REFERAT. af repræsentantskabsmøde den 22. september 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. af repræsentantskabsmøde den 22. september 2011"

Transkript

1 REFERAT af repræsentantskabsmøde den 22. september 2011 Formand Robert Thorsen bød velkommen til repræsentanter, afdelingsbestyrelsesmedlemmer, kandidater til udvalg og poster, ansatte fra administrationen, ejendomsfunktionærer, samarbejdspartnere fra bestyrelsen i Højbo og Bo83 samt revisorer. 1. Godkendelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet Forretningsorden blev enstemmigt vedtaget. 2. Valg af dirigent Michael Andersen blev valgt som dirigent efter indstilling fra bestyrelsen. Dirigenten konstaterede, at mødet var lovligt indkaldt i henhold til foreningens vedtægter 8 stk. 1. Indkaldelsen var dateret den 23. august 2011 og således i overensstemmelse med vedtægterne. Fremmødt var 43 stemmeberettigede, så mødet var beslutningsdygtigt i enhver henseende. Dirigenten nedsatte et stemmeudvalg bestående af: Mette Kjær Larsson (administrationen), Karsten Jensen (revisor) og Michael Frederiksen (afdeling 8). 3. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Et omfattende materiale var udsendt til repræsentantskabet forud for mødet. Robert supplerede den skriftlige beretning med kommentarer omkring Danmarks almene boliger, BL-5. kreds, Boligkontoret Århus og Boligforeningen VesterBo: Begrebet Danmarks almene boliger er gennem året blevet brugt mere og mere. BL har og vil løbende indføre dette begreb i sin markedsføring og logoer. Med tiden kan det forventes, at flere organisationer tager begrebet til sig. Boligkontoret kunne jo fx tilføje begrebet så navnet blev: Boligkontoret Århus en del af Danmarks almene boliger. En klar og tydelig kommunikation Danmarks Almene boliger BL har via sin transformation til partiuafhængig linje, fået pressen meget mere i tale. Hermed har BL fået flere kommunikationsplatforme:

2 Pressen, egne blade, internettet, hvor både Web-TV og Facebook er under hastig udvikling. Politikkerne har været meget mere lydhøre, specielt ministeren og de Radikale. Hele boligforliget fra 2010 viser, hvor stor indflydelse BL har på den konkrete lovudformning. En enkelt malurt skal dog drysses i bægeret: Politikkerne har ikke hørt på os i forbindelse med fradragsretten for reparation og forbedringsarbejder i boligen. Her har folketinget tilgodeset ejerboligen igen. Den nye regering vil selvfølgelig også blive presset på dette spørgsmål, men om det vil hjælpe er nok tvivlsomt, da udgifterne for staten vil kunne blive temmelig store, hvis Danmarks almene boliger også kommer med i ordningen. BL mangler ressourcer og kompetencer. EU betyder mere og mere - også for vores område. Energiområdet efterspørges af mange medlemmer. Kommunikation behøver også flere ressourcer ligesom arbejdsgiverfunktionen, som har fået udvidet området fra 1 til 5 overenskomster. Der er kort sagt udsigt til en kontingentforhøjelse. Til december afholder BL repræsentantskabsmøde og en konference, hvor minister og folketingets boligudvalg vil være tilstede. Det bliver spændende at høre, hvad de nye politikere vil gøre for Danmarks almene boliger. Forhåbentligt vil vi kunne få penge til den sidste del af LBF venteliste. BL, 5. kreds Der ventes ikke længere på oplæg om dialogen. Den 4. oktober er der møde med Århus Kommune, og emner til mødet er bl.a. økonomi, drift og administration, ledelse og beboerdemokrati, udlejning, afdelinger, nybyggeri og renoveringer. Specielt renoveringen i afdeling 8 kapitaltilførsel og helhedsplaner m.m. vedrørende vandtårnsområdet. Fælles opnotering gik i luften 1. marts 2011, og hele Århus deltager. Det er en succes uden fortilfælde - ca unikke besøgende hver dag! VesterBo fremsatte i maj måned forslag på AARHUSboligs repræsentantskabsmøde om ændring af proceduren ved manglende svar på tilbud. Forslaget gav anledning til debat og tydeliggørelse af proceduren. Der venter spændende debatter om tilpasning af udlejningsreglerne til virkeligheden. Fællessekretariatet skal finansieres fra 2012 af boligorganisationerne og kommunen. Boligorganisationerne i Aarhus er villige til at ligge deres del - ca. 2,5 mio. kr. Kommunen har givet tilsagn om deltagelse med finansiering. Af andet materiale fremgår det, at vores del hæves fra kr til kr , som betales af dispositionsfonden. Beløbet svarer til 42 kr. pr. lejemål. VesterBo var på kvoteplanen for nybyggeri som reserve. Da planen skulle endelig godkendes, blev der desværre ikke plads til VesterBos projekt. Men sammenholdet i kredsen blev sat på en alvorlig prøve, idet Brabrand Boligforening forhandlede direkte med kommu-

3 nen uden om fordelingsudvalget. Resultatet blev opgjort på møde for formænd og direktører i august måned. 29 års virke i fordelingsudvalget for Torben Overgaard er forbi. Ved nyvalg til udvalget blev Morten Homann valgt tillykke med valget. Boligkontoret Århus Efter en lang proces (august 2010 februar 2011) blev Morten ansat. Ansættelsesprocessen blev besværliggjort af Fagbos utidige udtræden, hvorefter det kunne konstateres, at arbejdsopgaverne var væsentligt ændret, i forhold til dem der blev meldt ud i forbindelse med stillingsopslaget. Morten er dog, trods de hårde odds, kommet flyvende fra start. Robert takkede Morten for samarbejdet og udtrykte tryghed ved at have Morten ved roret. Boligkontoret fik ny formand ved repræsentantskabsmødet i maj. Roberts tilbagetrækning kom nok lidt tidligere end ventet, men en samlet bestyrelse valgte at tage situationen til efterretning og se fremad. Fagbos udtræden kom for formandens vedkomne ikke helt overraskende, men processen de har gennemgået fra udtræden til fusion forekommer formanden uplanlagt, totalt ustruktureret og uden omtanke for konsekvenserne. Fakta står dog ikke til at ændre, og beboerne i både Fagbo og Statsbo skal nok få det optimale ud af det nye projekt - held og lykke til Almenbo. Som en konsekvens af Fagbos udtræden er der foretaget en tilpasning af medarbejderstaben. Fire medarbejdere er virksomhedsoverdraget og to har desværre måttet afskediges. Heldigvis har den ene medarbejder efterfølgende fået nyt job og den anden medarbejder en tilbagetrækningsordning. Som man har kunnet læse på Portalen, blev et nyt visionsoplæg vedtaget på repræsentantskabsmødet i maj, og forvaltningsrevisionen er derfor tilpasset. VesterBo fremsatte på repræsentantskabsmødet i maj et forslag om ansættelse af en råderetsmedarbejder. Forslaget blev ændret til en henstilling, som vi nu kan konstatere er efterkommet. Råderetssagerne samles hos én medarbejder, som vil have den direkte dialog med råderetsudvalget. Boligforeningen VesterBo Året har klart stået i fusionstanker. Undersøgelsesudvalget fik en forrygende start med et stort engagement fra deltagerne, og resultatet blev meget flot. Faktisk kan der prales lidt med, at grundlaget for det udsendte beslutningsgrundlag i stor udstrækning stammer fra vores udvalgsarbejde en stor tak til medlemmerne af udvalget.

4 På årets formandskonference blev det klart, at der manglede information om, hvor man i afdelingerne går hen, hvis man vil vide mere om og bruge den frie råderet. Information blev derfor udsendt, og nu kommer der tillige en konkret medarbejder på BKÅ. Et blad blev lukket og et nyt opstod. Det er status på bladfronten. I forsommeren kom sidste udgave af VesterBo bladet, men her sidst i september er BKÅ s nye blad udkommet. Kan man ikke se forskel, er det helt bevidst. BKÅ bladet er opsat efter VesterBos layout og koncept. Husk nu stadig at indsende artikler om afdelingerne. Det næste nummer udkommer i december. Frydenlund har som den første afdeling fået fleksibel udlejning. Der er lavet en 2 årig forsøgsperiode for at kunne følge udviklingen meget præcist. Der er ligeledes taget hul på debatten om beboersammensætningen og afdelingerne i vandtårnsområdet. BKÅ har nedsat et boligsocialt forum, som kan følges på portalen. Det skulle være så godt, men faktisk er det gået rigtigt skidt med VesterBos nye afdeling i Sabro. Først kaos omkring indflytningen, fordi entreprenøren ikke kunne blive færdig, og så gik han konkurs. Der er dog lys forude. Garantien er frigivet, og det manglende arbejde kan komme i gang. Men alt i alt en uheldig start for en ny afdeling. Renoveringen i Nydamsparken ramte også muren i form af kommunen, som ikke ville give en kapitaltilførsel på kr. ud af en samlet pris på 140 mio. kr. Sagen afventer nu dialogmøde den 4. oktober. I Hammel ombygges ungdomsboliger til familieboliger. En tendens der nok også vil ses andre steder - fx. i Hjortshøj. Robert takkede bestyrelsen for samarbejdet i årets løb, ligesom en tak blev rettet til repræsentantskabet, medarbejdere og BKÅ for god sparring og samarbejdspartnere i det sidste års tid Herefter blev beretningen sat til debat. Johnny Eriksen, afdeling 9: Takkede for en god og gennemarbejdet beretning. Kommenterede BLs transformation til partiuafhængig linje. Håbede ikke, at de er gået væk fra lobbyisme, men at BL bliver ved at punke vores politikere. Men hensyn til tilskud til Fællessekretariatet: pengene er lejernes Kunne se mulighed for at ændre ungdomsboliger til seniorboliger i stedet for kun til familieboliger.

5 Robert svarer: Det skulle ikke forstås sådan, at man ikke vil gøre brug af lobbyisme i BL. Men man har meldt ud, at man ikke beskæftiger sig med partipolitik, så giver det måske en opfattelse af at man er mere troværdig ikke præget af det ene eller det andet politiske fora. Det overordnede problem omkring EU er deres indfaldsvinkel til almene boliger. De har været ved at kigge på, hvordan det er skruet sammen i Sverige og Holland. Der har de valgt 2 forskellige modeller med hensyn til konkurrenceevne m.v. Det kunne blive et problem for os på sigt, fordi de kunne komme til at betragte os som værende nogen der modtager statstilskud. Så der er helt klart et behov for at geare op på dette område, så man også kan klæde EU på til at have de rigtige holdninger. Seniorboliger ja, det kunne være en tanke. Torben Sørensen, afdeling 11 Spurgte til den nye organisationsstruktur i forbindelse med en eventuel fusion. Robert svarede Kommer under et senere punkt. Beretningen blev enstemmigt godkendt. 4. Godkendelse af regnskab 2010/2011 og forelæggelse af budget 2011/2012 Regnskabet blev fremlagt af administrationschef Carl Danielsen. Der blev henvist til det udsendte materiale, hvoraf udvalgte poster blev kommenteret. Der har været et overskud på kr. mod kr. året før. Det lille overskud skyldes nye regler om forrentning af mellemregning med afdelingerne. I 2010/11 beholdt VesterBo 10,8 % af nettorenterne. Der var til gengæld underskud på administrationen. Der er en stor stigning i bidrag til dispositionsfonden. Det skyldes flere udamortiserede lån, men primært at indbetaling af A og G indskud (trækningsretten) nu indgår. Afkastet på obligationerne blev kun på 0,75% i gennemsnit mod 4,53% året før. Der er stor forskel i afkastet blandt de tre, der administrerer obligationerne. Carnegie har klaret sig markant dårligere set over 3 år. Det er derfor besluttet at udskifte Carnegie. Den samlede udgift til istandsættelse ved fraflytning steg ca. 2%. Der er betydelige udsving i udgiften set over 4 år. Det gør det svært at budgetlægge henlæggelserne. Overskuddet i afdelingerne faldt fra kr. til kr. Der var underskud i en afdeling i 2009/10, men 12 afdelinger i 2010/11 på i alt kr. I modsætning til tidligere overføres både overskud og underskud til en resultatkonto. Den budgetteres afviklet over

6 max. 3 år. Saldoen på resultatkontoen er kr. Overskuddet udgør 0,80% mod 3,71% året før. Inger Garde, afdeling 12: Spurgte til om de beboere der har lånt penge i afdelingens egne midler, også kun skal betale 0,83% i rente. Det er korrekt. Michael Frederiksen, afdeling 8: Ville gerne vide, hvorfor afdeling 8 har så høje udgifter til tab ved fraflytning. Det svinger meget fra afdeling til afdeling og også fra år til år. Det har blandt andet noget at gøre med beboersammensætningen og fraflytningsprocent i afdelingen. Udover at fremsende flytteopgørelse og herefter en rykker, hvis fraflytteren ikke betaler, tilbyder vi også en afdragsordning. Lykkedes det heller ikke, videregives sagen til advokat. Vesterbo har et samarbejde med et inkassofirma. Det er lykkes at få en del penge i sager der tidligere var afskrevet. Robert svarede: Det er her, vi kan se samfundsudviklingen. Der har dog endnu ikke som i København - været en tendens i Aarhus til at beboerne bliver smidt ud på grund af problemer med at betale huslejen. Carl supplerede: Har gennemgået antal lejere, der i august er blevet sendt til advokat grundet manglende huslejebetaling. Det drejer sig om 10 lejere ud af ca Det må siges at være billigt sluppet. Torben Sørensen, afdeling 11: I forhold til tab: Har man spekuleret i om vedligeholdelsesmodellen (A eller B ordning) har en indflydelse. Det er afdelingsmødet, der beslutter, hvilken vedligeholdelsesordning afdelingen ønsker. Vi kan ikke umiddelbart se nogen sammenhæng i vedligeholdelsesordning og tab. Robert supplerede: Pointen er ganske god. Det kunne være interessant at finde ud af, om det har en indflydelse. Det kommer dog an på, om det er på almindelig vedligeholdelse eller misligholdelse tabene ligger.

7 Frands Trabjerg, afdeling 12: Afdeling 27 har et overskud på kr. men på resultatkontoen er det kun kr. Sidste år havde afdelingen et underskud, som modregnes. Regnskaberne blev enstemmigt godkendt. Budget 2011/12 Carl gennemgik kort budgettet. Administrationsbidraget blev hævet fra kr. til kr. Det skyldes dels momsen, men især at VesterBo blev pålagt at modregne kr. i lønsum. Det svarer i gennemsnit til 968 kr. pr. lejemålsenhed - mere for de ældre afdelinger og mindre for de nye. Det var ekstra uheldigt, at det skete samtidig med indførelse af moms på administrationsbidraget. Inger Garde, afdeling 12: Spurgte til om beløbet til forretningsførelse bliver mindre, hvis vi fusionerer. Der er udarbejdet et budget for Det er medtaget i fusionsmaterialet. Den gennemsnitlige ændring for de 3 organisationer af administrationsbidraget ligger på 500 kr. Det er mindst for Højbo og mest for Bo Bemyndigelse til grundkøb Forslaget blev enstemmigt vedtaget. 6. Bemyndigelse til at afslutte forhandlinger omkring fusion Bemyndigelse til at bestyrelsen kan indgå i forhandlinger med Højbo og Bo83 om et endeligt fusionsgrundlag. Robert startede med at oplyse den kommende møderække omkring fusion: 4. oktober fællesmøde for alle 3 organisationer 24. oktober møde i VesterBo regi 31. oktober fakta fællesmøde med deltagelse af Carl og Morten 15. november de 3 organisationer afholder repræsentantskabsmøde Herefter motiverede Robert forslaget.

8 Hans-Jørgen Krickhahn, afdeling 20 Med hensyn til det nye repræsentantskab. Det er nedskrevet, at stemmeret kun kan ske ved personlig fremmøde. Er der mulighed for at overdrage stemmeretten, hvis et repræsentantskabsmedlem ikke kan deltage? Henrik svarede: Stemmeretten er afdelingens og ligger ikke hos en enkelt person. Johnny Eriksen, afdeling 9 Har hørt at der i det nye beboerblad i en artikel er beskrevet, at starten på fusionen var i 2008, da administrationerne blev lagt sammen. Robert svarede: Tanken i 2008 var ikke båret af, at sammenlægningen af administrationerne skulle munde ud i en fusion. Robert kunne oplyse, at artiklen ikke er skrevet af VesterBo. En enkelt stemte imod forslaget. 7. Indkomne forslag Intet. 8. Valg af: a. 3 bestyrelsesmedlemmer (afgående efter tur: Lars Hansen, Kaj Nielsen og Berit Jørgensen) Lars Hansen genvalgt uden modkandidater Kaj Nielsen genvalgt uden modkandidater Berit Jørgensen genvalgt uden modkandidater b. 2 suppleanter (afgående efter tur: Peter Lykke Nielsen og Tom Thyrring) Tom ikke villig til genvalg. Opstillet kandidat: Johnny Eriksen Peter Lykke Nielsen (afd. 1-2) og Johnny Eriksen (afd. 9) valgt uden modkandidater. c. Valg af udvalgsposter: Råderetsudvalg 3 medlemmer (afgående: Tom Thyrring, Dan Hjorth Hansen og Malte Nielsen) Tom Thyrring (afd. 25), Dan Hjorth Hansen (afd. 6) og Malte Nielsen (afd. 15) valgt uden modkandidater Fritidsudvalg 3 medlemmer (afgående: Tom Thyrring, Inger Garde og Jakob Dahmlos) Jakob ikke villig til genvalg.

9 Tom Thyrring (afd. 25) Inger Garde (afd. 12) og Joan Christiansen (afd. 23) valgt uden modkandidater. Redaktionsudvalg 2 medlemmer (afgående: Luise Zielinski og Martin Westy Løvendahl) Luise ikke villig til genvalg. Martin Westy Løvendahl (afd. 3) valgt uden modkandidater. 1 vacant plads. Multimedieudvalg 2 medlemmer (afgående: Connie Olsen og Jakob Dahmlos) Connie og Jakob ikke villige til genvalg Anders Toft (afd. 14) og Torben Sørensen (afd. 11) valgt uden modkandidater. Værdiudvalg 2 medlemmer (afgående: Peter Lykke Nielsen og Tina Damgaard Madsen) Tina ikke villig til genvalg. Peter Lykke Nielsen (afd. 1-2) genvalgt uden modkandidater. 1 vacant plads. Kursusudvalg 2 medlemmer (afgående: Tina Damgaard Madsen og Inger Garde) Tina og Inger ikke villige til genvalg. Johnny Eriksen (afd. 9) og Peter Lykke Nielsen (afd. 1-2) valgt uden modkandidater. d. Revisionsinstituttet Genvalgt. 9. Eventuelt Jubilarer 5 års jubilæum i repræsentantskabet Kim Henningsen afdeling 1-2 Maja G. Espersen afdeling 1-2 Elsebeth Nielsen afdeling 3 Michael Frederiksen afdeling 8 Jørgen Østergaard afdeling 8 Lissy Fogh Kristiansen afdeling 8 Carina Halvorsen afdeling 9 Inge-Lise Andersen afdeling 13 Jette Møller afdeling 21

10 10 års jubilæum i repræsentantskabet Elsebeth Wolk afdeling 3 Tom Thyrring afdeling 25 Dan Kiil afdeling 25 Berit Jørgensen organisationsbestyrelsen 10 års jubilæum i organisationsbestyrelsen Kaj Nielsen organisationsbestyrelsen Alle jubilarer fik overrakt en vingave. Årets afdeling Årets afdeling blev Boligkontoret Århus med følgende begrundelse: har i løbet af 2010/11 gennemgået en væsentlig omstillingsproces har trods hårde ods formået at yde en ekstraordinær indsats har formået, uden leder, at arbejde selvstændigt og holde serviceniveauet højt fremstår i dag som et eksempel til efterlevelse, hvor engagement, indsats og vilje kan bruges i den videre udvikling Peter Lykke Nielsen, afdeling 1-2: Har man tænkt på at forsøge at løse problemerne, med folk der ikke betaler husleje, lidt før. Eventuelt i form at en ansat eller en ekstern konsulent, der kunne hjælpe folk i den situation. KAB har en sådan ordning. De har lejemålsenheder, så de har lidt nemmere ved at magte opgaven. Indtil videre er vi i Aarhus sluppet nådigt. Det kan dog blive aktuelt, hvis det skulle accelerere voldsomt. Vi følger udviklingen. Peter Lykke Nielsen, afdeling 1-2 Tænker mere sagen fra beboerens side og ikke fra foreningens. Vi har kontakt til det offentlige i nogle tilfælde. Det kræver dog, at folk beder om hjælp. Elisabeth Magnussen, afdeling 8 Kan man få en afdragsordning, hvis man ikke kan betale en flytteopgørelse? Det kan man. Man kan afdrage uden renter.

11 Karin Andersen, afdeling 27 Hvad sker der med ansøgernes anciennitet, hvis vi fusionerer. Robert svarede: Alle ansøgere i de 3 foreninger samles i én venteliste efter opnoteringsdato. Man får dermed også oprykningsretten i de andre foreninger. Martin Westy Løvendahl, afdeling 3: Der findes i Aarhus et par steder, hvor man kan få økonomisk rådgivning. Blandt andet Økonomicentret på Skelagervej i Aarhus N., hvor der gives råd om økonomi blandt andet: husk at betale din husleje og forsikringer. BKÅ kunne eventuelt henvise folk til disse steder. Morten Homann svarede: Takkede for input. Gode råd modtages gerne. Gunnar Thyrring, afdeling 9: Pokalen Årets afdeling skal den deles med de andre foreninger? Robert svarede: Traditionen er taget med i fusionsmaterialet. Lars Hansen, afdeling 15: Takkede for valget og meddelte, at dette er hans sidste periode. Lars håbede på et godt ægteskab med de to andre organisationer. Afslutning Dirigenten takkede for god ro og orden. Robert takkede Michael for sit hverv som dirigent ved åres repræsentantskabsmøde og udtrykte ønske om at alle deltager i de kommende fusionsmøder. Michael Andersen Robert Thorsen Mette Kjær Larsson Dirigent Formand Referent

REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010

REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010 REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010 X Robert Thorsen Bestyrelsesformand X Lars Hansen Næstformand X Heidi Bindløv Bestyrelsesmedlem X Hans-Jørgen Krickhahn Bestyrelsesmedlem

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 18. AUGUST 2011. Næstformand

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 18. AUGUST 2011. Næstformand REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 18. AUGUST 2011 X Robert Thorsen Bestyrelsesformand Lars Hansen Næstformand X Heidi Bindløv Bestyrelsesmedlem X Hans-Jørgen Krickhahn Bestyrelsesmedlem X Henrik

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

REFERAT. af repræsentantskabsmøde den 16. maj 2013. Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus repræsentantskabsmøde.

REFERAT. af repræsentantskabsmøde den 16. maj 2013. Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus repræsentantskabsmøde. REFERAT af repræsentantskabsmøde den 16. maj 2013 Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus repræsentantskabsmøde. 1. Valg af dirigent og referent m.m. Formanden foreslog valg af dirigent

Læs mere

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet.

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. REFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009 Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. Forretningsorden for mødet blev omdelt og godkendt. 1.

Læs mere

REFERAT. af repræsentantskabsmøde den 22. maj 2014. Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus repræsentantskabsmøde.

REFERAT. af repræsentantskabsmøde den 22. maj 2014. Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus repræsentantskabsmøde. REFERAT af repræsentantskabsmøde den 22. maj 2014 Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus repræsentantskabsmøde. 1. Valg af dirigent og referent m.m. Formand Søren Høgsberg foreslog

Læs mere

REFERAT. af repræsentantskabsmøde den 22. maj Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus første repræsentantskabsmøde.

REFERAT. af repræsentantskabsmøde den 22. maj Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus første repræsentantskabsmøde. REFERAT af repræsentantskabsmøde den 22. maj 2012 Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus første repræsentantskabsmøde. 1. Valg af dirigent og referent m.m. Formanden foreslog valg

Læs mere

REFERAT. af repræsentantskabsmøde den 21. maj 2015. Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus repræsentantskabsmøde.

REFERAT. af repræsentantskabsmøde den 21. maj 2015. Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus repræsentantskabsmøde. REFERAT af repræsentantskabsmøde den 21. maj 2015 Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus repræsentantskabsmøde. 1. Valg af dirigent og referent m.m. Formand Søren Høgsberg foreslog

Læs mere

REFERAT. af repræsentantskabsmøde den 23. maj 2019

REFERAT. af repræsentantskabsmøde den 23. maj 2019 REFERAT af repræsentantskabsmøde den 23. maj 2019 Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus repræsentantskabsmøde med en skål for organisationens 75 års fødselsdag. 1. Valg af dirigent

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes.

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes. Skanderborg Ældreboligselskab Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.30 efter organisationsmødet. Mødet holdes i Fælleshuset, Rytterparken, Stilling, 8660 Skanderborg

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde 21. juni 2012

Referat af repræsentantskabsmøde 21. juni 2012 side nr. 3 Referat af repræsentantskabsmøde 21. juni 2012 Mødet blev afholdt i boligorganisationens mødelokale, Frydenlunds Allé 8, 8210 Aarhus V. Indkaldelse af 22. maj 2012 samt revideret dagsorden af

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 2. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 2. MAJ 2012 Dato 16. maj 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 2. MAJ 2012 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Henrik Autzen Næstformand X Heidi Bindløv Bestyrelsesmedlem X Michael Rud Bestyrelsesmedlem X Lars Hansen

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 30.03.2015 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl. 19.00, i Kulturhuset på Harmonien Der var følgende dagsorden 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af dirigent

Læs mere

Repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2011, kl. 19.00 i beboerlokalerne - Knolden

Repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2011, kl. 19.00 i beboerlokalerne - Knolden Referat Repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2011, kl. 19.00 i beboerlokalerne - Knolden Til stede: Christian Thode, Bent Møller Knudsen, Beth Hørsted, Bøge P. K. Nielsen, Ella Frederiksen, Freddi

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 16.04.2009

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 16.04.2009 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 16.04.2009 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Helle M. Jensen næstformand X Helle H. Pedersen bestyrelsesmedlem Børge Sørensen bestyrelsesmedlem X Per Hasager

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR Referat fra repræsentantskabsmødet Torsdag den 28. marts 2017 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945

Vorup Boligforening af 1945 Vorup Boligforening af 1945 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.00 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ Referat fra repræsentantskabsmøde i Vorup Boligforening af 1945 den

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 34 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 20. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. maj 2014, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. maj 2014, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 13. maj 2014, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Mødeart:: Repræsentantskabsmøde Mødested: BL s lokaler Afdeling: 0. Studiestræde 50, 1554 V. Deltagere:

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016

Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016 Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31, 1780 København V Tirsdag den 31.

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418 Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl. 18.00 i fælleshuset, Sundtoften 418 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 21. marts 2017 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 21.03.2017 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BOLIGKONTORET ÅRHUS DEN 01.04.2009. bestyrelsesmedlem

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BOLIGKONTORET ÅRHUS DEN 01.04.2009. bestyrelsesmedlem REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BOLIGKONTORET ÅRHUS DEN 01.04.2009 X Robert Thorsen bestyrelsesformand X Olav Bertelsen næstformand X Søren Høgsberg bestyrelsesmedlem X Chris Cully bestyrelsesmedlem Lars

Læs mere

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART.

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART. 12.02.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. februar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen (fra pkt. 4) Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014 Kort referat fra Repræsentantskabsmøde 20.11.2014 1 Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde afholdt torsdag den 20.11.2014, kl. 18.00 på Quality Airport Hotel Dan. Til stede var fra - Organisationsbestyrelsen:

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Torsdag den 20. marts 2014 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C

Referat fra repræsentantskabsmødet. Torsdag den 20. marts 2014 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C A/B Gudenå Referat fra repræsentantskabsmødet Torsdag den 20. marts 2014 kl. 19.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Gudenå 20.03.2014 Side

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 17:30 20:00 Perlen, Hallingparken 5, 2660 Brøndby Strand

Dagsorden. Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 17:30 20:00 Perlen, Hallingparken 5, 2660 Brøndby Strand Side 1 af 5 Ordinært repræsentantskabsmøde for Brøndby Boligselskab REFERAT Dagsorden. Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 17:30 20:00 Perlen, Hallingparken 5, 2660 Brøndby Strand Deltagere fra repræsentantskabet:

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016

Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016 Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 13. september 2012 kl. 19.00 På Hostrups Hotel, Tønder, Søndergade 30, 6270 Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Referat fra Ordinært repræsentantskabsmøde 2016 Torsdag den 24. november 2016 kl

Referat fra Ordinært repræsentantskabsmøde 2016 Torsdag den 24. november 2016 kl Referat fra Ordinært repræsentantskabsmøde 2016 Torsdag den 24. november 2016 kl. 18.00 1 Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde afholdt torsdag den 24.11.2016, kl. 18.00 på Quality Airport Hotel

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal. Boligselskabet AKB, Albertslund

Referat. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal. Boligselskabet AKB, Albertslund Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl. 18.00 i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal Til stede: Formand René Løfqvist, næstformand Helle Sørensen, Allan Laumann, Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen,

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde. Torsdag den 8. marts 2018 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C

Referat fra repræsentantskabsmøde. Torsdag den 8. marts 2018 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C A/B Gudenå Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 8. marts 2018 kl. 18.30 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C Referat fra repræsentantskabsmøde i A/B Gudenå den 08.03.18 Side

Læs mere

Boligorganisationen Munkegårds bestyrelse og repræsentantskab 15. maj 2018

Boligorganisationen Munkegårds bestyrelse og repræsentantskab 15. maj 2018 Boligorganisationen Munkegårds bestyrelse og repræsentantskab 15. maj 2018 Boligorganisationen Munkegård Referat af bestyrelses- og repræsentantskabsmøde i Boligorganisationen Munkegård den 24. april 2018

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 19.03 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen Anders

Læs mere

Glostrup, den 24. marts 2015 LLR/LK Referat Den 23. marts 2015

Glostrup, den 24. marts 2015 LLR/LK Referat Den 23. marts 2015 Glostrup, den 24. marts 2015 LLR/LK Referat Den 23. marts 2015 Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Selskabslokalerne i Marielyst Nordahl Griegs Vej 100 Mødetid:

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal 1 Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Kristiansdal. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Odense Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 13. juni 2019

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 13. juni 2019 Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 13. juni 2019 Repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening den 13. juni 2019 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af forretningsorden. Dagsorden:

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 2. marts 2017 Referat udsendt den 20. marts 2017

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 2. marts 2017 Referat udsendt den 20. marts 2017 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 2. marts 2017 Referat udsendt den 20. marts 2017 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 9. marts 2017 kl. 19.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening torsdag den 13. juni 2019 på Hotel Britannia.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening torsdag den 13. juni 2019 på Hotel Britannia. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening torsdag den 13. juni 2019 på Hotel Britannia. Formand Poul-Erik Hansen bød velkommen til årets repræsentantskabsmøde. Herefter blev

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00 REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00 Repræsentantskabsmødet blev afholdt i Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 22, 4100 Ringsted. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, referent

Læs mere

1 Boligorganisationens navn er boligorganisationen Boligkontoret Århus. 2 Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud

1 Boligorganisationens navn er boligorganisationen Boligkontoret Århus. 2 Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud VEDTÆGTER Kapitel 1: Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er boligorganisationen Boligkontoret Århus. stk. 2. Organisationen har hjemsted i Århus Kommune. 2 Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Referat Avedøre Boligselskab Repræsentantskabsmøde den 31. maj 2011 Udsendt den 29. juni 2011

Referat Avedøre Boligselskab Repræsentantskabsmøde den 31. maj 2011 Udsendt den 29. juni 2011 #JobInfo Criteria=KABside1# Repræsentantskabsmøde tirsdag den 31. maj 2011, kl. 17.00 i Avedøre Stationsby Syds Selskabslokaler, Trædrejerporten 4, Hvidovre Repræsentantskab: Der var 27 repræsentantskabsmedlemmer

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmøde torsdag den 23. november 2017 kl i Fælleshuset i Elmehøj, Dyvelåsen 88, Smørum

Referat. Repræsentantskabsmøde torsdag den 23. november 2017 kl i Fælleshuset i Elmehøj, Dyvelåsen 88, Smørum Repræsentantskabsmøde torsdag den 23. november 2017 kl. 18.00 i Fælleshuset i Elmehøj, Dyvelåsen 88, Smørum Til stede: Per Husted Sørensen, Allan Stockfleth Olsen, Annette Olsen Hussain, Birgit Trolle,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 3

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 3 Halsnæs Ny Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 8. december 2014 kl. 18.30 i festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 28. november 2013, kl. 19.00 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 28. november 2013, kl. 19.00 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 28. november 2013, kl. 19.00 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Der var i alt 54 fremmødte. 42 fra 1. kreds, 8 fra

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Domea Randers Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Dagsorden var : Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 16. november 2016 Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Egebjerghavens Fælleshus, Egebjerg Bygade 2 Onsdag den 2. november

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib.

Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib. BOLIGSELSKABET AF 1945 I STRIB Referat af repræsentantskabsmøde den 03. juni 2015, kl. 18.00 i fælleshuset, Sønder Allé 61, Strib. Tilstede: Bestyrelsen: Knud Kingo Christensen (KKC), Mogens K. Hansen

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr.

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr. Glostrup, 13. juni 2012 LK Referat Den 11. juni 2012 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant Bastionen og Løven Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter:

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: Boligselskabet Domea, Juelsminde Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Tirsdag den 22. september kl. 17.00 Mødet holdes i Fælleshuset, Syrenvænget 2, Juelsminde Der vil være spisning under mødet, derfor

Læs mere

Protokollen fra mødet den 04. december 2012 blev godkendt. Protokollen fra mødet den 11. december 2012 blev godkendt.

Protokollen fra mødet den 04. december 2012 blev godkendt. Protokollen fra mødet den 11. december 2012 blev godkendt. 13.01.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Sekretær Dan Christensen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter Kragballe Birthe Dypevåg Direktør

Læs mere

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 20. juni 2011 kl. 14.30 i fælleslokalet Tømmergaarden 36, 1., 5600 Faaborg Dagsorden Side 1 Godkendelse

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3. Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 30.3.2017 (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.2017) 1 2 Der var 72 lejemål repræsenteret på mødet, svarende til

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens vegne Ole Hegerlund og Allan Nielsen som dirigenter.

1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens vegne Ole Hegerlund og Allan Nielsen som dirigenter. Afdeling 15, Gurrelung/Bjerrelund Steen Lippert Kurt Christensen Tove Post Mogens Bøje Andersen Dorthe Larsen bød velkommen til repræsentantskabsmødet. 1. Valg af dirigent. Dorthe Larsen foreslog på organisationsbestyrelsens

Læs mere

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse.

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl. 17.00 I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Tidsplanen er som følger: Kl. 17.00 17.45 Kl. 17.45 18.30 Kl. 18.30 20.00 Besigtigelse

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B.

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B. Referat Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge Til stede: Connie Poulsen, Hanne Olesen, Hans Chr. Thigaard, Leif Tingvad, Lisbet Berthelin, Maj-Britt

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 27. Mandag den 29. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 27. Mandag den 29. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 27 Mandag den 29. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved Lisbeth

Bestyrelsens beretning ved Lisbeth Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 6. Orientering fra afdelingens teamleder 7.

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 29. APRIL 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 29. APRIL 2015 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 28. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 28. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 7 Mandag den 28. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Domea, Boligcenter Haderslev, den 17. juni 2013. Side 1 af 7

Domea, Boligcenter Haderslev, den 17. juni 2013. Side 1 af 7 Boligselskabet Futura Fredericia Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 29. maj 2013 kl. 18.30 Mødet blev holdt i fælleshuset Thygesmindevej 81, Fredericia. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund

Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund Boligselskabet Rosenvænget 72 Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra ekstraordinært

Læs mere

INDBYDELSE til dialogmøde

INDBYDELSE til dialogmøde INDBYDELSE til dialogmøde I kantinen på Brendstrupgårdsvej 7 MANDAG DEN 24. OKTOBER 2016, KL. 18.30-20.00. Dagsorden 1. Velkomst, præsentation og sandwich 2. Nyt fra organisationsbestyrelsen 3. Oplæg fra

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl. 18.30 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Der var i alt 38 fremmødte. 30 fra 1. kreds, 4 fra

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

Udsendt den 25. september 2013. Side 1 af 6

Udsendt den 25. september 2013. Side 1 af 6 Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 17. september 2013 kl. 19.00 På Hostrups Hotel, Tønder, Søndergade 30, 6270 Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014 kl. 15.30 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby.

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014 kl. 15.30 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby. Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014 kl. 15.30 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014

DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014 DVB Fyn-Langeland Fælles afdelingsmøde 2014 Referat fra ordinært fælles afdelingsmøde med afdelingerne 01, 02, 03, 04 og 05, mandag den 22. september 2014 kl. 18.00, hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde den 11. maj 2015

Referat fra repræsentantskabsmøde den 11. maj 2015 1 Referat fra repræsentantskabsmøde den 11. maj 2015 Repræsentantskabsmøde fandt sted i Stubbæk Forsamlingshus, Dybkærvej 2, Stubbæk. Der var fremmødt i alt 68 stemmeberettigede repræsentanter. Fra Dalbo/administrationen

Læs mere