Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), Michael Møllgaard Nielsen (MMN), og Carsten Mortensen (CM).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), Michael Møllgaard Nielsen (MMN), og Carsten Mortensen (CM)."

Transkript

1 REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 26. MAJ 2014 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), René Budde Gade (RBG) via Skype, Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Lene van der Keur (LvdK), og Even Magnussen (EM) via Skype. Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), Michael Møllgaard Nielsen (MMN), og Carsten Mortensen (CM). Afbud: Jan S. Johansen (JSJ), Jannie Hammershøi (JH). DAGSORDEN Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Sager til beslutning 2 Valg af ordstyrer 3 Godkendelse af referat fra bestyrelsens møde d. 19. marts Opfølgning på referat af bestyrelsens møde d. 19. marts Fastsættelse af datoer og tid for bestyrelsesmøder m.v. 6 Kommende internationale møder/konferencer 7 Økonomi 8 IPC Udvalg for Sports Specific Classification udpegning af Susanne Have 9 Goalballspiller Peter Weichel (svensk statsborger) evt. dispensation 10 Udpegning af medlemmer til PL-styregruppe Rio Sager til drøftelse 11 Repræsentantskabsmøde - evaluering Sager til orientering 12 Vinter PL i Sochi Nyt fra bestyrelsens medlemmer 14 Nyt fra ledelsen 15 Eventuelt s.: 1.

2 SAGER TIL BESLUTNING Ad 2 Valg af ordstyrer KVN blev valgt. Ad 3 Godkendelse og underskrift af referatet af bestyrelsens møde d. 19. marts 2014 Referatet blev godkendt uden bemærkninger. Ad 4 Opfølgning på referatet af bestyrelsens møde d. 19. marts 2014 a) NIFU Resumé: Breddeudvalget har efter det danske værtsskab for NIFU i år drøftet DHIF fortsatte medvirken. Breddeudvalget har ikke kunnet nå frem til en entydig holdning. Lene van der Keur har efter aftale med Bredde- udvalget vendt det med Karl Vilhelm Nielsen. De har aftalt at det skal drøftes i bestyrelsen. Rekruttering af deltagere til NIFU har til de sid- ste 3-4 lejre været en meget stor udfordring, og det har kostet urimelig meget konsulent og frivillig tid. Vi har dog kunnet stille med et om end reduceret hold hver gang. En problemstilling, som vist også kendes i flere af de andre lande. Dertil kommer, at der ikke er fodslag ift. lejrens målsætning, målgruppe og form, hvilket bl.a. betyder, at nogle lande kommer med talentelite og andre med breddeudøvere, og nogle lande kommer kun med deltagere i en enkelt idræt (oplægget har været ca. 4 idrætter). På den anden side er der stor sympati for ideen bag NIFU og for et nordisk samarbejde. Det er også indtrykket, at de øvrige nordiske lande ønsker at NIFU fortsætter. Anbefaling til bestyrelsen: At bestyrelsen overvejer om DHIF fortsat skal bakke om afvikling af NIFU. Beslutning fra november mødet 2013: Danmark laver et oplæg til beslutning på NordHIF s styremøde i sept Nyt oplæg: I stedet for NIFU som vi kender det, skal der afvikles et ungdomsstævne kendetegnet ved følgende: Seriøse konkurrencer i 3-6 idrætter, hvor de unge får mulighed for at måle sig selv op mod andre klassifikationsstandard skal afvejes med økonomi Målgruppen er trænede idrætsudøvere inkl. talenter/ungdomselite Billigt at deltage i, så man kan deltage med mange Niveau for indkvartering m.m. skal være som idrætsfestivaler (eks. indkvartering i klasseværelser i egne soveposer) evt. med mulighed for at tilkøbe indkvartering på hotel Varighed en weekend evt. forlænget For at sikre volumen og gode konkurrencer kan man vælge at udvide deltagerskaren til andre lande s.: 2.

3 I UAF (Unge Atleter i Front) er der et ønske om at kunne deltage i internationale stævner. Vores erfaring er, at det er meget dyrt at deltage i ungdomsstævner i udlandet, hvilket i høj grad begrænser vores muligheder. DHIF kunne byde ind på værtsskab for det første stævne i samarbejde med en kommune. Måske vil et værtskab være interessant for de kommuner, som har fået afslag på værtskab for idrætsfestival. Man kan overveje om man kan deltage klub. Anbefaling til bestyrelsen: Oplæg drøftes og godkendes med eventuelle bemærkning til efterfølgende bearbejdning Det nye oplæg om et alternativ til NIFU arrangementet er godt. Det er vigtigt at aldersgrupperne bliver præciseret og defineres efter IPC s regler. Målgruppen er fysisk handicappede samt deltagelse af atleter med udviklingshandicap i bordtennis, atletik og svømning (PL idrætter). Beslutning: NC tager konceptet med til Nordisk GS møde. DK tilbyder at arrangere første gang evt. rotation aftales senere. Ad 5 Fastsættelse af datoer og tid for bestyrelsesmøder m.v. Bestyrelsesmøder: Datoer for efterårets møder: Forslag: Onsdag d. 27. august 2014 Tirsdag d. 28. oktober 2014 Tirsdag d. 9. december 2014 Andre møder og arrangementer: DIF, Budgetmøde 4. oktober 2014 (LvdK, RBG?, JBN) Repræsentantskabsmøde 2015 afklares - forslag: 25. apr. på Scandic Kolding Ad 6 Kommende internationale møder/konferencer NordHIF styremøde, sept., Bergen (NC, KVN, JP) IPC Membership Gathering okt., Berlin (KVN, JP, JH) indhold tages med på bestyrelsesmødet i august (JP) CP-ISRA General Assembly okt. 2014, Barcelona (KVN) INAS-Europa møde okt. 2014, Loano, Italien (JBN) SOEE konference, nov., Malta (Lvdk, SJK) Ad 7 Økonomi herunder forslag til budget for 2015 s.: 3.

4 Oplæg v. RBG Balance pr. 31. marts 2014 Resumé: Regnskabet pr udviser et underskud på -622 Tkr. mod et budgetteret overskud for hele året på 400 Tkr. Da der normalt kommer væsentlig mindre end ¼ af de budgetterede indtægter ind i 1. kvartal er et underskud på 622 Tkr. ikke bekymrende på nuværende tidspunkt. Der er ikke noget på omkostningssiden der allerede nu indikerer, at omkostningerne kommer til afvige væsentligt i forhold til budgettet. Anbefaling til bestyrelsen: Det anbefales, at bestyrelsen tager regnskab pr til efterretning Beslutning: Balance 31. marts blev taget til efterretning. Budget 2014 Resumé: Økonomiudvalget har gennemgået budget 2014 på det seneste møde og der er ingen ændringer til budgettet i forhold til det budget som blev fremlagt på sidste bestyrelsesmøde. Anbefaling til bestyrelsen: Det anbefales, at bestyrelsen tager budget 2014 til efterretning. Beslutning: Budget 2014 er uændret i forhold til sidst og blev taget til efterretning. Budget 2015 Resumé: Økonomiudvalget har gennemgået budget 2015 på det seneste møde. Den eneste ændring til budget for 2015 er at beløbet til SO World Games under breddeudvalgets budget er blevet tilrettet i henhold til godkendelse af budgettet for SO World Games på seneste bestyrelsesmøde. Der er nu afsat 205 Tkr. til denne post. Budget 2015 viser derfor et overskud på 940 Tkr. og er således det budget som vil blive fremlagt sammen med regnskabet for 2015 på rep.møde i 2016! Budget 2015 blev tilrettet med en ændring i SO Games. Budgetoverskuddet er herefter 940 tkr. s.: 4.

5 Anbefaling til bestyrelsen: Det anbefales, at bestyrelsen tager ændring i budget 2015 til efterretning. Beslutning: Taget til efterretning. BRU kommer med budgetønsker til august mødet. (LvdK) Ad 8 IBSA Udvalg for Sports Specific Classification udpegning af Susanne Have Punktet udspringer af en beslutning taget på bestyrelsesmødet forud for Repræsentantskabsmødet d. 26. april, og medtages for god ordens skyld på dette møde, så beslutningen bliver ført til referat. Resumé: JH: Er det muligt at vi kan udpege Susanne Have til at indgå i udvalget vedr. sportsspecifik klassificering? Jeg kan sætte flere ord på, men det vil være vigtigt for mig at have en insider med i denne proces og Sanne er foruden nuværende formand for goalball udvalget tidl. Goalball spiller, har prøvet mange blindeidrætter er blindfødt og psykolog. Anbefaling til bestyrelsen: Susanne Have godkendes som repræsentant klassifikatør-udvalget i IBSA. Beslutning: Det blev godkendt, at Susanne Have udpeges til IBSA s udvalg for Sports-Specific Classification. Videre blev det godkendt med en omkostning på kr pr. år af bestyrelsens rådigheds beløb. Ad 9 Goalballspiller Peter Weichel (svensk statsborger) evt. dispensation Resumé: SHIF har forespurgt om DK er positive over for ansøgning til IBSA omkring karantæne (3 år) til goalball spiller Peter Weigelt i forbindelse med statsborgerskift (spillede sidst i efteråret 2012 for DK) Goalball-udvalget er positive over for en dispensation. Landstrænerne er lidt mere usikre/negative, idet Sverige og Danmark kan møde hinanden i efterårets B mesterskab. Anbefaling til bestyrelsen: Der meddeles SHIF positivt tilbage omkring mulighed for dispensation for IBSA s karantæneregler. s.: 5.

6 Beslutning: DHIF vil ikke stille sig hindrende i vejen for at SHIF kan ansøge IBSA om dispensation i forhold til IBSA s regler (NC) Ad 10 Udpegning af medlemmer til PL-styregruppe Rio Resumé: Planlægningen af PL Rio 2016 og igangsættelse af opgaver i forbindelse hermed er allerede igangsat på det administrative plan. Som følge heraf er det tid til at oprette en PL - styregruppe med det overordnede ansvar at arrangere og implementere det danske holds deltagelse i PL Rio PL - styregruppen skal bestå af 2 bestyrelsesmedlemmer, direktøren og sportschefen, og evt. senere af en PL - sekretær. Styregruppens primære opgaver fremgår af oplægget. Bl.a. skal styregruppen sammensætte et antal arbejdsgrupper til sikring af en optimal løsning af styregruppens opgaver og fastlægge retningslinjer og opgaver for arbejdsgrupperne. I det vedhæftede bilag er udarbejdet forslag til sammensætning, overordnet ansvar og primære opgaver for følgende arbejdsgrupper: PL - pressegruppe (3 personer) (Pressestrategi, presse før, under og efter PL) PL - sponsorgruppe (4 personer) (Arrangementer for vores hovedsponsorer, Team Handicapidræt sponsorer og øvrige samarbejdsrelationer) PL - byen og arrangementsgruppe (interne) (4 personer) (Arrangementer for vores atleter, holdledere, trænere, TD, samt beklædning, indkvartering og ledelse i PL - byen) PL - administrations- og arrangementsgruppe (eksterne) (3-4 personer) (Arrangementer for DIF, relevante Specialforbund, Kongehus, Ambassade, Ministerier, samt transport, fragt og indkvartering uden for PL - byen) I arbejdsgrupperne inddrages medarbejderne i DHIF al efter deres jobindhold og ansvar. Endvidere er det et krav, at mindst 1 person fra styregruppen er repræsenteret i en oprettet arbejdsgruppe. Dette for at sikre informations-flowet samt for at kunne foretage en løbende opfølgning af opgaverne i arbejdsgrupperne. Det der skal godkendes af bestyrelsen er selve strukturen, sammensætningen af styregruppen, styregruppens overordnede ansvar og primære opgaver. s.: 6.

7 Anbefaling til bestyrelsen: Strukturen, sammensætningen af styregruppen, styregruppens overordnede ansvar og primære opgaver godkendes og 2 bestyrelsesmedlemmer udpeges, hvoraf en udpeges som formand. Jens Boe Nielsen indstilles som formand og John Petersson som den anden person fra bestyrelsen. Beslutning: JP og JBN blev valgt til PL Styregruppen. Det reviderede oplæg til struktur blev taget til efterretning. Styregruppen tager kommentarer med i en tilretning af notatet (JP, MMN, NC, JBN). SAGER TIL DRØFTELSE Ad 11 Repræsentantskabsmøde - evaluering Resumé: Overordnet forløb dette års repræsentantskabsmøde planmæssigt det var godt forberedt og blev godt gennemført. Deltagelsen kunne være bedre, men var dog på samme niveau, som tidligere år. Kan der ske forbedringer? Et andet tidspunkt på året f.eks. juni eller september eller? Kan vi planlægge således, at man på afstand kan følge mødet på skærm og evt. stille spørgsmål via sms eller kan nutidens teknik give nye muligheder? Kan der ske en kombination af dialogmøde- konceptet og repræsentantskabsmødet? Sikon-konference-modellen blev nævnt kan den benyttes til kvalificering af et repræsentantskabsmøde? Anbefaling til bestyrelsen: Overvejer muligheden af at placere repræsentantskabsmødet på et andet tidspunkt på året Beslutning: Live streaming, sociale medier m.m. forsøges inddraget i afviklingen af repræsentantskabsmøderne, men kun de som er fysisk tilstede på mødet gives stemmeret. UU inddrages (KVN, NC) Mødet fastholdes i april måned. s.: 7.

8 SAGER TIL ORIENTERING Ad 12 Vinter PL i Sochi 2014 MMN gennemgik en præsentation omkring evaluering af PL Sochi. Eliteudvalget behandler evalueringen mandag. Ad 13 Nyt fra bestyrelsens medlemmer LvdK: 8 11 maj Deltaget i Women in Sport møde i Wien arrangeret af EPC. Stærk dansk deltagelse ved åbningen og under selve mødet. Åbningstaler af både John og Tine. Mange indlæg om, hvordan man som kvinde kan gøre sig gældende. Oplæggene holdt af kvinder med mange forskellige baggrunde. Nuværende og tidligere atleter, universitetsfolk og fra erhvervslivet. Interessant oplæg fra Norge om uddannelse af klubfolk. Jeg fik talt med repræsentanter fra flere lande. Har bl.a. videresendt artiklen om udviklingen i Norge til Tiina Kivisaari fra Finland. Deltaget i Special Olympics festivalen i Slangerup her i weekenden. Fin åbningstale af John. Velbesøgt VIP arrangement lørdag med god rundvisning til nogle af idrætterne. Afslutningsceremoni søndag med deltagelse og lille tale af Poul Erik Høyer. Søren og jeg havde efterfølgende en lille snak med ham. Han viste stor interesse for festivalen og handicapidrætten i det hele taget. Han er selv optaget af klassificering indenfor para-badminton. Lørdag også deltaget i Tine s fødselsdag meget dejlig fest. TRT: Tak for gave til 50 års dag. Deltaget i kvindekonference i Wien. Orienterede om udredningen i Kulturministeriet. EM: møde i arbejdsgruppen med svømmeunionen- se referat JP: holdt åbningstalen ved hhv. kvindekonferencen i Wien og SO Festivalen i Slangerup. PARA x Baltisk projekt i Wien. Deltog i fødselsdagsfesten for HKH Prinsesse Benedikte. Vejle Stadion med Daniel Wagner oplæg til Pressalit. KVN: Opsummering om idrættens økonomiske udredning (udsendt inden mødet: Den 6. maj 2014 faldt aftalen på plads en aftale mellem de politiske partier på Christianborg. En aftale, hvor idrættens hovedorganisationer DIF, DGI og DFIF uden tvivl sad tæt ved bords. DHIF havde over mere en 2 år forsøgt at få handicapidrætten på dagsordenen, men her og nu må vi sige uden stort held. De store aktører satte sig på processen. s.: 8.

9 De politiske partier på Christiansborg var vanskelige at få kontakt til og uden en fælles prioritering derfra af handicapidrætten, var det op ad bakke. Handicapidrætten er dog nævnt direkte i et afsnit om foreningsidrætten. De politiske partier er enige om, at DIF og DGI s fælles vision er et godt tiltag til arbejde videre med de udfordringer, som foreningerne står overfor. Visionen handler om, at i år 2025 skal 50 % af befolkningen dyrke idræt i en forening og 75 % af befolkningen skal dyrke idræt (i eller uden for en forening). Det betyder, at foreningerne skal have en tilgang på medlemmer og idrætten totalt en tilgang på aktive. De politiske partier forventer, at DIF, DGI og DFIF bl.a. gør en særlig indsats for handicapidrætten DHIF s udfordring bliver at få klarhed og en (måske) plan sammen med dem om, hvordan det skal håndteres. Man kan frygte, at hovedorganisationerne står for same procedure as last time, James altså sige DHIF gør det ganske pænt, og det er godt nok og andre behøver ikke at medvirke. Det siges dog i aftalen, at de politiske partier og ministeriet vil følge udviklingen. Hvordan det kan gøres bliver meget interessant. Det Centrale Handicapråd har for ikke så længe siden udgivet en håndbog, hvori man oplyser, at ca. 50 % af befolkningen er med i foreningsidræt, medens det tilsvarende tal (kun) er 25 % for personer med et handicap. Det Nationale Forskningscenter for Velfærd mener, at ca. 30 % af befolkningen har en selvvurderet fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse eller ca personer. For at komme på niveau med den øvrige befolkning, så skal 25 % heraf eller ca personer med i foreningsidræt. Hvis det regnestykke holder og de 25 % kan mobiliseres, så når idrætten samlet let målsætningen om at nå 50 % inden for foreningsidrætten. Det lyder som lavhængende frugter. Så let kommer det nok ikke til at gå. Så opgaven for DHIF bliver at udfordre idrættens hovedorganisationer om handicapidrættens fortsatte udvikling og det er vi begyndt på. Jeg har anmodet såvel DIF som DGI om en drøftelse af næste skridt. På den korte bane kommer vi dog til som vi plejer at klare tingene selv. Deltog i møde i Det Centrale Handicapråd. Ad 14 Nyt fra ledelsen Sekretariat Niels Nordisk GS møde Der afholdes et nordisk generalsekretær møde møde i København den 2. juni, hvor der for første gang i mange år vil være Grønlandsk deltagelse (en udløber af det igangsatte arbejde med handicapidræt i Grønland se sidst i nyhedsbrevet). Dagsorden er i hovedtræk forberedelse af dagsorden til nordisk styremøde i september i Bergen. s.: 9.

10 Folkeoplysningslovens 44 tilskud Vi har den 15. maj indsendt ansøgninger til 44 dels til uddannelse (vi fik kr sidste år) samt til transport, udstyr og tolkning. Vi har ansøgt for 88 klubber og forbundet med et samlet budget på kr (kr til transport, kr til kompenserende hjælpemidler og kr til tolkning) Sidste år var dækningsprocenten på 65, hvilket vil svare til et tilskud på kr bevilling forventes at foreligge omkring 1/ bevillingen var på kr EU projekt: North-East Parasport Exchance projekt. Der har den maj været afholdt et Needs Assessment møde i Wien. Projektet er et EPC/EU projekt med formål at udvikle handicapidrætten i de 3 baltiske lande. Der skal i resten af projektperioden afholdes 2 workshops 1 i Danmark i november og 1 i Sverige/Finland i april Der deltager 3 personer fra hvert af de baltiske lande. Fokus skal være på rekruttering af udøvere, uddannelse af trænere samt PR/kommunikation. De 2 workshops er omkostningsneutrale for de arrangerende lande. Opfølgning på JYSK hovedsponsorat JYSK/Lars Larsen og Himmerland Golf er i august måned i år (og de næste 2 år) vært for en del af Europa Touren i Golf. I forbindelse med arrangementet planlægges aktiviteter, som kan generere økonomi til DHIF. Lige nu er der planer om goldaktiviteter med en kendt spiller i forhold til at ramme tættest på flag, købt af tilskuerne eller turnering med kendte/og kendte handicap spillere. JYSK er ligeledes interesserede i en handicapidrætspris på Sportsgallaen i DR samt evt. programsponsorat i de nordiske lande fra RIO Der arbejdes med et samarbejde på de sociale medier (facebook, instagram m.m.) samt evt. aktiviteter i Odense i forhold til WM i rugby. Team Øst og elite Michael VM i kørestolsrugby Nu er der efterhånden mindre end 3 måneder til, at vi skyder VM i gang. Arbejdsgruppen er i fuld gang med planlægningen. Deadline for 2nd entry var den 1. maj. Så nu ved vi præcis at der kommer 216 deltagere, der er knyttet til hold. Dertil kommer alle officials, IWRF personer og deltagere til General Assembly. Efter Canada Cup, som spilles i midt juni, udtager holdene de endelige spillere, som kommer til VM. Så efter 3rd entry deadline som er den 27. juni ved vi præcist hvem der deltager i VM. Desuden er det muligt for os, når Canada Cup er afviklet, at kunne lave et kampprogram for VM. Dette skyldes at lodtrækningen til de forskellige puljer, der spilles i til VM, først kommer til at foregå når der er spillet finaler i Canada Cup. DIF Soldaterprojekt s.: 10.

11 DIF Soldaterprojekt er nu godt inde i den nye projektperiode og der har i de forgangne måneder været fokus på det elitære set up omkring de soldater der satser på PL Derudover har der været fokus på at lave den ugentlige træning om. I de næste par måneder er der stort fokus på deltagelse ved folkemødet på Bornholm hvor vi har en kørestolsbasket kamp og en efterfølgende dialog omkring emnet fra et elitært mål til et andet sport som en del af rehabilitering. Her deltager fem soldater, forsvarsminister, kulturminister, udenrigsminister og den amerikanske ambassadør. Efter folkemødet er DIF Soldaterprojekt inviteret som en del af Invictus Games 2014, London et OL for skadede soldater. Skolefodboldturnering Øst For tredje år i træk var Skjold Birkerød og Birkerød Sports College (BSC) vores samarbejdspartner, da Team Øst afviklede årets Special Olympics Würth-skolefodboldturnering. Hele 23 syvmandshold var tilmeldt og det er tæt på smertegrænsen for hvor mange hold der kan deltage. De mere end 60 kampe blev dømt af frivillige fra klubben og unge spillere fra BSC. Blandt dommerne var også den tidligere landsholdsspiller og træner for Brøndby Henrik Jensen. Henrik stod også for medalje- og pokaloverrækkelserne. Holdene var inddelt i 4 rækker fordelt på 3 divisioner og resultatet blev følgende; A-række; B 1-række: B 2-række: C-række: 1)Engskolen 2)Frederiksgård Skole I 3)Brøndbyvester Skole 1)Skole ved Nordens Plads 2)Byskolen, Helsingør 3)Sorgenfri Skole 1)Harløse Skole 2)Grønnevang Skole 3)Frederiksgård Skole II 1)Hedely Skole 2)Frejaskolen I 3)Frejaskolen II Special Olympics World Golf Cup den august i Helsingør Planlægningen af dette uofficielle VM for spillere med udviklingshandicap går helt efter planen. Arbejdsbudgettet er på ca ,- kr. og de kr. er allerede sikret ved sponsorater og naturalieydelser bl.a. har hovedsponsoren Konventum påtaget sig at indkvartere de 21 spillere u/b, hvilket svarer til et sponsorat på min ,- kr. Øvrige større sponsorer er Helsingør kommune, Spar Nord- Helsingør, Solar-fonden og privat anonymfond. Der deltager 21 af verdens bedste udviklingshæmmede spillere og de repræsenterer USA, Canada, Latin-Amerika, Sydafrika, Sverige, Storbritannien, Finland og Danmark. De danske spillere er Tom Petersen og Troels Højbjerre fra værtsklubben Helsingør GC og Jacob Milner Jensen fra GK Storstrømmen. Arrangementet har stor bevågenhed i Helsingør GC og efter en lille henvendelse til klubbens medlemmer var der i løbet af 3 dage 30 medlemmer som havde meldt sig og flere har endda taget fri fra arbejde for at kunne være med. Eventen har sin egen hjemmeside, som er HandiGolf-Bornholm 2014 Når HGB, nu for 5. år sættes i gang mandag 2. juni er det med 30 spillere fra Danmark, Holland, Island, Tyskland og Tyrkiet. s.: 11.

12 I lighed med tidligere afvikles turneringen over 3 dage og i samtlige 4 bornholmske klubber. SO cykelryttere Der er nu etableret en fast trup bestående af 3 ryttere, som træner målrettet mod at gå fra at være gode til at cykle til at blive cykelryttere. En ungeinstitution under BRK regi har udlånt racercykler, rytterne testes både på kondi og tidstest, der er nedskrevne mål for hver enkelt. En har gennemgået ryge stop og er sluttet rygningen, en anden arbejder benhårdt med kost og vægt. 2 af rytterne er udtaget til SOESG 2014 i Antwerpen Handicap Idrætsforeningen Bornholm Har igen udgivet deres Årsmagasin hvor det forgangne år beskrives i billeder og tekst. Bladet omdeles meget bredt på hele øen. Bornholmere til SO Idrætsfestival Nyker Handifodbold har taget fat på 3. sæson og deltager for 1. gang i turnering ved SO Idrætsfestivallen i Frederikssund. MMN orienterede tillige om svømmeudvalgets årsmøde. Team Nord og bredde Søren Special Olympics Idrætsfestival 2014 Idrætsfestivalen afvikles i den kommende weekend. Forberedelserne er tilendebragt, og de 742 tilmeldte fra 54 klubber og institutioner er ved at være klar til at tage til Slangerup, der er købt ind til 1732 madpakker af de 150 lokale frivillige så de 567 idrætsudøvere kan præstere i de 11 idrætter. Special Olympics Idrætsfestival 2016 Værtsbyen for idrætsfestivalen 2016 vil blive officielt udpeget ved idrætsfestivalens afslutningsceremoni i weekenden. Der var to meget kvalificerede ansøgere Randers kommune og Holstebro kommune. Og hvis man ikke kan holde på en hemmelighed frem til søndag aften skal man stoppe med at læse nu!!! Breddeudvalget har udpeget Holstebro kommune. Paralympic Day 2014 Så er der åben for tilmeldinger til Paralympic Day Sahva og DHIF afholder PL Day lørdag den 20. september på Syddansk Universitet i Odense. Følgende Unge Atleter i Front idrætter er på programmet: atletik, bordtennis, goalball, fodbold, kørestolsbasketball, ridning og svømning. Derudover byder dagen på workshop for forældre. Ved tilmelding kan forældrene byde ind med emner til workshoppen. Vi afholder Pressalit Junior Sports Akademi samling samme tid og sted, hvor talenternes opgave er at være rollemodeler og inspirerer deltagerne ved PL Day. Læs mere herom her: 3 s.: 12.

13 Fodbold på Unge Atleter i Front programmet Unge Atleter i Front består nu af 7 idrætter, da fodbold for børn med et bevæge handicap nu er med i projektet. En gruppe bestående af 6 fodboldklubber fra hele landet, har kontaktet DHIF for at få støtte til at udvikle en struktur, så der kan til bydes tuneringer og samlinger for spillerne. Dette falder godt ind med Unge Atleter i Front projektet. På langt sigt håber vi at lave en kobling mellem disse 6 klubber og CPfodbold landsholdet. Ny praktikant i Team Nord Thomas Jørgensen er startet som praktikant i Team Nord. Thomas studerer serviceøkonomi på Dania i Randers. I praktikperioden skal han arbejde med planlægning og afvikling af sportsskolen i Randers og afsøge muligheder og behov for etablering af tilbud i håndbold og fodbold for mennesker med udviklingshandicap i Randers. Thomas vil være i praktik frem til den 15. oktober. Paralympic Day Special Den 21. juni er det planen at afholde endnu en Paralympic Day Special på Syddansk Universitet i Odense. Målgruppen er unge atleter med udviklingshandicap, som har et særligt talent for atletik, bordtennis eller svømning. Adgangskravene til PL for udviklingshæmmede er skrappe både m.h.t. max-iq og resultater. Derfor har vi med årets arrangement ladet en dør stå på klem for dem som vil have svært ved at kvalificere sig til PL, men som til gengæld kunne blive gode og dygtige repræsentanter ved kommende Special Olympics stævner. Ud over udsendelse af indbydelser via vores overordnede netværk (klubber, institutioner, skoler, organisationer mv.) er de tre regionale teams i gang med målrettet rekruttering rettet mod specialskoler, bosteder, beskyttede værksteder o.l. socialpædagogiske tilbud. Som noget nyt vil vi i år også være til stede ved det store, årlige SLIS-stævne (Specialskolernes Landsidrætsstævne) som finder sted i Horsens den 31. maj. Foreløbig går det tungt med tilmeldinger, men vi håber naturligvis det rykker inden deadline som er den 6. juni. Sidste år deltog 13 unge i svømning og atletik, mens bordtennis måtte aflyses på grund af manglende tilmeldinger. Special Olympics skolefodboldturnering 2014 Øst for Storebælt var der tilmeldt 24 hold, og arrangementet mandag d. 12. maj afvikledes i samarbejde med idrætsforeningen Skjold Birkerød. Vest for Storebælt deltog der 30 hold fra 25 specialskoler/-klasser i Jylland og på Fyn. Vi havde i år satset på en ændret turneringsstruktur, så alle holdene kom til at spille en Indledende kvalifikationspulje. Resultaterne herfra blev brugt til matchningen af holdene i de endelige Finalepuljer, hvor der blev spillet om medaljer i rækkerne A1 og A2, B1 og B2, samt C1 og C2. For 4. år i træk blev turneringsdagen d. 13. maj afviklet i et godt samarbejde med Silkeborg Fodbold College, der stillede med 18 elever og 2 lærere på dagen. Collegeeleverne fungerede som praktiske hjælpere s.: 13.

14 før og efter stævnet, samt havde ansvaret med at dømme kampene på de 12 baner og registrere resultaterne. Samarbejdet med SIF Fodbold College fungerede i år rigtigt fint, og det var tydeligt at opgaven var prioriteret højt, så college-eleverne var engagerede og energiske, og havde selv en oplevelse af at være med til at gøre en forskel. Den ændrede turneringsstruktur vil formentlig blive fastholdt og videreudviklet ved næste års Skolefodboldturnering, så kvaliteten af dette års arrangement kan hæves yderligere. SJK orienterede endvidere om, at INAS stævnet i Tjekkiet får en downssyndromklasse, så der nu er 2 klasser for udviklingshæmmede Team Syd og Udvikling Carsten Forskningsprojekt Jan Toftegaard lektor på SDU - skriver i øjeblikket på en ansøgning, der forhåbentligt kommer til at danne grundlag for økonomiske midler til brug for en forskningsopgave i relation til Skolesport Leg, Liv & Læring. Forskningsopgaven får en antropologisk tilgang, hvor x-antal specialstuderende følger 1-2 børn hver over en periode. Der skal undersøges på, hvad det er der sker i mødet mellem træneren og eleven hvad er det idræt i foreningsregi byder ind med? Noget magisk der er med til at skabe selvværd - trivsel livsduelighed hos deltagerne. (Hvilket EVA s evaluering siger). Skolesport Leg, Liv & Læring Idrætsdag i Horsens For at give deltagerne i projektet mulighed for at vise sig frem - komme til stævne og dyste med andre - måle sig og knytte sociale bånd har vi berammet en idrætsdag i uge 40. Der skal dystes i Badminton, Bordtennis og Floorball. Udover at vi håber alle deltagerne får en fantastisk idrætsoplevelse, håber vi også, at idrætsdagen giver de involverede foreninger et godt indtryk af DHIF, så de fremadrettet vælger at blive medlemsforening. Status: 31 skoler/sfo - ca. 570 børn/unge - ca. 35 idrætsforeninger er/har været involveret i projektet. De skoler vi er i dialog med er interesseret og kan se projektet som et godt tilbud, især i relation til den nye skolereform. Flere steder hersker der dog kaosagtige tilstande, der gør at kun få skoler tager stilling og indgår aftaler på nuværende tidspunkt. Vi tror og håber, der bliver mere ro og overblik, når først skolerne er kommet i gang med den nye skolereform, hen i sept./okt. I rekrutteringsøjemed har vi udsendt brev til alle landets PPR er, Specialklassekonsulenter, Specialskoler for børn og samtlige Folkeskoler. I brevet tilbyder vi vores hjælp til at imødekomme nogen af skolereformens udfordringer. Uddannelse s.: 14.

15 Idrættens netværk, der hidtil har været DHIF s samarbejde med Dansk Bortennis Union, Dansk Bowling Forbund og Dansk Bueskytte Union, er blevet re-navngivet til Uddannelse på tværs. Samarbejdets opgave har og er at arrangere fælles fyraftenskurser for mindre specialforbund. Kurserne har været afholdt to gange årligt tre forskellige steder i landet de sidste fem år. DIF har nu valgt at tilknytte en konsulent til samarbejdet og betaler fremtidigt kr ,- årligt for at kunne udbyde kurserne til andre mindre specialforbund end de deltagende i samarbejdet. Samarbejdsaftaler Alle vil i øjeblikket samarbejde med os. Triatlon, Basketball, Sportsdans, Bowling og Kano/Kajak er forbund, hvor der snart ligger beslutningsgrundlag for samarbejdsaftale. Handicapidræt på Grønland DHIF (Jørn Erik Simonsen) har i starten af maj stået for afvikling af et seminar, arrangeret af Grønlands Idræts Forbund. Seminarets formål var, at få kortlagt mulighederne for fastlæggelse af en fremtidig strategi for handicapidrætten i Grønland på såvel bredde- som eliteområdet. Seminaret og DHIF s indsats har efterfølgende fået flotte tilbagemeldinger for både styring og faglige input. Ad 15 Eventuelt Intet til dette punkt. Møde slut Ref.: NC/go s.: 15.

Desuden deltog: Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN).

Desuden deltog: Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 21. JANUAR 2017 TEMAMØDE Mødet blev holdt i mødelokale Preben Elkjær. Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Stig Person (SP), Tine Rindum Teilmann

Læs mere

Special Olympics Idrætsfestival 2018

Special Olympics Idrætsfestival 2018 Special Olympics Idrætsfestival 2018 Helsingør Kommune som værtsby for Special Olympics Idrætsfestival 2018 21-10-2014 Idræts- og Fritidskoordinator Jens Højberg Baggrund: Helsingør Kommune har gennem

Læs mere

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og via Skype Carsten Mortensen (CM).

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og via Skype Carsten Mortensen (CM). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 21. MARTS 2013 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), René Budde Gade (RBG), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), og via Skype Jan S.

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE Dato: Fredag, d. 8. juni 2018 Sted: Skype Tid: kl. 10.00 12.30 Deltagere: Fraværende: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Tilstede: Per, Christian, Jens, Heidi, Britta, Anders, Judith (supp. for Henrik), Jenny, Anja ref. Afbud. Henrik Britta forlod mødet under Pkt. 6 1. Referat

Læs mere

Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Jannie Hammershøi (JH).

Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Jannie Hammershøi (JH). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 24. JANUAR 2013 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Jannie Hammershøi (JH). René Budde Gade (RBG),

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 28. OKTOBER 2014

REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 28. OKTOBER 2014 REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 28. OKTOBER 2014 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), René Budde Gade (RBG), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Lene van der Keur

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Carsten Mortensen (CM).

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Carsten Mortensen (CM). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 27. AUGUST 2014 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), René Budde Gade (RBG) via Skype, Tine Rindum Teilmann (TRT) deltog under punkterne 1-10, Jens

Læs mere

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP foto: SOI Special Olympics Special Olympics er et idrætstilbud til personer med udviklingshandicap. Deltagelse i idræt kan forbedre målgruppens

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt!

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt! Mødedato: 12. maj 2015 kl. 8:00 9:30 Deltagere: Max Andersen (TGES), Ralf Petersen (MES), Agnete Madsen (KES), Flemming Kaas (TUES), Bo Zierau (TRES), Anders Jacobsen (Fm. EU) og Henrik Bertelsen (Elitechef).

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse)

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015 Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) 2. Nyt Fra Kredsen Forårsfestivaler (Se mail jeg har sendt idag om udviklingsmøder)

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE MANDAG D. 14. november 2016 Sted: Parasport Danmarks kontor i Vejle Tid: kl. 14.00 21.00 Deltagere: Afbud: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Referat af DU-møde 3. maj

Referat af DU-møde 3. maj Brøndby den 14. maj 2014 Journalnummer 1358-14-mcn Referat af DU-møde 3. maj Lørdag-søndag den 3.-4. maj 2014 kl. 10.30 på Scandic, Odense. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jens

Læs mere

PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP

PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP Parasport i Danmark Parasport Danmark arbejder for at fremme motionsog konkurrenceidræt for personer med handicap, bl.a. ved at initiere, støtte og kvalificere

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Referat. Ansvarlig og deadline

Referat. Ansvarlig og deadline Deltagere: Simon, Lene, Ulrik, Steffen, Marina Afbud: Referent: Miriam,, Susanne Lene Emne Referat Referat 1. Godkendelse af Dagsordenen godkendes. dagsorden 2. Referat fra sidste møde Referatet fra sidste

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby den 26. juni 2008 REFERAT Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund 1 Rammerne for landsholdsarbejdet Hovedbestyrelsen har vedtaget Eliteplan 2013-16 Eliteplan 2013-16 Målsætninger for landsholdsarbejdet Struktur for elitearbejdet

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC.

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Fremmødte politikere: Ellen Thomsen, Hans Nydam Buch, John

Læs mere

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00 Tilstede: Lone, Kim F., Sanne, Heino, Jørgen, Lasse, Kim A.,, Mads Afbud: Thomas, Kristian, Mette, Jens, Sus, Silke, Henrik Referent: Mads Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus,

Læs mere

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------

af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. ------------------------------------ Til Bestyrelsen Viby J. den 17. oktober 2014 REFERAT af bestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 kl. 17.00 i Gråkjær Arena, Holstebro. Deltagere: Per Sørensen (PS), Allan Enevoldsen (AE), Villy Nielsen (VN)

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Handlinger/aktiviteter

Handlinger/aktiviteter Handlinger/aktiviteter Følgende er en række korte beskrivelser af handlinger og aktiviteter Dansk Sejlunion gør i forbindelse med talentarbejdet i Dansk Sejlunion. Handlinger og aktiviteter er meget rettet

Læs mere

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 10. december 2013 kl. 09.00-16.00 Sted: DCUs lokaler, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob Knudsen (JK), Henrik Jess

Læs mere

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 Beretning I min beretning vil jeg komme ind på følgende emner 1. Medlemstal og afdelinger 2. HG s vision og værdier

Læs mere

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende og handleplaner for

Læs mere

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, underskrift og opfølgning på referat af møde nr. 2 d. 1. november 2013. Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 11. marts 2013 Journal nr.1243-13 -FS Referat af møde nr. 3 2012-2013 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 20. februar 2013, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Dansk Handicap Idræts-Forbund

Dansk Handicap Idræts-Forbund Dansk Handicap Idræts-Forbund DHIF s historie Dansk Handicap Idræts-Forbund Etableret 1971 Specialforbund under Danmarks Idrætsforbund (DIF) Ca. 18.000 medlemmer 446 klubber Aktiviteter og idrætter DHIF

Læs mere

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 Deltagere: Seniorrådet, Mona Larsen og Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Wagn 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt - 24. maj 2012

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt - 24. maj 2012 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt - 24. maj 2012 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Morten Grejsler Sussie Olesen Jesper Vestergaard Jørn Olsen Annette Friis Nielsen Winnie Wolf Andersen Dagsorden:

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Samarbejdsudvalgsmøde 5-05/08 Dato Mandag, den 25. juni kl. 17.00. Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Jan F. Ludvigsen, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund

DET VIL VI. Strategi 2015-2020. dansk kano & kajak forbund Strategi 2015-2020 dansk kano & kajak forbund DET VIL VI DKF vil være den nationale organisation, der samler alle kano- og kajakaktiviteter under én hat for derigennem at skabe synergi, vidensdeling og

Læs mere

Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro

Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro REFERAT Til stede: Christian Struck, Marlene S. Pedersen, Kerstin Dallmann, Karin Semberlund, Alice Loft, Anne Silfwander & Jan

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Ole Rasbech

Læs mere

TÅRNBORG SKOLENYT. Skolelederen Kære alle. 4. februar 2015

TÅRNBORG SKOLENYT. Skolelederen Kære alle. 4. februar 2015 4. februar 2015 Skolelederen Skolelederen Kære alle. I december skrev jeg, at sneen nok ville komme mellem jul og nytår, og der kom faktisk et lille drys de fleste steder, men nu er det for alvor blevet

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park

Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Referat fra Repræsentantskabsøde Off-Track 2016 på Scandic Bygholm Park Møde: Repræsentantskabsmøde 2016 Mødedato: 05.03.16 Referent: Kasper Darfelt Dato: 07.03.16 1. Konstatering af møderet og stemmetal

Læs mere

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 6. SEPTEMBER 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6 Mødedato: Den 6. september Mødestart: Kl. 10.00 Mødested: Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 21. april 2010 Ref: HS Dato: 6. maj 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas Midt-Nord

Læs mere

Referat af temamøde i Elite- og Talentrådet

Referat af temamøde i Elite- og Talentrådet Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat af temamøde i Elite-

Læs mere

Formandens beretning marts 2013 marts 2014

Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Det blev generelt et godt år for vores organisation, målt på samtlige parametre. Den nye skolereform har været medvirkende

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 7. oktober 2014 Tid: Kl. 17:30 20:30 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhus Kenneth Bøggild, Claus Voigt Andersen, Peter Jensen, Henrik Borch, Mogens

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 Udgivet den 20. oktober 2004 side 1 af 6 LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 SIDEN SIDST Først og fremmest velkommen til en ny sæson. Det er længe siden sidst (sorry), men der har været travlt med EM i Malmö, EM

Læs mere

Tak til Carsten for hans tid i bestyrelsen, og til Frank for hans støtte til landsholdet gennem mange år. Gaver følger.

Tak til Carsten for hans tid i bestyrelsen, og til Frank for hans støtte til landsholdet gennem mange år. Gaver følger. Årsmøde d. 15.6.2013 Deltagere: Lisbeth Hansen, Jørn Engvang,, Jens Erik Nielsen, Marianne Poulsen, Steen Storgaard, Susanne Hasselgren, Bjørn Walby, Simon Bank, Svend Borggren, Kurt Nielsen, Kent Hielscher,

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Idrætsskole i Gentofte

Idrætsskole i Gentofte Idrætsskole i Gentofte - et tilbud til unge talenter GENTOFTE KOMMUNE BØRN, UNGE OG FRITID Velkommen på idrætsskolen! Det er med stor glæde, at jeg indbyder unge talenter i Gentofte Kommune til at søge

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 15. februar 2016 kl. 17.00-19.00

Referat. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune. Dagsorden: Mandag den 15. februar 2016 kl. 17.00-19.00 Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. februar 2016 kl. 17.00-19.00 Medlemmer: Carsten Helles Rasmussen (formand) Udvalget for Børn & Ungdom Leif V. Nielsen Udvalget for Social, Sundhed

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Gitte Nielsen (GN), Carsten

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk 19. januar 2016 Ungdomslandshold 2016 Arbejdet med ungdomslandshold i 2016 vil have fokus på at styrke den enkelte

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent.

Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014. Punkt Emne. 1 Valg af dirigent. Ordinært repræsentantskabsmøde i Danskflugtskydnings Forbund Sted: Hotel Scandic Odense Dato: 22 marts 2014 Punkt Emne 1 Valg af dirigent 2 Valg af stemmetællere 3 Optælling af tilmeldte foreninger/ delegerede

Læs mere

Niels Carsten Bluhme, Svend Svendsen, Jørn Jensen, Lars Gullev, Signe Kongebro og Jacob Lundgaard

Niels Carsten Bluhme, Svend Svendsen, Jørn Jensen, Lars Gullev, Signe Kongebro og Jacob Lundgaard 1 Albertslund den 18. oktober 2010 Forum: Styregruppen for Plan C Tid: Onsdag den 13. oktober 2010 kl. 15:00 17:00 Sted: Deltagere: Afbud: Projektledelsen: Gate 21, Vognporten 2, 2620 Albertslund Niels

Læs mere

Referat af VETU-møde

Referat af VETU-møde Referat af VETU-møde Afholdt i HBC s lokaler fredag den 28. oktober 2011 Tilstede var: Peter Mikkelsen, Morten Aarup, Helle Sjørring, Anne Birgitte Nielsen, Ellen Aagaard Tak til VETU s tidligere formand/medlemmer

Læs mere

INFOHÆFTE. 23. 25. maj 2008 i Vejle

INFOHÆFTE. 23. 25. maj 2008 i Vejle INFOHÆFTE 23. 25. maj 2008 i Vejle Nu nærmer Special Olympics Festival 2008 sig med hastige skridt Vi knokler med de sidste forberedelser, og vi håber, alle deltagere glæder sig til at vise udbyttet af

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. PÅ DAGSORDENEN ER: 1. Repræsentantskabsmødet Beretning Alt er samlet og lagt ud til den sidste korrekturlæsning. Beretning, vedtægtsændringer, regnskab,

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. april 2012 i Rishøj Idrætscenter

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. april 2012 i Rishøj Idrætscenter Referat af ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. april 2012 i Rishøj Idrætscenter Formand Birger Dahl bød velkommen til alle fremmødte. Derefter blev der udtalt mindeord for Jan Boye og Jørgen

Læs mere

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 1.1 Delta gere Fraværende Referatet offentliggøres Mogens K Hansen (MH), Mads Jørgensen (MJ), Jørgen Flemming Henriksen

Læs mere

Beslutningsnotat: Synkro sektionens områdemøde Dato: Den 29 april 2012

Beslutningsnotat: Synkro sektionens områdemøde Dato: Den 29 april 2012 Beslutningsnotat: Synkro sektionens områdemøde Dato: Den 29 april 2012 Mødetidspunkt: 10.00-12.00 Mødested: Idrættens Hus Deltagere: Sidsel Homann (SH-Lyseng) Sara Nielsen (SN-Silkeborg) Julie Pedersen

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag)

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse mandag den 23. marts 2015 Afbud: Irvin Beckovic 1. Referat fra: a) Bestyrelsesmødet den 26. januar 2015 Referatet blev godkendt uden bemærkninger 2. Efterretninger/siden

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

Referat af pløjeudvalgsmøde afholdt d. 19-11 på Landbo Limfjord i Skive

Referat af pløjeudvalgsmøde afholdt d. 19-11 på Landbo Limfjord i Skive Viborg d. 22-11 2007 Referat af pløjeudvalgsmøde afholdt d. 19-11 på Landbo Limfjord i Skive Fremmødte: Christian Andersen, Claus Hansen, Henrik Franck, Hugo Kudsk, Jens Gudike, Jens Iversen, John Christensen,

Læs mere