AUGMENTED REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE DEN GRAFISKE BRANCHE KOBLER TRYKTE OG DIGITALE MEDIER SAMMEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AUGMENTED REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE DEN GRAFISKE BRANCHE KOBLER TRYKTE OG DIGITALE MEDIER SAMMEN"

Transkript

1 AUGMENTED REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE DEN GRAFISKE BRANCHE KOBLER TRYKTE OG DIGITALE MEDIER SAMMEN Augmented Reality giver tryksagen en ny dimension, og det kunne marketing- og kommunikationschefer opleve med egne øjne, da de fik en direct mail fra Den Grafiske Branche. En effektmåling viser, at eksponeringen og nyhedsværdien var usædvanlig høj, og at målgruppen var nysgerrig efter at prøve den nye teknologi. Kampagnen skal gøre opmærksom på tryksagens fordele og gennemføres af Grafisk Arbejdsgiverforening på vegne af dens over 450 medlemmer, der fx omfatter trykkerier, bogbinderier, design- og kommunikationsbureauer samt andre virksomheder inden for den grafiske branche. Foreningen arbejder på at styrke medlemmernes konkurrenceevne og yder også rådgivning om miljø, jura, overenskomster og meget mere. Læs mere og hent inspiration på tryksag.dk

2 BAGGRUND & KAMPAGNE EN DEL AF 3-ÅRIGT KAMPAGNEFORLØB Den Grafiske Branche er i gang med en tre år lang kampagne, der er rettet mod cirka beslutningstagere i udvalgte danske virksomheder og organisationer, typisk marketing- og kommunikationschefer. Målet er at skabe opmærksomhed om tryksagens kvaliteter og give målgruppen inspiration til, hvordan de kan få større effekt pr. investeret krone. Budskaberne formidles primært via kreative og opsigtsvækkende direct mails, der spiller sammen med aktiviteter og casebeskrivelser på kampagnesitet tryksag.dk Hovedbudskabet er, at den nye teknologi kobler trykte og digitale medier sammen og kan bruges til at tilføre fx breve, brochurer, plakater, annoncer og emballage en helt ny dimension af oplevelser. Målgruppen modtog en direct mail, der bestod af en konvolut, et kort brev og en otte siders brochure med eksempler på, hvordan man anvender Augmented Reality i praksis. For at prøve teknologien skulle man blot scanne QR koden og downloade app en til hver af de viste eksempler. DIRECT MAIL MED LEVENDE BILLEDER I denne del af kampagnen ønskede Den Grafiske Branche at demonstrere, hvordan man kan levendegøre tryksager med Augmented Reality. Direct mailen fra Den Grafiske Branche bestod af et kort brev om, hvordan virkeligheden har fået en ny dimension, en brochure med eksempler på Augmented Reality og en iøjnefaldende konvolut påstemplet ADVARSEL Indeholder levende materiale.

3 Tryksagen er blevet levende! Når nyhedsbreve og s i store mængder oversvømmer din mod- tagers mailboks, er det en god ide at genopfinde den fysiske mail. For når mailboksen er fuld og skrivebordet tomt, er det det trykte budskab, som lander foran modtageren, der løber med opmærksomheden. Men det erundervis og underhold I denne tryksag vil vi gerne vise, hvad nødvendigvis ikke enten eller men både og og med AR kan du nu Augmented Reality (AR)oger. AR erstørre en effekt. Med AR kan du gøre tryksagen levende og tilføre den tilføje tryksagen en ekstra dimension opnå endnu en helt ny dimension, som kombinerer det bedste fra teknologi, der gør det muligt at lægge tryk og online. AR er ikke bare et nyt smart legetøj, et computerskabt lag oven på den men et effektivt værktøj, når du vil have opmærksomhed og sikre edutainment af modtageren, som fysiske virkelighed, fx via din kan interagere med tryksagen og tage aktivt del i smartphone eller tablet. Den fysiske den. virkelighed kan være alt omkring dig, fx et magasin, en annonce, en plakat, Fra app til standardiserede ar-symboler en direct mail, en skulptur, et maleri, et Du henter det computerskabte lag ind på din smartphone ved hjælp af en app, som du typisk får hus, et landskab. Det computerskabte ved at scanne en QR-kode, der fører dig hen til, hvor lag kan være hvad som helst, muligdu kan downloade programmet. Alt taler dog for, at hederne er uendelige. QR-koden vil blive erstattet af standardiserede AR-symboler, så læserne er klar over, at her er et foto, en plakat eller en annonce, som gemmer på en ekstra dimension og/eller oplevelse. Din modtager bliver på siden Én af fordelene ved AR er, at læserne ikke bliver dirigeret væk til et fjernt website, men bliver på den aktuelle side, som de kan hente yderligere information og/eller underholdning fra: En filmplakat forvandles til en trailer for den konkrete film. En annonce viser en kørende bil i 3D og giver læseren mulighed for at se den i forskellige udgaver i relation til farve og fælge. En emballage formidler opskrift og inspiration til nye, spændende retter. Kun fantasien sætter grænserne. se konkrete eksempler på ar på de næste sider. sådan gør du: 1 Hent app en TRYKSAGEN i App Store eller Google Play. Du kan også bare scanne QR-koden her på siden. app en på din 2 Aktiver smartphone eller tablet. din smartphone eller 3 Hold tablet hen over billedet med manden ved skrivebordet i en afstand på ca. 40 cm. Se billedet blive levende. Systemkrav: App en kan downloades til Apple eller og kan anvendes med følgende enheder: På billedet ses kontorstol Liljen designet af Arne Jacobsen og skrivebord AK 1330 fraandroid NaverCollection. ipad 2, iphone 4 eller nyere samt med Android-enheder med kamera.

4 Hent app en og oplev din drømmebil fra alle vinkler. KR ,Den nye up! Et lille mirakel er på vej. Det er ikke en stor nyhed, at man kan få en bil til under kr ,-. Eller at den kun er 354 cm lang. Men en Volkswagen? Ja, den er god nok. Den føles, som en Volkswagen. Den ligner en Volkswagen. Dufter som en Volkswagen. Kører som en Volkswagen. Er sikker som en Volkswagen. Det er en Volkswagen. Dens navn er up! Hent Volkswagen up! 3D Experience og se up! fra alle vinkler. Du kan også møde den hos din Volkswagen forhandler og prøve en tur, hvis du vil overbevises om, at miraklernes tid ikke er forbi Hent app en Volkswagen up! 3D Experience i App Store eller Google Play. Aktivér app en på din smartphone eller tablet. 3. Scan annoncen i en afstand på ca. 50 cm så du kan se de stiplede linjer på skærmen. Den nye up! fås fra kr ,- ekskl. levering kr ,-. Brændstofforbrug ved blandet kørsel 21,3 24,4 km/l. CO2-udslip g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr.

5 ANALYSE & RESULTATER EFFEKTMÅLING MED BENCHMARK MEGET HØJ NYHEDSVÆRDI Marketing- og kommunikationscheferne modtog direct mailen i slutningen af marts Cirka en uge efter ringede analysebureauet Tranberg + Partners til over 200 modtagere for at få belyst deres holdninger til og reaktioner på direct mailen. 53 % af de modtagere, der har læst direct mailen, synes den er relevant, og 43 % af læserne siger, at de har fået information eller viden, de ikke havde i forvejen. I det følgende er resultaterne af analysen sammenholdt med et benchmark for tilsvarende effektmålinger af direct mails på B2B-markedet. FLOT EKSPONERING OG BRANDINGVÆRDI 70 % af alle modtagerne husker direct mailen. Benchmark er 52%. 52 % af modtagerne husker, at afsenderen er Den Grafiske Branche. Her er benchmark 37 %. Begge resultater er markant højere end benchmark, der er henholdsvis 33 % og 21 % USÆDVANLIG HØJ LYST TIL AT BRUGE AUGMENTET REALITY 33 % af alle læserne har handlet aktivt fx ved at scanne en QR-kode fra brochuren og downloadet app en for de forskellige cases for at prøve, hvordan Augmented Reality virker, eller ved at besøge hjemmesiden tryksag.dk for at få flere informationer. Desuden er det hele 42 % af læserne, der har diskuteret materialet med andre, og 28 % overvejer efter at have modtaget direct mailen at bruge Augmented Reality i markedsføringen. En af de smagsprøver på Augmented Reality, der vises i brochuren er en Wolkswagen annonce. Når læseren scanner QRkoden og aktiverer app en, kommer en rød bil op af gulvet og kører rundt, så den ses fra alle sider. Derefter er der fx mulighed for at vælge ny farve og fælge til bilen.

6 KONKLUSION & PERSPEKTIVER GENNEMSLAGSKRAFT HOS TRAVL MÅLGRUPPE Marketing- og kommunikationschefer er en travl og eftertragtet målgruppe, det kan være svært at trænge igennem til. Derfor er det flot, at det lykkes at skabe så høj erindring både af direct mailen og Den Grafiske Branche som afsender. Den flotte gennemslagskraft skyldes, at direct mailen rammer plet ved proaktivt at kommunikere om en ny teknologisk mulighed, som de fleste i målgruppen endnu ikke har set så mange eksempler på. Desuden er det vigtigt, at direct mailen udstråler kvalitet, samt at Den Grafiske Branche går direkte til sagen og uden omsvøb demonstrerer, hvordan marketing- og kommunikationscheferne kan bruge den nye teknologi i praksis. SNAKKEN GÅR MED KOLLEGAERNE På grund af den høje nyhedsværdi, og fordi brochuren giver læserne mulighed for selv at teste Augmented Reality, er der særdeles mange, der har foretaget en aktiv handling og har diskuteret de nye digitale muligheder med kollegaerne. Samtidig er det over 28 % af læserne, der overvejer selv at bruge Augmented Reality til at levendegøre deres tryksager. Dette resultat er langt over, hvad man normalt ser i tilsvarende B2B-kampagner, og Den Grafiske Branches mål med direct mailen er i høj grad opfyldt. AUGMENTEd REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE Augmented Reality er en teknologi, der gør det muligt at lægge computerskabte, virtuelle lag oven på fotos, emballager, plakater, brochurer og andre tryksager. Det virtuelle lag ses fx på en smartphone eller en tablet, og der er direkte interaktion med tryksagen uden at brugeren skal klikke væk til et fjernt website. I dag skal brugeren typisk hente det virtuelle lag via en QR-kode. Alt taler dog for, at der snart vil blive skabt standardiserede Augmented Reality-symboler, som straks fortæller, at der gemmer sig en ekstra oplevelse i tryksagen.

7 » Det er vigtigt for Den Grafiske Branche at vise, hvor mange muligheder der er med det trykte medie. Derfor griber vi selvfølgelig chancen, når det som her er muligt at præsentere en helt ny teknologi, der giver fantastiske muligheder for at koble trykte og digitale medier sammen og få det bedste ud af begge verdener. Ved at bruge direct mails har vi kunnet henvende os meget målrettet, og samtidig giver mediet mulighed for at brede budskaberne ud og give smagsprøver på det, det hele handler om nemlig Augmented Reality. Selv om vi havde regnet med at skabe opmærksomhed, er det alligevel overraskende, at så mange husker direct mailen, har handlet aktivt og diskuteret budskaberne med andre. «KOMMUNIKATIONSCHEF JEPPE LYKKE, GRAFISK ARBEJDSGIVERFORENING

8 Post Danmark A/S Tietgensgade København V FÅ MERE AT VIDE OM BREVET Post Danmark tilbyder dig værktøjer og viden, der gør det nemt at bruge breve til at informere, skabe gode relationer og øge salget. Du kan bestille bogen Skriv breve, der sælger, ved at sende en til Og på finder du masser af nyttig information. Her kan du fx downloade analysen Brevets styrke 2012, der fortæller om danskernes brevvaner, og du kan finde cases med Aller, Ikano Bank, L EASY, TDC Erhverv og en række andre virksomheder. Vi kan også sende dig materialet med posten. Send en til og skriv hvilke analyser og cases, du ønsker at modtage /0513

SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK

SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK SYDBANK FÅR FLOT EFFEKT AF DIRECT MAIL TIL 18-25 ÅRIGE UNGE KUNDER LÆGGER MÆRKE TIL ET BREV FRA DERES BANK Sydbank skabte en markant effekt, da banken sendte en direct mail med tilbud om en ny 18/25 konto

Læs mere

CODAN TESTER 3 KREATIVE VARIANTER AF en REKLAME HVIDE KONVOLUTTER HAR STØRST GENNEMSLAGSKRAFT OG EFFEKT

CODAN TESTER 3 KREATIVE VARIANTER AF en REKLAME HVIDE KONVOLUTTER HAR STØRST GENNEMSLAGSKRAFT OG EFFEKT CODAN TESTER 3 KREATIVE VARIANTER AF en REKLAME HVIDE KONVOLUTTER HAR STØRST GENNEMSLAGSKRAFT OG EFFEKT Hvide konvolutter signalerer seriøsitet og får modtagerne til at læse budskaberne og en relevant

Læs mere

DANSKE SPIL TESTEDE FYSISKE BREVE OG FIK STRAKS GEVINST BREVE GAV BEDRE RESULTATER END BÅDE TV, ANNONCER OG INTERNET

DANSKE SPIL TESTEDE FYSISKE BREVE OG FIK STRAKS GEVINST BREVE GAV BEDRE RESULTATER END BÅDE TV, ANNONCER OG INTERNET DANSKE SPIL TESTEDE FYSISKE BREVE OG FIK STRAKS GEVINST BREVE GAV BEDRE RESULTATER END BÅDE TV, ANNONCER OG INTERNET» Danske Spil brugte i 2010 for første gang brevet til at rekruttere spillere til et

Læs mere

INDHOLD. INDSIGT 1 Danskerne åbner læser og reagerer på dine breve. INDSIGT 2 Unge elsker at få breve fra dig

INDHOLD. INDSIGT 1 Danskerne åbner læser og reagerer på dine breve. INDSIGT 2 Unge elsker at få breve fra dig 2014 BREVETS STYRKE FIND VEJ TIL DANSKERNES HJERTER Brevets styrke 2014 er en analyse af danskernes forhold til kommunikation fra virksomheder via fysisk brev og brev lagt i e-boks sammenlignet med, web,

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION

VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION 2 Der er ingen genveje til smartere kommunikation, men der findes enkle og gode værktøjer, som bringer dig hen, hvor du ønsker. Det vigtigste værktøj er vores værdikæde.

Læs mere

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk Gratis e-bog om internetplatforme Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig

Læs mere

Læs mere på www.midtjyskturisme.com

Læs mere på www.midtjyskturisme.com CONTENT MARKETING Udgivet af: Midtjysk Turisme Midtjysk Turisme er det regionale turismeudviklingsselskab i Region Midtjylland. Vores overordnede idé og målsætning er væsentligst at stimulere turisterhvervets

Læs mere

Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine.

Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine. Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine. Marketing Lead Scoring Hjemmeside Side 1 INDLEDNING 3 SÅDAN OPLEVER KUNDERNE DIN HJEMMESIDE 4 1. SEK. FØRSTEHÅNDSINDTRYKKET 4

Læs mere

White paper Kernen i god tekstforfatning

White paper Kernen i god tekstforfatning White paper Kernen i god tekstforfatning Skab et behov for det, du sælger få modtageren til at handle Kernen i god tekstforfatning Inden for e-mailmarkedsføring findes der en sand vrimmel af gode råd om

Læs mere

BRYD RAMMEN. Livet er for kort til kedelige præsentationer GRATIS PRØVE

BRYD RAMMEN. Livet er for kort til kedelige præsentationer GRATIS PRØVE BRYD RAMMEN GRATIS PRØVE Livet er for kort til kedelige præsentationer Bryd rammen livet er for kort til kedelige præsentationer! Claus Handberg & Visus Publishing 2012 1. udgave, 1. oplag Omslag og illustrationer:

Læs mere

Eye tracking analyser din kommunikation, og sælg mere

Eye tracking analyser din kommunikation, og sælg mere Eye tracking analyser din kommunikation, og sælg mere 1 2 Skab iøjnefaldende information, og sælg mere Ser dine kunder det du virkelig ønsker at de skal læse på fakturaen, hjemmesiden eller appen? Eller

Læs mere

gratis e-bog Klitsgaard

gratis e-bog Klitsgaard side 2 Et elektronisk nyhedsbrev er den mest fantastiske måde, du kan markedsføre dig direkte til dit publikum på overhovedet. Med mindre, du har et markedsføringsbudget på en 70-80 millioner kroner og

Læs mere

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Læs mere

KOMMUNIKATION/IT. Eksamensprojekt MARCUS NIEBUHR OG CHRISTOFFER A. BREVADT. ROSKILDE TEKNISKE GYMNASIUM Klasse 1.1

KOMMUNIKATION/IT. Eksamensprojekt MARCUS NIEBUHR OG CHRISTOFFER A. BREVADT. ROSKILDE TEKNISKE GYMNASIUM Klasse 1.1 KOMMUNIKATION/IT Eksamensprojekt MARCUS NIEBUHR OG CHRISTOFFER A. BREVADT ROSKILDE TEKNISKE GYMNASIUM Klasse 1.1 Introduktion Vi har valgt at tage udgangspunkt i case 2 affaldshåndtering, og som fokuspunkt

Læs mere

Sådan skriver du WEBTEKST. Der sælger. Indholdsfortegnelse: Af Michael Lykke Aagaard

Sådan skriver du WEBTEKST. Der sælger. Indholdsfortegnelse: Af Michael Lykke Aagaard Sådan skriver du WEBTEKST Der sælger Indholdsfortegnelse: Af Michael Lykke Aagaard Forord af Morten Vadskær Mavefornemmelse er det næstbedste! 5 0. Før vi går i gang: Hvad er en konvertering? Og hvad betyder

Læs mere

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER Miniguide SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER i samarbejde med lokale aktører og gæster Baseret på testprojekt af: Indhold #2 Sådan skaber du bedre eventoplevelser INDHOLD Kapitel 1 9 Før du går i gang.

Læs mere

Responsiv hjemmeside

Responsiv hjemmeside Kom/it niv.a 3.år Responsiv hjemmeside Hospidana Carina Aa Hansen, Mathias Larsen, Peter Lærke 2014 Forord I vores rapport vil man kunne gå ind og læse omkring hvorfor vi har valgt at opbygge vores hjemmeside

Læs mere

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG S O M M E R 2 0 1 3 SocialTime Skab din forretning på Facebook Gratis markedsføring Du tror allerede på værdien af Facebook markedsføring - det er derfor du læser dette nu, ikke? Du kan gøre opmærksom

Læs mere

SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE

SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE Af Anette Nielsen, Nielsens Bureau - november 2012 revideret marts 2015 INDHOLD: 2 Hvad er søgemaskineoptimering (SEO)? 3 På

Læs mere

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Interviewperson 1: Receptionsanalysen - opdelt efter Schrøders model Forståelse Interview 1 Interview 2 Interview

Læs mere

GRØNNE PLETTER. Kampagnemanual til medlemmerne af Danske Planteskoler. grønne pletter.dk. 1. udgave, marts 2011

GRØNNE PLETTER. Kampagnemanual til medlemmerne af Danske Planteskoler. grønne pletter.dk. 1. udgave, marts 2011 GRØNNE PLETTER Kampagnemanual til medlemmerne af Danske Planteskoler 1. udgave, marts 2011 grønne pletter.dk 1 Nu får Danmark snart Grønne Pletter vær med til at gøre den nye kampagne fra Danske Planteskoler

Læs mere

Google Places, Google+ Local & Google+ Page

Google Places, Google+ Local & Google+ Page Google Places, Google+ Local & Google+ Page Forstå sammenhængen mellem dine Google profiler Du kan vælge at skippe detaljerne og springe direkte til bunden af dette indlæg, hvor jeg kort opsummerer det

Læs mere

Vejen til spalteplads en PR-guide fra Katalysator Kommunikation

Vejen til spalteplads en PR-guide fra Katalysator Kommunikation Vejen til spalteplads en PR-guide fra Katalysator Kommunikation Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Hvorfor bruge ressourcer på PR? s. 1 Kapitel 2. En god historie s. 4 Kapitel 3. Hvordan finder man de interessante

Læs mere

Plant nu - Høst senere

Plant nu - Høst senere 2015 Andreas Pedersen. Alle rettigheder forbeholdes. 1 Uautoriseret kopiering eller distribution af dette materiale i enhver form er strengt forbudt. Lovovertrædere vil blive retsforfulgt i videst muligt

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Markedsføring til børn og børnefamilier

Markedsføring til børn og børnefamilier Markedsføring til børn og børnefamilier Strategiske anbefalinger Udarbejdet af Kidvertising Agency 2011 Materialet er udarbejdet med støtte fra: DEN EUROPÆISKE UNION Den Europæiske Fond for Regionaludvikling

Læs mere