Sejs Skoles Fritidsdel består af en Skolefritidsordning, SFO for årgang og en Klub for årgang.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sejs Skoles Fritidsdel består af en Skolefritidsordning, SFO for 0.-3. årgang og en Klub for 4.-6. årgang."

Transkript

1 Sejs Skoles Fritidsdel (SSF). Indhold: 1. Hvem er vi? 2. Fritidstilbuddets moduler 3. SFO en 4. Klubben 5. Generelt 1. Hvem er vi? Sejs Skoles Fritidsdel består af en Skolefritidsordning, SFO for årgang og en Klub for årgang. Sejs Skoles Fritidsdel fungerer som en samlet personalegruppe for fritidslivet for børn fra Klasse, og vi arbejder med en fælles pædagogisk platform for det fritidsliv, vi i fællesskab har ansvar for. Leder for Fritidsdelen: Hanne Bach Pedersen. Vi er følgende medarbejdere:

2 Ane Skov Anna Margrethe Mølgård Anna Nielsen Driss Amrani Hanne Bach Pedersen Helle Dourte Henrik Køhler Jane Saltby Jannie Green Jeff Anderson Jeppe Friis Kristine Lone Merete Skovby Martin Øland Mette Haurum Mette Rundqvist Nick Dehn Peter Kristensen Ragnild Rostbøll Sjannie E. Kristiansen Hvor bor vi? Sejs Skoles Fritidsdel bor på Sejs Skole, midt i et område med søer, bakker, skov, sportsplads, stor legeplads, tennisbaner og 2 idrætshaller, alt sammen lige uden for døren og tæt på foreningslivet. Vi er i 2 bygninger klasse (SFO) er i skolens indskolingsafdeling, klasse (Klub) har et hus ved siden af. 2. Fritidstilbuddets moduler mv. Moduler og priser Der kan vælges mellem følgende forskellige moduler, i overensstemmelse med Silkeborg Kommunes gældende modul- og prispolitik, kr. pr. måned 2016:

3 Modul ift. klasse / pris 0 3 klasse 4 klasse Morgenmodul i SFO Eftermiddagsmodul, SFO klasse 5 klasse Fra skolefri til kl 17:00 excl fredag 6 klasse Fra skolefri til 17:00 excl fredag Heldagsmodul, SFO kl. fuldtidsmodul, Klub kl. 2-dages modul, klub dages klubmodul, 5 og 6 kl 4 dages klubmodul, 5 og 6 kl Forældrebetaling Betalingen sker i 11 rater. Juli er betalingsfri. Søskenderabat Hvis du har mindst to eller flere børn i kommunalt pasningstilbud, kan I få søskenderabat. Kontakt Borgerservice eller SSF for nærmere information. Forældreråd SFO har et forældreråd. Rådet udspringer af klasseforældrerådene. Se information om klasseråd på skolens hjemmeside under Skolebestyrelsen Forældresamarbejde Skolebestyrelse og klasseforældreråd. Klubben har et Klubråd, der består af børn fra årgangene. Orienteringsbreve Vi udsender særskilte orienteringsbreve for SFO og Klub med planer for kommende aktiviteter samt understøttende undervisning. 3. SFO en Hvad vil vi?

4 Sejs SFO arbejder bevidst med at give børnene et godt børneliv og en meningsfyldt fritid. Institutionen skal fungere som et være- og voksested med plads og rum til det enkelte barns personlige udvikling, og med respekt for barndommens egne kvaliteter og værdier. Børnene skal opleve et aktivt inspirerende fristed, med ansvar, rettigheder og pligter. Her kan de finde ligeværdige kammerater, lege i trygge rammer og udvikle kreativitet og fantasi. Vi prioriterer faste aktiviteter som idræt og bevægelse, værksteder, cafesamvær og udeliv. Herudover laver vi projekter indenfor f.eks. musik, dans, kunst, events med mere. Vi lægger vægt på: Børnenes egen kultur - legen - hvor børnene lærer at tage ansvar, at omgås andre, tage hensyn, selv bestemme og agere, og i

5 øvrigt få afprøvet sig selv i forhold til de andre børn Børn og voksne sammen-kultur, hvor børn og voksne laver aktiviteter sammen En passende mængde rutiner. Hverdag? SFO`ens åbningstider: Mandag fredag og igen fra til På skolefridage (ex. helligdage) er der åbent hele dagen ( ). Hovedrytmen i hverdagen er bygget op sådan: Morgenhygge, småspil, børnetv, computerspil, enkelte spiser deres medbragte morgenmad Lukket, dog åben på skolefridage. Pædagoger deltager i undervisningen Understøttende undervisning = UU. Pædagogerne står for den daglige understøttende undervisning i indskolingens 0-3 årgang. Plan herfor udsendes for ca en måned af gangen. UU for 2 årgang onsdag, torsdag og fredag UU for 3 årgang torsdag og fredag UU for 0 årgang uu indgår i dagsrytmen UU for 1 årgang mandag, tirsdag og onsdag Lektier for 1 årgang onsdag Lektier for 2 årgang onsdag Lektier for 3 årgang torsdag og fredag Hjemmebagt bolle og en gulerod el. lign Cafeen er åben for spisning af medbragt mad, når man er sulten Aktiviteter efter eget valg og/eller forpligtende projekter Månedens gæst og ugens overraskelse Børn og voksne mødes i cafeen og aftaler, hvad der skal foregå den sidste time.

