Serviceudlejning til fest

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Serviceudlejning til fest"

Transkript

1 Serviceudlejning til fest Du har lige holdt en skøn fest i venners og familiens gode selskab. Det var rigtig sjovt og hyggeligt at have dem alle samlet. Måske har du endda fejret en stor fødselsdag? Du blev nødt til at låne en masse service rundt omkring hos diverse medlemmer af familien samt venner, da der ikke helt var nok. Resultatet er nu en spraglet mængde forskelligt service, hvor du ikke rigtig kan huske, hvad der tilhørte hvem. Desuden var du blevet nødt til at købe ekstra glas, da du ikke lige havde taget højde for, der var nogle af dem, der uheldigvis var blevet tabt på gulvet i årenes løb. Det havde været lidt af en investering, da det både gjaldt rødvins-hvidvins- og almindelig drikkeglas. Nu står du og kigger lidt på bestikket, du har i hånden og har ret svært ved at se forskel. Du er faktisk ikke engang sikker på, der er forskel og så er den ene gaffel måske alligevel formet lidt anderledes. Du kigger udover spisebordet, som er dækket med al servicen. Noget er i opvaskeren, på køkkenbordet og nogle tog vist endda deres glas med ud i haven, da de skulle ryge. Du tænker på, hvordan du i alverden skal finde ud af, hvor servicet hører til og hvilke nogle dyre glas, der rent faktisk er dine. Ovenstående situation er der vist mange, der kender. Men alt det ubelejlige, besværlige og uoverskuelige kan du nu blive fri for med serviceudlejning til fest. Du får leveret al servicen og den bliver hentet igen, når det passer dig. Nu behøver du ikke længere bekymre dig om de anstrengende forberedelser med at skulle finde tallerkener, bestik og glas nok til din fest med de mange indbudte. En fest kan nu udelukkende være sjovt og afslappende i stedet for en stressende oplevelse. Med serviceudlejning til fest slipper du for at belemre venner og familie med at skulle levere service til din fest. Derudover er det til en utrolig fornuftig pris, så du ikke behøver række tungt ned i pengepungen for at kunne købe nyt og tilstrækkeligt til alle gæster. Serviceudlejning til fest er nemt og belejligt altid.

2 Stearinlys Danmark er et dejligt land, men nu, hvor sommeren snart er ved at gå på hæld, begynder man så småt at huske på efterårets og vinterens mørke og kulde, der snigende nærmer sig. Vi er velsignede med fire meget forskellige årstider, når vi har valgt at bo i Danmark. Selvom de alle fire har hver deres charme, er det ikke en hemmelighed, at det godt kan være mørkt og koldt længe, inden foråret melder sin ankomst igen i det nye år. Denne mørke og kulde kan vi lige så godt se det bedste i og bruge til vores fordel, for den vil komme igen år efter år. Noget af det bedste ved det hele, er nemlig at vi kan finde vores stearinlys frem igen og krybe sammen bag hjemmets fire vægge med vores familie eller i vores eget selskab. Der er ikke mange ting, som ikke kan løses med et hyggeligt stearinlys. Og hyggeligt er netop kodeordet for, hvordan man ellers skal beskrive et stearinlys effekt på en ellers almindelig aften. Når man finder et par lys frem og sidder i stearinlysets skær, så er det den ultimative hygge. Det giver et helt særligt lys, som ingen lamper nogensinde ville kunne komme i nærheden af, og det giver derfor noget helt specielt til stemningen. Det gode er også, at enhver kan bruge stearinlys. Der skal bare en enkelt tændstik eller lighter til, og så er du klar. Hvis du så også smider et dejligt varmt tæppe, en kop varm te og en god film ind i mikset, så er der vist ikke mange der ville sige nej tak. Både hvis man nyder en aften alene eller i venners lag, tilføjer stearinlys noget til rummet og hyggen. Et stearinlys kan både lyse op for dig, når du har brug for det i selskab med en god bog eller som et romantisk indslag - og det er jo bestemt ikke at kimse ad. Slutteligt er stearinlys vist også næsten det eneste, man kan bruge under et strømsvigt, hvor alt andet fejler til sidst. Man kan derfor aldrig få for mange, så smut ud og køb stearinlys netop i dag!

3 Logo bolcher Har du lige startet et nyt firma? Eller har du allerede et firma, men kunne bare godt bruge nogle flere kunder? Har du brug for at reklamere for netop dit firma, produkt eller andet på en sjov og nyskabende måde? Så er løsningen til netop dig lige her. For nu kan du nemlig få bolsjer lavet med dit firmas logo på! Måske er du lige præcis interesseret i at få nogle logo-bolsjer til at gøre opmærksom på dit firma, produkt eller andet, eller måske er du én af dem, som godt kan lide at gøre reklame på en alternativ måde. I en verden, hvor hverdagen er fyldt med reklamer af alskens slags, hvor end man kigger hen, er dette akkurat løsningen. Der er ikke mange, som ikke kan se det sjove i logo bolsjerne. Måske er der endda en fremtidig kunde, som netop nu sidder og venter på at smage dine lækre logo-bolsjer. Denne kunde vil måske netop vælge dig og dit firma, fordi du reklamerer for det på en sjov og anderledes måde. Man kan jo sagtens forestille sig en skål stående fremme til en sammenkomst, forretningsmøde eller bare i receptionen. Men lige præcis denne skål er fyldt med noget særligt, nemlig de lækre logo-bolsjer, som gør opmærksom på dit produkt, firma eller lignende efter eget valg på en helt fantastisk måde. Denne skål med bolsjer ser måske umiddelbart ikke ud af meget, men det sjove begynder, når en mulig kunde tager et bolsje og opdager, der er påmalet et logo. Så har du måske allerede der anskaffet dig denne kunde til dit firma. Der er ikke mange, som ikke kan se fordelen i et bolsje. De har en helt fantastisk smag, de giver lidt sødt til ganen i en travl hverdag, og det er mange, der vil lægge mærke til. De fleste kan godt bruge nogle flere søde ting i deres liv, som ikke feder, så hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk og sætte dit logo på bolsjet? Der er ikke nogen undskyldninger for ikke at anskaffe sig logo-bolsjerne netop nu, så bestil dem straks for at forsøde dit firmas tilværelse.

4 Solhatte til børn Vi bliver konstant mindet om solens skadelige stråler på vores hud. Vi har brug for dens næring, men vi skal også passe meget på, da den kan give uoprettelige skader. Derfor køber vi solcreme og pakker os og vores børn ind i hæmmende gevandter hver eneste år. Indtil nu har det været den bedste løsning, men solcreme er en dyr udgift. Det bliver en årlig investering, da der skal meget til at dække vores kroppe tilstrækkeligt. Men vi gør det troligt og standhaftigt hver sommer, for hvem vil ikke investere i sit eget og sine børns sundhed nu og i fremtiden? Til gengæld glemmer vi tit at beskytte os selv og børnene mod solens stråler mod hovedet. Man kan få slemme solskoldninger i hovedbund og på ørerne, hvis man ikke passer på. Dette er utrolig smertefuldt, er længe om at hele og kan bl.a. påvirke søvnen. Derudover tiltrækker vores hoved mere varme fra solen, så man kan blive disponeret for solstik og generel utilpashed, hvis man ikke husker at beskytte sig. Alt det ovennævnte og meget mere er derfor meget gode grunde til at købe solhatte til vores børn. Det er svært og uhensigtsmæssigt at bruge solcreme i håret og hovedbunden på vores børn. Derfor er der mange, der glemmer, at det område også har brug for god beskyttelse. En solhat løser det hele og mere til, da det også afskærmer vores børn fra at få solen i øjnene og dermed skade dem. Børn er gode til at finde de mest solrige pletter, fordi det oftest er her, den gode leg sker. Men uden en solhat går de og kniber øjnene sammen, hvilken kan give spændinger og hovedpine. En solhat til vores børn er en investering til en overkommelig pris, som giver så meget til gengæld. Man kan ikke sætte en pris på vores børn, men det kan man på en solhat, og de er alle til at betale. Dertil kommer der, at de kommer i alskens farver og former, så de passer til netop dit barn. Vi skal ikke gå på kompromis med vores børn sikkerhed, så køb en solhat og beskyt dit barn.

5 Tiraspol Tiraspol er en by i det sydøstlige Moldova og ligger faktisk i landet Transnistria, som ikke eksisterer og er kendt fra filmen Lord of Wars med Nicolas Cage. Med et indbyggertal på lige omkring indbyggere er byen Moldovas næststørste by, og den blev grundlagt i Byen er kommunistisk - men der er billig mad! En menu med tre retter inklusiv 15 centiliter sprut, én flaske champagne, én flaske rødvin og en halv øl koster kun 275 kroner! I Tiraspol byder vi på flere forskellige rundture. Det er blandt andet muligt at komme på besøg på en cognacfabrik, og her vil der være prøvesmagning på cognacer, der er mere end 50 år gamle. Skulle en cognac falde i din smag, vil der selvfølgelig være mulighed for at købe en flaske med hjem. Nogle er dyrere end andre, men hvis man er til cognac, så er det her stedet, hvor man finder de bedste. Videre på rundturen drager vi til FC Sheriff Stadium, hvor der her vil være mulighed for at gå rundt og opleve stemningen på det store stadion i Tiraspol. I Tiraspol står den også på fest og farver. Der er liv og glade dage, og der er fart på hele tiden. Så er du til fest, sprut og i det hele taget bare sjov, så er du kommet til den rigtige by. Det bliver rigtig festligt, og vi holder nogle vilde arrangementer! Er du mere til rolig afslapning med et kold glas champagne, så er der selvfølgelig også mulighed for dette for eksempel i et af byens mange spabade, hvor du selvfølgelig også kan få massage, så du er frisk og fri for spændinger, når du vender hjem efter en behagelig ferie, som du har lyst til at fortælle hele din vennekreds om. Tag til Tiraspol sammen med os, og få en ferie, som du aldrig før har oplevet den. Det bliver en tur, som du vil se frem til længe før, du skal af sted, og som du vil huske mange år efter, du er kommet hjem igen. Dine dage i Tiraspol vil forblive uforglemmelige!

6 Artikel om fejlkodelæser Hvad er egentlig en fejlkodelæser, tænker du måske? Det er et apparat, som kan diagnosticere din bils fejl. Den har helt simpelt den funktion, at den kan scanne både nyere og ældre biler for problemer og fejl. Dette er en stor fordel, da du derved kan spare mange penge på, at mekanikeren skal bruge tid på at stå og rode efter fejlen. Hvis du har en fejlkodelæser, ved du fra starten af, hvori fejlen er, og kan derfor fortælle dette til mekanikeren. En anden rigtig smart funktion fejlkodelæseren har, er, at man også kan bruge den til at bestemme, om en fejl er vedvarende eller flygtig. Med denne funktion kan du derfor med god samvittighed beslutte, om bilen i det hele taget behøver en reparation. Derved sparer du en tur til mekanikeren. Der findes forskellige fejlkodelæsere alt afhængig af, hvilket mærke ens bil er, samt hvor gammel den er. Der kommer helt tiden nye modeller på markedet, og i dag kan man tilmed få dem i en trådløs version eller med et USB-stik, så den kan tilsluttes din computer. Nogle kommer endda med mulighed for, at du kan bruge den på din Iphone, Ipad eller Ipod via programmer hentet fra App Store. Du kan meget nemt finde ud af, hvilken form for indgang netop din bil har, da denne sidder let tilgængeligt og oftest under instrumentbrættet. Hvis det for eksempel er et OBDII diagnosesystem, kan du købe en OBDII fejlkodelæser. Den tilsluttes nemt den OBDII-kontakt under instrumentbrættet, og derefter kan den diagnosticere både generiske eller producentspecifikke fejl, det vil sige over ca fejlkoder. Den læser ganske simpelt fejlkoderne fra køretøjets kontrolboks. Det smarte er netop, at hvis fejlkodelæseren viser en fejl, som du ved, er kortvarig, så kan du selv beslutte at slukke førnævnte indikatorlampe, så denne ikke længere generer. Mange, som har en fejlkodelæser, bruger den lige nøjagtigt til at aflæse fejl, som er opdaget og lagret af ECU en (bilens styrecomputer) og vises ved hjælp af, at en lampe lyser. Ved at bruge fejlkodelæseren kan ECU en nulstilles igen, så førnævnte fejlkoder slettes og dermed slukke check engine light eller lignende, som lyser. Hvis den derimod viser, der er behov for en mekaniker til bilen, slettes koderne efter endt reparation. Det vil sige, at hvis indikatorlampen eventuelt har lyst på instrumentbrættet, slukkes denne også i pågældende køretøj. Derfor er en OBDII fejlkodelæser ikke så meget et køb, men mere en investering.

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Grundbogen til Sidste Søndag

Grundbogen til Sidste Søndag Hvad er rollespil I dette kapitel vil vi forklare lidt omkring hvad rollespil er. Først vil vi forsøge at definere rollespil (en svær opgave), og derefter har vi et afsnit skrevet specielt til forældrene

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Interviewperson 1: Receptionsanalysen - opdelt efter Schrøders model Forståelse Interview 1 Interview 2 Interview

Læs mere

Mikkel og Line får stråler

Mikkel og Line får stråler Mikkel og Line får stråler En bog for børn om at få strålebehandling Aarhus Universitetshospital Onkologisk Afdeling D Stråleterapien Mikkel og Line får stråler Denne bog handler om Mikkel og Line. De

Læs mere

guide til et lavere elforbrug

guide til et lavere elforbrug Dit eksemplar Elsparefondens guide til Let din elregning og kom ned på 1.000 kwh Se side 2 Skift til bærbar computer og spar op til 90% i el Se side 6 Halvér din vasketemperatur og dit elforbrug Se side

Læs mere

Amino Annonceguide. Annonceguiden er et uddrag af Martin Thorborgs bog E-pusher og med hans 14 års e-handels erfaring, så er det en god ide at lytte.

Amino Annonceguide. Annonceguiden er et uddrag af Martin Thorborgs bog E-pusher og med hans 14 års e-handels erfaring, så er det en god ide at lytte. Amino Annonceguide Kære Amino Annoncør Vi er rigtigt glade for at du vil annoncere på Amino og vi vil gøre vores yderste for at du får en god oplevelse og får de kunder du forventer at få og lidt til.

Læs mere

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Janus Rosa laver en kort introduktion af projektet det er rigtig spændende for os at høre om dine erfaringer

Læs mere

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV Velkommen til skolens største og bedste skoleavis! Det er ved at være ret længe siden

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

INTERNATHUND EL. OMPLACERINGSHUND

INTERNATHUND EL. OMPLACERINGSHUND INTERNATHUND EL. OMPLACERINGSHUND SKAL, SKAL IKKE? & HVAD BØR DU TÆNKE PÅ? INDHOLDSFORTEGNELSE Forord.... 4 Myte om internathunde... 5 Trin 1 Inden du tager på internat... 7 - Har du det der skal til?.

Læs mere

Nokia har præstenteret sit nyeste skud på stammen i Lumia-serien med Windows Phone 8. Her er der alt om den nye Lumia 920.

Nokia har præstenteret sit nyeste skud på stammen i Lumia-serien med Windows Phone 8. Her er der alt om den nye Lumia 920. Nokia Lumia 920 Nokia har præstenteret sit nyeste skud på stammen i Lumia-serien med Windows Phone 8. Her er der alt om den nye Lumia 920. Finnerne har lanceret deres første model, der er baseret på Windows

Læs mere

Bilag. Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard

Bilag. Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard Bilag Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard RESUME Dette dokument indeholder transskriberinger af interview samt tabeller. Indholdsfortegnelse

Læs mere

9-Lad os tale om penge.

9-Lad os tale om penge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 9-Lad os tale om penge. Kvinder og mænd har bekymret sig om penge

Læs mere

Når man bor i en anden familie

Når man bor i en anden familie Når man bor i en anden familie Tanker og gode råd fra unge, der selv har været i pleje Center for Familiepleje Udgivet med støtte fra Denne bog er udarbejdet af en gruppe unge, som er eller har været i

Læs mere

Vores Dating Filosofi

Vores Dating Filosofi Vores Dating Filosofi I The Dating Mind mener vi at tidspunktet er kommet til at tage fat i alt det, der har været svært for mange at snakke om, og i stedet vende kontakten med det modsatte køn, til noget

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret.

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret. 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 I: Ja okay. I2: Hvad kan du så huske altså første gang, da du finder ud af, at du er gravid, hvad du tænkte der? I: Bare så vi ikke kommer hjem og tænker, nåh nu glemte vi

Læs mere

Sig Nej - Lær, hvordan du får sagt fra i tide. Anita Hummelshøj Mikkelsen Professionel person- og relationsudvikler

Sig Nej - Lær, hvordan du får sagt fra i tide. Anita Hummelshøj Mikkelsen Professionel person- og relationsudvikler Sig Nej - Lær, hvordan du får sagt fra i tide Anita Hummelshøj Mikkelsen Professionel person- og relationsudvikler Forside: Povl Anker Buhl Grafisk tegnestue Korrektur: Buttle Sprog & Formidling Illustration:

Læs mere

Bilag 35: Fokusgruppeinterview med motivationsgruppe i Odsherred 26.april 2011

Bilag 35: Fokusgruppeinterview med motivationsgruppe i Odsherred 26.april 2011 Bilag 35: Fokusgruppeinterview med motivationsgruppe i Odsherred 26.april 2011 Facilitatorer (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager 1: Bente, en ældre dame der ikke har diabetes Deltager 2: Lene 52

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Forundersøgelse til kampagne om tatoveringer

Forundersøgelse til kampagne om tatoveringer Forundersøgelse til kampagne om tatoveringer Kvalitativ interviewguide til personer der overvejer at få en tatovering ENDELIG Alexander [Introspeak] [Baggrundsspørgsmål] A. Hvad er din alder? 31 B. Køn

Læs mere

BØRN, UNGE OG ALKOHOL. Information til. forældre

BØRN, UNGE OG ALKOHOL. Information til. forældre BØRN, UNGE OG ALKOHOL Information til forældre Din holdning er vigtigere, end du tror Forældre har stor indflydelse på, hvor tidligt og hvor meget deres børn kommer til at drikke. Derfor er det er vigtigt,

Læs mere

Inspiration til dit nye hus

Inspiration til dit nye hus Inspiration til dit nye hus Når du skal bygge dit eget hus, er der mange ting du skal tænke over, tage hensyn til og tage stilling til. Det er en fantastisk process og vi er med dig hele vejen igennem.

Læs mere

Livet er en gave. din opgave! Livsstilshåndbog LIVET ER EN GAVE DIN OPGAVE! 1

Livet er en gave. din opgave! Livsstilshåndbog LIVET ER EN GAVE DIN OPGAVE! 1 Livet er en gave din opgave! Livsstilshåndbog 1 Livet er en gave din opgave! Livsstilshåndbog 1 Kolofon: Redaktion: LivsstilsGruppen, Jytte Lindskov Jacobsen & Anna Rask Lynge Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Læs mere

30 dages Hverdagsoverskud

30 dages Hverdagsoverskud 30 dages Hverdagsoverskud Maj / juni 2014 Overskudsmentor Eva Beierholm Bendtsen www.livs-appetit.dk www.overskudsmentor.dk info@livs-appetit.dk / info@overskudsmentor.dk 4540330298 Overskudsmentor Eva

Læs mere

Lene. Jeg er født og opvokset i Randers med min mor, far og storesøster. Min mor og far er sammen det første år af mit liv, hvorefter de blev skilt pga. min fars utroskab med flere kvinder. Jeg bliver

Læs mere

Din guide til amning.

Din guide til amning. AmmeGuiden Din guide til amning. I denne bog finder du svar på mange af de spørgsmål, som kan opstå i forbindelse med amning af dit lille nye barn. Modermælken er en vigtig ernæringskilde for barnet, og

Læs mere