KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN"

Transkript

1 KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN MARTS - APRIL Søndag den 13. marts kl Mariæ Bebudelse ved Poul Martin Langdahl. Efter gudstjenesten er der husstands indsamling til Folkekirkens Nødhjælp. Tag godt imod indsamlerne, når de kommer og ringer på. Hvis ikke der kommer indsamlere til din dør, beklager vi, så er det fordi vi ikke har kunnet nå hele ruten. Kl. 12. slutter indsamlingen og indsamlere samles i konfirmandstuen, hvor der er optælling af indsamlede penge og spisning af hotdogs. De to konfirmander i Hoptrup, der har samlet flest penge ind vinder en biograftur, som Hoptrup Kirke er sponsor for. Torsdag den 17. marts kl CHURCH EXPLORER gudstjeneste i Haderslev Domkirke. Søndag den 20. marts kl Palmesøndag: FAMILIEGUDSTJENESTE ved Poul Martin Langdahl. Børnekoret medvirker. Torsdag den 24. marts kl Skærtorsdag. Nadvergudstjeneste ved Poul Martin Langdahl. Under gudstjenesten serveres et let påskemåltid med lammekød, salat, brød og vin. Fredag den 25. marts kl Langfredag. Gudstjeneste ved Poul Martin Langdahl.

2 Søndag den 27. marts kl Påskedag. Gudstjeneste ved Poul Martin Langdahl. Mandag den 28. marts kl påskedag. Fælles provsti gudstjeneste i Haderslev Domkirke. Torsdag den 31. marts kl Spaghettigudstjeneste Kort børnegudstjeneste med fortælling, sang, leg og bøn. Bagefter spiser vi sammen. Voksne kr. 25,- børn gratis. Tilmelding til spisningen er nødvendig, til: Poul Martin PMLA@KM.DK eller SMS: Søndag den 3. april kl , 1. søndag efter påske. KONFIRMATION. Se listen af konfirmander nedenfor. Tirsdag den 5. april kl : Sogneaften i konfirmandstuen Se omtale nedenfor. Søndag den 10. april kl , 2. søndag efter påske. Gudstjeneste ved Ingeborg Kastberg Nielsen. Søndag den 17. april kl , 3. søndag efter påske. Gudstjeneste ved Poul Martin Langdahl. SOGNEAFTEN: "Viborg - Sønderjylland tur - retur" Tirsdag den 5. april kl i konfirmandstuen Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til en aften med biskop emeritus Karsten Nissen. Karsten er født i Haderslev, har blandt andet været biskop i Viborg og bor nu i Aabenraa. Derfor er aftenens tema: Viborg Sønderjylland tur-retur. Kaffe med brød 20 kr.

3 PÅSKE! ~ kirkens vigtigste højtid! I bibellæsninger, salmer og musik gennemlever vi påskens fortællinger. Palmesøndag, hvor vi har familiegudstjeneste, fortælles der om, at Jesus rider ind i Jerusalem på et æsel, som en fredsfyrste, der indtager byen. Skærtorsdag er dagen, hvor Jesus holder påskemåltid sammen med disciplene. Her indstifter Jesus nadveren og lærer os at holde nadver. Skærtorsdag har vi en helt særlig gudstjeneste i Hoptrup Kirke, vi dækker borde og spiser et lille måltid sammen midt i gudstjenesten i kirken. Der er ikke tilmelding, vi deler måltidet. Langfredag er dagen, hvor Jesus dør på korset. Der er stort drama i evangeliernes fortælling om, hvad der skete langfredag. I vores gudstjeneste indgår læsninger fra flere af evangelisterne. Påskedag er vores store festdag! med festgudstjeneste. Her fortælles om kvinderne, der er på vej ud til Jesu grav for at salve hans legeme. De ville foretage en slags begravelseshandling. Kvinderne finder ikke Jesu døde krop, en engel møder dem og siger: Jesus! han er ikke her! Han er opstået fra de døde!. Ud af de ord springer livet i det levende håb! 2. påskedag er der fælles provstigudstjeneste i Haderslev Domkirke. Evangeliet fortæller om Maria, der møder den opstandne Jesus. KONCERT ved JE KOB på Hoptrup Efterskole FREDAG DEN 29. april kl Allerede nu vil vi gerne gøre opmærksom på en spændende koncert på Hoptrup Efterskole: Sæt kryds i kalenderen! Der kommer mere omtale i næste kontakten.

4 KONFIRMATION I HOPTRUP KIRKE Søndag den 3. april kl konfirmeres 21 konfirmander i Hoptrup Kirke. Her er navnene på konfirmanderne, listen er alfabetisk efter adresse: Cecilie Grodt-Andersen Allegade 4c, Haderslev Cecilie Hynding Kyster Diernæs Strandvej 28 Rebecca Hynding Kyster Diernæs Strandvej 28 Rasmus Holst Hansen Hestehaven 34 Maria Madsen Bruun Hestehaven 42 Sophie Have Lauesen Hoptrup Hovedgade 14 Malene Bosak Hoptrup Vandkær 45 Frederikke Gaarsvig Willadsen Hoptrup Kirkeby 64 Lis Balsam Knokbjerg 13 Solveig Anna Hougaard Vognsen Neder Kestrup 5 Niklas Boysen Westergaard Over Kestrup 17 Michael Grambo Krongaard Pamhulevej 100 Kirstine Vangsgaard Selbjerg 38 Victor Højrup Dethlefsen Skærbæk 1 Amalie Hejselberg Jelling Søholm 7 Nanna Løvgreen Dührkoop Søholm 13 Christoffer Graakjær Christensen Søtoften 14 Lasse Thor Paulsen Søvang 6 Anna Kirstine Dahl Søvang 8 Katrine Lauridsen Søvang 21 Martin Lorenzen Vismarlundvej 11, Ustrup ULVETIMEN - er en børneklub, der mødes hver torsdag, undtagen den sidste torsdag i måneden, hvor der er spaghettigudstjeneste. Det er i konfirmandstuen om torsdagen fra kl Vi begynder med at spise en bolle og drikke saft, og bagefter er der program med leg og bibelfortælling. Ulvetimen er for børn fra ca år. Se mere på Facebook gruppen Ulvetimen.

5 SIDEN SIDST: Døbte: Ella Helding Due-Hansen, Hestehaven 35, Marstrup. Johanne Juhl Lindholm, Christiansfeld. Smilla Jasmin Jensen, Hoptrup Hovedgade 6. Clara Eriksen, Marstrup. KIRKEBIL: Kirkebilen er gratis, og den kan benyttes af alle, som ikke selv har kørelejlighed til gudstjenesterne. Kørslen skal bestilles senest dagen før gudstjenesten hos Haderslev Taxa på tlf.: Husk også at bestille hjemkørsel ved samme lejlighed. INDBYDELSE TIL FÆLLESSKAB: Har du lyst til at være med? Vi er en gruppe kristne mennesker, der mødes i private hjem. Vi spiser sammen og lytter til en undervisning, snakker om det, og har andre aktiviteter. Tidsrammen er: ca Har du lyst til at være sammen med os, så kontakt: Inger Refshauge, eller Inger Nørgaard, KONTAKT: Organist: Lone Skovgaard Mobil: skovgaard.p@gmail.com Graver: Søren Rod Tlf.: Mobil: hoptrupkirke@mail.dk Sognepræst: Poul Martin Langdahl Tlf.: Mobil: PMLA@KM.dk Besøg - se hvad der sker!

6 Marstrup Hjertestarter Forening TAKKER. Som nævnt tidligere i Kontakten, er Marstrup hjertestarter flyttet til Marstrup Vandværk. Heldigvis overlevede hjertestarteren nytårsaften og står nu og blinker så fint ved vandværket. Den er klar til brug, selvom ingen håber det. Jeg vil gerne på vegne af Marstrup Hjertestarter Forening takke for de mange fine beløb, som vi har modtaget. En ekstra tak skal lyde til følgende firmaer og foreninger, der har ydet et helt særligt bidrag. Stor tak til: Lions Club Haderslev (formidler Henry Schultz), Marstrup Beboerforening, HMIF, og Henriksen-Byg V/John Henriksen. Alene disse 4 sponsorer har bidraget eller givet tilsagn om bidrag, i nærheden af næsten kr. Bidragene fra de private har været lidt mere afventende. Det er selvfølgelig en forglemmelse, men så er det jo godt, det kan nås endnu på Regnr Konto En stor tak skal også lyde til Marstrup vandværk for godt samarbejde i forbindelse med flytning af Hjertestarteren. Af Hele Hjertet Tak. Marstrup Hjertestarter Forening. Henning Ebsen HMIF Gymnastik afholder forårsopvisning. Søndag den 13. marts fra kl i Marstrup Hallen. Gæstehold i år er Hoptrup Efterskole med et danseshow.

7 Nyt fra dagplejen. Dagene bliver længere og lysere som tegn på at foråret så småt er ved at ankomme. Dagplejen tager stille og roligt form med indretning og planlægning. Mange småbørnsfamilier oplever, at det er svært at få dagligdagen til at hænge sammen i forhold til at hente og bringe deres børn. Jeg har mødt flere der siger, at de gerne ville have deres barn i dagpleje, men at det bliver for vanskeligt, hvis de skal køre for at aflevere og hente. Derfor har jeg besluttet, at tilbyde kørselsordning, hvor jeg kan hente og bringe efter aftale. I dagplejen lægges der stor vægt på, at forældrene er trygge ved at aflevere og dette kommer gennem en god indkøring med baggrund i den enkelte families behov. Derfor er det muligt at komme på besøg flere gange inden opstart, så vi kender hinanden godt inden den egentlige opstart. Selve indkøringen er en blid overgang fra de første besøg og til at barnet føler sig godt tilpas ved det nye. Ved indkøringen snakker vi om barnets soverytmer, spisning, temperament, særlige hensyn og meget andet og samarbejdet med forældrene vægtes højt. I det hele taget, er det vigtig for mig, at dagplejen er så hjemmelig som muligt. Dagplejen er i vores køkken og stue, som er indrettet med plads til leg, og selv om jeg er bevidst om, at børnene skal udvikle sig udenfor hjemmet, så er fokus i høj grad på, at børnene trives og føler sig velkomne i vores familie, når de er i dagplejen. De private dagplejere har tilsyn på samme måde som de kommunale pasningstilbud og er et tilbud under kommunens fritvalgsordning, som gør det muligt, at få støtte til at få passet sit barn i privat dagpleje. Jeg er godkendt til 5 børn, men ønsker at have en normering på 2 til 4 børn for at sikre, at der er plads til ekstra omsorg og nærvær. Samtidig giver færre børn en lang række fordele så som mindre risiko for sygdom hos de små, bedre tilknytning og mulighed for individuelle hensyn. At komme ud hver dag, giver mange gode kvaliteter både i forhold til at opleve naturen året rundt, men også i forhold til at styrke motorikken og derfor prioriteres udelivet højt. Selvfølgelig kan der være dage, hvor vi trænger til at hygge indendørs og så er der plads til det. Netop det at være et sted med få børn giver plads til at indrette dagen efter børnenes behov. Og der er ingen tests og møder, der tager tiden fra børnene og afbryder legen. Dagplejen er åben for uforpligtende besøg efter aftale, og der er mulighed for at reservere plads allerede nu. Dorthe Kyster. Facebook: Diernæs Dagpleje, ved Slivsøen. Mobil: Mail: dlhk@hotmail.dk

8 Så er løbesæsonen i Hoptrup Marstrup Idrætsforening igen i forårshumør. I år starter vi op med søndags-træning i Pamhule skov. I en tid hvor det er oppe i tiden at vi skal bevæge os, tilbyder vi i HMIF løbeafdeling en gå- eller løbetur i skoven hver søndag kl til ca Vi mødes på parkeringspladsen på Pamhulevej (første p-plads fra Marstrup-siden ). For de der ikke vil løbe, er der et tilbud om en gåtur, hvor vi går i varieret tempo for at få pulsen en smule op. Der vil også være et tilbud for dem der gerne vil i gang med løb de vil få hjælp til at komme i gang. For dem der er i gang med løb og som er selvkørende vil der være nogle forskellige ruter fra 3 til 10 km. Første søndag i skoven er den 3. april husk det er kl De ugentlige træninger fortsætter tirsdage og torsdage kl fra Marstrup Hallen opstart af nye hold på alle niveauer fra tirsdag den 29. marts. Her er der plads til alle så du skal bare møde op uanset om du er nybegynder, motionist eller en erfaren løber. Bemærk at du i HMIF løbeafdeling kun skal betale 250,- kr. for en hel sæson hvis du kun vil deltage i søndagsturene slipper du med 100,- kr. For yderligere info kontakt Søren M. Knudsen, mobil eller mail: knudsenmarstrup@mail.dk

9 Der var engang... Sådan starter de fleste eventyr. Dette eventyr er heldigvis blevet til en virkelig fortælling. Tiden flyver hastigt afsted. Den 1. august 2014 startede jeg som privat børnepasser, Lisbeth's Børnehjørne i Marstrup. Jeg havde et stort ønske om at anskaffe mig en ladcykel med hjælpemotor, men sådan en er dyr. Jeg nævnte det for nogle dejlige mennesker, og inden jeg så mig om, var der syv skønne personer der ville hjælpe mig, og i løbet af kort tid blev cyklen en realitet. Cyklen har givet os nogle rigtige dejlige oplevelser, og vi har været vidt omkring, for eksempel Vikær Strand Camping, Haderslev og ture ud i det blå. Ungerne elsker de cykelture lige så meget som jeg. Vi har i løbet af det første år cyklet over 500 km - her i løbet af vinteren er det dog "kun" blevet til ca. 100 km. Vi glæder os til rigtig mange nye ture med dejlige oplevelser, når foråret kommer. Så hold øje med os på vejen En kæmpe tak skal lyde til de fantastiske mennesker, der har gjort dette muligt for os. TUSIND TUSIND TAK til: Fra venstre Thomas - Climatek Partner, Marianne - Mariannes Klippestue, Sonny - Bykroen Tønder, John - Henriksen Byg, Mangler på billedet: Karsten - Multi tek, Anna - Min købmand Marstrup, Hans - Marstrup Autoværksted. (Følg Lisbeth's Børnehjørne på facebook eller følg med på

10 Nyt fra HMIF Generalforsamlingen er vel overstået og der skal lyde et stor tak til de fremmødte. På valg i år var kasserer Jette Andersen, forretningsudvalgsmedlemmer Søren Knudsen og John Henriksen, suppleanter Tobias Knudsen og Jonas Ebsen samt bilagskontrollant Kent Sydbøge. De modtog alle genvalg. Forretningsudvalget har efterfølgende konstitueret sig og Søren Knudsen valgte efter mange år som næstformand at afgive posten til Henning Ebsen. Forretningsudvalget består i dag af følgende: Formand: Karin Sand Hansen, Over Kestrup Næstformand: Henning Ebsen, Marstrup Kasserer: Jette Andersen, Hoptrup Udvalgsmedlemmer:Søren Knudsen, Marstrup John Henriksen, Marstrup Suppleanter: Tobias Knudsen, Marstrup Jonas Ebsen, Marstrup Derudover er der en repræsentant fra hver afdeling. Med generalforsamlingen i rygge, kan det nye års arbejde gå i gang og vi starter allerede i denne måned med følgende to store arrangementer, hvor vi selvfølgelig håber at se rigtig mange i Marstrup hallen. Gymnastikopvisning søndag den Åbenhal familie idræt fredag den Gymnastikopvisning er lig med forår og for idrætsforeningen betyder det, at indendørssæsonen nærmer sig sin afslutning og udendørssæsonen står lige for døren. Stor tak til alle frivillige og idrætsudøvere, som i efterår-/vinterperioden har været med til at skabe liv og glæde i Marstrup hallen og gymnastiksalen på Hoptrup skole. Samtidig vil vi byde alle frivillige og idrætsudøvere velkommen til den kommende udendørssæsonen og håber, at I vil få en rigtig god sæson med mange gode timer på fodboldbanerne, tennisbanerne, i skoven og ved vandet. Som optakt til udendørssæsonen sæsonen holder HMIF arbejdsdag, lørdag den Vi starter dagen med kaffe og rundstykker kl Har du lyst til at give en hjælpende hånd, kontakt da Karin på tlf Vi ses i Marstruphallen. Karin Sand Hansen HMIF formand

11 MIKKIS SPALTE I brandværnet har vi været af sted d. 20 jan. assistance til Falck, 25 jan. brand i elskab i Ustrup, 6 feb. olieforurening fra Skovby og ud til Strandelhjørn, 12 feb. lastbil påkørte stopklods ved tankstander på Ustrup Rasteplads, hvor bundkaret blev revet op, så vi måtte samle motorolie op, og fredag aften til gårdbrand Hejsager Strandvej 76, hvor stuehuset nedbrændte. Generalforsamlingen er overstået, og i år var der gået kuk i den med de gule ærter, for Tommy Træmand og Benny Bundgas var taget på skiferie, så vi fik de gule ærter fra "Søstjernen". Der blev uddelt tegn til Søren Rod for 10 år og 5 års tegn til Store Claus og Kalle blev æresmedlem. De 3 Finn, Frits, og Torben Fætter har været med i 30 år, og årets brandmand blev Mikki. Nu er vi i gang med at få det gamle loft ned og sat troltex plader op. Mike er første mand med nedtagning af rockwoll og Finn, Kalle og Frits læssede i container, så nu skal det nye loft sættes op. Vi er 2 personer, der hjælper fru G. Hansen med at rulle duge på den gammeldags måde, og vi var klar på kyndelmissedag kl 10.00, men kom til en låst dør. Uha uha jeg faldt i søvn igen, men vi klarede det hele og fik en ekstra kaffepunch. Værkpasser Erik Scherdetzki blev ringet op af en på Hovslundvej, som mente, at der var noget helt galt med vanduret. Det viste alt for meget. Det viste sig, at det var aflæst på hovedet, så tallene blev byttet. Madlavning For Finere Mænd havde afslutning i fredags, hvor damerne var inviteret.vi lavede en 3 retters menu. Forretten, mente vores bedre halvdele, var lidt let. Der manglede flutes.der var også et par kokke, der mente, vi var blevet enige om at lave rejecocktails. Hovedretten fik top karakter. Desserten, som var citronfromage, havde fået lidt for meget husblas i, men den gled ned. Uddeling af kokkehuer måtte undertegnede tage sig af, så det var lidt af en prøve. Der var et par enkelte, som fik mere sidste år. Når vi starter op igen d. 1. november 2016, må vi ha et par dommere udnævnt. Det var alt i alt en hyggelig aften. Der skal også lyde en stor tak til Chefkok Roald fra Søstjernen for at komme med nyt input, så ham har jeg givet 5 MICHELIN STJERNER i stedet for kokkehuer. Hilsen Mikki.

12 DET SKER Marts 10. Foredrag på Søstjernen om Dalhoffsminde kl Diernæs Beboerforening 13. Gymnastikopvisning HMIF kl Pensionistforeningen: Lottospil kl Generalforsamlinger: Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn, Slivsø Bådelaug og Hoptrup Vandværk. 18. Åben Hal Marstruphallen kl Åbent Hus Lillegården Onsdagsklubben: Hyggeeftermiddag kl Onsdagsklubben: Biskop Marianne Christiansen kl Marstrup Beboerforening: Generalforsamling April 5. Sogneraften med Karsten Nissen. Konfirmandstuen Onsdagsklubben: Lottospil 12. Kontakten: Deadline kl Affaldsindsamling v. Hoptrup Borgerforening 17. Affaldsdag i Diernæs kl Diernæs Beboerforening 20. Onsdagsklubben: Sangeftermiddag med Bent-Ole Østerby Petangue i Diernæs starter kl Derefter hver tirsdag 27. Onsdagsklubben: Hyggeeftermiddag kl JE KOB koncert på Hoptrup Efterskole Maj 2. Cykelklubben starter kl Diernæs Beboerforening 4. Pensionistforeningen: Lottospil kl Loppemarked Diernæs Beboerforening 25. Fællesskolen kl : ÅbenHoptrup 25. Onsdagsklubben og Pensionistforeningen: Udflugt Juni 7. Deadline Kontakten kl Cykeltur til Kalvø med start kl Diernæs Beboerforening 22. Onsdagsklubben: Grillfest kl Sankt Hans Fest. Hoptrup Borgerforening 23. Sankt Hans Fest. Marstrup Beboerforening Juli 3. Jordbærsmagning på Venbjerg kl EFTER SOMMERFERIEN 26./ Byfest Hoptrup Borgerforening 2./3.9. Byfest Marstrup Beboerforening Julearrangement Hoptrup Borgerforening Juletræsfest i Borgerhaven, Marstrup

13 DIAMANTBRYLLUP I DJERNÆS Annemarie og Sven Aage Bosak, Skydsbjerg i Djernæs har diamantbryllup d. 19. maj. (Sven bliver desuden 80 år d. 30. marts). Kontakten ønsker til lykke. En venlig beboer fra Djernæs (Dorthe Kreiberg) har sendt os billedet af det kommende diamantbrudepar. Tak for det. Vi gør opmærksom på, at Kontakten er åben for markering af mærkedage. Så, hvis du selv fylder rundt eller kender nogle, er Kontakten klar til at fortælle det for hele sognet. Vi skal blot have en afsender.

14 VI INVITERER TIL FÆLLES AFTEN MED ORDINÆRE GENERALFORSAMLINGER FOR HOPTRUP VANDVÆRK SLIVSØ BÅDELAUG BORGERFORENINGEN FOR HOPTRUP OG OMEGN ONSDAG DEN 16. MARTS 2016 Fra kl på Lillegården Vi er vært med smørrebrød fra Søstjernen samt diverse drikke. ANDELSSELSKABET HOPTRUP VANDVÆRK Dagsorden: 1. Valg af dirigent 1. A Valg af stemmetællere / stemmeberettigede 2. Aflæggelse af formandens beretning for Forelæggelse af det reviderede regnskab for Behandling af budgettet for Behandling af indkomne forslag ( Forslag som ønskes behandlet skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen) 6. Valg På valg til Bestyrelsen: - Michael Berg - Michael Starmann (ønsker ikke genvalg) - På valg som Suppleanter: - Peter Sandholdt - Martin Jørgensen På valg som Revisorer: - Jakob Kjeldsen På valg som Revisor - Finn Juhl På valg som revisorsuppleant: - Morten Busk Resultatopgørelse for 2014 kan afhentes fra den hos bestyrelsen På Bestyrelsens vegne Formand Torben Juhl

15 GENERALFORSAMLING SLIVSØ BÅDELAV Dagsorden ifølge vedtægterne. Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen. På bestyrelsens vegne Frits Vognsen GENERALFORSAMLING BORGERFORENINGEN FOR HOPTRUP OG OMEGN Dagsorden: 1. Valg af dirigent 1. A Valg af stemmetællere / stemmeberettigede 2. Formandens beretning for Regnskabsaflæggelse af Formand for Indkomne forslag (Sendes til formanden Irene Pedersen senest 2. Marts 2016 pr. brev el. mail irene.hoptrup@gmail.com) 5. Fastsættelse af kontingent 6. Valg Bestyrelsen: - Formand Irene Pedersen ( På Valg ønsker ikke genvalg) - Næstformand Lone Lang - Kasserer Rikke Kjær Christensen (På Valg stiller op som suppleant) - Bestyrelsesmedlem Claus Refshauge (På Valg Ønsker ikke genvalg) - Bestyrelsesmedlem Mette Skjønnemand (På Valg Ønsker ikke genvalg) Suppleanter: - Stine Brønd Mateev ( På valg Ønsker ikke genvalg) - 2. suppleant (På valg pt. ingen) - 3. suppleant (På valg pt. ingen) Revisorer: - Finn Juhl (På valg) - Fritz Vogensen Revisorsuppleant - Niels Glasdam (På valg) 7. Eventuelt På bestyrelses vegne Irene Pedersen

16 DE STØTTER KONTAKTEN AE ELEKTRONIK - HOPTRUP HOVEDGADE ANETTE's RENGØRING -HOPTRUP KIRKEBY B. REYMOND JØRGENSEN VVS BLIKKENSLAGERFORRETNING v/h.m. ROHDE BRUGERRÅDET FOR LILLEGÅRDEN Ruth Marek: / Birthe Sandholdt: C-HÅNDVÆRK v. CLAUS REFSHAUGE. TØMRERARBEJDE DEN SØNDERJYSKE IDRÆTSINSTITUTION EL-TEK APS FODKLINIKKEN, HOVSLUNDVEJ FÆLLESSKOLEN HoptrupMarstrupVilstrup GRANMAND.DK v. JENS J. SKOV (mobil: ) GRUBEGÅRD I/S, JACOB SMIDT HENRIKSEN - BYG - ved JOHN HENRIKSEN HOPTRUP EFTERSKOLE HOPTRUP BORGERFORENING (besøg vores side på Favebook) HOPTRUP FODKLINIK V/DORTE ROSENKILDE HOPTRUP FRIVILLIGE BRANDVÆRN, TORBEN HANSEN HOPTRUP MARSTRUP IDRÆTSFORENING HOPTRUP MURERFORRET. V/KARLO SKØTT, EGEDAL HOPTRUP PENSIONISTFORENING HOPTRUP SOGNS MENIGHEDSRÅD HOPTRUP VANDVÆRK, FORMANDEN TLF.: VÆRKPASSER: KASSEREREN : HOPTRUPS SOGNS LOKALHIST. FORENING JØRN BONDE AUTOVÆRKSTED KESTRUP SMEDE & MASKINVÆRKSTED KFUM-SPEJDERNE KNUD EGON SKOVRUP (BESTIL PÅ) KNUD IWERS, SNEDKER- OG TØMRERFORR L. L. RENGØRING, ØSTERGÅRDSMØLLE 4 v. LINDA LAASHOLDT MALERFORR. v/henry SCHULTZ, MARSTRUP MARIANNES KLIPPESTUE, KÆRSMINDEVEJ 16 A MARSTRUP BEBOERFORENING MARSTRUP VANDVÆRK v/formand KARSTEN B. MADSEN MIN KØBMAND, MARSTRUP MULTITEK, KÆRSMINDEVEJ 24, MARSTRUP PAMHULE JAGT OG FISKERI, PAMHULEVEJ PETER HEISSEL, VENBJERG PETER HEJSELS AUTOVÆRKSTED SPAR ved LONE & MORTEN LANG STJERNE OUTLET MARSTRUP BYGADE 89 SE MERE PÅ FACEBOOK STRANDGÅRDEN, SØNDERBALLE ( TORBENS PEJSESERVICE, HOPTRUP Vh-consult.dk - Tilstandsrapporter og Energimærkning VOGNMAND AAGE KUSCH, HOPTRUP, BIL: DIERNÆS BEBOERFORENING: HOPTRUP BORGERFORENINGS ÅBNE FACEBOOKSIDE: HOPTRUP BORGERFORENING Fællesskab MARSTRUP BEBOERFORENINGS HJEMMESIDE: FÆLLESSKOLEN: MARSTRUP VANDVÆRK:

NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT

NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2015 LANGE SKOLEDAGE KRÆVER OGSÅ FRISK LUFT Som følge af folkeskolereformen bliver skoledagen længere for børnene. Derfor kan der være brug for lidt frisk luft imellem

Læs mere

SPILLEMÆND NUMMER 7 APRIL 2016 PÅ FÆLLESSKOLEN

SPILLEMÆND NUMMER 7 APRIL 2016 PÅ FÆLLESSKOLEN k o n t a k t e n NUMMER 7 APRIL 2016 SPILLEMÆND PÅ FÆLLESSKOLEN Indskolingen på fællesskolen været til koncert med den glade trio Fiolministeriet. Den var en stor succes, og børnene fik ros af spillemændene,

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER

NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER Så er vi klar til en forhåbentlig god sommer. Kontakten slutter her sin femte selvstændige sæson. Men vi er klar til en ny og kommer stærkt tilbage til august.

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

NUMMER 5 JANUAR 2016 SÅ KOM SNEEN

NUMMER 5 JANUAR 2016 SÅ KOM SNEEN k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2016 SÅ KOM SNEEN Så kom sneen endelig til stor glæde for børnene og lidt ulempe for andre. Men, det er ikke en rigtig vinter uden sne. Billedet er tyvstjålet fra Fællesskolens

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår Storstrømmen Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS Godt Nytår Så er der atter gået et år på godt og ondt Det er gået over forventning med bestyrelsesopgaverne. Selv om

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

for Lyne Sogn November 2015

for Lyne Sogn November 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2015 Indhold: * Lyne Kirke: diverse, Arrangémenter * Lyne Friskole: Åben hus * Vennekredsen: Bankospil * Skulptur: *

Læs mere

Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016

Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016 Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016 Dagsorden: 1. Sange, indledning, bøn Kaj D. indledte 2. Præsentation af de forskellige arbejdsgrene Søndagsklubben v.

Læs mere

Asserballe sogns kirkeblad

Asserballe sogns kirkeblad Asserballe sogns kirkeblad JUNI JULI AUGUST 2013 Indhold i Kirkeblad Billeder af Konfirmander Konfirmand indskrivning Altergang uden gluten Æblefest Gudstjenester i Asserballe og Ketting Nyt fra Kirkegården

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2014

3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2014 Referat 27. januar 2015 1. Valg af dirigent Der var mødt 24 repræsentanter for 17 husstande op. Som dirigent blev valgt Peter Kamp Knudsen, nr. 18. Det blev konstateret, at generalforsamlingen er lovlig

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

1 30. årgang nr. 175

1 30. årgang nr. 175 1 30. årgang nr. 175 Januar lør. 2. jan. 2016 9 Deltagerne kan vælge mellem treforskellige hold: Motionisterne, der f.eks. cykler en hyggelig tur i skoven Mountainbike øvet for dem der cykler langt og

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed Sdr. Nærå Marts April Maj Juni 2016 Valgmenighed Kære alle Nu går vi foråret i møde, dagene bliver lysere og længere. Snart er det påske og søndagen efter springer konfirmanderne ud sammen med blomster

Læs mere

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien.

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien. bb bbb Børnebiksen, Juli 2013. GOD SOMMER. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så er det sommer, selvom vejret ikke helt viser det. Men

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

FORÆLDREBESTYRELSENS NYHEDSBREV

FORÆLDREBESTYRELSENS NYHEDSBREV Kære Forældre! FORÆLDREBESTYRELSENS NYHEDSBREV Vi håber I alle er kommet godt i gang med det nye år! Dette er nyhedsbrevet fra forældrebestyrelsen for dagplejen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Som noget nyt

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Sognebladet Oddense-Otting

Sognebladet Oddense-Otting Sognebladet Oddense-Otting SEPTEMBER 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

BYFEST. Byfest for alle. Kom og vær med! Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni. Sankthansfest tirsdag den 23.

BYFEST. Byfest for alle. Kom og vær med! Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni. Sankthansfest tirsdag den 23. SEVEL I BEVÆGELSE 2015 REVYHOLDET 2015 Byfest for alle Sankthansfest tirsdag den 23. juni BYFEST Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni Kom og vær med! Program for Sankthansfest byfesten

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG - Esbjerg April Februar 20072006 Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG Kom og mød Torben Seldrup, (Musikhuset Esbjerg), Axel Momme (Vestjysk Musikkonservatorium)

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt)

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Generalforsamling GF Digterparken 2013 Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Peter Churchill

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 47. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2016 Kære konfirmander, kære faddere, familie, kære konfirmationsgæster Forårssolen skinner og fla get er hejst. Her ved kirken og rundt omkring

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 10. marts 2015 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. Dato Sted Turleder Telefon 04.01. Granpavillonen, Fyrvejen 5 Poul Hansen

Læs mere

Henrik. September 2008 Side 3

Henrik. September 2008 Side 3 Der er mennesker, der har brug for dig - og måske har du brug for dem! Flere i vores fællesskab oplever at timerne bliver lange, når den ene dag efter den anden går uden at tale med nogen. For dem er det

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016.

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Lykken vokser på vor egen ager og kan ikke plukkes i fremmede haver, dette skrev Douglas Jerrold. En sætning som jeg synes står meget godt for det arbejde der

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015 Holbæk Arkæologiklub Mejerigården oktober 2015 Nyhedsbrev vinter 2016 Generalforsamlingen Den 17. november 2015 var det tid at afholde den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Børnene hjælper selv med at dække bord og rydde af, de har hver deres farve på tallerkner og kopper.

Børnene hjælper selv med at dække bord og rydde af, de har hver deres farve på tallerkner og kopper. Velkomst og Fakta om dagplejeren Jeg hedder Anni Schneider Mørup, jeg er født i 1970, er gift med Benny, og sammen har vi Karina fra 1996, Malene fra 1998 og Matias fra 2004. Vi bor på Mørkholtvej 12 i

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

6 års fødselsdag - Hip Hip!

6 års fødselsdag - Hip Hip! Nyhedsbrev Marts 2016 6 års fødselsdag - Hip Hip! Læs om klubbens udvikling Besøg os på adressen Slotsgade 5, 7800 Skive onsdag eller torsdag aften mellem 19 og 22. HUSK: GENERALFORSAMLING den 23. marts

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

En fantastisk sommer er snart forbi

En fantastisk sommer er snart forbi En fantastisk sommer er snart forbi Så nærmere tiden sig til at vi skal på lejr her i menigheden. Det bliver en lejr hvor vi ønsker at se på hvem vi er og på hvilken menighed vi ønsker at være. Lad os

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011.

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Laurbjerg februar 2011 Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Tak for ordet. Allerførst vil jeg bede de fremmødte om at rejse sig og mindes vores 2 afdøde kollegaer som alt for

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2016

Mogenstrup Sportsuge 2016 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2016 Onsdag d.

Læs mere

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6.

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6. PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter 2. Målgrupper 3. Aktiviteterne 4. Struktur overordnet og praktisk 5. Åbningstider 6. Lokaler 7. Støtte/Opbakning 8. Tidsplan Hvor starter vi... 1. Nimtofte

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 FESTUGE 23 Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 4. juni - 8. juni 2013 2 TIRSDAG den 4. juni 2013 17.30 Fodbold U8 drenge Kl. 18.00 BT/SVIF 2 Viborg FF 4 Kl. 18.00 Mønsted/Sparkær 2 Viborg FF 3 Kl. 18.30

Læs mere