Spirituelt Natur Eventyr CANADA. 17. Sept. 6. Okt. 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spirituelt Natur Eventyr CANADA. 17. Sept. 6. Okt. 2012"

Transkript

1 Spirituelt Natur Eventyr CANADA 17. Sept. 6. Okt Rejseprogram

2 Dag sept.: Ankomst i Victoria lufthavn og transport til vores opholdssted ved den smukke Cowichan Bugt. Dag sept.: Nyd den betagende udsigt, som kan tage vejret fra de fleste, idet vi flyder ned af Cowichan floden i udhulede stammer (hvis vejret tillader det). Alle aldre er velkomne. Derfra bliver vi transporteret til kystbyen i Cowichan bugten, hvor vi vil opleve begejstringen ved udkig efter hvaler, såvel som at observere søløver, spækhuggere og andre havpattedyr. Ophold lokalt vil igen forsyne os med en god nats søvn. Dag sept.: 2 timer med færge fra Nanaimo til Vancouver vil tillade os at slappe af, nyde et måltid og indtage synet, som strædet mellem Georgia og Salish Havet har at tilbyde os. Ved vores ankomst i Vancouver vil den berømte Stanley Park underholde os med sine mange stier, haver og totem pæle. Aftenmåltidet vil blive fulgt op med at etablere os i vores luksuriøse camper eller et ophold tætpå-naturen i telt (hvad end du nu foretrækker). Capilano RV park vil være vores hjem for natten. Dag sept.: Capilano s hængebroer vil lade os starte vores dag med at VÆRE i naturen. Få et indblik i livene af BC s Første Nations folk (indianerne) i Kia palano, hvor den historiske forbindelse mellem indianernes kultur og naturens verden er fremhævet. At meditere i denne tempererede regnskovs økosystem vil være en fredfyldt start på en eventyrrig dag. Når vi er færdige med at samle os i naturen, vil vi tage del i dagligdagens liv på den berømte ø, Granville. Du kan opleve alt fra et pulserende offentligt marked til at fodre fuglene, hænge ud i en butik fuld af feer, drager og troldmænd (stauer eller levende du vælger selv). Hængende udover vandkanten med udsigt fra alle sæder vil Sandbar restaurant med sikkerhed tilfredsstille vores sult. Vi vil vende hjem til Capilano RV park, hvor vi kan nyde udendørs hot-tub eller svømme.

3 Dag sept.: Slap af i den komfortable camper, som du lader dine øjne indtage et festmåltid af de vidtstrakte canadiske Rocky Mountains, idet vi rejser ca. 400 km med stop i Harrison s varme kilder Bridal Veil Vandfald og andre oplysende kraftfulde steder. Vi vil fuldende dagen i Nk MIP RV park, hvor vi kan hvile ud ved vores plads ved søbredden, mens vi hygger os med det fællesskab og kammeratskab, som parken nu tilbyder Dag sept.: Efterårets jævndøgnsceremoni vil blive fejret i NK MIP tilflugtssted og søen Osoyoos. Dette tilflugtssted inkluderer et kulturelt center og vintapperi. At meditere ved søens bred er en sikker måde at opnå balance på I os selv og Moder Gaia. At spise middag på den lokale indianer restaurant med dens rustikke dekorationer og panoramiske udsigt over søen Osoyoos, vinmarker og ørken, vil blive en fabelagtig måde at fejre jævndøgnet på. Dag sept.: Vi starter dagen med at rejse gennem det plantagefyldte landskab med stop ved Covert s økologiske farm, hvor vi vil vælge lokalt dyrkede friske økologiske frugter og grøntsager. Ligså vil vi have et hurtigt stop ved MacIntyre Bluff med den stejleste og mest dramatiske klippe i Okanagan Dalen, som sikkert vil fryde foto entusiastens øje. Efter 300 km gennem Okanagan Dalen vil vi hvile for natten i den lille smukke by i Kamloops med de bløde bakker og mange attraktioner.

4 Dag sept.: Idag rejser vi til Midten af Universet ifølge tibetanske munke. Dette sted siges at udstråle kraft fra mindst 3 punkter indenfor en 7 meters diameter, og mange føler det kunne være et meget større område. Dette sted har været specielt for de lokale første nations folk (indianerne) i over 200 år. Vi vil kombinere dette stop med et besøg i en forladt guldmine og en gammelt forladt hjemstavn. Vi vil slutte dagen i det spektakulære rene vildmarksområde, Wells Gray Park. Day sept.: At vågne op til skønheden af den uberørte vildmark vil være en god start på denne utrolige dag. Vandreture, der fører til adskillige vulkanske visninger, tage del i de smukke Helmcken vandfald og meditere i naturen vil være dagens aktiviteter. Derfra kører vi 200 km langs Thompson dalen og ender dagen i den lille fredfyldte by i Valemount for at være i hjemmet hos en af de lokale. Dag sept.: Idag vil vi slappe af og se nogle af seværdighederne tæt på Valemount og få et hjemmelavet måltid. Vi vil blive i Valemount natten over.

5 Dag sept.: Idag kører vi 200 km gennem Robson dalen til den spektakulære Urgamle Skov. Føl visdommen og den storslåede skønhed af de urgamle cedertræer, som vi går denne én-times tur, der snildt udvikler sig til 3-4 timer med meditation, sidden og VÆREN. Som den eneste indre regnskov i verden vil den frodige vegetation og spirituelle transformation være huskværdigt. Vi rejser 200 km tilbage til Valemount og stopper ved dalens bedst afholdte hemmelighed, Regnbue Vandfaldene Dag sept.: Fra Valemount kører vi 120 km til den enorme Jasper National Park. På vejen stopper vi for at besøge Mount Robson, den højeste tinde i de canadiske rockies, fylder vores vandflasker op fra en frisk bjerg kilde og stopper ved Portal søerne for en lille gåtur og meditation. Vi vil tilbringe natten over på Whistlers campingplads i Jasper (nu er vi i Alberta), med dens overflod af dyreliv og smukt landskab. Dag sept.: Vi vil starte dagen med at udforske et helligt sted med en overflod af feminin energi. Derefter vil Maligne Canyon med dets kraftfulde sprækker og brusende vand, holde vores forundring I nogle timer. Dagens afslutning vil inkludere en terapeutisk iblødsætning i Miette Hot Springs, kendt som de varmeste kilder i de canadiske rockies. Pocahontas campingplads vil tilvejebringe en vidunderlig plads at hvile natten over.

6 Dag sept.: Naturens overflod og forskelligartethed er, hvad der er i vente for os idag. Vi kører af de ufattelige ismarkers veje i al deres oprindelige og relativt uberørte skønhed. Med stop ved Athabasca Vandfald, Columbia s Isgletchere og Peyto søen, vil kraften og naturens omgivelser med garanti vække din indre taknemmelighed over Moder Jord, Gaia. Columbia s Isgletchere er de største i rækken af isgletchere langs den Store Opdeling, der adskiller Alberta og British Columbia. Denne 325 km2 ophobning af is består af otte store gletchere. Dagens tur vil bringe os 294 km ned til den smukke by Lake Louise, som er stedet, hvor vi vil campere. Dag okt.: Når vi har oplevet skønheden i Lake Louise, fortsætter vi rejsen de 60 km gennem Banff National Park for at besøge slottet ; med andre ord kendt som Banff Springs Hotel. Vi vil meditere og kigge rundt i og omkring hotellet, som vil få dig til at tænke over, hvilke historier dette sted har at fortælle. Ligeså vil Banff gondol oplevelse til toppen af Sulphur Mountain give dig en fugls udsyn over seks bjergkamme. Oplev opstemtheden af at VÆRE på toppen af et bjerg. Dagen vil fuldendes, idet vi slår os ned på Tunnel Mountain Campingplads, som er indenfor gå afstand fra Banff bymidte. Dag okt.: Eventyret idag vil tage os til butikken med originalt håndlavede indianerting såsom hatte, støvler, smykker mv. ved siden af Bow floden, shoppe ligeså i berømte Banff by og så de 60 km s kørsel til vores endelige destination i de canadiske rockies, Kananaskis land. Vi til tilbringe natten i den fantastiske Bow Valley Provincial Park, efter vi har undersøgt den elegante Kananaskis by.

7 Dag okt.: Efter udforskningen af Kananaskis betagende landskab kører vi ud for at se den legendariske Hvide Bison på Rafter s Six Ranch ved foden af Rocky Mountains. Mange canadiske første nations folk (indianerne) tror på, at den Hvide Bison er et symbol på håb og menneskehedens fornyelse, for harmoni blandt mennesker, alle racer i vores verden. Efter at sidde i meditation på dette velkendte sted, vender vi tilbage til Bow Valley Provincial Park natten over. Dag okt.: I dag vil vi have muligheden for at være guddommeligt guided af ånden i forhold til what vi vil lave denne sidste dag i naturen. En simpel integration af alt det oplevede indtil nu kunne være gaven og meget velfortjent. Lad os se hvilke utrolige eventyr, vi vil være i stand til at opleve i dag indvendigt såvel som udvendigt. Dag okt.: Hvad er en rundtur i Vest Canada uden en indkøbsdag i den smukke by Calgary? Med især høj kvalitets fritidstøj samt pc-artikler til ca. ½ pris af Danmark vil vi købe til vi segner samtidig med vi inddrager nogle af Calgary s specielle vartegn. Vi vil tilbringe vores sidste aften sammen til en storslået menu med udsigt uden lige fra toppen af Calgary Tower (tårnet). Natligt ophold vil være i RV parken lige udenfor Calgary, tæt ved lufthavnen. Dag okt.: Afgang Calgary Internationale lufthavn.

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Canadas Rocky Mountains i autocamper 16 dage fra 8.348 kr. pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Tag med på et betagende eventyr i autocamper gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Niagara Falls & det vestlige Canada

Niagara Falls & det vestlige Canada Niagara Falls & det vestlige Canada Oplev Nordamerikas mest multietniske by, Toronto, Niagara Falls og det bedste af det vestlige Canada. Denne fantastiske rejse tager dig gennem nogle af verdens mest

Læs mere

Discover Whistler and the Rockies. 8 dages kør-selv-rundrejse i det vestlige Canada

Discover Whistler and the Rockies. 8 dages kør-selv-rundrejse i det vestlige Canada Discover Whistler and the Rockies 8 dages kør-selv-rundrejse i det vestlige Canada Kør-selv-Rundrejse Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 CANADA British columbia ALBERTA Whistler Sun

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Canada Ekspeditionen

Canada Ekspeditionen Turen inkluderer besøg og overnatning på dansk vingård og osteproduktion med dansk rejseleder Canada Ekspeditionen 16 dage 5.-20. juni 2012 Med autocamper i Rocky Mountains Tag med på et betagende eventyr

Læs mere

Nedenstående er blot et forslag til en rute - kontakt os for andre forslag

Nedenstående er blot et forslag til en rute - kontakt os for andre forslag Niagara Falls & Vestlige Canada 17 dage fra kr. 20.448,- pr. person Oplev Nordamerikas mest multietniske by, T oronto, Niagara F alls og det bedste af det vestlige Canada. Denne fantastiske rejse tager

Læs mere

3 dages togtur i det vestlige Canada

3 dages togtur i det vestlige Canada Rockies Express 3 dages togtur i det vestlige Canada Eventyr med tog Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 British Colombia Vancouver CANADA Kamloops Alberta Banff Calgary Med tog Med

Læs mere

Autocamper i Rocky Mountains

Autocamper i Rocky Mountains Autocamper i Rocky Mountains Denne tur er designet til bl.a. familier, der ønsker ekstra god tid til at køre rundt. En tur med mange store oplevelser for både store og små i USA og Canada i et afslappet

Læs mere

Landbrug, dinosaurer og bjergtinder i Canada. 30. juni 10. juli 2016 11 dage

Landbrug, dinosaurer og bjergtinder i Canada. 30. juni 10. juli 2016 11 dage Landbrug, dinosaurer og bjergtinder i Canada 30. juni 10. juli 2016 11 dage Canada oplev landbrug i Alberta, udforsk dinosaurenes historie, opdag sneklædte bjerge, smukke bjergsøer, brusende floder og

Læs mere

Canada Ekspeditionen

Canada Ekspeditionen Kontakt: Tlf.: 46 91 02 90 info@campingrejser.com www.team-benns.com T u re n inklud e re r besøg natnin og overg vingår på dansk d og o s te p ro d u kt i o n sk m e d d a nd e r re j s e l e Canada Ekspeditionen

Læs mere

Oplev de Canadiske Rocky Mountains

Oplev de Canadiske Rocky Mountains Oplev de Canadiske Rocky Mountains En spændende rundrejse med BENNS og National Geograhic/G-Adventures. Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge på denne rundrejse i Canada. Her skal I tæt på de

Læs mere

express northwest 9 dages kør-selv-rundrejse i USA og Canada

express northwest 9 dages kør-selv-rundrejse i USA og Canada express northwest 9 dages kør-selv-rundrejse i USA og Canada KØR-SELV rundrejse Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 Kamloops Banff National Park Vancouver Penticton Seattle fakta om

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

På tværs af Canada i tog

På tværs af Canada i tog På tværs af Canada i tog En fantastisk togrejse på tværs af Canada På denne 16-dages rejse skal I fra Toronto til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs på rejsen, så stopper I også

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Rocky Mountains i autocamper 23 dage fra kr. 11.448,- Inkl. fly, autocamp er mm. Denne tur er designet til bl.a. familier, der ønsker ekstra god tid til at køre rundt. En tur med mange store oplevelser

Læs mere

Rocky Mountains Højdepunkter

Rocky Mountains Højdepunkter Rocky Mountains Højdepunkter Tag med på et betagende eventyr i egen bil gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur med det fantastiske dyreliv med bjørne, elge og bjerggeder. Dette er en rejse

Læs mere

Continental Delights. 8 dages togtur på tværs af Canada. Eventyr med tog

Continental Delights. 8 dages togtur på tværs af Canada. Eventyr med tog Continental Delights 8 dages togtur på tværs af Canada Eventyr med tog Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 Med tog Med bus CANADA BRITISH COLOMBIA Alberta Manitoba Jasper Edmonton Saskatchewan

Læs mere

Canadas Mountain Country

Canadas Mountain Country Canadas Mountain Country En klassisk rute med betagende scenerier i staterne British Columbia og Alberta Fra Vancouver rejser man østpå igennem Okanagan Valley og Glacier National Park til de verdensberømte

Læs mere

Canadas vintereventyr

Canadas vintereventyr Canadas vintereventyr En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas natur med en tur på snesko, en tur hvor I kommer tæt på frosne

Læs mere

På denne rejse får I en masse smukke naturoplevelser. Rocky Mountains & krydstogt i Alaska Canada & Alaska med bus, tog og skib

På denne rejse får I en masse smukke naturoplevelser. Rocky Mountains & krydstogt i Alaska Canada & Alaska med bus, tog og skib Oplev de Canadiske Rocky Mountains 13 dage fra kr. 26.298,- pr. person Inkl. fly, hotel/lodges, udflugter, måltider iht. program En spændende rundrejse med BENNS og National Geograhic/G- Adventures. Oplev

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Rocky Mountains Højdepunkter 16 dage fra kr. 12.198,- pr. person Inkl. fly, hotel, billeje mm. Tag med på et betagende eventyr i egen bil gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur med det fantastiske

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Totem Peaks 16 dage Totem Peaks - Kør selv rejse i Canada På denne kørselvpakke er der mulighed for at udforske mere end hundrede kilometer lange gigantiske skovområder, krystalklare søer og sneklædte

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Skieventyr til Banff og Jasper 11 dage fra kr. 12.498,- Inkl. fly, hotel, liftkort mm Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende

Læs mere

Fra Vancouver rejser man østpå igennem Okanagan Valley og Glacier National Park til de verdensberømte områder Banff & Jasper.

Fra Vancouver rejser man østpå igennem Okanagan Valley og Glacier National Park til de verdensberømte områder Banff & Jasper. Mountain Country 21 dage En klassisk rute med betagende scenerier i staterne British Columbia og Alberta Fra Vancouver rejser man østpå igennem Okanagan Valley og Glacier National Park til de verdensberømte

Læs mere

Continental Delights. 8 dages togtur på tværs af Canada. Eventyr med tog

Continental Delights. 8 dages togtur på tværs af Canada. Eventyr med tog Continental Delights 8 dages togtur på tværs af Canada Eventyr med tog Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 Med tog Med bus CANADA BRITISH COLOMBIA Alberta Manitoba Jasper Edmonton Saskatchewan

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Canadas Totem Peaks ,- 16 dage. Ring

Canadas Totem Peaks ,- 16 dage. Ring Canadas Totem Peaks På denne kørselvpakke er der mulighed for at udforske mere end hundrede kilometer lange gigantiske skovområder, krystalklare søer og sneklædte bjergtoppe i det vestlige Canada samt

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Fantastiske naturoplevelser 20 dage fra 9.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Det vestlige Canada byder på flere storslåede naturoplevelser end noget andet sted i Nordamerika. Denne

Læs mere

Canada Coast to coast

Canada Coast to coast Canada Coast to coast 12 dage Lad os gøre din rundrejse bedre. atlanterhavet Whistler Vancouver CANADA Jasper National Park USA Montréal Toronto Niagara Falls Banff National Park Calgary Ottawa canada

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Canada & Alaska 3. september - 19. september 2010

Canada & Alaska 3. september - 19. september 2010 Canada & Alaska 3. september - 19. september 2010 OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere Canada og Alaska. Canada er mødet med den vilde og overvældende natur og hvor de unikke dyreoplevelser venter

Læs mere

Turen tilbage til Denver går gennem Whyomings smukke prærielandskab. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Turen tilbage til Denver går gennem Whyomings smukke prærielandskab. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. Cowboyland 16 dage fra kr. 10.398,- En eventyrlig tur gennem USA s cowboyland med prærie, dyrerige nationalparker og historiske minder fra kampene - mellem indianere og cowboys. Turen starter i Denver,

Læs mere

Turen kan forlænges med ekstra dage i Banff og Jasper med mulighed for leje af ski og liftkort.

Turen kan forlænges med ekstra dage i Banff og Jasper med mulighed for leje af ski og liftkort. Canadas vintereventyr 11 dage fra kr. 12.898,- Inkl. fly, hotel, ud flugter mm. En unik rejse i Canadas vinterunivers Oplev den smukke natur og de imponerende bjerge. På denne rejse skal I nyde Canadas

Læs mere

Niagara Falls og Rocky Mountains er blot nogle af højdepunkterne på denne enestående rejse tværs over Canada.

Niagara Falls og Rocky Mountains er blot nogle af højdepunkterne på denne enestående rejse tværs over Canada. På tværs af Canada i tog 16 dage fra kr. 32.998,- pr. person Inkl. fly, togrejse, hotel, ud flugter mm. En fantastisk togrejse på tværs af Canada På denne 16-dages rejse skal I fra Toronto til Vancouver

Læs mere

2014Rocky Mountains. i Canada. Guide til Banff, Jasper og Yoho nationalparkerne. Arne Tubæk Naamansen. BeaverMedia - 1 -

2014Rocky Mountains. i Canada. Guide til Banff, Jasper og Yoho nationalparkerne. Arne Tubæk Naamansen. BeaverMedia - 1 - 2014Rocky Mountains i Canada Guide til Banff, Jasper og Yoho nationalparkerne Arne Tubæk Naamansen BeaverMedia - 1 - Rocky Mountains i Canada Guide til Banff, Jasper og Yoho nationalparkerne af Arne Tubæk

Læs mere

Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt

Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt Bil- og togferie i Rocky Mountains & Alaska krydstogt En fantastisk kombinationsferie, hvor I skal på en kør-selv-ferie gennem den fantastiske natur i Canadas Rocky Mountains og på krydstogt i Alaska.

Læs mere

Lakes and Lodges 11 dages kør-selv-rundrejse i det vestlige Canada

Lakes and Lodges 11 dages kør-selv-rundrejse i det vestlige Canada Lakes and Lodges 11 dages kør-selv-rundrejse i det vestlige Canada Kør-selv-Rundrejse Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 BRITISH COLUMBIA CANADA Tyax Resort Kamloops Lac Le Jeune Jasper

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Holmegaard Høj Den perfekte bolig

Holmegaard Høj Den perfekte bolig Holmegaard Høj Den perfekte bolig SMUKKE RÆKKEHUSE I NATURSKØNT OMRÅDE Billeder af bygningerne er ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer, da de ikke er færdigbygget. Der tages forbehold for ændringer

Læs mere

Jasper. Rejsen her er blot et turforslag, som kan tilpasses efter behov.

Jasper. Rejsen her er blot et turforslag, som kan tilpasses efter behov. Rocky Mountains Horisonter 19 dage fra kr. 19.998,- pr. person Inkl. fly, b illeje, hotel, mm. Tag med på et betagende eventyr i egen bil gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur med det fantastiske

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008

Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008 Canada & Alaska 5. september - 20. september 2008 OurWorld A/S har fornøjelsen at præsentere Canada og Alaska. Canada er mødet med den vilde og overvældende natur og hvor de unikke dyreoplevelser venter

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

canada coast to coast

canada coast to coast canada coast to coast 12 dages oplevelsesrejse tværs over Canada Rundrejse med dansk rejseleder Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 CANADA atlanterhavet Jasper National Park Whistler

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

Skieventyr til Banff og Jasper

Skieventyr til Banff og Jasper Skieventyr til Banff og Jasper Tag til Canada og oplev de fantastiske muligheder for at stå på ski og snowboard. Oplev den smukke natur, de imponerende bjerge og ikke mindst de utrolige pister i Rocky

Læs mere

Calgary Stampede i Canada

Calgary Stampede i Canada Calgary Stampede i Canada Oplev Calgary Stampede med Wild West romantik inkl. The Rocky Mountains Tag med til Calgary Stampede til 'The Greatest Show on Earth', hvor de gamle Wild West traditioner holdes

Læs mere

Best of the northwest

Best of the northwest Best of the northwest 15 dages kør-selv-rundrejse i USA og Canada Kør-selv-rundrejse Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 Stillehavet Kamloops Banff Vancouver Calgary Seattle Penticton

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Canada. På eventyr i Rocky Mountains Rundrejse med dansk rejseleder

Canada. På eventyr i Rocky Mountains Rundrejse med dansk rejseleder Canada På eventyr i Rocky Mountains Rundrejse med dansk rejseleder Canada - På eventyr i Rocky Mountains Rundrejse med dansk rejseleder - 16 dage Velkommen til Canada Denne rundrejse gennem den canadiske

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

Canada & Yellowstone på motorcykel

Canada & Yellowstone på motorcykel Canada & Yellowstone på motorcykel Tag med på en fantastisk motorcykelrejse, hvor I får nogle helt fantastiske naturoplevelser. Kør gennem Rocky Mountains i Canada, og oplev Yellowstone National Park i

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Off the Beaten Track 21 dages kør-selv-rundrejse i det vestlige Canada

Off the Beaten Track 21 dages kør-selv-rundrejse i det vestlige Canada Off the Beaten Track 21 dages kør-selv-rundrejse i det vestlige Canada Kør-selv-Rundrejse Danskerne har kåret os som bedste ferierejsebureau 2012 British Columbia CANADA Vancouver Island Vancouver Victoria

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Denne specielle tur er en perle af en udsøgt oplevelse som ingen anden, uanset om du er en kunstner eller ej. Det er

Læs mere

Canada & Alaska med bus, tog og skib

Canada & Alaska med bus, tog og skib Canada & Alaska med bus, tog og skib En fantastisk kombinationsrejse med bus, tog og skib Tag med på en rejse, hvor I naturen virkelig er i højsædet. Denne rejse tager jer fra Rocky Mountains i Canada

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Den store Canada-rundrejse

Den store Canada-rundrejse Den store Canada-rundrejse 15 dage Lad os gøre din rundrejse bedre Canada Whistler Vancouver Jasper National Park Banff National Park Calgary USA Québec Ottawa Montréal Toronto Niagara Falls Den store

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 New South Wales i autocamper 16 dage fra 11.698 kr pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Bag vinmarker og kystbyer Denne korte tur tager jer med gennem det bedste af New South Wales. Med udgangspunkt

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

ALOTT i Canada. April 2013 drog ALOTT til Canada for at møde de rejsende og vores partner INTERNeX.

ALOTT i Canada. April 2013 drog ALOTT til Canada for at møde de rejsende og vores partner INTERNeX. ALOTT i Canada April 2013 drog ALOTT til Canada for at møde de rejsende og vores partner INTERNeX. Vi havde en fantastisk tur, og vi er rigtig stolte over vores danske deltagere i Canada. De arbejdsgivere,

Læs mere

Sommer 2015. Kulturarrangementer maj, juni, juli og august 2015. Sind Oplevelser i fællesskab med andre. Så er det sol og sommer!

Sommer 2015. Kulturarrangementer maj, juni, juli og august 2015. Sind Oplevelser i fællesskab med andre. Så er det sol og sommer! Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtigt Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 19.00-22.00 Lørdage 12.00-16.00

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Canada d. 16. juli -1. august

Canada d. 16. juli -1. august Canada d. 16. juli -1. august Sommerlejr 2016 Info- møde Canada brochure Denne lille brochure er den første af 2 brochurer. Den vil forhåbentlig give svar på mange af de spørgsmål, som I måtte have. Brochuren

Læs mere

Seattle til Anchorage 24 dage med fantastiske naturoplevelser

Seattle til Anchorage 24 dage med fantastiske naturoplevelser Seattle til Anchorage 24 dage med fantastiske naturoplevelser I foråret 2008 havde vi 32 eventyrlystne gæster der kørte denne tur i 16 autocampere. Rejsen fra Seattle til Anchorage kan primært gennemføres

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Fra Det Skæve Tårn i Pisa til øen Elba ud for Piombino Denne cykeltur kombinerer det charmerende, karakteristiske toskanske bakkelandskab med det slående, smukke

Læs mere

The Best of Canadian Rockies. i samarbejde med TV/Midt-Vest Plus

The Best of Canadian Rockies. i samarbejde med TV/Midt-Vest Plus The Best of Canadian Rockies i samarbejde med TV/Midt-Vest Plus Naturoplevelser i verdensklasse i verdens næststørste land, og specielt i det vestlige Canada er naturen mange steder lige så uberørt som

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Calgary Stampede 10 dage fra kr. 17.398,- pr. person inkl. fly, transfers, hotelop hold mv. Oplev Calgary Stampede med Wild West romantik inkl. T he Rocky Mountains Tag med til Calgary Stampede til 'The

Læs mere

Totem Peaks 16-dages kør-selv-ferie

Totem Peaks 16-dages kør-selv-ferie Totem Peaks 16-dages kør-selv-ferie Naturen i Canada er i mange områder næsten lige så uberørt, som da pelsjægere og guldgravere tog ud for at finde lykken. På denne kør-selv-tur i Canada er de største

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Og vi skal tale om det på en måde, som du måske ikke har tænkt over det før.

Og vi skal tale om det på en måde, som du måske ikke har tænkt over det før. Kald 3 - The Power of why. I dag skal vi tale om HVORFOR du ønsker det, du ønsker. Og vi skal tale om det på en måde, som du måske ikke har tænkt over det før. Derfor er det super vigtigt, at du har god

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Canada for livsnydere

Canada for livsnydere Canada for livsnydere Oplev Canada på denne ultimative kør-selv rundrejse gennem det vestlige Canada Rundrejsen byder på noget af det smukkeste naturen kan tilbyde i Nordamerika, og du kommer helt tæt

Læs mere

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ VEDERSØ Midt i den fantastiske natur ligger Vedersø med den typiske vestjyske købmandsgård og det nu nedlagte Vedersø mejeri placeret vis a vis centralt i byen. Mejeriet er restaurere Vedersø er i dag

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

British Columbia - Canada BC Guide Outfitters 2013

British Columbia - Canada BC Guide Outfitters 2013 British Columbia - Canada BC Guide Outfitters 2013 Vor nyeste partner i British Columbia er bosiddende i Prince George, kun 1 times flyvning fra Vancouver. BC Guide Outfitters råder over 2 jagtområder

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains til fods. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Aktiv i østlige Canada 8 dage fra 14.398,- pr. person Inkl. fly, overnatning, måltid er iht. p rogram, ud flugter mm. En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige

Læs mere

En eventyrlig rejse i den canadiske vildmark

En eventyrlig rejse i den canadiske vildmark Kr. 10,- ROCKY MOUNTAINS med SØREN ERVIG En eventyrlig rejse i den canadiske vildmark Endnu en spændende rejse i vores verden med ROCKY MOUNTAINS med SØREN ERVIG På hesteryg og i gummibåd gennem den canadiske

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere