Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Søndervang nyt. Forår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup"

Transkript

1 Søndervang nyt Forår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

2 Kære medlemmer februar april starter havesæsonen, hvilket der snart kun er en måned til. Derfor er det også tid til at udsende Søndervangs Forårsbrev, jeg håber, at I alle vil give Jer tid til at læse det fremsendte materiale, hvor der er mange nyttige oplysninger. I december måned har foreningen desværre været plaget af en del indbrud samt hærværk. Jeg føler mig derfor foranlediget til endnu engang at nævne, hvor vigtigt det er, at vi alle husker at låse vore låger, når vi bevæger os ud og ind i foreningen dette gælder såvel gående som kørende det skal være så besværligt som muligt for de ubudne gæster. Hvis uheldet er ude, og der har været indbrud, skal man henvendes sig til bestyrelsen for at få en skadeanmeldelse samtidig med, at der skal ske henvendelse til Politiet på Hørhusvej, Station 4 for en anmeldelse. Konstaterer man indbrud i anden have end egen, kontaktes pågældende have eller bestyrelsen, således at der kan foretages de fornødne ting. Fra den 1. april, når havesæsonen starter, har alle pligt til at renholde deres have, jeg kan henvise til Søndervang reglement. Samtidig opfordres alle til jævnligt at gennemrive gangarealet uden for egen have, således at vi undgår for mange huller i vejene. Vejene er på denne årstid så fugtige, at de er nemme at gå til! Hver sæson udtages 8 haver til indstilling til præmie. Dette foregår i juni måned og udvælgelsen foretages af vor naboforening Mejlgården. Resultatet sendes til Kolonihaveforbundet, Kreds 1, hvorefter havekonsulenten beser de 8 haver og udvælger 4 haver til præmie. Dette forgår i juli måned. Resultatet bliver fremsendt til Søndervang i løbet af august måned. De præmierede haver bliver inviteret til en festaften sammen med resten af Kreds 1 i løbet af efteråret. Jeg vil gerne ønske alle en god havesæson og på gensyn i vores dejlige haveforening. Venlig hilsen Amy Lauridsen Formand

3 Sæsonen 2008 Betaling af haveleje: Med dette brev fremsendes indbetalingskort til haveleje. Bemærk venligst, at seneste rettidige indbetaling af haveleje m.m. er den 1. marts Åbning af vandet lidt gode råd fra vandholdet: For at alle haver kan have vand 1. april, er det en god ide at være opmærksom på følgende: Billige kugleventiler, der købes i byggemarkeder, er ikke egnet til udendørs brug. De springer i frosten, så de bør derfor udskiftes. Hver have skal selvstændigt have en stophane. Stophanen skal være placeret i bagskellet og være let tilgængelig. Hvis stophanen ligger i jorden, skal der laves en kasse omkring den, så det er let at komme til den. Stophanen skal kunne åbnes og lukkes uden brug af værktøj. Der bør kun være en tilslutning på hovedstrengen. Baghaven må ikke være en losseplads, så vandholdet ikke kan komme til at reparere hovedstrengen. Sørg for at få tømt rørene om vinteren evt. med en ekstra ventil lige før stophanen. For at undgå vandskader i de enkelte huse samt vandspild er det vigtigt, at alle vandhaner samt stophaner er lukkede medio marts. Det er også vigtigt, at låger og gårde ikke er aflåste. Stophanen skal være synlig. Hvis den er svær at finde, må du meget gerne markere stedet tydeligt! Såfremt vejret tillader det, håber vi, at der vil være vand i vore haner lørdag den Samme weekend bliver kæderne taget af. Vanding: Det er vigtigt, at vandingsbestemmelserne i vores reglement overholdes. Medlemmer med lige have nr. må kun vande på lige datoer. Medlemmer med ulige have nr. må kun vande på ulige datoer. Det er da nemt at huske! På vandingsdagen, der begynder kl er vanding med slange tilladt, men slangen skal holdes i hånden. Vanding med turbine er ikke tilladt. Herudover er vi selvfølgelig underlagt de kommunale restriktioner. Vanding af græsplæner er forbudt. Bestyrelsen henstiller, at der ikke benyttes for store vandbassiner. Udenfor sæsonen kan du hente vand ved vandposten ved hovedindgangen.

4 Sandkasse: Sand må afhentes til og med d Sæsonåbning: Vi fejrer sæsonstart tirsdag den 1. maj kl på festpladsen. Der bliver hyggeligt samvær på festpladsen med kaffe, te samt en lille en. Sodavand til børnene. Storskrald Lørdag den 12. april og søndag den 13. april bliver der opstillet containere på festpladsen til storskrald og grønt affald. Affaldet kan afleveres lørdag mellem kl samt søndag mellem kl i de respektive containere. Det er ikke tilladt at benytte containerne tidligere eller senere end de nævnte tidsrum. Grundet omlægning af renovation i Københavns Kommune, bliver der bestilt container til storskrald og grønt affald løbende over sæsonen. Følg derfor med på opslagstavlen vedrørende afhentning. Der må absolut ikke afsættes storskrald eller poser med grønt på festpladsen. Der kan smides i de opstillede container så længe der er plads. Det grønne affald må ikke være mere end 10 cm i diameter og 120 cm langt, men ingen rødder. Både grønt affald og storskrald er forbeholdt de medlemmer, der ikke selv har mulighed for at få kørt deres affald væk. Det er ikke tilladt at aflevere et helt hus. Har du først læsset din bil eller trailer, bedes du køre til en af de nærmeste containerpladser med affaldet. Affald: Hårde hvidevarer henvises til de nærmeste containerpladser. Maling og kemikalier henvises til farvehandlere eller kommunens MILJØBIL. Asbest skal afleveres til Kommune Kemi efter aftale med kommunens miljøafdeling. Fliser og jord afleveres på genbrugsstationerne. Flasker, aviser og batterier afleveres i de respektive containere, der er opstillet for enden af foreningshuset. Generalforsamling: Generalforsamling afholdes søndag den 27. april kl i foreningshuset. Post fra foreningen: Al post til haveejerne i sæsonen fra 1. april-30. september uddeles på haveadressen. Der skal derfor erindres om, at der skal være en postkasse ved lågen til hver have. Dog vil indkaldelse til generalforsamling blive sendt til vinteradressen.

5 Pligtarbejde: Ifølge foreningens reglement er medlemmer under 75 år forpligtet til at deltage i pligtarbejde. Unddragelse af pligtarbejde medfører bod. Se vedlagte meddelelse om datoer m.m. Marketenderiets åbningstider: Fra 1. maj til 31. august: Mandag-fredag: kl & kl Lørdag: kl Søndag: kl Fra 1. september til 15. september: Mandag-fredag: kl & Lørdag & søndag: kl Marketender er: Preben Sørensen, have 113. Dagrenovation: Der vil blive afhentet køkkenaffald hver tirsdag i sæsonen. Første gang tirsdag den 1. april. Sidste gang tirsdag den 30. september. Kontortid i H/F Søndervang: Henvendelse til bestyrelsen bedes så vidt muligt foregå på kontoret på festpladsen i kontortiden hver tirsdag mellem kl i sæsonen, første gang den 6. maj og sidste gang den 9. september. Kreds 1 kontortider: Kredskontoret holder åbent hver onsdag kl , undtaget den sidste onsdag i hver måned. Kredsformand: Knud Sebens, Jagtvej 115, 1., 2200 København N Husk: At følge med på foreningens opslagstavler på foreningshuset og ved hovedindgangen ved Kongelundsvej. Breve og forslag til bestyrelsen kan lægges i postkassen ved kontoret.

6 Byggeri: Byggeriet med den nye bygning er stadig i gang, vi forventer at bygningen står helt færdig medio marts. Som flere sikkert har lagt mærke til, ligger bygningen ikke på den oprindelige placering, som der blev oplyst på informationsmødet, inden byggeriet gik i gang. Årsagen til vi har været nød til at rykke huset og nedlægge boldbanen, var brandkrav fra Københavns kommune. Vandberedskab: Hjælp til selvhjælp: Foreningen har besluttet at indkøbe fire grundvands/ dyk pumper med tilhørende slanger. Det er så meningen, at de haver der er plaget af oversvømmelse selv graver en regnvandstønde på min. 70 cm i diameter ned i deres have. Så er der plads til både pumpe og niveau afbryder. NB husk at der skal være låg til, så dyr ikke kan falde ned i den f. eks. katte. Biblioteket: Biblioteket er åbent i juni, juli og august hver torsdag fra kl Du kan låne bl.a. romaner, krimier, fagbøger, skolebøger, børnebøger, puslespil, videoer og dvd er. Alle nyere bøger modtages med glæde. Vi beder om at udlånt materiale afleveres i samme sæson. Ved siden af biblioteket hænger et udhængsskab til plantebytning. Sedlen kan lægges i bibliotekets postkasse. Pga. dræbersnegle kun bytning af planter inden for vores område. Kig ind kig i bøgerne eller lån dem med hjem, fordelagtige låneforhold. Udlejning af foreningshus, stole og borde. Til private fester kan foreningshuset lejes. Hvide stole og borde kan lånes ved henvendelse i kontortiden. Husk at bestille i god tid. Stole og borde må ikke tages med ud af foreningen. Kørsel i haveforeningen: Der må ikke parkeres i havegangene, og der henstilles til at ensretning og max.10 km hastighed i havegangene overholdes. Parkering på festpladsen er forbudt i perioden 1. april 30. september. Havevandring: Der vil være havevandring med havekonsulent Lise Lotte Juhl Jensen i løbet af sæsonen. Hække: Ifølge foreningens reglement må alle forhække ikke være over 160 cm. Husk derfor at klippe ned til 150 cm, de vokser hurtigt op igen. Ja, det er absolut tilladt at klippe længere ned, således at vi alle kan se de pæne haver. Sidehække og hække ud til Kongelundsvej og mellemgangene må ikke være over 180 cm, når de er vokset op.

7 Renholdelse af haver Haverne skal til stadighed holdes fri af ukrudt. Ligeledes skal havegang ud til midten af vej eller til anden hæk, være fri for ukrudt og gennemrevet senest hver søndag i havesæsonen. Havesæsonen starter 1. april. Nybygning udbygning ombygning nedlæggelse af tank. Hvis du går med byggeplaner vedrørende dit nuværende havehus, så kontakt straks bestyrelsen i kontortiden inden du starter. Det skal bemærkes, at tegninger over nybygninger samt udvidelser skal indsendes til godkendelse i Kolonihaveforbundet. Tanknedlæggelse skal godkendes af kommunen, og det kan godt tage lang tid. Venteliste: Ventelisten bliver åbnet, tirsdag d. 6. maj. Ventelisten kan ses på opslagstavlen. Der henvises i øvrigt til foreningens reglement. Arrangementskalender for sæsonen marts? Morgenmad til vandåbning 19. april Foreningens 65 års fødselsdag. 27. april Generalforsamling 1. maj 1. maj arrangement kl.: 13: maj. Keglestart 7. juni Billardturnering mod Smil 13. juni Kegleturnering i Nordrevang 5. juli Musik aften 18. juli Kegleturnering i Søndervang 20. juli Loppemarked 26. juli Gangmesterskab i billard 28. juli Bankospil 10. august Klunsemesterskab 16. august Høstfest 22. august Kegleturnering i Selandia 23. august Billardturnering mod Smil 29. august Kegleafslutning 31. august Børnekegler og Trio 6.september TUT Cup Arrangementerne afholdes i foreningshuset med mindre andet er anført. Kontaktpersoner: Kegleklubben: Susie Manniche, have 82 Billardklubben: Søren Kristensen, have 159 Karin Mikkelsen, have 79 Aktiviteter i foreningshuset: Hver tirsdag og torsdag har foreningshuset åbent for aktiviteter mellem kl Hver onsdag fra kl og søndag fra kl bliver der spillet kegler. Alle medlemmer er velkomne til aktiviteterne. Der henvises til arrangementskalenderen. BESTYRELSEN ØNSKER JER ALLE EN GOD SÆSON

8 HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP BESTYRELSEN - SØNDERVANG: Formand: Amy Lauridsen - have 150 Næstformand Foreningshus/udlejning pligtarbejde: Erik Wie Andersen have 129 Sekretær forsikringer: Anne Kitte Mortensen - have 94 Kasserer medlems- og venteliste: Charlotte Knoblauch have 111 Arbejdsområde: Byggesager - pligtarbejde pumpelaug: Kim Koblauch have 111 Arbejdsområde: Foreningshus/udlejning haver: Christel Weiss have 3 Arbejdsområde: Foreningens område pligtarbejde - nøgler: Dan Heino Jensen have 60 Februar 2008

Søndervang nyt. Forår 2009. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Forår 2009. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Forår 2009 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Februar 2009 Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at

Læs mere

FORÅRSBREV. Sæsonen 2006

FORÅRSBREV. Sæsonen 2006 FORÅRSBREV Sæsonen 2006 Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at udsende Søndervangs Forårsbrev. Jeg håber, at alle vil give sig tid til at læse

Læs mere

Oplyses skal også, at Fillip Lauersen i oktober måned udtrådte af bestyrelsen, suppleant Dan Heino Jensen, have 60 er derfor indtrådt.

Oplyses skal også, at Fillip Lauersen i oktober måned udtrådte af bestyrelsen, suppleant Dan Heino Jensen, have 60 er derfor indtrådt. Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at udsende Søndervangs forårsbrev, som jeg håber alle giver sig tid til at læse, da der er mange nyttige oplysninger

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2011. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Forår 2011. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Forår 2011 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Februar 2011 Kære medlemmer Så er der snart kun en måned til havesæsonen begynder, hvilket også giver mulighed

Læs mere

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Forår 2010 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Februar 2010 Kære medlemmer I skrivende stund er det ikke til at forså, at der kun er godt en måned til havesæsonen

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2012

Søndervang nyt Efterår 2012 Søndervang nyt Efterår 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2012 Årets præmiehaver er nu udtaget af vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen, og

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Sommeren 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Sommeren 2014 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer, Så er vi allerede i gang med den tredje måned af sæson 2014 og vi har haft et dejligt forår,

Læs mere

Søndervang nyt. Forår 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Forår 2014. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Forår 2014 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Marts 2014 Kære medlemmer Vi nærmer os april måned, hvor en ny havesæson starter. I skrivende stund virker det

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2007 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer juni 2007 Så blev det juni og dermed sommer, jeg håber I alle allerede har haft mange gode timer i kolonihaven.

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2010 Spurvehøgen er set i have 50. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2010 Havesæsonen er i fuld gang, og vi har allerede slået

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer August 2008 På generalforsamlingen lovede bestyrelsen at undersøge muligheden for, at de enkelte

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer Juni 2008 Sommer, sol og smældende flag det er, når kolonihaven er bedst. Havesæsonen er i

Læs mere

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Forår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Forår 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Marts 2012 Kære medlemmer Vi nærmer os den kommende havesæson. Fra 1. april er der mulighed for at flytte ud

Læs mere

Søndervang nyt. Forår Søndervang fylder 70 år 20. april H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Forår Søndervang fylder 70 år 20. april H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Forår 2013 Søndervang fylder 70 år 20. april 1943-2013 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer Marts 2013 Den 20. april 1943 stiftedes HF Søndervang

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2009 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer Juni 2009 Efter to gode forårsmåneder er havesæsonen i fuld gang, og jeg håber alle allerede

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2011 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2011 Havesæsonen er i fuld gang, og vi er allerede i gang med sæsonens tredje måned, som

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2012 Så har havesæsonen allerede været i gang 3 måneder, vi er nået til juni, som ifølge

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Efterår 2006 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer Her på sensommeren vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god sæson i Søndervang. Det har været

Læs mere

HF Søndervang. Forårsbrev 2015. HF Søndervang. Kongelundsvej 211 2770 Kastrup sondervang@sondervang.info www.sondervang.info

HF Søndervang. Forårsbrev 2015. HF Søndervang. Kongelundsvej 211 2770 Kastrup sondervang@sondervang.info www.sondervang.info Forårsbrev 2015 Kære Medlemmer Nu er der ikke længe til sæsonen 2015 kan tage sin begyndelse. I har sikkert, som jeg og resten af bestyrelsen, længtes efter at komme ud i kolonihaven igen, for at nyde

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Sommeren H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Sommeren 2013 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer juni 2013 Fire års kamp fra Kolonihaveforbundets side bærer nu frugt. Den 3. juni 2013 vedtog

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2013. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt Efterår 2013. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2013 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2013 Igen i år har vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen udtaget 4 haver til Kolonihaveforbundets

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2007. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup

Søndervang nyt. Efterår 2007. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Søndervang nyt Efterår 2007 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer August 2007 Her på sensommeren vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god sæson i Søndervang.

Læs mere

Søndervang nyt. Sommeren 2015. H/F Søndervang. 2770 Kastrup. HF Søndervang. 2770 Kastrup. sondervang@sondervang.info www.sondervang.

Søndervang nyt. Sommeren 2015. H/F Søndervang. 2770 Kastrup. HF Søndervang. 2770 Kastrup. sondervang@sondervang.info www.sondervang. Søndervang nyt Sommeren 2015 H/F Søndervang Kære medlemmer Nu må det da snart blive sommer. Efter en kold, blæsende og regnfuld maj måned, hvor varmeapparatet har kørt hver dag, så tyder det i skrivende

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2009

Søndervang nyt Efterår 2009 Søndervang nyt Efterår 2009 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2009 Så er der snart kun halvanden måned tilbage af denne sæson, ja tiden går hurtigt,

Læs mere

Søndervang nyt August 2014

Søndervang nyt August 2014 Søndervang nyt August 2014 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info august 2014 Kære medlemmer Som du sikkert har bemærket, så kalder vi dette Søndervangs Nyt for august 2014.

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2011

Søndervang nyt Efterår 2011 Søndervang nyt Efterår 2011 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Se vedrørende informationsmøde inde i bladet. Kære medlemmer august 2011 På forsiden af dette efterårsbrev,

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2010

Søndervang nyt Efterår 2010 Søndervang nyt Efterår 2010 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2010 Vi har nu taget hul på sidste del af havesæson 2010, men det kan jo ikke forhindre

Læs mere

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 29. april 2012. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling

Læs mere

Bilag 1. Generalforsamling A/B Lykkehøj 28. april 2015 Velkommen til A/B Lykkehøjs generalforsamling 2015. Særlig velkomst til de nye andelshavere som er kommet til i det forgangne år. Vi har inviteret

Læs mere

HF Søndervang. Forårsbrev HF Søndervang. Hf. Søndervang 93 A 2770 Kastrup

HF Søndervang. Forårsbrev HF Søndervang. Hf. Søndervang 93 A 2770 Kastrup Forårsbrev 2016 Kære Medlemmer Nu er der ikke længe til sæsonen 2016 kan tage sin begyndelse. I har sikkert, som jeg og resten af bestyrelsen, længtes efter at komme ud i kolonihaven igen, for at nyde

Læs mere

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Dødsfald Fhv. flymekaniker Per Køncke Petersen, Fælleddiget 77, sov ind den 9. februar 2015 efter lang tids sygdom. Han blev 71 år.

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2017 2018 NYE MEDLEMMER Der er familieoverdraget 2 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver:

Læs mere

RADISEN. Hej Kolonister - august/september

RADISEN. Hej Kolonister - august/september RADISEN 21. ÅRGANG NR. 5 Hej Kolonister - august/september Seneste opdateringer fra bestyrelsen. Vi har kigget på budgettet for 2013 og det ser ud til at vi har været ret sparsommelige på nogle områder.

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

ORDENSREGLEMENT FOR. Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV

ORDENSREGLEMENT FOR. Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Side 1 ORDENSREGLEMENT FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. november 1947 Ordensreglement vedtaget ved generalforsamlingen

Læs mere

Skraldepladsen. Nr. 1 April 2016

Skraldepladsen. Nr. 1 April 2016 Skraldepladsen Nr. 1 April 2016 START STORSKRALD søndag d. 27. marts Storskrald kan afleveres fra fredag morgen i lige uger Haveaffald kan afleveres fra fredag morgen i ulige uger Skraldepladslågen kommer

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Afd. 62 Georg Krügers Vej Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2015 2016 NYE MEDLEMMER Der er solgt 12 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 116, 120, 125,

Læs mere

HF Søndervang. Forårsbrev HF Søndervang. Hf. Søndervang 93 A 2770 Kastrup

HF Søndervang. Forårsbrev HF Søndervang. Hf. Søndervang 93 A 2770 Kastrup Forårsbrev 2017 Kære Medlemmer Nu er der ikke længe til sæsonen 2017 kan tage sin begyndelse. I har sikkert, som jeg og resten af bestyrelsen, længtes efter at komme ud i kolonihaven igen for at nyde både

Læs mere

Velkommen til Kolonihaveforeningen Nabkær 2

Velkommen til Kolonihaveforeningen Nabkær 2 Velkommen til Kolonihaveforeningen Nabkær 2 Jorden er lejet af Herning Kommune, og vi er som lejer, derfor underlagt Herning kommunes Reglement, som vi ikke kan tilsidesætte. Kolonihaveforeningerne i Herning

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

HF SØNDERVANG FORÅRSBREV MARTS 2018

HF SØNDERVANG FORÅRSBREV MARTS 2018 75 års jubilæum: Fredag den 20. april 2018 fejrer vi HF Søndervangs 75 års jubilæum ved en reception i Foreningshuset i tiden mellem 15:00 18:00, hvor alle er velkommen til en hyggestund, med sandwich

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt

Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN. Generelt Forslag fra afdelingsbestyrelsen om NY HUSORDEN Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store (med bagerste

Læs mere

HF Sommerlyst Oktober 2015

HF Sommerlyst Oktober 2015 HF Sommerlyst Oktober 2015 Avisens forside er mere hyggelig hvis den skifter billede fra måned til måned. Vi har ladet os fortælle at folk holder øje med det billede der er i kassen og at man ud fra det

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

1990 Bestyrelsesmøde. Sødring d. 14 april 1990

1990 Bestyrelsesmøde. Sødring d. 14 april 1990 1990 Sødring d. 14 april 1990 Møde hos Sv. Erik. Angående salg af grund skal vedtægter afleveres til den nye ejer, det kan ikke passe bestyrelsen skal lave nye vedtægter ved salg. Ang. vejføring til grund

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord

Ejerforeningen Bakkebo Nord Ejerforeningen Bakkebo Nord Beretning 2008 Ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bakkebo Nord tirsdag d. 10. marts 2009 på Lundgårdskolen. Bestyrelsens beretning Hermed følger bestyrelsens beretning

Læs mere

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 Så er det atter tid til et rigtigt informationsbrev fra bestyrelsen i H/F Amager Strand. Der er kun en lille måned til at portene bliver åbnet igen, så her får du lidt information

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk Smørmosenyt Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus 140 2860 Søborg tlf. 23 48 02 94 www. hfsmørmosen.dk Arbejdsdage 2018 kl. 09:00 12:00 Dato: Kontoret har åbent kl. 10:00 11:00 alle søndage

Læs mere

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret Side 1 af 6 Ordensregler Information Om Ejerforeningen Tagensvejcentret Maj 2013 Ejerforeningen Tagensvejcentret Velkommen til Tagensvej Centret! Som ny beboer i ejendommen, vil vi gerne byde dig velkommen,

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ny husorden

Bestyrelsens forslag til ny husorden Bestyrelsens forslag til ny husorden Generelt er forslaget til ny husorden en justering af den nuværende suppleret med tilføjelse af regler vedr. dørtelefon og adgangskontrol samt tørring af tøj, som blev

Læs mere

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7 Side 1/5 1 1.1 ne gælder for 1.2 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne kan 8 i vedtægterne træde i kraft. 1.3 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren, dennes

Læs mere

HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE. November 2013

HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE. November 2013 HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE November 2013 Beboerne har pligt til at være bekendt med og overholde foreningens vedtægter og husorden. Eventuelle uoverensstemmelser bør søges løst mellem de enkelte beboere.

Læs mere

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 27. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling

Læs mere

Hf. Maglehøj Praktiske Oplysninger 2015

Hf. Maglehøj Praktiske Oplysninger 2015 Hf. Maglehøj Praktiske Oplysninger 2015 Bestyrelsen: Formand: Hans Chr. Kryger Havesalg- Ankesager It. Træffes Mandag 18-20 tlf.: 51895211 Kasserer: Maria Næss-Schmidt Træffes Onsdag 18-20 tlf.: 91883261

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

VELKOMMEN TIL N/F SUNDVÆNGET

VELKOMMEN TIL N/F SUNDVÆNGET VELKOMMEN TIL N/F SUNDVÆNGET En kort introduktion til nye medlemmer 27-03-2013 1 OM NF SUNDVÆNGET Nyttehaverne på Amager Strandvej 5 blev etableret på et tidligere lossepladsareal som De Unges Skolehaver

Læs mere

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP. Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 29. april 2007

HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP. Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 29. april 2007 HAVEFORENINGEN SØNDERVANG, KONGELUNDSVEJ 211, 2770 KASTRUP. Dagsorden: Ordinær generalforsamling i foreningshuset, søndag den 29. april 2007 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra sidste generalforsamling

Læs mere

A/B Udbygård. Husorden

A/B Udbygård. Husorden A/B Udbygård Husorden 2016 Indhold Forord... 1 Affald... 2 Altaner... 2 Beboerlokalet... 3 Cykler, ladcykler, barnevogne mv.... 3 Forhaverne og gården... 3 Husdyr... 3 Kældre og loft, samt trappeopgange...

Læs mere

VELKOMMEN TIL N/F SUNDVÆNGET

VELKOMMEN TIL N/F SUNDVÆNGET VELKOMMEN TIL N/F SUNDVÆNGET Introduktion til nye medlemmer * 1 OM NF SUNDVÆNGET Nyttehaverne på Amager Strandvej 5u blev etableret på et tidligere lossepladsareal som De Unges Skolehaver i 1952 et tiltag

Læs mere

AUGUST/SEPTEMBER BREV 2018

AUGUST/SEPTEMBER BREV 2018 AUGUST/SEPTEMBER BREV 2018 Sæsonen går på hæld, men sikken en sommer vi har haft i år og trods svedne græsplæner og mere eller mindre triste blomsterflor, har vi vist alle nydt de varme måneder. Præmiehaverne

Læs mere

VENEDIG- & MESTRE-GÅRDEN VELKOMSTFOLDER

VENEDIG- & MESTRE-GÅRDEN VELKOMSTFOLDER VENEDIG- & MESTRE-GÅRDEN VELKOMSTFOLDER Ejerforeningen Venediggården / Mestregården Velkommen i Ejerforeningen, vi håber du vil føle dig hjemme her. Denne folder har til formål at informere beboerne om

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding HAVEFORENINGEN FINMARKEN Revideret 20/2-14 LEJEKONTRAKT 50.- Depositum andrager: Betalt tidligere ejer 800.- 0.- Kontingent Vand 300.- 125.- Havens areal udgør 350 m² a 1.00 kr. pr m² 350.- Forsikring

Læs mere

Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010

Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010 Referat fra ordinær general forsamling i H/F Dahlia 5/5-2010 Punkt 1. Velkomst ved formanden. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Anne (have 89) som blev valgt. Anne konstaterede at GF var lovligt indkaldt.

Læs mere

RØRPOSTEN HAVEPRÆMIER 2012...

RØRPOSTEN HAVEPRÆMIER 2012... RØRPOSTEN HAVEPRÆMIER 2012... Ved en lille sammenkomst, i kassererens have, uddeltes de traditionelle havepræmier, til de dygtige havelejere, som har vundet året dyst i veldyrket have. Årgang 3 nummer

Læs mere

Generalforsamling 2014-04-27

Generalforsamling 2014-04-27 Generalforsamling 2014-04-27 1. valg af dirigent 2. valg af referent 3. valg af stemmeudvalg 4. formandens beretning 5. årsregnskab med revisionsberetning 6. godkendelse af budget. 41 fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 1 Tilsidesættelse af god skik og orden 2 Ansvar 3 Husdyr 4 Toiletter og afløb 5 Skadedyr 6 Høj musik og støj 7 Brug af maskiner etc. 8 Trappeopgange,

Læs mere

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen.

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Der er kun en lille måned til portene bliver åbnet i foreningen, så her får du lidt information

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store og den

Læs mere

Husordensreglement. Indledning

Husordensreglement. Indledning Husordensreglement Indledning En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden - man bliver fælles om mange ting - og derfor er det naturligt

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Husorden. Indledning. Der er affaldssortering i afdelingen. Dette betyder, at alt affald, der ikke er køkkenaffald, skal sorteres.

MØLLEPARKEN 1. Husorden. Indledning. Der er affaldssortering i afdelingen. Dette betyder, at alt affald, der ikke er køkkenaffald, skal sorteres. Husorden Indledning Nærværende husorden har gyldighed som et tillæg til huslejekontrakten og er udformet i beboernes og selskabets interesse med henblik på at opretholde rolige og ordentlige forhold i

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 Midt & Østsjælland. Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal du/i bruge, når du/i

Læs mere

ADMINISTRATIONEN. Administrationen finder du på Nygårds Plads 27, 1., 2605 Brøndby. Du kan henvende dig personligt eller telefonisk i tidsrummet:

ADMINISTRATIONEN. Administrationen finder du på Nygårds Plads 27, 1., 2605 Brøndby. Du kan henvende dig personligt eller telefonisk i tidsrummet: Kontor- / telefontid ADMINISTRATIONEN Administrationen finder du på Nygårds Plads 27, 1., 2605 Brøndby Du kan henvende dig personligt eller telefonisk i tidsrummet: Tlf.: Mandag til torsdag Kl. 10.00 15.00

Læs mere

Dit haveaffald sådan gør du!

Dit haveaffald sådan gør du! Dit haveaffald sådan gør du! Din have og dit affald Som haveejer er du selv ansvarlig for at komme af med dit haveaffald. I denne folder kan du se, hvordan du kan komme af med det. Du kan også læse om,

Læs mere

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt.

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. 1. Foreningen. 1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. Såfremt et medlem ønsker adgang til foreningen, når portene er lukket, kan man ved henvendelse

Læs mere

Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001

Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001 Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001 Når man flytter ind i en bolig, ønsker man naturligvis at komme så godt ud af det med de andre beboere som muligt. Derfor har hver afdeling et sæt fælles regler

Læs mere

Ny affaldsløsning BRØNDBY KOMMUNE

Ny affaldsløsning BRØNDBY KOMMUNE Ny affaldsløsning BRØNDBY KOMMUNE Velkommen til Skraldetanterne dine nye affaldsbeholdere Brøndby Kommune gør det nu lettere for dig at sortere dit affald, så det kan blive genbrugt. Derfor får alle med

Læs mere

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014...

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014... R ØRPOSTEN Årgang 5 nummer 1 Forår 2014 Havesæson 2014..... Velkommen til en ny havesæson, som i år er startet rigtig godt, vi nyder sikkert alle de flotte forårsfarver i vore haver og netop nu de blomstrende

Læs mere

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online.

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online. Referater 2008-2009. Referat bestyrelsesmøde d. 10. februar 2009 Til stede: Frank, Karina, Grete, Jakob og Pia Information til Gården: Vi har skiftet administrator, det er fremover DATEA der er ansvarlig

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Regler for tildeling af lejligheder Husorden Regelsæt Brandsikring Lejlighedssammenlægning REGLER FOR TILDELING AF LEJLIGHEDER I ANDELSBOLIGFORENINGEN

Læs mere

Nyhedsbrev 08. marts 2015

Nyhedsbrev 08. marts 2015 Nyhedsbrev 08. marts 2015 Trædrejning Der var mange som benyttede sig af tilbuddet om at få undervisning i trædrejning, og det var dejligt at se. Allerede i dag er der flere som benytter maskinerne som

Læs mere

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården.

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården. Medieavisen 2014 nr. 1 Hv em er Mediehuset? Mediehuset på Skovgården består af Medieværkstedet på Skovgården og det tidligere Infohuset. De to medietilbud er i dag slået sammen og hedder Mediehuset. Denne

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Afd. 1006 Karré 6. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække:

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» «Lejekontrakt_CO» «Lejekontrakt_Adresse» Generelt Dato DAB Ordensregler for Afdeling 19 Baunevej 8-54 Bække: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige

Læs mere

LIVET I MEULENBORG PARK 74. UDGAVE

LIVET I MEULENBORG PARK 74. UDGAVE LIVET I MEULENBORG PARK 74. UDGAVE Notat fra generalforsamlingen d. 3. april 2013 1. Velkomst Desværre var både Lisbeth og Karen fra Beboerrepræsentationen. Fraværende Så jens stod for hele dagsordenen.

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 9. april 2014

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 9. april 2014 Indkaldt af: Referent: Deltager: Formand Lars M. Jensen Lars M. Jensen, Ejvind Wilms, Anny Petersen, Tom Atkins, Alice Dyssell, Søren R. Nielsen, Kim Johansen, Vagn Johnbeck, Afbud fra: Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere