Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig."

Transkript

1 Referat KKR4 Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 6. januar 2016 kl ca i kantinen Dato 29. april 2016 Afbud fra: Erika Nodin, Maria Hilscher, Urd, Niels-Frederik, Forslag til dagsorden: 1. Formalia. (5 min) a. Valg af dirigent (Forslag: Kristian Jeppesen). Kristian valgt b. Valg af referent (Forslag: Katrine Thomsen). Katrine valgt c. Godkendelse af referat (KKR3)* Bilag 1. del side d. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden er godkendt 2. Hovedforeningens økonomiske situation Status på HFs økonomiske situation samt en orientering om de beslutninger der blev vedtaget på Hovedbestyrelsesmødet d. 16. december. Konkret betyder det for KKF at vi ikke har en samdriftsaftale fra d. 1. januar 2016, men forsætter på nuværende ordning med Gunnar som sekretariatsleder på deltid frem til ca. d. 1. marts 16. Ossian orienterer: OKF gik ind for at spare (inkl. ansættelser), Århus syntes at vores medarbejderstaben i hovedforeningen var vigtig og essentiel, men syntes ikke at merkontingentet var passende (det skulle være mindre). Vi kører fortsat i KKF med Gunnar som sekretariatsleder indtil 1. marts Formandsskabet mødes i januar og laver et budgetforslag og en længeresigtet plan for økonomien samt KKF s sekretariats situation. Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig. 3. Budget 2016** Nyt budget udkast, med justeringer ift. HFs kontingentet størrelse, samt tilføjelse af lønninger, feriepenge mm. for vores to medarbejdere Ellen H, Ellen R og Gunnar. Bilag 2. del side 2-3. Budgetforslaget: underskud på xxx pga. de øgede lønafgifter. FADLs Kredsforening, København Blegdamsvej København N Tlf Mail kkf@fadl.dk Web

2 Spørgsmål og diskussion: Side 2 af : diverse omkostninger og gebyrer det er omkostninger og gebyrer, som ikke hører ind under andre poster. Gunnar informerer om at der spares på lønninger ift. tidligere situation i foreningen, hvor der var mere end 3 fuldtidsansatte, som der er nu. 2030: Andrea spørger til branding af de ekstra penge på psykologbistand. Til rusintro siger vi at vi stiller det til rådighed ifb. med oplevelser på vagter, og i tilfælde hvor KU eller andre instanser ikke kan stille psykolog til rådighed. Der blev sat flere penge på kontoen, fordi vi forventer flere mentale problemer hos de studerende pga. fremdriftsreformen. 4. Tilbagebetalingsregel Ossian orienterer: Man skal betale to semestre bagud, hvis man melder sig ind senere end 1. semester. Reglen har været til diskussion mange gange. Ulemper er at studenterende på højere semestre ikke melder sig ind, fordi det er for mange penge. Fordelen er at vi undgår shoppere som melder sig ind og ud ift. hvornår der er fordele. Gunnar og Ossian har foreslået at man sletter reglen, men at hvis man melder sig ind senere end 1. semester, så har man ingen fordele de første 3 måneder denne 3-måneders karensperiode er normalt i andre fagforeninger. Diskussion: Generel stemning for at den fjernes, for det forhindrer folk i at melde sig ind og fordi den i øjeblikket ikke håndhæves - pt. kan vores system ikke administrere reglen man får altså ikke opkrævet kontingent*2. Det understreges at shopperne ikke vil være et problem, men at reglen har været til for at presse folk på 1. semester ind i fagforeningen. Det kommenteres at reglen har en stor effekt i rusintro-ugerne. Det har før været prøvet at ophæve reglen midlertidigt, og det gav meget få nye indmeldelser man hører desuden sjældent at nogen brokker sig over reglen.

3 Der bliver foreslået at pålægge et administrationsgebyr i stedet som er lidt mindre, men for stadig at have en fordel i at melde sig ind med det samme. Det forslås at man kan nulstille reglen på kandidatdelen, så overflyttere og ældre studerende kan få lov at melde sig ind uden tilbagebetaling. Der er spredt stemning ift. dette forslag, da nogle mener, at det ikke vil klæde foreningen at gøre forskel på bachelor og kandidat. Reglen er en udfordring for Jeppe det forslås at Jeppes kampagne kan indeholde en dispensation for reglen og at vi dermed ikke afskaffer reglen. Side 3 af 3 Forslag: Der dispenseres for reglen imens +500 kampagnen kører. 21 stemte for 0 stemte imod Forslaget vedtages. 5. Kredscirkulærer nr. 3: Hjemmel til direktør for HF om repræsentation af KKF** HFs direktør har tidligere repræsenteret KKF i ejerforeningen, der indstilles til godkendelse som cirkulæret forelægger. Bilag 2. del side 4. Ændring i sidste sætning: Direktøren orienterer løbende repræsentantskabet." Cirkulæret godkendes. 6. Kredscirulærer nr. 4: Retningslinier for kontingentfritagelse** Retningslinier for sekretariatet, der indstilles til at cirkulæret godkendes som det forelægger. Bilag 2. del side 5. Der stilles spørgsmål ved om man skal kunne få dispensation ved orlov, når vi nu i FADL har kæmpet for retten til ubegrundet orlov.der er pt. 13 mennesker i alt, som har fået kontingentfritagelse. Der argumenteres for at dette er så få, at det er ligegyldigt at ændre i de nuværende regler. Der argumenteres på den anden side for, at fremdriftsreformen betyder at flere og flere vil tage ubegrundet orlov. Der er ikke opbakning til at ændre i cirkulæret. Dermed godkendes cirkulæret.

4 7. Fastelavn* AFU har udarbejdet en kort beskrivelse samt budget for afholdelsen af KKFs fastelavn arrangement. Bilag 1. del side 14. Josefine orienterer: Klubben er lejet til 9. februar. Rep.skabet skal være udklædt og skal måske hjælpe med planlagte aktiviteter. Claas spørger om det kan rykkes, så nye vinterstartere kan være med. Hvis ikke det kan rykkes, forslås det, at de kan være med uden at være medlemmer. Budgettet godkendes. Side 4 af 4 8. Rusintro Gennemgang af programmet for rusintroerne.samt tilmelding til de enkelte dage. Ossian orienterer: Rusintroudvalget har haft møde rusintro kommer til at forløbe som i sommers (med få ændringer i det mad). Der tilføjes en opfølgningsrusintro d. 18. februar til dem, som ikke kunne komme til rusintro med deres hold. Der er fortsat KDO ertil dem, som melder sig ind. Der sendes en doodle ud, hvor man kan melde sig på rusintroerne det understreges at rusvejledere skal deltage!!! Desuden afholdes en kandidatintro i samarbejde med Jeppe og to overflytterintroer. 9. Støtteansøgninger a. Kristne Medicinere* Søger om kr. til afholdes af deres årlige lejr, der afholdes d Marts Årets tema er Integritet i lægegerningen, og afholdes i samarbejde med søsterorganisationer fra Aalborg, Aarhus og Odense. Bilag 1. del side b. SATS & SAKS** Søger om kr. til afholdelse af traumekaldsforedrag. Der søges om støttet til auditorieleje og forplejning arrangørende regner med at studerende deltager. Bilag 2. del side 6. a. Kristne medicinere: Der er forslag om 9.000kr.

5 Der stilles forslag om 4.800kr. (egenbetaling, transport og gaver til foredragsholdere). 8 for, 9 imod. Dette forslag vedtages ikke. Side 5 af 5 Der stilles forslag om 3000 kr. (dækker københavnernes egenbetaling). 16 stemmer for, 3 stemmer imod. Dette forslag vedtages. Der stilles forslag om 1000kr. b. SATS og SAKS Der er forslag om 7150 kr. 1 for. Flertallet imod. Forslaget falder. Der stilles forslag om 3150 kr. 15 for, 5 imod. Forslaget vedtages. Der stilles forslag 2850 kr. Forslaget falder 10. Meddelelser (15 min) a. Kredsforeningen (KKF) i. Medlemsfordelsudvalget (MFU) Der er indgået en ny aftale med lagkagehuset. Der mangler stadig at komme nogle nye aftaler op på hjemmesiden ii. Kursusudvalget Der ansættes snart nye undervisere iii. Arrangements- og foredragsudvalget (AFU) Glæder sig til fastelavn iv. Sekretariatet Ellen Randløv er flyttet over i forhuset. Der er kommet en virksomhedspraktikant, som skal være her i to måneder. b. Tillidsrepræsentanter (TR) Vi arbejder på at få dem med på rusintroerne, så de kan præsentere sig selv for de nye studerende. c. Vagtbureauet (KVB) Der arbejdes på at vagttagere fra de andre kredse kan tage vagter i København d. Hovedforeningen (HF)

6 Der er kommet en virksomhedspraktikant. Der arbejdes på at gøre opmærksom på at det er en dum beslutning at regionerne trækker sig ud af DLVV. Regionerne vil stadig gerne bruge medicinstuderende som almindelige faste vagter. Ossian og Claas er i gang med at kontakte regionsrådspolitikere. Lægeansvarsforsikring er trådt i kraft pr. 1. januar og at man kan blive dækket i udlandet og i klinikophold. i. KKFs hovedbestyrelses medlemmer Fordeling af efteruddannelsesmidler: Den solidariske 20/20/20 fordeling er godkendt. Det indebærer at kursusudvalget får ca kr. ii. Overenskomstudvalget (OU) iii. Lægevikargruppen (LVG) Der blev afholdt møde d. 5. januar. Der skal i foråret arbejdes med simulationsenhederne. Desuden skal hjemmesiden opdateres ift. LVG. Den lille røde skal opdateres. Katrine Feldballe vil gerne have et interview med nogen, som er på lægevikarhold, så hvis man kender sådan én, må man gerne sige det videre. iv. Universitetsansattes Udvalg (UAU) Arbejdsretssagen er udskudt til To fra FADL er blevet inviteres til networkdag med DJØF. Nogle af agtsindsigtsanmodningerne er trukket tilbage. v. Uddannelsespolitisk udvalg (UPU)* Bilag 1. del side vi. Arbejdsmarkedspolitisk udvalg (APU) vii. Nationalt MFU Der skal afholdes en Codan-dag d. 22. el. 29. januar. Karoline sender en mail ud. e. Forlaget Det går godt i forlaget. f. Andre Jonas orienterer om at dekanen har bedt om et forslag til hvordan de studerende kan gå på kompromis med orlov. Der er lagt op til et halvt års ubegrundet orlov på bachelor og kandidat. Man kan komme med inputs til Jonas. Side 6 af Farvel og tak til repræsentanter der ikke længere fortsætter 12. Eventuelt Andrea modtager gerne billeder, man måske har taget fra arrangementer. 13. Snack ansvarlige til næste møde KKR5 afholdes 10. Februar 2016 Katrine Kjær Iversen og Katrine Feldballe

7 14. Mødeevaluering Side 7 af 7 Med venlig hilsen Ossian Gundel

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Til stede: Ossian, Mads Helsted, Sebastian, Claas, Maria Hilscher, Emma, Maria Vestager, Thomas, Annarita, Katrine Iversen, Niels Bjørn, Tue,

Læs mere

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T Referat KKR8 Afbud: Josefine, Katrine T Tilstede: Krisitan, Anne, Marie, Claas, Ossian, Thomas, Beno, Katrine I, Erika, Emma, Sebastian, Annarita, Maria, Mads K, Linnea, Urd, Jonas, Nicolai (menigt medlem),

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Indkaldelse repræsentantskabsmøde (KKR4) Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 10. februar 2016 kl. 16.15-ca. 20.00 i kantinen Dato 29. april

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Thomas) b. Valg af referent (Forslag: Kristian) Linnea er valgt c. Valg af facebookansvarlig Claas

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 * = Bilagsmateriale. Til stede: Mads Helsted, Thomas, Maria Hilscher, Emma, Tue, Katrine Iversen, Jonathan, Andreas, Niels Frederik, Annarita,

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Katrine Thomsen, Mads Helsted, Mads Koch, Johanne la Cour, Viktoria Sigsgaard TIL STEDE: Linnea, Claas,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Afbud: Clara, Annarita, Benjamin, Tue, Andreas og Urd, Mads H Forsinket: Andrea, Claas, Josefine Gæst: Anton 1. Formalia a. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Dato 24. oktober 2017 Til stede: Malthe, Kristian, Sofie K, Maria V, Josefine, Linnea, Niels Emil, Pattrick (TR),, Andrea, Maria

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Dato 13. juni 2017 Tilstedeværende: Josefine, Andrea, KF, KI, KT, Kaare, Sebastian, Emma, Andreas, Mads K, Mads H, Niels Frederik, Niels B, Malthe,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Tobias) Tobias er valgt. b. Valg af referent (Forslag: Niels B) Niels B er valgt. c. Valg af facebookansvarlig

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 27. November 2018, kl. 16:30,, 5230 Odense M Ikke til stede: Sebastian og Ann-Christine 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Deltagere: Christian B, Katrine T, Tue, Niels Emil, Sebastian, Mads H, Kristian, Ossian, Linnea, Tobias B, Urd, Josefine, Kåre, Maria

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Dato 16. oktober 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent Mads H b. Valg af referent Niels Bjørn c. Valg af SoMe ansvarlig Linnea d. Godkendelse

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016 Afbud: Jonas, Maria V, Maria H, Katrine T, Katrine F, Annarita 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Kristian) Kristian valgt. b. Valg af

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL. 16.15 1. Formalia a. Valg af dirigent: Mads H vælges. Navnerunde. b. Valg af referent: Andrea vælges. c. Valg af SoMe ansvarlig:

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL. 15.00 AFBUD: Bedes sendes til linnea.gerdes@fadl.dk hurtigst muligt. * = Skriftligt

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Formalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria indstilles Valg af referent Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Godkendelse

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Referat repræsentantskabsmøde (KKR7) Repræsentantskabsmødet afholdes i onsdag d. 13. april kl. 16.15 i kantinen på Blegdamsvej 26 Dato 20. maj

Læs mere

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge.

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge. 1. Formalia 1. Valg af dirigent - Johanne 2. Valg af referent - Rasmus 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine 4. Godkendelse af dagsorden Godkendt 5. Godkendelse af referat se bilag Ændring,

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Indkaldelse repræsentantskabsmøde (KKR3) Repræsentantskabsmødet afholdes tirsdag den 15.december 2015 kl.16.15til kl.ca. 21.00. Første del af mødet

Læs mere

Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober

Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober Til stede:thomas Svare Ehlers, Steffen Hygum Nielsen, Gunnar Jørgensen, Signe Stensen, Andrea Daniella Maier, Marie Skougaard Nielsen, Anne Terp, Jonas Olsen, Claas

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015 1. Formalia (10 min) a. Valg af dirigent: Andrea Maier b. Valg af referent: Claas c. Godkendelse af referat KKR1* Tilføjelse: Afbud fra Urd

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017 Dato 16. oktober 2017 Afbud: Maria H, Katrine Thomsen Møder senere: Tobias, Andreas, Malthe Mødet starter med en lille opsang fra

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Andrea) b. Valg af referent (Forslag: Katrine I) c. Valg af facebookansvarlig d. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017 Afbud: Andreas, Tue, Thomas, Andrea (Maria V og Annarita forsinkede) 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Claas) Valgt b. Valg af referent

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018 Tilstedeværende: Claas, Linnea, Clara, Mads K, Niels Emil, Niels Bjørn, Anders, Mads H, Andrea, Sebastian, Ossian, Kristian J, Maria V,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018 Tilstede: Katrine T (går tidl.), Maria V (kommer kl. 17) Afbud: Clara, Niels B, Urd, Sofie, Maria H, Benjamin 1. Formalia a. Valg af dirigent

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 5. Februar 2019, kl. 16:30,, Tilstede: Rune, Lars, Michaela, Bettina, Sabine, Malene, Sebastian, Signe og Kris På konference: Katrine og Johanne. Side 1 af 6

Læs mere

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL I KANTINEN

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL I KANTINEN REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Andrea, Katrine I, Katrine T, Anders B Til stede: Linnea, Ossian, Claas, Nasra, Clara, Moises, Eva, Kaare, Johanne,

Læs mere

Vedtægter Epstein Bar

Vedtægter Epstein Bar Vedtægter Epstein Bar 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Epstein Bar. 2 Formål Foreningens hjemsted er det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet, Odense Kommune. Foreningens formål

Læs mere

1. Formalia 1. Valg af dirigent Michaela vælges 2. Valg af referent Johanne vælges 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine vælges 4. Godkendelse af dagsorden Nyt punkt 4, 5, 6, 12 og 13.

Læs mere

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Johanne indstilles 4. Godkendelse af dagsorden. Nyt pkt. 6: Maj-kampagne

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 14. februar 2017, kl. 16:30,, Deltagere: Maria, Bjarke, Mia, Emil, Mikkel, Julie, Bettina og Jonas Fraværende: Sebastian, Kim, Frederik og Line (Louise kommer)

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Dato 5. september 2017 Andrea og Annarita ankommer kl 17. Afbud: Tøttrup og Emma FADLs direktør, Erik, deltager indtil kl 18.

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 Deltagere: Maria, Bjarke, Emil, Mikkel, Jonas, Julie, Frederik & Louise (repræsentantskab). Gitte & Pernilla (Kritiske revisorer). Bettina og Revisor Beierholm.

Læs mere

Oplæg: Budgettet er holdt, med et overskud på 1515 kr. Regnskabet er godkendt, og der køres med det samme budget for 2015.

Oplæg: Budgettet er holdt, med et overskud på 1515 kr. Regnskabet er godkendt, og der køres med det samme budget for 2015. Referat af MR møde 1. Valg af ordstyrer og referent Referent: Silje. Ordstyrer: Agnes Tilstede: Julius, Eirild, Rasmus, Lasse, Johanna, Vibeke, Nina B, Agnes, Amalie, Kristoffer, Peter, Mai-Britt, Ane,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: 11. januar 2012 kl. 18.00. Sted: Ricco s Kaffebar, Århusgade/Strandboulevarden. Indbudte: Anders, Anne, Jasper, Jens, Hanne, Helen, Søren. Tilstede: Anders, Anne,

Læs mere

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina 1. Gennemgang og Godkendelse af årsrapport 16.30 17.00 Revisor gennemgår årsrapporten for 2017, vi skal godkende

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Til medlemmer og suppleanter af repræsentantskabet og til opslag på FADLs kontor og på www.fadl.dk Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Repræsentantskabsmøde nr. 5 kl. 11-15.00, hytteturslokaler

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011 Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (7) Mandag d. 14.April 2011. Kl. 16.30,, 16.30-16.40 1. Formalia Valg af dirigent Mathias Valg af referent Marie-Louise Godkendelse af

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sigrún er ordstyrer Sanne er referent 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat er godkendt

Læs mere

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 1.1 Delta gere Fraværende Referatet offentliggøres Mogens K Hansen (MH), Mads Jørgensen (MJ), Jørgen Flemming Henriksen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014 I alt var der 56 repræsenterede husstande ved tilstedeværelse eller fuldmagt. Formand Flemming Schou Nielsen indledte

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 24. 10.2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Johanne de La Cour, Katrine Feldballe, Katrine Thomsen, Niels Emil Hillerup, Kristian Jeppesen, Mads Koch

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017 Deltagende: Linnea, Ossian, Mads K, Josefine, Andrea, Sebastian, Niels Bjørn, Maria V, Malthe, Kristian, Katrine I, Mads H, Tue, Thomas, Tobias,

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde tirsdag d. 2. oktober 2007 kl. 17:00 20:00 i mødelokalet på Fibigerstræde.

Referat til bestyrelsesmøde tirsdag d. 2. oktober 2007 kl. 17:00 20:00 i mødelokalet på Fibigerstræde. Ordinære medlemmer af bestyrelsen Carsten Rune Jensen, formand Kevin Harritsø, næstformand Christian K. Refshauge, kasserer Anne la Cour Sigvardsen Jakob Lemming Katja Bundgaard Meyer - afbud Martin Hundebøll

Læs mere

Psykrådsmøde 8.april 2010

Psykrådsmøde 8.april 2010 Psykrådsmøde 8.april 2010 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Nyt fra SAMF-rådet/studenterrådet, herunder fagrådsfestival, politikkonference & generalforsamling 24.-25. april (O) 3. Nyt fra Evalueringsudvalget?

Læs mere

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt,

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Onsdag d.10.4,2013 Mødested: Patienthotellet, Kl.9-15 Mødelokalet på 7. Lille Mikkelsgade 2 8800 Viborg. Referent: Ann-.Birgitte Ordstyrer: Liselotte Tilstede:

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i FN

Referat for bestyrelsesmøde i FN Dato: Mandag den 09.05.16, kl. 17.15 Sted: FN s Kontor Mødeleder: Anna Plum Mad: Freja og Birla Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidst Referat godkendt.

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl. 16.15 Afbud: Kaare, Andreas, Niels E, Malte & Linnea Forsinket: Sebastian & Andrea 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Niels

Læs mere

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 1. Formalia (Behandlingstid: 15 min.) - Tilstede: Hanne Jensen, Ida Simonsen, Shelia Hansen, Cecilie Wehnert, Simone Wehnert, Helle H.H.,

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Generalforsamling i HF Mosevang

Generalforsamling i HF Mosevang Generalforsamling i HF Mosevang Onsdag d. 2 marts 2016 kl. 19.00 Folkebiblioteket i Viby - Skanderborgvej 170 Referat jf. dagsordenen: 1. Velkomst Valg af dirigent, Jesper Torp, have nr. 25 2. Beretning

Læs mere

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen

STUDENTERSAMFUNDET v/ Aalborg Universitet Bestyrelsen Fibigerstræde 15 9220 Aalborg Øst telefon: 9635 8016 fax: 9815 9494 e-mail: bestyrelsen@studentersamfundet.aau.dk http://www.studentersamfundet.aau.dk Ordinære medlemmer af bestyrelsen Christian K. Refshauge,

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere

Ad 0. Dirigent ved mødet var Peter Nordstrand, referent Peter Kargo Bruun.

Ad 0. Dirigent ved mødet var Peter Nordstrand, referent Peter Kargo Bruun. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Stærekasserne (Klyngehusene) Afholdt den 17. April 2012. Agendaen var følgende: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Forretningsorden for skolebestyrelsen Nørrebro Park Skole

Forretningsorden for skolebestyrelsen Nørrebro Park Skole Forretningsorden for skolebestyrelsen Nørrebro Park Skole 1: Medlemmer: a. Skolebestyrelsen består af 7 forældrerepræsentanter, 2 medarbejder repræsentanter, og 2 elevrepræsentanter der alle er stemmeberettiget.

Læs mere

Grupperådsmøde. Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe

Grupperådsmøde. Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe Grupperådsmøde Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe Kom til det årlige grupperådsmøde og informationsmøde om Spejdernes Lejr onsdag den 22. februar fra 18.00 til 20.00 i Kantinen på Egebjergskolen.

Læs mere

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen.

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen. Dato: 28. januar 2007 Tid: 10.00 15.15 Bestyrelsesmøde: Sted: Join Hands klubhus, Enggade 6A, 8700Horsens Deltagere: Nielsen, Svensson, Arnold, Gudmund Hindberg, Pedersen Claus Hansen. Referat: Höiberg

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 21. og 22. SEPTEMBER 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 25.-26.08.10 2. Mødeaktivitet og

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Generalforsamling 2016 Fredag den 7. oktober, kl. 17. Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian og Claes valgt. 2. Valg af en eller to referenter og stemmetællere

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 16.maj 2017, kl. 16:30,, Til stede: Maria, Louise, Sebastian, Mikkel, Julie, Emil, Frederik, Mia, Bjarke, Line, Jonas, Bettina (sekretariat) og Rune (gæst) Ikke

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

Referatet Skolebestyrelsen

Referatet Skolebestyrelsen Referatet Skolebestyrelsen Sted: Skolens kontor Dato: Mandag d. 25.08.14 Kl. 18.30-21.00 Deltagere: Birgitte Dyreborg, Jens-Christian Britze, Klaus Kolberg, Frederik Thalbitzer, Anja Leschly, Peter H.

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (3) Fredag d. 9. December 2011. Kl. 12.00,, 12.00-12.10 1. Formalia 1.1. Valg af dirigent Mads Liisberg valgt 1.2. Valg af referent Marie-Louise

Læs mere

8 Hovedkreds vedtægter

8 Hovedkreds vedtægter 8 Hovedkreds vedtægter Nuværende Foreslag Begrundelse/kommentar 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette sker gennem

Læs mere

Introduktion til FADL. - for repræsentantskabsmedlemmer

Introduktion til FADL. - for repræsentantskabsmedlemmer Introduktion til FADL - for repræsentantskabsmedlemmer Forord Denne folder er tænkt som et hjælpeværktøj til repræsentantskabsmedlemmer i FADL. Folderen er en del af en større materialesamling på www.fadl.dk

Læs mere

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk Referat fra konstituerende møde i Deltagere: Janne Feenstra Jannick Knudsen Britta Soling (syg) Connie Gorell Nielsen Brian Holm Nielsen Louise Kolstrup (til kl. 12) Punkt Emne + uddybning 1. Valg af ordstyrer.

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 23. September. 2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Virumgård Sted: HF/Bredely - Fælleshus Mødedeltagere: Haveforeninger: HF/Stadion, HF/Bredely, HF/Ermelund HF/Lundtoftehaverne, HF/Lyngen

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Mandag den 24.11.14 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Maja Henriksen Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Til stede: Marie Sax, Maja Henriksen, Birla Klixbüll, Simone Staudt, Heidi Mathisen, Freja

Læs mere

Dagsorden og referat afd. 21

Dagsorden og referat afd. 21 Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 19.01.2015 Tid: 18-22 Sted: Kig forbi: 20.30-21 Mødedeltagere: Peder, Vibeke, Sofie, Lisbeth og Camilla Fraværende: Gitte, Jonas,

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10.november 2015, kl. 16:30,, 1. Formalia 1. Valg af dirigent Signe valgt 2. Valg af referent Thomas valgt 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Emil T

Læs mere

2.1: DGS er landsdækkende og er hjemhørende i Københavns Kommune.

2.1: DGS er landsdækkende og er hjemhørende i Københavns Kommune. DGS Vedtægter Senest revideret på DGS' Landsmøde den 24-26.april 2015 Kapitel 1: Navn, formål og medlemskab 1.1: Foreningens navn er Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, forkortet DGS. 1.2: Foreningens

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011.

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011. :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Fibigerstræde 11 9220 Aalborg Øst www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Referat af Studierådsmøde Onsdag den 20. juni

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 07-2015 06.09.2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tirsdag den 25. august 2015. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 18. FEBRUAR 2014

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 18. FEBRUAR 2014 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 18. FEBRUAR 2014 Fremmødte Nr. 1 2 fremmødte Nr. 2 2 brevstemmer Nr. 6-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 8 1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

LOVE FOR ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS

LOVE FOR ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS LOVE FOR ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS 1. NAVN Foreningens navn er ODONTOLOGISK FORENING ÅRHUS (OF). Dens hjemsted er Århus Tandlægeskole og den dertil knyttede SKOLE FOR KLINIKASSISTENTER og TANDPLEJERE

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer -

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer - Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer - BILAG A Gældende vedtægt 1 Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. Hjemstedet er København, Danmark. 2 Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd

Læs mere

Vedtægter for Sejs-Svejbæk Idrætsforening

Vedtægter for Sejs-Svejbæk Idrætsforening Vedtægter for Sejs-Svejbæk Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet april 1957. Foreningen er tilsluttet forskellige

Læs mere

Forældrerep.: Katrine (Gadekæret), Stine (Næringen), Anni (Kanten - suppleant for Stig), Christian (Krudtuglen), Pernille (Frijsenborgvej)

Forældrerep.: Katrine (Gadekæret), Stine (Næringen), Anni (Kanten - suppleant for Stig), Christian (Krudtuglen), Pernille (Frijsenborgvej) Møde: Bestyrelsesmøde Dato og tid: Mandag d. 3.november 17.15-20.15 Sted: Børnehuset Næringen, Næringen 1-3 Tilstede: Forældrerep.: Katrine (Gadekæret), Stine (Næringen), Anni (Kanten - suppleant for Stig),

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 1) Valg af dirigent Viggo Jonasen 2) Valg af stemmetællere Knud Aage Flohr Knudsen og Peter Nørdam 3) Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Tilstede: Mads, Signe, Sigrid, Louise, Rie, Miriam (referent), Esben (under punkt 11-16), Peter (under punkt 14-16) og Ida (via skype under punkt 14). Afbud:

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor

Mødereferat. Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor Mødereferat fra Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor Tilstede: Alle aktive medlemmer i koret Afbud: Ingen Dato for møde: 24.01.2011 Sted: Holmens kirke Mødeleder og referent: Ordstyrer: Anni Mogensen

Læs mere

Deltagere: Nicoline, Theis, Camilla, Anna Bølling, Anna Franziska, Jeppe, Freya

Deltagere: Nicoline, Theis, Camilla, Anna Bølling, Anna Franziska, Jeppe, Freya BESTYRELSESMØDE Deltagere: Nicoline, Theis,, Anna Bølling, Anna Franziska, Jeppe, Freya Afbud: Agnete, Amalie, Stina Referent: Anna Bølling (husk at angive tydelig konklusion, og hvem der skal gøre hvad)

Læs mere

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Referat Referat af møde: Dato for møde: Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Deltagere: Helle Bruun, Helene Benfeldt, Kirsten Thoke, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann,

Læs mere

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica Gruppebestyrelsesmøde Dagsorden Data om mødet: 4. juni 2015 Dato: Tid: 19.00 21.00 Sted: Kvisten Mødedeltagere: Hanne (troppen), Dorthe (troppen), Monica (troppen), Anne-Grete (flokken), Juditte (Rebekka

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Torsdag den 22. maj 2014 kl. 19.00 Syrensalen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftbudget A. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Referat

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Referat Tidspunkt 12. august Kl. 16.30 19.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Referat Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere