Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 13. marts 2016 kl i Tjæreby Forsamlingshus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 13. marts 2016 kl. 11.00 i Tjæreby Forsamlingshus"

Transkript

1 Skælskør d. 28. marts 2016 Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 13. marts 2016 kl i Tjæreby Forsamlingshus Referat: Formand David Levy bød på bestyrelsens vegne velkommen til de fremmødte. Herefter overraktes selskabets årsnåle for 10 års medlemskab. På grund af manglende levering fra producenten, var det ikke muligt at uddele sølv- og guldnåle På dagen modtog de pågældende en gave. Nålene vil efterfølgende blive fremsendt pr. post. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Anette Bak Frederiksen, der blev valgt. Dirigenten afklarede indledningsvis lovligheden af generalforsamlingen. Der blev konstateret 35 stemmeberettigede. Herpå gik generalforsamlingen over til fortsat behandling af den udsendte dagsorden. 2. Valg af referent Bestyrelsen foreslog Broholmerselskabets sekretær, Christian Ravn, der blev valgt. 3. Valg af 2 stemmetællere Kia Christensen og Hardy Mousten foreslået og valgt 4. Godkendelse af formandens beretning Indledningsvis efterlyste Torben Elmedal udvalgsberetninger.

2 David Levy svarede, at de til en vis grad var inkluderet i formandsberetningen, men at der naturligvis kunne stilles spørgsmål, også til udvalgene David Levy havde ikke tilføjelser til den udsendte beretning, der derefter blev sat til drøftelse. Indledning + Bestyrelsen Torben Elmedal: Nødvendigt at arbejde sammen om racen i stedet for at dyrke personlige uoverensstemmelser. Lea Jørgensen: Efterlyser forklaring om de tre medlemmers udtræden. David Levy opfordrer til at spørge de 3 medlemmer. Elsebeth Giessing: Havde sendt materialer til bestyrelsen omkring udtræden med ønske om offentliggørelse, handlede om forretningsorden og utilstrækkelig overholdelse heraf, Grethe Mikkelsen: Så gerne udmelding omkring de pågældendes udtræden Torben Elmedal fandt det rettest, at materialet var blevet lagt ud på hjemmesiden. Gitte Bruhn: Tidspunktet er nok forpasset Helle Faber: Har givet begrundelse for sin udtræden, ikke enighed om arbejdsformen, derfor udtræden. DKK udstillinger Christian Brath ønskede tiltag, så der kunne komme flere hunde på udstillingerne, så der kan avlsgodkendes flere. Broholmeren som vores race! Helle Faber: Efterlyser mere omfattende offentliggjorte materialer til brug for nye opdrættere. Så gerne, at hele selskabets hundedatabase bliver offentlig. Kan være nødvendigt at gå flere generationer tilbage i planlægningen. David Levy: Avlshundelisten findes på hjemmesiden med kendte informationer, samme oplysninger som i databasen. Der arbejdes på at få flere informationer på hjemmesiden, Merete Elmedal: Savner ligeledes informationer om tidligere generationer. Torben Elmedal: Kan huske, at det har været diskussionsemne i mere end 40 år. Nødvendigt med alle oplysninger tilgængelige. Så gerne persondata på hjemmesiden, hvilket ikke er et problem i et lukket forum. Så gerne en opprioritering af denne opgave, Helle Faber: En af årsagende til manglende hænder kunne være kravet om at sende en ansøgning. Drop fremgangsmåden med at sende en ansøgning. Alt for formelt. David Levy: Ikke nødvendigt med formel ansøgning. Indeks og depositum

3 Skuer Aktivitetskredsene Merete Elmedal: Nyvang blev ændret til en udstilling for at kunne opnå eksteriørgodkendelse. På et forberedende møde har aktivitetsudvalget i et referat noteret, at formand David Levy skulle have lovet kredsen, at et evt. overskud kunne blive i kredsen. David Levy svarede, at indkomne beløb skulle komme medlemmerne til gode som helhed, ikke enkeltpersoner. De pågældende var tilbudt basisuddannelse, ikke opdrætteruddannelsen Udvalgene Torben Elmedal: Efterlyser mønstringer på begge sider af Storebælt. Hvad er status? David Levy: Der mangler hænder p.t., men der er planlagt de nævnte arrangementer der er dog ikke fastsat tid og sted. Helle Faber: Hvad indeholder en mønstring? Merete Elmedal: Dialog om kryptorkisme med DKK? Registreres dette? David Levy: Vi har en omfattende dialog med DKK Morten Lukoschewitz: Alle tilbagemeldinger registreres. Det er fakta og ikke rygter, der danner grundlag for registreringer. Trine Birkekær: Spørgeskemaer er udsendt vedr. kuld i 2014 og 15. Torben Elmedal: Hvad er status på sædbanken? David Levy: Afventer tilbagemelding for så vidt angår den økonomiske side fra Birgitte Schødt. Connie Bodholdt: Er der alternativer til Birgitte Schødt. Torben Elmedal: Vigtigt at opdrætterne melder åbent ud om arvelige fejl. Racens sundhed må altid gå forud. Trine Birkekær: Her mangler man eksteriørbedømmelserne. Dirigenten: Nødvendigt, at også hanhundeejerne er åbne. Helle Faber: DKK giver meget fin rådgivning om kryptorkisme, hvis man henvender sig. David Levy: Mønstring bliver en lettere form for eksteriørbedømmelse. Udføres i kredsene. Afventer dialog med DKK dommere. Torben Elmedal: Ønske om indkaldelse af hanhunde over 4 år. Fokus på de hanner, der ikke var brugt i avl, Inddragelse af de attraktive hanner fra den pågældende gruppe. Gerne det samme med hensyn til tæverne. Connie Bodholdt: Ytrede tvivl om hanhundeejernes indstilling. Helle Faber: Der skal sættes ind over for hanhundeejerne.

4 Søren Kristiansen: Opdrætterne skal præge og påvirke deres hvalpekøbere Hjemmesiden Hardy Mousten: Rosende ord om avlshundelisten på hjemmesiden. Ejerens navn og adresse bør figurere på hjemmesiden. Er der råd til ikke at bruge hanner fra ejere, der ikke er medlemmer af selskabet? Efterspørger et medlemsforum, der kunne erstatte en del af facebookdebatten. Roste nyhedsbrevet. Torben Elmedal: Finder hjemmesiden både god og brugervenlig. Har noteret sig, at der er en udgift budgetteret til hjemmesiden på kr Mente, at der bør kunne findes en løsning baseret på frivillig arbejdskraft. Måske også derved muligheder for et medlemsblad. Udtrykte tilfredshed med nyhedsbrevet. David Levy: Kommunikationen løst ved medlemsmøder. Webmaster får ikke løn. Der er tale om udviklingsomkostninger i forbindelse med f.eks. webbaseret betaling. Der er nogle problemer i forbindelse med konvertering af data. Blad og nyhedsbreve og Facebook Nye medlemmer, nye initiativer Medlemsmøder Merete Elmedal: Så gerne, at invitationer sendes ud i bedre tid før arrangementerne. Helle Faber: Kunne være, at der var mange aktiviteter i foråret, og at disse kolliderede med medlemsmøder. Kirsten Mundbjerg: En måneds varsel er fint Peter Danielsen: Husk at undersøge, om der er sammenfald med DKK arrangementer Hardy Mousten: Vigtigt at prioritere udstillingerne Helle Faber: Der må ikke lægges arrangementer sammen med udstillinger. Merete Elmedal: Håber, at et konkret sammenfald er en engangsforeteelse. Internationalt Elke van Beusekom omtalte problemstillinger omkring en alternativ Broholmerklub i Tyskland, der på mentalområdet ikke ønsker at følge den danske mentalbeskrivelsesmodel. Ønsker ensartethed i hele verden. Henvendelser fra Tyskland om parringer bør forelægges Broholmer Deutschland, Broholmerselskabet eller SAM rådgivningen. Dirigenten: I Tyskland er det specialklubberne, der er styrende, herunder at disse er stambogsførende Torben Elmedal: Har bestyrelsen svaret den nye tyske forening?

5 David Levy: Ønsker at involvere alle foreninger, så genmassen bevares. Derfor har bestyrelsen indført begrebet I numre. Merete Elmedal: Hvor mange udenlandske medlemmer er deri Broholmerselskabet? Morten Lukoschewitz: 35 betalende, 20 er rykket. Harry Mousten: Har med underen hørt om FCI stamtavle i Tyskland på hund, der ikke har registrerede aner. David Levy: Selskabet advarer om de ikke så ægte hunde på hjemmeside Trine Birkekær: Der er behov for at informere endnu mere på hjemmesiden om emnet Torben Elmedal: Hunde uden aner minder meget om det danske system med x-reg. Vigtigt at forstå, at det dansk selskab ikke skal styre avlen i andre lande, men hjælpe de pågældende landes selskaber med at administrere, David Levy: I Finland er der en klub, der er godkendt af finsk kennelklub. Der er en parallel klub, som til gengæld følger de danske regler. Refleksioner fra medlemsmøderne og året der er gået Bestyrelsens fokusområder for 2016 Torben Elmedal: Vigtigt at forstå udmeldingen om at der mangler hænder rigtigt. Det er skelsættende, at der ikke længere er styring af avl, men samling af medlemmerne. Jo flere hunde, jo flere gener. Man kan få folk til at blive medlemmer, man skal få flere til at udstille, så der kan avlsgodkendes flere, og flere hunde skal indgå i avl. Der skal arbejdes på at udvikle tillid til bestyrelse og udvalg. Basal kommunikation skal etableres. Blade og hjemmeside, ikke Facebook. Telefontid skal overholdes. Loyalt og støttende samarbejde med udenlandske støtteforeninger. Sædbanket skal etableres hurtigst muligt og det samme gælder avlsmønstringer Sidste ord Formandens beretning blev godkendt med overvældende majoritet 5. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse og meddelelse af ansvarsfrihed. Kasserer Morten Lukoschewitz fremlagde det reviderede regnskab. Resultatet udviste et overskud på kr Balance:

6 Kassereren havde ikke supplerende kommentarer Merete Elmedal: Vigende medlemstal kan konstateres. Hvilken betydning vil reguleringer vedrørende depositum påvirke regnskabet fremover? Morten Lukoschewitz: De vil ikke forekomme fremover. Merete Elmedal: Hvad gemmer sig bag udgiften til gaver? Morten Lukoschewitz: Kalender er udsendt til medlemmerne Merete Elmedal: Udgifter til uddannelse? Morten Lukoschewitz: Der er uddannet en mentalbeskriver. Sundhedsudvalget har være på kursus, der er bevilget basiskursus i kreds 1, og hvalpeanvisningen har uddannet sig Merete Elmedal: Gaver til frivillige? Morten Lukoschewitz: Udspringer af et ønske om at sige tak for arbejdet til frivillige Peter Danielsen: Flot at Broholm er blevet billigere, Baby og hvalp er gratis skal øvrige gebyrer stige? Og i den digitale verden bør det være slut med at udgive blade Torben Elmedal: til hjerteskanning. Fandt det rigtigst, at man selv betalte Regnskabet blev enstemmigt godkendt og bestyrelsen blev hermed meddelt decharge. 6. Behandling af indkomne forslag. Der forelå to forslag til generalforsamlingsbeslutning, fremsat af en gruppe medlemmer: Forslag til generalforsamlingsbeslutning: Generalforsamlingen pålægger bestyrelsen straks at gå i aktiv konstruktiv dialog med DKK om reglerne for avlsgodkendelse af Broholmeren. Generalforsamlingen ønsker: 1: at Broholmeren tidligst kan avlsgodkendes ved det fyldte 2. år. Dvs. at kun en bedømmelse very good opnået efter det fyldte 2. år kan udløse avlsgodkendelse. 2. at der straks uddannes flere anerkendte broholmerdommere (Dommere, som kan avlsgodkende) Baggrund for forslaget: Fra 1. januar 2015 kan Broholmeren avlsgodkendes, hvis den ved en DKK-udstilling får bedømmelsen Very Good af en af DKK særlig godkendt dommer. Denne bestemmelse har bevirket, at flere dommere efter eget udsagn er meget tilbageholdende med bedømmelse af Broholmere i junior- og mellemklasse.

7 Det er almindelig anerkendt, at Broholmeren er sent udviklet. Det er derfor helt forståeligt, at en dommer kan være betænkelig ved at avlsgodkende selv en lovende ung hund, velvidende at den kan udvikle sig anderledes end ønsket. Den nuværende praksis kan have tre uheldige konsekvenser: 1. Ejere af unge Broholmere stiller ikke i udstillinger, når bedømmelserne Exc. og V.G. er stort set uopnåelige uanset hundenes standard. Og denne udvikling kan betyde generelt færre Broholmere til udstillinger. 2. En Broholmer på 9 måneder kan reelt med et V.G. blive avlsgodkendt. Men ingen kan se på en 9 måneder gammel Broholmer, om den er avlsegnet, når den bliver 2-3 år. 3. Når de meget få anerkendte dommere dækker de fleste udstillinger, kan det være vanskeligt at opnå 3 certifikater ved 3 forskellige dommere. Dette forslag er på ingen måde en kritik af hverken den enkelte dommer eller dommere generelt. Det har været tilfredsstillende, at de anerkendte dommere stort set har dækket udstillingerne, så alle har haft mulighed for at opnå det godkendende V.G. Forslagene blev gennemgået Forslag 1: Hardy Mousten omtalte mindre heldige oplevelser i forbindelser med udstillinger Peter Danielsen: Der er for stor forskel på bedømmelser Helle Faber: Oplever, at avlsgodkendelse og udstillingsbedømmelse blandes sammen. Kunne hjælpe, hvis avlsgodkendelse først sker, når hunden er 2 år Torben Elmedal: Kan tilslutte sig Helles Fabers synspunkter. Peter Danielsen: Der er 22 godkendte, 5-7 særligt godkendte dommere. Måske kunne man afvikle et avlsgodkendelsesarrangement i forbindelse med arrangementer Charlotte Havgaard: Hvordan med andre Molosserracer? Merete Elmedal: Uenighed mellem dommerne er et problem Hardy Mousten: Mener, at de fremsatte forslag er både nødvendige og fornuftige. Kirsten Mundbjerg: 38 tilmeldte til DKK udstillingen i Fredericia var flot men gult bånd kan jage unghunde bort. Trine Birkekær: Kan komme i konflikt med etiske regler her tales om 22 måneder Forslaget blev enstemmigt vedtaget, idet 24 måneder korrigeres til 22 måneder. Forslag 2: Hardy Mousten: Selskabet kunne foreslå dommere. Helle Faber: Ikke alle godkendte dommere er inviteret til uddannelse som særligt godkendte Torben Elmedal: Henvendelser til DKK skal komme fra bestyrelsen, ikke fra enkeltmedlemmer.

8 Forslaget blev enstemmigt vedtaget Dirigenten konkluderede: Forpligtelsen overfor generalforsamlingsbeslutningen består i, at der afholdes møder, ikke at resultatet bliver som skitseret. Samtidig påpegede dirigenten at bestyrelsen bør offentliggøre et referat fra møderne Torben Elmedal: Ønsker referater med DKK lagt på hjemmesiden. David Levy: Vil komme. Har allerede åbnet møder med DKK også før fremsættelsen af forslaget 7. Budgetbehandling, herunder evt. fastsættelse af kontingent og evt. indmeldelsesgebyr. Bestyrelsens forslag: Kontingent for 2017 uændret 500 kr., 225 for familiemedlemmer Forslaget blev vedtaget Bestyrelsen havde ingen kommentarer til budgettet, der blev taget til efterretning 8. Valg af formand. Ud over den nuværende formand, David Levy, var ikke opstillet kandidater. David Levy var dermed genvalgt for en periode på to år 9. Valg af kasserer (Udgår i lige år) 10. Valg til bestyrelse (På valg er: Christian Ravn modtager Ikke genvalg, Da der ikke var indkommet kandidater ved fristens udløb opstilledes kandidater på dagen Valgt blev for en periode på 2 år: Rene Güllich Mette Lech Valgt for en periode på 1 år: Elke van Beusekom, Tyskland Bestyrelsen er opmærksom på, at der for såvel danske som udenlandske bestyrelsesmedlemmer kræves medlemskab af både Broholmerselskabet og DKK 11. Valg af suppleanter for et år ad gangen Da der ikke var indkommet kandidater ved fristens udløb opstilledes kandidater på dagen Valgt blev:

9 Grethe Mikkelsen 1, suppleant Annamaija Bogar, Finland, 2.suppleant Bestyrelsen er opmærksom på, at der for såvel danske som udenlandske bestyrelsesmedlemmer kræves medlemskab af både Broholmerselskabet og DKK 12. Valg af to revisorer og en revisor suppleant, for et år ad gangen Peter Danielsen og Gitte Bruhn Jensen blev genvalgt som revisorer Christian Brath blev valgt som revisorsuppleant 14. Evt. Torben Elmedal: Opfordrer kraftig til at genoptage udgivelsen af et blad gerne med mulighed for at tilkøbe sig en udgivelse på papir Peter Danielsen: Opfordrer til at spørge medlemmerne om de ønsker et blad. Opfordrer til at sætte skuegebyrerne op primært Broholm Opfordrer til at ændre vedtægterne, så der ikke behøver at sidde så mange i bestyrelsen Elsebeth Giessing: Efterspørg hjælpere til Broholm i god tid Merete Elmedal: Nyvang bør annonceres i god tid der er national udstilling i Køge ugen efter Connie Bodholdt: Mentalbeskrivelsessamarbejde er etableret med Italien hvad med de andre lande. David Levy: Afhænger af ønske fra disse Elkevan Beusekom: Registrering på hundeweb af mentalbeskrivelser i Tyskland kræver betaling og indgår ikke i statistikken. David Levy: Samme vilkår gælder for Italien dansk test i Italien nyder stor bevågenhed fremtiden er ikke kendt Kirsten Mundbjerg: Oplever mere, at opdrætterne forventer at hvalpeanvisningen nærmest skal afsætte hvalpe. Opfordrer til at opdrætterne spørger om status inden parring. Realitetssans efterspørges både hos opdrættere og købere. Torben Elmedal: En sag mellem opdrætter og hvalpekøber. Løsningen er information og kontaktoplysninger Kirsten Mundbjerg Grand Danois klubben har god form for hvalpeanvisning på hjemmesiden Merete Elmedal efterspørger status på merchandise Carsten Gaarde: Afventer priser.

10

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er

Læs mere

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK)

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Indhold Side 1 Klubbens navn og hjemsted 3 2 DvKs organisation 3 3 DvKs formål. 3 4 Avlsarbejde... 3 5 Medlemskab 3 6 Kontingent 4 7 Ind- og udmeldelse. 4 8 Bestyrelsen...

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

Vedtægter for Servicehundeforeningen

Vedtægter for Servicehundeforeningen 1. Navn og hjemsted: 1. Servicehundeforeningen 2. 24. marts 2014 3. Åvejen 28, 4100 Ringsted 2. Formål: Foreningens formål er - at træne/uddanne hunde til personer, som har et handicap eller en kronisk

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 22. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 22. april 2018 kl Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 22. april 2018 kl. 11.00-16.00 Generalforsamlingen afholdes på adressen: Korsør Kulturhus, Skolegade 1, 4220 Korsør. Referat David byder velkommen. Tildeling

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er Vamdrup civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Vamdrup. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Referat Labrador årsmøde den 31.01. 2011

Referat Labrador årsmøde den 31.01. 2011 Referat Labrador årsmøde den 31.01. 2011 a. Valg af dirigent KK foreslået af raceledelsen og valgt med applaus. KK startede med at erklære årsmødet lovligt indkaldt. Konstaterede at der var 51 stemmeberettigede

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Referat: l. Valg af dirigent: Kresten Henriksen blev foreslået og valgt. 2. valg af referent: Kirsten Jakobsen blev foreslået og valgt

Referat: l. Valg af dirigent: Kresten Henriksen blev foreslået og valgt. 2. valg af referent: Kirsten Jakobsen blev foreslået og valgt Referat: Velkomst ved formanden, Ole Søndergaard, efterfulgt af optælling af tilstedeværende og stemmeberettigede. I alt 12 tilstedeværende+ dirigenten. Der er 11 stemmeberettigede tilstede samt 3 fuldmagter.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus Tilstede 30 personer Stemmeberettiget 29 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 2. udgave 19. marts 2012 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere

Referat af generalforsamling i DSBK 2016 D. 19. marts i Århus. Formand Jesper Thode byder velkommen og er glad for at der er kommet så mange

Referat af generalforsamling i DSBK 2016 D. 19. marts i Århus. Formand Jesper Thode byder velkommen og er glad for at der er kommet så mange Referat af generalforsamling i DSBK 2016 D. 19. marts i Århus. Til stede fra bestyrelsen: Formand Jesper Thode, Næstformand Bent Brohus, Kasserer Liselotte Sønderskov, Sekretær Betina Johansen. Afbud fra

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Palle Jørgensen 29. september 2001 Til stede Thomas M. Widmann, Thorsten Nielsen, Peter B. Frederiksen, Peter J. Christiansen, Thomas

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. Foreningen er stiftet den 16. september 2012.

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. Foreningen er stiftet den 16. september 2012. Masaibarn c/o Kasper Birch Fredensgade 14,st,1 8000 Aarhus C Vedtægter gældende per 8. november 2015 info@masaibarn.dk www.masaibarn.dk MobilePay/Swipp 93 40 60 60 Registreringsnr. 5479 Kontonr. 2939077

Læs mere

FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER

FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER Vedtægter pr. 28. august 2009 Indhold: Kapitel I Foreningen Kapitel II Kredsene Kapitel III Vedtægterne Kapitel IV Overgangsbestemmelser Kapitel V Ikrafttrædelsestidspunkt

Læs mere

Referat af DBSK's generalforsamling 20. april.2013 kl.13 i Antvorskovhallen, Slagelse.

Referat af DBSK's generalforsamling 20. april.2013 kl.13 i Antvorskovhallen, Slagelse. Referat af DBSK's generalforsamling 20. april.2013 kl.13 i Antvorskovhallen, Slagelse. Dagsorden iht. vedtægterne: 1. Valg af dirigent Arno Mark blev foreslået og valgt uden modkandidater. Arno konstaterede

Læs mere

Referat af Broholmerselskabets generalforsamling 17. marts 2013

Referat af Broholmerselskabets generalforsamling 17. marts 2013 Referat af Broholmerselskabets generalforsamling 17. marts 2013 David Levy byder velkommen og orienterer om, at Helle Rosenlund og Jan Rosenlund er syge og er derfor ikke tilstede. Årsnåle uddeles, hvorefter

Læs mere

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE.

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Vedtægter for Odsherred Civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Foreningen er medlem af landsforeningen DANMARKS CIVILE

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 22.00 i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1 Dagsorden og referat: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Bestyrelsen foreslår

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt.

Dagsorden godkendes som fremsendt. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2011 i Langhårsklubben Søndag den 20. februar 2011 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Niels Grønbæk,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat Formanden for DILF, Anders Høegh, bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 28. februar 2015 kl. 11.00 Strib Forsamlingshus Idrætsvej 15 5500 Middelfart

Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 28. februar 2015 kl. 11.00 Strib Forsamlingshus Idrætsvej 15 5500 Middelfart Ordinær generalforsamling i Broholmerselskabet den 28. februar 2015 kl. 11.00 Strib Forsamlingshus Idrætsvej 15 5500 Middelfart Formand David Levy bød på bestyrelsens vegne velkommen til de fremmødte.

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Vedtægter for DcH-Svendborg

Vedtægter for DcH-Svendborg Forslag til vedtægtsændring til behandling på generalforsamling d. 19.11.2015 Vedtægter for DcH-Svendborg 1 Foreningens navn er DcH-Svendborg. Dens hjemsted er Svendborg. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Vedtægter for Taastrup Fægteklub

Vedtægter for Taastrup Fægteklub Vedtægter for Taastrup Fægteklub 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Taastrup Fægteklub. Klubben er stiftet 20. november 2015 og har hjemsted i Høje-Taastrup Kommune. 2. Foreningens formål Klubbens formål

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark

Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Old English Sheepdog Klubben i Danmark, der forkortes OES-klubben. Klubben er stiftet den 11. september 1965. Klubbens

Læs mere

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. At indsamle midler til driften af børnehjemmet Lengasti Children Center.

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. At indsamle midler til driften af børnehjemmet Lengasti Children Center. Vedtægter 1. Navn, hjemsted og stiftelse Foreningens navn er Masaibarn. Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. Foreningens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 -

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 - VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012-1 - PR. APRIL 2012 VEDTÆGT for SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER Stiftet 16. juni 1990. 1: Foreningens navn Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds 1. Kredsens navn og stiftelse 1. Kredsens navn er Roskilde Haveselskab. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Roskilde kommune.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro

REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro REFERAT Spidshundeklubbens generalforsamling 22. april 2018 Fjeldsted Skov Kro Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Wilfred Olsen (WO) som dirigent. WO vælges, takker for valget og

Læs mere

Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København

Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København Vedtægter for idrætsforeningen Lavia København Oversigt: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Idrætten 4 Medlemskab 5 Indmeldelse 6 Udmeldelse 7 Udelukkelse og eksklusion 8 Lavia Nyt 9 Generalforsamling 10 Ordinær

Læs mere

Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq

Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Klatreklubben Aapakaaq. Dens hjemsted er Nuuk, Kommuneqarfik

Læs mere

Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH)

Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH) Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH) 1. Navn Foreningens navn er F.C Hacilaro, forkortet FCH. 2. Hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Ishøj kommune 3. Formål Klubbens formål er, at drive en fodboldklub og skabe

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Referat fra Generalforsamling den 10 april 2005 i Slagelse.

Referat fra Generalforsamling den 10 april 2005 i Slagelse. Referat fra Generalforsamling den 10 april 2005 i Slagelse. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere. 3) Årsberetning til godkendelse. 4) Revideret regnskab til godkendelse. 5) Forelæggelse

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Frie AutoCampere

Vedtægter for Danmarks Frie AutoCampere Vedtægter for Danmarks Frie AutoCampere 1 Foreningens navn og adresse. Stk. 1. Foreningens navn er Danmarks Frie AutoCampere. Som forkortelser for foreningens navn anvendes DFAC og DANFRAC. Stk. 2. Foreningens

Læs mere

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen.

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen. Vedtægter for: 1. Foreningens navn: KunstSpiralen 2. Formål: At samle udøvende kunstnere, kunsthåndværkere og kunstinteresserede i et fagligt og socialt fællesskab. At skabe nytænkning og udvikling for

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af

Læs mere

Eksempel på foreningsvedtægter, der opfylder folkeoplysningslovens. Vedtægter for forening, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning

Eksempel på foreningsvedtægter, der opfylder folkeoplysningslovens. Vedtægter for forening, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning Eksempel på foreningsvedtægter, der opfylder folkeoplysningslovens krav. Vedtægter for forening, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning Vedtægt for x forening 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING R E F E R A T Dansk Politihundeforenings ordinære repræsentantskabsmøde. Lørdag den 3. marts 2012 kl. 12.50 afholdtes ordinært repræsentantskabsmøde på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (6) Navn 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (DMU). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Islandsk Fårehundeklubs Love!

Islandsk Fårehundeklubs Love! Islandsk Fårehundeklubs Love Revideret 2014 efter opfordring fra DKK. Enstemmigt vedtaget på Islandsk Fårehundeklubs Generalforsamling d. 16. marts 2014. Derefter også enstemmigt vedtaget ved urafstemning

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub, den 31. marts 2012 i Hotel Villa Gulle, Nyborg

Generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub, den 31. marts 2012 i Hotel Villa Gulle, Nyborg Generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub, den 31. marts 2012 i Hotel Villa Gulle, Nyborg Dagsorden ifølge lovene og udsendt materiale i bladet. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3.

Læs mere

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011.

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Dirigent Leif Bønning, referent Lisbeth Skals Jensen, stemmetællere bliver valgt, når

Læs mere

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 05. februar 2015 Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 1. Foreningens navn 2. Foreningens formål 3. Foreningens medlemmer 4. Ind- og udmeldelse af foreningen 5. Kontingent 6. Regnskabsåret 7.

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen 1 Foreningens navn er: Teleforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Hvidovre Kommune. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 3 Foreningens formål er efter ansøgning til bestyrelsen at: Støtte

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Folkeoplysende voksenundervisning m.v. Folkeoplysningsloven stiller krav om etablering af en forening med vedtægter.

Folkeoplysende voksenundervisning m.v. Folkeoplysningsloven stiller krav om etablering af en forening med vedtægter. Folkeoplysende voksenundervisning m.v. Vi gør opmærksom på at denne folder kun gælder for den folkeoplysende voksenundervisning. Folkeoplysningsloven stiller krav om etablering af en forening med vedtægter.

Læs mere

Bestyrelsens forlag til vedtægtsændringer for Antenneforeningen Aarhus. Generalforsamling: 20. marts 2012 5, 6, 7, 10

Bestyrelsens forlag til vedtægtsændringer for Antenneforeningen Aarhus. Generalforsamling: 20. marts 2012 5, 6, 7, 10 Bestyrelsens forlag til vedtægtsændringer for Antenneforeningen Aarhus Generalforsamling: 20. marts 2012 5, 6, 7, 10 5 Nuværende formulering: 5 1) Generalforsamlingen har den højeste myndighed i alle foreningens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde Lerpøtvej 55 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 29. september 2015 kl. 20.00 Referat: Antal fremmødte: Der var 35 stemmeberettigede deltagere. Jørgen Nielbæk bød velkommen til de fremmødte medlemmer og præsenterede

Læs mere

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark 1 Nærværende overenskomst er indgået mellem Dansk Kennel Klub (DKK) og Schæferhundeklubben for Danmark i henhold til DKKs love og

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Trekroner Øst den 29/1 2014 I alt var der 56 repræsenterede husstande ved tilstedeværelse eller fuldmagt. Formand Flemming Schou Nielsen indledte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling 2014. i A/B Blidahlund/Esperancegården. Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling 2014 i A/B Blidahlund/Esperancegården Afholdt den 30. april 2014 kl. 18.00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Vedtægter for Orø Bådelaug

Vedtægter for Orø Bådelaug 1 Sejlklubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Orø Bådelaug. Dens hjemsted er Holbæk Kommune. Vedtægter for Orø Bådelaug 2 Sejlklubbens formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser overfor

Læs mere

Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016

Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016 Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016 Finn Nejstgaard er valgt som dirigent. Lisbeth Larsen er valgt som stemmetæller. Lotte Thøgersen referent. Dirigent fastslår at

Læs mere

Vedtægter for Psykiatriforeningernes Fællesråd i Region Hovedstaden. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Psykiatriforeningernes Fællesråd i Region Hovedstaden. Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Psykiatriforeningernes Fællesråd i Region Hovedstaden. Vedtaget på generalforsamligen 07.05.2013 Psykiatriforeningernes Fællesråd er oprettet den 26. april 2006 under navnet: Fællesrådet

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Referat fra. Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening. Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00

Referat fra. Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening. Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00 Referat fra Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00 Formanden bød velkommen og opdaterede deltagerlisten. Der var 22 deltagere tilstede.

Læs mere