Clevers salgs- og leverancevilkår

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Clevers salgs- og leverancevilkår"

Transkript

1 Clevers salgs- og leverancevilkår Vigtig information om din aftale med Clever På denne og de følgende sider kan du læse de vilkår, som gælder for din aftale med Clever. Vilkårene, der sendes sammen med aftalen og den fremsendte ordrebekræftelse fra Clever, er grundlaget for aftalen mellem dig og Clever. 1 Parterne Denne aftale indgås mellem kunden (herefter omtalt som kunden eller du ) og Clever A/S, CVR-nummer , Støberigade 14, 3. sal, 2450 København SV (herefter omtalt som Clever ). Parterne er berettigede og forpligtede efter aftalen. Du hæfter for betaling af de tjenester, der leveres i henhold til aftalen. Du hæfter også for betaling af de tjenester, der leveres i henhold til aftalen, hvis du lader en anden benytte dit abonnement. 2 Aftalens indhold Aftalen gælder for: Clevers leverancer, herunder at stille en ladeboks til rådighed, installation eller certificering af installeret ladeboks og/eller brug af ladebrik til opladning i Danmark og øvrige lande, som er beskrevet på Clever.dk. Clevers salg af udstyr som ladeboks, ladestander, ladestation eller andet udstyr, og eventuel installation i forbindelse med køb af sådant udstyr. Clevers salg af forudbetalt opladningskort eller -kredit. Afvigelser fra aftalen skal ske skriftligt for at være gyldige. Det fremgår af ordrebekræftelsen, hvad der er indgået aftale om. 3 Aftalens gyldighed 3.1 Generelt

2 Hvis du bestiller på Clevers hjemmeside, sender Clever en kvittering umiddelbart efter modtagelsen af bestillingen. Når bestillingen er gennemgået og accepteret, sendes en ordrebekræftelse til kunden. Aftalen er først indgået, når Clever har sendt en ordrebekræftelse på til dig. 3.2 Registrering og behandling af oplysninger Clever behandler oplysninger i forbindelse med aftalen. Du kan se hvordan Clever behandler dine personoplysninger i Clevers persondatapolitik, som du finder på Fortrydelsesret For privatkunder (forbrugere), hvor bestilling sker via Clevers hjemmeside, gælder reglerne om fortrydelsesret i forbrugeraftaleloven. Derfor har du som privatkunde ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand (dog ikke transportøren) modtager varerne, eller hvor aftalen om levering af entjenesteydelse (service) blev indgået. Fortrydelsesfristen gælder også, når du bestiller flere varer i samme ordre, og varerne leveres enkeltvis (separate leveringer). I det tilfælde udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angivet tredjemand (dog ikke transportøren), modtager den sidste vare. Hvis du som privatkunde vil bruge din fortrydelsesret, skal du sende os en skriftlig besked (fx et brev eller en ). Du har overholdt fortrydelsesfristen, hvis din besked er afsendt, inden fortrydelsesfristen på 14 dage er udløbet. Forbrugeraftaleloven gælder ikke når: Bestillingen sker ved kundens fremmøde på Clevers forretningssted eller hos en forhandler af Clevers tjenester. Bestillingen foretages af en erhvervsdrivende. 3.4 Privatkunders returnering af varer Du skal returnere varerne senest 14 dage fra den dato, hvor du har meddelt os om, at du fortryder dit køb. Du skal returnere varerne til:

3 EL:CON A/S Ejby Industrivej Glostrup Att.: Clever A/S Sørg for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt eventuelt track and trace-nummer. Du skal selv betale udgifterne for returnering af varen, når du fortryder. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Du skal vedlægge kvittering på den vare, du sender retur. Hvis du kun returnerer en del af det leverede, skal du markere tydeligt på kvitteringen, hvilke varer du returnerer. 3.5 Tilbagebetaling ved brug af fortrydelsesret Hvis du som privatkunde fortryder dit køb eller din bestilling af en vare eller en tjenesteydelse indenfor fortrydelsesretten, refunderer vi alle dine betalinger senest 14 dage efter, at vi har modtaget besked om brug af fortrydelsesretten. Det gælder også leveringsomkostninger. Vi refunderer dog ikke ekstraomkostninger til levering, hvis du har valgt en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved køb i det omfang det er muligt medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Du pålægges ingen former for ekstra omkostninger som følge af tilbagebetalingen. Hvis det er aftalt, at vi leverer tjenesteydelser til dig inden fortrydelsesfristen er udløbet, skal du betale for de ydelser, der allerede er leveret til dig samt eventuelle rimelige omkostninger. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. 4 Levering Clever leverer i hele Danmark, dog ikke til Grønland og Færøerne. Omkostninger til forsendelse inden for Danmarks grænser og eventuel forsikring fremgår af den til enhver tid gældende prisliste. Levering sker normalt inden for syv dage ved forsendelse i Danmark. Dit abonnement og ladebrik vil blive aktiveret på det aftalte tidspunkt. Hvis vi ikke har en aftale om tidspunkt, aktiverer Clever abonnement og ladebrik hurtigst muligt efter aftalen er indgået. For tjenesteydelser vil leveringstidspunktet altid være efter udløb af fortrydelsesretten. Leveringstidspunktet fastlægges bedst muligt efter kundens ønske.

4 Hvis Clever skal installere en ladeboks, så gives leveringstidspunktet med det forbehold, at de nævnte forhold under 5.2 er opfyldt. Installationstidspunktet gives med forbehold for eventuelle forsinkelser som følge af forhold, der ligger uden for Clevers kontrol. 5 Bestemmelser for installation af ladeudstyr 5.1 Ejendomsret til ladeboks og ansvar for Clevers udstyr Clever har ejendomsretten til den installerede ladeboks og Clevers øvrige udstyr, herunder bimåler og fasefordeler. Du kan som kunde ikke disponere over (sælge, udleje, pantsætte m.v.) Clevers udstyr og må ikke foretage indgreb i disse eller bryde plomberingen. Ladeboksen og andet udstyr kan være brugt. Installation foretages af Clever eller en af dennes samarbejdspartnere, hvor ladeboksen og andet udstyr leveres i forbindelse med installationen, se også 5.2. Som kunde skal du være opmærksom på: At du ikke må lave indgreb i ladeboksen eller påføre adaptere m.v., som ikke er godkendt af Clever. At du ikke må bryde plomberinger på ladeboksen. Brud bliver betragtet som indgreb i ladeboksen og vil medføre, at du som kunde skal betale erstatning for ladeboksen og relaterede omkostninger. At du ikke må fjerne ladeboksens typebetegnelse, fabrikationsnummer og lignende, der benyttes til identifikation af ladeboksen. Det samme gælder for øvrigt udstyr tilhørende Clever. At du har ansvar for ødelæggelse, forringelse ud over almindeligt slid og ælde, beskadigelse, bortkomst eller tyveri af Clevers udstyr. Du skal godtgøre Clevers tab i de ovenstående tilfælde. 5.2 Installation og tilslutning af ladeboks Erhvervskunder kan via tredjemand eller af Clever få foretaget installationen af ladeboksen. Ved brug af tredjemand vil ladeboksen og andet udstyr leveres til kundens adresse, og Clever vil efterfølgende certificere installationen.

5 Private kunder skal benytte Clever til at installere ladeboks. Uanset hvem der foretager installation, skal tilslutning af ladeboks og certificering af installation foretages af Clever. Medmindre andet udtrykkeligt fremgår af ordrebekræftelsen/aftalen, skal både erhvervskunder og private kunder opfylde følgende, for at Clever kan installere ladeboksen til den aftalte pris: 1) Accept af, at der kan laves et hul i mur/bygningselement for at trække kablet til tilslutning af ladeboksen. 2) Den eksisterende elinstallation har virksom jordelektrode. 3) Den eksisterende elinstallation har den nødvendige effekt til rådighed for at kunne levere forsyning til ladeboksen. 4) Nødvendige og relevante tilladelser er indhentet på forhånd, herunder fra ejer eller administrator af ejendommen. 5) Tilstrækkelig kapacitet til rådighed. En installation uden ekstra ydelser forudsætter, at kunden opfylder følgende: 1) Ladeboksen skal monteres på/ved samme bygning, som gruppetavlen er placeret i. 2) Gruppetavlen skal være placeret i stue- eller kælderplan. 3) Der må ikke være ledninger i jorden, som ikke er registreret eller kan påvises. 4) Installationen må ikke kræve en udskiftning af forurenet eller ikke-bæredygtig jord. 5) Kunden skal acceptere, at der vil forekomme en kort strømafbrydelse ved opsætning af ladeboksen. Clever forbeholder sig ret til at kræve ekstra betaling, hvis en eller flere af de oven for oplistede forhold ikke er opfyldt. Hvis det er aftalt, at Clever foretager en installation uden ekstra ydelser vil Clever, i det omfang det er muligt, på installationsadressen opsætte et kombirelæ (16 A eller 20 A) i kundens eksisterende gruppetavle. I øvrige tilfælde opsættes en kasse med kombirelæ (16 A eller 20 A), som tilsluttes kundens eksisterende gruppetavle. Fra den eksisterende gruppetavle eller opsatte kasse, trækkes et installationskabel på 5x4 kvadrat langs eksisterende gulv eller væg, medmindre andet aftales. Kablet monteres i ladeboksen. Er det nødvendigt med ekstra føringsvej til kablet, fakturerer Clever dig som kunde pr. meter efter den gældende prisliste, som findes til sidst i Clevers salgs- og leverancevilkår Placering Hvis du som kunde ønsker en anden placering af ladeboksen, end den foreslåede, vil Clever imødekomme dette, såfremt det er muligt og mod betaling af de udgifter, der er forbundet hermed. Hvis du som kunde ønsker en udvidet tilslutning med andre elementer end indeholdt i en installation uden ekstra ydelser, etablerer Clever dette mod ekstra betaling.

6 Hvis der mellem dig som kunden og Clever er indgået aftale om en individuel tilslutning af en eller flere ladebokse, gælder de særlige bestemmelser i ordrebekræftelsen i tillæg til disse vilkår Installationstidspunktet Kunden eller en repræsentant skal være til stede på installationstidspunktet og sørge for, at Clever har uhindret adgang til at installere kombirelæ, ledningsføring og tilslutning af ladeboks. Får Clever ikke uhindret adgang på det aftalte leveringstidspunkt, er Clever berettiget til at fakturere dig som kunde efter gældende prisliste, som findes til sidst i Clevers salgs- og leverancevilkår. Eventuel ændring af installationstidspunktet skal ske mindst tre hverdage før det aftalte installationstidspunkt og skal meddeles skriftligt til Clever på kundeservice@clever.dk husk ordrenummer som reference i mailen. 5.3 Reparationer, flytning og returnering af ladeboks Du skal som kunde sørge for bygningsreparationer som fx maling, pudsning og tapetsering, eller genetableringer efter byggetekniske forskrifter, der er en nødvendig følge af opsætning, nedtagning eller flytning af installationer. Hvis en ladeboks skal flyttes, opkræves der særskilt betaling efter den gældende prisliste. Når abonnementet/aftalen ophører, skal du som kunde på Clevers anmodning med assistance fra en elektriker nedtage og tilbagesende den opstillede ladeboks samt eventuelle etablerede bimålere, til den adresse, som Clever anviser. I modsat fald forbeholder Clever sig for kundens regning at nedtage ladeboksen. Du skal som kunde dokumentere, at ladeboksen er i forsvarlig stand ved afsendelsen til Clever. Selve kablerne og stikledninger efterlades i jorden/væg i afsluttet og sikker stand. 6 Bestemmelser for mobilitetsgaranti Clever hjælper dig som kunde, hvis der opstår udfordringer eller driftsafbrydelse ved en ladestander på Clevers ladenetværket, der forhindrer opladning, hvor du som kunde ikke har strøm nok til at komme hjem eller videre til næste funktionsdygtige ladestander. Mobilitetsgarantien består i bugsering af kundens bil, hvis du som kunde ikke kan lade ved en ladestander fra Clever. Bugseringen går til nærmeste funktionsdygtige ladestander eller hjem, hvis du som kunde ønsker dette, og afstanden til kundens bopæl er kortere end til nærmeste funktionsdygtige ladestander. Mobilitetsgarantien gælder for Clevers ladestandere i Danmark i disse situationer:

7 Ladestandere ude af drift: Hvis kunden er ankommet til en ladestander fra Clever, der er markeret på kortet over ladepunkter i Clevers app og på hjemmesiden, som er ude af drift, og der ikke er nok strøm på kundens bil til at komme til næste ladestander fra Clever eller hjem til bopælen. Ladestandere med fejl: Hvis kunden oplever fejl ved en ladestander fra Clever, som gør, at kunden ikke kan få nok strøm på til at komme til næste ladestander fra Clever eller hjem. Ladestandere i reparation: Hvis kunden er forhindret adgang til ladestanderen, fordi den er ved at blive serviceret. Mobilitetsgarantien gælder ikke ved: Private ladebokse: Clever er ikke ansvarlig for problemer med private ladebokse. Strøm nok: Når du som kunde har strøm nok til at køre videre til en anden ladestander. Undervejs: Når du som kunde er kørt fra landestanderen og løbet tør for strøm på vej hen til en anden ladestander fra Clever eller hjem til bopælen. Ikke brofaste øer: Når du som kunde befinder dig på ikke-brofaste øer. Falck bugserer ikke på tværs af broer. Biler, der spærrer for ladestandere: Når du som kunde ikke kan lade, fordi der holder en anden bil parkeret og spærrer for adgangen til en ladestander fra Clever og du som kunde ikke har strøm nok på bilen til at komme til næste ladestander fra Clever. Sms: Mobilitetsgarantien er ikke inkluderet i sms-opladningsløsningen. Glemt kabel: Når du som kunde ikke kan lade ved en ladestander fra Clever uden fastmonteret kabel, fordi du som kunde ikke har kabel med og ikke har strøm nok på bilen til at komme til næste ladestander fra Clever. Visse ladestandere: Ved ladestandere fra Clever, der ikke er en del af Clevers offentlige ladenetværk og ikke er synlige på kortet over ladepunkter i Clevers app og på hjemmesiden. 6.1 Kontakt ved uheld Er uheldet ude, kan du ringe til Clever på Servicen kan benyttes hele døgnet og gælder inden for Danmarks grænser. 7 Brug af ladeudstyr og opladningsløsninger Ladeudstyret fra Clever må kun anvendes til opladning af den type elbiler, som er godkendt af Clever.

8 Du må kun benytte ladebrik/sms-opladningsløsningen/clevers app til opladning af de elbiler, som fremgår af ordrebekræftelsen. Du er forpligtet til at give Clever besked, hvis du i aftalens løbetid skifter elbil. Du må i begrænset omfang, og på eget ansvar, tillade andre personer med en relation til dig (f.eks. venner eller familie) at anvende din opsatte ladeboks til opladning. Det kræver dog, at du ikke tager penge for opladningen, og at sådanne personer har et gældende abonnement hos Clever (Clever Unlimited, Clever All-in-One eller Clever Complete). Der må ikke foretages indgreb i ladestanderne fra Clever eller påføres adaptere m.v., som ikke er skriftligt godkendt af Clever. 7.1 Ladebrik Du får som kunde udleveret en eller flere ladebrikker eller modtager en sms-kode, hvis du som kunde hos Clever har indgået aftale om forudbetalt ladebrik eller opladning via smsopladningsløsningen. Ladebrikken anvendes til Clevers offentlige ladenetværk, hvor der er tilsluttet et identifikationsmodul. Du er ansvarlig for, at ladebrikken opbevares forsvarligt. Du skal destruere eller returnere en beskadiget ladebrik til Clever. Clever ombytter mod betaling beskadigede ladebrikker. Af sikkerhedsmæssige årsager oplyser Clever ikke koder, herunder sms-koder, telefonisk. 7.2 Tab af ladebrik eller sms-kode Mister du dit ladebrik/sms-koden til opladningskreditten, skal du straks ringe til Clever på telefon og få spærret ladebrikken/sms-opladningsløsningen for at undgå misbrug. Clever kan kræve en skriftlig bekræftelse fra dig på spærringen, og i tilfælde af tyveri kan Clever også kræve, at du anmelder forholdet til politiet. Clever er ikke ansvarlig for tab som følge af, at en ladebrik er bortkommet, beskadiget eller på anden måde defekt. Ladebrikken tilhører Clever og skal destrueres eller returneres, hvis Clever kræver dette, herunder ved ophør af aftale. Indgreb, kopiering m.v. af ladebrik er ikke tilladt af andre end Clever. 7.3 Forudbetalte kilowatttimer Kunden kan anvende forudbetalte kilowatttimer på ladebrikken eller på smsopladningsløsningen i 12 måneder fra indgåelsen af aftalen. Du har mulighed for at få refunderet restværdien af forudbetalte kilowatttimer. Ved ønske om refundering skal du henvende sig skriftligt til Clever. Det skal ske inden 12 måneder efter

9 udløbet af anvendelsesperioden af ladebrikken/sms-opladningsløsningen (svarende til 24 måneder fra aftaletidspunktet). Forudbetalte kilowatttimer indløses til pålydende værdi og refunderes til samme betalingskort, som blev anvendt til betalingen. Clever opkræver 100 kr. i administrationsomkostning svarende til de faktiske omkostninger forbundet med indløsningen. Clever garanterer ikke, at forudbetalte kilowatttimer ved sms-opladningsløsningen kan anvendes på det ønskede tidspunkt, idet dette afhænger af tredjeparts ydelser, herunder mobilforbindelse til både kundens anvendte terminal/mobiltelefon og den aktuelle ladestander fra Clever. Clever tilbyder ikke at afhente kundens bil jf. Mobilitetsgarantien 6 ved driftsforstyrrelser, hvis kunden anvender sms-opladningsløsningen. 8 Tekniske ændringer og forstyrrelser Clever kan til enhver tid uden varsel foretage tekniske ændringer m.v. i Clevers ydelser og tjenester af hensyn til driften eller som følge af myndighedskrav. Ændringer kan betyde, at opladning ikke er mulig i kortere perioder. Clever tilstræber at gøre opladninger tilgængelige igen hurtigst muligt. 9 Priser og betaling Clevers priser fremgår af den til enhver tid gældende prisliste, som findes sidst i Clevers salgs- og leverancevilkår. Clever tager forbehold for trykfejl, prisfejl, prisændringer og udsolgte varer. Du kan som kunde betale med de mest almindelige betalings- og kreditkort i danske kroner. Clevers priser tillægges omkostninger som kreditkortudstederne opkræver af Clever. Prisen for bestilling trækkes ikke fra kundens konto, før produkterne er afsendt fra lageret til kunden. 9.1 Betalingsservice og fakturaer Clever fremsender en faktura for alle ydelser og tjenester. Clever er berettiget til at opkræve en omkostning for fremsendelse af faktura, medmindre kunden har tilmeldt sig Betalingsservice (BS). Betaler kunden via BS, er Clever berettiget til at fremsende en elektronisk faktura og har ret til alene at give regningsoplysningerne på BS-oversigten og ikke fremsende en særskilt faktura. 9.2 Oprettelsespriser og betalingstidspunkter

10 Clever kan opkræve en oprettelsespris, når aftalen indgås. Oprettelsesprisen vil fremgå af din samlede prisoversigt inden bestilling. Faste ydelser opkræves månedsvis forud. Forbrugsbetaling ved brug af ladebrik samt øvrig betaling opkræves sædvanligvis bagud. Ved supplerende tjenester og services kan der kræves en hel eller delvis forudbetaling. Mindre beløb i Clevers favør kan efter Clevers valg overføres til næste faktureringsperiode. Beløbet forfalder til betaling den dag, der angives på fakturaen. Clever kan dog ændre betalingsdatoen til umiddelbart forfald, hvis Clevers økonomiske risiko er forøget. 9.3 Morarenter Clever er berettiget til at opkræve morarenter ved for sen betaling. Morarenter opkræves i henhold til rentelovens bestemmelser. Clever er endvidere berettiget til at opkræve gebyr ved udsendelse af rykkerbreve. Clever er i tilfælde af betalingsmisligholdelse berettiget til at foretage indberetning til kreditoplysningsbureau. Clever kan efter at have orienteret kunden lade tredjemand, herunder andre koncernforbundne selskaber, varetage opkrævningen af betaling for ydelser leveret af Clever. 10 Kundens misligholdelse Clever kan deaktivere tjenesterne under aftalen og afhente udstyr tilhørende Clever, herunder ladeboks, hvis det det viser sig, at du som kunde væsentligt misligholder forpligtelserne i denne aftale. Væsentlig misligholdelse er fx, men ikke begrænset til: Kunden undlader at betale efter forudgående rykkerprocedure. Clever afskæres fra at få adgang til udstyret ifm. service, fejlsøgning mv. Kundens afgivelse af urigtige oplysninger ved denne aftales indgåelse og efterfølgende manglende meddelelse om ændringer, herunder adresseændringer. Kunden tilslutter udstyr til ladeboksen, som ikke opfylder kravene. Kunden disponerer over (sælge, udleje, pantsætte m.v.) eller foretager indgreb i Clevers udstyr i strid med vilkårene. Det anses ikke for en ophævelse af aftalen, hvis Clever afbryder tjenester og afhenter opsat udstyr. Når kunden har udbedret de forhold, der førte til væsentlig misligholdelse, kan Clever vælge at aktivere tjenester og genopsætte udstyret. Afbrydelse af tjenester og afhentning af udstyr giver ikke kunden ret til et afslag i betalingen af de faste udgifter i den periode, hvor kunden har misligholdt aftalen.. Clever kan ved

11 væsentlig misligholdelse betinge en genåbning af abonnementet og/eller ladebrik med eventuelle restriktioner. I forbindelse med aktiveringen af abonnementet og ladebrikken, er Clever berettiget til at opkræve en pris for aktiveringen. 11 Opsigelse 11.1 Clevers opsigelse I tilfælde af kundens misligholdelse kan Clever opsige aftalen med en måneds varsel, hvorefter udstyr tilhørende Clever vil blive afhentet for kundens regning. En kunde, der ikke har betalt forfalden gæld, kan ikke indgå en ny aftale med Clever, før det manglende beløb er betalt. Clever kan til enhver tid opsige aftalen med et varsel på minimum tre måneder, herunder ved Clevers beslutning om ophør med at tilbyde en opladningsløsning til elbiler. Hvis aftalen ophører på grund af opsigelse eller misligholdelse, opgør Clever mellemværendet og foretager tilbagebetaling (refusion) eller opkræver differencebeløb. I tilfælde af Clevers opsigelse på grund af kundens misligholdelse, hæfter kunden for den faste betaling i bindingsperioden, jf nedenfor Kundens opsigelse For privatkunder er aftalen uopsigelig i fem måneder fra abonnementets aktivering. Du kan som kunde derefter opsige aftalen med et varsel på løbende samt den efterfølgende måned. Opsigelse af aftalen og/eller supplerende tjenester og ydelser skal ske skriftligt til Clever og vil blive bekræftet i form af en ordrebekræftelse. For erhvervskunder er aftalen uopsigelig i 36 måneder medmindre andet fremgår af aftalen. Erhvervskunden kan derefter opsige aftalen skriftligt med et varsel på tre måneder. 12 Mangler og reklamationsret Varerne er mangelfulde, hvis de ikke er i overensstemmelse med brugsanvisningen, som fremgår af Clevers hjemmeside. Varerne skal alene anvendes i overensstemmelse med brugsanvisningen. Ladeudstyret må anvendes til opladning af biler af de(n) type(r) og med den strømstyrke, som er angivet på ordrebekræftelsen fra Clever. Ved skifte til en anden bil, skal du som kunde kontakte Clever for at afklare, om der skal foretages udskiftning af ladeudstyr. Hvis ladeudstyret anvendes til opladning af biler af en

12 anden type og/eller med en anden strømstyrke end den angivne på ordrebekræftelsen fra Clever, bærer du som kunde ansvaret for eventuel skade på udstyr og/eller elbil. Forbrugere har to års reklamationsret i henhold til købelovens regler regnet fra varernes fremsendelse. Erhvervsdrivende har et års reklamationsret. Reklamation skal ske inden for rimelig tid og for forbrugere senest to måneder efter, at fejlen er eller burde være opdaget. Ved transportskade skal du som kunde dog reklamere til transportøren eller Clever inden for syv dage efter levering. Ved fejlmeldte varer, hvor de angivne fejl ikke konstateres eller skyldes forhold, som Clever ikke er ansvarlig for, vil Clever opkræve betaling baseret på medgået tid. Prisen fremgår af den til enhver tid gældende prisliste, som findes til sidst i Clevers salgs- og leverancevilkår. 13 Ansvar Clever hæfter for tab som følge af, at opladningsløsningen har været misbrugt af en anden person, medmindre kunden har handlet svigagtig eller med forsæt har undladt at opfylde forpligtelserne i disse vilkår, jf. betalingstjenesteloven. Parterne er ansvarlige efter dansk rets almindelige regler, dog med nedenstående begrænsninger: Clever er ikke erstatningsansvarlig for indirekte tab, driftstab, avancetab, tab af data, produktionstab, tab som følge af, at en aftale med en tredjepart bortfalder, misligholdes m.v. Clevers erstatningsansvar er desuden beløbsbegrænset og kan således aldrig overstige et beløb svarende til det beløb, som du som kunde inden for de seneste 12 måneder har betalt Clever i henhold til aftalen. Clever er ikke ansvarlig for fejl, nedbrud, forstyrrelser, strømkvalitet m.v., der kan henføres til andre udbydere, herunder leverandører af el, producenter eller netudbydere. Ligeledes er Clever ikke ansvarlig for skader eller tab, som kunden måtte lide, der kan henføres til brugerfejl, herunder, men ikke begrænset til, fejlopladning, skadelig software m.v. Clever er ikke ansvarlig for produkter, der ikke er købt gennem Clever. Clever tilsigter at følge kundens anmodning om ønskede opladningstidspunkter, men kan ikke garantere, at opladningen foretages i den økonomisk mest fordelagtige periode og er ikke ansvarlig, hvis dette måtte forekomme. Clever er ikke forpligtet til at opfylde aftalen, hvis dette forhindres af omstændigheder, der er uden for Clevers kontrol, herunder, men ikke begrænset til, brand, krig, militæraktioner, oprør, strejker, lockout, naturkatastrofer, herunder lynnedslag og oversvømmelser, væsentlige afbrydelser eller forstyrrelser i tekniske eller ITmæssige systemer, som Clever ikke kunne have undgået eller overvundet uden

13 urimelige omkostninger, eller som der ikke kunne have været taget højde for ved aftalens indgåelse. 14 Overdragelse Du kan som kunde med Clevers samtykke overdrage aftalen til tredjemand. Clever kræver i den forbindelse skriftlig godkendelse fra både kunden og tredjemand, og at forfalden gæld betales, inden overdragelsen gennemføres. Ligeledes er Clever berettiget til at foretage en kreditvurdering af den nye kunde i forbindelse med overdragelsen og at opkræve en pris for overdragelsen af kunden. Clever kan uden kundens samtykke overdrage aftalen til tredjemand. 15 Ændring af vilkår og priser Clever gennemfører ændringer til fordel for kunden uden varsel. Clever varsler væsentlige ændringer af vilkår og priser til ugunst for kunden. Varslingen sker minimum én måned før ændringerne med brev, , på faktura eller betalingsoversigt eller lignende. Alle ændringer kan ses på Clevers hjemmeside. Du kan som kunde i forbindelse med væsentlige ændringer opsige aftalen med et varsel på mindst 14 dage til tidspunktet for ikrafttrædelse af ændringerne. Prisliste Forsendelsespris ved køb af ladekabel kr. 195,00 Forsendelsespris ved køb af ladeudstyr kr. 295,00 Forsendelsespris til ikke-brofaste øer kr. 595,00 Pris for ekspreslevering i Danmark kr. 100,00 Pris for ekspreslevering udenfor Danmark kr. 195,00 Forsendelsespris til udlandet Efter aftale Rykkergebyr kr. 100,00 + renter

14 Pris for forgæves teknikerbesøg kr ,00 Timepris ved teknikerbesøg kr. 795,00 + materialer Nedtagning af hjemmeladeboks kr Ombytning af hjemmeladeboks kr Pris for kørsel til ikke-brofaste øer eller udenfor Danmarks grænser Faktiske omkostninger Priserne er de for tiden gældende og er inkl. moms, hvis ikke andet fremgår.

Clevers salgs og leverancevilkår. Vigtig information om din aftale med Clever

Clevers salgs og leverancevilkår. Vigtig information om din aftale med Clever Clevers salgs og leverancevilkår Vigtig information om din aftale med Clever På denne og de følgende sider kan du læse de vilkår, som gælder for din aftale med Clever. Vilkårene er sammen med kontrakten

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser. Vigtig information om dit nye CLEVER opladningsabonnement

Generelle vilkår og betingelser. Vigtig information om dit nye CLEVER opladningsabonnement Generelle vilkår og betingelser Vigtig information om dit nye CLEVER opladningsabonnement Version 1.1. Ikrafttrædelse pr. 8. juni 2012 På denne og de følgende sider kan du læse de vilkår, som gælder for

Læs mere

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

H A N D E L S B E T I N G E L S E R H A N D E L S B E T I N G E L S E R Forsendelse: Mini & Mokka ApS afsender varen 1-2 hverdage efter bestilling. I travle perioder kan leveringstiden være op til en uge. Bestil børnetøjet hos Mini&Mokka

Læs mere

Hiper aftalevilkår version september 2017

Hiper aftalevilkår version september 2017 Hiper aftalevilkår version 1.5 12. september 2017 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på

Læs mere

Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014)

Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014) Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger byfrank (v. itrade) Viborgvej 19 7470, Karup mail@byfrank.dk CVR. nr. 34261997 Betaling Efter bestilling på www.byfrank.dk,

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Kort præsentation af abonnementsvilkårene Her kan du læse de vilkår, som gælder for din abonnementsaftale med TDC. Vilkårene er sammen med prislisten og den fremsendte

Læs mere

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015 Hiper aftalevilkår version 1.0 14. december 2015 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til varer eller hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os via ovenstående kontaktoplysninger.

Hvis du har spørgsmål til varer eller hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os via ovenstående kontaktoplysninger. 1 Handelsbetingelser Disse handelsbetingelser er gældende ved alle forbrugerkøb af varer via e-handelsbutikken på www.petpocket.dk. Vi anbefaler, at du læser handelsbetingelserne grundigt igennem, inden

Læs mere

Mail: Telefon eller CVR Etableret 2006

Mail: Telefon eller CVR Etableret 2006 HANDELSBETINGELSER GENERELLE OPLYSNINGER 8881 Thorsø. Mail: Charlotte@ Telefon 8696 2826 eller 2534 7058 CVR 29 23 05 44 Etableret 2006 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Bestilling Vores handelsvilkår følger

Læs mere

Forretningsbetingelser. Indhold

Forretningsbetingelser. Indhold Forretningsbetingelser Indhold Defination... 1 Produktinformation... 2 Priser... 2 Fragt & Levringstider... 2 Betaling... 3 Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:... 3 Reklamation... 3 Ansvarsfraskrivelse

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning www.kom-videre. nu.dk ejes og drives af Niels Feerup og Carsten G. Sørensen, CVR-nr.: XXXXXXXX(herefter "Kom-videre.nu.dk"), ARDRESSE,

Læs mere

CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014)

CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014) CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger Web sitet CookingLab.dk drives af virksomheden LOPEit Enkeltmandsvirksomhed med CVR nr. 35730885 Store Mølle Vej 14,

Læs mere

Hiper aftalevilkår version juni 2016

Hiper aftalevilkår version juni 2016 Hiper aftalevilkår version 1.3 23. juni 2016 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes.

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes. Handelsbetingelser for Nethandel med SuperSail ApS. Priser Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for. Der tages forbehold

Læs mere

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring DONG Energy El & Gas A/S 13. juni 2014 1. Anvendelsesområde og generelle forhold Disse leveringsbetingelser ( Leveringsbetingelser )

Læs mere

SÆRLIGE ABONNEMENTSVILKÅR FOR BOXER BREDBÅND

SÆRLIGE ABONNEMENTSVILKÅR FOR BOXER BREDBÅND SÆRLIGE ABONNEMENTSVILKÅR FOR BOXER BREDBÅND 1. GENERELT 1.1 Disse særlige abonnementsvilkår for Boxer bredbånd ( Særlige Bredbåndsvilkår ) gælder i tillæg til de Generelle Abonnementsvilkår, og er gældende

Læs mere

mycopenhagenkid.com tager forbehold for udsolgte varer, længere leveringstider, prisændringer og eventuelle fejl på websitet.

mycopenhagenkid.com tager forbehold for udsolgte varer, længere leveringstider, prisændringer og eventuelle fejl på websitet. Indhold 1. Generelt 2. Bestilling og betaling 3. Ordrebekræftelse og leveringsbekræftelse 4. Kampagner 5. Fragt 6. 14 dages fortrydelsesret 7. Returnering 8. Tilbagebetaling 9. Reklamation 10. Refundering

Læs mere

Betaling På Pet-Pocket.dk kan der betales med Dankort, VISA, Mastercard, JCB samt Union Pay. Gebyrer 0,95-1,29 %

Betaling På Pet-Pocket.dk kan der betales med Dankort, VISA, Mastercard, JCB samt Union Pay. Gebyrer 0,95-1,29 % Handelsbetingelser Pet-Pocket APS CVR-nr.36454237 Contact@Pet-Pocket.dk Telefon: (+45) 79 30 41 40 (Telefonisk åbningstid 13-15) Betaling På Pet-Pocket.dk kan der betales med Dankort, VISA, Mastercard,

Læs mere

Handelsbetingelser for privatkunder

Handelsbetingelser for privatkunder Handelsbetingelser for privatkunder Generelle oplysninger Virksomhedens juridiske navn CVR-nr. 26 37 52 23 Adresse Industrivej 2, 4180 Sorø Mailadresse info@oldebjerg.dk Telefonnummer +45 5784 9023 Gyldighed

Læs mere

Handelsbetingelser. Priser og bestilling Alle vores priser er i danske kroner og er inklusiv 25% moms.

Handelsbetingelser. Priser og bestilling Alle vores priser er i danske kroner og er inklusiv 25% moms. Generelt om os: Urban Cykler Hobrovej 42B 9000 Aalborg Tlf.: 98 15 54 40 CVR-nummer: 61157417 E-mail: mail@urban-cykler Vi svarer på e-mailhenvendelser inden for 1-2 hverdage. Du kan også benytte vores

Læs mere

HANDELSBETINGELSER. Generelle oplysninger

HANDELSBETINGELSER. Generelle oplysninger HANDELSBETINGELSER Generelle oplysninger Website: lystorvet.dk Virksomhedens juridiske navn: Hanne Purup Organisationsform: Personlig Ejet CVR: 32976336 Virksomhedsadresse:,, Danmark E- mailadresse: kontakt@lystorvet.dk

Læs mere

Handelsbetingelser. (Gældende fra 1. marts 2018) Fragt med PostNord, Bring eller tilsvarende pakkeleverandør efter deres gældende takster.

Handelsbetingelser. (Gældende fra 1. marts 2018) Fragt med PostNord, Bring eller tilsvarende pakkeleverandør efter deres gældende takster. Handelsbetingelser Generelle oplysninger (Gældende fra 1. marts 2018) Juridisk navn Organisationsform Offentlig virksomhed CVR. nr. 64942212 Adresse e-mailadresse amk@amk.kk.dk Telefonnummer 3366 5766

Læs mere

Når du handler hos Organo Skandinavien, indgås aftaler på dansk. Henvendelse vedrørende ordrer i webshoppen: info@organo.dk eller tlf. 51 37 34 38.

Når du handler hos Organo Skandinavien, indgås aftaler på dansk. Henvendelse vedrørende ordrer i webshoppen: info@organo.dk eller tlf. 51 37 34 38. Betingelser På www.organo.dk kan du bestille varer fra Organo Skandinavien. Efter bestilling vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på e- mail, som også indeholder information om fortrydelses-,

Læs mere

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Dette dokument vil gennemgå IPNord ApS (CVR: 37323276) generelle forretningsbetingelser og er gældende for alle IPNord ApS opgaver,

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

Samlet køb på 500 kr. og derover leveres fragtfrit. Køb under 500,00 kr. koster 60,00

Samlet køb på 500 kr. og derover leveres fragtfrit. Køb under 500,00 kr. koster 60,00 Generelle oplysninger KAP HORN sportswear v/ Svend Balkert CVR:75768915 Håndværkervej 12, 4000 Roskilde Mail: svend@kap-horn.dk Telefon 40130846 Etableringsår:1984 Betaling På www.houseofsailing.dk kan

Læs mere

HANDELSBETINGELSER. køb over internettet. NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic.

HANDELSBETINGELSER. køb over internettet. NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic. HANDELSBETINGELSER køb over internettet Følgende betingelser gælder for alle aftaler indgået med NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic.com,

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 16. maj Generelt Levering Betaling og kreditvurdering Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 16. maj Generelt Levering Betaling og kreditvurdering Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 16. maj 2017 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag... 2 3.4

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag...

Læs mere

Standard handelsbetingelser Gourmetpladsen APS

Standard handelsbetingelser Gourmetpladsen APS Standard handelsbetingelser Gourmetpladsen APS Generelle oplysninger Gourmetpladsen APS 38958089 Hørskætten 30 2630 Taastrup kundeservice@gourmetpladsen.dk 20 54 05 42 Betaling På siden kan du som privatkunde

Læs mere

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS 1. Generelt Disse abonnementsbetingelser gælder for datatjenesten "Internet via satellit" herefter kaldet tjenesten leveret af Astra / Eutelsat og distribueret

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

Priserne på JH s hjemmeside er dagspriser og kan opdateres løbende, dvs. flere gange dagligt.

Priserne på JH s hjemmeside er dagspriser og kan opdateres løbende, dvs. flere gange dagligt. 1. ANVENDELSE Nærværende salgs- og forretningsbetingelser ("Forretningsbetingelser") finder anvendelse på alle aftaler, kontrakter og serviceaftaler (Aftalen) mellem Jar House ApS ("JH") og kunder. Ved

Læs mere

Handelsbetingelser. 1. Generelle oplysninger Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside,

Handelsbetingelser. 1. Generelle oplysninger Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside, Handelsbetingelser 1. Generelle oplysninger Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside, www.boody.dk, drevet af: (Boody.dk) CVR-nr. 19047296 Mailadresse: boody@sowco.dk Telefonnummer:

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G Her kan du læse om de forretningsbetingelser, der gælder, når din virksomhed

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp - Erhverv Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg af varer

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til LazyLiving ApS, Kobækvej 1, 4230 Skælskør, Email: info@lazyliving.dk Jeg/vi meddeler

Læs mere

Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Vilkår & Betingelser 23-09-2015 De følgende vilkår og betingelser er gældende for handler med Greenlight Battery Aps (Firmaet) Ved bestillinger accepters disse vilkår og betingelser. Disse vilkår og betingelser

Læs mere

1. Aftalens omfang 2. Parterne 3. Indgåelse og oprettelse 4. Priser og betaling

1. Aftalens omfang 2. Parterne 3. Indgåelse og oprettelse 4. Priser og betaling Produktspecifikke abonnementsbetingelser for Cybercity Bredbånd Privat For alle eksisterende kunder oprettet før 1. december 2008, træder disse abonnementsbetingelser i kraft 1. januar 2009. 1. Aftalens

Læs mere

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013 VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING August 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftalen 3 1.A. Elektronisk kommunikation meddelelser mellem parterne 3 1.B. Fortrydelsesret for forbrugeren 3 2. Aftalens parter 3

Læs mere

, ( Virksomheden ) salg og levering

, ( Virksomheden ) salg og levering Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Automation

Læs mere

Forretningsbetingelser & Vilkår

Forretningsbetingelser & Vilkår Forretningsbetingelser & Vilkår Nu kan du helt enkelt finde dine nye solbriller fra Prego. På www.pregoeyewear.dk kan du bestille aktuelle varer fra Prego Eyewear og afhente dem hos en af vores mange forhandlere

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR. 32 44 93 44 Maj 2019 1. Generelt 1.1 Danske Solceller ApS, CVR-nr. 32 44 93 44 (herefter Danske Solceller) sælger og leverer komplette solcelleanlæg

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Februar 2013 Version 2.1 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

Vilkår og betingelser ved online handel

Vilkår og betingelser ved online handel Vilkår og betingelser ved online handel Gældende per 24 juni 2015 1. Generelle betingelser Alle aftaler indgås på dansk e-mærket e-handelsfonden har tildelt IKEA e-mærket. Kontroller din ordrebekræftelse

Læs mere

Online handelsbetingelser OOG Company IVS, Fælledvej 17, 7600 Struer Vers. 1.0 af

Online handelsbetingelser OOG Company IVS, Fælledvej 17, 7600 Struer Vers. 1.0 af Online handelsbetingelser OOG Company IVS, Fælledvej 17, 7600 Struer Vers. 1.0 af 12.02.2018 Disse handelsbetingelser gælder for køb af produkter på oogcompany.dk. 1. Bestilling For at kunne handle hos

Læs mere

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR Your-IT ApS almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Your-IT ApS, CVR-nummer

Læs mere

Handels- og forretningsbetingelser

Handels- og forretningsbetingelser Handels- og forretningsbetingelser for køb hos master care A/S Sofienlystvej 3 DK - 8340 Malling CVR-nr. 36941022 gældende fra den 15. oktober 2016 1. Generelt 1.1. De almindelige handels- og forretningsbetingelser

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til Fatboy the Original v/hetland nordic ApS, Gladsaxevej 356, 2860 Søborg, Email: info@fatboy.dk

Læs mere

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm GOD ENERGI

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm GOD ENERGI Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm TM GOD ENERGI 1 Aftale om leverance af produktet enkel 1.1 AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af elektricitet er indgået den mellem CPR-nr. DKog

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (forbrugerforhold) 1 ANVENDELSESOMRÅDE Nærværende salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud og aftaler, som Reservedele.nu, Gårsdalsvej 20, Ravnstrup, 8800 Viborg

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 4 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser... 5 6. Leveringsbetingelser... 5 7. Force majeure...

Læs mere

ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder

ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder 1. Aftalegrundlag 1.1 I almindelighed gælder nedenstående betingelser for alle ODSIFs tilbud, salg, leveringer og ydelser, også i tilfælde,

Læs mere

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med JB3D, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra JB3D.

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med JB3D, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra JB3D. Handelsbetingelser Ved køb hos JB3D Der er ikke indgået en bindende købsaftale med JB3D, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra JB3D. Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer,

Læs mere

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til:

Taletid fra One Mobile kan inden for gyldighedsperioden (jævnfør punkt 3) døgnet rundt, hele ugen inkl. søn og helligdage anvendes til: 1. Sådan fungerer det Du betaler kun for taletid, SMS, WAP, MMS og GPRS. Du betaler forud for dit forbrug og kender derfor dine omkostninger. Hver gang du tanker op, tillægges det indbetalte beløb din

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser 1. Leverancens omfang 2. Dokumentation og vejledning 3. Leveringstidspunkt og transport 4. Risikoen for varerne

Salgs- og leveringsbetingelser 1. Leverancens omfang 2. Dokumentation og vejledning 3. Leveringstidspunkt og transport 4. Risikoen for varerne Salgs- og leveringsbetingelser Nedenstående almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Life- Style.dk, Skovsholm 1, 6470 Sydals, Tlf. 74422070. CVR nr. 13459932, netbutik:

Læs mere

Produktspecifikke abonnementsbetingelser

Produktspecifikke abonnementsbetingelser Produktspecifikke abonnementsbetingelser For alle eksisterende kunder oprettet før 14. juni 2005, træder disse betingelser i kraft den 14. juli 2005. 1 Aftalens omfang Følgende specifikke abonnementsbetingelser

Læs mere

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser (

Læs mere

Handelsbetingelser Design Til Børn

Handelsbetingelser Design Til Børn Handelsbetingelser Generelle oplysninger Enkeltmandsvirksomhed Webshop Etableringsår: 2015 CVR.: 36 86 61 52 7400 Herning Kontakt: e-mail: hello@designtilboern.dk Telefon: 81 61 24 66 Website: www.designtilboern.dk

Læs mere

ComX Networks A/S. IPTV abonnementsbetingelser. Privatkunder. Gældende pr. 1. juli 2009.

ComX Networks A/S. IPTV abonnementsbetingelser. Privatkunder. Gældende pr. 1. juli 2009. ComX Networks A/S IPTV abonnementsbetingelser. Privatkunder. Gældende pr. 1. juli 2009. IPTV abonnementsbetingelser, ComX Networks A/S, privatkunder. 1. juli 2009 side 1 af 6 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Generelt

Læs mere

A Privatlejeaftale Elcykel. Den lejede cykel: Ordrenummer: Mærke: Model: Farve: Stelnr: B Lejeperioden:

A Privatlejeaftale Elcykel. Den lejede cykel: Ordrenummer: Mærke: Model: Farve: Stelnr: B Lejeperioden: A Privatlejeaftale Elcykel Den lejede cykel: Ordrenummer: Mærke: Model: Farve: Stelnr: B Lejeperioden: Lejeperioden er aftalt til 42 måneder fra Elcyklens første købsdato. Ophør: Herefter kan cyklen købes

Læs mere

Stofa kabel-tv FAMILY AFTALEVILKÅR

Stofa kabel-tv FAMILY AFTALEVILKÅR Stofa kabel-tv FAMILY AFTALEVILKÅR Aftalevilkår for Stofa kabel-tv, version Family 1. GENERELT 1.1. Nærværende aftalevilkår er gældende for abonnentens tilslutning til kabel-tv via antenneforeningens,

Læs mere

TrackMe GPS + GSM abonnement aftale. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside.

TrackMe GPS + GSM abonnement aftale. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside. Abonnementsvilkår og betingelser for GPS enhed med adgang til TrackMe s sporingsside. Denne aftale er gældende for abonnement vedrørende sporing af tracker igennem TrackMe's sporingssystem, det tilhørende

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Gældende for køb via miild.dk ( Webshoppen ) 1. Generelle oplysninger 1.1 Juridiske oplysninger Miild A/S Vesterhavnen 15, 1. 2. 5800 Nyborg CVR-nr. 36914920 1.2 Kontaktoplysninger

Læs mere

Tilslutningsvilkår. for NRGi Fibernet A/S

Tilslutningsvilkår. for NRGi Fibernet A/S Tilslutningsvilkår for NRGi Fibernet A/S Januar 2013 1. Definitioner 1.1 Ved Abonnementsbetaling forstås den løbende betaling, som Abonnenten skal erlægge for de af Abonnenten til enhver tid bestilte Tjenester.

Læs mere

Abonnement: EL Knallert / EL Scooter

Abonnement: EL Knallert / EL Scooter Abonnementsbetingelser Abonnement: EL Knallert / EL Scooter Abonnementets dækningsområde Abonnementet er gældende i Danmark, med undtagelse af Færøerne og Grønland. Der er ingen udlandsdækning. Abonnementet

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm

Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm Privataftale om levering af elektricitet fra Modstrøm 1 Aftale om leverance af produktet ideel 1.1 AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af elektricitet er indgået den mellem CPR-nr. DKog Modstrøm Danmark

Læs mere

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker

Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Vilkår OiSTER Ekstra Data Tillægspakker Oktober 2012 Version 2.0 Indhold 1. Aftalen generelt... 2 2. OiSTER Ekstra Data... 2 2.1. Betaling af OiSTER Ekstra Data... 3 2.2. Opsigelse af OiSTER Ekstra Data...

Læs mere

Handelsbetingelser. Indhold. 1. Betaling. 2. Fragt

Handelsbetingelser. Indhold. 1. Betaling. 2. Fragt Handelsbetingelser Indhold 1. Betaling 2. Fragt 3. Fortrydelsesret 4. Reklamationsret 5. Persondatapolitik 6. Klageadgang 7. Kundeservice 1. Betaling Smarter Life ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort,

Læs mere

Handelsbetingelser. Generelle oplysninger. Fragtpriser & levering. DAO pakkeshop 2-4 dg. (man-søn): Altid gratis!

Handelsbetingelser. Generelle oplysninger. Fragtpriser & levering. DAO pakkeshop 2-4 dg. (man-søn): Altid gratis! Handelsbetingelser Generelle oplysninger Amarellishop.dk drives af - også kendt som Black Label Import ApS (juridisk hovednavn) CVR: DK35833765 Kundeservice: email:salg@amarellishop.dk telefon: +45 60100300

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

VILKÅR FOR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KØB AF VARER. Juni 2015

VILKÅR FOR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KØB AF VARER. Juni 2015 VILKÅR FOR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KØB AF VARER Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Kontaktinformation...3 2. Betingelser ved køb af varer...3 3. Ordrebekræftelse...3 4. Sikkerhed...3 5. Leveringstidspunkt

Læs mere

Abonnement Hobby Trailer Privat

Abonnement Hobby Trailer Privat Abonnementsbetingelser Abonnementets dækningsområde Abonnementet er gældende i Danmark (med undtagelse af Færøerne og Grønland). Der er ingen udlandsdækning. Abonnementet dækker efter de danske betingelser

Læs mere

Aftalevilkår om køb og fremføring af fritvalgskanaler

Aftalevilkår om køb og fremføring af fritvalgskanaler Aftalevilkår om køb og fremføring af fritvalgskanaler 1 Denne aftale regulerer vilkårene for køb og fremføring af fritvalgskanaler mellem Jerlev Antenneforening, cvr. nr. 18137739 (herefter kaldet foreningen)

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Gældende fra den 4. marts 2016 Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. 1.1. 1.2. Generelt Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne.

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og leveringsbestemmelser for Compfitt A/S 1. Indledning. Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og

Læs mere

Abonnement Campingvogn

Abonnement Campingvogn Abonnementsbetingelser Abonnement Campingvogn Abonnementets dækningsområde Abonnementet er gældende i Danmark (med undtagelse af Færøerne og Grønland). Abonnementet dækker efter de danske betingelser på

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og Salgs og leveringsbetingelser 1. Anvendelse uden for Danmark og Færøerne. Kunden skal skadesløsholde Virksomheden, i det omfang 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne

Læs mere

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende ved enhver tilbudsgivning fra Madsen Maskinteknik, ved kundens ordregivning eller ved Madsen

Læs mere

Vilkår for tilslutning til Fibias fibernet

Vilkår for tilslutning til Fibias fibernet Vilkår for tilslutning til Fibias fibernet Disse tilslutningsvilkår gælder for abonnentens tilslutning af abonnentens ejendom til fibernet hos Fibia P/S (herefter Fibia ). Heri fastsættes de vilkår, der

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om ROOM67s, CVR-nummer

Læs mere

YouSee Rate forudsætter CPR-nummer.

YouSee Rate forudsætter CPR-nummer. Vilkår for YouSee Rate Juni 2016 1. Aftalen Disse vilkår gælder for aftaler om YouSee Rate. YouSee Rate er afdragsordninger, der tilbydes ved køb af visse mobilterminaler hos YouSee. Der er således tale

Læs mere

Handelsbetingelser. 5. Bankoverførsel: Ved denne betalingsform er du ikke dækket af indsigelsesordningen.

Handelsbetingelser. 5. Bankoverførsel: Ved denne betalingsform er du ikke dækket af indsigelsesordningen. Handelsbetingelser Generelle oplysninger Juridisk navn: Medisol BV CVR-nr. DK12929463 Adresse (fra CVR-registret): Mercuriusweg 12, 4382NC Vlissingen, Nederlandene Mailadresse: Mercuriusweg 12, 4382NC

Læs mere

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner.

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner. 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Mobilize Me s, CVR-nummer 34208077, ( Virksomheden ) salg og levering af serviceydelser

Læs mere

Handelsbetingelser. Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Handelsbetingelser. Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Handelsbetingelser Generelle oplysninger JURIDISK NAVN: MASKINHANDLER SØREN KNUDSEN CVR: 95689655 ADRESSE: Langegade 119 DK-5300 KERTEMINDE MAIL: sk@skshoppen.dk TLF: +45-40341973 Forsikring og erstatning

Læs mere

Du skal være fyldt 18 år for at handle på INTERSPORT.dk - er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på INTERSPORT.dk - er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre. 1. HANDELSBETINGELSER For at foretage et køb på INTERSPORT.dk skal du igennem 5 trin: 1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen 2. Indtast dine personlige

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler indgået mellem

Læs mere

e-mobility E.ONs Almindelige betingelser for privatkunder og erhvervsdrivende kunder Version 3. februar 2014

e-mobility E.ONs Almindelige betingelser for privatkunder og erhvervsdrivende kunder Version 3. februar 2014 e-mobility E.ONs Almindelige betingelser for privatkunder og erhvervsdrivende kunder Version 3. februar 2014 Indholdsoversigt Afsnit 1. Aftaleindgåelse, aftalefortrydelse og aftaleopsigelse Afsnit 2. Behandling

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler indgået med Cascoo Scandinavia, CVR-nummer: 35210660, (herefter Virksomheden

Læs mere

Leveringsbetingelser. Generelle oplysninger. Priser og moms. Indhold

Leveringsbetingelser. Generelle oplysninger. Priser og moms. Indhold Leveringsbetingelser Indhold Generelle oplysninger... 1 Priser og moms... 1 Betaling... 2 Levering... 2 Sådan handler du hos os... 3 Bestilling... 3 Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)... 3 Hvis

Læs mere

mosaikhjornet.dk Forretningsbetingelser

mosaikhjornet.dk Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Fragtbetingelser Varer leveres med Postdanmark til brofaste øer til en pris afhængig af vægten (pakker under 50 kg). Prisen herfor oplyses i forbindelse med købet på hjemmesiden.

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

Handelsbetingelser. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Handelsbetingelser. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Handelsbetingelser Generelle oplysninger Firma: CVR-nr.: 27095232 Adresse: Kontor & Showroom: Peder Skrams Vej 1, 5220 Odense SØ. Lager: logistik, Telehøjen 6, 5220 Odense SØ. Mailadresse: support@birdhouse.dk

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1. Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Anntex s (herefter kaldet

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Danfo Trading

Salgs- og leveringsbetingelser for Danfo Trading Salgs- og leveringsbetingelser for Danfo Trading 1. Anvendelsesområde 1.1. Nedenstående betingelser finder anvendelse ved salg og levering af Danfo Trading s produkter i det omfang, de ikke fraviges ved

Læs mere

TDC s købsvilkår for privatkunder

TDC s købsvilkår for privatkunder TDC s købsvilkår for privatkunder Marts 2013 TDC s købsvilkår for privatkunder Marts 2013 1. Priser Alle vores priser er i danske kroner inkl. 25% moms. Levering er gratis og du betaler ikke kreditkortgebyr.

Læs mere