6 Godt at vide i SFO Klassepædagoger: Alle klasser på 0 og 1.årgang har en klassepædagog, som også varetager UU i klassen. På 2 og 3 årgang er der 1 UU-pædagog pr. klasse. Pædagogerne har en mobiltelefon, som forældre kan kontakte. Send gerne en SMS inden kl (f.eks. ved ændringer af gå-hjemtider mm., eller hvis I ønsker at blive ringet op). Telefonnumrene findes på forsiden under fritidsdelen kontakt. Forældrer er altid velkomne til at kontakte klassepædagogen for en samtale. Klassepædagogen deltager i skole/hjem samtaler i børnehaveklasse og 1. Klasse.

7 Kontrol af fremmøde på DayCare - komme og gå registrering samt beskeder foregår elektronisk via DayCare systemet - HUSK at ajourføre stamkortoplysninger: Beskeder fra børnene om hvad der er aftalt med forældrene, stoler vi på. Husk, at børnene selv skal klicke sig ud OG sige FARVEL til en voksen i Cafeen. Overgang fra SFO til Klub Hvis jeres barn er tilmeldt SFO overgår han/hun automatisk til KLUB 4 klasse-fuldtidsmodul. Hvis ikke jeres barn skal gå i klub efter 3 klasse eller hvis I ønsker 2 dages modul, skal I selv ændre oplysningerne på kommunens hjemmeside. Mobiltelefoner i SFO Børnene må gerne have mobiltelefoner med. Hvis I aftaler noget nyt med børnene pr. mobiltelefon f.eks. at de må gå tidligere hjem - så HUSK, at de skal give en voksen besked om aftalen. Samarbejde mellem Sejs Skoles undervisningsdel og SFO Der er et dagligt samarbejde mellem SFO ens personale og skolens lærere i børnehaveklasserne, 1., 2., og 3. klasse med henblik på at støtte det enkelte barn bedst muligt. Praktiske forhold: Ferielukket Fritidsdelen er efter Silkeborg Kommunes beslutning - lukket i 3 uger i sommerferien, de 3 hverdage før påske, fredag efter Kr. Himmelfartsdag samt mellem Jul og Nytår og Grundlovsdag. Der tilbydes alternativ pasning i kommunen. Uge 7 og uge 42 har SFO`en åben, for dem der har behov. Vi vil gerne udnytte vores ressourcer bedst muligt, så ca. en måned før disse

8 ferier, skriver vi til jer og beder jer om at melde tilbage til os, om jeres barn kommer, i hvilke dage og i hvilket tidsrum. Hvis vi IKKE hører noget fra jer, regner vi med at jeres barn holder fri. Garderobe Hvert barn råder over: deres egen garderobe kasse til skiftetøj, hjemmesko, hue, handsker m.m. Hjemmesko Fra oktober må børnene kun færdes i udefodtøj fra yderdørene og frem til garderoberne. Derfor er det en god ide at have hjemmesko eller andre inde-sko til at have på indendørs. Navn i tøj, fodtøj og madkasser Skriv tydeligt navn i børnenes ejendele, da mange børn kan have samme navn og ens tøj. Glemte sager Glemte sager opbevares i trådkurve i mellemgangen til legepladsen. Ca. hvert kvartal rydder vi op, og glemte sager går til genbrug. Madpakker i køleskab Der er køleskabe til børnenes mad, hvis de har ekstra med.

9 4. KLUBBEN Hvad er Klubben? Klubben er et sted, hvor man mødes med kammeraterne efter skole, og hvor der opstår forskellige fællesskaber det er stedet, hvor man bare hænger ud, og ser hvad der sker, men det er også stedet, hvor man kan deltage i forskellige aktiviteter, som er mere arrangerede. Klubben er stedet, hvor børnene som tidlige teenagere er på vej mod en stadig mere selvdefineret ungdom. Klubben er en overgang, hvor børn modnes og indstiller sig på større og større selvstændighed og uafhængighed af voksne. I Klubben finder man sammen med andre, og vænner sig langsomt til selv at være ansvarlig for samværet og for (for)brug af tid. Klubben er stedet, hvor man efterhånden selv vælger, hvad man gerne vil være sammen om, og selv bidrager med egne ideer og egen energi

10 og kunnen. Klubben er et godt sted. Vi har rigtig gode og selvstændige klublokaler i eget hus, indrettet alderssvarede og med: et godt udvalg af digitale medier et musikrum med instrumenter bordtennis og pool sportshal kreativt værksted skateraktiviteter, ramper og gode udefaciliteter ture ud af huset basketbane hockey mooncars og meget mere Hver eftermiddag bager vi hjemmebagte boller, som vi spiser sammen ca. Kl. 15. Åbningstiden i klubben: 4. klasse fuldtidsmodulet er Mandag til Fredag fra efter skoletid til kl SFO på skolefridage. 4. Klasse 2-dages modulet er 2 valgfrie dage i ugen + SFO på skolefridage 5. og 6. klasse på 4 dagesmodul er Mandag til Torsdag efter skoletid til kl aftenklub 2 aftener om ugen 18:30 20:30 5. og 6. Klasse på 2 dagesmodul bestemmer selv hvilke 2 dage Mandag til Torsdag de benytter Klubben fra efter skoletid til kl aftenklub 2 aftener om ugen fra kl 18:30 20:30 Har skolen lukket, har Klubben også lukket. 4. klasse kan være i SFO en på de skolefridage hvor SFO en har åben.

11 Link til Klubbørnenes egen film om Klubben 5. Generelt Understøttende undervisning i Indskolingen på Sejs Skole Hvad er Understøttende Undervisning for en størrelse? Overordnet kan man sige, at understøttende undervisning kan indeholde alt det den fagopdelte undervisning, FU, ikke nødvendigvis gør, men som er med til at udvikle nye sider af elevernes kompetence, udvikle deres motorik eller læringsparathed, eller simpelthen er den pause eller den fysiske aktivitet der gør, at eleverne er mere læringsparate end de ellers ville være, når de kommer tilbage fra UU. Understøttende undervisning kan styrke den sociale sammenhæng i mellem eleverne, deres fysiske aktivitet, deres motoriske og fysiske udvikling, deres almene dannelse eller kreative kompetencer, deres sociale og interpersonelle kompetencer, rumlige oplevelser, udfordringer til at se nye sider af tilværelsen osv. UU kan understøtte, reparere eller videreudvikle noget af det der foregår i FU. UU kan ligge før og være forberedende, ligge ved siden af og være en udvidelse, eller ligge efter og være en opfølgning, eller den kan være den anden side af dagligdagen, der hvor man bare er med hinanden, i en anden sammenhæng, eller der hvor man eksperimenterer med sig selv og andre, gør noget skørt eller noget meget målrettet. Lektier i Indskolingen på Sejs Skole I Sejs Skoles Indskolingsafdeling arrangeres der lektiecafe efter undervisningsministeriets retningslinier om Lektiehjælp og

12 fagligfordybelse pr. 1. August 2015, hvor lektiehjælp og faglig fordybelse er fastlagt til at være en del af den samlede skoledag for alle elever i folkeskolen. På Sejs Skole har vi valgt, at lægge lektiecafeen ind i tiden for understøttende undervisning, UU. Lærerne orienterer forældrene om, hvad der forventes i forbindelse med lektier. Lektiecafé vil aldrig kunne erstatte forældres opmærksomhed på og interesse for deres børns skolearbejde. Risikoaktiviteter Børnene lærer og udvikler sig gennem samvær, leg og fysiske aktiviteter. Derfor vil mange af de aktiviteter, som børnene beskæftiger sig med, være risikobetonede med fare for uheld. Selv børn i leg kan komme til skade. Eksempler på risikoaktiviteter: træ- og naturværksted: Snitteværktøj, elektriske dekupørsave, økser, hamre og andet værktøj. sport og friluftsliv: Leg i skoven, træklatring, leg ved søen, fiskeri, ild, og leg i legestativer. Vedr. forsikringsforhold henvises til skolens regler herom. Badning, kørsel, sejlads og cykling kræver skriftlig forældretilladelse - dem anmoder vi om på Intra

13 Der er følgende rammer for de aktiviteter I giver tilladelse til: Badning Badning i svømmebad: 1-20 børn til 2 voksne. Herefter 1 voksen pr. 10 børn. 1 person fører tilsyn fra kanten af bassinet. Det sikres, at svømmebadets livredder er til stede. Badning fra friland: Ved badning fra friland skal den voksne have en sikkerhed for, at bund- og strømforhold m.v. ikke frembyder nogen fare. Badningen kan kun foregå på et for børnene nøje afgrænset område, som er let at overskue, og hvor alle kan bunde. Der skal mindst være 2 voksne, hvoraf den ene opholder sig på land. Én af de voksne skal have bassinprøven og førstehjælpskursus. Kørsel Enhver form for befordring af børn, som finder sted i fritidsdelens normale åbningstid og er arrangeret af institutionen, skal normalt foretages med offentligt befordringsmiddel, herunder bus, hyrevogne og lignende, og således at børnene er under betryggende opsyn af en voksen. Befordring kan undtagelsesvis kunne finde sted i private biler på følgende vilkår: bilens fører skal være en medarbejder ansat i normeret stilling der må i bilen kun medtages det antal passagerer, forsikringen dækker. Børn må ikke placeres på forsædet. Der tillades kørsel i private biler, såfremt børnene benytter sikkerhedsseler på bagsædet og evt. siddepuder i henhold til loven. Sejlads der er udarbejdet en sikkerhedsinstruks iflg. Søfartsstyrelsens anbefaling.

14 sejlads skal altid foregå med mindst én fra personalet ombord der må højst være 10 børn i hver af de store både alle ombord skal under sejlads bære institutionens redningsveste der må ikke bades direkte fra bådene ved fiskeri fra bådene skal redskaberne bruges på en sådan måde, at de ikke er til fare for andre bådene er forsikret (ansvars- og ulykkesforsikring) den voksne må til enhver tid bedømme, om det er forsvarligt at sejle ud (vejrlig, bådens tilstand o.l.) der skal altid findes tov og øse/pumpe ombord den voksne skal være bekendt med Søsportens Sikkerhedsråds information omhandlende overlevelse under ophold i vand den voksnes kvalifikationer skal være mindst 200 m svømning og kendskab til mund-mund og mund-næsemetoden. Cykling alle børn og voksne skal have cykelhjelm på der skal være et betryggende antal voksne ift. antal børn børnene skal køre med behørig afstand der tages hensyn til børn der ikke er så trænede cyklister endnu

15

16

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Indholdsfortegnelse: Skelund Hovedgade 20, 9560 Hadsund Tlf. 97 11 57 07/51 31 39 72 1 Velkommen til Havbakkeskolens fritidsordning (SFO). Vi er en kommunal

Læs mere

Eftermiddagsklubben i Lem

Eftermiddagsklubben i Lem Lem SFO. Sfo en er for børn fra 0. 3. klasse. Vi har vores egen afdeling på skolen, som består af 6 lokaler og garderobe. Vi har store udenoms arealer med legeplads, hvor en del af den er fælles med den

Læs mere

HØNG SKOLES SFO TREKLØVEREN består p.t. af 3 teams/huse:

HØNG SKOLES SFO TREKLØVEREN består p.t. af 3 teams/huse: HØNG SKOLES SFO TREKLØVEREN består p.t. af 3 teams/huse: Høng Odinsvej 18 tlf. 58853620 Stjernehuset Tingvej 2 tlf. 58853740 Laden Kulbyvej 18A tlf 58850480 Trekløverens e-mail adresse: sfo.trekloveret@kalundborg.dk

Læs mere

Velkommen til Hals skoles DUS

Velkommen til Hals skoles DUS Velkommen til Hals skoles DUS Skovsgårdsvej 1 9370 Hals Tlf. 99 82 40 38 På siden finder du information om: Ledelsen Åbningstider Takster DUS tilbuddet Personalegruppen Lidt om Dussen En dag i DUS Årsplaner

Læs mere

Velkommen i HYLDGÅRD SFO 2 & 3

Velkommen i HYLDGÅRD SFO 2 & 3 Velkommen i HYLDGÅRD SFO 2 & 3 KLUBBEN HYLDGÅRD Grundtvigsvej 88 Tlf. 9960 4840 Mailadr.: trbak@ikast-brande.dk Klubben Hyldgård er en afdeling af skolefritidsordningen ved Hyldgårdsskolen. SFO 2 er for

Læs mere

SKOVVANGSKOLENS SFO. Side 1 af 12

SKOVVANGSKOLENS SFO. Side 1 af 12 Side 1 af 12 VELKOMMEN TIL SKOVVANGSKOLENS SFO Skovvangskolens SFO (skole-fritids-ordning) er rammen om børnenes fritidsliv på Skovvangskolen. Børnene har mulighed for et aktivt fritidsliv efter skoletid,

Læs mere

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles fritidsordning. Alle elever på skolen, fra mini- SFO til 3. klasse, er garanteret en plads. Denne pjece skal kort

Læs mere

Velkommen til Asgård

Velkommen til Asgård Velkommen til Asgård Kære forældre! Åbningstider Velkommen til SFO ASGÅRD. Formålet med denne lille skrivelse er at give børn og forældre en række praktiske oplysninger om fritidsordningens dagligdag.

Læs mere

Velkommen til Herlev Byskole SFO

Velkommen til Herlev Byskole SFO Velkommen til Herlev Byskole SFO Telefon Elverhøj: 4452 5760 Engen: 4452 5767 Side 1 Velkommen til SFO på Herlev Byskole Vi byder dig velkommen som forælder til SFO på Herlev Byskole. Vi håber, at du i

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til

Læs mere

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer.

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer. Værd at vide om SFO. Aflevering/afhentning: Når I afleverer jeres barn om morgenen, er det vigtigt, at l lige kommer ind og siger godmorgen, så vi ved, hvem vi har i huset. Ligeledes at sige farvel ved

Læs mere

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Kongehøj Kongehøjskolen er en ny skole med kun et par år på bagen. Der er ca. 885 elever på hele skolen, hvoraf de 320

Læs mere

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780 Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Indholdsfortegnelse. 1. Velkommen til Børnehuset Kvaglund. 2. Hvem er vi? 3. Åbningstid. 4. Tabulex.

Læs mere

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN.

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Vi er beliggende i et område med en blanding af ejer og lejeboliger. Der er mange grønne områder og stisystemer,

Læs mere

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629 Næsbjerg SFO FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 7676 7629 Ansatte: Leder: Souschef: Pædagog: Pædagog: Pædagog: Kirsten Poulsen Lotte Lambertsen Jonna Kvist Jeanett Holm Due Hanne Tilde Jensen Åbningstider:

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36 Kildegård Klubben Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i Kildegård Klubben. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i klubben, samarbejde med forældre og skole

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Mad s. 4 Aktiviteter s. 4 Aktiviteter SFO-tavlen. Fysiske rammer s. 5. Kontaktpædagog s. 5 Åbningstider s. 5. Normering s. 5

Mad s. 4 Aktiviteter s. 4 Aktiviteter SFO-tavlen. Fysiske rammer s. 5. Kontaktpædagog s. 5 Åbningstider s. 5. Normering s. 5 Indhold Velkommen til Nymarken s SFO s. 3 SFO-tid er god fritid s. 3 Pædagogiske overvejelser s. 3 Mål s. 3 Dagsrytme s. 4 MorgenSFO Skoletid EftermiddagsSFO Mad s. 4 Aktiviteter s. 4 Aktiviteter SFO-tavlen

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Kærnen

Velkommen til Børnehuset Kærnen Velkommen til Børnehuset Kærnen VELKOMMEN I BØRNEHUSET KÆRNEN NORMERING Børnehuset Kærnen er en integreret institution med 24 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn, heraf 40 børn i vores skovafdeling i Nibsbjerg

Læs mere

D.I.I. Løgtengården Grenåvej 770 8541 Skødstrup Tlf. 87 13 81 88-1 -

D.I.I. Løgtengården Grenåvej 770 8541 Skødstrup Tlf. 87 13 81 88-1 - D.I.I. Løgtengården Grenåvej 770 8541 Skødstrup Tlf. 87 13 81 88-12 - - 1 - Andre oplysning Det skal du huske hver dag En eftermiddagsmadpakke, så dit barn kan holde sig mæt til det skal hjem. Et par hjemmesko

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

til Nordbyskolens SFO

til Nordbyskolens SFO Velkommen til Nordbyskolens SFO Forårs-SFO Velkommen til alle nye børn og forældre. Den 1. april er første dag i ForårsSFO. Dagens rytme 6.30-9.00 : ForårsSFO åbner og der er mulighed for morgenmad frem

Læs mere

VELKOMMEN I VORREBASSEN

VELKOMMEN I VORREBASSEN VELKOMMEN I VORREBASSEN SFO VORREBASSEN VORREGÅRDS ALLÉ 109 8200 ÅRHUS N TLF.: 8713 9833 www.vorrevangskolen.dk E-mail: kawa@aarhus.dk Side 1 af 11 Velkommen til SFO Vorrebassen, Vorrevangskolens skolefritidsordning.

Læs mere

sfo kilden ellekilde skolen

sfo kilden ellekilde skolen sfo kilden ellekilde skolen 1 velkommen til sfo kilden ellekildeskolen SFO Kilden byder velkommen til jer og jeres barn. I dette hæfte vil vi give oplysninger om institutionens pædagogiske linje og oplysninger

Læs mere

SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej 9 7800 Skive Tlf. 99157595

SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej 9 7800 Skive Tlf. 99157595 SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej 9 7800 Skive Tlf. 99157595 Hvad kendetegner Resen SFO Vi arbejder ud fra en overordnet teori om de mange intelligenser. Det betyder, at vi arbejder ud fra en anerkendende

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30.

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30. Velkommen til Mosehuset 2016 Her følger en del praktiske informationer vedrørende institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser

Læs mere

Smørhullet. Skolevej 5, Frørup Tlf. 6333 7094. Velkommen til Smørhullet:

Smørhullet. Skolevej 5, Frørup Tlf. 6333 7094. Velkommen til Smørhullet: Smørhullet Skolevej 5, Frørup Tlf. 6333 7094 Velkommen til Smørhullet: Denne folder er tænkt som en introduktion til nye forældre og andre interesserede, dels for at give nogle vigtige oplysninger, men

Læs mere

TJØRNEGÅRDSKOLEN. Til forældre med børn, der skal i børnehaveklasse til august 2005! Mandag d. 8. november 2004 kl. 19.00

TJØRNEGÅRDSKOLEN. Til forældre med børn, der skal i børnehaveklasse til august 2005! Mandag d. 8. november 2004 kl. 19.00 TJØRNEGÅRDSKOLEN ROSKILDE KOMMUNE Dato: 22. oktober 2004 Til forældre med børn, der skal i børnehaveklasse til august 2005! Kære forældre! Tjørnegårdskolen inviterer til informationsmøde på skolen Mandag

Læs mere

Mål- og indholdsbeskrivelser. for skolefritidsordninger,

Mål- og indholdsbeskrivelser. for skolefritidsordninger, Mål- og indholdsbeskrivelser for skolefritidsordninger, April 2015 Mål -og indholdsbeskrivelse for: Institutionens navn: Begrundelse for mål- og indholdsbeskrivelse i skolefritidsordningen. 1 Offentliggørelse

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla 2017-2018 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede sig, alt efter

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf.79965611 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Indholdsfortegnelse: Skelund Hovedgade 20, 9560 Hadsund Tlf. 97 11 57 07 51 31 39 72 1 Velkommen til Havbakkeskolens fritidsordning (SFO). Vi er en kommunal

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla Revideret november 2014 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede

Læs mere

SKOLEREFORM og SKOLE FRITIDSTILBUD Et tilbageblik ÅR NUL

SKOLEREFORM og SKOLE FRITIDSTILBUD Et tilbageblik ÅR NUL SFO Farsø SKOLE SOMMER 2015 HAR DU HUSKET AT TILMELDE DIT BARN FERIEPASNING? Hvis I har brug for pasning i skoleferien, ugerne 27, 28, 31 og 32, er det vigtigt, at I tilmelder jeres barn feriepasningen

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO)

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Velkommen til Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Fælles information Velkommen til Rødkilde fritidshjem & klub Institutionen er en skolefritidsordning for børn i alderen 6-13 år. I andre

Læs mere

SFO Stjernehuset byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til, at hilse på Jer og lære Jer at kende.

SFO Stjernehuset byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til, at hilse på Jer og lære Jer at kende. Hej SFO Stjernehuset byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til, at hilse på Jer og lære Jer at kende. Du skal starte i Stjernehuset Vest. De voksne i Stjernehuset Vest hedder: Hanne, Majken,

Læs mere

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende.

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er: Glæde, nærvær, respekt, faglighed og mod. NORMERET BØRNETAL: Højvangshavens Integrerede Institution

Læs mere

THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER

THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER 2014 Indledning Med dette hæfte ønsker personalet i Storkereden nye børn og forældre velkommen. Vi håber hæftet vil give jer de mest nødvendige oplysninger

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

Velkommen til Sneslev Landbørnehus

Velkommen til Sneslev Landbørnehus Velkommen til Sneslev Landbørnehus Natur` ligvis Adresse: Haslevvej 379 4100 Ringsted tlf. 57627000 Mobil: 41196577 Mail: kan@ringsted.dk Åbningstider: Vi har åbent mandag torsdag kl. 6.30-17.00 og fredag

Læs mere

Velkommen til. SFO Sødalskolen

Velkommen til. SFO Sødalskolen Velkommen til Indholdsfortegnelse Adresse og åbningstider... 2 Om... 3 Vores dagligdag... 4 Dagens aktiviteter... 4 Spisning... 5 Tøj og sko... 5 Afkrydsning... 6 Telefon... 6 Faste aktiviteter... 7 Traditioner...

Læs mere

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00.

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00. Velkommen til Saltum SI - børnehaveen hvor jeres barn nu starter på et nyt kapitel i sit liv. Vi håber på et godt samarbejde med jer forældre, Og at jeres barn må trives her hos os. Åbningstider: Mandag-Torsdag

Læs mere

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3.

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. Velkommen! Troldehuset modtager gennemsnitlig 90 børn fordelt på Mini-DUS & DUS. Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. klassebørn 1. Marts starter de nye

Læs mere

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Faktaoplysninger: Børnetal og stuer: Vuggestuen i Tusenfryd er delt op i stuer. Der er plads til ca. 12 børn på hver stue. Alt efter antal af børn i afdelingen er barnet tilknyttet

Læs mere

Vuggestuen Fuglereden Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20. Se fugleredens hjemmeside: http://bremdal.struer.dk.

Vuggestuen Fuglereden Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20. Se fugleredens hjemmeside: http://bremdal.struer.dk. Vuggestuen Fuglereden Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Se fugleredens hjemmeside: http://bremdal.struer.dk Åbningstider: Mandag-torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00 Velkommen i Bremdal dagtilbuds

Læs mere

Velkomstfolder til børn og deres forældre. SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk

Velkomstfolder til børn og deres forældre. SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk Velkomstfolder til børn og deres forældre SFO Viben Tingstedvej 34-36 2640 Hedehusene 4335 2950 www.reerslev.skoleintra.dk Kære forældre Denne information er tænkt, som en hjælp til at gøre den første

Læs mere

Bissensvej 1 A. Velkommen til Børnehaven Bissensvej. Hej. Vi vil gerne sige velkommen til dig og din familie i Børnehaven Bissensvej

Bissensvej 1 A. Velkommen til Børnehaven Bissensvej. Hej. Vi vil gerne sige velkommen til dig og din familie i Børnehaven Bissensvej Velkommen til Børnehaven Bissensvej Hej Vi vil gerne sige velkommen til dig og din familie i Børnehaven Bissensvej Din primærpædagog hedder Dine voksne på gruppen hedder Vi glæder os meget til at se dig

Læs mere

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 Børnehuset er en integreret institution, med børnehave og en skolefritidsordning. Vi er en mindre landinstitution, omgivet af marker og

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Velkommen til Th. Langs. Telefon numre til SFO en SFO. Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97. www.thlang.dk. Hanne.kaa@thlang.

Velkommen til Th. Langs. Telefon numre til SFO en SFO. Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97. www.thlang.dk. Hanne.kaa@thlang. Velkommen til Th. Langs Telefon numre til SFO en SFO ens Mobil 50 46 05 81 Hanne Kaa - SFO leder 60 82 29 72 Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97 www.thlang.dk Hanne.kaa@thlang.dk SFO Velkommen

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

Mål- og indholdsbeskrivelse for SkoleFritidsOrdning

Mål- og indholdsbeskrivelse for SkoleFritidsOrdning Mål- og indholdsbeskrivelse for SkoleFritidsOrdning Formålet med mål - og indholdsbeskrivelsen for skolefritidshjem (SFO) er at give borgerne mulighed for at få indblik i prioriteringerne og serviceniveauet

Læs mere

Folkeskolens Fornyelse i Frederikssund. Information til forældre om folkeskolereformen

Folkeskolens Fornyelse i Frederikssund. Information til forældre om folkeskolereformen Folkeskolens Fornyelse i Frederikssund Information til forældre om folkeskolereformen En ny skole fra august 2014 Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til en

Læs mere

Skovbørnehaven Søborgen. Skal fællesskab, natur og udeliv præge dit barns liv?

Skovbørnehaven Søborgen. Skal fællesskab, natur og udeliv præge dit barns liv? Skovbørnehaven Søborgen Skal fællesskab, natur og udeliv præge dit barns liv? Velkommen til Skovbørnehaven Søborgen Denne informations- og velkomstfolder er til jer forældre, som har barn/børn i Skovbørnehaven

Læs mere

Velkommen i Visby Børnehus

Velkommen i Visby Børnehus En dag på legepladsen Velkommen i Vores bålhytte Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Velkommen til Egholmskolens Skolefritidsordning

Velkommen til Egholmskolens Skolefritidsordning Velkommen til Egholmskolens Skolefritidsordning Indhold Lidt om Egholm SFO...3 Udflugter og arrangementer...3 Åbningstid...4 Lukkedage...4 Sygdom...4 Brug af husets telefoner...4 Børn og mobiltelefoner...4

Læs mere

Fåborgvej 60 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 00. Skolebakken 6, Ollerup 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 60. vestermarkskolen@svendborg.

Fåborgvej 60 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 00. Skolebakken 6, Ollerup 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 60. vestermarkskolen@svendborg. Fåborgvej 60 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 00 Skolebakken 6, Ollerup 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 60 vestermarkskolen@svendborg.dk www.vester-markskolen.dk Vestermarkskolen Vestermarkskolen

Læs mere

Aldersintegreret institution STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 7616 2250

Aldersintegreret institution STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 7616 2250 Aldersintegreret institution STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 7616 2250 VELKOMMEN BØRN: I Valmuen modtager vi ca. 90 børn i alderen 0-6 år, fordelt i 2 huse. I det ene hus har vi 3 vuggestuegrupper.

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Glyngøre Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Børnehave. Vi glæder os til et godt og konstruktivt samarbejde

Læs mere

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO

AUGUST 2012. Velkommen til Svebølle SFO AUGUST 2012 Velkommen til Svebølle SFO Forord Forord Med denne folder vil Svebølle SFO gerne byde nye børn og forældre VELKOMMEN. Formålet med folderen er samtidig at informere vore nye børn og forældre

Læs mere

SPIREN. ForårsSFO på Abildgårdskolen. En god start på et godt skoleliv

SPIREN. ForårsSFO på Abildgårdskolen. En god start på et godt skoleliv SPIREN ForårsSFO på Abildgårdskolen En god start på et godt skoleliv Indhold Forord Børne- og læringssyn Etablering af nye fællesskaber Læring og motivation Tryghed og trivsel Eksempel på aktivitetsplan

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf.

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf. Kildegård Klubben Kildegård Klubben Kildegårdskolen Kommenhaven 13 2730 Herlev Tlf.: 20 14 07 77 www.kildegårdskolen.dk www.kildegaardklubben.dk https://kildegaardskolen.iportalen.dk/common/index.do For

Læs mere

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2015 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2015 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup skole En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2015 HJALLERUP SKOLE 1 Skolereform år 2 I august 2015 tager vi hul på år 2 med skolereformens ændringer og tiltag. Vi

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Vængebo

Velkommen til Børnehaven Vængebo Velkommen til Børnehaven Vængebo Rudersdalsvej 91 A 2840 Holte 46 11 35 10 Indholdsfortegnelse Hjertelig velkommen... 2 En ny start... 2 Normering... 2 Åbningstid... 3 Hent og Fix ordning... 3 Vængebo

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Fristedet. Holmeåskolen`s SFO Hovborgvej Brørup Tlf

Fristedet. Holmeåskolen`s SFO Hovborgvej Brørup Tlf Fristedet Holmeåskolen`s SFO Hovborgvej 1 6650 Brørup Tlf. 79 96 51 57 Revideret 20.8.2013 Indholdsfortegnelse Velkommen i Fristedet 3 Ansatte i Fristedet 3 Åbningstider 3 Lokaler 4 Udendørsfaciliteter

Læs mere

Mål -og indholdsbeskrivelser. for skolefritidsordninger

Mål -og indholdsbeskrivelser. for skolefritidsordninger Mål -og indholdsbeskrivelser for skolefritidsordninger April 2015 Mål -og indholdsbeskrivelse for: Institutionens navn: SFO er i Løgumkloster Distrikt Begrundelse for mål- og indholdsbeskrivelse i skolefritidsordningen.

Læs mere

Krabber og Søstjerner

Krabber og Søstjerner Krabber og Søstjerner Telefonnummer: 76 16 64 90 Mail: gudl@esbjergkommune.dk www.tarphagevej.esbjergkommune.dk Kære nye forældre Personalet ønsker med denne lille pjece at byde dig/jer som forældre velkommen,

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

VELKOMMEN TIL SFO KLUB 3

VELKOMMEN TIL SFO KLUB 3 2013-2014 VELKOMMEN TIL GØRLØSE SFO KLUB 3 SFO KLUB 3 2013-2014 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik - pædagog Sussi - pædagogmedhjælper Jonas - pædagogmedhjælper Rita

Læs mere

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Fritidsklubben Krudtuglen Indholdsfortegnelse Velkommen til Krudtuglen...Side 3 Ny i klubben...side 3 Ny forældre i klubben Side 3 Indslusnings uge.side 4 Info tavlen..side

Læs mere

Velkommen til fritidsklubberne i. UngSyd. Klubben er børnenes fristed

Velkommen til fritidsklubberne i. UngSyd. Klubben er børnenes fristed Velkommen til fritidsklubberne i UngSyd Klubben er børnenes fristed Børn skal have et rum, hvor de har det sjovt - samtidig med at de har mulighed for at blive bedre til nogle konkrete ting: Hvem er jeg

Læs mere

Velkommen til Herlev Privatskoles fritidsordning

Velkommen til Herlev Privatskoles fritidsordning Velkommen til Herlev Privatskoles fritidsordning SFO s tlf. 44 57 94 96 - bedst mellem kl. 11.00-12.00 Tur-mobil: 24 41 33 16 Hold øje med informationer fra SFO på intranettets opslagstavle. 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Næsbjerg SFO FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Åbningstider: Mandag til torsdag: kl. 6.00 til 16.45 Fredag: kl. 6.00 til 15.30 Næsbjerg SFO har lukket i uge 29 og 30 i sommerferien.

Læs mere

Velkommen i. Tegnet af Lindagil de splittergale tagnere

Velkommen i. Tegnet af Lindagil de splittergale tagnere 16 Velkommen i 16 Tegnet af Lindagil de splittergale tagnere Voldum Børnehave 2 15 Østervænget 1 8370 Hadsten Hej Vi vil gerne byde dig velkommen i Voldum Børnehave, vi glæder os meget til du starter her

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder:

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Din kontaktperson hedder. Vi har aftalt at du og dine forældre kommer på besøg dag den / klokken. Det vil være

Læs mere

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Velkommen i Troldehøj... 4 Hverdagen i Troldehøj... 5 Kort om Troldehøj... 6 Åbningstid... 7 Indkøring af nye børn...

Læs mere

Mælkebøtten - Børn i bevægelse. Velkomstfolder. Mælkebøtten - Børn i bevægelse

Mælkebøtten - Børn i bevægelse. Velkomstfolder. Mælkebøtten - Børn i bevægelse Velkomstfolder Mælkebøtten Kære nye forældre! At begynde i børnehave kan give anledning til mange spørgsmål. Derfor har vi valgt, at lave denne velkomstfolder, der giver Jer et generelt indblik i barnets

Læs mere

Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole.

Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole. Vi er en flok glade, engagerede pædagoger og pædagogmedhjælpere, som har base i SFO ens lokale her på Øster Starup skole. Vi tilbyder børnene en hverdag med voksne, som ser og hører det enkelte barn. Vi

Læs mere

Nogle af de begreber vi har i fokus på, når vi tænker idræt, er :

Nogle af de begreber vi har i fokus på, når vi tænker idræt, er : Med denne folder vil vi kort beskrive SFO Kæret, de værdier og den pædagogik vi arbejder ud fra, samt hvad I kan forvente af os og hvilke forventninger vi har til jer, børn og forældre. Vi håber informationerne

Læs mere

OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 50 BØRNEHAVEN TLF. 29 35 13 27 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER:

OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 50 BØRNEHAVEN TLF. 29 35 13 27 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 50 BØRNEHAVEN TLF. 29 35 13 27 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG KL. 6.00

Læs mere

Tingstrup Skoles SFO er organiseret i to afdelinger, 0. 1. klasse og 2. 3. klasse.

Tingstrup Skoles SFO er organiseret i to afdelinger, 0. 1. klasse og 2. 3. klasse. Mål- og indholdsbeskrivelse SFO-Tingstrup Skole Målet for arbejdet i Tingstrup Skoles SFO er, at personalet i samarbejde med forældrene og det øvrige personale i indskolingen skaber trygge rammer, hvor

Læs mere

Virksomhedsplan for Helps SFO Rosenhaven (tilknyttet Helsingør Privatskole) Udarbejdet af personalet

Virksomhedsplan for Helps SFO Rosenhaven (tilknyttet Helsingør Privatskole) Udarbejdet af personalet Virksomhedsplan for Helps SFO Rosenhaven (tilknyttet Helsingør Privatskole) Udarbejdet af personalet Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse SFO ens tilhørsforhold... 3 Projekt SFO... 3 Fysiske rammer... 3 Normering...

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Her vil du foruden børnene, møde

Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Her vil du foruden børnene, møde Kære Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Du skal gå på gruppe Her vil du foruden børnene, møde Vi har lavet denne folder, så du sammen med mor/far kan læse om

Læs mere

Velkommen i DUS Gistrup Skole

Velkommen i DUS Gistrup Skole Velkommen i DUS Gistrup Skole Praktisk pjece 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Velkommen i DUS 2 Hvad er DUS? 3 Ind og udmeldelse 3 Åbningstider 3 Lukkedage 4 Kontaktinformation til DUS 4 Telefonnumre

Læs mere

SFO MYRETUEN DYBKÆRSKOLEN Skoleåret 17/18

SFO MYRETUEN DYBKÆRSKOLEN Skoleåret 17/18 SFO MYRETUEN DYBKÆRSKOLEN Skoleåret 17/18 Indholdsfortegnelse Velkomst.. side 3 Præsentation af Myretuen... side 4 tilhørsforhold personale beliggenhed fysisk indretning dagsrytme legepladsen Vores målsætning..

Læs mere

Vi arbejder inkluderende for at sikre alles ret til en plads i fællesskabet. Vores nøgleord er:

Vi arbejder inkluderende for at sikre alles ret til en plads i fællesskabet. Vores nøgleord er: VELKOMMEN TIL BØRNEINSTITUTIONEN HAMPELAND Vi arbejder inkluderende for at sikre alles ret til en plads i fællesskabet. Vores nøgleord er: Nærvær Anerkendelse. Samarbejde Struktur. Kære og forældre. Velkommen

Læs mere

Nyttige telefonnumre.

Nyttige telefonnumre. 2008-2009 Højboskolen Toftevej 53 8362 Hørning Tlf. 89 68 16 44 Fax. 89 68 16 34 E-mail: hojboskolen@skanderborg.dk Hjemmeside: www.hoejboskolen.dk Nyttige telefonnumre. Skolens kontor 89 68 16 44 SFO

Læs mere

MINI SFO KVISTEN 1. maj 2016

MINI SFO KVISTEN 1. maj 2016 MINI SFO KVISTEN 1. maj 2016 Aalestrup skoles Mini-SFO er et tilbud til børn, som er indmeldt i skolen og forventes at påbegynde undervisningen i børnehaveklassen i august 2016. Vesthimmerlands Kommunes

Læs mere

Klar parat SFO start 2014

Klar parat SFO start 2014 Klar parat SFO start 2014 Lindved SFO Sognegårdsvej 3 Lindved 7100 Vejle 75 85 14 69 Giv børnene ret til at lege og lære, At drømme og forme, leve og være. Kun der hvor børn kan føle sig trygge Gror det,

Læs mere