Beredskabsplan Arrangementet. Jerslev Marked afvikles på Markedspladsen, Enghavevej, 9740 Jerslev.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beredskabsplan 2016. Arrangementet. Jerslev Marked afvikles på Markedspladsen, Enghavevej, 9740 Jerslev."

Transkript

1 Beredskabsplan 2016 Indledning; Beredskabsplanen er først og fremmest udarbejdet som en håndbog for markedets frivillige hjælpere, men lever også op til myndighedskravene. Beredskabsplanen er udarbejdet ud fra Jerslev Markeds beredskab til markedet i år. Planen vil løbende blive tilrettet, såfremt der sker ændringer i beredskabet. Introduktion til Jerslev marked Jerslev Marked a:holdes af Jerslev Sterup Idrætsforening, som har nedsat et Markedsudvalg, som arrangerer og styrer Jerslev Marked. Jerslev Marked er a:holdt af frivillige siden Der er således oparbejdet en lang række erfaringer. Alle erfaringer indgår i tilrettelæggelsen af det kommende års marked, og organisationen er så :leksibelt indrettet, at der er meget kort vej fra tanke til handling, når nye initiativer og tiltag skal afprøves og iværksættes. Arrangementet Jerslev Marked afvikles på Markedspladsen, Enghavevej, 9740 Jerslev. Fastsættelse af datoer for årets Jerslev Marked, varetages af Markedsudvalget og JSI s hovedbestyrelse, og a:holdes sidste weekend i juni Der vil være salg af mad og drikkevarer fra div. salgssteder, som er placeret rundt på Markedspladsen. Salg af alkohol og udskænkning til personer under 18 år er forbudt. Dette gælder såvel salgssteder som funktionssteder på Markedspladsen. Dagen igennem foregår der forskellige aktiviteter på pladsen. Der er opstillet telte med musik og salg af mad og drikkevarer. Der er et stort Tivoli, som kører i perioden, hvor Jerslev Marked har åbent. Jerslev Marked lukker hver aften senest kl. 02, dog lukkes teltet kl , mhb på at pladsen er helt lukket kl Sidste aften lukkes dog kl På pladsen er der 6-10 kræmmergader og et område med heste og et område med smådyr. Overskuddet anvendes i overensstemmelse med fordelingsnøglen for Jerslev Marked.

2 Der forventes naturligvis den samme tilstrømning af mennesker, som der plejer, ca Der er lavet faste el-installationer på Markedspladsen, som overholder de af Elektricitetsrådet udstukne retningslinjer. Der er mulighed for at tappe vand fra en lang række vandhaner rundt på Markedspladsen. Der er opstillet et antal toiletter og handicaptoiletter på Markedspladsen, og det gamle klubhus på Præstelunden er åbnet under hele marked. Jerslev Marked har ca. 500 frivillige hjælpere, fordelt udover Jerslev Sterup Idrætsforenings afdelinger. Beredskab på pladsen Det er intentionen, at alle gæster på Jerslev Marked skal have mulighed for at få en god oplevelse og have mulighed for at færdes sikkert rundt på Markedspladsen. De frivillige hjælpere har en vigtig opgave med at give Jerslev Markeds gæster en god og venlig behandling, så gæsterne kan opleve Jerslev Marked som et professionelt og serviceminded marked. Under markedet vil der i dag- og aftentimerne være minimum et medlem fra Markedsudvalget tilstede på markedspladsen. I nattetimerne kan Markedsudvalget kontaktes via vagtpersonalet på markedspladsen. Sikkerhedsvagter Hvor der er mange mennesker samlet, kan man ikke undgå muligheden for, at nogle personer skal prøve grænser af, særligt ikke, når der samtidig serveres alkohol. Dette har Jerslev Marked taget højde for ved at lave en aftale med vagtselskabet G4S, der er et godkendt vagtselskab, og som har :lere års erfaring med Jerslev marked. Samaritter tjeneste Der er oprettet Samaritter tjeneste med samaritter fra Røde kors, i forbindels med Markedsinformationen. Samaritter tjenesten løser forefaldende førstehjælpsopgaver og evt. Kontaktet læge m.m. for videre behandling. Samaritter tjenesten vurderer selv, om der skal rekvireres ambulance. Frivillige hjælpere Sikkerhedsforanstaltninger på pladsen og i telte fremgår af denne beredskabsplan, der fore:indes på samtlige vagtsteder. Vagtlederen/formanden har ansvaret for at instruere hjælpere om sikkerhedsforanstaltninger på de enkelte vagtsteder.

3 Endvidere har alle frivillige hjælpere adgang til informationsfolderen, som fortæller om Jerslev Marked og gældende regler. Alarmering Politi Politiet kontaktes gennem et medlem af Markedsudvalget, Informationskontoret eller vagtselskabet G4S. Om natten kontaktes en vagt fra G4S, som har mulighed for at kontakte politiet. Er der tale om en krisesituation, kontaktes Politiet direkte på telefon 114. Brandvæsen Falck kontaktes gennem et medlem af Markedsudvalget eller Informationskontoret. Om natten kontaktes en vagt fra G4S, som har mulighed for at kontakte Falck. Er der en krisesituation, kontakter man Falck via Alarmcentralen på 112. Husk at meddele, hvor du står på markedspladsen. Ambulance Er der brug for en Ambulance, kontaktes Falck gennem et medlem af Markedsudvalget eller Informationskontoret. Om natten kontaktes en vagt fra G4S, som har mulighed for at kontakte Falck. Er det en krisesituation, kontaktes Falck via alarmcentralen på 112 Risikovurdering Markedsteltet Markedsteltet er på 1000 m2 og har en fast indretning med borde/bænke og er godkendt til 1000 gæster. Der er en stor scene på 98 m2, et dansegulv på 84 m2, Der er 1 bar midt i teltet. Teltet har 5 indgange/udgange. Der er 5 nødudgange. Nødudgangene går direkte ud til hovedfærdselsårer. Brandslukningsmateriel, UD-lamper og nødbelysning er placeret i:lg. aftale med beredskabschefen. Teltet er rejst på aluminiums master. I siderne er der stålstænger, der løfter dugen i den ydre periferi. Disse er strammet på plads ved hjælp af barduner og pløkker. Underlaget indvendig er nyklippet græs, og alt løst, afslået græs er :jernet.

4 Underholdning i teltet Fredag Kl Kl Kl Kl Kl Kl Lørdag Kl Kl Kl Kagemand og sodavand for byens børn Børneunderholdning Tivoli åbner Børneunderholdning Fido spiller i teltet Midt Om Natten spiller Non stop med Bjarne Langhoff Gratis Rundstykker Gratis Ponyridning Havetraktor træk Kl Kl Kl Fido spiller i telte Helstegt pattegris Kandisspiller non stop med Fido som dj Søndag Kl Kl Kl Kl Gratis Rundstykker Gudstjeneste med Ann Sofie Lægsgaard Gratis Ponyridning Børnekræmmermarked - husk tilmelding i informationen Kl Kl Kl Kl Optog med veteran traktorer, Sækkepiber, m.fl. Benny Schumann Cirkus Wild Rose Country Band Fido spiller i telte kl Marked siger tak for i år - på gensyn 2017!! kl JSI s venner udtrækker tombolagevinster Publikum i teltet I dagtimerne er der ikke fyldt op i teltet, og det er et modent publikum, som har en rolig adfærd. I eftermiddags- og aftentimerne stiger publikumsmængden, og ved aftenstid er teltet fyldt op med et publikum, som kommer for at hygge sig i venners lag og for at få en tår øl.

5 G4S s vagter er professionelle vagter, og der er altid minimum to vagter ved hver indgang fra kl.18 til teltet er tømt både fredag og lørdag aften. Flugtveje Alle :lugtvejs gange skal have en bredde svarende til mindst 1 cm pr. person, som kan forventes at anvende :lugtvejen (også åbninger til det fri) ingen :lugtvejs og passager må have bredde mindre end 1,3 m. Flugtveje munder ud i Markedspladsens hovedfærdselsårer. Nødbelysning Nødbelysning består af batteridrevne projektører, som bliver ladet op hele tiden via den faste el tilslutning. Nødbelysning er spændt fast højt oppe på masterne i teltet. Nødbelysningen vender, så belysningen af :lugtvejene er sikret i tilfælde af strømsvigt. Ved alle udgange/nødudgange er der batteridrevne UD-lamper. Disse lamper bliver ladet op hele tiden via den faste el-tilslutning. Publikums sikkerhed Den ansvarlige for teltet er den der er markeret med * på vagtplanen i skuret.. I dennes fravær overdrages ansvaret til en anden leder, der ligeledes er behørigt instrueret. Personalet i teltet er orienteret om brandbekæmpelse og evakueringsprocedurerne, i form af den vejledning der ligger på hver vagtsted. I tilfælde af en nødsituation opstår, er det den ansvarlige i skuret, der styrer brandbekæmpelse og evakueringsprocedurerne. Det er den ansvarliges forpligtelse og ansvar at standse musik, tænde nødbelysning og iværksætte evakuering. Den ansvarlige er altid i besiddelse af en mobiltelefon, så vedkommende kan rekvirere hjælp hvis. Frivilliges sikkerhed Sparekassefunktionen Salgsstedet har ikke adgang til Sparekassen. Det er sparekassens personale der udlevere byttepenge på 1. Vagt hver dag. Herefter a:henter de penge løbende. Sparekassens personale har et ID-kort med billede, der skal vises før vagtstederne udlevere penge. Sparkassefunktionen ligger i forbindes med teltet og der er 1 vagt fra G4s tilknyttet

6 efter kl. 18. Vi kan kun i begrænset omfang udlevere byttepenge til kræmmere, Tivoli, hestehandlere m.:l. Overfald Hvis der sker overfald, skal du gøre, som du bliver bedt om - du skal ikke spille helt. Koncentrerer dig om at iagttage den/dem, der overfalder dig og mærk dig kendetegn. Kontakt hurtigst muligt en af de i vagtplanen markeret ansvarlige fra skuret, Politiet eller G4s vagt. Ordensreglement Generelt Alle på Jerslev Marked er underkastet anvisninger fra Markedsudvalget og af udvalget udpegede personer. Ingen må udvise adfærd til gene for gæster, stadelejere, markedets personale eller andre. Kræmmere Alle stadelejere skal skilte med stadepladsnummer, navn, forretningsadresse og CVR-nummer. Stadelejere på hestepladsen må alene sælge heste. Stadelejere på smådyrspladsen må alene sælge smådyr. Handel med brugte genstande kræver, at stadelejer har bevilling hertil. Jerslev Marked har Erhvervs- og Selskabsstyrelsens tilladelse efter næringslovens 13 til, at der på Jerslev Marked sælges (nye) varer, som sædvanligvis sælges på kræmmermarkeder. Disse varer omfatter typisk tæpper, legetøj, træsko, platter, kassettebånd, grammofonplader, CD, DVD og gaveartikler, restvarer og ukurante partivarer, herunder tekstilvarer, samt varer opkøbt på auktioner o. lign. Uden yderligere tilladelse vil der også kunne sælges Natural produkter og næringsmidler, der hidrører fra jordbrug, husdyrhold og

7 :iskeri, brød, mælk, :løde, ost, smør, margarine, husdyr samt danske hus:lidsprodukter. På stadepladserne må der ikke :indes tivoli og tivolilignende aktiviteter som eksempelvis slå søm i og gevinstspil. Der må ikke sælges madvarer og drikkevarer uden særskilt skriftlig tilladelse fra Markedsudvalget. Madvarer indbefatter bl.a. burger, kotelet, kebab, kinesisk mad, pitabrød, pizza, pommes frites, pølser, brændte mandler, candy:loss, :lødeboller, frugt med chokoladeovertræk, popcorn, is, isva:ler, slikæbler, store slikkepinde, slush ice og sutter m.m. Stadepladser skal være opstillet inden kl på dagen for of:iciel markedsstart. Efter dette tidspunkt er Markedsudvalget berettiget til at a:hænde pladsen til anden side uden refusion af betalt stadeleje. For heste og smådyr gælder specielle regler fastsat af Markedsudvalget. Nedtagning af stadeplads må tidligst ske den sidste markedsdag kl af hensyn til markedsgæsterne og de øvrige kræmmere. For heste og smådyr gælder specielle regler fastsat af Markedsudvalget. Stade-, heste- og smådyrspladser må ikke videresælges. Stade- og smådyrspladser skal være betalt senest på sidste rettidige betalingsdato. I modsat fald er Markedsudvalget berettiget til at a:hænde pladsen til anden side. Annullering af foretaget stadepladsbestilling skal ske senest 20 dage før markedet. Efter dette tidspunkt sker ingen refusion af betalt stadeleje. Ved annullering mere end 20 dage før markedet refunderes betalt stadeleje minus et ekspeditionsgebyr på kr. 100,-. Bekendtgørelse om dyrskuer, markeder og lign., bekendtgørelse om supplerende bestemmelser for omsætning af :jerkræ og evt. bekendtgørelse om vaccination af :jerkræ skal overholdes af stadelejere. Brug af åben ild, kogeapparater (el-kogeplader undtaget), grill og lignende i og ved stadepladsen er forbudt. Friområder på markedspladsen skal holdes fri for udstillede varer, oplag m.v. Brændbart affald må ikke henkastes på markedspladsen, men skal a:leveres i affaldscontainere på markedspladsen.

8 Stadepladser skal efterlades i ryddelig stand senest dagen efter markedet. Området bag stadepladser skal være forsvarligt afspærret for publikum. Kørsel på markedspladsen skal begrænses mest muligt af hensyn til gæster. I markedsdagene er kørsel på markedspladsen efter kl ikke tilladt uden forudgående tilladelse fra Markedsudvalget. Parkering i salgsområder er ikke tilladt. Undtaget herfra er op til 1 køretøjer med direkte tilknytning til salgsfunktionen, når det sker inden for stadepladsens afgrænsning. Det er ikke tilladt at parkere i kræmmergaderne om natten, da det forhindrer eller besværliggør indsamling af affald tidligt om morgen. Campering, herunder overnatning, på markedspladsen er ikke tilladt. Overnatning af indtil 2 personer med tilknytning til den enkelte stadeplads er dog tilladt. For Jerslev Markeds campingplads gælder foruden dette ordensreglement også Heste- og campingreglementet. Jerslev Marked påtager sig intet ansvar for de udstillede og opstillede effekter, og påtager sig intet ansvar for tra:ik- og vejrmæssige forhold, men vil forsøge at a:bøde eventuelle negative virkninger heraf efter eget valg. Overtrædelse af dette ordensreglement eller overtrædelse af beslutninger og anvisninger fra Markedsudvalget kan medføre bortvisning om nødvendigt med politiets bistand. Ved bortvisning refunderes betalt stadeleje ikke. Heste-og campingreglement Campingpladsen er i markedsdagene åben i tidsrummet Der er adgang til campingpladsen og for hestekræmmerne i ugen før markedet. Kontakt til campingpladsen i ugen op til marked på For camping- og hesteområdet gælder reglerne i Beredskabsstyrelsens Tekniske Forskrifter. Både campister, hestekræmmer og almindelige kræmmere skal overholde de anførte markeringer af pladserne. Overtrædelse af disse kan medføre bortvisning fra pladsen. Beredskabsstyrelsens Tekniske Forskrifter medfører:

9 Campingområdet skal være opdelt i henholdsvis et teltområde og et caravanområde. (campingvogne, autocampere og lign.). Telte skal opstilles i en indbyrdes afstand af mindst 3 meter. Arealer med telte skal opdeles for hver m2 med mindst 5 meters bredde friområder. Arealer med caravans (campingvogne, autocampere og lign.) skal opdeles i felter på maksimalt 500 m2. Mellem hvert felt skal der være et friområde på mindst 5 meter. Mellem de enkelte campingenheder skal der være en afstand på mindst 3 meter. På campingområdet fore:indes brandslukningsmateriel efter kommunalbestyrelsens bestemmelse. Telte, der opstilles i friområder, skal omgående :jernes. Friområderne holdes frie og ryddelige i hele deres bredde, således at der sikres forsvarlige rednings- og slukningsmuligheder. Affald må ikke henkastes i campingområdet, men skal anbringes i containere, affalds-beholdere. Anvisninger fra Markedsudvalget og af udvalget bemyndigede personer (bl.a. vagtpersonellet) skal følges. Markedsudvalget forbeholder sig ret til uden grund at afvise gæster. Salg på campingpladsen er ikke tilladt. Telte, campingvogne m.v. må ikke spærre brandveje. Telt, campingvogne m.v. må kun opstilles på de af vagtpersonalet anviste pladser. Parkering af biler og andre motordrevne køretøjer på campingpladsen er tilladt i umiddelbar tilknytning til campingenheden, og kun 1 kørertøj pr. Enhed.Kørsel i hele campingområdet er ikke tilladt i tidsrummet kl , undtaget er sidste markedsdag. Færdselsloven er også gældende på campingområdet. Dette medfører blandt andet, at der indgives politianmeldelse i tilfælde af spirituskørsel. Campingvogne og campletter skal være indregistreret for at få adgang til campingpladsen.

10 Brug af åben ild uden for er strengt forbudt (incl. myggelys, stearinlys og lign.). Fyrværkeri må ikke medbringes. Campingpladsen skal efterlades i opryddet stand og skal forlades senest dagen efter markedet. Dyr har ingen adgang til campingpladsen, undtaget er hunde, katte og lign., forudsat at de ikke er til gene for andre gæster. Hunde skal føres i snor på campingpladsen. Tyveri, hærværk, slagsmål, upassende samt grov opførsel vil blive anmeldt til politiet og medfører øjeblikkelig bortvisning. Jerslev Marked påtager sig intet ansvar for tyveri og hærværk på medbragte ting, og manglende overholdelse af reglementet vil medføre bortvisning og kan medføre politianmeldelse.

11 Alarmerings og varslingsinstruks for Jerslev Marked Ved brand 1. Alarmer Brandvæsenet pr tlf. ved at taste 112 og angiv adressen Enghavevej, 9740 Jerslev 1. Afsend stafet til Markedsinformationen eller skuret bag ved teltet 1. Der foretages varsling af personer der er brandtruet 1. Iværksæt rednings- og sluknings arbejde med forhåndenværende slukningsredskaber 1. Brandvæsenets indsatsleder/køretøjer skal ved ankomst til Markedsinformationen modtages af stafetten eller en person fra Markedsinformationen der skal oplyse om følgende: Brandens beliggenhed Brandens omfang Personer der ikke er kommet i sikkerhed

Beredskabs-, risikovurderings- og Informationsplan omkring drift af Hjallerup Marked 2010

Beredskabs-, risikovurderings- og Informationsplan omkring drift af Hjallerup Marked 2010 Beredskabs-, risikovurderings- og Informationsplan omkring drift af Hjallerup Marked 2010 Arrangør: Hjallerup Markedsforening v /Markedsudvalget Postboks 59 9320 Hjallerup Tlf. 98 28 20 20 www.hjallerup-marked.dk

Læs mere

Beredskabsplan. for område til midlertidig camping ved BMX stævne i Aalborg 3-5. juni 2016

Beredskabsplan. for område til midlertidig camping ved BMX stævne i Aalborg 3-5. juni 2016 1 Beredskabsplan for område til midlertidig camping ved BMX stævne i Aalborg 3-5. juni 2016 Beskrivelse og oversigtsplan over campingområderne. Oversigtsplan fremgår nedenfor og detailtegninger over campingområderne

Læs mere

Beredskabsplan, risikovurdering og Informationsplan omkring drift af Hjallerup Marked 2013

Beredskabsplan, risikovurdering og Informationsplan omkring drift af Hjallerup Marked 2013 Beredskabsplan og risikovurdering B12 Beredskabsplan, risikovurdering og Informationsplan omkring drift af Hjallerup Marked 2013 Arrangør: Hjallerup Markedsforening v /Markedsudvalget Postboks 59 9320

Læs mere

Hjallerup Marked Generelle forhold. Sidst opdateret 5. april 2016

Hjallerup Marked Generelle forhold. Sidst opdateret 5. april 2016 Hjallerup Marked Generelle forhold Sidst opdateret 5. april 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 3 1.1 Ansvarlig arrangør... 3 1.2 Adresse på arrangør... 3 1.3 Hjemmeside... 3 1.4 Arrangørens erfaring...

Læs mere

Beredskabs-, risikovurderings- og Informationsplan omkring drift af Hjallerup Marked 2009

Beredskabs-, risikovurderings- og Informationsplan omkring drift af Hjallerup Marked 2009 Beredskabs-, risikovurderings- og Informationsplan omkring drift af Hjallerup Marked 2009 Arrangør: Hjallerup Markedsforening v /Markedsudvalget Postboks 59 9320 Hjallerup Tlf. 98 28 20 20 www.hjallerup-marked.dk

Læs mere

Vejledning: Forsamlingstelte og selskabshuse til over 150 personer

Vejledning: Forsamlingstelte og selskabshuse til over 150 personer Vejledning: Forsamlingstelte og selskabshuse til over 150 personer Forsamlingstelte og selskabshuse til over 150 personer Lovhjemmel: Telt til over 150 personer Forsamlingstelte og selskabshuse på over

Læs mere

Hjallerup Marked Beredskabsplan. Sidst opdateret 5. maj 2015

Hjallerup Marked Beredskabsplan. Sidst opdateret 5. maj 2015 Hjallerup Marked Beredskabsplan Sidst opdateret 5. maj 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 4 1.1 Beredskabsplanens indhold... 4 1.2 Lovgrundlag... 4 1.3 Fravigelser... 5 2 Beredskab på pladsen...

Læs mere

Sikkerhedsplan for Jerslev Marked

Sikkerhedsplan for Jerslev Marked Sikkerhedsplan for Jerslev Marked Denne sikkerhedsplan for Jerslev Marked er udarbejdet på grundlag af Beredskabsstyrelsens udsendte Driftmæssige forskrifter for forsamlingstelte, salgsområder og campingområder,

Læs mere

Brandsikkerhed ved større arrangementer, der er omfattet af:

Brandsikkerhed ved større arrangementer, der er omfattet af: NORDSJÆLLANDS BRANDVÆSEN Forebyggende afdeling Vejledning om Brandsikkerhed ved større arrangementer, der er omfattet af: Tekniske forskrifter for forsamlingstelte, selskabshuse, salgsområder og campingområder,

Læs mere

Brandsikkerhed ved større arrangementer, der er omfattet af:

Brandsikkerhed ved større arrangementer, der er omfattet af: Rudersdal Hørsholm Brandvæsen Forebyggende afdeling Vejledning om Brandsikkerhed ved større arrangementer, der er omfattet af: Tekniske forskrifter for forsamlingstelte, selskabshuse, salgsområder og campingområder,

Læs mere

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre 1 Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre Pilefestival Sjælland er normalt en festival for Pileforeningens medlemmer. Her samles vi om at holde en festival,

Læs mere

MESSE HÅNDBOG. En verden af Erotik, Sex & Samliv

MESSE HÅNDBOG. En verden af Erotik, Sex & Samliv MESSE HÅNDBOG En verden af Erotik, Sex & Samliv ARRANGØR PRAKTISKE OPLYSNINGER UDSTILLERKORT Erotic World ApS Naverland 34 2600 Glostrup Michel Mortensen (+45) 77 33 41 51 E-mail: info@eroticworld.dk Web

Læs mere

Fastligger på Jammerbugt camping og Motel

Fastligger på Jammerbugt camping og Motel Katalog for fastliggere Fastligger på Jammerbugt camping og Motel Hvad vil det sige at være fastligger? En fastligger er en campist, der har sin vogn stående fast på den samme campingplads for en sæson

Læs mere

Kræmmermarkeder er blevet til campingpladser

Kræmmermarkeder er blevet til campingpladser maj 2013 FOREBYGGELSESSTAFET BRANDVÆSEN Maj 2013 Kræmmermarkeder er blevet til campingpladser Afstandskrav for campingpladser passer ikke til salgsarealer, hvor der overnattes Af Jens-Otto Bertel Hansen,

Læs mere

Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg

Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg www.s-m-k.dk < Generalforsamling i klubhuset > Regulativ til vedtægterne for Silkeborg Motorbaadklub er sidst godkendt

Læs mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Afsnit 7 - Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Vedtaget på Beboermøde den 17-11-2015 Fælles

Læs mere

ABZ. Hjallerup Marked. Hjallerup Marked - ABZ 2011 29. april 2011

ABZ. Hjallerup Marked. Hjallerup Marked - ABZ 2011 29. april 2011 ABZ Hjallerup Marked 2011 ABZ ALT, HVAD DU BEHØVER VIDE SOM FRIVILLIG VED HJALLERUP MARKED AFBUD: Ved afbud under Hjallerup Marked skal du give din leder besked i god tid. AFFALD: Affaldssække skal placeres

Læs mere

Beredskabsplan, risikovurdering og Informationsplan omkring drift af Hjallerup Marked 2011

Beredskabsplan, risikovurdering og Informationsplan omkring drift af Hjallerup Marked 2011 Beredskabsplan, risikovurdering og Informationsplan omkring drift af Hjallerup Marked 2011 Arrangør: Hjallerup Markedsforening v /Markedsudvalget Postboks 59 9320 Hjallerup Tlf. 98 28 20 20 www.hjallerup-marked.dk

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 1 Tilsidesættelse af god skik og orden 2 Ansvar 3 Husdyr 4 Toiletter og afløb 5 Skadedyr 6 Høj musik og støj 7 Brug af maskiner etc. 8 Trappeopgange,

Læs mere

Vejledning. til bekendtgørelse 1382 af 15 dec for forsamlingstelte, salgsområder og campingområder (der ikke er omfattet af campingreglementet)

Vejledning. til bekendtgørelse 1382 af 15 dec for forsamlingstelte, salgsområder og campingområder (der ikke er omfattet af campingreglementet) Vejledning til bekendtgørelse 1382 af 15 dec. 2014 for forsamlingstelte, salgsområder og campingområder (der ikke er omfattet af campingreglementet) 1 Indhold: Hvornår skal du ansøge om et arrangement?...

Læs mere

DM Årgang Langbane INDKVARTERINGSPLAN FREDAG D. 24. JUNI TIL TIRSDAG D. 28. JUNI 2016

DM Årgang Langbane INDKVARTERINGSPLAN FREDAG D. 24. JUNI TIL TIRSDAG D. 28. JUNI 2016 Indholdsfortegnelse (opdateret 22. juni) Kontaktpersoner og ansvarlige... 1 Late Night Adult Swim... 1 Beredskabsplan... 2 Ansvar og ledelse... 2 Indkvartering... 2 Forplejning... 2 Modtagelse... 2 Adgang

Læs mere

Svend Erik Tvergaard På Lyngen 20. Campingtilladelse Lynæs Camping. Halsnæs Kommune giver hermed campingtilladelse til: Lynæs Camping

Svend Erik Tvergaard På Lyngen 20. Campingtilladelse Lynæs Camping. Halsnæs Kommune giver hermed campingtilladelse til: Lynæs Camping Plan og Byg Rådhuspladsen 1 DK 3300 Frederiksværk 11. november 2015 Side 1 af 5 Sagsnr 2014/0005004 Svend Erik Tvergaard På Lyngen 20 3390 Hundested Campingtilladelse Lynæs Camping Halsnæs Kommune giver

Læs mere

Boligforeningen B42. Ordensreglement for rækkehuse for afd. 44 Godkendt af hovedbestyrelsen d. 14.1.2016

Boligforeningen B42. Ordensreglement for rækkehuse for afd. 44 Godkendt af hovedbestyrelsen d. 14.1.2016 Boligforeningen B42 Ordensreglement for rækkehuse for afd. 44 Godkendt af hovedbestyrelsen d. 14.1.2016 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 16.3.2016 erstatter dette ordensreglement

Læs mere

Husorden. Egeparken 1

Husorden. Egeparken 1 Husorden Egeparken 1 Indholdsfortegnelse Husorden... 3 Ansvar... 3 Klageadgang... 3 Støj og musikudøvelse... 3 Rygning... 3 Fællesarealer... 4 Haver... 4 Trafik... 4 Affald... 4 Husdyr... 5 Vask... 5 Leg...

Læs mere

Regler for leje af beboerhuset. i Hedelyparken. Velkomst... 2. Reservering af beboerhusets lokaler... 2

Regler for leje af beboerhuset. i Hedelyparken. Velkomst... 2. Reservering af beboerhusets lokaler... 2 Regler for leje af beboerhuset i Hedelyparken Vers. 06 april 2010 Indholdsfortegnelse Velkomst... 2 Reservering af beboerhusets lokaler... 2 Lejekontrakt og betaling af leje og depositum... 3 Påbegyndelse

Læs mere

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads Campingpladsen: udlejer herved sæsonplads nr. til navn: adresse: postnr. og by: tlf.nr.: med følgende hjemmeboende børn under 18 år Børn over 18 år er ikke omfattet af lejeaftalen. Aftalen er indgået for

Læs mere

INDKOMNE FORSLAG. Randkløvehuse. Indkomne forslag til det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde den 1.3.2016.

INDKOMNE FORSLAG. Randkløvehuse. Indkomne forslag til det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde den 1.3.2016. Randkløvehuse Indkomne forslag til det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde den 1.3.2016. 1 2 Fra afdelingsbestyrelsen: Afdelingsbestyrelsen foreslår, at afdelingsmødet bemyndiger afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001

Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001 Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001 Når man flytter ind i en bolig, ønsker man naturligvis at komme så godt ud af det med de andre beboere som muligt. Derfor har hver afdeling et sæt fælles regler

Læs mere

Regulering af mobile salgsenheder i Blåvand

Regulering af mobile salgsenheder i Blåvand Regulering af mobile salgsenheder i Blåvand Sagsfremstilling Der har i flere år været en diskussion omkring mobile salgsenheder og deres berettigelse i Blåvand. Denne diskussion tog til i omfang i 2013.

Læs mere

ABC og fakta for udstillere

ABC og fakta for udstillere ABC og fakta for udstillere Affald Der vil være opstillet affaldscontainere bag Lokomotivværkstedet til brug for opsamling af affald. Herudover vil der blive opstillet affaldskurve på selve udstillingsarealet.

Læs mere

Husordensreglement. Indledning

Husordensreglement. Indledning Husordensreglement Indledning En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden - man bliver fælles om mange ting - og derfor er det naturligt

Læs mere

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen Sejlklubben Sundet Ordensreglement og Information for Landpladsen Version 1.1 1. juli 2008 Indhold 1. Indledning.... 4 2. Generelt... 4 Vedligeholdelse af din båd.... 4 2.1. Slibning og skrabning.... 4

Læs mere

Vedtægt for benyttelse af stadepladser. Torvet og Markedspladsen

Vedtægt for benyttelse af stadepladser. Torvet og Markedspladsen Vedtægt for benyttelse af stadepladser Torvet og Markedspladsen 21. juni 2018 2 TORVEHANDELSOMRÅDET Torvehandelsområderne Torvet og Markedspladsen ligger i Ringsted bymidte og er markeret med grøntoning

Læs mere

HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE. November 2013

HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE. November 2013 HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE November 2013 Beboerne har pligt til at være bekendt med og overholde foreningens vedtægter og husorden. Eventuelle uoverensstemmelser bør søges løst mellem de enkelte beboere.

Læs mere

Planlægningshjælp til Parkeringspladser, Bondegårdscampering og Autocamperpladser 31-08-2011 1

Planlægningshjælp til Parkeringspladser, Bondegårdscampering og Autocamperpladser 31-08-2011 1 Planlægningshjælp til Parkeringspladser, Bondegårdscampering og Autocamperpladser 1 INTRODUKTION AF AUTOCAMPERRÅDET Autocamperrådet er stiftet 11. december 2010. Autocamperrådets medlemmer er DK-Autocam

Læs mere

Tak for din tilmelding til Gold Cup 2009 i Nyborg den 16. 19. juli 2009. Adressen er Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, Nyborg.

Tak for din tilmelding til Gold Cup 2009 i Nyborg den 16. 19. juli 2009. Adressen er Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, Nyborg. Kære udstiller. Tak for din tilmelding til Gold Cup 2009 i Nyborg den 16. 19. juli 2009. Adressen er Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, Nyborg. Vedlagt tilsendes nummerskilt/e og kvittering,

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

Notat. Overnatningsfaclilteter for autocampere 22. juni 2011. : Autocamperrådet. : Kim Lyster Hansen & Jane Maindal 1 INDLEDNING

Notat. Overnatningsfaclilteter for autocampere 22. juni 2011. : Autocamperrådet. : Kim Lyster Hansen & Jane Maindal 1 INDLEDNING Notat Madevej 13 6200 Aabenraa Danmark T +45 7362 8880 F +45 7362 8881 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Overnatningsfaclilteter for autocampere 22. juni 2011 Projekt: 25.9980.01 Til Fra : Autocamperrådet

Læs mere

fsb bellahøj husorden for bellahøj

fsb bellahøj husorden for bellahøj fsb bellahøj husorden for bellahøj Rådhuspladsen 59 1550 København V tel 3313 2144 fax 3314 1260 www.fsb.dk februar 2014 HUSORDEN FOR BELLAHØJ Afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret byder dig velkommen

Læs mere

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 22, Abildvej 20 A - O Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

9. Der skal i hvert soverum opsættes en røgalarm. Ved evt. spørgsmål kan Redningsberedskabet kontaktes direkte på tlf. 65 15 14 95 eller 65 15 14 96

9. Der skal i hvert soverum opsættes en røgalarm. Ved evt. spørgsmål kan Redningsberedskabet kontaktes direkte på tlf. 65 15 14 95 eller 65 15 14 96 Regler for oprettelse af midlertidig overnatning i undervisningslokaler, forsamlingslokaler, gymnastiksale og lignende, som normalt anvendes til andre formål end overnatning. I forbindelse med skoleudveksling,

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Afd. 1006 Karré 6. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

Husorden for T13 - Silergården

Husorden for T13 - Silergården Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan man tager hensyn til de omkringboende, og hvordan de skal tage hensyn til

Læs mere

Bekendtgørelse om tilladelse til udlejning af arealer til campering og om indretning og benyttelse af campingpladser

Bekendtgørelse om tilladelse til udlejning af arealer til campering og om indretning og benyttelse af campingpladser Retsinfo: Bekendtgørelse om tilladelse til udlejning af arealer til campering og om indretning og benyttelse af campingpladser Oversigt (indholdsfortegnelse) Kapitel 1 Bekendtgørelsens anvendelsesområde

Læs mere

A/B Udbygård. Husorden

A/B Udbygård. Husorden A/B Udbygård Husorden 2016 Indhold Forord... 1 Affald... 2 Altaner... 2 Beboerlokalet... 3 Cykler, ladcykler, barnevogne mv.... 3 Forhaverne og gården... 3 Husdyr... 3 Kældre og loft, samt trappeopgange...

Læs mere

Kagsgårdens. husorden

Kagsgårdens. husorden Kagsgårdens husorden Indholdsfortegnelse Forord...3 Affald...4 Altaner...4 Antenneanlæg / Parabol...4 Badning mv...4 Barnevogne, cykler, legeredskaber m.v...5 Forurening...5 Fugle og andre dyr...5 Fyrværkeri...5

Læs mere

Campingtilladelse Bildsø Camping

Campingtilladelse Bildsø Camping Bildsø Camping v/ Dorthe Kristensen 4200 Slagelse Sendt som digitalt post Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Campingtilladelse Bildsø Camping Slagelse

Læs mere

Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn.

Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn. Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn. Korsør Lystbådehavn er ejet af selskabet Korsør Lystbådehavn A.m.b.a. Arealet er begrænset af molerne imod Storebælt, Flådestationen og Sylowsvej. 1. Generelle bestemmelser.

Læs mere

Hjallerup Marked Beredskabsplan Sidst opdateret 28. maj 2017

Hjallerup Marked Beredskabsplan Sidst opdateret 28. maj 2017 Hjallerup Marked Beredskabsplan 2017 Sidst opdateret 28. maj 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 4 1.1 Beredskabsplanens indhold... 4 1.2 Lovgrundlag... 4 1.3 Fravigelser... 5 2 Beredskab på pladsen...

Læs mere

Indhold Advarsler og bortvisning

Indhold Advarsler og bortvisning Retningslinjer for Risskov Efterskole Indhold Advarsler og bortvisning 1 Alkohol og rusmidler 2 Computer mm 2 Cykel 2 Fritidsarbejde 2 Gæster 2 Meddelelsesbogen 3 Mobiltelefon 3 Måltider 3 Rengøring 4

Læs mere

Notat. Parkeringspladser for autocampere 29. september 2011. : Autocamperrådet. : Jane Maindal 1 INDLEDNING

Notat. Parkeringspladser for autocampere 29. september 2011. : Autocamperrådet. : Jane Maindal 1 INDLEDNING Notat Madevej 13 6200 Aabenraa Danmark T +45 7362 8880 F +45 7362 8881 www.grontmij.dk CVR-nr. 48233511 Parkeringspladser for autocampere 29. september 2011 Projekt: 25.9980.01 Til Fra : Autocamperrådet

Læs mere

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 GENERELT HUSDYRHOLD... 3 FORSIKRINGER... 3 ANTENNER... 4 SKILTNING... 4 I LEJLIGHEDEN KØLESKABE,

Læs mere

Hørhus Kollegiets husorden

Hørhus Kollegiets husorden Hørhus Kollegiets husorden 1: Generelt. Beboere må under deres udfoldelse på Hørhus Kollegiet respektere de rammer, som hensynet til de øvrige beboeres trivsel og til kollegiets forsvarlige drift kræver.

Læs mere

Vestforbrændings Produktionsanlæg i Glostrup

Vestforbrændings Produktionsanlæg i Glostrup Vestforbrændings Produktionsanlæg i Glostrup Navn Skriv tydeligt Arbejdsmiljø og miljø Jeg bekræfter hermed, at jeg vil overholde de givne regler, og jeg vil deltage aktivt i arbejdet med at skabe en sikker

Læs mere

Beredskab. Ordensregler For Brandfarlige virksomheder efter tekniske forskrifter

Beredskab. Ordensregler For Brandfarlige virksomheder efter tekniske forskrifter Beredskab Ordensregler For Brandfarlige virksomheder efter tekniske forskrifter Ordensregler For Brandfarlige virksomheder efter tekniske forskrifter Furesø Kommune 1. udgave 3/2013 2 Ordensreglerne i

Læs mere

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Kære instruktører og gymnaster Dette er infobrev nr. 2 til aspirantstævne 2015. Infobrevet kommer til at indeholde alle de vigtige informationer om stævnet. Der vil løbende

Læs mere

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august.

Ramsing cup 2014. Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Ramsing cup 2014 Sæt kryds i kalenderen første weekend i august. Igen i år vil Kirkeby IF sende børne og ungdomshold af sted til Ramsing Cup, som afholdes i Spjald, mellem Holstebro og Skjern. Ramsing

Læs mere

Vejledning for salg af konsumfyrværkeri fra anmeldelsespligtig butik.

Vejledning for salg af konsumfyrværkeri fra anmeldelsespligtig butik. Vejledning for salg af konsumfyrværkeri fra anmeldelsespligtig butik. Københavns Brandvæsen Forebyggelse og Indsats Bag Rådhuset 3 1550 København V Tlf.: 33 66 33 66 www.brand.kk.dk Juli 2014 Denne vejledning

Læs mere

Hjallerup Marked Beredskabsplan Sidst opdateret 9. maj 2016

Hjallerup Marked Beredskabsplan Sidst opdateret 9. maj 2016 Hjallerup Marked Beredskabsplan 2016 Sidst opdateret 9. maj 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 4 1.1 Beredskabsplanens indhold... 4 1.2 Lovgrundlag... 4 1.3 Fravigelser... 5 2 Beredskab på pladsen...

Læs mere

VILLAS FLORIDAS ORDENSREGLEMENT

VILLAS FLORIDAS ORDENSREGLEMENT ORDENSREGLEMENT 1. Med henvisning til dispositionerne af 6 spansk Lov om Ejerlejligheder (Ley de Propiedad Horizontal, LPH), ændret ved Lov 8/99, og 2 af vedtægter for Ejerforeningen angående reglementerne

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN Frederiksberg, 18-11-2015 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN DEAS A/S Dirch Passers Allé 76 2000 Frederiksberg www.deas.dk Tel +45 70 30 20 20 info@deas.dk cvr. 20 28 34 16 Regionskontorer: Aalborg

Læs mere

Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning.

Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning. Denne husorden erstatter tidligere husorden. Denne husorden er aktiv ved flertalsafstemning. Beboere og gæster opfordres til at vise hensynsfuldhed overfor hinanden og ejendommen. Alle skal aktivt bidrage

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt Mellem Naturstyrelsen Vestsjælland (bortpagter) og.. (forpagter), indgås herved følgende aftale om forpagtning af et areal i Høve Skov til campingplads. 1../. Det lejede areal udgør

Læs mere

Hjallerup Marked Beredskabsplan Sidst opdateret 13. maj 2019, version 2

Hjallerup Marked Beredskabsplan Sidst opdateret 13. maj 2019, version 2 Hjallerup Marked Beredskabsplan 2019 Sidst opdateret 13. maj 2019, version 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 4 1.1 Beredskabsplanens indhold... 4 1.2 Lovgrundlag... 4 1.3 Fravigelser... 5 2 Beredskab

Læs mere

Sommerlejr 2015 Skagen

Sommerlejr 2015 Skagen Sommerlejr 2015 Skagen Velkommen til sommerlejr SÅ BLEV DET ENDELIG SOMMERLEJR Det er os en stor glæde at byde dig og din familie, hjertelig velkommen til sommerlejr 2015. Et stort stykke forarbejde skal

Læs mere

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN Beboere er pligtige at efterkomme de af selskabet, afdelingsbestyrelsen

Læs mere

HUSORDEN NB Woltershus

HUSORDEN NB Woltershus HUSORDEN NB Woltershus Husordenen gælder alle lejere og andelshavere. Den enkelte lejer/andelshaver har ansvaret for, at husstanden og gæster overholder husordenen. Samme ansvar gælder i forbindelse med

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II REV. PÅ AFDELINGSMØDE DEN 18. JUNI 2014 INDLEDNING Der findes en lang rækker regler, med baggrund i forskellige love

Læs mere

TAEKWONDO SOMMERLEJR. HUK- TTI Brande Taekwondo Klub 16-05- 2015

TAEKWONDO SOMMERLEJR. HUK- TTI Brande Taekwondo Klub 16-05- 2015 2015 TAEKWONDO SOMMERLEJR HUK- TTI Brande Taekwondo Klub 16-05- 2015 Indhold 1. Lejrinformation... 2 Ankomst... 2 Taekwondopas... 2 Træningsbånd... 2 Lejrområde... 2 Parkering... 2 Info... 2 Holdledermøde...

Læs mere

Boligforeningen Grønnevangen Solsikkehaven HAVE OG ORDENSREGLEMENT

Boligforeningen Grønnevangen Solsikkehaven HAVE OG ORDENSREGLEMENT Boligforeningen Grønnevangen Solsikkehaven HAVE OG ORDENSREGLEMENT 2013 Indhold: Generelt.. 3 Hæk. 3 Græs. 4 Træer 4 Terrasser 4 Facader 5 Redskaber, værktøjer og færdsel.. 5 Haveaffald og andet affald...

Læs mere

Beredskab. Vejledning om Brug af Forsamlingslokaler og udfærdigelse af Driftsjournal

Beredskab. Vejledning om Brug af Forsamlingslokaler og udfærdigelse af Driftsjournal Beredskab Vejledning om Brug af Forsamlingslokaler og udfærdigelse af Driftsjournal Vejledning om Brug af forsamlingslokaler og udfærdigelse af Driftsjournal Furesø Kommune 1. udgave 1/2013 2 Furesø Kommune

Læs mere

Afdeling 2, Møllegården - Skørping

Afdeling 2, Møllegården - Skørping «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Affald... 3 Antenner... 3 Bad - toilet... 3 Barnevogne, knallerter og legeredskaber... 4 Beskadigelser... 4 Forsikring... 4 Forurening og skader...

Læs mere

Hjallerup Marked Beredskabsplan Sidst opdateret 19. april 2018

Hjallerup Marked Beredskabsplan Sidst opdateret 19. april 2018 Hjallerup Marked Beredskabsplan 2018 Sidst opdateret 19. april 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 4 1.1 Beredskabsplanens indhold... 4 1.2 Lovgrundlag... 4 1.3 Fravigelser... 5 2 Beredskab på pladsen...

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

SALG AF KONSUMFYRVÆRKERI FRA ANMELDELSESPLIGTIG BUTIK

SALG AF KONSUMFYRVÆRKERI FRA ANMELDELSESPLIGTIG BUTIK SALG AF KONSUMFYRVÆRKERI FRA ANMELDELSESPLIGTIG BUTIK December 2014 Denne vejledning er udarbejdet af Beredsabet i Furesø Kommune. Vejledningen skal bruges som huskeliste for de forretningsdrivende, der

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

Distrikts lejr 2015 (DL2015)

Distrikts lejr 2015 (DL2015) " En forudsætning for en god lejr " En forudsætning for en god lejr, er blandt andet at vi alle følger de almindelige regler for godt spejder arbejde. Dette betyder at vi er gode til at omgås og tager

Læs mere

Husorden for E/F Markskellet

Husorden for E/F Markskellet Husorden for E/F Markskellet Affald og renovation Ifølge gældende lovgivning og kommunale regulativer skal affald kildesorteres før det bortskaffes. Det betyder, at den enkelte beboer er forpligtet til

Læs mere

GÅGADEN - REGLER FOR INDRETNING, ANVENDELSE OG VEDLIGEHOLDELSE

GÅGADEN - REGLER FOR INDRETNING, ANVENDELSE OG VEDLIGEHOLDELSE GÅGADEN - REGLER FOR INDRETNING, ANVENDELSE OG VEDLIGEHOLDELSE Velkommen til gågaden i Hørsholm. Her skal være plads til et levende handels- og byliv, sikker og tryg færdsel for alle og gode aktiviteter

Læs mere

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU.

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU. LEJR INFORMATION Traditionel Taekwondo Union byder dig og din klub velkommen til TTU børnelejer 2016 og TTU Sommer Festival 2016 på Brandbu. I år er det 20 års jubilæum for TTU. Vi er igen i år mange deltager

Læs mere

Regulativ for Fest på AU - Herning

Regulativ for Fest på AU - Herning Regulativ for Fest på AU - Herning I dette dokument findes de regler der er for Fest Udvalget, og procedure for afholdelse af fester. F e s t U d v a l g e t A U - H e r n i n g B i r k C e n t e r p a

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 5713-4 Veksølund. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager

Læs mere

NON-FOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2015

NON-FOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2015 NON-FOOD-HANDEL PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2015 Ovenpå en yderst vellykket Roskilde Festival 2014 med godt vejr og masser af glade festivalgæster, håber vi at kunne præstere endnu en fantastisk festival, når

Læs mere

Pkt. 1. Indledning. Pkt. 2. Forskriftens anvendelsesområde. Sagsnr. 09.11.00-K08-11-13 Cpr. Nr. Dato 21-11-2014 Navn Sagsbehandler Gregers Kiehn

Pkt. 1. Indledning. Pkt. 2. Forskriftens anvendelsesområde. Sagsnr. 09.11.00-K08-11-13 Cpr. Nr. Dato 21-11-2014 Navn Sagsbehandler Gregers Kiehn Sagsnr. 09.11.00-K08-11-13 Cpr. Nr. Dato 21-11-2014 Navn Sagsbehandler Gregers Kiehn Regulativ for støjende kultur og musik aktiviteter i Næstved - Udkast Pkt. 1. Indledning Miljøministerens bekendtgørelse

Læs mere

MØLLEPARKEN 1. Husorden. Indledning. Der er affaldssortering i afdelingen. Dette betyder, at alt affald, der ikke er køkkenaffald, skal sorteres.

MØLLEPARKEN 1. Husorden. Indledning. Der er affaldssortering i afdelingen. Dette betyder, at alt affald, der ikke er køkkenaffald, skal sorteres. Husorden Indledning Nærværende husorden har gyldighed som et tillæg til huslejekontrakten og er udformet i beboernes og selskabets interesse med henblik på at opretholde rolige og ordentlige forhold i

Læs mere

Roskilde Dyrskue. Information og regler. Fødevareog. Økologiudstillingen. 7. 9. juni 2013

Roskilde Dyrskue. Information og regler. Fødevareog. Økologiudstillingen. 7. 9. juni 2013 Roskilde Dyrskue Information og regler Fødevareog Økologiudstillingen 7. 9. juni 2013 Sekretariat: Roskilde Dyrskue, Fulbyvej 15, 4180 Sorø Tlf. 70 26 62 00 www.roskildedyrskue.dk. E-mail: mail@roskildedyrskue.dk

Læs mere

HUSORDEN. For beboerne i AB-Sprotoften. Afd. 8. Tronnealle

HUSORDEN. For beboerne i AB-Sprotoften. Afd. 8. Tronnealle HUSORDEN For beboerne i AB-Sprotoften Afd. 8. Tronnealle 1. GENBRUGSØ Affald sorteres jævnfør udleveret sorteringsvejledning. Affald bortskaffes i de dertil hørende containere som forefindes på genbrugsøen.

Læs mere

Husorden Afdeling 19. Lerumbakken 1 og 3

Husorden Afdeling 19. Lerumbakken 1 og 3 Husorden Afdeling 19 Lerumbakken 1 og 3 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER 4 DØRTELEFONANLÆG

Læs mere

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC

Ølfestival København 2010 Ekstern ABC Affald Bag TAP1 er der opstillet affalds- og flaskecontainere til opsamling af affald. Herudover bliver der opstilet affaldskurve rundt om på selve udstillingsarealet. Affald sorteres i pap, brandbart

Læs mere

Driftsmæssige forskrifter. for. Skoler

Driftsmæssige forskrifter. for. Skoler Driftsmæssige forskrifter for Skoler STATENS BRANDINSPEKTION 1. FEBRUAR 1983 Disse driftsmæssige forskrifter er udsendt i medfør af 40 i brandloven, jfr. lovbekendtgørelse nr. 641 af 29. december 1976

Læs mere

TÅRNBYPARKENS festsal

TÅRNBYPARKENS festsal Boligorganisationen Tårnbyhuse TÅRNBYPARKENS festsal Ordensreglement og vejledning Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement for festsalen i Tårnbyparken Musik og dans skal ophøre klokken 2.00, og

Læs mere

Temadag for beredskaberne 2010

Temadag for beredskaberne 2010 Temadag for beredskaberne 2010 Pernille Petersen pep@sik.dk Program Anmeldelse / Tilladelser Hvem må sælge fyrværkeri Opbevaringsperioder Typer af salgssteder Opbevaring af fyrværkeri El-tilsyn med fyrværkeriudsalgssteder

Læs mere

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere.

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere. Formandsmøde i Tunø Festival Tid: Lørdag den 27. feb. 2016 kl 12:00 Sted: På Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C lokale 0.5 Velkomst Formanden byder velkommen og giver en status på festivalen.

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 07.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 07.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Vedr. afholdelse af UngPar-bibelcamping og Seniorbibelcamping i sommeren 2004

Vedr. afholdelse af UngPar-bibelcamping og Seniorbibelcamping i sommeren 2004 Rougsø Kommune Teknik- og Miljøafdelingen Kirkestien 1 8961 Allingåbro att: Kirsten Bjerg Nielsen Vedr. afholdelse af UngPar-bibelcamping og Seniorbibelcamping i sommeren 2004 Tak for de tilsendte materialer

Læs mere

Derfor er husordenen også en hjælp til dig, så vi sammen kan passe godt på vores omgivelser.

Derfor er husordenen også en hjælp til dig, så vi sammen kan passe godt på vores omgivelser. HUSORDEN VELKOMMEN HOS AAB S AFDELING 42 SKOVVÆNGET/SKOVVEJEN Vi glæder os til at have dig som beboer. En husorden handler ikke kun om løftede pegefingre og begrænsninger i din færden. Når du er beboer

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER PRAKTISKE OPLYSNINGER LANDSFINALE 2010 LANDSFORENINGEN SOLRØD SVØMMEKLUB VELKOMMEN Solrød Svømmeklub og landsforeningen DUKA-svøm byder hermed velkommen til DUKA Landsfinale 2010, som finder sted i weekenden

Læs mere