AKTIVITETSKALENDER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AKTIVITETSKALENDER 2016 2017"

Transkript

1 AKTIVITETSKALENDER MARTS 14. marts 31. maj Forårsudstilling med billedkunstner Edith Borgholm, Skjern i Galleriet hos Fjand Gårdbutik, Fjand, Fri entre. 20. marts Forårsmarked på Lystbækgaard, Lystbækvej 1, Torsted, 6990 Ulfborg. Marked med pileflet, håndværk og arbejdende værksteder. 30,- kr. pr. voksen og børn gratis. 20. marts Østerssafari i Limfjorden kl ved Odden Cafeteria, Gjellerodde ved Lemvig. Vi tager på østersjagt i gummistøvler eller waders. Hør naturguiden fortælle og lær hvordan du selv fanger dem, hvordan de åbnes og hvordan du kan tilberede dem. Der er også smagsprøver. Tilmelding: senest fredagen før og inden kl på tlf Pris: 300,- kr. pr. person incl. spand, en østerskniv og de østers, du samler samt leje af waders. 21. marts Guidet tur på fiskeauktionen i Thyborøn kl Her får du en speciel mulighed for at komme indenfor i en verden, der er lukket for de fleste. Sammen med vores guide får du muligheden for at høre og se hvordan de friskfangede fisk kommer fra lastrum til lastbil. Her er det ikke muligt at købe friske fisk og det er ikke muligt at medbringe hund på turen. Mødested: JyllandsAkvariet i Thyborøn. Entre: 50,- kr. for voksen og børn fra 3 år 40,- kr. Der kan købes en kombinationsbillet til JyllandsAkvariet. 22. marts Sælsafari med Traktorbus. Tag med traktorbussen på udkig efter sæler i Limfjorden ad den kilometerlange dæmning ved Rønlandmøllerne. Det er en fordel at medbringe kikkert og husk tøj efter vejret. Turen kan aflyses ved for høj vandstand, det vil fremgå af Jyllandsakvariets hjemmeside. Mødested: P-pladsen ved møllerne lige syd for Thyborøn kl Tilmelding: senest dagen før kl på tlf Pris pr. voksen 75,- kr. og 50 kr. pr. barn. 22. marts Lav dit eget ravsmykke hos JyllandsAkvariet i Thyborøn fra kl Det kan være flotte øreringe eller seje halskæder. Materialer kan købes. Tilmelding ikke nødvendig. 23. marts Giv en hånd med til hajfodringen kl hos JyllandsAkvariet. Nu har du mulighed for at være med til at fodre fiskene i vores rørebassiner.

2 23. marts Kom med på bunkertur ved Houvig kl og hør historien om de store betonklodser, som er blevet så karakteristiske for den jyske vestkyst. Turen handler om hav og klitter, men mest om de bunkere, som blev bygget under 2. Verdenskrig. Hør også om den store radarstation "Ringelnatter", som har adskillige allierede fly på samvittigheden - en historie, som nu bliver fortalt i en ny udstilling"flyvere i natten" på Ringkøbing Museum. Vi går indenfor i bunkerne, så husk at medbringe lommelygte. Mødested: Houvig Strand P-plads, Houvig Klitvej, 3,5 km. nord for Søndervig. GPS: N E Pris: 60 kr. for voksne, børn u. 18 år er gratis ifølge med voksne. Husk kontanter Selve turen er ca. 2.5 km., og egner sig ikke for gangbesværede eller handicappede. 24. marts Sælsafari med Traktorbus. Tag med traktorbussen på udkig efter sæler i Limfjorden ad den kilometerlange dæmning ved Rønlandmøllerne. Det er en fordel at medbringe kikkert og husk tøj efter vejret. Turen kan aflyses ved for høj vandstand, det vil fremgå af Jyllandsakvariets hjemmeside. Mødested: P-pladsen ved møllerne lige syd for Thyborøn kl Tilmelding: senest dagen før kl på tlf Pris pr. voksen 75,- kr. og 50 kr. pr. barn. 24. marts Kom med på bunkertur ved Houvig fra kl og hør historien om de store betonklodser, som er blevet så karakteristiske for den jyske vestkyst. Turen handler om hav og klitter, men mest om de bunkere, som blev bygget under 2. Verdenskrig. Hør også om den store radarstation "Ringelnatter", som har adskillige allierede fly på samvittigheden - en historie, som nu bliver fortalt i en ny udstilling"flyvere i natten" på Ringkøbing Museum. Vi går indenfor i bunkerne, så husk at medbringe lommelygte. Mødested: Houvig Strand P-plads, Houvig Klitvej, 3,5 km. nord for Søndervig. GPS: N E Pris: 60 kr. for voksne, børn u. 18 år er gratis ifølge med voksne. Husk kontanter Selve turen er ca. 2.5 km., og egner sig ikke for gangbesværede eller handicappede. 26. marts Ravsafari på stranden i Søndervig se på marts Gåtur med fåreflokken på Lystbækgaard. Oplev en stor flok får tæt på. Kom med fårehunde på arbejde og vandre i landskabet. Hør om Nordiske får og måske er der kommet nye forårslam. I gårdens stalde er der udstilling og café. Tid: Kl. 11 og kl. 14. Mødested: Lystbækgaard, Lystbækvej 1, Torsted, 6990 Ulfborg. Pris: 50 kr. for alle over 12 år. 27. marts Sælsafari med Traktorbus. Tag med traktorbussen på udkig efter sæler i Limfjorden ad den kilometerlange dæmning ved Rønlandmøllerne. Det er en fordel at medbringe kikkert og husk tøj efter vejret. Turen kan aflyses ved for høj vandstand, det vil fremgå af Jyllandsakvariets hjemmeside. Mødested: P-pladsen ved møllerne lige syd for Thyborøn kl Tilmelding: senest fredagen før kl på tlf Pris pr. voksen 75,- kr. og 50 kr. pr. barn.

3 28. marts Østerssafari i Limfjorden kl ved Odden Cafeteria, Gjellerodde ved Lemvig. Vi tager på østersjagt i gummistøvler eller waders. Hør naturguiden fortælle og lær hvordan du selv fanger dem, hvordan de åbnes og hvordan du kan tilberede dem. Der er også smagsprøver. Tilmelding: senest dagen før og inden kl på tlf Pris: 300,- kr. pr. person incl. spand, en østerskniv og de østers, du samler samt leje af waders. APRIL 1. april 60 er aften med forever young på Tinghuset i Ulfborg fra kl der er leveringsdygtige i vaskeægte pigtrådsmusik fra 60'erne og 70'erne! Forever Young består af 5 garvede musikere fra Ringkøbing, Hee og Stadil, der spiller numre af koryfæer som: Chuck Berry, The Beatles, Rolling Stones, Cliff, The Shadows, Creedence, Steppenwolf, Dire Straits og Eagles. Der er også danske numre på programmet af bl.a. Henning Stærk, Johnny Madsen, TV2 og Peter Belli Så kom op af sofaen, kridt danseskoene, tag konen eller kæresten i hånden, og skynd Jer hen i Tinghuset til en hyggelig aften med Forever Young! 7. april Underholder Brødrene Olsen på Nørre Vosborg fra kl Gennem næsten 2 timer kommer du med på en musikalsk rejse og små historier kraftigt krydret og med hovedvægten lagt på de musikalske illustrationer. Billetpris kr. 325,- pr. person. 9. april Eivør Pallsdøttir kommer til Ulfborg og giver en særlig solokoncert på Tinghuset kl Dørene åbner kl En fantastisk folk-singer-songwriter fra Færøerne. Gaffa gav begge hende albums fem stjerner og skrev om Bridges : Fremragende ny cd fra en af Nordens mest virtuose singer-songwriter Hun er ét med musikken, troværdigt til stede og vokalt tilsyneladende helt ubesværet, selv når materialet er meget krævende. Hendes musikalitet, hendes sangstemme alt ved hendes kunst er gåsehudsfremkaldende. Pris pr. person 225,- kr. 10. april Østerssafari i Limfjorden kl ved Odden Cafeteria, Gjellerodde ved Lemvig. Vi tager på østersjagt i gummistøvler eller waders. Hør naturguiden fortælle og lær hvordan du selv fanger dem, hvordan de åbnes og hvordan du kan tilberede dem. Der er også smagsprøver. Tilmelding: senest fredagen før og inden kl på tlf Pris: 300,- kr. pr. person incl. spand, en østerskniv og de østers, du samler samt leje af waders. 10. april At trække en streg Per Kirkebys liv og værk v. Erik Steffensen - på Kunst- og Kulturcenter Tuskær i Fjaltring ved Lemvig. Tidspunkt: Foredrag om dansk kunsts berømte maler PER KIRKEBY. Fra barndommen på Bispebjerg Bakke til alderdommen i Hellerup og på Læsø v. billedkunstner, fotograf og forfatter Erik STEFFENSEN, professor ved Kunstakademiet ( ). Entre inkl. kaffe kr.

4 14. april Folkeuniversitetscenteret fylder 30 år - Skærum Mølle ved Vemb. Se mere herom på Skærum Mølles hjemmeside. 14. april Gitte Hænning på Nørre Vosborg fra kl En koncertpalet af gamle numre fra hendes lange karriere. Oplev hende i intime rammer på Nørre Vosborg, når hun i selskab med en pianist fortæller sine historier igennem musikken. Billetpris kr. 295,- pr. person. 16. april Slut med ømme fødder. DEMO-Dag med Arcopedico Sko Forår og sommernyheder hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand, 6990 Ulfborg. 16. april Danmarks historie i billeder og sang på Skærum Mølle ved Vemb kl v/ forfatter Johan Bender. Vi vil se, høre samt synge om Danmarks historie med Dronningens gobeliner i Christiansborgs Riddersal for øje og Højskolesangbogen ved hånden. Foredragsholderen fortæller om gobelinernes ni udsnit af Danmarks historie fra vikingetid til nutid. Vi synger sange fra de pågældende perioder. Adgang 50 kr. - tilmelding på eller på Skærum Mølles hjemmeside. 22. april Østerssafari i Limfjorden kl ved Odden Cafeteria, Gjellerodde ved Lemvig. Vi tager på østersjagt i gummistøvler eller waders. Hør naturguiden fortælle og lær hvordan du selv fanger dem, hvordan de åbnes og hvordan du kan tilberede dem. Der er også smagsprøver. Tilmelding: senest dagen før og inden kl på tlf Pris: 300,- kr. pr. person incl. spand, en østerskniv og de østers, du samler samt leje af waders. 28. april Christiane Schaumburg Müller på Nørre Vosborg, ved Vemb fra kl Er du erhvervsleder, iværksætter eller blot nysgerrig efter at høre hvordan spændende succesfulde kvinder er nået dertil hvor de er i dag, så er dette arrangementet for dig. Hør hendes historie og lad dig inspirere. Billetpris kr. 175,- pr. person. 30. april Kresten Osgood Kvartet på Kunst- og Kulturcenter Tuskær i Fjaltring ved Lemvig, underholder fra kl Kom og hør trommeslageren som er født i Lemvig, en ildsjæl med et brændende hjerte for musikken. Billetpris kr. 140,- pr. person. MAJ 1. maj Oplev en af landets mest populære radioprogrammer Café Hacks helt tæt på og direkte fra Nørre Vosborg i selskab med bl.a. den populære vært Søren Dahl fra kl Billetpris kr. 325,- pr. person.

5 4. maj Kom med på bunkertur ved Houvig kl og hør historien om de store betonklodser, som er blevet så karakteristiske for den jyske vestkyst. Turen handler om hav og klitter, men mest om de bunkere, som blev bygget under 2. Verdenskrig. Hør også om den store radarstation "Ringelnatter", som har adskillige allierede fly på samvittigheden - en historie, som nu bliver fortalt i en ny udstilling"flyvere i natten" på Ringkøbing Museum. Vi går indenfor i bunkerne, så husk at medbringe lommelygte. Mødested: Houvig Strand P-plads, Houvig Klitvej, 3,5 km. nord for Søndervig. GPS: N E Pris: 60 kr. for voksne, børn u. 18 år er gratis ifølge med voksne. Husk kontanter Selve turen er ca. 2.5 km., og egner sig ikke for gangbesværede eller handicappede. 5. maj Strandgudstjeneste ved sognepræst Ole Lange kl Kom og nyd verdens smukkeste alter... Solnedgangen på stranden v/badevej i Søndervig. Pak tæpper, kaffe, te eller varm kakao og nyd en hyggelig sommeraften på stranden i Søndervig, alt imens solen går ned i vest. 11. maj MC-Træf i Thorsminde fra kl Ulfborg-Vemb Motorcykel Club og Thorsminde Borgerforening indbyder til træf på Gl. Havn. 16. maj Dejlig traditionel Pinzejazz med Blåbærrene fra kl hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand. Entre incl. frokost 225,- kr. Husk tilmelding. 20. maj Ulfborg Karneval 2016 fra kl på P-pladsen ved Tinghuset på Tingvej 5 i Ulfborg. Tema Du store verden. 21. maj Fernisering i Tinghuset kl. 14: Åben medlemsudstilling. Udstillingen har åben fredag-lørdag- søndag kl til d. 12. juni. 29. maj Fuglenes dag på Nørre Vosborg ved Vemb. Fuglesangen er på sit højeste og Nørre Vosborg er et rigtig godt sted at kikke på fugle og høre deres stemmer, ja helt op mod 50 arter på en sådan forårsmorgen har du mulighed for at opleve bl.a. Stillits, Munk, Gærdesmutte og Rødstjert. Mødested: Den store P-Plads til venstre lige før Port tårnet. Varighed: ca. 2 timer. Entréen er gratis. Mulighed for køb af kaffe og rundstykker efterfølgende: kr. 50,-. JUNI 5. juni Opsætning af det blå flag ved Strandingsmuseet i Thorsminde.

6 5. juni Grundlovsmøde på Nørre Vosborg ved Vemb med Jørn Henrik Petersen, professor, dr.phil. og tidligere formand for TV2 s bestyrelse. Der vil også være mulighed for at nyde kaffe og kage fra kl juni Gepard Adventure Race er et fantastisk event for alle, der kan lide at blive udfordret med løb, mountainbike og orientering i naturen. Racet vil foregå i det skønne og til tider barske landskab omkring Thorsminde og Ulfborg. Vi skaber et race, hvor alle bliver udfordret uanset niveau. Der er samtidig anledning til nogle enestående oplevelser sammen med familie, venner og kollegaer. Det handler om samarbejde, teknik, villighed til udfordringer og fysisk form, men det gør ikke et godt hold alene. Der skal også strategisk forståelse, god planlægning, klart overblik, klare rollefordelinger, godt samarbejde og gode navigeringsevner til. Se mere på 8. juni MC-Træf i Thorsminde fra kl Ulfborg-Vemb Motorcykel Club og Thorsminde Borgerforening indbyder til træf på Gl. Havn. 18. juni Fiskens dag i Thorsminde fra kl Tørfisk kommer bl.a. og underholder. 23. juni Skt. Hans og nordisk folkemusik på Nørre Vosborg ved Vemb. Bålet tændes kl og årets båltaler er Bjørn Albinus. Der er fra kl mulighed for at købe pølser, øl og vand på bålpladsen. 23. juni Skt. Hans Aften i Thorsminde med bål på kanalen. Den gl. auktionshal er åben. Båltale kl Aftenen starter kl juni Skt. Hans Fest i Søndervig v. P-pladsen. Se mere på juni Open by Night i Ulfborg fra kl og juni Fiskeauktion i Thorsminde. Alle kan opleve fiskeauktion på gammeldags manér fra kl hver lørdag i den røde auktionshal på Gl. Havn. Auktionen starter kl , så kom og byd og få frisk fisk med hjem. Fra baren sælges der en lækker fisketallerken samt øl og vand. 26. juni Jazz ved Beach Bowl i Søndervig med The Band kl

7 30. juni 3. juli Kammermusikfestival. 4 intense Festival-dage med klassisk musik på Nørre Vosborg, ved Vemb. Programmet spænder som altid vidt fra morgenyoga, akkompagneret af musik af Bach, til Late Night koncerter, som i år byder på hhv. sereneader og folkemusiktoner. JULI 30. juni 3. juli Kammermusikfestival. 4 intense Festival-dage med klassisk musik på Nørre Vosborg ved Vemb. Programmet spænder som altid vidt fra morgenyoga, akkompagneret af musik af Bach, til Late Night koncerter, som i år byder på hhv. sereneader og folkemusiktoner. 2. juli Fiskeauktion i Thorsminde. Alle kan opleve fiskeauktion på gammeldags manér fra kl hver lørdag i den røde auktionshal på Gl. Havn. Auktionen starter kl , så kom og byd og få frisk fisk med hjem. Fra baren sælges der en lækker fisketallerken samt øl og vand. 3. juli Jazz ved Beach Bowl i Søndervig med Hot N Spicy kl juli 31. august Har du lyst til at hilse på skulpturer og kunstværker i Holstebro sammen med to snakkende og syngende kulturvægtere? Det kan du ganske gratis i hele juli og august fra mandag til og med fredag fra kl Aftenturen starter og slutter ved det gamle rådhus i Holstebro. 6. juli Sammy Aherne - skotsk/irske folkemusik blandet med pop&rock. Open by Night til kl Sommerbuffet og musik kl Entré 200 kr. børn u/12 år 90 kr. Husk tilmelding. Alt sammen foregår hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand. 7. juli Torvedag i Sdr. Nissum ved Multihallen fra kl Torvedag med forskellige boder og mange forskellige aktiviteter. Servering på pladsen. 9. juli Fiskeauktion i Thorsminde. Alle kan opleve fiskeauktion på gammeldags manér fra kl hver lørdag i den røde auktionshal på Gl. Havn. Auktionen starter kl , så kom og byd og få frisk fisk med hjem. Fra baren sælges der en lækker fisketallerken samt øl og vand. 10. juli Jazz ved Beach Bowl i Søndervig med Blåbærrerne kl

8 13. juli Anthony Ryan and Aksel country/rock, amerikansk sing along fra de sidste årtier. Open by Night til kl Sommerbuffet og musik kl Entré 200 kr. børn u/ 12 år 90 kr. Husk tilmelding. Alt sammen foregår hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand. 13. juli MC-Træf i Thorsminde fra kl Ulfborg-Vemb Motorcykel Club og Thorsminde Borgerforening indbyder til træf på Gl. Havn. 14. juli Torvedag i Sdr. Nissum ved Multihallen fra kl Torvedag med forskellige boder og mange forskellige aktiviteter. Servering på pladsen. 16. juli Fiskeauktion i Thorsminde. Alle kan opleve fiskeauktion på gammeldags manér fra kl hver lørdag i den røde auktionshal på Gl. Havn. Auktionen starter kl , så kom og byd og få frisk fisk med hjem. Fra baren sælges der en lækker fisketallerken samt øl og vand. 17. juli Jazz ved Beach Bowl i Søndervig med Bourbon Street Jazzband kl Juli Verdensballet på Nørre Vosborg, Vemb. En oplevelse i verdensklasse når nogle af verdens bedste balletdansere indtager den gamle herregård. 20. juli Martin Dale, britisk/irsk folkemusik krydret med pop&rock. Open by Night til kl Sommerbuffet og musik kl Entré 200 kr. børn u/ 12 år 90 kr. Husk tilmelding. Alt sammen hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand. 21. juli Torvedag i Sdr. Nissum ved Multihallen fra kl Torvedag med forskellige boder og mange forskellige aktiviteter. Servering på pladsen. 22. juli Kræmmermarked og Grisefest i Husby. Kl åbner Kræmmermarkedet og foreningens loppemarked. Kl starter grisefesten. Helstegt gris med tilbehør. Danseorkesteret Fischers underholder. Det foregår på det grønne område ved Husby Efterskole. 23. juli Fiskeauktion i Thorsminde. Alle kan opleve fiskeauktion på gammeldags manér fra kl hver lørdag i den røde auktionshal på Gl. Havn. Auktionen starter kl , så kom og byd og få frisk fisk med hjem. Fra baren sælges der en lækker fisketallerken samt øl og vand. 24. juli Jazz ved Beach Bowl i Søndervig med River Band kl

9 27. juli Irsk aften ved Beach Bowl i Søndervig med start kl Musik Michael Wedgewood duo. 27. juli Sammy Aherne & Ken fantastisk musikduo og alletiders afteni. Open by Night til kl Sommerbuffet og musik kl Entré 200 kr. børn u/ 12 år 90 kr. Husk tilmelding. Alt sammen hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand. 28. juli Torvedag i Sdr. Nissum ved Multihallen fra kl Torvedag med forskellige boder og mange forskellige aktiviteter. Servering på pladsen. 30. juli Fiskeauktion i Thorsminde. Alle kan opleve fiskeauktion på gammeldags manér fra kl hver lørdag i den røde auktionshal på Gl. Havn. Auktionen starter kl , så kom og byd og få frisk fisk med hjem. Fra baren sælges der en lækker fisketallerken samt øl og vand. 31. juli Jazz ved BeachBowl i Søndervig med West 58th Street Stompers kl AUGUST august Tag med DGI Svømning på en Ocean Rescue Camp! Det foregår ved havet eller søerne, og du kommer til at lære om fx livredning, dykning og beach flag race. Vi har det fantastisk sjovt undervejs, og der er fart på, når vi prøver masser vandaktiviteter i det fri. Du bliver klogere på kystlivredning, sikkerhed og førstehjælp, og du får selvfølgelig lov til at prøve det hele af i praksis. Du kan deltage på tre forskellige niveauer. En camp varer typisk en uge, og du skal være 8-18 år for at deltage august Morgengymnastik på stranden ved Badevej i Søndervig. Se mere på august Ocean Rescue Camp august Sensommerudstilling i Galleriet hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand august Nordisk Mesterskab i Varmluftballon. Der afholdes Nordisk Mesterskab i Varmluftballon flyvning på Tvind. Der vil være omkring 20 hold (omkring 22 balloner) som deltager. Danmark, Sverige, Norge og Finnland deltager i stævnet. Stævnet indebærer også de nationale mesterskaber for de deltagende lande.

10 3. august Paul Eastham skotsk, engelsk krydret med pop&rock. Open by Night til kl Sommerbuffet og musik kl Entré 200 kr. børn u/ 12 år 90 kr. Husk tilmelding. Alt sammen hos Fjand Gårdbutik, Fjandvej 49, Fjand. 3. august Irsk aften ved Beach Bowl i Søndervig med start kl Musik Mugshots. 3. august Strandgudstjeneste ved sognepræst Ole Lange kl Kom og nyd verdens smukkeste alter... Solnedgangen på stranden v/badevej i Søndervig. Pak tæpper, kaffe, te eller varm kakao og nyd en hyggelig sommeraften på stranden i Søndervig, alt imens solen går ned i vest. 4. august Torvedag i Sdr. Nissum ved Multihallen fra kl Torvedag med forskellige boder og mange forskellige aktiviteter. Servering på pladsen. 6. august Fiskeauktion i Thorsminde. Alle kan opleve fiskeauktion på gammeldags manér fra kl hver lørdag i den røde auktionshal på Gl. Havn. Auktionen starter kl , så kom og byd og få frisk fisk med hjem. Fra baren sælges der en lækker fisketallerken samt øl og vand. 6. august Thor Beach Thriatlon i Thorsminde. ( en heldagsbegivenhed, den gl. auktionshal er åben hele dagen). Et extrem event med 3,8 km svømning i vesterhavet, derefter på cykel 3 gange rundt om Nissum Fjord = 186 km cykling og afslutte med løb fra Thorsminde til midt på Ferring Sø og tilbage en maraton på 42,2 km. Se på hjemme-siden Thor Beach Triathlon som også har en facebook side. 7. august Jazz ved Beach Bowl i Søndervig med Sir Horstmanns Jazzband kl august Tag med DGI Svømning på en Ocean Rescue Camp! Det foregår ved havet eller søerne, og du kommer til at lære om fx livredning, dykning og beach flag race. Vi har det fantastisk sjovt undervejs, og der er fart på, når vi prøver masser vandaktiviteter i det fri. Du bliver klogere på kystlivredning, sikkerhed og førstehjælp, og du får selvfølgelig lov til at prøve det hele af i praksis. Du kan deltage på tre forskellige niveauer. En camp varer typisk en uge, og du skal være 8-18 år for at deltage. 10. august Martin Dale, britisk/irsk folkemusik for fuld power. Open by Night til kl Sommerbuffet og musik kl Entré 200 kr. børn u/ 12 år 90 kr. Husk tilmelding. Alt sammen hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand.

11 10. august MC-Træf i Thorsminde fra kl Ulfborg-Vemb Motorcykel Club og Thorsminde Borgerforening indbyder til træf på Gl. Havn. 10. august Strandgudstjeneste ved sognepræst Ole Lange kl Kom og nyd verdens smukkeste alter... Solnedgangen på stranden v/badevej i Søndervig. Pak tæpper, kaffe, te eller varm kakao og nyd en hyggelig sommeraften på stranden i Søndervig, alt imens solen går ned i vest. 13. august Fiskeauktion i Thorsminde. Alle kan opleve fiskeauktion på gammeldags manér fra kl hver lørdag i den røde auktionshal på Gl. Havn. Auktionen starter kl , så kom og byd og få frisk fisk med hjem. Fra baren sælges der en lækker fisketallerken samt øl og vand. 14. august Jazz ved Beach Bowl i Søndervig med Ringkøbing/Hof Big Band kl august David Davies & Svend Aage skøn irsk musikaften som vi kan li det. Open by Night til kl Sommerbuffet og IRSKmusik kl Entré 200 kr. børn u/ 12 år 90 kr. Husk tilmelding. Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand august Ulfborg Marked. Markedet finder sted på de grønne områder ved Ringvejen i Ulfborg. Torsdag aften: Markedsbanko i foreningernes øltelt kl Fredag fra kl markedspladsen, ølteltene og tivoli åbner. Lørdag fra kl Heste- og smådyrsmarked. Fredag og lørdag aften er der fest i teltene med musik og dans til kl Fra torsdag til søndag vil markedspladsen være fyldt med kræmmere, tivoli og andet godtfolk. 20. august Byfest i Søndervig. Musikken starter kl ! Kom og vær med til et brag af en fest lige i hjertet af Søndervig. Så saml venner, kollegaer og familie og få en hyggelig dag sammen som I med sikkerhed vil huske tilbage på! 20. august Coast 2 coast cykelløb. Danmarks hyggeligste cykelløb har valgt Vestkystens perle af en badeby Søndervig, som start for cykelløbet som slutter i Aarhus. Op mod 1000 cykel glade deltagere vil deltage i løbet, som er 190 km. For mere info: august Nissum Fjord Dagen Ved Nissum Fjord dagen vil der blive sat fokus på vandringer ved fjorden. Vandringer på mange måder, vandringer i naturen og vandringer i overført betydning. Vi sætter gang i en stafet hele vejen rundt om fjorden. Vi starter tidligt på Nørre Vosborg og sender en gruppe hver vej - en sydpå og en nordpå, med mødepunkter hele vejen rundt. Til sidst mødes stafetten hen under af ten i Thorsminde. Følg med på Nissum Fjords hjemmeside, hvor programmet for dagen vil blive lagt ind i løbet af foråret.

12 SEPTEMBER 5. september DEMO-dag kl ARCOPEDICO-sko Efterår og vinternyheder hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand september Fortællefestival. Lørdag fra kl. 11:30-22:30 og søndag fra kl Nørre Vosborg er denne weekend rammen om eventyrlige fortællinger. Kom og oplev magien, når fortællerne fylder herregårdens rum både ude og inde med deres historier om riddere, spøgelser, kærlighed og meget mere. Billetsalg ved indgangen. 14. september MC-Træf i Thorsminde fra kl Ulfborg-Vemb Motorcykel Club og Thorsminde Borgerforening indbyder til træf på Gl. Havn. 24. september Fernisering i Tinghuset kl. 14. Torben Engelbrecht fylde 70 år og viser en retrospektiv udstilling. Udstillingen har åben fredag-lørdag-søndag kl til d.9. oktober OKTOBER 02. oktober Grønt Høstmarked på Lystbækgaard fra kl Stort marked med grønsager, håndværk, arbejdende stande, miljø og energi, grill, café, hestevognsture, børneaktiviteter m.m. Mødested: Lystbækgaard, Lystbækvej 1, Torsted, 6990 Ulfborg. Entré: 50 kr. (incl. Hestevognstur) Børn: gratis. 14. oktober Dissing, Dissing, Las & Dissing underholder på tinghuset i Ulfborg fra kl Dørene åbner kl Selvom der har sneget sig et enkelt 'Las' ind i bandnavnet, synes betydningen af Povl Dissing og sønner ikke at være af mindre indhold. Sammen med Las Nissen har Rasmus og Jonas Dissing været sønnerne, der sammen med farmand Povl, har givet en både forfriskende og ungdommelig vitaminindsprøjtning til musik skabt på tværs af generationer. Sammen har de fire musikere ført Dissing-slægtens fornemmelse for dansksproget vise- og folkemusik videre og samlet generationer med hver deres unikke musikalske talenter. En aften i Povl Dissings selskab er altid en god aften! Pris pr. person 250,- kr oktober Kartoffelfestival på Torvet ved Menu i Søndervig. Se mere på oktober Guidet tur på fiskeauktionen i Thyborøn kl Her får du en speciel mulighed for at komme indenfor i en verden, der er lukket for de fleste. Sammen med vores guide får du muligheden for at høre og se hvordan de friskfangede fisk kommer fra lastrum til lastbil. Her er det ikke muligt at købe friske fisk og det er ikke muligt at medbringe hund på turen. Mødested: JyllandsAkvariet i Thyborøn. Entre: 50,- kr. for voksen og børn fra 3 år 40,- kr. Der kan købes en kombinationsbillet til JyllandsAkvariet.

13 17. oktober By- og havnerundfart i Thyborøn med traktorbussen Spætten kl Mødested: JyllandsAkvariet i Thyborøn. Pris: 40 kr. pr. person dog kun 20 kr. i kombination med billet til Jyllandsakvariet. 18. oktober Fra kl er der Bagagerumsmarked i Søndervig. Kom og gør en god handel. 18. oktober Lav dit eget ravsmykke hos JyllandsAkvariet i Thyborøn fra kl Det kan være flotte øreringe eller seje halskæder. Materialer kan købes. Tilmelding ikke nødvendig. 18. oktober Kom med på bunkertur ved Houvig fra kl på tysk og på dansk og hør historien om de store betonklodser, som er blevet så karakteristiske for den jyske vestkyst. Turen handler om hav og klitter, men mest om de bunkere, som blev bygget under 2. Verdenskrig. Hør også om den store radarstation "Ringelnatter", som har adskillige allierede fly på samvittigheden - en historie, som nu bliver fortalt i en ny udstilling"flyvere i natten" på Ringkøbing Museum. Vi går indenfor i bunkerne, så husk at medbringe lommelygte. Mødested: Houvig Strand P-plads, Houvig Klitvej, 3,5 km. nord for Søndervig. GPS: N E Pris: 60 kr. for voksne, børn u. 18 år er gratis ifølge med voksne. Husk kontanter Selve turen er ca. 2.5 km., og egner sig ikke for gangbesværede eller handicappede. 19. oktober Ravsafari på stranden i Søndervig. Se mere på oktober Efterårsbuffet og IRSKmusik kl Open by Night til kl Entré 200 kr. børn u/ 12 år 90 kr. Husk tilmelding. Alt sammen hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand. 19. oktober Giv en hånd med til hajfodringen kl hos JyllandsAkvariet i Thyborøn. Nu har du mulighed for at være med til at fodre fiskene i vores rørebassiner. 19. oktober Østerssafari i Limfjorden kl ved Odden Cafeteria, Gjellerodde ved Lemvig. Vi tager på østersjagt i gummistøvler eller waders. Hør naturguiden fortælle og lær hvordan du selv fanger dem, hvordan de åbnes og hvordan du kan tilberede dem. Der er også smagsprøver. Tilmelding: senest dagen før og inden kl på tlf Pris: 300,- kr. pr. person incl. spand, en østerskniv og de østers, du samler samt leje af waders. 20. oktober Lav dit eget ravsmykke hos JyllandsAkvariet i Thyborøn fra kl Det kan være flotte øreringe eller seje halskæder. Materialer kan købes. Tilmelding ikke nødvendig.

14 20. oktober Kom med på bunkertur ved Houvig fra kl på tysk og på dansk og hør historien om de store betonklodser, som er blevet så karakteristiske for den jyske vestkyst. Turen handler om hav og klitter, men mest om de bunkere, som blev bygget under 2. Verdenskrig. Hør også om den store radarstation "Ringelnatter", som har adskillige allierede fly på samvittigheden - en historie, som nu bliver fortalt i en ny udstilling"flyvere i natten" på Ringkøbing Museum. Vi går indenfor i bunkerne, så husk at medbringe lommelygte. Mødested: Houvig Strand P-plads, Houvig Klitvej, 3,5 km. nord for Søndervig. GPS: N E Pris: 60 kr. for voksne, børn u. 18 år er gratis ifølge med voksne. Husk kontanter Selve turen er ca. 2.5 km., og egner sig ikke for gangbesværede eller handicappede. 25. oktober Fra kl er der Bagagerumsmarked i Søndervig. Kom og gør en god handel. 27. oktober Zenobia underholder på Tinghuset i Ulfborg kl og åbner dørene kl Zenobia er veletablerede fortolkere af den danske sang-, salme- og visetradition. De tre kvinder, alle oprindeligt fra området nær Egtved i Jylland, har spillet hundredvis af koncerter siden Trioens koncerter er musikalske oplevelser bundet sammen af fortællinger om sangene, refleksioner om at leve et liv i nutiden med de gamle sange som soundtrack, og om balancen mellem fortolkning og bevarelse. Trioen er forrygende til at skabe et intenst musikalsk rum mellem sig selv og publikum, og de formår at gøre deres optrædener både nærværende og underholdende. Pris pr. person 150,- kr. 29. oktober Fernisering i Tinghuset kl 14 : Helle Baslund og Jens Bohr, maleri og træsnit. Udstillingen har åben torsdagfredag-lørdag-søndag kl til d. 20. november NOVEMBER november Vi starter julestemningen med masser af juleinspiration, gløgg og æbleskiver hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand. 11. november Anne Linnet - akustisk intimkoncert. En magisk aften med alle sangene vi kender og historierne om sangenes tilblivelse, sjove anekdoter etc november Julestemning på Lystbækgaard, Lystbækvej 1, Torsted, 6990 Ulfborg fra kl Boder med håndværk indenfor strik, filt, pileflet, træ, smykker, naturcreme, børneaktiviteter, hestevognsture m.m. Entré: 50 kr. (incl. Hestevognstur) Børn: gratis

15 DECEMBER Julekalenderens historie. Nørre Vosborg ved Vemb danner som det eneste sted i landet i år rammen om DR s store udstilling Julekalenderens historie hvor du bl.a. kan glæde dig til at opleve en rejse igennem mere end 60 års julekalender historie. Kostumer, kulisser, dukker og scenografi fra de mest populære julekalendere rykker ind på Nørre Vosborg og vi glæder os til at byde dig indenfor fra slut november december Julemarked på herregården Nørre Vosborg ved Vemb. 4. december Rundvisning i de julepyntede stuer på Nørre Vosborg ved Vemb. 11. december Rundvisning i de julepyntede stuer på Nørre Vosborg ved Vemb. 18. december Rundvisning i de julepyntede stuer på Nørre Vosborg ved Vemb. 21. december Giv en hånd med til hajfodringen kl hos JyllandsAkvariet i Thyborøn. Nu har du mulighed for at være med til at fodre fiskene i vores rørebassiner december Jule- & Nytårsudsalg samt varmt suppedage hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand. 28. december Giv en hånd med til hajfodringen kl hos JyllandsAkvariet i Thyborøn. Nu har du mulighed for at være med til at fodre fiskene i vores rørebassiner. 29. december Her kan du besøge JyllandsAkvariet i Thyborøn og komme med kl på ravsafari. Tag med til stranden på jagt efter nordens guld. Lær hvor, hvornår og hvordan du finder rav. Pris: 50 kr. pr. voksen, 40 kr. pr. barn fra de er fyldt 3 år. Kun 30,- pr. voksen og 20,- kr. pr. barn ved samtidig køb af entre til JyllandsAkvariet december Østerssafari i Limfjorden kl ved Odden Cafeteria, Gjellerodde ved Lemvig. Vi tager på østersjagt i gummistøvler eller waders. Hør naturguiden fortælle og lær hvordan du selv fanger dem. Det er kun indsamling af østers til nytårsbordene, der er ikke efterfølgende tilberedning af fangsten. Tilmelding: senest dagen før og inden kl på tlf Pris: 300,- kr. pr. person incl. spand, en østerskniv og de østers, du samler samt leje af waders.

16 31. december Vinterbadefestival i Søndervig. Tilmelding nødvendig. LØBENDE AKTIVITETER 12. marts 31. maj Forårsudstilling med billedkunstner Edith Borgholm, Skjern i Galleriet på Fjand Gårdbutik. Fri entré. 14. marts 31. maj Forårsudstilling med billedkunstner Edith Borgholm, Skjern i Galleriet hos Fjand Gårdbutik, Fjand, Fri entre. 15. marts 28. november Giv en hånd med til hajfodringen hver mandag og fredag kl hos JyllandsAkvariet. Nu har du mulighed for at være med til at fodre fiskene i vores rørebassiner. 17. marts juni Hver torsdag kl kan du besøge JyllandsAkvariet i Thyborøn og komme med på ravsafari. Tag med til stranden på jagt efter nordens guld. Lær hvor, hvornår og hvordan du finder rav. Pris: 50 kr. pr. voksen, 40 kr. pr. barn fra de er fyldt 3 år. Kun 30,- pr. voksen og 20,- kr. pr. barn ved samtidig køb af entre til JyllandsAkvariet. 1. april 27. maj Hver fredag er der Sælsafari med Traktorbus. Tag med traktorbussen på udkig efter sæler i Limfjorden ad den kilometerlange dæmning ved Rønlandmøllerne. Det er en fordel at medbringe kikkert og husk tøj efter vejret. Turen kan aflyses ved for høj vandstand, det vil fremgå af Jyllandsakvariets hjemmeside. Mødested: P-pladsen ved møllerne lige syd for Thyborøn kl Tilmelding: senest dagen før kl på tlf Pris pr. voksen 75,- kr. og 50 kr. pr. barn. 7. april 27. oktober Hver torsdag er der Gåtur ved Lystbækgaard, Fårehyrdens gård. Oplev Nordiske får lave naturpleje. Prøv at vandre med en fåreflok og hyrden. Se fårehunden vogte fåreflokken, mærk ulden og prøv at strikke fra et får. Lav din egen livstråd. Smag gårdens egne produkter samt de lokale råvarer. Tid: 14. Mødested: Lystbækgaard, Lystbækvej 1, Torsted, 6990 Ulfborg. Pris: 100kr. inkl. smagsoplevelsen. Børn under 12 år gratis 24. april august Fra kl er der Bagagerumsmarked i Holstebro sidste søndag i hver måned. Kom og gør en god handel. 21. maj 12. juni Åben medlemsudstilling i Tinghuset Ulfborg. Åben fra fredag, lørdag, søndag. Fernisering lørdag d. 21. kl. 14

17 juni Sommerudstilling med billedkunstner Anna Grethe Brundgaard, Hjerm i Galleriet hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand, 6990 Ulfborg. Fri entre juni Hver tirsdag og torsdag er der Sælsafari med Traktorbus. Tag med traktorbussen på udkig efter sæler i Limfjorden ad den kilometerlange dæmning ved Rønlandmøllerne. Det er en fordel at medbringe kikkert og husk tøj efter vejret. Turen kan aflyses ved for høj vandstand, det vil fremgå af Jyllandsakvariets hjemmeside. Mødested: P-pladsen ved møllerne lige syd for Thyborøn kl Tilmelding: senest dagen før kl på tlf Pris pr. voksen 75,- kr. og 50 kr. pr. barn. 2. juni 29. september Hyrdehundeopvisning med får og arbejdende Border Collier hver torsdag kl på Lystbækgaard, Lystbækvej 1, ved Ulfborg. 2. juni 30. juni By- og havnerundfart i Thyborøn med traktorbussen Spætten hver tirsdag og torsdag kl Mødested: JyllandsAkvariet i Thyborøn. Pris: 40 kr. pr. person dog kun 20 kr. i kombination med billet til Jyllandsakvariet. 5. juni 26. oktober Sandskulpturfestival i Søndervig Tema er Afrikas dyr. 6. juni 27. juni Hver mandag er der guidet tur på fiskeauktionen i Thyborøn kl Her får du en speciel mulighed for at komme indenfor i en verden, der er lukket for de fleste. Sammen med vores guide får du muligheden for at høre og se hvordan de friskfangede fisk kommer fra lastrum til lastbil. Her er det ikke muligt at købe friske fisk og det er ikke muligt at medbringe hund på turen. Mødested: JyllandsAkvariet i Thyborøn. Entre: 50,- kr. for voksen og børn fra 3 år 40,- kr. Der kan købes en kombinationsbillet til JyllandsAkvariet. 21. juni 23. august Grønne Tirsdage Torvedage hver tirsdag fra d. 21. juni t.o.m. d. 23. august på P-pladsen ved Turistcenter Vedersø Klit på Havvej 6-10 fra kl kom og oplev den hyggelige markedsstemning med forskellige gamle håndværk. Her findes mange friske råvarer nybagt bagerbrød, frisk fisk, grøntsager, honning, sydesalt, trædrejer, smykker og meget mere. 26. juni 13. august Fiskeauktion i Thorsminde hver lørdag. Alle kan opleve fiskeauktion på gammeldags manér fra kl i den røde auktionshal på Gl. Havn. Auktionen starter kl , så kom og byd og få frisk fisk med hjem. Fra baren sælges der en lækker fisketallerken samt øl og vand. 28. juni -23. august Fra kl er der bagagerumsmarked hver tirsdag i Søndervig. Kom og gør en god handel.

18 30. juni 1. september Grill sammen aften. Ved grill-huset på gl. havn er grillen tændt hver torsdag fra kl og alle med lyst til lidt samvær kan komme og hygge sig, fastboende, turister fra nær og fjern, gæster på campingpladsen er hjertelige velkomne, man medbringer selv alt, på nær grillen juli Sommerudstilling med billedkunstner Anna Grethe Bundgaard, Hjerm, i Galleriet hos Fjand gårdbutik, Klitvej 49, Fjand. Fri entre. 1. juli 26. august By- og havnerundfart i Thyborøn med traktorbussen Spætten hver fredag kl Mødested: JyllandsAkvariet i Thyborøn. Pris: 40 kr. pr. person dog kun 20 kr. i kombination med billet til Jyllandsakvariet. 1. juli 31. august På alle hverdage undtagen mandag er der Sælsafari med Traktorbus. Tag med traktorbussen på udkig efter sæler i Limfjorden ad den kilometerlange dæmning ved Rønlandmøllerne. Det er en fordel at medbringe kikkert og husk tøj efter vejret. Turen kan aflyses ved for høj vandstand, det vil fremgå af Jyllandsakvariets hjemmeside. Mødested: P-pladsen ved møllerne lige syd for Thyborøn kl Fra d. 3. juli 30. august kører den igen kl på tirsdage og søndage. Tilmelding: senest fredagen før kl på tlf ved safariture om søndagen og senest dagen før på safariture på hverdage. Pris pr. voksen 75,- kr. og 50 kr. pr. barn. 1. juli 31. august En oplevelse for livet. Tag familien med og oplev himlen og havets skønhed og den eventyrlige stemning om bord. På 2 timer kan du opleve skonnerten Maja med vindfyldte sejl enten på Vesterhavet eller Ringkøbing Fjord. Skipperens fortolkning af vejrudsigten bestemmer sejlturens retning. Turen tager 2 timer. Se sejlplan m.m. på 3. juli 7. august Kræmmermarked på legepladsen i Bjerghuse, Fjand fra kl hver søndag. Alle er velkomne. Det er gratis at deltage med egen bod. Hver stadeplads må max fylde 4 m. P-pladsen må ikke benyttes. 4. juli 29. august Hver mandag er der guidet tur på fiskeauktionen i Thyborøn kl Her får du en speciel mulighed for at komme indenfor i en verden, der er lukket for de fleste. Sammen med vores guide får du muligheden for at høre og se hvordan de friskfangede fisk kommer fra lastrum til lastbil. Her er det ikke muligt at købe friske fisk og det er ikke muligt at medbringe hund på turen. Mødested: JyllandsAkvariet i Thyborøn. Entre: 50,- kr. for voksen og børn fra 3 år 40,- kr. Der kan købes en kombinationsbillet til JyllandsAkvariet.

19 5. juli august Hver tirsdag kl kan du besøge JyllandsAkvariet i Thyborøn og komme med på ravsafari. Tag med til stranden på jagt efter nordens guld. Lær hvor, hvornår og hvordan du finder rav. Pris: 50 kr. pr. voksen, 40 kr. pr. barn fra de er fyldt 3 år. Kun 30,- pr. voksen og 20,- kr. pr. barn ved samtidig køb af entre til JyllandsAkvariet. 5. juli 28. juli Kom med på bunkertur ved Houvig hver tirsdag og torsdag fra kl på tysk og fra kl på dansk og hør historien om de store betonklodser, som er blevet så karakteristiske for den jyske vestkyst. Turen handler om hav og klitter, men mest om de bunkere, som blev bygget under 2. Verdenskrig. Hør også om den store radarstation "Ringelnatter", som har adskillige allierede fly på samvittigheden - en historie, som nu bliver fortalt i en ny udstilling"flyvere i natten" på Ringkøbing Museum. Vi går indenfor i bunkerne, så husk at medbringe lommelygte. Mødested: Houvig Strand P-plads, Houvig Klitvej, 3,5 km. nord for Søndervig. GPS: N E Pris: 60 kr. for voksne, børn u. 18 år er gratis ifølge med voksne. Husk kontanter Selve turen er ca. 2.5 km., og egner sig ikke for gangbesværede eller handicappede. 6. juli 27. juli Solnedgangsgudstjeneste hver onsdag på stranden ved Badevej i Søndervig kl Strandgudstjeneste ved sognepræst Ole Lange. Kom og nyd verdens smukkeste alter... Solnedgangen på stranden v/badevej i Søndervig. Pak tæpper, kaffe, te eller varm kakao og nyd en hyggelig sommeraften på stranden i Søndervig, alt imens solen går ned i vest juli 17. august. Hver onsdag er der sommerbuffet og musikaften kl til på Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand. Husk tilmelding. 6. juli 24. august Lav dine egne glasfigurer hver onsdag fra kl hos Gammelgaard Glas, Bøvlingbjerg. I vores Glasworkshop kan børn (fra 7 år) og voksne skabe deres helt unikke glasfigur af små stykker farvet glas, som de skærer eller klipper og sætter sammen til små figurer, som de dekorerer. Derefter smeltes det sammen i en ovn. Du kan nå at lave 2 små figurer på de 2 timer for 250 kr. Der er en voksen, der fremlægger forskellige materialer, vejleder og rådgiver dig om mulighederne. 6. juli 24. august Lav dit eget relief eller billede hos Gammelgaard Glas fra kl hver onsdag i Bøvlingbjerg. Du kan lave dit eget relief af mange stykker glas, som du dekorerer med metaller og farver, hvorefter det smeltes sammen og sættes på en glas fod, som man stiller et lys bagved. Du kan også lave et billede i stedet for. Jeg vil vise jer teknikkerne, og du skaber dit eget unikke glaskunst. Pris med materiale 300kr. 6. juli 31. august Giv en hånd med til hajfodringen hver onsdag kl hos JyllandsAkvariet. Nu har du mulighed for at være med til at fodre fiskene i vores rørebassiner.

20 6. juli 31. august Alle onsdage er der Krabbefiskekonkurrence kl i Thyborøn. Så skal der dystes om hvem der er bedst til at fange krabber. Du har mulighed for selv at lave din helt egen krabbefiskestang i JyllandsAkvariet inden konkurrencen, og ellers er du velkommen til at låne. Diplom og medalje til vinderne. Mødested: JyllandsAkvariet i Thyborøn. Pris: 50 kr. pr. deltager, men kun 25 kr. i forbindelse med køb af billet til JyllandsAkvariet. Tilmelding ikke nødvendigt. 7. juli 31. august Du kan lave dine egne glassmykker eller hos Gammelgaard Glas i Bøvlingbjerg fra kl hver torsdag. I Glasworkshoppen kan børn (fra 7 år) og voksne skabe deres egne helt unikke glassmykker, Du skærer og klipper glasset, sætter det sammen og dekorere det med små perler og glimmer glas. Derefter smeltes det sammen i ovnen. Du kan lave 1 armbånd (skal selv montere det) 1 vedhæng, 1 par hængeøreringe og et par stikkers, på de 2 timer. En voksen vil fremlægge forskellige materialer, vejlede og rådgive dig om mulighederne. Pris 300,- kr. med materialer. 7. juli august Hver torsdag kl kan du besøge JyllandsAkvariet og komme med på ravsafari. Tag med til stranden på jagt efter nordens guld. Lær hvor, hvornår og hvordan du finder rav. Pris: 50 kr. pr. voksen, 40 kr. pr. barn fra de er fyldt 3 år. Kun 30,- pr. voksen og 20,- kr. pr. barn ved samtidig køb af entre til JyllandsAkvariet. Guidning foregår hovedsageligt på tysk. 7. Juli 25. august Hver torsdag kl kan du besøge JyllandsAkvariet og komme med på ravsafari. Tag med til stranden på jagt efter nordens guld. Lær hvor, hvornår og hvordan du finder rav. Pris: 50 kr. pr. voksen, 40 kr. pr. barn fra de er fyldt 3 år. Kun 30,- pr. voksen og 20,- kr. pr. barn ved samtidig køb af entre til JyllandsAkvariet. Guidning foregår hovedsageligt på tysk. 8. juli 26. august Lav dit eget unika glas design hos Gammelgaard Glas i Bøvlingbjerg fra kl hver fredag. I vores Glasworkshop kan børn (4år) og voksne dekorere og sandblæse direkte på færdig formet glas, f.eks. fade, vaser, drikkeglas, kander m.m. og dermed skabe deres egen, helt unikke glas design. Ved hjælp af forskellige afdækningsteknikker, kan der laves mønstre direkte på glasset, enten ved at tegne på det, eller afdække det med skabeloner. Til slut sandblæser du glasset og voila, dit eget unikke glas design, færdig til at tage med hjem. Priser fra ,- kr. med materialer. 18. juli 7 august Morgengynmastik. Har du lyst at starte dagen med frisk havluft i lungerne og sand på tæerne, så kom og vær med til morgengymnastik på stranden i Søndervig. 1 times frisk morgen gymnastik på stranden v. Badevej, hver dag kl Gratis, ingen tilmelding nødvendig. Alle kan være med. Medbring vand og stort håndklæde. Se mere på

21 august Kom med på bunkertur ved Houvig hver tirsdag og torsdag fra til på tysk og fra kl på dansk og hør historien om de store betonklodser, som er blevet så karakteristiske for den jyske vestkyst. Turen handler om hav og klitter, men mest om de bunkere, som blev bygget under 2. Verdenskrig. Hør også om den store radarstation "Ringelnatter", som har adskillige allierede fly på samvittigheden - en historie, som nu bliver fortalt i en ny udstilling"flyvere i natten" på Ringkøbing Museum. Vi går indenfor i bunkerne, så husk at medbringe lommelygte. Mødested: Houvig Strand P-plads, Houvig Klitvej, 3,5 km. nord for Søndervig. GPS: N E Pris: 60 kr. for voksne, børn u. 18 år er gratis ifølge med voksne. Husk kontanter Selve turen er ca. 2.5 km., og egner sig ikke for gangbesværede eller handicappede september Sensommerudstilling hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand. 1. september 24. november Hver torsdag kl kan du besøge JyllandsAkvariet og komme med på ravsafari. Tag med til stranden på jagt efter nordens guld. Lær hvor, hvornår og hvordan du finder rav. Pris: 50 kr. pr. voksen, 40 kr. pr. barn fra de er fyldt 3 år. Kun 30,- pr. voksen og 20,- kr. pr. barn ved samtidig køb af entre til JyllandsAkvariet. 2. september 28. oktober Hver tirsdag og fredag er der Sælsafari med Traktorbus. Tag med traktorbussen på udkig efter sæler i Limfjorden ad den kilometerlange dæmning ved Rønlandmøllerne. Det er en fordel at medbringe kikkert og husk tøj efter vejret. Turen kan aflyses ved for høj vandstand, det vil fremgå af Jyllandsakvariets hjemmeside. Mødested: P-pladsen ved møllerne lige syd for Thyborøn kl Tilmelding: senest dagen før kl på tlf Pris pr. voksen 75,- kr. og 50 kr. pr. barn. 24.september - 9. oktober: Retrospektiv udstilling i anledning af Torben Engelbrechte 70 års fødselsdag i Tinghuset, Ulfborg. Åben fra fredag, lørdag, søndag. Fernisering lørdag d. 24. kl oktober 31. oktober Efterårsudstilling med billedkunstner Bodil Mikkelsen, Viborg, i Galleriet hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand. 9. oktober 13. november Hver søndag er der Østerssafari i Limfjorden kl ved Odden Cafeteria, Gjellerodde ved Lemvig. Vi tager på østersjagt i gummistøvler eller waders. Hør naturguiden fortælle og lær hvordan du selv fanger dem, hvordan de åbnes og hvordan du kan tilberede dem. Der er også smagsprøver. Tilmelding: senest fredagen før og inden kl på tlf Pris: 300,- kr. pr. person incl. spand, en østerskniv og de østers, du samler samt leje af waders. 29. oktober- 20. november. Udstilling i Tinghuset, Ulfborg. Helle Baslund og Jens Bohr, maleri og træsnit. Åben fra fredag, lørdag, søndag. Fernisering lørdag d. 29. oktober kl. 14

22 november Udstilling med billedkunstner Bodil Mikkelsen, Viborg, i Galleriet hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand december Udstilling med billedkunstner Bodil Mikkelsen, Viborg, i Galleriet hos Fjand Gårdbutik, Klitvej 49, Fjand. HELE ÅRET Herregårdsstuerne på Nørre Vosborg ved Vemb, byder indenfor hver søndag kl hele året samt tirsdage og onsdage i juli og august, onsdage kl foregår det på tysk. Du kan også gå rundt og kigge på egen hånd. Der er infoskilte undervejs der giver dig smagsprøver på Nørre Vosborgs forunderlige historie. Ønsker du at fordybe dig mere, kan vi anbefale at gå med på en rundvisning. Tidspunkter for rundvisning: Januar februar: Den sidste søndag i hver måned kl Marts december: Hver søndag kl Entréen er 75 kr. for voksne. Børn og unge under 18 år har fri entré. Et søndagsbesøg i stuerne kan sluttes med kaffe og kage i caféen og hver søndag er der tillige mulighed for at kombinere besøget med Nørre Vosborgs berømte søndagsbrunch kl Parken omkring Nørre Vosborg er åbent hele året januar 30. marts Hver torsdag kl kan du besøge JyllandsAkvariet og komme med på ravsafari. Tag med til stranden på jagt efter nordens guld. Lær hvor, hvornår og hvordan du finder rav. Pris: 50 kr. pr. voksen, 40 kr. pr. barn fra de er fyldt 3 år. Kun 30,- pr. voksen og 20,- kr. pr. barn ved samtidig køb af entre til JyllandsAkvariet. 6. januar 31. marts Giv en hånd med til hajfodringen hver fredag kl hos JyllandsAkvariet. Nu har du mulighed for at være med til at fodre fiskene i vores rørebassiner.

Ugekalender for Jammerbugten

Ugekalender for Jammerbugten Ugekalender for Jammerbugten Fra fredag den 10. juli - søndag den 19. juli udgives hver uge af Jammerbugt Turistbureau Redaktør: Anitta Olesen. Mail: aol@jammerbugt.dk Dato/tid Fredag den 10. juli - søndag

Læs mere

Detaljeret program for Snedsted Festuge

Detaljeret program for Snedsted Festuge Detaljeret program for Snedsted Festuge Lørdag den 3. august Aktivitet: DM i Adventure Race (Thy til lands, til vands og i luften). Beskrivelse: Danmarksmesterskaberne i Adventurerace "Thy til lands til

Læs mere

Else Visgaard udstiller dejlige malerier ved Fjand Gårdbutik

Else Visgaard udstiller dejlige malerier ved Fjand Gårdbutik Højsæsonprogram uge 29 14. juli Fodbold og lasergame Mandag til lørdag 10.00-13.00 Vesterhavets Fodboldgolf - Lystlundvej 1, 6990 Ulfborg Pris 115,- kr. 5-17 år: 75,- kr. u/5: gratis Else Visgaard udstiller

Læs mere

Kirkestræde 11, 7500 Holstebro. Mandag-fredag kl. 10.00-18.00 og lørdag kl. 10.00-13.00. Gratis adgang. Bemærk: Søndag lukket.

Kirkestræde 11, 7500 Holstebro. Mandag-fredag kl. 10.00-18.00 og lørdag kl. 10.00-13.00. Gratis adgang. Bemærk: Søndag lukket. Hele ugen: Levendegørelse på Hjerl Hede. Der er stemning og liv i den gamle landsby, når omkring hundrede frivillige børn og voksne tager tidstypisk bondetøj på og befolker huse og værksteder. Kom og føl,

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune Blå Flag program 2012 Ud i det blå i Sønderborg Kommune Juni Juli August Sø 1 Strandkunst On 1 Fjordsafari AKTIVITETSKALENDER Ma 2 Aktiv Sommer To 2 Fjordsafari Ti 3 Aktiv Sommer/Fjordsafari Fr 3 Skibsbygger

Læs mere

Ro i sjælen. Vandringer ved. 4- og 5-dages ture. Weekendture. Endagsture. Dine guider. Kontak os

Ro i sjælen. Vandringer ved. 4- og 5-dages ture. Weekendture. Endagsture. Dine guider. Kontak os Ro i sjælen 4- og 5-dages ture Weekendture Endagsture Dine guider Kontak os Vandringer ved Vandringer ved Nissum Fjord... havet bag havet med højt til himlen og tæt ved jorden... Vandringer der giver ro

Læs mere

www.hanstholm-camping.dk

www.hanstholm-camping.dk Familieweekend - Seniortra ef - Faetter-kusinefest Hamborgvej 95. DK-7730 Hanstholm. Tel. +45 97 96 51 98 www.hanstholm-camping.dk Senior-træf 1 på Hanstholm Camping Torsdag d. 26. søndag d. 29. april

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Else Visgaard udstiller dejlige malerier ved Fjand Gårdbutik

Else Visgaard udstiller dejlige malerier ved Fjand Gårdbutik Højsæsonprogram uge 28 7. Juli Fodbold og lasergame Vesterhavets Fodboldgolf - Lystlundvej 1, 6990 Ulfborg Mandag til lørdag 10.00-13.00 Pris 115,- kr. 5-17 år: 75,- kr. u/5: gratis Else Visgaard udstiller

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat!

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat! TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015 Kursen er sat! LEMVIG 23.-25. MAJ 2015 TEMA: FISK & FISKERI - FØR OG NU Fisk og fiskeri har altid fyldt meget i Lemvig og derfor har vi valgt dette tema for Pinsestævne

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2015 2016

AKTIVITETSKALENDER 2015 2016 AKTIVITETSKALENDER 2015 2016 APRIL 2015 1. April Sælsafari med traktorbus. Tag med traktorbussen kl. 14.00 på tur ud i Limfjorden ad den kilometerlange dæmning ved Rønlandmøllerne. Undervejs fortæller

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2016

Mogenstrup Sportsuge 2016 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2016 Onsdag d.

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Alle dage til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

ARRANGEMENTER I NATURPARK ÅMOSEN EFTERÅR & VINTER 2012

ARRANGEMENTER I NATURPARK ÅMOSEN EFTERÅR & VINTER 2012 ARRANGEMENTER I NATURPARK ÅMOSEN EFTERÅR & VINTER 2012 MEGET I VENTE! Du modtager denne oversigt over de kommende arrangementer i Naturpark Åmosen, fordi du har skrevet dig på vores nyhedsliste under et

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Fokus på naturen i Norddjurs

Fokus på naturen i Norddjurs Fokus på naturen i Norddjurs Månedens tur i 2014 Alle de beskrevne ture er ganske gratis at deltage i. Februar Vi fletter med pil Mandag d. 10. Februar fredag d. 14 februar 10.00 15.00 Naturværkstedet

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Ledreborg 2016. Nyd stemningsbillederne herunder man kan kun blive glad. Så er der pakket. Klar med første læs. og andet læs

Ledreborg 2016. Nyd stemningsbillederne herunder man kan kun blive glad. Så er der pakket. Klar med første læs. og andet læs Ledreborg 2016 Så fik vi klaret livsstilsmessen på Ledreborg slot. Igen fantastiske dage og vi var NÆSTEN heldige med vejret.. Kun søndag var hård med nedbør stort set fra morgen til aften. MEN de andre

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Vidste du... Sundhed [med] Kultur. Program for seks uger med masser af aktiviteter i hele Greve Nord fra den 17. april til den 1. juni!

Vidste du... Sundhed [med] Kultur. Program for seks uger med masser af aktiviteter i hele Greve Nord fra den 17. april til den 1. juni! Vidste du...... at sundhed ikke kun handler om kost og motion? Sundhed [med] Kultur Program for seks uger med masser af aktiviteter i hele Greve Nord fra den 17. april til den 1. juni! [Program] Uge 16:

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2010

NRUI Sports- og Byfest 2010 NRUI Sports- og Byfest 2010 Program for Sports- og Byfesten 2010 Søndag den 29/8 kl. 16,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni Vallekilde-Hørve Friskole. 1. juni 2012 Fredagsbrev nr. 701 Næste uger: 04. juni 05. juni 06. juni 07. juni 08. juni Mundtlig prøve dansk Grundlovsdag Skolen lukket SFO åben til kl. 12.00 Førstehjælpskursus

Læs mere

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret.

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret. AKTIVITETSBLADET DECEMBER 2011 Kære Beboere Vi har nu været rundt med skemaer til alle lejemål nogle er afleveret personligt andre er kommet via brevsprækken, da vi ikke har truffet nogen hjemme. Vi har

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk

TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Efterår 2015 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten GRATIS TILBUD: 2. Håndarbejde:

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Alle dage fra den 8. til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til Event Thor Beach Triathlon ved Lemvig Kommune.

Ansøgning om økonomisk støtte til Event Thor Beach Triathlon ved Lemvig Kommune. Ansøgning om økonomisk støtte til Event Thor Beach Triathlon ved Lemvig Kommune. Thor Beach Triathlon er et nyt event med afvikling i uge 31, 2016. Konceptet er unikt, første i Danmark og i tråd med tidens

Læs mere

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.)

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) Tirsdag den 30. juni: Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) - Plejehjemmet kommer ca. kl. 15 og ser opvisningen.

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2013 torsdag d. 1. august - onsdag d. 7. august.

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2013 torsdag d. 1. august - onsdag d. 7. august. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Navn: Tilmelding til Aktiv sommeruge 2013 torsdag d. 1. august - onsdag d. 7. august. Aktivitetsnr. 11 Aktivitetsnr. 12 Aktivitetsnr. 13 Aktivitetsnr. 14 Aktivitetsnr.

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 med efterfølgende gildeudflugt

Fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 med efterfølgende gildeudflugt Gildenyt Sct. Georgs Gildet i Hadsten September 2015 www.sctgeorg-hadsten.dk Fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 med efterfølgende gildeudflugt Vi mødes til fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 kl.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm...

Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm... A g n e t h e M a a g a a r d g l a s v æ r k Mit Danmark Mine rødder Jeg er født, opvokset og bor midt i den storslåede vestjyske natur tæt ved havet. Min inspiration Naturen, havet og de åbne vidder

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 FESTUGE 23 Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 4. juni - 8. juni 2013 2 TIRSDAG den 4. juni 2013 17.30 Fodbold U8 drenge Kl. 18.00 BT/SVIF 2 Viborg FF 4 Kl. 18.00 Mønsted/Sparkær 2 Viborg FF 3 Kl. 18.30

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

26. april DEMO-dag med ARCOPEDICO sko forårog sommernyheder.

26. april DEMO-dag med ARCOPEDICO sko forårog sommernyheder. Aktiviteter Aktivitetskalender www.ulfborg-turist.dk APRIL 2014 1. april 31. maj Vikingesmykkeudstilling i Butik 2 i Søndervig. 15. april kl. 10 15.00. 1. 30. april Forårsudstilling hos Fjand Gårdbutik,

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Bemærk! Børnene deltager i aktiviteterne på forældrenes ansvar. Mandag 15.02.10

AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Bemærk! Børnene deltager i aktiviteterne på forældrenes ansvar. Mandag 15.02.10 AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Mandag 15.02.10 Tirsdag 16.02.10 Onsdag 17.02.10 Torsdag 18.02.10 Fredag 19.02.10 FED ferie fridag Leg i vand Fastelavnspynt & masker 9.15-12.00 10.00-12.00

Læs mere

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Maj 2014 Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Side 1 PRISER for kontingent 2014: Medlemskab for par:

Læs mere

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård April nr. 4 Oversigt over aktiviteter i april Tirsdag d. 4 kl. 10.00 Torsdag d. 7 kl. 10.15 Tirsdag d. 12 kl. 10.00 Torsdag d.14 kl. 10.15 Tirsdag d. 19 kl. 10.00 Torsdag d.21 kl. 10.15 Tirsdag d.26 kl.

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

SØFRYD inviterer børnekulturkonsulenten

SØFRYD inviterer børnekulturkonsulenten SØFRYD inviterer børnekulturkonsulenten Solen skinner denne 4. juni, hvor jeg besøger Søfryd og allerede ved indgangen får en lille snak med to piger. De skal i skole efter sommerferien fortæller de. Den

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm...

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm... A g n e t h e M a a g a a r d g l a s v æ r k Mit Danmark Mine rødder Jeg er født, opvokset og bor midt i den storslåede vestjyske natur tæt ved havet. Min inspiration Naturen, havet og de åbne vidder

Læs mere

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ Program 1/1-31/72016 Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET KILDEBAKKEN Kildebakken er et åbent aktivitetscenter for selvhjulpne brugere. Programmet er sammensat

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

SFO NYHEDSBREV JUNI 2015

SFO NYHEDSBREV JUNI 2015 SFO NYHEDSBREV JUNI 2015 Ferie Ferie Ferie!!! slap nu af, du har fri, og syng en glad melodi. Op mod solen ler vi, den vil skinne, til ferien er forbi. 1. august 2015 ny distriktsskole i Frederikssund

Læs mere

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER Hold Jeres næste firmaarrangement på naturskønne Gavnø Gavnø Den idylliske ø Gavnø, ligger i Karrebæk Fjord syd for Næstved. Her ligger Gavnø Slot, som udover at

Læs mere

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse.

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse. Til forældre og andre venner. Endnu en periode med en glad og arbejdsom atmosfære er forløbet siden sidste nyhedsbrev. Og nu er det næsten blevet sommer! Eleverne nyder de udendørs aktiviteter, og humøret

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York

Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York Første, anden, tredje. Støt Sømandskirken! Sømandskirkens første online auktion løber af stablen fra den 5. til den 17. juni her: http://www.biddingforgood.com/dskny

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Voksen specialundervisning - for psykisk sårbare voksne Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Vil du lære nyt og møde andre mennesker? - Så er Middelfart Kommunes specialundervisning en mulighed!

Læs mere

Mad- og måltidspolitik for børnehuset Harmonien 2012

Mad- og måltidspolitik for børnehuset Harmonien 2012 Mad- og måltidspolitik for børnehuset Harmonien 2012 Denne mad- og måltidspolitik er udarbejdet af og godkendt af bestyrelsen i Harmonien. Politikken skal sætte rammerne for den mad- og måltidspraksis,

Læs mere

BYFEST 6. 9. Juni 2013

BYFEST 6. 9. Juni 2013 BYFEST 6. 9. Juni 2013 Øster Højst Byfest 2013 2 år er gået og nu er udvalget igen klar med en ny spændende Byfest på Den Gamle Sportsplads, Holmevej i Øster Højst. Byfest aktiviteterne er sammensat af

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

ARRANGEMENTER. www.tbib.dk. PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren. RIBE BRYGHUS Øl-arrangement. BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag

ARRANGEMENTER. www.tbib.dk. PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren. RIBE BRYGHUS Øl-arrangement. BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren RIBE BRYGHUS Øl-arrangement BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag BOGCAFÉ De bedste bøger fra 2015 SANGAFTEN Syng med fra Højskolesangbogen JENS SMÆRUP SØRENSEN Forfatterforedrag

Læs mere

Narsaq maj 2011. Narsaq i billeder. Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord

Narsaq maj 2011. Narsaq i billeder. Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord Narsaq i billeder Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord Vi tager fra Kastrup tirsdag 3. maj kl. 9.00 mod Narsaq med mellemlanding i Sønder Strømfjord og Narsarsuaq. Kl. 17 lokal tid er vi indkvarteret

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere