1. sal Skal laves. 16 Stramme lærred Lærredet i fælleslokalet fungerer ikke ordentligt jvf. Tobias Leth. Fællesområdet kr. Fællesområdet?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. sal Skal laves. 16 Stramme lærred Lærredet i fælleslokalet fungerer ikke ordentligt jvf. Tobias Leth. Fællesområdet kr. Fællesområdet?"

Transkript

1 No Opgave Uddybning Lokale Pris Status 1 Få lejekontrakt Vi skal bruge en lejekontrakt til forsikringsselskabet. Generelt Done 2 Brandalarm Dialog med kommunen ang. hvilke typer af alarmer vi har og hvad vi Generelt derfor kan tillade os. 3 Låse i kælderen Yderdørene i kælderen virker ikke som forventet de autolåser ikke Generelt selvom vi mener vi har sat dem til det. 4 Undtagelsesdage i alarmsystemet Vi skal have instruktion i hvordan vi får kodet undtagelsesdage ind i Generelt systemet. 5 Hvordan bør lyset fungerer Vi har visse udfordringer med at få lyset til at fungerer som vi Generelt forventer. Hvordan bør det fungerer og gør det så det i praksis? 6 Proces omkring udlevering af nøgler Vi skal have lavet procedurer omkring udlevering af nøgler så vi er Generelt sikre på, at alle bliver instrueret korrekt i nøglerne. 7 Øget antal brugere i bygningen Vi skal have kommunen til at øge antallet af samtidige brugere til 149. Generelt 8 Klarhed omkring overnatning Vi skal have klarificeret med kommunen præcist hvad vi skal gøre for at få reglerne for overnatning klarificeret. 9 Fastgøre kiler De rum, hvor der er kiler til dørene skal disse fastgøres således de ikke kan flyttes til andre rum herunder døre, der er branddøre. Generelt 1. sal 10 Håndtering af overetagen Vi skal have klarlagt hvordan vi håndterer overetagen. Generelt Hvordan bookes den. Hvordan skal den efterlades. 11 Få hængt pæne ting op Få hængt billeder, plakater, mm. op så det er pænt. 1. sal 12 Hænge garderobestativ op Det skal hænges op ved brandslangen og bøjlerne der i kassen ovenpå Fællesområdet kr. skabene skal hænges op der. 13 Glascontainer Lisbeth har forespurgt til at vi får en i området. 14 Sætte folie på vinduer Der skal sættes folie på vinduerne på battlelokalet i den nederste del Fællesområdet evt. med logo. Jeanett kan måske hjælpe. Bo har også nogle priser. 15 Hænge projektor op Projektor skal hænges op i loftet så den kan projicere på lærredet. Fællesområdet kr. 16 Stramme lærred Lærredet i fælleslokalet fungerer ikke ordentligt jvf. Tobias Leth. Fællesområdet kr. 17 Hænge højttalere op Der mangler stadig at blive hængt et par højttalere op. Der skulle indkøbes beslag til dem. Det er uklart om beslagene er indkøbt? 18 Brandboble på branddør Der skal sættes en "brandboble" over vrideren på branddøren så folk ikke åbner den som en del af normal drift. 19 Skab til papir Der skal sættes et skab / hylder op til papir ved kopimaskinen. Det kan evt. være noget vi har i forvejen. Fællesområdet? Fællesområdet? Fællesområdet kr.

2 20 Gardiner til vinduerne Der skal indkøbes og opsættes 7 gardiner til mørklægning på vinduerne. Der skal først måles op. Sorte gardiner på 180 x 170 (burde passe) koster pt. 270 DKK i Jysk men der kommer løbende tilbud. Fællesområdet kr ,00 21 Ekstra hylder til brætspil Vi skal have ekstra (ca. dobbelt op) af hylder til brætspilskabene så spillene ikke bliver for slidt. Vi skal være sikker på hvilke skabe det er så vi får købt passende hylder. 22 Smæklås på brandtrappen Der skal en smæklås på brandtrappen så den automatisk låser når man lukker døren så den ikke kommer til at stå åben. Fællesområdet? Fællesområdet? 23 Ophæng af puslebord Puslebordet skal hænges op på "pigetoilettet". Aagaard har et nærmere defineret sted. Toilet kr. 24 Ophæng papirhåndklædeholdere Der skal ophænges papirhåndklædeholdere og tilhørende Toilet kr. skraldespande på begge toiletter. 25 Håndsprit på toiletterne Der skal sættes håndsprit op på begge toiletterne. Toilet kr. 26 Ophæng opslagstavle Der skal hænges opslagstavle op i køkkenet. Køkken kr. 27 Ophæng whiteboard Der skal hænges whiteboard op i køkkenet (lille whiteboard). Køkken kr. 28 Fjerne køleskab Det lille køleskab der står i køkkenet skal smides ud. Køkken kr. 29 Gardiner til vinduerne Som ved fællesområdet men vinduet er mindre. Der er 1 vindue. Køkken kr. 270,00 30 Ophæng opslagstavle Der skal hænges opslagstavle op i kiosken (bag ved døren). Kiosk kr. 31 Hæng billede op over vindue Hæng det billede der står i kiosken op over vinduet. Kiosk kr. 32 Ringklokke Sæt ringklokke op på 1. sal og kælderen som kan aktiveres fra kiosken Kiosk kr. så man kan informere folk om at der er kiosk. 33 Sætte folie på vinduer Der skal sættes på folie på vinduet hele vinduet. Det skal nok være Kiosk kr. varmeabsorberende. 34 Opdateret timemap Timemappet skal opdateres så det reflekterer de tilgængelige lokaler Gang kr. og hvordan de kan reserveres. 35 Ophæng til battlemaps mm. Der skal laves et ophæng til at sætte battlemaps (ruller) kridt til Gang kr. battlemaps og lignende småforsyninger som ellers placeres ovenpå skabene. Der burde være trærester i kælderen. Kan være i hjørnet mellem 3'eren og køkken. 36 Ophæng opslagstavle Der skal hænges en opslagstavle op. Måske skal den indkøbes først. 1eren kr. Ønske 37 Ophæng anlæg Der skal hænges et anlæg op i 1'eren så det lettere kan anvende som et normalt spillelokale. Denne kan tages fra værkstedet, som så skal have noget andet. 1eren kr. 38 Sætte folie på vinduer Der skal sættes folie på vinduerne som i battle. 1eren?

3 39 Gardiner til vinduerne Der skal sættes gardiner op over vinduerne som i battle. 1eren kr. 540,00 40 Projektor og lærred Ophæng af projektor og lærred til møder mm. Evt. kombineret med et 1eren kr. Ønske "minimediecenter". Bo har nogle tanker og også noget af hardwaren. 41 Sætte folie på vinduer Der skal sættes folie på vinduerne som i battle. 8eren? 42 Gardiner til vinduerne Der skal sættes gardiner op over vinduerne som i battle. Der er to 8eren kr. 540,00 vinduer. 43 Sætte folie på vinduer Der skal sættes folie på vinduerne som i battle. 7eren? 44 Gardiner til vinduerne Der skal sættes gardiner op over vinduerne som i battle. Der er to 7eren kr. 540,00 vinduer. 45 Gardiner til vinduerne Der skal sættes gardiner op over vinduerne som i battle. Vinduerne er mindre og gardinerne er derfor måske lidt billigere. Der er to vinduer. 5eren kr. 540,00 46 Gardiner til vinduerne Der skal sættes gardiner op over vinduerne som i battle. Vinduerne er mindre og gardinerne er derfor måske lidt billigere. Der er to vinduer. 47 Gardiner til vinduerne Der skal sættes gardiner op over vinduerne som i battle. Vinduerne er mindre og gardinerne er derfor måske lidt billigere. Der er tre vinduer. 6eren kr. 540,00 3eren kr. 810,00 48 Sætte folie på vinduer Der skal folie der dækker hele vinduet så man ikke kan se ind. Depot? 49 Sætte folie på vinduer Der skal folie der dækker hele vinduet så man ikke kan se ind. Kontor? 50 Loftslamper Der skal hænges loftslamper op der skal kobles på den generelle belysning. Måske har vi allerede nogen. 51 Gardiner til vinduerne Vi skal have nogle gardiner til vinduerne. Det kan godt være nogle der er pænere end "mørklægningsgardiner" som vi bruger på 1. sal. 2eren? 2eren? 52 Arbejdslamper Der skal sættes arbejdslamper op ved arbejdsbordene. Vi burde have 2eren kr. det vi har brug for. 53 TV sættes op TV'et skal sættes op på væggen. DVD afspiller tilsluttes og placeres i 2eren kr. nærheden. 54 Chromecast installeres Der anskaffes en chromecast som sættes til TV'et. Schybergholland 2eren kr. 320,00 har vist en ekstra de gerne vil af med? 55 Lilla søjle repareres og males Den lilla søjle repareres i pudset og males nok hvid. 2eren kr. 56 Opsætte anlæg Der skal indkøbes og opsættes et lille anlæg til at afspille radio. 2eren? Ønske 57 Opsætte servietholder Der opsættes servietholder ved håndvasken. 2eren kr. 58 Opsætte spritdispensor Der opsættes spritdispensor ved håndvasken. 2eren kr. 59 Opsætte opslagstavle Der opsættes opslagstavle ved døren til lageransvarligrummet. 2eren kr.

4 60 Rydde op i tidsskrifter Der ryddes op i tidsskrifterne og der indkøbes foldere de kan 2eren? Ønske organiseres i. 61 Sætte lys op Der skal sættes ordentlig belysning op. I første omgang måske få de 4eren? eksisterende lamper til at fungere så det er til at arbejde, men det kan være der skal hænges andet op på sigt. 62 Sætte skabe op Der skal sættes skabop til medlemmernes brug. Baagøe og Mikkel har 4eren? Ønske en nærmere plan for hvordan. 63 Etablere lager til større ting Der skal etableres lager til større ting f.eks. Vejskrin, svampe, mm. 4eren? 64 Salg af ammunitionsskab Ammunitionsskabet skal sælges gennem gul og gratis eller lignende. Kældertrappe? 65 Spartle murskader Skaderne i muren ved døren til 2'eren skal repareres. Kældertrappe kr. 66 Sætte numre op på lokaler Både lokale 2 og lokale 4 skal have sat numre op. Kældertrappe kr. 67 Køleskab Køleskab til opbevaring af mad til projekter vil være nyttigt. Skal evt. 4eren kr. Ønske anskaffes i dialog med kommunen. 68 Telttøringsophæng Lave et ophæng således det er let at hænge teltene til tørre uden det Lager? forstyrrer hele værkstedet / lageret. Skal nærmere diskuteres med Sidste Søndag hvordan det gøres smartest. 69 Pakke bord Et af bordene fra 4'eren skal flyttes ind som pakkebord i lageret. Lager kr. 70 Instruktion i brug af lageret Der skal hænges instruktionssedler op om hvordan lageret skal bruges så folk ikke tager fejl. 71 Ordentlig holder til teltstænger Der skal laves en ordentlig holder til teltstænger der ser ordentligt ud, fungerer upåklageligt og er funktionel. 72 Hasper til yderdøre Der skal opsættes hasper på yderdørene således vi kan holde dem åbne når vi læsser ting ind/ud. 73 Fastspænding af borde/bænkesæt Der skal laves en anordning således at borde/bænkesæt let kan spændes fast der hvor de opbevares og ikke "falder ud" i rummet. 74 Aftageligt gelænder Gelænderet ved trappesatserne skal laves om således, at det let kan tages af når der skal læsses større ting ind og ud. 75 Sætte folie på vinduer Der skal sættes folie (eller alternativt mørklægningsgardiner) på vinduerne til lager og værksted samt dørene så man ikke kan se hvad vi har derinde. Særligt i forhold til lageret er det relevant. Lager kr. Lager kr. Lager? Lager? Lager? Lager? 76 Skrue i gulvet Der er en skrue i gulvet ved den fjerneste søjle som er i vejen. Den skal Lager? fjernes inden folk kommer til skade på den. 77 Værktøjsophæng Der skal laves en organisering af vores værktøj så det er synligt og let tilgængeligt samtidig med at det skal være til at pakke ned når man skal afsted. Værksted?

5 78 Klippebord Der skal etableres et sybord ved at lave en plade der kan lægges over et større arbejdsbord der er velegnet til når der skal klippes til syning. 79 Fastgøring af kapgeringssav Vi skal fastgøre kapgeringssaven så den er let at bruge. Baagøe har nogle ideer til hvad vi skal gøre her. 80 Opsætning af søjlebordmaskine Den søjlebordemaskine vi har skal fastgøres så den kan bruges ordentligt. 81 Opsætning af arbejdsborde Flere af hævesænkebordene vi har fået som står i 4'eren skal trækkes ind som arbejdsborde det er formålet med dem. Værksted? Værksted? Værksted? Værksted kr. 82 Ophæng af projekter + lærred Der kan evt. sættes projektor+lærred op til film kombineret med et Værksted? Ønske sofahjørne. 83 Opsætte anlæg Der skal opsættes et ordentligt anlæg til musik når det andet nu bliver Værksted? "stjålet" til lokale Etablere udsugning Der skal etableres ordentlig udsugning til f.eks. Lodning eller lignende Værksted? Ønske aktiviteter. 85 Reparere luftkanal ved gulvet Luftkanalen der kommer ind bag døren er noget "simpelt" fjernet og er Værksted kr. lidt farlig som den er nu. Den skal gøres til så den ikke er så farlig. 86 Dutter til kraftstik Kraftstikket i loftet på værkstedet mangler "dutter" bagpå så man kan stikke fingrene direkte ind derind. Der skal sættes passende dutter på. Værksted kr. 87 Dysfunktionel lampe Der er en lampe i værkstedet der slet ikke lyser. Den skal repareres. Værksted kr. 88 Danne overblik over stationært værktøj Der er et ønske om at vi indkøber mere stationært værktøj. Det kræver Værksted? Ønske at nogle danner sig et overblik over: Hvad har vi brug for? (indtil videre. Rundsav, drejebænk, båndsav, båndsliber) Hvad er en "god pris" så vi kan holde øje med det når der kommer et tilbud? Hvilke regelmæssige krav følger med i forhold til sikkerhed og larm (bemærk at i og med det er kommunale lokaler kan der være yderligere regler som ikke er i private lokaler). 89 Rydde op Der skal ryddes op i de ting der er herinde så det er til at komme til. Lokaleansvarligrum kr. 90 Rydde op Der skal ryddes op i de ting der er herinde så det er til at komme til. Ventilationsrum kr. 91 Lysdæmpning Få sat lysdæmpning på lokalerne så man kan dæmpe lyset til spillesessioner. Spillelokaler? Ønske

6 92 Skilte Vi vil gerne have lavet fine skilte internt i bygningen. Det skal koordineres med LOF hvad de gerne vil have lavet. Postkassen og internt i lokalerne er de mest relevante behov. 93 Brandsikring til dørerne Følgende 3 døre skal have magnetsikring til brand: Døren til fælles De to døre fra kælderen og ud til opgangen. Først skal prisen på det undersøges. Generelt? Ønske Generelt? Ønske

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus.

Parbæk får omkodet de eksisterende låse der er på værktøjsskabene til klubnøgler. Ikke gjort endnu grundet kursus. 18. juni 2013 Fremmødt: Parbæk, Daniel, Kåre, Thorup, Steffen, Kathrine, Baagøe Afbud: Yvonne, Bo, Kappers Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk sætter

Læs mere

Åbningstider: Receptionen er åben i tidsrummet kl. 8.00-15.00 mandag-torsdag og kl. 8.00-14.00 fredag.

Åbningstider: Receptionen er åben i tidsrummet kl. 8.00-15.00 mandag-torsdag og kl. 8.00-14.00 fredag. FOLKESTEDET PRAKTISKE OPLYSNINGER 2015 FOLKESTEDET Carl Blochs Gade 28 8000 Aarhus C Tlf: 87 13 54 15 Mail: folkestedet@folkestedet.dk Find os også på www.folkestedet.dk og Facebook Åbningstider: Receptionen

Læs mere

Husregler for Grenaa Sundhedshus version 2. Husorden for

Husregler for Grenaa Sundhedshus version 2. Husorden for Husorden for 1 Indholdsfortegnelse Forord 3 Formål, målgruppe, definition af begreber, kontaktpersoner, ansvar, Husråd Affald 4 Akutte problemer 4 Beredskab 4 Brandsikring 4 Driftsforstyrrelser 6 Flugtvej

Læs mere

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:...

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 2 Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 4 Generelle regler for leje af beboerlokalet... 4 Reservation...

Læs mere

INSTRUKS EGENSE FORSAMLINGSHUS

INSTRUKS EGENSE FORSAMLINGSHUS INSTRUKS EGENSE FORSAMLINGSHUS Vigtige telefonnumre Alle problemområder: Eva Agger: 40144926 Gas/vandproblem: Jacob Ussing: 29423824 Ellers ring dagens vagt: Dagens vagt: INFORMATIONER KØKKEN Velkommen

Læs mere

Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N

Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N Sådan gør du: 1. Lejebetingelser læses grundigt af lejer! Det kan betyde ekstrafaktureringer, hvis ikke lejebetingelserne overholdes.

Læs mere

TÅRNBYPARKENS festsal

TÅRNBYPARKENS festsal Boligorganisationen Tårnbyhuse TÅRNBYPARKENS festsal Ordensreglement og vejledning Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement for festsalen i Tårnbyparken Musik og dans skal ophøre klokken 2.00, og

Læs mere

Den Classenske Legatskole Status 2009

Den Classenske Legatskole Status 2009 Den Classenske Legatskole Status 2009 gruppe Kælder Gymnastiksal 1 1 1 3 3 Puds faldet af, mgl. lakkering gulv og dårlig luft Handleplan: Der tages en vurdering af prisniveau for oppudsning af Omklædning

Læs mere

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012.

Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Beretning til afdelingsmøde Baunebjerghuse den 18. september 2012. Atter er vi i gang med at gennemgå afdelingsbestyrelsens protokol, for at kunne berette om hvad der er sket i perioden fra den 20. september

Læs mere

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive.

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive. Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at leje Skive Lejrskole. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk

Læs mere

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek Brug af møde og udstillingslokaler på Humlebæk Bibliotek SALEN standardopstilling med 28 stole og 12 borde GRUPPERUM standardopstilling med 28 stole og 9 borde Mødelokaler Humlebæk Bibliotek har to mødelokaler,

Læs mere

Bilag det gamle gaderum Beskrivelser af etager, arkitekttegninger, billeder, tjanseliste og uddrag af møde bogen.

Bilag det gamle gaderum Beskrivelser af etager, arkitekttegninger, billeder, tjanseliste og uddrag af møde bogen. Bilag det gamle gaderum Beskrivelser af etager, arkitekttegninger, billeder, tjanseliste og uddrag af møde bogen. Fjerde sal, fortrappen og bagtrappen, forgården og baggården. For at komme til det gamle

Læs mere

Starlab. En vejledning i brug og opsætning.

Starlab. En vejledning i brug og opsætning. Starlab. En vejledning i brug og opsætning. Ovenfor ser vi Starlab sat op i en gymnastiksal. Til venstre ser vi elever og lærer se på Nordhimlens stjerner der er tilføjet de mytologiske figurer, som har

Læs mere

Undervisning på Nørre Voldgade 11, 3. sal

Undervisning på Nørre Voldgade 11, 3. sal Undervisning på Nørre Voldgade 11, 3. sal Håndbog for undervisere og værter FOLKEUNIVERSITETET I KØBENHAVN INDHOLDSFORTEGNELSE Tilslutning af pc til projektor..side 2 - Via VGA...side 3 - Via HDMI.side

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013

Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013 Referat af bestyrelsesmødet den 28.01. 2013 Til stede: Peter, Mikkel, Bruno, Rik, Anders, Rene Afbud: Heidi 1 Meddelelser.: 2 Post: Breve Dato Fra Indhold Hvad gør vi? 22-01-13 El-Strøm Div. Tilbud til

Læs mere

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013 Antal fremmødte: 13 eksl. bestyrelsens 3 medlemmer Valg af dirigent og referent Dirigent: Christina Referent: Camilla Budget gennemgang + godkendelse Bestyrelsen har hos kollegiekontoret godkendt budgettet

Læs mere

AFDELING 30 FLADSTRANDSPARKEN

AFDELING 30 FLADSTRANDSPARKEN AFDELING 30 FLADSTRANDSPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 30 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige fællesfaciliteter og installationer benyttes.

Læs mere

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online.

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online. Referater 2008-2009. Referat bestyrelsesmøde d. 10. februar 2009 Til stede: Frank, Karina, Grete, Jakob og Pia Information til Gården: Vi har skiftet administrator, det er fremover DATEA der er ansvarlig

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 21.08.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 21.08.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Bestyrelsesmøde Referat Dato: 21.08.2014 Tidspunkt: 19.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Regler for tildeling af lejligheder Husorden Regelsæt Brandsikring Lejlighedssammenlægning REGLER FOR TILDELING AF LEJLIGHEDER I ANDELSBOLIGFORENINGEN

Læs mere

December 2015 SIDSTE NYT

December 2015 SIDSTE NYT December 2015 SIDSTE NYT Nr. 18 A/B ØRHOLM DU SKAL SELV AFLEVERE BYGGEAFFALD PÅ GENBRUGSPLADSEN Den almindelige dagrenovation henter ikke længere vores byggeaffald. Du må derfor ikke længere stille byggeaffald

Læs mere

APV vurdering af faglokaler. (er justeret i april 2013)

APV vurdering af faglokaler. (er justeret i april 2013) APV vurdering af faglokaler. (er justeret i april 2013) LOKALE APV DATO ANSVAR LIG Udbedret senest Udbedret/bemærkning er Bil/Hån Lokalet er godt indrettet og alt skønnes i orden. Dog mangler: En afklaring

Læs mere

Bilag 6: Transskribering af interview med deltager nr. 1

Bilag 6: Transskribering af interview med deltager nr. 1 Bilag 6: Transskribering af interview med deltager nr. 1 Indledning INT: Okay, det er denne her brochure, det handler om. D: Mmm. INT: Og hvad tror du, den handler om? D: Den her brochure? Den handler

Læs mere

Videregående pc-vejledning

Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Videregående pc-vejledning Modul 11: Billeder 4 Et eventyr 1 Som I ved er jeg installatør og har min egen forretning. For nylig kunne jeg leje et kælderlokale billigt til lagerrum - men der

Læs mere

Author: LSP. Låsning af PC HUSK at låse PC når du forlader din arbejdsplads til frokost, skal ud på lageret, køkkenet, toiletbesøg m.m.

Author: LSP. Låsning af PC HUSK at låse PC når du forlader din arbejdsplads til frokost, skal ud på lageret, køkkenet, toiletbesøg m.m. Document id: Version 05 Title: Guideline - kontor Author: LSP Approved by: HB Date: 04-04-2019 Guideline - kontor Formål Fælles standarder. Denne guideline henvender sig til alle medarbejdere på kontoret,

Læs mere

Feltregistrering Studiemiljø/Teknikfag

Feltregistrering Studiemiljø/Teknikfag Linea Gottlieb & Nanna Lauritsen Design C/Ark & Rum A Feltregistrering Studiemiljø/Teknikfag C3- gangen Lysforhold: Der er massere af lys på C3- gangen både ovenlysvinduer og lamper, hvilket gør at der

Læs mere

Sundhedshus Sæby. Plan: Stue Rev. A: Funktion: Sundhedshus Rev. B: Rumtype: Fællesarealer Rum nr.: 0-5.08

Sundhedshus Sæby. Plan: Stue Rev. A: Funktion: Sundhedshus Rev. B: Rumtype: Fællesarealer Rum nr.: 0-5.08 Fællesarealer Rum nr.: 0-5.08 Reception Areal: 11 m 2 m2 i alt 11 m 2 udv. døre Vinduer Indv. Døre Dørbredde Væg overflade Glasfilt, malet Natur anodiseret alu Mod indgang 0-4.01. Samme format som facadeplader

Læs mere

DM Årgang Langbane INDKVARTERINGSPLAN FREDAG D. 24. JUNI TIL TIRSDAG D. 28. JUNI 2016

DM Årgang Langbane INDKVARTERINGSPLAN FREDAG D. 24. JUNI TIL TIRSDAG D. 28. JUNI 2016 Indholdsfortegnelse (opdateret 22. juni) Kontaktpersoner og ansvarlige... 1 Late Night Adult Swim... 1 Beredskabsplan... 2 Ansvar og ledelse... 2 Indkvartering... 2 Forplejning... 2 Modtagelse... 2 Adgang

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 17. Marts 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Nadia, Rasmus, Parbæk, Thorup, Steffen, Kåre Afbud: Bo Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk laver en analyse af

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

Betingelser for alarmoverføring til Beredskab Fyn Tilslutningsbestemmelser

Betingelser for alarmoverføring til Beredskab Fyn Tilslutningsbestemmelser Betingelser for alarmoverføring til Beredskab Fyn Tilslutningsbestemmelser Anlægget. 1. Et brandsikringsanlæg er et brandalarmanlæg, der er udført, kontrolleret og vedligeholdt i overensstemmelse med Dansk

Læs mere

Inventarliste, Ejerforhold Ordregiver Beboer 3.M. Rum Inventar Antal Stand* Mærke Evt. Indkøbsår

Inventarliste, Ejerforhold Ordregiver Beboer 3.M. Rum Inventar Antal Stand* Mærke Evt. Indkøbsår Inventarliste, Rum Inventar Antal Stand* Mærke Evt. Indkøbsår Ejerforhold Ordregiver Beboer 3.M Bemærkninger *Stand N: Ny G: God D: Dårlig S: Slidt, men brugbar Stor EDB arb.plads m/ mousetrapper Stor

Læs mere

Aluproff I Midtager 9-11 I 2605 Brøndby I Tlf: +45 43600063 I Email: aluproff@aluproff.dk I www.aluproff.dk 2/2

Aluproff I Midtager 9-11 I 2605 Brøndby I Tlf: +45 43600063 I Email: aluproff@aluproff.dk I www.aluproff.dk 2/2 SB 3001 Stoffet klippes (husk sømrum) og 2 cm sidesømme syes Velcrobåndet påsyes foroven på gardinet, og der syes en 2,5 cm løbegang forneden. Lommebånd påsyes med ca. 20-25 cm afstand på tværs af gardinet.

Læs mere

GF HERSTEDLUND HERSTEDHUS LEJEBETINGELSER OG ORDENSREGLER 2016

GF HERSTEDLUND HERSTEDHUS LEJEBETINGELSER OG ORDENSREGLER 2016 GF HERSTEDLUND HERSTEDHUS LEJEBETINGELSER OG ORDENSREGLER 2016 RESERVATION... 2 LEJEPRISER... 2 LEJEPRISER FOR BEBOERE I GF HERSTEDLUND... 2 INDBETALING OG TIDSFRISTER... 3 UDLEVERING OG RETURNERING AF

Læs mere

Denne brugervejledning er et redskab til alle, som skal hjælpe børn, der bruger NF-Walker som et stå og ganghjælpemiddel.

Denne brugervejledning er et redskab til alle, som skal hjælpe børn, der bruger NF-Walker som et stå og ganghjælpemiddel. Information 2 Denne brugervejledning er et redskab til alle, som skal hjælpe børn, der bruger NF-Walker som et stå og ganghjælpemiddel. Man skal på forhånd have modtaget en oplæring omkring nedenstående

Læs mere

Efterlejren har lagt køkkenting osv. i fryseren nærmest det lille rum i laden!

Efterlejren har lagt køkkenting osv. i fryseren nærmest det lille rum i laden! FORLEJR Huskeliste over opgaver Materialer til teltene Rejsning af funktionstelte Rejsning af sovetelte Tovværk Tjekliste Efterlejren har lagt køkkenting osv. i fryseren nærmest det lille rum i laden!

Læs mere

Hullet i væggen nede ved døren dækkes m. plade. træplade / skruer. Se om vi har materialerne i værkstedet. 7 meter varmt vands plastslange.

Hullet i væggen nede ved døren dækkes m. plade. træplade / skruer. Se om vi har materialerne i værkstedet. 7 meter varmt vands plastslange. Opholdsstuen Højttaler ledning sættes op. Kabelclips + stige. Hullet i væggen nede ved døren dækkes m. plade. træplade / skruer. Se om vi har materialerne i værkstedet. Male vindueskarme inde. Der skal

Læs mere

Beboerhåndbogen. Beboerhåndbogen. Fjordparken Lejerbo afd. 214-0, Højhuset. Bestyrelsen for Lejerbo afd. 214-0

Beboerhåndbogen. Beboerhåndbogen. Fjordparken Lejerbo afd. 214-0, Højhuset. Bestyrelsen for Lejerbo afd. 214-0 Beboerhåndbogen Fjordparken Lejerbo afd. 214-0, Højhuset 1 Indhold Side Revisions dato Kære beboer 3 10/10-2012 Beboerdemokrati 4 10/10-2012 Servicecenter Øst 5 10/10-2012 Brandsikkerhed 6 10/10-2012 Adgangsforhold

Læs mere

Onsdag d. 1. februar kl

Onsdag d. 1. februar kl REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag d. 1. februar kl. 18.30 Fremmødte bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter: Nadia, Kåre, Morten, Karsten, Mikkel, Astrid, Erik, Parbæk (ankom senere) Afbud fra bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Amphora model : VK80 VK120 VK160 VK160S VK200 VK200S VK300 VK400. Version: 2014-01-31

Amphora model : VK80 VK120 VK160 VK160S VK200 VK200S VK300 VK400. Version: 2014-01-31 Amphora model : VK80 VK120 VK160 VK160S VK200 VK200S VK300 VK400 Version: 2014-01-31 Tak fordi du valgte et nyt vinskab fra Amphora. Bemærk at brugsanvisningen gælder for flere Amphora vinskabe. Illustrationer

Læs mere

Dronningegården Husorden

Dronningegården Husorden Dronningegården Husorden 1. VELKOMMEN TIL DRONNINGEGÅRDEN 3 2. INDLEDNING OG FORMÅL 3 3. HUSDYR 3 4. CYKLER/KNALLERTER 3 5. KØRESTOLE 4 6. DØRE 4 7. TRAPPER 4 8. BØRN 4 9. ALTANER 4 10. GÅRDMILJØ 5 11.

Læs mere

Andelsboligforeningen Ved Amagerport 14-20 BETJENINGSINFORMATION

Andelsboligforeningen Ved Amagerport 14-20 BETJENINGSINFORMATION Andelsboligforeningen Ved Amagerport 14-20 BETJENINGSINFORMATION 1 En reserveret vasketid skal påbegyndes senest 15 minutter efter den tid der reserveret på turtavlen ellers har andre ret til at overtage

Læs mere

A/B Udbygård. Husorden

A/B Udbygård. Husorden A/B Udbygård Husorden 2016 Indhold Forord... 1 Affald... 2 Altaner... 2 Beboerlokalet... 3 Cykler, ladcykler, barnevogne mv.... 3 Forhaverne og gården... 3 Husdyr... 3 Kældre og loft, samt trappeopgange...

Læs mere

Vedtægter for brug af Præstegården,

Vedtægter for brug af Præstegården, Vedtægter for brug af Præstegården, Frederikssund Sognegård 2016 Indhold Beskrivelse af Præstegården Side 2 Præstegårdens brug Side 2 Takster Side 4 Vedtægter for Præstegården Side 5 Husorden for Præstegården

Læs mere

Roskilde Kommune Vindinge Skole

Roskilde Kommune Vindinge Skole 1 Roskilde Kommune Vindinge Skole Stærkendevej 5, Vindinge 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 42 00 Fax: 46 31 42 10 E-mail: Vindinge.skole@roskildekom.dk Hjemmeside: www.vindingeskole.roskilde.dk 22. november

Læs mere

ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET

ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET ORDENSREGLEMENT FOR EJERFORENINGEN DALFØRET Affaldssortering: Der må kun komme husholdnings -affald i skakten og det skal være indpakket i de uddelte sorte poser. Posen må ikke indeholde væske. Øvrigt

Læs mere

Bilag 2, Solsiden 5 2013-026920. 31. oktober 2014. Projektbeskrivelse

Bilag 2, Solsiden 5 2013-026920. 31. oktober 2014. Projektbeskrivelse Bilag 2, Solsiden 5 2013-026920 31. oktober 2014 Projektbeskrivelse Vindue ud mod lyskasse Vindue ud mod lyskasse FREMTIDIG PLAN Teknikskab Skab Skab Skab Skab Fyr & teknikrum #3 Kontor #4 Vindue ud mod

Læs mere

HUSORDEN NB Woltershus

HUSORDEN NB Woltershus HUSORDEN NB Woltershus Husordenen gælder alle lejere og andelshavere. Den enkelte lejer/andelshaver har ansvaret for, at husstanden og gæster overholder husordenen. Samme ansvar gælder i forbindelse med

Læs mere

BONN multi-langues 7/04/06 8:42 Page a1

BONN multi-langues 7/04/06 8:42 Page a1 ONN multi-langues 7/04/06 8:42 Page a1 ONN multi-langues 7/04/06 8:42 Page a2 A E C F D L G H G1 I J K ONN multi-langues 7/04/06 8:42 Page 28 Tak for den tillid som du har vist os ved at købe et KRUPS

Læs mere

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning REFERAT Arbejdsmøde for gårdlaug Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 1 - Brorsonsvej 13-35 Vidji Ingrid Lange Benthe Jørgensen Peter Madsen - afbud 2 -

Læs mere

Visuel planlægning. 12 måneders T-Card pakkke med 13 paneler og 32 sprækker Til planlægning af alle dine projekter henover året!

Visuel planlægning. 12 måneders T-Card pakkke med 13 paneler og 32 sprækker Til planlægning af alle dine projekter henover året! T-Card pakken T-Cards er et fremragende værktøj til visuel planlægning og sporing. Med mulighed for planlægning pr. uge, pr. år eller til specifikke projekter, hvor du altid kan opnå den fleksibilitet,

Læs mere

Salg, håndtering og opbevaring

Salg, håndtering og opbevaring Salg, håndtering og opbevaring af Fyrværkeri Ordensregler for salg, håndtering og opbevaring af fyrværkeri Beredskabsafdelingen - Viborg Kommune 1. udgave Indholdsfortegnelse Side Anmeldelse 3 Ansøgning

Læs mere

Lyskontrol, energibesparelser

Lyskontrol, energibesparelser Lyskontrol, energibesparelser Samsungs HDTV er det nemmeste på jorden - og det mest behagelige for dine øjne. Samsungs unikke Eco Sensor måler, hvor intenst rummets belysning er og indstiller automatisk

Læs mere

Tilbehørssortiment. Renault CAPTUR

Tilbehørssortiment. Renault CAPTUR Tilbehørssortiment Renault CAPTUR Tilbehørssortiment Renault CAPTUR Renault er en af verdens største bilproducenter, og vores udvalg af tilbehør er naturligvis både meget omfattende og i absolut verdensklasse.

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 44_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Introduktion til renrummet

Introduktion til renrummet Introduktion til renrummet - - - Under stadig udarbejdelse - - - Version 1 Opdateret 16. december 2009 Indhold Side Overordnet - - 2 Adgang til bygningen - - 3 Beklædning - - 4 Renrumsadfærd - - 4 Almindelige

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Billedkunstlokale APV - Fase 1 Skema 2 2002 Ja Nej Årsag, vurdering af behov for ændringer og øvrige bemærkninger Lokalet, herunder størrelsesforhold,

Billedkunstlokale APV - Fase 1 Skema 2 2002 Ja Nej Årsag, vurdering af behov for ændringer og øvrige bemærkninger Lokalet, herunder størrelsesforhold, Lokalet, herunder størrelsesforhold, materialer, installationer og rengøring Er lokalet placeret med udgangsdøre til evt. parkeringsplads eller lign.? Hvis nej, er der så vareelevator eller ladvogne/rulleborde?

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 30. SEPTEMBER 2015 DOMI BOLIG AFD. 10 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this

Læs mere

Reparationskursus. I guld- og sølvsmedeteknikker

Reparationskursus. I guld- og sølvsmedeteknikker Reparationskursus I guld- og sølvsmedeteknikker 1 Kursus i mindre reparationer om trækning af perler med og uden knuder, montering af dupper og låse. Loddeprocesser ved mindre reparationsopgaver som f.eks.

Læs mere

BEBOERVEJLEDNING for beboere i AB-Enghaven Senest revideret 2016-04-14

BEBOERVEJLEDNING for beboere i AB-Enghaven Senest revideret 2016-04-14 BEBOERVEJLEDNING for beboere i AB-Enghaven Senest revideret 2016-04-14 Indledning Velkommen. Denne beboervejledning er udfærdiget til brug for samtlige beboere i vores andelsforening. Formålet med brochuren

Læs mere

Retningslinjer for lån og leje af Kulturudvalgets kommunale lokaler

Retningslinjer for lån og leje af Kulturudvalgets kommunale lokaler Retningslinjer for lån og leje af Kulturudvalgets kommunale lokaler Fælles- og Kulturforvaltningen Kulturafdelingen Godkendt Køge Byråd 27. november 2012 Retningslinjer for lån og leje af kommunale lokaler

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

2927- Oprydningssalg fra Kiosk bl.a. Baksi pillefyr m.v.

2927- Oprydningssalg fra Kiosk bl.a. Baksi pillefyr m.v. 2927- Oprydningssalg fra Kiosk bl.a. Baksi pillefyr m.v. 2927- Oprydningssalg fra Kiosk bl.a. Baksi pillefyr m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Fredag d. 06. oktober 2017 - kl. 12:18 Auk: 2927

Læs mere

Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237

Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237 Bookingnr. Navn Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237 Adresse Telefon Email Aftale om leje i perioden Pris I weekenderne kan salen, Orange stue + køkkenet lejes således: Huset kan ikke længere

Læs mere

Tilsynsramme for de planlagte pædagogiske tilsyn i 2012 for dagtilbud i Rudersdal Kommune

Tilsynsramme for de planlagte pædagogiske tilsyn i 2012 for dagtilbud i Rudersdal Kommune Tilsynsramme for de planlagte pædagogiske tilsyn i 2012 for dagtilbud i Rudersdal Kommune Børnehus: Solsikken Dato: 8. juni 2012 Tilsynskonsulent: Britta Bartelt Hvad har vi fokus på? Institutionens virksomhedsplan

Læs mere

Oprydningssalg fra Kiosk bl.a. Baksi pillefyr m.v.

Oprydningssalg fra Kiosk bl.a. Baksi pillefyr m.v. 2927 - Oprydningssalg fra Kiosk bl.a. Baksi pillefyr m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Fredag d. 06. oktober 2017 - kl. 12:18 Auk: 2927 Kat: 1. Auk: 2927 Kat: 2. Auk: 2927 Kat: 3. Parti div.

Læs mere

Fangst- og redskabsovervågning

Fangst- og redskabsovervågning Kapitel 12 side 72 Fangst- og redskabsovervågning Udstyret til fangst- og redskabsovervågning giver fiskeren oplysninger om trawlet og fangsten. Oplysningerne bliver samlet på en skærm. Det kan være et

Læs mere

Velkommen Til Vallensbækhus

Velkommen Til Vallensbækhus Velkommen Til Vallensbækhus Indeholder vores husorden plus nogle praktiske oplysninger. Læs den! Brug den! Så vi alle kan færdes og bo i et godt boligmiljø. Indhold AFFALD...2 ALTANER...2 BADEVÆRELSER...3

Læs mere

København. Kørselsvejledning Inventar Praktiske oplysninger

København. Kørselsvejledning Inventar Praktiske oplysninger København Kørselsvejledning Inventar Praktiske oplysninger Velkommen til ferielejligheden i København KØRSELSVEJLEDNING TIL FERIELEJLIGHEDEN i KØBENHAVN Thorshavnsgade 19, st.tv., Islands Brygge, 2300

Læs mere

HUSREGLER ESBJERG OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER ESBJERG OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER ESBJERG OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Regler for foreningskontor Andre praktiske oplysninger Alarm Brand- og evakueringsplan 3 4 5 6 7 8 Sekretariatets

Læs mere

Indflytning & vedligeholdelse

Indflytning & vedligeholdelse Kære lejer. Velkommen til din nye bolig. Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt. Lovgivningen på området er imidlertid indviklet,

Læs mere

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive.

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive. Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at leje Skive Lejrskole. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk

Læs mere

Retningslinjer og vejledning. for Hobro Boligforening

Retningslinjer og vejledning. for Hobro Boligforening Retningslinjer og vejledning for Hobro Boligforening Retningslinier og vejledning Retningslinier og vejledning i forbindelse med vedligeholdelse, forbedringer, ændringer og moderniseringer af boligforeningens

Læs mere

LK IHC Standard. El-installationen til den moderne bolig

LK IHC Standard. El-installationen til den moderne bolig LK IHC Standard El-installationen til den moderne bolig El i den moderne bolig El-installationen i den moderne bolig bør i dag være udført med LK IHC. Udover alle de almindeligt kendte el-funktioner, vil

Læs mere

Er gjort. Der kommer et møde omkring afslutning af dette. Yvonne vender tilbage med en dato.

Er gjort. Der kommer et møde omkring afslutning af dette. Yvonne vender tilbage med en dato. 2. Oktober 2012 Fremmødt: Rasmus, Uffe, Yvonne, Kåre, Parbæk, Thorup Afbud: Daniel Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre 1. Opgavelisten Yvonne skal sende information om Anima

Læs mere

Driftsmæssige forskrifter. for. Daginstitutioner

Driftsmæssige forskrifter. for. Daginstitutioner Driftsmæssige forskrifter for Daginstitutioner STATENS BRANDINSPEKTION 1. FEBRUAR 1983 Disse driftsmæssige forskrifter er udsendt i medfør af 40 i brandloven, jfr. lovbekendtgørelse nr. 641 af 29. december

Læs mere

STATUS FOR PROJEKT JAGTENS HUS PR. D. 31. MARTS 2016

STATUS FOR PROJEKT JAGTENS HUS PR. D. 31. MARTS 2016 STATUS FOR PROJEKT JAGTENS HUS PR. D. 31. MARTS 2016 BYGGEPLADSEN Byggepladsens indretning og funktion er uændret i forhold til seneste opdatering, pånær én væsentlig ting: Den sidste af de gamle bygninger

Læs mere

5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS

5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS 5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS Indledning Tak fordi du har valg at downloade guiden 5 trin til forbedring af dit fokus. Jeg går ud fra, at du har downloadet denne guide, fordi du har et ønske om at

Læs mere

HUSORDEN. Søholm Boligselskab ApS

HUSORDEN. Søholm Boligselskab ApS HUSORDEN Søholm Boligselskab ApS 1. INDLEDNING ikke et "nej-reglement" En husorden kan let blive opfattet som et nej-reglement. Det er ikke tanken bag denne husorden. Alle skal kunne fungere sammen, og

Læs mere

Rådsmøde d. 12/2 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde d. 12/2 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde d. 12/2 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anne-Sofie A. Hansen (ASH) 19E Anders M Madsen (AMM) 20E Birte Martin () 18A Kenneth Hytting (KH) 11D Mark Anderson (MA) 14D Sidsel

Læs mere

BRIO Sense. Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse

BRIO Sense. Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse BRIO Sense Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse VIGTIGT! Læs denne brugsanvisning grundigt før Alt som hænger på styret indvirker på 2 vognen tages i brug, og gem den til fremtidig brug. vognens stabilitet.

Læs mere

Brugervejledning til videokamera uden sensor

Brugervejledning til videokamera uden sensor Brugervejledning til videokamera uden sensor Tilslutning af videokamera Videokameraet er et IP-videokamera. Det tilsluttes som udgangspunkt trådløst til routeren, men kan også tilsluttes med et netværkskabel.

Læs mere

GALANT Skrivebordserie

GALANT Skrivebordserie 11_014 Produktguide GALANT Skrivebordserie DESIGN Olle Lundberg, Henrik Preutz VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, opvredet i vand tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør

Læs mere

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Forsigtig: Læs venligst denne manual før du bruger produktet. Sikkerhedsadvarsel 1. Sørg for at bruge apparatet i overensstemmelse med hvad der står i denne manual, og

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 CAFA Hovedvejen 3 4000 Roskilde Telefon 46 37 32 32 Web cafa.dk 13. maj 2013 Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 Institution/opholdssted Behandlingshjemmet Solbjerg Sdr. Fasanvej 16 2000 Frederiksberg Uanmeldt

Læs mere

Tillykke med din nye ipad. Denne guide er til dig, der har et Apple-ID i forvejen

Tillykke med din nye ipad. Denne guide er til dig, der har et Apple-ID i forvejen Tillykke med din nye ipad Denne guide er til dig, der har et Apple-ID i forvejen Indhold Regler for brug af ipad... 3 Skærm lås... 3 Brug af Citrix... 3 Mail og kalender... 3 Dropboks... 3 Skype... 3 Generelt

Læs mere

BAGGRUND. Budgettet er begrænset og derfor ser vi også gerne, at så mange møbler som muligt genbruges.

BAGGRUND. Budgettet er begrænset og derfor ser vi også gerne, at så mange møbler som muligt genbruges. BAGGRUND I 2010 flyttede Copenhagen Capacity og Wonderful Copenhagen ind på Nørregade 7B, hvor lokalerne på 3. og 4. sal var blevet ny-renoveret med henblik på at huse de to organisationer. Begge organisationer

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven

Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Velkommen til Plejecenter Kirstinehaven Indhold Velkommen... 3 Om Kirstinehaven... 4 Lejligheden... 5 Indflytning... 5 Når du flytter ind, så husk... 6 Hvad koster det at bo i Kirstinehaven?... 8 Andet

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse Navn: af: I forbindelse med fraflytning skal du i henhold til lejekontrakten betale leje i istandsættelsesperioden på 14 dage. Lejligheden skal være tømt og synet inden boligforeningens istandsættelse.

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 www.plejecentretsjaelsoe.dk Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46

Læs mere

Driftsmæssige forskrifter. for. Skoler

Driftsmæssige forskrifter. for. Skoler Driftsmæssige forskrifter for Skoler STATENS BRANDINSPEKTION 1. FEBRUAR 1983 Disse driftsmæssige forskrifter er udsendt i medfør af 40 i brandloven, jfr. lovbekendtgørelse nr. 641 af 29. december 1976

Læs mere

Boligaftale for A/B Gilholm

Boligaftale for A/B Gilholm 1 Boligaftale for Denne boligaftale mellem (e) og Andelsboligforeningen Gilholm har til formål at fastlægge de vigtigste rettigheder og pligter for aftalens parter Boligaftalen er udfærdiget

Læs mere

Prisliste. Square Reolen fra Kidi

Prisliste. Square Reolen fra Kidi Prisliste Alle priser er incl. moms forbehold for trykfejl og ændringer Nkr. Square Reolen fra Kidi Oktober 2015 Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1

Læs mere

fsb bellahøj husorden for bellahøj

fsb bellahøj husorden for bellahøj fsb bellahøj husorden for bellahøj Rådhuspladsen 59 1550 København V tel 3313 2144 fax 3314 1260 www.fsb.dk februar 2014 HUSORDEN FOR BELLAHØJ Afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret byder dig velkommen

Læs mere

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand og evakueringsplan 3 4 5 6 Sekretariatets åbningstider Tirsdage i lige uger fra

Læs mere