Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=29614&pagetype=1&print=..."

Transkript

1 (1/11) Indkaldelse til generalforsamling Oprettet d. 1. november 2011 Regnskabet er offentliggjort forud for mødet Senere i denne måned skal der afholdes generalforsamling i Aarhus Automobil Sport. Det kommer til at ske i Skjød Forsamlingshus, og såvel indkaldelsen som regnskabet er nu offentliggjort her på hjemmesiden. Klik her for at se indkaldelse.

2 (4/11) Fem AAS ere til start i rallyfinale Oprettet d. 4. november 2010 Kvintetten fordeler sig over fire biler i Bygma Rally På lørdag får den danske rallysæson sin afslutning. I hvert fald den del, der drejer sig om kampen om de forskellige Danmarks- og DASU-mesterskaber. Det er Slagelse Auto Sport, der afvikler sit Bygma Rally, der er femte og sidste afdeling af årets DM-serie. Denne gang er der hele fem deltagere fra Aarhus Automobil Sport til start. De er fordelt over fire biler, hvilket betyder, at vi for tredje gang i denne sæson har et rent AAS-hold til start i et DM-rally. Det er Carsten Nielsen og Erik Bom, der stiller til start i førstnævntes Peugeot 106 Maxi, som de blev nummer 35 med ved foregående DM-afdeling i Bramminge. Også de øvrige AAS ere har været i aktion tidligere i år. Det gælder ikke mindst den nykårede DASU-mester i klasse 2 Børge Jensen, der sammen med sin faste chauffør Frank Nielsen skal bevise, at deres mesterskab ikke var nogen tilfældighed. Hvis nogen altså skulle være i tvivl, for det er blevet til to første- og to andenpladser for dem i årets fire hidtil kørte løb. I samme klasse er Peter Lyngs til start, og han er måske om nogen endnu mere opsat på et godt resultat. Gennem hele året har han kørt sammen med Thomas Hansen, og de har haft en noget problematisk sæson i deres nye Citroën C2, så de håber på en god afslutning, som de kan holde vinterpause på. Femte og sidste AAS er i feltet er Henrik Vestergaard. Det er tredje gang i år, at veteranen er til start i et DM-rally, men blot anden gang, at han skal køre sammen med Anders Lysen i dennes Suzuki Swift Maxi. Foto: Rallyfotografen.

3 (7/11) De første datoer på plads Oprettet d. 7. november 2010 Ni løb foreløbig på 2011-kalenderen DASU offentliggjorde forleden den første udgave af kalenderen for sæsonen, og den omfattede ni løb, som Aarhus Automobil Sport står som arrangør af. Det drejer sig om fire løb på FDM Jyllandsringen, hvoraf to er med Scandinavian Touring Car Championship, samt fem bilorienteringsløb. Af de fem bilorienteringsløb er de tre tællende til Den Jyske Femkantturnering, mens de to resterende løb har DM-status. Det ene løb er årets hold-dm, mens det andet er finaleløbet i kampen om årets individuelle Danmarksmesterskaber. Du finder datoerne på kalenderen her på hjemmesiden.

4 (8/11) Blot to AAS ere i mål Oprettet d. 8. november 2010 Carsten Nielsen/Erik Bom og Peter Lyngs var uheldige i DM-Finalen I lørdags afviklede Slagelse Auto Sport årets finaleløb i kampen om Danmarksmesterskabet i rally, og her talte deltagerlisten hele fem medlemmer af Aarhus Automobil Sport. Desværre var det en vidt forskellige skæbne, som overgik de fem AAS ere. Carsten Nielsen og Erik Bom fik således kun kørt den første af de ti hastighedsprøver. Vi udgik i finaleløbet i Slagelse mellem prøve 1 og 2 pga. tændingsproblemer, fortæller Erik Bom fra Rally Team Gylling, der stillede til start i deres Peugeot 106 Maxi. Peter Lyngs (foto) der atter sad i codriver-sædet hos Thomas Hansen nåede noget længere, men kom ikke i mål. Holdet udgik efter en afkørsel på den tredjesidste hastighedsprøve, som blev afviklet i mørke. Den nye DASU-mester Børge Jensen sluttede året af med at vinde sæsonens tredje sejr i klasse 2 sammen med Frank Nielsen, og de to sluttede på en generel 12. plads blandt de 41 hold, som kom i mål. Sidste AAS-deltager var Henrik Vestergaard, der sad ved siden af Anders Lysen i dennes Suzuki Swift. Dog ikke hele tiden under prøve 4, for her måtte Henrik Vestergaard ud at skubbe, da bilen sad fast efter en afkørsel. Episoden kostede et tidstab på godt ni minutter, hvorfor det blot blev til en generel 32. plads. Vi regner med senere at få et par beretninger fra Børge Jensen og Henrik Vestergaard.

5 (9/11) På køreteknisk anlæg Oprettet d. 9. november 2010 Næste klubrally foregår i Odder Man har længe ved at kikke på kalenderen kunnet se, at næste klubrally i Aarhus Automobil Sport kommer til at foregå den 28. november. Nu er der også sat tidspunkt og sted på løbet. Det hele kommer til at foregå i Odder, fortæller løbsleder Peter Bentsen. Mødested bliver hos Motorcompagniet på Rude Havvej 15 i Odder, hvor vi starter klokken Vi har fået løv til at køre på det nye udvidede køretekniske anlæg i Odder. Foto: Bjarne Andersen.

6 (10/11) AAS er snart klar med selvbiografi Oprettet d. 10. november 2010 Jan Magnussen biografi udkommer senere på måneden Inden længe ligger der snart en biografi af en af klubbens medlemmer i boghandleren. Det er Jan Magnussens biografi "En fiaskos perfekte liv", der forleden er gået i trykken. Bogen, der bliver på 388 sider, dækker hele Jan Magnussens karriere fra starten i gokart til Corvette-sejren på Road Atlanta i år. Biografien, der er på i alt 388 sider, er desuden rigt illustreret med 96 sider fotos. Uden at vi her skal bringe en decideret anmeldelse, kan vi fortælle, at der er tale om en meget velskrevet og underholdende biografi, hvor Jan Magnussen fortæller om sin karriere indenfor motorsporten på godt og ondt. Der er de spændende beretninger om alle succeserne, men så sandelig også historien om den personlige modgang, som Jan Magnussen har mødt. Bogen forventes at udkomme i slutningen af november.

7 (10/11) Efterlysning Oprettet d. 10. november 2010 Vi søger opdaterede mailadresser på fire medlemmer I forbindelse med den seneste udsendelse af nyhedsbrevet for Aarhus Automobil Sport har vi fået returpost fra klubmedlemmer, der enten har ændret -adresse eller har en inaktiv konto, og som derfor ikke kan modtage nyhedsbrevet. Det drejer sig om følgende medlemmer: Claus Berggren Bo Eriksen Torben Nielsen Kurt Pedersen Disse bedes kontakte webmasteren på morten[at]alstrup.nu med oplysninger om deres aktuelle -adresse.

8 Side 1 af 2 (11/11) Oktober med Aagaard Oprettet d. 11. november 2010 Sidste måned bød på flere finaler for Opel Corsa-mandskabet Oktober bød på finale i såvel minirally i Roskilde som i Yokohamamesterskabet for både øst og vest. Før finalen i minirallyet lå Sebastian Aagaard og Winnie Poulsen i Opel Corsa A nr. 1 i deres klasse og kunne kun indhentes af en af deres konkurrenter. Dette gav lidt tryghed, men alt kan ske i rallysporten på dagen, og selvfølgelig kørte parret for at vinde sidste afdeling og afslutte året på den bedst mulige måde. Jonas derimod havde valgt at afslutte sit år og sætte golfen i stand og til salg. Så kun et af holdene var klar til finalerne. Teamet var klar efter en overnatning på Sjælland friske til godt ræs. Det var nogle rigtig fine prøver, udtaler Winnie på teamets vegne, men vi var ikke begejstrede for arrangementet omkring løbet, som var uden morgenmad, mens aftensmaden blev serveret i en meget, meget kold hal, hvor man ikke havde lyst til at sidde længe og hygge, selvom det var, hvad vi havde lagt lidt op til, da det var finalen og dermed sidste løb i år. Konkurrenterne kørte sig til en andenplads i klassen og en samlet placering som nummer 15. Dette var dog ikke nok til, at de kunne nå Sebastian og Winnie i mesterskabet, og de kan nu kalde sig vindere i DASU minirally i deres klasse Til allersidst skulle finalen i Yokohama mesterskabet 2010 afgøres. Efter et par uheldige heats sluttede Sebastian Aagaard/Winnie Poulsen med to rigtigt gode heats og endte som nummer tre i finalen i deres klasse. Dette afholder dog ikke holdet fra at kunne kalde sig Yokohamamestre for Yokohama Vest i klasse 3. Stort tillykke til parret der har haft en fantastisk sæson.

9 Side 2 af 2 Vi takker resten af vores team, der har støttet godt op om os i finalerne og hjulpet os gennem, samt en tak til alle de folk, der gennem sæsonen har støttet os og en kæmpe tak til vores sponsorer, der har gjort denne sæson mulig for os. Tekst: Winnie Poulsen. Foto: Aagaard Rallyteam.

10 (12/11) Motorophænget var årsagen Oprettet d. 12. november 2010 Peter Lyngs og co. fik uventede problemer i Slagelse Da vi forleden lavede et resumé af, hvordan det var gået de forskellige AAS ere ved Bygma Rally i Slagelse, skrev vi, at Peter Lyngs, der kørte sammen med KOMkøreren Thomas Hansen, måtte udgå efter en afkørsel på prøve 10 simpelthen fordi det var det, der stod på resultatlisten fra rallyresult.dk. Men det var ikke det, der forhindrede parrets orange Citroën C2 i at fortsætte! Det er rigtigt at vi var tæt på en afkørsel, men det var på prøve 4, fortæller Peter Lyngs. Der kom vi lidt for tæt på en stensætning ved en have hæk, og bukkede en sporstang derved. Den skade fik vi nu hurtigt styr på i pausen, og kunne fortsætte uforstyrret. Thomas Hansen og Peter Lyngs lå på en niendeplads i klassen ved midtvejspausen, og i løbet af de næste par prøver kom holdet en enkelt plads frem. Alt forløb også som det skulle ind til prøve 9, hvor vi havde jagtet en Suzuki ind som en anden kanin, siger Peter Lyngs. På grusstykket på kasernen fik vi problemer i form af et brækket motorophæng. Derfor valgte vi at køre ud af prøven en omgang for tidlig. Og tro mig, havde vi kunne finde et motorophæng, havde vi kørt de sidste prøver også.

11 (15/11) Forslagsfristen nærmer sig Oprettet d. 15. november 2010 Der er nu 10 dage til årets generalforsamling Datoen for årets generalforsamling i Aarhus Automobil Sport nærmer sig støt og roligt. Det er den 25. november, at vi mødes i Skjød Forsamlingshus til den årlige sammenkomst. Som punkt 4 på dagsordnen er behandlingen af indkomne forslag. Hvis du har noget på hjerte, som du mener, at generalforsamlingen skal behandle, er det vigtigt, at klubbens formand har dette forslag i hænde i tide. Rent konkret betyder den mandag den 22. november.

12 (16/11) Fik guld og bronze Oprettet d. 16. november 2010 Børge Jensen og hans makker kørte sig til endnu en medalje i Slagelse Aarhus Automobil Sport havde fem deltagere til start i Bygma Rally 2010 i Slagelse. En af dem var Børge Jensen, der stille op sammen med Frank Nielsen i dennes Citroën C2. Vi tog tidlig af sted fredag morgen, hvor vi havde notekørsel til kl Det var godt vejr, så det kunne ikke være bedre. Teknisk kontrol fandt sted fredag aften, og vi var klar til lørdag morgen, fortæller Børge Jensen. Det havde desværre regnet natten til lørdag. Vi startede kl. 8.25, og så var det ud til prøve 1. På prøve 1 var vejene meget glatte efter nattens regn, vi kunne ikke rigtig finde rytmen, så tiden var ikke så god. Men efter prøve 1 blev vejene efterhånden tørre, så det begyndte at gå hurtigere, og efter prøve 3 lå vi nummer 1 i klassen. Efter første service skulle prøve køre en gang mere. Efter den lange servicepause var der tre prøver, der hver skulle køres to gange, inden løbet var overstået. nummer 3 og fik en bronzemedalje, siger Børge Jensen. Prøve 7 og 10 var kasernen, og den har alt: asfalt, grus og SF-sten, som er meget glatte, men vi kom godt igennem. Efter sidste service og et par nye dæk kørte vi sejren hjem i klasse 2. Guldet var jo sikret inden DM 5. I DIFmesterskabet fra cm 3 blev vi Det har været et godt år for os i vores Citroen C2 og vores gode og hurtige serviceteam, som har været med hele vejen. Også vedligeholdelsen af bilen har været perfekt.

13 Side 1 af 2 (17/11) Sylvest i langsom bedring Oprettet d. 17. november 2010 AAS eren fortæller om sin voldsomme sæsonafslutning Jesper Sylvest er i langsom bedring efter det voldsomme uheld, der overgik ham i forbindelse med hans comebackløb til DTC-serien for lidt over en måned siden. Her blev han slået bevidstløs, da hans Chevrolet Lacetti havde et voldsomt møde med en jordvold på inderkredsen af FDM Jyllandsringen. Jeg er endnu ikke helt fit for fight, men jeg håber snarest så småt at kunne begynde at arbejde igen, fortæller AAS-medlemmet, der blev udsat for karrierens værste uheld ved klubbens DM-Finale. Det blev desværre ikke det sjove og festlige punktum, som jeg gerne ville sætte for mig selv og DTC-serien, da jeg besluttede mig for at gøre comeback hos Perfection Racing i den Chevrolet Lacetti, som Jan Magnussen normalt kører. Jeg havde glædet mig til at komme ud at køre i en god forhjulstrukket bil og sige farvel til alle DTC-racerfans og mange af dem, som har været med til at give mig så mange super oplevelser igennem alle årene. Men jeg kom desværre ikke til at give dem den oplevelse, jeg gerne ville! Jesper Sylvest blev nummer syv i det første heat, og det betød, at han skulle starte som nummer to til det andet løb. Efter en okay start kom jeg ind i første sving som nummer to, men da jeg lå lidt på yderen, formåede Jens Reno Møller lige at presse sig inden om, da vi gik ud af svinget til publikumslangsiden, fortæller han. Jeg kom lidt bedre ud af svinget og gik inden om, men i det samme blev der kontakt mellem min bil og en af de bagvedkørende, så jeg blev sendt baglæns med ca. 130 km/t ind i volden ind mod inderkredsen. Bilen stoppede øjeblikkeligt, men kraften var så stor, at bilen blev sendt 1-2 meter op i luften, men landede på alle fire hjul igen. Jeg var herefter bevidstløs i ca min. og blev hjulpet over i ambulancen, hvorefter løbet blev rødflaget og jeg blev kørt på hospitalet. Efter en række grundige undersøgelser blev det konstateret, at Jesper Sylvest havde fået en kraftig

14 Side 2 af 2 hjernerystelse, en øm nakke, trykkede ribben og en skade på det ene håndled, ligesom hans krop var gul og blå flere steder. Alt i alt må man sige, at jeg er sluppet utrolig heldig fra det grimme uheld, som kunne have haft en meget værre udgang, siger han. Jeg er selvfølgelig meget ked af denne afslutning på det, der skulle have været et festligt indslag på en lang karriere i DTC både for teamet og mig selv, men også for alle de racerfans, som har fulgt DTC siden 1999, hvor jeg var den første mester. Jeg vil gerne have lov til at takke alle dem, som har sendt hilsner på sms, facebook, mails, breve, ringet og kikket forbi. Dette har virkelig varmet og rørt mig og min familie dybt, så der skal lyde en stor tak til alle, siger Jesper Sylvest. Han vil fremover koncentrere sig 100 % om det, der har fyldt det meste de seneste to sæsoner, nemlig sønnen Nicolais karriere i den internationale gokart klasse KF3. Tekst og foto: Sylvest Motorsport.

15 (19/11) Mit sidste rally med Suzuki Motorsport Oprettet d. 19. november 2010 Henrik Vestergaard fortæller om årets Bygma Rally 2010 i Slagelse Vådt, koldt og hurtigt. Sådan var mit i denne omgang sidste rally med Anders Lysen og resten af Suzuki Motorsport. Vi startede ud i meget vådt føre på nogle regnvejrsdæk, vi skulle teste for Yokohama. Vi havde store problemer med at få varme i gummiet, som vi skulle køre tre prøver på. En lille afkørsel på prøve 1 hjalp ikke på tiltroen til kontakten med underlaget, så glæden var stor, da vi forlod service med nye superbløde dæk til gentagelsen af de første tre prøver. Højt tempo på prøve 4 (gentagelse af prøve 1), men lidt sent på bremsen, lidt understyring så lidt overstyring og pludselig var vi undervejs hen ad en nysået mark på slicks! Vognen tabte nu ret hurtigt fart, så vi (Anders) prøvede at komme i kontakt med det faste sorte, som vi forlod for kort tid siden. En meget lille kant, og så stod Suzukien på bunden og alle 4 hjul var uden kontakt til noget som helst Æv! Ud at skubbe. Nu er det jo sådan, at der skal flere til at flytte en strandet rallybil, og vi var helt alene. Efter cirka fem minutters arbejde uden held kom der 6-7 drenge, og det sammen med donkraften hjalp og vi var fri med et tab på ca. 9 minutter. Nu frøs jeg så heller ikke længere... men vi var med endnu, og det er jo det vigtigste. Herfra var det jo kun for at have det sjovt, at vi deltog, og det har man jo altid i en rallybil. Et par top 10-tider var en stor tilfredsstillelse for teamet, og ikke mindst en placering på resultatlisten selvfølgelig. Tak til Anders og hele Suzuki Motorsport for Så er der selvfølgelig et spørgsmål efter den overskrift. Og nej, jeg ved ikke, hvad 2011 skal tilbringes i. Men jeg kommer ud på rallyprøverne, det er jeg sikker på. Vi ses i Henrik Vestergaard.

16 (20/11) Fem bestyrelsesmedlemmer er på valg Oprettet d. 20. november 2010 Bestyrelsen har fremsat forslag til ændring af klubbens vedtægter Det er som bekendt på torsdag, at der er generalforsamling i Aarhus Automobil Sport. Det sker klokken i Skjød Forsamlingshus, hvor klubben disker op med gratis kaffe og kage. Alene det er jo en god årsag til at bevæge sig til landsbyen midt i Favrskov Kommune. Men der er også andre gode grunde til at deltage i den årlige generalforsamling. Der skal vælge folk til fem af de ni pladser i bestyrelsen. Formand Peter Bentsen er på valg, hvilket også gælder de fire menige medlemmer Per Leth, Jakob Borum, Hans Ole Nielsen og Jesper Skjødt. Her har sidstnævnte meddelt, at han ikke genopstiller, hvorfor der i hvert fald skal findes et nyt bestyrelsesmedlem. Herudover bestyrelsessuppleanterne Henrik Kirkegaard og Bernd Thrysøe på valg. En anden god grund til at møde op til generalforsamling er, at bestyrelsen har fremsat en række forslag til ændring af klubbens vedtægter. En tredje god grund til at deltage i generalforsamlingen er, at bestyrelsen vil sætte to emner til debat. Det ene gælder fremtiden for klubbladet, det andet gælder muligheden for et eventuelt nyt klublokale.

17 (21/11) Tillægsreglerne offentliggjort Oprettet d. 21. november km hastighedsprøver venter ved årets sidste klubrally På den sidste søndag i november afholder Aarhus Automobil Sport sit sidste klubrally i denne sæson. Det er samtidig sidste afdeling af årets klubmesterskab i klubrally, så der er godt grund til at møde op hos Motorcompagniet i Odder, hvor der er mødested. Foreløbig har fire deltagere tilmeldt sig løbet, men man kan sagtens nå det endnu. Anmeldelsesfristen udløber nemlig natten mellem lørdag den 27. og søndag den 28. november, og du kan tilmelde dig her på hjemmesiden.

18 (22/11) Spændende klubrallyfinale i vente Oprettet d. 22. november 2010 AAS Motorcompagniet-løbet tegner til at give deltagerne flere udfordringer På søndag afslutter rallysektionen i Aarhus Automobil Sport udendørsdelen af sin 2010-sæson. Det sker med AAS Motorcompagnietløbet, der køres i Odder, og som er sidste afdeling af klubmesterskabet i klubrally. Foreløbig har seks mandskaber tilmeldt sig løbet: John Edison/Michael Jørgensen, Peugeot 106 GTI Carsten Nielsen/Casper Nielsen, Peugeot 106 Maxi Erik Bom/Rikke Andersen, Peugeot 206 GTI Jeff Nigel Lyngø/Johnny Lyngø, Opel Kadett GSi Keld Grønne/Fini Lynderup, Peugeot Rallye Lars Holm/Martin Holm, Peugeot Men der er plads til flere, siger Peter Bentsen, som sammen med Børge Jensen udgør løbsledelsen i AAS Motorcompagniet-løbet. Vi har et maksimumdeltagerantal på 15 startende, og når det kun koster en hundredelap at komme til start, skulle vi gerne have flere af klubbens medlemmer til start. Det er muligt at tilmelde sig løbet online ved at klikke her. AAS Motorcompagniet-løbet får base ved Motorcompagniet i Odder, og der er lagt op til en udfordrende dag for deltagerne. Webmasteren kender ikke prøverne, men han har taget et kik på DMI s vejrudsigt for den kommende weekend, og hvis man virkelig vil prøve sine grænser, vil det være på søndag, at man skal gøre det.

19 (23/11) Klubblad, klublokale og AAS Camp Oprettet d. 23. november 2010 Bestyrelsen har tre emner til punktet eventuelt på torsdagens generalforsamling Ved generalforsamlingen på torsdag er der alle de obligatoriske punkter som formandens beretning, kassererens fremlæggelse af regnskab og valg af bestyrelsesmedlemmer. Men der er også punktet eventuelt, og her lægger bestyrelsen op til en diskussion om følgende emner: Klubblad Klubbladet udkommer pt. 4 gange om året. Skal vi have klubbladet fremover eller skal vi nøjes med hjemmesiden? Skal klubbladet udkomme fast som nu og i hvilken form? Har vi forpligtelse over for ikke internetbrugere? Klublokale Klubben har fået et tilbud fra Leo Rasmussen på et lokale beliggende på 1.sal i Skovby ud til den gamle hovedvej (foto). Prisen er 3750 pr. måned plus forbrug. Har vi brug for et sådan lokale, eller kan vi anvende pengene på en bedre måde til gavn for klublivet i AAS? Er der nogle, som vil hjælpe med at stå for det? Hvornår skal det være åbent? AAS Camp 2011 Der arbejdes på at få stablet en AAS Camp på benene i Campen bliver et par festlige dage, hvor alle kan være med til forskellige aktiviteter, som ikke nødvendigvis vil have noget med vores daglige motorsport at gøre. Der vil snart kunne ses mere om det nye tiltag på klubbens hjemmeside. Peter Bentsen.

20 (23/11) Magnussen var i Aftenshowet Oprettet d. 23. november 2010 AAS-medlemmet fortalte om farerne ved motorsporten Mandag aften gæstede Jan Magnussen DR1- programmet Aftenshowet i forbindelse med præsentationen af sin nye bog, En fiaskos perfekte liv. En af de ting, som samtalen med værten Nikolaj Koppel bl.a. kom til at dreje sig om, var naturligvis farerne ved motorsporten. Her fortalte Jan Magnussen om sit uheld sidste år på Laguna Seca, hvor han ramte en betonmur med meget høj fart. hjemmeside. Du skal blot klikke på billedet og så ellers spole frem til Hvis du ikke fik set Aftenshowet, har du mulighed for at gense klippet på DR s

21 (24/11) Så er klubbladet online Oprettet d. 24. november 2010 Du kan nu også læse seneste nummer på din computer Det er par uger siden, at det seneste nummer af AAS Rundt dumpede ind gennem din brevsprække, men skulle du have forlagt det eller mener ægtefællen, at der er andre ting, du bør tage dig til i stedet for at læse det så skal du ikke fortvivle. Du finder det nemlig også i en digital udgave her på hjemmesiden. Klik blot på forsiden, og du får seneste nummer frem som en PDF-fil. Hvis du vil læse nogle af de ældre numre, kan du bare checke menupunktet Klubblad her på hjemmesiden.

22 (25/11) AAS skal arrangere tre løb Oprettet d. 25. november 2010 Så er programmet for Den Jyske Femkantturnering 2011 fastlagt I 2011 består Den Jyske Femkantturnering igen af en løbsserie på 10 løb. I AAS-regi skal der laves tre løb. Første løb bliver med Bernd Thrysøe som løbsleder mandag den 20. juni Den 22. august 2011 er det Hans Ole Nielsen, der står i spidsen for et løb, og den 19. september er det Hans Jakobsen, der komponerer ruterne til et løb i DJF turneringen. Der er også lavet enkelte ændringer i turneringsreglerne. Blandt andet vil der bliver lavet en T-rute i løbene. T-ruten er for helt nye i sporten. Denne klasse er lavet for at gøre det lettere at starte med O-løb. Der er også en lille ændring i reglerne for turneringspoint, da der fra næste år vil blive lavet en separat opgørelse af pointene for chauffører og observatører. Denne ændring er for at gøre stillingen i DJF-turneringen mere gennemskuelig, da det med de nuværende regler kan medføre rod i stillingen, hvis der er deltagere, som kører med forskellige makkere i turneringen. Du kan se den komplette kalender for Den Jyske Femkantturnering 2011 ved at klikke her. Tekst: Bjarne Andersen. Foto: Aage Keseler Kirketerp.

23 (27/11) Klubrally aflyst Oprettet d. 27. november 2010 Rallyafdelingen håber dog på en senere gennemførelse Søndag skulle årets sidste klubrally i Aarhus Automobil Sport have været afviklet på det nye køretekniske anlæg i Odder. Men det bliver ikke til noget. I hvert fald ikke i denne omgang. Jeg var lørdag formiddag forbi det køretekniske anlæg for at se, hvordan forholdene var, og vi kan ikke køre der i morgen, siger Peter Kiil. Men selv om klubrallyet er aflyst, er det endnu ikke helt sikkert, at kampen om klubmesterskabet er overstået. Hvis sneen forsvinder i løbet af december, kan det være, at vi prøver igen, siger Peter Kiil. Fotograf: Peter Kiil.

24 (29/11) Første 2011-arrangement Oprettet d. 29. november dage inde i det nye år afholdes den første klubaften Selv om der stadig er et par arrangementer på kalenderen i denne sæson, er planlægningen af de forskellige aktiviteter for det kommende år i fuld gang. I forbindelse med sin beretning på generalforsamlingen i torsdags kunne formand Peter Bentsen således løfte sløret for nogle af de aktiviteter, som kommer til at foregå i Den første finder sted bare 12 dage inde i det nye år. Her bliver årets første klubaften nemlig afholdt, og her gæster Aarhus Automobil Sport CC Cars ved Ans, hvor der bliver lejlighed til at kikke på de mange spændende, klassiske biler, ligesom indehaveren vil fortælle om huset og bilerne. Og lur os, om ikke snakken bliver drejet ind på motorsport. Christian Jensen vandt jo i 2009 Danmarksmesterskabet i rally i sin firhjulstrukne Peugeot 207 Super 2000! Der følger senere flere praktiske informationer her på hjemmesiden om arrangementet.

25 (30/11) Kontingentet er billig - stadig priser som i 2008! Oprettet d. 30. november 2010 Girokortet med næste års kontingent er udsendt til medlemmerne, så husk at få det betalt inden juletravlheden for alvor sætter ind På den seneste generalforsamling blev kontingentet fastsat til følgende: Aktive medlemmer (incl. grundlicens til O-løb mm) kr. 625,- Alm. Medlemmer (herunder medl. med officialslicens) kr. 400,- Alm. Medlemmer o/65 år (herunder medl. med officialslicens) kr. 300,- Husstandsmedlemmer (herunder medl. med officialslicens) kr. 200,- Husstandsmedlemmer o/65 år (herunder medl. med officialslicens) kr. 100,- DASU vedtog for et par år siden en ny struktur vedr. DASU-kontingent og -licenser, således at der nu er inkluderet en gratis grundlicens i de aktive medlemmers kontingent. Grundlicensen omfatter bl.a. D-licens, alle O-licenstyper, R3 licens til klubrally m.v.. Men uanset om du skal deltage i baneløb, rally, O-Ø-løb, karting mv. skal du som udgangspunkt have et aktivt medlemskab i AAS (kr. 625,-) for at kunne bestille grundlicensen (gratis) og/eller de øvrige licenser, hvor licenspriserne er følgende - klik her. Rent praktisk har kassereren valgt ikke at fortrykke girokortet med kontingentbeløbet til de medlemmer som tidligere havde kørelicenser, således at disse kan vælge: Enten at betale kr. 625,- hvis man også skal ud at køre. Eller at betale kr. 400,-, hvis man ikke skal være et aktivt medlem. Såfremt du vælger kun at betale et alm. medlemskab, og senere beslutter, at du alligevel vil ud at køre, skal du opgraderes til aktivt medlemskab og betale yderligere kr. 275,- til klubben, for at kunne bestille den relevante licens på DASU s licensportal. Vær opmærksom på, at denne opgradering pt. kun kan ske gennem klubbens kasserer, hvorfor man skal regne med en ekspeditionstid på flere dage (kassereren har jo også et normalt job der skal passes, og holder også ferie engang imellem), førend man kan bestille kørelicensen på licensportalen, og komme ud at køre. Vælg derfor at udfylde girokortet med kr. 625,-, såfremt du også skal ud at køre i år. Derved sparer du kassereren for en masse ekstraarbejde, og undgår også at komme i tidsnød når du skal ud at køre. Betalingen af kontingentet kan foregå på følgende måder: Betaling på postkontoret - den absolut dyreste måde. Betaling via ens netbank - letteste og billigste hvis dette er muligt. Overførsel pr. bank - til reg.nr kto.nr HUSK for at medlemskortet giver gratis adgang til FDM Jyllandsringen skal det være forsynet med foto samt Post Danmarks- eller kassererens kvittering, og så skal kortet være lamineret. Hvordan får man så lige kassererens underskrift, og medlemskortet lamineret? ja kassereren træffes stort set ved alle vore arrangementer så her kan det praktiske blive ordnet.

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Årets Klubrally begivenhed Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2012 igen med Ikast

Læs mere

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for: -Rally Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord www.kjargaardbyg.dk Parcelhuse Hvad enten I skal have bygget helt nyt hus, have

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Året der gik 3. Økonomi 4. År 2015 5. Valg af udvalgsmedlemmer 6. Evt. 1. Jan Søndergaard blev valgt. 2. Bjarne Nielsen

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=17269&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=17269&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=17269&pagetype=1&print=... (8/7) Var der nogen der sagde tung bil!!! - rapport fra 3 afd. af Oprettet d. 8. juli 2008 DM-rally Efter en måneds pause

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Kontaktinfo om Youngtimer Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Martin M Thillemann Tlf. 8938 1085 (efter kl. 18) E-mail: martinthillemann@hotmail.com

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=11429&pagetype=1&print=... (14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

Læs mere

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned.

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Overskrifter: Åbent bestyrelsesmøde mandag den 8. marts Generalforsamling Kontingentindbetaling for 2015 Møde i ungdomsafdelingen Nye baner Våbenpåtegninger

Læs mere

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland.

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Sjælland Rundt d. 2. juli 2011. En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Det var noget af en prøvelse ca. 700 ryttere blev sat på til dette års udgave af Sjælland

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster:

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej 28. 8850 Bjerringbro. Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: Webmaster: J u l i 2015 Å r ga n g 3 9 w w w.t e a m - b o a s. d k Klublokale: Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Formand: Hans Kurt Nielsen Vestervang 7 8850 Bjerringbro. 2849 8850 E-mail: h-k-nielsen@bknet.dk

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 20. august 2013 Kære klubledere Sikke en sommer. Varmen var jo næsten tropisk, så det har længe været forbundet med stort besvær bare at tænke på at skulle sætte sig til Pc en for at sende et

Læs mere

Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser'

Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser' Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser' Uoverensstemmelser kan dreje sig om sagen og værdierne og / eller om personen. Det er vigtigt at være bevidst om forskellen! Uenighed om sagen Vi mennesker

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers

Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Referat fra generalforsamling Torsdag den 5 marts 2015 kl. 19.30 I klublokalerne Gl. Hobrovej 40 8920 Randers Til klubbens generalforsamling var ca.35 RASére mødt op. Jens Erik bød velkommen til generalforsamling

Læs mere

Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge

Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Redaktion: www.kaj.flindt@hotmail.dk Nyhedsbrev januar 2011 Udsendt den 30/12 2010 Klubmøder Mød op på Sydgården til hyggelig samvær uden cykel, vi skal fastlægge

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Virtuel bostøtte er fremtiden Brugere af bostøtte i Socialpsykiatri og Udsatte

Virtuel bostøtte er fremtiden Brugere af bostøtte i Socialpsykiatri og Udsatte Virtuel bostøtte er fremtiden Brugere af bostøtte i Socialpsykiatri og Udsatte Voksne kan fremover få tilbudt at supplere deres oprindelige fysiske støtte med en ny, teknisk løsning Nye velfærdsteknologiske

Læs mere

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag

Formandens Beretning 26 Januar 2010. Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Formandens Beretning 26 Januar 2010 Nu skal det handle om sol sommer og korte bukser på denne kolde vinterdag Sæson 2009 Vores cykelsæson blev startet op med kaffe, te og blødt brød ude i svinestalden

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (4/1) Årets sidste løb i DJF Oprettet d. 4. januar 2009 Nytårsløbet i Randers, der blev kørt d. 28. december,

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst.

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst. Oktober 2008 Sejr til KM Svensson Motorsport! Det lokale Ringsted mandskab, Per G. Hansen og Karsten M. Svensson, sejrede i 4. afd. af Yokohamamesterskabet Øst og blev dermed samlet vinder i klassen af

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Rejsebrev fra Færøerne

Rejsebrev fra Færøerne Rejsebrev fra Færøerne Hygge under aftensmaden. Side 1 af 6 Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Cathrine Dohn Jensen PS12414 1022065@ucn.dk Praktikperiode: 2. el. 3. Praktikperiode nr. 2. Praktik

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1 TILLÆGSREGLER Foto John Jensen/Tag Selv Foto DM RALLYCROSS 2016 Side 1 r der afvikler DIF+DASU mesterskaber I Rallycross 2016 Nysumbanen GPS Adresse ns kontaktperson Kørselsanvisning 220/380V stik ns længde

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012

serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 serviceinfo #04 1. Møde i Ringe 29. februar 2012 Som bilag til denne serviceinfo i samme dokument findes de officielle notater fra mødet. Punkterne 1-12 er baseret på de præsentationer og diskussioner,

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk der er Generalforsamling i SAG Mandag den 13 februar kl. 19.00 se mere side 3 1 Medlemsnyt. Indmeldelser:

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN Samtaleguiden 36 Samtaleguiden er lavet primært til unge, der ryger hash. Som vejleder, mentor m.fl. kan du bruge Samtaleguiden som et fælles udgangspunkt i samtalen med den unge. Du kan dog også blot

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015. Hej Alle! Så er vi atter på banen, med lidt nyt fra bestyrelsen. I skrivende stund er golfsæsonen jo slut, men det betyder bestemt ikke, at vi fra bestyrelsens

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Elcykel Testpendlerforløb

Elcykel Testpendlerforløb Forår Sommer 2015 Sekretariatet for Supercykelstier Elcykel Testpendlerforløb Cases Forløbet I slutningen af 2014 efterlyste Sekretariatet for Supercykelstier frivillige testpendlere til et pilotelcykel-testforløb.

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen:

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen: Skolereform Elevernes tanker om skolereformen 5. klasse har talt med deres klasselærer om Skolereformen. De skulle fortælle, hvad de vidste, hvad de havde hørt, hvad de troede, og hvad de havde af ønsker

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 25. november 2008 Dagsorden 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Valg af dirigent. Valg af stemmetællere Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år Fremlæggelse

Læs mere

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her.

Banesport - herunder DTC reglement mv. - klik her. http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=20289&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (1/3) DASU's motorsportsreglementer Oprettet d. 1. marts 2009 De forskellige motorsportsreglementer for 2009

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=26275&pagetype=1&print=... (1/7) AAS-trio uheldig i langdistanceløb Oprettet d. 1. juli 2010 Team VHA Trim brændte en sikring og mistede føringen Team

Læs mere

Alder: 44 Start i branchen: 1979 Nuværende firma: NSU - Nordjysk Stilladsudlejning

Alder: 44 Start i branchen: 1979 Nuværende firma: NSU - Nordjysk Stilladsudlejning StilladsInformation nr. 68 - juni 2003 Side 9 manden Claus Swing, Aalborg Navn: Claus Swing Bopæl: Aalborg Alder: 44 Start i branchen: 1979 Nuværende firma: NSU - Nordjysk Stilladsudlejning Tillidshverv:

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY INDHOLD 1 Generelt 1. Motor Sporten 2. Officials 3. Deltagere 4. Løbs Datoer 5. Klasser og Point 6. Præmier 2 Sportsreglement 1. Afvikling 3 Løbsanmeldelse førermøde - løbsprocedure 1. Anmeldelse 2. Teknisk

Læs mere

LÆR FOR LIVET et læringsprogram for anbragte børn TIL FORÆLDRE / PLEJEFORÆLDRE / ANBRINGELSESSTED

LÆR FOR LIVET et læringsprogram for anbragte børn TIL FORÆLDRE / PLEJEFORÆLDRE / ANBRINGELSESSTED LÆR FOR LIVET et læringsprogram for anbragte børn TIL FORÆLDRE / PLEJEFORÆLDRE / ANBRINGELSESSTED 1 Det er meget, meget sjovere her end i min almindelige skole. Man leger med dansk i stedet for bare at

Læs mere

Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse, 11 aktive kørere +repræsentanter fra FSAS, NMKA, VMKA, DMKA

Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse, 11 aktive kørere +repræsentanter fra FSAS, NMKA, VMKA, DMKA SØNDAG d. 25. September kl.13.00 KAC s klubhus på Søholmbanen Dagsorden: 1. Velkomst v/ Formanden 2. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer : Jørgen Ring Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse,

Læs mere

Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune

Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune Indhold: Spørgsmål og svar fra dagen Side 3 10. Alle spørgsmål i samlet rækkefølge Side 11 Hjælpe spørgsmål til uddybning

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Beretning 2012. Arrangementer

Beretning 2012. Arrangementer Når der gøres status på 2012, kan vi se tilbage på et på flere måder spændende år. Det har været fuldt af både sjove og krævende opgaver samt flotte resultater såvel organisatorisk som sportsligt. Arrangementer

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere