Informationsbrev vedr. skolebyt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Informationsbrev vedr. skolebyt."

Transkript

1 Informationsbrev vedr. skolebyt. Fra mandag d. 30. maj til onsdag d.1.juni bytter vi skole med Gudbjerg Skole. Alle møder kl.8:15. Cykelholdet får deres bagage i bussen først, og cykler afsted sammen med Mads (Fmd. for Skolebestyrelsen), Maria (SFO) og Dan. De øvrige elever samt bagage læsses og kører sammen med lærerne, Lea og Susanne til Gudbjerg. Vurder selv om jeres barn er bedst tjent med at I vinker/ ikke vinker farvel. Vi er tilbage på Skovløkkeskolen onsdag ved 16-16:30 tiden. Vores adresse disse dage er: Gudbjerg Skole Byvej Gudbjerg Dan tlf Gudbjerg Skole tlf Bør kun bruges i nødstilfælde! Pakkeliste: i madkasse m/navn Drikkelse i drikkedunk m/navn Gult sygesikringskort Lille turtaske Badetøj Håndklæde Tandbørste/ tandpasta Tøj (også regntøj) Fodtøj Liggeunderlag Sovepose Evt. sovedyr Vigtigt: Skriv navn på alt, så alle får det rigtige med hjem!! Tag så lidt bagage med som muligt. Pak fornuftigt. Diverse: Skal dit barn have medicin? Er der noget vi skal være særligt opmærksomme på? Særlige hensyn der skal tages? Andet? Giv klasselæreren besked i god tid! Lommepenge: Barnet har selv ansvaret for evt. lommepenge Vi kommer 3 steder, hvor der er mulighed for at købe noget (svømmehal, Valdemar Slot og Naturama) men madholdet sørger godt for os både m.h.t. mad og kage. Mobil og andet elektronisk udstyr. Det er IKKE TILLADT at medbringe mobiltelefon og andet lign. elektronik. Fotoapparat evt. engangskamera tilladt, men på eget ansvar!!

2 Bespisning: Madholdet ( frivillige forældre) sørger for vores forplejning. Når vi spiser morgenmad, smører vi også selv vores madpakker ( der er hjælp til de yngste klasser) Vi fylder drikkedunkene og pakker så vores turtaske. Madplan: Vi spiser vores medbragte madpakker. Vi får eftermiddagskage. Til aften får vi pitabrød og senere aftenkage. Tirsdag Lasagne m/råkost Pandekager Aktiviteter: Vi ankommer og indkvarteres. Hver klasse tildeles et klasseværelse, hvor klassen sover sammen med de 2 tilknyttede voksne 0.kl. Mette og Maria 1.kl. Bernt og Susanne 2.kl. Karen og Morten 3.kl. Lea og Jytte 4.kl. Lone og Inge 5.kl. Dorrit og Lisbeth 6.kl. Pia og Dan Vi spiser de medbragte madpakker og cykelholdet ankommer. Vi kører i bus til Svendborg Badeland. Efter Badeland tilbage til Gudbjerg Skole. Skattejagt ( arrangeret af elevråd) De voksne er poster. Aftensmad Fælles hygge. Boldspil,sang ved bål o.lign. for de øvrige elever. Tirsdag. Brandvagt. Der er fra brandmyndighederne krav om brandvagt ved overnatninger på skole. Her har madholdet også tilbudt deres hjælp. kl.10-13:30 Besøge Valdemar Slot på Tåsinge. Program for de forskellige klasser vedlagt som bilag.. Fri leg. Boldspil m.m. De ældste klasser planlægger underholdning. Aftensmad.

3 Gudbjerg skole på Skovløkkeskolen. På Skovløkkeskolen indkvarteres Gudbjerg Skole ligeledes i klasseværelserne. De har også forældre med til at stå for bespisning og brandvagt. Cafe gymnastiksal og aula bruges i.f.m. bespisning. Børnehavens hverdag berøres ikke af skolebytningen udover, at det er andre elever og voksne der er på skolen. Lars (pedel) og John Thomas er på skolen. Kristi Himmelfartsdag. Når vi efter en forhåbentlig god og udbytterig tur kommer trætte hjem har vi fri fra skole torsdag, fredag,lørdag og søndag. Vi mødes friske og veludhvilede igen i skole mandag d. 6.juni kl.8:15. Fælles hygge, underholdning,sang ved bål o.lign. for de øvrige elever. Pakke bagage og rydde op. kl.10-14:00 Besøge Naturama i Svendborg. Program for de forskellige klasser vedlagt som bilag. Tilbage til Gudbjerg Skole.? Bus læsses med cykelholdets bagage. Cykelholdet kører. Øvrig bagage læsses og kursen sættes mod Nordfyn. kl.16-16:30 Bussen er tilbage på Skovløkkeskolen. Cykelholdets bagage sættes i Vindfang/garderobe på skolen. Cykelholdet ankommer?? Med venlig hilsen Personalet ved Skovløkkeskolen.

4 Informationsbrev vedr. skolebyt. Fra mandag d. 30. maj til onsdag d.1.juni bytter vi skole med Gudbjerg Skole. Alle møder kl.8:15. Cykelholdet får deres bagage i bussen først, og cykler afsted sammen med Mads (Fmd. for Skolebestyrelsen), Maria (SFO) og Dan. De øvrige elever samt bagage læsses og kører sammen med lærerne, Lea og Susanne til Gudbjerg. Vurder selv om jeres barn er bedst tjent med at I vinker/ ikke vinker farvel. Vi er tilbage på Skovløkkeskolen onsdag ved 16-16:30 tiden. Vores adresse disse dage er: Gudbjerg Skole Byvej Gudbjerg Dan tlf Gudbjerg Skole tlf Bør kun bruges i nødstilfælde! Pakkeliste: i madkasse m/navn Drikkelse i drikkedunk m/navn Gult sygesikringskort Lille turtaske Badetøj Håndklæde Tandbørste/ tandpasta Tøj (også regntøj) Fodtøj Liggeunderlag Sovepose Evt. sovedyr Vigtigt: Skriv navn på alt, så alle får det rigtige med hjem!! Tag så lidt bagage med som muligt. Pak fornuftigt. Diverse: Skal dit barn have medicin? Er der noget vi skal være særligt opmærksomme på? Særlige hensyn der skal tages? Andet? Giv klasselæreren besked i god tid! Lommepenge: Barnet har selv ansvaret for evt. lommepenge Vi kommer 3 steder, hvor der er mulighed for at købe noget (svømmehal, Valdemar Slot og Naturama) men madholdet sørger godt for os både m.h.t. mad og kage. Mobil og andet elektronisk udstyr. Det er IKKE TILLADT at medbringe mobiltelefon og andet lign. elektronik. Fotoapparat evt. engangskamera tilladt, men på eget ansvar!!

5 Bespisning: Madholdet ( frivillige forældre) sørger for vores forplejning. Når vi spiser morgenmad, smører vi også selv vores madpakker ( der er hjælp til de yngste klasser) Vi fylder drikkedunkene og pakker så vores turtaske. Madplan: Vi spiser vores medbragte madpakker. Vi får eftermiddagskage. Til aften får vi pitabrød og senere aftenkage. Tirsdag Lasagne m/råkost Pandekager Aktiviteter: Vi ankommer og indkvarteres. Hver klasse tildeles et klasseværelse, hvor klassen sover sammen med de 2 tilknyttede voksne 0.kl. Mette og Maria 1.kl. Bernt og Susanne 2.kl. Karen og Morten 3.kl. Lea og Jytte 4.kl. Lone og Inge 5.kl. Dorrit og Lisbeth 6.kl. Pia og Dan Vi spiser de medbragte madpakker og cykelholdet ankommer. Vi kører i bus til Svendborg Badeland. Efter Badeland tilbage til Gudbjerg Skole. Skattejagt ( arrangeret af elevråd) De voksne er poster. Aftensmad Fælles hygge. Boldspil,sang ved bål o.lign. for de øvrige elever. Tirsdag. Brandvagt. Der er fra brandmyndighederne krav om brandvagt ved overnatninger på skole. Her har madholdet også tilbudt deres hjælp. kl.10-13:30 Besøge Valdemar Slot på Tåsinge. Program for de forskellige klasser vedlagt som bilag.. Fri leg. Boldspil m.m. De ældste klasser planlægger underholdning. Aftensmad.

6 Gudbjerg skole på Skovløkkeskolen. På Skovløkkeskolen indkvarteres Gudbjerg Skole ligeledes i klasseværelserne. De har også forældre med til at stå for bespisning og brandvagt. Cafe gymnastiksal og aula bruges i.f.m. bespisning. Børnehavens hverdag berøres ikke af skolebytningen udover, at det er andre elever og voksne der er på skolen. Lars (pedel) og John Thomas er på skolen. Kristi Himmelfartsdag. Når vi efter en forhåbentlig god og udbytterig tur kommer trætte hjem har vi fri fra skole torsdag, fredag,lørdag og søndag. Vi mødes friske og veludhvilede igen i skole mandag d. 6.juni kl.8:15. Fælles hygge, underholdning,sang ved bål o.lign. for de øvrige elever. Pakke bagage og rydde op. kl.10-14:00 Besøge Naturama i Svendborg. Program for de forskellige klasser vedlagt som bilag. Tilbage til Gudbjerg Skole.? Bus læsses med cykelholdets bagage. Cykelholdet kører. Øvrig bagage læsses og kursen sættes mod Nordfyn. kl.16-16:30 Bussen er tilbage på Skovløkkeskolen. Cykelholdets bagage sættes i Vindfang/garderobe på skolen. Cykelholdet ankommer?? Med venlig hilsen Personalet ved Skovløkkeskolen.

7 Informationsbrev vedr. skolebyt. Fra mandag d. 30. maj til onsdag d.1.juni bytter vi skole med Gudbjerg Skole. Alle møder kl.8:15. Cykelholdet får deres bagage i bussen først, og cykler afsted sammen med Mads (Fmd. for Skolebestyrelsen), Maria (SFO) og Dan. De øvrige elever samt bagage læsses og kører sammen med lærerne, Lea og Susanne til Gudbjerg. Vurder selv om jeres barn er bedst tjent med at I vinker/ ikke vinker farvel. Vi er tilbage på Skovløkkeskolen onsdag ved 16-16:30 tiden. Vores adresse disse dage er: Gudbjerg Skole Byvej Gudbjerg Dan tlf Gudbjerg Skole tlf Bør kun bruges i nødstilfælde! Pakkeliste: i madkasse m/navn Drikkelse i drikkedunk m/navn Gult sygesikringskort Lille turtaske Badetøj Håndklæde Tandbørste/ tandpasta Tøj (også regntøj) Fodtøj Liggeunderlag Sovepose Evt. sovedyr Vigtigt: Skriv navn på alt, så alle får det rigtige med hjem!! Tag så lidt bagage med som muligt. Pak fornuftigt. Diverse: Skal dit barn have medicin? Er der noget vi skal være særligt opmærksomme på? Særlige hensyn der skal tages? Andet? Giv klasselæreren besked i god tid! Lommepenge: Barnet har selv ansvaret for evt. lommepenge Vi kommer 3 steder, hvor der er mulighed for at købe noget (svømmehal, Valdemar Slot og Naturama) men madholdet sørger godt for os både m.h.t. mad og kage. Mobil og andet elektronisk udstyr. Det er IKKE TILLADT at medbringe mobiltelefon og andet lign. elektronik. Fotoapparat evt. engangskamera tilladt, men på eget ansvar!!

8 Bespisning: Madholdet ( frivillige forældre) sørger for vores forplejning. Når vi spiser morgenmad, smører vi også selv vores madpakker ( der er hjælp til de yngste klasser) Vi fylder drikkedunkene og pakker så vores turtaske. Madplan: Vi spiser vores medbragte madpakker. Vi får eftermiddagskage. Til aften får vi pitabrød og senere aftenkage. Tirsdag Lasagne m/råkost Pandekager Aktiviteter: Vi ankommer og indkvarteres. Hver klasse tildeles et klasseværelse, hvor klassen sover sammen med de 2 tilknyttede voksne 0.kl. Mette og Maria 1.kl. Bernt og Susanne 2.kl. Karen og Morten 3.kl. Lea og Jytte 4.kl. Lone og Inge 5.kl. Dorrit og Lisbeth 6.kl. Pia og Dan Vi spiser de medbragte madpakker og cykelholdet ankommer. Vi kører i bus til Svendborg Badeland. Efter Badeland tilbage til Gudbjerg Skole. Skattejagt ( arrangeret af elevråd) De voksne er poster. Aftensmad Fælles hygge. Boldspil,sang ved bål o.lign. for de øvrige elever. Tirsdag. Brandvagt. Der er fra brandmyndighederne krav om brandvagt ved overnatninger på skole. Her har madholdet også tilbudt deres hjælp. kl.10-13:30 Besøge Valdemar Slot på Tåsinge. Program for de forskellige klasser vedlagt som bilag.. Fri leg. Boldspil m.m. De ældste klasser planlægger underholdning. Aftensmad.

9 Gudbjerg skole på Skovløkkeskolen. På Skovløkkeskolen indkvarteres Gudbjerg Skole ligeledes i klasseværelserne. De har også forældre med til at stå for bespisning og brandvagt. Cafe gymnastiksal og aula bruges i.f.m. bespisning. Børnehavens hverdag berøres ikke af skolebytningen udover, at det er andre elever og voksne der er på skolen. Lars (pedel) og John Thomas er på skolen. Kristi Himmelfartsdag. Når vi efter en forhåbentlig god og udbytterig tur kommer trætte hjem har vi fri fra skole torsdag, fredag,lørdag og søndag. Vi mødes friske og veludhvilede igen i skole mandag d. 6.juni kl.8:15. Fælles hygge, underholdning,sang ved bål o.lign. for de øvrige elever. Pakke bagage og rydde op. kl.10-14:00 Besøge Naturama i Svendborg. Program for de forskellige klasser vedlagt som bilag. Tilbage til Gudbjerg Skole.? Bus læsses med cykelholdets bagage. Cykelholdet kører. Øvrig bagage læsses og kursen sættes mod Nordfyn. kl.16-16:30 Bussen er tilbage på Skovløkkeskolen. Cykelholdets bagage sættes i Vindfang/garderobe på skolen. Cykelholdet ankommer?? Med venlig hilsen Personalet ved Skovløkkeskolen.

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv.

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling Kære forældre i Lysegrøn, Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling er

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen

Status. Kvalitets kriterier. Mål for turen Status Bestyrelsen og personalet på Friskolen blev ved Friskolens opstart i august 2012 i fællesskab enige om, at man hvert år ved et nyt skoleårs begyndelse, arrangerer en sammenrystningstur med én overnatning

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

Se her hvordan vores hytte ser ud:

Se her hvordan vores hytte ser ud: Velkommen til Storagergaard Fritidshjem Efterårskoloni 2008 Sig nærmer efteråret sig, og 0. Klassebørnene får derfor tilbuddet om en dejlig koloni, i en rummelig hytte ude i skoven med en dejlig natur

Læs mere

Vi tilbyder at opbevare lommepengene (anbefales). Hvis dette ønskes, bedes lommepengene afleveret i en kuvert med navn og beløb anført gerne mønter.

Vi tilbyder at opbevare lommepengene (anbefales). Hvis dette ønskes, bedes lommepengene afleveret i en kuvert med navn og beløb anført gerne mønter. Sommerlejr 1 7. juli 2012 Kråruplund Krårupvej 31, 4990 Sakskøbing. Mødetid ved Bassebjerg søndag den 1. juli kl. 9.45 Hjemkomst til Bassebjerg lørdag den 7. juli ca. kl. 15.30 Evt. kontakt mobilnumre:

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6 Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder,

Læs mere

Sommerlejr 2016. Infomøde 4. april 2016 Kongeådalens Efterskole

Sommerlejr 2016. Infomøde 4. april 2016 Kongeådalens Efterskole Sommerlejr 2016 Infomøde 4. april 2016 Kongeådalens Efterskole Agenda Dagsprogrammet Aktiviteter Særligt for Pilte Den særlige opgave Forplejning Tut Noget for lederne Hvad har vi glemt Dagsprogrammet

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014!

SLETTELEJREN 2014. 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! SLETTELEJREN 2014 1. 4. september 2014 NYHEDSBREV AUGUST 2014! Den store fælles lejrtur for hele skolen nærmer sig. Om kort tid drager elever og ansatte til Sletten, hvor vi vil fokusere på Natur/Bevægelse/Fællesskab.

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 8. Kære børn og forældre Lemming 4.maj 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 8. Kære børn og forældre Lemming 4.maj 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 8 Kære børn og forældre Lemming 4.maj 2016 Lige siden Danmarks befrielse har det været en tradition at stille tændte lys i vinduerne den 4. maj

Læs mere

Klubtur til Rønde så er vi klar!

Klubtur til Rønde så er vi klar! Lunderskov den 25. marts 2010 Klubtur til Rønde så er vi klar! Vi håber, at materialet er til at gå til. Hej alle LBK ere Så nærmer tiden sig for årets klubtur til Rønde - vi håber, at I glæder jer. Alle

Læs mere

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011 Informationsmøde Informationsmøde 1. Information om Thylejren 2011 Hvor skal vi hen Hvad findes der på lejren Økonomi Lommepenge Dags- og uge program Hvad skal jeg have med Elektronisk underholdning Badning

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30.

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30. Velkommen til Mosehuset 2016 Her følger en del praktiske informationer vedrørende institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser

Læs mere

Velkommen til Sneslev Landbørnehus

Velkommen til Sneslev Landbørnehus Velkommen til Sneslev Landbørnehus Natur` ligvis Adresse: Haslevvej 379 4100 Ringsted tlf. 57627000 Mobil: 41196577 Mail: kan@ringsted.dk Åbningstider: Vi har åbent mandag torsdag kl. 6.30-17.00 og fredag

Læs mere

Bissensvej 1 A. Velkommen til Børnehaven Bissensvej. Hej. Vi vil gerne sige velkommen til dig og din familie i Børnehaven Bissensvej

Bissensvej 1 A. Velkommen til Børnehaven Bissensvej. Hej. Vi vil gerne sige velkommen til dig og din familie i Børnehaven Bissensvej Velkommen til Børnehaven Bissensvej Hej Vi vil gerne sige velkommen til dig og din familie i Børnehaven Bissensvej Din primærpædagog hedder Dine voksne på gruppen hedder Vi glæder os meget til at se dig

Læs mere

K ære deltager & forældre

K ære deltager & forældre K ære deltager & forældre 1. Velkommen til Base Camp 2. Til dig som deltager særlige hensyn/behov 3. Til forældrene særlige hensyn/behov 4. Camp kontoret telefonnummer & adresse 5. Pakkeliste 6. HUSK:

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

STU-NORDDJURS Ravnholtvej 1, 8500 Grenaa

STU-NORDDJURS Ravnholtvej 1, 8500 Grenaa STU Norddjurs den 12.5.2016 STU-NORDDJURS Informationsoplysninger gældende for STU Norddjurs studietur 2016 I år går studieturen til Sølund musikfestival ved Skanderborg. Den finder sted fra tirsdag den

Læs mere

Deltagerbrev for Vikingesommerlejren 2013

Deltagerbrev for Vikingesommerlejren 2013 Deltagerbrev for Vikingesommerlejren 2013 Dette lille hæfte indeholder alle de informationer der er nødvendige for forberedelserne til at tage på sommerlejr. Skulle der stadig være nogle spørgsmål i ikke

Læs mere

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Glyngøre Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Børnehave. Vi glæder os til et godt og konstruktivt samarbejde

Læs mere

Klassehyttetur og udflugter

Klassehyttetur og udflugter Klassehyttetur og udflugter Inspirationskatalog 1 Klassehyttetur og udflugter Indledning...3 Sted: Camp Hverringe...4 Sted: Vigelsø...6 Sted: Martofte gamle skole på Hindsholm...8 Sted: Odense ZOO...9

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større 1 Praktiske informationer Børnehuset Rævehøjen er normeret til 60 børn. 24 vuggestuebørn fordelt på 2 stuer og 1 gruppe bestående af 36 børnehavebørn, opdelt

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Faktaoplysninger: Børnetal og stuer: Vuggestuen i Tusenfryd er delt op i stuer. Der er plads til ca. 12 børn på hver stue. Alt efter antal af børn i afdelingen er barnet tilknyttet

Læs mere

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780 Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Indholdsfortegnelse. 1. Velkommen til Børnehuset Kvaglund. 2. Hvem er vi? 3. Åbningstid. 4. Tabulex.

Læs mere

Visby Fritidscenter. Bredebro

Visby Fritidscenter. Bredebro INVITATION TIL SOMMERLEJR Visby Fritidscenter VED Bredebro 5. juli 11. juli 2015 Nu er det blevet tid til, at du skal tilmelde dig dette års sommerlejr. I år skal vi til Visby Fritidscenter, der er beliggende

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet.

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet. Transport Der betales transportrefusion for følgende former for transport: Fælles bus fra de lokalområder, hvor bussen kan fyldes helt op fra starten. Offentligt transportmiddel og DSB - Som udgangspunkt

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse.

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse. Fraugde Børnehus Jakobsstigen 1 5220 Odense Sø Tlf.: 63 75 34 25 Åbningstider: Mandag torsdag: 6.15-16.30 Fredag: 6.15-16.15 Kære forældre Velkommen til Fraugde Børnehus Vi håber at I her kan få svar på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629 Næsbjerg SFO FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629 Ansatte: Leder: Souschef: Pædagog: Pædagog: Pædagog: Kirsten Poulsen Lotte Lambertsen Jonna Kvist Jeanett Holm Due Hanne Tilde Jensen Åbningstider:

Læs mere

Holdledermøde på KE 04.04.16 - Referat LD5 sommerlejr for de yngste

Holdledermøde på KE 04.04.16 - Referat LD5 sommerlejr for de yngste Holdledermøde på KE 04.04.16 - Referat LD5 sommerlejr for de yngste Dagsprogram på sommerlejren 8 Flaghejsning og morgenmad 9 Andagt 9.30 Aktivitetsmodul 12 Frokost 13.30 Aktivitetsmodul 17.30 Aftensmad

Læs mere

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor.

Rygning er under ingen omstændigheder tilladt indenfor. 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Skitur... 2 Specielt til forældre... 3 Pakkeliste... 4 Følgende kan ofte med fordel medbringes... 4 Påklædning på fjeldet.... 5 Valuta omregning:... 5 Rute

Læs mere

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Velkommen i Troldehøj... 4 Hverdagen i Troldehøj... 5 Kort om Troldehøj... 6 Åbningstid... 7 Indkøring af nye børn...

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende.

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er: Glæde, nærvær, respekt, faglighed og mod. NORMERET BØRNETAL: Højvangshavens Integrerede Institution

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole.

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole. FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE Læs mere på www.haarslevefterskole.dk IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSLEV EFTERSKOLES

Læs mere

Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede

Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede Dagsorden Praktiske oplysninger om bæver/ulve lejr Praktiske oplysninger om Åslejr Fælles oplysninger

Læs mere

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45 2013 2014 Telefonnumre Skolen: 59 31 53 45 Kontortid mellem kl. 08.00-12.30 alle dage. Herefter besvares telefonen i det omfang vi er på kontoret. Telefonsvareren aflyttes om morgenen. Vagtmobil: 21 23

Læs mere

Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET. 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE

Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET. 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE 1 Kære væbner! Vi glæder os til vi skal på sommerlejr sammen lige om lidt. Vi kalder lejren for Væbner for Livet, fordi vi er

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Forældrebrev nr. 2 23. august 2014

Forældrebrev nr. 2 23. august 2014 Side 1 af 7 Forældrebrev nr. 2 23. august 2014 Kære børn og forældre Billeder fra uge 33 og 34 der er flere på SkoleIntra Det er altid en stor fornøjelse at starte et nyt skoleår. Forsamlingen udstrålede

Læs mere

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE For elever i 7. og 8. klasse IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSL EV EFTERSKOLES FORÅRSCAMP

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 26. april 2012 Generalforsamling Se beretningerne fra og referatet af generalforsamlingen på... http://mammenfriskole.dk/bestyrelsesreferater.php Skovdag i Vindum

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Personalet i Børnehuset:

Personalet i Børnehuset: Svalestuen 1 Pilehytten Hovedgaden 74 4520 Svinninge. Kontor: Tlf. 72368280 Mobiltelefon Tlf. 72365317 Lærkestuen: Tlf. 72368284 Svalestuen: Tlf. 72368285 Personalet i Børnehuset: Daglig pædagogisk leder:

Læs mere

Deltagerbrev PUF PERM Side 1 af 6

Deltagerbrev PUF PERM Side 1 af 6 Deltagerbrev PUF PERM 2017 Side 1 af 6 Kære kursist Vi kan glædeligt fortælle dig, at du har fået en af de eftertragtede pladser på PUF PERM 2017. Vi I teamet har siden november sidste år vendt de vildeste,

Læs mere

Sommerlejren Sejerborg

Sommerlejren Sejerborg Sommerlejren Sejerborg Kære forældre. I dette informations brev vil I finde de praktiske oplysninger I har behov for, i forbindelse med jeres barns/børns lejrophold på Sejerborg. Vi glæder os til at give

Læs mere

THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER

THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER 2014 Indledning Med dette hæfte ønsker personalet i Storkereden nye børn og forældre velkommen. Vi håber hæftet vil give jer de mest nødvendige oplysninger

Læs mere

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.)

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) Tirsdag den 30. juni: Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) - Plejehjemmet kommer ca. kl. 15 og ser opvisningen.

Læs mere

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3.

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. Velkommen! Troldehuset modtager gennemsnitlig 90 børn fordelt på Mini-DUS & DUS. Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. klassebørn 1. Marts starter de nye

Læs mere

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr.

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

Gudhjem Børnehave og Vuggestue Gudhjemvej 107 3760 Gudhjem Telefon: 56 48 53 27 www.brk.dk/gudhjembhv ingrid.darre@brk.dk

Gudhjem Børnehave og Vuggestue Gudhjemvej 107 3760 Gudhjem Telefon: 56 48 53 27 www.brk.dk/gudhjembhv ingrid.darre@brk.dk Gudhjem Børnehave og Vuggestue Gudhjemvej 107 3760 Gudhjem Telefon: 56 48 53 27 www.brk.dk/gudhjembhv ingrid.darre@brk.dk I børnehaven/vuggestuen er der indskrevet op til 64 børn. I Gudhjem er dagplejen

Læs mere

Aldersintegreret institution STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 7616 2250

Aldersintegreret institution STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 7616 2250 Aldersintegreret institution STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 7616 2250 VELKOMMEN BØRN: I Valmuen modtager vi ca. 90 børn i alderen 0-6 år, fordelt i 2 huse. I det ene hus har vi 3 vuggestuegrupper.

Læs mere

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole.

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Kære elever, forældre og ansatte. Velkommen til det nye skoleår. I denne kalender kan I orientere jer om alle årets arrangementer, ferier og fridage. I kan

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

INFORMATIONSBREV for E2014. Sommerlejr på Stevninghus

INFORMATIONSBREV for E2014. Sommerlejr på Stevninghus Side 1 af 8 INFORMATIONSBREV for E2014 Indhold af dette informationsbrev: Intro Afrejse og hjemkomst Besøgsdag Mobiltelefoner Bagage/pakning Lommepenge Heik Post Slik Mad på lejren Medicin Stivkrampe Vådligger

Læs mere

Åbningstider i Havblik

Åbningstider i Havblik Velkommen I Havblik Åbningstider i Havblik Mandag torsdag: 6.45-16.30 Fredag : 6.45 15.45 Der kan, hvis der er et arbejdsrelateret behov søges om udvidet åbningstid i tidsrummet fra kl. 06.00 6.45. Skema

Læs mere

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i sommerferien så hermed et program for uge 27 28 og 29. I

Læs mere

Inspiration til arrangementer for Resenbro Skoles forældreråd

Inspiration til arrangementer for Resenbro Skoles forældreråd Inspiration til arrangementer for Resenbro Skoles forældreråd Dette materiale er udarbejdet med det formål at inspirere og hjælpe forældrerådene med at tilrettelægge arrangementer for børn og forældre.

Læs mere

Velkommen til vores vuggestue

Velkommen til vores vuggestue Velkommen til vores vuggestue Med denne folder får du nogle vigtige praktiske informationer om dit barns hverdag i vuggestuen. Heri beskrives, hvad vi tilbyder, og hvad vi forventer af dig i det fremtidige

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag d.

Læs mere

S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N

S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N & S T I F I N D E R T U R N E R I N G E N 2 0 1 8 Stifindere hos De Gule Spejdere - Giv aldrig op! Forestil jer en turnering hvor venskab og samarbejde giver Jer en førsteplads. En turnering hvor Jeres

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Tips til klasseforældreråd

Tips til klasseforældreråd Tips til klasseforældreråd På forhånd tak fordi du/i har påtaget jer at understøtte skolens og klassens fællesskab ved at være del af klasseforældrerådet. Vi ved, at børnene glæder sig hver gang, de skal

Læs mere

Pinselejr 2014 Kristiansholms Plantage

Pinselejr 2014 Kristiansholms Plantage Pinselejr 2014 Kristiansholms Plantage Kære familiespejdere, mikro- og minispejdere og forældre Her lidt praktiske oplysninger om Tonkawa-Stammens familiespejd, mikro og minilejr i Pinsen, til alle jer

Læs mere

Deltagerbrev til Landslejren 2011

Deltagerbrev til Landslejren 2011 Deltagerbrev til Landslejren 2011 Kære deltager Du sidder nu med deltagerbrevet til Landslejren 2011 på Sletten. Her står de sidste praktiske informationer som du får brug for i forbindelse med lejren.

Læs mere

Kære forældre Til kommende skovbørn.

Kære forældre Til kommende skovbørn. Privat Skovbørnehaven Mariehønen Hummeltoftevej 139 2830 virum Telefon 2546 2830 e-mail: Bestyrelsen:kontakt@mariehoenenprivat.dk Børnehaven:mariehoenen@mariehoenenprivat.dk NORMERING: Vi er 5 voksne og

Læs mere

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold

LM inde 2016 i fodbold. Program. LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter. www.dgi.dk/fodbold LM inde 2016 i fodbold Program LM for U10 til U18 i Fredericia Idrætscenter www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Kommende arrangementer Torsdagsbrev, den 01.10.2015 www.mammenfri.dk Torsdag den 1. oktober Uge 41 Tirsdag den 6. oktober Tirsdag den 6. oktober Onsdag den 7. oktober Fredag den

Læs mere

Velkommen i småbørnsgruppen Filurerne i Børnegården

Velkommen i småbørnsgruppen Filurerne i Børnegården Velkommen i småbørnsgruppen Filurerne i Børnegården De største børn på vej på koloni Børnegården er en daginstitution med børn i alderen 2 6 år. Børnene er opdelt i 3 grupper, Filurerne som er de mindste

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Kærnen

Velkommen til Børnehuset Kærnen Velkommen til Børnehuset Kærnen VELKOMMEN I BØRNEHUSET KÆRNEN NORMERING Børnehuset Kærnen er en integreret institution med 24 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn, heraf 40 børn i vores skovafdeling i Nibsbjerg

Læs mere

Lindegårdsalle` 20 3550 Slangerup tlf. 47335960

Lindegårdsalle` 20 3550 Slangerup tlf. 47335960 Lindegårdsalle` 20 3550 Slangerup tlf. 47335960 1 ÅBNINGSTID: Mandag torsdag KL. 6.30-17.30 Fredag KL. 6.30 16.30 Lukket i ugerne 29 + 30 Behovsåbent i anden institution: Mellem jul og nytår Fredag efter

Læs mere

Smørhullet. Skolevej 5, Frørup Tlf. 6333 7094. Velkommen til Smørhullet:

Smørhullet. Skolevej 5, Frørup Tlf. 6333 7094. Velkommen til Smørhullet: Smørhullet Skolevej 5, Frørup Tlf. 6333 7094 Velkommen til Smørhullet: Denne folder er tænkt som en introduktion til nye forældre og andre interesserede, dels for at give nogle vigtige oplysninger, men

Læs mere

Deltagerbrev for fælles sommerlejr 2017

Deltagerbrev for fælles sommerlejr 2017 Deltagerbrev for fælles sommerlejr 2017 Karlebo, Stenløse-Veksø og K2 Kære deltager og forældre. Du modtager deltagerbrevet fordi du har tilmeldt dig vores fælles sommerlejr 2017 med tre friske FDF kredse.

Læs mere

Vores værdier // Hej. Hos os får du dejlige friske kinder, og de allerbedste barndomsminder

Vores værdier // Hej. Hos os får du dejlige friske kinder, og de allerbedste barndomsminder 1 Hej Hos os får du dejlige friske kinder, og de allerbedste barndomsminder Dine voksne på din gruppe hedder Primær pædagog Vi glæder os rigtig meget til at lære dig at kende! Hjerteligt velkommen på Bissensvej

Læs mere

Nyhedsbrev Børnehuset Pilehytten Maj 2015

Nyhedsbrev Børnehuset Pilehytten Maj 2015 DAGTILBUDSDISTRIKT KATRINEDAL Nyhedsbrev Børnehuset Pilehytten Maj 2015 Hele Huset: En stor tak til forældrerådet for en rigtig god fastelavnsfest. Nu er foråret kommet og vi er dermed mere ude. Så tjek

Læs mere

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Morten Jørgensen Leder Jette Rasmussen - Pædagog Astrid Harmsen Elly Pedersen - Pædagog - Pædagogmedhjælper Studerende (halvårs og 3 mdr.) Gitte Sørensen - Pædagog Jørn

Læs mere

Information til alle forældre

Information til alle forældre Information til alle forældre Lejrskole på Sletten De fælles lejrture til Sletten har eksisteret siden 1981. Hvert fjerde eller femte år drager skolen af sted til noget af Danmarks smukkeste natur ved

Læs mere

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne!

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! Vi i SFOén glæder os til endnu et fritter-år sammen med jeres børn! Farvel til gamle og velkommen til

Læs mere

KLAR-pædagogik og leg & læringsmiljøer i Svalereden 29.2.2016. Fælles fokus FRI FOR MOBBERI " Børnene laver deres egen bog "

KLAR-pædagogik og leg & læringsmiljøer i Svalereden 29.2.2016. Fælles fokus FRI FOR MOBBERI  Børnene laver deres egen bog KLARpædagogik og leg & læringsmiljøer i Svalereden 29.2.2016 Fælles fokus FRI FOR MOBBERI " Børnene laver deres egen bog " NATUREN OG NATURFÆNOMENER KROP OG BEVÆGELSE SOCIALE KOMPETENCER BARNETS ALSIDIGE

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

FDF Landslejr 2011. FDF Vadum. Infomøde.

FDF Landslejr 2011. FDF Vadum. Infomøde. FDF Landslejr 2011 FDF Vadum Infomøde. Hvor mange bliver vi? Kredspladsen: 15 væbnere/seniorvæbnere 3 ledere 2 tante/onkel 1 præst Seniorcity: 4 seniore 3 ledere I alt 28. Hvor skal vi bo? Ud og Hjem.

Læs mere

Forældrehåndbog. Camp Sund & Sjov på Fanø Foreningen OPAD

Forældrehåndbog. Camp Sund & Sjov på Fanø Foreningen OPAD Forældrehåndbog Camp Sund & Sjov på Fanø 2012 Foreningen OPAD Kære forældre Denne håndbog indeholder kontaktoplysninger, praktiske oplysninger, datoer for særlige arrangementer og meget mere. Det er en

Læs mere

Velkommen til: Skovhuset Prærievænget 12 8766 Nørre-Snede. 99 60 56 50/ 99 60 56 51 skovhuset@ikast-brande.dk. http://skovhuset.ikast-brande.

Velkommen til: Skovhuset Prærievænget 12 8766 Nørre-Snede. 99 60 56 50/ 99 60 56 51 skovhuset@ikast-brande.dk. http://skovhuset.ikast-brande. Skovhuset Prærievænget 12 8766 Nørre-Snede Velkommen til: Skovhuset@ikast-brande.dk Telefonnumre: Køkken: 99 60 56 51 Kontor: 99 60 56 50 Skovblomster: 99 60 56 53 Skovmus: ude af drift Skovskader: 99

Læs mere

Sommercamp - Konkylier

Sommercamp - Konkylier Sommercamp - Konkylier Kære alle Nu nærmer vi os d. 30/7 hvor vi skal afsted på sommercamp til Aarhus. Vi glæder os helt vildt meget! Det bliver den fedeste tur Nedenfor følger program for turen, liste

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere