Maj-Juni HusAvISEN. Nybodergården

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Maj-Juni 2016. HusAvISEN. Nybodergården"

Transkript

1 HusAvISEN Nybodergården Maj-Juni 2016 Hygge på bænken: Marianne(tv.) er en af de frivillige, som vi sætter utrolig stor pris på. Her sammen med Esta, der lige har rundet de 100 år. Tillykke!

2 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nybodergårdens fødselsdag Kirsebærtræerne blomstrer på Langelinie Workshop fernisering Nye ansigter 100 års fødselsdag på plejehjemmet Fredagsbar Tur til Korsbæk på Bakken Heldige kartoffel Sankt Hans frokostgrill i gårdhaven Beboer- og pårørende møde Bliv cykelpilot Faste aktiviteter Fødselsdage i maj og juni Vil du tale med en præst Fodterapeut og frisør Menu Maj Husavisen udkommer hveranden måned: Juli-August September-Oktober November-December

3 Nyttige oplysninger Nyttige Navne & Numre: Forstander Jette Jensen Hovednr./omstillingen Kontorfunktionær Lise Lotte Bilgrav sal - Afdelingsleder Julie Kock Nielsen (fra 6.juni) sal - Afdelingsleder Farideh Hemati Ansvarshavende aften, nat og weekend Økonoma Jytte Thøstesen Teknisk medarbejder Andrzej Tuwel Aktivitetsmedarbejder Geir Elvin Jensen Fax Ved indflytning: Henvendelse til den pågældende afdelingsleder, hvor beboeren skal flytte ind. Ved dødsfald: Henvendelse til den pågældende afdelingsleder, samt ved afhentning af indbo (evt. kontoret i stuen). Deadline for næste Husavis: Fredag den 24. juni 2016

4 nyt fra forstanderen Kære Alle i Nybodergården. Foråret lader vente lidt på sig. Men april måned har da budt på gode solskinstimer, hvor vi har været ude at gå, cykle og siddet lidt i haven. Det er fortsat koldt om morgenen, men det mærkes at solen er kraftfuld, når den skinner. Tak for en hyggelig eftermiddag den 4. april, hvor vi sammen fejrede Nybodergårdens 38 års fødselsdag. Vi fejrede dagen med Sønderjysk kagebord med kaffe/the og lyttede til dejlig Blues musik. Geir bød velkommen og bestyrelsens formand Claus Oldenburg ønskede os til lykke gennem sin tale til beboere, familier og personalet. Tak for de flotte og anerkendende ord til os. Jeg siger også stor tak for de meget flotte blomster, vi fik af børnene på dagen. Børnene fra vuggestuen kommer i Nybodergården hver uge. Siden sidst har vi haft uanmeldt besøg af Arbejdstilsynet, der har godkendt og tildelt os en Grøn Smiley for Nybodergårdens forhold og arbejdsmiljø. I maj måned hhv. den 11. og den 18. maj holder vi beboer- og pårørende møder i det store mødelokale i stueetagen. Her vil jeg orientere om Nybodergården og være i dialog omkring Brugerundersøgelsen fra november sidste år samt ønsker for aktiviteter i år. Der er udsendt brev med dagsorden og opslag med invitation til eftermiddagene. Jeg glæder mig til dialogen på vores kommende beboer- og pårørende møder, hvor vi med fordel kan fortsætte snakken omkring aktiviteter. Den 27. maj skal vi på tur til Bakken, hvor vi skal vises rundt i Korsbæk by og nyde frokosten på Postgården. Vi er tilmeldt 35 i alt. Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage, da jeg holder ferie. Fredag den 20. maj har vi Fredagsbar om eftermiddagen i Caféen, hvor vi nyder Tapas og lytter til rytmer og musik, vi forbinder med flamingodans. Vi er i gang med at planlægge flere mindre ture i løbet af sommeren - herunder cykelture. I juni måned holder vi Skt. Hans frokost, så hold endelig øje med aktivitetsplanen og opslag.

5 nyt fra forstanderen Sommeren nærmer sig. Det betyder at personalet skal afholde deres hovedferie. Vi har planlagt det således i år, at der over hele sommeren vil være en balance mellem tilstedeværelse af det faste personale i huset og vores timelønnede afløsere. Det betyder, at beboerne vil opleve at møde fast personale og timelønnede, de ikke nødvendigvis ser i hverdagen. På et fælles personalemøde har vi drøftet nødvendigheden i at personalet hjælper hinanden på begge afdelinger, idet fagligheden følger den enkelte beboers behov for sundheds- og sygepleje. Sommeren over vil ledelsen afholde ferie på skift således, at det vægtes, at der er ledelse tilgængeligt og tilstede i huset. Afdelingslederen på 1. sal vender tilbage i starten af juni måned efter sin orlov. Jeg holder ferie i uge 21, 28 og 29. Jeg ønsker jer alle en dejlig maj og juni måned. Forårshilsner fra Jette.

6 husets fødselsdag Bestyrelsesformand Claus Oldenburg ønskede gæsterne velkommen og ønskede Nybodergården tillykke både med fødselsdagen og arbejdet med at gøre huset til et dejligt sted at bo. Gæsterne blev budt på en velkomstdrink, kaffe, the og et overdådigt sønderjysk kagebord - til stor glæde for dem med den søde tand! Den musikalske underholdning blev leveret af blueslegenden Troels Jensen (tv.), sammen med Peter Nande og Mik Schack (th.).

7 husets fødselsdag Sven, Gurli og Henning fik også en velkomstdrink med paraply i! Joanna er blueselsker og nød underholdningen. Mens Troels Jensen, Peter Nande og Mik Schack passede instrumenterne, nød Oda, Sonja og Lise Lotte både snakken, musikken og kaffen :)

8 cykeltur på langelinie Ada og Birthe fik en cykeltur på Langelinie, hvor de fik set kirsebærtræerne blomstre og nydt udsigten med forårsfornemmelser. Selvom det blæste lidt var der ingen problem i at holde varmen, sagde de to glade passagerer.

9 workshop fernisering Fredag d. 29.april havde vi fernisering for workshoppen med erindringsbilleder. Vi så en lille film om projektet og sang lystige sange, mens vi nød snacks, saftevand og chokolade. Collagerne hænger inde i det store mødelokale. Tag en kig ind og oplev de varme stærke farver, der er arbejdet med. Med afslutningen på workshoppen for denne gang siger vi tak til Sibelle for hjælp og inspiration :) Vi håber at kunne vende tilbage til nye kunstneriske udfoldelser efter sommerferien. Og vi inviterer de lokale skoler til at deltage i projektet. Tak til alle for deltagelsen!

10 nye ansigter Christina, aftenvagt, sosuhjælper,1.sal April, aftenvagt, sosuhjælper,1.sal Alexis, aftenvagt, sygeplejerske, 2.sal Bente, ernæringsassistent, køkkenet Fotografen nåede ikke alle, så til orientering er der også nye ansigter her: Meseret, aftenvagt, sosuassistent på 1.sal Soumaya, nattevagt, sosuassistent på 1.sal Michala, aftenvagt, sosuassistent på 2.sal Susette, aftenvagt, sosuassistent på 2.sal Velkommen i huset til alle nye!

11 100 års fødselsdag Esta rundede det skarpeste hjørne på Store Bededag. Dagen blev markeret med familie og venner. Der var blomster fra Nybodergården, som blev overrakt af forstanderen, og ikke mindst et fødselsdagskort fra Hendes Majestet Dronning Margrethe. Stort tillykke til Esta!

12 fredagsbar OLÈ

13 tur til korsbæk Fredag d. 27.maj er vi 35 i alt, der skal afsted til Korsbæk på Bakken. Der kommer to busser og henter os. Lad os krydse fingre for godt vejr! Vi skal være til rundvisning kl og så serveres der frokost kl Afgang fra Bakken igen er kl

14 Heldige kartoffel Vi fik et brev fra Danmarks Kartoffel Råd, og det omsættes til et hyggelig aftenmåltid med nye kartofler og en snaps til! Der stod bl.a.: 20.april 2016 På Valdemarsdag, den 15. juni, er det blevet tradition, at vore ældre medborgere på plejehjem/ældreinstitutioner spiser nye, danske frilandskartofler, gerne ledsaget af en snaps eller to. Valdemarsdag Den Store Ældrefest er blevet til en festdag, som vore ældre medborgere virkelig ser frem til. Danmarks Kartoffel Råd vil gerne opfordre kommunerne til igen i år at tage traditionen op på plejecentrene. Opfordringen til Den store ældrefest blev i 2015 fulgt af 75 kommuner. Mere end ældre medborgere fik en god og festlig dag med nye, danske frilandskartofler og snaps. I forbindelse med dagen blev der rundt om i kommunerne arrangeret forskellige festlige indslag på plejecentrene, hvor borgmestre, kommunal politikere/byrådsmedlemmer og andre lokale medvirkede til at gøre dagen til en oplevelse for vore ældre medborgere. Kartoffelafgiftsfonden er hovedsponsor til Den store Ældrefest, Aalborg Akvavit og Post Danmark er medsponsorer. Fremgangsmåden for deltagelse i arrangementet er, at kommunerne (institutionerne) selv kontakter lokale kartoffelavlere eller leverandører af grønt med henblik på levering af frilandskartofler til arrangementet. Aalborg Akvavit sponsorerer i år /2 flasker snaps på landsbasis. Derfor først til mølle tilmelding. Danmarks Kartoffelråd vil supplere med yderligere 400 flasker. Kommunen (institutionerne) må selv supplere op med flasker. OGSÅ PÅ NYBODERGÅRDEN :)

15 sankt hans grillhygge I forbindelse med Skt.Hans hygger vi os med frokost-grill onsdag d. 22.juni i Gårdhaven. Vi krydser fingrene for sol og varme den dag, så vi kan få en hyggelig eftermiddag sammen udenfor. Der følger nærmere information når vi nærmer os midsommer, så følg med på opslag i afdelingerne

16 Beboer- og pårørende Møde for beboere og pårørende Onsdag d. 11.maj kl eller Onsdag d. 18.maj kl i det store mødelokale i stuen Grunden til at møderne er lagt på to forskellige dage og tidspunkter er, at vi på den måde håber flere pårørende har mulighed for at deltage. Møderne er fællesmøder, hvor begge afdelinger i huset er repræsenteret. Dagsorden: 1. Orientering om huset 2. Brugerundersøgelsen 3. Forventninger om aktiviteter 4. Eventuelt Der vil blive serveret en lille forfriskning fra køkkenet til møderne. Vi glæder os til at se dig!

17 cykelture

18 faste Aktiviteter Gudstjenester: Der afholdes gudstjeneste på Nybodergården ca. hver anden onsdag kl Bagefter er der kaffehygge i caféen. Gudstjenester 4.maj og 18.maj, samt 1.juni og 15.juni Banko: Hver mandag kl Besøg af børn: Mandag kl : Børnehaven Tirsdag kl : Vuggestuen Oplæsning og samtale: Fredag kl : Erindringshistorier - kaffehygge med sang og musik i Mødelokalet Fællestræning med fysio- og ergoterapeut: Tirsdag kl.14-15: Maskinhold - i træningsredskaber Onsdag kl : Fysisk træning/gymnastik Torsdag kl : Udehold - Tur i kvarteret Desuden har vi træning i Easy Line-redskaberne hver Torsdag mellem kl dog uden terapeuter. Hver fredag kommer der et opslag op på etagerne og i indgangen om den kommende uges aktiviteter. Hvis vejret tillader det, forsøger vi at komme ud med beboere hver dag. OBS! Der kan være ændringer i aktiviteter. Se tavlen på afdelingerne.

19 Fødselsdage i maj og juni 1.sal: 22.maj: Khemtong Kongnirandara, 81år 2.sal: 19.maj: Annelise Hedal, 87 år 28.maj: Flemming Street, 73 år Bolig 61: 18.maj: Lise Bro, 87 år sal: 28.juni: Rigmor Hogue, 85 år 30.juni: Joanna Larsen, 81 år 2.sal: 20.juni: Hanne Clara Bjerringsfelt, 80 år 22.juni: Aase Sigrid Karen Hansen, 91 år TILLYKKE!!!

20 Vil du tale med en Præst Præster tilknyttet Nybodergården Peter Thyssen, Holmens Kirke Anna Mejlhede, Holmens Kirke Claus Oldenburg, Garnisons Kirke Mikkel Wold, Frederiks Kirke Vi har taget afsked med: 2.sal: Karen Jensen Palle Christensen Ulla Olsen Hans Peder Bruhn

21 Træffes: Fodterapeut & Frisør Fodterapeut Pris for behandling: 350 kr. Pris for pensionister: afhængig af tilskud som pensionisten selv indhenter fra kommunen. Husk at oplyse om medlemskab sygesikring Danmark. Med venlig hilsen Tina Østergård tlf: hvis der er telfonsvarer på, så læg venligst en besked :) Frisør Den mobile frisør er på Nybodergården om onsdagen. Der er en liste på døren ved frisørsalonen, hvor man kan bestille en tid hos Bettina. Bettina har tlf:

22 menuplan maj Aften Menuplan Maj 2016 Søn. 1-5 Hamburgerryg med stuvet spinat og brunede Kræmmerhuse med syltetøj, skum kartofler Man. 2-5 Stegt flæsk med persillesovs - kartofler og rødbeder Rødgrød med mælk -fløde Tirs. 3-5 Karbonader med kartofler og stuvet spidskål Frisk frugtsalat med ylettecreme Ons. 4-5 Tors. 5-5 Dampet fisk med krydderurter, limesovs, kartofler og sauteret helbladet spinat. Marineret kyllingebryst, skysovs, kartofler, mormorsalat Øllebrød med flødeskum Rabarberkage Fre. 6-5 Æggekage med bacon, tomat, purløg og rugbrød Aspargessuppe med kødboller Lør. 7-5 Kalvetyndsteg, skysovs, kartofler og broccolisalat Hindbærmousse Søn. 8-5 Bøf stroganoff med kartoffelmos og drue agurk Hjemmelavet Is med vafler Man. 9-5 Stegt medister med kartofler, skysovs og rødkål Æblesuppe med kanelskum Tirs Hjertemillionbøf med kartoffelmos, surt Vaniliebudding med saftsovs Ons Stegt fiskefilet, persillesovs, kartofler og råkost Rød linsesuppe Tors Biksemad med rødbeder og spejlæg Jordbærkoldskål, kammerjunker Fre Kødboller i selleri med kartofler og persilledrys Henkogt frugt med yoghurtcreme Lør Rullesteg med skysovs, kartofler og agurkesalat Blommetrifli Søn Stifado (græsk gullasch)kart. mos og grønt Citronfromage Man Koteletter i fad med løse ris, broccoli Fløderand med kirsebærsovs Tirs Sprængt kam med aspargessovs, kartofler, gulerød Kørvelsuppe, ½ æg Ons Laksefrikadeller med dildsovs, kartofler, bønner Mandarinrand med råcreme Tors Gl. kylling med persille, skysovs, kartofler, agurkesalat Årstidens frugt Fre Græsk farsbrød, ratatouille, stegte kartofler Tunmousse med flute Lør Chili con carne, flute, grøn salat Rabarbertærte med crème fraiche Søn Fyldt svinemørbrad, flødekartofler, ærter Valnøddefromage Man Kogt oksebryst, peberrodssovs, kartofler, bønner Oksekødssuppe med boller og urter Tirs Brændende kærlighed, mos og rødbeder Pandekager med syltetøj Ons Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål Koldskål med kammerjunker Tors Hakkebøf med bearnaisesovs, kartofler og grønt Bagte æbler med skum Fre Grønsagsgratin med bacon, tomatsalat, flute Jordbærgrød med mælk og fløde Lør Svensk pølseret, rugbrød, purløg Ananasdrøm Søn Karibikmarineret kalkunfilet, sovs, kartofler og blandet grøn salat Hjemmelavet is med marengs Man Frikadeller med kold kartoffelsalat og salat Ost, kiks og druer Tirs Dampet fisk i kokos/karrysovs, kartofler og broccoli Blåbærsuppe med flødeskum

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011 Ryholtgård Nyt Oktober November 2011 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail:

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

fredagsbaren i marts

fredagsbaren i marts fredagsbaren i marts Til vores fredagsbar d.22.marts havde vi hyret Per Larsen til at stå for underholdningen. Det var et hit. Eller skal vi hellere sige masser af hits. Og Per havde taget sin gode ven

Læs mere

H E L E E Nr 2 - februar 2015

H E L E E Nr 2 - februar 2015 H E L E E Nr 2 - februar 2015 HELENENYT Nr. 2 (februar årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm.

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm. BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 11. april. Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag

Læs mere

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk 1 Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk Kontoret:

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Teaterbesøg I caféen fredag d. 4.november kl Nybodergården

Teaterbesøg I caféen fredag d. 4.november kl Nybodergården Teaterbesøg ƦɐɀΎƙȺɂΎƟɐɀΎȷΎƦȷȺ Ɂȹ NOSTALGI OG DANSKE HITS FRA 1960 ERNE MED SIGNE VAUPEL, STINE PRÆTORIUS & FREDRIK MELLQVIST I caféen fredag d. 4.november kl.14-15 Nybodergården Pårørende undersøgelse

Læs mere

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år!

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år! Legard Duo Selvom juletravlheden var på sit højeste fik vi dog plads til endnu et musik indslag lige op til jul. Det var Legard Duo som skabte en nostalgisk stemning i huset. Der var bl.a. sange af Liva

Læs mere

Plejecenter Mølleparken

Plejecenter Mølleparken Rubrik Plejecenter Mølleparken Husavis august 2015 Social og Senior Side 2 af 12 Det var så den sommer eller var det? Nej selvfølgelig ikke! Sommeren og de lune temperaturer kan vare længe endnu og heldigvis

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015 1 Mandag Karrygryde med løse ris eller kartofler og ærter Ananas med makronskum Krydrede oksekødsboller med bulgursalat og sauce verde 2 Tirsdag Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og gulerodsråkost

Læs mere

Slagelse Kommune November 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl.

Slagelse Kommune November 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl. Slagelse Kommune November 2015 Aktivisten Aktivitets og Kulturhus for alle Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00

Læs mere

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016 Periode 02.04.2016 08.04.2016 Lør: Kødboller i selleri m. kartofler Søn: Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål Man: Farserede broccoli m. brun sovs, kartofler, broccoli Tir: Karrykylling m. karrysovs,

Læs mere

Menuplan uge 31, 2015

Menuplan uge 31, 2015 Mandag d. 27.7 Wienersalat Æg m/ tomat Gratin m/ blomkål skinke smørsauce rugbrød Ymerkoldskål m/ kammerjunker Tirsdag d. 28.7 Oksebov m/ tyttebærskum Sildesalat n/ æggebåde - karse Blomkålssuppe m/ croutoner

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til biblioteksordningen, kan du kontakte Bente Schou fra Daghjemmet/Terapien. Telefon 29 36 73 50 E-mail: bsu@hvidovre.

Hvis du har spørgsmål til biblioteksordningen, kan du kontakte Bente Schou fra Daghjemmet/Terapien. Telefon 29 36 73 50 E-mail: bsu@hvidovre. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 10. marts. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

EGEBÆKBLADET MAJ 2016

EGEBÆKBLADET MAJ 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET MAJ 2016 Hey! Ses vi til pinsefrokost? EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdag Egebæktræf Egebæk Café Aktivitets- & madplan Helen 60 år Bededag

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Slagelse Kommune December 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00 Lørdag og Søndag kl.

Slagelse Kommune December 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00 Lørdag og Søndag kl. Slagelse Kommune December 2015 Aktivisten Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Aktivitets og Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00 Fredag kl.

Læs mere

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang 25. august. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet. Hvis du har

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 8. maj Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 8. maj Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 8. maj Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

tur til stranden Sommertur til Amager Strand Onsdag d. 12.juli fra kl

tur til stranden Sommertur til Amager Strand Onsdag d. 12.juli fra kl tur til stranden Sommertur til Amager Strand Onsdag d. 12.juli fra kl. 10-14 Vi tager ud i det fri og nyder forhåbentlig - sol og sommer. Og selvfølgelig en god frokost! Turen er gratis. Tilmelding nødvendig

Læs mere

Slagelse Kommune Juni 2016. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl.

Slagelse Kommune Juni 2016. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl. Slagelse Kommune Juni 2016 Aktivisten Aktivitets og Kulturhus for alle Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2017

HusAvISEN. Nybodergården. Juli-August 2017 HusAvISEN Nybodergården Juli-August 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Forårsturen til Karen Blixen museet Workshop fernisering med kærligheds tema Fredagsbaren i juni Sankt-Hans grill

Læs mere

Forårsbrunch. I caféen, kl. 9 11

Forårsbrunch. I caféen, kl. 9 11 ny workshop starter Forårsbrunch I caféen, kl. 9 11 onsdag d. 13.marts Vi inviterer til en hyggelig sammenkomst og et dejligt måltid. Følg med på opslagstavlen! Fredagsbar i marts Fredag d. 22.marts kl.13.30-14.30

Læs mere

Rosenbladet December og januar 2013

Rosenbladet December og januar 2013 Rosenbladet December og januar 2013 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Ny beboer Beboerne og personalet byder Ove Christensen

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April 2017

HusAvISEN. Nybodergården. Marts-April 2017 HusAvISEN Nybodergården Marts-April 2017 IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Nye ansigter Balletbørn på besøg Nytårsaften Hyggelig Nytårskur Glimt fra året der gik Læsegruppen fortsætter Unge

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2013.

bbb Børnebiksen, April 2013. bbb Børnebiksen, April 2013. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Håber I alle har nydt en dejlig påskeferie, med afslapning, påskeæg og

Læs mere

Bjørnetidende Februar og Marts 2015

Bjørnetidende Februar og Marts 2015 1 Bjørnetidende Februar og Marts 2015 Så starter vi på et nyt år med et nyt Brugerråd, og vi vil forsøge at lave arrangementer, som kan underholde, glæde og fornøje på. Bjørnshøjcentret. Hjælp til Bjørnetidende!!

Læs mere

Menukort. Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016

Menukort. Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016 Menukort Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016 MANDAG Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016 Flæskesteg serveret med skysauce, varm rødkål Moussaka af hakket oksekød og kartofler serveret med nordisk tzasiki Champignonpaté

Læs mere

Fast pris arrangement drikkevarer

Fast pris arrangement drikkevarer ENU FE Ørstedvej 10, Jels. DK-6630 Rødding Telefon: +45 7455 2869. info@jels-ms.dk. www.jels-ms.dk FORRETTER Forretter # 1 Champignonsuppe med flutes Aspargessuppe med flutes Porresuppe med flutes Klar suppe

Læs mere

Sydmarksgårdens AVIS

Sydmarksgårdens AVIS Sydmarksgårdens AVIS Hanne og Lene er helt klar til fastelavn Indlæg fra Joan Kære alle! Jeg var for nogen tid siden på Diakonhøjskolen og stiftede her bekendtskab med dette digt skrevet af Karen Stougård

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

2013 Glæd dig til maj

2013 Glæd dig til maj 2013 Glæd dig til maj Fredag den 3. maj kl. 10.30 Tirsdag den 7. maj kl. 10.30 Tirsdag den 7. maj kl. 14.15 Fredag den 10. maj kl. 10.30 Onsdag den 15. maj kl. 10.00 Fredag den 17. maj kl. 10.30 Torsdag

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Juni Juli 2012

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Juni Juli 2012 Ryholtgård Nyt Juni Juli 2012 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk

Læs mere

besøg på rosenborgcenteret

besøg på rosenborgcenteret besøg på rosenborgcenteret I anledningen af kampagnen Danmark Spiser Sammen var vi inviteret til kaffeslabberads og jazzmusik på Rosenborgcenteret i Rosengade. En lille, men målrettet flok spadserede de

Læs mere

Menukort. Uge 48 50 2015 / 1 3 5 7 2016

Menukort. Uge 48 50 2015 / 1 3 5 7 2016 Menukort Uge 48 50 2015 / 1 3 5 7 2016 MANDAG Uge 48 50 2015 / 1 3 5 7 2016 Langtidsstegt gammeldags oksesteg serveret med skysauce, syltede asier og tyttebær og hvide kartofler Boller i karry (svinekød)

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Telefonliste Plejecentret Solbakken 8911 1300 Køkkenet kl. 07:15-13:00 8911 1306 Sidste frist for tilmelding til mad samme dag: Varm mad til middag - senest kl. 08:00 Smørrebrød

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Nyt fra Skovgården December 2015

Nyt fra Skovgården December 2015 Nyt fra Skovgården December 2015 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig tlf. 7235 5800 tlf. 7235 5803 Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Menukort. Uge 10 14 16 18 20 22 2016

Menukort. Uge 10 14 16 18 20 22 2016 Menukort Uge 10 14 16 18 20 22 2016 MANDAG Uge 10 14 16 18 20 22 2016 Millionbøf af oksekød og løg og kartoffelmos Pizza med skinke og grøntsager Wokgryde med quorn (svampe) og løse ris Vaniljebudding

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS!

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS! September 2015 Så er vi allerede nået til september måned Ikke helt til at forstå efter en sommer der har budt på lidt af hvert vejrmæssig men de sidste uger har da været forrygende - så nu håber vi bare

Læs mere

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret:

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Først så vil jeg gerne beklage alle de problemer, der har været med at få jeres betaling for pladsen i Børnebiksen og for maden til at være helt rigtig. Dette skyldes

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Juni juli 2011. Quigong holdet på Ryholtgård

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Juni juli 2011. Quigong holdet på Ryholtgård Ryholtgård Nyt Juni juli 2011 Quigong holdet på Ryholtgård 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale.

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

Sydmarksgårdens AVIS

Sydmarksgårdens AVIS Sydmarksgårdens AVIS Hans i godt selskab med Janne og Karin eller omvendt? Indlæg fra Joan Kære alle! Påsken nærmer sig, og det samme gør påskeæg og det traditionelle påskelam. Dette er en opfordring til

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Lørdag 19-03-2016 Fiskefrikadeller med krydret tomatsauce, majs & kartofler Sprængt svinekam med aspargessauce, gulerodsmix og kart. Stikkelsbær-kiwigrød med sødmælk Tomatsuppe med nudler Søndag

Læs mere

Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE

Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her torsdag den 17. december mellem kl. 9.00-10.30 Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

VEJLBY forår 2016. Januar. Februar. Tirsdag d. 5. januar kl. 14.30 16 Gudstjeneste Der drikkes eftermiddagskaffe bagefter.

VEJLBY forår 2016. Januar. Februar. Tirsdag d. 5. januar kl. 14.30 16 Gudstjeneste Der drikkes eftermiddagskaffe bagefter. Januar Tirsdag d. 5. januar kl. 14.30 16 Fredag d. 8. januar kl. 14 16 Tirsdag d. 12. januar kl. 14 16 Nytårskoncert med Vejlby Lokalcenters Husorkester Endvidere vil der være opvisning i linedans ved

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret: Så blev det december og årets sidste måned, som vil indeholde

Læs mere

bbb Børnebiksen, September 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, September 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, September 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Lørdag d. 25.august holdt vi vores første markedsdag. Her havde 12

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2015. God Påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Børnehaven 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, April 2015. God Påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Børnehaven 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, April 2015. God Påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Børnehaven 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra Kontoret. Foran os venter en dejlig ferie med tid til hygge og afslapning

Læs mere

Blenstrup Hallens Café. Madkatalog

Blenstrup Hallens Café. Madkatalog Blenstrup Hallens Café Madkatalog Vore 3 retters menuer Udvalg af retter grundpriser Vi har følgende grundpriser til vore retter/menuer - der kan dog forekomme tillægspriser ved enkelte retter. Dette fremgår

Læs mere

Selskab 2015 Traditionel Menu

Selskab 2015 Traditionel Menu Selskab 2015 Traditionel Menu Søndergade 3 5620 Glamsbjerg Tlf. 64 72 14 09 www.glamsbjerghotel.dk info@glamsbjerghotel.dk Traditionel Menu Minimum 15 Personer 1 ret kr. 145,- 2 retter kr. 175,- 3 retter

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis. Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold

Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis. Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold Mandage: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball, 16.00-17.00 Bordtennis Tirsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Stikbold Onsdage: 14.30-15.30 Fodbold, 16.00-17.00 Hockey Torsdag: 14.30-15.30 Håndbold/Basketball

Læs mere

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00.

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00.

Læs mere

Menuplan for Psykiatrien Uge. 2

Menuplan for Psykiatrien Uge. 2 Uge. 2 Mandag Frikadeller Lun leverpostej m/champignon, rødbede - rugbrød Sild m/ løg, karrysalat 11.01.16 Stegte grønsager Spr. oksebryst m/peberrod, agurk Tirsdag Sprængt kam Grønsagstærte Rogn m/remoulade,

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Menuplan for Psyk. Uge. 19

Menuplan for Psyk. Uge. 19 Uge. 19 Mandag Frikadeller Pandekage m/fyld D. Kartofler Karrysild m/ løg - rugbrød 04.05.15 Rødbeder Rullepølse m/forårsløg, sky - rugbrød Stuvet spinat Tirsdag Gryderet m/mango Minestronesuppe D. Løse

Læs mere

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem. Mail: Mail:

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem.   Mail: Mail: Ryholtgård Nyt Maj 2018 1 Husets Informationer Ryholtgård Plejehjem 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Daglig Driftsleder Køkken Rengøring - Vask Lene Jensen Man fre kl. 9 14 Forstander

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Kogt kylling med peberrodssauce, karotter og kartofler Kalvekrebinet med skysauce, blomkål og kartofler Kærnemælksfromage med saftsauce Klar suppe med urter, kød og melboller Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

2. - 5. klasse til tandlæge. Afhentes på skolen kl. 8.00 og retur kl. 11.00. Bus kører. Fælles fødselsdag på friskolen

2. - 5. klasse til tandlæge. Afhentes på skolen kl. 8.00 og retur kl. 11.00. Bus kører. Fælles fødselsdag på friskolen Fredagsbrev -- uge 3 - d. 20. januar 2012 FredagsBREV Tak til jer forældre som overtog skolen torsdag og fredag i denne uge. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

EGEBÆKBLADET MARTS 2016

EGEBÆKBLADET MARTS 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET MARTS 2016 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdage Egebæktræf Vinternyheder fra CFD Aktivitets- & madplan Håndbold EM 2016 Velkommen til Egebækhus

Læs mere

Månedens opgave Månedens vindere Se side 7. Indbydelse til høstfest. Se side 2. Olympiade på Sydmarksgården Se fra side 8

Månedens opgave Månedens vindere Se side 7. Indbydelse til høstfest. Se side 2. Olympiade på Sydmarksgården Se fra side 8 Månedens opgave Månedens vindere Se side 7 Indbydelse til høstfest. Se side 2 Olympiade på Sydmarksgården Se fra side 8 Tryllekunstner Henning Nielsen besøger Sydmarksgården Indlæg fra Joan Kære Alle!!

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i september:

Oversigt over aktiviteter i september: September nr. 9 Oversigt over aktiviteter i september: Tirsdag d. 1. kl. 10.15 Torsdag d. 3. kl. 10.00 Tirsdag d. 8. kl. 10.15 Torsdag d.10 kl. 10.00 Tirsdag d.15 kl. 10.15 Torsdag d.17 kl. 10.00 Tirsdag

Læs mere

Ældrecentret Nygårds Plads 30-32, 2605 Brøndby

Ældrecentret Nygårds Plads 30-32, 2605 Brøndby Ældrecentret Nygårds Plads 30-32, 2605 Brøndby 1 Husk der er bankospil Tirsdag d. 12. maj Vi starter salg af plader kl. 13.15 13.30. Vi drikker kaffe fra kl. 13.30 13.55 Kom ned i caféen måske vinder du,

Læs mere

VELKOMMEN OG VELBEKOMME

VELKOMMEN OG VELBEKOMME VELKOMMEN OG VELBEKOMME Vi er glade for at byde dig indenfor i Det Gode Køkken, Holstebro Kommune. Et køkken med gamle dyder og friske råvarer. Et køkken med mange forskellige tilbud, som vi håber, du

Læs mere

Ryholtgård Nyt. September 2018

Ryholtgård Nyt. September 2018 September 2018 1 HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander Camilla Norby Larsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: Gt6j@suf.kk.dk

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Menukort. Uge 9 11 15 17 19 21 23 2016

Menukort. Uge 9 11 15 17 19 21 23 2016 Menukort Uge 9 11 15 17 19 21 23 2016 MANDAG Uge 9 11 15 17 19 21 23 2016 Kinesisk risret af svinekød, små pølser, perleløg, champignon og ærter og løse ris Græsk inspireret moussaka af oksekød, løg og

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

Menukort. Påsken 2016. Uge 12 2016

Menukort. Påsken 2016. Uge 12 2016 Menukort Påsken 2016 Uge 12 2016 MANDAG Uge 12 2016 Millionbøf af oksekød og løg og kartoffelmos Pizza med skinke og grøntsager Wokgryde med quorn (svampe) og løse ris Vaniljebudding serveret med saftsauce

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015 Oksesteg, med sauce, kartofler Citronfromage 1 Fredag og grøntsagssymfoni 2 Lørdag Helstegt nakkekam med sauce, stegte kartofler og marineret grønt Pærer med mascarponecreme 3 Søndag Stegt kylling persille,

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj oktober-november 2015 Mærkedage oktober- sædemåned Fødselsdage: Mette Gellberg-Rita Leona Lauritzen november-slagtemåned Fødselsdage:

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

S E N I O R H Ø J S K O L E N

S E N I O R H Ø J S K O L E N ASTERSPOSTEN S E N I O R H Ø J S K O L E N Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk mail: astersvej@roskilde.dk 1 Plejecenter Astersvej 9 TLF.: 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

Plejehjemmet Bøgehøjgård Center for Sundhed og Omsorg BØGEBLADET. Information og nyheder til beboere og deres pårørende på Bøgehøjgård

Plejehjemmet Bøgehøjgård Center for Sundhed og Omsorg BØGEBLADET. Information og nyheder til beboere og deres pårørende på Bøgehøjgård Plejehjemmet Bøgehøjgård Center for Sundhed og Omsorg BØGEBLADET Information og nyheder til beboere og deres pårørende på Bøgehøjgård Kære alle Den 9. februar i år blev der skrevet officiel kontrakt ved

Læs mere