Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter"

Transkript

1 Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl. byrundtur i Holsteinsborg, og udforsk Jakobshavn/Ilulissat, byen med de enorme isfjelde. Diskobugten byder på utallige udflugtsmuligheder til lands, til vands og fra luften. Vore lokale guider modtager dig i alle tre byer og tager dig med på en spændende byrundtur, og ingen kender sin by bedre end dem som bor der og er stolte af det. Rundrejsen begynder i Grønlands hovedstad, Godthåb/Nuuk og du bor på byens bedste hotel, Hans Egede, centralt for ende af gågaden i tre nætter. Nuuk er en by med brede gader, bybusser, mange indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Her kan du besøge den gamle kolonihavn med statuen af Godthåbs grundlægger, Hans Egede, og Nationalmuseet med det smukke udvalg af nationaldragter og tupilakker. Her finder du også de velbevarede mumier fra Qilatkisoq ved Uummannaq, der er 500 år gamle. I Katuaq, der er Grønlands eneste kulturhus, kan du opleve koncerter, biograf, teaterforestillinger, kunstudstillinger samt deltage i konferencer, seminarer m.m. Besøg også det nye rådhus og er landsstyresalen ikke optaget, kan du ofte få lov til at se de unikke gobeliner. Ønsker du en svømmetur, er der en indendørs svømmehal i Godthåb. Nuuk er en by i konstant udvikling og nye beboelseskvarterer er under udvikling, ligesom golfklubben er åbnet og under udvidelse. Fredag aften stiger du om bor på Arctic Umiak Lines kystskib Sarfaq Ittuk. På den rolige sejltur nordpå er der gode chancer for at opleve hvaler og sæler, imens du nyder de storslåede landskaber, der glider forbi. Skibet anløber Sukkertoppen/Maniitsoq, Holsteinsborg/Sisimiut og Egedesminde/Aasiaat inden vi søndag eftermiddag når frem til Jakobshavn/Ilulissat. Jakobshavn er kendt for sin fisker- og fangerkultur og den imponerende isfjord, som kan tage pusten fra de fleste.

2 Profil Rejser kan også på denne rejse tilbyde individuel fleksibilitet, oftest for en beskeden mer-pris, F.eks. er følgende ganske populært - Stop i Søndre Strømfjord på ud- eller hjemrejsen, når du alligevel er der. 1-3 nætters hotelophold og udvalgte udflugter, især Moskussafari og Indslandsisen er populært. - Familiebesøg med egen privat indkvartering i Nuuk, ofte tidligere udrejse og reduktion i prisen. Kontakt os for et skræddersyet personligt tilbud. Program Dag 1, tirsdag: København Søndre Strømfjord/Kangerlussuaq - Godthåb/Nuuk Fly fra København til Søndre Strømfjord, flyskifte og ankomst tidlig eftermiddag til Nuuk. Vor lokale agent Tupilak Travel venter på dig i lufthavnen og tager dig på en flere timers byrundtur i bil og til fods. Byrundturen slutter ved dit hotel Hans Egede, midt i bycentrum. Vor guide gennemgår ligeledes forudbestilte udflugter og informerer i øvrigt om Nuuk og øvrige udflugtsmuligheder. l Dag 2 og 3, onsdag og torsdag: Nuuk Dagene er til fri disposition i Nuuk. Bland de mange udflugtsmuligheder anbefaler vi især hvalsafarien. Opholdet i Nuuk er inklusive hotellets morgenmadsbuffet. Dag 4, fredag: Nuuk - kystskib Af praktiske årsager har vi ikke inkluderet transport fra hotellet til Atlanthavnen, hvor Sarfaq Ittuk er ankommet allerede fredag morgen. Tag evt. en taxa (ca. kr. 60) eller spadser de ca. 15 minutter det tager. Ombordstigning mulig fra kl På skibet møder du vore gæster fra tur 1501, der er

3 ankommet Sydfra. Du indkvarteres i kahyt med bad og toilet, med fuld forplejning på sejlturen til Jakobshavn, startende med aftensmad fredag og afsluttende lunch søndag. Husk varmt tøj, kamera og evt. kikkert. Dag 5, lørdag: Sukkertoppen/Maniitsoq Holsteinsborg/Sisimiut Skibet sejler nordpå, langs den smukke grønlandske kyst. Efterhånden bliver Fjeldlandskabet mere og mere barskt, og ved Sukkertoppen, kan du opleve nogle af områdets stejleste fjelde med et rigt fugleliv. Holsteinsborg byder behørigt velkommen med sin hvalkæbeport og hvis fartplanen er blevet overholdt, er der ca. 2½ time til landgang i den hyggelige by. Vor lokale guide modtager dig på kajen og tager dig med på ca. en times byrundtur.. Dag 6, søndag:egedesminde/aasiaat Jakobshavn/Ilulissat Om morgenen anløbes Egedesminde. Hold øje med havoverfladen, hvor der er store chancer for at se pukkelhvaler. Verdens smukkeste indsejling må være her ved Jakobshavn med de bjergtagende isfjelde. Jakobshavn, der betyder Isfjeldene, er særlig kendt for den lange Isfjord, hvor de enorme isfjelde, op til 100 m høje, bliver holdt tilbage af en moræne, der ligger under vandet. Hotel Arctic venter dig ved kajen og bringer dig til hotellet. Efter check-in på Hotel Arctic afhenter vor lokale aget dig og bringer dig til sit kontor i bycentrum. Informationsmøde og gennemgang af forudbestilte udflugter. Herefter tager guiden dig på en byvandring, hvor I bl.a. besøger den driftige fiskerihavn. Undervejs passeres Zionskirken og Knud Rasmussens fødehjem. Byrundturen slutter på hotellet. Om aftenen er 2 retters velkomstmiddag inkluderet og under hele opholdet er den store morgenmadsbuffet ligeledes inkluderet.. Hotel Arctic har gratis shuttlebus til bycentrum for sine gæster, afgang ca. hver time. Til fods vil det tage ca minutter. Dag 7 9, mandag til onsdag: Jakobshavn Dagene er til fri disposition og udflugter. Vi anbefaler vandretur til den gamle boplads Sermermiut. Her kommer du bl.a. ud til udmundingen af Isfjorden fra landsiden. Tilkøb evt. en sejltur ud til den anden side af Isfjorden, hvor du kommer helt tæt på de høje isfjelde. Først her får du det fulde indtryk af deres enorme størrelse. Se udvalget af udflugter i Jakobshavn. Heldagsudflugterne til Eqi eller Rodebay er ligesom helikopter turen bare helt uforglemmelige naturoplevelser. Onsdag aften er 3 retters afskedsmiddag inkluderet. Dag 10: Jakobshavn Søndre Strømfjord/Kangerlussuaq - København Hotellet bringer dig til lufthavnen og efter flyskifte i Søndre Strømfjord afgang til København med ankomst torsdag aften. Husk der er fire timers tidsforskel mellem Grønland og Danmark.

4 Prisliste tur 1508, Kultur og Isbjerge Afrejser tirsdage dage/9 nætter Pris pr. person i dobbeltkahyt og dobbeltværelse på hotellerne Pris pr. person i enekahyt og eneværelse på hotellerne Pris pr. person i 3-køjeskahyt og dobbeltværelse med opredning på hotellerne Pris pr. person ved 4-køjeskahyt og 2 dobbeltværelser på hotellerne Børnerabat 2-11 år dage/9 nætter Air Greenlands plads- og prisudbud kan variere afhængigt af pladssituationen på bestillingstidspunktet og vi tilråder så tidlig bestilling, som muligt. Vi tager forbehold for mindre ændringer i rejsens endelige pris, som bekræftes ved din bestilling af rejsen. Endvidere tilbydes 60-årsrabatter i begrænset omfang på såvel Air Greenland som Arctic Umiaq Line, rabatterne varierer efter udbud og sæson og vil sjældent medføre særlige besparelser i forhold til vore volumenpriser. Oplys ved bestillingen om du er fyldt 60 år, så kontrollerer vi om der er mulighed for lidt ekstra rabat. På hotel Arctic mulighed for tilkøb for Superior værelse, tillæg for alle 4 nætter kr. 600 pr. person ved dobbeltværelser, kr ved eneværelse, 3-sengsværelset er allerede superior. På hotel Arctic også mulighed for tilkøb for Superior PLUS værelse, tillæg for alle 4 nætter kr. 850 ved dobbeltværelser og, kr ved eneværelse. (3-sengsværelse tilbydes ikke).. Rejsens pris inkluderer: Transport: Fly: København Søndre Strømfjord Nuuk samt Jakobshavn - Kangerlussuaq København. Sejlads: Nuuk Ilulissat med kystskibet M/S Sarfaq Ittuk. Transport til og fra lufthavne og havne. Dog ikke den korte afstand fredag fra Hotel Hans Egede til Havnen (taxi ca. kr. 60).

5 Indkvartering: 3 nætter på Hotel Hans Egede med bad og toilet, 4 nætter i Ilulissat på Hotel Arctic i standardværelse med bad/toilet samt 4 nætter på skibet i udvendig kahyt med bad/toilet. Forplejning: Morgenmadsbuffet i Nuuk på Hotel Hans Egede, helpension ombord på Arctic Umiaq Line (morgenbuffet, lunchbuffet med varm ret samt 2 retters middag), på Hotel Arctic er inkluderet stor morgenbuffet under opholdet, 2 retters velkomst middag søndag og 3 retters afskedsmiddag onsdag, begge middag inkluderer også kaffe. Udflugter og guide: Byrundture med lokale guider i Nuuk, Sisimiut og Ilulissat. Informationsmøde i Nuuk tirsdag i forbindelse med ankomst og transfer til hotellet og ligeledes informationsmøde efterfulgt af byrundtur søndag i Ilulissat efter hotel checkin. Ombord på Sarfaq Ittuk er purserne altid meget hjælpsomme over for vore gæster. Endvidere er alle kendte skatter og afgifter samt Rejsegarantifondsbidrag inkluderet i rejsens pris. Rejsens pris inkluderer ikke Drikkevarer og ikke nævnte måltider, evt. tilslutningsfly til København og personlige forsikringer. Profil rejser hjælper og vejleder gerne om disse.

6

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1 Nuuk og Ilulissat Se Grønlands hovedstad Nuuk, sejl op langs vestkysten med det dejlige kystskib og oplev en af verdens smukkeste indsejlinger blandt de enorme isbjerge ved Ilulissat Isfjord. Varighed:

Læs mere

Med kystskib fra Syd til Nord

Med kystskib fra Syd til Nord Med kystskib fra Syd til Nord Tur nr. 1501, Grønlands højdepunkter på 10 dage/9 nætter En fantastisk sejltur langs Grønlands vestkyst. Turen begynder i det blide og frodige Sydgrønland, hvor fåreholdernes

Læs mere

Klassikeren: den gyldne trekant - tre forskellige byer og to dage på kystskibet

Klassikeren: den gyldne trekant - tre forskellige byer og to dage på kystskibet Klassikeren: den gyldne trekant - tre forskellige byer og to dage på kystskibet Vi kan her tilbyde dig en skøn rejse til Grønland, der giver dig maksimalt udbytte, når du i løbet af 11 dage oplever byerne

Læs mere

Unik rundrejse i Diskobugten

Unik rundrejse i Diskobugten Unik rundrejse i Diskobugten Tag på en enestående rejse, hvor du oplever den nye Ilimanaq Lodge ved bygden Ilimanaq og den efterspurgte Glacier Lodge Eqi i ødemarken. Omdrejningspunktet er den verdensberømte

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER GRØNLANDSREJSEN oktober Introduktion Denne informationsfolder er udarbejdet til deltagerne i Grønlandsrejsen 2018.

INFORMATIONSFOLDER GRØNLANDSREJSEN oktober Introduktion Denne informationsfolder er udarbejdet til deltagerne i Grønlandsrejsen 2018. GRØNLANDSREJSEN 2018 INFORMATIONSFOLDER 27. oktober 2017 Introduktion Denne informationsfolder er udarbejdet til deltagerne i Grønlandsrejsen 2018. Grønlandsrejsen 2018 starter d. 1. august, herefter venter

Læs mere

VELKOMMEN. Til interesserede i Grønlandsrejse 2018.

VELKOMMEN. Til interesserede i Grønlandsrejse 2018. VELKOMMEN Til interesserede i Grønlandsrejse 2018. Mange har været igennem Grønnedal som tjenestegørende, civil medarbejder i kommune, medrejsende eller i f.m. tjeneste relateret til Grønlands Kommando

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL 13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL På denne særafgang til Grønland er der mulighed for at opleve nogle af de mest spændende og spektakulære områder på den grønlandske vestkyst.

Læs mere

Sommertogt i Grønland

Sommertogt i Grønland Sommertogt i Grønland 9 dage Lad os gøre dit krydstogt bedre. sommertogt i grønland 9 dage FDM travel 2 Ilulissat Aasiaat Sisimiut Maniitsoq Nuuk FAKTA OM turen sommertogt i grønland 9 dages spændende

Læs mere

Landbosenior i Grønland - Juni 2019

Landbosenior i Grønland - Juni 2019 Landbosenior i Grønland - Juni 2019 10 DKK 34.270,- Skibet sejler - M/S Sarfaq Ittuk Landbosenior i Grønland - Juni 2019 Glæd dig til store oplevelser i arktiske Grønland når du med LandboSenior og Topas

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Grønland fra syd til nord. LandboSenior - juni 2019

Grønland fra syd til nord. LandboSenior - juni 2019 Grønland fra syd til nord LandboSenior - juni 2019 Grønland fra Syd til Nord - Qaqortoq til Ilulissat Glæd dig til store oplevelser i arktiske Grønland når du med LandboSenior og Topas Travel kan rejse

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

Grønland fra syd til nord

Grønland fra syd til nord Grønland fra syd til nord Turen går fra det frodige og farverige Grønland i syd til de imponerende isbjerge i nord. Oplev landskabets forandring på den 1.200 km lange sejlads op langs Grønlands vestkyst

Læs mere

Delegationsrejsen 2014

Delegationsrejsen 2014 Delegationsrejsen 2014 Erhvervsliv mødes i Grønland Delegationsrejse med Arctic Business Network Så er programmet klar for forårets store delegationsrejse til Grønland et stærkt tilbud til alle med interesse

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Landbosenior i Grønland - September 2019

Landbosenior i Grønland - September 2019 Landbosenior i Grønland - September 2019 Glæd dig til store oplevelser i arktiske Grønland når du med LandboSenior og Topas Travel kan rejse til verdens største ø. Varighed: 10 dage Pris fra: DKK 33.270

Læs mere

Rejsen i hovedpunkter Rejs 11 dage; juli Fly København-Grønland tur/retur. 1 nat i Kangerlussuaq. Moskussafari.

Rejsen i hovedpunkter Rejs 11 dage; juli Fly København-Grønland tur/retur. 1 nat i Kangerlussuaq. Moskussafari. Grønland; fra nord til syd Drømmerejse til vores nært beslægtede land højt mod nord! På denne rejse oplever du det bedste i Grønland, verdens største ø, der på mange måder er så fremmed for os - men så

Læs mere

VELKOMMEN. Til interesserede i Grønlandsrejse 2018.

VELKOMMEN. Til interesserede i Grønlandsrejse 2018. VELKOMMEN Til interesserede i Grønlandsrejse 2018. Mange har været igennem Grønnedal som tjenestegørende, civil medarbejder i kommune, medrejsende eller i f.m. tjeneste relateret til Grønlands Kommando

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

Maastricht - André Rieu

Maastricht - André Rieu Maastricht - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord André Rieu på hjemmebane i Maastricht Holland og Belgien fra flodsiden

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Informationsfolder GENSYN MED GRØNNEDAL. i perioden august 2016

Informationsfolder GENSYN MED GRØNNEDAL. i perioden august 2016 GENSYN MED GRØNNEDAL i perioden 7. 18. august 2016 Informationsfolder Læs om: Deltagere Rejse/tider Indkvartering Ture/turforslag Praktiske oplysninger 1. Deltagere Navn I Grønnedal Kjeld Wessel Wetlesen

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg 5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg Isbjerge, nordlys, bygdebesøg og hundeslæde Det er sammen med meget andet, hvad der kan opleves på turen.

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 100 deltagere

Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 100 deltagere Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 100 deltagere Kangerlussuaq (da. Søndre Strømfjord) er en by i Vestgrønland beliggende ved enden af fjorden af samme navn. Kangerlussuaq er Grønlands største

Læs mere

Oplev sol, sommer og masser af is i Grønlands to mest populære byer

Oplev sol, sommer og masser af is i Grønlands to mest populære byer Oplev sol, sommer og masser af is i Grønlands to mest populære byer Kom tæt på Indlandsisen i Kangerlussuaq og det helt specielle tundralandskab og fortsæt rejsen til Diskobugtens hjerte, byen Ilulissat,

Læs mere

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

2 uger med vandring Indhold

2 uger med vandring Indhold Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Lejren i Qaleralik.... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

Blomsterparade og flodkrydstogt i Holland

Blomsterparade og flodkrydstogt i Holland Blomsterparade og flodkrydstogt i Holland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.195,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord Ostemarked i Alkmaar Blomsterparade og besøg i Keukenhof

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 15.06.2020 9 dage 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Grønlandske fristelser fra syd til nord - den helt store rundrejse!

Grønlandske fristelser fra syd til nord - den helt store rundrejse! Grønlandske fristelser fra syd til nord - den helt store rundrejse! På denne 14 dages rejse opleves de utrolige kontraster i den grønlandske natur og de forskellige levevilkår i syd og nord, i bygd og

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Vores ultimative Grønlandsrejse

Vores ultimative Grønlandsrejse Vores ultimative Grønlandsrejse Tag på drømmerejse og se 2 UNESCO-sites og 10 byer og bygder under den 1.200 km lange kystsejlads. Oplev Diskobugtens eftertragtede attraktioner; Ilimanaq Lodge og Glacier

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Hundeslædeeventyr i Grønland - i samarbejde med National Geographic Channel og YouSee

Hundeslædeeventyr i Grønland - i samarbejde med National Geographic Channel og YouSee Det ultimative slædeeventyr i Grønland for 2 personer. Værdi: 79.900,- Hundeslædeeventyr i Grønland National Geographic Channel og YouSee Hundene fornemmer hurtigt, at de skal på arbejde. De ryster den

Læs mere

Drømmerejse i Diskobugten

Drømmerejse i Diskobugten GREENLAND-TRAVEL.DK Drømmerejse i Diskobugten med Grønlands Rejsebureau En rejse rundt i Diskobugten, hvor den ene smukke naturperle afløser den anden! Denne rejse giver dig følelsen af at være, hvor ingen

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Diskoøen, isbjerge og Eqi Gletsjer

Diskoøen, isbjerge og Eqi Gletsjer Diskoøen, isbjerge og Eqi Gletsjer Kom tæt på is i alle afskygninger. Rundrejsen begynder i smukke Qeqertarsuaq - det eneste sted i Grønland, hvor det er muligt at køre på hundeslæde om sommeren. Varighed:

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

Vikingernes Ø 5 dages rundrejse i sagaernes land

Vikingernes Ø 5 dages rundrejse i sagaernes land 5 dages rundrejse i sagaernes land Oplevelsesrejse til Island med 2 Vikingernes Ø 5 dages rundrejse i sagaernes land Reykjavik Selfoss Reykjavik Island er mægtige vandfald, iskolde gletsjere og dampende

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Praktiske oplysninger Götakanalen

Praktiske oplysninger Götakanalen Praktiske oplysninger Götakanalen Lad os gøre din ferie bedre. Götakanalen FDM travel 1 Ankomst De oplyste ankomsttider er ca.-tider, da vind, vejr og trafik på kanalen kan resultere i forsinkelser. Derfor

Læs mere

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer:

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer: Vi har nu fornøjelsen at fremsende tilbud, på Mallorca. Er der nogle spørgsmål eller noget I er i tvivl om er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig på mit direkte tlf nr: 33488479 Mallorca/Cala

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg - Julemarked Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter De flotte julemarkeder i Hamburg Byrundtur med bus og dansk rejseleder Super centralt hotel lige mellem

Læs mere

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,-

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,- Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice Pris fra kr. 32.990,- 20 dage inklusive rejseleder, fly, hotel og udflugt i Sydney og Auckland, transfers, byvandringer, afskedsmiddag, drikkepenge, drikkevarepakke*

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle - Nytårsrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.495,- Højdepunkter Nytårsaften på det dejlige Tryp Hotel i Celle. Gallabuffet og fyrværkeri nytårsaften Oplev vores dygtige

Læs mere

Middelfart Pensionistforening

Middelfart Pensionistforening Middelfart Pensionistforening Program udsendt november 2018 næste program februar 2019. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 15.00. I december dog kun 5. og 12. Den

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 13.045,- Højdepunkter Venedig uden mylder Stor udflugtspakke inkluderet Murano og Burano All

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Byrundture i Amsterdam Kanalrundfart Hyggelige Volendam Rotterdam og Delft Side 1 af 5 3.695,- Amsterdam Amsterdam er pragtfuld

Læs mere

Rundrejse i Sydgrønland 2007 fra København til Narsarsuaq med ophold i Nanortalik, Qaqortoq og Narsarsuaq (hold GR 072) Dagsprogram

Rundrejse i Sydgrønland 2007 fra København til Narsarsuaq med ophold i Nanortalik, Qaqortoq og Narsarsuaq (hold GR 072) Dagsprogram Rundrejse i Sydgrønland 2007 fra København til Narsarsuaq med ophold i Nanortalik, Qaqortoq og Narsarsuaq (hold GR 072) Dagsprogram Onsdag, den 18. juli: Kl. 08.40 rejsegruppen samles i Kastrup lufthavn

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Indlandsis, UNESCO Verdensarv, bygd og aktiv gletsjer

Indlandsis, UNESCO Verdensarv, bygd og aktiv gletsjer Indlandsis, UNESCO Verdensarv, bygd og aktiv gletsjer Camp Ice Cap, Ilulissat Isfjord (UNESCO), Ilimanaq Lodge og Glacier Lodge Eqi. Det ene sted er smukkere end det andet. Oplev en intens, uforglemmelig

Læs mere