No årgang Maj Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "No. 69 18. årgang Maj 2012. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner"

Transkript

1 No årgang Maj Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner

2 Side 2 No. 69 Bestyrelsen Formand: Flemming Nielsen Tlf: flemming@eini.dk Næstformand: Lars Aunbirk Tlf: aunbirk@mail.dk Kasserer: Anne Willeberg Tlf: kasserer@etvenner.dk Bestyrelse og udvalg: Mette S. Andersen Tlf: Msa.ibc@cbs.dk Susser Feit Tlf: susser@due.dk Pernille Kyst Tlf: Pernille.kyst@gmail.com Jørgen Niclasen Tlf: hn2610@hotmail.com Bettina Westi Tlf: westi47@msn.com Henrietta Sharma Rubow Tlf: Sharma.rubow@privat.dk Tina Witt Tlf: tina@optilmor.dk Annette Paludan Tlf: AAA@bcdtravel.dk Webmaster: Henrik Gottlieb Tlf: hgp@lephant.dk Revisor: Bent Lindeberg Web. adresse: Indhold: Redaktionen informerer Referat fra Generalforsamlingen 3 Susanne fortæller 5 Reumertpriser Årsberetning Skovtur 11 Mens vi venter. 12 Lige om lidt i Ramasjang 14 Ny dansk familiefilm 16 Kalender 17 Køb billetter 17 Regnskab Indmeldelse 19 Oplag: 650 stk. Forsidetegning: Per Jørgensen udgives til samtlige medlemmer af foreningen Eventyrteatrets Venner samt til børn, der er med i Eventyrteatrets forestillinger, Eventyrteatrets Dramaskole. Hvis du har forslag til emner, der kan bringes i bladet, hvis du har ideer til artikler eller annoncer, er du meget velkommen til at kontakte bladudvalget. Eventyrteatret: Østmarken 4, 2860 Søborg Tlf: , Billettlf: eventyrteatret@eventyrteatret.dk Web. adresse: Kontortid: Mandag torsdag ml. kl. 10 og 16 Fredag ml. kl. 10 og 14 Bladudvalg & Redaktion: Anne Willeberg & Claus Jensen Måløv Hovedgade Måløv Tlf: bladudvalg@etvenner.dk

3 No. 69 Side 3 Referat fra generalforsamlingen i Eventyrteatrets Venner Onsdag den 29/2-2012, kl Mødet blev afholdt på Eventyrteatret. Der var et pænt fremmøde, hele bestyrelsen samt 3 nye forældre! Generalforsamlingen var lovlig indkaldt og dagsorden blev fulgt. 1. Valg af dirigent 2. Årsberetning 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelse og suppleanter 7. Valg af revisor og revisorsuppleant 8. Valg af eventuelle udvalg 9. Eventuelt Ad 1: Valget faldt på Flemming Nielsen Ad 2: Formanden læste årsberetningen og den blev enstemmigt godkendt. Se beretningen side 10 Ad 3: Kassereren forelagde det reviderede regnskab. Se side 18 Der er et acceptabelt overskud på kontoen. Vi mangler dog stadigvæk at afregne for gave til Eventyrteatrets 20 års fødselsdag. Der skulle gerne komme flere medlemmer ellers er der ikke mange penge fremover til at forsøde hverdagene for børnene til efterårets forestilling. Efter nogle få spørgsmål, blev regnskabet godkendt. Efterfølgende kan det oplyses, at der pr er 105 betalende medlemmer. Ad 4: Det årlige kontingent blev fastholdt på 150,00 kr. pr. år. Ad 5: Der var ingen indkomne forslag Ad 6: Valg af bestyrelse og suppleanter.

4 Side 4 No. 69 Da hele den siddende bestyrelse ønsker at genopstille og de 3 nye forældre der var mødt frem også ønskede at stille op og deltage i bestyrelsesarbejdet, besluttede generalforsamlingen at udvide antallet af bestyrelsesmedlemmer og alle blev valgt ind. Det er dejligt med flere kreative ideer og flere hænder som kan løfte og bære. På førstkommende møde konstituerer bestyrelsen sig. Datoen aftales nærmere pr. mail. Ad 7: Valget af revisor og revisorsuppleant blev de samme personer som sidst. Ingen af dem var til stede på mødet. Revisor Bent Lindeberg, Revisorsuppleant Helen Bendtsen Ad 8: Der er nedsat følgende udvalg: Aktivitets- og skovtursudvalget: Jørgen, Lars, Bettina, Mette, Susser og Henrietta Medieudvalget: Henrik, Jørgen, Claus, Anette og Tina Sponsorudvalget: Susser og Mette Bladudvalget: Anne, Claus og Mette Forældrehjælperudvalget: Flemming og Pernille Ad 9: Der var forslag om at bladet hver gang skulle have en omtale af de forskellige udvalg. Sættes også på hjemmesiden. Mødet sluttede efter ca. 2 timer i god ro og orden. Velkommen til de 3 nye medlemmer af bestyrelsen: Henrietta, Tina og Annette. Referent Anne W. Eventyrteatrets Billetkontor Tlf:

5 No. 69 Side 5 Susanne fortæller Eventyrlige talenter på Dramaskolen Eventyrteatrets Dramaskole for i år er nu afsluttet, og det har været fantastisk at opleve 300 motiverede og dygtige børn og unge komme hver uge. De dygtige elever har fra januar til april modtaget undervisning i mange forskellige teaterrelaterede fag, som giver dem færdigheder de også kan bruge i deres dagligdag. Den udvikling, som er sket hos eleverne fra de startede og til nu, har været stor. Dette sås meget tydeligt ved udtagelsesprøverne. Eleverne var utrolig velforberedte og det var en fornøjelse, at se de mange flotte præstationer på et meget højt niveau. Dette medførte at vi stod med den svære opgave, at skulle vælge mellem så mange kvalificerede børn og unge, idet alle ikke kan medvirke i Valhal til oktober i Glassalen i Tivoli. Valhal En spændende fortælling fra den Nordiske mytologi. Skjoldmøen Grid hader i modsætning til de andre piger i Midgård ufred og krig. Så da Vølven udpeger hende til at kæmpe mod en truende fare, der kan udløse Ragnarok, prøver hun forgæves at stikke af. Sammen med en jætte, to alfer og en gud sendes hun i kamp mod Valravnen, der i sin blodtørst hærger jorden. Vi møder selvfølgelig også Odin og de andre guder i Asgård, jætterne i Udgård og vikingerne i Midgård. Valkyrier skænker mjød for krigerne i Valhal, mens ravnene Hugin og Munin holder Odin underrettet om, hvordan Grid og hendes venner klarer sig. Der bliver en sjov og spændende musical fyldt med iørefaldende musik og sang og samtidig er det fortællingen om venskaber på tværs af alle skel. Forberedelserne til forestillingen har været i gang siden januar og d. 30. april glæder vi os til at præsentere manuskript og musik for de medvirkende.

6 Side 6 No. 69 Manuskript og instruktion: Gunvor Reynberg Komponist og arrangør: Christian Dahlberg Scenograf: Kirsten Brink Kostumier: Christine Brincker Koreograf: Mette Soldan Sanginstruktør: Anna Britt Mathiassen og Jakob Stenz Lysdesign: Jens Lange Lyddesign: Henrik Christiansen Paradeinstruktør: Christine Guildal Jensen Forestillingsleder Ditte Lyngsø Plakattegner: Per O Instruktørassistent Maria Isak Produktionsleder: Katja Vallentin Kontor/billetter/webmaster: Mikkel Hauge Kofoed Teaterleder og PR: Susanne Vognstrup Den eventyrlige systue Skitserne til de næsten 100 flotte kostumer er klar. Er man interesseret i at være med i systuen, kan man kontakte Eventyrteatrets kostumier, Christine Brincker på: Tlf , eller sende mail til: christine@eventyrteatret.dk Billetter til Valhal Eventyrteatrets billetkontor Tlf og Billetlugen.dk * Billetnet.dk * Tivolis billetkontor Tivoli har i år Halloween-åbent fra fredag 12. oktober. til søndag 21. oktober. Billetterne til Valhal giver gratis adgang til hele Tivoli på spilledagen. Firmabilletter hjælp os med kontaktpersoner Hvert år sælger Eventyrteatret flere tusinde billetter til firmaer og organisationer, som kan få mængderabat. Hvis din egen arbejdsplads, eller du har kendskab til nogen, som har en personaleforening, der kunne være interesseret i at få et tilbud fra Eventyrteatret, må du meget gerne sende en mail med kontaktoplysningerne til eventyrteatret@eventyrteatret.dk eller ringe til os på Tlf Det betyder rigtigt meget for os, at vi sælger så mange billetter som muligt, da Eventyrteatret som et af de meget få teatre i Danmark ikke får offentlig støtte.

7 No. 69 Side 7 Sponsorer Eventyrteatrets sponsorer bidrager på hver deres måde med større eller mindre donationer til vores arbejde. Bidragene strækker sig fra økonomisk støtte til donerede produkter og lignende. Tuborg Fonden har doneret penge til et flot scenetæppe til Prismesalen, som vil betyde meget for os, når vi opfører små stykker. Takket være vores sponsorer sparer Eventyrteatret hvert år penge på driften og får tilført resurser, der medfører, at vi har flere midler til vores arbejde med de talentfulde børn. Vi er meget taknemmelige for, al den støtte og hjælp vi modtager. Eventyrlige show Eventyrteatret optræder hele året rundt med mange forskellige shows. April: Ved prisuddeling på Københavns Rådhus, hvor Kronprinsesse Mary som protektor er til stede ved overrækkelse af Børnehjælpsdagens Lillebror Pris. Juni: Uddrag fra Herkules i Falkonersalen. Juli: Julemandskongres på Bakken. Dette juleshow kan opleves 23 26/7 kl hver dag på Friluftsscenen. Filmgruppen Som noget nyt er der blevet oprettet en filmgruppe med elever fra Eventyrteatret. Det er bestyrelsesmedlem Annette Heick, der står i spidsen for dette spændende tiltag. Eventyrteatrets elever laver selv de små film og redigerer indslagene til vores hjemmeside, YouTube m.m. På denne måde kan eleverne selv filme livets gang i Eventyrteatret. Lige nu består filmgruppen af 25 entusiastiske unge mennesker, som er i fuld gang med at lave en lille præsentationsvideo af dem selv i forbindelse med audition til Valhal. Så hold øje med fra midten af maj og følg med i det spændende forløb. Talentfulde Eventyrbørn Også i denne sæson har flere nuværende og tidligere eventyrbørn gjort sig bemærket i den danske kultur- og underholdningsbranche. Tillykke med optagelsen til: Anna Schulin-Zeuthen der er optaget på Teaterinstruktørlinjen på Stockholms Dramatiska Högskola.

