Notat om scenarier for Ydesvej 4, Grenaa Sportel og vandrerhjem med tilhørende inspektørbolig Stadionallé 7, 8500 Grenaa

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Notat om scenarier for Ydesvej 4, Grenaa Sportel og vandrerhjem med tilhørende inspektørbolig Stadionallé 7, 8500 Grenaa"

Transkript

1 o Kultur- og udviklingsafdelingen Dato: 19. januar 2011 Reference: Jesper Due Direkte telefon: Journalnr.: 10/884 Notat om scenarier for Ydesvej 4, Grenaa Sportel og vandrerhjem med tilhørende inspektørbolig Stadionallé 7, 8500 Grenaa Grenaa Sportel og vandrerhjem og tilhørende inspektørbolig er bortforpagtet jf. forpagningsaftale af 14. juni 2005 (bilag 1). Af forpagtningsaftalen fremgår henholdsvis Norddjurs Kommune og forpagterens forpligtelser. Det fremgår bl.a. at aftalen træder i kraft 1. januar 2006 og løber uopsigeligt bortset fra ved misligholdelse indtil 31. december Ved en evt. indgåelse af ny forpagningsaftale har nuværende forpagter fortrinsret for de følgende 5 år. Forpagteren har ønsket en genforhandling af kontrakten hurtigst muligt med henblik på en sikring af et evt. indtægtsgrundlag for 2012, idet der løbende bookes for kommende år.

2 Matrikulære forhold De matrikulære forhold kan ses på foranstående matrikelkort. Vandrerhjemmet og forpagterboligen ligger på matr. Nr. 64 a. De ligger begge på den samme matrikel som Grenaa Idrætscenter og er ikke særskilt udmatrikuleret som eksempelvis den nye svømmehal. Ved et eventuelt salg skal der foretages en udstykning. En udstykning kan også blive relevant i forbindelse med en udlejningsaftale. Planlægningsmæssige forhold af betydning for anvendelsen Kommuneplan 09 Området - 4D4 - er udlagt til offentlige formål, idrætsanlæg, haller, campus (område med ungdomsboliger, undervisningsfaciliteter og fællesfaciliteter) m.v. Lokalplan nr. 122 for et område til idrætsformål Området er omfattet af Lokalplan nr. 122 for et område til idrætsanlæg og ungdomsboliger m.v. ved Grenaa Idrætscenter og vandrerhjem. Lokalplanen har bl.a. til formål 1) at åbne mulighed for opførelse af ungdomsboliger, undervisningsfaciliteter m.v. i tilknytning til idrætscentret og vandrerhjemmet, 2) at sikre udvidelsesmuligheder for det eksisterende idrætscenter og vandrerhjem og 3) at fastsætte det område, hvor ungdomsboligerne må opføres. I lokalplanen er der i øvrigt fastsat følgende om anvendelsen: - Området er udlagt til idrætscenter og vandrerhjem samt ungdomsboliger med tilhørende undervisningsfaciliteter, fællesrum, pedel- og bestyrerbolig m.v. (Stk. 3.1). - Der må foretages udvidelser af idrætscentret og etableres nye idrætsfunktioner samt opføres større bygningsanlæg som haller o. lign. med dertil hørende servicefaciliteter m.v. ( Stk. 3.2). - Til vandrerhjemmet må der etableres flere overnatningsmuligheder og faciliteter i tilknytning hertil såsom møde- og undervisningslokaler. (Stk. 3.3). - I området må der opføres flere ungdomsboliger til helårsbeboelse samt undervisningslokaler. (3.4). - Der må opføres en pedel og bestyrerbolig i tilknytning til faciliteterne. Nuværende brug Vandrerhjemmet fungerer i dag som vandrerhjem jf. betingelser opstillet af Landsforeningen for Danmarks Vandrerhjem. En stor del af vandrerhjemmet er dog i undervisningsperioden for studerende på Viden Djurs 3D College udlejet ud til elever til overnatning og til Viden Djurs som undervisningslokaler og køkken/spisesal for de studerende. Viden Djurs ønsker en mere permanent ordning i forbindelse med et øget aktivitetsniveau på 3D College, hvor der forventes elevfremgang. Det er i den forbindelse oplyst, at Viden Djurs må ikke beskæftige sig med elevboliger, men alene med undervisningslokaler og servicefaciliteter i tilknytning hertil.

3 De følgende scenarier er udarbejdet med henblik på at skabe baggrund for en politisk beslutning om fremtiden for vandrerhjemsdrift i Grenaa. Scenarierne er bygget op om to hovedbeslutninger: 1. Fortsat vandrerhjemsdrift på adressen Ydesvej Ophør af vandrerhjemsdrift på adressen Ydesvej Fortsat vandrerhjemsdrift på adressen Ydesvej 4. Ved beslutning om fortsat vandrerhjemsdrift på adressen Ydesvej 4 har den nuværende forpagter fortrinsret på en ny 5-årig aftale. Såfremt den nuværende forpagter ikke ønsker at fortsætte forpagtningsaftalen, skal muligheden for forpagtning udbydes, og det vil være hensigtsmæssigt at gennemgå aftalen forinden med henblik på en evt. revidering. 2. Ophør af vandrerhjemsdrift på adressen Ydesvej 4. Ved ophør af vandrerhjemsdrift på adressen Ydesvej 4 åbnes der flere muligheder: Bygningerne kan overdrages til Grenaa Idrætscenter, bygningerne kan udlejes til andre offentlige formål som f.eks. Viden Djurs eller en anden uddannelsesinstitution, og bygningerne kan sælges Vandrerhjemsbygninger og forpagterbolig overdrages til GIC Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter, DSI GIC, har ifølge vedtægterne til formål at varetage driften af svømmehal, idrætshal, boldbaner og cafeteria ved idrætscentret. Institutionen ejer ingen aktiver. Alle aktiver i lokaler m.v. ejes af Norddjurs Kommune. Hvis vandrerhjem og forpagterbolig skal overdrages til DSI GIC, skal vedtægterne ændres, så DSI GIC også skal varetage driften af disse bygninger, og der skal laves en aftale om de økonomiske vilkår for overtagelse og drift. Ændringerne skal godkendes i kommunalbestyrelsen. Bygningerne skal fortsat ejes af Norddjurs Kommune. Norddjurs Kommune betaler hvert år et tilskud til driften af GIC. Tilskuddet fastsættes på grundlag af et budget, udarbejdet af den daglige ledelse af institutionen. Hvis vandrerhjemmet og forpagterboligen overdrages til DSI GSI, er der ikke brug for en forpagterbolig. Der skal i så fald tages stilling til, hvad forpagterboligen skal anvendes til fremover. De kunne være undervisnings- eller klubformål. Det er måske også en mulighed, at forpagterboligen overtages af Kattegatspejderne, og at spejdernes nuværende klubhus flyttes. Derved bliver der bedre mulighed for at placere adgangsveje og nye byggerier og at skabe et sammenhængende uddannelsesmiljø i området Ejendommene udlejes

4 Ejendommene udlejes til en uddannelsesinstitution, som selv skal stå for drift og renovering. Lejemålet skal i givet fald udbydes offentligt. Vandrerhjemmet er nedslidt og trænger til en renovering. Omkostningerne til renoveringen er vurderet til omkring kr. Der er to muligheder for at gribe renoveringen an: At den foretages af udlejer eller at den foretages af lejer. Såfremt udlejer/norddjurs Kommune foretager renoveringen, skal der findes finansiering til denne og udlejningen skal efterfølgende kunne forrente denne. Det skal fremgå af lejeaftalen, hvilke vedligeholdelsesforpligtelser, der påhviler lejer og hvilke der påhviler udlejer. Såfremt lejer foretager renoveringen, skal bygninger udlejes til en lejeværdi, der er lavere end ved udlejning, hvor Norddjurs Kommune har foretaget renovering af bygning. Det skal fremgå af lejeaftalen, hvilke vedligeholdelsesforpligtelser, der påhviler lejer og hvilke der påhviler udlejer. En udlejning til en uddannelsesinstitution vil understøtte idéen om et uddannelsesmiljø i området Bygningerne Ydesvej 4 og Stadion Allé 7 sælges Bygningerne afhændes enten i sammenhæng eller som to selvstændige bygninger. Der skal i så fald foretages en udstykning, enten en sokkeludstykning eller en udstykning af en grund med bygninger. Salgsprisen for ejendommen fastsættes ved en vurdering, som foretages af en uvildig. Kultur- og udviklingsafdelingen bemærkninger Kultur- og udviklingsafdelingen bemærker, at valg af scenarie 1 betyder en uændret situation i forhold til anvendelsesmuligheder, og at vandrerhjemsdriften fortsætter som hidtil. Scenarie 2 medfører nedlægning af vandrerhjemmet. Som nævnt i beskrivelsen giver dette scenarie mulighed for at vandrerhjemmet udvikles enten i sammenhæng med de nuværende aktiviteter på GIC eller i forholdet til uddannelsesmiljøet i området eller en kombination af dette. Sidstnævnte scenarium kræver yderligere belysning af disse muligheder, men af hensyn til såvel ønskerne fra den nuværende forpagter af vandrerhjemmet om en kontraktforlængelse og ønskerne om enten udvidelse af aktiviteterne på GIC eller Viden Djurs, skal der træffes en principiel afgørelse om vandrerhjemsdriften.

5 Et ophør af vandrerhjemsdriften på det nuværende sted rejser spørgsmålet, om der fortsat skal være et vandrerhjem ved Grenaa. Der er ikke lavet en undersøgelse af dette. Undersøgelsen kunne omfatte: En analyse af vandrerhjemmets betydning for udviklingen af turismen på Djursland. Herunder behovet for vandrerhjemmet i forhold til udviklingen af kystturismen (Bl.a. dykker-, lystfisker- og kajakturisme) og udviklingen af Havets Hus. En analyse af de eksisterende overnatningsmuligheder i Grenaa området med henblik på en afdækning af behovet for supplering med et vandrerhjem. En analyse af kravene til beliggenhed, størrelse og udformning. En belysning af de fysiske og planlægningsmæssige muligheder for placering af et nyt vandrerhjem ved kysten mellem Fornæs og Grenaa Strand Camping. (Herunder en undersøgelse af muligheden for at placere vandrerhjemmet i det nye byomdannelsesområde ved fiskerihavnen. Umiddelbart ser de støjmæssige forhold dog ud til, at det ikke kan lade sig gøre. Et nyt vandrerhjem på dette sted kan være med til at booste udviklingen i perspektivområdet ved fiskerihavnen). En belysning af mulige ejerskaber (Offentligt, privat eller fondseje?). En afdækning at mulighederne for at kombinere funktionen som vandrerhjem med en anden funktion (Eksempler: Vandrerhjem/spejderhus, vandrerhjem/kollegium, vandrerhjem/sejl- eller kajakklub). En analyse af muligheder for ansøgning om økonomisk støtte til opførelsen af vandrerhjemmet.

Notat om takster på folkeoplysningsområdet 2013

Notat om takster på folkeoplysningsområdet 2013 o Kultur- og udviklingsafdelingen Dato: 5. december 2012 Reference: Helen Rosager Direkte telefon: 89 59 40 71 E-mail: Helen.Rosager@norddjurs.dk Journalnr.: 11/9575 Notat om takster på folkeoplysningsområdet

Læs mere

Salg af Skarresø Camping og Skarridsøhjemmet

Salg af Skarresø Camping og Skarridsøhjemmet VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Notat Dato: 30. september 2015 Sagsb.: lofra Sagsnr.: 15/25874 Dir.tlf.: +45 7236 3636 E-mail: lofra@holb.dk Salg af Skarresø Camping og Skarridsøhjemmet Kort opsummering af notatets

Læs mere

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren)

Forpagtningsaftale mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) Forpagtningsaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det følgende benævnt bortforpagteren) & Martin Bruun Bibliotekvej 62 2560 Hvidovre (i det følgende benævnt forpagteren) Forpagtningsaftale

Læs mere

Anmelder: Mtr. nr. 54 c. 54 d. Hals Kommune Borgergade 39 9362 Gandrup. Hou by, Hals. Tlf. 99.549999. HALS KOMMUNE d- LOKALPLAN NR. 6.13.

Anmelder: Mtr. nr. 54 c. 54 d. Hals Kommune Borgergade 39 9362 Gandrup. Hou by, Hals. Tlf. 99.549999. HALS KOMMUNE d- LOKALPLAN NR. 6.13. Mtr. nr. 54 c Hou by, Hals 54 d Anmelder: Hals Kommune Borgergade 39 9362 Gandrup Tlf. 99.549999 HALS KOMMUNE d- LOKALPLAN NR. 6.13 r-- rn JANUAR 1994 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 6.13 1. 2. 3. 4.

Læs mere

UDKAST til aftale mellem Christiania og staten

UDKAST til aftale mellem Christiania og staten Aftaleudkastet afspejler de førte drøftelser og er ikke godkendt af det politiske niveau UDKAST til aftale mellem Christiania og staten Staten og Christiania har med udgangspunkt i christianialoven indgået

Læs mere

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune.

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune. Lejekontrakt Mellem Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem Østervej 4 4640 Faxe Cvr.nr. 14278184 (herefter lejer) Og Faxe Kommune Frederiksgade 8 4690 Haslev Cvr.nr. 29188475 (herefter udlejer)

Læs mere

Nyt liv ved Fjellerup Strand

Nyt liv ved Fjellerup Strand Nyt liv ved Fjellerup Strand Bygning fra fiskeriets storhedstid Norddjurs Kommune ansøger om deltagelse i Realdania-kampagnen Stedet tæller med projektet Nyt liv ved Fjellerup Strand. Projektet tager ud

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt University College Nordjylland, Læreruddannelsen i Aalborg (herefter: bortforpagteren) bortforpagter herved kantinen Mylius Erichsens Vej 131 til XXXX (herefter: forpagteren) på følgende

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen Valdemar Haumand referat, side 1 d.7. juni 2012 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmøde d.7.6.2012, kl.15.00. Formøde afholdt kl. 14.30 for Kirsten Grethe Jensen og

Læs mere

LOKALPLAN 41. For et område ved Stenrødgård i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 41. For et område ved Stenrødgård i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 41 For et område ved Stenrødgård i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 Lokalplanens

Læs mere

Sidst i notat gives en status på gennemført bygningskomprimering i perioden 2011 2014.

Sidst i notat gives en status på gennemført bygningskomprimering i perioden 2011 2014. NOTAT Allerød Kommune Sekretariat Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Status bygningskomprimering og salgbare arealer Byrådet har som led i de

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Afbud Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen Valdemar Haumand referat dagsorden, side 1 d.27. september 2012 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmøde d.27.9.2012, kl.15.00. Formøde afholdt kl. 14.00 for Kirsten

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Lars Møller Jens Meilvang

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Lars Møller Jens Meilvang Valdemar Haumand side 1 d.16. marts 2010 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Dagsorden fra bestyrelsesmødet tirsdag d.16.3.2010 kl. 15.30. Mødet afholdes i Grenaa Idrætscenters mødelokale 4,

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD Ejeren, Kolding Kommune, Nytorv 11, 6000 Kolding tlf.nr. 79 79 79 79, (herefter kaldet bortforpagter) bortforpagter til XXX Navn, adresse, kontakt (herefter

Læs mere

Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn.

Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn. Pkt.nr. 7 Ansøgninger fra henholdsvis Hvidovre/Københavns Jagtforening og Ungdomsskolen i Hvidovre om overtagelse af pavillon på Hvidovre Havn. 323372 Indstilling: 1. at udvalget tager stilling til ansøgningerne,

Læs mere

Efter aftale med Jesper Kaas Schmidt sender jeg jer yderlig relevante dokumenter (oplysninger).

Efter aftale med Jesper Kaas Schmidt sender jeg jer yderlig relevante dokumenter (oplysninger). From: Kim Kofod Hansen Sent: 23 Nov 2015 08:44:15 +0000 To: Olaf Krogh Madsen;Inger K. Andersen;Rikke Albæk Jørgensen;Allan Gjersbøl Jørgensen;Ulf Baldrian Kudsk Harbo;Bente Hedegaard Cc: Else Søjmark;Christina

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen Valdemar Haumand referat dagsorden, side 1 d.13. december 2012 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmødet d.13.12.2012, kl.15.00. Formøde afholdes kl. 14.00 for Kirsten

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 13

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 13 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 13 FOR ET AREAL TIL IDRÆTSANLÆG 18.1W9BQ 04092 INDLEDNING % Nærværende notat indeholder et forslag til lokalplan for udbygning af idrætsområdet syd for Rinavej (hovedlandevej

Læs mere

Vordingborg Kommunalbestyrelse har den 26. august vedtaget forslag til lokalplan nr. Å 00.00.01 Udvidelse af boldbaner i Køng.

Vordingborg Kommunalbestyrelse har den 26. august vedtaget forslag til lokalplan nr. Å 00.00.01 Udvidelse af boldbaner i Køng. Plansekretariatet Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg Telefon 55 36 36 36 Direkte 55 36 24 24 Fax. 55 36 25 00 post@vordingborg.dk www.vordingborg.dk Forslag til lokalplan nr. Å 00.00.01 Udvidelse af boldbaner

Læs mere

Sag Lejetab ældreboliger Sagsnr. 07/3761 Initialer SusRas. Åben sag

Sag Lejetab ældreboliger Sagsnr. 07/3761 Initialer SusRas. Åben sag Sag Lejetab ældreboliger Sagsnr. 07/3761 Initialer SusRas Åben sag Resumé I forbindelse med budgetforlig 16. september 2010 er et af opmærksomhedspunkter B2011 om en samlet administration af ældreboliger/udlejningsboliger

Læs mere

LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE TIL KOLONIHAVER N R. 62

LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE TIL KOLONIHAVER N R. 62 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE TIL KOLONIHAVER N R. 62 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 62 Lokalplan nr. 62 for et område til kolonihaver beliggende mellem Randersvej og Gammel Å. Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

(UDKAST) Silkeborg Byråds udtalelse vedr. salg af Marienlund Plejehjem til Silkeborg Efterskole

(UDKAST) Silkeborg Byråds udtalelse vedr. salg af Marienlund Plejehjem til Silkeborg Efterskole Statsforvaltningen Midtjylland Det kommunale tilsyn E-mail: midtjylland@statsforvaltning.dk 1. marts 2013 (UDKAST) Silkeborg Byråds udtalelse vedr. salg af Marienlund Plejehjem til Silkeborg Efterskole

Læs mere

NOTAT Endelig vedtagelse af lokalplan 009-707 for boligområde ved Ramskovvej i Grenaa.

NOTAT Endelig vedtagelse af lokalplan 009-707 for boligområde ved Ramskovvej i Grenaa. Plan- og Byggeafdelingen Dato: 05.09.2007 Reference: Birgit Kaarøe Direkte telefon: 8959 4057 E-mail: bk@norddjurs.dk Journalnr.: 07/13340 NOTAT Endelig vedtagelse af lokalplan 009-707 for boligområde

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om offentlige forskningsinstitutioners kommercielle aktiviteter og samarbejde med fonde

Bekendtgørelse af lov om offentlige forskningsinstitutioners kommercielle aktiviteter og samarbejde med fonde LBK nr 580 af 01/06/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 15. juni 2016 Ministerium: Uddannelses- og Forskningsministeriet Journalnummer: Uddannelses- og Forskningsmin., j.nr. 14/006467 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 51. for et område ved Wiedergarden.

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 51. for et område ved Wiedergarden. DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 51 for et område ved Wiedergarden. INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning side 3 Lokalplanens redegørelse side 4 Lokalplanområdet Lokalplanens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr. 73.1. Udstykning af Bygaden 37 i Landsbyen

Forslag til Lokalplan nr. 73.1. Udstykning af Bygaden 37 i Landsbyen Forslag til Lokalplan nr. 73.1 Udstykning af Bygaden 37 i Landsbyen August 2014 Indhold Hvad er en lokalplan? Fremlæggelsesperiode... 3 Lokalplanforslagets midlertidige retsvirkninger... 3 Klagevejledning...

Læs mere

DRAGØR KOMMUNE. Tillæg til lokalplan 45. - for en ny svømmehal nord for Hollænderhallen

DRAGØR KOMMUNE. Tillæg til lokalplan 45. - for en ny svømmehal nord for Hollænderhallen DRAGØR KOMMUNE Tillæg til lokalplan 45 - for en ny svømmehal nord for Hollænderhallen INDHOLD REDEGØRELSE Lokalplantillæggets baggrund og indhold side 5 Planens forhold til anden planlægning mv side 6

Læs mere

Tillæg nr. 27b. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan 2013-2025. Område til Vindmøller ved Faster-Astrup. Ringkøbing-Skjern Kommune

Tillæg nr. 27b. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan 2013-2025. Område til Vindmøller ved Faster-Astrup. Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 27b Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan 2013-2025 Område til Vindmøller ved Faster-Astrup Kort- & Matrikelstyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 17. juni 2014 FORORD

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826 Næstved Kommune Center for Ejendomme Rådmandshaven 20 4700 Næstved LEJEKONTRAKT mellem Næstved Kommune og Kolonihaveforeningen Ellevang 1 1 Parterne Mellem Næstved Kommune i det følgende kaldet ejeren

Læs mere

Superstadion og erhvervspark

Superstadion og erhvervspark Superstadion og erhvervspark Visionen er at gøre Køge Park til en publikumsmagnet for hele Sjælland, hvor man kan få sports- og andre kulturoplevelser i superligaklassen. Forholdene for Køge Kommunes breddeidræt

Læs mere

Delområde 6 - Jægerspris og det nordlige Horns Herred

Delområde 6 - Jægerspris og det nordlige Horns Herred Delområde 6 - Jægerspris og det nordlige Horns Herred I C H J N F A L K G B M D E Delområde 6 med angivelse af kortudsnit for byområder (A-B) og landområder (C-N) 386 6 Delområde 6 - Byområder Jægerspris

Læs mere

NOTAT. Allerød Kommune. Eventuelt salg af kommunale ældreboliger i Allerød Kommune

NOTAT. Allerød Kommune. Eventuelt salg af kommunale ældreboliger i Allerød Kommune NOTAT Allerød Kommune Sekretariat Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Dato: 04. december 2013 Sekretariatet Eventuelt salg af kommunale ældreboliger

Læs mere

Slots- og Ejendomsstyrelsen

Slots- og Ejendomsstyrelsen Slots- og Ejendomsstyrelsen 22.12.2006 SES Uddybning og supplement af statens tilbud til Christianias beboere af 26. september 2006 om udmøntning af fremtidige organisations- og ejerformer på Christianiaområdet

Læs mere

07.03.S02 07.03.S01. TILLÆG 23 Bed and breakfast, café og butik i Henneby. ENKELTOMRÅDE 07.03.S01 og 07.03.S02

07.03.S02 07.03.S01. TILLÆG 23 Bed and breakfast, café og butik i Henneby. ENKELTOMRÅDE 07.03.S01 og 07.03.S02 07.03.S02 07.03.S01 TILLÆG 23 Bed and breakfast, café og butik i Henneby ENKELTOMRÅDE 07.03.S01 og 07.03.S02 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JANUAR 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til dette

Læs mere

Statsforvaltningens skrivelse af 2. april 2008 til en kommune: Vedr.: Blue Water Arena:

Statsforvaltningens skrivelse af 2. april 2008 til en kommune: Vedr.: Blue Water Arena: Statsforvaltningens skrivelse af 2. april 2008 til en kommune: Vedr.: Blue Water Arena: Esbjerg Kommune har ved skrivelse af 5. februar 2008 anmodet Statsforvaltningen Syddanmark om samtykke til undladelse

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Benny Hammer Lars Møller Jens Meilvang

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Formand KGJ Pia Bjerregaard Næstformand PB Benny Hammer Lars Møller Jens Meilvang Valdemar Haumand side 1 d.27. december 2009 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat åben dagsorden til bestyrelsesmødet torsdag d.17.12.2009 kl. 16.30. Mødet blev afholdt i Grenaa Idrætscenters

Læs mere

Leje og benyttelsesaftale

Leje og benyttelsesaftale Leje og benyttelsesaftale Vedrørende legeplads på del af ejendommen matr.nr. 8 CH, Flenninge By, Brahetrolleborg, beliggende Lykkemarken, 5600 Faaborg mellem Faaborg-Midtfyn Kommune, herefter kaldet FMK

Læs mere

Sociale klausuler om uddannelses og praktikaftaler og arbejdsklausuler i almene byggerier m.v.

Sociale klausuler om uddannelses og praktikaftaler og arbejdsklausuler i almene byggerier m.v. NOTAT Dato: 10. marts 2015 Kontor: Almene boliger Sagsnr.: 2014-10334 Sagsbeh.: Lars Nielsen Dok id: 574797 Sociale klausuler om uddannelses og praktikaftaler og arbejdsklausuler i almene byggerier m.v.

Læs mere

Bestyrelse: Torben Jensen, formand Preben Brandstrup Hansen, næstformand Inger K. Andersen Esben Møller EM Afbud Pia Bjerregaard

Bestyrelse: Torben Jensen, formand Preben Brandstrup Hansen, næstformand Inger K. Andersen Esben Møller EM Afbud Pia Bjerregaard Valdemar Haumand, referat dagsorden nr.29, side 1 d.12. juni 2014 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat dagsorden bestyrelsesmøde d.12.6.2014, kl.14.00. Mødet afholdes i Grenaa Idrætscenters

Læs mere

Høringsnotat. vedrørende

Høringsnotat. vedrørende Miljø- og Planlægningsudvalget 2009-10 L 83 Bilag 1 Offentligt Notat SKOV- OG NATURSTYRELSEN Natur og Skov J.nr. SNS-500-00005 Ref. suwor november 2009 Høringsnotat vedrørende forslag til lov om udstykning

Læs mere

Lokalplan nr. 133. Nyborg Kommune Teknisk Afdeling April 2002. Nyborg Friskole

Lokalplan nr. 133. Nyborg Kommune Teknisk Afdeling April 2002. Nyborg Friskole Lokalplan nr. 133 Nyborg Kommune Teknisk Afdeling April 2002 Nyborg Friskole 1 Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund... 4 Lokalplanens indhold... 5 Forhold til anden planlægning...

Læs mere

INFORMATION TIL KØBER OM HANDEL MED KOLONIHAVEHUS (på lejet jord)

INFORMATION TIL KØBER OM HANDEL MED KOLONIHAVEHUS (på lejet jord) INFORMATION TIL KØBER OM HANDEL MED KOLONIHAVEHUS (på lejet jord) Denne information er ikke en udtømmende opregning af regler og bestemmelser på området for handel med kolonihavehuse og kan derfor ikke

Læs mere

REFERAT. Folkeoplysningsudvalget

REFERAT. Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget REFERAT Møde nr. : 04/2010 Sted : Kantinen 1. sal, Kirkestien 1, Allingåbro Dato : 17. maj 2010 Start kl. : 15.30 Slut kl. : 17:30 Medlemmer Kirsten G. Jensen (Kommunalbestyrelsen)

Læs mere

Beskrivelse og Udbudsvilkår. For salg af ca. 54 ha agerjord beliggende nord for Landerupvej.

Beskrivelse og Udbudsvilkår. For salg af ca. 54 ha agerjord beliggende nord for Landerupvej. Beskrivelse og Udbudsvilkår For salg af ca. 54 ha agerjord beliggende nord for Landerupvej. Arealet udbydes i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

REGLER FOR SKILTNING ERHVERVSVIRKSOMHEDER

REGLER FOR SKILTNING ERHVERVSVIRKSOMHEDER SLAGELSE KOMMUNE REGLER FOR SKILTNING ERHVERVSVIRKSOMHEDER REGLER FOR SKILTNING ERHVERVSVIRKSOMHEDER INDLEDNING. Slagelse Kommune vil med disse skilteregler søge at få en smukkere skiltning på virksomhederne

Læs mere

Skole- og Børneudvalget. NOTAT: Mulige modeller for organisering af 10. klasse i Roskilde Kommune

Skole- og Børneudvalget. NOTAT: Mulige modeller for organisering af 10. klasse i Roskilde Kommune Skole- og Børneudvalget Børn og Kultur Skole og Klub Sagsnr. 190784 Brevid. 1280475 Ref. LAFJ Dir. tlf. 46 31 40 66 hanneo@roskilde.dk NOTAT: Mulige modeller for organisering af 10. klasse i Roskilde Kommune

Læs mere

Offentligt udbud for Randers Kommune

Offentligt udbud for Randers Kommune Offentligt udbud for Randers Kommune Sag 6381-2 TIL SALG Randers SV - Vorup Boulevard 33, delområde C2 Tidligere anvendt til serviceareal for kommuneskolen - Vorup Skole Ejendommen udbydes i 3 delområder:

Læs mere

Vejledning om tildeling af handyrtillæg

Vejledning om tildeling af handyrtillæg Vejledning om tildeling af handyrtillæg (HD-tillæg) Juli 2011 Kolofon Denne vejledning er udarbejdet af FødevareErhverv i 2011 Bidragyder(e): FødevareErhverv Fotograf(er): Colourbox Ministeriet for Fødevarer,

Læs mere

VORDINGBORG KOMMUNE. Plejecenter Solvang, Ore LOKALPLAN NR. B - 15.2. Pris kr. 20,-

VORDINGBORG KOMMUNE. Plejecenter Solvang, Ore LOKALPLAN NR. B - 15.2. Pris kr. 20,- VORDINGBORG KOMMUNE BOR N CHS VEJ E T OLE G O N R Æ E V V E S U N D V E J N Y V E J T JØ R N E J LOKALPLAN NR. B - 15.2 Plejecenter Solvang, Ore Vordingborg april 2002 Pris kr. 20,- Om kommune- og lokalplaner

Læs mere

Kirsten Grethe Jensen Fungerende formand KGJ Pia Bjerregaard Fungerende næstformand PB Benny Hammer Lars Møller Jens Meilvang X JM

Kirsten Grethe Jensen Fungerende formand KGJ Pia Bjerregaard Fungerende næstformand PB Benny Hammer Lars Møller Jens Meilvang X JM Valdemar Haumand side 1 d.1. oktober 2009 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmødet onsdag d.30.9.2009 kl. 15.30. Mødet blev afholdt i Grenaa Idrætscenters klubsekretariat,

Læs mere

NOTAT. vedr. ændring af anvendelse/salg af plejecentre

NOTAT. vedr. ændring af anvendelse/salg af plejecentre NOTAT vedr. ændring af anvendelse/salg af plejecentre -------------------- I Stevns Kommune er der følgende plejecentre: Hotherhaven, Præstemarken 76, 4652 Hårlev, bestående af: Præstemarken 2-20, Præstemarken

Læs mere

Notat Energipark ved DNV-Gødstrup

Notat Energipark ved DNV-Gødstrup Notat Energipark ved DNV-Gødstrup Projektleder: Thomas Jørgensen/Lillian Kristensen Dato: 30. august 2015 Generelt For at DNV-Gødstrup kan opfylde energikravene til bygningsklasse 2020 er der behov for

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter 58, stk. 1, nr. 1, jf. 35, stk. 1, i lov om planlægning 1.

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter 58, stk. 1, nr. 1, jf. 35, stk. 1, i lov om planlægning 1. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 1. juni 2012 J.nr.: NMK-31-00609 Ref.: Jan Vater, JAV-NMKN AFGØRELSE i sag om opstilling af antennemast ved Rø i Bornholms

Læs mere

NOTAT. Jersie skoles forventede markedsværdi og anlægsinvesteringer siden 2000.

NOTAT. Jersie skoles forventede markedsværdi og anlægsinvesteringer siden 2000. SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN / TEKNIK OG MILJØ NOTAT Emne: Jersie skole - fakta i forhold til salg og fremtidig anvendelse Til: Byrådet Dato: 4. februar 2013 Sagsbeh.: AJ, LES, BBO Sagsnr.: 13/1245

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By

Forpagtningsaftale. Mellem. Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring. (herefter benævnt Bortforpagter) Navn Adresse By Forpagtningsaftale Mellem Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring (herefter benævnt Bortforpagter) Og Navn Adresse By (herefter benævnt Forpagter) er der indgået følgende forpagtningsaftale

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om almene boliger m.v.

Forslag. Lov om ændring af lov om almene boliger m.v. NOTAT Dato: 8. december 2014 Kontor: Almene boliger Sagsnr.: 2014-10334 Sagsbeh.: lni Dok id: 565516 Forslag til Lov om ændring af lov om almene boliger m.v. (Sociale klausuler om uddannelses- og praktikaftaler)

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Ejendomsforvaltningen. H. H. Seedorffs Stræde 3-5. 8100 Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Ejendomsforvaltningen. H. H. Seedorffs Stræde 3-5. 8100 Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Ejendomsforvaltningen. H. H. Seedorffs Stræde 3-5. 8100 Århus C Side 1 INDSTILLING Til Århus Byråd Den 19. november 2004 via Magistraten J.nr. EJD/01/00532 Ref.:

Læs mere

Lov om ændring af lov om almene boliger m.v., lov om leje af almene boliger og lov om boligbyggeri

Lov om ændring af lov om almene boliger m.v., lov om leje af almene boliger og lov om boligbyggeri LOV nr 273 af 19/03/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 5. juli 2016 Ministerium: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Journalnummer: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, j.nr. 2012-2652 Senere

Læs mere

Vedtægt. Reno Djurs I/S

Vedtægt. Reno Djurs I/S Vedtægt for Reno Djurs I/S Vedtægten er tiltrådt af 8 interessenter den 1. juli 1996 I 2001 er vedtægtens 9 ændret I 2005 er vedtægtens 14 ændret I 2006 er vedtægtens 1, 2, 6, 9 og 10 ændret I 2009 er

Læs mere

for området mellem Sydvestvej, Engtoftevej og Sondre Ringvej

for området mellem Sydvestvej, Engtoftevej og Sondre Ringvej Lokalplan GL 35.2 for området mellem Sydvestvej, Engtoftevej og Sondre Ringvej Indholdsfortegnelse: PLANREDEGØRELSE Lokalplanområdets beliggenhed side 3 Eksisterende forhold side 3 Lokalplanens baggrund

Læs mere

Lokaiplan nr. 9-1. Lokalpian nr. 9-1

Lokaiplan nr. 9-1. Lokalpian nr. 9-1 Lokaiplan nr. 9-1 Lokalpian nr. 9-1 Marstal Kommune Lokalplan nr. 9-1 Indhoidsfortegnelse lndhold side 2 Forholdet til den øvrige planlægning 2 Lokalpianens retsvirkninger 4 1. Formål~ 5 2. Område og zonestatus~

Læs mere

E;CF32423!*B!,64$<,!,4$!=*274>*?G<2$43! :+(!H.(...! I$4%<+!;(G(!,4$!=*274>*?!*73*23!J!97<27&+%! :+(!K.(...!

E;CF32423!*B!,64$<,!,4$!=*274>*?G<2$43! :+(!H.(...! I$4%<+!;(G(!,4$!=*274>*?!*73*23!J!97<27&+%! :+(!K.(...! " #$%&'()*+,%-./0 Norddjurs Kommune Att.: handicaprœdet v/ Randi Boll Johnsen Torvet 3 8500 Grenaa 12%&32423,4$56+7789+%:6;;92*?+@7%,4$3A23

Læs mere

BILAG 2. Afstemning om partiernes ændringsforslag til udkast til Planstrategi 2015-2027

BILAG 2. Afstemning om partiernes ændringsforslag til udkast til Planstrategi 2015-2027 BILAG 2 Afstemning om partiernes ændringsforslag til udkast til Planstrategi 2015-2027 Oversigten følger rækkefølgen i udkastet til planstrategi. Sidetalshenvisninger refererer til udkastet. Understreget

Læs mere

Baggrund. Lovgrundlag. Reglerne om speciel inhabilitet fremgår dels af

Baggrund. Lovgrundlag. Reglerne om speciel inhabilitet fremgår dels af Notat Indhabilitet Baggrund. Baggrunden for udarbejdelsen af nærværende notat er, at Forsvarsministeriet har anmodet kommunalbestyrelsen om kommunens holdning til forsvarets planer om at ændre anvendelsen

Læs mere

Aftale om rammerne for udvidelsen af Vedbæk Havn

Aftale om rammerne for udvidelsen af Vedbæk Havn Aftale om rammerne for udvidelsen af Vedbæk Havn Den 28. marts 2012 vedtog Kommunalbestyrelsen, at 13. august 2012 Sekretariatet 1) forslag til tillæg til Kommuneplan 2009 med VVM-redegørelse og miljøvurdering

Læs mere

Indstilling. Byggemodning og salg af 114 villaparceller og 4 storparceller. Til Århus Byråd Via Magistraten. Teknik og Miljø

Indstilling. Byggemodning og salg af 114 villaparceller og 4 storparceller. Til Århus Byråd Via Magistraten. Teknik og Miljø Indstilling Til Århus Byråd Via Magistraten Teknik og Miljø Den 23. juni 2006 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Byggemodning og salg af 114 villaparceller og 4 storparceller mv. i Elev

Læs mere

Norddjurs Kommune. Notater vedr. svømmehal i Grenaa

Norddjurs Kommune. Notater vedr. svømmehal i Grenaa Norddjurs Kommune Notater vedr. svømmehal i Grenaa Notat vedrørende tidsplan. Opførelse af ny svømmehal Opgave 2006 2007 Jan Febr Marts April Maj Juni Juli Aug Sept Okt Nov Dec Jan Febr Marts April Maj

Læs mere

Teknisk Udvalg. Referat. Dato: Tirsdag den 5. februar 2013. Mødetid: 18:00-18:25

Teknisk Udvalg. Referat. Dato: Tirsdag den 5. februar 2013. Mødetid: 18:00-18:25 Referat Dato: Tirsdag den Mødetid: 18:00-18:25 Mødelokale: Mødelokale B105 Medlemmer: Annette Johansen (A), Bjarne Kogsbøll (C), John A. Bilenberg (C), Kemal Bektas (A), Lars Prier (O), Laurids Christensen

Læs mere

NOTAT 19. februar 2013. Opførelse og udlejning af lokaler til Skanderborg Lokalpoliti som led i realisering af Fælledprojektet

NOTAT 19. februar 2013. Opførelse og udlejning af lokaler til Skanderborg Lokalpoliti som led i realisering af Fælledprojektet Torben Brøgger Partner Sagsnr. 019047-0031 tb/ralp/kkp T +45 72 27 34 66 tb@bechbruun.com NOTAT 19. februar 2013 Opførelse og udlejning af lokaler til Skanderborg Lokalpoliti som led i realisering af Fælledprojektet

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 115. /e, < > **/< * MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 39 FOR ET OMRÅDE TIL TRANSFORMERSTATION VED ÅSTRUP. RKE.

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 115. /e, < > **/< * MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 39 FOR ET OMRÅDE TIL TRANSFORMERSTATION VED ÅSTRUP. RKE. /e, < > **/< * Anmelder: Grenaa Kommune Teknisk Forvaltning Torvet 3, 8500 Grenaa Tlf. 86 32 15 88 Forbrændingsanlæg GRENAA KOMMUNE GRENAA RKE LOKALPLAN NR. 115 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 39 FOR ET OMRÅDE

Læs mere

Lovtidende A. 2011 Udgivet den 23. juni 2011. Bekendtgørelse om ophør med drift af selvstændig virksomhed. 22. juni 2011. Nr. 678.

Lovtidende A. 2011 Udgivet den 23. juni 2011. Bekendtgørelse om ophør med drift af selvstændig virksomhed. 22. juni 2011. Nr. 678. Lovtidende A 2011 Udgivet den 23. juni 2011 22. juni 2011. Nr. 678. Bekendtgørelse om ophør med drift af selvstændig virksomhed I medfør af 57, stk. 3 og 6, 58, stk. 1, nr. 2, litra a, i lov om arbejdsløshedsforsikring

Læs mere

Lokalplan 012-707. Forslag. Torv ved Søndergade og Åbyen i Grenaa. med Kommuneplantillæg 28 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune)

Lokalplan 012-707. Forslag. Torv ved Søndergade og Åbyen i Grenaa. med Kommuneplantillæg 28 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) T E K N I K O G M I L J Ø Forslag Lokalplan 012-707 Torv ved Søndergade og Åbyen i Grenaa med Kommuneplantillæg 28 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa

Læs mere

Udlejningsaftale 2016-2019. Rødovre Kommune

Udlejningsaftale 2016-2019. Rødovre Kommune Udlejningsaftale 2016-2019 Indgået mellem Rødovre Kommune og Fællesrepræsentationen af boligorganisationer i Rødovre Kommune (Fællesrepræsentationen) 1 Anvisning efter almenboliglovens 59 stk. 1 Boligorganisationerne

Læs mere

Bilag 2. Løsning af akutte boligbehov omkring studiestart på tværs af kommunegrænser mulige regionale løsningsmodeller.

Bilag 2. Løsning af akutte boligbehov omkring studiestart på tværs af kommunegrænser mulige regionale løsningsmodeller. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT Bilag 2. Løsning af akutte boligbehov omkring studiestart på tværs af kommunegrænser mulige regionale løsningsmodeller. Kommunens

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837)

FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837) FORPAGTNINGSKONTRAKT MED HENBLIK PÅ NATURPLEJE (2015/001837) 1. KONTRAKTENS PARTER Mellem bortforpagter Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) Driftsområde Karup (DOKAR) Adresse: Herningvej 30, Kølvrå,

Læs mere

DAGSORDEN. Kultur- og Udviklingsudvalget. Møde nr. : 13/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 2 Dato : 11. oktober 2007 Start kl. : 13.00 Slut kl.

DAGSORDEN. Kultur- og Udviklingsudvalget. Møde nr. : 13/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 2 Dato : 11. oktober 2007 Start kl. : 13.00 Slut kl. Kultur- og Udviklingsudvalget DAGSORDEN Møde nr. : 13/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 2 Dato : 11. oktober 2007 Start kl. : 13.00 Slut kl. : Medlemmer Lars Møller (A) (Formand) Claus Wistoft (V)

Læs mere

Notat. Ungdomsboligsituationen i Aarhus i foråret 2013. Ungdomsboligsituationen i Aarhus Aarhus Byråd. Aarhus Kommune. Den 11.

Notat. Ungdomsboligsituationen i Aarhus i foråret 2013. Ungdomsboligsituationen i Aarhus Aarhus Byråd. Aarhus Kommune. Den 11. Notat Emne: Til: Ungdomsboligsituationen i Aarhus Aarhus Byråd Den 11. juni 2013 Aarhus Kommune Teknik og Miljø Ungdomsboligsituationen i Aarhus i foråret 2013 Ungdomsboliggaranti 2012 Ungdomsboliggarantien

Læs mere

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej Faxe. Cvr.nr (herefter lejer) Faxe Kommune.

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej Faxe. Cvr.nr (herefter lejer) Faxe Kommune. Lejekontrakt Mellem Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem Østervej 4 4640 Faxe Cvr.nr. 14278184 (herefter lejer) og Faxe Kommune Frederiksgade 8 4690 Haslev Cvr.nr. 29188475 (herefter udlejer)

Læs mere

Birkebo III Skema A ansøgning

Birkebo III Skema A ansøgning 1 Nr. : Birkebo III Skema A ansøgning Åben sag Sagsnr.: Sagen afgøres i: Bilag: 11/26885 Byrådet Udskrift af E-mail fra Arup og Hvidt - Birkebo III -Skema A -ansøgning maj 2015 Birkebo III Skema A ansøgning

Læs mere

NOTAT. Permanente boliger til flygtninge i Køge Kommune pr. 16. august 2015. Regler

NOTAT. Permanente boliger til flygtninge i Køge Kommune pr. 16. august 2015. Regler NOTAT Dato Social- og Sundhedsforvaltningen Sekretariat og Økonomi Permanente boliger til flygtninge i Køge Kommune pr. 16. august 2015 Køge Rådhus Torvet 1 4600 Køge www.koege.dk Nærværende notat sammenfatter

Læs mere

TILLÆG NR. l TIL LOKALPLAN 5.8 NØRKLIT-KÆRET Udvidelse af Campingpladsen

TILLÆG NR. l TIL LOKALPLAN 5.8 NØRKLIT-KÆRET Udvidelse af Campingpladsen TILLÆG NR. l TIL LOKALPLAN 5.8 NØRKLIT-KÆRET Udvidelse af Campingpladsen Hanstholm kommune, Bådsgårdsvej 2, 7730 Hanstholm TIf.: 97961600, Fax: 97961432 Lokalplan 5.8 Nørldit-Kæret blev godkendt af Hanstholm

Læs mere

Kontrakt mellem Helios Biografforening og Faaborg-Midtfyn Kommune vedr. Helios Film- og Kulturhus (version 12.2.2016)

Kontrakt mellem Helios Biografforening og Faaborg-Midtfyn Kommune vedr. Helios Film- og Kulturhus (version 12.2.2016) Kontrakt mellem Helios Biografforening og Faaborg-Midtfyn Kommune vedr. Helios Film- og Kulturhus (version 12.2.2016) Aftale mellem Helios Biografforening og Faaborg-Midtfyn Kommune (FMK) om drift af Helios

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

Parcelhusreglen beboelse efter udlejning til andre formål end beboelse skattefrihed kan genopstå

Parcelhusreglen beboelse efter udlejning til andre formål end beboelse skattefrihed kan genopstå 1 Parcelhusreglen beboelse efter udlejning til andre formål end beboelse skattefrihed kan genopstå Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) Fortjeneste ved salg af et parcelhus, der har været anvendt

Læs mere

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE

BETINGET UDBYGNINGSAFTALE BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem Ballerup Kommune og Køber PROJEKT: Ballerup, Malmparken BETINGET UDBYGNINGSAFTALE Mellem undertegnede Ballerup Kommune Rådhuset 2750 Ballerup (herefter benævnt Kommunen)

Læs mere

KOMMUNE LØKKEN -VRA LOKALPLAN NR. 4.8.3.1. FQR ET OMRÅDE 1 FURREBY TIL CAM- PINGPLADS OG OFFENTLIGT FQRIMÅL.

KOMMUNE LØKKEN -VRA LOKALPLAN NR. 4.8.3.1. FQR ET OMRÅDE 1 FURREBY TIL CAM- PINGPLADS OG OFFENTLIGT FQRIMÅL. LØKKEN -VRA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4.8.3.1. FQR ET OMRÅDE 1 FURREBY TIL CAM- PINGPLADS OG OFFENTLIGT FQRIMÅL. LØKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4.8.3.1 Lokalplan for et omrade nord for Løkken til campingplads

Læs mere

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter Lokalplan 1.01 Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune ISHØJ KOMMUNE LOKALPLAN l.01 Lokalplanens' indhold, Lokalplanen, der omfatter arealet "begrænset af Tranegildestien, Vejlebrovej, Gildbrovej og

Læs mere

Gennemgang af analyserapportens anbefalinger og forvaltningens bemærkninger

Gennemgang af analyserapportens anbefalinger og forvaltningens bemærkninger Notat Dato: 05.08.2014 Journalnr.: 11/9575 Gennemgang af analyserapportens anbefalinger og forvaltningens bemærkninger Analysen indeholder følgende anbefalinger: 1. Indfør det i analysen præsenterede scenarie

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 019

Kommuneplantillæg nr. 019 Kommuneplantillæg nr. 019 Tillæg til Kommuneplan 2009-2021 for Frederikssund Kommune. For nyt rammeområde LE 6.2. Ridecenter i Over Dråby. Kommuneplantillægget er endeligt vedtaget af Frederikssund byråd

Læs mere

Indenrigs- og Socialministeriet Holmens Kanal 22 1060 København K. Sendt med mail til: vfm@vfm.dk. Udkast

Indenrigs- og Socialministeriet Holmens Kanal 22 1060 København K. Sendt med mail til: vfm@vfm.dk. Udkast Regionshuset Viborg Indenrigs- og Socialministeriet Holmens Kanal 22 1060 København K Oplevelsesøkonomi og Landdistrikter Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk

Læs mere

LOKALPLAN 152 FOR EN SOMMERHUSUDSTYK- NING VED SORTEBÆRVEJ PLAN- OG VEJAFDELINGEN OKTOBER 2001 1.400 P 00 K

LOKALPLAN 152 FOR EN SOMMERHUSUDSTYK- NING VED SORTEBÆRVEJ PLAN- OG VEJAFDELINGEN OKTOBER 2001 1.400 P 00 K Anmelder: Grenaa Kommune Teknik og Udvikling Torvet 3, 8500 Grenaa Telefon: 87 58 59 60 LOKALPLAN 152 FOR EN SOMMERHUSUDSTYK- NING VED SORTEBÆRVEJ PLAN- OG VEJAFDELINGEN OKTOBER 2001 ORIGINAL 018581 01

Læs mere

Kommuneplantillæg 9. Kommuneplan 2001 Årslev Kommune. Område til detailhandel på Bøgevej i Nr. Lyndelse

Kommuneplantillæg 9. Kommuneplan 2001 Årslev Kommune. Område til detailhandel på Bøgevej i Nr. Lyndelse Kommuneplantillæg 9 Kommuneplan 2001 Årslev Kommune Område til detailhandel på Bøgevej i Nr. Lyndelse Kommunalbestyrelsen skal efter Planlovens 12 virke for kommuneplanens gennemførelse. Kommuneplanens

Læs mere

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING THISTED KOMMUNE UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf.nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Sjørring by...3 Området ved Frejasvej...3 Udstykningen

Læs mere

Lokalplan 029-707. Forslag. Plejeboliger på Violskrænten i Grenaa. med Kommuneplantillæg 31 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune)

Lokalplan 029-707. Forslag. Plejeboliger på Violskrænten i Grenaa. med Kommuneplantillæg 31 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) TEKNIK OG MILJØ Forslag Lokalplan 029-707 Plejeboliger på Violskrænten i Grenaa med Kommuneplantillæg 31 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 87 59

Læs mere

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet Jura 3. november 2015 J.nr. 13.06.02P19-273075 HGB Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder Mellem Roskilde Kommune, Rådhusbuen

Læs mere

Notat vedrørende opsætning af Solceller i Ryget Skovby

Notat vedrørende opsætning af Solceller i Ryget Skovby Notat vedrørende opsætning af Solceller i Ryget Skovby Baggrund Foranlediget af den store interesse for opsætning af solceller foretog Den Fælles Grundejerforening for Ryget Skovby (DFGRS) i oktober 2012

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004 Indhold Lokalplan nr. 1. 4-3 for et boligområde ved Bredekildevej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 029-707. Forslag. Plejeboliger på Violskrænten i Grenaa. med Kommuneplantillæg 31 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune)

Lokalplan 029-707. Forslag. Plejeboliger på Violskrænten i Grenaa. med Kommuneplantillæg 31 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) TEKNIK OG MILJØ Forslag Lokalplan 029-707 Plejeboliger på Violskrænten i Grenaa med Kommuneplantillæg 31 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 87 59

Læs mere

Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping.

Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping. Øgavl Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping. Vi ansøger ialt om udstykning af 22 grunde fordelt med 20 på en del af matr. nr. 21-ap

Læs mere