Udvalgte højdepunkter

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udvalgte højdepunkter"

Transkript

1 - med dansk rejseleder, 12 dage Beijing De Gule Bjerge Xidi Shanghai Udvalgte højdepunkter Den Kinesiske Mur Tur med højhastighedstog Enestående naturlandskaber ved De Gule Bjerge Cykeltur på landet UNESCO-bevarede landsbyer Metropolen Shanghai

2 Tag med på en spændende og aktiv rejse, som byder på fantastiske storbyer, vandretur og overnatning på toppen af De Gule Bjerge, enestående naturlandskaber, landsbyer, bambusskove og kinesernes hverdag Denne rundrejse bringer os til et af de smukkeste steder i Kina, nemlig Huangshan De Gule Bjerge, sydvest for Shanghai. Stedet byder på noget af det mest betagende landskab med stejle bjerge med bonsailignende fyrretræer, som rager op over dalens tågebanker. Gennem århundreder er Kinas smukkeste bjerg da også blevet beskrevet i både kunst og litteratur af kinesiske malere og forfattere. I dag fascinerer Huangshan stadig besøgende, der kommer for at opleve den friske luft og storslåede natur med de mange granittoppe, som stikker op gennem skyerne. Eventyret starter i hovedstaden Beijing og slutter i Metropolen Shanghai. I Beijing skal vi opleve byens og omegnens største kulturelle og historiske seværdigheder. Frokost hos en lokal familie vil være et af dem, men højdepunkterne vil med garanti også være at mærke det historiske vingesus, når vi bestiger Den Kinesiske Mur eller går over Den Himmelske Freds Plads og gennem Den Forbudte By. Fra Beijing tager vi højhastighedstog til De Gule Bjerge. Det er naturligvis en dagstur, så vi samtidig kan nyde udsigten til det kinesiske landskab, som suser forbi os. Ved De Gule Bjerge bor vi både i dalen og på toppen af bjerget og bruger dagene med vandreture i området (ikke for gangbesværede). Vi besøger hyggelige landsbyer, som er på UNESCOS liste over bevaringsværdig kulturarv, tager på cykeltur og går tur i en bambusskov, inden kursen sættes mod metropolen, Shanghai. I Shanghai ser vi blandt andet det hele lidt fra oven fra toppen af byens højeste bygning, vi sejler på floden, som deler byen, oplever den gamle bydel og det moderne finanskvarter, ser kinesisk kunstgenstande og oplever stemningen på den historiske havnefront, The Bund. De fleste dage er der fuldt program med udflugter, men undervejs vil der også være tid til, at man på egen hånd kan søge sit helt eget eventyr.

3 Rejsen dag for dag: Dag 1: Danmark Kina Afrejse fra Danmark M, F, A = Morgenmad, frokost, aftensmad Vi flyver med SAS direkte til Kinas hovedstad, Beijing, hvor vi lander den efterfølgende morgen. Dag 2: Beijing Ankomst til Kina og udflugt til Himlens Tempel F, A Efter indrejseformaliteterne kører vi til vores centralt beliggende hotel i Beijing. Undervejs stopper vi ved byens vartegn, Himlens Tempel, der er det bedst bevarede af de templer og offersteder, som tidligere lå omkring det gamle Beijing. Templet er bygget i træ i perfekt harmoni mellem arkitektur og natur, og to gange om året drog kejseren hertil for at bede til de himmelske guder og fædre. Første besøg var for at bede og en god høst, og årets andet besøg var, når høsten var i hus. Himlens Tempel er et af de vigtigste og mest imponerende bygninger i hele Kina. Herefter kører vi til hotellet, får en let frokost og slapper af på værelset, til vi igen mødes for at spise middag på en af byens nærliggende restauranter.

4 Dag 3: Beijing Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By, Kulhøjen, Byplanmuseet og Peking And M, F, A Dagen i dag står i kejserens tegn, og første stop er på Den Himmelske Freds Plads, eller Tian An Men-pladsen, som den hedder på kinesisk, i hjertet af Beijing. Pladsen, der var skueplads for studenteroprøret i 1989, er verdens største og måler 880 meter fra nord til syd og 500 meter fra øst til vest. Den har et areal på m² (44 ha) og har fået sit navn efter Den Himmelske Freds Port, der adskiller pladsen fra Den Forbudte By. Der bliver lidt tid til at gå rundt på pladsen på egen hånd, inden vi mødes foran Den Himmelske Freds Port. Stedet, hvor Mao udråbte Folkerepublikken Kina i Få meter fra Den Himmelske Freds Plads ligger Den Forbudte By, der fungerede som det kejserlige palads gennem næsten 500 år for kejsere under Ming- og Qing-dynastiet. I alle disse år var almindelige borgere forment adgang til den kejserlige by, medmindre de var indbudt af hoffet eller meldt i forvejen, i lovligt ærinde. Sådan er det ikke mere, så vi går på opdagelse i komplekset, der efter sigende består af 800 bygninger og rum. Vi besøger ikke dem alle, men vi går i kejsernes fodspor inde bag de røde mure. Undervejs fortæller rejselederen om magtfulde børnekejsere, intrigante eunukker, mord på konkubiner og meget, meget mere, og med lidt god fantasi skal der ikke meget til at forestille sig, hvordan livet var for kejserne og deres hof. Den Forbudte By er optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

5 Lige nord for Den Forbudte By ligger Kulhøjen. En menneskeskabt høj med jord fra kejserpaladsets voldgrave. Fra toppen er der i godt vejr en flot udsigt over Den Forbudte By og Beijings centrum. Senere besøger vi byplanmuseet, hvor alt det nyeste inden for teknologi er taget i brug, så man på en spændende og overskuelig måde kan få et godt overblik over Beijings historie og byens udvikling og forvandling. Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen, hvor der vil være tid til et lille hvil, inden vi igen mødes til aftensmaden, der i dag består af en at Kinas kulinariske oplevelser Peking And. Mange timers forberedelse er gået forud, før det sprøde andeskind og kød kan serveres med små tynde pandekager, hoisin-sauce og friske forårsløg. Dag 4: Beijing Cloisonné-fabrik, Åndealléen, Ming-gravene og Den Kinesiske Mur M, F, A Efter morgenmaden på hotellet kører vi gennem morgentrafikken ud af byen. Dagens mål er en af turens absolutte højdepunkter Den Kinesiske Mur. Men inden vi kommer så langt, standser vi først ved en Cloisonné-fabrik. Cloisonné er navnet på kinesisk emaljearbejde, der kan spores tilbage til det 13. århundrede. Det er et tidskrævende stykke arbejde, hvor blandt andet vaser og fade belægges med tynde kobbertråde i flotte mønstre. Sidenhen bliver de dekoreret i farvestrålende farver, brændes og poleres. Vi følger processen, og der vil naturligvis også være mulighed for at købe nogle af de færdige produkter med hjem.

6 Herefter fortsætter turen til stedet, hvor 13 af de 16 Ming-kejsere ligger begravet. Stedet er nøje udvalgt med bjerge mod nord, øst og vest for at forhindre onde ånder i at trænge ind og forstyrre gravfreden. Vejen mod syd Åndealléen er derimod åben. Her vogter en æresgarde over gravfreden i selskab med løver, kameler, elefanter og kinesiske fabeldyr. Alt sammen udførte i smukke stenfigurer. At stå på Den Kinesiske Mur er uden tvivl enhver Kina-rejsendes drøm en drøm, der virkeliggøres på denne sidste del af dagens udflugt. I bjergene nord for Beijing strækker den mægtige mur sig gennem landet fra Kinas østkyst til langt ind i Gobiørkenen og er med rette en af verdens mest berømte bygningsværker. Oprindeligt blev den mere end kilometer lange mur opført som værn mod mongolske nomadestammer. Over en million arbejdere bønder, soldater og fanger var beskæftiget ved byggeriet af muren, der blev gjort så bred, at ti soldater eller fem heste kunne færdes side om side mellem de brystværn og udkigstårne. Kun godt en tredjedel af den oprindelige mur er tilbage, og kun få sektioner er restaureret. Vi besøger Den Kinesiske Mur, der er beliggende i smukke bjergrige omgivelser. Her går vi en tur på muren og nyder synet af den lange mur, som bugter sig i bjergene, så langt øjet rækker. Når vi har set os mætte på det storslåede landskab og muren, sættes kursen tilbage mod vores hotel i Beijing.

7 Dag 5: Beijing Sommerpaladset, oprindelige beboelseskvarterer, Perlemarked og Kung Fushow (tilkøb) M, F I dag begiver vi os til den nordvestlige del af Beijing. Her starter vi dagens udflugtsprogram med at besøge Sommerpaladset, der var sommerbolig for Kinas skiftende kejsere, som søgte væk fra byens støv og sommervarme. Her ved den kunstigt anlagte sø er der pagoder og kunstfærdigt overdækkede gangstier, der snor sig gennem parken, til pavilloner og svungne broer, som alle spejler sig i søens blanke vand. Nu om dage er det så som så med freden i den offentlige park, men vi går en tur langs søen og nyder skønheden og atmosfæren. Senere begiver vi os med cykeltaxi gennem Beijings labyrintagtige små gader for at besøge de berømte hutonger, som er traditionelle boligkvarterer bygget dengang, man stadig overholdt reglen om ikke at bygge højere end kejserpaladsets mure. Ordet hutong stammer fra det mongolske ord hottog, som betyder brønd. Det giver god mening, for de gamle huse er nemlig bygget op omkring de brønde, som mongolerne gravede for at skaffe vand til deres heste. For at beskytte sig mod tyveknægte byggede beboerne deres huse tæt op ad hinanden, og efterhånden opstod de smalle gader, vi ser i dag. Frokosten spiser vi sammen med en lokal familie, så der bliver rig lejlighed til at se, hvordan de bor og lever og høre om deres hverdag, og hvordan det er at bo i de oprindelige beboelseskvarterer, som oftere og oftere må vige pladsen for moderne byggerier.

8 Beijing byder på masser af indkøbsmuligheder lige fra store moderne indkøbscentre med de sidste nye mærkevarer til mindre prangende markeder, hvor der kan købes alverdens ting og sager til den pris, man nu kan få forhandlet sig frem til. Hongqiao-markedet, eller Perlemarkedet, som det også kaldes, er et af Beijing mest kendte, og efter vores mening et af byens mest spændende markeder, der på trods af navnet sælger alverdens ting. Fordelt på seks etager tilbydes alt, hvad hjertet begærer. Lige fra ting, man nemt kan undvære, til elektronik, tøj, lædervarer, perler og smykker. Lige bag Perlemarkedet ligger legetøjsmarkedet, hvor der ligeledes er mulighed for at kaste sig ud i forhandlingens kunst, når der skal købes nyt legetøj med hjem til børn eller børnebørn. Om aftenen er der mulighed for at tage med på en lille ekstraudflugt, hvor vi skal opleve et fantastisk flot Kung Fu-show opført af munke fra Shaolin-klosteret. Dag 6: De Gule Bjerge Med højhastighedstog til Huangshan De Gule Bjerge M, F, A Dagens mål er de mystiske og legendariske smukke bjerge Huangshan eller De Gule Bjerge, som de også kaldes. Området sydvest for Shanghai lokker med storslåede udsigter, fantastiske stenformationer, bonsailignende nåletræer og masser af trapper, hvor vores fysik sættes på prøve. Turen foregår med højhastighedstog, som suser gennem landskabet med cirka 300 kilometer i timen. De næste to nætter skal vi bo på et skønt hotel på toppen. Det er ikke muligt at medbringe vores store kufferter, så husk at medbringe en mindre taske/rygsæk, som kan pakkes til de to dage i bjergene. Resten af baggagen bliver opbevaret ved foden af bjerget. Vi tager kabelbanen til toppen, både for at spare tid, men også for at spare kræfter. De Gule Bjerge er nemlig fyldt med snoede stier, der alle består af trappetrin, så når vi er på toppen, er det nemt at se, hvorfor gode ben er en forudsætning, og hvorfor stierne ikke egner sig for gangbesværede. Vi tager direkte til vores hotel, og efter frokost er der mulighed for at tage med rejselederen på en lille vandretur i området. Ønsker man ikke at tage med rejselederen på vandreture under opholdet, er der også mulighed for at gå på oplevelse på egen hånd og tilpasse ruten, så den passer til lige netop dine behov. Én

9 ting er sikkert! De smukke stenformationer og udsigterne vil være en oplevelse, uanset om man tager med på vandreture eller bliver i området omkring hotellet. Dag 7: De Gule Bjerge Vandring i De Gule Bjerge og tid på egen hånd M, F, A Vi står tidligt op for at opleve solopgangen og ser dagens gry give landskabet lys og farver. Vi kan selvfølgelig ikke være sikre på vejrliget, men uanset hvad er en morgen i De Gule Bjerge altid en helt særlig oplevelse, og landskabet er fortryllende, uanset om det er skyet eller klart. Faktisk er det klassiske kinesiske ideal overskyet og diset vejr, der ses igen og igen i landskabsmalerier af De Gule Bjerge og andre berømte naturområder. Vi går på opdagelse et par timer blandt de imponerende bjergformationer, inden vi vender retur til hotellet for at få en velfortjent frokost. Eftermiddagen er til fri disposition. Måske har du bare lyst til at lægge benene op og slappe af eller måske gå lidt ekstra på opdagelse i naturen og nyde den helt specielle form for stemning og landskab, der har stået model og været inspirationskilde til utallige klassiske kinesiske malerier. Dag 8: Xidi Landsbybesøg og UNESCO-kulturarv M, F, A Efter morgenmaden forlader vi hotellet. Som på ankomstdagen tager vi kabelbanen ned igen til foden af bjerget, hvor vi forenes med resten af vores bagage.

10 I det naturskønne området omkring Huangshan finder vi også gamle landsbyer, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdig kulturarv. Vi besøger den gamle købstad, Xidi, som kan dateres tilbage til 960. Her kan vi blandt andet opleve nogle af landsbyens gamle huse, som grundlæggende har bevaret sit oprindelige udseende, men som også har været igennem en renovering efter ødelæggelser under Kulturrevolutionen i 1960 erne og 1970 erne. Dag 9: Shanghai Cykeltur, bambusskove og Shanghais moderne skyline M, F, A Oven på et par dage i bjergene er denne formiddag sat af til en rolig tur, hvor vi starter med en cykeltur i endnu en af områdets hyggelige landsbyer. Tempoet er roligt og i fladt terræn. Senere går vi en tur i en bambusskov. Skoven er blandt andet kendt fra sine kampscener i Ang Lees smukke og poetiske actionfilm, Tiger på spring, drage i skjul. I den mere dagligdags og langt mere pragmatiske ende af skalaen brødføder skovene store dele af lokalområdets håndværkere og bønder ved at levere råmaterialet til alskens produkter lavet af bambus. Efter skovturen kører vi østpå til Kinas største og mest imponerende storby, Shanghai, der er en af Kinas største byer. Shanghai, også kaldet Østens Paris, er i dag en multikulturel metropol, hvor gammel kinesisk historie mødes med nutidens højteknologiske og finansielle fremgang. Forlader man hovedgaderne og begiver sig ind i labyrinten af smøger, vil man dog hurtigt opleve, at der også findes et andet Shanghai. Et gammelt og uforandret Shanghai med lave huse, hvor ældre mænd sidder udenfor og spiller kort med naboen, alt imens duften af mad breder sig fra de små gadekøkkener.

11 Efter aftensmaden kan de, som har lyst, tage med rejselederen på en spadseretur til Shanghais berømte havnefront, The Bund. Til den ene side ligger bygninger, som en række af verdens førende banker og handelshuse lod opføre i 20 erne og 30 erne. Til den anden side glider store fragtskibe og tungtlastede pramme forbi på floden. På selve promenaden myldrer det af liv fra tidlig morgen til sen aften. Allerede ved solopgang er de første i gang med at dyrke tai-chi, og op ad formiddagen afløses de af turister og forretningsfolk. Når mørket falder på, og byens lys tændes, overtages The Bund af unge kærestepar og grupper af velklædte mænd og kvinder, der mødes for at danse engelsk vals og promenere langs vandet. Under vores ophold i Shanghai bor vi meget centralt med kun få minutters gang til både The Bund og byens største gågade, Nanjing Lu. Dag 10: Shanghai Storbyens højdepunkter, oplevelser på egen hånd og akrobatikshow (tilkøb) M, F Første stop på dagens udflugt er i Shanghais økonomiske bydel. Her skal vi nyde udsigten fra toppen af Shanghais højeste bygning, WFC Tower, og når man står her i 474 meters højde og skuer ud over millionbyen, kan det være svært at forstå, at Shanghai for 200 år siden blot var en lille fiskerby. Den ideelle beliggenhed ved Huangpu-floden har imidlertid betydet, at byen udviklede sig til den sydende metropol, den er i dag.

12 Herefter besøger vi et af Kinas mest interessante museer, Shanghai Museum. Dette fantastiske bygningsværk stod færdigt i 1996 og gør op med fortidens kinesiske museer. Væk er lange gange og halvkedelige udstillinger. I stedet er opført en arkitektonisk perle, som er kendt for sin imponerende samling af kinesisk kunst inden for blandt andet kinesiske malerier, kalligrafi og skulpturer i bronze og keramik. Huangpu-floden er næste stop. Her skal vi på en afslappende sejltur i en af verdens største havne og nyde udsigten til den travle havnefront med alle dens nybyggerier, værfter og skibstrafik. Turen fortsætter til den gamle bydel, der populært kaldes China Town. Det kan virke lidt underligt at tale om et kinesisk kvarter i Shanghai, men forholdene i bydelen var engang så ringe, at ingen udlændinge havde lyst til at bo der. Affaldet flød i gaderne, og luften var fuld af røgen fra de mange opiumsbuler. Sådan er det ikke i dag, og China Town er blandt de mest atmosfærefyldte områder i byen. Her kan vi vandre ad en sand labyrint af smalle gader, hvor vasketøjet hænger på tværs som farverige guirlander, og åbne døre tillader et kig ind i de gamle huse. Det er også her, vi finder Yuyanbasaren hvor der er mulighed for at købe et hav af kinesiske produkter, lige fra kunst og souvenirs til kinesiske delikatesser. Midt i en sø i basarområdet ligger Wuxintins te-hus, hvor man kan nyde en varm kop te, inden bussen returnerer til hotellet. Aftenen i Shanghai er til fri disposition, men der er også mulighed for at deltage i et aftenarrangement til et show med byens verdensberømte og smidige akrobater (tilkøb). Dag 11: Shanghai Eventyr på egen hånd og afskedsmiddag M, A Oven på en begivenhedsrig rejse er dagen i dag afsat til, at man på egen hånd kan gå på opdagelse i Shanghais gader. Få et gensyn med Yuyan-basaren eller tag på indkøb i Shanghais største indkøbsgade, Nanjing Lu.

13 Her ligger enorme stormagasiner side om side, og der kan investeres i alverdens ting og sager, og i alle prisklasser. To af gadens stormagasiner, Hualian og Shanghai No. 1, eksisterede også, før Mao Zedong i 1949 udråbte Folkerepublikken Kina. Gå en tur i en af byens parker, nyd stemningen langs havnefronten eller slap af på hotellet. Om aftenen nyder vi en skøn afskedsmiddag på en af byens mange restauranter. Dag 12: Kina Danmark Hjemrejse og ankomst til Danmark M Efter morgenmad på hotellet kører vi til lufthavnen for at flyve direkte til København med SAS. Og med kufferten fuld af håndfaste minder efter en uforglemmelig rejse til De Gule Bjerge forventer vi at lande i København først på aftenen.

14 maj kr ,- 23. juli kr ,- 4. oktober kr ,- Tillæg for eneværelse kr ,- Ekstraudflugter Beijing Kung Fu-show kr. 150,- Shanghai Akrobatikshow kr. 200,- (Udflugterne bestilles og betales direkte hos rejselederen. Der tages forbehold for prisændringer)

15 Krav til rejsedeltagerne Denne rejse er en forholdsvis aktiv natur- og kulturrundrejse og ikke egnet for gangbesværede. Under opholdet i De Gule Bjerge vil der være vandringer i moderat terræn på trapper og stier, og man skal selv medbringe og bære sin rygsæk til de to dage på bjerget. Man skal derfor være selvhjulpen og i rimelig god fysisk form. Der stilles dog ingen særlige krav til vandreerfaring, og alle, der er forberedt på ovenstående relativt lette strabadser, kan deltage. Rejsens pris inkluderer Dansk rejseleder Flytransport København-Beijing og Shanghai-København Alle kendte lufthavns- og flyafgifter Udflugter, transport og entréer jf. program Indkvartering på gode turistklassehoteller i delt dobbeltværelse Morgenmad dagligt 9xfrokost og 8xaftensmad Drikkevarer til maden (1 øl/vand) Rejsens pris inkluderer ikke Visum til Kina kr. 850,- (formular fremsendes ved bestilling af rejsen) Sygdomsafbestillingsforsikring og rejseforsikring Provinstilslutning (ring og hør nærmere) Tillæg for eneværelse Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn cirka USD 35-40) Øvrige drikkevarer og måltider Eventuelle tilkøbsudflugter og eventuelle ekstra arrangementer Deltagerantal Rejsen er garanteret afrejse med dansk rejseleder ved minimum 15 og maksimum 25 deltagere.

16 Bestilling af rejsen Bestil rejsen hos Profil Rejser,. Tlf og Kontoret er åbent mandag-torsdag kl og fredag kl Betaling Depositum per person er 25 procent af rejsens pris, som skal indbetales ved bestilling af rejsen. Restbeløb betales 90 dage før afrejsen. I øvrigt henvises til vores generelle betingelser på Forbehold og ændringer Der tages forbehold for ændringer i programmet. I samarbejde med vores lokale samarbejdspartnere tilstræber vi altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men udefrakommende faktorer kan medføre ændringer, og programpunkter kan risikere at udgå. Ved eventuelle ændringer fremsendes et opdateret program, straks efter disse er foretaget.

17 Pas, visum og indrejseregler gældende for danske statsborgere Der er visumpligt for rejser til Kina, og visum SKAL søges inden afrejse. Har man ikke gyldigt visum og pas, vil man blive nægtet afrejse fra Danmark Pas skal være gyldigt i minimum seks måneder efter hjemrejsen Børn, uanset alder, skal være i besiddelse af eget pas Bemærk: Det er den rejsendes eget ansvar at tjekke op på reglerne for visum til Kina, da dette kan ændre sig. Yderligere oplysninger kan findes på Udenlandske statsborgere, herunder personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at søge oplysning ved Den Kinesiske Ambassade. For yderligere information, kontakt venligst Den Kinesiske Ambassade eller se på Profil Rejser er gerne behjælpelig med at søge visum. Visumansøgning og vejledning fremsendes ved bestilling af rejsen. Vaccination Inden rejsen bør du sikre dig, at du har eventuelle anbefalede eller påkrævede vaccinationer. For alle rejser til Kina gælder, ligesom herhjemme, at man som minimum er vaccineret mod stivkrampe og difteri. Derudover anbefales det, at man er vaccineret mod Hepatitis A (smitsom leverbetændelse). Profil Rejser samarbejder med Rejseklinikken i Charlottenlund, som er specialiseret i vacciner og tropemedicin. Rejseklinikken Ordrupvej 60, 4. sal 2920 Charlottenlund På klinikkens hjemmeside kan du med fordel undersøge, hvilke vacciner der anbefales til det rejsemål, du skal til, ligesom du kan læse om malariaforebyggelse og andre gode råd. Der ydes ti procent rabat på vaccinationer, hvis rejsen er købt hos Profil Rejser. Har du en Gouda Rejseforsikring ydes 15 procent rabat. For online tidsbestilling eller anden vejledning omkring vaccinationer m.v., besøg hjemmesiden eller ring på telefon

Kina Ekspressen. med dansk rejseleder

Kina Ekspressen. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Kina Ekspressen Rundrejse til Beijing og Shanghai 10 dage Oplev Beijing og Den Kinesiske Mur inden dagstoget bringer os i ekspresfart til hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai

Læs mere

Rundrejse til Kina Oplev Beijing og Den Kinesiske Mur inden dagstoget bringer os i ekspresfart til hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai

Rundrejse til Kina Oplev Beijing og Den Kinesiske Mur inden dagstoget bringer os i ekspresfart til hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai Kina Ekspressen 10 dage med dansk rejseleder Rundrejse til Kina Oplev Beijing og Den Kinesiske Mur inden dagstoget bringer os i ekspresfart til hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai Denne Kina rejse

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Pragtfulde Kina. 15 dages komplet rundrejse til Kinas højdepunkter. Kulturel Oplevelsesrejse med

Pragtfulde Kina. 15 dages komplet rundrejse til Kinas højdepunkter. Kulturel Oplevelsesrejse med Pragtfulde Kina 15 dages komplet rundrejse til Kinas højdepunkter Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Pragtfulde Kina 13 dages kulturrejse med dansk rejseleder Beijing - Xian - Guilin - Yangshou - Guilin -

Læs mere

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 Tag med Anton Rejser til Kinas hovedstad Beijing på en rejse, der lægger beslag på alle dine sanser! Oplev alle de kendte steder, som man altid har drømt om at

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Kina Ekspressen. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Kina Ekspressen. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Kina Ekspressen Rundrejse til Shanghai og Beijing 10 dage Oplev hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai inden dagstoget bringer os i ekspresfart til Beijing og Den Kinesiske Mur

Læs mere

LØRDAG 23.APRIL. skrevet af Allan

LØRDAG 23.APRIL. skrevet af Allan LØRDAG 23.APRIL skrevet af Allan Tidligt op og med flyet til Melbourne. Vi lander midt på formiddagen og finder den gratis turist-sporvogn som bringer os frem til hotellet hvor vi efterlader bagagen og

Læs mere

Rejsebrev fra Changzhou, Kina juni 2014

Rejsebrev fra Changzhou, Kina juni 2014 Rejsebrev fra Changzhou, Kina juni 2014 Andreas Lose Min praktik og deres pædagogik Nu er jeg næsten færdig med min praktik, og det går godt. Jeg er i en børnehave, som hedder DaDi kindergarten of Changzhou

Læs mere

Kinas Højdepunkter. med dansk rejseleder. Kontakt: Tlf.: 65 65 65 60 asien@team-benns.com www.team-benns.com/osten-asien

Kinas Højdepunkter. med dansk rejseleder. Kontakt: Tlf.: 65 65 65 60 asien@team-benns.com www.team-benns.com/osten-asien med dansk rejseleder Kinas Højdepunkter Rundrejse til Kinas største seværdigheder 13 dage Tag med til Beijings imponerende monumenter, Xians historiske arv, Suzhou i Yangtze-deltaet og det moderne Shanghai

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Vælger du at dit næste rejsemål skal være Kina, kan du være sikker på at få dit livs rejseoplevelse. Kina har altid fascineret rejsende

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Kejsere & Terrakottakrigere

Kejsere & Terrakottakrigere med dansk rejseleder Kejsere & Terrakottakrigere Kulturrejse til Beijing og Xian 10 dage fra kr. 10.990,- Tag med til Nordkina og opleve landets største kulturelle seværdigheder, historie og hverdag Rejsen

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011

Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011 Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011 07. april - Afrejse Danmark Afrejse Billund, KL1346 kl. 14:25 Ankomst Amsterdam kl. 15:35 Afrejse Amsterdam,

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

OPLEV KINAS FANTASTISKE HOVEDSTAD MED DANSK REJSELEDER

OPLEV KINAS FANTASTISKE HOVEDSTAD MED DANSK REJSELEDER Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og information. Se mere på www.gislev-rejser.dk Med dansk rejseleder Kina - Beijing OPLEV KINAS FANTASTISKE HOVEDSTAD MED DANSK REJSELEDER 8 DAGE REJSEBESKRIVELSE

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kejserstaden og Den Store Mur

Kejserstaden og Den Store Mur Kejserstaden og Den Store Mur 8 dages kulturrejse til Kinas hovedstad, Beijing - med dansktalende rejseleder Afrejsedatoer i 2011: 9. april 8. juli 20. august 10. september 1. oktober 16. oktober mærk

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer:

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer: Vi har nu fornøjelsen at fremsende tilbud, på Mallorca. Er der nogle spørgsmål eller noget I er i tvivl om er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig på mit direkte tlf nr: 33488479 Mallorca/Cala

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Kejserstaden Beijing

Kejserstaden Beijing med dansk rejseleder Kejserstaden Beijing Kulturrejse til Kinas hovedstad 8 dage Tag med til Beijing hvor vi skal opleve Nordkinas største kulturelle højdepunkter, historie og hverdag Kina er et land med

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Magiske Thailand. Kejserbyerne Beijing & Chengde 10 dage

Magiske Thailand. Kejserbyerne Beijing & Chengde 10 dage Magiske Thailand Kejserbyerne Beijing & Chengde 10 dage med dansk rejseleder Rundrejse til Kinas storslåede kejserbyer Beijing & Chengde Kom helt tæt på Kinas imperiale storhedstid med en rundrejse til

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Hanoi Ha Long Hue Da Nang Hoi An VIETNAM Buon Ma Thuat Ho Chi Minh City Nha Trang Dalat Phan Thiet Højdepunkter i Vietnams smukke landskab 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev Vietnam fra storbyerne

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Eventuel framelding: Ved eventuel framelding er depositum tabt.

Eventuel framelding: Ved eventuel framelding er depositum tabt. Vin- og gourmetrejse/trøffelfest i Piemonte, Ligurien og Bardolino i Italien samt Franken i Tyskland. Fly ud/bus hjem 4/10-12/10 2013 Ordet Piemonte betyder ved bjergets fod. Her er tale om et dramatisk

Læs mere

Kejserstaden & Den Store Mur

Kejserstaden & Den Store Mur med dansk rejseleder Kejserstaden & Den Store Mur Kulturrejse til Kinas hovedstad, Beijing 8 dage Tag med til Beijing hvor vi udover at opleve storbyens største kulturelle seværdigheder også overnatter

Læs mere

Dragelandet Kina. med dansk rejseleder

Dragelandet Kina. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Dragelandet Kina Rundrejse fra Beijing til Maleriske Sydkina 16 dage Tag med på en eventyrlig rejse hvor vi skal opleve Kinas historie fra nord til syd, fra fortid til nutid og fra

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Hotellets adresse: Holiday Inn Express BEIJING TEMPLE OF HEAVEN, NO. 36, Nanwei Road, Xuanwu District, Beijing, 100050 China. Tel.: (86 10) 8315 7777

Hotellets adresse: Holiday Inn Express BEIJING TEMPLE OF HEAVEN, NO. 36, Nanwei Road, Xuanwu District, Beijing, 100050 China. Tel.: (86 10) 8315 7777 Studietur til Kina, januar 2013 Dato: 2. januar 2013 Rejseplan: Afrejse d. 12/1 2013 afgang kl. 21.05. Vi mødes i Terminal 3 kl. 18.30. Ankomst kl. 13.05 (d. 13.). SAS-flynr.: SK 995. Reservationsnr. 375PRM.

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins...

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... LØRDAG 9.JULI skrevet af Allan Rasmussen Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... Tidligt op og med flyveren til Hobart på Tasmanien. Vi

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Dragelandet Kina. 16 dages rejse fra Beijing til maleriske Sydkina - med dansktalende rejseleder. Afrejsedatoer i 2011: 10. juli 18.

Dragelandet Kina. 16 dages rejse fra Beijing til maleriske Sydkina - med dansktalende rejseleder. Afrejsedatoer i 2011: 10. juli 18. Dragelandet Kina 16 dages rejse fra Beijing til maleriske Sydkina - med dansktalende rejseleder Afrejsedatoer i 2011: 10. juli 18. september mærk verden Kontakt: Tlf. 70 20 19 15 www.jysk-rejsebureau.dk

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet 14 dage med et fantastisk varieret og kontrastfyldt program, med afrejse 20. juni og hjemkomst 4. juli. Rejsen er unik da den vil byde på meget

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Kina - Vandreferie på Muren Til fods på verdens mest fascinerende bygningsværk

Kina - Vandreferie på Muren Til fods på verdens mest fascinerende bygningsværk Kina - Vandreferie på Muren Til fods på verdens mest fascinerende bygningsværk Gennem en periode på flere tusind år er der bygget forsvarsmure i Kina. I dag er indbegrebet af Den Kinesiske Mur, den mur,

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse

Læs mere

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ VEDERSØ Midt i den fantastiske natur ligger Vedersø med den typiske vestjyske købmandsgård og det nu nedlagte Vedersø mejeri placeret vis a vis centralt i byen. Mejeriet er restaurere Vedersø er i dag

Læs mere

Det Vilde Kina. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Det Vilde Kina. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Det Vilde Kina Unik rundrejse til Riget i Midten 16 dage Tag med til den uberørte Store Mur, etniske bjergminoriteter, Yangtze-floden, Himalaya-bjergkæden og metropolen Shanghai Dette

Læs mere

Dragelandet Kina. med dansk rejseleder

Dragelandet Kina. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Dragelandet Kina Rundrejse fra Beijing til Maleriske Sydkina 16 dage Tag med på en eventyrlig rejse hvor vi skal opleve Kinas historie fra nord til syd, fra fortid til nutid og fra

Læs mere

Kend din by 2. Nyborg Fæstning

Kend din by 2. Nyborg Fæstning Kend din by 2 Nyborg Fæstning Nyborg og Omegns Museer Skoletjenesten Slot og Fæstning På denne tur i Nyborg skal I ud i naturen. I skal opleve hvor pænt og fredeligt der kan være så tæt på byen, og samtidig

Læs mere

Hangzhou Huangshan (De Gule Bjerge) Anji Shanghai

Hangzhou Huangshan (De Gule Bjerge) Anji Shanghai e s j e r f a 2 s 1 31. mart Shanghai Anji Hongcun Hangzhou Huangshan Kina (De Gule Bjerge) Kinas Gule bjerge Hangzhou Huangshan (De Gule Bjerge) Anji Shanghai Ring 70 11 60 11 direkte til vores rejsekonsulenter

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Bjergstammer i Nordvietnam

Bjergstammer i Nordvietnam Bjergstammer i Nordvietnam Nordvietnam bjergstammer, risterasser og farvestrålende etniske minoriteter 19 dage; 13.maj 31. maj 2016 I den nordlige, smukke og bjergrige provins Ha Giang, på grænsen til

Læs mere

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Afgang fra København hver fredag og søndag. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kenya masai safari 10 dage Kontakt os for pris Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara To nærmest identiske rundrejser, der bringer én til de bedst kendte steder i safariens moderland, Kenya. Vi

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kejsere og Terrakottakrigere

Kejsere og Terrakottakrigere Kejsere og Terrakottakrigere 10 dages kulturrejse til Beijing og Xian - med dansktalende rejseleder Afrejsedatoer i 2011: 12. juli 6. september mærk verden Kontakt: Tlf. 70 20 19 15 www.jysk-rejsebureau.dk

Læs mere

Værd at vide om. Sydafrika. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Sydafrika. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Sydafrika Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Sydafrika Hovedstad Sprog Indbyggere Pretoria Forskellige former for kristendom Afrikaans og engelsk Rand 54 mio. Religion Valuta Areal

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Værd at vide om. Malaysia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Malaysia. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Malaysia Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Malaysia Hovedstad Indbyggere Sprog Kuala Lumpur 30 mio. Religion Valuta Areal Sunni-islam og buddhisme Ringgit Malaysisk og kinesisk 329.847

Læs mere

Program Rundrejse i Georgien under Kaukasus s høje bjerge 20.-27. august 2016

Program Rundrejse i Georgien under Kaukasus s høje bjerge 20.-27. august 2016 Program Rundrejse i Georgien under Kaukasus s høje bjerge 20.-27. august 2016 Vores rundrejse i Georgien fører os gennem bjergtagende natur og vi skal derudover stifte bekendtskab med tusindårige kirker

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Værd at vide om. Nicaragua. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Nicaragua. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Nicaragua Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Nicaragua Hovedstad Indbyggere Sprog Managua 5,9 mio. Spansk Religion Valuta Areal Romerskkatolsk og protestanter Córdoba 130.000 km2

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED

RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED I Aarhus Ø går drømmen om by og natur lige uden for hoveddøren i opfyldelse. Her leves livet side om side med havet, skoven og byen. Her er du i gåafstand til alt. Her

Læs mere

SUZHOU 2005. På de næste sider er et par billeder fra 2005 inden befolkningseksplosionen for alvor tog fart.

SUZHOU 2005. På de næste sider er et par billeder fra 2005 inden befolkningseksplosionen for alvor tog fart. SUZHOU 2005 I løbet af 2005 rejste jeg med mellemrum til den over 2.500 år gamle by, Suzhou for at følge installationsarbejderne på Grundfos nye fabrik, i alt blev det i denne periode til 5 gange á 2-3

Læs mere

Den Blå Lotus 9 dages rundrejse til Kinas højdepunkter

Den Blå Lotus 9 dages rundrejse til Kinas højdepunkter 9 dages rundrejse til Kinas højdepunkter Oplevelsesrejse til KINA med Kina med dansk rejseleder 2 Den Blå Lotus 9 dages rundrejse til Kinas højdepunkter Beijing Eksprestog Zhujiajiao & Suzhou - Shanghai

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage

Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage Flyv med verdens største passagerfly A380 og tag med på et skønt krydstogt i Den Persiske Golf, hvor vi oplever topmoderne arkitektur og

Læs mere