Marianne, Susanne, Lisbeth, Gunnar, Lene, Ruth, Heidi, Bente og Rikke

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Marianne, Susanne, Lisbeth, Gunnar, Lene, Ruth, Heidi, Bente og Rikke"

Transkript

1 MØDEINDKALDELSE Emne: BU Kollerup Skole - referat Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 11. september 2019 Mødelokalet ordinært SB møde fællesmøde med børnehave bestyrelsen Deltagere Marianne, Susanne, Lisbeth, Gunnar, Lene, Ruth, Heidi, Bente og Rikke Fra kl : Connie og børnehavens bestyrelse Fravær: Gunnar, Lisbeth (forældremøde) Evt. afbud bedes meddelt til direkte telefonnr. Rikke på mail Dato Mødeindkalder Direkte telefonnr. Journalnr Rikke Klinkby P Referat 1. Konstituering og forretningsorden Skolebestyrelsen skal konstitueres, og der skal vælges formand og næstformand. Forretningsordenen skal revideres og godkendes. Formanden er med til at lave dagsordenen. Rikke laver dagsordenen og sender de til formanden. Susanne Bjerre er valgt som formand for bestyrelsen. Lene Lund er valgt som næstformand. Forretningsordenen blev redigeret og herefter vedtaget. 2. Årshjul Bestyrelsen skal udarbejde et årshjul for den kommende perioden. Årshjulet fra sidste skoleår er vedhæftet som bilag til inspiration. Årshjulet blev gennemgået og punkter tilføjet. Vedlægges referatet.

2 Vi vil gerne have elevrådet til at arbejde med antimobbestrategien og deltage på et bestyrelsesmøde, hvor de fremlægger deres forarbejde med antimobbestrategien. Det samme gælder fra fravær til fremmøde. Det kan elevrådet også arbejde med. 3. Opfølgning på Rikke Yde Tordrups foredrag om skole-forældre samarbejde Videndeling om hvilke 2-3 pointer fra oplægget vi tager med videre, og der ønskes en drøftelse af hvordan bestyrelsen kan arbejde med pointerne. Er vi tilfreds med antallet af forældre, der mødte frem til foredraget? Ja, umiddelbart men selvfølgelig vil vi gerne have flere hører det. Vi skal fortsætte med at arrangere lignende. Det er bestyrelsen enige om. Man kan overveje om det skal kobles med børnepasning (større elever, vikarer der leger/har opsyn med børnene). Det var fedt, at det var et fælles arrangement med dagplejen, børnehaven og skolen. Pointer fra foredraget, der giver anledning til drøftelser: Det med at selvstændigheden fremmes hos børnene ved at forældrene lader dem selv bære tasken og sætte madpakken og drikkedunken på plads i køleskabet er vigtigt. Også det med at komme for sent og hvad det betyder for barnet og de andre. Vi kan tage fat i buschaufføren, hvis vi opdager busbørnene kommer i sidste øjeblik Også pointen med, hvordan man arbejder med arrousal og low arrousal evnen til at regulere sig. Ex når Heidi laver mindfullness efter frikvarteret. Vi arbejder i forvejen med dette tema, bl.a. ud fra Bo Hejlskovs rogivende pædagogik. Det bliver taget op på forældremøderne. Her orienteres om pointerne fra foredraget. Det bør italesættes over for forældrene fra ledelsens side - italesat ved eksempler. Der kan være en krølle på, at det kan forældrene arbejde videre med. Vigtigt også at der henvises til foredraget på møderne. Vi sætter det på et fremtidigt bestyrelsesmøde igen, hvor ledelse og medarbejdere fortæller om, hvor langt vi er med at arbejde med pointerne fra Rikke Yde Tordrup og rogivende pædagogik. 4. Bestyrelsens oplæg til forældremøder Bestyrelsen har tidligere været repræsenteret på forældremøder ved et medlem, der giver en kort orientering om bestyrelsens arbejde. Drøftelse af om bestyrelsen skal deltage på alle forældremøder eller det skal være i udvalgte klasser.

3 Der blev drøftet forskellige forslag til hvornår og hvordan bestyrelsen informerer den øvrige forældrekreds om arbejdet. Beslutning: I år deltager bestyrelsesformanden med et kort oplæg på 0-1. klasses forældremøde Fremadrettet første skoledag, hvis det kan lade sig gøre og ellers på forældremødet i 0-1. klasse Desuden oplæg fra skolebestyrelsen på markedsdag/picnic 5. Trafik opfølgning på henvendelse til BFU/teknisk forvaltning Bestyrelsen har sendt et høringsvar til BFU i forbindelse med forældretilfredshedsundersøgelsen. Der ønskes en beslutning om hvad bestyrelsen ønsker at gøre fremadrettet. Ledelsen gensender henvendelsen til teknisk forvaltning og Peter Stisen, Vejle Politi. 6. Punkter til kommende møder Næste møde: Aula Årshjulet Antimobbestrategi Status Kollerup Børnehus Fra fravær til fremmøde Kl : 7. Meddelelser Elevrådet Ikke noget fra elevrådet endnu. De har møde i morgen. Skolebestyrelsen Medarbejdere I SFO en arbejder vi blandt pædagogerne med relationerne sociogrammer (hvem leger med hvem. I første omgang er det 1. og 2. klasse, vi har fokus på. Det arbejdes med på SFO-møderne. Spotlight vi er i gang med at udsmykke et skab. Temaet er Kunstskab. Det skal udstilles i Jelling, så får vi det tilbage igen. På længere sigt vil vi gerne arbejde sammen med børnehaven som en helhed. Vi deltager med 0., 1. og 2. klasse. Udeskole vi er startet på udeskole, og lige p.t. er vi i Lysningen. Det er nyt for alle, men vi er godt i gang og er ved at finde vores ben. Vi har haft fokus på fællesskabet og har arbejdet med insekter. Nu arbejder vi med efterår. Der er et stykke vej at gå her fra og ned i Lysningen for 0. kl. Vi prøver nogle gange at være her på matriklen for at se, hvilken forskel det evt. giver.

4 Tøjet kan være en udfordring. Det bliver taget op på forældremøderne. Obs på at det kan være forældrene har pakket tøjet med, men at børnene ikke altid får det frem. Vi har søgt og fået 5000 kr. fra Nordea-fonden til udeskole. Ledelse Vi regner med at Aula skydes i gang efter uge 42. Need to know eller nice to know. Vi lægger os op af de anbefalinger, som Vejle Kommune har sendt ud til skolerne, i forhold til hvor de forskellige typer af informationer placeres i AULA. ForældreIntra og opslag? Vi må ikke reklamere, men gradbøjer det ind i mellem for at bakke op om lokalmiljøet. Det er problematisk idet vi på en måde siger nej til skolen i samfundet samfundet i skolen. Nice to know hvis du vil vide noget mere lokalsamfundet, biblioteket det kan være opslagstavlen. Spirekoret kan være dilemmafyldt, idet det tømmer vores SFO for børn, men omvendt er det et fint tilbud. Vi ville gerne have det foregik på vores egen skole frem for de skal transporteres ud af huset. Vi skal værne om og styrke samarbejdet med lokalsamfundet. Vi sætter temaet på dagordenen til drøftelse og udarbejdelse af princip. 8. Eventuelt Der kommer en invitation til høstfesten lige om lidt. 9. Evaluering af prærie-picnic i maj Bestyrelserne skal evaluere den afholdte picnic, og beslutte eventuelle justeringer til næste års arrangement. Gunnar Rudolf har lavet et overslag over det solgte og det samlede regnskab (underskud på 400 kr.). Hvis formålet er at genere nogle penge, så kan vi overveje at sætte prisen op. Et synspunkt er, at det handler mere om at vi får folk ind, end at det generer overskud. Omvendt startede vi ud med, at det ville være fint, hvis et evt. overskud skal gå til noget. Første år generede det et overskud så uanset hvad, så skal det hænge sammen. Det primære er at det er en god oplevelse. Men det vil være bedst, hvis det hænger sammen. Hvis det giver et overskud, så går det til børnene. Man kan vælge selv at have sin egen mad med. Det kan vi godt tydeliggøre. Prisen sættes op til 10 kr. Fantastisk at der var kage til alle.

5 Udgangspunktet var i sin tid, at ledelsen gik rundt og snakkede med forældrene. Ledelserne vil gerne hjælpe til. Der er ingen forventninger til ledelserne. Fedt at ledelserne var der. Det sender et signal og ledelserne bidrog til den gode stemning. Fedt at vi ville det og gjorde det. Omkring selve arrangeringen vi kom hen i april før det var planlagt. I forhold til planlægningen i år: Hvem er de bærende? Hvem tager teten? Så det er planlagt i god tid. Der er planlagt et fælles møde i starten af april. 1. april Bestillingerne kan ret hurtigt iværksættes også med afsæt i det fine oplæg, Gunnar har lavet, hvilket gør at vi kan være lidt på forkant. Konceptet fra sidste skoleår kan kopieres til i år. 10. Kort status på logo til Kollerup børneunivers Ledelserne vil give en kort orientering om processen, og efterfølgende beslutning om indkøb af træ til skolegården. Vi vil gerne have reklame ude ved vejen, som fortæller at her ligger Kollerup Børnehus. Først et udkast fra et firma, som vi ikke kunne bruge. Vi har derfor fået anbefalet en grafiker, der tidligere har lavet logoer for andre skoler. Ham har vi haft møde med, og han virker rigtig professionel. Det er lidt dyrt, hvis vi skal have den fulde pakke i alle formater, fx brevpapir, piloner, muren osv. Brainstorming: Kan man samle ind på en eller anden måde? Loppemarked, Bag for en sag eller lign.? Kunne man overveje om det kun var navnet, der stod på pylonen? Kunne man signalere noget med natur på en billigere måde? Ex med julepynt der signalerer vores værdier om naturen (ex fra børnehave i Jelling) Tanken om et fælles logo er fedt for Kollerup Børneunivers. Kan man starte med pylonen og så tilkøbe mere? Børnehave og skolen laver en fordelingsnøgle. Samtidig med at vi indvier vores nye logo, så kunne vi børnehaven og skolen ønske os et nyt træ i skolegården. Vi har et træ i skolegården, der snart skal lade livet. Derfor har vi lavet en forespørgsel på et velegnet træ til formålet. Forslaget går på et blodblommetræ i 3-4 meter. Ca kr. Det er det, vi peger på. Så vil vi lave en slags indvielse med sang. Besluttet. 11. Opsamling fra foredraget med Rikke Yde Tordrup Hvad tager vi med fra oplægget, og er der noget vi vil arbejde sammen om? Det var rigtig godt. Godt at vi havde reklameret så kraftigt. Det var velbesøgt. I øjenhøjde med både lærere, pædagoger og forældre. Kun hørt positive historier. Selvom det kan være svært at komme op af sofaen, så var det super godt og positivt overrasket. Gentag det endeligt.

6 God pointe med afslutningen: det arbejder vi videre med. På skolen har vi bestemt at vi tager det op på forældremøderne og så taler det ind i det, vi i forvejen har sat i gang vedr. rogivende pædagogik. Det gør vi også i børnehaven. Vigtigt både børnehaven og skolen benævner foredraget henviser til det. Bilag Forretningsorden Årshjul for skoleåret Udkast til årshjul for skoleåret Bestyrelsen oplæg på forældremøder i skoleåret Høringssvar til BFU Evt. bemærkninger Der serveres kaffe, te, frugt og lidt sødt.

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 19. december 2016 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen Merete Hviid Flensborg

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 26. marts 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge Jacob G. Sand afbud Merete Hviid

Læs mere

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00 MØDEREFERAT Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Personalerummet 13.06.2013 Deltagere Henrik, Joan, Lars, Else, Torben, Lee, Uffe, Thomas Evt. afbud bedes meddelt til Henrik/Uffe

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 5. maj 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge- afbud Jacob G. Sand Merete Hviid Flensborg Pia Søndergaard

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm.

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm. Skolebestyrelsesmøde 22.08.2017 Kl. 19-21 Møderum/Ny adm. Koltvej 17-19 Fremmødte: B. Hatting, Kaja M. Madsen, Dorthe S. Rasmussen, Lise Grønbæk, Lene M. Kruse, Kristian Balle, Ulla Korsgaard, Roed, Karin

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand),

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. marts 2017 kl

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. marts 2017 kl Sønderskov-Skolen, 27. marts 2017 Skolebestyrelsen: Mikkel Nyhold Bruncke Henrik Lausen Karin L. Kamstrup Susanne Andresen Camilla Rudebeck Juhl Lars Nicolaisen (afbud) Morten Vestergaard Thomas Erlandsen

Læs mere

Afd. Nørup, Personalerummet

Afd. Nørup, Personalerummet Firehøjeskolen Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Afd. Nørup, Personalerummet Mødet påbegyndt kl. 18:30 Mødet afsluttet kl. 21:30 7.3.2017 Deltagere Martin Fogh Skovlyst, Helen Bruun, Lene Klindt Antonsen,

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax 15 BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk Referat Mødedato Mandag 11. juni 2018 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk Mødedato Mandag 27. november 2017 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden af

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Tilstede: Sanne Hansen, Kirsten Knudsen, Helle Ertmann, Helle Nissen, Ruth Haltrup, Tina Nielsen, Rikke Rasmussen, Hanne Frisgaard og Lene

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Mødereferat. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde

Mødereferat. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Mødereferat Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 10.10.2012 Konferencelokalet 19:00 21:30 Deltagere Martin Fessel, Hanne Luscombe,

Læs mere

Ungdomsskolebestyrelsen

Ungdomsskolebestyrelsen Ungdomsskolebestyrelsen Dagsorden møde nr. 1 Perioden 2018-2021 Mødedato: 13. marts 2018 Mødetidspunkt: Kl. 18.00 Sluttidspunkt: Kl. 20.00 Mødelokale: C.F. Tietgensvej 7C Der serveres mad under mødet.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 24. august 2011 Deltagere Forældrevalgte: Dorthe Lund Thomsen Kirsten Marie Fyhn Svend Aage Søholt Marie Drage Nissen - afbud Dorte Nørtoft Frydensbjerg - afbud

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 1. marts 2017 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Givskud Vejlevej 47, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen Susan Hauge går kl. 19.00

Læs mere

Orienterings- og valgmøde om suppleringsvalg og ordinært skolebestyrelsesmøde begge dele med deltagelse af bestyrelsen

Orienterings- og valgmøde om suppleringsvalg og ordinært skolebestyrelsesmøde begge dele med deltagelse af bestyrelsen REFERAT Emne: Orienterings- og valgmøde om suppleringsvalg og ordinært skolebestyrelsesmøde begge dele med deltagelse af bestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Konferencelokalet Mødetidspunkt kl. 19:00 Forventet

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax 15 BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk Referat Mødedato Mandag 16. maj 2018 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT. Der serveres lidt kaffe og kage

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT. Der serveres lidt kaffe og kage Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag d. 10. oktober 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Anette Afbud fra: Niels (syg) Emne Ansvarlig Hvad skal vi udrette? Er punktet

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 30/8 2012 tidspunkt: 19.00 Fremmødte: Lisbeth undtagen elevrepræsentanter Sted: Saxo Ny konstituering: Man vedtog at den nuværende formand Søren Rasmussen fortsætter

Læs mere

REFERAT. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødelokale 4 NOVAskolen

REFERAT. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødelokale 4 NOVAskolen Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 14-09-2016 Deltagere Mødested/lokale Mødelokale 4 NOVAskolen Starttidspunkt kl. 17.00 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Karen Balslev Pedersen, Brian Mark Larsen, Inge-Lise

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Mødetidspunkt kl

Mødetidspunkt kl BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk Referat Mødedato Onsdag 22. august 2018 Mødested/lokale Urds Brønd Mødetidspunkt

Læs mere

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag.

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag. REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 15.9.2014 Personalerummet 18.00 21.00 Deltagere Skolebestyrelsen Evt. afbud bedes meddelt til Direkte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 23. maj 2012 kl

Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 23. maj 2012 kl Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 23. maj 2012 kl. 19.00 22.00 Afbud: Christian Schou 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Nyt fra elevrådet - afgørelse vedrørende skolefest 3. Nyt fra formand og

Læs mere

5 Godkendelse Godkendt

5 Godkendelse Godkendt Gelsted Børneunivers Børnehuset Koldinghave 3 5591 Gelsted Skolen Gelstedvej 29 5591 Gelsted www.gelstedskole.skoleintra.dk Telefon +45 8888 5540 gelsted-skole@middelfart.dk Gelsted 12. januar 2017 Bestyrelsesmøde

Læs mere

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken Dagsorden og Referat Vedrørende: 20180827 Dagsorden Mødedato: 27082018 Kl 17-20 Deltagere: Mikkel, Emil, Lene, Lise, Mogens, Sille Torben, Louise, Lars, EMØ, BBO, AHA Afbud: Rikke, Henrik Vestskolen Afd.

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Fælles Forældrebestyrelse for Dagtilbud Als Syd. Referat. Ekstraordinært bestyrelsesmøde. Augustenborg hallen, Glasburet

Fælles Forældrebestyrelse for Dagtilbud Als Syd. Referat. Ekstraordinært bestyrelsesmøde. Augustenborg hallen, Glasburet DAGTILBUD ALS SYD Dagplejen, Fynshav Børnehave, Tandslet Naturbørnehave, Bygadens Børnegård, Børnehuset Tangsmose, Kløverlykke Børnehus, Børnehaven Augusta, Bro Børnehus og Kernehuset Fælles Forældrebestyrelse

Læs mere

Kornmarkskolen årshjul 2013/2014

Kornmarkskolen årshjul 2013/2014 Kornmarkskolen årshjul 2013/2014 Juli August September Oktober November December Orientering om SAFEteam Opfølgning på Høringssvar Høringssvar skolereform inviteres med på indskolingscase/fælles Kvalitetsrapport

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk Referat Mødedato Mandag 10-4-2018 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden af

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Indkaldte: Forældrerepræsentanter: Mette, Gitte, Hans-Erik, Lena, Jesper, Susan, Thomas, Jacob, Medarbejderrepræsentanter: Connie, Jacob Elevrepræsentanter:

Læs mere

Afd. Vandel, Mødelokalet

Afd. Vandel, Mødelokalet Firehøjeskolen Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Afd. Vandel, Mødelokalet Mødet påbegyndt kl. 18:00 Mødet afsluttet kl. 21:00 7.6.2017 Deltagere Mette Rask Nielsen, Martin Fogh Skovlyst, Helen Bruun,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant, næstformand) Denise Robinson

Læs mere

Fælles skolebestyrelse for Damhusengens Skole

Fælles skolebestyrelse for Damhusengens Skole Fælles skolebestyrelse for Damhusengens Skole Referat for skolebestyrelsesmøde Dato: 9.8.2017 Tid: 17.15-19.30 Sted: Vanløse Skoles konferencelokale Mødedeltagere: Louise, Caroline, Birgitte, Else Marie,

Læs mere

REFERAT. Med afbud: Michael Schjødt, Maja Villemoes, Jørgen Svensson, Lea Duemose 10B, Nana Jungsholm 10A, Uden afbud:

REFERAT. Med afbud: Michael Schjødt, Maja Villemoes, Jørgen Svensson, Lea Duemose 10B, Nana Jungsholm 10A, Uden afbud: EMNE: SKOLE / INSTITUTION: MØDEDATO: DELTAGERE: FRAVÆRENDE: ORDSTYRER: KOPI TIL: UDARBEJDET AF: REFERAT Skolebestyrelsesmøde Søndersøskolen 12. oktober 2010, kl. 19.00 på afd. Søndersø Anja Kiskov Møller,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 27. februar 2018 kl I personalerummet

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 27. februar 2018 kl I personalerummet Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 27. februar 2018 kl.18.00 21.00 I personalerummet Tilstede: Victor (elevråd), Bente, Anja, Morten, Mette, Helle, Lisanette, Ditte, Gunni, Rikke, Marcin og Martin 1. Bemærkninger

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i.

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde 25. april 2017 Tid Tirsdag 25. april 2017 kl. 17-20 Sted Verninge Skole Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15. min. Elevrådet får deres egen opslagstavle, hvor de kan

Læs mere

Stauning Skole Stauning Børnehus Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Børnehus Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Børnehus Fællesbestyrelsen Dagsorden Bestyrelsesmøde: Onsdag den 7/6 2017- kl. 18.15 20.30 Mødeleder: Anne Mette Kaffe: Børnehaven serverer en lækker anretning, når mødet er slut

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 20. juni 2019 Tid: 18.00 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere:

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Godkendelse af referat

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Godkendelse af referat Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Mødedeltagere: Tid: Sted: Forbered: 18.30 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Personalerummet Orienter dig i de vedlagte bilag Forældrevalgte:

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag 22. maj kl :00. Husk afbud til Charlotte eller Marianne/Peter. Afbud Najwa

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag 22. maj kl :00. Husk afbud til Charlotte eller Marianne/Peter. Afbud Najwa Til stede: Skolebestyrelsesmøde Tirsdag 22. maj kl. 17.30-20:00 Husk afbud til Charlotte eller Marianne/Peter. Afbud Najwa Tid 1) Godkendelse af 1 min dagsorden 2) Godkendelse og underskrivelse af referat

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk REFERAT Mødedato Mandag 23. oktober 2017 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 26-09-2017 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Michael og Michael Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24 ÅRSHJUL FOR SKOLEBESTYRELSEN Baggrund Et årshjul kan være med til at give overblik over skolebestyrelsens arbejde både for skolebestyrelsen selv og også for de øvrige forældre, som kan få indblik i, hvornår

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk REFERAT Mødedato Mandag 19/2-2018 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden af

Læs mere

Referatet blev godkendt. Dagsordnen blev godkendt

Referatet blev godkendt. Dagsordnen blev godkendt Dagsorden til forældrebestyrelsesmøde Dagplejen Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 6150 E-mail: børnogkultur@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Rudkøbing den 19. november 2014 Sted Langeland

Læs mere

Mødetidspunkt kl

Mødetidspunkt kl BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk Referat Mødedato Tirsdag 11. september 2018 Mødested/lokale Urds Brønd Mødetidspunkt

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2017 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken, Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen - afbud Daniel Vibjerg

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Sdr. Vang Skole Dato 24. januar 2019 Referant Ebbe Weng Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-18.30

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D.. MARTS 17, KL. 17:30 :00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl. 17.00-18.30. Storebjerg B3 PJ Kl. 18.30 mødes den nye bestyrelse og konstituerer sig. Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018 Ordstyrer: Anders Afbud: Elevrådet deltog ikke i bestyrelsesmødet 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt 3. Konstituering: Jakob Sølyst blev valgt som

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen Den 29. august 2016 kl. 18:30 21:00 Mødets formål er.... at få skabt enighed til mødestruktur/datoer (herunder fokusering på tema/drift).. at få etableret

Læs mere

Udkastet udsendes inden mødet, når formanden har lavet udkastet. Jacobs input kan indgå.

Udkastet udsendes inden mødet, når formanden har lavet udkastet. Jacobs input kan indgå. Vedrørende: Referat af møde i Skolebestyrelsen Dato: Torsdag, den 6. december 2018 kl. 17.00 Sted: Science 2 Deltagere: Rie Hornsbæk Janni Juhl-Petersen Gitte Pedersen Bent Sejling-Handberg Cathrine Voiner

Læs mere

Skolebestyrelsesreferat Dato 22. oktober 2014 Møde nr. 74

Skolebestyrelsesreferat Dato 22. oktober 2014 Møde nr. 74 MØDETIDSPUNKT Onsdag den 22. oktober 2014 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Sundbyøster Skole Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Medlemmer: Anette, Signe, Lasse, Karen Margrete, Sidd, David, Thomas, Michael, Line, Christina, AC, Niels og elever Afbud: Ref.:

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 BESTYRELSEN Andst Børne- og Skolecenter Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 Fraværende: Tage, Anita, Mette, Lise, Casper og Anker Referent: Henriette Ø. Thomsen 1 Godkendelse af referat

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse Deltagere Karsten Kloster, Rikke Toft Johnsen, Marianne Ravn, Torben Madsen, Anita Støve, Else Thoustrup, Bo Wolff, Kirsten Rübner, Kaastrup, Rikke Mosekjær, Bettina

Læs mere

Referat mødet d. 29. november 2016 kl

Referat mødet d. 29. november 2016 kl Punkt Fremlægger Referat Heidi står for Ud over kanten Godt i gang med bestyrelsesarbejdet Facebook som kommunikationsplatform - Hvor er vi, og hvor vil vi hen? Vi gik en runde på dele af skolen. Der vil

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Dato: tirsdag d. 21. februar Tid: 17.00 19.00 Sted: afd. Mogenstrup Tilstede: Søren Rasmussen Blak, Nina Lise, Karen Berner Skipper, Charlotte Roest, Charlotte Nielsen,

Læs mere

17/18. Referat af skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Mandag d. 21.

17/18. Referat af skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Mandag d. 21. Referat af skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé 17/18 Møde nr. 1 Mandag d. 21. august 2017 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth Deltagere i

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00 Børnehusene Nivå Jane Sys Toftesgaard Telefon 72 56 53 44 JSTO@fredensborg.dk I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå 1.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat Områdeforældrebestyrelsen

Referat Områdeforældrebestyrelsen Referat Områdeforældrebestyrelsen Dato D.02.09.2014 Tid 17.30 20.30 Sted Odinsborgen Deltagere Nikolaj Olsen, Brian Astrup, Rikke Andersen, Tanja Hedevig, Lasse Pedersen. Lars Brandt Christensen, Lotte

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 6. marts 2018 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær, Torvegade 75, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen - mødeleder Daniel Vibjerg

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Torsdag d. 26/1-2017 kl. 17.30-20.00 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Anders Efter hvert punkt

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 29. november 2018 kl. 17.00 20.00 Punkt 1 Tid Ansvarlig Overskrift Godkendelse af dagsorden 17.00 Majbritt Afbud fra Jens, Camille, Tenna, Karen Marie, Mette, Dorthe

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde. Dato og tid: Onsdag 11. januar :45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5

Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde. Dato og tid: Onsdag 11. januar :45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5 Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde Dato og tid: Onsdag 11. januar 2017 17:45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5 Deltagere: Jan, Thorbjørn, Dorthe, Ditte, Tine, Sidsel, Ida, Amalie, Line, Jane,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum.

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt:

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde/ den Ronny x nej. Styrelsesvedtægt godkendt juni 2014.pd. Bemærkning: Sted: Ullerup Kl Nr.

Fællesbestyrelsesmøde/ den Ronny x nej. Styrelsesvedtægt godkendt juni 2014.pd. Bemærkning: Sted: Ullerup Kl Nr. Fællesbestyrelsesmøde/ den 12.12.2017 Bemærkning: Sted: Ullerup Kl. 18.30 21.00 Nr. Accepteret Afbud: Jan ( dagplejen),pia ( Børnehuset Alsund) 1 Information: Efter mødet vil jeg gerne tage individuelle

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk REFERAT Mødedato Tirsdag 9. januar 2018 Mødested/lokale Urds Brønd Mødetidspunkt

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 21. februar 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 21. februar 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 21. februar 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Carter (forældrerepræsentant, fungerende formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl.

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl. Mødeindkaldelse Emne: Skolebestyrelsesmøde Møde dato 18. april 2017 Møde tidspunkt Kl. 19.00-21.00 Mødeleder Rikke Fræhr Piihl Mødested Mødelokalet på 1.sal Møde nr. 6 Afbud til Rikke Fræhr Piihl Deltagere:

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 17. august 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Søren Pind Lauritsen Dagsordensansvarlig: Susanne Gade Clausen

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 2. oktober 2017 Referent Bente Albrechtsen Møde Skolebestyrelsesmøde Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober 2017 Deltagere Skolens kontor Kl.

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde 30.08.2012 22 Mødet fandt sted: På Brædstrup Skole, Lærerværelset Mælkevejen, kl. 18.30-21.30 Deltagere: Ole Jesper Dahl Kristensen, Winnie Jensen, Elly Møller Pedersen, Thomas Kaarsgaard Jensen, Majbrit

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet. 3. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet. 3. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 7. november 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25/9 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Anders, Ali, Cecilie, Charlotte, Stine, Kim, John, Tine, Thomas, Pia Fraværende: Frank, Troels, Louise, Jens

Læs mere