Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere."

Transkript

1 Formandsmøde i Tunø Festival Tid: Lørdag den 27. feb kl 12:00 Sted: På Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C lokale 0.5 Velkomst Formanden byder velkommen og giver en status på festivalen. Det præciseres at festivallen er åben fra borgmesterens åbningstale og til søndag eftermiddag. Der må ikke være nogen synlig nedlukning af festivalpladsen før det sidste band har forladt scenen om søndagen. Valg af mødeleder Jannie Orientering ved Bestyrelsen Billetsalget går godt og det skyldes at vi har haft prisen sat ned i starten. Salget er dog gået lidt i stå igen efter prisen blev sat op. Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere. Der er sket en rokade i vores madudvalg. Deli vognen er nedlagt og Tina der var formand for Deli vognen er i stedet ny formand for Teepee en. I forbindelse med den nye hjemmeside er der også skiftet hosting af mail systemet. Selvom nogen af mail adresserne ikke har ændret sig, så er systemet bag ved et andet. Det er meningen at alle formænd skal bruge det nye mailsystem. Tina har tidligere i år udsendt en mail med yderligere informationer og link til vejledninger. Har du ikke modtaget den mail eller har du yderligere spørgsmål til det kan du kontakte webmaster@tunofestival.dk Orientering fra udvalgene Bar Bar 1 flyttes hen ved siden af pølsevognen, hvor der sælges både inde og udenfor teltet. Brunch Har fuldt hold, de samme er klar som var med sidste år. Der er kommet et forslag om at salg af brunch til gæster skal ske fra Tuma teltet, og den ide arbejdes der lige nu videre med sammen med Anette. Det forslag vil blive taget op og behandlet i bestyrelsen. Børn Børneteltet har lavet sin egen Facebook side med albums med gamle billeder, og målet er

2 at nå ud til de unge. Der vil i år være en masse sportsaktiviteter, gerne med konkurrencer med gode præmier. Der er ikke så meget musik i teltet mere, men mere gøgl og teater. Ungdom Nyt ungeprojekt for børn, som et selvstændigt hold hvor der skal findes en ny formand. De skal arbejde 4x4 timer og højest to af vagterne må være på samme hold. De unge skal have en større tilknytning til festivalen og en arbejdsmæssig tilknytning end de har mulighed for i dag. Rikke har haft gode erfaringer med det hos bar-udvalget. Det er en god måde at få dem ind og få fremtidige frivillige medarbejdere. Forslaget har været fremlagt bestyrelsen, der har godkendt at udvalget oprettes. Først og fremmest skal der findes en formand til udvalget. Camping Fuldt hold pånær 1. Der kommer til at mangle nye vejskilte da mange af dem er væk og andre er ødelagt. Der er kommet ny sponsor til udvalgets t-shirts. Udvalget har en række bemærkninger til campingrelementet, der ikke er helt opdateret. Udvalget og deres bestyrelsesrepræsentant arbejder videre med det. Gitte stopper efter dette år, så der skal findes en ny formand til campingudvalget i Tenthouse/telte Der er ved at være styr på det med telte. Mange ting har været undersøgt og der er nu et bud på bedste løsning med telte og senge fra Harald Nyborg. Mulle sørger for det sidste med at finde en samlet pakke vi kan tilbyde vores gæster og så sættes de til salg hurtigst muligt. Mulle stopper også efter i år, så her skal der ligeledes findes ny formand til Vagter Holdet har givet udtryk for at de største problemer ikke er ved de ydre indgang, men ved personaleindgangen, hvor der hvert år er diskussioner om hvor mange øl man må tage med ud og lignende. Formændene opfordres til at informere deres medarbejdere om reglerne for personalebaren. Derudover opsættes et skilt ved personaleindgangen, der klart beskriver reglerne. Check-in Ikke til stede Depot Har fået ny næstformand, men ellers er der godt styr på alting. El Ingen bemærkninger. Der spørges ind til om der er mulighed for at opsætte en ladestation til mobiltelefoner på campingpladsen ved de telte vi selv udlejer. El-holdet undersøger det nærmere. Festivalinfo Er ved at have styr på medarbejderne. Der er mange der holder orlov eller stopper, men de har fået nye folk allerede.

3 Havn Ikke til stede Læge Alt kører som sædvanlig. Merchandise Arbejder på medarbejder t-shirten og samarbejder med Ole Grøn og PR udvalgets grafiker om at få lavet det endelige tryk. Er også i dialog med Proforma, der har været leverandør de sidste år, omkring prisen på t-shirts. Der er også indhentet tilbud fra andre leverandører. Backstage Indkvartering og backstage er nu slået sammen, Tina er formand og Andreas er næstformand. Sidsel har orlov mens hun er i PR. Da bar 2 er flyttet har det givet mulighed for at lave en ny indgang i teltet til at køre gear ind, så det ikke skal igennem hele backstage området. Backstage har snakket med Tuma en om at de leverer mad til musikerne i år. Der er fokus på at øge kvaliteten af backstage med tiltag der gør en forskel for få penge. Musikudvalget Der er fuldt musikprogram og men der arbejdes på også at skaffe musik om formiddagen, hvor de første er ved at være på plads. Pladsholdet Har ikke fuldt hold endnu, men ellers styr på det. P-mad Der er ved at være styr på det. PR Der er kommet nyt logo og ny hjemmeside og nye streamere. Der er trykt klistermærker som man kan komme og sætte op rundt omkring. Der er ønsker om at PR s pressemeddelelser og nyhedsbreve fremover springer mere i øjnene end det har tilfældet, og at de fænger læserne bedre. Billederne der anvendes betegnes som pæne, men kedelige. Pølsevogn Der er et udestående om hvor vidt der må sælges flasker på pladsen. Er det tilfældet vil de gerne sælge Cocio på flaske. Derudover er der styr på holdet. Renholdet Spørger ind til den nye toiletvogn. VVS-holdet kan berette at de gamle toiletvogne ikke skal bruges mere. Der lejes en ny der indeholder 12 toiletter. Der mangler 4-5 mand på holdet. Pladstegner, Rudolph I mange år er der lavet brandplaner og de sidste 2-3 år er brandmyndighederne blevet mere opmærksomme og har flere ting de påpeger.

4 Sponsor Der er godt gang i tegning af sponsorater og der er en tro og håb på at der skabes et endnu bedre resultat i år end sidste år. Det er både annoncer og bannere der sælger godt. Det har været en stor succes med maleriet af Ole Grøn. Alle udgifter til maler, grafik, tryk osv. er sponsoreret af entreprenør John Kjær. Ole Grøn maler med børnene i børneteltet under festivalen. Det går også rigtig godt med intimkoncerterne på Folkestedet. Det fortsætter her i foråret. 3. april spiller Ashley Jacobi på Folkestedet og Paul Eastham spiller i festugen. 27. november er det Mike Tramp man kan opleve. Sanitet Ikke noget nyt udover toiletvognen, der er omtalt under Renholdet. Skolemad Der er styr på det hele Støtteforeningen Der har været afholdt en personalefest. Der har ikke været samme omsætning i baren som tidligere, men ellers er det gået godt. Det er besluttet at sponsorere et fyrværkeri til festivalen til værdi af kr. De håber at kunne hjælpe Rikke i baren som de plejer. Rikke sender en liste over vagter der skal dækkes. Teepee Rikke fortæller på vegne af Tina, hun glæder sig meget til at komme i gang og vil gerne have et møde med bestyrelsen. Der er forslag om at man sammen med PR udvalget kan udstede en konkurrence om at finde på et nyt navn til Teepee en. Den ide arbejdes der videre med. Tele Ikke til stede Transport Der mangler mange folk på holdet, men de håber på det kommer til at hænge sammen. Indenfor kort tid sender Kurt besked ud til de hold der har noget gods der skal over, med hvornår de forskellige ting er booket til. På evalueringsmøde mellem bestyrelsen og Tunboerne snakkede vi om at der var for meget transport til og fra skolen, vi har lovet tunboerne at skære ned på persontransporten til og fra skolen. Rikke fortæller at på Grejforum var der stor fokus på kørsel og andre festivaller har fået store bøder for at have køretøjer der ikke er indregistreret kørende på offentlig vej. Det er alle køretøjer inklusiv ATV er, golfvogne og anhængere der skal indregistreres. Transportholdet og deres bestyrelsesrepræsentant snakker sammen om, om der er et problem der skal gøres noget ved. Tuma Menuen er planlagt og den sættes snarest til salg på nettet. Der lidt forskellige menuer og priser over dagene. Smørrebrød sælges i to go pakker, så man kan tage det med sig. Åbningstiden udvides om aftenen, så de der har spist kan blive siddende og få gode drikkevarer til ud på aftenen.

5 Eventuelt Stack cup har været på bestyrelsesmøde og er nu vedtaget som noget der arbejdes videre med. Det drejer sig om genbrugelige ølkrus, der skal bruges i stedet for de sædvanlige plastic ølkrus. Der vil komme meget mere information ud inden festivalen og der er fortsat enkelte detaljer der skal tages stilling til. Renholdet bakker op om det, da det er næsten halvdelen af vores affald vi kan spare. Det skal markedsføres massivt inden festivalen, så alle er klar over ordningen inden de står på øen. Kun backstage området undtages og uddeler fortsat øl i engangskrus. Det undersøges lige nu hvad det betyder at der lige nu også strammes op på regler omkring arbejdssikkerhed, der betyder at festivalpladsen betragtes som en byggeplads. Ulrik indsamler oplysninger, og kan bl.a. tage kontakt til Dansk Live der har erfaring på området. De relevante udvalg vil blive kontaktet hvis de skal ændre noget i deres arbejde. En af ændringerne bliver at hegnet sættes op søndag før festivalen og først pilles ned mandag efter festivalen. 30. april afholdes en teambuildingdag for alle formænd. Nærmere information kommer senere, men reserver datoen i kalenderen. Kan man ikke selv komme må man sende en næstformand og kan denne heller ikke må man sende en medarbejder. Det er vigtigt at alle hold er repræsenteret.

Formandsmøde i Tunø Festival

Formandsmøde i Tunø Festival Formandsmøde i Tunø Festival Tid: mandag d. 9. maj 2016 kl. 19:00 Sted: Folkestedet, lokale 0.3 Åbning ved formanden Festivalen har åbent fra borgmesterens tale torsdag og til afslutningsceremonien er

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 20. februar 2013 Referat Mødedato og tid 20. februar 2013 19.00 Sted Mødeleder Referent Risdalsvej 59, 8260 Viby J Jannie Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af

Læs mere

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 12. september 2015. Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Jannie Referent: Kathrine

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 12. september 2015. Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Jannie Referent: Kathrine Formandsevaluering i Tunø Festivalen 12. september 2015 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Jannie Referent: Kathrine Velkomst ved formand Lars Løhndorf: Lars bød velkommen til dette

Læs mere

Formand Jørn bød velkommen. Jannie blev valgt som mødeleder.

Formand Jørn bød velkommen. Jannie blev valgt som mødeleder. 1. Velkomst: Formand Jørn bød velkommen. 2. Valg af mødeleder: Jannie blev valgt som mødeleder. 3. Orientering ved bestyrelsen: a. Økonomi v/ Helle Helle kunne fortælle at billetsalget er startet. Nu kan

Læs mere

Referat. 15. april 2015. Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Valg af mødeleder. 3. Orientering ved bestyrelsen. 4. Orientering fra udvalgene

Referat. 15. april 2015. Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Valg af mødeleder. 3. Orientering ved bestyrelsen. 4. Orientering fra udvalgene 15. april 2015 Referat Mødedato og tid 20. april 2015 19.00 Sted Folkestedet Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunøfestival 2015 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Kære allesammen velkommen til denne ordinære generalforsamling anno 2014 og dette er anden gang jeg beretter til generalforsamlingen. Det betyder også at min formandsperiode udløber

Læs mere

Referat formandsmøde 25. februar 2017

Referat formandsmøde 25. februar 2017 Dagsorden: Referat formandsmøde 25. februar 2017 25. februar 2017 kl. 12.00 Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C, lokale 0.3 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering ved bestyrelsen a.

Læs mere

Referat til formandsmøde 13. juni 2017

Referat til formandsmøde 13. juni 2017 Referat til formandsmøde 13. juni 2017 kl. 19.00 Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C, lokale 0.3 Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Orientering ved bestyrelsen a. Økonomi v/ Helle

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Tunø festival forening

Ordinær generalforsamling i Tunø festival forening 8. november 2012 12 Referat Mødedato og tid 8. november 2012 19.00 22.00 Sted Møllevangsskolen Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Ordinær generalforsamling i Tunø festival forening Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Indretning af Farmors stue tager her sin begyndelse:

Indretning af Farmors stue tager her sin begyndelse: SMUKfest 2012, 8.-12. august kl. 13 til 23: Lands kampagnen En-af-os, PsykInfo Region Midt og Det Sociale Netværk står sammen om nyt tiltag Farmors stue, hvor vi bl.a. vil have festivalgæsterne til at

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Tilstede: Per, Christian, Jens, Heidi, Britta, Anders, Judith (supp. for Henrik), Jenny, Anja ref. Afbud. Henrik Britta forlod mødet under Pkt. 6 1. Referat

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Referat. Formandsmøde. 28. februar Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Orientering ved bestyrelsen. 3. Arbejdsweekend

Referat. Formandsmøde. 28. februar Folkestedet. Ditte Løgager. 2. Orientering ved bestyrelsen. 3. Arbejdsweekend 28. februar 2015 Referat Mødedato og tid 28. februar 2015 Sted Folkestedet Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde Dagsorden 1. Velkomst og valg af mødeleder 2. Orientering ved bestyrelsen 3.

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Formandsmøde - Tunø Festival

Formandsmøde - Tunø Festival 29. april 2010 Referat Mødedato og tid 6. maj 2010 19.00 Sted Risdalsvej 59, 8260 Viby J Mødeleder Referent Ditte Løgager Emne Formandsmøde - Tunø Festival Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3.

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Projektbeskrivelse Endagsfestival/Spray Paint The Walls

Projektbeskrivelse Endagsfestival/Spray Paint The Walls Titel Endagsfestival/Subkulturelt undergrunds-event på Rådhusgårdens Parkeringsplads. Lørdag d. 1. September 2012. Projektets baggrund Vi har tidligere med succes haft strandfest da vi gerne ville udnytte

Læs mere

Landsmødet den 11. og 12. september 2010. 1. september 2010

Landsmødet den 11. og 12. september 2010. 1. september 2010 1. september 2010 Der bliver omdelt over en kvart million foldere. Der hænger plakater over alt i landet. Margrethe Vestager optræder med videoer på landets største nyhedssites. Og pressen fortæller lystigt

Læs mere

B LIV SPO NSO R F O R MUSIKFEST FOR HELE FAMILIEN I KNUTHENBORG SAFARIPARK

B LIV SPO NSO R F O R MUSIKFEST FOR HELE FAMILIEN I KNUTHENBORG SAFARIPARK B LIV SPO NSO R F O R MUSIKFEST FOR HELE FAMILIEN I KNUTHENBORG SAFARIPARK Savannen kommer til at gynge, når Dansk Folkehjælp i samarbejde med Knuthenborg Safaripark præsenterer Lolland Falsters største

Læs mere

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen Kære indsamlingskoordinator Tusind tak, fordi du vil være en del af Gigtforeningen og Scleroseforeningens husstandsindsamling i Region Midtjylland

Læs mere

Projekt Byfest i Fløng

Projekt Byfest i Fløng Referat BYFESTMØDE #8 DELTAGERE: MEDDELT AFBUD: Cafeen, Kim (og Hans-Arne) Høje-Taastrup Private Dagpleje mv, Pernille Fløng Partytelte, Henrik FHI Seniormotion, Hans-Arne Engvadgård, Pia FHF Fodbold,

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 9. juni 12. juni 2016 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

Referat fra Fælles Foreningsmøde d. 13/4 2010 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat fra Fælles Foreningsmøde d. 13/4 2010 i Fjelstervang Landsbycenter Referat fra Fælles Foreningsmøde d. 13/4 2010 i Fjelstervang Landsbycenter Velkomst ved Jette Nyt fra de forskellige foreninger: Borgerforening ved Anna og Birthe: Har det sidste år arrangeret Fælles foredrag,

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 10. september 2016 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C

Formandsevaluering i Tunø Festivalen 10. september 2016 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Ordstyrer: Helle Referent: Kathrine Formandsevaluering i Tunø Festivalen 10. september 2016 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C Velkomst ved næstformand Peter Nørgaard Jørgensen: Lars var ikke

Læs mere

Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE

Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE Nr. 185 april 2013 Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE Titlen hentyder til et par af numrene, der beskæftiger sig med regentparrets visit i Bogense 5. juni. EN ROYAL AFFÆRE indeholder i alt nogle og tyve numre,

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Evaluering i Tunø Festivalforening

Evaluering i Tunø Festivalforening Evaluering i Tunø Festivalforening Lørdag 13.09.14 Risdalsvej 8260 * Ordstyrer: Jannie Referent: Pelle Velkomst v/jørn Kildall: Velkommen til evaluering 2014 i Tunø Festivals formandskreds. Der er desværre,

Læs mere

Støtte-konkurrence: Udvikl en skarp visuel identitet til Sølund Musik Festival

Støtte-konkurrence: Udvikl en skarp visuel identitet til Sølund Musik Festival Støtte-konkurrence: Udvikl en skarp visuel identitet til Sølund Musik Festival Du der! Dig, der er mester i at udvikle visuelle identiteter, der brander i verdensklasse. Dig, der kan omsætte 31 års succes

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune.

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Program Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Hedelandsfestival 2014 arrangeres igen i år, af Reerslev Fritids- og Ungdomsklub

Læs mere

SPONSORSHIP. Drama Skuespil Musical Dramaskole

SPONSORSHIP. Drama Skuespil Musical Dramaskole SPONSORSHIP Drama Skuespil Musical Dramaskole SPONSORSHIP Jørn Pedersen, Borgmester EN FLOT INDSATS En lang række frivillige leverer en utrættelig indsats i Dronning Dorothea Teatret. En indsats, der ikke

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info

Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info Hvornår?... 2 Medbring... 2 Ved ankomst... 2 Vinderklasserne... 2 Tilbud til elever... 3 HUSK... 3 Følgende

Læs mere

DKK Rally-lydighed, Øvede-klassen. 40. Fristende 8-tal

DKK Rally-lydighed, Øvede-klassen. 40. Fristende 8-tal DKK Rally-lydighed, Øvede-klassen. 40. Fristende 8-tal Øvelsen består af 2 madskåle eller lignende fristelser samt 2 kegler, stolper eller personer og der skal gås et 8-tal rundt om de to yderste kegler.

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 20. april 2009 kl. 16.30 i mødelokalet Der vil blive serveret let mad. 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen

Læs mere

Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Helle Dyrting, Ingrid Just, Jakob Snedled

Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Helle Dyrting, Ingrid Just, Jakob Snedled Dagsorden / Referat ordinært møde Tisvilde Lokalråd. D. 6. oktober 2015 kl 19 hos Lis Tibirkevej 15. Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm,

Læs mere

Beretning generalforsamling Ribe Bykernes Beboerforening 2013

Beretning generalforsamling Ribe Bykernes Beboerforening 2013 Beretning generalforsamling Ribe Bykernes Beboerforening 2013 Året 2013 har for en stor dels vedkommende stået i Ølskurets tegn, både internt i foreningen, men måske mest i medierne. Specielt har det netop

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 75 April 2012 I dette nr. kan du læse om:

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 75 April 2012 I dette nr. kan du læse om: Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 75 April 2012 I dette nr. kan du læse om: Nyt fra skolelederen Forårskoncert Nyt fra bestyrelsen Mejser Bagsiden Nyt fra Skolelederen Kære forældre I den forgangne periode

Læs mere

FORENINGERNES DAG 2016

FORENINGERNES DAG 2016 FORENINGERNES DAG 2016 Følelsen af fælleskab! Informationsmøde 1 26. April 2016 kl. 19-21 Kultunariet Aftenens program Velkomst v. Kjeld Folke Jørgensen Formål og koncept v. Asya Sarikaya Praktisk info

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på 1. Søde Sally Bølle-Bob og Lasse kommer gående i byen. De ser Smukke Sally på den anden side af gaden.»hende gider vi ikke snakke med,«siger Lasse.»Nej.«Bølle-Bob kigger den anden vej.»hun gider heller

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Skole OL finale 2016. Generel info

Skole OL finale 2016. Generel info Skole OL finale 2016 Generel info Velkommen Velkommen til Skole OL finalen 2016! Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, spændende konkurrencer, kampgejst og sammenhold!

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Nyhedsbrevet udgives af Grundejerforeningen FUGLEBAKKEN af 1920 * Redaktion: John Hermansen og Lis Jensen *

Nyhedsbrevet udgives af Grundejerforeningen FUGLEBAKKEN af 1920 * Redaktion: John Hermansen og Lis Jensen * #! " # Travetur d. 22. maj 14.00 17.00 1 ,&''$ Foråret er lige om hjørnet, eller det er måske allerede kommet. Det pibler i hvert fald op af jorden med forårsblomster, og musvitterne er mere interesserede

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

Der er jævnligt kedelige episoder med fulde SAND folk. Nogen gange er tøjet eller taskerne med SANDlogo på blevet taget fra folk.

Der er jævnligt kedelige episoder med fulde SAND folk. Nogen gange er tøjet eller taskerne med SANDlogo på blevet taget fra folk. Referat af bestyrelsesmøde i SAND d. 8.9.15 Deltagere: Steffen Lerhauge, Leif Jensen, Kurt G Andersen, Bettina Sørensen, Birgitte Schneidelbach, Harald Gjersøe, Martin T Christensen, Christina Strauss,

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

Velkomstfolder til børn og deres forældre. SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk

Velkomstfolder til børn og deres forældre. SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk Velkomstfolder til børn og deres forældre SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk Kære forældre Denne information er tænkt, som en hjælp til at gøre den første

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6.

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6. PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter 2. Målgrupper 3. Aktiviteterne 4. Struktur overordnet og praktisk 5. Åbningstider 6. Lokaler 7. Støtte/Opbakning 8. Tidsplan Hvor starter vi... 1. Nimtofte

Læs mere

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning REFERAT Arbejdsmøde for gårdlaug Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 1 - Brorsonsvej 13-35 Vidji Ingrid Lange Benthe Jørgensen Peter Madsen - afbud 2 -

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2013

Nyhedsbrev juni 2013 Nyhedsbrev juni 2013 Fra formanden for De Berejstes Klub, Søren Fodgaard dbkformand@live.dk DBK Weekend på Hven Årets DBK-Weekend blev afholdt d. 7.-9. juni. Hvor de to foregående weekender har været præget

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Aalborg Bæredygtighedsfestival 10. - 17. september 2016. Kom og vær med!

Aalborg Bæredygtighedsfestival 10. - 17. september 2016. Kom og vær med! Aalborg Bæredygtighedsfestival 10. - 17. september 2016 Kom og vær med! Aalborg Bæredygtighedsfestival 10. - 17. september 2016 Den 10. - 17. september 2016 afholdes der igen Aalborg Bæredygtighedsfestival.

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Gæst: Rådmand Steen Møller,

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen.

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen. 26. november 2015 For ikke at skabe forvirring har vi afventet et bebudet nyhedsbrev fra andelsbestyrelsen, men det lader vente på sig, så vi synes ikke vi kan vente længere med at informere jer lidt om,

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

TEAM-EJBY NYT 17-03-2014

TEAM-EJBY NYT 17-03-2014 TEAM-EJBY NYT 17-03-2014 TEAM-EJBY NYT ER TIL ORIENTERING FOR DE DER SKAL DELTAGE I VÄTTERN RUNDAN 2014, SAMT FOR ANDRE DER VIL TRÆNE SAMMEN MED HOLDET. Indhold i dette nummer: Træningsturen 16-03-2014

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Indholdsfortegnelse: Skelund Hovedgade 20, 9560 Hadsund Tlf. 97 11 57 07/51 31 39 72 1 Velkommen til Havbakkeskolens fritidsordning (SFO). Vi er en kommunal

Læs mere

Juleferie. Skolen og Spireloppen er lukket fra den 21. december 2013 til den 5. januar 2014 (begge dage inkl.).

Juleferie. Skolen og Spireloppen er lukket fra den 21. december 2013 til den 5. januar 2014 (begge dage inkl.). 13. december 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 763 Næste uge: 16. december 19. december 20. december 21. december UU-besøg 9.kl. Juleemnedag Dorte fri Juleemnedag Dorte fri Udlejning Baunen

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Sangen vil også blive lagt ud, så der kan lyttes til den på forhånd. Der er derfor ikke nogen undskyldninger for ikke at kunne sangen til lejren!

Sangen vil også blive lagt ud, så der kan lyttes til den på forhånd. Der er derfor ikke nogen undskyldninger for ikke at kunne sangen til lejren! NYHEDSBREV Svend Gønges Divisionssommerlejr juni 2015 Kære grupper Der er nu under 3 uger til, at vi mødes til Divisionssommerlejren på Møn og der er i alle planlægningsudvalg ved at være overblik over

Læs mere

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016.

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Lykken vokser på vor egen ager og kan ikke plukkes i fremmede haver, dette skrev Douglas Jerrold. En sætning som jeg synes står meget godt for det arbejde der

Læs mere

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august.

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Ramsing cup 2014 Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Igen i år vil Kirkeby IF sende børne og ungdomshold af sted til Ramsing Cup, som afholdes i Spjald, mellem Holstebro og Skjern. Ramsing

Læs mere

Den nysgerrige. Hikegik - Niveau 1 - Trin for trin. Hikegik Niveau 1

Den nysgerrige. Hikegik - Niveau 1 - Trin for trin. Hikegik Niveau 1 Årstid: Årstid: Hele året Lokation: Forløbets varighed: Forløbets varighed: 2 trin + en formiddag eller eftermiddag - - Trin for trin Spejdere går. Sådan har det altid været. Og det er stadig sjovt! Snør

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede:

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede: Greve afdeling Referat af deltagerrådsmøde Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest Til stede: Bygge og Anlæg: Mikkel Film og Foto: Victor og Sara Pædagogik og Kreativitet: Ayse og Annika

Læs mere

Velkommen som. sponsor. hos Aalborg Bæredygtighedsfestival

Velkommen som. sponsor. hos Aalborg Bæredygtighedsfestival Velkommen som sponsor hos Aalborg Bæredygtighedsfestival Velkommen Bæredygtighed er for alvor kommet på folks læber! Interessesen er steget markant de seneste par år, hvor både virksomheder og borgere

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen.

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen. Dagsorden Forum: Bestyrelsen, Espergærde Tennisklub Dato/tid: Onsdag d. 4/6 2014, kl. 19.30 Sted: Espergærde Hallen Tilstede: Birgitte Gullacksen, BG Lars Kastberg, LK Niels Chr. Teglgaard, NCT Birgitte

Læs mere

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Referat: Ad 1) Valg af referent og ordstyrer Referent: Carsten L. Buus (Viking) Ordstyrer: Erik Madsen (Viking) Ad 2) Præsentation af

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Udstillermappe. DSE Messe Aalborg 2016. Hent den online som PDF-fil på www.studerende.dk/dma16info

Udstillermappe. DSE Messe Aalborg 2016. Hent den online som PDF-fil på www.studerende.dk/dma16info Udstillermappe DSE Messe Aalborg 2016 Hent den online som PDF-fil på www.studerende.dk/dma16info 2 DSE Messe Aalborg 2016 Indhold Velkomst Om DSE Vigtige datoer Sponsorater Kontaktoplysninger Inkluderet

Læs mere