8 Side 8 No. 69 Simon Bennebjerg på: Statens Teaterskole i København Mikkel Hilgart på: Århus Teaterskole I vælten: Marie Dalsgaard maj I Skuespilhusets lille Scene. "Har-har-har De set min kone" Marie Louise Cornelius instruktør på Musicalteatrets opsætning af Showtime. Sandra Elsfort medvirker i Chess først på Århus Teater og derefter i Falkonersalen. Cecilie Stenspil og Kristine Brendstrup er lige blevet færdig med forestillingen Next to Normal på Nørrebro teater. Cecilie Stenspil kan opleves i Grønnegårdsteatret til sommer. Daniel Vognstrup er på turne med Bottled in England. Simon Stenspil og Amalie Dollerup spiller i maj på Århus Teater med i Anne Linnets teaterkoncert. Rikke Lylloff medvirker på Det Kgl. Teater i En skærsommernats Drøm. Reumert nominerede 2012: Kitt Maiken Mortensen, årets kvindelige birolle i forestillingen Mågen, Det Kgl. Teater. Henrik Lund, årets mandlige birolle i forestillingen Singin in the Rain, Det Ny Teater. Det er en stor glæde for os alle, når det går eventyrbørnene godt, og at Eventyrteatret har været med til at skabe scenekunstnere såvel som livskunstnere. Sommerferie i juli Eventyrteatrets kontor holder ferielukket fra 1. juli til og med 5. august Med ønsket om en solrig og varm sommer til alle Eventyrteatrets Venner og de eventyrlige børn og unge. De eventyrligste hilsener Susanne Vognstrup

9 No. 69 Side 9 Reumertpriser 2012 Årets forestilling blev Det Kongelige Teaters Mågen. I forestillingen medvirkede de to eventyrlige skuespillere Kitt Maiken Mortensen og Cecilie Stenspil. Kitt var også nomineret som årets kvindelige birolle, men blev her overhalet af Sigrid Husjord. Men at have to tidligere eventyrskuespillere i årets forestilling er utrolig flot. Juryens begrundelse: Mågen på Det Kgl. Teater, Fuld fart på Tjekhov! Livet er endnu kortere, end vi troede. Tiden løb i hvert fald af sted med de mange russiske skæbner, som led, spiste middagsmad og elskede de forkerte. Imponerende, konsekvent og overraskende. Fra forestillingen Mågen. Nicolai Dahl Hamilton og Cecilie Stenspil i forgrunden mens Kitt Maiken Mortensen ses i fuld firspring i bagrunden. Henrik Lund blev tildelt prisen for bedste mandlige birolle. Henrik er også tidligere eventyrskuespiller og har undervist på Eventyrteatrets Dramaskole. Juryens begrundelse: Henrik Lund for Singin' in the Rain på Det Ny Teater Blink i øjet? Tjek. Varme i stemmen? Tjek. Ild i fødderne? Tjek. Charmerende Henrik Lund havde det hele i rollen som den steppende Cosmo Brown. En musicalperformer, der kan få selv det sværeste slapsticknummer til at funkle. Henrik Lund ved prisoverrækkelsen Redaktionen ønsker TILLYKKE til prisvinderne

10 Side 10 No. 69 ÅRSBERETNING 2011 Bestyrelsen 2011: Bestyrelsen sagde ved sidste generalforsamling tak til Irene Amorøe. Bestyrelsen består af 9 personer: Henrik Gottlieb, Jørgen Niclasen, Pernille Kyst, Mette Andersen, Susser Feit, Anne Willeberg, Bettina Westi, Flemming Nielsen og Lars Aunbirk Afholdte møder: Der har været afholdt 3 bestyrelsesmøder, samt møder i de nyoprettede udvalg (Aktivitetsudvalg, Sponsorudvalg, Bladudvalg/Hjemmeside, Forældrehjælpen). Hovedemnerne har været: Hjælp til forestillingerne, sponsorater, hjemmeside, Eventyrtidende, andre aktiviteter, fremtiden i ET-Venner (hvordan skaffer vi flere medlemmer?). Eventyrtidende: Der er i løbet af bestyrelsesåret udgivet 4 stk. Eventyrtidende (nr ). Skovtur: Den våde sommer ramte desværre også den 19. juni 2011, hvorfor årets skovtur blev aflyst. Sponsorater/Rabatter: Vi har i 2012 fået støtte fra: LETT Advokaterne (sandwich til alle, på alle hverdage under Herkules og En Skærnissenats Drøm) Kildebrønde Frugtplantage (Æbler under Herkules og En Skærnissenats Drøm) Aarstiderne (Diverse frugt under Herkules og En Skærnissenats Drøm) Andersens Bakery (Diverse brød under Herkules og En Skærnissenats Drøm) Den Rigtige Bager (Diverse brød under prøveweekend til Herkules) Wagamama (Rabat på restaurantbesøg/takeaway under Herkules) Café Herkules (Rabat på cafébesøg frem til ) Herkules og En Skærnissenats Drøm: ET-Venner stod igen i år for forældrehjælpen under de 2 forestillinger i Glassalen. Herudover stod ET-Venner for sandwich i weekenden, samt indkøb af slik, frugt og godter når sponsoraterne ikke lige slog til.

11 No. 69 Side 11 Eventyrteatret 20 års jubilæum: I anledning af Eventyrteatrets 20 års jubilæum har Eventyrteatrets Venner bedt Per O. om at kreere et maleri, som skal skildre Eventyrteatrets 20 år. Maleriet forventes færdigt 1. kvartal Synlighed: ET-Venner har deltaget på forældremøder afholdt af teatret: 24. maj 2011 for forældre til børn der deltog i Herkules 28. februar 2012 for forældre til nye ET-børn På møderne har vi forsøgt at appellere til forældrene om at støtte deres børn gennem det beskedne medlemskontingent til ET-venner. Vi har forsøgt gennem vores korrespondance med forældrene specielt under spilleperioderne i Glassalen at opfordre til et medlemskab i ETvenner. Under afslutningsfesten for Herkules, blev der opfordret til medlemskab både fra scenen, samt via flyers der var lagt på alle bordene. Formanden Tilmelding til skovturen:

12 Side 12 No. 69 Mens vi venter. tanker fra et venteværelse Af Annette Paludan og Mette Skovgaard Vores børn har gået til mange ting. Vi har siddet i et utal af venterum: til håndbold, til fodbold, til gymnastik, til kor, til guitar, til klaver, til badminton you name it og nu sidder vi altså og venter igen, denne gang til teater. Eller hvad siger de egentlig ungerne, hvis nogen spørger: Jeg går til teater? Jeg går til drama? Jeg går på Dramaskole? Jeg går til sang, dans, teater og stunt? Det må vi spørge dem om en dag, når vi husker det. Og mens vi sidder og venter, ikke på Godot, men på at vores børn skal blive færdige med deres tre times undervisning for denne gang, falder det os ind, at der er noget, der anderledes. Anderledes i f.h.t. hvordan det ellers er, når man sidder sammen med andre forældre og venter. Men der er også noget, der ikke er anderledes. Som det altid er, når der sidder sådan en flok forældre og venter, så går snakken især om børnene. Det er jo det, vi har tilfælles: Børn med en bestemt interesse. Derfor er det naturligt, at der udveksles erfaringer, erfaringer om castings, om dubbing, om udtagelsesprøver osv. vi føler os alle udvalgte på en eller anden måde. På børnenes vegne naturligvis, men alligevel. Men alle har jo været til optagelsesprøve og er kommet igennem nåleøjet, så alle har de talent på en eller anden måde. Men der er mange talenter, og har man siddet og fortalt om sit barns meritter, kan det hænde, at man trækker lidt i land, når man opdager, at medforældrenes børn har været med i den eller den film, den eller den reklame, lægger stemme til den eller den figur i den eller den tegnefilm. For som snakken går, opdager man, at vi har at gøre med børn og forældre, der er vant til at være i rampelyset, fordi børnene netop har den der udefinerlige ting, man kalder talent, en særligt betroet gave. Derfor kan det være rart at udveksle erfaringer om, hvordan dette talent nu takles bedst. I f.h.t. vennerne i skolen, som ofte har svært ved at forstå, hvad de laver; i f.h.t. misundelse fra andre; i f.h.t. FaceBook og i f.h.t. at være eller blive kendt. Men det er måske nok ikke anderledes end i så mange andre venterum. I bund og grund oplever man det

13 No. 69 Side 13 samme, hvis ungerne spiller håndbold på et højere plan eller lignende. Fællesskabet omkring en interesse, som ens barn går op i. KAPOW! Der er pause eller rettere børnene har pause, og forældrene tager sig også en pause, for det er umuligt at få ørenlyd. De er så glade, ungerne! De snakker, de fortæller, de spiser, de spiller, de sms er, alt imens det virker som om, de ikke kan vente med at komme ind til næste seance. Og det er faktisk lidt anderledes. Ofte har vi oplevet børn i en pause, der har været væsentligt mindre snakkende og grinende. Det er som om, Dramaskolen giver dem ny energi i stedet for at tappe dem for den energi, de havde. Det er virkelig en god ting og skønt at se. Nu er Dramaskolens elever jo nok generelt ikke de mest generte, men det er alligevel slående en energi, der er i pausen. Og det er slående, som de er stand til at rose hinanden, konkurrenter som de faktisk er. Det var bare en mega-fed sang, du sang til master-class i dag ; Mand, hvor du bare danser godt. KAPOW! Der er også noget andet, der er anderledes. Det var især udtalt på mandagsholdet, hvor vi sad time efter time sidste år. På mandagsholdet er børnene jo ofte nye, og vi var en flok, der ofte sad der samfulde 3 timer. Folk kommer langvejs fra, og det kan ikke altid betale sig at køre tilbage i myldretiden, fordi man ikke kan nå at være hjemme ret længe, før man skal køre igen. Og mandagsbørnene er ofte for små til at tage frem og tilbage alene, så der var god grobund for lidt forældresnak. Eller for at sige det, som vi oplevede det. For meget forældresnak. Vildtfremmede voksne faldt i intim snak på et øjeblik, og der er ikke grænser for, hvad vi har fået vendt i det venteværelse. Skal vi være helt Eventyrlig sponsor:

14 Side 14 No. 69 ærlige, var det nok mest kvinderne, der snakkede. Et par mænd sad af og til og læste insisterende i en avis, måske det blev for meget for nogle, men vi nød det. Samtidig har man fået en fornemmelse af også at høre lidt til som forældre. Det hjælper på tilhørsforholdet, når man kan hilse på et antal forældre og nogenlunde huske deres børn. Eventyrteatret er en gammel institution, helt præcis 20 år, og mange forældre har haft deres gang i masser af år på stedet. Måske først med det ene barn, så med det andet osv. Forældre til børn, der har været med i stykket eller paraden, kender typisk hinanden fra Glassalen, så som ny forældre kan det måske godt føles lidt som en lukket klub. Men det er ubetvivleligt en vej ind i ETs kringelkroge og prismekronebesatte ventesale at sidde der tre timer sammen med de andre forældre og drikke kaffe under prismerne i stedet for at stå på grønsværen og fryse. Det har været sjovt, lærerigt, anstrengende, udfordrende osv. for os præcis som Dramaskolen. Og skulle man være så uheldig at have et barn, der ikke går om mandagen, så kan man jo altid hente lidt tidligt, der er næsten altid en forældre eller flere, der sidder og venter, også på de andre dage. Anette & Mette LIGE OM LIDT I Eventyrteatret har haft fint besøg den seneste måned. Ikke mindre end to gange har DRs børnekanal RAMASJANG været forbi med kameramænd, værten Mikkel og nogle hjælpere. Den første gang ville Mikkel vide noget om hvordan det var at gå på Dramaskolen og gå til teater, og hvad man egentlig skulle kunne, hvis man gerne ville ind på Dramaskolen. Mikkel blev vist rundt af to børn fra mandagsholdet: Iris på 8 år, som har spillet med i både Herkules og en Skærnissenats Drøm sidste år, og Thit på 11 år som også var med i Herkules.

15 No. 69 Side 15 "Det var vildt sjovt at se Mikkel i virkeligheden" siger Iris, "han var faktisk rigtigt sød, og han kunne endda kende mig, da han kom ud på Eventyrteatret nogle uger efter". "Jeg synes, det sjoveste var at vise Mikkel alt det, vi lærer på Eventyrteatret, og se ham forsøge at gøre det samme. Og så var det sjovt selv at få lov til at vælge kostumerne", siger Thit. I programmet Ugen på RAMASJANG der kom mandagen efter, prøver Mikkel nemlig selv nogle af de ting, man skal kunne, at danse, at synge og spille teater, men hverken Thit eller Iris tror, han ville være kommet ind :) Den anden gang havde RAMASJANG spurgt, om de måtte være med til udtagelsesprøven på den kommende forestilling Valhal. Eva på 9 år, der spillede amorin i Herkules og Laurids på 11 år, der spillede Ion i Herkules, indvilgede i at have kamera på under prøven og i at snakke med Mikkel bagefter. "Jeg var lidt bange for, at jeg skulle blive endnu mere nervøs af kameraet mens jeg var til prøve, men det blev jeg faktisk ikke", siger Eva, "jeg tænkte slet ikke på, at de var der, da jeg først stod på scenen. Der koncentrerede jeg mig kun om min tekst og sang, og på om dommerne kunne lide det". "Altså jeg troede, jeg ville være helt ligeglad, men måske var jeg en lillebitte smule mere nervøs, end jeg ellers ville have været", indrømmer Laurids, men tilføjer samtidig, at det jo ikke gør noget at være lidt nervøs, så længe man kan huske sine replikker og ikke synger falsk af den grund. "Men sjovt nok havde jeg mange sommerfugle i munden, da jeg skulle snakke med Mikkel"' tilføjer Eva, "det havde jeg ikke regnet med". "Jeg synes ham Mikkel var enormt nem at snakke med, og at det var dejligt, at vi var to, der skulle snakke med ham, så kunne man også lige slappe lidt af engang imellem", forklarer Laurids videre. Begge børnene er enige om, at det var supersjovt at lave spottet til udsendelsen (og nu glæder de sig, som alle deres venner der har været til udtagelsesprøve, til at høre dommen fra Eventyrteatret.) Husk skovturen d. 3. juni

16 Side 16 No. 69 NY DANSK FAMILIEFILM I juni måned, nærmere bestemt d. 7. juni, har en ny dansk familiefilm premiere. Hovedrollen spilles af Oliver Methling Søndergaard. En af de andre store børneroller spilles af Nicoline Sharma Rubow. Begge er Eventyrbørn fra Dramaskolen hold 10 og 11. Vi opfordrer alle til at gå ind og se den. FUGLEJAGTEN Instruktør: Christian Dyekjær FUGLEJAGTEN er en absurd komedie/drama for børn og voksne om at tage ansvar for sit liv - og om at se på sjældne fugle. Viktor er tolv år og bor alene med sin mor. Hans forældre har for nylig gennemgået en skilsmisse og Viktor ser derfor sin far meget sjældent. Viktor har altid delt sin fars, Jesper, passionerede interesse for fugle og særligt den ekstreme form, "Twitching". Det er efterårsferie og Viktor og Jesper er taget til Skagen fuglestation for at deltage i det årlige junior bird race. Jesper har lovet Viktor en tur til det sted, alle "twitchere" drømmer om at opleve, hvis han vinder. Savnet af sin far, og sit desperate ønske om at vinde konkurrence, så han kan tilbringe en hel ferie med sin far, driver Viktor til grænsen, hvor viljen til at vinde, overskrider spillets regler. SKUESPILLERE: Victor OLIVER METHLING SØNDERGAARD Jesper LARS BRYGMANN Sten Olsen JESPER ASHOLT Morten NICOLAS BRO Pia CHARLOTTE FICH Arvid JESPER LANGBERG Daniel GEORG HVIDTFELDT TRESCHOW Pernille NICOLINE SHARMA RUBOW Van Der Saar ANDERS HOVE Kresten J. Andersen MOGENS NYMANN Patrick CHRISTIAN KONRADSEN Tommy RASMUS LIND RUBIN Victors mor MARIA CHRISTINA RIEL JARLTOFT Svensker LASSE LEO EHN PREMIERE 7. JUNI 2012

17 No. 69 Side 17 Vigtige datoer i Eventyrets Verden: Medio maj Check vedr. filmprojekt 3. juni Skovtur i Dyrehaven juli Julemandskongres på Bakken 1. juli 5. august Eventyrteatret holder sommerferie 15. august Deadline for indlæg til 70 September 70 Eventyrteatret præsenterer i Glassalen i Tivoli: Køb billetter på

18 Side 18 No. 69

19 No. 69 Side 19 Indmeldelse i foreningen Eventyrteatrets Venner Navn: Adresse: Postnr.: Tlf.nr.: By: Mail: Sæt kryds Send indbetalingskort til ovenstående Årskontingent kr er indsat på Reg.nr konto Jeg vil gerne forære et medlemskab af Eventyrteatrets Venner som gave. Send indbetalingskort til ovenstående Jeg ønsker at modtage på mail Send gavemedlemskab til: Navn: Adresse: Postnr: By: Tlf.nr: Mail: Send mail til: kasserer@etvenner.dk

20 Eventyrteatrets Venner Kasserer Anne Willeberg Måløv Hovedgade Måløv Adresseændring Hvis du er flyttet, hvis dit navn eller adresse er stavet forkert på etiketten bedes du kontakte foreningen så vi kan få medlemskartoteket rettet. Det koster både tid og penge når vi skal eftersende blade til en ny adresse.

No. 77 20. årgang Juni 2014. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 77 20. årgang Juni 2014. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 77 20. årgang Juni 2014 77 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 77 Bestyrelsen Formand: Mette S. Andersen Tlf: 2646 0110 Msa.ikk@cbs.dk Næstformand: Jørgen Niclasen Tlf: 2078

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

No. 45 12. årgang Juli 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 45 12. årgang Juli 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 45 12. årgang Juli 2006 45 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 45 Bestyrelsen Formand: Jørn Bech Lindevej 17 2791 Dragør Tlf: 32 94 74 64 Næstformand: Dorthe Pedersen Sirgræsvej

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk der er Generalforsamling i SAG Mandag den 13 februar kl. 19.00 se mere side 3 1 Medlemsnyt. Indmeldelser:

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62. Datoer for Bag scenen. Ultimo juni Medio september Ultimo december Medio marts

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62. Datoer for Bag scenen. Ultimo juni Medio september Ultimo december Medio marts Lidt fra formanden Foråret ligger og lurer Så ligger foråret og lurer lige rundt om hjørnet, ja ind imellem kigger Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62 Datoer for Bag scenen det frem og vi kan nyde det

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

F: Fordi at man ligesom skulle få det hele til at passe ind og at instruktøren skulle sige hvad man skulle gør nu skal I gå der hen og sådan noget.

F: Fordi at man ligesom skulle få det hele til at passe ind og at instruktøren skulle sige hvad man skulle gør nu skal I gå der hen og sådan noget. Bilag 4 Visualiserings interview Fortaget af 4 omgange i Film-X, København Frederik 5. B I: Hvad er det du tegner? F: Jeg tegner hvor at vi er i gang med at optage og hvordan det ser ud med at man kan

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Kampagnen Opgør med tabuet

Kampagnen Opgør med tabuet Kampagne: Opgør med tabuet Landsforeningen har i begyndelsen af 2014, i ugerne 5 til 8, sat en mindre kampagne i værk på facebook og hjemmesiden. Kampagnen Opgør med tabuet handler om at give hjælp til

Læs mere

Hvordan underviser man børn i Salme 23

Hvordan underviser man børn i Salme 23 Hvordan underviser man børn i Salme 23 De fleste børn er rigtig gode til at lære udenad, og de kan sagtens lære hele Salme 23. Man kan f.eks. lære børnene Salme 23, mens man underviser om Davids liv. Det

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Referat for stiftende generalforsamling 2012

Referat for stiftende generalforsamling 2012 Referat for stiftende generalforsamling 2012 1. Formalia a. Velkomsttale Der er 25 deltagere i generalforsamlingen ved start. (ved 12.30-tiden er der 26 deltagere) Nana Marie Søltoft (NMS) begynder med

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2013.

bbb Børnebiksen, April 2013. bbb Børnebiksen, April 2013. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Håber I alle har nydt en dejlig påskeferie, med afslapning, påskeæg og

Læs mere

Bilag nr. 8: Interview med Lars

Bilag nr. 8: Interview med Lars Bilag nr. 8: Interview med Lars I: Se Lasse du tegnede denne her tegning i går. Kan du huske det? I: Kan du ikke starte med at fortælle os lidt om, hvad der er på den? 5 L: Det det mig og min far på vej

Læs mere

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 687,00 pr. 1. januar 2011 Vores åbningstider: Mandag - torsdag kl. 13.00-18.00 Fredag kl. 13.00-17.00

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 6 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge6_Eventyr.indd 1 06/07/10 11.24 Uge 6 l Eventyr Hipp og Hopp står i læ under træet. Det

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Transskription af interview med Sofie den 12. november 2013

Transskription af interview med Sofie den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Bilag I Transskription af interview med Sofie den 12. november 2013 Kursiv: Indikerer, der er lagt ekstra

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

Red Hill Special School

Red Hill Special School Red Hill Special School 72 Waterworks Road Red Hill QLD 4059 Email: admin@redhillspecs.eq.edu.au Område: Børn og unge med nedsat funktionsevne 1. Rejsebrev fra Brisbane, Australien Så er der allerede gået

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling Børnehavkl. Se teater hør historier mal og tal Mine monstre - interaktiv teaterfortælling. Jeg guider jer gennem historien og børnene tager aktivt del i hele forestillingen og spiller alle rollerne, samtidig

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

MØLLEVANGENS Talerør August 2012

MØLLEVANGENS Talerør August 2012 MØLLEVANGENS Talerør August 2012 Med Annemette s søn, Jacob, har vi i sommerferien haft en ekstra pedel-medhjælper! Avisredaktion Marie Thomsen Marie Johansen Inger Knudsen Ruth Nørgaard Deadline: Den

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 01. november 2015, Kl. 11:00 på Wiedergården Dagsorden iht. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Konstatering af mødets lovlighed 3. Formanden aflægger beretning 4.

Læs mere

Bamse på klassebesøg - event for 0. klasse

Bamse på klassebesøg - event for 0. klasse Bamse på klassebesøg - event for 0. klasse Introduktion Ideen med Bamse på klassebesøg er, at eleverne i fællesskab med en slags maskot arbejder med emner, der har relation til det brede positive sundhedsbegreb.

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid).

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Festen slutter med, at vi spiser sammen. Alle bedes bidrage med en lille ret til den fælles buffet. Hanne

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag Endnu en skøn dag Der bliver lavet drager, dukker og teater på højt tryk. Alle børnene hygger sig sammen med deres venner. Vi har talt med to dejlige unger, Mikkel og Anna, fra 2 og 3 klasse. Mikkel og

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 2012-2013 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

Foråret er på vej! April 2010 10. årgang nummer 4. Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38790140 Lærervær.: 38797140

Foråret er på vej! April 2010 10. årgang nummer 4. Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38790140 Lærervær.: 38797140 Kildeskolenyt! Foråret er på vej! Vi har fået et nyt elevråd, og medlemmerne vil koncentrere sig om at skabe et endnu bedre forhold mellem klasser og elever: Venskabsvenner, som er store elever der tager

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 20. marts 2016 MØDEREFERAT Dato: 9. marts 2016 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 15 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

DAVID BLIVER UDVALGT TIL KONGE

DAVID BLIVER UDVALGT TIL KONGE LEVENDE FORTÆLLING I M497 DAVID BLIVER UDVALGT TIL KONGE Levende fortællinger er en opdigtet fortælling, hvor man møder Biblens personer live og ser den bibelske beretning ud fra en af hovedpersonernes

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

INDHOLD: Så er vi i gang efter sommerferien

INDHOLD: Så er vi i gang efter sommerferien Informationsavis for Århus Amts Vaskeri Nr. 7. 6. 7. 8. 9. 6. årgang vaskerichef og for gaven jeg fik af personaleforeningen. Jeg fik som alle så, et flot maleri, malet af Sahn, af nogle legende delfiner,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen.

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen. Dato: 28. januar 2007 Tid: 10.00 15.15 Bestyrelsesmøde: Sted: Join Hands klubhus, Enggade 6A, 8700Horsens Deltagere: Nielsen, Svensson, Arnold, Gudmund Hindberg, Pedersen Claus Hansen. Referat: Höiberg

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Studienummer: 12309. Ditterosenberghansen@gmail.com. Praktik fra til: dd.mm.år: 01.02.2013-31.07.2013. Institutionens kontakt e- mail og evt.

Studienummer: 12309. Ditterosenberghansen@gmail.com. Praktik fra til: dd.mm.år: 01.02.2013-31.07.2013. Institutionens kontakt e- mail og evt. Studerendes navn: Ditte Rosenberg Hansen Studienummer: 12309 E-mail.: Ditterosenberghansen@gmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 2 praktikperiode Praktik fra til: dd.mm.år: 01.02.2013-31.07.2013 Institutionens

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

No. 46 12. årgang Oktober 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 46 12. årgang Oktober 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 46 12. årgang Oktober 2006 46 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 46 Bestyrelsen Formand: Jørn Bech Lindevej 17 2791 Dragør Tlf: 32 94 74 64 Næstformand: Dorthe Pedersen Sirgræsvej

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. oktober kl. 17.00-20.00. STED: Lærerværelset Kirsten har brød med.

Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. oktober kl. 17.00-20.00. STED: Lærerværelset Kirsten har brød med. Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. oktober kl. 17.00-20.00 STED: Lærerværelset Kirsten har brød med. DELTAGERE Mikael Christensen Andreas Bak 9.b Henrik H. Mikkelsen Christoffer Juul Jensen

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Transskription af interview med Chris (hospitalsklovn) den 12. november 2013

Transskription af interview med Chris (hospitalsklovn) den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 Bilag E Transskription af interview med Chris (hospitalsklovn) den 12. november

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2015 Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2015 Så er det blevet hue vejr, her sidst i januar fik vi lige en bunke sne igen. Herligt der ikke har været mere, jeg er ikke vild med

Læs mere

Min far og Vrede mand. Introduktion til undervisningsmaterialet. Min far og Vrede mand

Min far og Vrede mand. Introduktion til undervisningsmaterialet. Min far og Vrede mand Introduktion til undervisningsmaterialet Min far og Vrede mand 1 Undervisningsmateriale til Min Far og Vrede Mand Kære lærer. Dette undervisningsmateriale er tiltænkt til brug i danskundervisningen i indskolingen.

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 12. Nyhedsbrev uge 37 2014. Billeder fra høstfest Tilbud fra Viborg Kommune

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 12. Nyhedsbrev uge 37 2014. Billeder fra høstfest Tilbud fra Viborg Kommune Nyhedsbrev uge 37 2014 Side 1 Side 2-4 Side 4-7 Side 7 Tak for sidst Nyt fra Troels Billeder fra høstfest Tilbud fra Viborg Kommune Side 8 Side 9-11 Side 12 Filuren Børnehaven Kalender, rengøring & kontakt

Læs mere

MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle en god sommer med masser af dejlige oplevelser.

MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle en god sommer med masser af dejlige oplevelser. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle

Læs mere

SPONSORSHIP. Drama Skuespil Musical Dramaskole

SPONSORSHIP. Drama Skuespil Musical Dramaskole SPONSORSHIP Drama Skuespil Musical Dramaskole SPONSORSHIP Jørn Pedersen, Borgmester EN FLOT INDSATS En lang række frivillige leverer en utrættelig indsats i Dronning Dorothea Teatret. En indsats, der ikke

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

2. Rejsebrev. London

2. Rejsebrev. London 2. Rejsebrev Praktiksted Melrose House Nursery Schools 55 Finlay St. Fulham SW6 6HF E-mail: fulham@melrose-house.com http://melrose.schooljotter.com Studerende Trine Amstrup Jensen PV11118 1008965@ucn.dk

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

UGEBREV nr. 31 uge 15

UGEBREV nr. 31 uge 15 UGEBREV nr. 31 uge 15 Mange tak På vegne af bestyrelse, personale og børn vil jeg gerne sige mage tak til alle de fremmødte til vores arbejdslørdag i lørdags. Det var en hyggelig dag, hvor vi fik lavet

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere