed. EPLAN Software og Service A/S Dybendalsvænget Taastrup. Denmark Tlf.: Fax: info@eplan.dk. Concept: TTM (Cologne /Overath), 8/08

Engineering Software til Fluid Power

Engineering Software til Fluid Power Engineering Software til Fluid Power EPLAN your Engineering Indenfor stort set alle engineering- og automatiseringsområder, udnytter mere end 18.000 internationale kunder vores produkters ydeevne og vores

Læs mere

og fleksibel sikker og nem tavlekonstruktion

og fleksibel sikker og nem tavlekonstruktion og fleksibel sikker og nem tavlekonstruktion EPLAN your Engineering Indenfor stort set alle engineering- og automatiseringsområder, udnytter mere end 18.000 internationale kunder vores produkters ydeevne

Læs mere

hydraulik/pneumatik og flow diagrammer. Desuden findes symboler til PLCer, sensorer og transducere, intelligent husinstallation,

hydraulik/pneumatik og flow diagrammer. Desuden findes symboler til PLCer, sensorer og transducere, intelligent husinstallation, FUNKTIONSOVERSIGT PC SCHEMATIC Automation er en CAD-løsning til dokumentation af automation, installation, pneumatik og hydraulik. Programmet sætter dig i stand til at bruge din tid så effektivt som muligt,

Læs mere

Funktionsoversigt ELPROCAD LT er udgået af produktion. Erstattes af ELPROCAD IC. ELPROCAD IC 5.0 IC PLAN ELPROCAD xt 17.2

Funktionsoversigt ELPROCAD LT er udgået af produktion. Erstattes af ELPROCAD IC. ELPROCAD IC 5.0 IC PLAN ELPROCAD xt 17.2 versioner Basic gramforudsætninger Læser og skriver i standardfil formatet.dwg, version 2013 og nedad. Arbejder direkte i AutoCAD s dwg format uden konvertering. Moduler for intern og ekstern forbindelses-dokumentation.

Læs mere

Danmarks mest solgte eldokumentations

Danmarks mest solgte eldokumentations Danmarks mest solgte eldokumentations program Her kan du få et overblik over mulighederne i PCschematic ELautomation. Ved en første betragtning kan PCschematic ELautomation godt ligne et hvilket som helst

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

Funktionsoversigt. Program versioner Basic Pro ELPROCAD IC 5.0 ELPROCAD LT 6.9 ELPROCAD Dokumenttyper. Program

Funktionsoversigt. Program versioner Basic Pro ELPROCAD IC 5.0 ELPROCAD LT 6.9 ELPROCAD Dokumenttyper. Program gram versioner gramforudsætninger Læser og skriver i standardfil formatet.dwg, version 2013 og nedad. Arbejder direkte i AutoCAD s dwg format uden konvertering. Moduler for intern og ekstern forbindelsesdokumentation.

Læs mere

Nyheder i MagiCAD 2010.5 til AutoCAD Generelle nyheder VIGTIGT!

Nyheder i MagiCAD 2010.5 til AutoCAD Generelle nyheder VIGTIGT! Nyheder i MagiCAD 2010.5 til AutoCAD Den nye version af MagiCAD til AutoCAD 2011 er frigivet. Kunder med subskription aftale har allerede fået en mail med oplysninger om hvordan den nye version kan downloades.

Læs mere

Funktionalitet og nyheder i ELPROCAD ic 5.0

Funktionalitet og nyheder i ELPROCAD ic 5.0 Funktionalitet og nyheder i ELPROCAD ic 5.0 ELPROCAD ic 5 Pro og Basic indeholder de symboler og funktioner du behøver for at tegne, Kreds-, Hovedkreds-, Ydre tilslutningsskema, Montagetegninger, PLC er

Læs mere

Spar tid og penge med Sertica Maintenance

Spar tid og penge med Sertica Maintenance Tid til optimering Spar tid og penge med Sertica Maintenance D Frigør ressourcer i den tekniske afdeling, og forlæng levetiden på dit udstyr med Sertica - et fleksibelt softwaresystem, der administrerer,

Læs mere

CAD PROGRAM TIL ELDOKUMENTATION. Alle moduler inkluderet

CAD PROGRAM TIL ELDOKUMENTATION. Alle moduler inkluderet CAD PROGRAM TIL ELDOKUMENTATION Alle moduler inkluderet PROJEKTER TIL AUTOMATION og meget mere PCSCHEMATIC Automation er et skræddersyet CAD program til eldokumentation. Programmet holder styr på alle

Læs mere

spørgsmål til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud

spørgsmål til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud 30 spørgsmål til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud 1) Hvad er CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud? Dassault Systèmes har investeret betydelige ressourcer i at udvikle en Cloud platform til Product Lifecycle

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

Microsoft Dynamics CRM 2013

Microsoft Dynamics CRM 2013 Microsoft Dynamics CRM 2013 Dashboard, PowerPivot og PowerView CRM User Group Denmark www.easyconsult.dk Præsentation Henrik Jensen Microsoft Dynamics CRM-arkitekt hj@easyconsult.dk Arbejdet med CRM-systemer

Læs mere

Desuden findes symboler til PLCer, sensorer. tele- og datakommunikation, alarminstallationer, samt symboler til bygningstegning.

Desuden findes symboler til PLCer, sensorer. tele- og datakommunikation, alarminstallationer, samt symboler til bygningstegning. FUNKTIONSOVERSIGT PCSCHEMATIC er en CAD-løsning til dokumentation af automation, installation, pneumatik og hydraulik. Programmet sætter dig i stand til at bruge din tid så effektivt som muligt, og frigør

Læs mere

SEE Electrical V7R2 Builds SEE Electrical V7R2 Nyheder

SEE Electrical V7R2 Builds SEE Electrical V7R2 Nyheder SEE Electrical V7R2 Builds SEE Electrical V7R2 Nyheder V7R2 Build (Sorteret stigende) Beskrivelse Build 12 - Begrænsning af antal åbne sider. Der var i visse tilfælde ikke mulighed for at begrænse antallet

Læs mere

XP Output Management

XP Output Management XP Output Management 2 3 Hvorfor investere i Output Management? Output Management betyder oversat til dansk: håndtering og styring af din kommunikation. Dette indebærer alle former for kommunikation med

Læs mere

Microsoft Project 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Microsoft Project 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Startvejledning Microsoft Project 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Værktøjslinjen Hurtig adgang Tilpasse dette område så dine

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

Spar tid og penge med SERTICA Maintenance

Spar tid og penge med SERTICA Maintenance Tid til optimering Spar tid og penge med SERTICA Maintenance D Frigør ressourcer i den tekniske afdeling, og forlæng levetiden på dit udstyr med SERTICA - et fleksibelt softwaresystem, der administrerer,

Læs mere

AUTOMATION SERVICE. Sådan anvender du programmet Automation Service. Udviklet af PC SCHEMATIC A/S

AUTOMATION SERVICE. Sådan anvender du programmet Automation Service. Udviklet af PC SCHEMATIC A/S AUTOMATION SERVICE Sådan anvender du programmet. Udviklet af PC SCHEMATIC A/S Opdateret feb. 2015 FORORD Dette hæfte viser, hvordan du anvender programmet. ET PAR DEFINITIONER PC SCHEMATIC Automation er

Læs mere

TIA-portalen V13 Simatic Controller

TIA-portalen V13 Simatic Controller Engineered with TIA Portal Innovation Tour 2014 TIA-portalen V13 Simatic Controller siemens.dk/tia-portal Simatic controllere i TIA-portalen fremtidens PLC er Simatic S7-1500 STEP 7 i TIA-portalen det

Læs mere

SEE Electrical V7R1 Build 20

SEE Electrical V7R1 Build 20 SEE Electrical V7R1 Build 20 Build (Sorteret stigende) Build 14 Beskrivelse - Åbning af projekter fra stifinder ved dobbeltklik Det er nu muligt at åbne ved dobbeltklik i stifinder (Hvis Bruger kontrol

Læs mere

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45)

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45) MES Industriel IT SCADA Automation Frontmatec Fødevarer (+45) 97 52 50 22 info@frontmatec.com www.frontmatec.com Tillad os at præsentere Frontmatec Vi har over 30 års erfaring med MES Industriel IT og

Læs mere

VARTA START-STOP SERVICE PROGRAMMET VSSP 2.1

VARTA START-STOP SERVICE PROGRAMMET VSSP 2.1 VARTA START-STOP SERVICE PROGRAMMET VSSP 2.1 Alt starter med KOM UD OG KØRE MED ALL-IN-ONE LØSNINGEN FRA VARTA VARTA EN STÆRK OG SIKKER PARTNER DU KAN STOLE PÅ Køreteknologien har udviklet sig enormt meget

Læs mere

Dit budskab i centrum

Dit budskab i centrum Dit budskab i centrum Websites hurtigt og nemt Wizi er et standard Content Management System udviklet "in-house" af Vizion Factory NewMedia. Vi har implementeret skræddersyede CMS løsninger for vores kunder

Læs mere

Kunsten at have fuldkommen kontrol

Kunsten at have fuldkommen kontrol Kunsten at have fuldkommen kontrol ProArc giver dig fuldkommen kontrol over dine informationer under alle tekniske projekters faser lige fra planlægning og konstruktion til drift og vedligeholdelse uanset

Læs mere

Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation

Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation Google Site Search Datablad Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation Google Site Search Få flere oplysninger ved at besøge: http://www.google.com/enterprise/search/ Det får du Google-relevans

Læs mere

System Innovation Consult ApS

System Innovation Consult ApS Linåvej 9A - 8600 Silkeborg Denmark Tlf.: +45 8680 1522 - Fax: +45 8681 4561 - CVR-nr.: 3420 3644 Email: kurt@sysinconcult.com SAP Business One ERP-systemet for mindre og mellemstore virksomheder fra Verdens

Læs mere

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg SIA platformen er et unikt og innovativt produkt, der tilbyder data og værktøjer til at give overblikket over automatiserede anlæg En

Læs mere

Håndbogen kan distribueres frit i sin helhed, digitalt eller i trykt format til alle brugere af EPiServer CMS..

Håndbogen kan distribueres frit i sin helhed, digitalt eller i trykt format til alle brugere af EPiServer CMS.. Copyright Denne håndbog er beskyttet af ophavsretlige love. Ændringer af indholdet eller delvis kopiering af indhold må ikke finde sted uden tilladelse fra ophavsretshaveren. Håndbogen kan distribueres

Læs mere

Office Synchronizer Release-bemærkninger. Version 1.61

Office Synchronizer Release-bemærkninger. Version 1.61 Office Synchronizer Release-bemærkninger Version 1.61 Corporate Office Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tlf.: +1-937-233-8921

Læs mere

Office Synchronizer. Release-bemærkninger. Version 1.66

Office Synchronizer. Release-bemærkninger. Version 1.66 Office Synchronizer Release-bemærkninger Version 1.66 Corporate Office Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tlf.: +1-937-233-8921

Læs mere

En samlet CPM-Løsning

En samlet CPM-Løsning En samlet CPM-Løsning Fleksibel og sikker økonomistyring med Prophix Er du på udkig efter et budget og rapporteringsværktøj, der hurtigt skaber én sandhed i datagrundlaget og giver fuld kontrol over jeres

Læs mere

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M2xx PLC erne Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Fakturahåndtering. 3B Nye funktioner. Steffen Hansen & Paw Larsen Basware A/S

Fakturahåndtering. 3B Nye funktioner. Steffen Hansen & Paw Larsen Basware A/S Fakturahåndtering 3B Nye funktioner Steffen Hansen & Paw Larsen Basware A/S Nye Versioner & Funktioner IP 5.0 blev frigivet tilbage i Februar 2008 Væsentligste forbedringer i forhold til tidligere versioner:

Læs mere

IeDA systems Elektronisk dokumenthåndtering: godkendelse, validering, intelligent workflow & arkiv Fremtiden er lige nu!

IeDA systems Elektronisk dokumenthåndtering: godkendelse, validering, intelligent workflow & arkiv Fremtiden er lige nu! IeDA systems Elektronisk dokumenthåndtering: godkendelse, validering, intelligent workflow & arkiv Fremtiden er lige nu! Hvorfor elektronisk? I stadigt større grad foregår udveksling af oplysninger mellem

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

søgaard co ipaper online katalog - nyt liv til dine pdf filer

søgaard co ipaper online katalog - nyt liv til dine pdf filer ipaper online katalog - nyt liv til dine pdf filer Brochurer, kataloger, blade mm. online ipaper giver brugeren mulighed for - på hjemmesiden - at bladre i dine kataloger, tryksager og brochurer på samme

Læs mere

Web CMS kontra Collaboration

Web CMS kontra Collaboration Web CMS kontra Collaboration Sammenligning mellem Sitecore og Sharepoint Lars Fløe Nielsen, Evangelism ln@sitecore.net Page 1 Sitecore har dyb integration til Microsoft Sitecore har integration til mange

Læs mere

Kom godt igang med Inventar registrering

Kom godt igang med Inventar registrering Kom godt igang med Inventar registrering (InventoryDB) (Med stregkodesupport) programmet fra PetriSoft Introduktion... 1 Inventar registrering... 2 Værktøjsudleje... 3 Service database til reperationer

Læs mere

InSideControl. Smart app til KNX. Bygningsautomation

InSideControl. Smart app til KNX. Bygningsautomation InSideControl Smart app til KNX Bygningsautomation God nyhed til dig og dine kunder KNX InSideControl smart app til at styre bygningsinstallationer. Her er endnu et håndfast argument for at vælge KNX.

Læs mere

FarmOnline. klima for vækst

FarmOnline. klima for vækst FarmOnline klima for vækst Global vækst skaber stor efterspørgsel SKOV er førende på det internationale marked for klimastyring og produktionsovervågning til animalsk produktion og har mere end 40 års

Læs mere

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt Vi hjælper dig til at opnå succes Virksomhederne har brug for fleksibilitet. Og fleksibilitet kræver et ægte partnerskab. Det har vi

Læs mere

System & Metode ApS præsenterer. En effektiv dokumentportal

System & Metode ApS præsenterer. En effektiv dokumentportal System & Metode ApS præsenterer En effektiv dokumentportal Den 7. september 2006 Velkommen Martin Hecht Olsen, Direktør System & Metode blev etableret i 1989 IBM Business Partner Salg direkte til kunde

Læs mere

ODEN det komplette allroundpresseprogram

ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN et komplet allroundpresseprogram ODEN er AP&T s komplette program af allroundpressere til presseoperationer af enkle træk, stansning, prægning, bukning og

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Den bedste løsning er den som bliver anvendt

Den bedste løsning er den som bliver anvendt Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt har

Læs mere

Baseret på brochure om MindView 7 fra HudStudy ved University of Huddersfield, marts 2018

Baseret på brochure om MindView 7 fra HudStudy ved University of Huddersfield, marts 2018 1 Baseret på brochure om MindView 7 fra HudStudy ved University of Huddersfield, marts 2018 Introduktion til mind mapping Et mind map er en type diagram, der kan bruges til at organisere information visuelt.

Læs mere

Nedenstående finder du en komplet funktionsliste, på samtlige de features vi tilbyder i vores shop.

Nedenstående finder du en komplet funktionsliste, på samtlige de features vi tilbyder i vores shop. Funktionsliste webshop Nedenstående finder du en komplet funktionsliste, på samtlige de features vi tilbyder i vores shop. Vil du gerne se funktionerne an, er du mere end velkommen til at bestille en demo

Læs mere

TIA-portalen V13 Simatic HMI

TIA-portalen V13 Simatic HMI Engineered with TIA Portal Innovation Tour 2014 TIA-portalen V13 Simatic HMI siemens.dk/tia-portal Totally Integrated Automation Portal løsninger Ønsker Løsninger at optimere oppetiden Integreret systemdiagnosticering

Læs mere

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor 1 I Lexmark -programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede scripts, der omfatter arbejdsprocessen for papir. Kombiner disse brugerdefinerede scripts med scanningsindstillinger (format,

Læs mere

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Markeder & Produkter Velkommen tíl HellermannTyton. HellermannTyton er en ledende producent af produkter til befæstigelse, fastgørelse, identifikation,

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER www.dmsoftware.dk DM PARTNER ACADEMY Dialog Manager SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER Slotsmarken DK-2970 Hørsholm Denmark Tel +45 45 76 69 00 Fax +45 45 76 69 0 dmsoftware@dmsoftware.dk At

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

Lige ved hånden: Overvågning og styring

Lige ved hånden: Overvågning og styring Lige ved hånden: Overvågning og styring Overvågning og styring med verdens førende på markedet Den bedste kvalitet til dine kunder: Solar-Log -apparaterne er de mest præcise og driftssikre dataloggere

Læs mere

Gratis guide SÅDAN SPARES OP TIL 40 % AF PRODUKTIONSTIDEN PÅ POWERPOINT PRÆSENTATIONEN

Gratis guide SÅDAN SPARES OP TIL 40 % AF PRODUKTIONSTIDEN PÅ POWERPOINT PRÆSENTATIONEN Gratis guide SÅDAN SPARES OP TIL 40 % AF PRODUKTIONSTIDEN PÅ POWERPOINT PRÆSENTATIONEN Indledning Alle der arbejder med præsentationer kender til udfordringen - det tager lang tid at producere en god Power-

Læs mere

Manual for Synkron hjemmesider

Manual for Synkron hjemmesider Manual for Synkron hjemmesider Denne manual tilhører: Brugernavn: (username) Adgangskode: (password) 1 Start med sitetræet: Sitetræet er centralt. Det er her, dit website er. Det er her, du bygger dine

Læs mere

SOLIDWORKS ESSENTIALS (GRUNDKURSUS)

SOLIDWORKS ESSENTIALS (GRUNDKURSUS) SOLIDWORKS ESSENTIALS (GRUNDKURSUS) SOLIDWORKS Essentials giver dig en hurtig og effektiv gennemgang af de grundlæggende funktioner i SOLIDWORKS. Under kurset kommer du til at arbejde med parter og assemblies.

Læs mere

Min maskine er bedre end din...

Min maskine er bedre end din... Min maskine er bedre end din... Min maskine er bedre end din... Din maskine skal sælges på den performance den har og ikke på det mærke, der sidder i tavlen. Byg en bedre maskine end dine konkurrenter

Læs mere

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Førende inden for farver, lak og værkstedsoptimering Nexa Autocolor er blandt verdens førende autolakmærker og forhandles i over 147 lande. Nexa Autocolor

Læs mere

Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider

Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider IOS CMS Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider IOS CMS 2009: et med alle funktioner CMS system med ny og kraftfuld

Læs mere

Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2018 R3

Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2018 R3 Milestone Systems Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2018 R3 XProtect Corporate, XProtect Expert, XProtect Professional+ og XProtect Express+ Før du går i gang Denne guide

Læs mere

FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV CONTINIA E FAKTURA

FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV CONTINIA E FAKTURA FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV EGENSKABER > Al arbejde med dannelse af elektroniske fakturaer foregår inde i Microsoft Dynamics NAV. > Understøtter import og eksport af OIO XML og UBL (inklusive

Læs mere

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1 Succes med intranet til Office 365 Webtop A/S s. 1 Hvem er jeg https://twitter.com/jeslas http://www.linkedin.com/in/jesslassen Webtop A/S s. 2 Hvad er Office 365 Office pakken (Word, Excel..) Skyudgaver

Læs mere

Program Dokumentation PC Software Skrevet af. Gruppen. Version 1.0

Program Dokumentation PC Software Skrevet af. Gruppen. Version 1.0 Program Dokumentation PC Software Skrevet af Gruppen. Version 1.0 Indholds fortegnelse 1. INDLEDNING...3 1.1. FORMÅL...3 1.2. REFERENCER...3 1.3. VERSIONSHISTORIE...3 1.4. DEFINITIONER...3 1.5. DOKUMENTATIONENS

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

Udforske kommandoer på båndet De enkelte faner på båndet indeholder grupper, og hver gruppe indeholder et sæt relaterede kommandoer.

Udforske kommandoer på båndet De enkelte faner på båndet indeholder grupper, og hver gruppe indeholder et sæt relaterede kommandoer. Startvejledning Microsoft Excel 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi har oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan lære programmet at kende. Føje kommandoer til værktøjslinjen Hurtig

Læs mere

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2 NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål Version 3.2 I. Generelle produktoplysninger 1. Hvad er nyt i Output Manager 3.2? Der er flere nye forbedringer i NSi Output Manager 3.2 på serversiden, først

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Verdens første - The principle

Verdens første - The principle Verdens første - The principle 2 Helheden er mere end summen af delene Det samme gælder for Rittal - The System. Med dette i tankerne har vi samlet vores innovative produkter indenfor indkapslinger, strømfordeling,

Læs mere

0KAPITEL 2: UDLÆSNING TIL WORD OG EXCEL

0KAPITEL 2: UDLÆSNING TIL WORD OG EXCEL Kapitel 2: Udlæsning til Word og Excel 0KAPITEL 2: UDLÆSNING TIL WORD OG EXCEL 1Målsætninger Målsætningerne er at: Integrere med Microsoft Word. Integrere med Microsoft Excel. Integrere med andre Microsoft-produkter.

Læs mere

PDF. Vejledning - systemopsætning når du laver digitale annoncer JUNI 2003 DRRB/DDF/DDPFF

PDF. Vejledning - systemopsætning når du laver digitale annoncer JUNI 2003 DRRB/DDF/DDPFF PDF Vejledning - systemopsætning når du laver digitale annoncer JUNI 2003 DRRB/DDF/DDPFF INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse side 2 PDF i praksis side 3 Hvad skal være installeret? side 4 Kontrol side

Læs mere

Document Distributor oversigt

Document Distributor oversigt Klik her for at få vist eller hente denne eller andre Lexmark Document Solutions-dokumenter. Document Distributor oversigt I Lexmark Document Distributor-programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede

Læs mere

Encoding:...1 Et tegn sæt (character set):...1 UTF-8 og UTF-16 (Unicode):...2

Encoding:...1 Et tegn sæt (character set):...1 UTF-8 og UTF-16 (Unicode):...2 Encoding:...1 Et tegn sæt (character set):...1 UTF-8 og UTF-16 (Unicode):...2 Encoding: Vi har tidligere set på spørgsmålet om et XML dokuments encoding. Det er generelt altid en god ide at gemme et dokument

Læs mere

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Startvejledning Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Find det du skal bruge Klik på en fane på båndet for at

Læs mere

Integration af flere forskellige værktøjer i oversættelsesprocessen. Nancy L. Underwood Center for Sprogteknologi

Integration af flere forskellige værktøjer i oversættelsesprocessen. Nancy L. Underwood Center for Sprogteknologi Integration af flere forskellige værktøjer i oversættelsesprocessen Nancy L. Underwood Center for Sprogteknologi Integration af forskellige værktøjer i oversættelsesprocessen Hvorfor? Oversigt Hvordan?

Læs mere

EPLAN Solution Center kunde-portal

EPLAN Solution Center kunde-portal EPLAN Solution Center kunde-portal Version: 08/2016 EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG Tekniske oplysninger Copyright 2012 EPLAN Software & Service GmbH & Co. KG EPLAN Software & Service GmbH & Co.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.. side 2. Adgang til webgraf 3. Opslag adresse... 4. Styring af layout.. 5. Zoom funktioner..

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.. side 2. Adgang til webgraf 3. Opslag adresse... 4. Styring af layout.. 5. Zoom funktioner.. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse.. side 2 Adgang til webgraf 3 Opslag adresse... 4 Styring af layout.. 5 Zoom funktioner.. 6 Panorere på skærmen. 7 Information om grafikken.... 8-10 Print et udsnit.....

Læs mere

Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2019 R1. XProtect Professional og XProtect Express

Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2019 R1. XProtect Professional og XProtect Express Milestone Systems Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2019 R1 XProtect Professional og XProtect Express Før du går i gang Dette dokument beskriver de grundlæggende trin, som

Læs mere

Effektiv sagsbehandling og hurtig borgerservice

Effektiv sagsbehandling og hurtig borgerservice Effektiv sagsbehandling og hurtig borgerservice 360 Kommuneløsning Med udvidet borgerselvbetjening og tværgående digitale arbejdsgange er kommunen efterhånden blevet borgernes primære kontaktpunkt til

Læs mere

POS 3000 POS 2000 Professional nano Touch

POS 3000 POS 2000 Professional nano Touch STYRINGSSOFTWARE POS 3000 POS 2000 Professional nano Touch Software til bukkemaskiner Moderne bukkemaskiner er kun i stand til at opnå maksimal ydeevne, fleksibilitet og hastighed, når software og hardware

Læs mere

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Internet Komplet featureliste Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Aesiras Internet gør det let at komme i gang med en professionel hjemmeside og webshop. Som standard medfølger et grafisk

Læs mere

Introduktion til SDL Landmåling 2000 til Windows. SDL startes normalt ved at klikke på SDL-ikonet i SDL-mappen.

Introduktion til SDL Landmåling 2000 til Windows. SDL startes normalt ved at klikke på SDL-ikonet i SDL-mappen. Introduktion til SDL Landmåling 2000 til Windows I det følgende gives en indføring i SDL-versionen tilwindows. Introduktionen er et supplement til SDL Brugervejledning. Program start SDL startes normalt

Læs mere

Den bedste løsning er den som bliver anvendt

Den bedste løsning er den som bliver anvendt Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt har

Læs mere

Energy Operation skræddersyet hosted løsning til energioptimering. Jens Ellevang Energi Management Konsulent

Energy Operation skræddersyet hosted løsning til energioptimering. Jens Ellevang Energi Management Konsulent Energy Operation skræddersyet hosted løsning til energioptimering Jens Ellevang Energi Management Konsulent Emne Schneider Electric Danmark A/S - Name Date 2 Fra energidata til energi management Har du

Læs mere

Velkommen til. Brugerdag 2014

Velkommen til. Brugerdag 2014 Velkommen til Brugerdag 2014 Dagens program 09.00 09.15 Velkomst og opstart 09.15 09.45 Dynamics NAV & C5 v/thomas Halse, Microsoft - Produktstrategi & nyhederc5 2 NAV - 5 forslag til hvordan Dynamics

Læs mere

Valg af automationsplatform

Valg af automationsplatform Valg af automationsplatform - i en global virksomhed En global markeds leder VELUX Gruppens nøgle tal 40 salgs selskaber i hele verden 23 produktions fabrikker I elleve lande 10,000 ansatte globalt Technology

Læs mere

Oversigt over nøglefunktioner i LAND4

Oversigt over nøglefunktioner i LAND4 Oversigt over nøglefunktioner i LAND4 Indhold Nøglefunktioner i LAND4... 2 LAND4 og AutoCAD... 2 LAND4-versioner og AutoCAD-versioner... 2 Koteringsfunktioner... 2 Lagstruktur... 3 Tegneformater... 3 Areal,

Læs mere

SQL ny front-end

SQL ny front-end SQL 2016 - ny front-end Overblik De største nyheder i SQL Server 2016 finder vi på front-enden, hvor en helt ny og redesignet rapporteringsplatform i Reporting Services er den fremadrettede grundstamme

Læs mere

Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE

Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Den originale med globale godkendelser er på lager. Mange praktiske dimensioner og funktionelt systemtilbehør til alle anvendelsesområder gør

Læs mere

START FINDES DER EN LØSNING TIL MIN VIRKSOMHED HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEMS? Har du brug for et enkelt system til timeregistrering?

START FINDES DER EN LØSNING TIL MIN VIRKSOMHED HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEMS? Har du brug for et enkelt system til timeregistrering? FINDES DER EN LØSNING TIL MIN VIRKSOMHED HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEMS? START Har du brug for et enkelt system til timeregistrering? Er det ultravigtigt at beskytte dine data? Har du brug for at

Læs mere

MANUAL AUTOMATION SERVICE

MANUAL AUTOMATION SERVICE MANUAL AUTOMATION SERVICE Udviklet af PCSCHEMATIC A/S Juli 2017 FORORD Dette hæfte viser, hvordan du anvender programmet Automation Service. Et par definitioner PCSCHEMATIC Automation er et program til

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Officepakken til elever på Vallensbæks folkeskoler

Officepakken til elever på Vallensbæks folkeskoler Officepakken til elever på Vallensbæks folkeskoler Som en del af Vallensbæk Kommunes BYOD (Bring Your Own Device) løsning, tilbydes elever nu muligheden for at installere den fulde officepakke helt gratis,

Læs mere