Til de voksne. De letteste

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til de voksne. De letteste"

Transkript

1

2 Til de voksne Det er en magisk verden der åbner sig for børn, når de begynder, at kunne læse selv, og på biblioteket kan I finde mange gode bøger til børnenes allerførste læsning på egen hånd. I denne folder finder I et udvalg af de bøger, som egner sig til den første læsning i børnehaveklassen samt i starten af 1. klasse. Når børnene har lært bogstaverne og bogstavernes lyde at kende, så kan de så småt begynde at læse de første ord og sætninger sat sammen. En del af bøgerne i folderen her er lydrette. Det betyder, at teksten primært består af ord, der staves som de udtales. Gentagelser, korte sætninger og illustrationer der understøtter læsningen er også karakteristisk for bøger til begynderlæsere. Bøgerne er inddelt efter tre sværhedsgrader, som er markeret med ugler: De letteste: Bøger primært med enstavelses ord og mange lydrette ord. De lidt sværere: Bøger med enstavelsesord, få tostavelses ord samt mange lydrette ord. De sværeste: Bøger med flere tostavelses ord, ikke kun lydrette ord samt længere sætninger og mere tekst. Sværhedsgraderne er kun vejledende, da børn er forskellige også, når det gælder at lære at læse. Så tag jeres børn med på råd og ikke mindst læs sammen med dem :-) God læselyst til alle!! De letteste Bi på is Jo er ti år. Pi er seks år. De to må få is. Ej, se en bi på en af de is. Dum bi, flyv væk bi. Åh nej, se nu din is Jo. En hæl til Puk Puk og Siv er på en høj. De ser i en sæk med tøj og to sko. Puk får sko med hæl på. Høj Hæl. Kan hun mon gå med høj hæl? 6. del af serie Jon har lus Jon har lus i sit hår. Ad, væk med dem. Mor har en kam. Nu går mor til kamp mod alle de lus. Ser hun nu dem alle? Lydret Dingo Ib i en sø af Kirsten Ahlburg Ib er ved en sø. Se, der er is på den sø. Gå nu ud Ib. My er også på isen. Ups, nu er Ib i søen. My må få Ib op. Gæt et kæledyr (64.4) Kan du se, hvad det er? Kan det mon være en kat, en fugl eller en sød mus? Læs og gæt med. Ko og So Se en ø i en sø. På søen er der en ko og en so. De skal have hø og øl. Nu vil vi have en is. Mik 6 år af Maria Rørbæk I går var Mik 5 år. I dag er han 6 år. Han får en bil. Han får to mus. Af Kit får han et hus. Tak mor, far og Kit. Mi La + Ki Fu af Erik Vierø Hansen Må Mi La få is? Ja, ti is. Må Ki Fu ro i en sø? Ja da. Hvad nu Mi La og Ki Fu? Alkalær (Ord med 2 bogstaver) My får en is af Kirsten Ahlburg My får en is af mor. En sød gul is. Åh nej, se en bi. En bi på Mys is. Væk med dig bi. Læs Lydret 1 Pi og Jo Pi og Jo vil ud i en å. Men uhh en å er kold. Hov - pas nu på. Der er en ål i den å.

3 Ris og Ras i den ny sne Se ud, Ras. Der er sne. Kom, vi må ud. På med hat og sko og ud i den nye sne. 4. del af serie Søs ser en ufo Det er nat i Søby. Men Søs er på tur med Bo. Hov, nu kan de høre en lyd og se lys. Uha, er det mon en ufo? Lydret Dingo Tor og mor af Kirsten Ahlburg Tor og mor vil ud på søen. Nu ror de ud mod en ø. Tor ser en ål i søen. Men er det nu også en ål? Læs Lydret 1 Tor på ski Kan man stå på ski på en sø? Ja, Tor kan. Der er fart på. Ups, nu er Tor væk. Kan du se ham Tim? 6. del af serie Uha, uha, pas nu på af Erik Vierø Hansen Søs kan se dyr. Hun ser en myg, hun ser en mus, og så ser hun en mis. Uha lille mus. Pas på den mis. Alkalær (Ord med 3 bogstaver) Serier til absolut begynder-læsere fra midt i børnehaveklassen Alkalær Lydret Dingo Læs Lydret 1 (Til billedlæsning sammen med voksne) De lidt sværere Batman Boris vil lege skjul med sin hund Batman. Men Batman vil på tur. Nu er han pist væk. Boris er ked af det. Men Batman har en sjov tur alene. Emil og Luna på tur Luna vil have Emil med ud til Lunas ø. De har en kano og kan ro ud til øen. De har en god tur. Nu vil de hjem. Men ups, de to årer er væk. Hvad nu? 7. del af serie Lydret PS Et ar er smart af Dina Gellert Pip har et langt ar. Æg har bare en vabel. Æg vil gerne have et ar, men det kan være farligt!. Mini Far og søn på ferie Far og søn er på ferie i et hus på Lyø. De er ude at bade med et badedyr - hvad mere kan man så ønske sig? Læs Lydret 2 Felix driller Felix skyder med vand-pistol. Han rammer både en kat, en hund og Maja. Men hov se nu. Nu skyder Maja også med vand.

4 Hov, Figo Frida og Felix vil lege. De tegner på papir, og vil folde fly. De vil også folde en frø af avis-papir. Men pas på Figo. Han vil spise den frø! Hugo kan li gys af Erik Vierø Hansen Hugo ser film i sin sofa. Film med gys i. Gyda ser med. Men kan Gyda li de film med gys i? Alkalær (Ord med 4 bogstaver) Jamen, der er jo blod! af Grete Wiemann Borregaard og Tove Krebs Lange Tea er væk i tivoli. Da Cato, Dina og Kim finder hende, er hun i en kiste. Åh nej - der står Max Magi med en sav. Dina tør ikke se på. Hvad sker der nu? Lydlet læsning - 1. klasse Læs og gæt gåder 1 af Keld Petersen Kom og gæt med. Her må man læse for at løse de ni gåder. Hvad kan det mon være? Max Magi øver sig af Grete Wiemann Borregaard og Tove Krebs Lange Max Magi kan trylle. Han øver sig i tivoli. Pif, paf, puf, så er hans hat tom. Pif, paf, puf, så er der en due. Men ups, hvor er nu den kanin? Max Magi må have hjælp. Lydlet læsning Børnehaveklassen Mimis band Mimi spiller en melodi for Anna og Teo på piano. De vil også spille. Nu er de tre et band. Mimis band. En, to, tre, spil. Men ak, det lyder fælt. Prøv igen. Lød det fint? Lydret PS Min kat En kat går ud hver nat. Den vil op i et træ. Gå tur på et tag og jage mus. Lige til det bliver morgen. Musa og myggen Musa og Jonas ser, at Brian slår en dreng. Man ikke må slå. Nu ser Musa en myg på hans ben. Han slår den. Nu ser Jonas en myg på Musas hals. Skal han slå den? Nanas mobil Nana har fået ny mobil. Den kan tage fine fotos. Fotos af en bi, en viol og en myg. Nu må Silas og Nana sende et foto til Nanas mor, for de har brug for hjælp. Lydret PS Nino så en ufo Nino fortæller Vilma, at han har set en ufo. Han har taget et foto af den med sin mobil. Vilma er dog ikke sikker på, at det er en ufo. Det er Nino! Vi samler på... Man kan samle på ting. Mange ting. Katte, sten eller flag. Hvad samler du mon på? Serier til begynderlæsere sidst i børnehaveklassen og starten af 1. klasse Alkalær Lydlet læsning - Børnehaveklassen Lydlet læsning 1. klasse Lydret Dingo Lydret PS Læs Lydret 1 Læs Lydret 2. Mini

5 De sværeste Anton og Messi De to venner Anton og Jakob spiller fodbold. Hvem kan score flest mål? Der kommer en hund. Den snupper bolden med poten. Den laver mål, mange mål. Super let PS Et monster? af Grete Wiemann Borregaard og Tove Krebs Lange En tur i Grotten i tivoli. Ikke noget at være bange for, siger Cato. Lad os gå ind. Men der er sort som kul. Og hvad er nu det for en sær lyd? Lydlet læsning - sidst i 1. klasse Farfar fortæller Ålen af Per Østergaard Simons farfar fortæller, om dengang den gamle fisker Ålen fik en god idé. Han ville ro helt ned til Afrika. På turen blev Ålen så træt, at han tabte den ene åre. Ikke smart, når man er på et hav med en ret så sulten haj! 4. del af serie Kaj og Kalle af Charlotte Fleischer Kaj og Kalle fra byen Birket er gode til at ordne alt. Det er deres job. Fru Knud har brug for deres hjælp. Kaj og Kalle får flere idéer til, hvordan de kan hjælpe men ak det kan let gå galt. Kanins historie af Lynne Benton Kanin er ked af det. Hans hus er alt for lille. Hvad skal han dog gøre? Hans ven Ugle giver ham gode råd. Flachs allerførste læsning Karl og Karla af Anna Jacobina Jacobsen Karl og Karla er bror og søster. De er født samme dag, og ser næsten ens ud. Men de er som nat og dag. Helt forskellige. Hvordan er det at være Karl? Hvordan er det at være Karla? Det må de prøve for en dag. Super let PS Kiks og Kiki af Grete Wiemann Borregaard og Tove Krebs Lange Dina og Tea spiser kiks. De vil give en til hunden Kiki. Men Kiki tåler ikke kiks, siger damen. Hun tager selv en kiks. Så løber Kiki væk. Nu må de alle tre ud og lede efter Kiki i tivoli. Lydlet læsning - sidst i 1. klasse Livas første kys Liva synes bare, at Lukas er sød. Hun møder ham i parken, da hun går tur med sin hund. Kan hun mon lokke ham til at give et kys? 6. del af serie Super let PS Lukas er drage-kriger af Dorthe Skytte Lukas passer sin nabo Wu s hus og kat. Han finder to blå æg, som er gemt i en kiste. Pludselig er det som om, han rejser væk... langt væk. Hvad er det dog der sker, og hvor er han nu henne? Løven og musen af Mairi Mackinnon Løve tager sig en lur. Han vågner ved, at en mus kilder ham på næsen. Løve vil spise musen, men gør det ikke, fordi musen siger, at selv en stor løve kan få brug for hjælp fra en lille mus en skønne dag. Flachs allerførste læsning Mi og Mo på safari Mi og Mo er på safari i Afrika. De kører i Musas jeep. De ser mange farlige dyr. Det er nat og de vil slå telt op, og lave mad på bål. Musa hører en lyd...kan det være et farligt natdyr? Lydret Dingo Pap-Alice af Marie Duedahl Alice skal møde sin nye søster papsøster Flora. Hun glæder sig. Men Flora er bare sur og vil slet ikke være sammen med Alice. Hvad nu? Sami og Ida på hytte-tur af Hanne Fredsted De to venner Sami og Ida skal på tur med klassen. Hytte-tur. De glæder sig, men er også lidt spændte. For kan de mon sove, hvad skal de spise og hvad skal der ske på turen?

6 Viggo og månefolket af Kim Dalsgaard Viggo får et gevær af morfar. Mor gemmer det straks væk. Viggo er sur. Om natten lister han ind og henter det. Så får Viggo en god idé. Han vil prøve at ramme månen. Men ups, det går galt og Viggo skyder månen ned. Hvor blev den af? Serier til læsning i 1. klasse Flachs - allerførste læsning Lydlet læsning sidst i 1. klasse Lydret Dingo Super let PS Den allerførste læse-app Download apps, hvor børnene kan læse, lytte eller skrive sig ind i den allerførste læsning. Lydret Dingo Lær at læse Gyldendal, Gratis/Betaling, App Store Læs selv de lette lydrette bøger i Gyldendals Dingo serie. Eller få historierne læst højt. Her møder I Jon, Søs og Max og de andre hovedpersoner fra bøgerne. Indeholder også bonus info til de voksne om læsning. Lær at læse Gyldendal, Gratis/Betaling, App Store Kast jer over ti letlæsningsbøger til begynderlæsere midt i 1 klasse. Børnene kan optage deres egen oplæsning af historierne, og så lytte til oplæsningen bagefter. Læseguld Minitutor, Gratis/betaling, App Store og Google Play Hjælp alkymisten med at lave læseguld ved at sætte lyde sammen til rigtige ord. En app med fokus på bogstavernes lyde og de første lydrette ord. Kan bruges af børn både i 0. og 1. klasse Lindhardt og Ringhof, Gratis/Betaling, App Store Læs og lyt til 12 forskellige letlæsningsbøger. Hold også øje med, hvad der sker på skærmen var der noget, der bevægede sig? Kan læses fra 0. klasse, også sammen med en voksen. Skriv og Læs WriteReader Writereader Aps, Betaling, App Store Børnene skal selv på banen, som forfattere og lave deres egne læsebøger. Børnene skriver selv tekst og sætter billeder ind. Nemt og sjovt med lidt hjælp fra de voksne. Tim og Trine 1 Madam Bachs Forlag, Betaling, App Store Her besøger børnene Tim og Trine. Kig på billederne, læs sætningerne og svar på spørgsmålene. Eller skriv din egen tekst til billedet. Vælg mellem forskellige sværhedsgrader. Husk!! Bøgernes sværhedsgrader inden for de enkelte serier varierer, og klasseangivelserne er vejledende. Udarbejder: Anne Kirstine Kristiansen Illustrator: Kim Dalsgaard Udgiver: Biblioteksmedier as, Ballerup 2014 Tryk: Nofoprint, Helsingør Varenr.:

- for børn 6-9 år. Nye bøger, film spil og musik

- for børn 6-9 år. Nye bøger, film spil og musik - for børn 6-9 år Nye bøger, film spil og musik BØGER Biler Jensen, Jørn Musa maler bil Alinea, 2014. 15 s. 5-6 år 2. del af: Musa og myggen. Lix: 04. Let-tal: 08 Musa har en bil, han vil male sammen med

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1

om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 om at have en mor med en psykisk sygdom Socialt Udviklingscenter SUS1 KARL OG EMMAS MOR ER BLEVET RUNDTOSSET Forfatter: Susanna Gerstorff Thidemann ISBN: 87-89814-89-6 Tekstbearbejdning og layout: Qivi

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

HVERDAGEN. 2-3 år. 1-3 år

HVERDAGEN. 2-3 år. 1-3 år HVERDAGEN Børnenes billedbog af Sabine Lemire Fin bog til sprogstimulering for de yngste børn. Bogen er ordløs og med mange fotografier af velkendte elementer og situationer fra børns hverdag. Med udgangspunkt

Læs mere

77 afsnit. Molly og Viggo gennem hele Bibelen. Børn & Tro. Af Dorthe Lykke Jensen. www.børnogtro.dk

77 afsnit. Molly og Viggo gennem hele Bibelen. Børn & Tro. Af Dorthe Lykke Jensen. www.børnogtro.dk www.børnogtro.dk 77 afsnit og gennem hele Bibelen Af Dorthe Lykke Jensen Børn & Tro Kapitel: Fejl! Ingen tekst med den anførte typografi i dokumentet. 0 Indholdsfortegnelse Det Gamle Testamente m.m. Side

Læs mere

Rejsen til den. Gyldne Pagode ELEVBOG

Rejsen til den. Gyldne Pagode ELEVBOG JosefinE Ottesen 1 Rejsen til den Gyldne Pagode ELEVBOG Alle børn har ret til et godt liv 2 Josefine Ottesen Josefine Ottesen er en af Danmarks mest populære forfattere af bøger til børn og unge. Hun har

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

en historie om børns forventninger til skolen

en historie om børns forventninger til skolen Jytte Sidelmann en historie om børns forventninger til skolen Udgivet af Danmarks Lærerforening i samarbejde med Gyldendal Kære Forældre Nu nærmer skolestarten sig for jeres barn, og forventningerne er

Læs mere

Familie. Nye ord læres lettere, hvis du relaterer til noget, barnet kender

Familie. Nye ord læres lettere, hvis du relaterer til noget, barnet kender Familie Snak om, hvem I er i familie med; morfar, kusine og onkel. Hvad hedder de, og hvor gamle er de? Hæng billeder op af mor, far, lillesøster, storebror eller andre familiemedlemmer. Under billedet

Læs mere

Sille og Sigurd. får besøg fra Uganda. Maj 2014

Sille og Sigurd. får besøg fra Uganda. Maj 2014 Sille og Sigurd Lederhæfte får besøg fra Uganda Maj 2014 2 Kære Leder Selv om man er lille, kan man godt udrette noget stort. Det lærer Sille og Sigurd af deres venner Rebecca og David, der er på besøg

Læs mere

Kataloget 2013 2014. Special-pædagogiSK forlag

Kataloget 2013 2014. Special-pædagogiSK forlag Kataloget 2013 2014 Special-pædagogiSK forlag indholdsfortegnelse førskolematerialer.... 4 indskolingsmaterialer.... 8 Materialer.til.mellemtrinnet.... 14 læse-.og.stavetræning.... 16 Quizzer.... 22 dukker....

Læs mere

Her er samlet alle de indsendte vers fra skoleelever i hele landet. - udvalgte vers blev sunget i Aktionsugen.

Her er samlet alle de indsendte vers fra skoleelever i hele landet. - udvalgte vers blev sunget i Aktionsugen. Her er samlet alle de indsendte vers fra skoleelever i hele landet. - udvalgte vers blev sunget i Aktionsugen. I landet skinner solen, og himlen den er blå. Der drømmer børn om skolen, der ønsker de at

Læs mere

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune Bamse Polle i 3. klasse Personer Polle Noller Sigurd Søren Lasse Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på ideer til den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og er støttet af

Læs mere

Hjælp dit barn med at udvikle sit sprog

Hjælp dit barn med at udvikle sit sprog Hjælp dit barn med at udvikle sit sprog Mor, and Ja, anden spiser dit brød Dit barn lærer af dig Denne folder henvender sig til alle forældre, der ønsker viden om barnets sproglige udvikling og forslag

Læs mere

S t o r y l i n e. Målgruppe 0-3 år. Af Marianne Hahn

S t o r y l i n e. Målgruppe 0-3 år. Af Marianne Hahn S t o r y l i n e Målgruppe 0-3 år Af Marianne Hahn Indholdfortegnelse Historie Teori Motivationshistorie Aktiviteter Teori Værksted Natur Musik Drama Medier Motivationshistorier Værksted Historie 1 Historie

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

Snak om filmens begyndelse. Prøv at læse teksten herunder og se, om I forstår de ord, som er streget under.

Snak om filmens begyndelse. Prøv at læse teksten herunder og se, om I forstår de ord, som er streget under. Filmens optakt (læs og forstå) Snak om filmens begyndelse. Prøv at læse teksten herunder og se, om I forstår de ord, som er streget under. Lars Hansen er en ung mand. Han har ikke nogen kæreste. Han er

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

- for børn 0-6 år. Nye bøger, film spil og musik

- for børn 0-6 år. Nye bøger, film spil og musik - for børn 0-6 år Nye bøger, film spil og musik 2 BØGER Pegebøger Adbåge, Emma Lille fod Klematis, 2014. 20 s. 1-3 år Hvad har et barns lille fod lavet i løbet af en dag? Den har bl.a. trampet, listet,

Læs mere

SMIL HLUSTUNAR- ÆFINGAR

SMIL HLUSTUNAR- ÆFINGAR SMIL HLUSTUNAR- ÆFINGAR I SMIL Hlustunaræfingar Smil til verden og verden smiler til dig Smil til verden og verden smiler til dig NÁMSGAGNASTOFNUN 9052 Efnisyfirlit Smil Verkefnabók A 1 Vikingerne...3

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

FANDANGO 3. Af Trine May og Susanne Arne-Hansen

FANDANGO 3. Af Trine May og Susanne Arne-Hansen ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ 123456789,. - _ abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå FANDANGO 3 Af Trine May og Susanne Arne-Hansen Dette er en pdf-fil med Fandango 3. Grundbog Filen er stillet til rådighed for

Læs mere

Her finder I de sange, som vi synger mest her i børnehaven. Tre små ællinger.

Her finder I de sange, som vi synger mest her i børnehaven. Tre små ællinger. Her finder I de sange, som vi synger mest her i børnehaven. Tre små ællinger. Tre små ællinger jeg engang så, Tykke og tynde var ude at gå, Men den ene lille ælling med en fjer på sin bag drillede de andre

Læs mere

Af Charlotte Blay Foto: Jørgen Schytte. Illustrationer: Ursula Seeberg og Ib-K

Af Charlotte Blay Foto: Jørgen Schytte. Illustrationer: Ursula Seeberg og Ib-K Børnenes U-landskalender 2012 Elevbog 1 Af Charlotte Blay Foto: Jørgen Schytte. Illustrationer: Ursula Seeberg og Ib-K Ghana af Charlotte Blay 4 Kapitel 1 5 Det er ikke så længe siden, de fik en skole

Læs mere

Bliv en på nettet! dig. Kom smart og sikkert på internettet. Til. og dine forældre!

Bliv en på nettet! dig. Kom smart og sikkert på internettet. Til. og dine forældre! Bliv en h@j på nettet! Til dig og dine forældre! Kom smart og sikkert på internettet Hvad er en søgemaskine? 10 Hvad er en portal? 16 Hvad gør jeg, hvis jeg oplever noget ubehageligt på nettet? 18 Hvordan

Læs mere

Når mor eller far har en rygmarvsskade

Når mor eller far har en rygmarvsskade Når mor eller far har en rygmarvsskade 2 når mor eller far har en rygmarvsskade Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder med en rygmarvsskade. Kan dit barn læse,

Læs mere

FIND 10 EKSEMPLER PÅ DÅRLIG TRAFIKSTIL

FIND 10 EKSEMPLER PÅ DÅRLIG TRAFIKSTIL FIND 10 EKSEMPLER PÅ DÅRLIG TRAFIKSTIL FIND SKILTET! FOR ALLE Her skal I lægge de ti trafiksskilte ud på gulvet i en rundkreds med ca. en halv meters mellemrum. Alle børn stiller sig ind i midten én er

Læs mere

Klaus Nar. Helle S. Larsen. Furesø Museer 2008. Ideer til undervisningen

Klaus Nar. Helle S. Larsen. Furesø Museer 2008. Ideer til undervisningen Ideer til undervisningen Læs bogen og brug den Lad eleverne sætte mere dialog til følgende passager: da Klaus gerne vil se kongen, og moderen siger nej da kongen stopper op og snakker med Klaus da kongen

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere