Ekstraordinært beboermøde den 19. november 2012 i Bygningen, Ved Anlægget 14B

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ekstraordinært beboermøde den 19. november 2012 i Bygningen, Ved Anlægget 14B"

Transkript

1 Til samtlige beboere i afdeling 17 Møllevangen Vejle, den 14. december 2012 Ekstraordinært beboermøde den 19. november 2012 i Bygningen, Ved Anlægget 14B Hermed følger et kort referat af det ekstraordinære beboermøde således, at de beboere der ikke havde mulighed for at deltage, også kan få en orientering om afdelingens anliggender. Dagsorden: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Gennemgang af helhedsplanen. 4. Gennemgang af de økonomiske konsekvenser af helhedsplanen. 5. Spørgsmål. 6. Bestyrelses anbefaling. 7. Afstemning om vedtagelse af helhedsplanen. Ad. 1 Afdelingsbestyrelsesmedlem Kim Bøgh Andersen bød velkommen og gav en kort orientering om baggrunden for mødet samt det arbejde afdelingsbestyrelsen har lagt i helhedsplanen i de seneste 5 år. Ad. 2 AAB s formand Hans Helge Andersen blev valgt til dirigent og kunne konstatere at det ekstraordinære afdelingsmøde var rettidigt indvarslet og dermed beslutningsdygtig. Ad. 3 Fra rådgiverfirmaet PLUS kontoret arkitekter, deltog Suna Cenholt og Mikkel Seier Christoffersen. Suna Cenholt gennemgik kort historien om opstarten på helhedsplanen for Møllevangen og hvorfor der er gået så lang tid fra de første workshops med beboerne til det besluttende beboermøde, og hvorfor der går lige så lang tid fra en beboerbeslutning til færdiggørelsen af projektet. Møllevangens historiske arkitektur blev beskrevet, herunder afdelingens tilstand i dag. Der blev vist billeder fra den prøvelejlighed, der er lavet på Pedersholm Allé 2, 1.tv.

2 Alle får nye badeværelser. De vil blive renoveret inden for de eksisterende vægge, dog vil de mindste badeværelser bliver gjort større, ved at inddrage noget areal fra lejlighedens øvrige rum. Der blev vist eksempler på hvorledes badeværelserne kan komme til at se ud efter en renovering. Alle boliger får nye vinduer, nye altandøre og lyse inderdøre. De nye vinduer vil blive lavet med en lodret midterstolpe, som er i stil med de oprindelige vinduer fra afdelingens etablering. Boliger med 1-strengs varmesystem får et nyt to-strengs varmesystem, og alle boliger får støjsvag mekanisk ventilation med varmegenvinding. Alle boliger får nymalede opgange og nye entredøre. Herudover etableres der dørtelefoner. Der vil komme flere nye boligtyper, bl.a. tagboliger, renoverede to-planboliger, tilgængelige boliger og sammenlagte og moderniserede boliger. Nogle af de eksisterende boliger vil således blive gjort større ved sammenlægninger med andre boliger, mens en del boliger ligeledes får en anderledes indretning. De 74 enkelt-værelser under taget nedlægges. Disse værelser er meget utidssvarende, da disse oprindeligt var tænkt som boliger for afdelingens unge mennesker, der var ved at flytte hjemmefra. Pulterrum på loftet nedlægges og der etableres nye pulterrum i kældrene. Der vil fortsat være et pulterrum til alle boliger. Der er stor opmærksomhed på tilgængeligheden til boligerne, hvorfor nogle af boligerne vil blive med elevatorer, hvor et eksisterende værelse inddrages, så elevatorerne ikke bliver synlige udefra. Der er også forslag om, at der skal laves få helt nye boliger, kaldes Z-huse. Disse boliger vil blive på ca. 120 m2, men meget moderne. På udearealer sker der ret meget. Ca. 75 stuelejligheder vil få egne haver, der bliver etableret ca. 50 nye parkeringspladser mens der vil ske yderligere trafikdæmpning. Der bliver lavet nye cykleskure og skure til affald. Det betyder, at cykler og affald kommer op fra kældrene. Der vil komme nye lejeredskaber, grillsteder og opholdsrum. Endelig er der forslag om et nyt fælleshus. Fælleshuset skal laves i den gamle varmecentral. Den gamle varmecentral gemmer på en lille hemmelighed, da den har to kældre, som giver mulighed for etablering af festsale, med fri udsigt over Vejle By. Der kan endvidere etableres afdelingsbestyrelseslokaler, aktivitetsrum mv. Sluttelig bevares afdelingens 4 gæsteværelser, således, at beboerne fortsat har mulighed for overnattende gæster.

3 Ad. 4 Teknisk chef Steen R. Andersen gennemgik økonomien i projektet. Det blev oplyst, at det i perioder har været svært at leje boliger ud til nye lejere. I perioder har der stået op mod 20 boliger tommer. Her har en aktiv afdelingsbestyrelse gjort en stor indsats for at få disse boliger lejet ud. Der er tynde ventelister og der har til tider været sendt tilbud ud til mere end 100 personer. Det er vigtigt, at renoveringen ikke alene bliver for de nuværende beboere men også for fremtidens beboere. Det samlede projekt, som er gennemgået af PLUS kontoret, beløber sig til 356 mill.kr. Uden støtte vil huslejen stige med 568 kr. pr. m2 eller gennemsnitlig kr. pr. måned. Der har været en god dialog med Landsbyggefonden, der har set velvilligt på projektet med støttemuligheder, som kan finansiere for 302 mio. kr. Støtten gives som en nedsættelse af ydelsen til kreditforeningslån, rente- og afdragsfri lån, samt en pose penge med direkte tilskud. Herudover har AAB s hovedbestyrelse bevilget et kontant tilskud på kr. fra Egen Trækningsret. Rest til huslejestigning er således kr. hvilket giver en stigning på svarende til 70 kr. pr. m2 pr. år svarende til en gennemsnitlig huslejestigning på 414 kr. pr. måned. Alle priserne er baseret på 2012-niveau hvorfor der vil forekomme indeksreguleringer igennem byggeperioden. Det forventes, at når renoveringen er afsluttet, vil der kunne spares på vand og varme. Besparelsen er vurderet til en gennemsnitlig værdi af ca. 24 kr. pr. m2.. Samlet set betyder det, at der er en nettostigning 46 kr. pr. m2 pr. år, svarende til 272 kr. pr. måned i gennemsnit. Eksempler på stigning i 5 forskellige lejligheder: 34 m² stiger 200 kr. pr. måned. Varmebesparelse 68 kr. pr. måned. netto stigning 132 kr. pr. måned. 61 m² stiger 356 kr. pr. måned. Varmebesparelse 122 kr. pr. måned. netto stigning 234 kr. pr. måned. 76 m² stiger 443 kr. pr. måned. Varmebesparelse 152 kr. pr. måned. netto stigning 291 kr. pr. måned. 91 m² stiger 531 kr. pr. måned. Varmebesparelse 182 kr. pr. måned. netto stigning 349 kr. pr. måned. 105 m² stiger 612 kr. pr. måned. Varmebesparelse 210 kr. pr. måned. netto stigning 402 kr. pr. måned. De nye Z-huse forventes at ville komme til at koste ca. 840 kr. pr. m2 pr. år. Planen skal godkendes af Vejle Kommune, og det forventes, at Vejle Byråd behandler planen den 12. december I foråret 2013 vil arkitekter og ingeniører kunne tilknyttes. Midt i 2014 forventes projektet herefter at kunne igangsættes. Endelig forventes hele projektet at kunne stå færdig med udgangen af På tidligere møder har der være stillet mange spørgsmål, som besvares nedenfor:

4 Kan vi ikke bare nøjes med at få nye badeværelser? Jo, men der vil ikke være nogen særlig støtte fra Landsbyggefonden. Huslejestigning for et badeværelse alene vil være ca kr./måned Kan vi ikke bare få skiftet vinduer? Jo, men der vil ikke være støtte fra Landsbyggefonden. Huslejestigning for vinduer alene vil være ca.365 kr./måned Hvornår vil huslejestigningen træde i kraft? Huslejestigningerne vil blive iværksat områdevis i takt med at arbejderne afsluttes. De første huslejestigninger forventes først at blive iværksat ultimo 2015 Hvorfor er der ikke nye køkkener med i forslaget? Det er tidligere vedtaget at køkkenfornyelser foretages efter den individuelle råderet. Dette vil fortsat være tilfældet. I forbindelse med byggesagen vil der blive skabt mulighed for at få køkkenet udskiftet i tilknytning til renoveringen mod en huslejestigning. Kan man få boligstøtte til huslejestigningen? Ja det kan man, hvis man er berettiget hertil. Er der regnet med genhusning? De beboere, der bor i lejligheder der ombygges til tilgængelige boliger eller sammenlagte boliger skal genhuses mens arbejderne pågår. Arbejdet forventes at tage mellem 4-6 uger. Genhusningen vil primært foregå i tilsvarende lejligheder i Møllevangen. Byggesagen dækker omkostningerne i forbindelsen med genhusningen. Hvis beboeren ikke ønsker at flytte tilbage i den ombyggede lejlighed vil der blive tilbudt en anden tilsvarende bolig efter nærmere aftale. Ligeledes her vil omkostningerne i forbindelse med flytningen blive dækket af byggesagen. Ved ombygningen af øvrige lejligheder er der ikke regnet med genhusning. Der vil blive opstillet toilet og badefaciliteter ud for blokkene, mens arbejderne pågår, ligesom den enkelte lejer får tilbudt et tørkloset i lejligheden. Hvornår bliver min lejlighed renoveret? Det kan vi ikke sige noget præcist om endnu. Den endelige plan for rækkefølgen vil først blive fastlagt, når vi har fået valgt den entreprenør, der skal udføre arbejdet. Hvad skal der ske i min lejlighed? Vi har endnu ikke afklaret placeringen af de nye boligtyper. Derfor kan vi kun med sikkerhed sige at du får: - Nyt badeværelse - Nye vinduer - Nye entrédør - Ny istandsatte indvendige døre. - Ny varmeinstallation - Mekanisk udsugning med varmegenvinding. - Dørtelefon

5 - Fælleshus - Øvrige forbedringer i udearealerne Hvad er alternativet, hvis helhedsplanen ikke vedtages? Der vil være behov for øgede henlæggelser til vedligeholdelse af de nedslidte bygningsdele. Det vurderes at vedligeholdelsen skal øges med min kr. /år, hvilket vil svare til en afledt huslejestigning på ca. 23 kr./m²/år svarende til ca. 140 kr./md for en 71m² lejlighed. Beløbet vil være stigende over en årrække. Det vil være nødvendigt at foretage udskiftning af faldstammer. Dette har været udsat længe, og vil derfor være påkrævet. Restlevetiden er meget kort og de skal skiftes indenfor en 5 årig periode. En udskiftning vil koste ca. 16 mio kr. hvilket giver en huslejestigning på ca. 26 kr/m2 hvilket svarer til ca. 55 kr./måned. Dertil kommer nødvendig renovering af badeværelser og vinduer indenfor en kort tidshorisont Forventet huslejestigning: Badeværelser 1200 kr./måned Vinduer kr./måned PAUSE Ad. 5 Spørgsmål Kan man ikke slippe for de lyse døre Vil det tage 4 6 uger pr. blok at renovere Bliver lejlighedens størrelse mindre når pulterum inddrages Holder de fremlagte besparelser på vand og varme Isolering af ydervægge Hvad med forsikringen hvis der sker noget med lejerens indbo under renoveringen Skal beboerne selv gøre rent efter håndværkerne Svar Det vil være op til afdelingsbestyrelsen om der skal være andre muligheder De 4 6 uger vil være den tid det forventes, at lejligheden skal være uden badeværelse. Pulterrummet indgår ikke i lejemålets areal, så lejlighedens areal bliver ikke ændret. Der er tale om gennemsnitsbetragtninger, men vand og varmepriserne vil nok stige i fremtiden. Det har været drøftet. Men en skalmuring vil være en særdeles dyr løsning, som ikke er vurderet rentabel på nuværende tidspunkt. Vi forventer/opfordre alle til at have en indboforsikring. Der tegnes en all risk forsikring på hele byggesagen. Der vil blive lavet foranstaltninger i lejligheden for at beskytte mod støv, men noget rengøring vil den enkelte lejer nok selv

6 Bliver kælderdørene tætte/tørre efter renoveringen. Nogle af lejlighederne skal have terrasse, går de med til arealet. Når der kommer dørlåse på, hvad sker der så med adgangen til klatvaskerierne Kan der ske genhusning hvis man har arbejde om natten Vil der være fortrinsret for Møllevangens beboere til de nye tilgængelige boliger og z- boligerne Hvad sker der med elinstallationerne og ekstra stik Hvor skal man være i de 6 uger renoveringen tager Ved tænd og sluk af lys i entre, sker der noget her Laves der isolering bag radiator af ydervæggene Hvis man har kaldealarm hvordan lukkes døren så op Sættes der varmeblæser op hvis det er vinterbyggeri Dørlås til terrassedøren Hvor store bliver terrasserne I hvilke prisklasse ligger udskiftningen af køkkener Hvor mange chip til dørlåsen vil der blive udleveret Hvad sker der med nedfaldskaktene Hvad skal der ske med de døre, der er sat ned i kælderen, skal de males Tages der noget af køkkenet til badeværelset Hvad med cykelkælderen og skulle foretage. Kælderdøre vil blive eftergået og vinduer bliver skiftet, så de også bliver tætte. Nogle af stuelejlighederne vil få ekstra terrasser. Dette areal indgår ikke i lejlighedens areal. Det vil blive nemmere at bruge de nye dørlåse. Men man kan ikke forhindre forkert brug af adgangen. Som udgangspunkt, er det ikke i sådan en situation, der er omfattet af genhusning, men der vil forsøges, at finde en tilfredsstillende løsning på problemet Møllevangens beboere vil få fortrin til de nye boliger. I forbindelse med renoveringen af badeværelserne vil elinstallationerne blive opgraderet. Det samme vil ske med elinstallationen til tagboligerne. Der er ikke planlagt en fuldstændig udskiftning af elinstallationen Det er en kompleks renovering der igangsættes. Dette kræver en grundig planlægning, så det kan laves uden de store gener. Ved vinduesudskiftning sættes det nye vindue i samme dag som de gamle tages ud. Det forhold må vi se nærmere på. Det vurderes om det kan medtages, såfremt det kan holdes indenfor den økonomiske ramme Det er fornuftigt at gøre. Det vurderes om det kan medtages, såfremt det kan holdes indenfor den økonomiske ramme Kommunen bliver forsynet med en dørchip, der gør at de kan komme ind som hidtil. Det kan være nødvendigt med en midlertidig varmeforsyning. Terrassedøren vil være aflåselig, hvor der etableres nye haver. De bliver i en størrelse der gør dem funktionsdygtige Det vil være en planlægning med den enkelte lejer Prisen kan typisk ligge fra ca kr. om måneden Der udleveres det samme antal som man har nøgler og der vil være mulighed for at købe ekstra Affaldsskaktene nedlægges. De enkelte tilfælde vil tages op til overvejelse i takt med at man støder på dem. Der vil være tilfælde, hvor det bliver nødvendigt. Cykelkælderen nedlægges mens tørrerummene bevares, der

7 tørrerum Tidligere har der været vist indeliggende altaner ved tagboliger Er man tvunget til at flytte, hvis man ikke har råd til. Gives der nedslag i huslejen for den periode hvor badeværelserne ikke kan bruges Hvis man bor i en af de lejligheder der skal nedlægges, hvad komme rman så tilbage til Hvordan vil det fungere med afløb fra altaner fra 1. sal Hvor kan klap- og barnevogne stilles Bliver det muligt at installere vaskemaskiner og tørretumbler i lejligheden Vil de nye Z-huse komme til at skygge Hvad med de brune låger i skabene når dørene bliver hvide Der vil blive lukket for vandet under renoveringen Dørchip hvad med postbude og reklamebude Hvad sker der med de nye køkkener der er lavet Hvad sker der med anciennitet hvis man får en ny bolig Hvad gør man med den rotteplage de nye affaldsøer vil give hvor det er muligt Disse typer af boliger er ikke med i projektet, da det ville blive alt for dyrt. Der vil blive lavet lempeligere regler for intern flytning i forbindelse med renoveringen. Nej, da der er tale om en kollektiv beslutning, hvor alle skal have renoveret eksempelvis badeværelset, vil det være sådan, at man fortsat skal betale den almindelige husleje. Hvis lejligheden nedlægges, tilbydes der en anden tilsvarende bolig Det vil ikke være anderledes end det er i dag. Klap- og barnevogne vil skulle stilles sammen med cykler i de nye skure. Der hvor man i dag kan have plads til en vaskemaskine og en tørretumbler, vurderes det fortsat muligt. Nej, der laves foranstaltninger så det ikke vil genere, bl.a. vil der være tale om flytning af altaner De brune skabslåger er noget der vil blive set på Når badeværelset renoveres bliver vandet lukket, men der vil være vandforsyning til lejligheden i køkkenet Fremover vil postkasserne være uden for i det nye indgangsparti Hvis der sker indgreb i eksisterende renoverede køkkener vil der ske reparation heraf og evt. en kompensation Umiddelbart vil det være fornuftigt at bevare ancienniteten, i forbindelse med eventuel genhusning, da det ikke er lejerne selv der har søgt en ny bolig. Rotter findes allerede i dag. Det vurderes, at de nye løsninger vil forbedre forholdene. Ad. 6 Afdelingsbestyrelsesmedlem Kim Bøgh Andersen motiverede afdelingsbestyrelsens forslag til helhedsplan for Møllevangen. Vi får nye badeværelser med støjsvag udsugning med væghængt toiletter med nye faldstammer. Vi får nye højisolerede vinduer hvor der kan spares på varmen Vi får et nyt 2-strenget varmesystem med automatisk temostatstyring

8 Afdelingsbestyrelsen anbefaler beboerne at stemme ja til helhedsplanen. Ad. 7 Afdelingsbestyrelsens fremsatte forslag til en helhedsplan for Møllevangen blev vedtaget med 261 ja stemmer 9 nej stemmer 2 ugyldige stemmer Afdelingsbestyrelsen takkede for beboernes flotte opbakning og godkendelse af helhedsplanen for Møllevangen og ser nu frem til, at det egentlige arbejde kan gå i gang. Mødet sluttede kl. 22:10. Der var fremmødt 168 beboere fordelt på 141 lejligheder. Med venlig hilsen Afdelingsbestyrelsen

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen Beboerinformation Spørgsmål & Svar Helhedsplanen for Møllevangen Kære beboer Kære beboer i Møllevangen, Først vil vi sige tusind tak for det flotte fremmøde og store deltagelse i Informationsmøde/åbent

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 19. maj 2015 i Kvartershuset, Løget Høj 2A

Ordinært afdelingsmøde den 19. maj 2015 i Kvartershuset, Løget Høj 2A Til samtlige beboere i afdeling 42, Løget By Vejle, den 20. maj 2015 Ordinært afdelingsmøde den 19. maj 2015 i Kvartershuset, Løget Høj 2A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde, således

Læs mere

Portugalsgades helhedsplan Nu skal vi stemme!

Portugalsgades helhedsplan Nu skal vi stemme! Januar 2016 Portugalsgades helhedsplan Nu skal vi stemme! I dette hæfte kan du læse, hvad der er med i helhedsplanen. Kom og vær med til at stemme om fremtidens Portugalsgade. Ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 14. maj 2014 Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 131 og 137 2. Tidsplan

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Dagsorden: 1 A Valg af dirigent 1 B Valg af referent 2 Behandling af forslag 1 Stemmeudvalg: Forslag 1. Det

Læs mere

Ombygning af Hækkevold og Helleborg

Ombygning af Hækkevold og Helleborg Ombygning af Hækkevold og Helleborg - beslutningsoplæg til det fælles afdelingsmøde onsdag den 27. januar 2010 En helt nødvendig ombygning Boligerne i Hækkevold 9 15 (fsb) og Helleborg 9 15 (SAB) er små

Læs mere

Efter en gennemgang af programmet for aftenen, fortæller Sara Terp Uhre om status for, hvor boligselskabet står i renoveringsprojektet i dag:

Efter en gennemgang af programmet for aftenen, fortæller Sara Terp Uhre om status for, hvor boligselskabet står i renoveringsprojektet i dag: REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Torsdag den Klokken 19.00 21.20 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 21 beboere fra 19 husstande Sara Terp Uhre,

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget.

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget. Evaluering af Workshop i Højstrupparken 29..14 Dato: 3..14 Der var ca (Anslået) 1 fremmødte bestående af en bred variation i beboersammensætningen. Forud for Workshoppen var en gennemgang af omhandlende

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge-, Plan- og Miljøafdelingen By- og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg

Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge-, Plan- og Miljøafdelingen By- og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg Frederiksberg Kommune Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge-, Plan- og Miljøafdelingen By- og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg Frederiksberg forenede Boligselskaber 3104-8/0051 Grønlandsgård,

Læs mere

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning!

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! December 2015 Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! Igennem næsten to år har vi arbejdet på at udvikle en fysisk helhedsplan for Lundevænget. Nu er planen klar til afstemning ved ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Henrik Pedersen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvor skal du bo, når din lejlighed skal... 5 Hvis din bolig

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Længehusene Etape 1, afd. 42! Facader og tagrenovering - Alle længehuse får nye vinduer med udvendig overflade i aluminium (nemt at vedligeholde) og nye døre - Nyt

Læs mere

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009 Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset Tirsdag den 22. september 2009 1. Fremmødte: 13 personer. 2. Evy Pauck bød velkommen, og åbnede mødet jf. dagsordnen, hun gjorde opmærksom på at der i den første

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

MUNKEBJERGPARKEN. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 9 Munkebjergparken. Helhedsplan for afdelingen.

MUNKEBJERGPARKEN. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 9 Munkebjergparken. Helhedsplan for afdelingen. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 9 Munkebjergparken. Helhedsplan for afdelingen. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 2a. Stemmeudvalg 3. Behandling af forslag 1. Stemmeudvalg.

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen og valg af dirigent 2. Tidsplan 3. Gennemførelse af renoveringen Gennemgang af arbejderne vedr. badeværelser,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Post af betydning -rigtigt meget om HP4

Post af betydning -rigtigt meget om HP4 Post af betydning -rigtigt meget om HP4 Sommeren er over os, og vi vil lige minde om husordenen, der siger, at der skal være ro i gården kl. 21 og i sommer ferien kl. 22. Og husk, at selv om du har ferie,

Læs mere

Referat fra Lejerbo afdeling 60 Beboermøde: Tirsdag den 13. september 2011 kl.19.00

Referat fra Lejerbo afdeling 60 Beboermøde: Tirsdag den 13. september 2011 kl.19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Nyt fra bestyrelsen 5. Indkomne forslag 6. Fremlæggelse og godkendelse af næste års budget 7. Eventuelt Kl. 19.00 Åbnede Formand

Læs mere

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 3. september 2015 kl

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 3. september 2015 kl ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d.. september 2015 kl. 19.00 Til beboere 2-16 Mødet afholdes Fællessalen, Glostrup Fritidscenter, Christiansvej2, 2600 Glostrup. Lokalet vil være åbent fra kl. 18:0

Læs mere

Beboermøde Fyrkildevej 4. juni 2015

Beboermøde Fyrkildevej 4. juni 2015 Beboermøde Fyrkildevej 4. juni 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og indledning 2. Valg af dirigent 3. Orientering fra administrationen om den kommende renovering 4. Valg af medlemmer og suppleanter til byggeudvalg

Læs mere

BEBOERMØDE SKOVVÆNGET / BROMBÆRVEJ

BEBOERMØDE SKOVVÆNGET / BROMBÆRVEJ FYSISK HELHEDSPLAN HADERSLEV BOLIGSELSKAB AFD. 16/25 VELKOMMEN TIL BEBOERMØDE! BEBOERMØDE SKOVVÆNGET / BROMBÆRVEJ PROGRAM Velkomst og valg af dirigent VELKOMST VALG AF DIRIGENT! v. Kurt Blohm Valg af referent

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Afdeling Fyrreparken (01 15) Til beboerne i Fyrreparken Den 20. september 2017 Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd. 01 15. Som oplyst i det tidligere omdelte

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Velkommen til infomøde 02 04 2013 BLOKKENE & RÆKKEHUSENE AFD.41

Velkommen til infomøde 02 04 2013 BLOKKENE & RÆKKEHUSENE AFD.41 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Ove Hansen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: - Byggeledelse, entreprenør og AAB vil inspicere om alt er ryddet

Læs mere

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015 Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møllevangen 7. & 8. November 2015 Invitation Kære beboer i Møllevangen, Som tidligere oplyst, er du inviteret til Åbent hus og informationsmøde

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 6 Østbyparken. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2.

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 6 Østbyparken. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2 Referat Deltager. Kirsten Almind, Formand Marie Lisby, Bestyrelsesmedlem Karin Mortensen, Organisationsbestyrelsen Anne-Kathrine

Læs mere

Referat af afdelingsmøde 12. marts 2013, i afdeling 117 Vibo.

Referat af afdelingsmøde 12. marts 2013, i afdeling 117 Vibo. 1 Referat af afdelingsmøde 12. marts 2013, i afdeling 117 Vibo. Ad. 1. Valg af dirigent. Anja Kildevang blev valgt. Ad. 2. Valg af referent. Anna Birkemose blev valgt. Ad. 3. Valg af stemmetællere. Bjarne

Læs mere

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Tilstede: 32 husstande samt Hanne, John, John Ras, Steen, Jan, Mona fra bestyrelsen og Jan Togersen fra Lejerbo Referent: Tine

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016 DAGSORDEN 1. Velkommen og valg af dirigent 2. Tidsplan 3. Gennemførelse af renoveringen Gennemgang af arbejderne vedr. badeværelser,

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 18

Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 18 Sted: Moldeparkens Fælleshus, Grundet Bygade 21A Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: 43 beboere, fordelt på 34 lejemål

Læs mere

Forslag til udnyttelse af tagetagen 2005. AB Solbjerg

Forslag til udnyttelse af tagetagen 2005. AB Solbjerg Forslag til udnyttelse af tagetagen 2005 AB Solbjerg 1 Indholdsfortegnelse side 2. side 4. side 5. side 6. side 8. side 9. side 11. side 12....Forslag til udnyttelse af tagetagen Oversigt...Facader Eksempler

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: RENOVERING I AAB AFDELING 50 Version 9. februar 2015 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring den store renovering i din boligafdeling.

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 11

Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 11 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: Pkt. 2: 25 beboere

Læs mere

Ringparkens Helhedsplan

Ringparkens Helhedsplan Ringparkens Helhedsplan Siden 2011 er der blevet arbejdet på en helhedsplan i Ringparken. En helhedsplan tager normalt mange år at få gennemført og ændrer sig normalt gennem tiden. Da I sidst så projektet

Læs mere

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Regler for tildeling af lejligheder Husorden Regelsæt Brandsikring Lejlighedssammenlægning REGLER FOR TILDELING AF LEJLIGHEDER I ANDELSBOLIGFORENINGEN

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 21. august kl

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 21. august kl ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 21. august kl. 19-22 Til beboere Stubben 2-18 Brinken 1-17 Skellet 1-11 Mødet afholdes i fritidscentrets fællessal, Christiansvej2, 2600 Glostrup Lokalet vil være

Læs mere

Sorgenfrivang II Side 25 af 32 Lyngby almennyttige Boligselskab RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig!

Sorgenfrivang II Side 25 af 32 Lyngby almennyttige Boligselskab RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! Sorgenfrivang II Side 25 af 32 RÅDERET Hvis du vil ændre din bolig! Sorgenfrivang II Side 26 af 32 Råderet Råderetten: Tilpas din bolig til dine behov! Du har gode muligheder for at ændre din bolig, så

Læs mere

Korsgårdens Helhedsplan

Korsgårdens Helhedsplan Korsgårdens Helhedsplan Hvad er afdelingens udfordringer? Udvendige døre og vinduer Udtjente plastikvinduer, dårligt isolerende og utætheder. Plastikvinduer er svære at vedligeholde og reparere - kuldebroer

Læs mere

Spørgsmål og svar om genhusning

Spørgsmål og svar om genhusning februar 2016 Spørgsmål og svar om genhusning Tryk på spørgsmålet, så kommer du til svaret Hvem skal genhuses?... 2 Hvem beslutter, om jeg skal genhuses midlertidigt eller permanent?... 3 Hvornår får jeg

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Valg af dirigent 3. Gennemførelse af renoveringen - Beboerkoordinator v/ Annette

Læs mere

Beboerrepræsentanternes Beretning 2015

Beboerrepræsentanternes Beretning 2015 Beboerrepræsentationen "VIBENSHUSBEBOERNE" Beboerrepræsentanternes Beretning 2015 v/carl-erik Christiansen Buddinge Hovedgade 291 2880 Bagsværd Telefon: 44 44 00 03 Arbejde: 33 21 26 33 Telefax: 33 21

Læs mere

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2012 BILAG 1

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2012 BILAG 1 RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2012 BILAG 1 1 RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2012 KAGSHUSENE, AFD. 4, PAB TINGBJERG, AFD. 1-43 FSB TINGBJERG, AFD. 3026 SAB LANDSKRONAGADE, AFD. 115, VIBO AUSTRALIENSVEJ, AFD.

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse 1. Prøvelejlighed Efter boligorganisationen har afholdt en række åben hus arrangementer, hvor det var muligt for beboerne i Saltværkshuse at besigtige, hvordan et lejemål kunne komme til at se ud, efter

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring genhusning i forbindelse med den

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Vibeengen 17/12 2014 klokken 18.30

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Vibeengen 17/12 2014 klokken 18.30 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Vibeengen 17/12 2014 klokken 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Forslag om privat parkeringsselskab. Formanden

Læs mere

Boligselskabet Domea Vordingborg 1

Boligselskabet Domea Vordingborg 1 Boligselskabet Domea Vordingborg 1 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 9. december 2010, kl. 16.00 på Nyråd Kro, Nyråd hovedgade, 4760 Vordingborg Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsesmødet

Læs mere

Fælledgårdenes Helhedsplan

Fælledgårdenes Helhedsplan Fælledgårdenes Helhedsplan Hvad er afdelingens udfordringer? Udvendige døre og vinduer Udtjente plastikvinduer, dårligt isolerende og utætheder. Plastikvinduer er svære at vedligeholde og reparere - kuldebroer

Læs mere

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden:

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden: Skoleparken 1 Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden 4. Orientering om status på helhedsplan/tilstandsvurdering

Læs mere

Velkommen til beboermøde. Renovering og ombygning. Afd. 406. 10. september 2015

Velkommen til beboermøde. Renovering og ombygning. Afd. 406. 10. september 2015 Velkommen til beboermøde Renovering og ombygning Afd. 406 10. september 2015 Velkomst ved afdelingsformand Tonny Jensen Projektets stade og aftenens program ved projektleder Bent Laursen, Boligkontoret

Læs mere

ORIENTERING OM BYFORNYELSE. Godthåbsvej 38, Kronprinsesse Sofies Vej 2-6, 2000 Frederiksberg

ORIENTERING OM BYFORNYELSE. Godthåbsvej 38, Kronprinsesse Sofies Vej 2-6, 2000 Frederiksberg ORIENTERING OM BYFORNYELSE Godthåbsvej 38, Kronprinsesse Sofies Vej 2-6, 2000 Frederiksberg september 2012 ORIENTERING OM BYFORNYELSE Orientering om byfornyelse Ejendommen Godthåbsvej 38/ Kronprinsesse

Læs mere

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Referat af ordinært afdelingsmøde (regnskabsmøde) i Boligselskabet Friheden Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Dagsorden:

Læs mere

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Afdeling 1-6065-6084 Händelsvej/Grønrisvej Mødedato: 8. november 2012 Til stede: Kim Bilevits, Birthe Mortensen, Dorthe Nielsen. Fra administrationen: Benny Sciegienny

Læs mere

Afd Bjerggården

Afd Bjerggården Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent 2. Orientering om mulighederne for tagboliger: - Gennemgang af skitseoplæg. - Hvad kommer det til at betyde for afdelingen? - Spørgsmål og input fra beboerne

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

6. Indkomne forslag 2014

6. Indkomne forslag 2014 Afdeling 601 Kirkebjerg Indkomne forslag 2014 6. Indkomne forslag 2014 6.1 Parkeringspladser (forslag indkommet 6. marts 2014) Side 1 af 5 6.2 Varmemålere (forslag indkommet 9. marts 2014) Jeg ønsker at

Læs mere

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL I rækkehusene er der tegnet en trappe ned til det nederste niveau i baghaven er det muligt for kørestolsbrugere at få adgang til haven på en anden måde Nej, det er ikke

Læs mere

NYE TIDER I NYDAMSPARKEN

NYE TIDER I NYDAMSPARKEN SK HUmøde info rts, kl. 18d år ma 25. ldkærg o på K NYE TIDER I NYDAMSPARKEN Nydamsparken er et godt sted at bo. Afdelingen ligger centralt og gårdrummet danner en grøn oase i en levende bydel. Og beliggenheden

Læs mere

OPSTARTSMØDE HELHEDSPLANEN FOR ROSENHØJ. Torsdag den 4. September 2008. Trivsel og fornyelse i

OPSTARTSMØDE HELHEDSPLANEN FOR ROSENHØJ. Torsdag den 4. September 2008. Trivsel og fornyelse i OPSTARTSMØDE HELHEDSPLANEN FOR ROSENHØJ Torsdag den 4. September FORMÅLET MED DAGENS MØDE 1. At informere om de muligheder, der er for fremtidens Rosenhøj 2. Nedsættelse af en arbejdsgruppe med beboere

Læs mere

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Side 1/6 Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Fra afdelingsbestyrelsen: Anders Andersen Bodil Sørensen Finn

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ.

AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ. AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD. 47 - C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ. 07.06.2018 Efter at der blev stemt nej til projektet i november 2017 samt input

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård IV den 24. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård IV den 24. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård IV den 24. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 29 beboere samt repræsentanter fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget I forbindelse med informationsmødet den 29. september 2015 og genhusningsmødet den 7. oktober 2015, er der blevet stillet en række spørgsmål som er blevet

Læs mere

Dagsorden: Præsentation - hvem er vi.

Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Hvad skal der ske i afdelingen. Hvorfor en helhedsplan Byggeteknik resultater. Nye lejlighedsplaner Hvad bliver huslejen Eksempler på leje før og nu med boligstøtte

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde.

Referat fra ordinært afdelingsmøde. Referat fra ordinært afdelingsmøde. AAB - afdeling 36 Afholdt tirsdag den 4. marts 2014. Formand for afdelingsbestyrelsen Paul Erik Holmgaard indledte mødet med at byde velkommen til direktør Aage Kristoffersen,

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

Renovering af Vognmandsparken 1 & 2

Renovering af Vognmandsparken 1 & 2 Renovering af Vognmandsparken 1 & 2 Vognmandsparken 1 og Vognmandsparken 2 står over for en såkaldt helhedsplan. Helhedsplanen er en større renovering af boligafdelingerne, hvor afdelingerne får økonomisk

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE 4. JULI 2014

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE 4. JULI 2014 4. JULI 2014 AAB AFD. 107, PARKVEJ 6-12 OG KILDEGÅRDSPARKEN 1-12 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE AAB AFD. 107 3 INDHOLD 1 Problemer med varmeanlægget

Læs mere

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 6. marts kl

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 6. marts kl ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 6. marts kl. 19-22 Til beboere Diget 1-27 Hegnet 1-27 Gærdet 1-7 Mødet afholdes Glostrup Hallen, Glostrup Idrætspark, Hal 1, Stadionvej 80, 2600 Glostrup Lokalet

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Indkaldelse til 9. maj 2011 Ordinært afdelingsmøde for alle beboere i Avedøre Stationsby Syd Mandag d. 16. maj 2011 kl. 19 00 i selskabslokalerne Trædrejerporten 4 (ved Ejendomskontoret) Forslag til dagsorden

Læs mere

Margrethegården i dag. Beboermøde Margrethegården 21. maj 2015

Margrethegården i dag. Beboermøde Margrethegården 21. maj 2015 Margrethegården i dag Beboermøde Margrethegården 21. maj 2015 A B D C F E Margrethegården med helhedsplan og lokalplan 278 Lokalplanen Indsigelser er indarbejdet i lokalplanen efter høringsperioden Det

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden 28. april 2010-26. september 2011

Bestyrelsens beretning for perioden 28. april 2010-26. september 2011 Boligforeningen AAB afd. 68 Burmeistersgade 24 st. th. Telefon: 32 96 92 02 www.aab68.dk 1429 København K Fax: 32 96 92 02 E-mail: afd68@aab68.dk Bestyrelsens beretning for perioden 28. april 2010-26.

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 32

Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 32 Sted: Nyboesgade 1A, Kælderen, 7100 Vejle Dato: Den 21. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 19 beboere

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

VELKOMMEN TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 2 UFFESVEJ.

VELKOMMEN TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 2 UFFESVEJ. VELKOMMEN TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 2 UFFESVEJ. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 2 Uffesvej Helhedsplan for afdelingen Dagsorden. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

MUNKEBJERGPARKEN Dagsorden.

MUNKEBJERGPARKEN Dagsorden. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Information om helhedsplanen for afd. 9 Munkebjergparken. 4. Hvad der skal ske, og hvor lang tid kommer det til at tage. 5. Hvilke gener vil arbejdet

Læs mere

Først velkommen til jer beboer der har valgt at komme i aften. 1

Først velkommen til jer beboer der har valgt at komme i aften. 1 Side 1/6 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 26. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 42 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Tina Munkholm Bjarne Hajbert

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for TOFTEGÅRDEN RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Marts 2014 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen Ifølge

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44 REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44 Der var mødt 10 beboere Fra hovedbestyrelsen: Svend Erik Jensen Fra administrationen:

Læs mere

SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE Sundby-Hvorup Boligselskab, afd. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE. Afd.

SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE Sundby-Hvorup Boligselskab, afd. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE. Afd. 04.09.2017 SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 Afd. 23 Sundby-Hvorup Boligselskab Afd. 23 9 boliger, Fredensvej 9-25 4 boliger, Fredensvej 1-7 8 Boliger, Viktoriagade 14-28 8 boliger, Viktoriagade 17-19

Læs mere

Advokat Egon Bjørn Andersen bliver foreslået og valgt som dirigent for mødet.

Advokat Egon Bjørn Andersen bliver foreslået og valgt som dirigent for mødet. - om renovering af Afdeling Fruehøj Tirsdag den 4/3 2014 Klokken 19:00 22:10 Herning Kongrescenter, Cabaretsalen, Østergade 37, 7400 Herning 159 husstande er repræsenteret på mødet REFERAT Klokken 19.00

Læs mere

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 Så er tiden kommet, hvor vi afholder vores årlige afdelingsmøde (generalforsamling) og som det har været tradition de sidste par gange, afholdes

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE.

VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Hvad er der sket siden 2012? for de der har været med fra starten. Hvad

Læs mere