14. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "14. november 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD), Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde"

Transkript

1 14. november 2015 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Henrik Agerlin (HA), Steen V. Grubert (SVG), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen (OAC) og Carsten Rasmussen (CRA). Afbud fra: Peter Diessel (PD), Jan Stoltenborg (JS) Dagsorden 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde Referat Referatet fra præsidiemødet den 24. august 2015 blev underskrevet. 2 Præsidentens redegørelse Efter velkomsten gik FR over til omtale af periodens begivenheder. GF i København fejrede 130 års jubilæum i Frimurerlogens Stamhus den 22. aug. og med reception på LGK den 25. aug. FR deltog i begge arrangementer. FR og HG deltog i DSL præsidiemøde 26. aug. i Fredericia. FR er kandidat til præsidentposten ved årsmødet den 16. apr FR deltog den 27. aug. i Jens Greves begravelse. 28. aug. afsløredes mindepladerne på GDK Høvelte, der var taler af både CH/LG og PRÆS/DG. AG/Fastholdelse holdt møde 31. aug. for at omsætte den godkendte anbefaling til praksis. AG/IT har holdt i alt 5 møder. Det har udmøntet sig i et forslag, der behandles under et senere punkt. Samarbejdet med VTKMP fortsætter upåklageligt, der har været holdt møder med nye officerer. NK: KN K.H. Bjørnsen og UDSTOF: PL M.S. Pedersen. Det blev oplyst, at der lige er tiltrådt ny KDOBM: SSG F.B.J. Bentsen. AG/Gardermarch holdt sidste planlægningsmøde 3. sep. Marchen blev prøvegået af officials 26. sep. og selve marchen gennemført den 4. okt. Efterfølgende har der været evalueringsmøde 19.okt. 7. sep. holdt FR møde med Niels Hartvig fra De Blå Baretter (DBB). Der er foreslået et nyt navn for denne forening, men det giver lidt knas i geledderne.

2 På grund af manglende reaktioner fra foreninger, der tidligere havde vist interesse for veteranprojektet, er projektet neutraliseret. SVG m.fl. har stået for 2 møder med årgangsformænd. I Fredericia 27. sep. og i København 11. okt. ADA deltog i møderne og fremhævede hvad DG hjemmeside kunne bruges til i denne sammenhæng. 7. okt. Holdt FR møde med SVG og Knud Glavind (KG). I løbet af 1. halvår 2016 træder SVG tilbage som formand for hverveudvalget, og overlader posten til Albert Dieckmann (ADI). SVG vil derefter varetage en særlig rådgivningsfunktion for Præsidenten. Der drøftedes også de igangværende forhandlinger med Tonny Ager om rettighederne til Garderkortet. Endvidere om KG s garderforretning på længere sigt har behov for anskaffelse af en vogn. 8. okt. deltog FR i præsidie- og formandsrådsmøde i DSL. Formanden for Folk og Sikkerhed deltog, men der er en del skepsis over deres manglende markering i samfundsdebatten. FR deltog i Skanderborg GF generalforsamling 8.okt. FR og CRA besøgte Skanderborg 14. oktober for at se på forholdene vedrørende det kommende repræsentantskabsmøde. 21. okt. deltog FR i møde i Danske Soldater- og Marineforeningers Fællesråd (DSM). Man er her heller ikke helt tilfreds med Folk og Sikkerhed. Det forventes at K.E. Nielsen vil forlade sin koordinerende funktion. FR deltog 23. okt. i indvielsen af KFUM s Veteranbo i Høvelte. FR har 5. og 9. nov. deltaget i møder i og omkring veteranfonden, og er blevet opfordret til at overtage formandsposten på bestyrelsesmødet den 10. dec nov. holdt FR og ADA et idéudvekslingsseminar med særligt fokus på yngre medlemmer. 10. nov. holdt 8-banden et ungdomsskud fra hverveudvalget møde. FR deltog, og fandt det meget positivt. Til slut en tak til alle for deres engagement, ikke mindst til HG for arbejdet med Håndbogen og til JC, der hurtigt kan træde til hvis det brænder på. Endelig efterlyste FR lidt mere aktivitet i regionerne med større samlende arrangementer.

3 3 Meddelelser fra sekretariatet CRA takkede FR og JC for støtte vedr. udmøntningen af projekt fastholdelse, og redegjorde i den forbindelse for forretningsgangen vedr. ekspedition af nyindmeldelser fra hvervemøder. Der opstod en diskussion om Garderkortets løbetid, det førte dog ikke til eventuelle tiltag om ændringer. 4 Generel orientering om økonomien kvartalsrapporten Efter 3 kvartaler kan det kort beskrives: Det kører fint. Der er et overskud på ca. kr og en likviditet på ca. kr. 1,4 mill. Medlemstallet er 210 større end ved udgangen af 2. kvartal. 5 Status i fonde og foreninger Den praktiske administrative sammenlægning af de mange fonde er nu rykket tættere på. De vil blive samlet under et nyt CVR-nummer. 6 Medlemsstatistik I forhold til tallene fra seneste præsidiemøde er medlemstallet steget med ca Det skyldes, at hold APR-2015 og størstedelen af hold AUG-2015 siden er meldt ind. Det samlede tal er nu Garderbladet Bladet fremstår nu i nyt design og med flere artikler. Det har givet anledning til mange positive tilbagemeldinger, men også nogle negative, der især var rettet mod forsiden, særligt var det blevet påtalt, at navnet GARDERBLADET er for utydeligt eller anonymt. Redaktøren opfordrede vicepræsidenterne til at komme med indlæg, han omtalte også afsnittet Garderhistorier hvor indlæg er meget velkomne. Redaktøren kunne også oplyse, at der arbejdes på at ændre adgangen til bladet på nettet. Fra præsidiets side var der også tilfredshed med flere artikler og færre referater, men ligesom fra anden side, nogen utilfredshed med forsiden. 8 Medieudvalget Det første tid i udvalget har hovedsagelig været fokuseret på Garderbladet. Nu arbejdes der på foldere og plakater samt facebook- siden. Der mangler stadig svar fra en del foreninger med en lille omtale på hjemmesiden. 9 Skydning Der var modtaget skriftligt indlæg fra Jan Stoltenborg. Det indeholdt omtale af Landsskydning på 200 m og stævnet i Vingsted. En ansøgning på støtte til stævnet i Vingsted i 2016 på kr blev bevilget. 10 Bowling En god og hyggelig aktivitet hvor ledsagere ja hele familien kan være med. Der arbejdes for tiden på planlægning af regionsturneringer. HA oplyste, at han havde deltaget i Åbent hus på GDK, kulturnat i Køben-

4 havn og hvervemøde. Regionerne opfordres til at indsende datoer om turneringer til kalenderen til hjemmesiden. 11 Hvervning Der er 8 unge gardere, der er tiltrådt som hjælpere for hverveudvalget. De yder en god indsats i forskellige arbejdsgrupper: Årgangsforeninger, Garderkort, hvervemøder osv. Der arbejdes på spørgsmålet om lagerplads, bil mv. til Gardershop, der skal tages højde for at KG en dag holder op. 12 Kommende Repræsentantskabsmøder - Jubilarmedalje Der var modtaget ansøgning fra Vestsjællands Garderforening om afholdelse af repræsentantskabsmøde i Præsidiet vedtog at indstille dette på et kommende repræsentantskabsmøde. Sted for 2018 vides ikke endnu. Efter 2019 skal den foreslåede fordeling af repræsentantskabsmøder mellem regionerne (2 møder i reg. V i forhold til 1 møde i reg. I, II, III og IV) træde i kraft. Et spørgsmål, om medlemmer af årgangsforeninger, der ikke er DG-medlemmer, kan deltage i festen efter repræsentantskabsmøder, vil blive taget op på forårets formandsmøder. Annonce for mødet i Skanderborg vil blive redigeret af ADA. Budgettet for mødet i Skanderborg godkendt, det accepteres at DG betaler formiddagskaffen for ledsagerne med kr Et spørgsmål vedrørende entré til koncerten i Skanderborg vil FR tale med orkesterchefen om. Fremsendte køreplaner for møderne i Skanderborg og Bogense blev taget til efterretning. HG vil anmode Nordfyns Garderforening om et budget for mødet i Fra og med 2017 vil Gardergolf ikke blive afholdt i forbindelse med et repræsentantskabsmøde, men på et andet tidspunkt. På grundlag af et fremsat ønske om en jubilarmedalje har HG udarbejdet et notat. Spørgsmålet har været behandlet på formandsmøder i nogle af regionerne. Alle steder blev der sagt nej. Præsidiet var helt enigt i den holdning. 13 Hæderstegn På grundlag af en henvendelse om åremålskravene for tildeling af hæderstegn blev dette spørgsmål behandlet på en længere diskussion. Reglerne vedrørende åremålskravene fastholdes. Dog kan der i helt specielle tilfælde dispenseres herfra. Der vil efterfølgende blive udarbejdet forslag til en eventuel revision af kravene. En aktuel indstilling om tildeling af et hæderstegn, i henhold til ovennævnte, blev godkendt.

5 14 Indkomne emner a: Foranstaltninger i forbindelse med årgangsparader. b: Medalje til tidligere udsendte veteraner. c: Oplæg vedr. Gardermarch 2016 og videre frem. d: Neutralisering af Veteranprojektet. e: Behandling af legatansøgning. f: IT-projektet g: Valg af Præsident a: Sekretariatet tager kontakt til relevante myndigheder. b: Har været omtalt i GBL nov side 22, og vil blive tildelt i forbindelse med åbent hus på GDK i januar c: Gardermarch 2015 var en succes, og har givet et overskud på kr Præsidiet godkendte, at DG også i 2016 deltager i planlægningen og gennemførelsen af Gardermarch. Spørgsmålet om fremtidigt engagement tages op derefter. FR er med i styregruppen, JC i arbejdsgruppen. d: Projektet tages op igen, hvis det findes opportunt. FR vil holde et møde med chefen for Veterancentret, for at høre, hvad de kan tilbyde. e: Det blev godkendt at yde et beløb på kr f: Det blev godkendt, at AG/IT fortsætter planlægningsarbejdet, del vil i første omgang sige en afsøgning af IT-markedet. g: Det indstilles, at FR genvælges som Præsident på det kommende repræsentantskabsmøde. 12 Orientering fra vicepræsidenterne NG Region I Der har været afholdt formandsmøde. GF 08 Randers har vist interesse for at holde et repræsentantskabsmøde. Der planlægges et regionsarrangement med direktør for AaB Lynge Jacobsen. Flagdagen 2015 i Thisted havde et fint forløb. Planlægningen af næste års er allerede godt i gang. JSN Region II Har deltaget i vandskiarrangementet i Hvide Sande. Flagdagen i Viborg forløb også godt, andagt i Domkirken, kranselægning mv. Et regionsarrangement med besøg på Samsø forløb fint. Den lokale forening var også meget glad for besøget. UB Region III

6 Har deltaget i stævnet i Vingsted. Der har været afholdt formandsmøde. GF 46 Sønderjysk har vist interesse for afholdelse af repræsentantskabsmøde i GF 57 Haderslev arrangerer for hele regionen et besøg på en fiskefoderfabrik. HG Region IV Har på flagdagen, som opfordret, været på kirkegården med et flag til en grav for en soldat, faldet på en international operation. Der har været forsøgt et særligt arrangement for unge medlemmer. Det måtte aflyses, der meldte sig kun én. Et besøg i en modeljernbaneklub var en stor succes. JC Region V Har deltaget i flagdag i Høje Taastrup og Omegns GF, uddeling af DG/HT i Nordsjællands GF, Gardermarch, Vingsted. I den kommende tid venter hjemsendelsesparade og 105 års jubilæum i GF 18 Frederiksborg Amt. Der er meget tværgåede samarbejde i regionen. Etablering af en fiskeklub afventer. Det kommende formandsmøde i REG. V i marts 2015 vil ikke som oprindelig planlagt blive holdt i Roskilde, men i Helsingør. 13 Evt. herunder fastsættelse af datoer for kommende præsidiemøder. mandag den 29. februar 2016, lørdag den 30. april 2016, fredag den 27. maj 2016, mandag den 29. august 2016 (med forudgående møde i Fl. Andresens Forening søndag den 28. august 2016), lørdag den 5. november 2016, mandag den 27. februar 2017 og lørdag den 6. maj februar 2016 Referent Ole Andkjær Christensen Flemming Rytter Ulrik B. Baunsgård Niels Godiksen Henrik Gattrup Jens Saabye Nielsen Jens Crone

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Marts 2016 5. Formandsmøde Region V JC+FR+CRA+ADA 8. Formandsmøde Region I NG+FR+CRA+ADA 9.

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Juni 2016 4. Gardens Dag, Garderkasernen, Høvelte ADI m. fl. 7. HKH Prins Joachim fødselsdag

Læs mere

24. august 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD). 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

24. august 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD). 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 24. august 2015 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

30. april Afbud fra: Peter Diessel (PD), Albert Dieckmann (ADI) og Jan Stoltenborg (JS)

30. april Afbud fra: Peter Diessel (PD), Albert Dieckmann (ADI) og Jan Stoltenborg (JS) 30. april 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

Køreplan for forberedelser af De Danske Garderforeningers. Repræsentantskabsmøde i Bogense 20. maj 2017

Køreplan for forberedelser af De Danske Garderforeningers. Repræsentantskabsmøde i Bogense 20. maj 2017 Køreplan for forberedelser af De Danske Garderforeningers Repræsentantskabsmøde i Bogense 20. maj 2017 Lb-nr./ dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Marts 2015 05 MAR Nordfyns GF udpeges

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference April 2017 16. Dronning Margrethe II fødselsdag 77 år Præsidiet 21. HKH Prinsesse Isabella fødselsdag

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lbnr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference December 2016 16. Julegudstjeneste Garnisonskirken 27. Ringkøbing og Omegns GF, 100 års jubilæum

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Marts 2017 3. Kontingentparade LGK og march til Rådhuset JC 4. Formandsmøde Region II JS+FR+ADA

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference August 2017 19. Gardergolf Sorø 21. Præsidiemøde DG LGK Præsidiet 26. Vandski Ringkøbing Anders

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Juni 2017 3. Gardens Dag, GDK, Høvelte ADI m.fl. 7. HKH Prins Joachim fødselsdag 48 år 8.- 11.

Læs mere

18. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Steen V. Grubert (SVG) og Henrik Agerlin (AD)

18. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Steen V. Grubert (SVG) og Henrik Agerlin (AD) 18. november 2017 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Juli 2016 6. Garderforeningen for Svendborg og Omegn, 100 års jubilæum 9. Garderforeningen

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lbnr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Januar 2017 4. Nytårskur på Christiansborg Slot FR 8. HKH Prins Vincent og HKH Prinsesse Josephine

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference November 2017 5. Møde med årgangsformænd i København SVG 9. Præsidentens tilbagevendende møde

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Oktober 2016 Ansvarlig/ evt. reference 1. Åbent Hus, GDK Høvelte ADI m.fl. 12. DSM Ledergruppemøde FR 14. Kulturnat LGK

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference December 2018 21. Julegudstjeneste Garnisonskirken Januar 2019 4. Nytårskur på Christiansborg

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender ( AKT) Dato Aktivitet/begivenhed September 2017 5. Den nationale flagdag Medi o SEP Bowling-sæsonen starter. Der spilles lokalt og frem til medio marts 2018

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference August 2016 27. Vandski Ringkøbing Anders Bjerg / Ringkøbing GF 28. HH Prins Nicolai fødselsdag

Læs mere

5. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Michael Wienberg (MW), Jan Stoltenborg (JS), Henrik Agerlin (HA)

5. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Michael Wienberg (MW), Jan Stoltenborg (JS), Henrik Agerlin (HA) 5. november 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Albert Dieckmann (ADI), Andreas Dalsgaard

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Oktober 2018 3. Fg. Præsident og DG forretningsfører møde JC + JS med. CH/LG 9. Pacific Northwest

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference November 2018 3. Præsidiemøde Præsidiet 6. JC & JS møde med CH/LG om AMB.vagtens jub. GDK 21.

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender ( AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed September 2016 1. III/LG Chefskifteparade, GDK Høvelte 5. Den nationale flagdag Kontingentparade LGK Medio SEP Bowling-sæsonen

Læs mere

29. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde

29. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde 29. februar 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard

Læs mere

5. maj 2018 kl. 09:00

5. maj 2018 kl. 09:00 5. maj 2018 kl. 09:00 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup (HG), René Rasmussen (RR), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard

Læs mere

26. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 0 Orientering om Cash Back World ved Lars Peter Rostock Jehl.

26. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 0 Orientering om Cash Back World ved Lars Peter Rostock Jehl. 26. februar 2018 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen

Læs mere

27. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD), Niels Godiksen (NG) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde

27. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD), Niels Godiksen (NG) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde 27. februar 2017 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen (OAC), Carsten

Læs mere

JBA bød velkommen til præsidiemødet.

JBA bød velkommen til præsidiemødet. 25. februar 2014 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Anders M. Hansen (AMH), Ole

Læs mere

2. september 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

2. september 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 2. september 2014 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Ole Andkjær Christensen

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference April 2019 7. Djurslands Gardeforening 90 år 8. 12. Garderbladet april udkommer 16. Dronning

Læs mere

Dagsorden Præsidiemøde Lørdag den 2. maj 2015 Kl. 09:00 16:00

Dagsorden Præsidiemøde Lørdag den 2. maj 2015 Kl. 09:00 16:00 Dagsorden Præsidiemøde Lørdag den 2. maj 2015 Kl. 09:00 16:00 Sted: Livgardens Kaserne Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Jens Crone (JC), Henrik Gattrup (HG), Jens Saaby Nielsen (JSN), Niels Godiksen

Læs mere

1. november 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

1. november 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 1. november 2014 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Henrik Agerlin (HA),

Læs mere

JBA bød velkommen til præsidiemødet.

JBA bød velkommen til præsidiemødet. 3. maj 2014 Mødedeltagere: Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Arne Beier-Holgersen (ABH), Henrik Agerlin (HA),

Læs mere

4. maj 2013. Afbud fra: Arne Beier-Holgersen (ABH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde.

4. maj 2013. Afbud fra: Arne Beier-Holgersen (ABH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. maj 2013 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Ole Louring(OL), Karsten G. Holm(KGH), Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Anders M. Hansen (AMH)

Læs mere

29. august Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde

29. august Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde 29. august 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

25. februar 2019 kl. 10:00

25. februar 2019 kl. 10:00 25. februar 2019 kl. 10:00 Mødedeltagere: Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), René Rasmussen (RR), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Jan Stoltenborg (JS), Michael

Læs mere

23. februar 2015. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

23. februar 2015. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 23. februar 2015 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard

Læs mere

2. september 2019 kl. 09:00

2. september 2019 kl. 09:00 2. september 2019 kl. 09:00 Mødedeltagere: Jens Crone (JC), Olav Vibild (OV), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), René Rasmussen (RR), Jon Nielsen (JN), Andreas Dalsgaard (AD), Jan Stoltenborg

Læs mere

Ved navneopråb kunne det konstateres, at 51 af de 67 danske foreninger var repræsenteret. Der var ingen DGU-foreninger til stede.

Ved navneopråb kunne det konstateres, at 51 af de 67 danske foreninger var repræsenteret. Der var ingen DGU-foreninger til stede. Referat Repræsentantskabsmøde lørdag den 28. maj 2015 i Skanderborg Mødet indledtes med at værtsforeningens fane blev ført ind, hvorefter Præsidenten, Flemming Rytter, bød velkommen. En særlig velkomst

Læs mere

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Haderslev GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Erich Sønnichsen 020341 181 144 325 I Maj 80 Torben Breinbjerg 150859 150 165 315 I Juni 71 Jon de Taeje 171 133 304 I Jan

Læs mere

9. september 2013. Wienberg (MW). 1 og 2. Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde.

9. september 2013. Wienberg (MW). 1 og 2. Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde. 9. september 2013 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Ole Louring(OL), Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Ole Andkjær(OAC), og Carsten Rasmussen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 7. oktober 2014 Tid: Kl. 17:30 20:30 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhus Kenneth Bøggild, Claus Voigt Andersen, Peter Jensen, Henrik Borch, Mogens

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Herning GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Aage Christiansen 157 204 361 I Maj 80 Steen Lillegaard 147 159 306 I Jun 84 Jens Vestergaard 140 167 307 I Jan 74 Per Vestergaard

Læs mere

Referat af De Danske Garderforeningers repræsentantskabsmøde den 24/5 2014 i Thisted,

Referat af De Danske Garderforeningers repræsentantskabsmøde den 24/5 2014 i Thisted, Referat af De Danske Garderforeningers repræsentantskabsmøde den 24/5 2014 i Thisted, Præsidenten Jan Brun Andersen indledte med at byde de fremmødte foreninger velkommen. Derudover rettede han en varm

Læs mere

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord

Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Vandrådet for vandopland 1.5 Randers Fjord Mødereferat 4. vandrådsmøde Mødeleder: Jørgen Jørgensen Referent: Hanne Stadsgaard Jensen Deltagerliste: Se dokumentets sidste side Dato: 25.09.2014 Varighed:

Læs mere

Referat. Byrådet. Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00. Mødelokale. Deltagere. Afbud. Stedfortrædere. Mødet hævet 09:30. Byrådssalen, Slagelse Rådhus

Referat. Byrådet. Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00. Mødelokale. Deltagere. Afbud. Stedfortrædere. Mødet hævet 09:30. Byrådssalen, Slagelse Rådhus Referat Byrådet Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00 Mødelokale Deltagere Afbud Byrådssalen, Slagelse Rådhus Stén Knuth (V), Knud Vincents (V), Ole Drost (V), Anders Koefoed (V), Jens Jørgensen (V), Helle

Læs mere

Dagsorden og referat

Dagsorden og referat Stiftsrådet Dagsorden og referat Dato: Den 21. oktober 2015 Kl.: 17:00 Sted: Roskilde Stiftskontor, Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde Følgende deltog i mødet: Biskop Peter Fischer-Møller, domprovst Jens

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen Beck 166 162 328 I Jan 70 Erik Høltermand 125 139 264 I Jun 84 René Poulsen 060664 186 206 392 I Mar 86

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Ad Pkt. 1. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Holbæk den. 4. september 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Ad Pkt. 1. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Holbæk den. 4. september 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 4. september 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 4. september 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud;

Læs mere

BERETNING Der vil i året 2019 komme nye tiltag fra DDG for at fastholde af nye gardere.

BERETNING Der vil i året 2019 komme nye tiltag fra DDG for at fastholde af nye gardere. Jyllinge, februar 2019 BERETNING 2018 Året 2018 blev et år hvor mange gardere med ledsagere har deltaget i foreningens arrangementer. Og faktisk også lidt flere end der plejer at være. For mange nye medlemmer

Læs mere

4. maj 2019 kl. 09:00

4. maj 2019 kl. 09:00 4. maj 2019 kl. 09:00 Mødedeltagere: Jens Crone (JC), Olav Vibild (OV), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), René Rasmussen (RR), Jon Nielsen (JN), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Mødested FROS klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia Mødedato Tirsdag 12. maj 2015 kl. 17.00-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM)

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

2 Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 9. september 2013 blev godkendt.

2 Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 9. september 2013 blev godkendt. 2. november 2013 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Jan

Læs mere

Referat. Formand: Per Andersen (udpeget af uddannelsesinstitutionerne) Næstformand: Jan Lynge Pedersen (beboervalgt, Teknisk Kollegium)

Referat. Formand: Per Andersen (udpeget af uddannelsesinstitutionerne) Næstformand: Jan Lynge Pedersen (beboervalgt, Teknisk Kollegium) Referat Kollegieboligselskabet referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 5. september 2012, kl. 17 00 på Hinderupgaard, Niels Bohrs Allé 21, 5230 Odense M. Dagsorden: 1. Besigtigelse Cortex Park 2. Protokol

Læs mere

Referat fra det 98. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i FrederiksborgCentret i Hillerød lørdag den 12. juni 2010 jf. dagsorden med bilag.

Referat fra det 98. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i FrederiksborgCentret i Hillerød lørdag den 12. juni 2010 jf. dagsorden med bilag. Repræsentantskabet Referat fra det 98. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i FrederiksborgCentret i Hillerød lørdag den 12. juni 2010 jf. dagsorden med bilag. I repræsentantskabsmødet deltog 142 gamle

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen-Beck 185 203 388 I Jan 70 Erik Høltermann 170 179 349 I Jun 84 Rene Poulsen 060664 167 135 302 I Mar 86

Læs mere

DE DANSKE GARDERFORENINGERS LANDSSKYDNING 200 M 2011 HOLD - SENIORER

DE DANSKE GARDERFORENINGERS LANDSSKYDNING 200 M 2011 HOLD - SENIORER DE DANSKE GARDERFORENINGERS LANDSSKYDNING 200 M 2011 HOLD - SENIORER 1. DIVISION 1 594,30 Frederiksborg Amts Garderforening - 1 2 588,19 Garderforeningen i København - 1 3 577,18 Garderforeningen i København

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 24-9-2007 kl. 13.00 i Thy Uddannelsescenter Medlemmer: Birger Hansen (formand) Preben Dahlgaard (deltog under pkt. 1-4 og 7) Torben Iversen

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget den 5. november 2013.

REFERAT. Godkendt af udvalget den 5. november 2013. 2013 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 29 Mødedato: 21. og 22. oktober 2013 Tidspunkt: mandag 10.00 17.00 og tirsdag 9 12.30 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna

Læs mere

Dato: 29. januar 2015. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 16,15. R e f e r a t. Åbne punkter. Til efterretning.

Dato: 29. januar 2015. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 16,15. R e f e r a t. Åbne punkter. Til efterretning. Sønderbro Kirkes sognelokale Møde nr. Blad nr. 1 Mødestart kl. 16,15 R e f e r a t Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Gert Fruelund Jensen - GF Tove Asmussen TA Anne Marie Kristensen

Læs mere

Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00

Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00 Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00 Blad nr. Dagsorden Beslutning Velkomst ved formand Sten Jørgensen Afbud fra Klaus Eisenhardt, Karen-Margrethe Schmidt og Helle D. Asmussen

Læs mere

FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018

FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018 FORMANDENS SKRIFTLIGE BERETNING 2018 Jyllinge, Januar 2018 Indledning 2017 blev endnu et herligt år, med mange gode arrangementer hvor vi kunne mødes med garderkammerater. Det er dejligt som formand at

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2013/2014

PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2013/2014 København april 2014 PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2013/2014 (Beretningen dækker perioden mellem Repræsentantskabsmødet i Silkeborg 2013 og Repræsentantskabsmødet i Thisted 2014) 1. Indledning. Præsidiet

Læs mere

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00 Tilstede: Lone, Kim F., Sanne, Heino, Jørgen, Lasse, Kim A.,, Mads Afbud: Thomas, Kristian, Mette, Jens, Sus, Silke, Henrik Referent: Mads Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus,

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund.

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund. Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund. Deltagere: Niels Henrik Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul Balle, Lajla Hallundbæk,

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt (Deltog fra kl. 17.40) Ingolf Lind-Holm Roar

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde SBH

Referat bestyrelsesmøde SBH Referat bestyrelsesmøde SBH Dato: 19. nov. 2014 Til stede: John Eriksen, Jakob May, Gitte Jacobsen, Sus Rask, Søren Romar, Lone Hermansen, Kelly Berg og Peter Godvin Afbud: Esben Andresen, Dan Røn Referent:

Læs mere

Opklarende spørgsmål/svar til dagsordenen omkring rengøringen: Der er afsat 10 dages ekstra rengøring.

Opklarende spørgsmål/svar til dagsordenen omkring rengøringen: Der er afsat 10 dages ekstra rengøring. Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Tirsdag den 12. august 2014 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 1 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Kirsten Dahl Hæstrup, Michael Blomsterberg, Steen

Læs mere

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Dagsorden Referat Dato: 22. januar 2013 Tid: Kl. 13-15 Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Afbud: Jens Chr. Birch deltager under behandling af punkt 1. Afbud fra Carsten Sand Nielsen og Lars Møller. Punkter:

Læs mere

Efter indstilling fra Præsidiet blev Jan Stoltenborg valgt. Han kunne konstatere repræsentantskabsmødets lovlige indvarsling.

Efter indstilling fra Præsidiet blev Jan Stoltenborg valgt. Han kunne konstatere repræsentantskabsmødets lovlige indvarsling. Repræsentantskabet Referat fra det 101. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i Medborgerhuset i Silkeborg lørdag den 15. juni 2013. 46 foreninger ud af 78 var repræsenteret med 422 stemmer ud af 582

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 27. april 2014

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 27. april 2014 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 27. april 2014 Deltagere: Vangsgaard Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Lene Buchwald Karen

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 TORSDAG DEN 27. NOVEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 27. november 2008 Side: 2

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens

Læs mere

Eventuelle afbud bedes meddelt til Holger Skott, tlf. 22 16 25 69, eller på mail: post@brande-fjernvarme.dk.

Eventuelle afbud bedes meddelt til Holger Skott, tlf. 22 16 25 69, eller på mail: post@brande-fjernvarme.dk. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 4. december 2012 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

Gentlemen s Finest. 1. Godkendelse af referat. 2. Gentlemen s statusser. 3. Gennemgang af to- do listen. 4. Økonomi

Gentlemen s Finest. 1. Godkendelse af referat. 2. Gentlemen s statusser. 3. Gennemgang af to- do listen. 4. Økonomi Gentlemen s Finest Bestyrelsesmøde d. 3.11.11 + 4.11.11 Tilstedeværende: Torsdag: Jeppe Vestenaa, André Jensen, Benjamin Trock Fredag: André Jensen, Benjamin Trock Fraværende: Torsdag: Adalsteinn Sæmundsson

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15

REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15 REFERAT FRA SCHWEISSKOORDINATORMØDE 02-15 Tid: Lørdag den 22. august 2015 kl. 12.30 16.00 (internt møde kl. 10.00 12.00) Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Søren P.

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ, Jens Jensen, JJ og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ, Jens Jensen, JJ og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2013 i Langhårsklubben Fredag den 8. november 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen,

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 05.11.12 kl. 9-12 i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den 05.11.12 kl. 9-12 i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 05.11.12 kl. 9-12 i mødelokale 1 Freddy Aldenborg, formand Elo Knudsen (forlod mødet kl. 10) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Niels Kjøller Peer Ravn Aage Tolberg Sigurd Arnfred Larsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 62, den 26. juni 2014 kl. 17.30.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 62, den 26. juni 2014 kl. 17.30. Referat af bestyrelsesmøde nr. 62, den 26. juni 2014 kl. 17.30. 6. august 2014 Til stede: merne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST), Steen Emborg (SE), Erik Kragh-Hansen (EKH), Jens Rosengaard

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde mandag 11. maj 2015 kl. 18.00-22.00

Referat fra bestyrelsesmøde mandag 11. maj 2015 kl. 18.00-22.00 Referat fra bestyrelsesmøde mandag 11. maj 2015 kl. 18.00-22.00 Deltagere: Henning Nielsen, Jens Duval, Rene Brodin, Jane Bojsen, Hans Otto Kristiansen, Ulrik Skovgaard og Christian Lose Afbud: Referent:

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 30. oktober kl. 17.00 i Sognehuset Til stede: Sonia Ellinor Pedersen, Børge Juhl, Georg Hoxer Kjeldsen, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Henning Dahl Madsen,

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Birkerød d. 2. juli 2014 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Carsten Wolff (næstformand) CW Curt Carlsen

Læs mere

Formandens beretning Medlemstallet er steget Forbundsskydningen Nordiske resultater og danske resultater

Formandens beretning Medlemstallet er steget Forbundsskydningen Nordiske resultater og danske resultater Referat af repræsentantskabsmøde d. 30. maj 2015. Møde blev afholdt på Fjelsted Kro, Ejby - Fyn Foreninger der deltager: De Broderlige, Djurske, Bornholm, Sjællandske, Slesvigske, Sejs Svejbæk, Vestjyske,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Referat af fællesmødet fredag den 23. januar 2015 kl. 12.00 ca. 14.00, mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing.

Referat af fællesmødet fredag den 23. januar 2015 kl. 12.00 ca. 14.00, mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing. Direktionen Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: alh@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Februar 2015 J. nr. 11/12879 Ref: alh Referat af fællesmødet fredag den

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

Afrapportering, Arbejdsgruppe Succes

Afrapportering, Arbejdsgruppe Succes Afrapportering, Arbejdsgruppe Succes - En undersøgelse af årsagen til udvalgte garderforeningers medlemsfremgang. Baggrund 1. På De Danske Garderforeningers (DG) Præsidiemøde nr. 2/2016 den 29. april 2016

Læs mere

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Mødet blev afholdt i Nykøbing F. Bridgeklub. Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Til stede: Benny Jakobsen og Hanne Hartmann (Bridgeklubben Præstø), Karin Bech og Jørgen Lyngså Larsen (Faxe

Læs mere